A është nxitur pornografia fetishi im?

fetish

SHËNIM: Kjo faqe përmban raporte të shumta vetë-njerëzore nga njerëzitshumica e të cilëve janë politikisht më korrekt se të tjerët), të cilët arritën në përfundimin se shijet e tyre pornografike ndikuan në shijet e tyre seksuale pasi ata lanë pornografinë dhe vunë re shijet e tyre duke u kthyer. Këto vetë-raportime janë marrë nga forume të rikuperimit të pornografisë. YBOP i ekstrakton ato mjaft siç janë, dhe pikëpamjet / dobësimet e autorëve të tyre nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht ato të kësaj faqe në internet. Nëse jeni të kënaqur me shijet tuaja seksuale, ose mendoni se shijet tuaja seksuale janë të caktuara, lexoni emersonno më larg. Kjo faqe është për njerëzit që besojnë se përshkallëzimi i tyre i nxitur nga pornografia në zhanre të romanit mund të jetë errësuese shijet e tyre seksuale të hershme ose të lindura.

--------------------------------

Përdoruesit e porsalindur të pornografisë shpesh përshkruajnë përshkallëzimin në përdorimin e tyre të pornografisë që merr formën e shikimit më të madh ose kërkimin e zhanreve të reja të pornografisë. Zhanret e reja që shkaktojnë shok, surprizë, shkelje të pritjeve ose edhe ankthi mund të funksionojnë për të rritur zgjimin seksual, dhe në përdoruesit e pornografisë, reagimi i tyre ndaj stimujve po rritet i shfrenuar për shkak të përdorimit të tepruar, ky fenomen është jashtëzakonisht i zakonshëm. Norman Doidge MD shkroi për këtë në librin e tij Truri që ndryshon vetveten:

Epidemia aktuale e pornografisë jep një demonstrim grafik se shijet seksuale mund të fitohen. Pornografia, e ofruar nga lidhje me internet me shpejtësi të lartë, plotëson të gjitha parakushtet për ndryshimin neuroplastik. Kur pornografët mburren se po shtyjnë zarfin duke futur tema të reja më të vështira, ajo që ata nuk thonë është se duhet, sepse klientët e tyre po krijojnë një tolerancë ndaj përmbajtjes.

Seksualiteti njerëzor është shumë më "të aftë për kushte" sesa e kuptuan ekspertët. Një Studimi 2016 gjetur se gjysmë e përdoruesve të pornografisë në internet ishin përshkallëzuar në materiale që më parë i konsideronin «jo interesante ose të neveritshme». Disa studime të tjera, duke përdorur metoda dhe vlerësime të ndryshme janë raportuar Escalation (dhe Habituation) në Përdoruesit Porno. Për shembull, ky studim 2017 zhvilloi dhe testoi një pyetësor problematik të përdorimit të pornografisë që u modelua pas pyetësorëve të varësisë nga substanca Zhvillimi i Shkallës Konsumuese të Pornografisë Problematike (PPCS). Ndryshe nga testet e mëparshme të varësisë nga pornografia, ky pyetësor me 18 artikuj vlerësoi tolerancën (përshkallëzimin e përdorimit) dhe tërheqjen, duke i gjetur të dyja, duke i dhënë fund debatit mbi tërheqjen dhe përshkallëzimin në përdoruesit e shpeshtë të pornografisë. Dy pyetje që përdoren për të vlerësuar përshkallëzimin e përdorimit të pornografisë:

 • Shikova gradualisht më shumë pornografi "ekstreme", sepse pornografia që pashë më parë ishte më pak e kënaqshme
 • Ndjeva se më duhej më shumë pornografi për të kënaqur nevojat e mia

Përveç kësaj, ky studim i vitit 2016 hedh dyshime mbi supozimin se shijet seksuale janë të qëndrueshme në lidhje me pornografinë e sotme (transmetuese) në internet (Përdorimi i mediave seksualisht eksplicite nga identiteti seksual: një analizë krahasuese e meshkujve homoseksualë, biseksualë dhe heteroseksualë në Shtetet e Bashkuara). Fragmenti nga ky studim:

Gjetjet gjithashtu treguan se shumë burra shikonin materiale të qarta seksuale (SEM) në kundërshtim me identitetin e tyre të deklaruar seksual. Nuk ishte e pazakontë që burrat e identifikuar heteroseksualë të raportonin shikimin e SEM që përmban sjellje mashkullore të së njëjtës seks (20.7%) dhe për burrat e identifikuar homoseksualë të raportojnë shikimin e sjelljes heteroseksuale në SEM (55.0%).

Ky studim, i marrë së bashku me shumë studime të tjera në këtë faqe, zbërthen memet që përdoruesit e sotëm të pornografisë përfundimisht "zbuloni seksualitetin e tyre të vërtetë”Duke surfuar faqet e tubave dhe më pas qëndroni vetëm në një zhanër të pornografisë për pjesën tjetër të kohës.

Një shumë e madhe (n = 6463) studim i të rinjve - Prevalenca, Modelet dhe Efektet e Vetë-Perceptuara të Konsumit të Pornografisë në Studentët e Universitetit Polak: Një Studim Ndërsektorial (2019) - raportoi tolerancën / zakonimin, përshkallëzimin e përdorimit, nevojën për zhanre më ekstreme për tu ngjallur seksualisht, simptomat e tërheqjes kur lë duhanin, problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia, varësia nga pornografia etj. Disa fragmente në lidhje me tolerancën / zakonimin / përshkallëzimin:

Efektet më të shpeshta të dëmshme të përdorimit të pornografisë përfshijnë: nevojën për stimulim më të gjatë (12.0%) dhe më shumë stimuj seksualë (17.6%) për të arritur orgazmën dhe një ulje në kënaqësinë seksuale (24.5%) ...

Studimi aktual gjithashtu sugjeron që ekspozimi i mëhershëm mund të shoqërohet me desensitizim potencial ndaj stimujve seksualë, siç tregohet nga nevoja për stimulim më të gjatë dhe më shumë stimuj seksualë të kërkuar për të arritur orgazmën kur konsumojnë materiale eksplicite dhe rënien e përgjithshme të kënaqësisë seksuale ... ..

Ndryshime të ndryshme të modelit të përdorimit të pornografisë që ndodhin gjatë periudhës së ekspozimit u raportuan: kalimi në një zhanër të ri të materialit të qartë (46.0%), përdorimi i materialeve që nuk përputhen me orientimin seksual (60.9%) dhe kanë nevojë të përdorin më shumë material ekstrem (i dhunshëm) (32.0%). Këto të fundit raportoheshin më shpesh nga femrat që e konsideronin veten kurioze në krahasim me ato që e konsideronin veten të padenjë

ky studim zbuloi se një nevojë për të përdorur materiale më ekstreme të pornografisë u raportua më shpesh nga meshkujt që e përshkruanin veten si agresivë.

Shenjat shtesë të tolerancës / shkallëzimit: që kanë nevojë për hapjen e shumë tabelave dhe përdorimin e pornografisë jashtë shtëpisë:

Shumica e studentëve pranuan të përdorin mënyrën private (76.5%, n = 3256) dhe dritare të shumta (51.5%, n = 2190) kur shfletoni pornografinë në internet. Përdorimi i vendbanimit pornografik jashtë është deklaruar nga 33.0% (n =

Mosha më e hershme e përdorimit të parë që lidhet me problemet më të mëdha dhe varësinë (kjo indirekte tregon tolerancën-habitacion-përshkallëzim):

Mosha e ekspozimit të parë ndaj materialit eksplicit u shoqërua me rritjen e gjasave të efekteve negative të pornografisë tek të rriturit e rinj - shanset më të larta u gjetën për femrat dhe meshkujt e ekspozuar në vitet 12 ose më poshtë. Megjithëse një studim kryq seksional nuk lejon një vlerësim të shkakut, kjo gjetje mund të vërtetojë se shoqata e fëmijërisë me përmbajtjen pornografike mund të ketë rezultate afatgjata ....

Studiuesit e Kembrixhit kanë verifikuar që truri i përdoruesve problematikë të pornografisë habituan me imazhet më shpejt sesa kontrollet dhe janë më të zgjuar nga imazhet e reja. Pra, nëse keni përshkallëzuar për të provuar pornografi që ju befason, nuk jeni vetëm, dhe ka të ngjarë të mos jetë tregues i "kush jeni" seksualisht - përveç një përdoruesi të zakonshëm të pornografisë së mërzitur, të stimuluar shumë. Kjo faqe ka qindra shembuj (më poshtë) të djemve që lënë porno dhe panë që fetishet e tyre të shkaktuara nga pornografia të avulloheshin.

Ekzistojnë gjithashtu dritare kritike të zhvillimit, gjatë të cilave shoqatat mbërthehen më "thellë" (dhe vërtetohen më kokëforta për t'u zhvendosur). Disa dritare janë në fëmijëri, kur disa shoqata bëhen kujtime të nënkuptuara (jo të vetëdijshme). Për shembull, nëse një goditje e fortë në një farë mënyre shkaktoi një përgjigje fizike erotike, vendosen disa baza. Psikiatri Norman Doidge e diskuton këtë shembull në kapitullin e tij shumë të shkëlqyeshëm mbi plasticitetin seksual, nga libri i tij Truri që ndryshon vetveten. Kohët e fundit, ai shkroi:

"Ne jemi në mes të një revolucioni në shijet seksuale dhe romantike, ndryshe nga çdo tjetër në histori, një eksperiment shoqëror që po kryhet tek fëmijët dhe adoleshentët ... Ajo që klinikët nuk dinë shumë, është ende mënyra se si do t'i ndihmojmë adoleshentët, seksualët e të cilëve shijet po ndikohen nga pornografia, sepse ky nivel i ekspozimit të pornografisë është mjaft i ri. A do të dalin këto ndikime dhe shije sipërfaqësore? Apo skenarët e rinj të pornografisë do të nguliten thellë sepse vitet e adoleshencës janë ende një periudhë formuese? "

Pastaj vjen puberteti dhe të gjitha kujtimet erotike fitojnë fuqi, dhe përforcimi me secilën rast të shoqërimit, madje edhe të lidhur në mënyrë të pandërgjegjshme. Shikojnë Truri i adoleshentit takohet me internetin me shpejtësi të lartë (2013) - e cila është videoja ime e fundit për kushtëzimin seksual nga pornografia gjatë adoleshencës.

Pastaj vjen masturbimi dhe shoqërimet me gjendje shumë të larta të zgjimit. Kjo është ajo ku pornografia e stimuluar në mënyrë supernormale mund të fillojë me të vërtetë të shijojë shijet. Ndërsa desensibilizimi fillon, truri kërkon më shumë dopaminë përmes risive, duke kërkuar, tronditëse, të ndaluara, të çuditshme, etj. Shumë shpejt nuk mund të arrihen në shijet origjinale. Shumë e frikshme, por zakonisht e kthyeshme duke ndaluar të gjitha fantazitë e pornografisë / pornografisë.

Filloni me këtë histori: Porn-induced ED bashkë me një fetish të çuditshme: rrugë të gjatë, por shëruar plotësisht

Ky djalosh e kap me të vërtetë fenomenin:

Njeriu jam kaq i vendosur tani. Unë nuk mund të duket për të ndaluar veten. Pasi isha i varur nga pornografia dhe arrita ta lë .. për gati 3 muaj. Kjo është përshkallëzuar gjatë viteve nga mosha 12 disi si kjo;

 • Modelet e brendshme
 • Modele lakuriq
 • Seksi bazë në pornografi
 • BJS
 • Anal
 • Gangbangs
 • Dominimi mashkullor i femrave
 • Femdom
 • Feet
 • Femdom me dhimbje
 • Femdom me një ndjenjë emocionale

Pastaj gjeta forume fetish / facebook. Dikur mendoja se ishte keq të shikoja pornografi për 4 orë. Që nga 6/7 muaj më parë në të paktën 4 ose 5 raste unë kam qenë zgjuar GJITHA natën, ne po flasim 12+ orë këtu. Sapo kam mbaruar një seancë 5 orë mjerimi. Dhe edhe një herë truri im ndihet kaq i abuzuar nga ai. Ndihem nervoz dhe shoqërisht i vështirë dhe i shqetësuar sikur nuk mund të besoni.

Sa herë që abuzoj me pornografinë, ajo merr një hije të vogël më ekstreme. Kam kaluar një pjesë të madhe të sesionit tim të fundit duke fantazuar për aktivitetin homoseksual në një kontekst të detyruar femëror. Tani u kthye në normalitet pas orgazmës, ndihem absolutisht i neveritur. Kjo nuk është diçka që unë do ta konsideroja tërheqëse në botën reale, në mendjen time të duhur! Unë jam duke luftuar kaq shumë për të thyer ciklin, ky është i vetmi vend ku mund ta shkruaj këtë.

Clearshtë e qartë se ai nuk po zbulonte "seksualitetin e tij të vërtetë" përmes përdorimit të pornografisë në internet, përkundrazi përdorimi i pornografisë në internet gjatë adoleshencës po i formësonte shijet e tij seksuale - pikërisht gjatë seancës së tij të fundit disa orë më parë. Një burrë tjetër në një porn-forum shërim:

Nuk e di nëse kontrolloni rregullisht reddit, 'dollap bosh' etj… faqet e internetit në lidhje me konfuzionin / orientimin e pornografisë, por ka vetëm mijëra fije me njerëz që freaking out rreth pse ata duan të thith karin apo shikuar gjëra të çuditshme pas përdorimit të pornografisë.

Edhe forumi i "dollapit të zbrazët" është plot me njerëz, homoseksualë / bi / të cilët janë plotësisht të humbur dhe të hutuar në lidhje me orientimin e tyre dhe të GJITHA përmendën përdorimin e tyre të pornografisë.

Duket sikur gjenerata me shpejtësi të lartë e përdoruesve të pornografisë tani po shkon në internet dhe kërkon përgjigje. Në forume franceze, është e njëjta gjë. Pra, shumë nuk e dinë pse ata kanë zhvilluar fetish penisi ose varësi nga femdom ... ka mijëra njerëz që lexojnë mesazhet dhe faktori i përbashkët i të gjithë atyre njerëzve është përdorimi i internetit (pornografi, biseda, faqe takimesh).

Lexo një vetë-raport i shkëlqyeshëm se si një burrë le të shkojë me një fetish afatgjatë duke përdorur një qasje të pa turpshme, të rikrijimit të trurit.

Nëse ju pëlqen shkenca, këtu është një artikull i shkëlqyeshëm në revistë nga një studiues që gjurmon ndikimin e fazave të ndryshme të kushtëzimit në shijet e mëvonshme seksuale. Kush, Çfarë, Ku, Kur (dhe Ndoshta edhe pse)? Si përvoja e shpërblimit seksual lidh dëshirën seksuale, preferencën dhe performancën. Kjo është një zonë me të vërtetë e re - dhe mjaft jopopullore me shumicën e seksologëve dhe terapistëve të tjerë modeli i të cilave është që shijet seksuale janë gjithmonë të lindura. Periudha Pfaus thekson se kjo fleksibilitet i plotë do të ishte një strategji evolucionare humbëse. Shpërndarësit e suksesshëm të gjeneve do të ishin në gjendje të përshtaten me zakone / stimuj të rinj. Pyetja më interesante është: Sa zgjedhje mund të ketë dikush pasi lidhet një shije? Kjo mund të varet nga shumë faktorë:

 • truri unik i dikujt (disa janë më plastikë se të tjerët),
 • Mosha juaj
 • kur u formua shoqata,
 • sa është përforcuar,
 • sa konsistente jeni duke mos vazhduar të dilni në të,
 • sa të ndërgjegjshëm jeni për të kaluar kohën tuaj me stimuj do duan të rishkruajnë, e kështu me radhë.

Truri juaj evoluoi me fekondimin si një përparësi kryesore, kështu që nëse nuk vazhdoni të merrni (ose fantazoni) për atë që nuk doni ta lidhni, përfundimisht shumë truri do të fillojnë të kërkojnë diku tjetër, dhe nëse nuk konsumohet asgjë më e nxehtë, Shenjat e "vaniljes" gradualisht fillojnë të duken më joshëse. Padyshim, kjo nuk ndodh brenda natës. Truri është "plastik", jo "i lëngët". Një djalë i ri përshkroi atë kundër të cilit është kundër:

Unë mendoj se ata prej nesh që kurrë (ose pothuajse kurrë) nuk kanë pasur seks dhe marrëdhënie të suksesshme duhet të kalojnë më shumë në një proces rigjenerimi me gra të vërteta. Rinisja [heqja dorë nga pornografia / masturbimi] është si të riformatosh hard diskun për të fshirë një virus, por të mos kesh një sistem të ri operativ për ta zëvendësuar atë. Jo vetëm në mënyrën se si reagojmë ndaj pamjeve, por në anën e komunikimit dhe emocionale të marrëdhënies me gratë e vërteta. Unë jam në nivelin zero kur bëhet fjalë për këtë… më të ulët se zero, me të vërtetë.

Mund të jetë shumë e dobishme, ose të paktën edukative, të drejtoheni për atë që dëshironi për disa muaj dhe të shihni se çfarë ndërrimesh ndodhin. Përsëri, qëndrueshmëria ka rëndësi. Djemtë nganjëherë habiten me ndryshimet që përjetojnë pas disa muajsh pa pornografi. Rasti më i keq, nëse dikush nuk mund të rilidhet, atëherë pranimi dhe moderimi janë mundësi.

Të dy “A janë shijet seksuale të pandryshueshme?"Dhe"A mund të besoni Johnson juaj?”Diskutojnë se si njerëzit e kanë trajtuar me sukses këtë sfidë. Siç bëjnë dy nga emisionet e mia në radio:

Gjithashtu paguan për të kuptuar ndryshimin midis "sensibilizimit" dhe "desensibilizimit". E dyta shërohet më shpejt se e para. Kjo është arsyeja pse seksi normal do të bëhet i mundur shumë kohë para se të humbni tërheqjen ndaj shenjave "me tela të nxehta". Ata mund të marrin më shumë kohë për të zbehur. Këtu keni një artikull të mirë me citime nga shumë djem që flasin për atë se si ndihet kur ata më në fund ndiejnë se "rrugët e ndjeshme" dobësohen dhe zhduken. Pse e gjej porno më shumë emocionuese se një partner?

Me fjalë të tjera, edhe nëse një fetish varet për ca kohë, nuk do të thotë se është "ti" i pashlyeshëm. Mund të jetë thjesht një rrugë kokëfortë e sensibilizuar e trurit, e cila do të duhet muaj apo edhe nja dy vjet për t'u dobësuar. Ky kondicionim është shumë më i thellë se kondicionimi Pavlovian, por përfshin mekanizma të ngjashëm. Pasi qeni i Pavlov u kushtëzua të pështynte në zhurmën e një zile, ai përfundimisht ndaloi të pështynte në zile pasi zilja ishte duke u dëgjuar në mënyrë të përsëritur, por asnjë ushqim nuk erdhi. Ju duhet të shkëputni shpërblimin seksual nga fantazitë tuaja. Ndaloni zilen.

Shumë shpesh ne jemi të inkurajuar të përqendrohemi në pyetjen "A duhet të ndjehem keq për fetishin tim?" (Përgjigje: Jo, por kjo nuk do të thotë që je i mençur të vazhdosh të stërvitësh përgjigjen tënde seksuale ndaj saj.) Pyetja më e mirë për të bërë është "Cila është natyra ime e vërtetë seksuale?"

Ekziston vetëm një mënyrë për të provuar. Humbni pornografinë dhe fantazitë pornografike që lidhen me fetish tuaj. Ju duhet ta ndaloni përforcimin me orgazmë nëse dëshironi që ajo të ndryshojë. Shumë prej tyre e kanë ndryshuar këtë kondicionim, por askush nuk e ka bërë këtë, ndërsa ende përdor fantazinë për të përforcuar shpërblimin. një keshillat e burrit te moshuar për një njeri të ngatërruar më të ri:

Nuk mendoj se gjetja e orientimit tuaj seksual është çështja më e ngutshme për ju tani. Duket sikur je kapur nga një bisht i rrotulluar për mua.

Duke u tërhequr nga shumë e pazakontë, pornografia e vështirë në një moshë të re e bën pothuajse të pamundur të përjetosh një lloj të ekuilibruar të seksualitetit më pas. Sikur të kishit takuar një vajzë të ekuilibruar, normale, me siguri do të kishit zbuluar që gjithsesi nuk do të ishte aspak rehat me seksualitetin tuaj. Anali nuk është aq i zakonshëm në mesin e grave normale, të shëndetshme, dhe të balancuara mirë. Kjo është pjesë e dobësive të vërteta të botës së deformuar që ofron pornografia. Krijon interesa, dëshira dhe pritje që nuk janë realiste dhe ju ndalon të gjeni dashuri të mirëfilltë fizike në botën reale. Isshtë një kurth, një burg.

Seksualiteti është shumë, shumë i fuqishëm dhe mund të zhvillohet në drejtime të ndryshme në varësi të zgjedhjeve dhe përvojave tuaja. Unë e njoh këtë dorë të parë. Nuk po them që homoseksualiteti thjesht shkaktohet nga përvoja, por pornografia e fortë dhe pornografia e dhunshme janë të mësueshme për pothuajse të gjithë.

Sinqerisht ju rekomandoj që të kërkoni ndihmë për gjendjen tuaj të vështirë. Nuk mendoj se je i pashpresë, thjesht mendoj se ke nevojë për një dorë të vërtetë, të fortë për të dalë nga gropa ku ke rënë. Keni shumë jetë përpara dhe keni shumë për t’i ofruar botës, atyre që janë përreth jush dhe vetes suaj. Ti meriton me shume.

Ju lutemi mos i ndiqni vetëm dëshirat seksuale nga këtu. Nëse nuk dilni nga një bisht, ajo mbaron vetëm në një mënyrë. Si një krater i vogël.

Më në fund, Nuhu B. Kisha adreson një temë shumë të ashpër dhe të diskutueshme - Pse dikush do ta shikojë pornografinë e fëmijëve? Nga Kisha e Noes

Diskutime në forume të rimëkëmbjes së pornografisë në lidhje me fetishët e shkaktuar nga pornografia:

Ja përvoja e një djali: A kam shijen e pornografisë time?

Po, absolutisht. Kur të kesh mbaruar, do të kuptosh se çfarë është pjesë e personalitetit tënd dhe çfarë ishte një fetish thjesht fituar pornografi që u zhytesh vetëm sepse truri yt ishte i mërzitur dhe kishte nevojë për diçka të re. Unë kam mbajtur disa fetishes që, pa dyshim, kam pasur para se të hynte në pornografi. Të gjithë pjesa tjetër është zhdukur, dhe duke menduar për këtë tani, ose më bën të zemërohem me veten, ose me tallje duke hedhur poshtë këtë absurditet, në varësi të disponimit tim.


Video - Të qenurit pa pornografi më ndihmoi të kapërceja fetishin tim të shtimit të peshës. Depresioni & ankthi gjithashtu u lehtësuan.


Dje, kam përjetuar seks normal pa menduar për fetish tim.

Unë nuk mendoj se ishte e mundur. U zgjova nga puthja dhe gjërat "normale".


Kishte një kohë kur kisha mendime për pedofilinë dhe përdhunimin. Duket se rasti ishte i ndryshëm: unë isha duke vuajtur nga OCD, në mënyrë specifike Pure O, dhe këto mendime ishin një pjesë e mendimeve ndërhyrëse. Sapo ndalova pornografinë, këto mendime u zhdukën, edhe pse unë ende vuaj nga mendimet ndërhyrëse tani dhe pastaj. LINK - shkoni në komente


Fetishet që nuk ishin të miat.

Justshtë vetëm vrima e lepurit të pornografisë ku filloni me përmbajtje vanilje si fëmijë dhe ndërsa bëheni një i rritur, ju mërziteni me atë që dikur ju stimulonte për shkak të ekspozimit të tepërt të përmbajtjes. Përfundimisht kthehet në një sëmundje ku vetëm videot më të çuditshme, jashtë kutisë dhe të neveritshme do t'ju "çojnë atje".

Justshtë vetëm vrima e lepurit të pornografisë ku filloni me përmbajtje vanilje si fëmijë dhe ndërsa bëheni një i rritur, ju mërziteni me atë që dikur ju stimulonte për shkak të ekspozimit të tepërt të përmbajtjes. Përfundimisht shndërrohet në një sëmundje ku vetëm videot më të çuditshme, jashtë kutisë dhe më neveritshme do t'ju "çojnë atje".

Shikoj me neveri imazhet dhe videot që dikur kam parë se janë "të nxehta".

Kjo hapësirë ​​ishte një burg.

colbysnumberonefan

Po, kjo është ajo që shumë njerëz nuk e kuptojnë. Ata bëjnë argumentin se "mos u shqetësoni të përpiqeni të hiqni dorë sepse nuk do të shpëtoj nga fetishët tuaj, ju nuk mund të ndryshoni seksualitetin tuaj!" Epo me mend se, fetishet e shkaktuara nga pornografia nuk janë njësoj si seksualiteti yt aktual, është e turpshme që praktikisht je larë për të gjetur tërheqës thjesht për shkak të desensetizimit.


Mendoni se fetishi im po ikën

Për një kohë unë kam pasur një fetish femëror dhe duke qenë pa skaj, kam menduar së fundmi, por tani nuk më intereson me të vërtetë. Unë jam ditë 20 në përpjekjen time të parë, kështu që nuk e prisja të filloj të largohem kaq shpejt. Në momentin kur ndjehem shumë mirë mend se do të më duhet të shoh nëse zgjat pse.

ChiefWamsutta

Më parë kisha një epsh për pornografi të rreme, të skenuar, si dhe disa pornografi mjaft agresive (jo BDSM). Kjo pothuajse është zhdukur plotësisht për shkak të ripërtëritjes mendore. Jam krenar për veten time. Unë ende kam nevojë për të punuar në epshin për gratë e moshuar pornografi pse.


Ditë 150 pa pornografi

Unë nuk ndiej dëshirë për të masturbuar çdo ditë si dikur kur isha nën ndikimin e pornografisë.

Unë në fakt pres që të seks me GF tim dhe fetishes seksuale kam mësuar nga pornografi janë ngadalë venitje larg. Unë jam në rregull të bëj seks me kushtet e mia dhe jo duke u përpjekur të imitoj pornografinë.


Seksualiteti im natyror po kthehet !!

Unë kam historinë standarde, fillova të shikoj pornografi rreth 14 vjeç dhe kam qenë i fiksuar që atëherë (tani 25 milion). Filloi mjaft i pafajshëm, por ngadalë përparoi më tej në gjëra më të vështira, derisa nuk munda të shkoja në asgjë tjetër përveç mutit të keq, po flas për banda, anal të dyfishtë dhe të ngjashme.

Unë për fat të mirë kurrë nuk vuajta nga PIED dhe arrita të mbaja një lloj marrëdhënie me gratë, por këto nuk ishin kurrë përmbushëse për trurin tim të dëmtuar nga pornografia. Nja dy vjet më parë kuptova se duhej të ndryshoja mënyrën time, ose kjo varësi do të më konsumonte. Pas disa përpjekjeve të dështuara të nofap-it unë kalova nëpër këtë nën. Tani kanë kaluar pak më shumë se dy muaj që kur kam parë porno për herë të fundit !!

Për muajin e gjysmë të kaluar unë me të vërtetë nuk kam vërejtur ndonjë gjë që ndryshon megjithatë gjatë javëve të fundit dëshirat e mia natyrore seksuale janë kthyer ngadalë. Tani gjërat që kam marrë për të marrë shumë më bën të copëtoj dhe në fakt më kthejnë off. Më duket e frikshme sesi pornografia normalizoi këtë mënyrë të shikimit të grave në trurin tim. Tani kam vërejtur veten duke u tërhequr më shumë nga vajza 'mesatare' dhe fantazitë e mia tani janë shumë më të shëndetshme. Çifti. I datave që kam qenë kanë qenë shumë më tërheqës dhe takimet e mia seksuale kanë qenë botë përveç përvojave të mia të mëparshme ku vazhdimisht do ta krahasoja atë me pornografinë hardcore që po konsumoja.

Unë mendoj se ky postim është me të vërtetë vetëm një mënyrë për të marrë të gjitha mendimet e mia, si dhe një mburrje pak të përulur. Gjithashtu faleminderit masiv për këtë nën për të gjitha postimet dhe burimet që më kanë marrë mua edhe këtë pikë! Faleminderit të gjithëve dhe fat në udhëtimin tuaj, nëse mund ta bëj çdokush mundet!


Kam vërejtur një ndryshim në fantazitë e mia seksuale

Unë kam qenë pa pornografi për një kohë tani, dhe një nga shfaqjet më të mëdha të përparimit tim janë fantazitë / gjërat e mia seksuale për të cilat mendoj kur masturbohem.

Më parë, kur do të shikoja pornografi, mendimet e mia kur masturbohesha dikur ishin drejtpërdrejt në një promo brazzers dhe plot me tema të papërshtatshme: mungesa e pëlqimit ose interesimit nga gruaja në situatë, dy personat që bënin seks ishin aq të shkëputur nga njëra-tjetra, dhe rregullisht do t'i imagjinoja gratë me veshje stereotipike të nxënëseve.

Por tani, fantazitë dhe mendimet e mia janë shumë më intime. Puthja ndodh, të dy partnerët e prekin / mbajnë në mënyrë aktive njëri-tjetrin në mënyra të dashur, unë kurrë nuk mendoj për seks që përfshin dhunë ndaj grave dhe trupat e grave duken normale

E gjithë kjo më bën të besoj se disa njerëz mund të mos e shijojnë seksin e dhunshëm / degradues, por sepse kjo është ajo që promovohet në pornografi, truri i tyre është i lidhur për të parë dhunën si të qenësishme të seksit dhe intimitetin si "vanilje".

drasheed132

Kjo më ndodh edhe mua. Kam gjithashtu një dëshirë të fortë për një partner, ndërsa kur shikoj pornografi, është vetëm të bësh seks.

Andrew_stack23

i njëjtë

GoldenKaze

Po, pas rindezjes, vura re se isha shumë më shumë vanilje në shijen time. Truri juaj, i ngjashëm me një të varur nga heroina, dëshiron goditje më të forta të stimulit për të ndjerë të njëjtën eksitim. Dhe për djemtë me lara, ju duhet një ton stimulues për ta ngritur madje.


Porno nuk zbulon vetëm fetish, por edhe i krijon ato.

Kam lexuar shumë njerëz që thonë se pornografia në të vërtetë nuk krijon fetish, në të vërtetë ajo zbulon se cilat janë fetiset tuaja "natyrore". E tëra që duhet të them për këtë është BULLSHIT. Unë nuk dua të hyj në detaje në lidhje me fetish specifike që kam zhvilluar për shkak të pornografisë, por të gjithë e dimë se cilat janë ato të zakonshmet. Transeksualët, përdhunimet, të miturit, barbaritë, motër, pornografi brinar janë vetëm disa nga fetish të panumërta. Ndërsa një pakicë e vogël mund të zhvillojë një ose më shumë nga këto vetë, për shumicën dërrmuese të njerëzve pothuajse mund të garantoj që fajin e bën pornografia dhe ndjekja e materialeve më tronditëse.

Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë fetish kur isha një adoleshente e re, isha gati aq normal sa bëhej. Gratë dhe vetëm gratë më kthyen mua por tani nuk është kështu. Unë kam zhvilluar një pamje të shtrembëruar të seksualitetit tim dhe kam lëvizur nëpër disa gjëra me të vërtetë të deformuar, disa prej tyre kanë mbërthyer disa jo. Çështja është që unë dua të heq qafe këto fetish, ato nuk janë gjendja ime natyrore. Ato u krijuan pasi unë tashmë isha thellë në varësinë time ndaj PMO, kështu e di se koka ime është e mbushur me gënjeshtra, jo me ndonjë të vërtetë të zbuluar.

shaka

Disa individë pretendojnë se P i bëri ata të kuptojnë se u pëlqyen x, y dhe z. Por le ta pranojmë, P është një larës i trurit dhe kjo ju bën të besoni se jeni duke bërë gjëra vërtet të çuditshme. Jo vetëm kaq por është gjithashtu katalizator për krime të caktuara!

Industria P drejtohet nga demonët e drejtpërdrejtë, të cilët jetojnë jashtë pastrimit të trurit nga masat.

Unë jam ende duke luftuar me "fetish" veten time mbi 100 ditë në.

thorswrath32

Truri është i aftë të mësojë, të kuptojë dhe është i ndjeshëm ndaj manipulimit. Kjo është arsyeja pse funksionon arsimi, pse funksionon reklamimi dhe pse gjëra të tilla si lajmet ndikojnë në pikëpamjet e njerëzve për ngjarje të caktuara, etj. Pse do të ishte ndryshe me pornografinë? Unë kam të bëj plotësisht me atë që po thoni në lidhje me desensitimin, e kam kaluar vetë, kam parë pothuajse gjithçka që mund të shohim në lidhje me pornografinë në internet. Gjëja është, ne djemtë dhe shumë të tjerë kaluan orë e orë të tëra duke parë atë, niveli i ekspozimit IS do të ndikojë në trurin tuaj, perceptimin tuaj dhe pikëpamjen që keni për veten dhe seksualitetin tuaj, vetëm duke abstenuar plotësisht mund të ktheheni në një gjendje më e natyrshme e njerëzimit.

Rebooter92

Unë mendoj se dikush mund të tregojë përveç fetishes e tij të lindur nga ato të fituara. Ju vetëm duhet të mendoni për atë që ju ngjalli para se të vinit në kontakt me pornografinë.
Fetishes më ekstreme janë pothuajse gjithmonë të fituara. Askush në mendjen e tij të shëndoshë nuk do të ngjallet nga tronditja, e cila shkon kundër përpjekjes shumë biologjike për të siguruar një grua vetëm për veten, në mënyrë që të jetë relativisht e sigurtë për atësinë.

Got për të kapërcyer

Absolutisht. Siç ka treguar hulumtimi, pornografia kthen plotësisht trurin. Të gjitha ndyrësitë e çuditshme dhe të degjeneruara në faqet e pornografisë nuk kanë asnjë lidhje me dëshirat e vërteta. Justshtë vetëm mënyra se si truri ka ndryshuar dhe dëshira e trupit për rrjedha gjithnjë e më të mëdha të dopaminës.

Post i mirë sidoqoftë, burrë. Ne kemi për të luftuar kundër atyre që po përpiqen të normalizojnë të gjithë këtë dhe të vazhdojnë të shkatërrojnë jetën e kaq shumë njerëzve.

CK89

Do të isha dakord, problemi i vetëm është që disa njerëz po përpiqen t'i bëjnë të tjerët të besojnë se të gjithë janë të lindur. Para se të dëmtohesha mendërisht nga pornografia, "fetish" i imi i vërtetë ishte vajzat me një gomar të bukur. Të gjithë e dinin që unë isha njeri prapanicë, lol. Në prapavijë që nuk është shumë fetish, duket sikur mendime natyrore. Ajo që ndot mendjen time tani janë fetish që kanë pak të bëjnë me seksin natyror dhe unë dua të kthehem në mënyrat e mia më të natyrshme të të menduarit.

AtomicTango

Gjatë pikave të mia më të errëta disa muaj më parë, unë gjithmonë kontrolloja forume të ndryshme dhe uebfaqe për të "testuar" vlefshmërinë e fetishëve të mi, gjithçka që bëri ishte ta përkeqësonte ndërsa njerëzit në ato faqe u përpoqën t'ju inkurajonin që të kënaqesh me fetishizmin ekstrem , kushdo që thotë se mbase kjo nuk ishte një ide e mirë u mbyll si "seks negativ" ose një fanatik.

Tani mos më keqkupto, unë natyrshëm nuk shoh një problem me fetish për sa kohë që ato nuk më futen në fytyrë dhe mbahen në intimitetin e dhomës së gjumit, por tërheqja masive e pornografisë e bën prevalencën e fetishizmit ekstrem më shumë dhe më shumë, mirë, i përhapur. Shumica e njerëzve janë shumë injorantë ose naivë për të parë që gjërat që ata mendojnë se janë si rezultat i drejtpërdrejtë i pornografisë dhe jo i zhvillimit natyror, dhe janë shumë të thellë në kulturë për ta konsideruar këtë nëse theksoni se ekziston një gjë e tillë si duke shkuar shumë larg. Unë jam një burrë gomar gjithashtu, por ekziston një ndarje masive, me përmasa të Grand Canyon midis diçka si IDK, dhe duke dashur të fus një gomar dildo gjigant dragoi. Fakti që njerëzit në shoqërinë e sotme përpiqen t'i shtyjnë ata të jenë të njëjtë për sa i përket pranimit (në emër të "kundër ngërçit të ngërçit") sinqerisht më shqetëson sa më shumë që mendoj për të.

thorswrath32

Likeshtë si narkoman që inkurajon një tjetër të varur të vazhdojë, duke justifikuar veprimet e njëri-tjetrit. Safetyshtë siguri në numër, apo jo. mendoni për të gjitha fetë e ndryshme dhe strukturat e besimit në botë dhe idealet politike, kur mjaft njerëz bashkohen ata mund të bindin veten se kanë të drejtë dhe të gjithë të tjerët kanë gabim, shumë kohë provat e forta injorohen në favor të ndjekjes së një trëndafili vizion i lyer, përsëri si i varuri duke injoruar pasojat shëndetësore ose i varuri nga pornografia që nuk po pranon çështjet e shëndetit mendor në favor të ndjekjes së nxitimit. Aq sa tani e urrej pornografinë, nuk do të shkoja te dikush dhe t'i predikoja, përveç nëse ata po shkelin ligjin ose po shkaktojnë dëm të drejtpërdrejtë, sepse unë e di që njerëzit shërohen vetëm kur janë vërtet të gatshëm dhe kanë mjaft. Ju provoni të ngjiteni tek një alkoolist dhe t'i thoni të mos pinë, në shumicën e rasteve do të shkojë në njërin vesh dhe jashtë tjetrit. Unë besoj se parandalimi dhe edukimi është kursi më i mirë kundër dëmeve të shkaktuara nga pornografia dhe lehtësisë së hyrjes në të në botën e sotme, por fatkeqësisht ka të paktën dy breza njerëzish që tashmë janë prekur rëndë nga rrëfimet dhe idealet e përshkruara në përmbajtjen që ata shikojnë.

AtomicTango

Kam kontrolluar faqen "Dollapët bosh" për hir të hulumtimit të mendimit të tyre për NoFap dhe gjërave të ngjashme me të. Ajo që lexova do të ishte qesharake nëse nuk do të ishte aq e dëmshme për njerëzit në nevojë. Kishte tema të panumërta për njerëzit që kërkonin këshilla me HOCD dhe 9/10 zgjidhja e dhënë nga këta studiues arriti në "Oh thjesht provo ndonjë kar jam i sigurt që do të të pëlqejë, thjesht je në mohim". Unë nuk jam duke u përpjekur të përçmoj homoseksualët këtu, por çfarë lloj këshille të ndyrë është kjo ?!


Së fundi Fetish falas

Unë vetëm dua të postoni këtë për të dhënë disa shpresa për ata që janë duke luftuar, veçanërisht me pornografi fetish pasi ajo mund të jetë më shkatërruese në aspektin e mirëqenies mendore (imo).

Dobësia ime ishte pornografi i incestit dhe unë do të masturboja nga 2 në 6 herë çdo ditë duke e parë atë dhe pas çdo kohe do të betohem se do të ishte e fundit. Mbaj mend lexuar këtë nën reddit dhe të menduarit se kushdo që mund të shkonte një ditë pa pornografi ishte një hero super.

Përfundimisht, këtë prag të Krishtlindjeve të kaluara, kuptova se përdorimi im i pornografisë kishte shtrembëruar mendjen time aq shumë sa që jo vetëm që më preku rëndë, por edhe dy nga të dashurat e mia të mëparshme. Për mua, kjo ndryshoi gjithçka, mirëkuptimi që pornografia më ktheu në diçka që di unë nuk jam e mjaftueshme për mua të them mjaft është e mjaftueshme. Kam krijuar një lidhje mendore midis pornografisë dhe gjërave që unë kisha bërë për shkak të saj dhe kjo lidhje në një farë mënyre u bë më e fortë sesa nxitjet që ndiej të masturboj për të incestuar pornografinë (besoj se ato kërkesa ishin tepër të forta)

Ku jam tani - Shkaktarët e mi të mëparshëm janë atje, por ato janë shumë të lehta dhe injorohen lehtësisht (gjatë javës së parë shkaktarët ishin akoma shumë të fortë). Unë ende kam shikuar fotografi të vajzave në instagram etj dhe planifikoj ta ndaloj edhe këtë megjithatë përparësia ime e parë ishte dhe është të ndaloj këtë fetish i cili u zhvillua nga pornografia. Sinqerisht nuk mund të besoj se sa larg kam arritur.

Një shënim i fundit, ka disa këshilla vërtet të këqija rreth pornografisë në faqet e internetit të psikologjisë. Jam i sigurt që shumë prej jush e kanë lexuar të gjithë 'iershtë më e shëndetshme të pranosh fetishin tënd' dhe kjo nuk ndodh vetëm kur ndjen faj ekstrem pas aktit, kjo ndjenjë në vetvete nuk mund të jetë e shëndetshme. Unë e di që 'brezi' im mund të duket i shkurtër, por unë kam kaluar një ndryshim të madh njohës dhe e di që kjo jetë është shumë më e mirë se ferri në të cilin ndodhesha vetëm dy javë më parë.


Qij Incest Porno

Porno është natyrshëm e varur dhe e kuruar për të qenë e varur. Theshtë përshkallëzimi në tabunë e ardhshme të turpshme që ju mban të interesuar dhe të angazhuar. Kjo pornografi inçesti ku vajza me pamje të re po ndyrë "njerkun" e saj është alternativa më e afërt ligjore për pornografinë e fëmijëve që kompanitë përdorin për të mbajtur penis në duar burrat e varur nga pornografia. Ata nuk u intereson nëse po prish aftësitë tuaja mendore së bashku me seksualitetin tuaj. It'sshtë thjesht për vlera shoku dhe për t'ju mbajtur të lidhur në mënyrë që ata të mund të rreshtojnë xhepat e tyre.

lëng i rrumbullakët

Gjëra të tilla si gjeli, incesti janë shkaktuar të gjitha për shkak të përdorimit të tepërt të pornos, mbrapa kur kam kaluar nëpër subreddita të rrëfimeve nsfw, mbaj mend që lexova se si një djalë u zgjua duke parë nënën e tij të merrte me bandë dhe gjithashtu disa histori të tjera përgjatë linjës.

Shtë e qartë se është e internetit e tij, kështu që është e pamundur të verifikohet, por përfundimisht pranimi për këtë lloj gjëje është duke u rritur.


Unë vetëm ejakulova për pornografinë e egërsisë për herë të parë ... Koha e saj për të provuar dhe për të lënë përsëri ..

29 milion këtu, Kohët e fundit kam vërejtur se zakoni im i pornografisë ka ndryshuar, kam filluar të shikoj pornografi homoseksuale kohët e fundit, por sot ishte një kohë shumë e ulët, po shikoja gjyshen e vjetër dhe pornografinë gangbang, por truri im donte diçka më të çmendur, dhe Kam parë një kal që bënte seks me një grua, ndërsa derdhja, ndjehesha i sëmurë në pjesën e pasme të fytit. Unë kam përdorur pornografi për 14 vjet tani, kjo është ajo që unë jam bërë.

I fshiva shpejt të gjitha fotot e mia nudo, fshiva çdo aplikacion të bashkuar me të cilin kisha llogari, bllokova porno në Google.

Unë jam një djalë i vetmuar vetëvrasës por nuk do ta lejoj pornografinë të më kthejë në një humbës fanatik, duke u larguar nga pornografia e kafshëve. Dita 1 pornografia fillon nesër.


me bazë bimorekcaj

Po, fillova të thithja kar dhe të merrja seks anal nga burra dhe Ladyboys pas 12 vitesh shikimi të Porno, nuk mund t'i puthja kurrë, as të përqafohesha ose të isha në marrëdhënie, unë thjesht fantazoja se po trajtohesha si një lavire ose lavire. Ia përmenda një infermiereje të shëndetit seksual dhe ajo më caktoi një takim për të biseduar me këtë djalë, si një seancë terapie, ai më tha biseksualiteti njerëzor nuk është 50/50, ju mund të jeni 80% i drejtë dhe 20% bi etj .. dhe ai nuk mendonte se pornografia ishte arsyeja që po bëja seks me burra. Unë kam qenë vetëm duke bërë seks me burra 2 ose 3 herë në vit, asgjë e çmendur, por unë u ndjeva keqardhje dhe i pakënaqur më pas, për të mos përmendur mori 2 Stds nga ajo. Unë jam 15 ditë pa pornografi dhe nuk kam më interes për kar, unë ende dua vajza sigurisht, por burrat që kam humbur shumë interes. Për mua besoj se pornografia më ndryshoi seksualitetin.

Bodgie7878

Porno mund të ngacmojë seksualitetin tuaj dhe t'ju bëjë të mendoni se jeni duke marrë gjëra që nuk jeni, ky është një efekt i dokumentuar mirë i konsumit të tepruar të pornografisë.

Po, abstinimi dhe rimëkëmbja do ta ndihmojnë mendjen tuaj të shërohet dhe të shohë ato ngërç që nuk i keni vërtet për ato që janë.

Krismin94

Po. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër rreth këtij fakti. Duke qenë brezi ku pornografia ishte për shumë prej nesh përvoja jonë e parë dhe shpesh e vetme seksuale, është e mbështjellë është një shtrëngim mizor, shkatërrues rreth aftësisë sonë për të qenë dashamirë të lirë me dëshirën tonë.

Në këtë moment po mbyll 2 vjet pa pornografi. Kam vendosur të rikthehem në marrëdhënie seksuale, duke menduar se ka kaluar mjaft kohë. Pasojat e kësaj varësie po tregojnë fytyrën e saj të shëmtuar tani. Unë nuk mund të "ndizen", nuk mund të mbaj një mbledhje dhe, unë po vuaj nga derdhje e parakohshme. Testingshtë tepër testuese dhe zhgënjyese, por unë kam besim se gjithçka do të jetë mirë përmes vazhdimit të luftës.

baseball_bat_popsicl

Po për të dy.

Unë kam parë njerëz këtu dhe në uebfaqe të tjera që fituan tërheqje për burrat, sadizëm / mazokizëm dhe gjëra të tjera vetëm sepse e shteruan tërheqjen e tyre për p * rn "normale" (asnjë pornografi nuk është normale). Pasi ishin larguar për një kohë, ata vunë re se gjërat filluan të ndiheshin më mirë për ta.

Prisni që mendimet të zgjasin, pasi kjo ka tendencë të ndodhë me të gjithë ata që janë lënë dhe kurrë mos u kthe përsëri në përdorimin e tyre.

kuukkuuk

Po, kryesisht kthehet në normalitet. Ende ndizem paksa nga disa ngatërresa që kam marrë nga pornografia, por vështirë se është diçka. Kryesisht më ndizet intimiteti tani. Unë ende kam disa ngërçe, por jam shumë i sigurt që i kisha para se të filloja të shikoja pornografi.

DontStop5

po Unë jam pak më shumë se një muaj në rinisjen time, dhe fetish-et e mia pornografike janë zhdukur me sinqeritet. Ndonjëherë kam dëshirë për pornografi, por me të vërtetë nuk mund ta sjell veten që ta shikoj, thjesht më mungon e larta që kam përdorur për të marrë nga masturbimi në përmbajtje hardcore. Nuk është as seksuale, sinqerisht kam dy grupe ndjenjash krejtësisht të ndryshme kur jam intime me një vajzë dhe kur jam duke u marrë me mend. Të dyja intensive, por kjo e fundit thjesht më bën të ndihem e mpirë. Po të thuash, ajo nuk kishte shumë mbivendosje

Ndryshon plotësisht. Unë e di se kur isha goxha thellë në varësinë time ndaj PMO, kërkova disa nga fetishet më të çuditshme që mund të imagjinoni: Zgjerimi i gjirit / Gomarit, Hentai. Tani as nuk mund ta imagjinoj duke u dredhur ndaj tyre - dreqin ata madje më fikin.

PunchingBagsLuaj

Ndryshon plotësisht. Unë e di se kur isha goxha thellë në varësinë time ndaj PMO, kërkova disa nga fetishet më të çuditshme që mund të imagjinoni: Zgjerimi i gjirit / Gomarit, Hentai. Tani as nuk mund ta imagjinoj duke u dredhur ndaj tyre - dreqin ata madje më fikin.

PolemosLogos

Po. Si mendoni se vijnë fetishët e këmbëve? Whenshtë kur shikoni në vaginë thjesht mos e prisni më


Fetot e shkaktuara nga porno janë të shërueshme

Dëgjoni e di se do të ketë të paktën një person që e lexon këtë që ka një fetish të shkaktuar nga pornografia dhe ndihet i turpëruar nga kjo dhe çfarë them unë mund të tingëllojë si budallallëk, por ju duhet të më besoni në këtë fetish të shkaktuara nga pornografia mund të shërohen dhe unë të shëroj timen në vetëm dy ditë unë kisha një fetish brinjë të induktuar para se ky të mos ishte fetishi im i vërtetë dhe ju ndoshta po pyesni veten se si mund ta di nëse është një pornografi e detyruar apo një fetish i vërtetë një fetish i thjeshtë i saj i vërtetë është diçka që ju keni që nga fillimi i shikimi i pornografisë diçka që keni pasur edhe para pornografisë dhe një fetish i shkaktuar nga pornografia është diçka që shkaktohet nga pornografia ka shumë fetish të shkaktuara nga pornografia si Shemale, Cuckold, Cross dressing etj… dhe ju mund të kuroheni kur të filloni ta shikoni veten ndryshe dhe ndalo shikimin e pornografisë.


Shikimi i pornos më dha pamje jo të shëndetshme të lezbikeve

Kam mësuar një term, lesbike buzëkuq, i cili është një term i përdorur për të përshkruar "marrëdhënien" joreale lezbike të përshkruar në filma pornografikë. Ideja që një marrëdhënie lezbike nuk është gjë tjetër veçse një fantazi seksuale për burrat dhe ata nuk kanë asnjë lidhje të vërtetë, siç tregohet në pornografi.

Thoughtshtë një mendim i neveritshëm që shikon prapa. Padyshim që unë kurrë mendim që gratë janë krijuar vetëm për kënaqësinë e meshkujve, kjo është një ide e tmerrshme. Por tani e kuptoj që mendimet e mia për lezbiket ishin off shumë larg. Sa herë që shihja një çift lezbike që ishin tërheqës, truri im i skuqur nga pornografia thjesht do të mendonte mendime seksuale për ta.

Tani, rreth 8 ose 9 muaj në heqjen e pornografisë nga jeta ime, të gjithë janë njësoj për mua. Asnjë seksualizim. Unë ende i gjej njerëzit tërheqës të të dy gjinive, por kurrë nuk i seksualizoj në mendjen time. Thjesht është shumë më bukur. Jo vetëm për mua, por jam i sigurt që është për njerëzit përreth nesh gjithashtu. Sa më pak seksualizim i tepërt të ketë në botë, aq më mirë.


Femër këtu! Postimi i parë… Përpjekja për të ndaluar këtë problem para se të bëjë më shumë dëm.

Kështu që këtu e gjej veten. Një 33 vjeçare beqare e drejtë. Unë kam marrë jetën time së bashku. Por e kuptova kohët e fundit që diçka që mendoja se ishte e padëmshme nuk është.

Unë shikoj pornografi. Jo çdo ditë. Por shumica e ditëve. Ndonjëherë disa herë në ditë. Unë e shikoj atë kur jam i mërzitur, nuk mund të fle, me brirë, vetëm për dreqin e saj. Në përgjithësi rreshtohet me ciklin tim (më me brirë, më shumë porn). Ka arritur deri në pikën që unë nuk mund të orgazmoj pa të.

Unë kam pasur disa lidhje gjatë këtij viti, të cilat rrallë mund t'i përfundoj me ato, por tani po shoh dikë shpesh për dy muajt e fundit. Ne kemi bërë seks të paktën 15 herë dhe asnjëherë nuk kam qenë në gjendje të kaloj orgazëm. Ai është i pashëm, i aftë, i mirë në shtrat. Ne përdorim lubrifikim, madje përdorim stimulim shtesë. Une mundem. Jo Mbaro Për më shumë se një vit nuk kam pasur orgazëm nga seksi. Ka qenë e mjerueshme. Kur ai largohet nga shtëpia ime pas seksit, unë shikoj pornografi që të mund të përmbush veten. Feelingshtë një ndjenjë e trishtueshme kur e ke atë qartësi pasi të jetë bërë e gjitha.

Madje nuk mund të përfundoj më duke bërë gjëra vetë me imagjinatën time. Më kujtohet se dikur ndonjëherë do të isha në gjendje të përfundoja (madje edhe me seks ose të masturbohem) duke imagjinuar gjëra që kisha parë në pornografi. A është kjo normale?

Pornoja ka krijuar fantazi në mendjen time që më kanë ngacmuar. Jo se të jesh homoseksual është e gabuar, por unë nuk jam lezbike. Unë nuk dua të lidhem në të vërtetë ose të dal me një vajzë. Asnjëherë nuk jam ndezur nga një vajzë personalisht (përveç vërejtjes së atraktivitetit, por jo e ndezur fizikisht). Por unë filloj në pornografinë lezbike më shumë se gjithçka. Më ka rimarrë plotësisht. A e kanë provuar ndonjë femër tjetër këtë? Unë gjithashtu kurrë nuk kam pasur interes për të parë pornografi homoseksuale MM ose MMF, por kohët e fundit kam kapur veten duke u ndezur nga kjo. Thjesht po përshkallëzohet në ca mut anormal, për mua, të paktën.

Kështu që unë jam duke filluar këtë udhëtim pa pornografi. Kanë kaluar dy ditë. Unë nuk mendoj se jam një shkak i rëndë që nuk po ndikon në funksionimin tim të përditshëm… Por kur fillon të ndikojë në marrëdhëniet e mia dhe jetën reale njerëzore ndaj seksit njerëzor ... tani është vërtet koha për të bërë diçka.

Faleminderit që dëgjuat. Do të doja të dëgjoja më shumë nga femrat.


Porn e induktuar ED dhe ndryshimi në dëshirat seksuale

Një djalë i ri këtu, 26 nga MB dhe kohët e fundit kuptoi se po vuaj me ED të shkaktuar nga pornografia pas një ose dy vitesh të mirë duke luftuar për ta mbajtur atë me partnerët.

Unë gjithashtu kam parë shijet e mia pornografike që ndryshojnë nga identiteti im seksual - Unë jam një djalë homoseksual dhe romantikisht i tërhequr nga meshkujt, por unë nuk mund të duket për të ndaluar shikuar pornografi brinar dhe duke u aktivizuar jashtëzakonisht nga e gjithë gjëja deri në pikën ku është lloji i vetëm i pornografisë që mund të shikoj. Unë nuk kam ndërmend të qij një grua, të shoh një grua lakuriq ose madje t'i afrohem një pidhi në jetën reale, por nuk mund të mos jem më e tërhequr nga ky lloj pornografie.

Unë mendoj se pornografia më ka ngatërruar seriozisht, unë mund të zhvendosem ndoshta 5 herë në ditë me pornografi dhe mund të marr një mbledhje të plotë me Viagra, por megjithatë nuk jam plotësisht në gjendje të bëhem e vështirë dhe të qëndroj e vështirë për një partner seksual të jetës reale. Shpresoj të ketë dritë në fund të tunelit, por kjo do të jetë dita 1 për mua. Do të ishte mirë të dëgjoja nga njerëzit që kanë një përvojë të ngjashme me mua në këtë moment deri në atë masë kur pornografia nuk më ka prishur vetëm aftësinë për të performuar, por gjithashtu ka ndryshuar mendjen time në lidhje me gjërat që kam përfunduar duke parë! Unë me të vërtetë mendova se mund të isha çmendur duke parë pornografi që nuk përputhej me ndonjë nga dëshirat e mia.


Fetet e shkaktuara nga porno janë pjesa më shqetësuese e këtij imazhi të varësisë

Kur isha fëmijë, eksperimentova me lloje të ndryshme të pornografisë. Për disa arsye, përmes gjërave fetish që pashë në TV, dhe thjesht kuriozitetit, provova pornografi BBW. Ishte shkimi im pas kësaj. Kurrë nuk më pëlqyen shumë videot kur isha fëmijë, ato më zvarrisnin në atë kohë edhe nëse i gjeta se ishin zgjuar, por unë fillova të përdorja fotografi dhe madje interesohesha për një vajzë më të madhe në shkollën time. Ajo kishte një personalitet të shkëlqyeshëm dhe trupi i saj ishte disi si kjo "tabu" për mua. Por, kur e takova dhe e pashë plotësisht, nuk më interesoi shumë. Ishte e çuditshme, sepse unë ende kisha këtë lloj "tabu, dua ta provoj" këtë lloj vibe, por kurrë nuk kam dashur vërtet të veproj sipas saj. Kjo ishte para se të kisha kuptuar se kisha një fetish, dhe mënyra para se ta kuptoja se ishte e shkaktuar nga pornografia.

Në kolegj, pata një shans për të bërë seks me një grua më të madhe. Ajo ishte e bukur, kishte një fytyrë të këndshme dhe madje e mbante peshën e saj mjaft mirë. Edhe ajo ishte miqësore dhe më shtypi shumë. Dhe kjo është ajo ku unë ndjehem si një trap total. Unë kuptova "Unë kam parë pornografi me vajza të kësaj madhësie më parë, ndoshta do të më pëlqen kjo". Kështu që unë e provova, dhe unë ndyrë e urreva atë. Kjo nuk ishte sepse "o shoqëria do të më gjykojë", unë thjesht nuk e shijova përvojën. Mezi e mbarova, nuk më tërhiqte ajo dhe të nesërmen në mëngjes kur u përpoqëm përsëri, u ngjita lart dhe pasi e pashë, humba mbledhjen. Unë kisha një në gjumë, dhe sapo pashë trupin e saj të zhveshur plotësisht, në të vërtetë nuk mund të qëndroja i ngritur. Kjo nuk ishte për shkak se ajo dukej kuptimisht më pak tërheqëse sesa gratë BBW për të cilat unë masturbohesha, ajo ishte padyshim në park. Por liria e trupit të saj, mungesa e një forme like, mendoj, thjesht nuk mund ta bëja. Ishte gati tamam si ajo që pashë në pornografi, por lloji aktual i trupit nuk ishte për mua. Ndihesha e tmerrshme dhe një ndjenjë frike më pushtonte sa herë që e shihja në jetën reale pas kësaj. Unë isha gjithmonë i mirë me të, por thjesht ndjehesha si një idiot për të përdorur dikë për të parë nëse ajo që pashë në pornografi / fantazuar ishte ajo që më pëlqente në të vërtetë.

Një pjesë e imja gjithashtu mendoi "mirë mbase ajo thjesht nuk ishte tipi juaj", por sinqerisht, ajo është shumë e bukur. Dhe nuk dua të them se as në një mënyrë kompliment, siç mendoj se në të vërtetë ajo ka një fytyrë tërheqëse dhe madje edhe gjatësia dhe proporcionet e trupit të saj janë mirë. Pesha e tepërt është vetëm një kthim i madh për mua, edhe pse mendova se do ta doja atë.

Ajo që më konfirmoi këtë më vonë ishte se kisha një shans të lidhesha me një vajzë shumë më tërheqëse, të dobët. Miqtë e mi po bënin presion për këtë, por unë vetë sinqerisht nuk isha në këtë ide. Unë nuk isha i painteresuar në vetvete, ajo ishte e bukur, shumë e bukur. Por thjesht nuk mendoja se më tërhiqte ai lloj gruaje në një mënyrë të thellë, kështu që nuk prisja shumë, vërtet. Ishte larg dhe përvoja më e mirë që kam pasur ndonjëherë me një vajzë, lehtë. Ndihesha në zjarr gjatë gjithë kohës, ishte si… shpirtërore, pothuajse. Unë i mbaja duart me të ndërsa fjeta dhe u lidhëm me orë të tëra kur u zgjuam, dhe gjatë natës. Ishte aq pohuese për jetën dhe e fortë, madje edhe për vetëm një lidhje. Unë rrallë kam arritur në idenë për të qenë me dikë të tillë, por ta bëja atë në jetën reale ishte larg dhe përvoja ime më e mirë seksuale.

Ishte pas kësaj që kuptova shumë nga "shijet" e mia që mendoja se kisha përmes pornografisë ishin thjesht fetish të nxitura nga pornografia. Disa gjëra të tjera për të cilat do të masturboja do të kisha një shans praktik për t'i ndjekur në jetën reale, dhe thjesht nuk isha i interesuar. Nuk ishte "çfarë do të mendojnë njerëzit për mua", ishte thjesht një mungesë e vërtetë e dëshirës për ta bërë atë në të vërtetë. Askush nuk do ta merrte vesh domosdoshmërisht se e kisha bërë, por thjesht nuk doja ta bëja kur oferta të ishte aty. Kjo më bëri që të vrapoja sepse e kisha zvogëluar dëshirën time seksuale dhe qeniet e tjera njerëzore, në objekte të reja të dëshirës sime. Kam shtrembëruar perceptimin tim për atë që mendoja se doja dhe më dhemb thellë. Unë ndiej kaq shumë faj dhe turp për këtë, dhe veçanërisht për përdorimin e një qenie tjetër njerëzore për ta kuptuar këtë. Unë gjithashtu vura re në provën time të parë duke prerë pornografinë dhe masturbimin, dëshirat e mia për fetiset dhe fantazitë e mia u zhdukën fjalë për fjalë pas rreth një muaji. Edhe pas një jave risia filloi të konsumohej. U ndjeva si mbeturina totale duke ditur që këtë ia bëra vetes.

NdoshtaAThrowaway7501

Unë kam qenë në të njëjtën rrugë si ju - fetish të nxitur nga pornografia. Pastaj kalimi në jetën reale, ajo që na tërheq është krejtësisht e ndryshme. Një gjë që kam mësuar në udhëtimin tim pa pornografi është se është e mundur të gjesh diçka tërheqëse kur është dy-dimensionale dhe në një ekran. Pastaj kaloni në jetën reale ku keni njerëz të vërtetë dhe të gjitha aspektet e intimitetit fizik - dhe tërheqja nuk ka më atje. Ende më duket e çuditshme se si truri mund të funksionojë në këtë mënyrë të çuditshme. Dije që nuk je vetëm në atë që ndihesh!

pije alkoolike

Patjetër që keni një problem të ngjashëm. Unë e kuptoj pse disa njerëz kanë pasqyra në dhomat e tyre të gjumit tani vetëm për kur bëjnë seks. Imiton pamjen e personit të tretë që merrni në pornografi. Sigurisht që ka pornografi në ditët e sotme që është xhiruar personi i parë POV, por shumica është akoma një kameraman që filmon çiftin nga një distancë e shkurtër larg.

Gjithashtu një problem tjetër me pornografinë (shtuar në listën e shumë personave) është se imazhet dhe videot erotike priren të jenë në kushtet më ideale kur ato merren. Pra, për një imazh erotik që e bën atë të prerë përfundimtar (madje mund të jetë një imazh rroba banje) do të përfaqësojë vetëm fotografitë më të këndshme për sytë. E njëjta gjë vlen edhe për video. Ndriçimi, cilësia e kamerës, rimarrjet, pozicionimi i gjithçkaje, etj. e gjitha është bërë për hir të bërjes së gjithçkaje më të këndshme për sytë. N thisSE kjo është gjithçka që shihni dhe shoqëroheni kur bëhet fjalë për lirimin tuaj seksual, atëherë ju përfundoni duke përforcuar një imazh të rremë në kokën tuaj se si duhet të jenë seksi dhe njerëzit. Pastaj përfundoni në skenarin tuaj duke u përpjekur të përsëritni të njëjtën ndjenjë dhe ta ndiqni atë ndjenjë edhe pse ose nuk është e mundur, jo e shëndetshme, ose jo e vërtetë.

duke lexuar dhe më tepër

Unë mendoj se pornografia shet fantazi dhe ne mendojmë se vetëm sepse mundemi ne duhet. Unë kam qenë në atë situatë ku po sjell një fantazi në jetë dhe po e urrej atë. Isshtë njësoj si të blini një pajisje duke menduar se do të jetë kaq e lezetshme dhe pak më vonë po kap pluhur në raft. Ndoshta nuk është analogjia më e mirë, por sot jam në një pasuri të dobët të shëndetit mendor.

beto_747 [lidhja nuk është më publike]

pornografia është e papajtueshme me seksin e vërtetë. Vë bast që tani që ke qenë abstenues, ndoshta do të të pëlqente të ishe me ato vajza në jetën reale, kur po mendon për pornografinë

notanemyspy

Famë e keqe e saj. Varësia e pornografisë është e tmerrshme për ju por ne me të vërtetë nuk arrijmë të mësojmë neurologjinë themelore të njerëzve fetusë ymto. Ndjehem sikur të kisha mësuar në shëndetin e këtyre efekteve që mund të kisha shmangur shumë mut. Gjërat e saj mjaft të thjeshta. Ajo që hani është ajo që jeni. Formoni një marrëdhënie të shëndetshme me seksualitetin. Por midis absinace dhe nuk kemi fëmijë ne kurrë nuk hyjmë në aspektet nero psiko-sociale ose spirtusl të këtij sendi. Ne i kemi borxh genit tjetër më mirë. Ne duhet t'i mësojmë ata si të trajtojnë veten e tyre dhe të zhvillojnë marrëdhënie të shëndetshme në vend që të themi se si duket sifili infantil. Goodfarë dobie bën kjo?

mendoendo

Unë definitivisht mund të bëj një rezonim me këtë histori dhe për fat të keq si ju thatë se është shkaktuar nga pornoja. Ne të gjithë kemi përdorur lloje të caktuara për të cilat nuk do të vepronim kurrë në jetën reale dhe nëse do të bënim ne, me siguri nuk do t'i shijonim fare.

Brilante-Përdorimi

Edhe unë e kam këtë problem. Fantazoi shumë për BBW dhe fetishizmin e dhjamit, i cili shpesh shkëputet nga të gjitha bagazhet dhe dobësitë e një gruaje më të madhe. Të zhvishesh dëmet që më ka bërë ky fetish është goxha e vetmja arsye që kam menduar ndonjëherë të shkoj pa pornografi.

Unë do të isha shumë kurioz të dëgjoja nëse dikush e kishte këtë problem, dhe gjithashtu arriti të bënte pornografi falas për aq kohë sa të ndryshonte kuptimisht? Kam shkuar dy muaj pa pornografi tani, dhe ndërsa ndihem fizikisht më mirë (ereksione, etj), unë ende dëshiroj të fantazoj për të njëjtat gjëra të vjetra.

jo te vjetra

Bro kjo është pikërisht unë! Unë gjithmonë mendoja se më tërhiqeshin vetëm vajza me të vërtetë të trasha ose super curvy me gjinj masivë. Unë hodha poshtë kaq shumë vajza sepse mendoja se ishin shumë të dobëta.

Në të vërtetë më kishte ngatërruar. Unë isha një aparat gjimnastikor në ditët e mia të reja, i rrethuar nga zogj të dobët. Gjithmonë i kam hedhur poshtë dhe u përpoqa të dilja me vajza të trasha me topolak. Asnjëherë nuk do të funksiononte sepse stilet tona të jetesës thjesht nuk bashkoheshin.

Tani që jam distancuar nga pornografia, e kam kuptuar që e gjitha ishte thjesht një lloj fetishi ... Sapo u ndez nga tronditja kur pashë një grua të madhe nudo në ekran. Rezulton se në të vërtetë nuk më pëlqen të takohem me ta në jetën reale.

Tani ndiej një tërheqje shumë më të shëndetshme për feminitetin dhe vajzat e shëndetshme të imëta. Mirë ta di që nuk isha vetëm.

Violite-Lulëzim

Unë jam femër dhe ndizem vetëm nga pornografia lezbike. Për kohën më të gjatë, mendova se kjo mund të nënkuptojë se jam biseksual, por ... Unë kurrë nuk kam pasur një shtrëngim të një vajze në jetën reale. Unë jam ndezur vetëm nga gratë në fantazitë e mia. Reallyshtë vërtet e çuditshme dhe nuk di si ta shpjegoj.

Unë ndizem vërtet nga vajzat në pornografi që janë THICC, gomar i madh dhe cica. Thjesht duket kaq e turpshme dhe nxitëse dhe më pëlqen të imagjinoj se si ndihet të bësh gjërat që ata po bëjnë. Unë nuk ndiej tërheqje për fytyrat femërore, apo personalitetet femërore, janë thjesht trupat e tyre (në pornografi) që më zgjojnë.

Unë u përpoqa të eksperimentoja me vajza kur isha një adoleshente e re dhe fjalë për fjalë nuk mund të ndizesha! Ndihesha vërtet e zhgënjyer sepse fantazitë e mia lezbike dhe pornografia që pashë më kthyen kaq shumë. Nuk mund të lageshim, nuk kisha asnjë reagim dhe ndihesha vërtet keq sepse njëra nga vajzat me të cilat eksperimentova më shtypi.

Gjithmonë kam pasur shtrëngime ndaj meshkujve tërë jetën time dhe më tërheq gjithçka rreth tyre. Mashkullorësia e tyre, aroma, pamja, zëri i tyre, gjithçka, POR unë nuk ndizet nga meshkujt në pornografi! As mua nuk më pëlqen pornografia e drejtë. Fantazitë e mia kanë të bëjnë gjithmonë me gra me gomarë T H MADH.

Kur shikoj një fotografi të një burri të zhveshur, nuk ndjehem me brirë. Kam lexuar diku se kjo është normale për gratë e drejta? Kur kam një dëshirë të fortë për një burrë të jetës reale, NUK eksitohem, por është ndryshe, idk si ta shpjegoj. Nxitja që kam kur shikoj pornografi lezbike është një ndjenjë vërtet e çoroditur dhe e egër, ndërsa kur jam me një djalë aktual, ndihem ngutshëm dhe zgjimi përfshin tërë qenien dhe emocionet e mia (është e vështirë të shpjegohet).

Gjithsesi, asnjëherë nuk më ka tërhequr një grua në jetën reale, kështu që kam arritur në përfundimin se në të vërtetë jam e drejtë. Unë thjesht kam një fetish lezbike me prapanicë të madhe apo diçka tjetër, idk lol.


Dita e Nofap 342: Një vështrim prapa

Kam pasur një nofap të mëparshëm të lezetshëm, por në vend që të bëja seks dhe argëtim me të, vendosa të masturbohem në pornografi në internet. Pas ndarjes sonë, kjo si një telefonatë zgjuar: Unë kisha një gf bukur, ku vendosa që pornoja imagjinare e rreme në internet ishte më argëtuese sesa të angazhohesh në aktivitete seksuale me një person aktual, me emocione aktuale dhe reale. Unë isha si: WTF ISHTE SHKRUAR ME ME ?! Kjo kur vendosa mjaftueshëm ishte e mjaftueshme dhe e preva pornografinë me çdo kusht jashtë jetës sime. Duke parë mbrapa, unë jam i lumtur për këtë, sepse kategoritë pornografike po merrnin më shumë zhurmë dhe të neveritshme


Kanë kaluar 7 muaj që kur kam parë pornografi

Më dhjetor 31st 2018 kam marrë një vendim për të ndaluar shikimin e pornografisë rregullisht. Për muajin e parë 5 bëra kryesisht me disa relapsa. Rreth këtij viti, më në fund kam marrë aktin tim së bashku dhe kam një bllokues pornografi për të mbyllur me të vërtetë marrëveshjen.

Por mendoj se gjëja më e mirë që ka ardhur nga kjo është kur mendoj për seksin, lloji i vetëm i seksit që më intereson vërtet nuk është mut i çuditshëm bruto për të cilin unë zakonisht isha në siklet pasi orgazma. I vetmi lloj seksi që më intereson vërtet tani është si, lloji vërtet vanilje, romantik. Lloji ku ju nuk jeni vetëm duke garuar për t'u liruar; ju jeni duke shkuar i ngadaltë dhe i butë dhe i dashur dhe duke u përpjekur të krijoni një lidhje aktuale. Në përgjithësi kjo ka përmirësuar vërtet jetën time për më mirë.


Porno për mua ishte për arratisje. Bëhej fjalë për të jetuar në një botë me fantazi sepse bota e vërtetë ishte e tepërt për tu trajtuar. Ishte gjithashtu për të shpëtuar nga vetja ime e vërtetë. Porn më bëri të imagjinoja veten time si ky zot seksi që mund të qeshte çdo grua që ai dëshironte dhe ishte në gjendje t'i kënaqte të gjitha.

Porno ndyrë me perceptimin tim të seksit. Porno na mëson se i vetmi vend për një grua është të jetë i nënshtruar ndaj burrave, dhe kjo është mënyra se si gratë e pëlqyen atë. Në jetën time reale unë u përpoqa të tërhiqja në të vërtetë gratë, kështu që do të blija në tërësi "duhet të jesh alfa!" mentaliteti Do të përpiqesha të isha sa më dominuese seksualisht. Unë krijova këtë karakter alfa që mendoja se tërhiqte gratë.

Çdo grua me të cilën unë dilja e urrente këtë karakter që krijoja. Do të gënjeja dhe do të krijoja situata të rreme seksuale dhe do të mburresha për ato sepse kjo është ajo që unë mendova se gratë donin të dëgjonin. Disa gra do të neveriteshin, të tjera xheloze. Sido që të jetë, ishte një gjë budallaqe joetike për mua të bëja.

Por çështja është, unë nuk jam ky djalë hipermashkullor. Unë në të vërtetë jam mjaft fenomen, budalla dhe i ndjeshëm. Dhe ky ishte versioni im me të cilin gratë u dashuruan. Ata më donin për mua, jo versionin e hiperseksualizuar për mua që do të ushtroja. E vërteta është, shumica e grave nuk kujdesen për sa seks keni bërë. Ata kujdesen për versionin e vërtetë të juve.

Unë besoj fuqimisht se jam seksualisht e nënshtruar. Një nga ish të dashurat e mia filloi lidhjen tonë me të si më dominuese. Por sa më shumë pornografi të shikoja, aq më shumë mendoja se do ta kënaqte atë nëse e dominoja. Ajo si rezultat u bë ngadalë më pak e tërhequr nga unë.

Do të hyja në këto fantazi të forta ku bëra gjëra progresive më të dhunshme dhe degraduese për gratë. Takimet e fundit me terapistin tim tregojnë se arsyeja më e madhe për të marrë këtë lloj pornografie është sepse unë doja të isha në pozicionin e saj dhe doja që gruaja të ishte në atë të burrit. Edhe pse jam i sigurt se sa intensive do të ndodhin gjërat do të qetësohen ndërsa unë vazhdoj të qëndroj larg pornografisë.Porno porno me interesin tuaj seksual.

Isha dikur dikush që gjeti femra normale sexy në një mënyrë normale dhe të shëndetshme. Tani unë vetëm të tërhequr për trupat super të ekzagjeruara ose joreale në pornografi dhe hentai.

Nomorebasedesires

Njësoj njeriu. Duhet të largohet së shpejti. Kjo është pjesa më e frikshme e varësisë sime. Fat i mirë njeriu shpresojmë se do të shkojë larg dhe ne mund të jetë normale përsëri


2cents e mia për mungesën e pornografisë për muaj + 2.

Hi të gjithë, unë do të merrni të drejtë në temën kryesore. Kam filluar të shikoj pornografi kur isha 13 dhe shijen time në zhanër mori nga softcore / fanservice për të luftuar BDSM dhe tranny mut. Unë besoj se gjatë kohës kur unë vazhdimisht PMO (pornografi masturbohem orgazmë) kam përdorur për të pornografi dhe filloi të ketë fucked up mendimet dhe pashë gratë si objekte dhe jo njerëz. Tani unë mund të them në mënyrë të sigurt se e hoqa qafe këtë varësi të tmerrshme.

Ajo që unë gjithashtu zbulova është se unë nuk ndizem më nga pornografia hardcore. Au contraire, neveritem prej tij dhe ndonjëherë e shoh për të qeshur.

Motivimi im për të dalë dhe për të takuar vajza gjithashtu është rritur, gjë që është fantastike.


Mbi 2 muaj pa pornografi (më e gjata).

Kanë kaluar mbi dy muaj që kur pashë pornografi: IME është thelbësore të heqësh tundimin. Unë e di që do të kisha qenë në videot e mia të preferuara nëse nuk do t'i kisha fshirë ato (është mënyra se si kanë qenë shumë herë më parë). Të thuash se kam mbaruar nuk do të ishte e saktë. Unë jam akoma i tunduar. Imazhet e Google janë një shkas për mua (unë mund të shikoj meme qesharake dhe pashmangësisht do të shoh një ngarkesë pornografike) siç është moti i verës dhe zvarritja e përhapur e pornografisë në kaq shumë aspekte të shoqërisë.

Po shikoja çdo ditë dhe si shumica e njerëzve për të cilët kam lexuar: gjërat që dikur ishin emocionuese nuk u bënë asgjë.

Fillova të shikoja gjëra normale dhe përfundova duke camming me ndonjë gra që mund të gjeja dhe duke dështuar se me sissies, femboys ose thjesht llojet femra gay.

Shtë një varësi dhe nuk mund të kesh vetëm një ditë pushimi (supozoj), ose të shikosh disa pas një dite të ndyrë.

I hoqa shumë tundimet. Kam fshirë shumë profile (ai që kam pasur në reddit ishte një emër seksual që kam përdorur për të gjetur njerëz për tu cam) me shumë faqe.

Qëndrimi im ndaj pornos tani është negativ. Unë nuk mendoj se është argëtim i padëmshëm dhe me kapelën time të petëzuar, dyshoj se ka një komplot pas një pjese të madhe të tij.

Duke parë prapa, nuk mund të mendoj me të vërtetë për ndonjë kohë të mirë që kam kaluar me pornografi.

Ishte sikur të isha një i drithëruar, i hipnotizuar drone vetëm duke u larguar.

Urimet më të mira për këdo që përpiqet të ndalojë.


Porno më ktheu në një pedofil

Filloi kur isha një adoleshent dhe një emigrant social. Shpëtimi im i vetëm nga bota reale ishte pornografia dhe videogames.

Së shpejti u gjeta duke shikuar hentai me fëmijët. dhe unë u ndjeva me të vërtetë tërhequr për këtë. jo për shkak se ishin fëmijë, por fakti që po bëja diçka kaq të neveritshme dhe të ndezur, më ktheu në kaq shumë. Më dha një goditje që unë desha aq shumë nga jeta.

Kjo vazhdoi të shkonte dhe fillova të imagjinoja në thelb çdo gjë që është një tabu. Përdhunimi, incesti, gjiri, ti e emërove.

Ndihem i bekuar që kurrë nuk kam vepruar në jetën reale në asnjë nga këto, por është diçka që më ka ndjekur me vite. Pornoja ime duhej të ishte e mbushur, përndryshe nuk ishte e kënaqshme. dhe ishte një nga gjërat e vetme të kënaqshme në jetën time atëherë.

Kam bërë shumë përparim duke u përpjekur të normalizoj zakonet e mia pornografike, por gjërat e gërmuara kurrë nuk kanë shkuar me të vërtetë për mua.

Përpara, unë kurrë nuk i kam zili fëmijët prindërit e të cilëve do të instalonin filtra për kompjuterët e tyre, kështu që ata nuk mund të shihnin pornografi, por tani shoh se çfarë mund të çojë në të. Adoleshentët nuk duhet të jenë në gjendje të kenë qasje në këto gjëra aq lehtë.

Unë kam ndjerë neveri për veten time mjaft tani. Unë do të lë PMO për të mirë. Dua të jem në gjendje ta dua veten. kështu që pjesa që unë e urrej për veten time duhet të vdes.

Nek_12

Unë ndiej ty bro. Kanë pikërisht të njëjtën situatë. Unë kam bërë disa përparime me këtë kohët e fundit dhe dua të them se preferencat tuaja seksuale do të fillojnë të normalizohen së shpejti. E vetmja gjë që duhet të bëni është që të shkoni plotësisht gjel deti i ftohtë. Mos lejoni çdo aktivitet seksual brenda, jashtë dhe kudo tjetër përreth jush. Kjo është e vështirë, të them të drejtën, por ju mund ta kapërceni atë, ne besojmë në ju. Ekziston një studim që tregon se njerëzit e ndjeshëm ndaj zakoneve / varësive të këqija, edhe kur i kanë kapërcyer ato dhe kanë zgjatur me vite, ata mund të rikthehen shumë shpejt. Pra, në thelb, ju lidhjet nervore nuk zbehen, ato thjesht "flenë". Kjo është arsyeja pse unë dhe ju duhet të shmangni shkaktarët e mundshëm si artikujt në lidhje me CP në lajme përmes ndoshta edhe gjithë jetës sonë. Por nëse qëndroni të vetëdijshëm dhe nuk bini për ndryshimin e mendimit që do t'ju ndodhë pas një farë kohe pa PMO (si këto mendime: "Oh ayshtë në rregull, lolis janë të lezetshëm dhe sinqerisht asgjë të keqe nuk janë vajza të vërteta" ose " Asgjë nuk do të ndodhë për 1 herë. Unë kam bërë progres dhe e meritoj atë. ”), Atëherë gjithçka do të jetë mirë, ju premtoj. Kjo është e arritshme, dhe unë kam arritur të kthehem në pornografinë normale kohët e fundit. Jo si e shikoj, por jo dua për të shikuar ndonjë send gore / loli më. Besoni në veten tuaj dhe mos lejoni të zhyteni në gropën e së kaluarës suaj. Asgjë nuk ka rëndësi për sa kohë që është në të kaluarën, ndryshoni ju jeni e tashmja dhe e ardhmja për të qenë versioni më i mirë i vetvetes. Ne mund të shkojmë për bisedë të sinqertë me kryeministrin nëse dëshironi.

Social_Italy

Njësoj Varësia nga porno më bën të fantazoj për gjëra kaq të çoroditura dhe të ndyra ... mund të lidhen

DrPitsa

Unë mund të tregoj ... Le të shkojmë kurrë më PMO!

almani7

Ka ndodhur edhe me mua.

Më pëlqeu incesti WAY shumë dhe kjo ishte duke u vështirë të mos e kuptojnë këtë.

Fatmirësisht po e marr NoFap më seriozisht dhe e kuptoj që edhe kur rikthehem unë prirem të qëndroj larg atyre videove, gjë që vë në perspektivë (të paktën për mua) se jam duke u bërë më mirë dhe se me të vërtetë nuk më interesonin ato fetish .

The_Stoic_Boy

Njëjtë këtu .. Unë nuk jam një pedofil, por unë kam parë pornografi e fëmijëve më parë vetëm për të marrë goditje ... kjo është në lidhje me natyrën tabu të saj

slotr123

Nga pornografia normale unë shkova për të parë adoleshentin -,> adoleshent i vogël -> karin e vogël adoleshent i zi, pastaj adoleshenti i vogël i abuzuar, etj

Kështu që ne të gjithë kemi diçka të përbashkët kështu që ne jemi këtu për të kaluar në anën tjetër të tunelit.

Qëndro i fortë dhe së shpejti mund të vendosim gjithë këtë prapa nesh. 🙂

Atestanto-de-Divizio

Unë u largova kur fantazitë e mia u kthyen në inçest. Unë jam më shumë se 50 ditë i pastër tani dhe jo vetëm që ndalova të kem ndonjë mendim të tillë pas ditës 17, tani jam i neveritur dhe i tmerruar nga ajo që isha bërë dhe falënderoj zotat që dola nga ai vend i errët

bigheadedguy1

Përdoreni këtë për të shtyrë përpara.

Shumë prej nesh mund të lidhen si të pambrojtura ndaj gjërave të buta.

Le ta bejme kete.

KT_Faker

Dikur më ndizte ideja që ta godisja gomarin. Jo më dhe nuk jam kundër homoseksualëve ose nuk kam frikë se mos jam homoseksual. Kam një familje me të vërtetë përparimtare, miq dhe kushëriri im është homoseksual dhe disa nga miqtë e mi gjithashtu.

Atëherë, si u zhduk? Epo unë ju them pse ishte atje në radhë të parë. Unë kam një kar të vogël, më bëri të ndihem më pak si burrë, më pak mashkullor, më pak dominant. Anasjelltas i kësaj po ndihet më i nënshtruar. Papritmas nuk doja të isha njeriu që pin një vajzë, por doja të isha bukuroshja e bukur që më merrte gomarin nga një burrë dominues.

Sapo e kuptova se madhësia e karit tim nuk duhet të më vleftojë si burrë. Mendimet homoseksuale u zhdukën.


A jam i vetmi që do të kërkoja fetish që nuk i kam as në faqet e pornografisë?

Justshtë vetëm një efekt anësor abismal i kënaqjes me pornografi për mua.

Më e keqja nga të gjitha ishte pornografia homoseksuale. Nuk më tërheqin aspak burrat. Unë jam drejt si dreqin.

Me të vërtetë u ndjeva sikur të ndiqja një të lartë, pasi gjërat normale nuk ishin mjaft tabu.

Cfare dreqin???

A është kjo e vërtetë për këdo tjetër?

Emptyempathy95

Ne kemi shkuar në atë rrugë djali im, çdo fetish. Kur është në pornografi për një kohë të gjatë krijon këtë realitet alternativ në thelb. Jeta normale bëhet e shurdhër dhe e mërzitshme. Qesh si seksi normal është i mërzitshëm asf. Unë pashë disa nga mutet më poshtëruese të njohura për njeriun, por pasi të jesh pa pornografi për 2 javë, kjo shkon njeri. Mos harroni se nuk ju përcakton, ajo do të shkojë larg njeri.

Njmja

Unë thjesht po shëtisja nëpër postimet e reddit, madje as me një qëllim për të shkuar pa pornografi që prej shumë kohësh, atëherë kjo "Jeta normale bëhet e shurdhër dhe e mërzitshme" godet si ju po përshkruani jetën time .. unë duhet të arrij menjëherë

Lidhur me kete post, une jam edhe ne te njejten varke duke kerkuar per fetishes me te turpshme se asgje nuk do te ishte e ulur, dhe une deshiroj qe te ndalet

faleminderit për përgjigjen dhe falenderoj OP për postin

modeonetoo

E vërteta për të gjithë. Desensitization follow nga eskalimi i përmbajtjes është pjesë e shumë efekteve negative që pornografi ka në trurin tuaj. Shikoni Gary Wilson në YouTube ai shpjegon gjithë gjë. Gjithashtu shikoni yourbrainonporn.com

gottafixthisshit

Nuk është anormale. Kjo do të thotë që ju jeni ndoshta mjaft poshtë vrimës së lepurit, por jam i sigurt që shumë njerëz këtu kanë qenë atje, përfshirë edhe unë.

Personalisht, unë jam identifikuar si biseksual për dekadën e fundit apo më shumë. Unë arrita në atë përfundim vetëm përmes pornografisë. Unë kam bërë seks me burra dhe në një farë mase e kam shijuar atë (aq sa është e mundur për mua që të shijoj plotësisht seksin). Por tani unë kam qenë duke u thelluar në çështjet e mia dhe kam mësuar se disa nga fetishët e mi dhe ato që mendoja se ishin seksualiteti im mund të kishin qenë pjesë e varësisë sime ndaj pornografisë, unë jam i hutuar nëse jam i sinqertë. Them se do të mbaj mendje të hapur dhe kur të rivendosem, do të bëj një vlerësim të situatës. Nëse më pëlqen akoma të jem e lidhur nga gruaja ime ndërsa unë i vesh minifundet e saj, dhe nëse djemtë ende e bëjnë atë për mua, atëherë kështu do të jetë. Por nëse jo, unë mendoj se do të duhet të mësohem të parazgjedh vaniljen time

im_thecat

Kam vënë re edhe këtë, por për mua ishte hentai. Kur gjërat normale nuk po e prishnin, sepse unë isha shumë i zoti, unë u ktheva te mutia në hentai vetëm sepse ishte më ekstreme sesa realiteti.

NintenHyperTwister

Kam kërkuar edhe pornografi homoseksual, por e di që kjo është vetëm një epsh dhe jo një tërheqje e vërtetë. Unë urrej të fajësoj pornografi për gjëra të rastit si r / Nofap e bën, por më bëri "homoseksual" (ose "bi")


Këto ditë, unë përqafoj tendencat e mia të nënshtruara / mazokiste. Ajo që unë nuk e përqafoj është të jesh i mbështetur në të për të marrë shkëmbinjtë e mi. Unë dua të jem në gjendje të funksionoj seksualisht dhe të fitoj kënaqësi pa pasur nevojë për një stimul fetishist. Kjo nuk është diçka që unë kam qenë në gjendje të bëj deri relativisht kohët e fundit, dhe unë duhet të pranoj se ndonjëherë unë ende dëshiroj materiale / akte me temë femdom. Por, ajo që kam vërejtur është se sa më gjatë të abstenoj nga PMO, aq më pak zgjedhës bëhem.

Një analogji: prish një qen të kalbur me copa të mrekullueshme të mishit për aq kohë sa do të kalojë i uritur sesa të hajë ushqim të përgjithshëm të qenve nëse e ndërron papritmas. Dhe vaktin tjetër, ai përsëri do të kthejë hundën në ushqimin e qenve. Në varësi të asaj se sa kokëfortë është, mund ta bëjë këtë për më shumë se 3 ose 4 ditë me radhë, duke uritur vetë sepse ushqimi i rregullt nuk bën asgjë për sistemin e tij të shpërblimit që është mësuar aq shumë të marrë ca mut të nivelit të shijshëm.

Por… jepi kohë të mjaftueshme… dhe kapriçioziteti i këtij qeni së shpejti do të kapërcehet nga instinkti i tij i mbijetesës, dhe qeni do të fillojë të pres çdo ushqim që mund të marrë putrat e tij. Me kalimin e kohës, qeni do të mësojë të shijojë përsëri ushqimin - edhe nëse do të duhej të kthehej në gjërat themelore pasi të hante ushqim të ngrohtë për shumë kohë. Tani kjo nuk do të thotë që kënaqësia e qenit me mish të imët do të zhduket. Thjesht do të thotë që qeni ka rikuperuar aftësinë e tij për të shijuar vërtet ushqimin e rregullt. Pas kësaj, pronari mund të zgjedhë të përzihet dhe të përputhet në cilën mënyrë e sheh të arsyeshme. Por varësia fiziologjike e qenit nga një lloj ushqimi shumë specifik për të shijuar aktin e ngrënies tani është zhdukur.

Sigurisht, duke u larguar nga analogjia, është e qartë se njerëzve do t'u duhet shumë më shumë kohë për t'u përshtatur. Por… nëse abstenoni nga masturbimi për aq kohë sa duhet, përfundimisht do të arrini atje. Ju mund të duhet të kaloni nëpër vija të sheshta, të kaloni nëpër nxitje të forta fetishiste, etj. Por unë vërtet besoj se nëse nuk e gjeni veten të ndezur nga gratë e rregullta dhe 'seksi bazë', nuk është për shkak se nuk jeni të pajisur me ato instinktet. Kjo sepse, ashtu si qeni, keni kaluar kaq gjatë duke kënaqur çdo tekë tuaj, saqë keni harruar se çfarë është të vlerësoni gjërat themelore. permalink


Kam humbur të gjitha fetish e mia, tani .. shikimi i thjeshtë i një gruaje më ngjall. duke menduar prapa, Nuk është edhe shumë kohë, por mallkuar ato ishin disa gjëra të neveritshme që pata vrojtuar. permalink


Rebooting fshin fantazite ekstreme pornografike duke filluar nga e fundit deri te e para.

Çfarë dua të them me këtë. Kur fillova të shikoj pornografinë, skena pornografike shumë të thjeshta ishin të mjaftueshme për të më dhënë një ngritje të vështirë dhe një derdhje të çmendur. Pornoja ekstreme ishte e neveritshme për sytë e mi si një 16 yo. Ngadalë kjo gjë u përshkallëzua. Kjo më çoi në lezbike pastaj në threesomes pastaj në gangbangs pastaj të bi pornografi dhe më në fund për pornografi shemale. Tani që unë jam 20 ditë pa fantazi e fundit që kam marrë nga pornografi overusing është fshirë. Kur mendoj për pornografinë shemale ajo më tërhiqet. Kjo më bën të neveritur si unë jam 16 përsëri. Unë mendoj se fantazitë e tjera do të fillojnë të zhduken një nga një nga e fundit deri në fillim. Shpresoj që një ditë që ndonjë pornografi të më largojë.


Abstenimi më tregon se sa jam vërtet larja e trurit

Abstenimi nga pornografia dhe masturbimi më tregon se sa jam shumë i varur dhe i larë me tru.

Unë jam një mashkull heteroseksual në një marrëdhënie me një vajzë për 8 vjet. Konsumimi im i pornos më çon më së shumti në shikimin e tranny, MMF biseksuale dhe pornografi. Gjërat që nuk i kam parë tërheqëse në jetën reale.

Tani që nuk e kam prekur karin tim për disa ditë, unë mund të vërej se si jeton një demon i vogël brenda vetes, i cili më lejo të mendoj për seksin, pornografinë dhe masturbimin. Më lejoni të shoh rreth e rrotull kur jam jashtë shtëpisë për të gjetur disa vajza që mund t'i përdor si një fantazi të masturbimit. Kjo më lejon të mendoj për seksin pa partnerin tim të dashur.

Kur kjo ndodhi, duhet të kujtoj veten se ky është demoni im i vogël pornografik që dëshiron të ushqehet. Më duhet ta kujtoj vetveten se kur të heq abstenimet do të bëhen më pak dhe do të zhduken pas ca kohe dhe kur të jap dëshirat dhe urinë dhe fuqinë e demonit thjesht të merrni gjithnjë e më shumë dhe ai do të fillojë sërish të sundojë jetën time.


[Lënia] do të ndihmojë absolutisht në [prishjen e shijeve të fetishit]! Një nga pasojat kryesore të pornografisë është se ajo jep një pamje të deformuar të seksit. Unë nuk mendoj se ka shumë amvise atje që po vdesin për të bërë seks me djalin e picës dhe gjithashtu nuk mendoj se ka shumë gra atje që do të ishin femër.

Duhet një kohë, por ndërsa abstenoni dhe largoheni nga PMO, ju përfundimisht do të rivendosni mendjen tuaj dhe dëshirat dhe dëshirat tuaja do të ndryshojnë. Gjithashtu, një hap lart në fillim: NoFap është i vështirë. Isshtë duke ndryshuar sjelljen që është rrënjosur prej kohësh në ju. Por përfitimet janë të mahnitshme. permalink


Porno mund t'ju bëjë biseksuale

u zbulua raporti xHamster (xhamster.com/blog/posts/934387):

27.5% e njerëzve që shikojnë pornografi disa herë në ditë janë biseksuale.

23% e njerëzve që shikojnë pornografi një herë në ditë janë biseksuale.

19.7% e njerëzve që shikojnë pornografi disa herë në javë janë biseksualë.

13% e njerëzve që shikojnë pornografi një herë në javë janë biseksualë.

Përqindjet e homoseksualëve / lezbikeve janë më konsistente në 3.5-4.8%. Sipas mendimit tim, nëse konsumimi i pornografisë ndryshon seksualitetin e personit, zakonisht ai e zgjeron seksualitetin, por jo të ndryshojë personin heteroseksual në plotësisht jo-heteroseksual.

Edhe pse këto të dhëna janë lidhje, dhe jo shkakore, është e qartë se pornoja mund t'i bëjë disa njerëz biseksualë; dhe ka shumë histori të përbashkëta.

cleanhappylife [lidhja nuk është më e disponueshme]

Mund ta konfirmoj që kjo mund të më ketë ndodhur. Kam filluar të shikoj pornografi shumë e re në moshën 12 vjeç. Tani jam 22 vjec. Unë e identifikova si 100% drejt atëherë. Ndërsa vitet kaluan dhe ndërsa konsumi im i pornografisë u rrit, unë fillova të shikoj gjithnjë e më shumë pornografi të çuditshme. Porno me vanilje nuk e bëri më për mua, kështu që fillova të shikoj BBW (Gratë e Bukura të Mëdha).

Pas pak, kjo nuk e bëri më, kështu që unë kalova në porno homoseksuale pa flokë në mënyrë që trupat e tyre të ngjajnë me gratë, por padyshim që ata janë burra. Unë u kthye dhe mbrapa për një kohë derisa unë kryesisht pashë porno gay homoseksual. Jo vetëm që kam zhvilluar një fetish dhjamor, por kam zhvilluar edhe një fetish dhjamor homoseksual. Preferencat e mia të pornografisë filluan të ndikojnë edhe në preferencat e mia seksuale në jetën reale. Fillova të dëshiroj të bëj seks me të njëjtin lloj personash që më pëlqente në pornografi.

Fatkeqësisht nuk kam pasur ndonjë përvojë seksuale me një djalë, kështu që nuk e di nëse do ta doja vërtet në jetën reale, jam në një lidhje të drejtpërdrejtë të përkushtuar, kam ndaluar së shikuari pornografi për 45 ditë tani. Dhe mund t'ju them se ajo që mendova se më ktheu, po bëhet gjithnjë e më e neveritshme sa kalon koha pa pornografi.

GoinWithMaGut

Unë e dyta këtë, isha në pornografi për 20 vjet, mendova se isha biseksuale. ndaluar së shikuari pornografi dhe unë jam padyshim i drejtë. Porno nëse diçka ju jep një medium për të eksperimentuar me këto gjëra, ju prish mendjen të mendoni për të gjithë seksualisht edhe nëse nuk ju tërheqin seksualisht.

Nuk e di pse thua për fat të keq nuk ke pasur ndonjë përvojë. Unë shkova në atë rrugë dhe tani kam kujtime të këqija që duhet t'i provoj dhe t'i harroj.

dullian

Epo, unë jam e dhënë pas dickgirls, por mos u tërhiqni nga burrat.

4abetterlife4ever

Për të mos përmendur të gjitha fetuset e mprehtë që ata kanë me partnerin


Ky fetish i kaluar [lodër seksi, veshje për gra] ishte Krejtësisht i nxitur nga pornografia. Kur jam në nofap për 2+ javë, tërheqjet e mia normale dhe të shëndetshme kthehen. permalink


Epo, thjesht përpiquni të shmangni PMO dhe të shihni se si shkon. Thjesht dijeni, nuk ka turp të jesh biseksual apo homoseksual nëse kjo është ajo që në të vërtetë je. Sidoqoftë, nga sa kam lexuar, ju duket se jeni të drejtë.

Sidoqoftë, fetish (veçanërisht ata që përfshihen në rutinën tuaj të pornografisë) jo gjithmonë pasqyrojnë dëshirat tuaja seksuale aktuale. Unë jam një lezbike që mendova se ishte biseksuale sepse më pëlqen djali në pornografinë e djalit. Rezulton, nuk mendoj se do të më pëlqente vërtet të isha me një djalë në jetën reale. Unë gjithashtu e shoh veten më pak të tërhequr nga ideja e dy burrave së bashku sa kohë kalon. Porno shtrembëron atë që mendoni se është e nxehtë. Sa më ekstreme të jetë pornografia, shpërblimi më i madh që merrni përmes dopaminës. Ju mund të jeni një mashkull heteroseksual vanilje, por nëse e lini pornografinë t'ju kontrollojë mjaftueshëm, do të shikoni pornografinë e kllounit transeksual të mesnatës në pak kohë.

Nëse ideja për të qenë homoseksual po ju shkakton seriozisht ndonjë ankth mendor, ju mund të dëshironi të shikoni mundësinë e të pasurit HOCD, i cili është OCD me fiksime që rrotullohen rreth idesë që ju mund të jeni homoseksual. Pothuajse askush që vuan me këtë nuk është në të vërtetë homoseksual. Zakonisht janë meshkujt e drejtë që i frikësohen aq shumë sa fillojnë të besojnë. Unë do të rekomandoja të shihni një terapist që specializohet në OCD nëse mendoni se kjo mund të jetë pjesë e çështjes tuaj. Lidhje me koment


[Lënia e pornografisë ndihmon absolutisht në ndryshimin e shijeve të fetishit]. Fetishet janë pothuajse një dozë më e lartë e ilaçit - si njerëzit që pinë për 20 vjet nuk mund të dehen me një paketë gjashtë, por i japin një adoleshenti vetëm një mund dhe shikojeni atë duke u çmendur. permalink


Ditë 150 pa pornografi

Unë nuk ndiej dëshirë për të masturbuar çdo ditë si dikur kur isha nën ndikimin e pornografisë.

Unë në fakt pres që të seks me GF tim dhe fetishes seksuale kam mësuar nga pornografi janë ngadalë venitje larg. Unë jam në rregull të bëj seks me kushtet e mia dhe jo duke u përpjekur të imitoj pornografinë.


200 ditë në raportin e rimëkëmbjes.

Përshëndetje, unë kam qenë rreth komuniteteve Nofap dhe Pornfree për një kohë tani me llogari të tjera dhe kam afërsisht 200 ditë që jam në shërimin tim, unë mendoj se disa mund të jenë të interesuar për ndryshimet që kam vërejtur brenda vetes time.

Kështu që unë do të doja të raportoja se sa ndryshim kam vërejtur në mendjen dhe trupin tim.

fetishes - SHKUAR

Shablloni arousal - Shumë normale. Unë kurrë nuk kam gjetur bukurinë konvencionale tërheqëse shumë, megjithatë vite të pornografisë së përdredhur fetishiste dhe hentai të dehur me modelin tim. Tani e shoh personin mesatar që duket tërheqës.

Mishërim - Dikur shikoja automatikisht pjesët e trupit së pari, tani kam tendencën të shikoj fytyrat dhe kam tendencën të gjej tërheqjen më të madhe një fytyrë të bukur. Kjo nuk do të thotë që unë nuk vërej një trup tërheqës por nuk jam duke u mbizotëruar mbi dikë.


mund të jetë fetish pornografi?

Mirë këtu është pyetja: Kur bëj seks kam vërtet mendje të hapur, më pëlqen seksi i zakonshëm i dashur, por ndonjëherë jam në gjëra të çuditshme, por jo shumë të vështira. Por ndërsa shikoj pornografi, unë jam duke u larguar. Po shikoj gjëra pasi ndihem kaq e neveritur për veten time dhe jam në depresion për 2-3 ditë sepse po pyes veten nëse kjo është unë e vërteta apo nëse është shkaktuar vetëm pornografi. Për sa kohë që qëndroj larg pornografisë, unë jam duke menduar për "seks të dashur me një vajzë", por pas atyre pornografive, ose po mendoj të lëndoj një grua ose që ajo të më lëndojë. E di që edhe mua më pëlqen seksi më i vështirë por kjo mut jashtëzakonisht poshtërues që po shoh ndonjëherë po më tremb. Ndonjë djem përreth me Probleme të ngjashme?

AllHailSeizure

Kam gjetur se si kam shikuar më shumë dhe më shumë porn unë gjithashtu mori në kinkier dhe mut kinkier. Shumë njerëz thonë të njëjtën gjë si. Është shumë e zakonshme për njerëzit që hyjnë në të në adoleshencë të hershme për të eksploruar gradualisht pornografinë më të vështirë dhe më të çuditshme. Kjo është një simptomë e të gjitha varësive.

Për sa kohë që T BO DYT jeni në të dhe është e sigurt, nuk mendoj se ka ndonjë problem me eksplorimin e ngërçeve të ndryshme. Nuk besoj se të kesh ngushtë do të thotë që nuk mund ta duash dikë. Unë dhe gruaja ime ndonjëherë bëjmë gjëra relativisht të buta skllavërie .. por asgjë në shkallën e asaj që kam parë për të parë kur ishte më e keqja. Unë nuk do të isha i interesuar as t'ia sugjeroja asaj dhe nuk mendoj se është aspak i nxehtë. Tani e shoh që ishte thjesht një simptomë e varësisë sime. Ndoshta është e njëjta gjë për ju.

8aSnake

Nëse qëndroni larg pornografisë për disa javë ju do të dini se kush qëndron dhe që do të zhduket.

Nëse e gjeni të neveritshme pas OT pa pornografi se nuk mund të jetë gjëja juaj nga përvoja ime.

Unë nuk do të merak aq shumë për të cilat gjërat erdhi nga pornografi dhe të cilat jo. Mos e rrënoni jetën tuaj seksuale vetëm sepse bëni disa gjëra që keni mësuar nga pornografia.

Vetëm punoni për të qëndruar larg pornografisë dhe për të shijuar gjërat që ju pëlqejnë.

Nëse nuk është e paligjshme ose e detyruar të gëzoni gjërat që ju pëlqen. Kink është e ftohtë.

Gatinha19

Po, është pornografi. Nëse doni të rifitoni vetën e integruar që keni qenë, hiqeni pornografinë dhe duhet të jeni mirë.


Të them të drejtën, në këtë pikë, të gjitha fetish seksuale që njerëzit thjesht më duken të çuditshëm dhe nuk kanë rëndësi. Likeshtë sikur truri im nuk pranon as ta mendojë. Ato nuk shërbejnë për ndonjë qëllim tjetër përveç për të ushqyer egon tuaj. Në të kaluarën unë do të shqyrtoja me kujdes çdo informacion për ndonjë gjë të çoroditur, tani thjesht nuk më intereson. Çdo gjë përtej intimitetit të mirëfilltë me dikë që ju pëlqen vërtet është e çuditshme për mua. Pra, po, jepi kohë të mjaftueshme dhe do të bëhesh si unë. permalink


Si të ndalohet shoqata për shkak të pornografisë? [Paralajmërim i mundshëm i shkaktuar]

Mbani në mend se në vijim përfshihen përmendjet e nëngrupeve të ndryshëm të pornografisë dhe kinkave të ndryshme. Nëse ndonjë nga këto ju shkakton, atëherë paralajmërimi i mundshëm i shkaktuar këtu.
Unë kam pasur një fetish këmbë që unë kam qenë 10 vjeç dhe unë jam aktualisht 15 (Unë jam një mashkull shumë). Megjithatë, unë jam i shqetësuar se është zëvendësuar nga një fetish kar për shkak të pornografisë. Unë kam qenë duke shikuar porn femdom, femdom butë për një kohë, por unë u zhvillua nga videot për të shikuar kështu që unë vetëm shikuar poshtërimin vids nga dëshpërimi dhe lexoni kapitujt poshtërim. Unë herë pas here do të shihja një titull të butë, por nuk do të dilja. Përkundrazi, unë do të shqetësohem që po më prek. Unë do të shqetësohem që unë do të picturing dicks në vend të këmbët dhe unë do të nga frika


Si nuk ka ndikim psikologjik shikimi i penisit të burrave të tjerë në video porno që rrahin vajzat?

Që kur isha fëmijë i vogël, gjithçka që mund të kujtoja se më tërhiqnin ishin gratë. Asnjëherë nuk kam menduar dy herë për orientimin tim seksual derisa godita 19-të. Në atë moment unë kisha tashmë 8 vjet që shikoja djem të tjerë duke qirë vajzat nën rripin tim nga pornografia. Fillova të zgjohesha më pak nga gratë dhe e gjeta veten duke pasur mendime si "po sikur të pëlqen penisi?" Kjo më tregoi sepse fillova të besoja në të vërtetë. Tani kam HOCD dhe jam bombarduar çdo ditë me mendime për mua duke u depërtuar, ashtu si të gjitha gratë që kam parë nga shikimi i 8 viteve të pornografisë. A është me të vërtetë e mundur që truri im mund ta lidhë ngacmimin seksual si kjo? Po filloj të besoj se po bëhem homoseksual edhe pse kam menduar se kam bërë seks me 15 vajza, kam qenë në një lidhje prej 2 vitesh, vetëm se janë eksituar dhe puthur vetëm me gra, por vetëm kam shikuar ndonjëherë pornografi të drejtpërdrejtë. Megjithatë mendja ime po përpiqet të më thotë se jam homoseksual. Unë nuk kam asgjë të keqe me njerëzit homoseksualë. Unë i mbështes ata dhe besoj se ata kanë të drejtën e tyre për të dashur këdo. Thjesht ndjehem sikur mashkullorësia ime dhe orientimi im seksual është kaq i deformuar, i shtrembëruar dhe po fillon të ndryshoj sa po më shkon jashtë.


Video e të rinjve duke folur rreth asaj se si fetishes e tij u zbehën pas ndalje nga pornografia. FF në 4: 45. SHIKO VIDEON


Fetishi im ishte femra më e moshuar, por shpesh e gjeja veten të ngazëllyer për ato që nuk dukeshin aq mirë. Ndoshta për shkak të vetëvlerësimit tim të ulët, këto gra dukeshin si një pre e lehtë duke e bërë fantazimin më të gjallë dhe realist. Në ditët e sotme nuk më duket aspak tërheqëse dhe vetëvlerësimi dhe besimi im u rrit shumë. permalink


Kur isha në brezin tim më të keq të përdorimit të pornografisë, fillova të urrej gratë

Mirë. Mund të jetë e çuditshme, por unë doja të flisja për këtë me ju djema. Disa do të thoshin se kjo ka të bëjë me përdorimin e një këndi budalla feminist për t'i bërë burrat të ndihen keq me veten e tyre, por nuk është kështu. Unë nuk do të bëhesha feministe edhe sikur të kisha një armë në kokë.

Fillova të shikoja pornografi si cilindo prej jush. Unë kam qenë 13, mendoj. Sidoqoftë, mbaj mend që dikur konsumoja mut të ndrojtur në fillim. Por në vetëm një moment u zhvendos tek zhanret e zhveshur. Unë pashë hentai dhe për disa arsye përfundova duke shijuar femdom si çdo gjë tjetër. Vura re që e bëra këtë sepse isha i trembur dhe femdom më jep një imazh të një femre pohuese që më bëri të ndihem e sigurt dhe e dashur. Në mënyrën se si fillova të shikoja gjëra të vështira.

E urreja, por nuk mund të jetoja pa të. Isha nën poshtërim dhe atë lloj këndi femdom. Më bëri të pavlefshëm dhe shkatërroi besimin tim. Fillova të mendoj pasi këto gra si shpërndarëse të drogës që bëjnë një para të shpejtë duke më bërë të mjerë. E dija që nuk ishte e drejtë. Nuk kam nevojë që një grua të më tregojë se çfarë është të jesh burrë. Nuk kisha nevojë për miratimin e këtij gomari të lig që qesh para meje. Nuk më duheshin ata për të përqeshur seksualitetin dhe trupin tim. I urreja ata.

Në fund po zhvendosesha midis pornografisë poshtëruese dhe fetishit të abuzimit që më bënë të ndjej se po i paguaj për abuzimin e tyre. Në fund fillova të urrej gratë që më bënin të mjerë. Kjo është arsyeja pse unë ndalova së shikuari pornografi, nuk dua që disa hoe të më bëjnë të mjerë. Por unë e di që gratë janë thjesht njerëz, kështu që në kohën e duhur, dhe duke qenë larg këtyre gjërave të urrejtura, kam kuptuar se njerëzit janë po aq të ndryshëm, pavarësisht nga gjinia e tyre.

Dua të kem një partner që mund ta respektoj dhe kjo më bën të ndihem e dashur. Megjithatë, më pëlqen më shumë femra - jam biseksuale.
Tani jam me mire. Unë e ndalova pornografinë për shkak të dashurisë ndaj vetvetes, jo sepse dua të dukem mirë përpara disa tingujve feministë - të paktën disa nga ata djem mendojnë që automatikisht kur tema del në kolegj.

Faleminderit që dëgjuat. Anglisht i keq keq.


Me kalimin e viteve, unë bëra gjithnjë e më shumë bisex- dhe nganjëherë homoseksual- dhe trans- pornografi (sidomos kur isha vërtet i dehur). Gjëja është, unë gjithmonë isha shumë e neveritur nga vetja menjëherë pas mbarimit dhe unë patjetër e konsideroj veten të drejtë. Shkoi aq larg sa u takova me një djalë nga craigslist dhe e lashë të thith karin tim sepse mendova nëse shikoja pornografi bisex edhe unë duhet të isha në gjënë e vërtetë (thjesht logjike apo jo?: P) - por dreq jo! Ndihesha shumë pakëndshëm dhe isha vërtet i shqetësuar për atë që më shtyu të bëja atë (Para dhe pas kësaj ngjarjeje kam pasur ekskluzivisht marrëdhënie seksuale me gra). Nuk mund ta kuptoja në atë kohë, megjithatë kështu vazhdova të shikoj këtë mut dhe të fantazoja për seks me djem. Kur nuk i pashë ato gjëra, kurrë nuk kam menduar ose fantazuar për diçka me djem. Kështu që unë isha me të vërtetë i lumtur kur gjeta nofap dhe përjetova që kur nuk shkoj në këtë mut dhe abstenoj nga Kryeministri, nuk harxhoj asnjë mendim për të. Unë kam qenë në një varg NoPorn tani për 6 javë. NoFap për 9 ditë siç mund ta shihni. Dhe me të vërtetë ndihmon. Unë mendoj se ajo që e shkakton atë për mua është binging në pornografi, veçanërisht kur jam i dehur. Sepse kur jam esëll dhe IRL nuk do ta mendoja kurrë. permalink


Para se të filloja këtë udhëtim, sapo kisha marrë pornografinë abuzive dhe nuk do të gënjeja, e desha. Lotët nga gratë, ata dudes mosrespektues të cilët do të shuplakë dhe spit mbi të gjithë ata mori mua off. Pasi e kuptova vërtet atë që po ndodhte me ta dhe shikoja ato, kuptova se shumica e vajzave që do të tregonin ishin në të vërtetë timerët e parë që do të përfitonin nga bërja e pornout të tyre të parë. Mendova se sa i trishtuar dhe i çmendur ishte dhe vendosi se ishte e mjaftueshme për këtë. permalink


Unë isha në pornografi e çuditshme, transeksuale dhe hentai për mua. Unë jam ende duke u përpjekur të arrij në pikën kur të gjitha këto gjëra në të vërtetë më neveriten, unë u riktheva dy javë më parë në 30 ditë, por të paktën ishte me pornografi "normale", dhe tani dua të heq qafe gjithçka përgjithmonë. permalink


Getting në stuff gomar bërë mua të ndjehen në mënyrë subhuman dhe patetike. Shumë e saj addicting për të paraqitur dhe hutuar mua, duke menduar unë isha homoseksual apo bi. Por gjatë gjithë ditës, gjithçka bëhet e qartë. Unë ëndërroj për fking vajza si kam bërë në të kaluarën jo atë mut pështirë. permalink


Dhe për të menduar, a kishit shkuar në një psikiatër për tërheqjen e padëshiruar do të thoshin se ju jeni në të vërtetë homoseksual dhe për të përqafuar
ajo Ka ligje në disa shtete që kanë ndaluar "terapinë e konvertimit", kur në të vërtetë janë vetëm njerëz si ju që nuk duan tërheqjen. permalink


Fillimisht, kur fillova pornografi, fillova të shndërrohesha nga gjërat me vanilje. Pastaj gjatë viteve unë fillova të kërkoj për fetish gjithnjë e më shumë për të stimuluar. Sapo kam marrë pornografi të errët dhe torturim, e dija se kisha çështje serioze. Në ditët e sotme, unë kam sjellë veten përsëri në normale pas shumë streaks Nofap. Sot, thjesht duke pasur një grua para meje, më stimulon. I dua gratë për kë janë ata, dhe unë jam tërhequr nga energjia femërore jo e çuditshme
fetish Ky është një udhëtim dhe ia vlen. permalink


NoFap më ndihmoi të hiqja qafe fetishin tim të neveritshëm.

Kindshtë disi e vështirë të përshkruhet ose të thuhet me fjalë, por unë ndjehem sikur ky fetish [duke përdorur kastravecat për të simuluar seks oral dhe anal ndërsa shikoja] disi rrjedh nga besimi i ulët dhe imazhi i vetvetes që më ka qëndruar mbi kokë për kaq shumë kohë. Ajo e shoqëruar me pmo të tepruar dhe desensibilizimin ndaj pornografisë së rregullt është ajo që më çoi në atë vrimë. Por përmes nofap, unë ngadalë kam rindezur, duke zhvilluar imazhin tim për veten dhe duke ndërmarrë më shumë veprime në jetën time të përditshme. Ndërsa i afrohem shënimit 30 ditor të udhëtimit tim nofap, jo vetëm që po fantazoj të kem romancë aktuale, jo vetëm seks, me gra tani (ndoshta kjo është për shkak se unë kam qenë në rregull dhe duke biseduar me më shumë prej tyre), por këto nxit çmendurisht i përdor për të marrë nga ky fetish, tani neveri mua. Ashtu, as nuk mund të besoj se e kam lënë kaq larg dhe jam shumë mirënjohëse për nofap-in që më ka ndihmuar të kthehem në normalitet.


Efekte NoFap mbi biseksualitetin

Tani kanë kaluar gati 50 ditë nga orgazma ime e fundit dhe, si të gjithë të tjerët, unë kam pasur ndryshime përvojash. Një nga këto ndryshime që ka qenë më i përhapur në dy javët e fundit është se ndërsa NoFap nuk ka pasur, deri më tani, asnjë efekt në tërheqjen time (më primitale, tërheqja në katin e poshtëm) ndaj grave, duket se ka ulur ndjeshëm tërheqjen time (më shumë mendor, lart) ndaj burrave. Zakonisht shkasja ime me burrat është më vizuale, kështu që nëse shoh një djalë të nxehtë në internet unë reagoj, por ai largohet shpejt dhe humbas interesin. Me gratë tërheqja ime ishte gjithmonë më e fortë personalisht, dhe unë mendoj se është e njëjtë si më parë, nëse jo më e fortë.

Ndihem si për mua, tërheqja për burrat ishte e bazuar në tru dhe ushqehej shumë nga varësia ime për të parë dhe përdorur pornografi që në moshë të vogël. Tani që po heq PMO nga jeta ime, tërheqja për burrat duket se nuk ka asnjë bazë mbi të cilën të shfaqet. Përsëri, dua ta bëj të qartë se këtu nuk po bëj ndonjë pretendim të përgjithësuar. Ky është vetëm një raport mbi përvojën time.

Siç e thashë në fillim, të qenit biseksual është shumë i individualizuar dhe nuk ka gjasa që të ketë dikush tjetër që do të lidhet plotësisht me atë që po them. Por mbase dikush mund të përfitojë nga kjo ose të paktën unë mund t'i kthehem pasi të kem zotëruar NoFap dhe të përfitoj nga kjo vetë.

 • TLDR: NoFap ka ndikuar në tërheqjen e trurit nga burrat, por jo në tërheqjen time të bazuar tek gratë.

Fetiset zvogëlohen me kohën e nofap. Ata janë atje, por shumë larg, si një njeri që qëndron duke tundur krahët në një kodër larg. Ju ende mund ta shihni, por ai është i vogël dhe larg. Por nëse e dëshironi, ai është gati të marrë një helikopter dhe të fluturojë tek ju, dhe të ulet në prehrin tuaj brenda 20 minutash. Pra, kur e shihni atë duke tundur në kodër, thjesht thoni: "ewww, sido që të jetë", dhe largohuni dhe thoni vetes: "Unë nuk e dua atë.”Permalink


Unë mendoj se mjedisi ka të bëjë shumë me atë që ju jeni të gatshëm të provoni. Nëse keni qenë në faqet e mjaftueshme të pornografisë, është shumë e vështirë të anashkalosh kategoritë "e tjera" që ato ofrojnë, të ndryshme nga ajo për të cilën interesohesh aktualisht. Çdo herë në kohë do të shikoni një vështrim të gjërave që nuk jeni aktualisht nuk jeni të interesuar. Ndërsa jeni duke u djegur ngadalë nga gjëja që ju intereson, ato fetish ose "përvoja" të tjera janë bërë diçka që ju shihni rregullisht, por tani janë më tërheqëse pasi që ato janë të reja dhe ndjenjat e bashkuara duken të jesh më i fortë se ai në të cilin je aktualisht. Kindshtë njëlloj si të hani ushqimin tuaj të preferuar. Nuk është se ushqimi i ndryshëm është më tërheqës, thjesht është se jeni djegur nga ushqimi juaj i preferuar dhe çdo gjë tjetër ka një 'freski' për të.

Nëse ajo që ju intereson ka ndryshuar gjatë viteve, unë mendoj se është me të vërtetë e rëndësishme të mbani mend se ajo që preferoni nuk ndryshon me të vërtetë, ju thjesht keni shteruar atë që ju interesonte fillimisht. Më shumë ekspozim ndaj llojeve të ndryshme të seksualitetit duket i parrezikshëm, por në të vërtetë thjesht po investoni më shumë kohë në gjëra që ju shkaktojnë më shumë sesa preferencat tuaja të mëparshme. Unë mendoj se keni të drejtë në thirrjen në rimbushjen, por nuk është diçka që ndalet kur të gjeni përvojën tuaj ideale. Ju do të mërziteni përfundimisht nga gjithçka që merrni në vëllim të lartë.

Unë mendoj se rewiring është diçka që ndodh vetëm kur ne nuk e moderojmë marrjen e asaj që preferojmë. permalink


Unë kam qenë gjithmonë më së shumti drejt, por disi bi-kurioz. Asnjë fap nuk më ka tërhequr më shumë për gratë dhe shumë më pak të tërhequr nga burrat (nëse ka fare). Ajo mendon se ka të bëjë me pornografinë duke ndryshuar shijet e mia me ndershmëri. permalink


Unë jam rritur duke u identifikuar si i drejtë. Unë kurrë nuk ndjeva një "tërheqje" ndaj burrave derisa fillova të bëhesha i varur sinqerisht nga pornografia në fund të adoleshencës deri në fillim të njëzetave. Në fillim e hodha poshtë si kuriozitet dhe nuk më shqetësoi vërtet. Por më pas kjo shkaktoi shumë konfuzion për veten time pasi do të tërhiqesha mendërisht dhe emocionalisht ndaj grave ndërsa tërheqja ime ndaj burrave ishte më shumë një nxitje "e parme".

Jam beqare tash e 7 vjet. Gjatë gjithë kësaj kohe jam përpjekur të bind veten për t'i dhënë asaj një goditje me burra në jetën reale, por kurrë nuk kam qenë në gjendje. Thjesht nuk mund ta bëj; tërheqja vjen vetëm kur vjen dëshira për PMO. Që kur kam filluar nofap kam vërejtur se tërheqja mendore / emocionale ndaj grave fillon të kthehet ndërsa dëshira e parë për burrat ka filluar të zhduket. Shijet e mia në pornografi gjithashtu janë kthyer në atë që ishte kur isha në adoleshencën time të hershme (seksi vanilje, lezbike, etj). Kam akoma një rrugë të gjatë për të bërë, por mund të them se kam bërë ca përparim. permalink


pornografia ju shtrembëron mendjen. E di sepse jam atje. Ndihem e izoluar dhe e vetme.

Unë dua të besoj se ka ndihmë. Në një farë mënyre mendja ime mund të kthehet në gjendjen që ishte dikur para se të shikoja me pornografi. Unë dua që "ekspertët" të mos më thonë se është e shëndetshme. Unë dua që njerëzit të ndiejnë atë që unë ndiej në mënyrë që ata të mund të kuptojnë se si është.

Ndihem sikur seksualiteti im është rrëmbyer dhe e dini çfarë? Gjithë faji im është. Dua ndihme. Unë thjesht dua që dikush të konfirmojë se është e mundur të rimarr veten dhe të lësh këtë mut të shëmtuar. Unë do të jepja gjithçka që të kthehesha 3 vjet më parë, të shkatërroja laptopin tim dhe t'i thoja vetes se pornografia do të të ndryshojë.

Ju djem duhet të më kishit parë. Unë e mbrova pornografinë deri në vdekje! Unë besoja çdo gjë pozitive që tha një ekspert dhe kur njerëzit thoshin se kishin varësi nga pornografia, unë me të vërtetë nuk e besoja. Nuk besoja se mund të të desensibilizojë, të shkaktojë ED ose ndonjë gjë tjetër.

Megjithatë më shiko tani. Kështu e di se kjo mut ju tërheq. Disa njerëz mund të mos kenë efekt, por për mua, vura re ndryshime të lehta që ndodhën me kalimin e kohës dhe ato nuk ishin të mira. Seksi në ëndrrat e mia kaloi nga i tmerrshëm dhe i mahnitshëm në mut gjatë këtyre 3 viteve. Unë i urrej shumicën e ëndrrave të mia seksuale dhe ndonjëherë ato nuk kanë kuptim. Nëse ka dikush atje që mund të ndihmojë ose që ka sukses pa asnjë hap, unë do të doja ta dëgjoja.

Ndihem sikur bota, në anën e së cilës isha dikur, është kundër meje tani. Psikologët as nuk e njohin atë në DSM, kështu që në thelb eliminon terapinë. Kam parë çdo lloj pornografie që mund të mendoni (minus gjëra të paligjshme) dhe më duket sikur i them një terapisti që do të më thonë se jam bi apo diçka, ose natyrisht paradoksi magjik-thriller se kam qenë kështu gjatë gjithë kohës dhe nuk e dija atë.

Unë e di se kush jam, e cila është diçka që njerëzit duan për të kuptuar, dhe kjo nuk jam unë. Mua më mungon ëndrra kur kuptova, më mungon gjithçka se kush isha para se të bëhesha e rëndë në këtë. Më tregoni në drejtimin e duhur të fapstronautëve. Më tregoni se ka ndonjë shpresë të vërtetë për këtë.


Mosha 35 - fetish ekstreme, DE & ED, mungesë intimiteti

Gjithashtu vuante nga përshkallëzimi i fantazive seksuale për shkak të viteve të shikimit të pornografisë ditore. Udhëtimi im ishte gratë topless -> seksi i drejtë -> sende të vështira -> fetish të turpshme. Këto fetish janë zhdukur plotësisht, gjë që është mahnitëse.


Unë jam rreth 200 ditë pornografi dhe masturbim falas, dhe jam shëruar nga kjo. Dikur shikoja mut të sëmurë. Porno për fëmijë, video të vërteta të torturave, pornografi për tortura, vetë gjymtim, aq i sëmurë sa do të bëhej dhe nuk kam asnjë dyshim në mendjen time se nëse nuk do të hyja në NoFap, 10 vjet nga tani do të bëja këto fantazi që kam shikuar realitete. Unë madje i planifikova të gjitha disa herë, ku do të ndërtoja kabinën time, si do të ndodhte rrëmbimi, çfarë do t'u bëja viktimave.

Rreth ditës 70 ose 80 të NoFap, kuptova se mendimi për të bërë të gjitha këto gjëra nuk më dha vërtet kënaqësi seksuale (nuk më ndezi). Unë jam akoma mjaft i ftohtë, por për 3-4 muajt e fundit kam pasur zero mendime për ta bërë atë, sepse receptorët e mi të dopaminës janë përsëri të ndjeshëm dhe nuk kam nevojë për mendime të tilla të sëmura për t'i bërë ato të funksionojnë, vetëm mendimi për të bërë dashuri për një grua është më shumë sesa kam nevojë. permalink


Fillova udhëtimin tim të shpejtë si një 13-14 vjeç duke shikuar shfaqjen e vjetër televizive Grizzly Adams. Dikush nëse është mjaft i moshuar e di që një rol të madh Dan Haggerty me mjekër. Po fërkoja veten, madje as nuk e dija se çfarë po bëja derisa orgazma goditi dhe bota ime ndryshoi. Nga ajo ditë e tutje isha i fiksuar në masturbimin e përditshëm. Kam përdorur fotografi të burrave me mjekër për të masturbuar me të. Megjithëse nuk kisha dëshirë të isha me burrat, isha i magjepsur nga mjekra. Isha një e vetmuar gjatë shkollës së mesme shumë e ndrojtur për të qenë me vajza, dhe shumë naive. Unë isha krejtësisht i kënaqur në botën time të fapping. Kjo është shumë më përpara se interneti. Pra ishin fotot e revistave të burrave me mjekër, madje as nudo, pasi nuk më interesonte aspak nudoja. Kam ëndërruar të jem ai njeri me mjekër, jo me të.

Sapo mbërriti interneti dhe hynë dhomat e bisedave, fillova të flas me burra homoseksualë për mjekrat e tyre, pasi djemtë më të drejtë ishin fikur nga pyetjet e mia. Dhe kjo është kur hyra në botën homoseksuale. Zbulova se kishte një nëngrup të tërë burrash homoseksualë në flokët e fytyrës. Në atë kohë unë isha martuar me një grua të mrekullueshme që kishte marrë vesh për fetishin tim. Ne menduam se do të ishte e kontrollueshme. Nuk e dija se sa shkatërruese do të ishte masturbimi për mua dhe martesën time. Vazhdova të bëja masturbim çdo ditë të paktën një herë nëse jo shumë herë, në të vërtetë duke dalë. Unë u bëra aq i mirë në bordurë saqë mund të dilja në skaj për orë të tëra dhe të kisha orgazma pa ardhur vërtet.

Sidoqoftë kur erdhi koha për seks me gruan time, unë u shpenzova. Ajo u bë e lodhur për të provuar dhe për të mbajtur mendimet e fetish mjekrës në mendjen time, ndërsa duke pasur marrëdhënie seksuale me të. Megjithëse e desha, truri im u stërviti për të vështruar vështrimin në një mjekër dhe jo në trupin e saj. Kjo vazhdoi deri në 2012 kur ajo kishte pasur mjaft dhe u divorcua pas 20 vjet martese! Unë u shkatërrua! Megjithëse unë kisha provuar të bardha dhe të ndalem në të kaluarën, nuk isha kurrë i suksesshëm.

Kur ajo bëri kërkesë për divorc në tetor të vitit 2012, unë thashë se mjaftonte. Unë ndalova masturbimin më 26 tetor 2012. Dhe më 28 dhjetor 2012 u çlirua nga tërheqja e seksit të njëjtë.

Kjo më çon në këtë postim. Unë ende i konsideroj mjekrat magjepsëse, megjithëse nuk janë seksuale dhe nuk kam absolutisht asnjë dëshirë të shikoj. Sidoqoftë, çdo herë në njëfarë kohe, nëse shoh një mjekër të përsosur, bëhem e vështirë. Nuk kam pse të mendoj të mos bie pasi nuk ka dëshirë, por ngritja akoma më tërheq. Unë shpresoj për një pajtim me gruan time. Dhe e kam gjetur veten duke ëndërruar për trupin e saj dhe duke u zgjuar fort! Gjë që nuk ka ndodhur kurrë në të kaluarën. Por pyetja ime për ata prej jush me fetish të pjesëve të trupit. Unë shoh mjekra çdo ditë. Unë nuk e marr më një fotografi në mendjen time dhe e mbaj me vete. Por çfarë ka me ereksionet? Na vjen keq për postimin e gjatë. Shpresoj të ndihmojë dikë. http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/2qy9s7/365_days/


PIED CURED PAS 3 MUAJ !!!

Oh, dhe gjithashtu fetish të çuditshëm që erdhën me vite të përdorimit të pornografisë (kollitjeve ma shemales…) të zhdukura !!!


Porn pothuajse më ktheu në një pedofil

Unë jam 29 dhe nuk kam menduar kurrë për vajzat e reja në një mënyrë seksuale, gjatë gjithë jetës sime të rritur. Gjithmonë më kanë tërhequr cica, gomar dhe një figurë femërore dhe nuk e kuptoja se si një pedofil mund të tërhiqej nga fëmijët. Disa muaj më parë fillova të eksploroja video në Youtube nën 18 vjeç, por akoma vajza pubeshente kërcenin seksi, ngacmonin shirita etj., Asnjëherë pornografike, por gjithsesi fap materiale. Kjo është sjellje krejtësisht e neveritshme, por jo e panatyrshme për mendimin tim sepse vajzat janë fizikisht plotësisht të pjekura rreth 15-16, dhe megjithëse mund ta mos e pranojmë, burrat tërhiqen seksualisht nga vajzat e kësaj moshe.

Siç mund ta imagjinoni, Ekziston një subkulturë e tërë Youtube kushtuar videove seksi të vajzave të reja. Përfundimisht, unë u udhëhoqa nga 15 vjeç tek vajzat 12, 10, 8 vjeçare që kërcenin me bikini dhe mut ashtu. Unë u tmerrova nga sjellja ime. Unë kurrë nuk kam menduar në distancë për të bërë këtë lloj gjëje më parë në 15+ vitet e mia të fapping. A jam vërtet ai djalë? Zvarritja e neveritshme që u bie vajzave të vogla, dhe përfundimisht a di Zoti tjetër çfarë tjetër? E dija që kishte diçka shumë të gabuar në trurin tim. Kjo thjesht nuk isha unë.

Ishte rreth kësaj kohe kur zbulova nofap. E kuptova se çfarë po ndodhte ishte detyrimi i drejtuar nga dopamina për risi. Truri im ishte djegur duke u përplasur për gratë e rritura, emocioni dhe risia e vajzave të reja ishte pikërisht ajo që truri im i varur nga dopamina ishte pas. Nuk mund ta besoj se duhej të arrinte në atë pikë, por kjo ishte ajo që duhej për të më futur në realitet dhe për të kuptuar dëmin që pornografia dhe masturbimi po i bënin mendjes time. Unë kam abstenuar nga PMO për 2 javë tani, dhe kurrë nuk kam ndërmend të kthehem. Nëse jeni në gardh për nofap, ma hiqni, po shkatërroni veten. Ju duhet të ndaleni para se të jetë tepër vonë.


Gratë nuk janë më objekte - ato janë të bukura në shumë mënyra. Unë kam qenë i fiksuar pas një race në veçanti, por pasi kam ndërprerë fetishin tim racor, unë gjej shumë etni po aq të bukura. https://www.yourbrainonporn.com/rebooting-accounts/rebooting-accounts-page-1/age-25- Martesa- është- më e mirë-se- ndonjëherë- truri- mjegulla- ka shkuar- përmirësuar- gjumi- motivim i madh /


Mosha 26 - ED & përshkallëzimi në gjëra vërtet të keqe: Nuk më ndez më.

Nuk jam më e fiksuar në seksin anal dhe mendimet për të bërë seks me transvestitë, vajza të reja adoleshente (13/14), kufoma dhe gjëra të tjera vërtet të keqe nuk më kthejnë më. Kjo është ndoshta gjëja më e madhe për të ndryshuar.


Njerëzit më aktivizojnë mua, jo imazhet e ekranit të kompjuterit. Ankthi shoqëror - zhdukur. Më shumë energji

Unë nuk jam ndezur më nga pornografia më. Ju mund të më tregoni pornografinë më të nxehtë të bërë ndonjëherë dhe unë thjesht do të qesha me të. Seriozisht E njëjta gjë me të gjitha fetishet dhe fiksimet e mia të çuditshme. Të brendshme, muskuj, bark, krahë, foto pa këmishë. Zhdukur Këto gjëra thjesht nuk më ndezin më dhe ndihet e mahnitshme. Çfarë më kthen në këto ditë: njerëzit aktualë. Njerëzit. Jo imazhe të ekranit të kompjuterit.


Seriozisht ?? A mundet MO dhe PMO realms të vërtetë që realms ndryshme në aspektin e asaj që ju ngjall? (Ndjenja me shpresë)

Unë ende nuk mund ta besoj atë? Duket se kam një ngërç të "të qenit grua" në pornografi, por sa më gjatë që abstenoj nga pornografia, aq më pak shfaqet gjatë MOing dhe akoma më pak në jetën reale ... a është kjo vërtet e mundur? Unë do të thotë që unë kam qenë duke lëvizur në gjëra të drejta dhe ndoshta mund të jetë ende MO për fetish, por gjërat e ngjashme me vaniljen bëhen gjithnjë e më tërheqëse sa më shumë që ndaloj PMOing… në vijën time të fundit pa PMO fetish madje nuk më zgjoi ose ndjeheni aspak tërheqës për të zbritur.

Pse mendoni se është kështu? Dikush mund të argumentojë se fetidi është i lidhur, por pse nuk ndjehet tërheqës vetëm kur PMOing dhe jo kur thjesht fantasizing?


Nuk kam më fetish të çuditshëm të padëshiruar!

Paralajmërimi i shkaktarit. Gjatë fillimit të jetës time në pornografi, unë zhvillova shumë fetish, disa mendova se ishin normale, por disa prej tyre ishin vërtet shqetësuese

Para se të filloja nofap, unë hidhja dy herë në ditë porno dhe shija ime po ndryshonte vazhdimisht me kalimin e viteve. Unë shkova nga porno normale >> porno lezbike >> porno përafërt >> bigfaketitsporn >> depertroating >> slappedandbeatedaroundporn >> pissporn >> scatporn >> shemaleporn >>> etj etj - ose një kombinim i të gjitha më lart… Unë me të vërtetë isha neveritem për shumicën e këtyre fetishëve, por unë kisha nevojë për gjëra gjithnjë e më tronditëse dhe befasuese për të vazhduar të zgjohesha ... kështu që unë ndalova pornografinë dhe fillova të mos filloja

Nuk pashë pornografi që nga shkurti i kaluar dhe me siguri mund të them se nuk i dua më fetishet. M'u deshën 4 muaj për të hequr qafe fetishët e mi 'të lehta' dhe 6 muaj për të hequr qafe totalisht çdo fetish të padëshiruar që zhvillova.

Çfarë kam dëshirë tani? duke qenë me vajzën që më pëlqen. puth, përqafoje, dhe bëj dashuri të ëmbël me të.


Mendoni se po filloj të rindez plotësisht trurin tim.

Unë kam qenë i lirë nga pornografia në rreth 6 muaj tani. Unë kam shkurtuar në mënyrë dramatike në fapping gjithashtu, por nuk e ndaloi atë plotësisht. Do të thosha se tani fap 4 herë në javë, ku si më parë mund ta kisha bërë 3-4 herë në ditë në rastin më të keq.

Lënia e pornografisë duket se ka qenë gjëja më e rëndësishme. Unë mendoj se e kam vërejtur këtë për një kohë tani, por nuk ishte para javës së kaluar që unë fillova të mendoj për të: sa herë që kam shkelur kohët e fundit, nuk fantazoj për gjërat e zakonshme që do të bëja, por përkundrazi përqendrohem te ndjesitë. Me fjalë të tjera unë nuk jam duke imagjinuar një lloj skene të vonuar, dhe ajo ndihet shumë më e natyrshme.

Kam lexuar diku se një gjë e zakonshme e braktisjes së pornografisë për mirë ishte që përfundimisht të kthehesh në preferencat e tua të vjetra kur bëhet fjalë për seks, dhe kjo ka ndodhur edhe me mua. Gjithçka që kam parë në pornografi nuk më ndez më, ndizem nga 'ajo që supozohet të jem'. Unë do të të kursej për shembujt, por të gjitha gjërat që ndriçoj deri më tani, janë gjëra që më pëlqyen në adoleshencën time të hershme, para se të gjeja pornografi.

Djemve / vajzave që kanë ndaluar kohët e fundit pornografinë, jepjani kohë. Truri juaj do të kthehet në mënyrat e tij të vjetra / natyrore përfundimisht!


90 ditë - Një ngërç i caktuar që konsumova me besnikëri për 5+ vjet, besoja se ishte pjesë e identitetit tim, është zbehur në mënyrë drastike. Mos mendo për këtë


Sapo fshire gjithë koleksionin tim pornografik 500 GB.

Dhe koleksioni im i pornografisë ndryshoi. Unë fillova ta alfabetizoja kur kisha rreth 100 video apo më shumë. Daphne Rosen 1. Daphne Rosen 2. Dashuria Isis 10, Dashuria Isis 11, etj. Në fillim ishin vetëm yje pornografie, dhe një numër për skenën. Por ndërsa vitet rrëshqisnin dhe koleksioni rritej, unë fillova ta kategorizoja gjithashtu, sepse gonzo thjesht nuk do ta bënte më. Së pari shtova një koleksion për bërthamën e butë. Tawnee Stone, Jordan Capri, etj. Vajzat që më pëlqyen kur isha 18-19 vjeç ishin përsëri interesante. Dhe atëherë ata nuk ishin. Kështu që shtova një koleksion për bërthamën e re të butë. Pastaj Hentai. Pastaj Valltarët. Pastaj KINK / BDMS. Pastaj përplasje / copëtim. Pastaj Futa / Shemales. Më në fund së fundmi kohët e fundit, edhe pse kurrë nuk shtova një koleksion për të, unë në të vërtetë shikoja pornografi homoseksuale. Jo sepse e gjeta duke zgjuar; Un nuk. Nuk më tërheqin burrat. E shikova sepse isha mërzitur. Ishte sikur, këtu unë jam, 28, dhe unë kam parë të gjitha pornografitë në internet në thelb, kështu që unë gjithashtu mund të shikoj në porn homoseksual.

Unë mendoj se ishte momenti kur fara u mboll në trurin tim që më tha 'kjo është e ndyrë seriozisht, ju duhet ta ndaloni këtë'. Sigurisht që nuk e bëra atëherë, por e bëra sonte. Pse Une nuk e di.


Mosha 24 - Fetishi i këmbës është zhdukur, orgazma më të forta, duke fantazuar për të bërë dashuri jo vetëm seks

Dikur kisha fetish të fortë në këmbë, gjë që mendoj se është shumë e zakonshme tek të varurit nga pornografia. I shikoja gratë këmbët si të çmendura kudo që shkoja. Pas ndalimit të pornografisë, nevoja për të parë kaq shumë këmbë thjesht u zhduk. Unë ende e vlerësoj bukurinë e asaj pjese të trupit të grave, por jo në atë mënyrë të çmendur çoroditje.


1 vit porno falas! POR… fantazitë janë akoma shumë pornografike.

Kështu që rezulton se prerja e pornografisë për mua nuk ishte me të vërtetë problem. Duke pasur parasysh se sa të gjalla ishte imagjinata ime, fantazitë e mia do të ushqeheshin nga këto djegie kujtese të pornografisë, dhe sjelljeve të mësuara dhe ngërçeve dhe fetishve të sapo zhvilluara. Unë ndalova së masturbuari për një kohë. Heqja qafe partnerët "pornografikë" dhe goditën situatën e miqve me përfitime me një vajzë të rastësishme, në vendin fqinj. Ende seksi dhe masturbimi im përfundojnë të jenë të lidhura me pornografinë dhe nuk mund të mos kuptoj se i gjithë seksualiteti dhe njohuritë e mia për seksin vijnë nga pornografia dhe kjo thjesht më bën të ndihem keq. Unë nuk di se si të nxjerr në pah disa nga këto gjëra. Unë nuk e di se si të shikoj një partner dhe të lidhem me të si unë vetë pa imagjinuar ndonjë skenë pa kuptim të pornografisë që vazhdon e mbuluar me të. Mendoj se thjesht po kërkoj disa këshilla për të hequr qafe mendimet që ende më mundojnë.


Fetishes ekstreme madje as nuk e bezdisin në trurin tim. Kushdo tjetër?

Çuditërisht, pasi kam filluar NoFap, kam vërejtur se mezi mendoj madje për ndonjë nga imazhet dhe fantazitë ekstreme të fetishit që dikur më mundonin mendjen. Kam menduar që të heq mendjen nga këto fetish të sëmura do të kishte qenë gjëja më e vështirë për të kapërcyer… por është më shumë si një ndjenjë e "çfarë turpi ... Unë kisha nevojë për atë lloj mut që të dilja ???? Njeri WTF! ??!?! ”.

Vetëm një vëzhgim, por një interesant. Çdo histori të ngjashme?

GratitudeGuy

Minat po veniten shpejt. Më pëlqen ashtu.

travisflepper

Kam gjetur një gjë që NoFap bën më mirë është të qetësosh emocione të mëdha. Unë kam shikuar shumë pornografi dhe kam masturbuar shumë herë shumë herë, por tani është gjithçka që askush nuk e di / nuk ka rëndësi

expanseofmind

Edhe unë e kam vërejtur atë ndryshim! Fantazitë e mia për të vepruar janë qetësuar rëndë. Niceshtë bukur të mos ndihesh skllav i tyre.

Teebone19

Po dhe jo. Në reboot tim të parë unë edged vazhdimisht dhe kjo nuk ka ndihmuar me imazhet flashback, këtë herë unë nuk jam edging dhe ajo po ndihmon me atë shumë.

DreamsGoneBy

lart, as nuk mendoj më për asnjërën prej tyre më.

eternal_idiot

Po, kjo ka ndodhur edhe për mua.

Sinqerisht, javët e para, ata patjetër që ishin akoma atje. Por me kalimin e kohës patjetër që e kam parë veten duke u bërë shumë më normale në shijet e mia seksuale. Me të parë këtë postim, ajo më bëri të kuptoj se kam shkuar për javë të tëra pa menduar edhe për disa nga fetishët e mi më të mëdhenj kur isha PMO'ing.

coolrelax822

Po kështu në udhëtimin tuaj! 50 ditë është mjaft e arritur. Urime! E habitshme se si kanë kaluar "javë", dhe jo domosdoshmërisht minuta, apo sekonda madje!

AgentCC

Po, gjithçka ka të bëjë me efektin mpirës / desensibilizues që ka pornografia tek ne. Pasi të mos iu nënshtroheni kaq shumë stimujve, filloni të vlerësoni gjërat më delikate provokuese në jetë.

b0n3r666

Mina ende po më takon, por jo shumë. Unë ende ngazëllehem kur mendoj për to dhe sinqerisht dëshiroj që ata të shkojnë 🙁

redroserade

Njësoj edhe këtu. Ndërsa ato po zvogëlohen, unë ende kam një herë pas here, duke ndërprerë mendimin tim, më shpesh kur po përpiqem të mendoj për një zgjidhje për një
problem.

Fatmirësisht, edhe pse i bëjnë gjërat gjallërisht poshtë, unë jam në gjendje të zbuloj dhe të vras ​​mendime të tilla të keqe për një sekondë.

coolrelax822

Unë kuptova se nuk do të takoja kurrë një grua që do të pranonte të bënte gjërat për të cilat më çoi varësia ime nga pornografia. Edhe në një takim, unë do të pyesja veten, “Pyes veten nëse kjo vajzë do të ishte ndonjëherë me A, B ose C, e cila përkatësisht përkthehet në bruto, bruto dhe më e rëndë. Sa e mashtruar është kjo?

Sigurisht, është herët në udhëtimin tim NoFap, por unë vetëm mund të shoh që gjërat përmirësohen përkundër përkeqësimit, por unë jam i përgatitur të pranoj çdo ndryshim dhe luhatje gjatë NoFap, të cilin unë e konsideroj shërbimin më të madh që kam bërë ndonjëherë për veten time .

rhosgobel95

po, e kam pasur atë ndjenjë. Lloj si unë dua të heq dorë nga aktiviteti, por kam frikë të heq dorë nga dëshira për aktivitetin.

Ajo që po mësoj është se, si posteri origjinal, këto lloj shkrirjesh sa më shumë që unë përfshihem përsëri në jetën time, dhe thjesht duhet të kem besim se ata me të vërtetë do të tërhiqen me kalimin e kohës.

Unë mendoj se gjatë rikthimeve, të njëjtat zakonisht kthehen, por tashmë në ditën e 18 nuk jam duke menduar shpesh për fetiset me të cilat kam qenë i fiksuar kohët e fundit.

kur me të vërtetë mendoj thellë për të, mendoj se është se kemi hedhur aq shumë aksione më parë në ato fetish dhe imazhe që ishin një burim i "shpëtimit" dhe ne filluam të mendonim se ata ishin ata që ne jemi. Sigurisht, ato tregojnë diçka në lidhje me identitetin tonë (ka arsye pse më tërheqin fetish-et që kam).

Kjo është ajo që është e vështirë për mua: t'i lë të shkojnë, sepse ndihet sikur janë aq shumë identiteti im, kur në të vërtetë ata janë një pjesë shumë e vogël e tij. Varësia ime më bindi që grupi im i dëshirave ishte gjithçka që isha - pra gjithçka që isha, ishte një qenie që i dëshironte këto fetish. Kështu që, duke i lënë të zbehen, fillimisht do të ndjehet si vdekje.

Unë mendoj se një pjesë e saj, është se kur ne nuk kemi rrugëdalje të tjera për identitetin tonë dhe kemi mungesë të lidhjeve reale (shumica e shoqërisë sonë sfidohet me "lidhje të vërteta!"), Atëherë nevoja për to është një lloj "kungujsh rreth skajet ”si fetish dhe ne ndihemi sikur po takojmë shokë shpirti kur takojmë dikë me të njëjtin fetish. Pra, ne fillojmë të mendojmë për fetish-et tona si jashtëzakonisht vetë-shprehëse, sepse nuk dimë më si të shprehemi në ndonjë mënyrë unike.

Tacomanarrows

Po, krejtësisht. Sa herë që kaloj më shumë se një javë, butësia e buzëve të gruas sime fillon të më tërhiqte needed Nuk nevojiten mashtrime masive të bandës së bandës anale.

skinisblackmetallic

Unë do të thoja që kam vërejtur se fantazitë e mia janë pak më realiste se më parë dhe fantazoj pak më pak, kështu që është mirë.

coolrelax822

Jam i emocionuar kur shoh që ky postim tërhoqi një vëmendje të madhe. Prisja të dëgjoja shumë këndvështrime të ndryshme për këtë. Përpara se të ndërprisja të gjitha stimulimet, unë u ngurtësova për një muaj rresht, duke menduar se kjo ishte "zgjidhja" për ED-in tim… Thashë me vete "për sa kohë që nuk kam orgazëm, jam mirë! Unë mund t'i shikoj vajzat e nxehta që nxjerrin qumësht nga a@@at e tyre gjithçka që dua!”….po! rhosgobel95 godet në shenjë në lidhje me natyrën e mendimeve që "shkrihen" nëse nuk nxiten për një kohë.

Përsa i përket tejkalimit të ndonjë gjëje, të mësuarit rreth trurit, dhe duke kaluar shumë kohë në NoFap, dhe gjithashtu YBOP ka ndihmuar shumë. Cili grup aktiv i individëve! Vetëm shikimi i postimeve si kjo merr formë është shumë frymëzues dhe motivues!

Mjerisht, disa nga fetishes që po përdorja për të marrë, në mendjen time, do të ishin shumë të turpshme për t'i përmendur një partneri të mundshëm. Kam luftuar shumë me këtë. Unë mendova se kurrë nuk do të isha në gjendje t'i kënaq këto fetish në jetën reale dhe nëse do të bëja, do të ndihesha i lumtur / i përmbushur? Efekti i gjuetarit ndoshta do të shkaktojë kërdi në mendje! Nuk kishte kurrë një medium të lumtur !!!

cjdmass

Ata nuk janë zhdukur, por nuk më kontrollojnë mënyrën e përdorur. Unë ende mendoj për to çdo ditë, por jam i aftë t'i shtyj ata menjëherë nga mendja.

Unë jam duke e mbajtur gishtat e mia të kaluara që ata do të vazhdojnë të zbehet në sfond gjatë ditëve të ardhshme 60

Agent1407

Ata po zbehen sepse nuk ju pëlqen vërtet ato gjëra. Shijet tona u përshkallëzuan në një fetish dhe fantazi ekstreme që ne nuk i shijojmë vërtet jashtë botës së fantazisë virtuale. Ata zbehen me kalimin e kohës, por kini kujdes. Nga përvoja ime, një rikthim me pornografinë është ajo që duhet për të sjellë gjithçka përsëri.


Në këto 100 ditë gjëja # 1 që kam gjetur të ketë ndryshuar, për të cilën jam më mirënjohëse është fakti që nuk më pëlqen pornografia e neveritshme e abuzimit. Kur isha i varur nga PMO do të kërkoja faqet më deviante që mund të gjeja dhe nuk më interesonte se cilat ishin vajzat apo çfarë po kalonin.

Doja të shihja copëzat e tyre, unë doja t'i dëgjoja ata duke bërtitur. Doja të shihja burra me damka masive dhe gratë duke u depërtuar nga burrat 3-4 në të njëjtën kohë. Isha një qenush i sëmurë. Unë madje kisha menduar për t'i bërë këto gjëra vetë. Varësia ishte më e fortë se sa mendoja dhe ajo po gjesh dhe kontrollon mendjen time.

Tani pas vetëm 100 ditësh jam i pastër. Unë i dua gratë në vend që t'i dëshiroj ato. Dua të shoh gra të lumtura me jetë të përmbushura. Unë dua të shoh fytyrat dhe kthesat e tyre. Unë dua të shoh sytë e tyre duke shkëlqyer dhe të di se ata po shkojnë në shtëpi dhe po flenë të lumtur natën me një burrë të dashur.

100 ditë - Kur të isha i varur nga PMO do të kërkoja vendet më deviante që mund të gjeja


Unë (si dhe shumë njerëz në këtë nën jam i sigurt) kam PMO'd në pornografi që është jashtë asaj që ne do të dëshironim në të vërtetë. Por ne shkojmë aq larg në vrimën e lepurit pornografik, saqë ajo që kemi përdorur për të dalë nuk funksionon më. Kështu që mund të kalojë nga fotografitë e të brendshmeve në bërthamë të butë në bërthamë të fortë deri te të gjitha llojet e fetishëve.

Getting larg nga PMO mund të vërtetë të ju ndihmojë të kuptoni se çfarë ju pëlqen / ju merr off në krahasim me atë që ju jeni vetëm në për stimulim shtesë. Lidhje me koment


Zbulova se kisha një tërheqje për gratë e moshuara. Nuk u zhvillua në një fetish gjyshe për fat të mirë, por pasi e gjeta veten në pozicionin fatkeq në të cilin ndodhesha, vendosa të shikoj përse është e gjitha. Mendohet se ka të ngjarë të zhvilloni një shije seksuale nëse e përjetoni atë vazhdimisht gjatë zgjimeve tuaja seksuale në vitet tuaja adoleshente. Revista ime e vetme pornografike gjatë pubertetit quhej "Lojëra" dhe përmbante ekskluzivisht gra të moshuara. Unë dyshoj se këtu lindi shija ime për gratë e moshuara.

Pra, nëse pornografia që hasni gjatë viteve të pubertetit të hershëm, përcakton shijen tuaj në jetën e mëvonshme. Atëherë ju duhet të pyesni se çfarë efekti pornografi në internet ka në mendjet e të rinjve sot. Është raportuar si gjithnjë e më agresive dhe e pakëndshme. A janë adoleshentët duke e parë këtë si normë? A do të na japë pornografia në internet?

Fillova të shmangin fantazimin e pornografisë rreth 2 muaj në sfidën time pasi dukej se ndoshta do të vononte përfitimet që po përpiqesha të fitoja. Si rezultat, kam menduar për faqet / gratë që kam vizituar më nuk ka ndonjë efekt real mbi mua. Besoj se truri im nuk i lidh më këto site dhe imazhe me kënaqësinë seksuale. E cila është pak a shumë ajo që unë u përpoqa të bëja në radhë të parë. … …Shtë e qartë për mua se tani jam shumë më e lumtur se kurrë.

https://www.yourbrainonporn.com/rebooting-accounts/rebooting-accounts-page-1/1-year-my-wife-and-i-have-a-much-more-active-and-passionate-sex-life/


Duke luftuar me 'fetish' dhe kjo po ndikon negativisht në jetën time: A ka dikush përvojë të ngjashme?

Spiralja në rënie filloi me gjëra thelbësore, gradualisht duke zbritur në gjithnjë e më shumë ekstreme deri tani, ku është në një pikë shumë të çuditshme. Më janë dashur disa vjet që të arrij në këtë pikë, unë jam gati tetëmbëdhjetë vjeç dhe kjo më ka shqetësuar vitin e kaluar, por akoma nuk kam arritur ta shkelm.

Një pikë e ulët përfundimisht përfundoi me mua duke shfletuar listën e craigs. Fatkeqësisht kam arritur nivelin më të ulët të shikimit të pornografisë 'motër' ose videos 'hypno'. Këto për mua duken sikur janë krijuar për të krijuar varësi, në fakt e gjithë baza e apelit për këto video është se varësia dhe transformimi është tërheqja.

Unë e shoh popullaritetin e këtij 'fetish' tepër shqetësues. Supozoj se linja e apelit është zbavitje masokiste, për të cilën kam lexuar në një postim tjetër në reddit.

Në këtë pikë, kjo ka pasur një ndikim të madh negativ në jetën time: Unë jam angazhuar në marrëdhënie seksuale të rrezikshme me meshkujt në listën e craigslist, ul ndjeshmërinë time dhe është plotësisht në konflikt me natyrën time mashkullore dhe pamjen e jashtme, të cilat në të vërtetë unë me të vërtetë dua të mbaj dhe nëse diçka ushqehet në seksualitetin tim.

Kjo ka bërë që unë të kem probleme për të ndjekur vajza të jetës reale që unë i njoh dhe i kaloj mirë si njerëz, sepse nëse gjërat bëhen ndonjëherë seksuale, unë ndjehem sikur jam shumë i ngatërruar për të funksionuar si duhet.

Unë kam provuar NoFap, por unë sa herë që kaloj rreth 7 ose 8 ditë, filloj të përgjigjem duke bërë reklama në listën e reklamave pasi që nuk mund të marr asnjë lëshim vetë. Kjo e bën gjithçka më keq. Unë madje nuk kam qenë i sigurt për seksualitetin tim për një vit, megjithatë e di se para se të filloja të shikoja pornografi isha i drejtë. Unë kurrë nuk kam përjetuar përmbysjen e NoFap, unë mendoj sepse përveç kësaj çështje unë jam një person mjaft i lumtur dhe i sigurt.

Kështu që po pyesja nëse dikush mund të tregonte apo ka përvojë të ngjashme, dhe nëse po, a bëhet më mirë? A do të jem në gjendje të kthehem në një 'normë' dhe të jem në gjendje të ndjek mundësitë e marrëdhënieve që ekzistojnë realisht për mua në jetën time?

MrChingChingDitë 315

Hej njeri, unë njoh të gjitha llojet e fetishëve atje dhe u përshkallëzova shumë shpejt duke shfletuar disa gjëra të paligjshme hardcore (Jo fëmijë, por dua të them, ka gjëra të vështira atje që është 'illega' në vendet e tjera, por legale në disa) gjithsesi, unë e di mund të ndihet shumë keq dhe me të vërtetë është e dëmshme për seksualitetin tuaj.

Por vetëm sepse seksualiteti juaj është dëmtuar nuk do të thotë se nuk mund të shërohet. E imja ka qenë duke u shëruar më shumë çdo ditë dhe sinqerisht më ka ndihmuar mua më shumë sesa ilaçet, miqtë, familjen, madje edhe 10 vjet me vlerë të terapisë, qëndrimi jashtë pornografisë me të vërtetë bën një ndryshim! Ju mund të mendoni se është e pamundur, dhe unë mendova se ishte e pamundur të linte pornografinë deri në mendimin e kastrimit dhe vetëvrasjes, por është e mundur, dhe nëse depresioni juaj ka qenë si imi ose më keq, ka ende shpresë dhe mos harroni të mos harroni se.

Unë madje nuk kam qenë i sigurt për seksualitetin tim

Këtu është një gjë që unë në të vërtetë nuk e dija që më ndihmoi pak atje: Njerëzit që shikojnë pornografi 'transexuale' e bëjnë për shkak të gjithë stimulimit dhe madje edhe prodhuesit e pranojnë që kryesisht është audienca e drejtpërdrejtë për atë lloj fetish, mendova Unë mund të kem qenë bi / homoseksual por kjo është më shumë një iluzion optik / psikologjik.

BlackhawkU9Ditë 13

Po, mirë shoku i saj .. Kjo është arsyeja pse unë jam duke hequr dorë nga kjo gjë në radhë të parë. Unë fillova të shikoj pornografi kur isha 10 vjeç dhe zhanret e përshkallëzuara brenda muajve ashtu si kjo. Unë fillova normalisht për lezbike në muajt e parë pastaj të drejtë në anal deri sa isha 14 vjeç fillova fetish këmbë e cila u përshkallëzua në një lloj fetish këmbë femdom deri në janar 2012 kur gjeta yourbrainonporn.com. Kjo ishte e tmerrshme sepse unë veprova në fetish dy herë në jetën reale dhe kisha kaq shumë nxitje për të vepruar sipas tyre.

Para se ta gjeja faqen, po pyesja veten pse po ndezem nga këto gjëra të çuditshme. Pse po ndodh kjo dhe ku është kjo zgjidhje? Unë nuk mund të gjeja një zgjidhje kështu që unë isha jashtëzakonisht i dëshpëruar dhe isha i humbur.

Unë nuk mund t'ju përshkruaj se sa e fortë më drodhi kjo drogë mbi njeriun. Në disa ditë, unë masturbohem deri në 6 herë në ditë ndaj këtyre zhanreve. Më solli probleme ekstreme zemërimi. Nuk do të kisha asnjë motivim për të bërë asgjë. Mezi e dija se çfarë ishte të shikoja një vajzë të bukur dhe ta vlerësoja atë.

Unë jam vërtet mirënjohës tani, megjithëse kam qenë në gjendje ta pushtoj këtë varësi, megjithëse kam rikthyer herë të panumërta gjatë këtyre 2 viteve dhe ishte sikur të isha në ferr. Por stuhia kaloi dhe tani është ndryshe.

Po, ju mund ta pushtoni këtë dhe të shëroheni vetë. Kjo po vjen nga dikush që i ka parë këto zhanre për 8 VITE që nga 10 vjeç. Unë ende nuk jam shëruar ende, mendoj se problemi im është që unë duhet të bëhem shoqëror dhe të kem një të dashur në një farë mënyre që të mund të shërohem.

Fat i mirë dhe qëndroni të fortë në këtë udhëtim, pa marrë parasysh se ku ju merr.

Done_With_This_Crap

Possibleshtë e mundur të shërohet, por zgjat më shumë se 7-8 ditë. Hapi i parë është të kuptosh se nuk ke nevojë për lirim pas 8 ditësh. Kështu që nuk ka asnjë arsye që të përdorësh PMO ose Craigslist ose të fapping pas një jave. Çdo dëshirë për ta bërë këtë nëse vjen nga 'truri juaj pornografik'.

Në fakt, trupi i njeriut është një makinë ekuilibri. Do të mësohet me një ekuilibër të ri dhe gjërat ngadalë do të bëhen më të lehta, por për të arritur atje do të duhet të shmangni pornografinë për më shumë se një javë.

Përveç kësaj, nëse ju mund të angazhoheni në faping duke bërë pornfree varet. Për mua, dhe supozimi im është shumë të tjerë gjithashtu, fapping vetëm do të çojë përsëri në të plotë në PMO.

knewlife

Jeta juaj e fantazisë ka kaluar në realitet duke u takuar me burra. Jini shumë të kujdesshëm. Unë gjithmonë kam qenë kokë e këmbë për gratë - jam akoma. Sidoqoftë, pas disa vitesh pornografi të rëndë në internet,

Kam filluar të shikoj videot BDSM (duke treguar gratë që përdoren nga burrat dhe gratë). Vendosa që isha gati të takoja një grua me një kamxhik në jetën reale. Kam marrë një ndjenjë të çuditshme për të gjithë dhe e kam mbështetur në minutën e fundit. Një kohë më vonë vendosa një reklamë që kërkonte një dominatrix por nuk mori asnjë përgjigje. I postuar përsëri dhe ri-postuar. Pastaj një djalë u përgjigj. Të gjitha që ai ishte i interesuar ishte administrimi i një kamxhiku. Kjo dukej mirë kështu që unë me ngurrim u takova me të.

Gjithçka po shkonte mirë për herë të parë dhe vendosa të takoja përsëri disa muaj më vonë. Ndërsa isha e lidhur dhe e përkulur mbi një pushim këmbë, ai më sodomonte. Plotësisht i pambrojtur. Unë nuk e kam protestuar kështu që nuk ka pasur kurrë rezistencë nga ana ime. Por unë nuk e shijova përvojën. Unë u mbeta pyesin se si në ferr kam marrë në atë situatë.

Nëse pornografia është sekreti im, ky është një i madh. Nuk mund të besoj se edhe po e shkruaj këtë. Çështja është: okshtë në rregull të eksperimentosh, por thjesht të jesh i sigurt. Unë kam hequr dorë nga pornografia plotësisht (një muaj deri më tani) dhe me të vërtetë nuk e humbas atë. Më ka marrë malli për masturbimin dhe nuk e kam hequr dorë atë. Nëse mund të shkoni një muaj ose më gjatë pa u eksituar në internet, do të jeni mirë. Fati juaj me gratë do të përmirësohet dhe ju do të rivendosni veten për një periudhë afatgjatë. Bëhet më mirë ... thjesht bëj një përpjekje të mirë

completely_anon

Dude i mori në të njëjtat lloje të fetishes dhe filloi të vënë në pikëpyetje edhe seksualitetin tim, fati im me gratë ka qenë e tmerrshme për disa vjet dhe im duke shpresuar të saj për shkak të paktën pjesërisht për këtë. por unë e bëj atë një javë dhe pastaj i merrni punuar dhe lirshme atë gjithashtu, por ky është përparim i madh për mua dhe unë duhet të kujtoj që të mos rrah veten me shkakun që vetëm të çon në më shumë rikthim. duhet të kthehem në këtë faqe interneti dhe të bëj pikërisht këtë qëndrim të lidhur me njerëzit që shkojnë në të njëjtën luftë. e cila është ajo që im duke bërë tani me një ditë, faleminderit nga kjo post pikërisht ajo që unë e nevojshme për të parë vijnë në dhe thanks for përgjigjet guys më ndihmoi një shumë të gjithë sot

ItsJustNate

Unë kam një problem të pornografisë së skllavërisë dhe mund të lidhem me pothuajse gjithçka që thatë. Mos e lini të ju heqë, ka një numër çuditërisht të madh njerëzish që luftojnë me gjëra të ngjashme.

Nëse e lini turpin t'ju ndajë nga të tjerët, ju do të vazhdoni t'i ktheheni pornografisë. Thjesht dije se nuk je kush je por mënyra sesi të kanë ndodhur gjërat. Ju jeni një person normal mahnitës, dhe kjo nuk ju përcakton.

Tani zbris pornografi! Fap javore pa pornografi nëse kjo ndihmon, me të vërtetë më ndihmon !! Thjesht mendoni se sa pak ju doni stuff, dhe sa më pak është në krahasim me dashurinë e vërtetë.

Ti mund ta besh. Ndjehuni të lirë për mua, unë jam 23 dhe ndihem shumë e ngjashme me situatën tuaj

stangamla

Fatmirësisht e keni kuptuar që keni një problem në adoleshencën tuaj - unë jam në fund të të 40-ave dhe kam luftuar me këto çështje pjesën më të madhe të jetës sime dhe ju nuk doni ta ngatërroni jetën tuaj ashtu si unë e kam ngatërruar timen .

Përvoja juaj me porn homoseksual dhe marrëdhëniet homoseksuale padyshim që godet një akord - Unë do të thosha që edhe unë isha i drejtë, por e di që mund të marr një "gumëzhitje" nga këto pasi e kam bërë veten të mpirë në aktivitete të drejta. Mendoj se është si të lëvizësh në heroinë kur bari nuk e bën atë për ty më.

Asnjë këshillë për ju vërtet - Unë jam duke ndjekur të njëjtën rrugë dhe jam vetëm në Ditën 11 - thjesht doja që ju të dini se nuk ishit vetëm.

kmprove

Unë mund të identifikohen plotësisht. Fetishi / fantazitë tona nxitëse nuk janë saktësisht të njëjta, por kanë aspekte të ngjashme. Të miat janë të gjitha fantazitë brinare / mashtruese për vajzat (përfshirë gruan time) gjithmonë duke dashur djem që janë shumë më të mëdhenj dhe gjithmonë të prekshëm të mashtrojnë me ta. Pra, është e ngjashme në atë që nuk shkakton vetëm dëshira seksuale, por edhe një farë niveli të nënshtrimit, dhe inferioritetit dhe poshtërimit (të paktën nga ana ime).

Ndihem sikur për sa kohë që mund të qëndroj larg atyre mendimeve dhe imazheve mund të kem një jetë fantazie më 'normale' që nuk ndikon aq shumë në jetën time reale dhe nuk është problem në mënyrën se si është bërë fantazia tjetër. Por nuk jam ende i sigurt pasi më në fund po bëj përpjekjen time të parë të bashkërenduar për të shkëputur veten nga fantazia. Shpresoj se është rasti për të dy ne


nuk jam i varur nga pornografia 'e rregullt'. jam i varur nga gjëra të sëmura dhe shqetësuese

(në anglisht më të mirë)

ndjehem si një humbës total, dy vitet e fundit u përpoqa të bëja seks, por çdo herë që kisha probleme serioze me ED. bëra një reboot prej 110 ditësh më parë dhe më në fund kisha sukses me 3 vajza dhe isha kaq i lumtur! por për shkak të vetëkontrollit të keq unë rikthehem për 6 javë rresht ... jo për pornografi, por për gjëra vizuale të sëmura si porno shemale, vajza pordhë, seks pshurrje, seks i rrahur të ashpër dhe sende të tjera shqetësuese.

Tani jam në rindezjen time të dytë dhe ED-ja ime ka filluar të përmirësohet përsëri, mendoj se do të duhet shumë kohë për të hequr qafe këto fetish, madje as nuk më pëlqen !! ndjehem si një humbës total për ta parë / pëlqyer atë, por është çmenduri kur shikoj atë lloj sendi dopamina dhe libidoja ime kalon nëpër çati dhe më vijnë bonera të furishme. pornografia normale nuk ma bën këtë.

Shpresoj që shija ime të ndryshojë në një shije më normale dhe unë kurrë nuk do të shikoj pornografi më shumë, sepse më bën gjithçka.
përshëndet.


Çuditshëm Porn Shkaqet

Ishte zhanri i fundit në të cilin fillova të kuptoja se ishte një problem. Dhe kjo nuk ishte vetëm pornografi e rregullt e brinarit, por ishin gjërat më të vështira si copëtimi, dëlirësia, bija e detyruar, madje edhe brigjet AB / DL - gjërat vërtet degraduese. Në atë moment unë kisha PIED për vite me radhë dhe nuk e kisha menduar të kisha vetë PIV për një kohë të gjatë sepse do të kisha përshkallëzuar gjithnjë e më shumë fetish për dopaminën sa kohë që kalonte.

Për fat të mirë nxitjet për ato gjëra janë zhdukur, por gjithsesi duhet të kemi kujdes. Kam pasur një rikthim me pornografi 19 ditë më parë dhe këtu përfundova sepse pa të, asnjë mbledhje. Largohuni nga fantazia e pornografisë dhe pornografisë për pak kohë dhe ajo shuhet. Rikthimi i fundit i fundit (vetëm MO) një javë më parë ishte vetëm ndjesi. Nuk ju duheshin gjërat pas disa javësh pa to.


Jam homoseksual, por kam shikuar video të drejtpërdrejta.

Çfarë ka me këtë?

Crusty_Dick

Unë jam drejt, por do ta kapja veten ndonjëherë duke parë video homoseksuale gjithashtu. Kjo është kur e dija se sa pornografi më ka sjellë në ujërat e thella. Sikur të shikoja video të djemve që e tundnin atë dhe të fantazoja se si do të ishte sikur të isha vajzë dhe t'i thithja ato. Someshtë ndonjë njeri i ndyrë i mutit.

bigballsomar

Mos u mundoni të gjeni logjikë ose arsye në pornografi. Ka mjaft pornografi "të drejtpërdrejtë" të përqendruar në seksin anal - një djalë që bën një vajzë në stilin e qenit - por gjysmën e kohës që kamera përqendrohet në topat e djemve që lëkunden, dhe në faqet e gomarëve dhe djemtë e djemve. Kurrë nuk e kuptova atë

stalematewins

Unë jam drejt, por kam shikuar homoseksualë, xhuxh tranny dhe të gjitha llojet e pornografisë. Kështu e dini se keni shkallëzuar se keni desensibilizuar dhe keni nevojë për gjëra të cilat u duken tronditëse për t'i ndezur.


Femmëria e fortë thjesht nuk më duket tërheqëse tani

Një problem tjetër i madh me të cilin kam hasur në pornografi ishte desensibilizimi: të shikoja gjithnjë e më shumë gjëra ekstreme për të marrë të njëjtin nivel të eksitimit. Kapërcimi i kësaj është shumë i madh, sepse kjo është një spirale në rënie që nuk dua ta zbres. Lloji i gjërave në të cilat isha (femdom hardcore) thjesht nuk më duket aspak tërheqës tani, dhe e di që është për shkak se kam bërë një përpjekje të ndërgjegjshme për të ndaluar pornografinë.


Re: kapërcimi i varësisë time porn tranny

Unë kam parë një çift qetësish në jetën reale dhe nuk ka asnjë mënyrë në botë që të bëj seks me ta.
Ata të gjithë dukeshin dhe dukeshin shumë si njerëzit.

Unë mendoj se ishte vetëm barazim për të gjetur një grusht të trannies shumë të kalueshme në internet që ishte emocionuese për mua. Por në jetën reale ndoshta nuk do të ndodhte kurrë.

Dhe ndërsa e kam uritur këtë tundim, dëshira ime për të parë pornografi të qetë ka filluar të shuhet.


Re: kapërcimi i varësisë time porn tranny

Unë jam, kam pasur 2 takime me transeksualë (prostituta) dhe nuk mund t'i ngrija për jetën time. Asnjëherë nuk kam pasur ED kaq të keqe me një grua. Gjëja qesharake është ngazëllimi për të bërë seks me një tranny ishte shumë më i lartë se me çdo grua; Unë do ta krahasoja atë vetëm me herën time të parë duke bërë seks dhe ndoshta do të ishte edhe më e lartë. Unë nuk mund të mendoja për asgjë tjetër përveç "omg, unë jam duke shkuar për të fjetur këtë bukuri!". Absolutisht i çmendur!
Megjithatë, penisi nuk ishte plotësisht reagues, sikur të më thoshte "hej, mund të të pëlqejnë këto gjëra, por sigurisht që nuk i pëlqen!" 😀
Ishte e drejtë, tani e di. I tillë është rezultati i shumë pornografisë

Unë nuk i konsideroj ato takime "të këqija" megjithëse vetë emocioni ia vlente të holla. Padyshim që nuk është diçka që do ta përsëris, tani jam i vetëdijshëm për burimin e tërheqjeve të qeta dhe e di që nuk është në të vërtetë ajo që do të doja të bëja në jetë. Shkova, u përpoqa, nuk më pëlqeu, shkova përpara.


Re: Përdorimi i pornografisë për të rikthyer preferencat tuaja?

Ju mund të shihni nga nënshkrimi im që ende po përpiqen të përmbajnë zakonet e mia të PMO-së (ndonëse reduktuar nga një vit më parë). Por disa muaj në përpjekjet e rihapjes fillova të ndjeja se de-përshkallëzimi është shumë i rëndësishëm psikologjikisht dhe emocionalisht për ata që po luftojnë për të lënë P.

Nuk është e dukshme në nënshkrimin tim, por unë kam bërë shumë përparim në frontin e de-përshkallëzimit. Kryesisht janë fotografi nudo, video lakuriq dhe masturbim, seks oral dhe abuziv jo-abuziv PIV që më interesojnë tani. Unë kam humbur shijen për shumë të gjitha llojet e tjera të P.

Mënyra më pëlqen të mendoj për eskalimin e pornografisë është -

 • përshkallëzimi vertikal (më i vështirë P, kategori të ndryshme dhe më shumë)
 • përshkallëzimi horizontal (i njëjti kategori P, por gjithnjë e më shumë larmi)

E gjithë kjo tha, de-përshkallëzimi është vetëm një arritje e vogël. Ajo nuk trajton problemin e kërkimit të risive. Gjuetia dopamine vazhdon ende edhe nëse mjafton P-ja e butë. Ndryshimet hormonale ende ndodhin sipas shpeshtësisë së orgazmave.

Pra, qëllimi përfundimtar mbetet të heqë dorë nga P krejtësisht, dhe në mënyrë drastike reduktimin M.


Mendimet e homoseksualëve gjatë nofap..anyone?

Unë mendoj se pornografia mund t’i bëjë njerëzit të ndjehen si pansexualë. Ju mund të mërziteni me gjëra që do t'ju tërhiqnin më shumë vite më parë. Së shpejti thjesht po kërkoni gjithçka ndryshe, gjithçka që ju bën të ndiheni të devijuar.


Mosha 25 - ED dhe ejakulimi i vonuar i kuruar. Fetishet në lidhje me porno pothuajse janë zhdukur

Pothuajse ka kaluar një vit tani. Unë kisha për të kaluar nëpër faza të ndryshme. 2 jave me pare. Hyri brenda disa herë. Fantazitë e ndyra kryesisht janë zhdukur tani. 99% të kohës unë fantazoj për të në një mënyrë që do ta kisha lënë mua të vjetër plotësisht të mërzitur dhe duke klikuar furishëm për materiale të reja. Çuditshmëria më depërton herë pas here, por më duket sikur mbetjet e një rendi të vjetër, shumë kokëfortë për t’i lënë të shkojnë.

Kurdoherë që imagjinoj gjërat e ndyra të dikurshme, nuk më ndez më. Moreshtë më shumë nga një perspektivë analitike. Si erdhi deri tani? Pse ishte pornografia japoneze dikur një tipar kaq i rëndësishëm i jetës sime seksuale? Pse u tërhoqa në tualetet në aeroplanë për të tundur furishëm në literotica? A janë çoroditjet e ndezura nga interneti vetëm një shenjë tjetër e tjetërsimit me të cilin përballemi në jetën tonë të botës së parë? Cila është qëllimi i gjithë kësaj teknologjie nëse nuk mund të na bëjë më të lumtur?

Ne mund të kalonim orë të tëra duke diskutuar këto pyetje. Ajo që dua t'ju tregoj, megjithatë, është se ka një rrugëdalje. Jo vetëm nga ereksionet më të buta se djathi i lagësht, por nga burgu mendor i fantazive të degjeneruara seksuale. Thjesht nuk është e lehtë, dhe kërkon kohë. Unë mendova se mos goditja dhe shikimi i pornografisë ishte pjesa e vështirë. Rezulton se ishte pjesa më e lehtë, sepse gjithçka që duhej nuk ishte duke i bërë duart e mia të bënin disa gjëra. Ershtë më e vështirë të ndalosh mendimet dhe ndjenjat.


LINK - Shija ime në pornografi po çmendet… (diskutimi i Srs)

Unë nuk besoj në No Fap. Mosmarrëveshja më ka ndihmuar goxha të shmang disa situata me gratë. Nuk mund të them se sa herë T AL GODITEM një vajzë duke ditur momentin kur erdha do të urreja të isha i pranishëm.

Me atë që u tha kam vënë re shijen time në pron është duke u çuditshëm. Përdorur të ketë një sërë disa video të thjeshta të Lisa Ann që do të merrni mua. Tani më pëlqen të shikoj gangbangs, gjërat e shantazhit edhe pse e di fake e saj. Më pëlqen shaming, ferr Unë edhe shikuar një grimë të anime **** dhe ajo ishte shumë e keqe

Më duhet shumë kohë për të spërkatur tani, dua të tërhiqem për 3-4 minuta të mira .. A duhet të shqetësohem? Më pëlqente një bandë Ava Devine… Ajo në furgon.

A e dini këtë ndjenjë?

rjw99

ju po desensibilizoni veten në pornografi, në mënyrë që të merrni atë 'rregullim' duhet të jetë gjithnjë e më tronditës ose politikisht i pasaktë.

mund të jetë me vlerë të tërhiqeni nga pornografia për pak brah, ose së shpejti do të shikoni se si një vajzë goditet nga një gomar ndërsa jep një bj.

kiwiburger93

o ligji, kjo fije më goditi në ndjenjat. fml të paktën im jo shumë e një devijante, i di disa ppl që kanë shikuar tranny pronz

JokerbraH

që ndjejnë shijen time në pornografi si të çmendur dhe të çmendur gjatë viteve të fundit, aktualisht në një fazë bdsm. Unë mendoj se unë do të fillojë të mos pornografi pse **** s nuk është e mirë

Brahsohard

Isha në pornografi për disa javë. Jo dy mamatë, por për shembull një transmetues që hoqi dorë nga një grua e vogël që ishte një i rritur.

rocketsfanumad

lol e di se ndjehen op. Unë vetëm shkoj jashtë në bukkake dhe chit i çuditshëm japonez tani, porno e thjeshtë thjesht nuk e pret atë për mua më nawmean

Sullivan0930

Mund të ndodhë vetëm në skena që përfshijnë shkollën. Bigtitsatschool.com dhi

p0werlifter

Unë duhet të shikoj disa gjëra të bukura për të fituar edhe më shumë.

Kurnuk

Vë bast se kjo do të çojë në shumë probleme në pak vite. Pra, shumë prej brezit tonë janë duke u dehur tani nga pornografia.

curtstyle24

Unë e di se këto ndjehen op. **** s gettin çmendur atje. qëndroni të sigurt

RoryFan

Kam parë një video të BDSM-së dje me një grua të lidhur në mes të një rruge të lartë publike të zënë, të zhveshur lakuriq, me shuplakë, e bërë për të pirë ujë nga një tas qeni, pastaj nga një grup njerëzish të rastit në një park derisa të vinin në fytyrë, atëherë ajo u parakalua nëpër dyqanet lokale të gjysmë të zhveshura me sperma në fytyrën e saj.

mrcarlpedal

Unë e di atë që ju jeni duke folur, jo aq keq sa tuajat tho.

Unë u përpoqa asnjë fap për një kohë, pas 2 javë unë mund të jack off me vetëm fuqi mendje. Pas kësaj unë mund të përdor vetëm piktura bikiini. Do të bëja një prishje nëse një vajzë do të përkulet për të marrë një stilolaps në shkollë. Isha një kafshë, srs.

SlappahoTribe

Unë kaloj nëpër faza çdo disa javë. Ndonjëherë do të shkoj te FFM pr0n
Ndonjëherë është vetëm HJ. Ndonjëherë ATM, herë euro
ASNJEHERE dhe them ASNJEHERE *** ose BBW, ose BB ASGJE !!! Kjo e prish atë për mua. Likeshtë si të përpiqesh të tërheqësh një shirit gome vs një shufër hekuri!

SIAA

A ka dikush që ka kapur pornografi homoseksuale pa ndërprerje për një muaj për t'u siguruar që nuk i pëlqente?

Thjesht për tu siguruar që nuk keni qenë homoseksual dhe se nuk e keni shijuar.

Vendosa të shikoj porn homoseksual për rreth një muaj. Çdo ditë të paktën 2 herë, dhe unë do ta detyroja veten të arrija atë. Pas derdhjes, unë i bëja vetes një seri pyetjesh nëse më pëlqente apo jo dhe analizoja ndjenjat e mia më pas. Ishte një pikë ku pothuajse më pëlqente, por në fund të fundit mendoj se ishte thjesht sepse djali dukej vërtet femëror. Pas atij muaji fillova të shikoja pornografi të rregullt dhe pornografi lezbike por nuk u prek shumë nga kjo në shpirtin tim. Kam studiuar disa tabela dhe diagrame dhe bëra disa pyetje në përgjigjet e yahoo-s duke kërkuar përgjigjen për të kënaqur nevojat e mia. Tani unë gazelat i bangoj rregullisht.

CheesasarusFlex

orgji porn 5ever

RimmyJustlerr

Unë kam qenë në një goditje të Bonnie Rotten dhe kjo vajzë është një SluttT absolut, gjithashtu ata fytin ekstrem brutal **** dhe duke goditur një kurvë përreth, ndonjëherë ndihem fajtor edhe për këtë. Gjithashtu ato banda dhe *** në zuskë të vogla të adoleshencës së bardhë..hnnng

paolo234

gjeta veten duke kërkuar deri Xhumad, dhe turp publike për të marrë veten jashtë. nuk ka pornografi për muajin 3, por ende ka kapur

ekuilibri u rivendos përsëri në univers.

BeansnToast

Kjo është lënda që çon në zhvillimin e HOCD. Seriozisht, do të ndalem me pornografinë.

brent89

Ky është një problem që të gjithë kanë. Ju një fëmijë që shikoni reklamat e sytjenave në letër, sesa zhvendoset në zogj të zhveshur në internet, sesa ata bëhen të përplasur, sesa më të çmendur dhe më të çmendur. Përfundimisht kjo do t'ju çojë të bëheni pedofil ose një lloj fanatiku të sëmurë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të krisni një zogth aktual. Jam shumë i sigurt nëse mashtruesit do të ishin të ligjshëm kudo, kjo do të ndalonte kaq shumë krime seksuale.

Hardcore_D00d

im pretty much desensitized për pornografi të rregullt. Duhet të shikoj disa gjëra të çmendura për të marrë të vështirë tani

rugbybosher

LOL OP shijen tuaj është ende e zbutur, derisa ju jeni duke shikuar pornografi chit duke marrë për të dhunës aktuale (jo Max Hardcore etj, dhuna e vërtetë) dhe prones homoseksual dhe chit tjera, ju havent kaluan vijën.
Linja ime është Max Hardcore, Nëse unë filloj cumming për gratë duke u abuzuar atëherë unë e di unë kam një problem, deri atëherë e saj funny për të shikuar morons kalojnë nëpër të gjitha fazat e keqardhje në kamera.

johnkg178

Kam parë video shemale, video gjyshe, video gay ... Unë madje kërkoja video të lolita në rrjet të thellë, por ishte thjesht shumë e sëmurë

BetaBetch

Unë të ndjehen ju op, unë isha i çuditshëm freaky too .. i u përpoq asnjë fap, ajo ishte shumë mirë, por nuk pornografi do të vërtetë të ju ndihmojë
ndonjëherë është thjesht bukur edhe pse sheh fantazi të çuditshme pronash

Fsharpasharp

lol i bërë përpjekje të qëllimshme për të fap up pornografi në të kaluarën

srs emri ndonjë të pazakontë **** ive fapped për të

shiit? yep
pshurr? yep
të vjella lesbiket? yep
sy dhe hundë shuplaka lezbike? yep

mendoj i fapped për vetëm për çdo gjë kështu që tani i vetëm fap për të vallëzuar vajzë lollll srs

iLiketoLift898

Fjala OP. Unë vetëm mund të arrij të incest shpërndaj pornografi tani dhe kjo po e bën jetën time të mjerueshme, më e keqja është kur ajo kapërcen në jetën reale, si kur nuk mund t'i rezistoj goditjes nën tingujt e nënës sime në kanaçe ndërsa ajo vuan nga diarreja pasi të hahet ca pulë të keqe… Nuk dua të hap, madje e urrej veten për këtë, por tingujt dhe aromat më çmendin, më konsumon

Tweedurr

Unë e vura atë për të pjekur creampie gjyshe dhe porno fisting ditë të tjera. Unë zakonisht thjesht shikoj pornografi të çuditshme që nuk do ta shihni kurrë sepse jam një ari kurioz i tillë.

Shumëllojshmëria është erëz e jetës. <3

Adimi24

I njëjti op, jam paksa i frikësuar, unë kam qenë duke shkuar në shumë prons 'fetish' me skllavëri dhe fërshëllima të tjera të çuditshme, por është e vetmja gjë që më bën të shkoj tani. Asnjë pron nuk mund të jetë një ide e mirë

gharlow

Nuk mund të futem në gjëra të çuditshme.

Duke qenë se nuk ka ligj për 15 vite, kurrë nuk ka plakur.

johnkg178

Dua të them, unë jam shumë i sigurt në heteroseksualitetin tim, kështu që mund të shikoj video pornografike homoseksuale dhe shemale sepse e di që nuk do të bëj ndonjë tip në jetën reale. Por mendoj se kufiri im është kur bëhet i paligjshëm. Unë kam parë një video të një vajze të vogël duke thithur një djalë dhe po e zë gomarin, dhe është me të vërtetë mërzitëse dhe shqetësuese,

aKnowledge

Përdorej për të menduar se PD ishte e neveritshme

Tani është e vetmja gjë që shikoj

dhimaan997

ende të kthehet nga jenna haze megjithëse ajo merr më shumë për të marrë emocionuar dhe vijnë

KingChiefKeef

ndihem u
I përdorur për të si pornografi normë
tani kam nevojë për të parë gangbangs interracial

TellitAgain

Më pëlqen pee

DJake

Po, duhet të them se do të shkoj në TubeGalore dhe do të zgjedh disa kategori mjaft të çmendura për t'i parë. Ju e dini që nuk është normale kur duhet të pastroni historikun e shfletuesit tuaj për tu fshehur nga vetja.

.hatches.

Ejani dhe flisni me mua kur ajo çon në pornografi shemale

TurdMuffin

Unë kurrë nuk kam qenë në gjëra aq larg. bandë, skllavëri, jashtëqitje / urinë ... jo faleminderit jeffe që më bën të humbas bonerin tim

Flexish

Kjo fije më trishton, por ka shumë të vërtetë për efektet e pornografisë në tru, seksualitetin dhe madje edhe marrëdhëniet dhe pritjet reale ... bëj një hap prapa nga ajo.

AlexisRay

Dje isha duke kërkuar një sit në kërkim të disa videove BJ, atëherë doli një pop-up usually .. zakonisht i mbyll ato në 2 sekonda, por diçka merr kureshtjen time ... Unë klikova në lidhjen… ..

Ishte e gjitha porno me vajza të vogla, duke lëvizur poshtë ju mund të shihni fotografitë, vajzat 8 vjeç ose edhe më pak duke u **** ed / gangbangs / anal / BJ / çdo çuk i mundshëm

Isha vërtet në shok kur e dija që ka me të vërtetë video të tilla, vajza të vogla të vërteta, madje as me cica, sepse ato janë kaq të reja dhe janë akoma fëmijë

Pas kësaj unë mbylla gjithçka, fjalë për fjalë gjithçka, pasi dje nuk prek asnjë faqe pornografike sepse mendja ime është plot me hile tani dhe nuk mund ta besoj atë që pashë… ..

Sapporo

Vetëm kapur për tranny porn për ekuipazhin e fundit 3 javë.

doughnutking

Op është parashikim im që ju do të jetë në tranny gangbangs dhe trannys bërë vajzat adoleshente të ha chit nga verën e ardhshme. Me? E pra unë jam shumë e kaluar se chit, unë jam aktualisht në fazën meksikane mollë e pornografi shikuar. Një mizikë meksikane që po pështyhet nga të paktën dy transmetues dhe pastaj goditet nga një makinë me një dildo më të trashë se parakrahi im është ku unë jam, të paktën.

Vetëm javën e kaluar unë shkova në një luftë mes një zezak dhe një mollë të bardhë, seksi për luftë mesatare të luftës. Kush do të fitojë bishën e zezë apo të bardhë të bardhë? Loser merr rripin në.

Unë vazhdoj të mendoj se nëse marr një të dashurën e xhuxhës atëherë jeta do të ishte e plotë për mua. Ju e dini të gjithë djemtë flasin për dëshirë që ata kishin një transmetues për të bërë vajzat vajzat, por të gjitha që ju duhet është një 7 incher dhe një gjiri të mirë në kërkim Latina.

perrierAX

Kam dëgjuar pak kohë që njerëzit që janë kapur duke parë pornografi fëmijësh nuk ishin gjithmonë në atë lloj gjëje, shumë prej tyre u tërhoqën disi në të. Siç është thënë në këtë temë, djemtë përfundojnë në nevojë për gjëra më ekstreme për të gjeneruar të njëjtën sasi të eksitimit. Shtë një pjerrësi e rrëshqitshme, kurrë nuk e dini se ku mund të çojë. Unë mendoj se çdokush me sens mund të qëndrojë prapa dhe ta kuptojë atë. Disa njerëz nuk janë aq të qëndrueshëm sa të tjerët, shumë e lehtë për disa njerëz që të rrëmbehen.

PepperedAngus

fjalë për fjalë asgjë nuk shoh dy njerëz të zhveshur që më trondisin mua.


Lidhja - A do ta humbas interesimin përfundimisht për pornografinë 'ekstreme'?

Për shkak të varësisë sime, me kalimin e kohës fillova të shikoja gjithnjë e më ekstreme / më të çuditshme pornografike në mënyrë që t'i jepja trurit tim një nxitje më të madhe dopamine, e cila më ka çuar përfundimisht në një pikë ku po shikoja pornografi / e ndezur nga pornografia që nuk e bëja " nuk dua të ndizet nga unë, nuk dua të kem këto fantazi të përdredhura, dua thjesht fantazi dhe dëshira të rregullta.

Unë thjesht jam disi i shqetësuar se jam i lidhur me këtë për jetën https://web.archive.org/web/20160720123713/http://www.yourbrainonporn.com:80/node/1605/editnow, jam duke shpresuar se është vetëm një fazë dhe pas disa muajsh pa e shikuar atë nuk do të interesohem më për atë lloj pornografie.

Por kur unë rikthehem unë shkoj drejt prapa në atë porn messed up fetish.

Pra, për djemtë që kanë qenë pornografi dhe fap falas për disa muaj, a e gjeni ende veten të eksituar / intriguar / fiksuar me pornografinë e çuditshme të fetishit që keni përdorur? apo tani dëshironi / dëshironi / fantazoni për gjëra 'të rregullta' seksuale?

dying_to_be_vain

Përgjigja (në përvojën time) është po, dhe jo. Kam pasur disa vija të mira gjatë muajve të fundit dhe patjetër që kam pasur më pak fantazi për shijet e mia ekstreme, dhe disa herë që kam parë pornografi, kam vërejtur se jam de-përshkallëzuar përsëri në pornografi që kam përdorur vite më parë . Sidoqoftë, unë kam qenë duke luftuar kohët e fundit, dhe disa prej atyre fantazive dhe nxitjeve janë kthyer. Kështu që, me sa mund të them, unë dhe ju tashmë kemi farkëtuar rrugët në trurin tonë që dëshirojnë ekstremin, dhe ne me siguri do t'i kemi gjithmonë, por për sa kohë që jemi vigjilentë dhe nuk vazhdojmë t'i ushqejmë ato rrugë, ato duhet të vijnë gjithnjë e më të dobëta me kohën.

TL; DR: Po, nëse mund të ndaloni së përdoruri pornografinë "ekstreme" për mirë.

Ka-Kui

Nuk e di nëse mund t'ju ndihmoj, por jam pa pornografi për 120+ ditë. Dhe ka diçka që unë kam parë për të parë (lidhur me femdom) që unë as nuk mbaj mend, si unë nuk kam edhe ato rikthime pornografike që ndonjëherë na shfaqen në mendjet, e dini? Këto gjëra të veçanta nuk bëjnë asgjë për mua tani. Por e di që duhet të qëndroj larg pornografisë me çdo kusht. Mos e ruaj rojen time.

Unë mendoj se e njëjta gjë do të ndodhë me ju. Nuk e di nëse përdorni një bllokues të pornografisë, kjo është e dobishme për mua. Ndoshta mund ta provoni.

Qëndro i fortë!

Sheehan7

Unë e kisha këtë problem të saktë, por pas rreth javës 3 ajo ka ndaluar për mua (trokitje në dru ... nuk ka për qëllim lojë fjalësh)

ivanstan

Njësoj këtu, unë isha i fiksuar me dominimin lezbike, seksin me strapon dhe gjëra të tjera fetish që bëjnë pamje joreale të përmbushjes seksuale. Përfundimisht ato fetish u reduktuan në atë tim primar që është këmbët dhe unë jam në rregull me këtë. Unë ju rekomandoj që të provoni këtë hipnozë: http://www.hypnosisdownloads.com/sexual-problems/sexual-fetish

Dita e 5-të e noFap ishte një "ditë rikthimi" për mua, por kjo mund të ndryshojë. Ju uroj fat.

frozenegineer

Unë ngadalë kam filluar të harroj emrat e yjeve pornografikë që më pëlqyen. Unë i kërkoja emrat e tyre çdo ditë, por tani nuk i dua, dua të flas me vajza të vërteta.

Pra, po, por e ngadaltë.

blehhhhhh_hh

Ashtu si njerëzit e tjerë, përgjigja për mua është po dhe jo. Dikur isha në gjëra shumë ekstreme. Për rreth 2 vjet unë masturbohem ekskluzivisht në pornografi tranny / shemale dhe pothuajse asgjë tjetër. Ndërsa libidoja ime natyrore, ndjeshmëria (fizike dhe emocionale) dhe shëndeti emocional po kthehen me shpejtësi në këtë pikë, rrugët të cilat ishin ngazëllyer nga pornografia ekstreme që pashë ende ekzistojnë. Tani unë i shoh gratë normale, të rregullta që janë shumë emocionuese dhe stimuluese, por në të njëjtën kohë unë ende kam rikthime të pornografisë që kam parë dhe një nxitim të dopaminës. Unë nuk dua të bëj seks me një tranny ose të shikoj pornografinë, por rrugët e dopaminës ende ekzistojnë. Unë bëj atë që mundem për ta kontrolluar atë, dhe po bëhem shumë i mirë në pastrimin e mendjes sime / përqendrohem pas një prej këtyre rikthimeve, por ato ende ndodhin herë pas here. Justshtë vetëm një pjesë e rimëkëmbjes. Mendoni për një të varur nga koksi i rikuperuar: ata nuk duan të bëjnë koks, por truri i tyre ndoshta ende ndriçon kur shohin kokainë. E njëjta lloj marrëveshje këtu. Mos u tregoni shumë të ashpër me veten tuaj, veçanërisht pasi jeni në 30 ditë (për mua, ndryshimet më të mëdha vijnë midis 60-90 ditësh).

Gjithashtu: Unë besoj fuqimisht se për njerëz të tillë si vetja, mënyra e vështirë për ditët e 90 është e vetmja mënyrë për të mundur këtë. Asnjë pornografi, asnjë seksi, asgjë. Më beso.

Thump69

Me kusht që të vazhdoni punën e mirë, përfundimisht do të humbni interesin për çdo lloj pornografie.

hithrhowareyou

Kam pasur periudha të gjata nofap dhe mund t'ju them se nëse vazhdoni të mos shikoni atëherë do të "rivendosni" trurin tuaj dhe nuk do të keni më të njëjtat interesa. Por nëse filloni të ktheheni në zakone të këqija, atëherë do të bini përsëri në atë gjë në të cilën keni ngecur.

Gjëja numër një për të bërë është të shkosh në modë, të qëndrosh me gjëra reale. Qëndroni larg kompjuterit nëse nuk mund të qëndroni larg pornografisë. Dhe përpiquni të jeni pranë njerëzve të tjerë, kjo me të vërtetë ndihmon.

Kektklik

vijë deri tani: ditët e 13.

Asnjëherë nuk kam shikuar me të vërtetë pornografi, por kam parë disa hentai-manga të fuqishme të çuditshme. Interesi im ndaj tij është zhdukur kryesisht .. herët këtë mëngjes, thjesht kam pasur dëshirë të parë të rastit për një nga "të çuditshmit" e parë që kam lexuar, por ndihem sikur të shikoja, atëherë do të isha i fikur.

gjinjtë e mëdhenj (gota D dhe më të mëdha) nuk më interesojnë më. A, B, dhe disa C akoma bëjnë… Gjë që është shumë më e saktë se si isha dikur kur isha vetëm përdorues “një herë në javë”.

eahcimyrrah

Kam parë për të parë të gjitha llojet e hentai të çuditshme, mut ekstreme, tranny ... edhe dy vajza një filxhan nuk më faza. asnjë nga videot tronditëse nuk krijoi një reagim tek unë. Isha i desensibilizuar.

Mos u shqetëso hundët. Pasi kam qenë në NoFap që nga janari i kaluar, me dy vija 100+ ditore, një brez 51 ditë dhe një tjetër 46 ditë, unë jam i neveritur nga ajo që kam parë për të parë. Edhe sikur të rikthehesha, nuk do ta konsideroja kurrë kthimin në ato gjëra ekstreme. Ju do të rensibilizoni. Thjesht duhet kohë ... jini të durueshëm dhe qëndroni të pastër pa marrë parasysh se çfarë djali

Shiranaru

Për mua, shumica e bizzave janë zbehur, por mendoj se disa prej tyre janë të lindura.

the_lonely_monk

Unë nuk kam menduar ose fantazuar spontanisht për ndonjë nga ato gjëra për një kohë. Por unë kohët e fundit kam hasur në një material shkaktues në aksident (vetëm përshkrime verbale) dhe mund ta ndieja bishën duke ngritur kokën e përgjumur dhe duke parë përreth pak. Por në të vërtetë nuk u ngrit në këmbë.

Mendoj se gjithmonë do të keni potencialin që të bllokoheni përsëri në të. Për fat të keq, nuk mund të shihni ato që janë parë. Sidoqoftë, patjetër që mund të arrini në pikën ku nuk e dëshironi aktivisht, dhe madje deri në atë pikë ku rastësisht ta shihni nuk do t'ju tërheqë përsëri. Por do të ishte gjithmonë e mundur në një moment të pamatur që ju të hidhni peshqir dhe lëre veten të zhyten plotësisht në të përsëri.

SolitaryPath

Kam lexuar për një djalë në janar / shkurt i cili pretendonte se ai nuk ka më mendime pedofile dhe ishte mjaft i fiksuar me të.

Do jesh mire. Së shpejti do të keni ato fantazi dhe dëshira të rregullta

F92

Me kalimin e kohës do të zhduket, por mos prisni që ajo të zhduket gjatë natës

MyPetPickle

Nga sa kam lexuar, duket se mund të duhet shumë kohë që ato rrugë nervore të shërohen plotësisht. Më shumë se sfida 90 ditore, të qenit një sistem i tillë ekstrem shpërblimi dopamine në thelb do të thotë se krijoi një ndarje shumë më ekstreme në trurin tuaj. Duket sikur ndodh me kalimin e kohës. Divo që keni krijuar sapo ka filluar procesin e rregullimit, si një lopatë e mbushur me pisllëk në një kanion. Gjëja e rëndësishme është që ju të keni marrë lopatën, dhe e keni kuptuar se ky është një kanion që DUHET ta mbushni për të kaluar, nuk ka rrugëdalje dhe as urë mjaft të fortë. Përfundimisht do të përdorni buldozerë për ta plotësuar.

imstartingover

Po, mendoj se humbja e interesit për pornografinë ekstreme mund të jetë pjesërisht rezultat i mos goditjes. Por mendoj se është gjithashtu një rezultat i bashkëveprimit dhe bisedës me vajzat çdo ditë dhe ju kuptoni se ata janë njerëz jo vetëm copa mishi. Atëherë ju eksitoheni më shumë nga "vajzat e vërteta" të citimit dhe mos vlerësoni hijeshinë individuale të vajzave të ndryshme.

Jam shumë i sigurt se neuroplasticiteti i trurit është një fakt psikologjik / shkencor. Ashtu si ju nuk keni lindur me këtë varësi, por e keni zhvilluar atë. Po kështu ju mund ta heqni qafe atë, thjesht duhet punë e përkushtim.

donefapping20

Do të zhduket. Merre veten një vajzë, bëj seks dhe as nuk do të mendosh për atë mut. Sinqerisht nëse keni marrëdhënie seksuale nuk do të dëshironi as të masturboheni ose të shikoni pornografi. Të paktën nuk e bëj. Unë jam në muly më të gjatë pa vija m / m ndonjëherë dhe vetëm 15 ditët e saj. Nuk ka më fetish për mua. Por mendoj se disa njerëz janë thjesht më të thellë. Edhe pse kisha shumë fantazi ekstreme që përfshijnë fetish, sa herë që shikoja një video ekstreme, gjithmonë do ta shuaja para se ta përfundoja. Isha shume e neveritur nga vetja ime

fapstronaut0

Unë jam këtu që nga korriku 2012. Herën e parë që jam kthyer nga fetish që nuk janë në përputhje me orientimin tim seksual ka qenë në prill 2012 (këto ishin faproulet me udhëzime, mos i kërkoni). Edhe sot e kësaj dite unë ende luftoj me këto fetish.

Gjatë vitit tim të parë, kam vërejtur një gjë: sa më gjatë të mos bëj hap, aq më shumë mendoj për këtë porn homoseksual. Ju tashmë mund ta keni jetuar këtë: Rikthimi juaj i fundit ishte tre ditë më parë, ju jeni goxha i qartë me veten tuaj, mbase pak të zgjuar aty-këtu; tani rikthimi juaj i fundit ishte 4 javë më parë, dhe ju vazhdimisht mendoni për pornografinë më të çuditshme që ju ka zgjuar ndonjëherë.

Unë kam ndryshuar mënyrën time të nofap për dy muajt e fundit. Tani, kur kap veten duke menduar për porn homoseksual, porn shemale, futanari ose çdo gjë të çuditshme që mund të imagjinohet, përpiqem të më heq sa më shpejt të jetë e mundur me atë që e konsideroj pornografi të shëndetshme (gjatë tetorit ishte lezbike, tani është thjesht gonewild).

Tani le të përqendrohemi në natën time të djeshme. Po mendoja: "Epo, kurrë nuk kam parë pornografi gangbang homoseksual ndërracor, si duket?". Normalisht do ta kisha hequr dorë menjëherë. Por gjendja shpirtërore e epshit në të cilën ndodhesha më bëri të shkoj të shoh atë lloj pornografie. Pastaj, gjatë zhurmës sime të natës së djeshme, unë u ktheva progresivisht pornografisë shemale, faproulettes dhe përfundimisht u ktheva në / d /, fetishin tim më të errët.

Besoni apo jo, por në gjendjen time të epshit të fundit të mbrëmjes së djeshme, unë kam gjetur nga askund që këto pornografi të çuditshme që po më ngjallnin vetëm sekonda më parë, nuk më zgjuan më si disa muaj më parë. Unë kam mbyllur kompjuterin tim dhe kam shkuar direkt në banjë për të evakuuar epshin tim duke u futur në gonewild, të cilën unë e konsideroj pornografi të shëndetshme. Dhe madje menjëherë pas orgazmës, unë jam ndjerë fitimtar.

Përfundim: Mos shkoni turqi i ftohtë, është shumë e vështirë për askënd. Kur mendoni të shikoni pornografi të çuditshme, PMO në pornografi të shëndetshme.

Steelcrate

Sigurohuni që të ndaloni fantazitë e GJITHA për një kohë të gjatë (ndalimi i tyre përgjithmonë është ajo që unë do të rekomandoj).

Unë ju rekomandoj që të gjeni atë që po përpiqeni të mjekoni duke përdorur pornografi, të kujdeseni për të dhe të vini re se si ndiheni para se të riktheheni, pastaj shmangni ndjenjën e tillë ose shtyni veten të dilni jashtë për të vrapuar, për të bërë diçka tjetër

Ju gjithashtu mund të provoni dushe të ftohta.

Sigurohuni që e keni kuptuar plotësisht problemin e vërtetë me PMO: Truri juaj është i kushtëzuar dhe ndalimi i plotë për 90 ditë është hapi i parë drejt rimëkëmbjes. Sigurohuni që të mos tundoheni, ndaj ndaloni së shikuari filma, seriale me skena seksi, skena erotike ose aludime për ato që ju bëjnë të riktheheni.

Unë kam ndaluar për një kohë tani, por nuk jam i sigurt nëse kam humbur vërtet fetishin dhe llojet e tjera të mutit që kam zhvilluar. Kur mendoj për disa prej tyre, unë jam i neveritur, por nuk jam i sigurt nëse jam i neveritur edhe në mënyrë të pavetëdijshme. Dua të them, mund të jem duke trilluar ndjenjën e neveritjes, por nuk jam i sigurt. Unë jam duke ndaluar për një vit të tërë, atëherë unë do të rivendos MB të thjeshtë për arsye specifike dhe pastaj do ta përfundoj atë përgjithmonë.

Ne do të shohim se çfarë funksionon.

thewied

Nga përvoja ime, pornografia gradualisht do të humbasë efektin e saj erotik. për shembull: Unë isha duke shikuar përsëri Game of Thrones javën e kaluar, dhe ka shumë skena që shfaqin gra të zhveshura. Gjatë atyre skenave, unë kurrë nuk isha ndezur dhe kurrë nuk ndjeva nevojën të bëhesha. Gjithë sa kam menduar ishte historia u ndërpre papritmas nga një grua e zhveshur. Dëshira për të arritur është si një frikë e kushtëzuar: sapo të mësoni të kontrolloni emocionet tuaja në lidhje me të, ajo nuk mund t'ju kontrollojë më


Marrja e Seksit Anal

Problemi më i madh Im që po përshtatet me seksin normal vaginal.

Im guessing ajo ishte pornografi që ngriti obsesion për të depërtuar gratë në pjesën e prapme si kurrë nuk kam pasur ndonjë mendimet si kjo më parë.

Qëndrimi larg pornografisë po bëhet më i lehtë për mua, por duket se obsesioni për anal është i pamundur të dridhet. Im vazhdimisht duke menduar për këtë dhe madje duke ëndërruar për këtë! Si mund ta heq qafe atë?

Im gjithashtu ka probleme duke qëndruar shumë me seksin vetëm vaginale. Si mund të qëndroj stimuluar me vetëm seks të thjeshtë vanilje?


Mosha 32 - Femër: Rebooting është duke punuar për të pastruar një fetish të gjatë!


Varësia ime e tmerrshme e pornografisë ka shkaktuar një ndryshim në seksualitetin

Unë fillova në pornografi në internet e re e re. Përveçse dilja me disa vajza, unë kurrë nuk kam bërë seks. Jam 20 dhe dy muaj më parë më në fund u shtriva por nuk isha plotësisht i ngritur. Kam gjetur trurin tuaj në pornografi dhe kuptova se vuaja nga PIED. Varësia ime ishte aq e keqe saqë shikoja sasi të çmendura të saj dhe fatkeqësisht sipërmarrje të pornografisë homoseksuale. Unë kurrë nuk jam tërhequr nga burrat në jetën time, akti aktual më neveritet. Por me porn homoseksual ishte kjo nxitim i ri i eksitimit.

Tani vuaj nga HOCD, duke u kapur nga paniku se mund të jem biseksual. Përsëri, unë kam pasur vetëm keqtrajtime vajzash dhe kontrolluar vajza. Djemtë nuk më kanë kaluar kurrë në mendje derisa u lidha me pornografinë kaq keq, dhe madje edhe atëherë, pasi mbarova u ndjeva i neveritur me të.

Porno ka prishur dëshirën time seksuale dhe orientimin seksual. Unë jam 37 ditë në dhe vetëm mund të shpresoj se gjërat do të ndryshojnë.


17 vjeçar i varur nga pornografia tani 47 ditë falas story historia ime për rekord

Fillimisht, pamja e një gruaje të zhveshur ose e një vulva ishte e mjaftueshme për të bërë që të vija në një minutë. Ndërsa vitet kalonin, unë kisha nevojë për akte seksuale "alternative" për të arritur kulmin, kështu që fillova të shikoj lesbike, gra gjyshe, gra të shëndosha, gra me flokë, skutë dhe më joshëse, seks anal duke përfshirë analingus, fisting dhe ATM (duke rezultuar në një fetish seksi anal të cilin akoma po përpiqem ta lëkund). Siç mund ta merrni me mend, asnjë nga të dashurat e mia (dhe më vonë, gruaja ime) nuk mund të më ofronte ndonjë tronditje seksuale për të garuar me këto shtrembërime.

Unë mendoj se isha më me fat se shumë të varur nga të tjerët - Unë kurrë nuk kam vuajtur nga disfunksioni erektil dhe më tërhiqnin shumë gratë e botës reale ... Unë thjesht doja t'i përdorja dhe t'i nënçmoja ato siç kisha parë në video.

Vitin e kaluar gjatë vitit të 16-të si i varur nga pornografia (2015), vura re se pa marrë parasysh se sa "ekstreme" ishte pornografia, ajo nuk ishte më emocionuese dhe e kënaqshme mua si në të kaluarën. Pas mijëra orgazmash të nxitura nga pornografia, unë po filloja të desensibilizohesha - për gjithçka seksuale. Mjerisht, dëshira ime seksuale për gruan time gjithashtu kishte rënë në vitet e fundit, gjë që po na rëndonte martesën.


Re: HOCD (ose ndonjë OCD tjetër): cila është historia juaj? ndajnë..hap etj.

Isha masivisht në pornografi tranny, por nuk mund të them se kam menduar ndonjëherë për HOCD, madje nuk jam i sigurt se çfarë është të jesh i sinqertë. Supozoj se është kur keni frikë të jeni homoseksual sepse ju tërheq josh tranny?

Unë mund të pranoj që kam shikuar pornografinë homoseksuale në kohën e çuditshme kur ajo ishte shpërndarë në galeritë e tranny, por kurrë nuk kam gjetur atë për të bërë ndonjë gjë për mua në kuptimin që të bëhem i varur nga ajo ose të kesh mendime irracionale për të, edhe pse kishte një skenë pashë që në fakt më mori shumë dhe unë bëra MO për të. Unë kurrë nuk kam menduar asgjë nga ajo më pas pse, vetëm vazhdoi në kërkim në tranny porn!

Nuk kam frikë se mund të jem homoseksual, nuk jam, thjesht mendoj se çfarë dreqin po bëja ?!


[Djali i përgjigjet adoleshentit të ri të shqetësuar për fetishin e tij të inçestit] Shikoni, unë kalova të njëjtën gjë që bëtë ju. … Unë shkova aq larg sa të spiunoja dhe madje u përpoqa të regjistroja nënën dhe motrat e mia. Pjesa më e keqe është se motrat e mia ishin më të reja se unë. Nuk mund të isha më e vjetër se 15 vjeç. Oneshtë një nga sekretet më të thella dhe të errëta që unë fsheh. Tani, unë jam 19, dhe i kam shkelur të gjitha ato mendime. Kokat e nivelit mbizotërojnë njeriun. Unë absolutisht e urrej atë që isha në shkollën e mesme / vitin e parë. Justshtë vetëm mënyra se si shkon. Ju jeni përpara lojës për të folur për këto gjëra. Thjesht mbaje qetësinë. Dhe unë garantoj nëse përpiqesh të veprosh sipas tij, do të befasohesh shpejt që personi tjetër nuk ndan të njëjtën fantazi. Ajo që gjithmonë më ndalonte, ishte se mendoja nëse do të përpiqesha të veproja në bazë të kësaj prindërit e mi do të më dërgonin në një institut mendor apo diçka tjetër. Më beso. Ju nuk doni të bëni asgjë me asnjë nga anëtarët e familjes tuaj. Paç fat shoku im. permalink

Dhe kjo përgjigje nga një djalë tjetër:

Ju lutem mos fanatik. Porno mund t'ju çojë në disa vende mjaft të çmendura. Varësia ime më çoi në të gjitha këto gjëra të S&M, por tani që nuk bie dhe shikoj pornografi, nuk kam dëshirë t'i kërkoj ato gjëra. permalink


Isha në të gjitha gjërat e hardcore, emëroja, isha në të. Pas disa kohësh, nevoja për ta parë këtë u zhduk. permalink


Pornfree më ka mësuar se fetish-et e mia nuk janë normale.

Unë u shtriva zgjuar natën e kaluar në shtrat me kërkesë pas thirrjeje dhe ndërsa këto kërkesa vinin e shkonin, e kuptova se ato nuk janë me të vërtetë asgjë për tu krenuar. Mbi një dekadë e pornografisë së rregullt më ka desensibilizuar tek gratë në një shkallë alarmante. Ndjej se mund të zgjohem vetëm nëse ato përdoren, shfaqen si një copë mishi ose bëj gjëra që të tjerët nuk do t'i konsideronin shumë tërheqëse.

Ndonjëherë pyes veten nëse pornografia mund të shkaktojë dëme të përhershme. A do të shërohem ndonjëherë se si isha gjithë ato vite më parë, ku pamja e thjeshtë e një gruaje të zhveshur shkaktoi prishje të nxehtë dhe erezione? Gjatë ditëve të shikimit tim të pornografisë, ereksionet e mia u përpoqën të mbeten të forta ndërsa shikojnë material hardcore.

E vlerësoj që jam herët në këtë udhëtim. Në fillim të vitit unë kisha një brez prej gati 150 ditësh para se të rikthehesha për disa muaj në mënyrat e mia të vjetra. Unë jam përsëri në kamionçinë përsëri dhe i përkushtuar për të mbajtur kursin, por njeriu është e vështirë. Nxitjet janë të vështira për t'u përshkruar. Nuk është as një substancë fizike, por unë e dëshiroj shumë atë.

Dita 90 është në horizont. Do ta bëj.


Mosha 20 - Si fetishi i pornografisë ndikoi në martesën time - dhe u kthye pas pornografisë

Fillova të shikoj dhe e gjeta veten tepër të ndezur. Atëherë e kuptova ... aktorja femër dukej tamam si motra e vogël e të fejuarit tim !!! Unë i thashë vetes të ndryshoja video por diçka më bëri të vazhdoj. [Nuk mund të bëja seks me gruan]… I bëra një betim vetes që të qëndroj larg pornografisë dhe masturbimit të çdo lloji. Ishte jashtëzakonisht e vështirë në fillim, por unë kam kaluar pa u dëmtuar deri më tani, dhe jeta ime seksuale me gruan time është e shkëlqyeshme !!


Unë nuk dua asgjë ekstreme më dhe fetish të këqija po zbehen. Unë bëhem e vështirë me të dashurën time shumë më lehtë tani pasi kemi bërë seksin tonë të parë. Orgazmat ndihen kaq natyrale dhe ndjenja pas është shumë e mirë. Dont të heqë dorë nga jeta juaj, por të heqë dorë nga varësia juaj. Jeta është e mrekullueshme!


PMO e riforcioi trurin tim dhe i shndërroi dëshirat e mia seksuale

Unë jam një burrë 22 vjeç. Unë kam qenë PMO çdo ditë për rreth 12 vjet. Unë fillova rreth moshës 11 vjeç, me zbulimin e internetit, duke parë video të vajzave me gomarë të mëdhenj. Kjo është gjithçka që mund të mbaj mend me të vërtetë dhe nuk e di se kur gjërat filluan të ndryshonin. Porno që pashë ndryshoi gradualisht dhe fillova të shikoja video të grave më të mëdha. Rreth moshës 18 vjeç kishte arritur atje ku unë po shikoja video të grave shumë të trasha, mbi 300 l. Unë kisha disa të dashura në shkollën e mesme, dhe të gjitha ishin mjaft të holla, por megjithatë unë vazhdoja të shikoja këtë lloj pornografie pothuajse çdo ditë.

Unë vetëm kohët e fundit jam bërë i vetëdijshëm se sa ekstreme ishte bërë përmbajtja që po shikoja. Për dy vitet e fundit kam shikuar përmbajtje të vajzave që hanë ushqim, dhe po fitojnë sasi të mëdha të peshës dhe bëjnë seks. (Ekziston një nën-kulturë masive për këtë lloj sendi në internet) Ka arritur deri në pikën ku kjo është e vetmja gjë që mund të më heqë. Unë jam në vitin e dytë të kolegjit, jam në të vërtetë në formë të mirë fizike dhe vajzat do të flasin me mua çdo ditë, por unë gjithmonë sabotoj marrëdhëniet ku ata përpiqen të afrohen. Ndjej se po i shkatërroj këto marrëdhënie para se të fillojnë, sepse unë jam bërë aq i varur dhe i fiksuar në këtë pornografi, saqë gjithçka tjetër thjesht nuk do të bëjë, kjo është ajo në të cilën është shndërruar perspektiva ime e seksit. Kjo varësi po ngatërron seriozisht takimin dhe jetën time seksuale. Kohët kur marr një vajzë në shtëpi, madje nuk mund të bëj një mbledhje, sepse jam bërë aq e kushtëzuar ndaj këtij lloji të pornografisë.

Unë kam provuar NoFap 4 muaj më parë, dhe e bëra atë një muaj të qëllimit tim tremujor. Unë nuk do ta lejoj këtë varësi të shkatërrojë pjesën tjetër të jetës sime dhe të vazhdoj të shkatërroj seksualitetin tim dhe aftësia ime deri më sot të jetë e frikësuar me gratë. Herën e fundit kur kam provuar këtë udhëtim nuk e kam postuar në këtë forum, por e di që kësaj here duhet të jetë ndryshe. Unë kam nevojë të shpreh atë që kam mbajtur të fshehur gjatë gjithë kësaj kohe, diçka që nuk e kam bërë kurrë. Faleminderit nëse gjetët kohë për ta lexuar këtë, dhe uroj më të mirën edhe në rrugëtimin tuaj.


Mosha 45 - PIED & pornografi e çuditshme fetish: Unë dukej se u shërova.


Unë mendoj se Porn ka ndryshuar orientimin tim. (Për momentin të paktën)

A i ka ndodhur dikujt kjo? Unë jam një 18 vjeçar Mashkull i Drejtë, dhe për 17 vitet e para të jetës sime kurrë nuk e vura në dyshim seksualitetin tim, e dija që isha i drejtë. Sidoqoftë, unë fillova të shikoj pornografi në moshën 13 vjeç. Pikërisht tani është koha kur fillova të ndiej efektet, mendoj se mund të thuash që mendja ime ishte rrëmbyer nga pornografia se nuk i gjej më gratë e rregullta që zgjojnë, edhe pse e di që më tërheqin ato thjesht nuk i bëj 'ndjeje. Këto mendime janë zëvendësuar kryesisht mendime për djem të tjerë, dhe për dy muajt e fundit që kur filloi ajo kam vënë në dyshim seksualitetin tim. E shihni, unë besoj se të jesh homoseksual ose i drejtë vendoset qoftë në lindje, ose pas një kohe të shkurtër. Gjithmonë kam pasur dëshirë të kem një të dashur (nuk kam pasur kurrë më parë, madje as deri më tani.) Unë gjithashtu kam një dëshirë të thellë të kem një grua dhe të krijoj një familje me të, Pavarësisht nga të gjitha këto mendime që ishin (dhe nganjëherë edhe e bëjnë) Duke kaluar nëpër mendjen time, unë me të vërtetë nuk mendoj ose besoj se jam homoseksual. Thellë thellë në zemrën time ndjej që e di 100% se kam dëshirë të plakem me një femër pranë meje, dhe derisa erdhi porno dhe ma ngacmoi mendjen. Unë kam qenë mirë Edhe tani, nuk i shoh interesante apo argëtuese situatat seksuale me djem (jashtë pornografisë që kam parë për të parë, por pornografia është krijuar në thelb për t'ju ndezur, apo jo?) Unë mund të jem pak kurioz, por tjetër se e di që nuk jam as biseksual dhe as homoseksual. Unë e di se cilat janë ndjenjat e mia, nuk mund ta imagjinoj kurrë një burrë që merr një rol si partneri im i jetës, e di që unë dua që ajo të jetë një femër.

Tani që kam shpjeguar arsyetimin tim për të shkuar pa fije, a ka ndodhur kjo apo diçka e ngjashme me këdo tjetër? A ka Porn Addiction të bëhet një problem i tillë për këdo tjetër që ata fillojnë duke u ngjallur nga penise (Vetëm atë pjesë në trupin e meshkujve, dua të them. Asnjë pjesë të tjera nuk më kthejnë) A ka ndokënd tjetër të ndjerë të lodhur pas ndoshta ejaculating ndaj mendimeve të tilla ? A ka pornografi deformuar dhe rewired trurin tuaj mënyrën se si ajo e imja? A ka ndodhur kjo me dikë tjetër?

Kjo herë pas here më shkakton ankth dhe siklet.

130210

Kjo më ndodh por anasjelltas. Unë jam homoseksual por pornografia mund të më bëjë të interesuar seksualisht për gratë, të paktën në një farë mase. Epo ... jo gjinjtë, por pjesët e tjera femërore bëhen eksituese. Porno është një atmosferë erotike tepër e ngarkuar, të gjitha frenimet janë në rënie, dëshira për seks bëhet dominuese. Unshtë jo e shëndetshme.

evrydamnday

Unë ju ndjej, është e gjithë ajo gjë që ju bën të dëshironi diçka të re. Unë kurrë nuk do të mendoja për djem të tillë që unë i njoh, por në pornografi ju kurrë nuk i dini për mua ... Megjithatë, unë jam i drejtë. Unë e di se për një fakt.

AndTheSonsofDisaster

Porno është njëlloj si ilaçet në atë që zakonisht përfundoni duke kërkuar një lartësi më të mirë. Gjërat që dikur ju emocionuan nuk ju entuziazmojnë më.

flaming_douchebag

Dhe gjërat që ju do të keni gjetur të papëlqyeshëm janë papritmas. . . ndoshta jo mjaft offputting kështu. Ndoshta edhe i durueshëm. Ndoshta edhe emocionuese.

AndTheSonsofDisaster

Unë mendoj se ne kemi zbuluar se si njerëzit përfundojnë duke u zgjuar nga gjëra të tilla si 2girls1cup… por pornografia është "krejt e natyrshme".

failorade

Djali homoseksual këtu, dhe në fakt më bëri të pyes veten në anën tjetër. Më besoni kur them se me të vërtetë ngatërrohet me ju dhe ka disa fije të tjera që përshkruajnë të njëjtin fenomen. Ju nuk jeni vetëm dhe jeni duke bërë gjënë e duhur duke qenë pa pornografi. Paç fat!

AndTheSonsofDisaster

Porno është njëlloj si ilaçet në atë që zakonisht përfundoni duke kërkuar një lartësi më të mirë. Gjërat që dikur ju emocionuan nuk ju entuziazmojnë më.

ThisEndsNow1

Për mua, kisha disa fiksime në penis, veçanërisht derdhje. Kisha mendime të thella nëse dëshiroja apo jo një përvojë me një djalë tjetër dhe në fund të fundit, nuk e dua. Unë mendoj se dëshira e vogël për të eksperimentuar dhe fiksimi im buroi nga dëshpërimi im për të bërë seks me gra. Unë mendoj se nënndërgjegjeshëm kam menduar se nëse mund t'i bëj një penisi tjetër atë që dua t'i bëj minierës, mund të ndiej njëfarë kënaqësie. Ishte thjesht një fiksim për të kënaqur vetveten që disi u bëra tërheqëse për penisin tim.

Duke shtypur këtë e kuptoj që kjo akoma nuk ka ndryshuar aq shumë. Por nëse e kanalizoni dhe keni një partner që është i vendosur të ju japë kënaqësinë që dëshironi, duke e ditur se do t’ia përgjigjeni, ndoshta mund të shihet si një lloj fetishi. Jam i interesuar të shoh se çfarë kanë të tjerët për të thënë në lidhje me këtë.

Element-A

Ju nuk jeni vetëm njeri, unë patjetër që mund të lidhen me postin tuaj. Porno ka warped dhe rewired trurin tim. Unë nuk kam pasur ndonjë mendim të çuditshëm të padëshiruar (homoseksual) për një kohë, por unë e di kur kam qenë në pornografi shumë, dhe së pari duke filluar pornografinë falas, i kam pasur ato mendime. Ashtu si vetja, unë jam një mashkull i drejtë dhe gjithmonë kam qenë i interesuar dhe tërhequr nga gratë.

Nëse këto mendime ndodhin në kokën time, kjo do të bëjë që unë të jem e shqetësuar dhe e parehatshme.

Hawkeye5

Shkallëzimi ndaj pornografisë që nuk përputhet me "orientimin" tonë origjinal është një efekt anësor shumë i zakonshëm, i dokumentuar mirë i pornografisë. Më ka ndodhur mua, ty, të tjerëve të panumërt. Unë thjesht do të doja që ky informacion të ishte i disponueshëm 27 vjet më parë kur unë për herë të parë po rrëzohesha në këtë vrimë. Do të më kishte ndryshuar rininë. Vetëm le të motivojë edhe më shumë të heqësh dorë nga ky helm.

laidbackbrother

Djalosh unë të ndjej plotësisht. Unë jam 27 dhe "kisha" shikuar pornografi për më shumë se një dekadë tani, filloi në 13. Unë kam qenë në dhe jashtë dhe deri më tani jam 22 ditë falas. Jo shumë kohë më parë, e gjeta veten duke parë pornografi të qetë dhe duke zhvilluar disa fiksime të çuditshme në peniset në pornografi. Dhe gjithashtu e gjeta veten duke vepruar / duke kërkuar të gjithë të çuditshëm dhe djem. Edhe më keq, nuk mund të isha vetvetja ose të mbaj biseda të forta me kontakt të mirë me sy me djem që janë "me pamje të mirë". Me sa u tha, unë jam 100% drejt, dhe kjo sjellje erdhi vetëm pas një jave të tepruar. Porno është një varësi e fuqishme e keqe që mund të shtrembërojë nënndjenjën tuaj dhe rezultatet fillojnë të shfaqen në jetën tuaj të përditshme. Lajmi i mirë është, 24 ditë PMO falas, unë kam rifilluar sjelljen time normale alfa mashkullore, pa ndjenja të çuditshme / shikime ndaj djemve dhe të kesh kimi dhe komunikim të shkëlqyeshëm me zonjat. Unë jam madje duke gjetur vajza që nuk do t’i kisha parë dy herë aq tërheqëse dhe nuk kam frikë të filloj bisedë me vajza të nxehta kudo në çdo kohë. Kështu që ti nuk je vetëm vëlla, këshilla ime është, ndalo tani para se ta gjesh veten duke thithur disa djem kar dhe duke menduar se si dreqin erdhi ndonjëherë tek kjo, unë jam i lumtur që ndalova kur ende mundesha. Ndaluni për të mirën tuaj. Ne jemi me ty.


Paraqitur nga fcjl8

Unë mendoj se duke pasur ca më shumë kohë larg pornografisë dhe masturbimit, ju do të vini re një ekuilibër më të mirë të përgjithshëm ... Unë mendoj se fiksimi i fetishit do të zvogëlohet.

Kam gjetur që kjo të jetë e vërtetë për mua në udhëtimin tim larg PMO gjatë viteve të kaluara 3 apo më shumë. Shumë nga risitë e llojit fetish që unë isha i etur, tani janë zhdukur plotësisht. Disa madje më përgënjeshtrojnë mua!

Ndoshta, kjo është neuroplasticiteti për të cilin lexojmë. Rimbushja e dashurisë reale me partnerin tuaj të vërtetë. Jepni që një shans i mirë i fortë!

Paraqitur nga emerson

të gjitha ato gjëra të tipit fetish intensivisht interesant / erotik më lanë aq sa kam qenë interesante. Ata mbeten shkaktarë që unë i shmang, por nuk kam më dëshirë për ta.


Mosha 25 - Ndjehem si një njeri krejt i ri. (HOCD - ED)


Shumë gjëra kanë ndryshuar, këtu është favoriti im # 1:

Në këto 100 ditë gjëja # 1 që kam gjetur të ketë ndryshuar, për të cilën jam më mirënjohës është fakti që nuk më pëlqen pornografia e neveritshme e abuzimit. Kur isha i varur nga PMO do të kërkoja faqet më deviante që mund të gjeja dhe nuk më interesonte se cilat ishin vajzat apo çfarë po kalonin. Doja të shihja të brendshmet e tyre të shqyera, doja t'i dëgjoja duke bërtitur. Doja të shihja burra me dicks masive dhe gra që depërtoheshin nga 3-4 burra në të njëjtën kohë. Unë isha një qenush i sëmurë. Madje kisha menduar t’i bëja vetë këto gjëra. Varësia ishte më e fortë nga sa mendoja dhe po më përdridhte dhe kontrollonte mendjen.

Tani pas vetëm 100 ditësh jam i pastër. Unë i dua gratë në vend që t'i dëshiroj ato. Dua të shoh gra të lumtura me jetë të përmbushura. Unë dua të shoh fytyrat dhe kthesat e tyre. Unë dua të shoh sytë e tyre duke shkëlqyer dhe të di se ata po shkojnë në shtëpi dhe po flenë të lumtur natën me një burrë të dashur, ashtu si bën gruaja ime. Unë nuk kam as dëshirë të shoh më pornografi. Unë kam gruan time dhe ajo është më se e mjaftueshme për mua. Nëse nuk do ta kisha atë, do ta kërkoja.

Nofap bën mrekulli. Mos u dorëzo dhe mos u dorëzo. Disa nga shumë përmirësimet e mia të tjera:

-I ushtroj çdo ditë

-Kam fituar masë nga 170 to në 205 bs (unë kam qenë gjithmonë një shkatërrim i dobët)

-Nuk më kafshoj thonjtë e mi fare

- Unë shoh njerëz në sy

-Nuk kam masturbuar kurrë

-Nuk bëhem i dëshpëruar për seks

-I fle mirë

-etc


Mosha 18 - Zbehja e fetishit të femrës (paralajmërimi i shkas)

Mendimet, imagjinata për atë mut po dobësohen çdo ditë. Ndonjëherë është e vështirë, ndonjëherë është e lehtë, dhe nganjëherë është shumë e ndyrë e vështirë. Por nëse po kalon ferrin vazhdo ashtu siç tha Winston Churchill.

Dhe… Gjithashtu besimi im dhe vetë vlera ime po vijnë në majë të malit të ndyrë Everest. Unë jam duke mësuar mut të ri çdo ditë dhe të gjitha llojet e gjërave të mëdha po ndodhin në jetën time. Sigurisht që ka edhe ato momente të trishtueshme, por qij atë. E gjitha është pjesë e jetës. Pra, pa marrë parasysh sa jeni thellë në grumbullin tuaj të mutit, ju mund të ngjiteni dhe jam i sigurt se të gjithë mund të shohin dritë edhe një herë, pa marrë parasysh sa e errët është mut.


Biseksual ose thjesht HOCD (përvoja dhe këshillat e mia për HOCDers)

Nuk kisha interes për asnjë burrë apo person transgjinor derisa fillova shumë rëndë në PMO. Kam pasur mendimin tim të parë "homoseksual" rreth 18-19 dhe deri atëherë kam qenë 7 vjet në varësinë time. Pastaj mendova se isha aseksual pastaj biseksual dhe madje 100% homoseksual për disa javë, dreq, mendova se ishte akoma i zgjuar deri para dy muajsh! HOCD është i vërtetë dhe e gjithë kjo mut PMO ngatërron me kiminë tuaj të trurit. Luftoje. Mund të duhen muaj ose vite që të shërohemi, por do ia vlejë.


Seksualiteti nuk është statik dhe i pathyeshëm

Unë mendoj se shumica e njerëzve futen në pornografi duke menduar se nuk do të ndryshohen nga ajo. Pyesni cilindo që ka qenë përdorues për një kohë të gjatë dhe ka shumë të ngjarë që ata t'ju tregojnë një histori se si shijet e tyre kanë ndryshuar nëse janë të gatshëm të jenë të sinqertë dhe të sinqertë. Dikur u ngazëlleva vetëm për të parë një palë gjinj të ekspozuar në një film me vlerësim R. Pastaj arriti atje ku nëse nuk ishte e vështirë, atëherë nuk isha i interesuar.

Kam dëgjuar histori të njerëzve që filluan me pornografi të drejtpërdrejtë dhe u bënë homoseksualë. Unë madje kam dëgjuar histori të njerëzve që filluan me pornografi të ligjshme dhe u futën në pedo. Lajmi i mirë, megjithatë, është se në rastin homoseksual, unë kam dëgjuar që dikush të kthehet në heteroseksualitetin e tyre të paracaktuar pas lënies së pornografisë.

Unë mendoj se shumë njerëz hyjnë në pornografi pa menduar se do të dëmtojnë funksionimin e tyre seksual fizikisht dhe mentalisht. Sa tregime kam dëgjuar për mosfunksionim ngrerë të pornografisë? Askush nuk më tha që djalli im do të pushonte së punuari kur ta dua, nëse shikoj pornografi. Askush nuk më tha se epshi im do të fillonte të thahej.

Seksualiteti duhet të paraqitet si plastik dhe i prishur. Bëni kujdes me atë që ushqeni vetë, sepse mund t’ju ​​ndryshojë në diçka që nuk dëshironi të jeni. Mos e përdorni me tepri dhe abuzoni, përndryshe mund ta thyeni.

Nëse e lexoni këtë, ju keni paralajmëruar. Qëndroni larg pornografisë. Forshtë për të mirën tuaj.


Unë jam më pak e përqendruar në seksin më ekstrem. Më parë kam qenë e fiksuar pas analit dhe do të ishte një qëllim përfundimtar për mua me çdo partner. Tani është diçka e mirë nëse ndodh, por jo thelbësore në asnjë mënyrë. Në disa raste unë në të vërtetë nuk do të doja ta bëja atë (më parë e paimagjinueshme). https://www.yourbrainonporn.com/rebooting-accounts/rebooting-accounts-page-2/age-33- vonuar-ejaculation-cured-sex-is-better-confidence-higher/


Day10 incest fetish shkuar

Jam shumë i lumtur për këtë


Penisi im ka vdekur, por truri im po kthehet në normalitet

Unë kam qenë në linjë të sheshtë që ditën e parë. Seriozisht, ereksione zero, pa dru në mëngjes, pa asgjë. As një dëshirë, as asgjë. Unë i kam ndryshuar gjërat shumë duke plotësuar aktivitete të tjera për të mbajtur mendjen dhe trupin tim të zënë, dhe gjithashtu kam qenë i zënë me një lëvizje dhe ndryshimin e vendeve të punës. Por ekziston një pjesë e imja që mendon se sa keq e kam futur trurin / penisin lart.

Shenja ime e parë e përmirësimit erdhi dje, megjithatë. Unë jam një djalë i drejtë, por kur përshkallëzova pornografinë u futa në gjëra transgjinore. Mendoj kryesisht sepse ankthi dhe stresi i tij më çuan jashtë dhe e bënë përvojën e shikimit më intensive. Kjo përfundimisht u përshkallëzua në të paturit e disa takimeve në botën reale dhe unë në fakt u takova me një vajzë ts për ca kohë që dukej shumë si një yll porn.

Dje, një kujtim i disa gjërave që kisha bërë më lindi në kokë dhe në vend që të më zgjonte, gati sa nuk më bënte të lodhja. Isha i tronditur. Unë u tërhoqa me të vërtetë nga ideja. Ndërsa kjo mund të tingëllojë e dëmshme për ata në komunitetin GLBT, unë e shoh atë si shenjën e parë të kthimit të trurit tim në normalitet. Unë nuk jam bi dhe nuk më tërheq organet gjenitale. Kthimi në paracaktim dhe ndjenja e këtij reagimi ishte jashtëzakonisht inkurajuese.

Kështu që, unë dua të inkurajoj djemtë me forma të ndryshme të sjelljeve HOCD, ju lutem qëndroni me të dhe t'i jepni trurit tuaj një shans të kthehet në vijën fillestare, në mënyrë që të provoni dëshirat tuaja të vërteta. Nëse mbaroni 90 ditë dhe keni rivendosur dhe ju pëlqen akoma ajo që keni bërë kur keni filluar, E MADHE. Por jepi vetes një shans për ta zbuluar.

Dhe po kërkoj gjithashtu një inkurajim që penisi im një ditë do të kthehet lart, lol.


http://www.mmo-champion.com/threads/1497458-China-is-starting-to-delete-porn/page18

Miku im e vuri më mirë tani që e mendoj atë ... dhe unë jam plotësisht dakord (pavarësisht sasisë masive të pornografisë që konsumoj). Ai tha diçka si. Kjo gjeneratë e cila tani po arrin moshën e pjekurisë ishte e ekspozuar ndaj seksit më gratuit dhe të trashë në sasi të mëdha që bota nuk i ka parë kurrë më parë, dhe ne vetëm tani po shohim se si po prek disa njerëz. Universiteti i tij bëri një studim mbi të pasi kjo ishte një mundësi e mrekullueshme për të parë se si është gjinia e ekspozuar ndaj kësaj porno, dhe rezultatet ishin pak të frikshme. Porno është po aq e natyrshme për mua dhe të shkosh në tualet dhe të bësh dush dhe kjo më frikëson. Porno duhet të vazhdojë të bëhet më e çuditshme dhe më saktësisht pazari për të më hequr, dhe unë ndjehem sikur kam nevojë për një detoks, por nuk kam ide se si. Oh dhe jam i martuar ... aq yah ... që nuk e ndalin epshin e pornografisë: / Vetëm tendos këtë dhe marrëdhëniet e mia të mëparshme pasi shumica e vajzave nuk do të të aprovojnë të shikosh pornografi (të paktën shumica e vajzave përreth këtu ku unë jetoj në New York) dhe ju mundeni vetëm fsheh atë për kaq gjatë lol

“Ju doni që unë të bëj çfarë t'ju bëj! a keni shikuar përsëri pornografi !!!! ”
Unë: “Buh buh vajzat në kompjuter bëjnë atë
saj: Ata janë whores është ajo që ju mendoni se unë jam !!!!
unë: Jam kaq i hutuar “

Kjo është shumë afër një bisede aktuale që kam pasur para lol


Si pornografi më bëri vetëvrasje dhe pse pornografia është e keqe.

Hi / r / nofap,

Unë do të doja të filloj duke thënë se kjo mund të jetë shumë tronditëse për ju djema. Unë shpresoj se është.

Gjithmonë më kanë tërhequr vajzat. Edhe kur isha si 5 ose 6 më kujtohet se dëshiroja të shihja pothuajse çdo vajzë që takoja lakuriq. Mirëpo gjithsesi unë fillova të bëja masturbim kur isha si 10. Mbaj mend një ditë sapo hyra në dhomën time, kjo ishte menjëherë pasi u zgjova dhe sapo u hapa. Nuk mbaj mend që dikush të më tregonte për këtë, si ta bëja, unë thjesht e bëra.

Rreth 13 kam gjetur pornografi. Ishte e mahnitshme, ndjenja ishte më e larta që kisha provuar ndonjëherë në jetën time dhe e bëra atë shumë herë në ditë. Zakonisht si 2-4 herë në ditë. Me kalimin e kohës edhe pse doja të gjeja pornografi më tronditëse, sepse pornografia normale nuk po e "bënte" për mua më. Fillova të shikoj pornografi homoseksuale. Unë nuk kam asgjë kundër homoseksualëve dhe nuk jam homofobik, është thjesht e çuditshme sepse kurrë nuk jam tërhequr nga ndonjë djalë në tërë jetën time, por unë do të shkoja te pornografia homoseksuale, sepse më bënte të pamundur.

Ndërsa koha kalonte, unë shkova në gjëra më të vështira si lojë përdhunimi, BDSM, lojë me garë, lojë me moshë, henti, guro, scat, pordhë, video të forta abuzive, histori kafshësh, incest, dhe madje edhe lolicon. Në këtë moment në kohë pornografia e vaniljes madje nuk më ndezi pak. Unë fillova të bëhem shumë i çoroditur edhe në jetën reale. Unë do të postoja fotografi të vajzave që i njihja nga facebook në faqe si (sperma në fotografi të shtypura) dhe (kurvë e rreme.) Në këto faqe të gjithë ishin shumë mizogjine, të urrejtura të mbushura, të dhunshme, të çmendura, madje disa ishin pedofile. I poshtërova njerëzit që i njihja dhe i dashur për fetish budalla tronditëse seksuale.

E shihni që unë mendoj se fetishi im seksual është se më pëlqejnë gjërat që më shqetësojnë. Unë do të filloja të përdhunoja fantazitë dhe pjesa më e keqe e këtyre fantazimeve është se unë isha më i ndezur nga ideja që ajo të shkaktojë dëm mendor dikujt sesa e gjithë "fantazia e fuqisë". Unë nuk kam një fantazi të fuqisë, thjesht ndizem nga dikush që tërë jetën po shkatërrohet në një moment të vetëm për përfitimin tim seksual.

Por kjo nuk është asgjë në krahasim me atë që bëra kohët e fundit. Nuk më mbetet asgjë për të thënë por, e gjithë jeta ime është shkatërruar dhe nuk meritoj asnjë formë lumturie për shkak të asaj që kam bërë. Hyra në një sit dhe një djalë ndau disa vajza të reja si 12-13. Dhe unë shkova në të. Ata ishin të veshur, por unë jam 18 vjeç dhe nuk e justifikon këtë. Djali madje po ndante vajza më të reja.

Kështu që unë e thashë. Mund të jem pedofil, kështu që unë do të vras ​​veten. Të paktën nëse unë nuk mund ta bëj atë një javë apo më shumë në nofap. Unë kam nevojë për të shtypur këto ndjenja. Im nuk tërhequr për vajzat e reja të vështira, në jetën reale ata kurrë nuk kthejnë mua në.

Pra, a ishte pornografia që më bëri një njeri i lig, i keq apo jam thjesht një njeri i keq?

Unë jam një shkrimtar i tmerrshëm, prandaj më vjen keq nëse është formuluar tmerrësisht.


DAE e gjejnë veten duke shikuar porn më të çuditshëm dhe më të çuditshëm?

Më vjen turp për gjërat që shikoj. 'Sshtë ky zë në kokën time që thotë "Mos e shiko këtë, kjo është e qeshur, do të pendohesh për këtë" dhe megjithatë unë e kaloj me të. Pastaj më pas ndihem si një qenie njerëzore kaq e krimbur. Pornografia që më shpërtheu mendjen dhjetë vjet më parë tani është aq zgjuese seksuale për mua sa shikimi i bojës të thatë. Nuk me pelqen kjo. Nuk më pëlqen progresioni që po ndodh.

Unë mendoj se duhet të ndaloj së shikuari pornografi plotësisht. Unë nuk mund të kufizohem vetëm në gjëra të buta sepse kjo pashmangshmëri përshkallëzohet tek unë duke kërkuar materiale më të çmendura, dhe është gati e pamundur të ndalosh veten pasi të jesh në moment.

A mund të lidhen ndonjë prej jush? Faleminderit per leximin.

rattamahatta

Absolutisht. Likeshtë si heroina. Ju duhen goditje gjithnjë e më të vështira.

RiskyTrizkit

Gjëja më e keqe është kur seksi nuk e bën më për ty. Unë pashë në një bisedë TED arsyeja kryesore që njerëzit lënë porno është sepse përfundimisht përdoruesit e gjinisë mashkullore marrin ED dhe thjesht nuk mund të bëjnë më seks ndërsa e konsumojnë rregullisht. Një personi mesatar kërkon rreth pesë ose gjashtë muaj pa pornografi për të funksionuar përsëri në shtrat normalisht.

singlemanblues

Po. Gjatë fillimit të varësisë sime, unë përdoret për të kapërcyer pornografinë BDSM. Një vit para se të largohesha, kisha shumë prej atyre që ishin në makinë. Pështirë.

EverVigilant

Po! Interestingshtë interesante, gjatë vitit të kaluar ajo ka qenë kryesisht e zbutur sepse unë kam pasur një sukses modest në përpjekjet e mia për të lënë duhanin. Por në disa raste kur unë në thelb hoqa dorë, pornografia u bë më e çuditshme në të njëjtën rrugë saktësisht se ajo u bë më e çuditshme kur fillova ta shikoja.

Ashtu si, kur fillova për herë të parë, interesi im shkoi nga A, në B, në C, në D. Pastaj fillova të bëj përpjekje për të lënë, madje duke shkuar për një ditë të mirë një herë, dhe u kthye përsëri në A. Por pastaj unë ' Do të futem në një spirale vdekjeje, dhe do të shkojë në B, në C dhe në D në atë mënyrë. Asnjëherë nuk kalon drejt D. alwaysshtë gjithmonë i njëjti rend.

fuck_gawker

Kjo është natyra e bishës. Ka qenë më e vështirë për mua të ndërpresë përdorimin e softcore / cheesecake sesa të bëja pushimin nga hardcore në softcore. (Unë kam qenë duke përdorur metodën e SAA tre qarqe për të lënë pornografi.) Ajo ka qenë duke punuar, por, njeri do të doja të mos u bëra kurrë i fiksuar në radhë të parë!

la_arma_ficticia

Kjo është arsyeja pse unë u ndalova: Po shikoja pornografinë BSDM duke përdorur fjalë kërkimi si, "i poshtëruar", "i detyruar" dhe "i goditur me shuplakë" - fillova të ndjehesha më pak si një person dhe më shumë si një objekt që do të përdorej dhe abuzohej. Nuk ishte e shëndetshme.

phoenix_recovery

Yup, mirëpritur! Duke qëndruar jashtë pornografisë për një periudhë kohore, ose për një kohë të pacaktuar, sa shumë prej nesh përpiqemi këtu, jo vetëm që do të duket e mahnitshme këto ditë - pornografia e kaluar - por dëshira juaj për të parë gjërat më të vështira të sotme do të dalë krejtësisht jashtë dritares . Kjo është përvoja ime gjithsesi.

AbortedFeces

Vetëm fillova të vërej këtë. Kështu që unë u bashkua me nën për të lënë atë para se të hyj në një mut çmendur çuditshëm.


LINK

30s m here.

Unë kam pasur shumë përvoja me kryerjen e seksit oral tek burrat gjatë të 20-ave. Mbaj mend herën e parë që e bëra këtë, mendova me vete "që me të vërtetë nuk është për mua" dhe më pas vazhdoi ta bëja për 8 vjet të tjera.

Pse vazhdova pasi nuk u ndjeva sikur ishte diçka që doja ta bëja herën e parë? Tani ia atribuoj pornografisë. Unë kam pasur një zakon të fortë pornografi që kur isha fëmijë dhe fillova me shije krejtësisht heteroseksuale dhe në jetën reale tërhiqej vetëm nga gratë. Më pëlqen seksi me gratë dhe nuk mendoj vërtet për burrat seksualisht. Pak nga pak me kalimin e viteve, veçanërisht ato të mëdha u bënë pika qendrore e zgjimit tim. Fillova të kërkoj pornografi që kishte karin e madhe pothuajse ekskluzivisht. Shijet e mia në pornografi më bënë të besoj se isha homoseksual ose bi dhe kërkoja përvoja seksuale me burra, vetëm sa të zhgënjehesha me të. Kur isha më i ri, tabu ishte e mjaftueshme për tu zgjuar por kjo e ka ndalur plotësisht më "normalen" që u bë për mua. Tani e kam gati të pamundur të eksitohem me burra pa u përfshirë droga dhe madje edhe atëherë është akoma e vështirë. Mbaj mend që një natë kam pasur vështirësi të bëhem e vështirë edhe pasi kam marrë dy viagra. Unë me të vërtetë e binda veten se nëse do të kisha shkuar aq larg sa të kërkoja burra me lista craigs dhe shtëpi banje që unë duhet të isha homoseksual ose bi, tani nuk jam aq i sigurt.

Do të shkoj normalisht vetëm në shtëpitë e banjës për të luajtur me burrat kur isha i dehur ose në ndonjë drogë tjetër. Ka disa dëshmi se pornografi ose të paktën kërkimi i risi mund të ndryshojë preferencat seksuale (të paktën në minjtë) http://www.youtube.com/watch?v=XvyejdlmKpE#t=875 Aftësia për t'u zgjuar në shikimin e penisit të madh ose për të orgazmës në video rreth tyre etj. Nuk do të thotë domosdoshmërisht se kjo është një shenjë e vërtetë e preferencave tuaja seksuale. Kjo lidhje ka disa informacione të mëtejshme: https://www.yourbrainonporn.com/can-you-trust-your-johnson

Nëse ju pëlqen të vendosni një karin në gojën tuaj është diçka që dëshironi të bëni, pa dyshim shkoni përpara dhe eksploroni se nuk ka asgjë që nuk është në rregull me të dhe sinqerisht duke i dhënë një personi tjetër kënaqësi është një gjë e sinqertë e vëllait për të bërë. Unë kam pasur disa përvoja të mira dhe të kesh dikë të sperma në gojën tënde është çuditërisht e dobishme ndonjëherë. Një pjesë e imja ende mendon se do ta kisha bërë vetëm për ta provuar dhe për të përjetuar diçka ndryshe, por kurrë nuk do ta di tani, sepse arsyeja që e bëra në radhë të parë ishte sepse po ndiqja reagimet e mia ndaj pornografisë

Këshilla ime: Unë do të bëja një pushim nga pornografia për një kohë dhe do të shihja nëse kërkesat ende ekzistojnë. Ju duket se jeni në gardh dhe jeni të shqetësuar për atë që mund të ndodhë nëse dikush do ta marrë vesh. Kjo është diçka me të cilën duhet të jetoj tani dhe vullnetin tim për pjesën tjetër të jetës sime. Unë thjesht do të përpiqesha ta çoja veten te "baza" dhe të shikoja se si ndiheni. Për mua, seksi me burra ishte thjesht një lloj tabu e fundit, gjëja përfundimtare e keqe që mund të marrë pjesë një tip i drejtpërdrejtë. Nuk jam i sigurt tani që eksplorimi i asaj tabu vlente për mua, por mund të jetë për ty.


Burra të drejtë që kanë eksperimentuar duke dhënë kokë - ndonjë keqardhje? Po mendoj ta provoj

Unë jam në fillim të të 40-ave dhe për pjesën më të madhe të jetës time kam qenë një mashkull krejt i drejtë, pa asnjë tundim absolut për të bërë asgjë me një djalë. Unë putha një djalë kur isha 15 vjeç dhe kjo ishte mjaft kuriozitet për mua për 25 vitet e ardhshme ... Për fat të keq, në vitin e fundit ose 2 kam shikuar shumë pornografi të djemve me karin me të vërtetë të madh dhe vajza të tipit të imët dhe me të vërtetë e dua atë. Unë kam filluar të mendoj për të shkuar në një karin të vërtetë të madh vetë dhe madje postuar këtu në lidhje me të shumë muaj më parë. Shqetësimi im është që në të vërtetë nuk ndihem homoseksual. Nuk më tërheqin vërtet djemtë. Por unë do të doja të shihja një herë në jetën time si ishte të kisha një karin e madh në gojën time. Por jam i shqetësuar për atë se si do të ndihesha më pas për veten, vetëvlerësimin tim, etj. Nuk shqetësohem se do të më pëlqen vërtet dhe do ta dëshiroj shumë. Unë mendoj se do të ishte një rezultat i mirë


A mund të bëni pornografinë e pornografisë në pyetje seksualitetin tuaj?

Gjithë jetën time (18 milion) e kam identifikuar si të drejtë dhe gjithmonë kam qenë super e tërhequr nga gratë e të gjitha ngjyrave, formave, madhësive, nuk e di nëse kjo tingëllon e çuditshme për të thënë, por unë do të thoja që jam kufiri i fiksuar pas anatomisë femërore; Unë dua gjithçka në lidhje me të. Asnjëherë në jetën time nuk kam pasur ndonjë mendim seksual, nxitje, dëshirë, diçka që madje i ngjan një tërheqjeje ndaj burrave sinqerisht as nuk e di se si dhe çfarë i duken femrat tërheqëse për trupin e një burri, por kjo është veç kësaj.

Unë mendoj se është e sigurt të them se unë kam një disfatë pornografike / masturbimesh dhe është arritur në pikën ku ka filluar pornografia "e rregullt", kështu që unë kam filluar të shikoj gjërat që kam zero dëshirë për të bërë në jetën reale , të tilla si homoseksual pornografi ose threesomes MMF.

Është arritur në një pikë ku dje kam vendosur pikëpamjen time Tinder për "të gjithë" dhe kam filluar të bisedoj / flirtoj me djem edhe pse nuk kam dëshirë apo qëllim të takohem me ta në jetën reale, dhe sidomos nuk ka dëshirë apo kërkesë për të bërë çdo gjë seksualisht me ta. (Unë kam vendosur që Tinder tim përsëri për vetëm gratë dhe kanë pashoq me djemtë me të cilin kam biseduar me) Por a mund të jetë e gjitha kjo nga varësia pornografike? A jam duke u desensitized kështu për tërheqjet e mia natyrore që unë jam duke kërkuar diçka të ndryshme kështu që trupi im mund të merrni tronditje nga ajo përsëri?

idkwaffler

Porno fucks me mendjen tuaj. Shumë herë të errëta, po duke e lënë atë do të ndihmojë dhe është rruga përpara zotëri

FkinNameDoesntFi

Nëse e lë pornografinë, nuk do të jesh më kurrë në atë mut.

Por shumica e njerëzve nuk dinë si ta lënë gjelin e ftohtë. Unë e kam bërë atë personalisht, por ju duhet ta vendosni veten në një situatë të caktuar, dhe nganjëherë individi nuk mund ta ndërtojë atë mjedis dhe nuk varet nga ata.

Rigs_27

Ju nuk jeni i pari që kam dëgjuar për ta bërë këtë. Jini të kujdesshëm, sepse kjo mund të bëhet shumë më tepër sesa thjesht eksplorimi. Unë e kam vënë të gjithë atë nën ombrellën e njëjtë si PMO sepse kur sillen në atë mënyrë zakonisht më shtyn të fap pastaj të vuajnë pasojat që ne të gjithë kemi frikë. Pornoja, kapja, kënga, lidhja, bisedimi me njerëzit rreth gjërave seksuale mund të jetë e rrezikshme kështu që është e rëndësishme të shmangësh ato sende nga goja.

StrSid

Në diskutimet e varësisë pornografike, është një temë shumë e zakonshme që pornografi ju hyn në atë që ju pëlqen, pastaj ju merr më thellë me risi konstante. Së pari ju jeni duke kërkuar në një burrë një grua, atëherë ju duhet të shihni dy gra, atëherë ju jeni duke shikuar gjëra që ju nuk mund të keni imagjinuar në ëndrrat tuaja më të egra. Kur të largoheni nga pornografia, mendja juaj do të kthehet në paracaktimin e saj.

Kjo është thënë, është krejtësisht mirë të jesh homoseksual, biseksual, etj. Nëse kjo është kush je me të vërtetë. Nëse ju mendoni se veprimet tuaja janë pornografi të frymëzuara, ata ndoshta janë.

break616

Ershtë më e thellë se kaq. Programet e porno ju tërheqin nga ajo që po shihni, dhe kërkoni më shumë prej saj. Kur shikoni pornografi që ka një kar tjetër nga ajo juaj, ngadalë po ndryshoni veten për të besuar se kënaqësia seksuale kërkon kar të tjera përveç tuajes. Porno e bën pothuajse të pamundur të shikosh brenda vetes dhe të njohësh seksualitetin tënd, pasi interesohesh vetëm për ato që ofron pornografia. Unë nuk isha në gjendje të zbuloja paneksualitetin tim derisa fillova të nofap, pasi më parë po i kushtoja vëmendje vetëm fetish pornografisë që më shtyheshin në mendje.

animewarrior44

Po nuk mund të them nëse jam homoseksual, i drejtë, biseksual apo aseksual. Unë mund të shkoj vetëm në pornografi. Veçanërisht vetëm imazhe të vizatuara dhe gjëra të animuara. pornografia e vërtetë nuk bën asgjë për mua. Mendoj se mund të më desensibilizojë. Cila është një nga arsyet pse po bëj një reboot për të kuptuar nëse jam aseksuale apo thjesht desensibilizuar ndaj grave të vërteta nga vitet e masturbimit.

theNsmith

TL; DR: hulumtimi që kam lexuar mbështet hipotezën se pornografia mund të ndikojë në seksualitetin. Përvoja ime e jetës përputhet edhe me këtë ide.

Unë kurrë nuk do të shkoj aq larg sa të them se kjo është shkaktuar patjetër nga pornografi, por unë mendoj se është e besueshme në një numër të mirë njerëzish.

Sipas hulumtimit më të mirë që ekziston aktualisht, gjenetika nuk parashikon plotësisht seksualitetin tuaj. Ekzistojnë mosmarrëveshje statistikore bazuar në shumë kombinime gjenetike të ndryshme, por madje edhe midis binjakëve identikë, nëse një binjak është homoseksual, tjetri është në të vërtetë vetëm 40% ka të ngjarë të jetë homoseksual. Pra, përvoja patjetër luan rolin më të madh në përcaktimin e seksualitetit të rritur.

Kjo nuk do të thotë se seksualiteti i rritur është domosdoshmërisht i ndryshueshëm. Aktgjykimi është i ndarë në atë, por nuk ka hulumtime të mira, pasi është një çështje e tillë e paqëndrueshme dhe askush nuk dëshiron të vazhdojë të bëjë kërkime mbi këtë. Gjithashtu nuk është aspak diçka që një person zgjedh në mënyrë aktive.

Pra, nëse mbajmë idenë se përvoja luan rolin mbizotërues në parashikimin e seksualitetit të rritur, atëherë ka absolutisht kuptim që ekspozimi i rregullt ndaj pornografisë gjatë pubertetit do të ndikonte në preferencat tuaja seksuale.

Në jetën time kisha një përvojë të ngjashme. Para ekspozimit të zgjatur ndaj pornografisë, kurrë nuk kam provuar asgjë nga distanca si tërheqja seksuale ndaj meshkujve të tjerë. Por, ndërsa unë u rritja dhe fillova të shikoj më shumë dhe më shumë pornografi, e kam gjetur veten pak të tërhequr tek meshkujt. Përvoja ime e parë seksuale përfundoi duke qenë me një nga shokët e mi të shkollave të mesme, ndërsa ne ishim duke shikuar heteros pornografi së bashku dhe u evoluan në kryerjen e akteve për njëri-tjetrin që u përshkallëzuan nëpër disa takime. Gjëja që më ka bindur se kjo është për shkak të pornografisë dhe jo zhvillimit natyral seksual është se kurrë nuk kam menduar për një njeri tjetër romantikisht. Çdo tërheqje ka qenë gjithmonë fantazi seksuale. Megjithatë, me gratë, kisha fantazitë që përfshijnë një marrëdhënie më holistike përtej seksit të vetëm dhe përfundova të martohesha me një grua.


Unë isha i varur nga kjo femdon dhe mut të tjera shemale, nothingelse më ktheu në rrugën e zakonshme. Arsyeja është se nivelet e dopaminës suaj duhet të rriten sepse bëheni të desensibilizuar ndaj gjërave që ju ndezën më parë (me fjalë të tjera ju mësoheni) kërkoni gjëra që ju trondisin, për të rritur nivelet e dopaminës tuaj dhe ju keni ngecur apon kjo.

Rregullimi është të shkosh 1 muaj pa modalitetin e PMO, pasi kërkimet prej 1 muaji largohen dhe bëhet më e lehtë, me kohë do ta harrosh atë, atëherë një ditë do të mbash mend skenat por atë ditë do të thuash me vete se kam arritur ditën 56 modaliteti i ngurtë ... a dua t'i hedh të gjitha larg dhe zgjedhja atëherë do të jetë e thjeshtë. Ju thoni jo dhe tundimi zhduket në të njëjtën sekondë kur i thoni jo PMO në kokën tuaj. Somewshtë disi e thjeshtë dhe e lehtë. E di që 1 muaj mund të duket një rrugë e gjatë, por merre 1 ditë në të njëjtën kohë për të arritur në atë muaj!

Unë jam 7 muaj hardmode dhe isha i varur në të njëjtën mënyrë si ti në këtë rrip shemale femdon në mut, por tani jam i lirë, por kam nevojë të vazhdoj rojën time në rast. Kaloni një muaj dhe bëhet më e lehtë fat i mirë. permalink


Fantasitë e mia kanë ndryshuar

Unë jam rreth 55 ditë në këtë vrapim pa MO ose PMO ose shikuar P.

Një nga gjërat më të mëdha që kam vërejtur më shumë përveç 'superfuqive' normale që njerëzit përmendin gjatë këtij procesi rimbushjeje është se tani ëndrrat dhe mendimet e mia 'fantazie' janë shumë të ndryshme.

Kur isha duke shikuar pornografi dhe masturboj rregullisht, fantazitë e mia gjithmonë do të duhej të ishin ekstreme, sikur ta bënin atë me një mësues të nxehtë ose të kesh shokët e mi që të ecnin në mua ose thjesht duke menduar për seksin e çmendur. Ky ishte një problem.

Tani ndërsa kam mësuar më shumë për veten time dhe këtë proces, 'fantazitë' e mia janë përqendruar më pak në këto skenarë të çmendur, dhe më shumë në intimitetin në një nivel emocional dhe fizik. Tani fantazoj për ndjesinë e lëkurës së saj, ose frymën e saj të ngrohtë, ose thjesht një puthje pasionante.

Megjithëse disa mund të mendojnë se ndonjë fantazi fare është e keqe, ky tranzicion ka qenë jashtëzakonisht i dobishëm për mua. Që nga fillimi i kësaj radhe, unë në thelb kam filluar të takohem me këtë vajzë dhe kur jemi duke e bërë të mirë kam një pritje shumë më reale të skenarit, dhe sepse pritjet e mia janë shumë më realiste, unë jam më shpesh dhe lehtësisht i kënaqur me një 'real vajzë 'në krahasim me ndonjë yll porn të rremë të përmirësuar kozmetikisht.

permalink

[përgjigje] Kam vërejtur një ndryshim të ngjashëm. Veçanërisht me të dashurën time prej 3 vitesh, pas 3 vitesh seks javore plus PMO çdo ditë, unë bëhesha më pak e kënaqur çdo herë. Doja që ajo të ishte më shumë si ato vajza false në video, e dija që ajo po bënte çmos për të më kënaqur por për shkak të PMO nuk ishte e mjaftueshme. por tani, ajo ka ndryshuar. tani, unë mund ta vlerësoj më shumë të dashurën time, jam plotësisht e kënaqur tani sa herë që bëjmë seks, mund të vlerësoj çdo sekondë të saj dhe më e rëndësishmja, e vlerësoj atë më shumë tani.

permalink

[përgjigje] E njëjta gjë këtu (kishte 180 rreshta këtë vit) - e shihni shumë më mirë ta merrni ngadalë me gratë - sapo të hiqni seks nga ekuacioni, takimi është një përvojë shumë më e kënaqshme pasi presioni është jashtë. Edhe gratë e vlerësojnë atë. Dhe ka shumë më shumë të ngjarë të zbresësh një grua cilësore që nuk po hidhet në shtrat me çdo tip që takon.

permalink

[përgjigje] Edhe unë e kam vërejtur këtë. Dhe unë jam shumë më mirë me këto fantazi. Unë dua të them se ata janë më "të pafajshëm", unë mendoj. Por ajo që kam gjetur gjithashtu është që intimiteti (kontakti me lëkurën, puthja, thjesht të qenit pranë saj), është një veprim shumë më i madh sesa fantazimi për ndonjë akt seksi të çmendur. Muchshtë shumë më realiste, por kjo intimitet që ti dhe unë e kemi të hollësishme, mendoj se është shumë më seksi dhe e mahnitshme për ta përjetuar.

permalink

[përgjigje] plotësisht dakord burrë, pornografia shtrembëron plotësisht realitetin tuaj se si është të takosh një vajzë të vërtetë dhe ta njohësh me të vërtetë. niveli i intimitetit unë dhe e dashura ime janë përmirësuar tashmë brenda disa javësh pa mbasdite. shpesh unë do ta fajësoja mungesën e saj të intimitetit në kokën time, por duke filluar të kuptoj se si sjellja ime ndikon në intimitetin tonë


Unë jam duke goditur deri - HOCD / Porno Varësisë - dikush ju lutem më ndihmoni Unë jam i dëshpëruar!

Përshëndetje të gjithë,

Unë kam vuajtur nga këto probleme për një kohë kaq të gjatë dhe ato në përgjithësi më kanë bërë të ndjehem si mut, megjithatë sot kur mendoj se ky HOCD u keqësua shumë dhe ndikoi në jetën time të përditshme aq shumë sa gati fillova të qaja dhe thjesht e dija që kjo kishte për tu renditur, nuk e dija vendin më të mirë për t'u kthyer dhe mendova se disa njerëz këtu mund të kishin kuptim për mua dhe të më ndihmonin.

Unë jam mashkull 19 vjeçar, së shpejti 20, dhe fillova të shikoj pornografi rreth 12 / 13 dhe ajo ka përshkallëzuar nga kjo.

Më kujtohet kur fillova, dhe gjithmonë ka qenë e drejtë. Unë masturbohem mbi gratë normale dhe madje edhe atëherë vetëm ato me sytjena dhe të brendshme mund të më jepnin nxitimin më të madh të eksitimit, gratë normale dhe 'pornografia' normale më jepnin nxitimin më të madh dhe ndjenjën e mahnitshme. Unë kam qenë gjithmonë i drejtë, kurrë nuk kam menduar për burra në një mënyrë seksuale, kurrë nuk tërhiqesha nga meshkujt dhe dëshiroja çmendurisht përfshirje me vajza dhe gra dhe më tërhiqnin gratë - (madje isha mjaft në depresion kur isha më e re sepse jo shumë vajza isha në mua dhe kisha vetëvlerësim të ulët / aftësi të këqija shoqërore - pse ndoshta fillova shumë pornografi) Unë madje kujtoj disa nga vajzat e para që më pëlqyen në shkollë që më dhanë flutura në stomak.

Sidoqoftë, ndjeva se pornografia ishte aq e mirë saqë vazhdoja të shikoja gjithnjë e më shumë lloje dhe u bë kaq keq gjatë viteve, ndjeva siklet duke thënë atë që më largoi. Ato vajza normale nuk më dhanë kurrë më të njëjtën nxitim pasi unë kur pata qasje në internet po shikoja pornografi për orë të tëra, fillova të shikoja gjëra të tjera dhe e kisha këtë ndjenjë zgjimi, pothuajse nëse mendoj sesa gati e ndyrë / e keq ishte ? Skllavëria, Granny, Porno Simpsons dhe pornografia Futurama Mbaj mend që dikur më kishin dhënë një zgjim masiv (e di që ndjehem i neveritur duke e shkruar këtë) pornografi grusht, sporte ujore dhe pornografi scat / mut (edhe më të neveritur) Unë duhet të kem parë gjithçka. Ndihem i neveritur nga të gjitha… Me kalimin e viteve gjithçka u përkeqësua edhe pse unë ende isha shumë i interesuar për vajzat, i ndiqja ato, kisha shoqe të ndryshme, eksperimentoja dhe bëja gjëra seksuale dhe isha i eksituar dhe i kërkuar gjithashtu - gjithnjë e mbaj mend një herë kur arrita ne piken me nje te dashure 3/4 vjet me pare kur ajo do te vinte duart poshte pantallonave te mia e ndali ate sepse ndihesha shume ne siklet nuk isha ne te vertete e veshtire dhe nuk po behesha e veshtire edhe pse po e shijoja, doja duke shijuar dhe doja që momenti të ndodhte aq shumë, por unë kisha një kar të vdekur!

Në të vërtetë atëherë dhe akoma tani, kur mendoj për një vajzë që unë e di është me të vërtetë e nxehtë dhe do të doja të jem me të, mund të imagjinoj edhe nëse isha në shtrat me të, nuk do të isha në gjendje ta ngrinte apo të merrja atë masiv nxitoj si unë me pornografinë për të më dhënë një ngritje të fortë të shkëmbit.

- E gjithë kjo përshkallëzim më çoi përfundimisht që disi të pengohesha në pornografinë tranny dhe porn homoseksualët. Mbaj mend kur e shikoja duke marrë një goditje dhe eksitim që nuk i kisha ndjerë që kur fillova të shikoja pornografi kur isha 13 vjeç ose çfarëdo, pothuajse u ndjeva 'keq' në një mënyrë dhe një emocion. Pasi megjithëse thjesht u ndjeva i tronditur, nuk i pëlqeja burrat në jetën reale, kurrë nuk e mendova dhe thjesht nuk e kuptova dhe po kuptoj pse po ndodh ajo që po ndodh tani. Tani herë pas here, kur unë kam ndaluar së shikuari pornografi për pak (u përpoqa të rindizet, por e çarë) përfundon me këtë zgjim për një lloj pornografie tranny / homoseksuale kur kisha lodhur veten nga pornografia nga përparimi i vogël që kisha bërë

- Kam gjetur YourBrainonPorn kohët e fundit dhe kuptova se si kjo mund të ishte rezultat i kaq shumë përshkallëzimit, dhe në të vërtetë kur kisha një praktikë verore verën e kaluar për shkak të bërjes së gjërave / qëndrimit në të njëjtën dhomë me njerëzit që nuk kam masturbohur ose shikuar pornografi për 6 javë dhe kur më në fund u plasa përsëri, unë në të vërtetë e kuptova fort dhe u zgjova shumë nga një fotografi e një magjepsëseje të një gruaje me cicat e saj të zhveshura (Unë u ndjeva i lehtësuar sikur të isha më mirë) Por pas asaj praktike përfundova përfundova duke u përshkallëzuar përsëri dhe përsëri dhe u ktheva në të njëjtin vend ku isha.


Femronaut, pornografi, POCD dhe newby!

Unë jam femër në të njëzetat e mia, dhe e çuditshme për të thënë, por kam marrë duart e mia në pornografi herën e parë kur isha rreth ndoshta 8,9? Nëna ime kishte një bf atëherë që kishte disa revista hc pornografike për të gjithë në ekran, unë e shikova atë, duke mos kuptuar atë që pashë, por unë mendoj se më ngatërroi trurin KOHA E BIG pas kësaj, unë pothuajse e përdorja çdo mundësi të shkëlqej deri në moshën 11 vjeç, pashë pornografi në televizor në internet pa e ditur askush. atëherë u ndal, unë kisha disa bf në adoleshencën time, dhe deri para 3 vitesh, pornografia nuk ishte më në jetën time. gjithsesi, unë fillova të shikoj pornografi rreth 3,4 vjet më parë rregullisht, duke mos parë një ide se çfarë i bëri trurit tim deri mbase 4,5 muaj më parë, kur u tregova i sigurt për NoFap dhe me çfarë merren njerëz të ndryshëm dhe Isha si 'mirë… tingëllon shumë si unë'. Thjesht kurrë nuk e dija se çfarë është saktësisht e gabuar me jetën time seksuale, thjesht mendova se më pëlqente të rrija dhe të shikoja pornografi 'kështu që?'.

si fapstronautë të tjerë, unë u desintesize, shija ime u bë gjithnjë e më ekstreme deri në një pikë ku unë shkuraj dhe ndihesha fajtor dhe pyeta veten… çfarë f * ishte kjo? !! (si porno tranny, gjëra të çuditshme, preggers, laktacion, madje pornografi homoseksuale, anal ekstrem) shikimi i një mashkulli dhe një femre thjesht duke kryer marrëdhënie seksuale nuk më mjaftonte më dhe nuk e kuptova PSE ishte kështu (dhe unë jam shumë i lumtur ta di, që mund të kthehet përsëri në normalitet !!).

Unë del me ocd shumë gjatë gjithë jetës sime, nganjëherë më shumë, nganjëherë, më pak, por 3 muaj më parë, pocd im ishte shkaktuar dhe mendova se do të çmendem, ishte më e keqja që kam përjetuar ndonjëherë (dhe unë kisha loooots e ocd temat). me cbt dhe mendje, tani jam në gjendje ta kontrolloj atë 70-80% të kohës, por pornografia ime nga disa muaj më parë po më jep ende një kohë të vështirë. Unë kurrë nuk kam shikuar ose kam dashur të shikoj (ose kam dashur të provoj veten time) cp, kurrë, pa marrë parasysh sa më keq ishte pocd-i im. por kur isha duke shëtitur me orë të tëra në faqet e njohura të pornografisë, duke klikuar këtu dhe atje dhe duke kërkuar vazhdimisht për skenën, unë mund të kujtoj se ka pasur pornografi për të rritur ku vajzat dukeshin shumë të reja ose dhoma kishte arinj pelushi në të apo vajzat kishin veshur bishtaleca dhe gjëra të tilla, unë gjithmonë ndihesha disi i fikur nga kjo, unë thjesht e injoroja atë vërtet sinqerisht, unë kurrë nuk kam kërkuar diçka të tillë, unë vetëm u përqëndrova në akt, por me pocd tim, tani gjithmonë pyes veten, nëse kjo është e drejtë të heqësh vëmendjen ndaj këtij lloji të pornografisë, esp vajzat e reja (adoleshentët) më japin një kohë të vështirë, p.sh. pas PMO, kur pashë një pornografi me një djalë të vjetër duke bërë seks me një adoleshent gjithmonë mendoja that's pedo, megjithëse të gjithë këta ishin aktorë të rritur..dhe para kësaj, unë ndihem si një kriminel, esp me pocd-in tim !!

Ndoshta dikush mund të lidhet dhe të ndihmojë mua për të kuptuar këtë, ju faleminderit aq shumë për të lexuar !!


Fetishes janë zhdukur

[Dita 101 me një rikthim] Një gjë që vëmë re është se kërkesa ime për fetishët e mi të shtrembëruar sëmuren po bie shumë.


Në kulmin tim të PMO, kur brinaria, poshtërimi, sportet ujore dhe mashtrimet nuk më bënë të vështirë, e gjeta veten duke kaluar orgazmat e mia më të mira për tranny pornografike. Kjo më ka neveritur, por unë isha pak i detyruar për të, dhe pasi që absolutisht asgjë nuk më bëri më të vështirë, unë "nuk kisha zgjidhje tjetër" .. Unë u çudita plotësisht nga ajo që po bëja gjatë një lëkundje pasdite, dhe më pas mora një rraskapitës 2 javë pushim (kjo ishte para nofap btw) Fatmirësisht fetishi u zhduk dhe unë mund të dilja përsëri në gjëra të rregullta vanilje përsëri. Por padyshim që unë përfundova përsëri në gjërat e femdom përsëri. Ky është bërë një fetish i vështirë për t'u hequr dorë, por kur shkoj në vija të gjata, ndjenja ime për të më zhduket, dhe shijet e mia fillojnë të përputhen me personalitetin tim dhe atë që unë normalisht gjej tërheqëse Kinks bëhet i vështirë për t'u parë dhe i neveritshëm, derisa unë të bie nga kamionçina dhe të shkoj muaj pa qenë në gjendje të shkoj një ose dy ditë pa PMO

.. Gjithsesi, kjo stuff me të vërtetë punon.


Unë mendoj se pornografi më ka bërë bi / homoseksual, përvoja të ngjashme?

Unë do të filloj duke thënë se unë kurrë nuk kam pasur një tërheqje emocionale ndaj ndonjë njeriu. Asnjëherë Nëse ndonjëherë do të kisha një shtrëngim të çmendur, kjo do të ishte për vajzat. Unë jam 15 vjeç, dhe me sa mbaj mend, kisha gjithsej 5-6 dërrmime. Të gjitha ishin vajza.

Shtrydhja ime e fundit ishte pikërisht një vit më parë, ajo u zbeh pas rreth 3-4 muaj. Unë mendoj se kam filluar masturbimin më shpesh që atëherë. Getting në stuff weirder. Tani u bëra homoseksual. Unë sinqerisht mendoj se porn fucked atë. Fillova të masturboj kur isha 11 (mendoj).

Gjë interesante është, unë një herë shkova pa pornografi për 4-5 ditë, dhe kisha një dëshirë të tillë për të masturbuar - për të drejtpërdrejtë pornografi. Unë nuk mendoj se kam qenë ndonjëherë kaq i eksituar në 1.5 vitet e fundit ndërsa më tërhiqte porno. Pastaj e tërhoqa atë dhe fillova të shikoj pornografi përsëri, të gjitha njësoj

Dhënia e një përpjekjeje tjetër për të porsalindur, pasi kam masturbuar dy herë sot.


Unë isha në gjendje të kisha përsëri kompjuterin tim, në dhomën time, në mënyrë private, dhe natyrisht këtu fillojnë problemet. Filloi si kushdo tjetër mendoj. Ju e shihni këtë pornografi, kjo pornografi tani është e mërzitshme, ju kërkoni më shumë, tani kjo është e mërzitshme. Skedat dhe shkarkimet dhe torrentet etj etj dhe kështu me radhë etj. Ju merrni idenë. Funshtë argëtim, është emocionues, është toksik. Prettyshtë goxha varur nga Zoti i varur, gjithashtu. Unë jam duke e bërë atë për vite tani. Më kujtohet një herë kur një grua që urinonte në gojën e një gruaje tjetër ishte groteske, tronditëse dhe disi gazmore. Atëherë ishte paksa e nxehtë, pastaj disi e mërzitshme. Vitet vazhdojnë dhe ju pyesni veten kur do të mbarojë. Asnjëherë nuk është përgjigjja. Dhe kur ejakuloni dhe videon, zërin dhe gjithçka që një grua po hedh kremin në fytyrën e një gruaje tjetër, duhet të pyesni veten, a është koha të ndaleni?

Po, është përgjigjja, mjaft qartë.


Meqenëse abstenoj për tre ditë në të njëjtën kohë, gjërat fetish nuk më interesojnë më - truri po rivendoset

Ashtu si shumica e njerëzve këtu, unë jam duke u përpjekur të shkoj për një brez të gjatë 90 ditësh. Unë kam qenë në gjendje të bëj vetëm deri në 12 ditë dhe tani kam zgjatur për tre ose katër ditë në të njëjtën kohë.

Megjithatë, e gjej veten më të interesuar për pornografinë më ekstreme që më pëlqente. Më bën të lumtur që po shërohem. Natyrisht, do të doja të kapërceja PIED.


Gjetur problemin tim, por a mund të jetë fikse?

Nuk isha i sigurt se ku të shkoja ose kujt të shkoja për këtë, por thjesht doja ta ndaja këtë, sepse ndihem sikur jam vërtet në diçka.

Vite më parë unë u bëra një e varur nga pornografia dhe përfundova duke u ngritur kur shihja penis në një video porno. Unë isha i hutuar për mjaft kohë derisa fillova në mënyrë misterioze të bashkoja copat. Duke qenë një masturbuese, isha në një mendje me penisin tim në moshë të re, në thelb është mënyra se si kërkoja kënaqësinë e fundit. Unë u bëra i ndikuar nga pornografia, duke menduar se kisha nevojë për një penis më të madh, në mënyrë që të bëja më shumë përshtypje për vajzat me të cilat kam biseduar rreth moshës 14-15 vjeç, në mënyrë të ndikuar që të kërkoja artikuj, teknika etj., Pothuajse në një mënyrë obsesive. Ishte atëherë kur gjërat filluan të marrin një kthesë konfuze (reagimi i ndryshëm seksual).

Më në fund kisha ngritje pak më të dobët që më hutoi, por një ditë vura re se isha në këmbë por jo vetëm për shkak të vajzës në video, por ishte për shkak të penisit të yllit porn porn. Për disa kohë më hutoi derisa jeta sorta mori një rrugë tjetër dhe pornografia mungoi në jetën time të përditshme. Por më pas u ngrit përsëri vite më vonë me një ndikim më të fortë, kjo më bëri të futem në pornografinë TS, të përpiqesha të shikoja pornografi homoseksuale si një mjet për të testuar veten etj. Unë kisha vërtet frikë të shikoja një skenë M / F sepse e dija që do të ngrihesha sapo të shihja penisin e tij kur e dija që nuk më pëlqente kurrë në pjesën në të cilën më pëlqejnë pjesët e trupit të femrave.

Fillova të vendos në të pjesë, duke i bashkangjitur si enigma, sepse kjo ishte ajo që ishte, një enigmë e komplikuar. Për shkak të masturbimit dhe përdorimit të pornografisë sime të përditshme, unë përfundimisht u bëra i pasigurt për penisin tim, sepse femrat në video ishin gjithmonë me djem që kishin penise të mëdha. Bëra fotografi të minierave për vajzat që i njihja ndërsa ata fotografi të tyre nudo për mua, kështu që penisi im ishte një punë e madhe për mua. Ndërsa hyri pasiguria ime, kjo më bëri të dëshiroj të di si të gjej një penis më të madh, duke u fiksuar në të njëkohësisht. Dhe kjo çoi në mua që të kisha një lidhje empatike me yjet porn porn, duke e ditur që nuk mund të isha në madhësinë e tyre, ata disi u bënë një medium për mua që të ngrihesha sepse unë automatikisht do të vendos veten në pozicionin / trupin e tyre sepse janë ata Doja të bëja seks me ato gra, është penisi i tyre që doja të kisha. Pra, duke i parë ata të ngritur automatikisht do të më bënte të ngrihesha, duke pasur nevojë për një pamje tjetër të një penisi më të madh të ngritur për të më dhënë një mbledhje. Qoftë vetëm vetëm me pamjen e një vajze apo vajzash, ereksioni do të jetë shumë më i dobët sepse nuk do ta kisha atë medium, motivin për të më ngritur sepse jam e pasigurt nga vetja ime.

Dhe kjo është mënyra më e thjeshtë për ta shpjeguar, do të doja të kishte një shpjegim shkencor dhe më të detajuar, por nuk mjafton që kjo të ndodhë që të studiohet, por unë e di që kam të drejtë, pavarësisht nga provat shkencore. Kindshtë disi si një binjak të mos jetë në gjendje të bëjë asgjë pa binjakun e tij / saj me ta, ata duhet të jenë së bashku në mënyrë që të jenë të sigurt dhe të bëjnë ndonjë gjë për shkak të një lidhjeje që ua ndërpret aftësinë e funksionimit pa gjysmën tjetër. Unë kam nevojë për të parë vajzën me një djalë i cili ka një mbledhje të madhe në mënyrë që të ketë një mbledhje më të mirë vetë. Problemi i vetëm është se e kuptova pse reagimi im seksual është i tillë, unë kam idenë më të vogël se si ta kthej atë në të kaluarën, kur mjaftonte vetëm të shikoja një vajzë të bukur për të më ndezur, pa pasur nevojë për asnjë medium në në mënyrë që të arrihet një mbledhje.

Në përgjithësi nuk kam askënd për të folur për këto gjëra, kështu që vërtet jam vetëm me të gjitha këto. Por mbase dikush mund ta përdorë këtë, nëse po kalon të njëjtën gjë, duke menduar nëse kanë një seksualitet tjetër. Çdo reagim do të vlerësohej.

* Vetëm për rekord: Dhe jo, unë nuk jam aty ku jam i vogël, është fakti që penisët e djalit në pornografi dukeshin si punë perfekte prej mermeri grek, duke më bërë të ndihem sikur ishin më të mira se unë dhe kjo është ajo që pëlqejnë vajzat si pornstar.


Dikush eskaloi në një fetish rreth "Të jesh vajza" në pornografi?

Veryshtë shumë zhgënjyese .. gjëja është që unë nuk e di nëse pornografia e saj është shkaktuar apo jo, por gjithçka që di është se nuk e kisha atë para moshës 21 vjeç .. para kësaj kishte të bënte me pornografi vanilje dhe disa porn homoseksualë .. unë kam gjithmonë e konsideroja veten si një mashkull i drejtpërdrejtë, por e urrej se si kjo më bën të dyshoj .. por "të jesh vajzë" më largon më shpejt kur jam në pornografi sesa seksi me vanilje. Unë kam edhe OCD homoseksual dhe transeksual për këtë. .

Kam pasur një rindezje 2-3javëshe në maj dhe pas kësaj, për 1-3 muaj nuk kam pasur pothuajse asnjë nga këto fantazi të çuditshme - kam menduar vetëm për të qenë me gra dhe për të bërë seks me to .. por sapo fillova të mbështesja pornografinë u desh ngadalë kur u përshkallëzua nga një zhanër në një tjetër dhe ja ku jam përsëri ..

A duhet të provoj përsëri? Unë thjesht kam frikë se po i mohoj dëshirat e mia të vërteta nëse nuk i bie pornografisë? Dikush tjetër e kishte këtë fantazi të ngjashme për të qenë vajza?


Celebs nudo? Nuk e mbaj mend herën e fundit kur pata diçka që… ”normale”

Nuk kaloj më shumë kohë në reddit. Unë erdha për ta kontrolluar atë dje dhe interneti po çmendet për disa të famshëm lakuriq.

E vërteta është se unë nuk ndihem tunduar nga distanca për të parë rrjedhjet. Ju mund të mendoni se po e them këtë për të demonstruar se sa larg kam arritur dhe sa jam shëruar nga varësia ime nga PMO.

Megjithatë nuk është e vërtetë. E vërteta është se unë kurrë nuk mund të arrij vetëm në foto nudo. Vende si gonewild dhe porno të tjera "vanilje" nuk ishin kurrë të mjaftueshme që unë të zbres. Pa hyrë në ndonjë detaj, fjalë për fjalë nuk mund të arrija të mbush gjëra kaq "normale". Unë kisha nevojë të shikoja pornografi që ishte aq e sëmurë dhe e prishur, saqë fjalë për fjalë ndjehesha e turpëruar për shkak të saj.

Unë kam qenë në gjendje të vështirë për gati 6 muaj, dhe ndërsa e di që kam bërë hapa të mëdhenj në shërimin tim, unë mund t'ju them me sinqeritet të plotë se unë gjithmonë do të jem i varur nga pornografia. Dhe unë gjithmonë do të jem i varur nga një lloj specifik i pornografisë. Në një mënyrë të të folurit, unë dëshiroj që nudot e dalë të ishin më joshëse, por nuk janë. Në të gjithë karrierën time të gabuar, fjalë për fjalë nuk mund të kujtoj një rast kur kam arritur ndonjë gjë në distancë "vanilje". Lajmi i mirë është se e di që nuk do ta filloj tani.

tl; Dr. Nuk u ndjeva i tunduar për të parë nudo të rrjedhura sepse unë bëj vetëm një pornografi të pahijshme, groteske. Nuk do të fap sonte.


Ditët e 40, mendoj se seksi ishte shkatërruar për mua nga ZKM

Ndihem shumë keq për shokët në këtë forum që po luftojnë me nxitjet dhe mundësinë e rikthimit. U bashkua me rrugën e abstinencës pothuajse 40 ditë më parë, dhe ndjeja sikur hodhi larg një hoodie të vjetër shumë të rehatshme.

Po, më ka pëlqyer shumë, por është thjesht një kapuç budalla, nuk do të humbas gjumin për shkak të tij. Mësova për masturbimin kur isha rreth 8 dhe 15 vjet më vonë, mendoj se çdo gjë seksuale është shkatërruar për mua. Nuk ndiej asnjë shtytje seksuale edhe 40 ditë abstenim. Unë mendoj se e gjithë sprova ka qenë mekanike dhe fiziologjike për kaq shumë kohë sa jam mpirë plotësisht nga përvoja.

Unë kam kaluar të gjithë ylberin e fetishit dhe shthurjen dhe kam dalë plotësisht i mpirë. Punësova një shoqërues dhe nuk mund ta mbaroja edhe pse ajo ishte shumë e ëmbël, shumë tërheqëse dhe më vuri plotësisht të qetë. Kisha arritur shumë deri në pikën ku vetëm format shumë të paligjshme të pornografisë mund të merrnin një ngritje nga unë.

Unë mendoj se kjo është arsyeja pse po e shoh abstinencën kaq të lehtë. Asgjë nuk është në dispozicion përgjithësisht jashtë rrjetës së errët që do të më entuziazmonte dhe zgjohej. Asgjë nuk shpërndahet lirshëm në jetën time të përditshme që mund të më entuziazmojë.

Unë me të vërtetë nuk e di pse po e postoj këtë, ndoshta për të shërbyer si paralajmërim për njerëzit që konsiderojnë NoFap. Bëni para se të bëhet vërtet keq dhe të dëmtoheni përgjithmonë.


pornoja më ka kthyer në një çoroditje.

Pjesa e zhveshur.

Varësia ime nga pornografia filloi në shkollën e mesme. Në vitin e parë, nuk ishte shqetësim. Por me kalimin e kohës, unë fillova ta shikoja atë më shpesh dhe çoroditja vazhdonte të rritet. Fillova të bëhesha më pak shoqëror dhe madje do të kaloja ngjarje shoqërore në mënyrë që të mund të shikoja pornografi. Dikur isha i kënaqur me fotografi nudo të rregullta të vajzave. Por për shkak se varësia ime vazhdonte të përkeqësohej, unë tani shikoj vetëm mut të ndyrë. Dikur mendoja se BDSM ishte e çuditshme, por pasi fillova ta eksploroja atë, ndizem shumë lehtë. Unë gjithashtu hyra në video që përshkruanin gratë që përdhunoheshin, dhe gjithashtu Beastiality.

Më e keqja nga të gjitha ishte pornografia për fëmijë. Më vjen shumë turp që varësia ime u keqësua shumë. Fillova ta bind veten se nuk është keq. Unë e binda veten time në rregull të shikoja video të fëmijëve të zhveshur. Kam arritur në pikën ku kjo varësi po shkatërron marrëdhëniet e mia dhe jetën time. Unë kam menduar edhe për vetëvrasje, sepse ndjehem sikur është e pamundur të dal nga ajo. Asnjëherë nuk e mora seriozisht varësinë nga pornografia dhe mendova se mund ta bëja në çdo moment, por tani që kam vërejtur se sa më ka bërë të qeshur dhe të çoroditur, ndihem shumë e turpëruar.

Unë do të filloj të shkoj në terapi, dhe shpresoj se mund ta lë këtë pas meje.

Karlist1918

Porno na ka shtrembëruar të gjithëve, na shtyn të bëhemi gjithnjë e më keq në atë që ai vendos të shikojë dhe të tërhiqet nga ai. Duke na larguar nga ajo që është e mirë dhe e natyrshme në seksualitet.

Por ne kurrë nuk kemi shkuar shumë larg. Të qenit larg pornografisë, qëndrimi larg pornografisë na lejon të shërohemi dhe të marrim mendjet tona. Unë kam qenë i lirë që nga fillimi i këtij muaji dhe tashmë kam filluar t'i shoh gjërat ndryshe.

Mos hiq dorë nga vetja burrë, nuk është e pamundur. Të gjithë po luftojmë, të gjithë e kemi të vështirë, por po çlirohemi.

HeartTelegraph2

Shumë i sigurt se është varësia e përshkallëzuar nga pornografia që ju ka çuar në pornografi për fëmijë. Pyes veten se sa të tjerë kanë arritur atje (thjesht për shkak të pornos).

Gjithçka që kam parë këtu tregon që këto mendime përfundimisht do t'ju lënë nëse jeni në gjendje të ndaloni për një periudhë të zgjatur. Mund të duhen muaj duke pasur parasysh sa i ri keni qenë.

Bërja e azhurnimeve të përparimit këtu Kam gjetur vërtet të dobishme për të arritur deri në ditët 30.

Unë gjithashtu mendoj se terapia është një ide e shkëlqyeshme sepse ju duhet të nxirrni sekretin në dritë me dikë në jetën reale për fuqinë e tij që të fillojë të zvogëlohet.

Por mbase shikoni edhe takimet e MSA - shumë të varur nga pornografia shkojnë atje (të paktën atje ku kam qenë në të). Ka takime telefonike dhe online gjithashtu.

Batata2019

Unë jam i kënaqur që ju zgjoheni nga ky makth. Kjo është vërtet e trishtueshme. Ne fillojmë të shikojmë pornografi kaq të re pa ditur për rreziqet, shkallëzimin, varësinë.

Por ju zgjoheni dhe kuptoni se kjo nuk është pjesë e jush, dhe kjo është aq e mirë.

Filloni të bëni modalitetin e vështirë, pa PMO, filtra dhe gjithçka tjetër. Do të jetë një rrugë e çmendur, por mos u dorëzoni, ia vlen. Unë kisha shikuar disa gjëra të tmerrshme në emër të kësaj varësie, gjëra që do të më gjuanin përgjithmonë, por gjatë procesit të shërimit unë gjej seksualitetin tim të vërtetë, të cilat nuk përfshijnë ato gjëra të tmerrshme. Dhe shpresoj se e njëjta gjë do të ndodhë me ju.

Sipas mendimit tim, meqenëse varësia ndaj pornografisë është një gjë "e re", duhet t'i mbani detajet për vete dhe të mos i thoni asgjë për këto detaje terapistit tuaj.

Mos harroni të mos hiqni dorë.

Filthy_McNasty1

Edhe unë

shaspasa

Siç është përmendur në shumë komente, fetish zhduken pas disa kohësh nëse abstenoni nga Porn. Nga përvoja ime, çdo ditë kur abstenoni, do të ndjeni dëshirat që bien. Mos mendoni për një kohë të gjatë, thjesht merrni atë një ditë në një kohë. Shumica e gjërave në të cilat jeni duke u detyruar aktorët ose ata mund të mos kenë pjekurinë të vendosin vetë. A doni që kjo të ndodhë me dikë që njihni ?? gjëra të tilla do të bëhen derisa të ketë kërkesë për to.

Ju largoheni nga kjo, është një hap në drejtimin e duhur për ju, si dhe njerëzit e prekur prej tij. Të gjithë ju mbështesin


Unë kam arritur fundin tani mendoj - pornografia më bëri të mendoj se isha biseksual… nuk jam!

Historiku i shkurtër:

32 vjeç - Beqar - Kam humbur GF 2 muaj më parë për shkak të PIED tim - Keni depresion dhe në listën e pritjes për të parë një terapist.

Pra, nga sa kam lexuar në YBOP, pornografia ju detyron të kërkoni gradualisht pornografi më ekstreme në mënyrë që të vazhdoni të merrni dopaminën tuaj të lartë.

Kjo është shumë e vërtetë. Nuk mund të shikoj më një çift duke bërë seks në pornografi pasi nuk bën asgjë për mua. Më duhet të shikoj gjithashtu seks në grup, banda, orgji, pornografi fetish dhe tip tabu.

Kohët e fundit unë kam qenë duke parë Bi Porn ku djemtë janë bi dhe ata bëjnë një bandë gjëra homoseksuale së bashku.

Nuk mund të shikoj pornografi thjesht homoseksuale, duhet të ketë të paktën një vajzë në klip, por bi pornografia po më largonte ndonjëherë.

U bashkua me një faqe swingers dhe regjistrova profilin tim si BI dhe se unë isha duke kërkuar për çifte BI për ta provuar këtë. Pas disa mesazheve mbrapa dhe përpara me një çift pak më të vjetër se unë, ne rregulluam të takohemi për një pije të enjten e kaluar.

Unë në fakt shkova dhe u takova me ta, por gjatë gjithë kohës që po shikoja djalin dhe po mendoja se nuk ka asnjë mënyrë se do të doja ta prekja atë në dorë, pa marrë parasysh intimitetin me të, pavarësisht nëse gruaja e tij po bashkohej me ne . Nuk është se jam homofobe, thjesht nuk jam homoseksual, nuk jam bi dhe nuk kam ndjenja të vërteta ndaj burrave përveç fantazisë që erdhi me shikimin e këtij lloji të pornografisë.

I bëra arsyetimet e mia dhe u largova dhe më pas e fshiva profilin tim në këtë faqe interneti.

Unë me të vërtetë duhet të kthehem në normalitet. Unë kam provuar që kur zbulova këtë lëvizje pa fap në maj, por kam arritur të kaloj vetëm dhjetë ditë dy herë.

Unë me të vërtetë do të doja të filloja takime përsëri. Të hidhesh nga vajza që dashuron për shkak të PIED është gjëja më dëshpëruese që mund t’i ndodhë një djali. Isha aq i poshtëruar dhe poshtë, saqë mendova se do të isha më mirë i vdekur. Jo se do ta vrisja veten qëllimisht vetëm se nëse një makinë do të kalonte para meje shpejt do të mendoja se do të ishte me të vërtetë mirë nëse do të humbiste kontrollin dhe do të plugohej në mua dhe t'i jepte fund jetës time, atë lloj gjëje.

Por po unë do të doja të filloja takime përsëri pasi jeta ime është shumë më e mirë kur jam në një lidhje por nuk do ta lejoj veten ta bëj këtë derisa të bëj modalitetin e nëntëdhjetë ditëve të vështira sepse ajo që është pikë në duke shkuar rreth një rrethi të pafund të poshtërimit sa herë që nuk arrij të mbledh një mbledhje me një vajzë që më pëlqen. Gjithashtu nuk është e drejtë as për vajzat.

Dita e katërt në këtë moment. Shpresoj se mund ta bëj këtë.


Fetishet e mia janë dobësuar shumë. Kur nuk jeni duke masturbuar për të bërë fetish, ju ndaloni së përforcuari lidhjet dhe ato dobësohen. Seksi i rregullt "vanilje" është bërë shumë më mahnitës për mua, saqë nuk kam më nevojë për fetish.

http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/2td3xz/will_my_fetish_disappearweaken/cnxz6wq


A nuk shëron cifra incest dhe fetish të tjera të çuditshme seksuale?

tohellwithpop

Unë kisha edhe disa fetish as edhe një të madh, por unë mund të them që shkakton. Por tani ata nuk më mashtrojnë. Në fakt e urrej veten se si isha i mbyllur në ato fantazi. Pra, mos u dorëzoni, mbajeni punën tuaj!

Najivdv12

Unë kisha shumë fetish deri sa i mbarova, thjesht mos u shqetëso për këtë. Do të kalojë. Herën tjetër kur një mendim fetish të vjen në mendje mos u streso për ta bërë atë të zbehet dhe përpiquni të mos thoni / mendoni gjëra të tilla si "Unë nuk duhet të mendoj për këtë" ose "kjo është kaq e gabuar", sepse kjo do të theksojë vetëm në ajo

Blunt_knife_fight

Unë isha shumë në fetish këmbë, tani nuk jam. Unë jam praktikisht i lirë nga ajo. Unë mendoj se arsyeja që praktikisht nuk është plotësisht është sepse unë kuptoj pse këmbët ishin seksi, shumë njerëz nuk e bëjnë. Isha gjithashtu shumë e interesuar në gjëra anale, madje më shtynte çdo gjë vagjinale.

Tani ndihem sikur kam normalizuar.


Sekreti im më i errët

Sekreti im më i errët ishte lloji i pornografisë që pashë. Siç e dini shumë prej jush, desensitizimi dhe mërzitja na bëjnë të kërkojmë pornografinë më ekstreme që mund të gjejmë. Ajo ndjehet e PYETUR për të pasur atë pjesë të turpshme të mua në të kaluarën.

Skaterfist

Unë mendoj se ka shumë persona që nuk janë krenarë për gjërat që kanë parë. Shikoja të gjitha llojet e gjërave si hentai (madje edhe llojet "loli"), gangbang, PD, orgji dhe gjëra të tjera. Kjo është vetëm një pjesë e varësisë. Ju duhen gjithnjë e më shumë gjëra të çuditshme derisa nuk mbetet asgjë për tu zgjuar. Mos mendo për këtë. Përqendrohuni në jetën tuaj të re! 🙂

Grandmasterevo

Dikur shikoja Hentai dhe lexoja Doujins, disa prej të cilëve kishin fëmijë në to. Unë nuk kam PMO që nga shkurti, por unë fuqimisht mendoj se zotëroj të kaluarën tuaj, duke pranuar arsyet që keni bërë atë që keni bërë dhe të falni veten është mënyra numër 1 për të pasur sukses në nofap.

Turpi dhe ikja e turpit, ose paaftësia për t'u marrë me realitetin është një arsye e vërtetë që njerëzit shikojnë pornografi dhe fap kaq shumë. Ishte arsyeja ime, të paktën, dhe nuk dua që të dështoni sepse mendoni se njerëzit nuk mund ta kuptojnë ose pranojnë atë që keni përdorur për të dështuar.

Okshtë në rregull, e dini? Diçka është ngatërruar me të vërtetë, por ju nuk po e bëni atë më, është në të kaluarën dhe nuk është në të vërtetë një pjesë e jotja nëse nuk vazhdoni ta lejoni të jetë.

fatedtofap

E di se çfarë kuptoni, ndiheni gabim, por duhet ta lini atë të jetë pjesë e së kaluarës suaj. Sa më shumë që përpiqeni dhe ndaleni dhe përkushtoheni vërtet në NoFap, aq më pak 'intensive' do të jetë shija juaj në pornografi.


I SIKUR & I LODHUR, Fetishi ka shkuar shumë larg. Ndihmoni!

Hi guys, unë ulem para laptop tim në Londër në 24 duke shkuar në 25 vjet të vetmuar, të hutuar, të frikësuar dhe më të lodhur. Unë fillova të përgjoj kur zbulova pornografinë në moshën 15, do të përpiqem ta mbaj atë të shkurtër dhe të thjeshtë.

I fetishizuar mbi porn fetish këmbë, e cila pastaj gjatë viteve escalated në dominim, fytyrë të ulur etj Fast përpara orë, disa vite poshtë vijës unë shoh trurin tim duke dashur më shumë, më shumë dopamine, kam kërkuar një emocion të lartë, kështu që kam testuar porno transexual, porn tranny, porn shemale dhe çfarë keni.

Fillimisht u çudita pasi e pashë, mendova se po bëhesha homoseksual, e cila më pas u përshkallëzua në HOCD. Duke pasur mendime homoseksuale, nuk mund të dilja me javë të tëra, kisha këshillime dhe ajo periudhë ishte një nga periudhat më shkatërruese të jetës sime. Pasi lexova forume, libra dhe këshillime të ndryshme kuptova që nuk isha homoseksual por ishte thjesht një fetish që kisha, pasi dëshiroja më shumë pornografi hardcore. Pasi kam lexuar shumë libra, të gjitha përgjigjet i kam në kokën time.

E di që pornografia shemale është thjesht një fantazi që kam, dhe jam lodhur nga kjo pornografi e ashpër. Unë jam lodhur nga hapja, ne britanikët e quajmë atë (Wanking), por unë jam i lodhur nga të gjitha, unë jam shumë i lumtur që kam gjetur këtë komunitet, ju lutem lini disa fjalë inkurajuese. Unë jam poshtë kësaj rruge të errët. Unë dua të lë duke shikuar pornografi shemale, pornografi fetish këmbë dhe pornografi të gjithë së bashku. Duket se zgjas vetëm 2 ditë, por me të vërtetë dua të lë përgjithmonë .. Kur nuk shkoj për më shumë se 2 ditë, besimi im rritet mbi çati, ndiej se mund ta pushtoj botën, atëherë ndonjëherë kam dëshirë të shkoj përsëri në pornografi, porn shemale, porn fetish këmbë dhe spiralja e mbrapshtë është rikthyer. Ndihem i pavlefshëm, i vetmuar dhe i frikësuar. Thjesht mendova se do të ndaja përvojën time duke parë se ka edhe të tjerë atje si unë. Ju lutemi lini disa fjalë inkurajimi, Faleminderit shumë


Bërja e një burri dhe humbja e feminitetit tim

Dikush nga ju që jeni fapstronautë seriozë duke filluar të zbulojë se tendenca të çuditshme po ndodhin brenda jush? Se keni filluar të veproni më shumë si një mashkull sesa një femër? Po bëheni më pak duke dëgjuar dhe Stewart Smalley dhe më shumë Aragorn?

Këtu hyjnë gjërat e mia të çuditshme. Gjatë gjithë jetës time jam ndjerë si një grua brenda. Kjo ndjenjë shkon njëkohësisht me një varësi të përjetshme për PMO (unë jam 29 vjeç dhe jam i varur për ndoshta 20 vjet). Shumë nga problemet e mia rrjedhin gjithashtu nga abuzimi kronik, i qëndrueshëm dhe intensiv i fëmijërisë, për të cilin flas më vonë. Sidoqoftë, në fillim të tre brezave të këtij viti, unë dëshiroja të vishja rroba shumëngjyrëshe. Bleva një çift kapuçesh që përshtaten ngushtë, një ngjyrë vjollcë dhe të kuqe, dhe tjetrën të zezë. Ata ishin femëror duke parë mënyrën se si binin mbi konturet e trupit tim. I vishja në takime dhe jashtë, dhe ndjehesha shumë e frikësuar, por edhe e lumtur që askush nuk më bërtiste ashtu siç bëri mamaja ime kur isha e vogël përherë duke dashur ndonjë gjë të mirë për veten time. I kam veshur për një kohë të gjatë. Por unë vazhdimisht u tërhoqa më shumë nga vëmendja që fillova të merrja nga burrat. Unë nuk jam homoseksual. Më pëlqen pidhi haha. Sidoqoftë, ndërsa vija ime u rritën, vura re disa gjëra të çuditshme që ndodhnin:

 1. Epo, dy ditë më parë, i hodha poshtë ato kapuçat. Unë isha duke shkuar në një parti duke veshur kapuçin tim të zi me vajza, dhe ndërsa po dilja nga makina, pata një moment zbulimi si: "Hej, ti e di çfarë, unë dukem si një vajzë e ndyrë që e vesh këtë". E grisa kapuçin dhe do të shkojë në Vullnet të Mirë. Unë jam gjithashtu duke hedhur poshtë një tjetër.
 2. Unë kam qenë gjithashtu një lloj shumë i dëgjuar i djalit i varur në kod. Unë gjithmonë e lejoj gruan të marrë përgjegjësinë, të takohet me gra që kanë bagazh serioz që unë gjithmonë përfundoj duke i rregulluar, dhe pastaj fajësohem gjatë gjithë kohës për faktin se nuk ishin perfekte ose nuk ishin mjaft të përsosura. Tani, unë kam filluar të vendos kufij me gratë. Bosët, kolegët dhe gratë që njoh. Fillimi t'i lejoj ata të merren me ndjenjat e tyre dhe të ndjekin atë që unë dua (me respekt për veten dhe për të gjithë njerëzit në vend të vetëm grave). Unë jam një rishtar i madh në këtë, por më ka bërë të ndjehem shumë më mirë. "No More Mr. Nice Guy" po më ndihmon të punoj në këtë drejtim, dhe unë jam akoma duke punuar ushtrimet e librit.
 3. Nesër, po pres flokët që doja të rritesha, sepse ndihem si një grua që i mban ato. Unë do ta bëja sot, por duke ushtruar dhe një ndryshim në orarin e punës hodhi një çelës në atë. Po bëj një stil më të shkurtër, burrëror… dhe pjesa më e mirë është që po e bëj që të mos duket si djalë për të tjerët, por sepse më në fund jam dhe ndihem si djalë! Unë madje jam duke filluar të rrit flokët në vendet e mia balding siç tha berberi im herën e fundit që isha atje! Mund t'a besosh?
 4. Unë gjithashtu priren të kalojnë shumë më tepër kohë me gratë që flasin gjëra më shumë sesa me djemtë dhe vetëm duke bërë merak. Unë dua të kaloj më pak kohë duke u varur nga kriza e identitetit gjinor, nga njerëzit, nga gratë dhe nga situatat e larmishme, të dal dhe të bëj më shumë gjëra, të rri me djema me burrëri (që më kanë frikësuar gjithmonë) etj. Kam ndërmend të blej një pistoletë dhe të shtënat në shënjestër me disa nga djemtë që punoj me më shumë në baza të rregullta. Njëri prej tyre është një veteran i luftës i cili ka ofruar të më mësojë në teknikat luftarake. Shumë e ftohtë.
 5. Po mësoj që edhe burrat e tjerë të jenë burrëror. Burrëror se sa jam. Duke pranuar që unë jam një djalë dhe jo një vajzë. Shumë herë e gjej veten duke nxituar për të dënuar iniciativën e një burri, qëndrimin e tij të lumtur, etj. Dhe për të mbrojtur ngurtësinë e gruas ose të drejtën e vet për narcizëm. Po e ndaloj këtë dhe filloj të identifikohem më në fund me burrat në vend të grave.

Një sfond i vogël për ata që kujdesen: Prandaj, nga këtu vij. Gjithë jetën time jam ndjerë brenda më shumë si grua sesa si burrë. Dhe për të kompensuar atë, unë i jam shtirur botës së jashtme një eksterier shumë macho. Unë vesh rroba paraushtarake, dëboj shumë dhe thjesht përpiqem të dukem e vështirë që njerëzit të mos ngatërrohen me mua. Unë vij nga një fëmijëri ku nëna ime më dominonte emocionalisht, fizikisht, seksualisht dhe psikologjikisht. Nuk kisha kufij kur u largova përveç një fasade të pakuptimtë që nëse dikush e shtyn do të shkërmoqet si një fshat potemkin.

Në 2011 gjërat ndryshuan. Unë bëra hapat e parë për në NOFAP. Këtë vit unë kam qenë mjaft i përkushtuar. Që nga fillimi i këtij viti, unë pata një brez 150-ditor, pastaj një rikthim prej dy ditësh, 93 ditë me një rikthim të rënies së një peme (mos pyet), dhe tani jam në 22 ditë.

Gjithsesi, unë jam shumë i lumtur me ndryshimet që po vijnë mbi mua, dhe asgjë nga këto nuk do të ndodhte pa NOFAP.


lidhje

Paranoja ime hocd është zhdukur. Kam vënë re një javë në nofap se mendimet e mia hocd po zhdukeshin. Kjo ishte një nga arsyet më të mëdha që nuk kam lënë nofap që nga ajo kohë. Tani jam 6 ditë nga 90 ditë, dhe nuk do të ndalem edhe kur e godas atë shenjë. Unë do të vazhdoj Pse Sepse fjalë për fjalë po më ndryshon jetën. Si e shikoj: Tani që kam më shumë kontroll mbi seksualitetin tim, unë do të pushtoj veset e mia më të vogla. Në fund të ditës, të gjithë do të shkojmë në shtëpi. Fat i mirë njeri dhe vetëm e di hocd do të zbehet larg. Nofap është diçka tjetër. Jeta po ndryshon me siguri.


Unë jam 17 vjeç dhe pornografia më ktheu te një pedofil.

Tani titulli është paksa mashtrues, pasi një pedofili është një orientim seksual në të cilin tërheqja kryesore seksuale është tek një fëmijë, dhe unë personalisht jam i drejtë. Sidoqoftë unë kam filluar të gjej fëmijë nga mosha 6-12 vjeç fizikisht tërheqës deri në ngritje. Këto mendime kanë filluar të shfaqen vetëm në 2 muajt e fundit, dhe para kësaj unë mbajta një qëndrim SHUM të fortë anti-pedofil. Por tani, pasi i kam provuar këto mendime pa aftësinë për t'i kontrolluar ato, unë jam bërë më i kuptueshëm.

Unë kam përdorur pornografi që nga mosha 10 vjeç në baza ditore, me përvojën time të parë pornografike që ishte jashtëzakonisht grafike në moshën 8 vjeçare në të cilën shoku im më tregoi një video të shpërndarë për të cilën ai mendoi se ishte tronditëse, por unë dukem çuditërisht interesante (në këtë pikë nuk e kisha goditur pubertetin). Unë kam shikuar kategoritë më ekstreme ligjore të pornografisë për më shumë se një vit tani, kështu që mendoj se fëmijët ishin vetëm hapi tjetër në desensibilizimin, por unë po e luftoj atë. Lënia e pornografisë dhe vizita te psikologu. Unë kam lexuar shumë artikuj duke shpresuar të shoh nëse dikush ka përjetuar ndjenja të ngjashme siç kam në lidhje me varësinë nga pornografia dhe unë ende nuk e kam parë një të tillë, kështu që ndihem sikur është e nevojshme që ky artikull të bëhet për të njoftuar njerëzit që ndërsa mund të jetë jashtëzakonisht e pazakontë, mendimet pedofilike mund të ndodhin si rezultat i desensibilizimit të pornografisë.


Njëherë e përgjithmonë

Unë shkova nga rregullisht duke shikuar pornografinë "femdom" që më bëri të ndihem e turpëruar për veten time vetëm duke shikuar çdo herë në një kohë. Fantazitë e mia ishin ende fetishized, por të paktën unë u bë me pornografi (të paktën për të atëherë). Përfundimisht unë në fakt përfundova ri-trajnuar veten time dhe fantazitë e mia u bënë të pakontrolluara dhe më dominante. Gjithçka që duhej ishte ta kuptosh se ato fantazi nuk ishin me mua në asnjë mënyrë; ata ishin pikërisht ajo që përfundova duke u përshkallëzuar.


Unë e identifikoj si të drejtë, kam qenë në një lidhje për 6 vjet, duke bërë mirë në jetë. Me përjashtim të… Unë nuk mund të ndaloj së masturbuari për porn homoseksual.

Filloi si pornografi rastësore, dhe unë u ekspozova herët ndaj pornografisë hardcore në moshën 7 vjeç (gjeta magjistarët pornografikë të xhaxhait tim në punë dhe i çova në shtëpi me mua). Ndërsa vitet kalonin, unë fillova të shikoja gjithnjë e më shumë pornografi të vështirë deri në pikën ku do të shikoja shemales dhe tani ekskluzivisht pornografi homoseksuale.

Këtu është shkelmuesi, për mua është vetëm një fantazi dhe unë kurrë nuk do ta vendosja atë në të vërtetë. Në fakt, unë pothuajse pata rastin të eksperimentoja me një burrë tjetër dhe kur ai nxori penisin, unë u tërhoqa prapa. Ashtu siç seriozisht as nuk doja ta prekja. Nuk ishte nga faji apo frika, ishte nga mosinteresimi i plotë. Unë përfundova duke kërkuar falje dhe madje edhe ai mund të thoshte se "(nuk jam) homoseksual ose biçikletë".

A ka ndokush në një situatë të ngjashme? Më pëlqen SO, por mendoj se zakonet e mia të këqija mund të ndikojnë në jetën tonë seksuale.


Sa pornografi më vrau pothuajse

Fillova të shikoj pornografi kur isha rreth 14 vjeç, kujtoj se shkruaja seks në napster dhe fillova të shkarkoja gjithçka që mund të gjeja. Të gjithë miqtë e mi po bënin të njëjtën gjë kështu që nuk mendoja se po bëja ndonjë gjë të dëmshme. Ndërsa u rrita paksa, prindërit e mi më blenë një kompjuter për dhomën time, isha rreth 16 vjeç, në të njëjtën kohë fillova të pi duhan. Zbulova se kombinimi i gurëzimit gjatë shikimit të pornografisë ishte një gjë jashtëzakonisht argëtuese për të bërë. Tani jam 28 dhe ende e gjej veten në të njëjtën situatë pak a shumë në të cilën isha kur fillova për herë të parë duke parë pornografi. Gjithmonë e ndieja sikur ishte një zakon i ndyrë, por mendoj se duke ditur që shumica e burrave në shoqërinë tonë po shikonin pornografi më mundësuan të injoroja frikën time dhe të vazhdoja.

Kam zbuluar që nëse do të shikoja pornografi më shumë se zakonisht, për shembull nëse do të kisha një ditë pushim, do të vija re se lloji i pornografisë do të ndryshonte, unë do ta gjeja veten duke parë pornografi më ekstreme. Kjo është pjesa e historisë time që mendoj se më ka ndikuar më shumë. Unë u rrita në një familje të dashur, u mësova se si t'i trajtoja gratë me respekt, kështu që ajo që e pata shumë të vështirë të merrem me të është pse isha në gjendje të shikoja pornografi ku gratë do të keqtrajtoheshin. Unë kurrë nuk do të trajtoja një grua të tillë në 'jetën reale', prandaj pse e lejova veten të shikoja këto video. Do të mërzitesha nga pornografia normale, mendoj sepse kisha shikuar aq shumë, por edhe pse kjo është një arsye logjike pse do të përfundoja duke parë pornografi ekstreme nuk më bëri të ndihem më mirë për ta bërë atë dhe pasi pashë një ekstrem porno do të ndihesha e sëmurë dhe vërtet e neveritur nga vetja. Do të zbuloja gjithashtu që nëse nuk do të shikoja pornografi për disa ditë, atëherë shija ime do të kthehej në pornografinë 'normale', por efektet e shikimit të pornografisë ekstreme do të ishin akoma në jetën time reale.


Unë marr poligrafi çdo vit për të siguruar që nuk kam përdorur pornografi - dhe kaloj, edhe pse ndonjëherë rrëshqas.

I marr poligrafat sepse pranova të shihja pornografinë e fëmiut në ish tim (mbi tre vjet më parë) dhe e ndërtova në vendimin tim të divorcit për të mbrojtur aksesin tim tek vajza ime. Po, e zgjodha këtë. Çdo vit, provoj se nuk kam përdorur pornografi duke u bashkuar me një makinë.

Dhe çdo vit, unë e kaloj testin - pavarësisht nga fakti se çdo vit, unë kam rrëshqitur dhe në të vërtetë kam parë pornografi të paktën disa herë ... Unë e kaloj testimin duke përdorur teknika të ndërgjegjësimit, relaksim dhe dijeninë se nuk jam rrezik për të fëmija im dhe kurrë nuk mund të jetë - jo në një milion vjet.

Unë nuk jam duke mbrojtur pornografinë e fëmijëve ose përdorimin tim të saj - kjo është sa ulët u fundosa ndërsa isha në varësinë më të keqe të varësisë sime - mbi 5 vjet më parë tani. Unë vetëm herë pas here shikoja pornografi për fëmijë dhe u tmerrova kryesisht prej saj - por kjo është ajo që ndodh kur ushqeni gjueti dopamine gjatë më shumë se një dekade. Ju shtyn të kërkoni gjëra që do të stimulojnë një tru që është mpirë deri në "pothuajse të vdekur". Dhe ju do të ndiqni stimulimin edhe nëse ai stimulim gjysmë repulsues dhe gjysmë intrigash.

Tani e di që do të ndjek stimulimin edhe nëse kërcënon gjithçka që më pëlqen shumë.

Kryesisht, "fetish" e mia përfshinin akte të tjera ligjore pornografike, në të cilat nuk do të hyj për të shmangur shkaktimin e njerëzve. Këto janë ende probleme për mua. Por pornografia për fëmijë u bë një pjesë e vogël, megjithëse e caktuar e koktejit, kur e bëja çdo ditë.

E gjithë kjo është gjëja që kam menduar se kurrë nuk do të më ndodhte. Unë jam i tronditur dhe i frikësuar të pranoj edhe këtu. Por unë duhet të flas për këtë.

Nuk e di çfarë do të më thuash. Disa prej jush mund të nxitojnë për gjykim. Por unë e njoh zemrën time dhe e di që nuk jam pedofil apo rrezik për askënd. Njerëzit që më duan dhe njohin historinë time gjithashtu e dinë se kjo është e vërtetë.

Unë jam dikush që e shtyva veten për të kërkuar forma gjithnjë e më ekstreme të stimulimit, sepse isha dhe jam veçanërisht i ndjeshëm ndaj pornografisë. Addshtë varësia ime, dhe unë gjithmonë do të jem e ndjeshme ndaj saj, e di që tani. Duke mos thënë që kam lindur në atë mënyrë, nuk jam i sigurt, por është mënyra se si jam tani. Ndoshta do të ndryshojë, por unë nuk jam duke mbajtur frymë ose mashtruar veten.

Natën e kaluar unë përsëri rrëshqita dhe pashë pornografi ... Ajo u kthye në një gjueti për pornografi adoleshente. Dhe gjatë kërkimit tim, unë u përplasa në pornografinë e fëmijëve. Unë u zmbrapsa - më shumë se kurrë më parë. As afër tundimit. Unë kam qenë shumë i traumatizuar nga ajo për ta shikuar ndonjëherë me qëllim përsëri, unë e di atë. Ndjeva sikur po shikoja vajzën time, të shkatërruar dhe të poshtëruar. Pothuajse ma theu zemrën dhe më mbush sytë me lot ndërsa shkruaj këtë.

Unë kam bërë terapi - më ndihmoi të përballem me shumë demonë. Por kjo varësi është gjë e vet dhe unë e di që nuk kam nevojë për më shumë terapi tani. Unë kam bërë 12 hapa. Nuk e ndieja që i përkisja atje - kultura nuk më shkonte për shtat.

Kështu që sapo vendosa të vija këtu dhe të filloja një sfidë Jo Fap për ditët e 90. Duhet të ndryshoj. Unë kam nevojë për integritetin dhe vetëbesimin tim.

Jam këtu për mbështetje dhe ndjeshmëri. Dua të ndiej që nuk jam vetëm.

Nuk kërkon këshilla. Nuk kërkon "ndihmë". Unë nuk jam i ri në këto qarqe. Unë i di teknikat. Unë e di se çfarë të bëj, dhe e di se çfarë kam nevojë.

Unë thjesht dua të qëndroj përkrah të gjithë juve, pasi ju kam pranuar të gjithëve atë që kam bërë dhe të mos më ziejnë një gjykim ose një etiketë: Dua të më njohin dhe të shohin se kush jam. Jo vetëm një i varur nga pornografia. Jo vetëm një kriminel i mundshëm ose një "ndoshta keqtrajtues i fëmijëve". Jo vetëm një përbindësh apo një shenjtor. Unë nuk dua ta vesh varësinë time si një simbol nderi, apo turpi. Nuk janë të gjithë ata që jam, edhe pse është një pjesë e atyre që jam.

Unë thjesht dua të shihem - të dëgjohem. Dhe të pranohem siç jam. Unë thjesht dua të jem njeri me të gjithë për pak kohë. Të shkosh përtej etiketave dhe gjykimeve dhe thjesht të jesh - por të mos jesh vetëm. Kjo është ajo që më duhet.

A mund të kuptoni se çfarë dua të them?


NoFap + Sex = shkatërron fetish fetare të çuditshme

KUJDES: Postimi mund të përmbajë shkas. Nuk censuroja fjalë të veçanta sepse i gjithë postimi është në thelb një shkas i mundshëm

Kur isha 16 tre vjet më parë isha në kulmin e varësisë sime të pornografisë. Porno yndyrë, tranny pornografi, femdom porn, madje edhe weirdder shit, etj

Unë fillova luftën verën e vitit tim të lartë të HS, menjëherë para kolegjit. Kam përsëritur shumë herë, por kam bërë hapa të mëdhenj. Unë jam ende duke punuar në të, por kam pasur vija të shumta goxha të gjata (nga 3 deri në 5 muaj secila).

Gjatë asaj kohe dëshira për fetish që besoj fort se krijoj pornografi (asgjë kundër fetish natyrore, vetëm ato të krijuara artificialisht) u ul.

Sidoqoftë, në rastin tim, më në fund i vendosa të pushojnë derisa fillova të pushohem rregullisht me vajza të ndryshme. Për herë të parë në jetën time, unë me të vërtetë shkatërrova ato fetish artificialë. Për disa arsye, diçka thjesht klikoi kur fillova të bëja më shumë seks (dhe sigurisht abstenim nga PMO) dhe fetishët e vjetër u zhdukën.

Diçka rreth seksit të vërtetë që e bën fantazitë e çuditshme të drejtpërdrejta të neveritshme. Të gjitha unë e di është se ishte kashtë e fundit që më në fund vrau fetish time tranny.

Pra, nëse ende po luftoni me fetish, mund të jetë me vlerë të përqendroheni në më shumë seks, veçanërisht nga një shumëllojshmëri grash (e di, më lehtë të thuash sesa të bëhesh lol). Gjithë çka di është se më ndihmoi kur u duk sikur disa nga fetishët e mi nuk do të më zhdukeshin kurrë.

Më në fund, duke u hequr qafe disa nga shenjat që pornografia më la në mendje, u ndje (dhe ende ndihet) e pabesueshme. E di që ky postim nuk është saktësisht revolucionar, por kuptova se do ta ndaja - po, ju mund të heqni qafe këto fetish neveritëse edhe nëse mendoni se është e pamundur.


Ditë 250. Duke reflektuar prapa!

[Mosha 24] Të gjitha fetish-et e mia të mëparshme duket se janë gjëra të një të kaluare shumë të largët. Nuk mund t'i shoh më gratë e pjekura si seksi. Unë nuk kam aspak tërheqje seksuale për tezen time (po po e di). Më tërheq një gamë standarde e grave. Duke mos thënë se ka diçka që në thelb është e gabuar në pëlqimin e grave të pjekura. Thjesht duke deklaruar fakte, ju jeni gjykatësi.


Jam i varur nga pornografia mashkullore homoseksuale dhe jam femër.

Unë mendoj se pornografia ka ndryshuar mënyrën sesi unë shoh seksin në një mënyrë më joreale dhe negative. Unë kam filluar të lexoj postime dhe lidhje në lidhje me pornografinë, posaçërisht në faqen e internetit "lufta kundër drogës së re", sa jam shumë e lumtur që gjeta gjysmë viti më parë.

Me të dhe shumë luftë, unë kam qenë në gjendje të zvogëloj disa nga përdorimet negative të pornografisë me kalimin e kohës, prandaj kam qenë në gjendje të kisha përsëri interes për pornografi më të butë, para se të arrija nivelin për të kërkuar përdhunim dhe lidhur, sepse gjërat normale nuk do ta bënin më për mua, diçka që më vuri alarmin e kuq dhe vendosa të ndryshoj.

Por disi, nuk kam qenë në gjendje të heq pornografinë homoseksuale. Jam fiksuar me të ... dhe ndiej se po biem përsëri në anën e errët të saj ... përsëri.

Ndihem e tmerrshme për këtë, ndjej se po lëndoj dikë thjesht duke parë këtë.

Unë thjesht kisha nevojë ta ndaja këtë me dikë, këdo… Unë nuk e kuptoj trurin tim më… lufta me ilaçin e ri nuk është vetëm për djemtë


Kjo është sa e keqe mund të arrihet: rrëfime të varfëra të një të varur

Imagjinoj historia ime është e ngjashme me atë të shumë të tjerëve këtu, por unë kam nevojë ta tregoj të njëjtën gjë. Nuk e di nëse do të ishte qetësuese apo dëshpëruese të dija që të tjerët kanë shkuar aq larg sa unë

Unë për herë të parë gjeta pornografi në formën e Penthouse të babait të mikut tim më të mirë kur isha 11. Unë nuk e kuptova ende, por e dija që më pëlqente të shikoja gratë lakuriq. Kjo më bëri të ndihem qesharak. Zbulova masturbimin kur isha 13 vjeç, dhe lidhja e të dyve ndoqi pothuajse menjëherë pas kësaj kur kuptova se kjo gjë e internetit e sapofanguar kishte më shumë fotografi të grave të zhveshura sesa kisha ëndërruar të jetë e mundur.

Por ishin akoma vitet 90-ta, dhe shkarkimi i fotove individuale fshehurazi - pa prindërit e mi duke vërejtur se për çfarë po përdorja kompjuterin e familjes - kufizoi shumë atë që isha në gjendje të shihja dhe sa shpesh mund ta shihja atë. Më vonë, në shkollën e mesme, do të kaloja fundjavat në shtëpinë e një shoku tjetër, ku shpesh e kishim vendin për veten tonë, ndërsa prindërit e tij ishin jashtë në vilë. Unë do të rrija zgjuar deri në orën 5 ose 6 të mëngjesit duke masturbuar ndërsa ai flinte dhe ngulët duke shkarkuar çdo gjë dhe gjithçka që mund të gjeja. Këto ishin ditët e Kazaa dhe Limewire, kështu që disponueshmëria e papritur e videove filloi të intensifikonte varësinë time, si dhe zbulimin e ngërçeve dhe fetiseve që kurrë nuk do t'i kisha imagjinuar pa internetin për t'i sugjeruar ato për mua.

Kur mendoj përsëri në atë epokë, kujtoj intensitetin e të gjithave. Masturbim për orë të tëra deri në fund, derisa të fërkoja fjalë për fjalë penisin tim dhe të përfundoja me një orgazëm që nuk i dha fund shpërthimit që prisja. Pastaj zbulova se e dyta ose e treta mund të ishte edhe më e madhe, nëse do të kaloja vetëm periudhën zjarrduruese të mbushur me turp pa anuluar çfarëdo që po shkarkoja kur të vija. Deri në orgazmën e katërt ose të pestë gjërat do të fillonin të bëheshin më të dhimbshme sesa të pëlqyeshme, dhe kështu unë do të digjesha thesarin tim të shkarkuar në një CD dhe do të vjedhja për të fjetur për disa orë.

Thellimi tjetër i varësisë sime ndodhi kur unë shkova në universitet dhe pata internet me shpejtësi të lartë për herë të parë, si dhe kompjuterin tim. Fillova të masturboja për pornografi pothuajse çdo ditë, shpesh shumë herë në ditë, dhe zakonisht për një orë ose më shumë në të njëjtën kohë. Safeshtë e sigurt të thuhet se që nga mosha 19 vjeç e këtej, pothuajse çdo herë që kam masturbuar, përfshihej pornografi. Kam humbur orët e mësimit sepse isha shumë i zënë me hov. Dhe gjërat u përkeqësuan vetëm kur zbulova se tenxhere pirja e duhanit do të intensifikonte përvojën. Dhe kështu që u bë modeli: Unë ngrihesha mbrëmjet dhe shikoja pornografi për orë të tëra. Do të përdorja arsyen për të mos dalë me miqtë; posa ndeza atë nyje, ishte Me Time, dhe çfarë ka më mirë se një orgazëm kur je lart? Të dy shkuan së bashku bukur dhe unë bëra vetëm një rezistencë simbolike.

Shpejt përpara dy vjet dhe unë jetoja vetë pas diplomimit pas një ndarje të tmerrshme me të dashurën e vetme serioze që kam pasur ndonjëherë. (Në retrospektivë marrëdhënia jonë dështoi pjesërisht për shkak të varësisë sime ndaj pornografisë, megjithëse do të kalonin vite para se ta kuptoja atë.) Isha në depresion për shkak të punës time me pagë minimale dhe detyrimit të huazimit të parave nga prindërit e mi për të paguar qiranë. Porno ishte pak a shumë jeta ime jashtë punës. Unë nuk bëra shumë gjëra të tjera në mbrëmje përveç të ngrihesha lart dhe të lëvizja në internet duke kërkuar mut më të çuditshëm dhe më të çuditshëm për të më hequr që të më shpërqendronte nga sa e urreja jetën time. Kam kaluar pothuajse çdo fetish që mund të imagjinoni, secili më i neveritshëm dhe i çoroditur se i fundit. Me përjashtim të dhunës dhe BDSM, e cila kurrë nuk bëri asgjë për mua, ndoshta atje nuk ka një fetish që nuk e kam masturboi në ndonjë moment të jetës sime.

Dhe pastaj godita pjesën e poshtme të gurit për herë të parë.

Falë një fatkeqësie të shkurtër një natë në botën e 4chan - një gropë ferri interneti nëse ka pasur ndonjëherë - zbulova një postim të vetëm atje që më tha se çfarë të bëja në Google për të gjetur se ku fshihet e gjithë pornografia e fëmijëve. Sa do të doja të kthehesha në kohë dhe ta gjeja. Me urinë e njohur në gropën e barkut tim që shoqëroi zbulimin e ndonjë fetishi të ri, të amplifikuar rreth një milion herë nga tabu-ja e plotë e asaj që po bëja, isha i pafuqishëm: pëllumbi.

Zgavra ime e parë zgjati vetëm një orgazmë të vetme para se të kisha një panik të një periudhe zjarrduruese në mendimin e asaj që po bëja dhe në pasojat e një veprimi kaq të tmerrshëm budalla. Për një kohë u përpoqa më të mirën time të harroja atë që kisha parë dhe u betova lart e poshtë kurrë nuk do ta shikoja më, por joshja e fetishit më të ndyrë, më të çuditshëm, më të tmerrshëm të internetit ishte shumë e fortë për t'i rezistuar. Unë binged përsëri, dhe këtë herë ajo zgjati për disa ditë para se të përsëris panik / fshini / pendohen procesin.

Sa herë që ndodhte një qejf, unë agonizoja më pas nëse isha pedofil. Do të qaja vetë për të fjetur mbi të, duke u ndjerë si llumi i Tokës, sikur të isha një mashtrues dhe gënjeshtar, i paaftë për të parë miqtë në sy dhe duke menduar tërë kohën, "Sikur ta dinit…"

Megjithatë, ajo që kuptova përfundimisht ishte se nuk kisha ndonjë interes seksual për fëmijët jashtë linje. Ishte pornografia që më ndezi, pornografinë e sëmurë dhe të përdredhur, jo fëmijët! (Faleminderit qij !!) Për fat të mirë, kjo gjithashtu do të thoshte që me kalimin e kohës ajo u bë e mërzitshme, si çdo tjetër nga qindra fetish që kisha kaluar gjatë viteve, dhe dëshira për ta parë atë u zbeh derisa vullneti nuk ishte as i nevojshëm . Kanë kaluar gati dy vjet që nga hera e fundit.

Në fund të fundit, kjo ishte thirrja ime e zgjimit dhe fillimi i kuptimit që kisha një varësi ndaj pornografisë që do të shkatërronte tërë jetën time nëse nuk do të arrija ta kontrolloja atë.

Një tjetër ide ishte paaftësia ime në rritje për të pasur seksin aktual, me një grua të vërtetë. Gjatë pesë viteve të fundit ereksionet e mia ishin bërë vazhdimisht më pak mbresëlënëse dhe madje edhe më pak të besueshme, gjë që çoi në rritjen e ankthit të performancës, dhe kështu në seks më shumë pornografi dhe më pak real.

Kam thënë për ca kohë që duhet të heq dorë nga pornografia, dhe tani më në fund po i përkushtohem kësaj. Unë u shpëtova nga shkas i parë i madh tre muaj më parë duke hequr dorë nga tenxhere plotësisht (ajo kishte humbur tërheqjen e saj ndërsa unë u plak gjithsesi) dhe duke hapur rrugën për të hequr dorë nga pornografia. Tani kanë kaluar më shumë se dy javë nga PMO-ja ime e fundit, dhe unë planifikoj ta zgjas atë brez në pjesën tjetër të jetës sime. (Unë jam gjithashtu duke bërë një sfidë të vogël nofap në të njëjtën kohë për të kuruar një kontroll të keq të vdekjes.)

Kam pasur një përvojë të frikshme sonte, sidoqoftë, gjë që më bëri të ulem këtu dhe të shkruaj këtë histori. Unë e kam shtëpinë për vete tani - unë jetoj me shokë dhome - dhe në të kaluarën kjo do të kishte qenë shkas më vete. Do të kishte qenë një justifikim për disa Me Time, për të ndezur një nyje dhe hov gjithë natën. Dhe ndërsa dëgjova derën të mbyllej dhe kuptova se isha vetëm, mund të ndjeja atë dëshirë të vjetër që rritej në gropën e stomakut tim. Forca e saj më shqetësoi.

Unë u ula këtu dhe imagjinova se çfarë po ndodhte në trurin tim: receptorët e dopaminës që bërtisnin për rregullimin e tyre, të cilin ata do të merrnin nga pornografia dhe tenxhere. Disi vendosja e tij në ato terma ndihmoi. Ai vendosi distancë midis meje - egos, neokorteksit - dhe sistemit të shpërblimit të kënaqësisë zvarranikësh, duke më dhënë një pamje të zogjve të proceseve tradhtare brenda kokës sime.

Dhe tani pothuajse duket qesharake. Nuk jam unë që dua pornografi, është sistemi im i keqfunksionuar i dopaminës dhe e vetmja mënyrë për të hequr qafe ato nxitje është të rindizni dhe të filloni nga e para.

Kështu që unë do të kthehem, të rivendosem në parazgjedhjet e fabrikës dhe t'i jap vetes shansin të kem atë që nuk kam marrë kurrë kur isha i ri: seks i thellë, intim, i pasionuar. Gëzimi i lidhjes me një person tjetër që më ishte vjedhur nga prezantimi im i hershëm në pornografinë në internet.

Disi do të gjej një mënyrë për të bërë paqe me të gjitha mutet e tmerrshme, të ndyra që pashë në të 20-at. Sa për më të keqen e saj: Kam filluar të bëj dhurime mujore në një spital për fëmijë vitin e kaluar si një mënyrë për të bërë disa të mira për të kompensuar të keqen në të cilën kam marrë pjesë. Sa herë që tarifa shfaqet në deklaratën e kartës time të kreditit, unë reflektoj për një moment dhe i them vetes: Kurrë, kurrë më.

tl; dr - Varësia nga porno më bëri të shoh gjëra që nuk mund të shihen kurrë dhe të shkoj në vende që askush nuk duhet të shkojë kurrë.


thread: ndryshimin e interesave

Ndërsa artikujt e përshkruar në këtë post dikur ishin një shkas i madh për mua, unë përdorja kodin nsfw për t'i fshehur ato. Vazhdoni me kujdes

Gjatë viteve të mia të zakonit PMO, interesat e mia në P ndryshuan ndjeshëm nga shumë vanilje në ato më ekstreme, duke çuar përfundimisht në gjëra për ndarjen e gruas, madje edhe për kurorëzimin dhe SPH, si në shijen time të videos dhe fantazive. Unë madje fola me gruan time për ato ndërsa përpiqesha të qëndroja në këmbë. Asaj nuk i pëlqente shumë ideja, por as nuk ishte ofenduar. Ndonjëherë ajo shkonte së bashku me të, më shpesh ajo thjesht e injoronte atë.

Kohët e fundit (mbase pjesërisht si rezultat i seksit mjaft të shpeshtë gjatë pushimeve) kam vërejtur se interesat e mia kanë ndryshuar duke mos dashur të ndaj gruan time me një burrë tjetër, por në fakt kam një grua tjetër të bashkohet me ne, diçka që unë nuk kam qenë interesuar për vite me radhë. Unë nuk jam duke thënë se kjo do të ishte domosdoshmërisht "më normale", por për mua më duket sikur lë një pjesë të madhe të zakonit tim PMO prapa. Stillshtë akoma përtej gjërave të thjeshta të vaniljes, por unë ende jam i lejuar të kem disa fantazi, apo jo?

Ndihem mirë dhe po pres me padurim të kem një 2015 pa PMO!


PMO ndryshoi seksualitetin tim?

Përshëndetje shokë të tjerë. Unë di për përshkallëzimin e pornografisë dhe mënyrën se si truri juaj dëshiron gjithnjë e më shumë dopaminë me çdo fetish. Fillova me pornografinë "vanilje", por shpejt nuk më dha atë "nxitim" që bënte dikur. kjo bëri që unë të përshkallëzohem në pornografi të një seksualiteti tjetër. Nuk e di nëse në të vërtetë më tërheq ajo seksualitet apo thjesht ngazëllehem seksualisht prej tij sepse është "i çuditshëm", ose "tabu". Jam shumë i sigurt se kjo e fundit është, por PMO më ka bërë të verbër ndaj asaj që dëshiroj vërtet. A ka ndonjë mjet ose metodë që mund të përdor për ta kapërcyer këtë? Faleminderit paraprakisht!


A e ka pornografi seksualitetin tim?

300 ditë në pornografi falas dhe unë jam në një gjendje krejtësisht të ndryshme të trurit. Për një kohë kam qenë i pasigurt nëse seksualiteti im ndikoi në llojin e pornografisë që kërkoja, ose nëse përdorimi i pornografisë po ndikonte në ndjenjat e mia seksuale larg pornografisë. Gjatë javëve të fundit, është duke u bërë e qartë se ishte me të vërtetë pornografia që po ndikonte tek unë në ndjenjat e mia seksuale diku tjetër. Unë dyshoj se mbase truri im interpretoi pjesë të 'jetës reale' si pornografi, duke shkaktuar sinjale për të lëshuar dopaminë, si dhe kur pashë dikë ose një situatë që plotësonte kriteret e mia të konsumit të pornografisë.

Kjo më jep një shpresë të madhe dhe është qetësuese të di që shijet e mia tani janë shumë më vanilje dhe drejt. Unë e kam njohur për një kohë sa e fuqishme është pornografia, dhe se konsumimi i saj zakonisht do të rezultojë në një varësi. Unë jam mjaft i befasuar me aftësinë e saj për të ndryshuar seksualitetin dhe preferencat e mia pse.

Suksese te gjitheve. Vazhdoni të bëni ndryshime të mëdha në jetën tuaj, dhe do të arrini atje. Mos u zemëroni duke parë të gjitha rikthimet këtu, shumica e djemve që nuk po rikthehen po vazhdojnë jetën e tyre dhe ata nuk po postojnë këtu, ato ekzistojnë.


Po vë në dyshim seksualitetin tim… Apo është pornografi? (Postimi i gjatë)

Them se duhet të filloj me historinë time

Unë jam një djalë 25 vjeç që gjithmonë kam besuar se ai ishte i drejtë. Duke u kthyer mbrapa me sa mbaj mend, unë vetëm kam pasur ndonjëherë shtrëngime dhe kam dashur të jem me gra. Sidoqoftë, në këtë moment aktual po luftoj me një krizë dërrmuese të seksualitetit, e cila mendoj se është rezultat i përdorimit tim intensiv të pornografisë gjatë viteve.

Udhëtimi im i parë me pornografi filloi në moshën 10-12 vjeçare ku unë do të kaloja netët e mia duke parë pornografi shumë të butë në kabllon e natës vonë. Me kalimin e kohës, përdorimi im i pornografisë filloi të rritet. Gjatë gjithë shkollës së mesme, unë gjithmonë isha topolak me vetëvlerësim jashtëzakonisht të ulët (më bëri të ushqehem detyrimisht) dhe kurrë nuk e kam menaxhuar ose e kam konsideruar veten vërtet të denjë për të ndjekur ndonjë vajzë. Gjatë kësaj kohe unë masturbohem çdo ditë, ndonjëherë duke shkuar më shumë se 2-3 herë në ditë. Shpejt përpara në kolegj dhe këtu jam e rrethuar nga të gjitha llojet e grave të bukura. Edhe njëherë nuk do të arrija kurrë guximin e duhur për të kërkuar ndonjë nga vajzat që më dukej tërheqëse dhe që kisha dërrma. Ajo që unë do të bëja në vend të saj do të shkoja në shtëpi, të fantazoja për vajzën e thënë dhe të masturbohej vazhdimisht për të drejtuar pornografinë duke menduar për këtë vajzë

Ndërsa koha kalonte tani afërsisht 16 vjeç, unë vërej shijen time në pornografi duke ndryshuar; Revista maksimale, lezbike, anal, milf, inçest, përdhunim, amator, prodhim i kompjuterizuar, egërsi, pshurrje, ETJ. Do të kaloja orë në ditë, veçanërisht në verë duke kërkuar gjithnjë e më shumë pornografi. Ndërsa filloj të lodhem nga një lloj, do të kaloja te tjetri. Oh po dhe gjatë kësaj kohe unë gjithmonë do të qëndroja në shtëpi dhe rrallë do të dilja me miqtë e mi dhe tani që e shikoj prapa këtë e kuptoj se kam humbur vitet e mia të shkëlqyera për zhvillimin e NDONJE lloji komoditeti ose "loje" në mënyrë që të flas me gratë . Tani kthehem te përdorimi im i pornografisë… 2012shtë viti 2 Unë jam në të njëzetat e mia, nuk kam pasur kurrë një gf, kam puthur vetëm XNUMX gra dhe natyrisht kurrë nuk kam bërë seks me dikë tjetër përveç dorës time të djathtë.

Ishte në këtë kohë që fillova të pyes veten, "a jam homoseksual?", "A jam i tmerrshëm me gratë sepse në të vërtetë jam homoseksual?" etj… Kështu që tani me këtë mendim duke provuar vazhdimisht mendjen time filloj të shqetësohem jashtëzakonisht shumë, pasi gjithmonë e kam parë veten duke dashur të jem me një grua dhe asnjëherë nuk jam ndier i prirur romantikisht ose seksualisht për të ndjekur një djalë. Ndërsa përdorimi im i pornografisë vazhdonte të konsumonte kohën time të lirë, fillova të hyj në Shemales. Më kujtohet ajo që më bëri kurioz për ta ishte se gif në internet i transexualit duke u depërtuar me një numërues rrotullimesh ... (Unë do të ndalem atje). Po ngrihesha ngadalë dhe tani po kaloja orë të tëra ctrl + T'i videot e panumërta të pornografisë transexuale. Nga shemales tek zonjat që ju e quani unë isha hudhër për të. Pas disa vitesh nga kjo, unë u futa në zonjat dhe më pas nënshtresat dhe më pas kurthet / femrat (4chan) dhe tani porn homoseksual. Përfundimisht pornografia nuk do ta bënte atë për mua më dhe unë do të filloja të shikoja reklama të Craigslist për takime. Kjo më ka bërë që të bëj seks me shemales dy herë dhe të provoj një herë me një djalë, gjë që nuk më pëlqente aspak. Më vjen keq që arrita një pikë si kjo në jetën time, por është diçka që duhet ta pranoj.

Sa i përket përdorimit tim të pornografisë, ajo pothuajse gjithmonë do të ndërhynte në notat e mia, nganjëherë do të humbja klasën sepse rrija zgjuar vonë duke e tundur atë shpesh, kurrë nuk ejakuloja… Sa herë që do të derdhja, do të kaloja nga ndjenja e këtij nxitimi në ndjenjën si mbeturina absolute. Më dukej sikur sikur po hapja skeda të reja dhe po kërkoja më shumë videoja do të filloja të merrja këtë ndjenjë të adrenalinës (e vështirë për t'u shpjeguar) sikur të kisha nevojë të gjeja edhe atë 1 gjë tjetër që të më shtynte buzë. Unë pastaj do të filloja të lexoja në lidhje me "daljen" e historive dhe marrjen e testeve homoseksuale etj për të parë nëse mund të lidhesha, por unë kurrë nuk u ndjeva sikur kjo po më ndihmonte. Në fakt, unë thjesht do të filloja të pyesja veten përsëri dhe të përsëris Ciklin përsëri.

Për t'iu referuar kësaj, unë kisha provuar tashmë në të kaluarën disa javë dhe kjo më ka ndihmuar. Gjatë kësaj vrapimi unë përfundova duke takuar një vajzë që më pëlqeu, por kur shkoja në shtëpinë e saj u bëra jashtëzakonisht nervoze / të frikësuar. Ne ishim në divan në një pikë dhe të gjitha ajo që po bënte ishte ulur pranë meje këmbët tona duke prekur dhe unë isha duke u ndjerë shumë të ngjallur dhe duke filluar për të marrë një trup të plotë nxitojnë si Nëse unë doja të hedhur atë në shtrat etj unë erdhi si 30 sekonda e shikimit të saj të zhveshur dhe ndjeu tepër të zënë ngushtë dhe përsëriste ciklin.

Unë shkova nga "asnjë vajzë nuk do të më dëshironte kurrë sepse jam e shëndoshë" në "asnjë vajzë nuk do të më dëshironte kurrë sepse jam e virgjër", te "mbase asnjë vajzë nuk më dëshiron mua sepse unë në të vërtetë jam homoseksuale"

Unë nuk kam asgjë kundër personave homoseksualë, stilit të jetës etj., Por kur bëhet fjalë për zbritje, vajzat dhe femrat më japin këtë ndjenjë të nxituar. Unë kurrë nuk e kam këtë ndjenjë ndaj burrave në jetën reale. Unë do të thotë që unë mund të vërej një djalë me pamje të mirë dhe të bëhem pak xheloz për të mos u dukur si ai (përsëri vetëvlerësim i ulët) por unë sinqerisht nuk jam ndjerë kurrë i dashuruar ose kam pasur një shtrëngim të një djalë as nuk do të doja kurrë të bëja seks me një djalë (ndërsa jetë i matur / i përditshëm). Unë kam luajtur sporte gjatë jetës sime dhe nuk jam kujdesur kurrë për të parë djem të tjerë të zhveshur dhe nëse do të ndodhte thjesht nuk do t'i kushtoja vëmendje pasi nuk bëri asgjë për mua.

Arsyeja pse po shkruaj këtë postim është se unë sapo u ktheva në pornografi homoseksuale pasi isha gati 4 muaj pornografi dhe fap falas. Unë kam lexuar shumë tema ku ata thonë se unë reboot do të zbulojë seksualitetin tuaj të vërtetë, por pasi masturbohem për femboys dhe derdhje (dhe pastaj masturbohem përsëri 2 minuta pas) Unë nuk kam një ndjenjë e kënaqësi ose paqe e mendjes, por unë sinqerisht ndjej krahët e mi lëkundja dhe mendja është thjesht një turbullirë e madhe siç bëra në kulmin e varësisë sime.

Më vjen keq për postimin e gjatë por thjesht mendova se do të ishte mirë të ndaj historinë time. Nëse dikush këtu ka ndarë një histori të ngjashme me time, ju lutem mos ngurroni dhe komentoni për këtë postim.


Lidhje me koment

Unë e di se çfarë po ndodh, e kam vetë, është e çuditshme! Unë jam drejt gjatë gjithë jetës sime, e dua trupin femëror, dhe megjithatë e gjeta veten time duke parë kurthe, dhe ngadalë duke parë pornografi homoseksuale, gjithashtu kisha një zgjim shqetësues shqetësues për këtë, strangeshtë e çuditshme sepse shikimi i djemve duke puthur nuk e bën atë për mua Mendova se jam BI për ca kohë, shkova te / R / biseksual për të folur me njerëzit dhe për të parë se çfarë ata mendojnë ... disa arrijnë të qëndrojnë drejt dhe disa nuk e bëjnë atë që ndodh ndonjëherë pranojnë veten tuaj edhe nëse ju pëlqen kar, seriozisht e tyre asgjë të keqe në lidhje me të, më shumë se gjysma e planetit e do kar! ju mund të shkoni atje dhe ndoshta të eksperimentoni ...

Por nga përvoja ime, sa më shumë që jam duke rindezur aq më shumë dëshiroja të përjetoja seks homoseksual dhe sa më e pranueshme të isha për seksualitetin tim, atëherë pas 2 muajsh diçka ndryshoi fillova të shoh dicks në kokën time më rrallë dhe nuk më pëlqente të dëshiroja për të përjetuar më gjëra homoseksuale, duket sikur pornografia nxiti një lloj shoqate për dicks që mendonin skena seksi oral dhe anal që po shikoja ekskluzivisht

Nga ajo që unë mbledh së shpejti për të qenë 90 ditë, kjo mund të shkojë në një nga dy mënyrat, ose bëhesh një bi-seksual i vërtetë ose qëndron drejt pa menduar për kar, edhe nëse përpiqesh të bësh eksperiencë gjëra homoseksuale, është në rregull, jo dikush interesohet nëse nuk ju ka pëlqyer, askush nuk ka nevojë ta dijë dhe jo juaj homoseksual apo diçka kaq e ftohtë, shumë njerëz shqetësojnë me seksualitetin e tyre, të gjithë kanë frikë të jenë diçka që është si "e gabuar", rindizni dhe le të shohim çfarë do të ndodhë -

NJE PERGJIGJE

Puna është që unë kam dëshirë ZERO për të bërë ndonjë gjë në jetën reale me një tip. Unë jam duke u treguar drejt i sinqertë. Dhe nuk ka asnjë lidhje me frikën nga ajo që mendojnë njerëzit ose shoqëria. Unë thjesht nuk dua të prek një tip tjetër si kjo. Dëshira nuk është atje. Unë nuk ndiej një dëshirë apo dëshirë të prek një tjetër dudes kar në jetën reale. Problemi është se nuk mund t'i heq këto imazhe nga mendja ime. Ata vazhdojnë të shfaqen. Mendoj se truri im e ka lidhur disi në mënyrë të pavetëdijshme penisin me kënaqësinë pas gjithë këtyre viteve të shikimit të pornografisë. Nëse do të isha biseksual do ta kisha njohur shumë kohë më parë. Veçse nuk jam ndjerë kurrë e tërhequr nga një tip në jetën time. Unë mund të them nëse një dudes duket mirë, por unë nuk dua të bëj asgjë seksuale me të.


Unë jam aq i sëmurë nga njerëzit që shkojnë "DURRR U LINDEN ME UR FETISH XDD", po, sepse njerëzit dalin nga barku i nënës që dëshirojnë të shikojnë banda xhuxh ose çfarëdo gjëje tjetër.


. Ajo filloi me të vërtetë të pafajshëm dhe përfundimisht ajo mori deri në pikën ku unë u për në gjërat më të messed up.

Kam arritur të kuptoj se shikimi i pornografisë më çoroditi mendjen deri në atë pikë sa që fillova të bëja gjëra të çmendura, të cilat as nuk mund t'i mendoja kur sapo fillova të hapem.

Kur sapo fillova, mund të gjeja gjërat më të thjeshta si gjinjtë e grave ose fundet, thjesht forma mund të më nxinte, përfundimisht kjo nuk më shqetësoi aq shumë dhe unë hyra në gjërat më të vështira si një vajzë që depërtohej nga një djalë, përfundimisht sendet lezbike tërhoqën vëmendjen time dhe vazhduan dhe vazhduan derisa unë madje fillova të bëj milfs dhe pas kësaj gjyshja më tërhoqi vëmendjen, e cila në fillim më shqetësoi me të vërtetë dhe vazhdonte të vazhdoja, unë nuk isha i kënaqur me "normal" "Gjërat më shkuan deri në pikën ku unë fillova të shikoj shemales, midgets, homoseksual, fisting, BDSM, njerëz të shëndoshë për të përfundimisht në pikën ku unë vetëm masturbohem deri në gjërat më të çmendura për të cilat as nuk mund të mendoja kur sapo fillova, me të vërtetë doli nga dora shumë shpejt. Përfundimisht mund të arrija gjithçka që kishte të bënte me pornografi, çdo zhanër në pornografi që ekziston, unë kam masturbuar dhe nuk po e bëj këtë, kjo është e vërtetë.

Në këtë pikë pas 35 ditësh që nuk kam masturbuar, unë jam absolutisht e neveritur nga gjithçka që kam mundur deri në të cilën as nuk mund ta mendoj. Unë jam një mashkull i drejtë që mund të bie në dashuri me vajzat, dhe unë jam gati ta mbaj atë në këtë mënyrë për pjesën tjetër të jetës sime dhe jam i neveritur nga mënyra se si varësia ime e pornografisë doli nga kontrolli. (dhe kjo nuk është absolutisht asnjë shkelje për njerëzit homoseksualë dhe bi-seksualë, më besoni se ka një ndryshim të vërtetë në marrjen me burra dhe në dashuri me një burrë)

Asnjëherë nuk u hodha keq për ndonjë gjë të paligjshme thjesht sepse mund të më fuste në burg, por nëse nuk do të lija me kohë, jam i sigurt se do ta kisha bërë, kështu isha ngacmuar vetëm pak kohë më parë


Rivendosni tranny. Së fundi një rrugë prapa për të qenë një njeri.

Kanë kaluar vetëm 10 ditë që kur zbulova këtë faqe në internet rastësisht ndërsa bëja lundrim për pornografi. Duart ulur ndryshuan plotësisht jetën time. Nga një djalë i trazuar dhe i shqetësuar, fetishi i të cilit anoi në transeksualizëm, duke flakëruar 3 marrëdhënie afatgjata gjatë procesit, unë e vlerësoj këtë faqe për jo më pak sesa të shpëtoj jetën time.

E vërteta e thjeshtë është se për 20 vjet kam menduar që masturbimi po më rriste aftësinë seksuale në mendimin se sa më shumë që të përplasesh, aq më shumë do të duash më shumë me një grua. Fal vetveten për të bërë këtë gabim, është një lloj logjike në një mënyrë të vrazhdë.

Siç u përmend, nevoja ime për risi ndryshoi një fetish transeksual dhe për 20 vjet e luftova këtë. Pavarësisht nga ajo që kam provuar nuk mund ta heq qafe atë, siç do ta dijë çdo tranny. Disa muaj më parë unë u çava dhe i thashë partnerit tim aktual që po kaloja, dhe isha aq afër marrjes së hormoneve, me miratimin e mjekut dhe gjithçka. E vetmja gjë që më ndaloi ishte mendimi për lazer në mjekër.

Tregime të gjata të shkurtra. Miqtë e mi të tanishëm mbërthyen me mua. Unë luftoja me dhe me ed, duke u gjithnjë e më shumë të shqetësuar kur ishim së bashku dhe duke përdorur pornografinë si një mënyrë për të frymëzuar dëshirën, por natyrisht procesi i përshkruar në videot në këtë faqe është pikërisht ajo që kam kaluar, më pak dhe pak sukses. Unë përfundimisht do të duhej të përdorja ato pompat penile që unë i konsideroj.

Pra, rreth një javë para se vajza ime të kthehej në shtëpi, gjeta këtë faqe dhe fillova. Kam marrë vetëm një gjysmë cialis këtë fundjavë (nuk ka surpriza kam qenë chomping atë mut për vite) dhe pothuajse veshur atë jashtë shagging. Ndjeva krejtësisht ndryshe, në fakt mund të ndihesha se ishte atje. Vetëm ditët 10 dhe dëshira ime për të është rritur tepër.

Nëse nuk do ta kisha gjetur këtë faqe, do të kisha përfunduar në një tranj të vetmuar të vjetër duke u përpjekur dëshpërimisht të pompoja një karin e rrudhur përpara pornografisë gjithnjë e më ekstreme, por edhe më të pakënaqshme. Në vend të kësaj unë jam përsëri vetvetja. Një djalë normal në një marrëdhënie normale. Insshtë e çmendur. Bettershtë më mirë sesa mirë. Unë kurrë nuk do të kthehem kurrë. Unë e kam jetën përsëri dhe tani dua të ndihmoj të tjerët në çdo mënyrë që mundem. Faleminderit të gjithëve për frymëzimin e shkëlqyer. Ringjalluni !!!!


Unë mendoj se NoFap po më bën të kuptoj se jam homoseksual dhe kjo më frikëson.

Unë kam pasur disa vija të gjata në NoFap dhe mendoj se po më hap kuptimin se mund të jem homoseksual. Por sinqerisht jam shumë i frikësuar për të provuar ndonjë gjë dhe në të vërtetë kam një të dashur tani. Unë me të vërtetë nuk di çfarë të bëj fare. A ka qenë dikush në këtë situatë unike që mund të ofrojë ndihmë? Ose ndonjë pikëpamje do të ndihmonte.


Pornoja nxit fetishizmin, kështu që heqja e pornografisë mund t'i heqë ato. Por fetishes tuaj mund të jetë një pjesë e seksualitetit tuaj kështu që disa mund të merrni më të fortë. Disa prej minave u larguan pas nofap dhe të tjerët u shumë më të fortë. Fetishmat e mia janë mjaft vanilje pse.

Unë shkova 90 ditë disa vjet më parë (dhe përsëri në fillim të këtij viti). Disa nga fetishët e mi janë zhdukur. Unë kisha një çift që mendoj se ishin nxitur vërtet nga pornografia. Edhe kur nuk jam duke ndjekur nofap dhe po dëshiroj që ato fetish të vjetër nuk gjenden askund. Do të doja të mendoja se truri im është rimarrë.

Por unë kam një tjetër fetish që u përforcua nga nofap. Tani është më e fortë se para ditëve të mia të nofapit. Megjithatë, nuk mendoj se është në të vërtetë nofap, mendoj se është sepse jam bërë më e sigurt në atë që jam dhe dëshirat e mia. Unë jam më e sinqertë me veten time. permalink


Si e kam kapërcyer fantazinë time të incestit! / r / NoFap është heroi im.

Unë në fakt duhet të falënderoj / r / nofap për arritjen e kësaj. Ashtu si shumica e njerëzve që shikojnë inçest, unë kurrë nuk kam dashur ta bëj atë në jetën time, por kjo fantazi gjithmonë më bënte të ndihesha mirë sa herë që goditesha. Ishte sikur nuk mund të arrij asgjë tjetër nëse nuk përmban ndonjë material incesti. Hapja si dy herë në ditë dhe inçesti ishte e vetmja gjë që më dha kënaqësinë. Unë mendoj se ishte sepse pashë shumë pornografi dhe kur pornografia normale nuk më mjaftonte, fillova të kërkoja mut më të çuditshëm dhe nuk mund të pajtohesha me BDSM ose mut ashtu dhe përfundova me fantazitë e inçestit.

Tani, pasi kam arritur nofap, unë hap si një herë në javë apo më shumë dhe unë jam në kontroll të plotë të tij. Kështu që, pasi thjesht po përplasem një herë në javë, edhe pornografia e butë është e mjaftueshme që unë të lehtësohem mirë dhe nuk dua të shkoj në masën e inçestit për atë kënaqësi ekstreme. Kështu që njerëzit, duhet të them vetëm këtë, nëse jeni të varur nga ndonjë mut më i çuditshëm si inçest, BDSM, bestalitet, pedofili dhe doni të dilni nga ato, provoni këtë sfidë të nofap dhe shihni rezultatin mahnitës. Mbi të gjitha, kërkohet dëshira juaj e brendshme për t'u larguar nga ajo fantazi. Përndryshe, edhe nofap nuk mund t'ju ndihmojë atje.

Unë nuk e shoh kuptimin për të mos masturbuar në të gjitha dhe kjo është arsyeja pse unë jam masturbim si një herë në 10-20 ditë. Gjithashtu, arsyeja që unë hyra në nofap është që të largohem nga mendimet e mia të inçestit dhe unë jam me të vërtetë i kënaqur që isha gati për të kapërcyer mendimet e mia të incestit. Edhe një gjë që kam për të thënë është, shko bëj ca punë dhe fejohu sa herë që mundesh. Nëse nuk jeni të lirë dhe nëse jeni të lodhur si pas disa lojërave ose palestrës, nuk do të jeni aspak masturbues. Angazhohuni, jini më produktivë dhe më shumë!


Pak më shumë se një muaj brenda dhe unë kam filluar të kuptoj disa gjëra.

Unë kam fituar simbolin tim të parë të yllit dhe sinqerisht mund të them se kjo është më e gjata që kam kaluar ndonjëherë pa pornografi që kur e kam zbuluar për herë të parë shumë vite më parë. Edhe gjatë vijëzimeve të mia më të gjata të NoFap, unë kurrë nuk kam kaluar kaq gjatë pa të paktën shikuar disa gjëra softcore ose hentai, të cilat më pas - befasi e madhe - shpejt do të përshkallëzoheshin përsëri.

Ndihet e mahnitshme, por është gjithashtu shumë e frikshme. Shtë e frikshme sepse filloj të vërej ndryshime të rëndësishme në vetvete, për të cilat nuk kisha menduar kurrë. E fillova këtë gjë për shkak të PIED dhe epshit të ulët me gruan time, por nuk është më vetëm kaq. Nuk e kam idenë pse po ndodh kjo, dhe nëse ka të bëjë fare me pornografinë apo thjesht po i imagjinoj gjërat, por është e madhe.

Po çfarë po ndodh saktësisht? Me vjen mire qe me pyet.

Rreth një muaj më parë e bëra këtë post vërtet të gjatë pasi fillova përsëri. Unë fola për fetiset e mia dhe seksualitetin tim, dhe ndërsa shumica e tij ende qëndron e vërtetë, unë mendoj se duhet të rishikoj përfundimin tim. Ato fetish, ato u zhdukën. Dua të them, natyrisht ato ekzistojnë ende si shkas, por ato nuk më interesojnë më, jo gjatë gjithë kohës. Me përjashtim të një fetish të vetëm, dhe që në fakt është një që më pëlqen dhe argëtohem në jetën time reale seksuale, të gjitha gjërat e tjera shkuan keq. Ato të dukshme të nxitura nga pornografia sapo u larguan dhe ato për të cilat kam një interes të vogël në jetën reale janë akoma atje, por nuk më shqetësojnë më. Unë refuzoj të besoj se truri im me të vërtetë u rindërtua vetvetiu në vetëm një muaj, por diçka patjetër që ndodhi.


LINK

Tip! Kjo është saktësisht ajo që më ndodhi. Unë jam 16 vjeç dhe kam zbuluar PMO kur isha 12/13. Përdorimi im i gjerë i pornografisë më çon në përdorimin e pornografisë homoseksuale për të më ndihmuar të heq dorë, pasi isha plotësisht i sensibilizuar ndaj pornografisë së drejtpërdrejtë me vanilje, dhe pastaj fillova të mendoj nëse isha bi apo edhe homoseksual. Pak e dija, unë lidhja ndjenjën vizuale të pornografisë me jetën reale, dhe për shkak të varësisë sime ndaj pornografisë, seksualiteti im u shtrembërua plotësisht.

Duke parë 2 javë nofap tani, vija ime më e lartë është 21 ditë, unë fjalë për fjalë mund të heq dorë nga gomari i zhveshur i një vajze, (padyshim që nuk do ta bëj), dhe ky mendim i vetëm më lejon të di se truri im po rilon .. Sepse e dija që në fillim se isha gjithmonë i drejtë .. justshtë vetëm pornografia, mendimet homoseksuale nuk do të thonë asgjë nëse lidhet me pornografinë, ti dhe unë me vetëdije e kuptojmë atë .. si / U / nofapsolute tha, nuk është një ide e mirë për të diagnostikuar seksualitetin tuaj bazuar në Porno, më besoni.

EDIT: ky skenar i tërë i shtrembërimit seksual për shkak të përdorimit të pornografisë ka një term të caktuar në nofap, quhet HOCD, ju mund ta kërkoni atë. Shumë prej nesh janë në të njëjtën varkë


LINK

Unë mendoj se njerëz si ju ishin me mendje të ngushtë ... Derisa shoku im i dhomës "homoseksual" (i cili ishte homoseksual për dy vjet) provoi NoFap dhe ai tani është i drejtë. Ndoshta ai është një rast i veçantë, por ju mund të jeni në diçka.


Unë mund të ndjehen fetishes time venitje larg

Natën e kaluar duke shtrirë në shtrat duke u përpjekur të shkundur mendimin e pornografisë kuptova se imazhet në kokë ishin mjaft vanilje në krahasim me disa nga pornografitë ekstreme fetish që shpesh kërkoja.

Sigurisht që nuk u dorëzova dhe isha në gjendje ta lëkundja mendimin në mënyrë efektive.

Qëndro me mua folks. Dita 22.


LINK

Po, mendoj se kjo është ajo që bën një varësi e tepruar. FYI, unë kam qenë në disa vija që variojnë nga 3-7 ditë (fillova 2 javë më parë) dhe unë tashmë mund t'i ndiej shijet e mia kryesisht te gratë, do të thosha si 95%>.

Mund të them se gjatë dy muajve, mendoja se isha bi, por nofap më ka mësuar se unë vërtet e shoh gruan tërheqëse dhe me meshkujt është më shumë një admirim sesa tërheqja seksuale, nëse kjo ka kuptim.

Ashtu si më parë nofap, unë do të shikoja një mashkull tërheqës dhe duke mohuar veten duke menduar për të në ndonjë mënyrë seksuale, por që nga fillimi i Nofap, unë mund të vlerësoj që një mashkull është tërheqës dhe nuk e mendoj fare seksualisht. IMO, nuk ka asgjë të keqe me këtë; gjithmonë do të ketë djem më të mirë se ju (nëse nuk jeni një lloj supermodele mashkull).

DR, DREJTIMI / HEAVILY uljen e pornografisë / tejkalimit të tepërt do t'ju tregojë dritën ndaj seksualitetit tuaj të vërtetë. gl man


LINK

Jam biseksual. Kur për herë të parë pranova atë fakt, mendova se varësia ime ndaj pornografisë mund të kishte të bënte me të, por pas radhës time të parë kuptova që tërheqja ime ndaj burrave po bëhej vetëm më e fortë.


Porn ka qenë që më çon në një vend të errët gjatë vitit të kaluar. Sot është dita që e lë.

Une perfundova. Unë do të jem e vërtetë me veten time: pornografia ngadalë po më tërheq në një gropë. Gjithmonë ka qenë që kur e kam filluar shumë kohë më parë, inç për inç, por tani më në fund kam arritur në buzë dhe e gjej veten duke vështruar në errësirë.

Gjatë vitit të kaluar fantazitë në të cilat kam humbur veten kanë ndryshuar. Secili prej nesh këtu ka fantazitë tona, por të miat janë bërë të dhunshme, të frikshme. Përdhunim, rrëmbim, këto gjëra. Asnjëherë nuk është larguar nga koka ime, por më ka frikësuar. Unë nuk jam i tillë. Unë nuk e përdorur për të qenë.

Veryshtë shumë e çuditshme, të shohësh që efekti nënndërgjegjeshëm i një dekade të përdorimit të pornografisë bëhet diçka që unë mund të shoh. Gjithmonë gënjej dhe i thosha vetes se pornografia nuk po e shtrembëron pikëpamjen time për gratë. Nuk po më vidhos vërtet. Por gënjeshtra është gjithmonë më e lehtë se e vërteta.

Sot është dita që është ndryshe. Po e bëj këtë nënreditim në faqen time, si në kompjuter ashtu edhe në telefon. Unë do të mbaj me vete një bllok shënimesh në çdo kohë dhe do të marr një numër të kërkesave të mia të përditshme - kur ato ndodhin, çfarë i shkaktoi ato, etj. Unë mendoj se të kesh prova të prekshme si kjo mund të ndihmojë. Dhe kam nevojë për ju djema. Shpresoj të gjej ndihmë këtu.


Ndoshta historia ime [20M] mund të të ndihmojë.

Epo, këtu është një sfond i vogël për mua. Unë jam një mashkull i drejtë, student kolegji, që jetoj në një qytet të lulëzuar të kolegjit, i ndrojtur siç mund të jetë, dhe në këto rreth 3 apo më shumë vite kam zhvilluar disa puçrra të këqija qesharake. E fillova lojën fap i ri (11 ose 12) dhe dikur ishim të pandashëm. Të lodhur nga praktika e pistave? Fap Lodhur nga puna? Fap Sapo mbarove duke u varur me homitë? Fap Sapo u kthye në shtëpi nga puna? Fap Prindërit shkuan për të provuar drejtimin e një makine? Fap në banjën e Përfaqësive Mazda. Filloi relativisht e thjeshtë, me seancën e rastit të masturbimit këtu e atje, por ndërsa rritesha, arriti në pikën ku unë do të bëja masturbim shumë herë në ditë, duke marrë një ose dy orë në seancë. Unë e kuptova se kisha shumë skeda të hapura duke parë formate të shumta të pornografisë. Shit, ti e quan atë: pengohem, pornhub, reddit, xvideos, komike për të rritur, vazhdimisht duke kërkuar për diçka të re dhe emocionuese dhe vetëm kohët e fundit u ula me të vërtetë dhe vlerësova ndikimin që kishte varësia ndaj pornografisë tek unë.

Unë fillova duke shikuar gjëra vanilje, vetëm depërtimin tuaj themelor, cumshot, yahta yahta. Ndërsa varësia ime u rrit, unë u futa në disa mut interesante: hentai, gangbang, makina, skllavëri, orgazma të detyruara, dhe unë madje zhytem në gjërat shemale (asgjë e keqe me shemales, thjesht jo diçka që do të interesohesha në jetën reale). Vura re që interesat e mia po bëheshin gjithnjë e më ekstreme dhe gjithnjë e më pak përfaqësuese të interesave të mia të vërteta. Gjithashtu vura re se nuk isha gjithmonë i kënaqur pas një orgazme. Ndonjëherë, gjërat thjesht nuk ndiheshin mirë. Porno u bë shumë e shurdhër dhe unë doja të provoja seks të vërtetë, megjithatë, duke qenë personi i ndrojtur që mbërtheu puçrrat, unë nuk fola me shumë njerëz, e lëre më me ndonjë vajzë. Unë u bëra aq i dëshpëruar saqë vendosa shtesa në listën e craigs duke kërkuar intimitet dhe një ditë arrita në përfundimin se unë thjesht duhet të ndalem së ndyrë duke shikuar pornografi.

Ju shikoni, pornografia shtrembëroi në mënyrë dramatike pikëpamjen time për gratë. Sa herë që shihja një grua që më dukej tërheqëse, automatikisht do të parashikoja të gjitha veprimet seksuale që do të doja t'i bëja asaj, akte seksuale të frymëzuara nga pornografia. E kuptova që kisha filluar të shikoja shumë gra si objekte seksuale dhe se shikimi i pornografisë i bënte çhumanizimin e grave. Pas një reflektimi, kuptova se nuk do të doja që njerëzit të më gjykonin thjesht bazuar në pamjen time, kështu që nuk duhet të bëja të njëjtën gjë për gratë. Për të mos përmendur faktin se burrat dhe gratë që punojnë në industrinë e pornografisë nuk janë përfaqësuese të të gjitha grave. Ata shpesh kanë trupa të shtuar dhe ato që nuk janë shtuar, ato me figura modeli, nuk do të jenë njerëzit tuaj të përditshëm. Përkundër këtij fakti, gratë përreth jush janë ende të bukura në mënyrën e tyre dhe kjo është gjithashtu diçka që unë e kam kuptuar pasi kam lënë porno.

Pas lënies, unë isha në gjendje të përqendrohesha vërtet në gjëra të tjera si shkolla dhe ndërtimi i një marrëdhënie të vërtetë me një vajzë. Tani, po takohem me dikë për herë të parë, me dikë që mendoj se është i bukur dhe nga i cili kohët e fundit kam marrë puthjen time të parë. Seksi nuk ishte as në mendjen time kur vendosa që doja të ndjekja një marrëdhënie me këtë vajzë dhe ende nuk është kështu. Unë thjesht jam i lumtur të përjetoj intimitete të vogla si përqafimi dhe mbajtja e duarve, diçka që nuk do ta kisha imagjinuar kurrë ta bëja ndërsa isha ende një e varur e pornografisë. Unë jam realist në lidhje me pritjet e mia në lidhje me gratë dhe marrëdhëniet. Mund të mos jetë shumë, por kujtoj ditën time të parë të NoFap që ishte 07/02/15. Nuk ka kaluar shumë kohë, por unë kam besim se nuk do të kthehem në shikimin ekstrem të pornografisë si dikur dhe mendoj se kushdo që dëshiron të lë duhet të vlerësojë me të vërtetë ndikimin që pornografia ka pasur mbi ta.

Shpresojmë që kjo të ndihmojë djemtë që ishin në një situatë të ngjashme me të cilën isha, djemtë që nuk kanë bashkëvepruar shumë me gratë, të cilët kanë imazhe të dobëta të grave dhe kanë qenë të varur nga pornografia që në moshë të vogël.


U ngjitën me pornografinë homoseksuale, u rihapën, menduat se ishe homoseksual dhe pastaj jo?

Sa prej jush në fakt u përshkallëzua (ose filloi) pornografi homoseksual, dhe pastaj në atë pikë që ju filluat të shikoni djemtë në jetën reale seksualisht dhe pastaj edhe pas ndaljes (gjatë rihapjes) dhe më pas gjetët urimet tuaja homoseksuale u ulën dhe ishin vetëm një funksion i pornografisë afterall?

Dëshira ime për të parë porn homoseksual është zvogëluar dhe madje unë kam filluar të pyes veten se si e gjeta seksin homoseksual tërheqës, por është sikur tani kam këtë tërheqje të mbetur për djemtë që shoh në jetën reale tani. Pyes veten nëse kjo është truri im që përpiqet të mbajë dopaminën njeriu mbi njeriun, kështu që shikimi i një djali me pamje mjaft të mirë nxit atë që duket si tërheqje? Unë shpresoj dhe mendoj se do të ulet me kohën ..

Por, a e ka provuar ndokush këtë? Sinqerisht mendoj se më shumë djem sesa e kuptojmë që përshkallëzohen në pornografi homoseksuale, por nuk e përmend atë për shkak të sikletit. Por këtu nuk është vendi për të qenë i ndrojtur, i qetë, apo të ndjehet i turpëruar - dikush atje?

Janson2015

Kështu që unë përjetova të kundërtën: Unë jam homoseksual dhe drejt fundit, para një rebooti shumë të suksesshëm, pashë pornografi të drejtpërdrejtë dhe ndihesha e tërhequr nga gratë në disa raste. Somethingshtë diçka që shumë pak e injoroj tani. Ajo që po përjetoni është fuqia që P mund të ketë, shumë e zakonshme. Ju jeni ende duke rindezur dhe duke bërë mirë, kështu që vetëm vazhdoni dhe përpiquni të mos shqetësoheni shumë me këtë.


Fërgimet e neveritshme shkojnë larg

Unë u rikthye sot. U përpoqa të shikoja pornografi incesti të cilën më pëlqente më parë, por tani e shoh të neveritshme. Mund të them se ky fetish është zhdukur dhe seksualiteti im po kthehet në normalitet. Unë mund të mos jem akoma në gjendje të heq plotësisht pornografinë, por po bëhem më vanilje.

Mos harroni djema, edhe nëse jeni duke rikthyer herë pas here nuk do të thotë se jeni dështuar. Truri juaj po bën përparime dhe po shërohet edhe nëse nuk e vëreni atë. Çdo ditë që abstenoni nga pornografia po bëhet më shëruese. Mos prisni që ta hiqni këtë zakon të keq menjëherë, është një proces gradual. Vetëm rrinë me të.


Mund pornoja t'ju japë ndjenja homoseksuale? - nga throwaway09856893929

Unë jam i varur nga PMO, por kush nuk është këtu? Unë shikoj të gjitha llojet e pornografisë në varësi të humorit tim. Fillova që vanilja shkoi gjithnjë e më thellë dhe përfundova në pornografi gay. Unë nuk jam tërhequr nga burrat jashtë pornos, thjesht po pyes veten nëse kam fshehur ndonjë lloj biseksualiteti apo nëse thjesht kam rënë aq thellë në vrimën e lepujve, sa asgjë tjetër nuk do ta bëjë atë për mua më. Kam një të dashur që është e bukur dhe e mahnitshme dhe me të vërtetë mbështetëse për mua. Unë kurrë nuk kam në plan ta lë atë dhe as nuk mendoj ndonjëherë për djem jashtë pornos. Pra, tani jam i hutuar a ka dikush ndonjë përvojë me këtë?

Mithan1

Jo, ju nuk jeni homoseksual sepse keni përfunduar në pornografi homoseksuale. Ajo që ndodh është që ju desensibilizoheni dhe duhet të stimuloheni me imazhe të reja për të marrë të njëjtën ndjenjë të vjetër. Mendja juaj në thelb krijon një tolerancë ndaj "së njëjtës gjë të vjetër". Ju madje mund ta gjeni veten duke parë njerëzit duke vidhur dhi për të hequr ngarkesën tuaj, kjo nuk do të thotë që ju doni të vidhni dhi, kjo thjesht do të thotë se ka më shumë stimul për trurin tuaj.

Benfelz

A mund të jetë e kundërta e kundërta? Gjatë gjithë jetës sime kam qenë 100% e tërhequr nga femrat por pasi kam bredhur shumë është ndoshta ED por kam frikë se jam duke u kthyer ngadalë nga drejt në gay. A është e mundur kjo

MbizotëruesRev1211__

Exactlyshtë pikërisht ajo që thotë përgjigja e mësipërme. Unë kam qenë në të gjitha llojet e fetishve dhe gjërave të tmerrshme që unë isha i neveritur nga një pikë, dhe pastaj më vonë nuk mund të ngacmohesha nga asgjë tjetër përveç kësaj. Atëherë kjo ishte e mërzitshme dhe unë isha kryekëput në diçka tjetër. Kjo nuk do të thotë që jeni duke u bërë homoseksual, truri juaj thjesht ka nevojë për një të lartë të panjohur për t'u prekur për shkak të përmbytjes me pornografi normale që keni qenë. Likeshtë si një pije alkoolike birrë gjatë gjithë ditës deri në atë pikë sa nuk ndikon tek ata, atëherë është pije alkoolike e fortë, atëherë është SHUMOT pije alkoolike e fortë. Pastaj një ditë duke i dhënë vetes një klizmë alkooli në anën tjetër. Fetishet e ndryshme janë vetëm mënyra jonë e ndërrimit të alkooleve.

super_mendshme

Po pornoja mund të prishë mendjen tuaj në atë mënyrë. vazhdimisht keni nevojë për stimulim gjithnjë e më shumë i cili përfshin shikimin e fetishëve të rinj dhe ndezjen në mënyra të ndryshme sepse atëherë ju jeni të stimuluar më shumë. trans porn është rritur shumë e njohur për këtë arsye. shumë më e lehtë për të mashtruar trurin tuaj kur djali është i nënshtruar dhe ka cica dhe kozmetikë. nuk je homoseksual, thjesht bëhu i durueshëm dhe mos vazhdo më kot. Lëshoni fajin dhe turpin gjithashtu, nuk do të ndihmojë.

Rando4412

Kërkimi për më shumë dopaminë ju çon në vende që nuk do t’i mendonit kurrë.

Nuk je ti

Ju duhej vetëm diçka më e fortë për të kënaqur çfarëdo nxitjeje për të cilën po vidhët në atë moment.

Për shembull; Unë imagjinoj marrëveshje porn homoseksual me gjëra Dom / Sub. Një tip është qartësisht i sipërmi dhe tjetri është fundi. Pra, nëse Dom / Sub pornografia është filxhani juaj i çajit, atëherë mund të keni marrë vetëm atë pjesë të tij. Jo pjesa që është njeriu mbi njeriun.

Por truri juaj gjithmonë ka një paragjykim negativiteti, kështu që ka të ngjarë të jeni duke u bërë paranojak që keni parë dhe shijuar pornografi homoseksuale. Ka të ngjarë që mendja juaj të shkëlqejë për faktin se ju mund ta keni shijuar atë për ngërç (në këtë shembull Dom / Nën) dhe thjesht ju bërtet "SE TA TJET GR TANI TANI!"

Nuk mendoj se kam nevojë ta them këtë por do ta them. Nuk ka asgjë të keqe të jesh homoseksual. OP sapo tha se ai kurrë nuk kishte mendime homoseksuale në jetën e tij, prandaj po ia shpjegoj atij kështu.

Jam i sigurt nëse do të ishe homoseksual do të kishe një ndjenjë deri tani.

LuftimiAddict2018

Po, unë e di se për çfarë po flisni. Mund të ngatërrohet me ju. Një pjesë e saj mund të jetë që të qenit në pornografi të mjaftueshme ju bën që të keni brirë duke parë gjëra seksuale në përgjithësi. Ashtu si një person i drejtë mund të ndizet duke parë një foto të dikujt të të njëjtit gjini të zhveshur jo sepse ata janë tërhequr për atë person por sepse e njohin mungesën e veshjeve si një gjë seksuale. Unë thjesht mund të jesh duke e provuar, por a duket sikur përshkruan përvojat e tua?

i vjellshëm

Seksualiteti juaj ka shumë pak lidhje me këtë.

Ju thjesht ndjeheni sikur dëshironi dopaminën. Ndjenja sikur ajo që ju po bëni është e gabuar do ta lehtësojë atë.

Alsoshtë gjithashtu e mundur që ju pëlqen të argëtoni idenë. Do të ishte një jetë shumë e ndryshme dhe që gjithmonë mund të ndihet joshëse kur mendoni se jeni të pakënaqur ose të ulët.

Spiun pa fytyrë

Ndoshta jo, është rezultat i përshkallëzimit që ju duhet më shumë sende të reja për t'ju dhënë të njëjtën lartësi. Ju duhet të gjendeni për sa kohë që abstenoni nga PMM

tvercetti1980

Po, hiqni dorë nga pornografia ASAP dhe do të ndjeni veten tuaj normale "të drejtë"

Markimonius

Këtu është një koment që lashë në një postim të ngjashëm të një përdoruesi tjetër pak kohë më parë. Unë vetë e kam provuar këtë më parë.

Së pari, ju në të vërtetë mund të jeni homoseksual dhe kjo është krejtësisht e mirë dhe do të duhet ta zbuloni vetë dhe të pranoni atë që jeni.

Quhet çrregullim obsesiv-kompulsiv homoseksual (HOCD) ose OCD me orientim seksual (SOCD).

Kjo ndodh sepse njerëzit përfundimisht kanë nevojë për gjëra të reja dhe emocionuese për të parë dhe kërkuar pornografi homoseksuale ose pornografi transgjinore, etj. Për të kënaqur risinë e kërkuar nga truri. Ajo sende vanilje thjesht nuk e pret më. Kjo e bën personin të vërë në dyshim orientimin e tij seksual për shkak të asaj që po shikon, duke menduar se e preferon atë për shkak të orientimit të tij (të rremë) seksual.

Lajmi i mirë është, ju jeni në vendin e duhur për tu rikuperuar. Lini pornografinë për mirë dhe shikoni rezultatet vetë.

liria nga frika7

Porno mund t'ju bëjë të tërhiqeni nga shumë gjëra me kalimin e kohës ndërsa përshkallëzoheni në forma më intensive të stimujve vizualë. Për fat të mirë thuhet që me rindezjen ato tërheqje gjithashtu duhet të vdesin. Nëse do ta merrja me mend, atëherë do të thosha që nuk jeni homoseksual, nëse do të ishit atëherë do të tërhiqeshit nga djemtë para se të fillonit të shikonit pornografi, gjithashtu kam luftuar me çështje të ngjashme.

të rinjtë

Mund ta imagjinoni veten duke puthur një burrë? Jo një burrë trans apo shumë femëror, por si një model mashkullor në kërkim të mirë?

Nëse jo, atëherë do të betoja se është padyshim thjesht një pornografi / risi që kërkon diçka.

Nëse po, atëherë me siguri jeni biseksual.

Nëse e doni të dashurën tuaj dhe dëshironi atë seksualisht, nuk jeni homoseksual. Në qoftë se nuk mendoni se ju shtypni ndjenjat tuaja të vërteta. Por mos lejoni që dikush t'ju bindë se si ndiheni vërtet. Kjo është diçka që ju duhet të gërmoni për veten tuaj.

Aq sa mendoj se e gjithë gjëja LGBT ka dalë tërësisht nga shinat, ata kanë të drejtë në atë që ju nuk mund të kontrolloni me të vërtetë se kush ju tërheq. Shtë në rregull nëse një person i shëndetshëm tërhiqet nga një person i shëndetshëm i të njëjtit seks. Unë mendoj se ka më shumë arratisje / shpërndarje seksuale / impulsive të lidhura në një tërheqje shumë homoseksuale sesa dëshiron të pranojë turma LGBT, por kjo nuk do të thotë se nuk ka diçka të tillë si ndjenja të shëndetshme homoseksuale.

Abstenoni për një kohë dhe le të vijnë çdo ndjenjë. Ju nuk keni nevojë të veproni ndaj tyre nëse nuk dëshironi nëse vazhdojnë, por nuk duhet të ndjeheni turp për ata. Por përfundimisht mos hidheni në ndonjë përfundim derisa të lejoni që risitë të kërkojnë / efekte overstimuluese të përshkallëzimit të pornos. Nëse këto janë ndjenja të reja për ju, unë jam guessing se keni pasur një pubescence normale / u emocionua shumë nga gjërat e vajzave mjaft të ndyra. Në qoftë se nuk jeni në moshën e mesme (ndoshta edhe atëherë, Idk), shumë nga e njëjta përvojë do të rritet përsëri nëse abstenoni mjaftueshëm.

muajin e egër

Porno mund të korruptojë atë që besoni në lidhje me seksualitetin tuaj. Jo për të shtypur asnjë buton, por kam miq që besojnë me këmbëngulje (dhe ndaja dyshimin) se rritja e pornos është ajo që e ka shkaktuar seksualitetin dhe veçanërisht të qenit transgjinor të jetë një çështje kaq e madhe.

Redaktimi: Unë kam miq të cilët janë homoseksualë që pretendojnë veten se pornoja është ajo që i ndikoi ata, veçanërisht që kur filluan të rinjtë, nuk është thjesht një inat jo i bazuar.

shëtitje

Unë mendoj se mund t’ju ​​bëjë të ndjeshëm ndaj seksit të drejtë dhe të shikoni gjëra më të neveritshme për të marrë rregullimin tuaj

Zombi me avull

Gay dhe bi janë thjesht fjalë. Mund t'i përdorni për të përshkruar se si ndiheni ose për të kuptuar veten, por ato janë kategori mjaft të gjera. Orientimi seksual është pak më i nuancuar sesa homoseksuali, straight, bi dhe ace. Ashtu si në lidhje me heteroseksualët e tërhequr? Po në lidhje me dallimin midis 50/50 bi dhe 95/5 bi?

Nëse po kërkoni një etiketë për të përshkruar veten, mund të përdorni biçikletë ose heterofleksibël nëse mendoni se ato zbatohen. Ose thjesht rrinë drejt nëse mendoni se njerëzit e drejtë mund të kenë pak porn homoseksual, si një kënaqësi.

Sa për titullin, po, pornografia mund t'ju japë ngërçe të reja në kërkimin tuaj për stimuj të rinj. Përfshini gjëra që nuk do të donit të kishit ose të gjenit neveritëse kur qartësia e postës arrin. Truri juaj i majmunit pëlqen risi, veçanërisht kur përmbyhet me dopaminë.

Nëse nuk doni të dilni nga vrima e lepurit për të zhvilluar një ngërç, mos u kënaq. Nëse e bëni, rrezikoni ta rritni.

Shpërndaj

brenda brigadës LGBTQ: mund të ndodhë edhe në anën tjetër, ku jeni gay dhe të zhvilloni shije heteroseksuale në ekskluzivisht pornografi.

Bruhta

Po!!! Më parë u ndez nga pornografia homoseksuale, por jam 4 ditë në nofap dhe tashmë kam parë që pornografia homoseksuale të jetë mjaft e neveritshme.

mendjeiprime

po lmao u hutova me seksualitetin tim kur varrosa veten në pornografi, por kur fillova të filloja gjithçka

Shpërndaj

Kam provuar saktësisht të njëjtën gjë, pornoja po na prish mendjen, unë jam në ditën e 4 dhe ky post më kujtoj pse po e bëj këtë. Paç fat


Motër-hipno - mendime

Shumë Sissy, BI, Sex Gay Fantasies që vijnë pas një kohë të gjatë në jetën e Drejtë meshkuj janë për vetëm Këto Arsyet:

 1. Oreksi i tyre për të qenë i nënshtruar
 2. BI-Kurioziteti i tyre
 3. Vitet e Varësisë nga Porno

Varësia nga Porno është gjëja kryesore, unë kam parë kaq shumë (dhe veten time) duke filluar nga Porno Gruaja e rregullt Solo, duke u përshkallëzuar në Lezbike, Seks në Grup, Treshe, Gangbang, Bukkake, Cum Swallow, Dushe të Vjetra,… ..

dhe madje edhe pse ata gjetën homoseksual / TS Porno, i neveritshëm, në fund të addiciton e tyre kur asgjë tjetër nuk ishte duke u lartë ata filluan këtë Sissy Hypno

truri juaj fizik dhe dëshirat tuaja në fakt ndryshojnë me pornografi gjatë kohës!

nëse nuk mund të shikosh pornografi si për 5-6 muaj (e di se tingëllon aq e pamundur sot) këto fantazi do të zhduken (dhe ky është testi më i mirë për të parë nëse jeni me të vërtetë BI / Gay apo jo)

Unë ju sugjeroj: / R / Nofap (që unë pashë disa post rreth varësisë sissy hypno) www.yourbrainonporn.com www.fighthenewdrug.org / R / pornfree

[Paralajmërimi i këmbëzës] Unë kam për të thënë, unë shkova shumë më larg se ti, dhe unë mund të marr karinat në bythën time lehtë dhe një herë sapo erdha me një kastravec në gomar dhe u ndjeva vërtet i hollë (shumë më i madh se një masturbim) . por kjo nuk më bën homoseksual, sepse stimulon gjëndrën e prostatës dhe pashë burra të drejtë që dëshironin që gruaja e tyre të vinte gishtin në gomar kur i frynte që të kishin një derdhje më të mrekullueshme !!! ka edhe disa burra të drejtë që duan të hanë sperma e tyre pikon nga pidhi vajzës së tyre!

ju jeni vetëm homoseksual, kur e shihni veten tuaj të tërhequr nga djemtë kur nuk jeni as me brirë, si metro, si në rrugë të zënë,.


Lidhje me koment

Unë kisha probleme me këtë. Deri në pikën që sapo pranova se isha bi-seksual (nuk jam). Një muaj i rindezjes dhe shijet dhe dëshirat e mia seksuale kanë ndryshuar plotësisht. Unë kam bërë një herë gjatë Reboot-it tim deri më tani (pa pornografi) dhe vura re se truri im, nuk kishte më nevojë për ndonjë vlerë tronditëse çfarë aq më parë dhe fetish dikur i çuditshëm për të menduar për djemtë tani nuk bën asgjë; shijet e mia tani pasqyrojnë gjendjen time emocionale, romantike, e cila është heteroseksuale. Veryshtë shumë shqetësuese kur mendimi për të puthur një djalë apo për tu mbajtur për dore të bën të ndihesh vërtet e pakëndshme, ndërsa në të njëjtën kohë po bën mendime seksuale për djemtë. U ngatërrua me perceptimin tim për burrërinë time dhe si ty, isha vërtet e ndjeshme rreth njerëzve që thoshin gjëra që sugjeronin se nuk isha burrëror etj, gjë që më bëri të ndihesha vërtet e pasigurt për veten time.

Jepni pornografi për mirë, kthehuni te kush jeni në të vërtetë.


Si nuk ka ndikim psikologjik shikimi i penisit të burrave të tjerë në video porno që rrahin vajzat?

Po ashtu ka. Mendoni për këtë, paraardhësit tanë dhe mënyra sesi evoluoi truri ynë nuk kishin për qëllim të shihnin peniset e burrave të tjerë duke bërë seks me gra ose duke qenë pinjoll nga një femër tjetër. Si nuk mundet që vitet e shikimit dhe të qenit vojer i penisit të një burri tjetër nuk zgjojnë tela në penis? Unë mendoj se kjo është arsyeja pse kaq shumë njerëz fillojnë të dyshojnë në seksualitetin e tyre për shkak të pornografisë dhe zhvillojnë mani të tilla si HOCD, ndërsa gjithashtu ndjenjat e zhgënjyera dhe të krijojnë ankth.

E di që ka për mua. Që kur isha fëmijë i vogël, gjithçka që mund të kujtoja se më tërhiqnin ishin gratë. Asnjëherë nuk kam menduar dy herë për orientimin tim seksual derisa arrita 19 vjeç. Në atë moment unë kisha tashmë 8 vjet që shikoja djem të tjerë duke qeshur vajza nën rripin tim nga pornografia. Fillova të eksitohesha më pak nga gratë dhe e gjeta veten duke pasur mendime si "po sikur të pëlqen penisi?" Kjo më tregoi sepse fillova të besoja në të vërtetë. Tani kam HOCD dhe jam bombarduar çdo ditë me mendime për mua duke u depërtuar, ashtu si të gjitha gratë që kam parë nga shikimi i 8 viteve të pornografisë. A është me të vërtetë e mundur që truri im mund ta lidhë ngacmimin seksual si kjo? Po filloj të besoj se po bëhem homoseksual edhe pse kam menduar se kam bërë seks me 15 vajza, kam qenë në një lidhje prej 2 vitesh, janë eksituar dhe puthur vetëm vetëm me gra, por kam shikuar ndonjëherë pornografi të drejtpërdrejtë. Megjithatë mendja ime po përpiqet të më thotë se jam homoseksual. Unë nuk kam asgjë të keqe me njerëzit homoseksualë. Unë i mbështes ata dhe besoj se ata kanë të drejtën e tyre për të dashur këdo. Thjesht ndjehem sikur mashkullorësia ime dhe orientimi im seksual është kaq i deformuar, i shtrembëruar dhe po fillon të ndryshoj sa po më shkon jashtë.

A ndokush bie dakord që shikimi i njerëzve të tjerë të bëjnë sex në pornografi vit pas viti ka nënvlerësuar më bëri të zhvilloj HOCD dhe mendimet e të qenit homoseksual që po?


I varur nga pornografia ose thjesht hutuar seksualisht?

Kështu që, unë jam i ri në forum dhe ndjej se po vuaj nga pothuajse të gjitha simtomat e një ED të shkaktuar nga pornografia që po shpërndahet në yourbrainonporn.com. Unë jam 19 vjeç dhe pothuajse mund të bëhem e vështirë vetëm përmes një ekrani. Unë kurrë nuk kam bërë seks dhe kam shikuar pornografi që kur isha 12 ose 13 vjeç. Ky Prill / Mund të filloj të kem probleme me EDs, dhe siç thashë është pothuajse gjithmonë përmes një ekrani që marr një mbledhje.

Sidoqoftë, para se të filloja të kisha probleme ED, unë mund të dashurohesha me vajza ose t'i konsideroja tërheqëse. Asnjëherë nuk shkoi askund, por unë mund të kisha ndjenja për ta. Unë gjithmonë kam bërë një ndarje në trurin tim midis dashurisë dhe seksit, dhe pyes veten nëse mund të ndodhë që unë po bëhem aseksual ose homoseksual (megjithëse nuk kam pasur kurrë një përvojë homoseksuale) apo ndonjë arsye fizike si mungesa e testosteroni apo diçka tjetër.

Kur dëgjova për "rrafshimin e rrafshët" u ndjeva aq i lehtësuar, sepse pikërisht kështu ndihem tani (nuk kam shikuar pornografi vetëm një javë dhe më duket sikur po vdes seksualisht), megjithatë nuk jam ende i sigurt dhe Unë jam duke kërkuar për dikë që ka përvoja të ngjashme.

A jam kthyer vetëm homoseksual apo diçka?

Re: Porn e varur apo thjesht seksuale hutuar?

Ckemi shok. Unë jam homoseksual dhe e dija që kur isha 5 vjeç. Unë nuk mendoj se ju jeni 'duke u bërë homoseksual' në 19. Pavarësisht se ku jeni në shkallën Kinsey problemi juaj tani është PIED dhe pornografi. Pra, ju jeni në vendin e duhur - të mirëpritur. Porno është një biznes i keq dhe për disa prej nesh me kalimin e kohës duhet të gjejmë gjithnjë e më shumë gjëra të pazakonta për të parë për të zbritur. Ju mund të keni ndërmarrë pornografi homoseksuale - unë kam ndërmarrë një pornografi të drejtpërdrejtë për ca kohë. Por në të vërtetë nuk është vendi ku duhet të jemi - thjesht bëj modalitetin e rindezjes dhe rigjeno dhe do të kthehesh atje ku i përket. Tingëllon sikur keni një rast të rëndë, prandaj shkojeni 100%. Ju keni filluar herët kështu që mësoni gjithçka që mundeni dhe jini të durueshëm. Paç fat. Studioni në yourbrainonporn.com


Re: A ka me të vërtetë ndihma e rebooting me HOCD?

Nga ajo që kam përjetuar: Po, ristartoni ndihmën me HOCD.

Mbaj mend kur pornografia normale nuk më kënaqte më, kështu që fillova të shikoj videot e Shemale, pastaj ato homoseksuale.

Dhe unë nuk mund të kisha as një boner nga pornografia normale, dhe videot e homoseksualëve, që më kishin neveritur më parë, filluan ngadalë të bëhen tërheqëse. Pastaj fillojnë pyetjet: a jam homoseksual? Jam biseksual?

I dhashë vetes 3 muaj, "nëse pas 3 muajsh pa PMO, asgjë nuk do të ndodhë, atëherë jam biseksuale me siguri dhe nuk do ta ndaloj kurrë pornografinë", kjo është ajo që thashë me vete.

Pas dy javësh, fillova të ndjehem më pak i shqetësuar, më i sigurt dhe jam i sigurt sigurisht

Kështu që unë kurrë nuk jam duke shkuar për të parë pornografi përsëri.


Re: Vetëvrasje-pornografi shemale dhe OCD shumë të rënda

Nëse më ndihmon, unë kam qenë shumë në pornografi shemale dhe i shikoja gjërat për vite me radhë si preferenca ime e parë, si të gjithë të tjerët luftova me ndjenjat e zakonshme të turpit dhe neveritjes. Fillova të shfletoj internetin për të gjetur mundësi për përvoja të jetës reale; për fat të mirë nuk shkoi kurrë kaq larg. Pas një pushimi të gjatë nga pornografia shemale, gjeta se nuk më tërhiqnin më. Gjatë kësaj periudhe unë ende isha duke përdorur materiale të tjera dhe zhvillova një fetish më të keq por çështja është që unë nuk shikoja ndonjë pornografi shemale.


Ditët 19 pastrohen

Unë jam 24, dhe do të doja të ndaja përvojat e mia. Unë kam qenë një varëse e tmerrshme e pornografisë për aq kohë sa më kujtohet. Unë u abuzova seksualisht në një moshë shumë të hershme nga një vëlla ose motër, dhe që kur kam përdorur gjithmonë pornografinë për të mbushur një boshllëk të thënë kështu. Asnjëherë nuk e kam menduar shumë derisa fillova të flija rregullisht me partnerë të ndryshëm gjatë rinisë sime dhe të vuaja nga simptoma të tilla si mbindjeshmëria, mosfunksionimi erektil etj. Derisa zbulova se kisha një problem, mund të kujtoj që kimia ime seksuale po ndryshonte dhe po kërkoja akte homoseksuale, seks në grup, skenarë fetish, fantazi fantastike dhe më shumë për të ndjekur thjesht atë të lartë që dikur ndjeva si një mes nga shikimi i hardcore të thjeshtë heteroseksual porno Isha i bindur se rruga ime ishte aq e thjeshtë sa rritja ime personale seksuale dhe nuk mendova asgjë për të. Natyrisht, unë rashë me një vajzë të re bukuroshe pas partnerësh të panumërt të mëparshëm (edhe unë jam një grua që rimëkëmbet), dhe performanca ime seksuale ishte aq e pakënaqshme sa ishte thelbi i marrëdhënies sonë në mënyrë të pashmangshme duke i dhënë fund asaj. Unë e kam bërë një pikë personale që të mos shoh më kurrë ndonjë përmbajtje pornografike, e aq më pak të kërkoj lehtësimin e stresit përmes masturbimit. Edhe pas 19 ditësh të shkurtra që kam qenë i pastër, unë kam filluar të gjej pornografinë që dikur isha e interesuar për të neveritshme, dhe më vjen shumë turp që kam fjetur ndonjëherë me burra të tjerë për të ndjekur një të lartë. Gratë e botës reale kanë filluar edhe një herë të shfaqin një tërheqje tërheqëse, prirjet e mia homoseksuale kanë filluar të zhduken, dhe fetish bëhen gjithnjë e më pak tërheqëse gjithashtu. Jam shumë i lumtur të gjej grupe të tilla si kjo e mbushur me burra dhe gra të motivuara për të jetuar një jetë abstenuese, plot rritje dhe vlerësim të vetvetes. Kam një rrugë të gjatë para meje para se ta konsideroj veten të rikuperuar dhe si një i varur e kuptoj se do të jetë një udhëtim gjatë gjithë jetës për të gjetur paqen që po kërkoj.


Varësia nga porno dhe homoseksualiteti

Para se të vazhdoj me përvojat e mia personale në këtë temë të diskutueshme. Unë personalisht do të doja të pohoja se unë besoj plotësisht se homoseksualiteti në tërësi nuk shkaktohet nga varësia ndaj pornografisë. Unë besoj fort se burrat ekzistojnë dhe lindin me një preferencë ndaj burrave, dhe nuk kam asnjë shqetësim për orientimin seksual të një personi.

Tani, unë kam qenë gjithmonë tërhequr për gratë gjithë jetën time. Gjatë rinisë sime gjithnjë kisha përplasje për gratë, asnjë herë nuk ndjeva një lidhje emocionale me një burrë tjetër; megjithatë, gjatë gjithë progresit tim në zakonet e shikimit tim pornografik si një adoleshent, natyrisht që kisha nevojë për materiale të reja për të mbajtur të njëjtën nxitim. Kam gjetur veten duke parë përmbajtje shumë të diskutueshme për të mbajtur të njëjtën nxitojnë. Pastaj erdhi takimet personale në craigslist, sepse kam dashur të reenact atë që unë vazhdimisht shikuar në internet. Unë ngadalë e gjeta veten duke fantazuar për seks me një burrë për të kërkuar nxitimin që kërkova. Kam fjetur me burra në më shumë se një rast për shkak të një fetish të zhvilluar për spermë që kërkova të shuaj. Gjithnjë e më shumë kam kërkuar takime ose 1 në 1 me një mashkull apo më mirë një çift me një mashkull bi kështu që unë mund të marrë pjesë me të dyja.

Pyetja që po përpiqem të paraqes është thjesht kjo:

A beson ky komunitet se pornografia mund të jetë në gjendje të ndikojë në konfuzionin në orientimin seksual të dikujt? A mundet që pornografia të ketë fuqinë për të bindur dikë që mund të lëkundet në anën tjetër vetëm sepse është një nxitim dhe ndryshe?

Unë nuk kam frikë të jem homoseksual, dhe me të vërtetë nuk besoj se jam. Ndërsa isha shumë i dashuruar me idenë e organeve gjenitale të një burri dhe derdhjen që pasoi, unë kurrë nuk e gjeta veten duke u dashuruar në shikim të parë me një burrë. Unë kurrë nuk kam zhvilluar një shtrydhje apo dashuri. Këto ndjenja erdhën vetëm nga gratë. Pas 30 ditësh duke qenë e lirë, nuk më ka tërhequr kurrë më gruaja me të cilën jam aktualisht tani, dhe prirjet e mia homoseksuale kanë filluar të shpërndahen. Në fakt vetë mendimi për t'u angazhuar seksualisht me një burrë është bërë një mendim mjaft i neveritshëm.

Kush ka pasur përvoja të ngjashme?

mrnatoo

Po unë besoj fuqimisht se mundet siç thoni ju nevoja për të gjetur mënyra më të guximshme dhe intensive për të zbritur dhe për një djalë shpesh do të përfundojë sepse nga njëra anë do të shkojë kundër gjithçkaje që ai mësohet dhe natyrshëm ndjen dhe si i tillë paraqet ndjenjën më ekstreme për të kompletuar nevojën për një rregullim në trurin e tij dhe nuk është aq e pazakontë sa mund të mendoni, por shumica nuk do ta çojnë atë në përfundimin e vërtetë, por do të ndjehen shumë të pasigurt dhe do të vënë në dyshim seksualitetin dhe ndjenjat e tyre për seksin e kundërt sidomos kur vuajnë PIED.

MNK925

PIED ishte patjetër një çështje që A. filloi të krijonte përshtypjen time personale se isha homoseksual dhe B. më bindën të heqja dorë nga pornografia për të vërtetuar me të vërtetë se çfarë ishte orientimi im seksual.

GolanSnyder

Unë patjetër që mendoj kështu, të paktën përkohësisht. Nuk besoj se mund të arrini më shumë se një dekadë, të ekspozoheni ndaj dhjetëra mijëra peniseve të ngritura dhe të dilni të padëmtuar. Rastësisht, fundjava para se të vendosja të bashkohesha me NoFap ishte hera e parë që shfletova ndonjëherë një seksion homoseksualësh në një faqe në internet. Kur kuptova se çfarë po bëja, e kuptova se kam shkuar shumë larg. Të them të drejtën, sidoqoftë, isha duke u kapur në kurthe si 5+ vjet më parë, kështu që nga standardet e dikujt tjetër mund të kem qenë shumë larg horizontit, lol.

fappersam

Së pari, unë jam homoseksual, e di që kam qenë homoseksual që më parë nuk e dija se çfarë ishte fjala. Së dyti, unë besoj se pornografia ndikon dhe vendos ide në kokën tonë dhe na bën të bëjmë gjëra që përndryshe nuk do t'i bënim (për mua ishin poppers dhe shfaqje të kamerës). Ironshtë ironike që jeni drejt dhe shikoni burra; Unë jam homoseksual dhe më pëlqente porno direkte, sepse më pëlqente të shikoja edhe burrat! Ju pergezoj per progresin tuaj.

FreedomManOfGlory

Pra, atje ju keni atë. Ju tashmë po përjetoni përmbysjen e ndryshimeve të shkaktuara nga pornografia. Po, është pothuajse kryesisht ose shkaktuar vetëm nga pornografia. Thjesht mendoni për disa nga gjërat e tjera hardcore, të ngatërruara vërtet që keni parë. A mendoni se do të ishit në atë gjë nëse nuk do të kishit parë kurrë pornografi?

Truri ynë vazhdimisht kërkon risi dhe meqenëse gjithçka bëhet e mërzitshme me kalimin e kohës, gjithmonë kërkon gjëra të reja, më intensive. Prandaj, pse njerëzit fillojnë të shikojnë gjithnjë e më shumë gjëra ekstreme me kalimin e kohës, gjëra nga të cilat ndjehen të zmbrapsur pasi të jenë marrë me të. Ky neveritje është reagimi juaj natyror, por natyrisht nëse vazhdoni të shikoni ato gjëra me kalimin e kohës, ato bëhen normale, në mënyrë që ndjenja të zhduket.

randomdewd99

Unë mendoj se është e rëndësishme të kuptohet se seksualiteti nuk është bardh e zi. Mbaj mend që kam lexuar për diçka që e shpjegoi këtë, në atë që të gjithë, shumica dërrmuese janë bi-seksualë. Edhe nëse është vetëm pak kurioz për të njëjtin seks, ose seks të kundërt për njerëzit që identifikohen si homoseksualë. Më kujtohet gjithashtu që dëgjova një hile 'psikikë' kur përdornin lexime. Itsshtë një deklaratë që është 'ju keni përdorur për të vënë në dyshim seksualitetin tuaj ndërsa jeni rritur'. Kjo është diçka që me të vërtetë i bind njerëzit sepse pothuajse të gjithë e kalojnë atë, por kanë frikë të flasin për të.

Unë ju duartrokas, dhe të tjerët që po trajtojnë këtë pikë. Unë vetë kam qenë shumë i hutuar për seksualitetin tim (tërhequr nga femrat tërë jetën time, por i ngjallur nga llojet e tjera të pornografisë) dhe vetëm kohët e fundit po zbuloj se kjo është shumë normale.

Traumtropfen

Pornja padyshim më ka çuar në fantashkencë për gjëra që më nuk më interesonin më parë dhe se kam humbur interesin gjatë stivave të NoFap.

GamerWithin

Unë besoj se pornografia mund të ndryshojë personalitetin seksual të dikujt. Ky është vetëm një nga problemet që sjell varësia nga pornografia.

gab_astr95

Po, unë jam 20 vjeç dhe kam dëgjuar / shikuar shumë "hipno erotike / motër-hipno" për ca kohë (mbase 2 vjet - P "normal" nuk ishte më e mjaftueshme) it Dhe në fakt kishte një efekt: I vazhdoja të fantazoja shumë për organet gjenitale të mashkullit (por më shumë të lidhur me "vajzat": /), edhe pse unë as që kisha menduar ta bëja atë për tërheqje reale ... Vërtetë 0 tërheqje për djemtë! Tani kam qenë në nofap për rreth 2-3 muaj dhe ende kam disa nxitje (dhe nganjëherë i rikthehem D :) kësaj lloj përmbajtjeje / imazhi / ndjesi… Sidoqoftë mbase kam qenë gjithmonë pak kurioz për llojin tjetër të stimulimet, ndonjëherë ish-gf-ja ime përdorte për të stimuluar prostatën time, dhe ndihej vërtet mirë. Përpjekjet por po bëhen gjithnjë e më të mira 🙂

archer3199

Mund të kujtoj një tip homoseksual këtu në NoFap (i cili ka qenë homoseksual gjatë gjithë jetës së tij). Ai tha se pornografia e bëri atë të shikonte seks të drejtpërdrejtë, i cili ishte diçka fetish për të.

tryinghardagain

Së pari, unë e dua mënyrën se si e keni trajtuar me kujdes një temë të ndjeshme. Kam gjetur përvoja të ngjashme në këtë fushë, por ishte e kufizuar në fantazim dhe pornografi vetëm, unë nuk kisha ndërmarrë ndonjë veprim të vërtetë. Unë gjithashtu pajtohem që seksualiteti duket të jetë një spektër dhe pornografia ju bën të lëkundeni egër përgjatë spektrit ndërsa ndiqni gjithnjë e më shumë risi. Urime për progresin tuaj.

Tesla4sure

Po. Unë kam parë këta të afërm të cilët kanë të gjitha llojet e shqetësimeve në marrëdhëniet e tyre heteroseksuale. Në mënyrë të pabarabartë ata pretendojnë të jenë të varur nga seksi, hyperseksualë, biseksualë, të hutuar, shpirtra të lirë, eksperimentale, si dhe një varg përshkrime dhe justifikime të tjera për të konsumuar sa më shumë pornografi, duke pasur sa më shumë seks që të jetë e mundur. Deri sa të gjithë të shkatërrohen.

Ashtu si një narkoman, ata bëjnë gjithçka që munden për të mbrojtur pozicionin e tyre, edhe kur është e qartë se po i shkaktojnë dëm vetes dhe të tjerëve.

Kusiemsk

Për mua, vitet e varësisë nga pornografia më kanë dhënë mendime të rënda ndërhyrëse dhe kanë përkeqësuar OCD-në time fetare. Kam dëgjuar anekdota të tjera në këtë nën për PMO të rregullta që gjenerojnë ose përkeqësojnë mendime ndërhyrëse. Shumë prej atyre mendimeve ndërhyrëse ishin mendime homoseksuale dhe nëse do të doja ta dija se do të kisha ndjekur fantazi të thella për këtë dhe do t'i shijoja ato. Kështu që unë mendoj se është mjaft e mundur që varësia ndaj pornografisë mund të çojë në ndjenja ose tërheqje homoseksuale të cilat nga ana tjetër mund të çojnë në akte homoseksuale, dhe këto ndjenja ose veprime mund të krijojnë në vetvete një lak reagimesh pozitive, duke ju çuar më thellë në to.

atifhere

Gjatë fëmijërisë unë isha shumë afër për t'u përdhunuar nga një pedofil, megjithëse ai bëri disa prekëse

Pas këtij incidenti isha thjesht e neveritur nga mendimet e një burri që kishte marrëdhënie seksuale me mua. Unë kurrë nuk kam menduar për mundësinë e seksit me një mashkull, tani pedofili ka futur mendime të tilla.

Pas disa ditësh mendja ime nuk mund ta duronte më neveritjen dhe për ta përballuar atë fillova të fantazoja të bëja seks me atë pedofil ose me një person tjetër. Pas disa kohësh pashë aksidentalisht një video pornografike homoseksuale, përsëri isha i zbrapsur nga seksi homoseksual, por në atë video aktorët po portretizonin një skenë përdhunimi. Unë papritmas zhvillova fetish në atë video dhe do ta rishikoja dhe pashë atë video shumë herë në ditë. Kanë kaluar shumë vite, dhe akoma pas rikthimit e shikoj atë video. Sidoqoftë, gjatë një vargu të gjatë të noFap zhduken fantazitë e përdhunimit dhe kjo ide më neveritet ndoshta në të njëjtën mënyrë siç do të ndihej çdo njeri i drejtë për të. Vetëm nëse nuk do të kishte noFap në atë kohë ose të paktën dikush të më këshillonte, unë do të isha ballafaquar me realitetin në vend që të përpiqesha t'i shpëtoja asaj përmes pornografisë

KeepGoingSon

Ju duhet të lexoni postimin që sapo bëra: D ... është i gjatë por adreson këtë.

Udhëtimi im si një mashkull 21 vjeçar. Pushtimi i varësisë pornografike dhe ndryshimi i jetës sime.


Jam heteroseksual. Përdoret për të hyrë në pornografi homoseksuale dhe gjëra tranny. Menjëherë pasi zbrita u ndjeva i neveritur. Madje mori një bj nga një djalë. i ndyrë bruto. Mbaj mend se do të mendoja për skenat e seksit homoseksual dhe reklamat e rastësishme në listën e craigs që ishin vërtet të lezetshme dhe ndizesh deri në pikën e marrjes së një ereksioni gjysmë dhe pikimit të prekumit dhe t'i lagte boksierët e mi me të vërtetë. Pasi ta shmangni atë për një kohë të gjatë dhe të ri-instaloni me seksin aktual, kërkesat ulen. Duhet një kohë abstenimi nga materiali. Provoni gjithashtu "fantazi të shëndetshme" pasi të keni pak kohë për vajzat e vërteta në një pozicion misionar, pa ndonjë mut të çuditshëm. Unë sigurisht që nuk kam një ditë të caktuar për ju, por thjesht duhet të qëndroni larg dhe kjo do të ndodhë. Ajo bëri për mua. Mbaje fort shoku im.

LINK


Unë papritmas gjetur shemales pështirë përsëri

Diçka e çuditshme ndodhi. Isha në shok kur zbulova se pata pornografi shemale 2 vjet më parë, dhe përfundova duke e parë atë ekskluzivisht. Unë isha shumë i frikësuar se seksualiteti im po bëhej i sëmurë. Unë u përpoqa ta luftoja atë duke abstenuar nga pornografia, por unë gjithmonë zëvendësohem. Kohët e fundit mendova se nuk kisha asnjë shans por të pranoja fetishin dhe pastaj papritmas, pasi qëndrova larg pornografisë për 2 javë, vura re se nuk më tërheq më. Ka humbur nxitimin tabu që më dha. Jam shumë i lumtur për këtë. Qëllimi im kryesor ishte kapërcimi i tërheqjes ose të paktën shikimi i pornografisë shemale. Kisha shumë frikë se do të më ndiqte për gjithë jetën dhe do të shkaktonte depresion të përhershëm (unë kam qenë në depresion që kur isha i varur nga pornografia shemale). Ashtë një mister pse u zhduk papritur, unë zhvillova OCD të rëndë, duke mos guxuar të masturbohem më nga frika se do të më dëmtonte më tej, nuk fjeta për javë të tëra, nga frika se do të kthehesha në një devijant seksual. Tani ndihem i kuruar dhe i çliruar, por përsëri pyes veten se si ndodhi.


Jo SuperPowers Megjithatë, por përmirësime të caktuara pas ditëve 28.

Unë kam OCD dhe pas viteve të shikimit të gjërave trans / motra, leximin e tyre, dhomat e bisedës etj. Kisha frikë të bëhesha transgjinore. Gjithmonë kam dashur ta lë por tani më në fund ka qenë koha. Jam 28 ditë jashtë dhe rrallëherë kam kaluar një mendim gjinor në trurin tim. Unë jam duke fantazuar të jem përsëri me vajza, gjë që është fantastike! Unë jam gjithashtu duke rritur më shumë flokë të fytyrës sesa kam përdorur gjithashtu. Unë thjesht doja të them falënderoj të gjithë aq shumë për mbështetjen e postimeve tuaja dhe të qenit këtu. Unë jam 28 ditë e fortë dhe kërkoj të jem e fortë dhe të vazhdoj të abstenoj dhe shpresoj të gjej një zonjë së shpejti.


Sa prej jush keni vënë në pikëpyetje orientimin tuaj seksual për shkak të pornografisë?

Vetëm dua të shoh nëse dikush ka vënë në dyshim seksualitetin e tyre për shkak të pornografisë? Dhe nëse po, a mendoni se abstenimi dhe ristartimi do t'ju kthejnë në shijet dhe orientimin që ju ishit mirë me të kaluarën?

FoulBachFrogg

Une kam. Kjo ishte kur fillova NoFap disa vjet mbrapa. Filloi të marrë PIED. Po hyja në pornografi gjithnjë e më shumë ... më pak ... Asnjëherë nuk kam filluar kështu por unë doja gjithnjë e më shumë vlera tronditëse. Më duhet të bëj një seri të mirë. Kaq i lodhur nga kjo mut. Kurrë nuk kam shikuar një djalë dhe nuk ka thënë "hej dua ta godas". Sytë e mi shkojnë gjithmonë tek gratë RL, por më pas me pornografi do të heq gjithçka

PervyAccount

Unë nuk jam jashtëzakonisht "e pakëndshme" me mënyrën e zgjerimit të preferencave të mia, por jam shumë i sigurt që pornografia është e përfshirë në zgjerim.

i_am_sexually_secure

Ditto. Kohët e fundit, sjelljet e mia të thella u përshkallëzuan dramatikisht në një drejtim krejtësisht të papritur. Më terhoi mua. Pata pothuajse të bindur veten të kërkoj lehtësim libidinor jashtë martesës sonë. Thashë disa premtime kur u martuam, prandaj ajo meriton të jetë partneri im kryesor dhe të kem vëmendjen time të pandarë.

Kjo është ajo që është aq hutuese për këtë varësi nga pornografia dhe masturbimi: Unë kam një partner të jetës reale, i cili është i gatshëm dhe i gatshëm të angazhohet, por kërkon shoqëri private, të rreme, izoluese (me sende të pajetë - ekran kompjuteri).

_ChopinFloyd_

Unë kurrë nuk kam pasur një pyetje në lidhje me orientimin tim seksual dhe pornografinë, gjithmonë kam shikuar vajza (sikur kjo ka rëndësi), por mund të tregoj për sa i përket përmbajtjes që kam parë. Në të vërtetë, Id kurrë nuk dëshiron që ato gjëra të më ndodhin mua. Madje nuk do të më kthente në jetë (përvojë). Vetëm kur e shoh në një ekran kompjuteri. Dua të them që e di që është padyshim një formë e PIED, por akoma.

Porno riprogramon trurin tuaj për të zbritur në ekranet e kompjuterave. E bën këtë nëpërmjet përforcimit pozitiv të shkaqeve të orgazmës. Sa herë që godet një arrë, truri juaj mëson se shkaku i goditjes së arrave është i mirë për trurin.

Sigurisht që ne kemi lindur të "programuar" për të kërkuar marrëdhënie seksuale me njerëz të tjerë në mënyrë që të mbajmë gjallë speciet tona. Orgazma ka për qëllim të forcojë kur bëni seks me një qenie tjetër njerëzore. Ne kemi trajnuar fjalë për fjalë trurin tonë për t'u larguar në ekranet e kompjuterit, dhe jo me qeniet njerëzore.

Lajmi i mirë është se truri është pafundësisht i lakueshëm. Me përkushtim, durim dhe këmbëngulje të pamëshirshme, ne mund dhe do të rivendosim trurin tonë në mënyrën si duhej të vepronin..dhe të jemi në gjendje të bëjmë seks domethënës me çfarëdo gjini që na tërheqin natyrshëm.

Sa për fetiset që kemi, ato mund të jenë gjithmonë pjesë e jona. Por sa më gjatë të shkoni pa i kënaqur ata, aq më pak të rëndësishëm do të jenë. Thjesht mbani mend, arsyeja kryesore pse shkojmë në gjërat që kemi për të qenë është sepse ne kemi kushtëzuar fjalë për fjalë veten tonë për të marrë në të. Nëse nuk jeni njohur me konceptin e kondicionimit klasik, unë do t'ju rekomandoja ta shikoni atë. Ne jemi qeni, pornografia është stimuluesi dhe orgazma është trajtimi.

Shpresoj që rantimi im mund të ketë dhënë një ndihmë të vogël për ju.

AntiNHKAgent

me

tadasshi

kanë qenë atje

Infern0121

Epo, shijet e mia përfundimisht u futën në pornografi shemale e cila është me të vërtetë e zakonshme, por që nga nofap unë ende i konsideroj tërheqëse, kështu që unë mendoj se ky është një fetish i cili nuk do të zhduket kurrë tani.

mainer343

Unë, isha mësuar të isha beta dhe të mos flisja me gratë, kështu që mendimet e mia filluan të formoheshin dhe të thosha gjëra të tilla si "ndoshta unë jam homoseksual" rezulton se nuk jam homoseksual ...

Jump27

Po. Pikërisht për këtë arsye fillova. Unë herë pas here do të shikoj në homoerotic videos online, e cila me të vërtetë frikëson mua. Megjithatë, kam shpresë. Truri është plastik, kështu që të gjitha këto përshkallëzim do të vdesin. Koha për t'u përballur me frikën time, në vend që t'i lejojë ata të më kontrollojnë.

Tyler-11

Po, dhe kjo më shkakton ankth ekstrem dhe hocd. Unë gjithmonë e kam menduar veten si të drejtë, gjithmonë kam dashur që vajzat seksualisht dhe të dashurohen. Sidoqoftë, unë fillova pornografi i ri - Unë jam duke folur pornhub në iPod tim në klasën e shtatë. Çdo ditë që nga ajo kohë derisa fillova të përpiqesha të ndaloja se jam duke bërë mbrëmje. Fillimi i fotove të vajzave, lezbikeve, etj. U përkeqësua. Në gjëra vërtet hardcore, të nevojshme tronditëse dhe të reja nga viti i ri. Ishte akoma e virgjër dhe më pas kishte dy përpjekje të dështuara për ta ngritur atë me vajzat mbrapa mbrapa. Njëri madje pyeti nëse ishte shkak që unë isha homoseksual. Duke qenë fëmija seksualisht i papërvojë dhe i pasigurt që isha, fillova të tërhiqem. Sidoqoftë, e mjekova me pornografi, por pikëpamja ime nënndërgjegjeshëm për veten u përkeqësua dhe përkeqësohej. Kjo bëri që unë të kisha fillimet e hocd. Pastaj erdhi pornografia fetish. Filloi të shikojë femdom, futa, titra motër, tranny. E gjithë kjo më ngacmoi vërtet dhe më shkaktoi konfuzion dhe plagë që ndiej edhe sot. Unë mendoj dhe shpresoj se kjo ishte vetëm mua ndjehen të pasigurt, jo njeri mjaft, etj dhe se ankthi dhe çfarëdo që më bëri të ndizet nga ajo. Unë po përkeqësohesha me hocd dhe as nuk e dija se çfarë ishte. Pastaj tymosur barërat e këqija një tufë e cila çoi në kulmet e mia duke u konsumuar nga paranoja ime e seksualitetit dhe gjinisë sime (pes e pornografisë motër) kjo është ajo ku hocd shkojnë me të vërtetë keq, dhe unë mendova se ishte bar i keq. Por më pas në gusht të këtij viti (1 vit që nga përpjekja e dështuar) gjeta ybop dhe ndalova pirjen e duhanit dhe provova të lë porno. Shpresoj që seksualiteti im të kthehet në normalitet dhe të rimarr ndjenjën time të dashurisë, besimit dhe seksualitetit. Unë ende jam duke luftuar edhe me pornografinë dhe hocd sot, por kam arritur në pikën ku thjesht them- idc nëse jam homoseksual, Transexual, aseksual, i drejtë, i tërhequr nga pemët lol, thjesht nuk më intereson sepse ato janë etiketa. Dhe i them vetes që thjesht ta harroj derisa të arrij në 90 ditë. Dhe besoj se jam unë, seksualiteti i të cilit është i drejtë, por i shtrembëruar nga pornografia, sepse ai është ai që di se dua të jem. Pra vetëm mos harroni, ka gjithmonë raste më të këqija.

pyrotechnic-

Unë jam gjithashtu thellë në tokë fetish. Me të vërtetë thith. Përpjekja për të ndaluar. E di që është gabim por kënaqësia i ka duart të lidhura. A do të më interesonit të më ndihmonit? Duke folur për këtë dhe më ndihmo të shoh sa gabim është? Vazhdoj t’i them vetes është thjesht diçka që e bëj vetëm. Por duhet të ndalet dhe kam nevojë për ndihmë.

jis03

Unë kam një ide të sigurt për atë që ju mendoni. Kur isha në shkollë të mesme, si parazgjedhje, mendoja se më pëlqyen vajzat, madje kisha një djalë, por tani në kolegj, gjithçka duket se është shumë e paqartë. Ajo për të cilën jam i sigurt është se nuk dua të ndihem sikur kam tërheqje për miqtë e mi meshkuj sepse më duket sikur po tradhtoj miqësinë tonë. Morali juaj është ai që ju ndihmon ta kaloni këtë.

fredman55

Gjëja është se unë gjithnjë më kanë tërhequr vajzat që kur më kujtoheshin. Unë kam bërë seks me rreth 13 vajza. Tani jam 21 vjec. Fillova të kisha mendime ndërhyrëse në 19 të peniseve. Unë kurrë nuk jam tërhequr nga djemtë në jetën time dhe para se të filloja të kisha këto mendime, unë kurrë nuk e vura në dyshim seksualitetin tim, isha shumë mirë me veten time. Por që kur këto mendime kam filluar të bëhem shumë i pasigurt dhe i shqetësuar

Xlmattmanlx

Rreth 5 muaj në vijën time, shefi im u afrua shumë me mua kur i thashë që të shikonte këtë email në kompjuterin tim dhe mendova se u ktheva homoseksualëve sepse po ndieja ankth masiv. Një ditë më parë, motra ime më pyeti nëse isha homoseksual. Unë kurrë nuk e vura në dyshim seksualitetin tim, kështu që nuk e di pse e pyeti atë. Kjo më ka dhënë shumë ankth dhe pikëllim.

Flabergazted

Po, unë kam vënë në pikëpyetje seksualitetin tim, mendova se isha biseksual, sepse fillova të shikoj pornografinë homoseksuale kur është kuptuar se pornografia është në mendje, ndoshta unë duhet të përpiqem të heq dorë nga këto gjëra! 4 ditë të lira deri më tani!

NoFapQueen

Jam homoseksual. Larg në NoFap, unë jam ende homoseksual, por kur isha i lidhur me pornografi unë gjithmonë shikova në aspektin fizik të marrëdhënieve. Tani ndihem më i hapur me mendjen për seksualitetin tim. Nëse kam takuar ndonjëherë një vajzë që unë ndjeva një lidhje të vërtetë emocionale, unë do të ndjehen të rehatshëm takim e saj dhe madje durojnë seksin (unë nuk jam tërhequr fizikisht nga femrat).

Me burrat, unë kam gjetur një gamë më të gjerë të burrave që tërheqin shumë NoFap, megjithëse ende e shoh mashkullorësinë më tërheqëse pasi jam shumë femërore.

SelfActualisation

Vitin e kaluar, më në fund bëra kalimin në pornografinë transexuale, megjithatë kjo ishte vetëm pas një qejfi të gjatë. Më vonë, pasi pata pak pushim nga pornografia, pornografia TS ishte jo tërheqëse dhe më dukej përsëri 'homoseksuale'. Sidoqoftë, ende nuk është kthyer plotësisht. Unë nuk jam aq i grindur nga pornografia e TS më si dikur dhe fatkeqësisht mendoj se nëse do të isha përsëri në PMO, TS nuk do të ishte krejtësisht jashtë tryezës.

Thënë kjo, nuk po them se asgjë nuk është në rregull me gjetjen e njerëzve trans tërheqës. Unë vetëm kam qenë gjithmonë neveritar ndaj tij deri vonë për shkak të desensibilizimit të pornografisë dhe mësimit me 100% porn hetero. Megjithatë, nuk e kam vënë në dyshim orientimin tim seksual, unë ende identifikohem si i drejtë, por kurrë në jetën time nuk do të kisha menduar se do të tërhiqesha për transeksualët.

jacobthedesigner

Po. Kam qenë në gjëra gjithnjë e më të çuditshme që më bëjnë të vë në dyshim këtë. Unë nuk dua të shkaktoj askënd.

Unë e di që më tërheqin gratë sepse edhe unë e shikoj këtë, por është vërtet e dëmshme për vetëvlerësimin tim sepse gjithnjë ka të bëjë me një femër që është në pushtet mbi burrat / që kontrollon burrat.

Vërtet e dëmshme për psikikën time. Dhe unë kam qenë në largim, por unë kam qenë një mbyllur totalisht, i mbushur me ankth shoqëror. I frikësuar madje të flasë me një grua ose ta shikojë atë në sy.

Krabbylover

Mendoja se isha biseksual sesa homoseksual. Tani në ditën 7 - jam i drejtë. Porno nxiti HOCD me siguri.

J743

Kam, po. Unë në fakt sfidova veten për të gjetur se çfarë marrëveshje altho është e gjatë para udhëtimit tim nofap. Kështu që unë hodha një sy dhe bëmë disa gjëra.

Unë jam padyshim i drejtë lol. Nuk më pëlqente vërtet. Unë mendoj se po e turpëroja veten time për të qenë kaq i bezdisshëm dhe gjithashtu duke parë kaq shumë pornografi sa më duheshin gjithnjë e më shumë gjëra atje. Unë nuk kam turp për përvojën time, dhe se fella dhe unë jemi akoma miq edhe sot e kësaj dite. Ndodhi e kundërta, unë disi e dyfishova tërheqjen time për gratë.

Pentlowe

Kryesisht shikoja gra, ndonjëherë TS dhe herë pas here pornografi homoseksuale. Mendova për një kohë të gjatë se kishte një mundësi që isha bi, provova disa gjëra dhe megjithëse disi më pëlqente, ishte nxitimi i dopaminës që kryesisht më pëlqente. Tani ndjehem se jam shëruar plotësisht, 100% hetero.

diasparman

Kam hyrë në një territor jo të drejtë në internet, por kjo nuk më bëri të vë në dyshim shumë seksualitetin tim. Unë ndoshta nuk do të kisha ndonjë kuriozitet nëse nuk do të ishte P.

Ka një praktikë që kam përdorur për të gjetur të neveritshme, por P më bëri të dëshiroja ta provoja. Unë ende mendoj për atë ndonjëherë. Shpresojmë NoFap do të më kthejë në normale.


Porn pothuajse më ktheu në një pedofil

Unë jam 29 dhe nuk kam menduar kurrë për vajzat e reja në një mënyrë seksuale, gjatë gjithë jetës sime të rritur. Gjithmonë më kanë tërhequr cica, gomar dhe një figurë femërore dhe nuk e kuptoja se si një pedofil mund të tërhiqej nga fëmijët. Disa muaj më parë fillova të eksploroja video në Youtube nën 18 vjeç, por akoma vajza pubeshente kërcenin seksi, ngacmonin shirita etj., Asnjëherë pornografike, por gjithsesi fap materiale. Kjo është sjellje krejtësisht e neveritshme, por jo e panatyrshme për mendimin tim sepse vajzat janë fizikisht plotësisht të pjekura rreth 15-16, dhe megjithëse mund ta mos e pranojmë, burrat tërhiqen seksualisht nga vajzat e kësaj moshe.

Siç mund ta imagjinoni, Ka një subkulturë të tërë në Youtube kushtuar videove seksi të vajzave të reja. Përfundimisht, unë u udhëhoqa nga 15 vjeç tek vajzat 12, 10, 8 vjeçare që kërcenin me bikini dhe mut ashtu. Unë u tmerrova nga sjellja ime. Unë kurrë nuk kam menduar në distancë për të bërë këtë lloj gjëje më parë në 15+ vitet e mia të fapping. A jam vërtet ai djalë? Zvarritja e diskutueshme që u bie vajzave të vogla, dhe a di përfundimisht zoti se çfarë tjetër? E dija që kishte diçka shumë të gabuar në trurin tim. Kjo thjesht nuk isha unë.

Ishte rreth kësaj kohe kur zbulova nofap. E kuptova se çfarë po ndodhte ishte detyrimi i drejtuar nga dopamina për risi. Truri im ishte djegur duke u përplasur për gratë e rritura, emocioni dhe risia e vajzave të reja ishte pikërisht ajo që truri im i varur nga dopamina ishte pas. Nuk mund ta besoj se duhej të arrinte në atë pikë, por kjo ishte ajo që duhej për të më futur në realitet dhe për të kuptuar dëmin që pornografia dhe masturbimi po i bënin mendjes time. Unë kam abstenuar nga PMO për 2 javë tani, dhe kurrë nuk kam ndërmend të kthehem. Nëse jeni në gardh për nofap, ma hiqni, po shkatërroni veten. Ju duhet të ndaleni para se të jetë tepër vonë.

KKF74

Porno na e bën këtë. Ne kërkojmë lartësinë e re. Ne kërkojmë diçka roman për të arritur. Pastaj zbresim, vëmë re mutin e sëmurë që kemi "shijuar" dhe shkojmë të bëjmë një dush me sapun shtuf dhe një pastrues pjatash.

Nëse nuk e trembim veten mjaftueshëm për të marrë ndihmë (këtu ose diku tjetër) mutat e sotëm të sëmurë janë të nesërmet normale, dhe përfundimisht ne përfundojmë duke parë gjëra që do të na blejnë disa dekada pas hekurave.

FreshLimee

Nuk mund të pajtohem më shumë. Pasi isha i varur nga pornografia për shumë vite, e gjeta veten duke surfuar scat, të vjella, nekrofili, pornografi vajzash të vdekura. Unë isha i turpëruar për faktin se unë isha duke arritur këto gjëra të ndyrë. Kur fillova nofap, e gjeta veten duke u kthyer te kali. u ndjeva i neveritur nga fakti që po i dilja kësaj gjëje.

aanarchist

po unë mendoj se ne të gjithë kemi atë një gjë që na bën të shkojmë wtf të bëhem i bëra.

Legalize_Ja

Unë kam shikuar por për gati 10 vjet (unë bëj 21 në shtator) dhe kurrë nuk kam ndjerë dëshirë të shikoj gjëra të neveritshme si pornografi për fëmijë, zoophilia, etj. Unë ndonjëherë madje shikoj pornografi që kam parë 5 vjet më parë dhe është si të këndshme si më parë.

mrdarkshine

Kur isha 21, nuk e ndjeva kurrë dëshirën për të parë mut të neveritshëm. Nëse vazhdoni të shikoni pornografinë e rregullt, thjesht pritni.

Stosch

NUK është e vërteta ti. Porno ngatërrohet me mendjen. Shumë të varur nga PMO tërheqin vëmendjen ndaj homoseksualëve. (HOCD)

disbthrowway

Ne duhet të mendojmë për krijimin e një grupi rikuperimi posaçërisht për fapstronautët me këtë lloj shije të shtrembëruar në P. Unë jam shumë i turpëruar dhe i frikësuar të pranoj shijet e mia pornografike në ndonjë partner të përgjegjësisë, në internet ose IRL. Gënjeshtra për këtë dhe mbajtja e saj më bën të rikthehem çdo herë, dhe sa herë që bëhet pak më keq, vajzat bëhen pak më të reja. Jam i sigurt që ka edhe të tjerë atje në të njëjtën pozitë. Llogaria e dukshme e hedhjes në det është e qartë.

ntwarr76

Më pëlqen scat nëse kjo të bën të ndihesh më mirë. Nuk është turp të pranojmë vendet e errëta që na ka çuar pornografia. Ndoshta disa njerëz thjesht kanë fetish të caktuara, por pornografia padyshim që ju bën të dëshironi t'i çoni ato në një nivel krejt të ri. Disa gjëra thjesht duhet të lihen në fushën e fantazisë seksuale dhe të mos bëhen realitet. Ndoshta ky është problemi me pornografinë. Bërja reale e asaj që nuk duhet bërë reale.

adichandra

Aziatike për të blondes në lezbike të rinj të imët për të zezakët të brunnete të flokëve të kuqe për të trans. E di se duhej të ndalem në trans. Për fat të mirë kam gjetur nofap.

brkendal

Ky është njeri i çmendur. Me të vërtetë i vë gjërat në perspektivë. Ti nuk e di kur mund të zgjohesh në mëngjes dhe të shohësh në pasqyrë për dikë që mendon se nuk do të jesh kurrë. Faleminderit për ndarjen.

JeffersonSales

Ishte e njëjta gjë me mua. Çdo gjë filloi me fotografi me bikini, pastaj u bë e mërzitshme dhe e gjeta veten duke parë foto nudo. Pas disa kohësh kam udhëtuar në videot pornografike amatore, pastaj gjëra më tronditëse si depërtimi i dyfishtë dhe i trefishtë, i fuqishëm, BSDM, më në fund video përdhunimi dhe kur të gjitha këto përplasje u bënë të mërzitshme dhe nuk mund të më jepnin një shpërblim, unë provova gjëra edhe më të vështira si kafshia shtazarake, gratë me qen, kuaj etj. Kur as kjo nuk mund të më jepte një goditje, unë shkova në botën e nëndheshme dhe gjeta pornografi adoleshente / paraprake. Nuk e di nëse një qenie njerëzore (nëse mund të quhem akoma qenie njerëzore në atë fazë) mund të shkojë më poshtë se kjo.

KEightySeven

Eshte tip i rende. E vlerësoj sinqeritetin tuaj. Me vjen mire qe u zgjove. Kur e gjeta veten duke parë pornografi super degraduese në punë për orë të tëra, arrita në besimin se nuk dua pornografi ose masturbim në jetën time.

Kontensant

Risi e përzier me eksitimin për të bërë diçka jo vetëm keq, por ndoshta edhe e paligjshme. Ky është rritja përfundimtare e dopaminës për një tru kaq të djegur nga pornografia e rregullt që mezi ju jep ndonjë dopaminë më. Për mua ishte e ngjashme, por përkundrazi më çoi në pornografi shemale dhe gjëra të çuditshme hentai në lidhje me këtë. Shkatërruar ngadalë shijen time të vaniljes, duke më dhënë edhe më pak një arsye për të gjetur motivimin për të gjetur një vajzë të vërtetë në jetën time. Porno me të vërtetë është një gjë e frikshme nëse abuzohet për një kohë të gjatë.

mowza

Shumë tregime të burrave të drejtë duke u shtuar në Trans pornografi. Porno është një frikë e frikshme.

MochaFapachino

Po njeriu rri larg nga ato gjëra. Unë jam i kënaqur që ju jeni të sinqertë dhe keni topat për ta thënë këtë, sepse unë e di se shumë njerëz kanë gjithashtu këtë çështje, por kanë shumë frikë të flasin. Pas kaq shumë vitesh në të njëjtat gjëra diçka e tillë do të ndodhte.

Programer1997

Faleminderit Mate. Postimi juaj ishte aq frymëzues. Unë gjithashtu nuk më pëlqen vajzat Pidhi. Më pëlqejnë gomarët e tyre. Unë gjithmonë shikoj seks anal dhe mut të lidhura. Unë kam një gomar Fetish. E lashë Pmo për 296 ditë, por u riktheva.

Le të fillojmë një Udhëtim të njëmijë Miles të cilat kurrë nuk do të Fundi.

ggnopmo

Unë dunno për askënd tjetër, por fetish im ishte super i çuditshëm, gratë që lactated aka prodhuar qumësht. Fking e saj e keqe me të vërtetë.

dok7747

Kjo më kujton veten time. Kur isha 17 vjeç isha i varur nga vajzat e reja që bënin seks me burra të moshuar. Kjo ishte një veprim i çuditshëm për mua dhe unë jam i lumtur që isha në gjendje të ndaloja veten. Ky ishte fetishi më i çuditshëm që kisha dhe unë isha në gjendje ta kontrolloja atë.

Gëzuar për ty njeri. Njerëzit do të thonë akoma se shija juaj porno ju çoi në këto vende të errëta, por ekziston një vijë shumë e hollë midis porno normale të përditshme dhe pastaj porno hardcore pedofilisë. Goodshtë mirë që e kapërceu këtë "fazë" të neveritshme.

Mareofthrace

Ky post më frikëson. Porno është një industri kaq e ligë dhe e ligë. Shpalljet e tua hapin sytë.

Ka akoma shumë 'fetish' që më zmbrapsin përkundër epshit tim dhe varësisë nga pornografia. Unë kurrë nuk mund ta shoh veten duke u zgjuar nga fëmijët, kafshët, shpifjet, urina, torturat, shemales.

Përkundër kësaj, pornografia më kishte çuar nëpër rrugët e voyeurizmit dhe pornografisë së ekspozimit, gjë që shkaktoi kërdi në aftësinë time për të ndier dhe shkaktuar turp toksike.

Unë lutem dhe meditoni për vëllanë, që të filloni të rikrijoni trurin tuaj dhe të abstenoni nga PMO.

PikesonJeeves

Unë e konsideroj veten shumë me fat që ngërçet që kam krijuar nga pornografia mund të zbatohen natyrshëm në seks në botën reale me pak ose aspak diskutim dhe janë aspekte relativisht të zakonshme të seksit. Sidoqoftë, pa një përvojë të madhe seksuale nën rripin tim (Vetëm një e dashur e qëndrueshme në të kaluarën dhe një grusht përvojash të shpërndara) e dija se duhej të ndaloja së shikuari pornografi dhe të krijoja ngërç që mund të bëhen të dëmshme për një jetë seksuale të qetë dhe të përmbushur për veten time Duhen guxim për të pranuar atë që keni, por vetëm ta dini pasi të jeni marrë vesh me këtë çështje, nuk mund të rrezikoni të ktheheni. Ju duhet ta shmangni këtë biznes, nuk është gjë tjetër veçse telashe. Qëndroni të fortë dhe të përqendruar.

drakmalfuad

pornografi tashmë më bëri pedofil

Wupozo

Isha në "lolicon" derisa përfundimisht e kuptova se kjo duhej të ndalet.

Brucetrunks

Njeriu i dreqit që është i çmendur se si na e bën kjo jo aq larg, por unë jam tashmë në pikën e. Shikuar porn shemale bro kurrë në jetën time. Mendova se do të shikoja ndonjëherë një pulë me një kar. Mut i çuditshëm në jetën time duke kuptuar se sa larg kam rënë

gallagher222

Kjo shpjegon pikërisht pse pornografia është një gjë e keqe. Ajo kthehet në një përbindësh, kundër vullnetit tënd, por për sa kohë që jeni në zakonin e ZKM-së, nuk keni zgjidhje tjetër përveçse të zvarriteni duke shkelmuar dhe duke bërtitur në humnerë.

Unë u largova duke kaluar pothuajse 3 muaj më parë dhe u largova nga pornografi 2 javë më parë. Ndjeheni shumë më mirë për veten dhe shumë më tepër në gjendje të përqendrohem te njerëzit në jetën time. Shpresojmë që së shpejti të filloj të kem marrëdhënie të vërteta. Porno është një vrasës i marrëdhënieve, dhe kur të jeni të vetmuar në këtë botë, do të bëni gjithçka, sado të pamoralshme, që të ndiheni të gjallë për sekondat 2.

TheDarkest_side

Njeriu i mirë OP. Manning lart dhe pranuar këtë merr shumë zemër dhe guxim. Qëndro me NoFap, duhet. Pasi të filloni në këtë udhë, ajo përfundimisht bëhet default kur shkoni në kërkim të pornografisë.

Më besoni, është e vërtetë. Edhe unë e kam refuzuar këtë rrugë të errët. Unë kam qenë në rrugën e thënë për një kohë të gjatë ndjehem i neveritur. Unë nuk mund t'i shikoj adoleshentët e rinj në të njëjtën mënyrë më shumë, ndihem edhe si copa më e madhe në botë për të. Duke lexuar komentet e tjera, po, disa do të thonë se unë duhet të jem i mbyllur për jetën dhe unë jam copa më e madhe e botëve. Unë kurrë nuk do të bëja asgjë për fëmijët ose adoleshentët e rinj në jetën reale. NDONJHERE. Nuk ka asnjë shans, është një dëshirë e errët për dopaminë.

Heliosuntrix

Pershendetje shoqe. Unë kurrë nuk kam shikuar fëmijë, por e di se për çfarë po flisni sepse unë përdorja YouTube për zogjtë me bikini dhe kam parë imazhet për të cilat flisni në anën e djathtë të faqes. Vajzat e vogla me bikini dhe çfarë jo. Gjithashtu fëmijët në sfilata / pasarela të modës që për mua kufizohet me pedofil sigurisht.

Unë ndalova së rrahuri sepse u detyrova të shikoja gratë duke u grushtuar dhe pshurrur në të gjithë njëra-tjetrën, të cilat si ju, NUK JAM N INT PASA. Siç kanë deklaruar të tjerët, kjo mut nxit dopaminën në trurin tonë dhe ne e gjejmë veten në vende ku kurrë nuk do të ëndërronim të shkonim. Tani jam në Ditën 7 dhe hyra drejt e në vijë të sheshtë që është një bekim.

Mbajeni shokun dhe me kalimin e kohës truri juaj do të kthehet prapë në gjëra normale.


Mosha 30 - Nga një prej rasteve më të këqija të mosfunksionimit erektil, dhe një jetë të tërë të kushtëzimit të femrës, deri tek shijimi i një jete seksuale me vanilje. Mori mbi 2 vjet.


Unë nuk masturbohem për 8 muaj, megjithatë u riktheva. Shumica e fetishëve të mi janë shteruar, megjithatë fetishi im i këmbës mbetet akoma. Unë kam boner të vazhdueshëm, dhe topa blu.

lidhje për të postuar


Fatkeqësi.

Gruaja ime dhe unë jemi martuar për 2 vite muajin e kaluar. Për një kohë tani unë kam qenë në idenë e pirgjeve. Unë pashë pornografi me brirë për muaj dhe ishte (dhe ende është) jashtëzakonisht arousing për mua. Kam biseduar me disa njerëz në internet për këtë. Më në fund bëra guximin të pyesja gruan time për ta bërë këtë përpara përvjetorit tonë. Ajo ishte e gatshme për shkak se ajo mendonte se do të përfundonte keq, por unë vazhdoja të shtyja sepse e dija se më pëlqente dhe përfundimisht ajo pranoi.

Gjetëm disa djem në internet dhe pasi gjetëm të duhurin, kaluam javën e kaluar. Ai ishte një djalë shumë tërheqës - 6 ′ i gjatë, muskuloz, kar i madh - gjithçka që çdo djalë dëshiron të ketë. Kur ai erdhi, unë hapa derën dhe biseduam pak dhe pastaj prezantova gruan time. Shkuam në dhomën e gjumit dhe unë u ula në divan ndërsa ai filloi ta puthte qafën dhe ta zhveshja. Ai e shtyu atë në shtrat, i hoqi brekët dhe filloi ta hante jashtë. Të dy e donin dhe po ashtu edhe unë. Pastaj ai hoqi pantallonat dhe u hodh mbi të dhe pasi e puthi për pak ndërsa ai ia nguli duart mbi kokë dhe e depërtoi; ajo ankohej thellë. Ishte në këtë moment që barku më ra; të nxehtë në të ftohtë në një milisekondë. Shumë shpejt kuptova se kur isha duke parë pornografi brinar, nuk po hiqja qenien, por po bëhesha dem. Ndihesha e sëmurë, por nuk dija çfarë të bëja; ata ishin tashmë të ndyrë. Unë u ula atje, duke mos thënë asgjë. Për fat të mirë, pas disa minutash, ai mbaroi. Pasi u bë gjithçka, unë e nxura me nxitim jashtë, i thashë që të pastrohej dhe unë shkova të marr disa ushqime kineze. Unë u ula në makinën time duke qarë për 20 minuta derisa ajo ishte gati dhe pastaj shkova në shtëpi dhe bëra sikur asgjë nuk ishte në rregull.

Gjatë javës së kaluar kam bërë çmos për të shtrënguar dhëmbët dhe për t'u përpjekur ta harroj, por nuk mundem. Mënyra si ankohej, si e kapte, si e shikonte. Nuk mund ta heq nga koka ime. Duke e ditur që unë në të vërtetë lë një burrë tjetër, e lëre më një djalë që është shumë më mashkullor dhe tërheqës se unë, gruaja ime më bën të sëmurë në stomak .. Unë sinqerisht dua të vras ​​veten dhe më duket si zgjidhja më e mirë tani. Unë me të vërtetë nuk mund ta shoh veten në pasqyrë pa u ndjerë e neveritur. Pjesa më e keqe është se është krejtësisht faji im. Unë nuk di çfarë të bëj. Une vertet vërtet duhen disa keshilla. Unë kurrë nuk e kam ndjerë këtë të pashpresë më parë.


Porno gay ka filluar të më neverisë.

Kam dy vjet që kam kapur në pornografi ekskluzive gay. Tani jam duke goditur një varg dy-ditësh, dhe po filloj të gjej të gjithë përmbajtjen që më ngriti i pështirë.

Mendova se do ta ndaja këtu, sepse e shoh këtë intriguese ...

BostonVTD

Unë jam drejt, por për disa arsye kam një fetish të madh / përbindësh-kar. (Ashtu si tek unë që atë kar nuk i bën gjërat asaj lol) fetusi im zhduket pas disa ditësh nofap, por pas rikthimit vjen përsëri

imtheprometheus

Shtë e çmendur se sa shumë fërkimi është si një ilaç, aq më shumë e bëni atë, aq më shumë ju duhet për të marrë atë ndjenjën "të lartë" përsëri. Kjo është arsyeja pse interesi juaj për atë që shikoni do të ndryshojë.

Mahdy_123

NJEJT D DUDE! Helshtë hella e çmendur.


Lidhje me koment

Hej njeri, mendova se do të përplasem këtu pasi që ne dukemi mjaft të ngjashëm .. duke përdorur një rrugëdalje pasi njerëzit e dinë emrin tim të reddit etj.

Unë e identifikoj si një djalë të drejtpërdrejtë. Për momentin nuk jam në lidhje, por më tërheqin gratë dhe kërkoj vetëm një marrëdhënie me gratë. Nuk i shoh djemtë aspak interesantë në kuptimin seksual. Thjesht nuk bën asgjë për mua.

Por që kur isha fëmijë më ka pëlqyer të vishesha si vajzë. Unë do ta quaja atë një fetish pasi kam tendencë të futem në fantazi, PMO pastaj ndiej neveri dhe turp më pas, derisa mbase disa orë më vonë dhe cikli vazhdon. Kjo vazhdoi deri në moshën e rritur dhe unë u futa shumë thellë në të.

Disa vjet më parë gjeta nofap (rreth vitit 2013). Pas disa përpjekjeve të shkurtra të dështuara, unë bëra mode të vështirë për rreth 14 muaj, ndërsa jetoja vetë. Gjatë asaj kohe zbulova se interesi im për ndërveprim pak a shumë u shua plotësisht, disi arriti në një pikë ku nuk më interesonte si dikur .. Unë mendoj se mund ta quash një rivendosje. Sidoqoftë, kjo varg 14 muajsh mbaroi. Unë do të thoja që tani kam tendencë të PMO një herë në dy javë (unë përdor termin PMO, por në të vërtetë është MO, unë nuk përdor pornografi, më shumë imazhe mendore), por mund të them se sigurisht që nofap duket se ka ndihmuar une Më ka përqendruar gjithashtu në përpjekjen për të takuar njerëz dhe për të filluar takime përsëri.

Nuk jam i sigurt që mund të them se jam fiks si i tillë .. por kjo varet nga ajo që ju e quani 'fikse'. Unë e tërhoqa veten nga ai cikël dhe e kam arritur deri në një pikë ku ai fetish është ndoshta më i "shëndetshëm" sesa forca shkatërruese që ishte dikur. Unë ende e gjej veten duke fantazuar dhe duke menduar për t'u veshur përsëri, por unë kurrë nuk kam marrë përsëri në të dhe infact, përveç nga këto momente të shkurtër të mendimit, unë jam ende për të vepruar në një, dhe siç u tha kjo ishte rreth 2 ose 3 vjet me pare. Unë mendoj se nofap thjesht më ndihmoi të pranoja veten.

Nuk jam plotësisht i sigurt se çfarë po marr këtu, por shpresoj që historia ime të ju ndihmojë. Unë mendoj se është e rëndësishme të mbani mend se gjinia nuk është binare, është një shkallë e madhe rrëshqitëse. Ne të gjithë jemi të ndryshëm dhe secili ka veçoritë dhe fantazitë / fetiset e veta, në fakt, janë ata që na bëjnë njerëz. Ne të gjithë ulemi diku në atë shkallë. Gjëja më e mirë që mund të bësh është të pranosh që je diku në atë shkallë dhe të jesh i qetë me veten. Bota do të ishte e mërzitshme nëse do të ishim të gjithë njësoj.

Nëse doni që PM të diskutojë ndonjë gjë, atëherë ndjehuni i lirë, unë do të mbaj një vështrim mbi këtë llogari të AT.


20 vjeçar dhe i varur nga CP. A do të punojë NoFap?

Përshëndetje, më vjen keq nëse kjo nuk lejohet këtu, e kuptoj nëse modet e fshijnë atë. Thjesht dëshpërimisht dua të ndalem dhe të ndryshoj. Jam në një vend vërtet të keq dhe do ta vlerësoja ndihmën. Kjo fjalë për fjalë po më vret dhe thjesht nuk di çfarë të bëj.

Unë jam 20 vjeç dhe mashkull dhe nuk jam i vendosur në SH.B.A., kur isha rreth 14 vjeç, fillova të shikoj pornografi (si çdo adoleshent normal mendoj) në të njëjtën kohë, fillova të vë në dyshim seksualitetin tim. Unë shkova duke kërkuar për porn homoseksual, por u frikësova nga djemtë e moshuar tepër 'mashkullorë' në pjesën më të madhe të saj.

Unë thjesht shkova midis shikimit të pornografisë së drejtë dhe pornografisë së rastësishme homoseksuale për rreth një vit. Pastaj gjeta një sit (një sit i njohur 'tubi') që kishte një sasi të madhe të materialit 'amator'. Fillova të kërkoja gjëra që kishin njerëz që dukeshin më shumë në moshën time. Kjo është ajo ku gjërat qëndruan për 2 vjet, zakone mjaft normale pornografike për një adoleshent.

Pastaj, kur isha rreth 17 vjeç, vazhdova të kërkoj gjëra të 'djemve më të rinj' dhe u përplasa në një sit që filloi të kishte përmbajtje më të dyshimtë, asgjë të paligjshme - thjesht dukej shumë më tepër si ajo në të cilën isha. Por, gjërat morën një spirale në rënie kur isha rreth 18 vjeç kur kërkova më shumë për këtë. Duke mos kërkuar asgjë në veçanti, shkova të ngatërrohem në TOR. Gabimi më i keq i jetës time.

Unë u përplasa në një sit përmes disa lidhjeve të ndyra (duke menduar se ishte thjesht një faqe pornografike homoseksuale) dhe u qij. Fillimisht ishin thjesht gjëra adoleshente, por më pas gjeta gjëra që përmbajnë fëmijë të rinj. Herën e parë që pashë se ndjehesha kaq e sëmurë më pas, e urreva veten dhe e konsiderova vërtet vetëvrasjen. Unë isha i ndyrë. Ndalova të bëja pothuajse gjithçka për rreth 3 javë, dhe pastaj për disa arsye u ktheva. Orgazma që përjetova ishte si asgjë që kisha pasur ndonjëherë më parë. Për dy vitet e fundit, unë kam parë disa nga gjërat më të këqija që mund të imagjinohen. E urrej veten. E di që do të marr mesazhe negative, etj. Nga këtu, por sinqerisht kam thënë gjëra më të këqija se gjithçka këtu mund të them me vete. Shikoj veten në pasqyrë dhe nuk e njoh personin që jam bërë.

Unë gjithmonë kam pasur probleme me ankthin shoqëror dhe duke qenë rehat me vajzat / djemtë e moshës sime, kështu që kurrë nuk kam pasur as ndonjë lidhje ose asgjë. Ky, shëndeti im në rënie nga ngrënia e ushqimeve të ndyra dhe duke mos bërë asnjë ushtrim sapo më ka bërë depresion.

Gjithmonë kam pasur interes për pornografinë fetish (soditës, përdhunim të rremë, publik etj.), Dhe mendoj se emocioni për të qenë 'i gabuar' më ka kthyer më shumë. Unë definitivisht nuk kam një tërheqje për fëmijët. Unë ndyrë jo, unë kam shtypje mbi djemtë e moshës time. Thjesht pornografia normale nuk bën asgjë për mua më. E gjithë mendja ime është prishur me këtë, unë jam bërë i pandjeshëm për gjithçka dhe mendoj se pikëpamja ime për gjithçka është thjesht e zymtë.

Unë madje nuk e di nëse jam në të vërtetë homoseksual, mendoja se isha për një kohë të gjatë, por kohët e fundit kam gjetur veten duke marrë ndjenja për vajzat e moshës sime, gjë që e bën këtë gjë gjithnjë e më të ngrënë.

Kam provuar të ndaloj kaq shumë herë. Unë uroj që unë thjesht mund të anijes diku dhe të shkëputem nga interneti ndyrë aq keq. Nuk mundem, puna dhe situata ime aktuale më kërkojnë që të kem një kompjuter portativ dhe një qasje të mirë në internet. Unë kam provuar të bllokoj kompjuterin tim me softuer filtrues, por me brirë thjesht e anashkalon atë mut.

Nuk mund të shkoj te një terapist për këtë. Aty ku jam unë ata kanë një politikë të rreptë të tregimit, madje edhe aludimi i paqartë për këtë do të kishte emrin tim në një listë për policinë menjëherë.

Edhe me ankthin dhe depresionin, kam një jetë krejt normale. Nëse nuk do ta kisha ngrënë shpirtin tim sa herë që mbyll sytë, mendoj se ndoshta do të isha i lumtur. Unë nuk jam një person fetar, por e gjej veten duke qarë dhe duke u lutur që nëse një zot ekziston, pse dreqin do ta bëja këtë me veten time?

Sa herë që dëgjoj një trokitje në derë unë tmerrohem se do të jetë policia. Unë kam shumë nevojë për të ndaluar, dhe unë thjesht duhej t'u tregoja njerëzve të tjerë. Edhe nëse është përmes një llogarie anonime në internet. Unë thjesht do të vlerësoja çdo këshillë, mençuri apo çfarëdo tjetër.

E kuptoj që shumë do të më urrejnë dhe mendojnë se jam aq larg nga rezervuari sa nuk ia vlen të kursej - më beso, e kam menduar shumë kohët e fundit. Unë mendoj se kjo është e shtëna ime e fundit. Nuk e di se si mund ta vazhdoj ta bëj këtë vërtet.

Unë mendoj, unë doja të di nëse mendon se NoFap do të punonte? Shikimi im i pornografisë sapo ka përshkallëzuar jashtë kontrollit. Jam i sigurt që nuk më tërheqin fëmijët. Thjesht nuk jam Fakti që këto gjëra janë 'të paligjshme' më ndez. Ashtë një tronditje, e njëjtë me seksin publik ose çfarëdo tjetër. Unë nuk e di, unë mendoj se ju djema dini shumë më tepër për efektet e psikologjisë pornografike, atëherë unë do të doja, kështu që doja të pyesja ..

Gjithashtu, nëse ndokush që ndonjëherë e gjen veten në një situatë të ngjashme (kam lexuar tema të ngjashme reddit dhe postime në blog në lidhje me këtë më parë, do të habiteni nga sa e zakonshme duket se është) ju lutem mos. Ndaluni para se të duket se keni shkuar shumë larg dhe gjërat thjesht errësohen.

Gjithsesi, faleminderit djema. Paqen. Na vjen keq nëse kjo është e turbullt - unë isha duke qarë ndërsa e shkruaja, shumë emocione kur mendoja për gjëra.

Nje pergjigje

Thjesht dije që nuk je vetëm. Edhe unë isha përdorues i CP. E gjitha filloi shumë vite më parë kur fillova të shikoj video amatore P dhe me kalimin e kohës u desensibilizova për të dhe provova gjëra më të çuditshme si seksi me kafshë. Kur arrita në pjesën e poshtme të gropës në të cilën isha, vura re se isha edhe i desensibilizuar për të dhe hyra në CP. Duhet të mbani mend se ekziston një zgjidhje, ekziston një rrugëdalje e ndyrë nga kjo vrimë ferri. Mos hiqni dorë nga mendimi vetëvrasës siç bëra unë, sepse ato mund të konsumojnë mendjen tuaj më shpejt sesa prisni, dhe nuk është një zgjidhje apo edhe një mundësi.

Heqni qafe gjithçka që keni dhe ka të bëjë me PMO. Mbyllni të gjitha dyert. Porno nuk është një demon që mund ta vrasësh me armë. Ju duhet ta vdisni nga uria. Krijoni një orar për meditim dhe qëndroni në të çdo ditë në të njëjtën kohë, 10 minuta në ditë janë mjaft të mjaftueshme dhe do t'ju ndihmojnë për mrekulli sa i përket fantazimit, nxitjeve dhe kontrollit të mendimit në përgjithësi. Thjesht mos u dorëzo. Ju jeni në vendin e duhur.

Një tjetër përgjigje

Po, mendoj se do t'ju ndihmojë. Dikur bëhesha në CP, si ti. Kam kaluar muaj me radhë duke gjurmuar një sërë videos një herë, dhe kur përfundova duke i gjetur, kjo ishte më e lumtura që kisha qenë ndonjëherë për ndonjë gjë që kisha bërë për veten time deri në atë moment. Isha patetike. Unë e kam bërë atë të kaluar 90 ditë pa PMO tani dhe e shoh veten shumë rrallë duke menduar për pornografi. Kryesisht mendoj për vajzat që njoh në jetën reale dhe mendoj shumë më tepër sesa thjesht mendime seksuale.

Kërkesa e natyrshme për të ngjitur kar tuaj në diçka gjithmonë do të jetë atje, por ju mund të rishkruani trurin tuaj për të fshirë veprimin e përgjimit nga lista e opsioneve për trajtimin e kërkesave seksuale.

Oh dhe për fëmijët. Ende e kthej syrin për një vajzë të vogël të lezetshme me pantallona të shkurtra, por gjysmën e orës tjetër nuk e kaloj më në fantazim të saj në kokën time. Unë mendoj se janë vetëm mbetjet nga seksualiteti im në atë moshë. Oh dhe unë jam një fat që kurrë nuk kam pasur ndonjë nxitje për të vepruar në ndonjë nga këto.

Një përgjigje e tretë

Ju do të habiteni se sa shpesh e kam parë këtë këtu. Për fat të mirë unë kurrë nuk kam shkuar kaq larg, por është e lehtë të futem në zhanret e çuditshme të pornografisë. Ndërsa shikimi i CP nuk është normal, shumë njerëz që shikojnë CP filluan me pornografi "normale" (nuk ka pornografi normale, e gjitha është e panatyrshme). Ky nuk jeni ju, ju nuk e doni këtë, ju thjesht po shikoni sepse ju pëlqen emocioni i të shikuarit të sëmurë të ngatërruar hedhurinat.

Sidoqoftë, ju mund të ndryshoni. Mund të jetë një proces i gjatë, por do t'ia vlejë në fund kur të jesh përfundimisht i lirë. Udhëtimi juaj fillon sot. Tani për tani, thjesht relaksohuni, lexoni disa nga postimet kryesore në këtë nën dhe mësohuni për përvojat e njerëzve dhe merrni disa ide prej tyre. Paç fat! 🙂


Porn fucked mua gjatë kohë të madhe (post shumë të gjatë me mësimet e jetës në anën) HOCD dhe depresioni.

Përshëndetje njerëz ky është postimi im i parë këtu. Varësia ime nga pornografia filloi në moshën 12 vjeç, kur gjithçka dukej aq e mrekullueshme dhe magjepsëse. Ngadalë, por në mënyrë të qëndrueshme, unë shkova nga pornografia normale në milfs -> lesbike-> transeksualë -> hentai (drejt) -> hentai (trans) -> hentai (homoseksual) -> porn homoseksual.


Turp dhe faj për gjërat që bëra, ndërsa ishin të varur nga pornografia

Ishte i varur nga pornografi dhe ngrirë video që kur isha një adoleshent para deri në 19, histori e shkurtër kam bërë disa gjëra shumë patetike dhe shqetësuese, ndërsa të varur nga pornografia që sapo kam arritur të kuptoj që kur isha jashtë pornografisë dhe për shkak të kohëzgjatjes së fundit sa i brishtë unë isha unë jam duke u goditur me ton e turpit dhe fajit për të.

Nuk e di pse i kam bërë këto gjëra, por ata shkojnë kundër çdo gjëje për të cilën jam. Mendoj se ndihem sikur ky i huaj që kam qenë vite më parë është duke prishur çdo shans që kam për të qenë një person me dinjitet. Jam i sigurtë që në vitet e ardhshme do të shkoj në terapi kështu që unë mund të gërmoj më thellë se pse mund të rrëzohesha kaq e ulët. Unë jam 20 yrs vjetër dhe pornografi me të vërtetë më fucked mua dhe unë nuk mund ta kaloj atë unë ndjehen patetike.


Porno më bëri të mendoj se isha homoseksual

Pershendetje te gjitheve. Më lejoni të filloj duke thënë se unë kam masturbuar në pornografi për 8 vjet. Ose ka qenë një herë në ditë, dy herë në ditë, ose më shumë. Unë kam qenë një nga ata njerëz që kam përshkallëzuar gjithnjë e më shumë gjëra ekstreme. Kam masturbuar me gjëra homoseksuale brenda disa viteve të fundit, dhe vetëm derisa dy muaj më parë mendja ime pyeste veten, "A jam homoseksual?" Kjo bëri që shumë ankth dhe OCD të ndodhte. E kam akoma këtë, por jo në shkallën që e kisha dikur.

Nëse dikush po përjeton diçka të tillë, këshilla ime më e mirë do të ishte të linte pornografinë. Unë e kam luftuar ankthin duke bërë gjënë që më bëri më të shqetësuarin; duke i thënë vetes se isha homoseksual. Unë e detyrova veten të ulesha dhe të mendoja për mendimet seksuale homoseksuale. Dhe po, ata më zgjuan shumë gjatë javës së parë. Por, në këto 3 javë të fundit, kam vërejtur se këto mendime janë bërë një NGJIM më pak. Ende mund të zgjohem prej tyre, por kërkon përpjekje. Nëse jeni të hutuar për atë që jeni, duhet të pyesni veten: "A i kam pasur ndonjëherë këto ndjenja para se të shikoja pornografi?" Ndërsa ulem këtu duke shtypur këtë, një ankth i vogël po më godet. Por disa javë më parë ishte tepër e keqe.

Unë do të këshilloja cilindo që po kalon diçka të ngjashme të meditojë, të heqë dorë nga pornografia dhe të shpërqendrojë veten me një aktivitet. Gjithashtu, mos luftoni me mendimet. Seriozisht, mos


32 ditë - Kam një boner duke parë një foto të një gruaje të zhveshur.

Kjo është e çmendur si djema qij. Sot po shfletoja një libër referimi të biologjisë në bibliotekë sepse isha i mërzitur dhe u ktheva në faqen ku ka një foto të një gruaje të zhveshur. Dhe nuk mund ta besoja në fillim, por, zemra ime filloi të rrihte me të vërtetë të shpejtë dhe pata një boner të plotë të ndyrë.

Insshtë e çmendur, 2 muaj më parë unë duhej të shikoja si përdhunime në bandë hentai dhe budallallëk tentaklesh vetëm për të marrë ndonjë boner të dhimbshëm, në gjysmë të rrugës. Dhe këtu isha me një gomar të fortë duke parë një fotografi anatomie. Jam shumë të lumtur djema.

Duke e kthyer prapa, pjesa më e vështirë ishte natën, kur unë bëhem supremely brirë si para se të ishte kur unë masturbated më. Gjëja më e rëndësishme që bëra ishte të lëviznim celularin, tabletën dhe laptopin në dhomën e ndenjes dhe t'i përdorja këto pajisje vetëm dhe atje. Javën 2nd dhe 3rd ishin absolutisht brutale, madje kisha për të fjetur në dysheme për disa ditë, pasi dukej se shtrati im ishte një shkaktar i madh.

Për sa i përket përfitimeve të tjera, unë do të thoja se gjëja # 1 është se unë kam shumë më shumë energji dhe pothuajse ndjehem si një fëmijë që dëshiron të vrapojë vazhdimisht. Jashtë kësaj, unë me të vërtetë nuk kam vërejtur shumë, por mbase ato do të vijnë me kohën.

Por sinqerisht, zbulimi i sotëm në vetvete ka ndryshuar jetën. Unë jam shumë mirënjohës për këtë nënreditim, ju nuk e dini sa mirënjohës jam për ju djema.

Faleminderit aq shumë.


2 JAVA DHE TANI M G MIRTER NGA SISSY FETISH OMG <3

Ju djema nuk keni asnjë ide se sa i lumtur jam.

Kam vuajtur me këtë fetish për më shumë se një vit, problemi më i madh me të është se, kam arritur në një pikë ku pothuajse nuk do të ndihesha më e tërhequr nga vajzat, epshi im ishte vërtet i ulët, thjesht gjërat ekstreme do të më ndez, (Unë në fakt bëra një postim në lidhje me të: https://goo.gl/WWECPM) dhe thjesht duke abstenuar nga pmo për 2 javë unë tashmë ndihem më e tërhequr nga gratë !!

Njerëzit thanë se do të përfundoja të rindizem në 90/150 ditë, mendova se do të filloja të ndihesha më i tërhequr prej tyre pas 30 ditësh, kështu që kjo është jashtëzakonisht emocionuese !!!

Faleminderit për secilin nga ju që më ndihmuat, por ende nuk është koha për t'u çlodhur !! Unë e kam fituar betejën, jo luftën; ka ende një udhëtim të gjatë dhe emocionues të përmirësimit që po vjen !!


Unë jam 15 dhe filloj të zhvilloj një fetish për vajzat më të reja si rezultat i pornografisë. A do të largohet nga asnjë ZKM? Jam i rrëmbyer në kokë?

Jo Unë kurrë nuk kam shikuar pornografi për fëmijë ose ndonjë gjë tjetër, nuk kam rënë aq thellë akoma.

Unë fillova të shikoj pornografinë normale, si ato të rekomanduara në pornhub, pastaj fillova të shikoj pornografinë lezbike, pastaj vajzat me dicks dhe pornografi shtrënguese dhe pornografi përbindësh dhe të gjithë atë mut.

Tani po filloj të pëlqej fëmijët.

Çfarë njeriu qij, unë jam 15 për dreq.

Tani unë jam në ditën 6.

A do të largohen këta fetish ndërsa shkoj në brezin tim? A jam vërtet i shqetësuar në kokë?

elliottommy

Nëse ju merrni ngazëllyer nga zemrat e zhveshura që ju të shtrëngoj tani, nevoja për sende ekstreme zhduket. Mund ta konfirmoj këtë. Unë jam duke shmangur çdo imazhe dixhitale për ditët e fundit 25 dhe çdo "takim" (i shkurtuar në mënyrë drastike) në individë veshur pak në IG më bën të mendoj se unë mund të fap dhe sperma ngarkesa për imazhet tani. Ashtu si gjeneratat e vjetra e bënë atë në playboy.

leanerfasterstronger

Po ndaloni së shikuari pornografi menjëherë këto fetish mund t'ju shkatërrojnë për gjithë jetën, kufizojnë pornografinë dhe mediat sociale nga telefoni juaj seriozisht se vetëm do të përkeqësohet nga këtu. Ju nuk mund të pëlqeni se si ndihet pasi kënaqeni me të, e di që ju bën të ndiheni të rëndë dhe fajtor

edding3300

Të jem plotësisht i sinqertë: Nuk e di. Nuk mund ta thuash në këtë pikë. Por: shumë fapstronautë kanë raportuar se nevoja e tyre për sende ekstreme fetish u zhduk kur u mësuan të eksitoheshin nga sendet më natyrale.

Do të jetë e rëndësishme të mos fantazoni dhe të shkoni "atje" me mendjen tuaj. Reallyshtë vërtet interesante që e keni kuptuar këtë dhe keni filluar të filloni herët, ndërsa jeni akoma në pubertet, thumbsup për këtë.


Porno më ka kthyer në këtë person të neveritshëm të çoroditur

Kështu që unë për herë të parë kam filluar të shikoj pornografi kur isha 11 vjeç, ndoshta më shpejt se kaq. Në fillim isha në pornografi të lehtë, gjëra të tilla si playboy, më pëlqente t'i shihja vajzat lakuriq, por nuk më interesonte shumë për djemtë në video. Së pari u futa në fotografi sesa në video. Kur hyra në video, nuk mund të shikoja një video të tërë, duhej të kaloja atje ku u bë interesante. Unë do të kisha 50 skeda të hapura në të njëjtën kohë për Chrome duke kaluar para dhe prapa duke u përpjekur të gjej diçka gjithnjë e më emocionuese dhe stimuluese. Kjo është bërë aq keq sa që fillova të shikoj disa video me të vërtetë të neveritshme, gjëra që do ta bënin një person normal të hidhej pak në gojë. Ajo që është e çmendur është që unë kurrë nuk do të bëja ndonjë nga këto gjëra kur bëhej fjalë për gjënë e vërtetë. Diçka si "Scat" për shembull, ajo më ndezi kur do të shikoja pornografi të saj, por gjithnjë më bënte që ta bëja atë. Unë u përpoqa ta bëja atë disa herë dhe thjesht u ndjeva i zhgënjyer nga ajo dhe nuk mund ta bëja. Por unë nuk kam asnjë problem me të kur bëhet fjalë për pornografi. Katër vjet më parë do të isha neveritur duke ditur llojin e pornografisë që kërkoj, por akoma jam e neveritur nga vetja. Nuk e di pse e bëj.

Kur isha në moshën 13-17 vjeç, do të kërkoja pornografi, kur do të kthehesha në shkollë. Do të shikoja pornografi 2-6 herë në ditë. Me kalimin e viteve, fetish-et e mia sapo janë bërë gjithnjë e më ekstreme, por çështja është që unë kurrë nuk do të kryeja ndonjë nga ato që kërkoja personalisht, thjesht më grumbullon shumë.

Kjo është bërë aq keq sa më duket sikur do të bëj diçka ilegale përfundimisht. Unë kam qenë duke provuar asnjë fap për javë të tëra. 16 ditë është koha ime më e gjatë. Kjo sfidë e nofap-it më ka kthyer në perversin më të madh të seksit, sepse ndihem sikur nuk mund të çliroj energjitë e mia seksuale. Unë kam qenë vetëm duke masturbuar pa pornografi, por edhe kjo nuk po ndihmon shumë. Nuk dua të dorëzohem, por është seriozisht gjëja më e vështirë që kam bërë. Mendoj se mund të kem një varësi. Hardshtë e vështirë të thuhet, sepse unë ndoshta shikoj pornografi një herë në ditë tani, gjë që të gjithë thonë se është normale për djemtë. Ndoshta do të shikoj pornografi dy herë më së shumti. Ndonjëherë me orë të tëra. Thjesht nuk di si t’i kontrolloj kërkesat.


Më vjen turp që kam një fetish përdhunimi

Një nga arsyet që dua të lë pornografi është se një pjesë e vogël e asaj që konsumova, përfshinte disa ndryshime të përdhunimit. Ai madje arriti në atë pikë që madje edhe një përmendje e një përdhunimi të vërtetë mund të më kthejë, të paktën për një rast.

Nuk është aspak e mirë për veten time imazhi i imazhit. Megjithatë e di që kjo nuk është 'vërtet unë'. Unë kurrë nuk kam menduar të dëmtoj një grua si kjo në jetën reale, dhe duke parë që vuajnë viktimat e përdhunimit në trauma, më bën të ndihem për to, ashtu si do të bëja për çdo person tjetër që ka pësuar çdo lloj eksperience traumatike.

Unë thjesht dua të jem e lirë nga kjo pjesë e vetes sime, nuk i shërben ndonjë qëllimi tjetër përveçse të më bëjë të ndihem keq me veten time.


Shënimi i muajit 6! Femdom / pelenë fetish me pied të dashur marrëdhënie dhe seks të madh

Hej të gjithë po merrja disa kthime prapa pornografisë sot në punë kur kuptova se jam rreth 6 muaj falas! Nuk e di datën e saktë kur kam filluar, por me të vërtetë nuk ka rëndësi. Unë postoj diçka çdo herë në kohë për t'u përpjekur të ndihmoj dikë. Unë nuk jam këtu të mburrem ose të tërheq vëmendjen. Unë thjesht dua të postoj nëse edhe vetëm një person merr ndihmë prej saj!

Kam pasur asgjë, por përpjekjet e dështuara të seksit në të kaluarën. Nuk mund të mbaj një brez që po shkon. U fut në depresion të drogës dhe në strehimin.

Për herë të parë ndonjëherë jam vërtet e dashuruar dhe e dua trupin tim. Jeta nuk është e përsosur në asnjë mënyrë, por ndihet mirë për të arritur një qëllim.


Porno është diçka që më bën homoseksual

E ka ndjerë dikush tjetër këtë? Kam shikuar pornografi për aq gjatë çdo ditë saqë nuk mund të arrij të shoh më vajza normale. Tani unë jam duke parë mut super të çuditshme si bukkakes, ajo gangbangs mashkull, punë rim vetëm për të marrë edhe një boner. Wtf? Kam nevojë për ndihmë njeriu.


Seksualiteti im ka rivendosur. Por OCD është ende atje.

Unë në thelb jam tre muaj pa pornografi fetish. Ende dështoj shumë në nofapping, por voila, unë mund të marr ngritje të plota në pornografi të drejtpërdrejtë dhe mendime. Kjo është fantastike, kjo do të thotë që unë ndoshta mund ta fus veten në një marrëdhënie funksionale. Sinqerisht kjo është goxha e pabesueshme, para se të filloja dyshoja nëse bëhesha ndonjëherë e vështirë për të rregulluar gjëra. Fetishi po zgjon akoma (dreq po të mos ishte unë kurrë nuk do të kisha arritur atë).

Problemi është, OCD është ende bezdisur në mua. Unë nuk kam asnjë dysphoria dhe identifikohem plotësisht si mashkull, por leximi i posteve në askTransgender ka futur këtë mendim të paarsyeshëm që unë në një farë mënyre do të zhvilloja dysphoria gjinore dhe do të kisha një lloj zili intensive për të parë gratë. Kjo më jep një ankth të madh (por irracional).

Herën e fundit TOCD u ndez gjatë periudhës së provimit, dhe ato u zhdukën shumë më vonë. Tani po bëj përsëri provime dhe ata po ndizen përsëri haha, kështu që mendoj se është i lidhur me ankthin tim.

Do të provosh meditimin për të mbyllur mendimet e paarsyeshme.


Vetëm abstinimi nuk mjafton: Nga ekstremi PIED në një makinë seksi

Unë kam qenë një përdorues i rëndë i pornografisë që nga puberteti. Kam humbur virgjërinë vetëm disa muaj më parë në 25. Kam pasur rastin më ekstrem të impotencës për shkak të pornografisë. Kam përdorur pornografi shumë, dhe kam përdorur kapje traumatike të masturbimit. Unë madje kam plagosur penisin tim me fërkime ekstreme. Unë abuzova me pornografinë deri në atë pikë sa nuk isha në gjendje të merrja një mbledhje, madje edhe me zhanrin më ekstrem të pornografisë. Dhe më keq: për disa vjet, unë humba tërheqjen time ndaj grave dhe u përshkallëzova në pornografi homoseksuale dhe tranny. Fillova të gjeja vajza jo tërheqëse, pa marrë parasysh sa tërheqëse ishte ajo, dhe ju e dini pjesën tjetër të historisë. Mendova se isha homoseksual. Unë nuk veprova sipas atyre "nxitjeve".
Nuk kam qenë në gjendje të abstenoj më shumë se dy muaj. Kam kaluar dy vjet duke abstenuar nga PMO nga një javë në dy muaj, pastaj kam rikthyer. Unë vazhdova të përdorja pornografi herë pas here. Mesatarisht një herë në dy javë (më mirë se përdorimi ditor).

Vetëbesimi im u shtyp, sepse pashë djem që kënaqeshin me vajza të nxehta dhe isha i pafuqishëm, nuk kisha vetbesim dhe nuk mund të bashkohesha me gratë si një njeri. Gjithmonë i shmangem grave të vërteta, sepse kisha frikë nga një dështim i mjerë.

Kjo nuk ndihmoi. Vendosa atëherë të filloja të shikoja femra të vërteta, edhe sikur të mos tërhiqesha nga ato siç do të doja. Vendosa të jem i guximshëm. Takova një zonjë, shkova në vendin e saj dhe u putha me pasion. Isha aq e shqetësuar saqë nuk isha në gjendje të bëja një mbledhje. Unë programova telefonin tim për të marrë një telefonatë false dhe e përdora atë si pretekst për të lënë haha. Unë u takova përsëri me të disa muaj më parë dhe pata ngritje të denjë, por nuk u përshkallëzuam në seks. Ne u ndalëm për tu takuar.

Takova një vajzë tjetër të këndshme (GF-në time aktuale). Na pëlqente njëri-tjetri dhe filluam të dilnim. Një ditë u puthëm papritmas para se njëri prej nesh të largohej nga autobusi për në shtëpi. Ishte e vështirë. Unë u paralizova nga ankthi: Çfarë do t’i them asaj kur të përpiqemi të bëjmë seks dhe unë nuk arrij ta ngre atë. Nuk i tregova asaj për PIED-in tim, por fola për lodhjen time (vuaja nga pagjumësia dhe stresi i rëndë në atë kohë) dhe si ndikoi në ereksionin tim. Unë i thashë asaj se më duhej thjesht një intimitet fizik dhe pak kohë për të rikthyer ereksionet e mia të vështira. Nuk ishte një gënjeshtër, as historia e plotë.

Filluam të takoheshim në shtëpinë time. Ne gatuajmë së bashku, pimë birra, shikojmë Netflix dhe relaksohemi haha, dhe pastaj përqafohemi në shtrat derisa të na zërë gjumi. Kështu që, nuk e pranova idenë që një vajzë të flinte në shtratin tim duke bërë seks me të. Kështu që, vendosa t’i bëj seks oral. Ishte hera e parë që ajo e merrte atë, dhe ishte aq e lumtur. Kështu që, brenda dy javësh, u takuam disa herë dhe bëmë të njëjtën gjë. Libidoja ime filloi të zgjohej. Një natë, unë po e kënaqja atë dhe u befasova kaq shumë me brirë, saqë doja marrëdhënie kaq të këqija. Kam bërë seks të suksesshëm në provën e parë, dhe ishte intensive.
Ajo që mahniti mua është mungesa e derdhjes së parakohshme. Kur unë PMOed, kam ardhur nganjëherë në pak sekonda.
të them të drejtën, unë herë pas here PMO kur ajo nuk është përreth. Me të vërtetë ndikon në performancën time më vonë. Tani, e bëj më rrallë dhe do ta ndaloj më shpejt. Pra, fundi i fundit është: dilni nga guaska juaj dhe filloni të takoni gra. Ju duhet një vajzë mirëkuptuese dhe e dashur. Për mendimin tim, rimbushja është më e rëndësishme sesa abstinimi.

Tani, unë jam një makinë seksi. Unë mund ta bëj atë deri në 3 herë në ditë dhe të mos ndihem i dërrmuar, si kur orgazma për pornografi.


Fetish të shkaktuara nga pornografia.

Ndihem pak sulmuar nga postimi im i fundit që përfshin TS fetish tim, kështu që unë vetëm të kërkuar për të pastruar diçka në lidhje me fetishes pornografi-detyruar.

Kur filloni të bëheni të varur nga pornografia, përfundimisht keni nevojë për doza "më të forta" për ta mbajtur veten të stimuluar gjatë fap.

Gjatë orarit të punës, revistat e mamasë suaj kthehen në foto softcore kthen në vids hardcore kthehet në lezbike, BDSM, kafshëri, trans, tentakula, përdhunime në bandë, etj. Gjëra të këqija, të çuditshme, të çuditshme shqetësuese. Sende që "nuk mund të besoni se sapo keni arritur" më pas. (Disa njerëz të drejtpërdrejtë madje shikojnë pornografi homoseksuale sepse ata janë kaq të desensibilizuar ndaj pornografisë heteroseksuale.)

Truri juaj ka nevojë për këto stimuj gjithnjë e më intensivë, edhe nëse vetë nuk e dëshironi dhe keni turp për të. Më keq, disa njerëz kërkojnë fetishin e tyre IRL dhe zakonisht ndjehen sikur sapo kanë shkatërruar jetën e tyre. "Unë kurrë nuk mund të kthehem nga kjo" është një frazë e zakonshme në këto situata.

Pra, para se të jepni gjykime për fetiset e njerëzve, kuptoni se është pjesë e varësisë dhe ka të ngjarë arsyeja që ata janë madje këtu në NoFap. Godspeed dhe fat të mirë. Ne jemi të gjithë në këtë së bashku.


Më në fund humba virgjërinë time, dhe gjatë asaj unë isha duke parë pornografinë në kokën time

Fillova të hidhesh në 15.

Kam filluar të shikoj pornografinë në 16.

Unë kam qenë duke shikuar atë dhe jerking off atë pak a shumë në mënyrë të vazhdueshme që nga ajo kohë, për 7 vitet e fundit.

Disa vjet më parë u përpoqa / R / nofap shumë obsesivisht, atëherë gjeta / R / pornfree dhe e kuptoi se kjo ishte çështja më e rëndësishme; pas kësaj, unë u bëra shumë anti-porn, ndërsa ende nuk isha në gjendje ta lëkundja këtë zakon - megjithë një shtrirje të pastër prej 6 muajsh, gjithmonë, në mënyrë të pashmangshme, përfundoja të kthehesha.

Për një kohë të gjatë, deri më tani në jetën time të rritur, unë identifikuan si një / R / foreveralone, dhe pothuajse një / r / incel, edhe pse jo për ato ekstreme. Një kombinim i ankthit shoqëror, depresionit dhe vetë-imazhit të rëndë dhe çështjeve të vetëvlerësimit arritën kulmin në mua, duke qenë një person shumë i vetmuar, i frikësuar, vetë-zemërues, i pakënaqur, ziliqar dhe herë-herë i ri që vetë-dëmton.

Kjo ishte jeta ime, ky ishte identiteti im dhe kjo ishte ajo që unë do të isha deri në ditën e vdekjes, me gjasë brenda pesë apo pesë viteve të ardhshme kur më në fund do të punoja guximin për të vrarë veten me tërheqjen e shpejtë të një shkaku, në vend të procesit të ngadaltë të pijes dhe të vetë-sabotimit dhe duke refuzuar të kujdeset për veten time.

Pastaj tre muaj më parë, nga askund, kjo vajzë u shfaq në jetën time që ndryshoi gjithçka.

Tani jam në terapi dy herë në javë, po mësoj ta dua dhe ta pranoj veten, kam një jetë shoqërore dhe jam shumë e sigurt që jam e dashuruar me këtë grua. Ajo është 12 vjet më e vjetër se unë, por nuk duket se është. Ajo vepron më e re, duket më e re. Dhe ajo më ka thënë që dukem dhe veproj më e vjetër se shumica e djemve në moshën time. Ne u bëmë miq menjëherë dhe shumë shpejt u bëmë partnerë me një lidhje shumë të thellë emocionale. Të dy kemi kaluar ca mut dhe të dy kemi mësuar të merremi me të në mënyra të ndryshme. Ajo më tregoi se unë e kam bërë jetën gabim dhe se të jetosh MUND të jetë një përvojë e thellë plot eksitim, çudi, konfuzion, gëzim dhe dhimbje dhe vuajtje të herëpashershme, por të pashmangshme. Nuk dua më të vdes. Unë dua të jetoj dhe dua ta përjetoj jetën me të.

Por ai identitet i vjetër që ndërtova për veten time me kalimin e viteve ... nuk është zhdukur. Stillshtë akoma atje dhe po më ha. Unë nuk kam nevojë t'ju shpjegoj djemve se si pornografia më ngacmoi trurin, pasi u privua nga intimiteti dhe kontakti fizik për 23 vitet e para të jetës sime, sepse të gjithë e dini se si funksionon. E dija, thellë thellë, se po ngatërrohej me perceptimin tim, duke e shtrembëruar atë dhe duke e shtrembëruar rreth e rrotull në forma të panjohura, por u desh më në fund duke humbur virgjërinë time, këtij personi që më intereson thellësisht dhe jam tërhequr jo vetëm fizikisht, por emocionalisht, për të kuptuar plotësisht se sa e dëmtuar ndërgjegja ime është nga vitet e pornografisë në internet.

Shqetësimi im më i madh për humbjen e kartës v ishte që të mbaroja shumë shpejt. E kundërta ishte e vërtetë. Nuk mund ta mbaroja fare. Unë duhej ta bëja vetë. Ajo ishte plotësisht e ftohtë me të dhe e kuptonte, sepse ajo e dinte që solo ishte ajo që unë isha mësuar, por ajo nuk e di sa thellë shkon. Më tërheq normalisht, kur është e veshur, por sapo të bien rrobat, diçka ndryshon në kokën time. Papritmas e kuptoj që ajo nuk është ndonjë nga ato mijëra vajza në pornografi me trupa pamundur të përsosur, ajo është një person i vërtetë. Dhe une e dua ate. Unë e dua personalitetin e saj, e dua buzëqeshjen e saj dhe e dua shpirtin e saj. Ajo kujdeset kaq thellë për mua dhe gjithmonë thotë se sa e dashuruar me mua është, dhe unë jam gjithashtu, përveç pjesës tërheqëse fizike. Fjalë për fjalë nuk mund të qëndroja i eksituar gjatë seksit. Qëndrova fort pa shumë telashe, por thjesht nuk isha në të. Nuk ndjeva asgjë. Jo gjatë marrëdhënieve seksuale, jo gjatë punës me dorë, jo gjatë gojës, por gjatë dhe VETM gjatë masturbimit. Duhej të isha unë, dhe dora ime, dhe ç'është më e keqja, imagjinata ime duke bërë gjithë punën. Pavarësisht se çfarë bëri ose tha, sado që e shikoja dhe përpiqesha të arsyetoja me veten time, nuk mund të ndieja asgjë. Thjesht po kaloja nëpër lëvizje, pa asnjë ndjenjë.

Unë përfundova duke përfunduar, dy herë, dhe të dyja herët ishin nga vetë-stimulimi, dhe të dy herë nuk isha me të mendërisht, isha larg diku tjetër, duke kaluar midis skedave të hapura nga kujtimet e shënuara, imazhet dhe sekuencat dhe tingujt nga një tmerrësisht një bazë e madhe e të dhënave me pikselë të djegur në trurin tim. Kështu zbrita. Unë kisha për të parë pornografi në kokën time.

Kjo është e ndyrë.

Shtë kjo grua mahnitëse që do të thotë më shumë për mua se kushdo ose ndonjë gjë tjetër në këtë botë, e cila më shpëtoi jetën duke u bërë pjesë e saj, të cilën e dua në një nivel të thellë, gati kozmik, kjo është sa e fuqishme është. Ajo është shoqja ime më e mirë dhe unë e dua atë dhe më mungon çdo sekondë që nuk jam me të. Por këtu është kjo pjesë mbizotëruese shqetësuese e kokës time që më mirë do të qij 100 vajza të tjera mbi të, vajza më të reja dhe më tërheqëse, vajza që nuk kujdesen për mua, vajza që nuk më interesojnë. Ndoshta kjo është për shkak se unë ende nuk kam patur shansin për të qenë me dikë tjetër, ose për të përjetuar ndonjë nga këto, por unë dëshiroj atë. Kjo është një gjë që më bën të pasigurt për të qenë me të, për t'iu përkushtuar asaj dhe vetëm asaj. Unë ende ndihem si një adoleshente me brirë me hormone të tërbuara që pështyjnë mbi çdo femër të nxehtë që sheh dhe dëshiron t'u bëjë të gjitha këto gjëra atyre, gjëra të çuditshme dhe nganjëherë degraduese bazuar në ato që kam parë - parë, që nuk ndjeva - në vite dhe vite shikimi të pornografisë. E gjitha është vizuale. Të gjitha këto gjëra që më ndezin dhe më nxisin, këto interesa specifike dhe nxitje që më bëjnë të vështirë dhe më heqin, të gjitha këto janë stimuj vizualë. Nuk ka asnjë ndjenjë të përfshirë, asnjë prekje, pa erë, pa shije, pa emocione. Thjesht pamje dhe tinguj, por kryesisht vizuale. Dhe kjo është mënyra se si truri im është lidhur vetë tani. Nuk është aspak si e imagjinoja, kur në të vërtetë jam në moment, duke e përjetuar atë realisht, nuk ka kënaqësi, nuk ka eksitim, eksitim, thjesht… zbrazëti, zbrazëti atje ku duhet të ketë diçka të veçantë. Ndihem e shkëputur dhe e turpëruar me veten time tani që po përdor më në fund trupin tim për të marrë atë që kam kërkuar për vite me rradhë, dhe mënyra e vetme që mund të kënaq dëshirat e mia, siç kam qenë për 8 vitet e fundit, për ta bërë atë veten time Dhe kur jam larg saj dhe filloj ta dua, di ku të shkoj. Gjithë sa duhet të bëj është të hap laptopin tim, një dashnor që ka qenë gjithmonë aty për mua.

Edhe kur nuk ka ekran para meje, imazhet janë akoma atje. Unë mund t'i thërrasë ata dhe t'i vë në mendje sipas dëshirës dhe t'i përdor për të bërë veten time sperma, ndërsa unë jam duke parë të dashurën time në sy, ndërsa ajo është vetëm me mua në atë moment, dhe unë jam jashtë në ndonjë dhomë gjumi të hotelit të panjohur ose kuzhinë ose banjo me një grua tjetër që nuk do ta takoj kurrë. Ndihet e sëmurë për mua. Fjalë për fjalë ndjehet si mashtrim. Unë pashë pornografi vetëm 30 minuta më parë dhe u hodha jashtë dhe orgazëm dhe u ndjeva e mahnitshme dhe zbrazëse dhe emocionale duke u lodhur si gjithmonë, dhe e dashura ime është jashtë qytetit për ditët e ardhshme, dhe unë betohem zotit, unë ndjehem Unë kam qenë i pabesë me të. Unë e dua atë me gjithë zemrën time, por truri im ka sy për të gjithë të tjerët. Unë jam një copë mut njeriu.


A e ka pyetur dikush orientimin e tyre seksual pas shikimit të shumë pornografisë? Nëse po, a keni përfunduar kalimi i orientimit tuaj ose a keni përfunduar duke mbetur orientimi i njëjtë pas ndaljes?

Po e bëj këtë pyetje pasi mendoj se pornografia më ka bërë të vë në dyshim seksualitetin tim. Unë kam qenë një mashkull 100% i drejtë, megjithatë, pasi kam pasur një keqtrajtim të pornografisë gjatë muajve të fundit, (lexoni postimin tim të mëparshëm për më shumë detaje) Unë kam filluar të vë në dyshim seksualitetin tim.

Kam lexuar që kjo zakonisht ndodh me shumë të varur nga pornografia, kështu që po pyes nëse dikush tjetër është ndjerë kështu, dhe a përfundove duke ndërruar orientimin tuaj seksual apo a përfundove të mbetesh i njëjti orientim që ishe më parë pas lënies porno Nëse përfunduat të mbeteni i njëjti orientim, sa kohë ju desh derisa të pushoni së pyeturi?

Faleminderit paraprakisht! Përgjigja e çdo përgjigje është shumë e çmuar!

TheFlacidM

Bera kinda. Kam shikuar pornografi për afër 20 vjet dhe përfundimisht fillova të eksperimentoj. Takova gra, djem të tjerë dhe transeksualë dhe u lidha me to. E dija që nuk isha unë sepse kurrë nuk mund ta shihja veten duke u takuar ose duke qenë në një lidhje me një burrë tjetër; ishte e gjitha seksuale dhe ishte në faza. Ndonjëherë unë vetëm doja pornografi të drejtë, ndonjëherë të tjerët. Pas 2 frikave të HIV nuk më ngadalësoi shumë. Më duhet të them se isha me fat pas disa gjërave që bëra. Kam një STD dhe Hepatit të plotë dhe u tregova i pastër dhe i thashë vetes se po e mbaj në pantallona derisa të martohem. Unë i jam qëndruar kësaj, por përsëri vazhdoja të shikoja pornografinë. Tani po punoj edhe për ta lënë atë.

nofapkelany

Po, HOCD. Anxietyshtë ankth. Nuk ka logjikë apo racionalitet gjatë një sulmi ankthi, ndonjëherë unë çuditem për mutet më të çuditshme më budallaqe.

Unë kurrë nuk jam tërhequr nga burrat dhe kurrë nuk kam dashur të bëj seks me një burrë. Por ndonjëherë kam sulme paniku se mund të jem homoseksual. Është e pazakontë. Por është një formë e vërtetë ankthi dhe si të gjitha sulmet e ankthit, përfundimisht shuhet fatmirësisht

fredtheuser

Ka shumë njerëz që kanë shkuar në këtë rrugë, në kërkimin tonë për "të reja" ne përfundojmë në disa rrugë mjaft të çuditshme.

Dennis Prager shkruan në librin e tij "Lumturia është një Problem Serioz" se ne meshkujt kemi një dëshirë të pashuar të shpërndajmë farën tonë në sa më shumë gra të jetë e mundur. Evolucionistët dhe biologët e shpjegojnë këtë si nevojën tonë të lindur për të mbajtur gjallë speciet. Populli fetar fajëson natyrën tonë të rënë. Çelësi për secilin argument është të kuptosh se është i PATURUESH !!M !! Ju nuk mund ta plotësoni atë nevojë.

Në vend të kësaj, ne duhet ta përqendrojmë atë energji në hobi apo në karrierë apo në familje. Ky motor është ajo që çon çdo qytetërim që e kupton atë.

The_One_in_the_Bunk

Nuk ndryshoi, por u lëkund. Fillova të anoj drejt zonjushave, ka shumë të ngjarë për shkak të risisë. Gjithashtu, ishte një kohë kur isha me të vërtetë i vetmuar dhe i pjekur që një djalë i lezetshëm ta merrte. Por po ... akoma drejt (ish). 😀

Prismagraphist

Nëse jeni disi i njohur me kushtëzimin (qeni i Pavlov), mund të shihni pse seksualiteti juaj mund të ndryshojë.

(Por më lejoni të jem i qartë, besoj se njerëzit lindin homoseksualë. Por nuk mendoj se "të provosh diçka" është njësoj si të jesh homoseksual / bi.)

Thuaj që do të spërkasësh një aromë në ajër ndërsa ishe duke masturbuar. Pas një periudhe kohe kur e nuhasni atë aromë vetëm, do të ndizeni.

Epo… Nëse jeni duke masturbuar vazhdimisht ndaj llojeve të caktuara të trupit, do të jeni më të përgjegjshëm seksualisht ndaj këtij lloji, mendoj se të gjithë mund të pajtohemi me këtë.

Pra, nëse jeni duke konsumuar një sasi të konsiderueshme pornografie, atëherë mund të filloni të shoqëroni GJITHÇKA që po shihni me zgjimin seksual, duke përfshirë llojin e trupit të tipit ose pamjen e karit. Nuk me beson? A keni ndërruar një video sepse kishte një tip të shëmtuar? Unë dua të them duke tërhequr pornografi, por duke e ndryshuar atë sepse djali ishte jo tërheqës, ose diçka posaçërisht për shkak të pamjes së djalit. Unë do të ndërmarrja nëse nuk do të ishe 0% në djem, pamja e tij nuk do të kishte rëndësi.

Possibleshtë e mundur që një dekadë plus rrahja e mishit tuaj me djem disi tërheqës me donga përbindësh të pranishëm në video ju ka kushtëzuar që të jeni DIKUJT tërhequr seksualisht prej tyre. Shtoni gjithashtu se shumica e njerëzve mërziten nga lloji i tyre i rregullt i zhanrit dhe eksplorojnë të tjerët, ju do të filloni të bëheni në rregull me gjithnjë e më shumë.

Unë nuk jam duke thënë të gjithë djemtë që shikojnë pornografi do të duan të thithin një kar ose të montohen. Thjesht po them që efektet anësore të përdorimit të pornografisë janë reale.

healingslowly1

Është një pyetje shumë e mirë shoku im. Nga rruga im i ri kjo nën, im drejt mashkull, por pas viteve të pornografi i filluar shikuar tgirls doin vajzat pornografi dhe se shoku im dëshmi se ajo mund të rrëmujë trurin tuaj lart. Im drejt dhe i luftuar varësisë time.

01xdollar

Kjo ka ndodhur me mua dhe shumë njerëz të tjerë që njoh.

Truri dëshiron risi për të marrë të njëjtin nivel kënaqësie nga pornografia. Punë jashtë orarit, ju duhet të merreni me zhanre në lloje që nuk do t'i kishit menduar vetëm për të marrë të njëjtën pagesë. Disonanca konjitive që mund të krijojë i bën njerëzit të vënë në dyshim vetveten. Unë e bëra.

Studimet shkencore sugjerojnë që, duke pasur kohë të mjaftueshme larg pornografisë, interesat tuaja kthehen në gjendjen e tyre natyrore. Sidoqoftë, ato dëshira ende varen deri në një farë mase - ato bashkohen.

Nëse e ushqeni, qëndron dhe kërkon më shumë. Nëse e urren atë, ajo do të jetë aty ku.

fckprawns

Kam menduar nëse tërheqja ime e seksit të njëjtë do të zhdukej pas ndalimit të pornografisë, deri më tani është saktësisht e njëjta gjë. Somethingshtë diçka me të cilën jam mirë, e di që do të dal vetëm me gratë, por lidhja me djemtë mund të jetë kënaqësi.

seatint

Po, unë patjetër që jam lodhur në territorin tgirl / shemale. Kam vërejtur se në mendjen time i identifikoja akoma si femra. Unë mendoj se ajo që ndodh është shpërblimi i dopaminës që merrni nga pornografia juaj e rregullt fillon të hiqet dhe të mos ndihet aq emocionuese. Pra, si rezultat, truri juaj fillon të kërkojë më shumë lloje tabu ose "më të vështira" të pornografisë për të marrë të njëjtën tronditje. Prandaj pornografia shemale / bi / homoseksuale. Në fund të ditës nuk do të doja të isha në një lidhje me askënd tjetër përveç një femre e cila më dha qetësi mbi seksualitetin tim. A jam% 100 drejt? Jo, nuk mendoj se dikush është me të vërtetë. Por pornografia përfundimisht çon në disa raste të çuditshme vetëm që kam kaluar.

TristanJeremiah

Mendova se isha biseksual për disa muaj dhe kjo më hutonte shumë. Unë mendoj se kisha HOCD dhe më dhanë sulme ankthi. Për disa arsye, unë u mohova rreth qenies drejt. Ishte shumë shqetësuese.

jete e vertete

Unë jam një mashkull i drejtë. Unë jam bërë kurioz disa herë për të parë pornografi, e cila më bëri të pyesja pse dreqin po shikoja llojin e pornografisë që po shikoja.

Unë mendoj se ishte me të vërtetë nga një kureshtje, edhe pse.

Pas disa herë duke parë atë mut edhe pse, unë mendoj se kam kuptuar edhe më shumë se unë nuk isha asgjë tjetër përveç një mashkulli i drejtë. Easyshtë e lehtë të fillosh të vë në dyshim seksualitetin kur kam marrë pjesë në pornografi përveç pornografisë djem / vajzë, por duke shikuar prapa ishte me të vërtetë thjesht kuriozitet.

Porno mund të na bëjë të bëjmë mut të çuditshëm dhe të mendojmë gjëra të çuditshme, por unë mendoj se në fund të ditës është vetëm pornografi dhe jo në të vërtetë ata që ne jemi në të vërtetë.

Unë e di pa dyshim që jam 100% i drejtë, dhe thjesht ndjehem keq kur mendoj se çfarë dreqin po bëja duke parë pornografi homoseksuale, por përdorimi i pornografisë mund të fillojë të përshkallëzohet në sjellje të çuditshme për mua. Cila është më shumë arsye pse unë duhet të jem pa pornografi - të qëndroj besnike ndaj vetes dhe asaj që besoj.


lidhje

Unë kurrë nuk kam pasur fetish "ekstrem" por gjithçka u kthye në "normale" që kur fillova NoFap si 7-8 muaj më parë. Gjatë vijës time 120, 23 dhe tani 37 ditore nuk jam më i interesuar për ta.

Good luck!


Sa kohë gjatë tërheqjes bëjnë më të keqe fetishes?

Unë jam rreth 2 muaj brenda (pa PMO fare) dhe fetishët e mi duken edhe më keq sesa kur isha 1 muaj. Gjithashtu, a kthehen fetish në fuqinë e tyre normale?

NonStoppable

Sortshtë disi e çuditshme. Kam zhvilluar disa fetish që nuk doja të kisha për shkak të pornografisë. Ata janë shfaqur si mendime ndërhyrje disi zakonisht gjatë vijës time aktuale. Ajo që vura re është se ata në të vërtetë vazhduan të forcoheshin - jo si më shpesh, por më të turpshëm dhe më të ashpër. Një lloj si fetishi im u kthye në 11, me mendime ndërhyrëse rreth tij që kishin përmbajtje që nuk kisha parë kurrë në video ose imazhe.

Kjo arriti kulmin afërsisht 90-110 ditë brenda, për mua të paktën. Në dy javët e fundit, unë kam pasur ende disa mendime ndërhyrëse në lidhje me të, por ajo ka humbur pothuajse tërësisht tërheqjen e saj për mua.

Unë nuk dyshoj se fetish do të kthehen menjëherë nëse unë rrëshqas dhe të fillojnë PMO'ing përsëri. Por mënyra se si mendja ime dukej se i ushqeu ata vetë, mënyra se si ju duket se po përjetoni, fatmirësisht ka mbaruar tani.

Sigurisht, kjo është vetëm përvoja ime. Ndonjëherë një fetish nuk nxitet nga pornografia. Pornfree punon për ata. Për ato që nuk janë shkaktuar nga pornografia, unë nuk kam ndonjë përvojë.


Nuk tërhiqet më në vaginë.

Kështu që unë isha i varur nga pornografia për shumicën e adoleshencës time (12-17) dhe varësia ime arriti deri në atë pikë saqë vagina e një gruaje nuk do të më kthente, unë mund të arrija vetëm një orgazmë po të shihja pornografinë anal.

Pasi kuptova se si ishte një pornografi e keqe, unë mendova se do të kthehesha në normalitet. U bëra më mirë përsa i përket dëshirës dhe tërheqjes së femrave të vërteta, por (pa qëllim) kam ende një fiksim të keq anal.

Sa herë që unë shoh një femër tërheqëse, gjërat e para që mendoj, janë duke e qëruar atë në gomar, duke sharë gomarin e saj, duke e nuhatur gomarin e saj, çfarë mund të duket sikur assholeja e saj.

Kjo fetish më turp mua, unë e di se nuk mund të duket e keqe për disa, por unë e urrej atë.

Unë ende e konsideroj veten me fat që unë doli jashtë në fillim dhe pornografi nuk escalated më tej fetishes e mia në diçka më perverse si Scat, Beastiality, Gore, fëmijët, vdes, homoseksual, incest.

Pra, a keni ndonjë këshillë për mua? A ka kjo më mirë? A largohen fetishes?

MacinTez

Të gjitha fetishet e mia u qetësuan kur unë vendosa një vaginë… Ishte gjithashtu në një pula me nivelin e dicks.

Keni marrëdhënie seksuale me një grua që ju në të vërtetë kujdeseni dhe për shumicën e fetishes do të largohen.


Shikimi i pornografisë aq shumë mund të ndryshojë interesat tuaja seksuale.

Ditën e kaluar, unë isha duke parë shfaqje të drejtpërdrejta në një faqe në internet të bisedave seksuale publike (jo krenare për këtë). Pas orësh shikimi të kameve femra; U mërzita. Kalova te kamet e djemve (jam 100% drejt btw) dhe u ktheva shpejt te kamet femra. Pra, a mendoni se mërzia mund t'ju bëjë kurioz për gjëra të tjera, dhe përfundimisht të bëhet homoseksual? Do të doja të dëgjoja mendimin tuaj në lidhje me këtë.

Fap_Is_Wack

Yeah e saj në të vërtetë një fenomen i njohur. Shumë njerëz në nofap dhe pornfree kanë postuar në lidhje me këtë më parë. Pas 90 ditëve të abstinencës ata gjejnë tendencat e tyre seksuale janë kthyer në normale.

Sir_tob

Mendoj se është ndikimi që na duhen gjithnjë e më shumë stimuj .. dhe kur të mbaroni mutin, atëherë kemi nevojë për diçka të re. Unë nuk mendoj se ju jeni homoseksual për të kontrolluar atë. Gay është një tërheqje emocionale, si dhe një tërheqje fizike. Ju thjesht po shfletonit, të gjitha krejtësisht normale në gamën njerëzore të mutave të çuditshëm që bëjmë.

Habitman

Nuk ka të bëjë me homoseksualitetin. E saj për të kapur një të ri të lartë. Ju bëni pornografi mjaftueshëm gjatë se do të kaloni nëpër faza Ju merrni në një zhanër. Pastaj mërziteni dhe shkoni në një zhanër të ri dhe kjo ju jep një ngacmim të lartë sepse është i ri dhe i ndryshëm. Kështu që e përdorni këtë derisa të mërziteni dhe gjeni një zhanër të ri. Shpëlarje dhe përsëritje pa pushim. Kjo është ajo ku gjërat mund të errësohen. Njerëzit kanë marrë imazhe të paligjshme përmes varësisë së tyre, si dhe duke kontrolluar zhanret që ata normalisht nuk do të bëjnë. Ashtu si gjërat homoseksualë. Nuk ka të bëjë me tërheqjen e të njëjtit seks. Ndjekja e tij e lartë në një zhanër të ri. E saj e freskët e saj të ndryshme në mënyrë që njerëzit të zbresin në të.

Megjithatë. Unë u them atyre që e përmendin atë. Se është krejtësisht e mirë të jesh vetëm kurioz në lidhje me seksin dhe seksualitetin tënd Ne shohim shumë mosbesim këtu nga njerëzit duke thënë oh kam shikuar aq shumë pornografi që kam filluar të veshja e kryqëzimit ose të marr në djema. Ndërsa pornografia ka një efekt edhe të mirë për të njohur dhe pranuar seksualitetin tuaj si një e tërë. Dhe është në rregull të bëni këto gjëra nëse jeni në të.

Shumë djem raportojnë feminizmin. Ku ata fillojnë të fantasize nga pikëpamja femër në pornografi, ndërsa nuk janë homoseksual apo bi. Ata kanë shikuar në mënyrë mucj se ata kanë ndryshuar mënyrën se si mendojnë dhe shikojnë gjërat.

Siç thanë të tjerët. Ju mund të rivendosni. Por ju lutem mos e ndëshkoni veten nëse jeni në përgjithësi në këto gjëra Mos harroni se është mirë të jesh në të

UnconstrictedEmu

Absolutisht. Bazuar në atë që kam lexuar këtu dhe në vende të tjera, ajo përshkallëzim dhe progresi është e natyrshme. Në fillim ajo pics, pastaj gifs, dhe video. Ju do të gjeni zhanret tuaja të preferuara duke ndryshuar dhe më ekstreme se kur keni filluar edhe shumë. Është pak si se si një alkoolist ka nevojë për pije alkoolike gjithnjë e më shumë për të marrë të dehur se një nonsrinker. Toleranca juaj e pornografisë po rritet. Lajm i mirë është se nëse abstenon nga shikimi në pornografi, gjërat mund të kthehen në normale, nëse abstenoheni sa duhet. Provoni dhe përdorni këtë kohë për të zhvilluar hobi të reja dhe zakone për të zëvendësuar pornografinë. Përfundimisht ju do të gjeni veten ndjenja të ngjashme me para se të filloni dhe duke iu përgjigjur gjërave IRL.

Th3V0ic3

Para se të bëhesha i varur nga pornografia, nuk kam qenë kurrë i interesuar në BDSM, por në një moment unë ngadalë fillova të përshkallëzoja në femdom dhe u përkeqësua derisa u futa nga të gjitha llojet e perversioneve në atë zonë. Sot pas shikimit të pornografisë shumë më pak dhe duke arritur të prerë krejtësisht disa nga këto perversione shijet e mia janë bërë më normale, megjithatë ka ende disa lloje të femdom lënë që me të vërtetë të kthehet më. Gjëja është që unë nuk e konsideroj veten të nënshtruar ose një mazoshist, me të vërtetë fetishizmin e vet dhe sigurisht që është shkaktuar nga shikimi i pornografisë.


Historia ime e varësisë: JU LUTEM LEXONI!

Ishte mëngjesi i Pashkëve. 11 vjeç Filloni të luani me karin tim ndërsa e pastroni atë në dush. Ndërsa prindërit e mi më bërtasin për të bërë punën për kishën dhe unë bërtas "GJITHMON BONER!" Filloj ta fërkoj. Ndihet mire. E kuptoj se kështu është seksi. Dhe unë e them atë me zë të lartë disa herë në kënaqësi (në heshtje). Nuk e dija si quhej. E shikoja pa pushim. Arrita fjalën 'orgazmë'. Edhe pse nuk ishte plotësisht e vërtetë. As nuk ishte krejtësisht e gabuar. Nuk kisha gjetur akoma pornografi. Unë kisha një nga ato të ftohtit. Jastëkët që janë të ftohtë gjatë natës. E hodha në erë (pavarësisht se nuk isha i mirë për jastëkun). Mora çamçakëz dhe i formova në thitha që të thithja pasi isha 'duke bërë një orgazmë' siç e quaja atëherë. Filloj të hulumtoj gjithnjë e më shumë mbi të. Zbuloj se burrat supozohet se 'sperma' gjëra të bardha kur bëjnë 'orgazmën'. Isha kaq kurioz pse nuk mundesha. Doja kaq keq. Unë ende nuk isha i pjekur. Por sapo fillova ta bëja doja që ajo të mos sperma më sepse ishte e çrregullt.

Pastaj për një ose dy vjet kam një turbullirë. Por gjatë asaj kohe unë padyshim mësova se çfarë ishte pornografia dhe fillova ta kërkoj atë. Unë mendoj se kur unë fillova të abuzoja me të vërtetë kjo ishte me divorcin e prindërve të mi që filloi në 12/13 vjeç. Unë u përpoqa ta ndaloja duke e bërë atë kur isha 13. Kam zgjatur një javë. E provova përsëri verën e kaluar në orën 14. Nuk punova as për një ose dy ditë. Kjo është kur pornografia ime e neveritshme hyri në lojë. Pavarësisht se mendoja se analja ishte e neveritshme më parë, unë fillova të merrem me të. Pastaj, Unë, duke qenë 100% e drejtë dhe duke e ditur këtë, u futa në pornografi homoseksuale, sepse pornografia normale nuk mjaftonte. Atëherë as kjo nuk mjaftoi. U futa në shtazëri. Jo duke bërë shaka. Sa herë që mbaroja me të, gati sa nuk hidhesha duke e parë. Varësia ime u keqësua aq shumë sa nuk jam i sigurt nëse e humba virgjërinë ndaj qenit tim. Qeni im i qirjes! Sepse unë e preka atë dhe e bëri atë të lëpijë karin tim dhe duke menduar përsëri në të NGJSON ME P TOR asnjë pikë të imagjinatës imagjinueshme. Tani Në orën 15. Po marr zotimin e NoFap.


Pastër e pornografisë për ditët e 62, duke ndjekur disa simptoma të çuditshme të tërheqjes

Pasi ishim në një lidhje afatgjatë për katër vjet, para se të martoheshim ne donim të trajtonim varësinë time ndaj pornografisë. Unë kam qenë i pastër për 62 ditë dhe jam martuar për 36 ditë, por jam duke goditur një copë toke të çuditshme. Unë dhe gruaja ime kemi bërë seks për 3 vitet e fundit, por tani papritmas tani nuk e di se në çfarë jam, nuk e di se çfarë më ndez, nuk kam ide me çfarë fantazitë e mia gruaja ime janë. Likeshtë sikur truri im është rivendosur plotësisht dhe tani unë vë në dyshim gjithçka dhe gruaja ime është po aq e hutuar.

A ka ndokush tjetër këtë përvojë? Cfare bere? Çfarë erdhi më pas?


Ndryshimi i seksualitetit

Provoi NoFap, por realizuar pornografi është problemi i vërtetë. Ndaloi shikimin e saj dhe ka qenë javë 4. Më të gjatë deri më tani në vitet e fundit 14 të shikimit të pornografisë së shpeshtë. Kam shikuar gjithmonë pornografi homoseksual, por unë filloj të kuptoj se truri im vetëm i pëlqente kinkiness e të gjitha. Tani ndihem paksa pa emocion, por me siguri ndiej se jam në gra në jetën reale.

Pjesa më e vështirë e gjithë kësaj? Unë kurrë nuk u takova me askënd, me asnjë grua dhe me burra dhe nuk u përpoqa të impresionoj askënd. Tani më duket shumë e vështirë të bësh përshtypje për një grua sepse unë kurrë nuk kam investuar në atë pjesë të vetes dhe ndihem e ndyrë e shëmtuar. Sidoqoftë, duke u përpjekur ta ndryshoj atë.


Pornshtë pornografi

Pornshtë pornografi. Unë jam plotësisht homoseksual, dhe siç vuri në dukje një komentues këtu, unë gjithmonë e dija. Kur të gjithë djemtë e tjerë filluan të flasin për vajzat, unë isha i panjohur për to dhe vetëm i vija re miqtë e mi të djemve në mënyra të ndryshme. Wshtë e lidhur me tela, të paktën për mua.

Por këtu është ish i çmendur. Vite dhe vite me shumë PMO dhe unë lloj lloj fillova të interesohesha për të parë pornografi të drejtpërdrejtë. Frikësuar mutin e dashur ndonjëherë nga unë (hahah). Ishte "tabu" dhe "e panatyrshme" për mua të interesohesha, dhe për këtë arsye, ishte jashtëzakonisht stimuluese në një nivel neurologjik.

Relaksohuni. Ju nuk jeni homoseksual. Dhe nuk jam drejt, PHEW. Ju pëlqen thjesht risia, si çdo qenie tjetër njerëzore (dhe çdo i varur, veçanërisht).

Jam 1 vit e 5 ditë nga përdorimi i fundit i pornografisë dhe jam krenar të them që nuk kam menduar për seks me një grua që nga LMAO.


365 ditë që nga bashkimi me Nofap. Ndarja e historisë sime

Herën e parë që pashë pornografi isha 13 vjeç; ishte gjithashtu hera e parë që unë masturboja. Do të zgjohesha në orën 5 të mëngjesit për të parë pornografi para se prindërit e mi të zgjoheshin dhe të hidhnin sëmundje nga shkolla për të njëjtën arsye. Nuk mund të merrja mjaft pornografi. Unë gjithashtu po mastohesha me detyrim, disa ditë bëja 10 seanca MO. Kjo u përkeqësua ndërsa plakem, dhe fetishët e mi u përkeqësuan gjithnjë e më keq. Nga mesi i të 20-ave, unë po shkoja në gjëra të errëta si pornografia e torturave, peeing dhe vende të tjera të errëta. Unë madje arrita në pikën ku po fantazoja të isha me një djalë tjetër dhe fillova të shikoja pornografi homoseksuale. Gjatë kësaj kohe u ndjeva i sigurt në PMO, u ndjeva i huaj dhe i vetëm. Mund ta mbaja vetëm për vete. Nuk mund t'i afrohesha grave dhe ndjehesha sikur isha një copë budalla që nuk e meritoja lumturinë. Unë gjithashtu kisha depresion dhe ankth, i cili jam i bindur që u soll nga PMO

Kjo më erdhi në kokë kur u pushova nga puna ime gjatë shkurtimeve të buxhetit dhe kalova javën tjetër ose duke bërë asgjë tjetër përveç PMO. Unë pashë një skenë të veçantë të tmerrshme, vajza kishte dhimbje dhe qante, mbarova dhe nuk e di se çfarë ndodhi, diçka klikoi dhe unë shtriva në shtratin tim dhe qava. Ndihesha aq e tmerrshme saqë isha argëtuar nga këto vajza që vuanin. I premtova vetes dhe se nuk do të shikoja kurrë pornografi më. Unë akoma u hova për gjashtë muajt e ardhshëm apo më shumë, derisa kuptova se as kjo nuk po ndihmonte, isha akoma nervoze rreth grave, nuk mund të bëhesha e vështirë tani që nuk po shikoja pornografi. Një vit më parë sot kam lënë edhe MO. Brezi im i parë ishte 63 ditë dhe kur fillova nuk mendova se mund të shkoja 2 ditë. Unë kam marrë me sukses 90 ditë 3 herë gjatë vitit të kaluar dhe rekordi im është 167 ditë.

Meqë po largohem nga masturbimi jeta ime ka qenë një rollercoaster e pozitivitetit. Unë kam një punë të re që adhuroj, largohem nga shtëpia, filloj të punoj, kam ngrënë më mirë dhe kam humbur peshë, edhe kam pasur marrëdhënien time të parë (megjithëse kjo nuk ka funksionuar, është ende e ftohtë që ka ndodhur). zvogëlohet dhe nuk ngatërrohet me seksualitetin tim. Edhe pse ka pasur disa relapsa me OT, unë kam mbajtur premtimin tim për të mos shikuar pornografinë. Unë jam më i lumtur dhe më i shëndetshëm që kam qenë në vite!


Pornoi shkaktoi tim të vë në pikëpyetje seksualitetin tim. NoFap më ka shpëtuar nga kjo. Ndoshta kjo histori do të ndihmojë të ardhmen NoFappers dhe të tjerët të lidhen.

Kam filluar të shikoj pornografi kur isha rreth 13 vjeç. Ajo filloi si shumica e unë do të marrë, me vetëm pornografi të rregullt të një burri dhe grave që kanë marrëdhënie seksuale. Në këtë pikë të jetës sime identifikohem si një mashkull i drejtë. Menjëherë pas kësaj, fillova të zhvilloja tendencat e veshjes.

Kryesisht do të vishja të brendshme për femra pasi do të më eksitonte seksualisht. Unë kurrë nuk do t'i vishja ato jashtë kur isha me brirë. Unë e dija që në moshë shumë të re se ky veprim ishte në mënyrë të qartë seksuale dhe jo ndonjë dëshirë e nënndërgjegjeshme thelbësore unë duhej të isha një grua apo diçka e tillë, sa më shpejt që do të merrja lirimin tim (O-në tim) do të ndjehesha i turpëruar dhe do t'i hiqja i fsheh larg.

Do të vinte në valë, unë do t'i vishja një ton, pastaj do të ndaloja plotësisht për disa javë, pastaj do të rifilloja t'i vishja. Kështu e kështu me radhë. Të gjithë ndërsa vazhdonin të shikonin pornografi, dhe të shikonin pornografi më ekzotike dhe intensive sa më shumë kalonte koha. Përfundimisht vetëm veshja e të brendshmeve dhe shikimi i pornografisë nuk ishte e mjaftueshme.

Unë do të duhej të sjellja vajza që më tërhiqnin në përzierje, do t'u thosha se isha bi apo homoseksual ose çfarëdo tjetër, dhe se vishja të brendshme femrash. Unë do ta bëja këtë vetëm kur isha me brirë dhe duhej të dilja, gjë që menjëherë pasi e bëra do të pendohesha plotësisht. Por tashmë ishte thënë dhe ata tashmë e besuan, unë nuk mund të kthehesha. Unë atëherë duhej të shqetësohesha nëse këta njerëz u tregonin të tjerëve, e kështu me radhë. Vetëm përparoi.

Ndërsa vazhdoja të shikoja pornografi gjithnjë e më intensive dhe ekzotike, këto dëshira dhe tendenca vetëm u rritën. Përfundimisht arrita në pikën e një PIED. Nuk mund ta ngrija ose mbaja një mbledhje me vajza të vërteta. Unë gjithmonë kam pasur fat të mirë me gratë, duke qenë mjaft tërheqëse dhe duke ditur të flas me to, kurrë nuk kam pasur probleme të merrem me to.

Unë ndalova së provuari gjatë vitit të fundit, megjithëse si herët e fundit që provova, nuk mund të mbaja as një mbledhje pavarësisht se vajzat ishin vajzat më tërheqëse me të cilat kam pasur rastin të jem ndonjëherë. E dija që diçka nuk ishte në rregull, dhe fakti që mund të bëhesha ende i vështirë si shkëmb për pornografinë më bëri të kërkoj situata të ngjashme, derisa u pengova në NoFap. Epo faleminderit zotit për këtë.

Për muajt e fundit kam ndaluar dhe rikthyer pa ndonjë angazhim real deri në javën e kaluar. Kjo është java e parë që nga ajo kohë kur isha 13 vjeç që nuk kam masturbuar apo asgjë. Që atëherë nuk kam pasur ndonjë nga këto dëshira, madje as afër. Unë nuk kam larguar asnjë nga miqtë e mia femra, ndihem shumë më energjike dhe shumë më e lumtur. dhe më e rëndësishmja aq shumë krenari që -

 1. Isha në gjendje ta identifikoj problemin vetë.
 2. Se unë kam qenë në gjendje për të ndaluar.
 3. Funksionoi!

Unë kurrë nuk e kam ndjerë këtë të realizuar (dhe për të mos tingëlluar si një trap, kam bërë disa gjëra për të cilat duhet të ndiej këtë nivel krenarie gjatë jetës sime.) Reallyshtë vërtet një ndjenjë e shkëlqyer dhe një arritje e madhe për mua.

Çdokush që mendon se kjo mund t'i ndihmojë ata, gjithçka që mund të them është ta bëjë. Nuk do të dëmtojë, nuk do t'ju kthejë asgjë, e vetmja gjë që mund të bëjë është që t'ju lëvizë gjatë rrugës për të gjetur veten tuaj të vërtetë dhe për të qenë sa më të lumtur.

TL: DR: Porn më bëri të mendoj se isha Bi apo Gay dhe më bëri të dëshiroja të vishja si vajzë, si dhe të largohesha nga shumë miq të mi femra. Ndalimi më ka bërë të humbasë të gjithë dëshirën për këtë dhe të jem një njeri shumë i lumtur. Faleminderit NoFap, ju shpëtuat një pjesë shumë e rëndësishme për mua.


E kuptova që jam heteroseksual përmes nofap

Unë nuk mbaj një sportel badgebot pasi e vë jashtë. Nesër do të jetë fillimi i javës 4 që kur fillova, kështu që do të jem në ditën 28. Për shumicën e rasteve kur mund të kujtoja mendoja se isha biseksual. Unë kurrë nuk kam qenë në një lidhje me një burrë tjetër, por pa asnjë zgjedhje timen u detyrova të përkëdhel burra të tjerë kur isha shumë i ri. Kështu që për shkak të së kaluarës time abuzive mendova se isha biseksual. Por pasi abstenova veten nga seksi për këtë kohë, gjeta se emocionohem vetëm kur shikoj gratë. Dje pashë një vajzë të veshur me një skaj në tren, dhe kur ajo u ngrit, unë kapa një vështrim të brendshëm të bardhë të bukur. Ndiej një adrenalinë, isha i ngazëllyer, doja të shihja më shumë. Unë kurrë nuk jam ndjerë në atë mënyrë kur shikoja burra të tjerë më parë. Edhe si 12 vjeç që prek trupat e burrave nuk u ndjeva kurrë kështu. Unë mendoj se isha pastruar dhe programuar të më pëlqente burrat që në moshë të vogël për të kënaqur pedofilët homoseksualë, por tani kam mësuar se më pëlqejnë gratë. Unë dua të jem me dhe të kënaq një grua, emocionohem kur shikoj në "pasuritë" e saj dhe dua trupin e saj. Unë nuk dua një burrë.

Unë nuk jam më i hutuar për seksualitetin tim dhe mendoj se ky është një hap i madh për mua. Faleminderit nofap.


Ndryshimi i Preferencës Seksuale (ose Reversion) nga NoFap- 1 muaj


Re: A është e mundur të heqësh qafe fetish nga pornografia?

Kur përdor P, përqendrohem më së shumti në fotografi / video që lidhen me fetish-et e mia. Bëhem i fiksuar pas tyre dhe përpiqem ta detyroj gruan time të bëjë gjëra që nuk dëshiron vërtet t'i bëjë.

Unë nuk kam PMOd në më shumë se 100 ditë tani, dhe gjatë asaj kohe, unë kam humbur pothuajse të gjithë interesin për fetish e mia dhe mos u përpiqni të merrni gruan time për të humor ata fare. Dhe në një farë mase, unë madje nuk mund të shoh se çfarë ishte kaq emocionuese për fetish-et e mia në radhë të parë.


Kam menduar gjithmonë se isha homoseksual, derisa fillova NoFap. A është seksualiteti më i lakueshëm se ne që dëshirojmë ta pranojmë?

Unë do të them disa gjëra potencialisht të diskutueshme, kështu që ju lutemi kuptoni se këto janë vetëm spekulimet e mia personale dhe të gjitha duhet të paraprihen me "Unë jam disi i prirur të besoj se mund të jetë rasti që…" Unë jam duke kërkuar përgjigje për hir të vetes sime, duke mos u përpjekur të ofendoj askënd.

Unë jam tërhequr nga burrat për aq kohë sa mbaj mend se jam tërhequr nga dikush. Kujtesa është e gabueshme, por dëshmia ime më e hershme me shkrim është një hyrje në ditar nga kur isha 14 vjeç, duke thënë që unë mendoj se jam homoseksual. Kështu që unë me siguri e kisha menduar për ca kohë më parë.

Kam filluar të futem në pornografi rreth asaj kohe, megjithëse kurrë nuk kam orgazmuar në të vërtetë (jashtë disa ëndrrave të lagura) deri në moshën 20 vjeç. Që atëherë unë jam duke u dashuruar çdo ditë me pornografi homoseksuale (ose kohët e fundit, madje edhe fetish të huaj / me gëzof / etj sende), deri në fillimin e pranverës NoFap këtë muaj. Unë kurrë nuk kam pasur një të dashur apo të dashur, dhe jam akoma e virgjër në 23 vjeç.

Çfarë e shtyu këtë postim? Epo, që nga fillimi i NoFap, kam vërejtur se më tërheqin gratë herë pas here. It'sshtë vetëm në raste të rralla, kështu që mund të jetë një iluzion.

Por unë pyes veten: Nëse unë kam qenë fapping gjithë atë kohë për pornografi të drejtë, a do të identifikohem tani si i drejtë? A është si kur uji shkon poshtë një pjerrësi të qetë me rërë, dhe rrjedha e ndjekur nga pika e parë është e gdhendur pastaj në një lumë?

Po sikur të jem biseksual, edhe pse vitet e kushtëzimit më kanë bërë të besoj se jam homoseksual?

Tani, gjërat e diskutueshme. Kjo mund t'ju kujtojë pyetjen e ngritur shpesh në "A është homoseksualiteti një zgjedhje?" debati: Duke qenë se homoseksualët janë në disavantazh në shumë mënyra, pse dikush do të zgjidhte të ishte homoseksual nëse do të ishte një zgjedhje?

Për veten time, unë mund të mendoj për disa arsye:

 • Nëpërmjet viteve të adoleshencës time shoqërore, ajo ka shërbyer si një justifikim për të mos u përpjekur deri më sot vajzat. (Unë kam thënë gjithmonë se do të ishte mashtruese dhe imorale për të shprehur interes për vajzat.)
 • Më ka bërë të ndihem si një "dëborë speciale" kur jam një person ndryshe jointeresant.
 • Imagjinoj se do të ishte më e lehtë për mua, një djalë i ri jo aq tërheqës, të bëja seks homoseksual sesa seks të drejtë. (Edhe pse nuk kam provuar kurrë.)
 • Kam kaluar shumë kohë në internet (/ r / MensRights, Blog PUA, etj.) Duke lexuar se si të gjitha gratë janë të mbrapshta, martesa është një mashtrim, burrat nuk duhet të dashurohen kurrë, etj., Dhe unë e kam brendësuar sensin e lehtësimit që nuk kam pse të merrem me të gjitha ato telashe, edhe nëse vërtet nuk besoj se është e vërtetë.

Gjë që më kthen në NoFap. Po e bëj këtë për të parë nëse teoria e "lumit ranor" është e saktë, dhe nëse mund t'i heq pengesat psikologjike që mund të më pengojnë të kuptoj plotësisht seksualitetin tim. Unë dua të filloj i freskët, të mos gdhend të njëjtën rrugë përgjithmonë.

Mund të vazhdoj të shkruaj më gjatë, por do të ndalem në interes të shkurtësisë. Cfare mendoni ju A ka ndonjë provë, shkencore ose anekdotale, për të mbështetur ose hedhur poshtë ato që kam thënë këtu?


Mënyra e mundshme në të cilën Porn na ka dehur

Unë jam një djalë heteroseksual i ngjyrosur në Azinë Jug-Lindore. Pra, natyrisht që do të prisja që unë të më tërhiqja vajzat e ngjyrave të mia. U zhvendos në Kanada disa vite më parë për studime. Unë kam qenë i lidhur me pornografi për vitet e fundit 11. Një efekt dëmtues ka qenë se shumica e pornografisë që pashë zakonisht kishte vetëm vajza të bardha dhe dudë të bardhë / të zinj. Duke parë një tingull të vajzave të bardha të zhveshura në ekran, duket se e kanë mposhtur aftësinë time natyrale për të gjetur vajza jo të bardha tërheqëse apo seksuale, si dhe ka ndryshuar perceptimin e vajzave të bardha si seksuale qesharake. Të dyja këto besime janë të dëmshme kur merren me vajzat në jetën reale.

Unë kam ndalur shikimin e pornografisë për një muaj, por unë ende e kam të vështirë të tërhiqem tek vajzat aziatike apo të zeza. Gjithashtu, për shkak se pornografia gjithmonë kishte djem të bardhë / të zinj, djemtë e të gjitha racave të tjera duket të jenë më pak seksuale në mendjen time. Unë e di se është i ndyrë. Unë nuk jam i sigurt se si t'i ndryshoj mendimet. Unë shpresoj që aderimi më i rreptë në asnjë fazë do të më ndihmojë të kaloj këto besime kufizuese.


Shkalla e preferencave seksuale të lindura

Unë do të doja të merrja një depërtim mbi temën e përshkallëzimit. Shumë prej nesh këtu zhvilluan shije "të pazakonta" gjatë varësive tona. Qoftë "gay / bi" (shemale / cd), i paligjshëm (kam lexuar për histori të JB / CP) apo thjesht i çuditshëm (xhuxh? Lol. Nuk mund ta mbështjell kokën përreth këtij) dhe i turpshëm, shumica prej nesh duket se kanë një ose dy

Qëndrimi më i zakonshëm këtu është të "heqësh" këto fetish si nënprodukt i përshkallëzimit. Ndërsa njerëzit nuk raportojnë interes të zvogëluar pas rindezjes, ata raportojnë një interes të shtuar për gjëra "normale". Unë do të kem llogarinë time personale në këtë sapo të përfundoj rindezja ime. Nga ana tjetër, është gjithashtu e vërtetë që shumë prej nesh u përshkallëzuan në këto gjëra gjatë adoleshencës sonë të vonë, kur ndoshta do të kishim rafinuar shijet tona seksuale pa pornografi gjithashtu. Korrelacioni në një forum ku 100% e përdoruesve të tyre kanë shikuar shumë pornografi nuk nënkupton shkakun

Pra, si mund të jeni i sigurt se ata janë në të vërtetë për shkak të eskalimit? Edhe pse tregu për ta është rritur, këto fetish kanë ekzistuar para ardhjes së pornografisë në internet, kështu që disa prej nesh janë të programuar dhe / ose ushqehen gjenetikisht për t'i zhvilluar ato. Gjithashtu, mund të jetë thjesht fakti që më shumë njerëz pranojnë të kenë fetish të tilla pasi që kultura jonë po bëhet gjithnjë e më liberale.

A po krijon pornografia një "epidemi fetish"? A u përshkallëzuan njerëzit para-internetit disi në fetish e tyre pa pornografi? A është ide e mirë t’i shtypni? Dhe a do të vlente kjo për njerëzit që zhvilluan fetish pa ndihmën e pornografisë? Apo do të përpiqeshit të vini një vijë midis fetishëve të padëmshëm dhe të dëmshëm?

Thjesht duke hedhur disa pyetje atje, ju nuk keni pse t'i përgjigjeni të gjithave

Grey Bork

Gjatë adoleshencës sime të vonë, para se të shpikohej interneti (seriozisht!) Unë nuk i "rafinova" shijet e mia seksuale. I zgjerova. Unë nuk i ngusha në diçka specifike, si p.sh., "Oh, unë jam tipi i djalit që preferon cica të mëdha" ose "këmbët e dobëta". Përkundrazi, unë u bëra, "Oh OK, nuk e dija se do të ishte shumë mirë…". Ishte një surprizë e pafund vetëm sa stimuj mund të më jepnin njerëzit e tjerë. Me varësinë nga pornografia në internet, ajo shkoi në anën tjetër - asnjë grua e vërtetë nuk ishte kurrë aq e mirë, pasi gjithmonë prisja që ajo të bënte dhe të bëhej gjërat për të cilat klikoja në internet në vend të tyre; dhe asnjë grua e vërtetë nuk ishte kurrë saktësisht lloji i saktë që makina e indoktrinimit ishte e zënë duke sugjeruar që unë supozohej të preferoja.

Unë sugjeroj largimin nga të gjitha revistat e tregut masiv dhe reklamat televizive kur përpiqeni të largoheni edhe nga pornografia në internet. Gratë e nxehta në kanalin Country Music mund të jenë edhe një ndikim i keq!

Seriozisht, dua ta them këtë. Të gjithë ata imazhe lëvizëse të ndezura të ndezura të njerëzve që janë "doktoruar" nga këndi i makijazhit dhe kamerave dhe ndriçimi dhe Adobe Photoshop janë të gjithë thjesht njerëz që do t'i largojnë pritjet tuaja nga realiteti dhe larg nga diçka më të këndshme. Sa herë që shikoni një Pokemon Chick, ju mësoni, pak më shumë, që dëshironi që Zogjtë tuaj të Vërtetë të kenë sy të zezë të rrumbullakët dhe rrathë të kuq të rrumbullakët në faqet e saj dhe veshët e verdhë të lepurit. Pavarësisht se sa "të nxehtë" duhet të jenë veshët e lepurit të verdhë dhe rrathët e përsosur të rrumbullakët në faqet e saj, asnjë zog nuk do t'i ketë ato dhe ju do të harroni se sa seksi janë sytë apo flokët blu të errët ose vjollcë ose jeshile. ose thonjtë e këmbëve mund të jenë.

Pra, megjithëse kam idenë tuaj, se ndoshta ju është dashur të "përsosni" shijet tuaja përmes procesit të rritjes në moshën e rritur gjatë adoleshencës tuaj të vonë, në fakt unë do të sugjeroja të kundërtën. Unë mendoj se nëse i hapni shijet tuaja, drejt të gjitha gjërave që nuk përfaqësohen domosdoshmërisht nga kultura jonë e rimarrë në media, ju mund ta gjeni veten duke u larguar nga disa nga shijet "e çuditshme" (xhuxhët? WTF?) dhe drejt një game më të gjerë të mundësive midis grave reale. Bjondet e gjata janë mirë; ju mund të filloni të mësoni të pëlqeni edhe brunet e shkurtra; dhe xhuxhët do të fillojnë të zbehen, pasi mësoni se nuk keni nevojë për stimuj ekstremë si mundja mes xhuxhëve vetëm për të siguruar larmi. Ka shumë larmi të vërtetë në dispozicion, pasi të mësojmë të humbasim nevojën për larmi interneti të prodhuar në mënyrë të gabuar.

Psi_Com

Një gjë që kuptova me kalimin e viteve ishte gjëra që fillimisht nuk i përfshija .. U futa, përfundimisht.

Kështu që, mendoj se ekspozimi i vazhdueshëm dhe mpirja e asaj që ndodh 'ngërçi' juaj aktual, përparon në diçka tjetër, diçka të re, diçka roman… madje diçka që më parë nuk kishit qenë në të.

Duke thënë këtë, unë kurrë nuk kam marrë në asgjë shumë i çmendur. Shijet e mia seksuale janë zhvendosur në mënyrë të vendosur në realitet, dhe në njëfarë mënyre, aq më reale pornografia, aq më mirë ishte, me përjashtim të rastit.

Ju do ta dini vetëm duke mos pasur PMO dhe duke harruar ato 'fetish'.

Nëse ata nuk ju futen natyrshëm në mendje, atëherë nuk keni pse të mendoni për ta, ose të shqetësoheni për to.


Diskutim mbi r / NoFap rreth fetisheve të venitura

Dita 7, duke vërejtur fetishët e mi që mendoja se ishin "vetëm unë" po vdes tashmë? Dita 7 dhe unë madje nuk kam argëtuar mendimin e pornografisë (pa fantazuar fare). Por sot kam menduar për fetishët e mi dhe mendimi im i parë ishte "kjo është e madhe që nuk mund ta besoj se më ndezi", kjo është konfuze sepse unë kam pasur këto fetish që nga fëmijëria (kur fillova të shikoj pornografi). Unë mendoj se ky është motivim për këdo që mendon nëse fetiset e tij do të zhduken. Vazhdoni të gjithë.

përgjigje: Unë kam provuar të njëjtën gjë. Unë nuk do ta them fetishin për hir të shkaktarëve, por unë dikur isha i fiksuar plotësisht me të, dhe ishte lloji i vetëm i pornografisë që shikoja. Tani kur mendoj për atë dëshirë, unë jam vërtet i neveritur dhe i fikur. Ashtë një hap i shkëlqyeshëm për të ndërmarrë rrugën drejt rimëkëmbjes.

përgjigje: Fetishi im vdiq për javët e para, jam i sigurt se do t'i shijoja akoma, por jo aq i fiksuar me ta si dikur

përgjigje: Dikur bëhesha fetish. Tani, unë shikoj atë pjesë të caktuar të fetishit / trupit dhe është si ç'kuptim ka. Unë më tepër shikoj cicat dhe gomarin. Whatshtë ajo për të cilën ata janë atje. Whatshtë ajo që ne burrat jemi krijuar për të shijuar. Fetishet krijohen nga pornografia. Herët ose vonë, ju ndaloni duke u vështirësuar në të 10-tat dhe duhet ta prishni atë në mut të çmendur vetëm për të marrë përsëri atë tronditje. Burrë porno. Djalli i ndyrë.

përgjigje: E ndjej, e kuptoj. pas një jave të asgjë nuk ndjej asgjë, përveç një kërkese të pastër mashkullore për të qarë gratë.

përgjigje: M’u deshën rreth tre javë që ime të zhdukej


Unë mendoj se pornoja ndryshoi seksualitetin tim

Përshëndetje djema, unë së pari dua të them o faleminderit shumë për këtë subreddit ku unë mund të diskutoj ndjenjat e mia hapur si kjo ende ende në mënyrë anonime.

Fillova të shikoja në pornografi kur isha të paktën 10 vjeç. e moshuar me kushëririn tim, mbaj mend në atë kohë vetëm gratë nga videot muzikore do të më jepnin një ngritje të fortë në shkëmb, duke parë gjinjtë e zhveshur do ta bënin trupin tim të shkonte në një nxitim erotik edhe deri në moshën 13 vjeçare. Unë po merrja udhëtime me varka në Amsterdam me vëllain tim dhe do të nxitonte të shihte gjinjtë e zhveshur gjatë verës, kur njerëzit bënin diell.

10 vjet. më vonë dhe unë jam duke kërkuar në pornografi shemale kur nuk isha as homoseksual si adoleshente dhe fillova të shikoja gjëra të dashuruara. më vonë dhe tani tërheqja ime ndaj grave është zhdukur plotësisht, mendoj. Unë nuk mund të ndjehem zgjim si kam bërë edhe 7 vjet. përsëri duke shikuar gra të zhveshura ose butka ose gjinj ose çfarëdo etj.

Asnjëherë nuk kam menduar se do të kthehem homoseksual, por tani mund të mendoj vetëm për burra kur të bëj shaka, dhe as nuk mund të imagjinoj të ngjallem nga ndonjë femër pa marrë parasysh sa bukur.

Unë mendoj se për shkak të tokës së saj nuk isha as një vëzhgues i rëndë, unë thjesht përparova nga gjëra të pafajshme si fëmijë në këtë shuplakë dhe kjo ndryshoi seksualitetin tim.

kështu që ngadalë ose shpejt ndjeshmëria ime ndaj imazheve ngjallëse u bë gjithnjë e më pak e tërhequr tërheqjen u zbeh plotësisht. Nuk e di nëse do të tërhiqem përsëri nga gratë ose çfarë mund të bëj tani për këtë.


Shkallëzimi në listën e Craig

Unë kam zhvilluar një fetish të keqe ku kërkoj nëpër reklamat e seksit craigslist (kjo ndoshta më jep një më të lartë se porno). Unë e bëj këtë për rreth tre vjet tani. Në fillim gjithmonë kërkoja reklama për gra, por përfundimisht kjo nuk më dha rregullimin tim, kështu që u zhvendosa në reklama homoseksuale dhe transeksuale.

Sapo mbusha 18 vjeç kisha marrë vendimin e tmerrshëm për tu takuar me këtë djalë të rastit. Ashtu siç e thatë, takimet aktuale me këta të huaj nuk janë aq zgjuese sa mendoja se do të kishin qenë. Gjithsesi, unë u takova me këtë djalë (i cili ishte si 25 vjet më i madh), dhe sapo u largova nga vendi i tij u ndjeva si puking.

Për muajt e ardhshëm nuk mund të besoja se kisha humbur virgjërinë time në ndonjë tip të rastësishëm nga craigslist. Pendohem çdo ditë.


25-vjeçar i cili u përqendrua tek vajzat para pornografisë

Pasi lexova shumë nga artikujt e gjetur në këtë sit për muajin e fundit, fillova ta shoqëroj problemin tim ED të shkaktuar nga pornografia në jetën reale me historitë që tregohen. Për të dhënë një sfond, fillova masturbimin (pa pornografi) në moshën 13 vjeç. Do të kujtoja se u hodha me objekte të ndryshme për të marrë ndjesinë se nuk jam unë që po e bëj atë.

Disa vjet më vonë, fillova të shikoj pornografi në internet (pa masturbim, nuk doja të rrezikoja të kapesha nga prindërit e mi!). Kështu që unë do të shikoja për një kohë, pastaj drejtohesha në tualet dhe fërkoja një. Së shpejti, fillova të dilja me vajza (mosha 15) dhe harrova gjithçka duke e tundur atë (unë e humba virgjërinë në atë moshë!). Pasi u ndava me këtë vajzë, fillova të takohem me shumë vajza të tjera në adoleshencën time dhe vështirë se kam shikuar pornografi. Derisa, u bëra serioz me një vajzë në moshën 20 vjeç. Kur me këtë vajzë, do të bëja seks gjatë ditëve të javës, dhe kur ajo të shkonte në punë të Shtunave, unë do të bëja më të mirën nga koha ime dhe do të shikoja pornografi të shoqëruar nga një fërkim Për hir të "orgazmës" ndaj "një vajze tjetër".

Ndërsa koha kalonte, unë fillova të vërej më pak tërheqje për vajzën time (ish) dhe do të filloja të shikoja me padurim për ato të Shtunë të bekuar, ku unë në fakt do të masturboja 3-4 herë atë ditë. Në kohën kur ish-vajza ime do të kthehej, unë do të kërkoja justifikime për të mos bërë seks gjatë natës (kjo nuk ndodhi në vitet e mia të adoleshencës… Kthehu kur do të bëja gungë 24/7). Fillova të mendoj se nuk më pëlqente më vajza, pasi nuk ndihesha e tërhequr nga ajo, kështu që vendosa me shumë gjakftohtësi të ndahesha me të. Gjatë kohës së ndarjes sime (23 vjeç), unë takova një vajzë në punën time që më hodhi mendjen!

Kështu që, filloi të dilte me të. Gjithçka ishte në rregull, por vura re që nuk do të bëhesha e vështirë kur dilja me të. Në atë moment, unë mendova, "Duhet të jetë mosha ime ... Duhet më shumë për të hapur një tip të rritur si unë" (gabim!). Sidoqoftë, kur erdhi koha për të bërë seks, penisi im ishte aq i vdekur sa mund të ishte. Ndihesha jashtëzakonisht e turpëruar dhe nuk dija çfarë justifikimi t'i jepja asaj! Nuk e kuptova, pasi e gjeta shumë tërheqëse! Pastaj fillova të mendoja se kisha ankth të qasjes së parë (gjë që gjithashtu më dukej e çuditshme pasi kurrë në të vërtetë nuk kisha probleme të bëhesha e vështirë kur bëja seks…).

Gjatë kësaj kohe, dhe pasi u ndava me ish-in tim, unë do të masturbohem për pornografi si kurrë më parë. Kjo vajzë e re, me sa duket, më pëlqente shumë dhe nuk më linte të shkoja pavarësisht nga problemi im (u përpoqëm disa herë për të cilat nuk do të isha në gjendje të bëhesha e vështirë). Atëherë çfarë bëra unë?

Po… U ktheva në shtëpi dhe e hodha poshtë në një pornografi për të parë nëse do të bëhesha e vështirë… Dhe do ta bëja! Prandaj, "mbase nuk kam ED, mund të jetë që nuk më tërheq ajo ose mund të jem… Gay? Na, nuk mund të ishte! "

Kjo më çon në pikën time të radhës… Unë do të shikoja pornografi dhe do të masturbohesha aq shumë saqë fillova të zgjedhja video sipas kategorive pasi ajo që do të shikoja një ditë më parë nuk do të kënaqte më nevojat e mia. Ajo arriti në pikën ku unë do të filloja të shikoja pornografi homoseksuale dhe të kisha një orgazëm, në të cilën menjëherë pasi do të ndihesha plotësisht e neveritur. Asnjëherë nuk kam bërë seks homoseksual dhe as ndonjë burrë nuk më ka tërhequr vëmendjen. Isha (jam) plotësisht i sigurt që nuk isha homoseksual. Por kur erdhi puna për ta tundur pornografinë, në një kohë pornografia homoseksuale do të më zgjonte vërtet. Erdhi deri në pikën kur nuk dija çfarë të bëja tjetër me veten që kur:

1) Nuk mund të bëja seks me vajzën që më pëlqente shumë (madje i thashë se mund të lërë me kusht dhe të kërkojë dikë tjetër! Për të cilën ajo do të përgjigjej, "JO! Më pëlqen shumë… jam i sigurt që do të marrësh mbi këtë një ditë së shpejti. ") por përsëri, ajo e pa atë të çuditshme.

2) Fillova të pëlqej pornografi homoseksual ?!

3) Unë jam pak si një fanatik shëndetësor ... Unë ushtroj çdo ditë (ngritje peshe / arte marciale), ha shumë shëndetshëm (pa sheqerna, yndyrë, kripë, niseshte) dhe pi shumë ujë në ditë. Kushdo me atë dietë do të imagjinonte një tigër total në shtrat! Epo ... jo unë!

Kam goditur fundin e shkëmbit dhe fillova të hulumtoj në internet dhe gjeta këtë faqe. Siç e thashë më parë, fillova të lexoja artikujt këtu dhe ndjeva të njëjtat probleme dhe simptoma si pjesa tjetër!

Pothuajse 2 javë më parë, fillova fazën e reboot dhe amazingly, pas 1 javë dhe 2 ditë, pashë këtë vajzë dhe u bë e vështirë si një shkëmb gjatë një kohë shumë të gjatë (kemi pasur seks atë natë si kurrë më parë!). Dashuria ime seksuale ishte shumë e lartë, epshi im ishte përsëri gjallë! Të nesërmen në mëngjes, kishim seks përsëri dhe ishte aq e kënaqshme sa natën më parë.

Tani, 2 ditë më parë, fillova të zgjohesha me dru në mëngjes (jo 100% i fortë, por akoma i fortë, ndryshe nga më parë!). Kjo më befason, sepse kam simptoma që shumica e njerëzve do të fillonin t'i kishin pas një muaji në procesin e rindezjes ?! Nuk jam përsëritur (megjithëse shpesh ndiej nevojën e shikimit të pornografisë. Unë menjëherë mendoj për diçka tjetër dhe bërë.)


Mosha 20 - ED: disa rikthime -190 ditë

Mos prisni që VITET e PMO-së shumë herë në ditë të shërohen në vetëm disa muaj. Unë duhej ta mësoja atë në rrugën e vështirë. Thjesht mendoj se duhet të vendosim për rindezjen e llogarive të njerëzve në YBOP të cilëve u duhej vetëm një kohë e shkurtër për të rindezur.

Sinqerisht, unë kam qenë në këtë Porno, me disa raste këtu dhe atje, për rreth 190 ditë, dhe ende po vërej përmirësime çdo ditë. Për një, unë nuk vij në vij të drejtë për dy javë pasi të MO më. Nëse ndonjë gjë, unë jam kthyer në normale të nesërmen. Humori im sapo është stabilizuar. Unë mund të masturboj në orgazmë shumë herë brenda një jave dhe të mos ndihem më i butë në depresion. Thjesht dobësohem vërtet sikur kam shumë pesha në shpatulla.

Unë gjithashtu jam vetëm natyrisht të gjithë rreth agresiv dhe të ketë një atmosferë si supermeni rreth e rrotull tani. Më parë, një orgazmë lil do të më dërgonte drejt në një prani më pasive.

Unë madje as nuk mendoj më për pornografi tranny më, dhe unë isha ngjitur në atë mut shumë për gati 2 vjeç. Edhe porno homoseksuale / mendimet homoseksuale janë pothuajse një pjesë e së kaluarës tani. Por unë nuk jam homofobe apo diçka e tillë; Unë mund të toleroj homoseksualët.

Mund të ketë edhe ereksione të forta me femra, megjithëse nuk mund t'i mbaj me të vërtetë më shumë se një minutë, as nuk mund të bëj seks me prezervativë. Por kjo tashmë është një bekim, sepse vitin e kaluar më së shumti që mund të bëja ishte një mbledhje 50%, e cila nuk mund të ishte përdorur as për depërtim. Shumë përmirësime, dhe në 6 muaj të tjerë shpresoj për shumë më tepër, veçanërisht të jem në gjendje të bëj seks të suksesshëm me prezervativë, sepse unë tashmë mundem pa të.