Curious babagan riset paling anyar ing efek porno internet?

Penggalih babagan disfungsi seksual? Escalation to material extreme? Kepinginan kurang kanggo partner partner? Kegelisahan sosial, masalah kognitif, lack motivasi?

Sampeyan ana ing panggonan sing bener.

Penting RESOURCES

Priksa dhaptar riset lan penjelasan èlmu dhasar sing kita gunakaké.

Riset Relevan

Koleksi studi ndhukung tuntutan digawe ing situs iki bisa ditemokake ing kene. Uga, kritik saka pasinaon lan artikel sing nyasarké.
Read More

Mulai Kene

Evolusi durung nyiapake otak kanggo porno saiki. Sinau sinopsis konsep ilmiah utama ing narasi gampang difahami.
Read More

Studi Brain

Peneliti saraf sing akeh wis nyawang otak pangguna porno internet lan pecandu seks. Temokake ndhukung "model kecanduan."
Read More

LATEST VIDEOS AND ARTICLES

Nelusur Otakmu Ing warta berita, sing kalebu crita pemulihan sing seger.

Eksperimen Porno Gedhe

Gary Wilson
TEDx Talk