Politika e Privatësisë

Mbrojtja e informacionit tuaj privat është prioriteti ynë. Kjo Deklaratë e Privatësisë zbatohet për YourBrainOnPorn.com (YBOP) dhe rregullon mbledhjen dhe përdorimin e të dhënave. Faqja e internetit YBOP është një faqe e shkencës seksuale. Duke përdorur faqen e internetit të YBOP, ju pranoni praktikat e të dhënave të përshkruara në këtë deklaratë.

Mbledhja e informacionit tuaj personal

Ne nuk mbledhim asnjë informacion personal për ju, përveç nëse ju na e jepni vullnetarisht. Megjithatë, mund t'ju kërkohet të na jepni disa informacione personale kur zgjidhni të përdorni shërbime të caktuara, siç është formulari ynë i kontaktit. Është e pamundur, por e imagjinueshme, që ne të mund të mbledhim informacione shtesë personale ose jo personale në të ardhmen.

YBOP nuk i lejon më vizitorët të regjistrohen dhe të lënë komente. Ju lutemi, dijeni se çdo gjë që keni shpërndarë në YBOP në të kaluarën, madje edhe në tekst të mbrojtur nga shikimi publik, mund të përfshihet në materiale të tjera/të ardhshme që ndihmojnë në rritjen e ndërgjegjësimit për rreziqet që lidhen me pornografinë e sotme. Megjithatë, është treguar/do të tregohet kujdes i jashtëzakonshëm për të siguruar që asnjë detaj që do t'ju identifikonte personalisht nuk do të përfshihet.

Shkëmbimi i informacionit me palët e treta

YBOP nuk shet, jep me qira ose jep me qira listat e tij të klientëve palëve të treta.

YBOP mund të ndajë të dhëna me partnerë të besuar për të ndihmuar në kryerjen e analizave statistikore, për t'iu përgjigjur mesazheve tuaja ose për të ofruar mbështetje për klientët. Të gjitha palët e treta janë të ndaluara të përdorin informacionin tuaj personal, përveç ofrimit të këtyre shërbimeve për YBOP, dhe atyre u kërkohet të ruajnë konfidencialitetin e informacionit tuaj.

YBOP mund të zbulojë informacionin tuaj personal, pa paralajmërim, nëse kërkohet për ta bërë këtë me ligj ose me besimin në mirëbesim se një veprim i tillë është i nevojshëm për: (a) në përputhje me dekretet e ligjit ose në përputhje me procesin ligjor të ofruar në YBOP ose faqe; (b) mbrojnë dhe mbrojnë të drejtat ose pronën e YBOP; dhe/ose (c) të veprojë në rrethana urgjente për të mbrojtur sigurinë personale të përdoruesve të YBOP, ose të publikut.

Lidhjet

Kjo faqe interneti përmban lidhje me faqe të tjera dhe shërbimet e tyre. Ju lutemi kini parasysh se ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose praktikat e privatësisë së sajteve të tjera të tilla. Ne i inkurajojmë përdoruesit tanë që të jenë të vetëdijshëm kur largohen nga faqja jonë dhe të lexojnë deklaratat e privatësisë së çdo sajti tjetër që mbledh informacion personalisht të identifikueshëm.

Informacion i mbledhur automatikisht

Informacioni rreth harduerit dhe softuerit të kompjuterit tuaj mund të mblidhet automatikisht nga YBOP. Ky informacion mund të përfshijë: adresën tuaj IP, llojin e shfletuesit, emrat e domenit, kohën e hyrjes dhe adresat referuese të faqes në internet. Ky informacion përdoret për funksionimin e shërbimit, për të ruajtur cilësinë e shërbimit dhe për të ofruar statistika të përgjithshme në lidhje me përdorimin e faqes së internetit të YBOP.

Përdorimi i Cookies

Faqja e internetit YBOP mund të përdorë "cookies" për t'ju ndihmuar të personalizoni përvojën tuaj në internet. Një cookie është një skedar teksti që vendoset në hard diskun tuaj nga një server faqe interneti. Cookies nuk mund të përdoren për të ekzekutuar programe ose për të dërguar viruse në kompjuterin tuaj. Cookies ju janë caktuar në mënyrë unike. Ato mund të lexohen vetëm nga një server në internet në domenin që ju ka dhënë cookie-t.

Një nga qëllimet kryesore të cookies është të sigurojë një veçori komoditeti për t'ju kursyer kohë. Qëllimi i një cookie është t'i tregojë serverit të uebit që jeni kthyer në një faqe specifike. Për shembull, nëse personalizoni faqet e YBOP, ose regjistroheni në sajtin ose shërbimet e YBOP, një cookie ndihmon YBOP të rikujtojë informacionin tuaj specifik në vizitat e mëvonshme. Kur të ktheheni në të njëjtën faqe interneti, informacioni që keni dhënë më parë mund të merret, kështu që ju mund të përdorni lehtësisht veçoritë që keni personalizuar.

Ju keni mundësinë të pranoni ose refuzoni cookies. Shumica e shfletuesve të uebit pranojnë automatikisht cookie-t, por zakonisht mund të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të refuzuar skedarët e skedarëve nëse dëshironi. Nëse zgjidhni të refuzoni cookie-t, mund të mos jeni në gjendje të përjetoni plotësisht veçoritë ndërvepruese të faqeve të internetit që vizitoni.

Siguria e informacionit tuaj personal

Ne përpiqemi të marrim masat e duhura të sigurisë për t'u mbrojtur nga aksesi i paautorizuar ose ndryshimi i informacionit tuaj personal. Fatkeqësisht, asnjë transmetim i të dhënave përmes internetit ose ndonjë rrjeti pa tel nuk mund të garantohet të jetë 100% i sigurt. Si rezultat, ndërkohë që ne përpiqemi të mbrojmë informacionin tuaj personal, ju pranoni se: (a) ekzistojnë kufizime sigurie dhe privatësie të qenësishme në internet, të cilat janë jashtë kontrollit tonë; dhe (b) siguria, integriteti dhe privatësia e çdo informacioni dhe të dhënave të shkëmbyera mes jush dhe nesh përmes kësaj faqeje nuk mund të garantohet.

E drejta për fshirje

Në varësi të disa përjashtimeve të përcaktuara më poshtë, me marrjen e një kërkese të verifikueshme nga ju, ne do të:

 • Fshini informacionin tuaj personal nga të dhënat tona; dhe
 • Drejtoni cilindo ofrues të shërbimit të fshijë informacionin tuaj personal nga regjistrat e tij.

Ju lutemi vini re se ne mund të mos jemi në gjendje të përmbushim kërkesat për të fshirë informacionin tuaj personal. Për shembull, nëse është e nevojshme:

 • Përfundoni transaksionin për të cilin janë mbledhur informacionet personale, përmbushni kushtet e një garancie me shkrim ose tërheqjen e produktit të kryer në përputhje me ligjin federal, siguroni një mall ose shërbim të kërkuar nga ju, ose parashikuar në mënyrë të arsyeshme brenda kontekstit të marrëdhënies sonë të vazhdueshme të biznesit me ju , ose përndryshe kryeni një kontratë midis jush dhe nesh;
 • Zbuloni incidente të sigurisë, mbrohuni nga veprimtari dashakeqe, mashtruese, mashtruese ose ilegale; ose ndjekin penalisht ata që janë përgjegjës për atë veprimtari;
 • Korrigjimi i gabimeve për të identifikuar dhe riparuar gabimet që dëmtojnë funksionalitetin ekzistues të synuar;
 • Ushtroni fjalë të lira, siguroni të drejtën e një konsumatori tjetër për të ushtruar të drejtën e tij ose të saj të fjalës së lirë, ose ushtroni një të drejtë tjetër të parashikuar nga ligji;
 • Përputhuni me Aktin e Privatësisë së Komunikimeve Elektronike të Kalifornisë;
 • Angazhohuni në kërkime shkencore, historike ose statistikore publike ose të rishikuara nga kolegët në interes të publikut që i përmbahet të gjitha ligjeve të tjera të zbatueshme të etikës dhe privatësisë, kur fshirja nga ana jonë e informacionit ka të ngjarë të bëjë të pamundur ose të dëmtojë seriozisht arritjen e një kërkimi të tillë, me kusht që është marrë pëlqimi juaj i informuar;
 • Mundësoni vetëm përdorime të brendshme që janë në përputhje me pritjet tuaja bazuar në marrëdhënien tuaj me ne;
 • Përputhuni me një detyrim ligjor ekzistues; ose
 • Përndryshe përdorni informacionin tuaj personal, të brendshëm, në një mënyrë të ligjshme që është në përputhje me kontekstin në të cilin keni dhënë informacionin.
Fëmijët nën 13 vjeç

YBOP nuk mbledh me vetëdije informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën trembëdhjetë vjeç. Nëse jeni nën moshën trembëdhjetë vjeç, duhet t'i kërkoni prindit ose kujdestarit tuaj leje për të përdorur këtë faqe interneti.

Ndryshimet në këtë Deklaratë

YBOP rezervon të drejtën të ndryshojë herë pas here këtë Politikë të Privatësisë. Ne do t'ju njoftojmë për ndryshime të rëndësishme duke përditësuar çdo informacion privatësie. Përdorimi i vazhdueshëm i faqes së internetit dhe/ose Shërbimeve të disponueshme pas modifikimeve të tilla do të përbëjë: (a) njohjen tuaj të politikës së modifikuar të privatësisë; dhe (b) marrëveshjen për t'iu përmbajtur dhe lidhur me atë Politikë.

Të dhënat e kontaktit

YBOP mirëpret pyetjet ose komentet tuaja në lidhje me këtë Deklaratë të Privatësisë. Nëse besoni se YBOP nuk i është përmbajtur kësaj Deklarate, ju lutemi kontaktoni YBOP në: [email mbrojtur].

Në fuqi nga 22 tetor 2022