Bëhem më e vështirë se algjebra kineze (PIED)

YourBrainOnPorn

 

E fundit e depresionit më ka lënë.

2 muaj më parë, gjatë postimit tim të fundit, isha shumë i inatosur dhe i frustruar sepse nuk isha ende normale. Paralajmërim spoiler: Nuk do të jem kurrë normal. Unë jam një i varur nga pornografia. Por unë jam i pastër. Dhe tani funksionoj normalisht.

Mot, burrë, javën e kaluar më ka parë të dështoj në seks, të bëja një bisedë të madhe emocionale me gruan time ku qava dhe i thashë se ndihesha si një i dështuar si burrë dhe se ankthi im i performancës po më vriste. Ajo më puthi. Ajo më tha se më donte dhe se do të fillonim të ngatërroheshim pa asnjë presion.

Kaq u desh për t'i dhënë fund ankthit të performancës. Java e kaluar ishte e mbushur me argëtim, intimitet lozonjare, me ASNJË ASNJË ÇËSHTJE. Seks 5 ose 6 herë. Shumë puthje dhe dashuri, pa u shqetësuar. Dhe jam më i vështirë se algjebra kineze lol.

Ky program më shpëtoi jetën. Ju djema më shpëtuat jetën. 47 muaj të ndyrë nga kjo. 47 muaj brenda dhe jashtë linjës së sheshtë. Një muaj para katër vjetësh. Katër vjet të ndyrë. Asnjë rikthim, pa kërcitje. Vetëm dhimbje dhe rritje. A jam 100%? Jo, por jam afër.

Dhe kurrë nuk do t'i kthehem pornografisë ose zëvendësuesve të pornografisë ose fapping. Do të duhet të jem i kujdesshëm, sepse mund të hyjë fshehurazi, por vigjilenca e përjetshme është çmimi i lirisë.

Mendova se do të zgjohesha një ditë dhe dielli do të ndriçonte mbi mua, engjëjt do të këndonin dhe dikush do të më jepte një certifikatë që thoshte se isha shëruar. Lol kjo nuk ndodhi. Ajo që bëra është se u zgjova sot dhe jam më i lumtur se sa mbaj mend të isha. ndonjëherë. Dhe i gjithë shqetësimi dhe frika janë zhdukur. Ka ikur. Që kur gruaja ime më puthi.

Ju dua të gjithëve, do të dal herë pas here për t'ju inkurajuar...por a kam një nder për të kërkuar? Pornografia ishte (IS) një kurvë. Do t'ju vjedhë gëzimin dhe do t'ju bëjë të qani. Unë e di këtë për një fakt. E gjithë kjo përvojë përfundoi me një pëshpërimë.

Dua diçka më të fortë. Nëse do të ishte pranverë, do të hipja në motoçikletë, do të digjesha gomën e pasme dhe do ta luaja këtë këngë me volumin e lartë. Për 8 minuta nisem për drekë. Kam në plan të pi duhan gomat, shpërtheje këtë këngë, dhe ngre gishtin tim të mesit në pornografi. E bëra, kurvë. Unë ju munda. Nëse mundeni, nëse dëshironi, luajeni këtë me zë të lartë dhe këndoni së bashku. Me sa di unë, vetëm një shoku tjetër i është dashur kaq shumë kohë për t'u rikuperuar. Kjo është për ty, vëlla. Ka qenë një nder.

Nga: NOFAPSuccess2018 

Burimi: 1433 ditë. 47 muaj. Kaq u desh. Shkruaj për të thënë lamtumirë dhe faleminderit.