Llogaritë e rindezjes: Faqe 1

faqe 1

Në lidhjet poshtë tekstit do të gjeni mbi 2,000 llogari të dorës së parë të përvojave të rindezjes (rimëkëmbjes) së njerëzve. Ne krijuam Rikthimi i llogarive: faqja 2 Llogaritë e rindezjes: Faqe 3, pasi sistemi ynë nuk mund të trajtojë aq shumë sukses në një faqe të vetme. Përveç kësaj, faqet 8 të tregimeve më të shkurtra përshkruajnë shërimin nga disfunksionet seksuale të shkaktuara nga pornografia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. (kështu që llogaritë e rimëkëmbjes së dorës së parë tani janë gjithsej 5,000 ose më shumë).

Nëse furnizohet nga autori, një llogari rebooting fillon me moshën. Disa fillojnë me gjatësinë e reboot, të tjerët me një citim nga autori. Pothuajse të gjitha llogaritë e rebooting përmbajnë një lidhje me postin origjinal, dhe shumica kanë një emër përdoruesi.

Do të shihni gjithashtu shumë raporte 90-ditore. Një keqkuptim i zakonshëm është se YBOP sugjeron 90 ditë si periudhë e rindezjes. Jo Gjatësitë ndryshojnë sepse qëllimet ndryshojnë. Shumë zgjedhin të shkruajnë një raport në 90 ditë, por vini re se shumica kanë përsëritur disa herë para se të arrijnë një brez 90-ditor.

Shumë më tepër llogaritë e rimëkëmbjes gjenden në këto gjashtë seksione dhe shpërndahen në të gjithë faqen e internetit:

 1. Kjo faqe përmban "kolona këshilla" të shkruara nga të varurit nga pornografia.
 2. Kjo faqe përmban lidhje me blog dhe tema jashtë faqes kronikimin e rimëkëmbjes nga varësia pornografike dhe problemet seksuale të pornografisë.
 3. Disa Raportet e 90-Ditës + nga reddit.com NoFap.
 4. Eksperimenti tjetër i pornografisë - Më poshtë artikullit lexoni mbi 1,000 histori të shkurtra të rimëkëmbjes dhe "përfitimet e rindezjes".
 5. Përveç kësaj, ka shumë mini-llogari në Çfarë përfitimesh shohin njerëzit kur rindizen?
Shkurtesat e përdorura zakonisht:
 • ED = Mosfunksionimi i ngrerë
 • PIED = Dysfunksioni ngrerë i shkaktuar nga pornografia
 • DE = Ejaculation vonuar
 • PE = Ejaculation e parakohshme
 • PMO = Porno, Masturbim, Orgazmë
 • MO = Masturbim & Orgazëm
 • HOCD = çrregullim obsesiv homoseksual i pandreqshëm
 • SOCD = Sëmundje seksuale Obsessive Compulsive
 • gf - E dashura
 • SO = tjetër i rëndësishëm
 • Fap ose fapping = Masturbim

Kjo duket të jetë një tipar tipik i shërimit:

Jam krenar që jetoj pa PMO për dy javë. Jam beqare por mbështetem te miqtë, familja, joga, masazhi, stërvitja dhe frymëmarrja për të kaluar çdo ditë. Unë jam duke mësuar shumë mënyra natyrale të relaksimit dhe përballimit të trurit dhe mjedisit tim. Unë jam më i relaksuar, bujar dhe vlerësues me njerëzit. Megjithatë, ndonjëherë ndiej dhimbje të madhe, letargji, apati, trishtim, frustrim dhe vetmi. Frekuenca dhe kohëzgjatja e kohës sime në Gropa është padyshim në rënie. Ka shumë rehati duke kujtuar këtë, sa herë që gjilpëra ime e dopaminës bie shumë pak. Një problem me përmirësimin është se ne harrojmë sa i brishtë ishim kur filluam. LOL

Rebooting nuk është linear

Rindezja nuk është lineare (përsëriteni ngadalë, disa herë) - Kjo do të thotë, çdo ditë nuk është më e mirë se e fundit. Atje jane ulje dhe ngritje, megjithëse trendi me kalimin e kohës është në rritje. Ndërkohë, luhatjet e humorit të shkaktuara nga neurokimikisht (The Pits) vazhdojnë për një kohë. Disa njerëz thonë se këto ndryshime humori nuk ulen në ashpërsi për një kohë të gjatë (grafik nga rebooter i ri). Çfarë ndryshimesh është se ata ulen në frekuencë dhe kalojnë më shpejt kur ndodhin. Pra, bëhet më e lehtë dhe më e lehtë për t'u lejuar atyre të kalojnë dhe të kthehen në një zbavitje të shëndetshme (stërvitje, shoqëri, stërvitje rewiring, duke bërë diçka produktive, dhe kështu me radhë).

Gjithashtu, ki kujdes për ditët e mira:

Disa nga relaksat e mia në të vërtetë ndodhën në ditë mjaft të suksesshme / të lumtura, sikur mendja ime ishte në një lloj nxitimi dopamine dhe rrëshqiti në pornografi pa e vënë re. Pra, mbani në mend, vetëkontrolli është gjithmonë i nevojshëm, edhe nëse gjithçka duket sikur po shkon mirë.

Përvoja e rindezjes

Ky njeri vendosi të grafikonte të tijën për të rindërtuar përvojën:

Unë kam bërë 3 grafikë, disponimi në boshtin y, ditë që nga MO i fundit në boshtin x. E para është e dhëna e papërpunuar, çuditërisht shumë e paqartë. Tregon bukur jo-linearitetin. Dy të tjerët janë duke lëvizur mesataren 3-ditore dhe 6-ditore mesataren. Jo lineariteti është ende i dukshëm. Shënim: Unë nuk dija çfarë të vendosja për 5 ditët e para, sepse ato ishin gjithandej, kështu që unë thjesht vendosa alternimin 8 dhe 0.

Grafiku i të dhënave të para

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafiku i kodimit 3-ditor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grafiku i kodimit 6-ditor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Përvoja e secilit është disi e ndryshme. Anshtë një aventurë për të vëzhguar sesi shfaqen ndryshimet në tru në trupin dhe emocionet tuaja. Tha një djalë:

Të gjitha këto forca janë në punë: Ereksionet, ereksionet në mëngjes, orgazma / dëshira për orgazëm, ndjenja e brirësisë etj. Ka pasur raste kur unë kisha dëshirë për O, por nuk isha me brirë dhe nuk kisha një mbledhje. Ka pasur raste kur unë jam ndjerë vërtet me brirë dhe nuk kam ndjerë asgjë poshtë. Pastaj ka pasur shtrirje të gjatë ditësh ku unë do të zgjohesha me një mbledhje dhe, pasi ajo të ishte zhdukur, do të isha në vija të plota të plota pjesën tjetër të ditës. Por ditë si dita 16, marrëdhënia ime e shkurtër nga ditët 22 deri në 35, dhe më e rëndësishmja dita 48 më kanë treguar se gjërat fillojnë të punojnë në mënyrë më harmonike sa kalon koha.