Më shumë miq, më të dobët, 200% më qesharak, kuriozitet i shfrenuar

Dita 323

Jeta ndihet mjaft mirë. Nuk është perfekte, por sot kam ndjesinë e ecjes përpara, duke përmirësuar në mënyrë holistike çdo aspekt të vetes. E di që ka ulje-ngritje (mbase brenda një jave do të ankohem pak!) por në drejtim të drejtimit rruga është lart e lart. Unë mendoj se lënia e pornografisë ka qenë një pjesë e madhe e zhbllokimit të përmirësimeve të tjera në jetën time. Le të shohim më të mëdhenjtë:

Miqtë

Kur postova për herë të parë, një nga gjërat që nuk isha i kënaqur ishte mungesa e miqve në vendin tim. Unë kam mbajtur disa miqësi të shkëlqyera nga njerëzit që jetojnë kudo, por doja të kisha më shumë miq për t'u shoqëruar çdo javë në javë. Nuk po e ekzagjeroj, por në fillim të këtij muaji kuptova se kam shumë miq këtu! Nuk kam më kohë për të gjitha ato (përveç se sa shpesh udhëtoj), kështu që tani po merrem me të kundërtën ku më duhet t'i jap me të vërtetë prioritet miqësive që më interesojnë më shumë. Disi e çmendur për të arritur në këtë vend, mendova se do të duheshin vite nëse ndonjëherë

Durim

Unë jam duke u mbyllur në 160 lb, do të doja ta merrja atë deri në fund të prillit (158-159 lb). Keni një pushim në fund të javës së ardhshme, kështu që unë jam duke e llogaritur atë (përndryshe do ta synoja këtë qëllim deri në mes të prillit). Pata një stërvitje të mrekullueshme dje, u munda plotësisht, por kështu e dini se ishte një stërvitje e mirë! Përparimi nuk është i çmendur i shpejtë, por unë po arrij atje, ngadalë por me siguri. Gjithashtu, dalëngadalë filloj të vërej se si njerëzit e rastësishëm po e trajtojnë më mirë timin, ndërsa unë bëhem më i dobët (është e ngatërruar të mendoj, por supozoj një nga ato realitete me të cilat mund të mësohemi dhe të punojmë)

Personalitet

Thjesht ndihem shumë, shumë më mirë dhe jam 200% më qesharak se më parë. Tani nuk e di sa qesharake jam në kuptimin absolut, vetëm në raport me atë që kam qenë – që ishte 'meh'. Unë me të vërtetë po vendos më shumë nga vetja në biseda dhe jam në gjendje të lidhem me më shumë njerëz në një nivel më të madh se kurrë më parë

udhëtim

Unë jam gati të provoj përvoja të reja më shumë se kurrë. Jo vetëm ushqimet, takimi me njerëzit, por shikimi i botës. Gjithmonë kam dashur ta bëj, por ndjej këtë kuriozitet të shfrenuar që ishte disi i dobësuar më parë. Mezi pres të godas më shumë vende/qytete këtë vit dhe të zgjeroj horizontet e mia

Gjithçka u tha, gjërat janë shumë mirë. Shërimi nga PMO po zgjat pak më shumë sesa mendova sinqerisht dhe do të doja që të ishte më i shpejtë, por po shkon në drejtimin e duhur (nëse është jashtëzakonisht i rrethueshëm). Gjithçka u tha, ky ishte një postim i mirë progresi mbi mirëqenien time gjithëpërfshirëse. Ai për të cilin jam më i emocionuar (përveç qëllimeve të mia të fitnesit) është sigurisht arritja deri në pikën e shërimit nga PIED me vajza të rregullta. E di që do të arrij, por mund të marrë pak më shumë kohë. Mbyllja e 1-vjetorit më 15 maj

Burimi: Unë do t'ia dal - mezi pres të marr jetën time prapa

Nga: Hapi i parë_mijë_milje