Brain juaj në Cybersex Jungle Radio Show (Shfaqje të arkivuara: 2013-2014)

emisioni radiofonik Gary Wilson

A ju ka vjedhur Rrjeti mojo? Dëgjoni dhe zbuloni në këto emisione në radio

Pavarësisht nëse është pornografi në internet, Facebook ose video-lojëra, stimulimi i vazhdueshëm me një klikim është i ri për njerëzimin. Shumë trurit po i duket shumë e vështirë për tu trajtuar. Gary shqyrton arsyet evolucionare dhe neurokimike, me vëmendje ndaj cenueshmërisë unike të trurit të adoleshentëve. Shënim: këto janë shfaqje aktuale "në ajër" të transmetuara në një radio publike.

Përveç mysafirëve të veçantë, shfaqja eksploron eskalimin në vështirësi më ekstreme materiale, përqendrimi dhe motivimi, problemet e performancës seksuale, ndryshimet rrënjësore në shijet seksuale, ankthin e pazakontë shoqëror, mjegullën e trurit dhe nervozizëm, si dhe simptomat e tërheqjes, ndërprerjen e problemeve dhe përkeqësimin simptoma obsesiv-kompulsive.emisioni radiofonik Gary Wilson

Përgjegjësia: Edicioni radio "Truri juaj në xhunglën Cybersex" ka për qëllim të jetë informues. Nuk synon si këshillë mjekësore. Nëse keni nevojë për këshilla mjekësore, ju lutemi vizitoni mjekun tuaj.

Shfaqje - Sipas Rendit Kronologjik:

 1. "Eksperimenti tjetër i pornografisë" (trego # 1)
 2. "Internet Pornografia si Super-Stimul" (trego # 2)
 3. "Pse është pornografi më emocionuese se një partner?" (Trego #3)
 4. "Pse të marr simptoma të tërheqjes kur përpiqem ta lë pornografinë?" (Trego #4)
 5. Gary intervista Alexander Rhodes, themeluesi i Reddit / NoFap (tregojnë #5)
 6. Gary intervistat Wendy Maltz, bashkë-autor i 'The Porn Trap' (trego # 6)
 7. Gary diskuton trurin adoleshent (trego #7)
 8. Gary diskuton mosfunksionimin seksual të pornografisë (trego # 8)
 9. Gary dhe Gabe Deem diskutojnë rimëkëmbjen nga pornografi të lidhura ED (tregojnë #9)
 10. Intervistat Gary "Porned Out" autori Brian McDougal (tregoni # 10)
 11. Gary interviston terapistin Wendy Maltz (trego # 11)
 12. Porno në Internet: Ankthi dhe Besimi Social (shfaqje # 12)
 13. Shërimi i përdoruesit diskuton joshjen e risisë (trego # 14)
 14. George Collins, shërbyer pornografi dhe autor i pornografisë, diskuton varësinë e pornografisë (trego #15)
 15. Pornoja, eskalimi, toleranca dhe morphing shijet seksuale (tregojnë #16)
 16. Porno, kondicionimi seksual dhe truri adoleshent (trego #17)
 17. JDoe flet me Gary për përvojën e tij në pornografi (trego #18)
 18. Gary diskuton mbulimin mediatik të ED-së të pornografisë (trego # 19)
 19. Gabe Deem i përgjigjet pyetjeve në lidhje me pornografinë e induktuar ED (show #20)
 20. Brett shpjegon se si të përballen me cues pornografike dhe tension seksual (trego #21)
 21. Www.GettingStronger.Org mikpritës Todd Becker ndan këshillat e tij për ndryshimin e varësisë (trego #22)
 22. HOCD: Si zhvillohet? Si mund të shërohet? (trego #23)
 23. Krijuesi i "Projektit të Seksit të Perëndisë" Gregor Schmidinger përshkruan se pse ai prishi pornografinë në internet (trego # 24)
 24. Tobias, mosha 26, diskuton arsyet e tij për braktisjen e masturbimit të pornografisë në Internet (trego # 25)
 25. Rivendosja e propozuar "Journal of Studies Porn" (show #26)
 26. Studimet e Pornografisë së Dyshuar (emisioni radio i Gary-it #27)
 27. Mark Kuppet diskuton këshilla për eliminimin e përdorimit të pornografisë (trego # 28)
 28. Simptomat e Tërheqjes nga Porn-Addiction (show #29)
 29. Gratë po raportojnë shumë probleme me pornografi (trego #30)
 30. Rebound Emocional Post-Porn (shfaq # 31)
 31. Psikiatri i ri diskuton ED-i i shkaktuar nga porn (trego #32)
 32. Përqëndruar Përqendrimi Pas Ndalohet Porn (trego #33)