Humor

humor sa më shumë pornografi të shikoni

Duhet t'i shpjegoni familjes suaj pse jeni kaq i çuditshëm? Kliko këtu për humor.

Gjëra qesharake

Më shumë gjëra qesharake

Grafikë qesharake dhe humor vizatimor

Cartoon of Me, Pornhub dhe Synimet e Jetës


Karikaturë rreth pornografisë nga Nopornplan.com


Nga ekipi i baseball i Toronto BlueJays:

T-shirt e Blue Jays. 1 BJ është gjithmonë më i mirë se 9 Yanks


 

Karikaturë e bisedave të prindërve dhe fëmijëve rreth pornos

 


Diagrami vizatimor i vendit të zhurmshëm në jetën time

 


Karikaturë e fëmijëve në dhomën e gjumit që shikojnë porno në laptop ndërsa nënat telefonojnë nga jashtë


Shaka duke treguar pemë që përfaqësojnë penisin, shikojnë çdo ditë pornot dhe pas 8 ditësh të NoFap


 

Diagrami që tregon marrëdhëniet midis lumturisë dhe numrit të seancave pmo (pornografi, masturbim, orgazëm) në ditë


shaka vizuale pornografia e viteve 1990 "tip shoh një thithkë"

 

 


 

Cartoon of Sex Ed class është dizajnuar për t'i mbajtur të rinjtë të interesuar për pornografi dhe lojëra, në mënyrë që ata të qëndrojnë të virgjëra

 


 

Shaka vizuale që tregon fytyrën që keni bërë kur keni gjetur në internet pornografi


 

Shaka e grafikëve që tregojnë Sasinë e pornos që shikoni


 

Karikaturë që tregon identitete të rreme të pjesëmarrësve në seks në internet

 


 

Varësitë janë të ndërlidhura. Humori i karikaturave që tregon ditën e lirë të masturbimit


 

Pulë që lexon mendje duke menduar për pornografi


 

 

Karikaturë "le të shohim se si ju pëlqen të mos luani me topat tuaj për një javë"


 

Humori i varësisë nga pornografia Një kokë e kuqe ecën në një bar - çfarë gabimi është me mua?