Disa faqe nga "Busulla e kënaqësisë"

Ekstraktet nga 'Busulla e kënaqësisë: Si truri ynë i bën ushqimet e yndyrshme, orgazmën, stërvitjen, marijuanën, bujarinë, vodkën, mësimin dhe bixhozin ndihen kaq mirë'.

Busulla e kënaqësisë Page 94Faqja 94
Busulla e kënaqësisë Page 95Faqet 95 -97
Busulla e kënaqësisë Page 95Busulla e Shënimeve të KënaqësisëShënimet