Përkthimet e "Truri juaj në Porno: Pornografia në Internet dhe Shkenca e Varësisë së Re"

Klikoni në një kopertinë libri për të vizituar faqen e internetit të botuesit për të gjitha këto përkthime dhe për të mësuar më shumë rreth librit dhe disponueshmërisë së tij. Së shpejti vjen një botim spanjoll. Edicionet e librave audio të YBOP në Hindi, Tamile, Telugu, Malajalame, Maratisht dhe Bengalisht priten në vitin 2024. Nëse jeni një botues që dëshiron të punojë me ne në një gjuhë tjetër, ju lutemi dërgoni email [email mbrojtur].

korean

포르노, 그리고 당신의 뇌

tamil 

turk

Pornodaki Beyniniz & Pornografia në Internet dhe Gelişen Bağımlılık Bilimi


gjermanisht

Porno Im Kopf Wilson


japonez

インターネットポルノ中毒 やめられない脳と中毒の科学


holandez

Boom.Dutch_.jpg

rusisht

Cituar si "një nga librat më të mirë trillues të dekadës" nga https://snob.ru/! Libri është paraqitur në rusisht Cosmo dhe ruse Kërko


Arab

"دماغك تحت تأثير الإباحيّة"

ملخص باللغة العربية

[Përmbledhje në arabisht]

Pjesa 1

Pjesa 2

Shiko Videon nga MD-a në gjuhën arabe

Përkthimi i bisedës nga një djalë i ri që u shërua nga PIED


hungarez


Spanjisht

Los Efectos de la Pornografía en tu Cerebro

Video 14-minutëshe në Spanjisht, jo nga YBOP

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kinez

Site: jielu90.com

Përmban përkthime të disa faqeve YBOP (jo nga YBOP)