Curious babagan riset paling anyar ing efek porno internet?

Penggalih babagan disfungsi seksual? Escalation to material extreme? Kepinginan kurang kanggo partner partner? Kegelisahan sosial, masalah kognitif, lack motivasi?

Sampeyan ana ing panggonan sing bener.

Penting RESOURCES

Priksa dhaptar riset lan penjelasan èlmu dhasar sing kita gunakaké.

Riset Relevan

Koleksi studi ndhukung tuntutan digawe ing situs iki bisa ditemokake ing kene. Uga, kritik saka pasinaon lan artikel sing nyasarké.
Read More

Mulai Kene

Evolusi durung nyiapake otak kanggo porno saiki. Sinau sinopsis konsep ilmiah utama ing narasi gampang difahami.
Read More

Eksperimen Porno Gedhe

TEDx Talk dening Gary Wilson

Gary Wilson ngomong ing panggung TEDx Watch Video

LATEST VIDEOS AND ARTICLES

Nelusur Otakmu Ing warta berita, sing kalebu crita pemulihan sing seger.

Mburi Forum Nation

Logo Reboot Nation

"Urip maneh" minangka istirahat lengkap saka stimulasi seksual buatan, kalebu porno Internet. Urip maneh otak kanthi semangat lan pendhidhikan ing RebootNation.org

Kabeh sing dibutuhake kanggo urip bebas porno lan nikmati jinis maneh

Wong ing ndhuwur gunung

Kursus video online sing nuntun sampeyan langkah-langkah kanggo mungkasi panggunaan porno sing kompulsif lan mbatalake disfungsi seksual sing diinduksi porno, dening Noah BE Church. Selengkapnya