Nicole Prause dhe David Ley bëjnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje (shtator, 2019)

Prezantimi

Në maj 8 2019, Donald Hilton, MD paraqiti një shpifje në vetvete procedim kundër Nicole Prause & Liberos LLC. Më 24 korrik 2019 Donald Hilton ndryshoi ankesën e tij për shpifje për të nxjerrë në pah (1) një ankesë të keqe Texas Board of Examiners Mjekësore, (2) akuza të rreme që Dr. Hilton kishte falsifikuar kredencialet e tij, dhe (3) deshmi nga 9 viktima të tjera të ngacmuara të ngacmimeve të ngjashmeGary Wilson, John Adler, MD, Alexander Rhodes, Staci Sprout, LICSW, Linda Hatch, PhD, Bradley Green, PhD, Stefanie Carnes, PhD, Geoff Goodman, PhD, Laila Haddad.)

Më 13 Shtator 2019 Prause paraqiti 2 dokumente si pjesë e një përpjekjeje të dështuar për të hedhur poshtë padinë për shpifje të Hilton. (Ajo më parë kishte paraqitur dokumente të shumta për të hedhur poshtë çështjen e Hilton. Këto ishin "shtesë", të paraqitura pa lejen e Gjykatës.)

 • Një propozim prej 12 faqesh për të pushuar u përqëndrua vetëm në një statut që nuk zbatohet në Gjykatën Federale (ku ajo e kishin transferuar çështjen) e quajti SLAPP. Kjo lëvizje nuk më përmend (pse do të bënte?).
 • Një tiradë me 86 faqe u përqendrua kryesisht në Gary Wilson, dhe aspak në argumentin e saj aktual Motion to Dississ (i cili më vonë u refuzua nga gjykata).

Koleksioni prej 86 faqesh të pavërteta dhe përrallat përmban 220 raste të “Wilson,”Shumë më tepër se sa herë shfaqet emri i Paditësit Hilton (padia është midis Hilton dhe Prause)! Ashtu eshte Procesi gjyqësor i Hilton nuk ka asgjë me mua. Nëse Gary Wilson është një shenjtor apo një vrasës serial nuk ka asnjë ndikim në Prause duke bërë akuza të rreme në Texas Medical Board, dy revista dhe Universitetin e Teksasit San Antonio. Qëllimi i qartë i përgënjeshtrimit të parëndësishëm dhe shpifës të 86 faqeve të Prause është krijimi i një dokumenti që mund të ndihmojë për të "legjitimuar" kapakun e saj të viktimave në gjykatë, publikun dhe mediat.

Zhurma në 86 faqe e Prause përmban gënjeshtra të shumta nga David Ley dhe Prause. Të dy kryejnë dëshmi të rreme gjatë gjithë kësaj deklarate, duke hedhur të njëjtën gënjeshtër të mohuar që ata kanë iniciuar dhe përhapur gjatë 7 viteve të fundit. Pothuajse çdo pohim rreth meje në dokumentin 86-faqesh tashmë është adresuar dhe ekspozuar si mashtrues i rremë ose pa shpresë. Shihni këto faqe të gjera:

Siç është dokumentuar, Prause ka shënjestruar të tjerët, përfshirë studiues, mjekë mjekë, terapistë, psikologë, kolegë nga qëllimi i saj i ngushtë në UCLA, një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, a TIME redaktor i revistës, disa profesorë, IITAP, SASH, Lufta e drogës së re, Exodus Cry, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. Ka disa viktima shtesë të cilëve ne nuk jemi në liri t'i përhapim - pasi viktimat e Prause kanë frikë nga ndëshkimi i mëtejshëm.

Pika e rëndësishme: Ndërsa Prause vazhdon të pohojë në mënyrë të rreme se ajo është "viktima", është Prause që filloi të gjitha kontaktet dhe ngacmimet ndaj individëve dhe organizatave të listuara në faqet e mësipërme. Pretendimet e saj të fabrikuara për të qenë viktimë e "kërcitjes" ose misogyny nga "aktivistët anti-porn" nuk kanë një shumë të provave objektive. Të gjitha provat që ajo ofron janë të krijuara vetë: një informacion-grafik i vetëm, disa postë elektronike prej saj për të tjerët që përshkruajnë ngacmim të supozuar, dhe letra të rrepta të pushimit dhe dëshirave që përmbajnë pretendime të rreme. Ju gjithashtu do të shihni prova të një numri ankesash zyrtare që Prause ka paraqitur në agjenci të ndryshme rregullatore - të cilat janë hedhur poshtë ose hetuar në mënyrë të përmbledhur. Ajo duket se i paraqet këto ankesa të pabaza, kështu që ajo mund të pretendojë se objektivat e saj janë të gjithë "nën hetim".

Nga ana tjetër, ushqimi në Twitter i Prause-it vetëm përmbante dikur qindra me cicërima shpifëse dhe të pasakta që synojnë mua dhe shumë të tjerë (Prause që nga ajo kohë ka fshirë mbi 3,000 tweet). E thënë thjesht, Prause ka krijuar një mitologji me prova zero të verifikueshme. Për më tepër, ajo është i lidhur ngushtë me industrinë e pornografisë, siç mund të shihet nga kjo imazhi i saj (ekstremi djathtas) në tapetin e kuq të ceremonisë së ndarjes së çmimeve të Organizatës për Kritikë me Vlerësim X (XRCO) 2016. Duket gjithashtu se Prause mund të ketë fituar interpretues porno si subjektpërmes krahut të lobimit të industrisë pornografike, Koalicioni i Falas. Yjet porno të supozuar nga FSC (screenshot) janë përdorur në studimin e Prause të i dëmtuar rëndë dhe "Meditim Orgazmatik" shumë tregtar. Ndërsa studimi fillimisht u financua për tu eksploruar është vetëm përfitimet e "Meditimi Orgazmatik,"Falënderimi së shpejti filloi të bërtasë se ajo ende nuk do të botohet studimi OM Edhe “Falsifikoi” varësinë e pornos dhe seksit (edhe pse studimi nuk kishte asnjë lidhje me pornografinë).

Konfliktet e interesit (COI) nuk janë asgjë e re për David Ley. Avokatët e paguajnë atë për të "varur" varësinë e seksit dhe pornos; ai shet dy libra që "mashtrojnë" seksin dhe varësinë nga pornografia; dhe ai mbledh tarifat e të folurit për "keqmarrje" ndaj varësisë seksi dhe pornos. Në konfliktin e tij financiar më interesant deri më tani, Ley është duke u kompensuar nga gjigandi i industrisë porno xHamster për të promovuar faqen e saj të internetit (dmth StripChat), dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite. Ley pretendon të jetë duke u thënë klientëve xHamster ajo që "studimet mjekësore thonë vërtet për pornografinë, camming dhe seksualitetin." Përhapja e dashurisë përreth, Pornhub (në pronësi të gjigantit pornografik MindGeek) është një nga pesë miratimet e pasme të listuara për librin e Ley 2016 për pornografinë "Porno Etike për Dicks."

Si përmbledhje, Prause dhe Ley janë shumë të ngushtë me industrinë e pornos dhe kanë mjaft motiv për të shpifur dhe ngacmuar këdo që tregon dëmet e mundshme të pornografisë në internet (dhe të kryejë pendim?). Për shumë më shumë dokumentacione shihni: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Trillimet e Prause për kapuçin e viktimës të ekspozuara si të pabazuara: ajo është autori i veprës, jo viktima

Zhurma në 86 faqe e Prause nuk përmban praktikisht asnjë provë për ndonjë nga pohimet e saj. Kryesisht është vetëm Prause dhe Ley që deklarojnë "të vërtetat", ndërsa sigurojnë zero prova mbështetëse. Raste të rralla të "provave" zakonisht përfshijnë pamje të parëndësishme të ekranit ose materiale të vetë-gjeneruara (si ajo raport i rremë i policisë 2018, e cila ishte injoruar nga LAPD). Meqenëse shumë nga pohimet e Prause dhe Ley sillen rreth mitologjisë së tyre të viktimizimit nga "aktivistë anti-porn", unë zhbllokoj trillimet e tyre më poshtë (dhe ofroj prova shtesë nën secilin pretendim specifik):

1) Gary Wilson "ndoqi fizikisht" Prauzin në Los Anxhelos.

Realitet: Unë nuk kam qenë në Los Angeles me vite. Prause nuk jep asnjë dokumentacion për këtë kërkesë, të cilën ajo e inicioi në prill, 2013 (shiko më poshtë), dhe filloi duke bërë publike në korrik, 2013 (pak ditë pas Unë kritikova studimin e saj për EEG). I vetmi raport policor i bërë publik nga Prause (Prill 2018) nuk thotë asgjë për mua duke e kërcënuar atë; nuk raportoi ndonjë krim. Në vend të kësaj, Më falni raportuar në LAPD për pjesëmarrjen në një konferencë gjermane, e cila Prause në mënyrë të rreme pretendoi se dëshironte të merrte pjesë (pamje e ekranit). Trueshtë e vërtetë që unë udhëtova në Gjermani dhe ndoqa Konferencën e 2018-të Ndërkombëtare 5 mbi Varësitë e Sjelljes, e cila u zhvillua nga 23-25 ​​Prill (vini re se Prause paraqiti raportin e saj të policisë në 25 Prill) dhe përmban ekspertë të varësive të sjelljes nga e gjithë bota. Pjesa e pavërtetë është pretendimi i Prause se ajo ndonjëherë kishte ndonjë qëllim për të marrë pjesë në konferencën e ICBA në Gjermani. Prause kurrë nuk ka marrë pjesë ose nuk është ftuar të paraqesë në një konferencë të ICBA. Prause nuk beson në vese të sjelljes. Gjatë gjithë karrierës së saj, Prause ka zhvilloi një luftë kundër konceptit të varësisë së sjelljes, veçanërisht seksi dhe pornografi varësisë. Falënderimi paraqiti kështu një i rremë raporti policor.

Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.

Një pjesë e madhe e përrallës TROZ e Pruse përfshinë udhëtimin tim në Gjermani për të marrë pjesë në ICBA. Falënderimi bëri keqardhje në deklaratën e saj TRO, duke pretenduar rrejshëm se ajo ishte prezantuese e planifikuar për ICBA, dhe se unë udhëtova për në Gjermani për të "përballur me të". E dija që kjo ishte një gënjeshtër, kështu që kërkova nga organizatorët e ICBA të konfirmojnë që Prause nuk u kërkua kurrë të paraqesë dhe kurrë nuk ishte regjistruar në konferencë. Letra e tyre që konfirmon se Prause pësoi veten:

E rëndësishme të theksohet se akuzat e saj të rreme për kërcënime filluan pothuajse sa më shpejt që kaluan shtigjet tona. Në fakt, ajo akuzoi gruan time dhe veten time se po merreshin me vrap në një prill 2013 shkëmbim emaili kjo ndodhi disa javë pasi botova një përgjigje për David Ley's Psikologji Sot postimi në blog ku Prause dhe ai shënjestroi uebfaqen time: "Truri juaj në Porno - NUK është Addictive."Blog-u i Ley ishte në lidhje me të pabotuarin e Nicole Prause, por ende për t'u studjuar nga studimi EEG i shqyrtuar nga bashkëmoshatarët (ky ishte i pari që kisha dëgjuar për Prause).

Prause filloi kontaktin e saj të vetëm me mua në 2 postë elektronike dhe një koment nën timen Psikologji Sot përgjigje. Njëkohësisht, ajo kontaktoi Psikologji Sot redaktorët, të cilët përcollën emailin e saj të dytë. 2 emailet e mëposhtëm janë nga fundi i shkëmbimit tonë të shkurtër (fotot e ekranit të shkëmbimit të postës elektronike të Prause & Wilson):

Siç mund ta shihni, Prause po na akuzon se po e frenon atë, megjithëse gjithçka që bëra ishte përgjigje në dy postë elektronike ajo dërgoi rrugën time. Këtu filluan pretendimet e fabrikuara "kërcënuese" të fabrikuara të Prause.

Falënderimi e inicioi së pari publik Fushata "Gary Wilson është një stalker" 3 muaj më vonë, menjëherë pasi botova kritika ime për Steele et al., 2013, e cila sugjeroi që ajo të kishte keqinterpretuar Steele-së gjetjet aktuale. Falënderimi krijoi pseudonime të shumta për të më shpifur, përfshirë këtë kanal në YouTube, GaryWilson Stalker. Një pamje nga kutia ime në YouTube nga 26 korriku 2013 zbulon komunikimin e vazhdueshëm në internet të Prause (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur):

Pyetje: A e kam vozitur 800 milje në Los Angeles në të njëjtën ditë kur botova kritikën time të hollësishme për të rri pezull rreth UCLA-së, apo a filloi Prause të fillojë një fushatë të fabrikuar për t'u zhveshur ditën pas kritikës sime? Le të shkojmë në gjyq dhe të ekspozojmë të vërtetën.

Përditësimet (Gusht, 2020): Falënderimi ngriti falimentimin për të provuar që: 1) Të iki duke paguar atë që ligji tha se më detyrohej mua (tarifat e avokatit), për humbjen e një padie SLAPP, dhe, 2) Shmang 3 padi shpifjeje të ngritura kundër saj (Don Hilton, Aleks Rodos, Aaron Minc) Në regjistrat e saj të falimentimit ajo deklaron, nën dënimin me dëshmi të rreme, se ka qëndruar në një vend për ato 3 vitet e fundit. Kjo shpalos pretendimet e saj shpesh të përsëritura se ajo është detyruar të lëvizë shumë herë gjatë viteve të fundit sepse po ndiqet.

Mitologjia e saj e hartuar me kujdes, e lëvizur gjithmonë me dëshpërim për shkak të 'ndjekjes' të copëtuar.

2) Dr Prause kërkon "roje të armatosura në bisedime" sepse Gary Wilson ka kërcënuar të marrë pjesë

Realitet: Falënderimi nuk jep asnjë dokumentacion për këtë pretendim absurd, i cili u trajtua në këtë pjesë: Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmërimin e policisë në kampus" se Gary Wilson mund të fluturonte 2000 milje për të dëgjuar Prause duke thënë se varësia nga pornografia nuk është e vërtetë. Ndërsa Prause mund të kërkojë roje të armatosura (ose luftëtarë ninja), është vetëm për të ruajtur përrallën e saj të punuar me kujdes të kapakëve të viktimave. Kjo është propagandë e zbrazët nga një shpifës dhe ngacmues serial i përmendur në 3 procese gjyqësore.

3) Dr. Prause ka paraqitur "raporte të shumta të policisë dhe FBI" mbi Gary Wilson

Realitet: Duke filluar nga Korrik 2013 (disa ditë pas Unë botova një kritikë të kujdesshme të studimit të parë për EEG të Prause), emra të ndryshëm të përdoruesve filluan të postojnë komente shpifëse kudo që të shfaqej emri im. Komentet ishin shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton, duke pohuar në mënyrë të rreme se "Wilson ka një raport policie të ngritur ndaj tij", "Wilson akuzohet për stalking një grua të varfër", dhe "Wilson vodhi fotot e një gruaje dhe i vendosi ato në një faqe pornografi, "Dhe" Wilson është raportuar në LAPD (e cila pajtohet që ai është i rrezikshëm) dhe policia e kampusit UCLA. "

Deri në vitin 2016, pasi që Prause nuk ishte më e punësuar nga UCLA ose ndonjë institucion tjetër që mund të frenonte ngacmimin e saj në internet, ajo më në fund filloi të identifikojë Gary Wilson si "personin" që ajo kishte raportuar në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA. Unë nuk kam qenë në LA në vite. Almostshtë gati 2020, dhe asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk më ka kontaktuar kurrë. (Do ngacmues mund të paraqesë një raport të rremë të policisë.)

Unë supozova që Prause në të vërtetë kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabaza (të cilat u morën parasysh më pas), por rezultoi se Prause ishte gënjyer - përsëri. Në fund të vitit 2017 një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre për një "Gary Wilson", as ndonjë raport të paraqitur nga një "Nicole Prause". Unë krijova këtë pjesë për të raportuar gjetjet e mia: Departamenti i Policisë në Los Anxhelos dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause ka gënjyer për paraqitjen e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.

Si më lart, u zbulova në mars të vitit 2019 që Prause kishte më në fund paraqiti një raport mashtrimi policie në prill 25 2018,. Vini re se unë nuk mësova për këtë raport bosh të policisë nga policia. Kam mësuar për këtë një vit më vonë, kur gazetarët studentorë (dhe dezinformuan devotësit e Prause) e riprodhonte atë në internet në një gazetë universitare. Ajo është hequr që nga autoritetet e Universitetit të Wisconsin.

Raporti i LAPD i Prause u kategorizua si "sulm në internet", jo fizik duke ndjekur (nuk kam bërë asnjërën). Ajo nuk (guxoi) të raportojë ndonjë krim aktual. Në vend të kësaj, Falënderimi më kishte raportuar në LAPD për:

  1. duke marrë pjesë në një konferencë gjermane, e cila Prause në mënyrë të gabuar pohoi ajo donin të merrnin pjesë (por nuk guxoi sepse ajo pretendoi se ishte e frikësuar prej meje). E rëndësishme të theksohet se Prause nuk mund ta dinte që unë po planifikoja të merrja pjesë (dhe ajo paraqiti raportin e saj të policisë ditën pas konferenca mbaroi).
  2. postimi i pamjeve të tweet-it të saj shpifës në 4 faqet e mia duke kronikuar sjelljet e saj (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4Faqja 5.), dhe duke refuzuar heqjen e tyre si përgjigje ndaj saj 3 përpjekje mashtruese të dështuara, mashtruese të DMCA.

Nëse kam qenë fizikisht duke e ndjekur atë, pse asnjë raport policie nuk më përshkruan mua duke bërë kështu? Simpleshtë e thjeshtë: Prause ka frikë të mos arrestohet për ngritjen me dije të një raporti policor që më akuzon në mënyrë të gabuar për një krim aktual.

Më në fund, duke filluar në vitin 2018, Prause pretendoi se i kishte raportuar të dy Aleks Rodos Gary Wilson te FBI për veprime të papërcaktuara. Të dy Rodos dhe unë paraqitëm kërkesa të FOIA pranë FBI për të zbuluar nëse Prause po tregonte të vërtetën. Ajo nuk ishte. Për detaje shihni këto 2 seksione: (1) FBI konfirmoi se Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti të FBI në Gary Wilson(2) FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rodos. FBI më inkurajoi të paraqisja një raport mbi Prause për gënjeshtrën për paraqitjen e një raporti të FBI: Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause. Conceshtë e kuptueshme që Prause paraqiti një raport të FBI pas Tetor, 2018, por rantja e saj prej 86 faqesh nuk përfshin një raport aktual të FBI (vetëm një pamje të një CD, të emërtuar "FBI").

Në vitin 2019, Diana Davison u bë gazetarja e parë që bëri një hetim mbi pretendimet e Prause për kapuç viktimë. Gjatë javës së tyre të komunikimit, Prause nuk ishte në gjendje të siguronte ndonjë provë tjetër përveç LAPD-it pa kuptim të Prause-s që po merrja pjesë në një konferencë gjermane. Ekspozimi i Davison është këtu: Ekspozimi i Pas Mijëvjeçarit 'në Nicole Prause. Diana Davison gjithashtu prodhoi këtë video 6-minutëshe në lidhje me viktimat e rreme të Prause-s dhe paditë për shpifje të ngritura kundër Prause.

Videoja Diana Davison siguroi një lidhje me afatin kohor të ngjarjeve që kronikojnë pothuajse Prause Fushata 7-vjeçare e ngacmimit, shpifjes, kërcënimeve dhe akuzave të rreme: Afati kohor akademik i luftës VSS (Falënderim u hoq afati kohor.)

Më poshtë janë komentet shumë zbuluese nën tai video Diana Davison (në përgjigje të një komentuesi obsesiv dhe fansit të Prause):

-----------

-----------

Në të njëjtën javë, një reporter tjetër hetues, Megan Fox i PJ Media, prodhuar një artikull të ngjashëm në lidhje me Nicole Prause: "Alex Rhodes i Grupit për Mbështetje të varësisë" NoFap "padit seksologun e obsesionuar pro-Porno për shpifje."

4) Gary Wilson ka "shkelur një urdhër pa kontakt"

Realitet: Asnjë urdhër i tillë nuk ekziston. Falënderimi po përpiqet të mashtrojë publikun në besimin se një gjykatë më ka sanksionuar zyrtarisht, d.m.th., që ajo ka marrë një urdhër ndalues ​​ose një urdhër. Ajo nuk ka. Por kjo nuk e ndalon atë të akuzojë publikisht dhe në mënyrë të rreme mua dhe viktimat e tjera të ligësisë së saj për "shkelje të urdhrave të kontaktit" dhe "ngacmim". Implikimi i qartë dhe qartësisht i rremë i deklaratave të saj është të sugjeroj që unë dhe të tjerët janë duke vepruar në mënyrë të paligjshme. Taktikat e saj agresive dhe akuzat me vetëdije të rreme llogariten për të ngacmuar dhe frikësuar viktimat e ngacmimit të saj në internet në frikë dhe heshtje. Dy paditë për shpifje janë ngritur kundër saj. Mjaft tha.

Siç është dokumentuar në pjesa e parë e faqes Prause, Prause filloi të vetmen kontakt me emailin që kishte ndodhur ndonjëherë. Kjo shkëmbim i vetëm me email u bë në Prill, 2013 (pamje të të gjithë shkëmbimit tonë të postës elektronike). Ndërsa pretendon se ajo ka marrë një "urdhër pa kontakt" fiktiv, "Prause ka postuar komente ofenduese për mua qindra herë në Twitter, Facebook dhe Quora (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4Faqja 5.). Përveç kësaj, Prause ka të punësuar mbi 100 pseudonime me kalimin e viteve për të shpifur mua dhe të tjerët (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur). Ajo ka punësuar gjithashtu llogari emaili alias për të përhapur gënjeshtra për mua.

Unë jam përgjigjur vetëm për një pjesë të sulmeve shpifëse në internet të Prauzës, duke injoruar "kontakte" të panumërta prej saj. Për shembull, në një periudhë të vetme 24-orëshe Prause postoi 10 komente të Quora për mua - të cilat rezultuan pezullimin e saj të përhershëm. Në një shembull tjetër Prause (duke përdorur RealYBOP Twitter) postuar mbi 120 tweet në lidhje me mua në një periudhë 4-ditore (PDF e tweet-ve). Disa shembuj të Prause duke filluar ngacmimin dhe shpifjen e ndjekur nga pretendimi i kapakut të viktimave dhe përfundimi i pretendimeve në lidhje me "urdhrat pa kontakt" të saj fiktiv:

5) Gary Wilson ka përdorur gjuhë misogjiniste për të denigruar Dr. Prause

Realitet: Absolutisht false. Falja dhe Ley japin vetëm një jo-shembull të vetmuar. Kam shtypur aksidentalisht "Miss" Prause në një përgjigje për të Dr Prause duke pyetur për madhësinë e penisit tim. Kjo është masa e dëshmisë së saj për keqogjikimin tim të supozuar. Nuk shaka.

Siç shpjegohet në këtë seksion, kur gabimi im ndodhi më 18 dhjetor 2013, Prause kishte qenë në një sulm në internet duke bërë thirrje të pavërteta në lidhje me shenanigans e Korporatës Kanadeze të Transmetimit në forume ku ishte shfaqur emri im. Duke përdorur emra të rremë, Faleminderit shpesh trolls forumet e shërimit pornografi duke përmendur shkencën e hedhurinave dhe ngacmuar anëtarët që po përpiqen të shërojnë përdorimin e detyrueshëm të pornos dhe / ose ED të shkaktuara nga pornografia. Në CBC-në e saj koment për YourBrainProuse të pakalbanizuara (si RealScience) pyet Wilson: "Sa i vogël është penisi juaj Gary?"

Një screenshot i sipër, përgjatë përgjigjes sime ku kam shkruar pa dashje "Mis Prause"Në përgjigje të pyetjes së saj për të mitur në lidhje me penisin tim, përfshin "provën" që përdor Prause për të më pikturuar në mënyrë false si një misogynist. Këtu Prause cicëron një version të lexueshëm me vështirësi të komentit të saj "RealScience":

Link të pergjigja ime e plote. Pjesa e komentit tim ku kam përdorur falënderimin "Miss":

Falënderimet sigurisht që janë seksiste kur ajo kërkon detaje në lidhje me madhësinë e penisit tim. Sidoqoftë, ajo ka shndërruar pa dashje duke shtypur "Miss" në përgjigjen time ndaj pyetjeve të saj për burrërinë time në një pjesë të fushatës së saj të pafund për të pikturuar mua dhe të tjerët si misogynists. Në këtë seksion janë vetëm disa shembuj se si Prause ka armatosur interesin e saj të çuditshëm për madhësinë e penisit dhe përgjigjen time.

Gjatë disa viteve të fundit, Dr Prause duket se ka marrë dhimbje të mëdha për të pozicionuar veten si një "grua duke iu nënshtruar shtypjes keqinterpretuese kur tregon të vërtetën në pushtet". Ajo shpesh tweets infographic e mëposhtme se ajo me sa duket ndan gjithashtu në leksionet e saj publike, duke sugjeruar që ajo të jetë viktimë "si një grua shkencëtare", dhe të pikturojë veten si një udhëtar që forcon përpara për të provuar padinë e pornografisë pavarësisht nga sulmet e paragjykuara.

Më akuzon mua, gruan time, Don Hilton MD, dhe themeluesin e nofap Alexander Rhodes për keqogjeni me "prova" krejtësisht jo bindëse. "Anydo sugjerim që unë (ose gruaja ime), Hilton, ose Rodos jemi të motivuar nga misogyny është sajuar, siç kanë kundërshtimet tona asgjë të bëjë me Dr. Prause si një person ose si një grua, dhe vetëm të bëjë me deklaratat e saj të pavërteta dhe pretendimet e mbështetura joadekuate në lidhje me kërkimet e saj.

Sa për Infographic, siç u shpjegua më lart, e vetmja dëshmi e Prause-së për misogyny është që unë rastësisht dikur shkrova "Miss Prause" si përgjigje ndaj pyetjes së saj fëminore në lidhje me madhësinë e penisit tim. Pohimi i saj se gruaja ime është një misogynist është e qeshur. Pretendimi i saj që Don Hilton MD e quajti atë një "fëmijë të mprehtë" është një gënjeshtër tjetër, si kjo pjesë shpjegon plotësisht. Ajo e quan Aleksandër Rodos një keqogjenist, sepse ai guxoi të thoshte këtë Unë nuk isha duke "kërcënuar fizikisht" atë - megjithatë ajo është kryesi, ngacmon dhe çliron burra të rinj që janë shëruar nga mosfunksionimet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Shihni dokumentacionin: Gabe Deem #1, Gabe Deem #2, Alexander Rhodes #1, Alexander Rhodes #2, Alexander Rhodes #3, Kisha e Noes, Alexander Rhodes #4, Alexander Rhodes #5, Alexander Rhodes #6Alexander Rhodes #7, Alexander Rhodes #8, Alexander Rhodes #9, Alexander Rhodes # 10, Alex Rhodes # 11, Gabe Deem & Alex Rhodes së bashku # 12, Alexander Rhodes # 13, Alexander Rhodes #14, Gabe Deem # 4, Alexander Rhodes #15.

Thënë thjesht, kushdo që ekspozon gënjeshtrat e Prause-it ose keqpërfaqësimet e hulumtimit etiketohet automatikisht "një misogynist", me shpresë se njerëzit e thjeshtë mund të besojnë thëniet e saj shpifëse. Ajo e bën këtë për të mbyllur debatin aktual në Twitter dhe platformat e tjera të mediave sociale, për të parandaluar që të pavërtetat e saj të ekspozohen.

Ironshtë ironike që informacioni-grafika e saj përmban katër raste misogyny të marra nga komentet anonime në YouTube nën fjalimin e saj TEDx. Në vitin 2013, TED mbylli komentet nën Biseda TEDx e Gary Wilson në përgjigje të shumë komenteve urrejtëse dhe shpifëse të Nicole Prause (shih këtë seksion).

Ditrifeja 86-faqëshe e Prause & Ley (e paraqitur në padinë e shpifjes së Dr. Hilton kundër Dr. Prause) përfshin pretendime për mizogjini, megjithatë dështon të sigurojë një rast të vetëm të dokumentuar të mizogjinisë nga Don Hilton ose ndonjë nga 9 personat që paraqitën betimet e betimit.

Unë pres që padia për shpifjen e Hilton të shkojë në një gjyq të jurisë dhe të jem në qëndrim për të paraqitur prova. Veçanërisht pres që Prause dhe Ley të detyrohen të sigurojnë prova ose dokumentacion aktual, në vend që disa "prova" të gjeneruara nga vetja që gjetën shpifjen e saj 86 faqesh. Pres me padurim marrjen në pyetje të tyre. Unë nuk duhet të pres ditën time në gjykatë: Përpjekjet e Prause për të heshtur Wilson u prishën; urdhri i saj i ndalimit u mohua si joserioz & ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim anti-SLAPP.

Më poshtë janë fragmente nga diatribe me 86 faqe që më referohen mua (në maroon). Për secilën pohim të Falas ose Ley unë vë në dukje gënjeshtrat e tyre (shkatërrimin), vë në dukje të ashtuquajturat provat e tyre (ose mungesën e tyre) dhe siguroj të vërtetën.


Prause: "Hilton dhe Stalker Gary Wilson duke këmbëngulur për reporter Prause morën pjesë në çmimet e pornografisë që ajo nuk mori pjesë"

Në xhirimet e saj, Prause përkëdhel veten në shumë raste duke pretenduar se ajo kurrë nuk ka marrë pjesë në një shfaqje çmimesh porno. Për shembull, shiko këtë imazhi i saj (në të djathtën e djathtë) në qilimin e kuq të Ceremonisë së Çmimeve të Organizatës së Kritikëve të X-të (XRCO) (Qershor 22, 2016). Sipas Wikipedia"La XRCO Awards janë dhënë nga amerikanët Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit që punojnë në argëtimin e të rriturve dhe është e vetmja çmim për industrinë e të rriturve të ekspozuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë."[1] (Shënim: gjatë gjithë deklarimit të saj shpifës Prause i referohet Alexander Rhodes dhe mua si "Stalkers".)

Konteksti: Shtë e rëndësishme të dini se shumë prej "justifikimeve" të Prause për shpifjen e Don Hilton lindin nga Hilton duke deklaruar se Prause mori pjesë në çmimet e industrisë pornografike (të cilat Prause i mohon). Për shkak se Prause dhe Ley citojnë në mënyrë kronike besimin fetar të Hiltonit duke e skualifikuar atë nga komentimi i shkencës, Hilton (autori i letrave të shumta të shqyrtuara nga bashkëmoshatarët) mendoi se ishte e nevojshme të viheshin në dukje paragjykimet e tyre (me shpresën për të rivendosur debatin mbi provat kërkimore). Ndërsa mijëra postime në mediat sociale vërtetojnë paragjykimet pro-pornografisë së Prause-s, Hilton zgjodhi një rrugë për të kursyer kohë në prezantimet e tij: tweet-et e Prause që merrnin pjesë në çmimet e industrisë porno ose duke treguar që ajo kishte ose do të merrte pjesë në të ardhmen (screenshots u morën nga kjo faqe: Dëshmi se Nicole Prause ndjek çmimet e industrisë pornografike (XRCO, AVN)).

Chad Sokol dhe emaili im: Kjo na sjell tek reporteri adad Sokol dhe artikulli i tij i njëanshëm në lidhje me një konferencë të 23 shkurtit 2019 mbi dëmet e pornos të mbajtura në Universitetin Gonzaga. Në intervistat e tij me disa nga prezantuesit (si Don Hilton) u bë e qartë se Sokol kishte folur tashmë me David Ley dhe Nicole Prause (dhe bashkëautorin Cameron Staley). Sokol ishte qartë në anën e këtij të fundit dhe ishte përgatitur me materiale të krijuara nga Prause dhe pika bisedimi.

Në bisedat me Hilton, Sokol papagalloi Falënderimin, duke sugjeruar që besimi fetar i Hilton të anonte pikëpamjet e tij, duke e bërë atë të njëanshëm. Nëse paragjykimi (jo hulumtimi) ishte shqetësimi kryesor i Sokol, Hilton pyeste veten nëse Sokol mund të ishte i gatshëm të shqyrtonte provat e Prause dhe paragjykimeve të Ley. Kjo rezultoi që Sokol të merrte prova të paragjykimeve pro-pornografisë së Prause: kjo faqe - A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? - dhe këtë email nga unë te Don Hilton (i cili u përcoll te Sokol, i cili e përcolli atë te Prause): Email nga Gary Wilson për Donald Hilton, i cili u përcoll te reporteri adad Sokol (2/21/2019). Fotografitë, në emailin tim, zbulojnë se Prause:

 1. morën pjesë në vitin 2016 Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X (XRCO) ceremonia e ndarjes së çmimeve (PDF: XRCO 2016)
 2. deklaroi që ajo kishte marrë pjesë në AVN në 2015 (PDF: AVN 2015)
 3. planifikuar të marrë pjesë në AVN në 2019 (PDF: AVN 2019)

Falënderimet gënjejnë për ato që zbulojnë fotografitë: Përgjatë regjistrimeve të saj, Prause pohon se:

 1. ajo kurrë nuk ndoqi AVN (edhe pse ajo cicëroi ajo kishte dhe tweet "Duhet" dhe "do")
 2. cicërima e saj në tapetin e kuq XRCO 2016 (22 qershor 2016) u mor me të vërtetë në premierën e filmit dokumentar "After Porn Ends 2" (E pavërtetë, pasi kjo e fundit premierë në 28 Mars 2017 - oops!)

Llogaria e rreme e Prause nga Lëvizja e saj për të hedhur poshtë:

Prause: Në shkurt të vitit 2019, unë mora thirrje dhe postë elektronike nga adad Sokol, një reporter me Zëdhënësin-Rishikim në Spokane, WA, duke më kërkuar që të komentoj deklaratat që Dr Hilton i kishte bërë Sokol-it për një artikull të mundshëm lajmesh në këtë botim. Sipas Sokol, Dr Hilton kishte deklaruar se kisha marrë pjesë në Newsmimet e Lajmeve për të Rritur. Sokol gjithashtu përcolli një fotografi, të cilën ai deklaroi se Dr. Hilton vërtetoi se isha në çmimet e Industrisë së të Rriturve. Unë e informova Sokolin se nuk kam marrë pjesë kurrë në Adult Video Awards. Unë e informova z. Sokol se fotografia në të vërtetë ishte realizuar në premierën e filmit dokumentar "Pas përfundimit të porno 2"

Në të vërtetë, fotografia e përfshirë në këtë email dërguar në Çad Sokol nuk ishte një ceremoni çmimi AVN, por më tepër një Organizata e Kritikëve me Vlerësim X (XRCO) ceremonia e ndarjes së çmimeve. Prause gënjeu kur ajo deklaroi se fotografia e mëposhtme ishte "realisht e marrë në premierën e filmit dokumentar After Porn Ends 2." Shtë një pamje nga tweet-i i 22 qershorit 2016: Ceremonia e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Rated (XRCO) (njoftoni XRCO në sfond):

Shikoni këtë 20 video-minutë të çmimeve XRCO 2016 (mjaft i egër). Falënderimet mund të shihen rreth shenjës 6:10 të ulur në një tryezë me mikun e yllit porn Melissa Hill. (Uau - videoja u fshi pasi u lidha me të në këtë faqe! A është kjo më shumë dëshmi e industrisë së pornografisë që punon në prapaskenë për të mbështetur Falënderimin?)

Nëse ka ndonjë dyshim, kjo faqe në XBIZ shpallën Fituesit e Çmimeve XRCO 2016. Nuk kishte asnjë kategori për dokumentarë, as për ndonjë film jo-porn. Thënë thjesht, "Pas Porn Ends 2" nuk do të kishte qenë në çmim të ndonjë çmimi edhe sikur të ishte lëshuar. Nuk kishte “Pas përfundimit të porno 2”Nuk u la i lirë deri gati një vit më vonë March 28, 2017. Shikoni Mbulimi i AVN-së në shfaqjen "Pasi Porno Mbaron 2" në 23 Mars 2017. Falënderimi është paraqitur gjithashtu në disa fotografi, asnjëra prej të cilave nuk u dërgua në Chad Sokol (dhe nuk ishin në YBOP në kohën e Email-i i adad Sokol):

Falënderimet u perpoqën veten.

Mocioni i Bizarrely Prause për të shkarkuar përmban një email nga Chad Sokol që lidh me cicërimën e 2016 të Prause në tapetin e kuq XRCO (e cila ishte fotografia në emailin tim). Sokol thotë se çdo burim që mund të gjejë ka "Pas përfundimit të porno 2”Kryeministri që ndodh në vitin 2017. Sokol është hutuar. Nëse ai do të shikonte më nga afër pikën e pasme të figurës së tapetit të kuq, ai mund të kishte vërejtur Prause dhe miqtë e saj që mbarojnë librin "XRCO".

Po në lidhje me pretendimin e Prause se ajo kurrë nuk ka marrë pjesë në AVN? Në një postim në Twitter të Qershorit 2015 përshkruhet dëgjimi Jeanne Silver's (një yll porno) histori "në AVN" (mund të supozojmë Adult Video News Awards):

A është Prause gënjyer në cicërimin e mësipërm apo është shtrirë në pohimin e saj?

Një cicërimë e dytë që tregon pjesëmarrjen në AVN: afër fundit të lavdërimit vijues mbrapa dhe me radhë duket se thotë se ajo planifikon të marrë pjesë në AVN. Duke trollur një fije PornHarms, Prause ofron bluza falas për të tjerët të gatshëm për të këndoj me të. T-shirts janë një parodi pa shije të FTND 'porno vret dashurinë' bluza. 3 fituesit janë yjet pornografikë!

Një nga yjet porno (Avalon) është nga Australia. Ajo i thotë Prause se është shumë e shtrenjtë t'i dërgosh një bluzë. Falënderimi e pyet Avalon nëse dëshiron të marr bluzën e saj në "AVN". E vetmja përfundim logjik është se Prause do të marrë pjesë në çmime AVN, EXNO AVN ose të dy.

Avalon i thotë Prause të kalojë një kohë të mahnitshme në AVN. Falënderimi kapet edhe një gënjeshtër tjetër.

Edhe pse pretendimi i Hiltonit është se Prauzi mori pjesë çmime të industrisë pornografike (XRCO), ose në Twitter ajo kishte marrë pjesë (2015 AVN), ose mund të merrte pjesë (2019 AVN), Prause tani ka regjistruar aleatë të industrisë pornografike për të zhbllokuar njeriun e saj të kashtës / pretendimin e rremë që Hilton tha se ajo mbështetet financiarisht nga industria e pornografisë ( ai kurrë nuk e tha atë). Në Nëntor, 24, 2019 ajo cicëroi në vijim:

Fascshtë magjepsëse që lojtarët kryesorë në industrinë e pornografisë janë në thirrjen dhe thirrjen e saj. Megjithatë, çfarë lidhje ka kjo me padinë e Hilton ose deklaratat e tij se Prause mori pjesë në çmimet XRCO 2016? Asgjë Sidoqoftë, Prause mori një email mjaft humoristik nga Bob dhe XRCO. Thirrjet në Twitter (nga një varg tweet-e të pashfrytëzuara kërcënues Mijëvjeçari i Postës):

La pamje nga ajo cicërimë:

Oops. Bob tha se Prause mori pjesë në çmimet XRCO 2016 (fotoja dërguar Chad Sokol). Falje e kapur vetë duke kryer shkelje.

Në të njëjtën fije ku ajo kërcënoi kërcënimet, Falënderimet në tweet një email nga folks në AVN:

Si e bën emaili AVN "Provo" Prause kurrë nuk ndoqi AVN? Ajo thotë “Nuk kam asnjë shënim se kush mund të ketë blerë bileta për të shfaqur. ”

Kështu që AVN "nuk ka të dhëna se kush ka blerë bileta", dhe ne kemi postuar në Twitter se ajo dëgjoi historinë e Jeanne në AVN. A ju kujton kjo një qen që ndjek bishtin e tij?


Prause: 15. Kur u bëra i vetëdijshëm për komunikimet e Hilton me gazetarin Chad Sokol, mësova se Hilton po punonte me Gary Wilson. Edhe pse Hilton pretendon se ai nuk më ndjek në rrjetet sociale, duket se Hilton mori fotografitë nga Gary Wilson. Një kërkim i kundërt i imazheve në Google tregon imazhet e sakta të paraqitura në këtë proces gjyqësor janë siguruar nga Gary Wilson nga faqja e tij në internet yourbrainonporn.com. Në deklaratën e tij, Hilton pranon se ai mori tweet-et e mia të vjetra nga Wilson. Wilson gjithashtu poston pretendime të gjëra të rreme se jam në pornografi. Për shembull, Wilson pretendon në mënyrë të gabuar, se unë shkruaj për një faqe pornografike të organizuar nga Mike South, të cilin në të vërtetë nuk e njoh. Shikoni Korrespondencën e Emailit Jugor, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (L).

Falënderimet thjesht gënjen kur ajo pohon se Gary Wilson tha se ajo punon në pornografi ose është shfaqur në porno.

Prause: "Wilson gjithashtu poston pretendime të gjera të rreme se unë jam në pornografi."

Asnjë provë e dhënë nga Prause. Ekspozita L është një email me dy fjali të parëndësishme nga Chad Sokol.

Unë kurrë nuk kam thënë që Prause është "në pornografi", dhe ajo nuk jep asnjë dokumentacion që unë kam. Për më shumë se 4 vjet Prause ka pohuar në mënyrë të gabuar se unë dhe shumë të tjerë (përfshirë Hilton) kemi thënë se ajo "punon në pornografi". Disa nga letrat falsifikuese të pushimit dhe heqjes dorë të Prause bëjnë të njëjtin pretendim të pambështetur, megjithatë ajo nuk jep shembuj të ndonjë personi që e thotë këtë: Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakt" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.).

Në fakt, të katër pohimet në letrën vijuese C&D të vitit 2015 janë të rreme (Falënderimi nuk dha asnjë dokumentacion për të mbështetur këto pretendime):

Unë shkruajta letrën e mëposhtme duke kërkuar si Prause dhe avokatin e saj të sigurojnë prova për të mbështetur pretendimet e tyre:

Në 4+ vitet e ndërhyrjes, as Falënderimi dhe as avokati nuk janë përgjigjur. Asnjëra nuk ka dhënë ndonjë provë për të mbështetur pretendimet e Prause - sepse akuzat janë të trilluara. Regjistrimet ligjore të Prause përsërisin këtë pretendim të rremë, megjithatë siguroni zero shembuj të Hilton ose mua që them se ajo punon "në pornografi". Sa për atë që unë në të vërtetë them në lidhje me marrëdhëniet shumë komode të Prause me industrinë e pornografisë, shih A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? Faqja ka një seksion që adreson këtë gënjeshtër të veçantë: Të akuzuar në mënyrë të gabuar të tjerët për të thënë se industria pornografike ka fonde për disa prej hulumtimeve të saj. Për më tepër, YBOP shprehet në mënyrë të qartë si vijon:

Përsëri, askush nuk ka pretenduar se Prause merr fonde të drejtpërdrejta nga FSC ose "industria e pornos". Në fakt, duket se nuk ka të ngjarë që FSC të bënte rregullime të tilla drejtpërdrejt, e lëre më t'i bënte publike, edhe nëse ato do të ekzistonin. Askush nuk ka deklaruar se Prause është "në industrinë e pornografisë"Ose"vetë, është shfaqur në pornografi, ” ashtu siç pohoi ajo në mënyrë të rreme në falset e saj të falsifikuara dhe të dëshpëruara, dhe në përgjigjen e saj ndaj Don Hilton, padi për shpifje të MD kundër saj.

Kjo tha, Koalicioni i Fjala e Lirë dyshohet se siguroi subjekte për një studim të Prause që ajo pretendon se varësia nga pornografia "debunks". Nëse është e vërtetë, kjo mund të jetë një formë e kompensimit.

Së dyti, këtu është pohimi i Falënderimit dhe gënjeshtrat / rrotullimet përkatëse:

Prause: “Për shembull, Wilson pretendon në mënyrë të gabuar, se unë shkruaj për një faqe pornografike të organizuar nga Mike South, të cilin në të vërtetë nuk e njoh. Shikoni Korrespondencën e Emailit Jugor, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (L). ”

Falënderime tipike: ajo po përpiqet ta shndërrojë ndjekjen e saj kibernetike dhe shpifjen në viktimë. Unë kurrë nuk kam thënë se Falënderimi “[shkroi] për një faqe në internet pornografike.”Unë deklarova, në fakt, se Prause vendosi një artikull shpifës në faqen e internetit të Mike South (5 Mars, 2018). Unë i qëndroj pretendimit tim. E gjithë historia e Prause duke marrë rekordet e mia të redaktuara të punësimit në Universitetin e Oregonit Jugor, duke gënjyer se jam pushuar nga puna dhe duke vendosur të dhënat e mia (së bashku me gënjeshtrat e saj) në Twitter, Quora dhe Mike South's Uebfaqja e industrisë së të rriturve është kronizuar këtu: Nicole Prause & David Ley pretendojnë shpifës se Gary Wilson u shkarkua nga Universiteti i Oregonit Jugor.

Falënderimi lëshon disa përfundime të tërbimit të saj shpifës:

 1. Juristët e Universitetit Oregon Jugor u përfshinë, duke e ekspozuar Prause si gënjeshtare (PDF).
 2. Falënderimet ishin e ndaluar përgjithmonë nga Quora për ngacmimin dhe shpifjen e Gary Wilson: Ky PDF përmban 19 komente të Prause Quora duke e zhgënjyer dhe shpifur mua (përfshirë 10 komente në një periudhë 24-orëshe, e cila çoi në Quora që ndalon Prause).
 3. Llogaria e Prause Liberos Twitter u pezullua për postimin e informacionit privat të Gary Wilson në kundërshtim me Rregullat e Twitter (Shënim - Llogaria origjinale e Prause në Twitter ishte përherë fshirë për ngacmime)
 4. Pjesa e saj e hitit Mike South u hoq pasi E postova në Twitter përmes postimit të Jugut (url origjinal: http://mikesouth.com/scumbags/dr-nicole-prause-destroys-yourbrainonporn-dont-fall-22064/). Mike South hit-copë në WayBack Machine.

"Provat" e Prause janë një email i kërkuar nga prodhuesi i pornografisë Mike South (përmban informacion të rremë):

E pavërteta e parë është Mike South që pretendon në korrik të vitit 2019 se ai kurrë nuk ka dëgjuar për Prause. Si mund të jetë kur ai botoi artikullin e saj e cicëroi ne Mars te 2018?

Gënjeshtra e dytë (përveç Faljes që gënjen për mua duke e ndjekur) është Prause që pretendon më 25 korrik 2019 se unë po e padis atë. Mund ta bëj, por akoma nuk e kam bërë.

Pothuajse e pamundur: Falënderimi (jo i Jugut) pretendon se artikulli i Mike South ishte një ri-post of postimi i saj shpifës Quora (ai që mori përfundimisht e ndaluar) Ajo po pretendon se Jugu u përplas me magji në postin e saj në Quora (po e drejtë). Artikulli i Jugut u postua menjëherë pasi modet Quora fshinë të dhënat e mia të punësimit dhe fsheh postin shpifës të Prause në Mars 5th.

Përveç kësaj, postimi i Quora-s, në të cilin supozohet se u mbështet Mike South, ishte autor i "Z VR P RER ARSYE, " postimi i vetëm i Mike South është ai për mua. Për më tepër, artikulli Mike South fillon me një propagandë të gjeneruar nga Prause, që nuk gjendet në postimin e saj në Quora.

Nicole Prause, Ph.D. është një neuroshkencëtar amerikan që hulumton sjelljen seksuale të njeriut, varësinë dhe fiziologjinë e reagimit seksual, si dhe një psikolog i licencuar. Në 2013, Prause bashkautor i një studimi të njohur në neurofiziologjinë e varësisë nga pornografia, i cili arriti në përfundimin se hypersexuality mund të kuptohet më mirë si një "variacion jo-patologjik i dëshirës së lartë seksuale", sesa një varësi.

Prause e hapur dhe hulumtimi i saj kanë qenë në shënjestër by Mormon-financuar grupe antiporno.

Më në fund, ne kemi David Ley që po kumton (dhe Prause po e rikonfirmon) artikullin e Mike South në median sociale (si mund të dinë të dy për këtë, përveç nëse ata bashkëpunuan me Jugun):

Unë i qëndroj pretendimit tim se Prause ishte përfshirë në vendosjen e artikullit të saj shpifës dhe rekordet e mia të punës të SOU të redaktuar në faqen e internetit të Mike South. Në fakt, Mike South hoqi menjëherë artikullin shpifës. Le të shohim nëse South është i gatshëm të dëshmojë, nën betim, në gjyqin për shpifjen e Hilton.


Prause: 16. “Duke punuar me Wilson dhe duke pretenduar se jam i përfshirë në industrinë e pornografisë, Hilton e dinte ose duhej ta dinte që unë kam qenë i detyruar të bëj ankesa të shumta kundër Gary Wilson për ndjekje, ngacmim, ndërhyrje në kompjuter dhe kërcënime kriminale që nga viti 2013. Këto raporte për zbatimin e ligjit ishin në dispozicion të publikut, pasi Gary Wilson i postoi ato në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com, për të cilën Hilton kontribuon. Megjithëse Wilson pretendon se këto raporte nuk ekzistojnë dhe nuk u paraqitën kurrë, unë i kam marrë raportet direkt nga FBI. Shihni Përgjigjen e Lirisë së Informacionit / Aktit të Privatësisë për Regjistrimet e Raporteve kundër Gary Wilson dhe Alexander Rhodes, bashkëlidhur këtu si Ekspozita 1 (M). Hilton dhe Wilson gjithashtu kanë shkruar dhe prezantuar së bashku në aktivizmin e tyre anti-pornografi. Bashkëpunimi i Hilton me Wilson, i cili më ka ndjekur fizikisht, kibernetikisht më ka ndjekur dhe ngacmuar në të kaluarën, bëri që të kisha frikë se Hilton gjithashtu synonte të më ngacmonte më tej dhe po mbështeste sjelljet përshkallëzuese të Gary Wilson. "

Janë dhënë vetëm prova - një fotografi e një CD-je. Nuk tallem. Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë

Shumica e pohimeve dhe gënjeshtrave të mësipërme janë adresuar në pjesa hyrëse dhe pjesa tjetër. Meqenëse Prause rehasheson këto të njëjtat gënjeshtra në mënyrë të përsëritur gjatë paraqitjes së saj në gjykatë (më poshtë), unë do të jap një përgënjeshtrim të shpejtë për secilin:

Prause: "Duke punuar me Wilson dhe duke pretenduar se jam i përfshirë në industrinë e pornografisë, Hilton e dinte ose duhej ta dinte që unë kam qenë i detyruar të bëj ankesa të shumta kundër Gary Wilson për ndjekje, ngacmim, ndërhyrje në kompjuter dhe kërcënime kriminale që nga viti 2013."

Prause nuk jep asnjë provë për të sugjeruar që Hilton tha se ajo ishte "të përfshirë në industrinë e pornos,”Sepse Hilton nuk e ka thënë këtë. Sa për pretendimin e paraqitur "ankesa të shumta kundër Gary Wilson për kërcënime, ngacmim, ndërhyrje në kompjuter dhe kërcënime kriminale,"Falënderimi nuk ofron asnjë dokumentacion, vetëm një pamje të ekranit të një CD (hë?):

Nëse Prause ka raporte policore ose FBI, pse nuk i prodhon ato? E thjeshtë: ajo ose gënjen se ka bërë kallëzimet ose ka frikë se do ta raportojmë tek autoritetet për ngritjen e raporteve të rreme të policisë.

Raportet e supozuara të Prause u adresuan në hyrje dhe në pjesën tjetër. Siç u tha diku tjetër, unë kurrë nuk jam kontaktuar nga ndonjë agjenci e zbatimit të ligjit, dhe a telefononi në fund të 2017-ës në policinë e Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA nuk zbuloi ndonjë raport të tillë në sistemet e tyre. një Kërkesa e FOIA me FBI zbuloi se Prause gënjeu në lidhje me raportimin e mua (PDF e kërkesës FOIA). Si rezultat, unë ndoqa këshillat e FBI dhe raportova të saj tek FBI në Dhjetor, 2018 (PDF- Raporti i FBI mbi Prause).

Prause: "Këto raporte për zbatimin e ligjit ishin në dispozicion të publikut, pasi Gary Wilson i postoi ato në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com, në të cilën kontribuon Hilton."

Asnjë provë e dhënë nga Prause. Raportet për zbatimin e ligjit janë nuk në dispozicion të publikut

Falënderimet gënjejnë, siç janë raportet e saj të pretenduara të policisë dhe FBI jo në dispozicion të publikut. Vetëm personi që paraqet një raport policor mund ta marrë atë. Si më lart, u zbulova në mars të vitit 2019 që Prause kishte më në fund paraqiti një raport mashtrimi policie në prill 25 2018, (sepse u shfaq në a gazeta studentore dhe u hoq në 2 ditë). Raporti i saj fals nuk raportoi ndonjë krim aktual. Në vend të kësaj, Prause më kishte raportuar në LAPD për të marrë pjesë në një konferencë gjermane, të cilat Falënderoni në mënyrë të gabuar pretendoi se kishte donin të merrnin pjesë (por nuk guxoi sepse ajo pa dyshim ishte frikësuar nga unë). Nëse me të vërtetë unë kam qenë duke ndjekur fizikisht Falënderimet, pse nuk ka një raport policie që më përshkruan mua duke bërë kështu? Pse nuk u dha Prause kopje të raporteve të pretenduara në vendin e saj në 86 faqe? Simpleshtë e thjeshtë: Prause ka frikë të mos arrestohet për ngritjen me dije të një raporti policor që më akuzon në mënyrë të gabuar për një krim aktual.

Sa i përket Don Hilton që kontribuon në www.yourbrainonporn.com, ai jo. Ndërsa YBOP përmban disa artikuj ose postime në blog nga Dr Hilton, ai përmban shumë më shumë artikuj nga Dr. Prause. A do të thotë që Prause është një kontribues i YBOP? Vështirë.

Prause: “Edhe pse Wilson pretendon se këto raporte nuk ekzistojnë dhe nuk u paraqitën kurrë, unë i kam marrë raportet direkt nga FBI. Shikoni Përgjigjen e Lirisë së Informacionit / Aktit të Privatësisë për Regjistrimet e Raporteve kundër Gary Wilson dhe Alexander Rhodes, bashkëlidhur këtu si Ekspozita 1 (M). ”

E tëra që kemi është një foto e një CD-je (sipër). Pse Prause nuk do të sigurojë raportet e pretenduara?

Prause: “Hilton dhe Wilson gjithashtu kanë shkruar dhe prezantuar së bashku në aktivizmin e tyre anti-pornografi. Bashkëpunimi i Hilton me Wilson, i cili më ka ndjekur fizikisht, kibernetikisht më ka ndjekur dhe ngacmuar në të kaluarën, bëri që të kisha frikë se Hilton gjithashtu synonte të më ngacmonte më tej dhe po mbështeste sjelljet përshkallëzuese të Gary Wilson. "

Asnjë provë e dhënë nga Prause.

"Strategjia" ligjore e Prause është të sajojë viktimën, në mënyrë që të shmangë diskutimin e meritave të pretendimeve të Hilton për shpifje. Çfarë është e vërtetë: Hilton dhe unë bashkëpunuam me ekspertë të tjerë në këtë fushë për t'iu përgjigjur dy Salt Lake Tribune Op-bot.

 1. Të rinjtë: nxënësit e Utah-s kanë nevojë për seks të vërtetë dhe 'luftojnë drogën e re' (2016)
 2. Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

Në Nëntor të 2019, Diana Davison e Mijëvjeçari i Postës publikoi një ekspozim hulumtues 'në Nicole Prause: "Luftërat e pornografisë bëhen personale në Nëntorin e Nut". Prause nuk arriti t'i sigurojë Davison një sasi provash për të mbështetur pretendimet e saj kërcënuese (sepse nuk ka asnjë). Komente shumë zbuluese nën tai video Diana Davison (në përgjigje të një komentuesi obsesiv):

Pas këtyre komenteve Falënderoni ngacmoi, shpifi dhe kërcënoi Diana Davison (madje dërgoi Davidin dhe Mijëvjeçari i Postës një letër fals pushimi dhe heqje dorë). [PDF].

Disa cicërima të Diana Davison në përgjigje të cicërimave dhe kërcënimeve të Prause:


Prause: 17. Wilson ka një histori të dokumentuar të ndjekjes time. Si rezultat, unë u kualifikova për Programin e Sigurt në Shtëpinë e Kalifornisë dhe kërkova një urdhër pa kontakt kundër Wilson. Wilson ka paraqitur ankesa në UCLA në lidhje me mua, të cilat UCLA i hetoi dhe i hodhi poshtë si të rreme. Unë gjithashtu kam ngritur një raport të bisedave kibernetike në FBI kundër Wilson. Një kronologji e këtyre ngjarjeve është si më poshtë:

Asnjë provë e dhënë nga Prause. Një grumbull mbeturinash të një fabrike të rreme të fabrikuar të viktimave nga kryesi aktual, Prause.

Përsëri, këto janë kërkesa të pambështetura. Siç është ekspozuar në pjesën hyrëse (Përgatitjet e falura të kapuçit të viktimave), Prause ofron prova zero për të mbështetur pretendimet e saj kërcënuese. Siç shpjegohet në atë pjesë:

 1. Unë nuk kam qenë në LA në mbi një dekadë dhe asnjëherë nuk jam kontaktuar nga ndonjë agjenci e zbatimit të ligjit (pse do të bënin ata?). Në në fund të vitit 2017, një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre në një Gary Wilson, as ndonjë raport të paraqitur nga një Nicole Prause.
 2. "Urdhri pa kontakt" i Prause është trillim i pastër: Unë kam kurrë nuk filloi kontakt me Prause, megjithatë Prause ka kontaktuar me qindra kohë në mediat sociale (më poshtë).
 3. FBI? një Kërkesa e FOIA me FBI zbuloi se Prause gënjeu në lidhje me njoftimin mua: Në Dhjetor 2018 Unë paraqita një raport të FBI-së mbi Nicole Prause për pretendimin publik dhe të rremë se ajo më kishte raportuar. 
 4. Ankesa jonë tek UCLA ishte faktikisht e saktë dhe e justifikuar (shumë më tepër për UCLA më poshtë). Realiteti? UCLA nuk e rinovoi kontratën e Prause (fundi i vitit 2014, fillimi i vitit 2015). Kjo përkoi me Falënderoni ngacmimin dhe shpifjen e kolegut të UCLA, Rory Reid (Dr. Reid është ende në UCLA).

Siç u zgjerua më poshtë (dhe në këtë pjesë), Prause sajoi pretendimet e saj kërcënuese (dhe akuzat e tjera të rreme) një ditë pasi botova kritikën time për punën e saj.

Unë me të vërtetë po pres një gjykim të jurisë, duke dëshmuar nën betim për shumësinë e gënjeshtrave të Prause. Edhe më shumë, unë pres që Prause të merret në pyetje dhe të ekspozohet si autor, jo si viktimë.

Prause: Një kronologji e këtyre ngjarjeve është si më poshtë:

Në secilin seksion më poshtë unë vë në dukje gënjeshtrat, trillimet, përrallat e larta dhe të ashtuquajturat "prova" të Prause (zakonisht pa prova). Duke vepruar kështu, unë siguroj dokumentacion që zbulon Falënderimet si ngacmuesit dhe ndjekësit. Ndërsa disa pretendime të Prause mund të jenë teknikisht të sakta (ajo kërkoi roje sigurie në një bisedë, ose dikush u përpoq të hynte në shtëpinë e saj), për dijeninë time, ato nuk janë asgjë tjetër përveç përrallave të Falënderimeve të kapuçit të rremë.


PARAJZA: a. Prill 12, 2013. Pas një telashe me postë elektronike nga Gary Wilson, i udhëzova që të mos më kontaktonte më. Ai ka shkelur këtë urdhër pa kontakt të paktën 50 herë.

Asnjë provë e dhënë nga Prause. Asnjë rend i tillë nuk ekziston dhe nuk ka asnjë pengesë me email. Falënderimi po përpiqet të mashtrojë publikun në besimin se një gjykatë më ka sanksionuar zyrtarisht, d.m.th., që ajo ka marrë një urdhër ndalues ​​ose një urdhër. Ajo nuk ka.

Realitet: Në prill, 2013, Falënderimet filluan kontaktin me mua përmes (1) dy email dhe (2) duke postuar këtë koment nen timen Psikologji Sot blog post.  Ky është i vetmi kontakt i drejtpërdrejtë që kam pasur me Prause. E gjithë mbrapa dhe me radhë është e dokumentuar në pjesën e parë të faqes Prause: Mars & Prill, 2013: Fillimi i ngacmimit, pretendimeve të rreme dhe kërcënimeve të Nicole Prause (pasi ajo dhe David Ley synojnë Wilson në një postim në blog PT). E gjithë "breshëria" përfshinte email iniciuar nga Prause dhe email përgjigje nga une (pamje të të gjithë shkëmbimit tonë të postës elektronike).

Porosi të fabrikuara "pa kontakt"? Ndërsa pohon se ajo ka marrë një urdhër fiktiv "pa kontakt", Prause ka postuar njëkohësisht komente nënçmuese për mua qindra herë në Twitter, Facebook dhe Quora (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4Faqja 5.). Përveç kësaj, Prause ka të punësuar mbi 100 pseudonime ndër vite për të shpifur mua dhe të tjerët. Ajo ka punësuar gjithashtu llogari emaili alias për të përhapur gënjeshtra për mua. Këtu unë jap shembuj të pseudonimeve që Prause ka përdorur për të ngacmuar, përçmuar, shpifur, troll (Unë nuk jam në gjendje të lidhem me shumë pseudonime të tjera, të tilla si dhjetëra në Psikologji Sot, dhe gjetkë):

YOUTUBE

 1. GaryWilson Stalker
 2. GaryWilson IsAFraud
 3. TruriRuajTuaj
 4. E vërteta do të jesh e lirë

Twitter:

 1. https://twitter.com/BrainOnPorn
 2. https://twitter.com/CorrectingWils1
 3. https://twitter.com/pornhelps

Quora

 1. https://www.quora.com/profile/Gareth-Wilson-22/log (kjo llogari tani është ndaluar nga Quora, ndoshta në janar 2024)
 2. https://www.quora.com/profile/Andrew-Blivens/log
 3. https://www.quora.com/profile/Ale-Rellini/log

Reddit

 1. https://www.reddit.com/user/SexMythBusters
 2. https://www.reddit.com/user/ReadMoreAndMore
 3. https://www.reddit.com/user/HeartInternetPorn
 4. https://www.reddit.com/user/FightPower
 5. https://www.reddit.com/user/DallasLandia
 6. https://www.reddit.com/user/CupOJoe2010
 7. https://www.reddit.com/user/GaryWilsonPervert
 8. https://www.reddit.com/user/GaryWilsonSteas
 9. https://www.reddit.com/user/PenisAddict
 10. https://www.reddit.com/user/DataScienceLA
 11. https://www.reddit.com/user/AskingForProof
 12. https://www.reddit.com/user/JumpinJackFlashZ0oom
 13. https://www.reddit.com/user/fappygirlmore
 14. https://www.reddit.com/user/locuspocuspenisless
 15. https://www.reddit.com/user/ijdfgo
 16. https://www.reddit.com/user/vnwpwejfb
 17. https://www.reddit.com/user/alahewakbear
 18. https://www.reddit.com/user/gjacwo
 19. http://www.reddit.com/user/SearchingForTruthNot (Account now deleted)
 20. (Llogaria tani është fshirë)
 21. (Llogaria tani është fshirë)
 22. http://www.reddit.com/user/SoManyMalts [account now deleted]
 23. https://www.reddit.com/user/TruthWithOut
 24. (Llogaria tani është fshirë)
 25. https://www.reddit.com/user/sinwvon (Account now deleted)
 26. https://www.reddit.com/user/GermanExpat18
 27. https://www.reddit.com/user/sciencearousal

Wikipedia:

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Hasnageorgiewarren
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 43. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018

YOURBRAINREBALANCED.COM (disa janë fshirë)

 1. txfba
 2. toiuf (fshirë, komente në këtë fije)
 3. TrickyPaladin (fshirë, komente në këtë fije)
 4. ERT (fshirë, pamja në ekran në këtë seksion)
 5. Thuaj te verteten
 6. XX-XX
 7. Shkenca e Vërtetë

SITE T TJERA

 1. https://disqus.com/by/pornhelps/
 2. RealS Scientist
 3. Shkencë e vërtetë
 4. Shkencëtar i vërtetë
 5. DrejtiminBiker

Por ka edhe më shumë:

Më trego këtë: Nëse Prause supozohet se është i frikësuar prej meje, pse më ka ngacmuar në Twitter (mbi 500 tweet), Facebook, YouTube, Quora, reddit dhe Wikipedia me mbi 1,000 komente dhe postime poshtëruese? Pse Prause vazhdon të postojë tweet në temat e mia? Pse ajo email me miqtë dhe bashkëpunëtorët e mi? Pse e bëri Falënderoni paraqitni një aplikacion për markë tregtare për të marrë të dy YourBrainOnPorn dhe YourBrainOnPorn.com (shenjat e mia), duke e ditur shumë mirë ajo dhe unë atëherë do të përqafohemi në veprime juridike, dhe ka të ngjarë të takohemi në gjykatën federale? Pse Pruse vazhdon të më përmend çdo shans që ajo mundet (edhe pasi të paraqesë rantjen e 86 faqeve, të cilën kjo faqe e hedh poshtë)?

Përgjigje: Falënderimi nuk ka frikë sepse ajo është kryesi, dhe jo viktima. Paditë për shpifje do ta ekspozojnë këtë, dhe shumë më tepër.


PARAZA: b. Korrik 3, 2013. Redaktori i Psikologjisë Sot Lybi Ma udhëzoi Wilson dhe gruan e tij Marnia Robinson të ndalonin së postuari informacione të rreme për mua në kolonën e tyre të Psikologjisë Sot. Wilson dhe Robinson postuan një kolonë tjetër shpifëse, kështu që Lybi Ma anuloi përgjithmonë kolonën e tyre Psychology Today për shkak të ngacmimeve dhe shpifjeve të tyre.

Asnjë provë e dhënë nga Prause.

Realitet: Më 6 Mars 2013 David Ley dhe Nicole Prause u bashkuan për të shkruar një Psikologji Sot blog post rreth Steele et al., 2013 quajtur "Brain juaj në Porno - Kjo nuk është Addictive". Titulli i tij oh-aq i kapshëm është mashtrues pasi nuk kishte asnjë lidhje Brain juaj në Porno (uebfaqja ime). Falënderimet dhe Ley ishin duke synuar mua. Përkundrazi, postimi në blog i David Ley në Mars, 2013 ishte në lidhje me të pabotuarin e Nicole Prause, ende për t'u studiuar nga studimi i EEG i rishikuar nga shokët - Steele et al., 2013.

Shtë e rëndësishme të theksohet se vetëm Ley ka pranuar studimin e pabotuar të Prause (ai u botua 5 muaj më vonë). Postimi në blog u lidh me uebfaqen 'Your Brain on Porn' të Wilson, dhe sugjeroi që YBOP ishte në favor të ndalimit të pornos (pavërtetë). Botova një Psikologji Sot postimi në blog duke iu përgjigjur përmbajtjes në postin David Ley. Ju mund të gjeni të arkivuara postimet origjinale të blogut Ley dhe Wilson këtu. Shtë e rëndësishme të theksohet se postimi im në blog thotë qartë se ai ishte duke iu përgjigjur vetëm Ley's përshkrim të studimit Prause. Një muaj më vonë (10 Prill) Psikologji Sot redaktorët nuk e publikuan postimin në blog të Ley për shkak të polemikave rreth pretendimeve të tij të pabazuara dhe refuzimit të Prause për të siguruar studimin e saj të pabotuar për këdo tjetër.

Dita Steele et al., 2013 dhe shtypi i saj i gjerë i shoqëruar doli në publik, Ley ri-publikoi postimin e tij në blog. Ley ndryshoi datën e postimit të tij në blog në 25 korrik 2013. Më vonë Nicole Prause do të më akuzonte rrejshëm për keqpërfaqësim të studimit të saj. Në realitet, ishte Falënderimi kush keqinterpretoi studimin e saj për EEG, duke pohuar në mënyrë të rreme se ajo debutoi varësinë e pornos / seksit. Në vitet ndërhyrëse, tetë kritika të vlerësuara nga kolegët e studimit EEG të Prause janë botuar: të gjithë 8 pajtohen me të kritika ime për 2013-ën - atë Prause aktual gjetjet mbështesin modelin e varësisë nga pornografia.

Me Faljen duke bërë kërcënime të shumta dhe presion që vijnë nga shumë aleatë të saj, Psikologji Sot e anuluam blogun tonë në nëntor të 2013, pa asnjë arsye të dhënë. Lybi Ma në të vërtetë i pëlqyen postimet tona dhe Prause kurrë nuk dha një shembull të vetëm të shpifjeve në vendin tonë blog post rreth Steele et al. Kjo tha, Lybi Ma na kishte thënë për 3 vjet se ajo po merrte presion të jashtëzakonshëm në lidhje me postimet tona në internet të lidhura me pornografinë (shumë janë këtu). Në fakt, pozicioni ynë i ngushtë (duke marrë në dorë industrinë e pornos dhe seksologët pro-porn) ishte njohja e publikut. Anëtar i RealYBOP (dhe shoku i ngushtë i Falënderimit), Jason Winters shkroi në postimin në blog të vitit 2012 se "Wilson dhe Robinson ishin në telashe në PT. "

Në të njëjtën kohë që Prause po kërcënonte mua dhe Psikologji Sot, ajo e detyruar Psikologji Sot për të hequr këtë kritikë të dytë të Steele et al., 2013: Studime të gabuara në media Studimi i varësisë nga seksi i Bogus (2013), nga Robert Weiss, LCSW & Stefanie Carnes PhD.

Sipas 8 gazetave të shqyrtuara nga shokët, Prause keqpërfaqësoi Steele et al., 2013. Ishte Prause që gënjeu për studimin e saj, si dokumentet e shqyrtuara nga 8 dhe këtë profesor e shpjegojnë në a Korrik, 2013 komente nën një intervistë Faluse. Falënderimi u përpoq të heshtte kritikët e saj, përfshirë Don Hilton, i cili kishte ekspozuar gënjeshtrat e saj.


Prause: c. Korrik 22, 2013. Gary Wilson krijoi një hartë Google nga adresa e tij e shtëpisë në Ashland, Oregon për të çuar në laboratorin tim në UCLA. Unë kontaktova policinë (incidenti # 2013-047636) në Universitetin e Kalifornisë, Los Angeles (UCLA). Unë lajmërova të gjithë stafin tim me foton e Wilson me email për të thirrur menjëherë policinë nëse e shihnin atë. Kam mbyllur laboratorin për dy javë, duke udhëzuar asistentët e mi të hulumtimit të punojnë në distancë,

Asnjë provë e siguruar nga NP. Nuk ka asnjë provë sepse ajo po gënjen.

Unë kurrë nuk "krijova një hartë google", dhe nëse do ta kisha bërë, si do ta dinte Prause? A e ka hackuar kompjuterin tim? Sepse kjo është mënyra e vetme që ajo mund të ketë hyrë në një "hartë Google". Prause ka punuar në UCLA (jo CIA) dhe adresa e saj, numri i zyrës, numri i telefonit dhe posta elektronike ishin në dispozicion në uebfaqen e UCLA - sikur dikush të interesohet.

Ndërsa Prause pretendon se ka "mbyllur laboratorin e saj dhe ka dërguar ndihmësit e saj në shtëpi", ajo nuk ofron asnjë dokumentacion për këtë ngjarje të supozuar. Ne e vëmë në dyshim seriozisht ekzistencën e një "laboratori" vetëm në Prause me asistentë të paguar kërkimor në dëshirën e saj. Në realitet, "laboratori" i saj ishte ndoshta vetëm zyra e saj, e vendosur në një ndërtesë shumë të madhe në kampusin e UCLA. "Asistentët e kërkimit" të pretenduar të saj (të cilët u dërguan në shtëpi për 2 javë) janë ndoshta vetëm studentë të diplomuar që herë pas here mund të kontaktojnë me Prause ose studiues të tjerë (jo staf me pagesë në një laborator aktual).

Si gjetkë, Prause jep një numër rasti, por nuk arrin të sigurojë një kopje të raportit të saj të pretenduar për incidentin. Ndërsa çdo ngacmues mund të paraqesë një raport mashtrimi policie, një telefonatë e vitit 2017 në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA nuk zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre në një "Gary Wilson" dhe as ndonjë raport të paraqitur nga një "Nicole Prause". Nëse Prause do të kishte paraqitur një raport, ajo u injorua nga UCLA.

Çfarë ndodhi më 22 korrik 2013 (një ditë para raportit mashtrues të policisë të Prause)? David Ley ri-publikoi postin e tij të blogut faktikisht të pasaktë dhe unë botova kritikën time të gjerë për Steele et al: Studimi i SPAN-it të UCLA-së për Laboratorët e Boshllëkut Porno si Thyerje Thelbësore (kritikë e Steele et al. 2013). Ishte kritika ime që bëri që Prause të dilte nga shinat, duke ngacmuar dhe shpifur mua në fronte të shumta dhe me pseudonime të ndryshme (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur).

Më 22 korrik ose rreth XNUMX korrikut, jo vetëm që kërcënoi Prause Psikologji Sot dhe gënjej për kritikën time, ajo:

 1. i detyruar Psikologji Sot për të hequr një postim tjetër kritik në blog nga Rob Weiss dhe Stefanie Carnes (Prause më pas shpifi dhe ngacmoi të dy në raste të shumta. Shih: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 )
 2. krijoi disa pseudonime për të ngacmuar dhe shpifur mua në YouTube dhe forume të rimëkëmbjes porno (p.sh. GaryWilson Stalker, GaryWilson IsAFraud). Shikoni PDF
 3. u hakmarrë kundër doktoratës John A Johnson për ekspozimin e keqpërfaqësimeve të saj of Steele et al., 2013
 4. përdorur shumë pseudonime për të postuar komente shpifëse ose faktikisht të pasakta në Psikologji Sot
 5. pretendoi se kishte depozituar një raport policie mbi mua (nuk ka prova që ajo bëri)

Të gjitha në punën e një dite, dhe të dizajnuara për të ndëshkuar kritikët (duke shpresuar të frenojnë kritikat e mëtejshme) dhe për të krijuar një gjurmë të trilluar të kapakëve të viktimave.

Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.


PARAZA: e. 24 korrik 2013-3 gusht 2013. Wilson postoi një fotografi private prej meje në faqen e tij të internetit që kërkonte të kishte hequr tre njoftime DMCA, pasi ai vazhdonte të migronte imazhin sa herë që hiqej me ligj.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimet e gënjeshtrave: 1) Fotografitë e Prause nuk ishin a privat foto, siç ishte në një faqe në internet të përcaktuar nga UCLA, 2) Unë nuk e migrova imazhin askund.

Këtu është realiteti: Unë e shkrova këtë Psikologji Sot blog post në lidhje me këtë Nicole Prause Psikologji Sot intervistë (i cili përmban një fotografi të Prause). Psikologji Sot i nevojshëm të paktën një fotografi (të gjitha të miat) Psikologji Sot artikujt përmbajnë fotografi). Meqenëse ky postim në blog kishte të bënte me intervistën e Nicole Prause dhe studimit të saj për EEG (Steele et al., 2o13), dukej e përshtatshme që të përdorte një fotografi të Prause nga sa supozohej të ishte një uebfaqe UCLA. Fotografia që shoqëronte timen Psikologji Sot postimi në blog u përdor gjithashtu i njëjti artikull në YBOP.

Fotografia e Prause erdhi nga ajo që supozova në mënyrë të arsyeshme ishte një faqe në internet e UCLA - SPAN Lab - dhe me sa duket ishte fotoja që Prause kishte zgjedhur të përfaqësonte veten. Gjithçka rreth faqes në internet të SPAN Lab dha përshtypjen se ishte në pronësi dhe drejtuar nga UCLA. Në fund, çdo faqe e SPAN Lab ishte në vijim:

Copyright © 2007-2013 SPAN Lab, Të gjitha të drejtat e rezervuara Universiteti i Kalifornisë, Departamenti i Psikiatrisë, Los Anxhelos, CA 90024

Shënim: Falënderimet e kanë ndaluar "Internet WayBack Machine"Nga shfaqja e faqeve të arkivit të SPAN Lab, në mënyrë që të fshihet ky fakt. Një pamje e faqes së parë të SPAN Lab nga Gushti 2013:

Ende nuk është e qartë se si Prause mund të pretendojë të drejtat e autorit të një fotografie që ishte në një faqe në internet që pretendonte se të drejtat e autorit të saj ishin në pronësi të UCLA. UCLA është një shkollë shtetërore në Kaliforni që u përgjigjet tatimpaguesve. Me sa duket, imazhet e saj janë publike. Shumë muaj më vonë kur shkrova UCLA në lidhje me PDF shpifës i Prause, UCLA deklaroi se SPAN Lab ishte faqja e Prausedhe nuk në serverat UCLA (!). Pse Prause keqinterpretoi faqen e saj të internetit si pronë e UCLA? Kjo ishte hera e parë që mësova këtë. Fakt i padiskutueshëm: Falënderimi nuk më kontaktoi kurrë për të kërkuar që fotografia e saj të hiqej nga postimi në blog. Unë nuk dija asgjë derisa Prause paraqiti një kërkesë të DMCA, dhe gjeta foton që mungonte nga tai artikull duke kritikuar intervistën dhe studimin e Prauzës.

Pra, kjo është pretendimi i "fotografisë së vjedhur": Një fotografi e vetme, e zgjedhur nga Prause vetë, nga një faqe në internet e UCLA (por rezultoi se ishte e keqpërfaqësuar nga Prause si një faqe në internet e UCLA), u përdor në një artikull rreth një studim i botuar dhe promovuar nga UCLA & Nicole Prause. "Faqja pornografike" ishte YourBrainOnPorn, një pretendim që është për të qeshur, pasi YBOP është pornografi shërim mbështetje në internet pa përmbajtje me vlera X.

shtesë: Në vitin 2016, Prause pretendoi rrejshëm në një PDF të AmazonAWS se unë migrova fotografinë e Prause (dhe artikullin shoqërues) në serverat e tjerë. Kjo është plotësisht e rreme. Fotografia e Prause shoqëroi një kritikë të vetme që u shfaq në dy faqe të veçantë, PornStudySkeptics YourBrainOnPorn.com. Këto dy artikuj identikë kanë mbetur në ato dy faqe që nga korriku, 2013: Neni 1, Neni 2. Në PDF-në e saj, Prause gjithashtu pretendon se [ISP] im më tha [ata] se ata do ta “mbyllnin uebfaqen e tij nëse ai do ta bënte it një herë e katërt. ”Kjo është marrëzi e trilluar.

Për të përmbledhur korrik, 2013:

 1. Dhjetra komente që përmbajnë deklarata të rreme arritën disa ditë pasi unë botova Asgjë nuk korrespondon me asgjë në studimin e ri të pornografisë së SPAN Lab.
 2. Shumica e këtyre komenteve pohuan rrejshëm se unë "vodha" dhe vendosa foton e Prause në një faqe interneti pornografike.
 3. Falënderimet nuk më kontaktuan kurrë për fotografinë.
 4. Prause paraqiti një DMCA për të marrë fotografinë e saj, marrë nga një uebfaqe publike e etiketuar "e drejta e autorit UCLA", e cila detyroi kompaninë që pret YBOP të heqë fotografinë pa më kontaktuar më parë.
 5. Komente të ngjashme pa baza vazhdojnë të postohen edhe sot e kësaj dite Falënderoni çorape, dhe nga Prause, në llogaritë e saj në Twitter, Quora dhe Facebook. Komente shpesh janë identike me komentet "anonime" të korrikut, 2013.

PARAZA: d. Korrik 30, 2013. Gary Wilson dhe gruaja e tij dërguan gati Ankesë me 100 faqe për mua në UCLA. UCLA nuk ishte në gjendje të verifikonte ndonjë prej pretendimeve të tyre dhe e hodhi poshtë atë.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimet po gënjen.

Ndërsa kemi shkruar UCLA më 22 korrik 2013 në lidhje me ngacmimin, kërcënimet dhe heqjen e Prause-it Psikologji Sot postimi në blog, emaili ynë ishte i gjatë vetëm 2 faqe. Më e rëndësishmja, emaili ynë ishte faktikisht i saktë dhe i justifikuar (riprodhohet më poshtë).

E rëndësishme të dini se kemi dërguar me email UCLA për disa ditë paraprak të falënderoj duke përdorur shumë pseudonime në internet për të ngacmuar dhe shpifur mua (Korrik, 2013: Prause publikon studimin e saj të parë të EEG (Steele et al., 2013). Wilson e kritikon atë. Prause punëson përdoruesve të shumëfishtë për të postuar gënjeshtra rreth Web) Shënim - Unë nxori një pjesë për të mbrojtur identitetin e një viktime tjetër të Falënderimit.

SHENIM: Lidhjet në email shpjegojnë më tej kërcënimet dhe ngacmimet e Prause, keqinterpretimin e gjetjeve aktuale të Steele dhe luajtjen e lojërave me korrelacionin midis "dëshirës seksuale" dhe leximeve të EGG. Me pak fjalë, fushata PR e orkestruar me kujdes e Prause rezultoi në mbulim mediatik në të gjithë botën me të gjitha titujt që pretendonin në mënyrë të gabuar se varësia ndaj seksit ishte shfuqizuar. Në Intervista televizive dhe në Deklaratë për shtyp e UCLA Nicole Prause bëri dy kërkesa tërësisht të pambështetura për studimin e saj EEG:

 1. Truri i subjekteve nuk u përgjigjej si persona të tjerë të varur.
 2. Hiperseksualiteti (varësia e seksit) kuptohet më mirë si "dëshirë e lartë".

Asnjë nga këto të gjetura nuk janë në të vërtetë Steele et al. 2013. Në fakt, studimi raportuar e kundërta e saktë të asaj që pretendoi Nicole Prause. Çfarë Steele et al., 2013 deklaruar në të vërtetë si "gjetjet e trurit" të tij:

"P300 do të thotë amplitudë për gjendjen e këndshme-seksuale ishte më pozitive se kushtet e pakëndshme dhe të këndshme-jo-seksuale"

Përkthimi: Së pari, përdoruesit e shpeshtë të pornografisë kishin më shumë reagim të theksuar (lexime më të larta të EEG) për të shprehur imazhe seksuale në lidhje me fotot neutrale. Kjo është saktësisht e njëjtë me atë që ndodh kur të varur nga droga u ekspozohen sugjerimeve që lidhen me të e tyre varësia. Së dyti, ja çfarë Steele et al., 2013 deklaruar në të vërtetë si "zbulimet e dëshirës seksuale":

"Dallimet më të mëdha të amplitudës P300 ndaj stimulimeve të këndshme seksuale, në lidhje me stimujt neutralë, ishin të lidhura negativisht me masat e dëshirës seksuale, por jo të lidhura me masat e hiperseksualitetit".

Përkthimi: Do të thotë negativisht dëshirë më e ulët. Individët me një reagim më të madh ndaj pornos kishin dëshirë më të ulët për të bërë seks me partnerin (por jo dëshirë më të ulët për të masturbuar). Për ta thënë këtë një mënyrë tjetër - individët me më shumë aktivizim të trurit dhe dëshirat për pornot preferojnë të masturbohen me pornografinë sesa të bëjnë seks me një person të vërtetë (P2 komentet e rofesorit John Johnson nën intervistën PT të Prause ku ai e ekspozoi Prause si keqinterpretues Steele et al.).

Së bashku këto dy Steele et al. gjetjet tregojnë një aktivitet më të madh të trurit ndaj sugjerimeve (imazhe pornografike), por megjithatë më pak reagim ndaj shpërblimeve natyrore (seksi me një person). Të dy janë shenjat e varësisë, që tregojnë si sensibilizim ashtu edhe ndjeshmëri. Tetë gazeta të shqyrtuara nga bashkëmoshatarët, të ekspozuar më pas, ekspozojnë të vërtetën: Kritikat e rishikuara nga kolegët e Steele et al., 2013.

Përveç shumë pretendimeve të pambështetura në shtyp, është shqetësuese që studimi i 2013 EGG i Prause ka kaluar shqyrtimin e kolegëve, pasi vuajti nga metoda të rënda metodologjike: 1) ishin subjektet heterogjene (meshkuj, femra, jo heteroseksualë); 2) ishin nuk shfaqet për çrregullime mendore apo varëshme; 3) studimi kishte nuk ka grup kontrolli për krahasim; 4) janë pyetësorët jo e vlefshme për përdorim pornografik ose pornografi.

Më shumë rreth qëndrimit të shkurtër të UCLA të Prause. Ndërsa Prause pretendon se ajo ishte e detyruar të linte një punë të ëndërruar në UCLA për të ndjekur "kërkime novatore", disa fakte nuk mund të mohohen:

 1. Falënderimet ngacmuan dhe shpifën kolegun e UCLA-së Rory Reid. Shiko: Dhjetor, 2014: Prause përdor një pseudonim ("TellTheTruth") për të përçmuar dhe shpifur kolegun e UCLA Rory Reid PhD në forumin e rigjenerimit të pornografisë YBR. Njëkohësisht, UCLA vendos të mos rinovojë kontratën e Prause.
 2. UCLA nuk e rinovoi kontratën e saj.
 3. Rory Reid mbetet studiues në UCLA.
 4. Prause nuk është punësuar në asnjë universitet tjetër që nga punësimi i saj i shpejtë në UCLA.

Ndërsa nuk kishte dyshim se "TellTheTruth" (alias përmendur në lidhjen e mësipërme) ishte Prause (kush tjetër do të postonte për Rory Reid?), prova absolute mbërriti 20 muaj më vonë kur Prause postoi të njëjtën përmbajtje të saktë dhe të njëjtat dokumente në faqen e saj të internetit AmazonAWS duke përdorur emrin e saj. Të gjithë të dokumentuar në këtë pjesë: Shtator 2016: Falënderoni sulmet dhe shpifni ish kolegun e UCLA Rory C. Reid PhD. 2 vjet më parë "TellTheTruth" postoi saktësisht të njëjtat pretendime dhe dokumente në një faqe të rimëkëmbjes pornografike të frekuentuar nga shumë kukulla çorape të Prause.

Unë e nxis gjykatën të hetojë ngjarjet aktuale lidhur me largimin e Prause nga UCLA, ngacmimet e saj ndaj Rory Reid dhe çdo kërcënim ligjor të bërë nga Prause ndaj UCLA.


PARAJZA: f. 30 korrik 2013. Unë bëra një raport përgjërues në Byronë Federale të Hetimit (FBI) në lidhje me Gary Wilson. Shihni Ekspozitën 1 (M).

Asnjë provë tjetër përveç a screenshot e një CD!

Siç u shpjegua në pjesët e mëparshme, Prause deklaroi shumë herë se ajo kishte paraqitur një raport të FBI-së për mua (për atë krim që ajo kurrë nuk e lëshon). Në fund të tetorit, 2018 paraqita një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte ngritur ndonjëherë një raport ku më emëronte. Ajo nuk e kishte. Shihni këtë pjesë: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse, ose shkarkoni këtë PDF e kërkesës së FOIA që zbulon se Nicole Prause gënjeu repor të FBI-sët.

Në përgjigje të pohimeve të rreme dhe të paligjshme të Prause (dhe siç sugjerohet nga FBI), Unë bëra një raport të FBI në lidhje me Nicole Prause (dhjetor, 2018)

Prause gjithashtu deklaroi se ajo raportoi Alexander Rhodes te FBI për shkelje të ndryshme të sajuara. Duke besuar se ishte false, Rhodes's paraqiti një FOIA në FBI dhe zbuloi se Prause po gënjente vërtet. Shihni historinë e plotë: Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods (Shënim: Alex Rhodes's ka paraqitur një padi për shpifje kundër Prause).


PARAZA: g. 18 tetor 2013. Gary Wilson dhe gruaja e tij Marnia Robinson dërguan një ankesë tjetër në UCLA duke pretenduar se unë i trilloi të dhënat e mia dhe po i ngacmonte ata. Universiteti konstatoi se kjo ankesë ishte e rreme dhe iu përgjigj Wilson dhe gruaja e tij Robinson që ishte rasti në 8 nëntor 2013.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Edhe një herë, Prause ka letrën në fjalë, por nuk e kollit atë sepse do ta ekspozojë atë si gënjeshtare. Dy gënjeshtra nga Prause:

 1. E-maili ynë për UCLA u dërgua në 2 dhjetor 2013.
 2. Ne kurrë nuk kemi thënë që Prause "i sajon të dhënat" (megjithëse ajo i bëri keqinterpretojnë gjetjet of Steele et al., 2013).

Ne e postuam me postë elektronike UCLA pasi Preuse u angazhua në incidente të shumta në internet të shpifjeve dhe ngacmimeve, dhe vendosëm një PDF në faqen e saj laboratorike SPAN duke më çliruar mua. Shikoni detajet këtu: Nëntor, 2013: Falënderimi vendos një PDF shpifës në faqen e saj të internetit SPAN Lab. Pasqyra e përmbajtjes komentet "anonime" rreth Web-it.

Kthehu histori: Në nëntor 2013, Nicole Prause vendosi një PDF në të Faqja e internetit e SPAN Lab duke sulmuar Gary Wilson (pamje më poshtë). Ai përmbante disa raste shpifje. Përmbajtja e PDF-së është shumë e ngjashme me qindra komente të tjera që janë postuar nga emra të ndryshëm përdoruesish. Postimet u shkruan nga GaryWilson Stalker, GaryWilson IsAFraud dhe kukulla të tjera çorape, me sa duket Prause. Nëse ka pasur ndonjë dyshim se kush qëndron në të vërtetë pas këtyre komenteve, PDF i jep fund asaj. URL-ja e saj ishte -.

Si e zbulova PDF-in e mësipërm? Shfletuesi im i Internetit u ridrejtua në PDF kur vizitova uebfaqen e laboratorit SPAN (duke e përfaqësuar veten si një Uebfaqe UCLA). Duke ditur adresën time IP, Prause bëri një zakon të ridrejtoj shfletuesin tim të Internetit në URL të tjera, siç janë faqet pornografike ose fotot e penisave të gjymtuara. Kjo filloi para se të shfaqet PDF, dhe vazhdoi pasi u hoq PDF. Gjithashtu, dy PDF që përmbajnë materiale gati identike me PDF-të shpifëse të Prause-it, u ngarkuan në DocStoc disa ditë pasi botova kritikën e tij për studimin EEG të Prause 2013:

Unë kontaktova UCLA për të raportuar deklaratat shpifëse të PDF, duke besuar se SPAN Lab ishte një uebfaqe e UCLA (në atë kohë, e drejta e autorit e SPAN Lab ishte përcaktuar gabimisht, nga Prause, pasi "UCLA" dhe adresa e saj ishte brenda një ndërtese të UCLA).

Unë nuk kam dëgjuar nga UCLA, kështu që unë dërgova një email të shkurtër pasues duke theksuar se PDF mbeti në faqen e internetit të SPAN Lab.

Më 4 mars 2014, UCLA pranoi ekzistencën e PDF, dhe heqjen e saj të mëvonshme në një letër. Përgjigja CYA nga UCLA:

Përgjigja e UCLA në Mars 2014 ishte treguesi i parë që SPAN Lab ishte me të vërtetë një faqe në pronësi dhe të mirëmbajtura të Falënderimeve. "Mosmarrëveshja" e UCLA se kush mund të ketë ngarkuar PDF-in shpifës është një përgjigje e shkëlqyeshme për mbulimin e gomaricave nga një institucion publik, i cili përballet me një ish-punonjës gjyqësor, hakmarrës dhe që do të bëhet së shpejti. Shënim: Uebfaqja e SPAN Lab nuk u transferua kurrë në serverat UCLA.

Në Shtator, 2o14 (6 muaj pas përgjigjes së mësipërme të UCLA) dëgjuam përmes hardhisë që UCLA kishte vendosur të mos rinovonte kontratën e Nicole Prause. Disa muaj më vonë Prause (si TellTheTruth) sulmoi kolegun e UCLA Rory Reid në faqen e rikuperimit të pornografisë YourBrainRebalanced. Falënderimi alias postoi 4 komente duke i nxitur lexuesit të raportojnë Rory Reid tek autoritetet e Kalifornisë. Pyetje: Çfarë pjese ka bërë Prause sulme të çuditshme ndaj kolegëve të saj në UCLA luani në UCLA duke mos rinovuar kontratën e saj?


PARAZA: h. 2 dhjetor 2013. Gary Wilson dhe gruaja e tij Marnia Robinson i dërguan edhe një ankesë UCLA me pretendime të rreme. UCLA gjithashtu hodhi poshtë këto pretendime false në 4 Mars 2014 pas kontaktit të përsëritur nga Wilson duke kërkuar "përgjigje".

Asnjë provë e siguruar nga NP. Shihni seksionet paraprake.

Ashtu si me letrën tonë fillestare të korrikut 2013, Falënderimi dështon të sigurojë një kopje të letrës sonë të Dhjetorit, 2013. Ajo e di se duke bërë kështu do ta ekspozonte atë si duke rënë në sy vetë.


PARAJZA: i. 16 dhjetor 2013. Unë bëra një raport raportimi në internet në FBI në lidhje me Gary Wilson për shkak të shkeljeve të tij në rritje të kërkesës sime pa kontakt dhe ngacmimeve me UCLA. Shihni Ekspozitën 1 (M).

Asnjë provë e siguruar nga NP. Vetëm një foto e vitit 2019 e dikujt që mban një CD. tashmë debunkuar në një seksion paraprak. Siç është shpjeguar në pjesët e mëparshme:

 1. Unë nuk jam subjekt i ndonjë "urdhri pa kontakt". Vetëm gjykatat dhe organet rregullatore lëshojnë "urdhra", pasi ajo fjalë kuptohet zakonisht, dhe vetëm atëherë pasi t'u jepet të dy palëve mundësia të dëgjohen. Kjo nuk ka ndodhur kurrë, megjithëse do ta kisha mirëpritur.
 2. Prause filloi i vetmi kontakt me email që ka ndodhur ndonjëherë - siç është dokumentuar në pjesa e parë e faqes Prause.
 3. An Kërkesa e FOIA drejtuar FBI zbuloi se Prause gënjeu në lidhje me raportimin e mua (PDF e kërkesës FOIA). Si rezultat, unë ndoqa këshillat e FBI dhe raportova të saj tek FBI në Dhjetor, 2018 (PDF- Raporti i FBI mbi Prause).
 4. Sa i përket fillimit të "kontaktit", Prause më ka përmendur qindra herë në rrjetet sociale. Emrat e saj të shumtë gjithashtu më kanë "kontaktuar" drejtpërdrejt, më kanë ngacmuar dhe shpifur në shumë platforma.

PARAJZA: j. 3 shkurt 2014, Gary Wilson u shfaq në shfaqjen supremaciste të bardhë Gnostic Media në DailyStormer (https://dailystormer.name/gnostic-media-podcast-aninterview- me-Gary-wilson-kjo-është-tuaj-tru-on-pornografi /)

Më shumë gënjeshtra nga Prause (lidhja ka vdekur). Media Gnostic nuk është një podcast "bardhe-supremacist" ose antisemit, dhe nikoqiri i saj Jan Irvin nuk është një supremacist i bardhë ose antisemit. Përkundrazi, Jan Irvin ishte një mysafir i rregullt në përvojën e Joe Rogan, dhe është sulmuar kohët e fundit për të qenë një "Ngazëlloni për Judenjtë. " Pavarësisht nga bindjet e Jan Irvin në 2014, apo bindjet e tij aktuale, Irvin dhe unë diskutuam është vetëm efektet e pornografisë në internet. Një lidhje për podcast-in e vitit 2014: https://logosmedia.com/2014/01/.

Shtë e vërtetë që ajo intervistë e Jan Irvin (Gnostic Media) e vitit 2014 ishte postuar në të paharruarat Daily Stormer në uebfaqe, por kështu ishin artikuj të tjerë, video dhe podcast të tjerë që nuk kishin asgjë për të bërë garë, fe ose epërsi të bardhë. rëndësishmja, ndokush (përfshirë ato që përpiqen të nxisin një fushatë të njollosur) mund të kishin postuar podcast-in e Irvinit Daily Stormer, dhe pastaj e keqarakterizoi atë - ashtu si çdokush mund të postojë ndonjë gjë në Reddit ose Quora.

E rëndësishme të theksohet: sepse Jan Irvin është nuk një supremacist i bardhë ose antisemitik, asnjë nga podcast-et e tij të tjerë nuk e bëri ndonjëherë atë Daily Stormer website. Ne kemi dyshuar prej kohësh që Prause vetë mund të ketë postuar podcast-et e mia në forume supremaciste të bardha (edhe pse podcast-et e mia nuk kanë asnjë lidhje me racën apo politikën dhe hostet nuk janë supremacistë të bardhë).

Shënim: E gjithë origjinali Daily Stormer faqja u rrëzua (së bashku me podcast Jan Irvin që bëra). Por, sapo u shfaq faqja e tij pasardhëse, podcast-i im u ritransmetua misteriozisht, dhe lajmet për praninë e tij ishin cicëruar nga fansat më të mëdhenj të Prause dhe një llogari që bashkohet rregullisht me të në cybertalking me: @ seksualsocialist.

Ishte @sexualsocialist ai që gjithashtu zbuloi me magji URL-të e pornografisë Mormon në Makinerinë Wayback dhe kush ishte parë të cicëroj një pamje nga marka tregtare UK YBOP, duke rrotulluar se vërtetoi se isha një aktivist porno me pagesë.

Ishte e qartë që Prause krijoi pamjen e mësipërme pasi @sexualsocialist nuk do të dinte për ekzistencën e saj, dhe Marka e markës YourBrainOnPorn në Mbretërinë e Bashkuar iu dha avokatëve të Prause në çështjen e shkeljes së markës time. Për më tepër, Falënderimet kanë pretenduar rrejshëm për më shumë se 3 vjet se jam paguar nga Fondacioni Reward. Nuk është rastësi që PornHub, llogaria e rregullt e Prause dhe David Ley të gjithë e pëlqyen cicërimën shpifëse (PornHub's ishte llogaria e parë në Twitter për të cicëruar në lidhje me llogarinë e re në Twitter dhe faqen në internet të RealYBOp kur u shfaq):

Meqenëse @sexualsocialist "e gjeti atë" RealYBOP & Prause e kanë postuar në Twitter këtë screenshot dhjetëra herë.

E vërteta: Unë jam, në të vërtetë, një liberal i majtë dhe vetë antiteza e një supremacisti të bardhë. Unë poshtëroj dhe dënoj pikëpamjet e tilla. Adhurimin e kalova duke jetuar në një lagje kryesisht të zezë dhe dy të afërmit e mi të afërt janë të martuar me afrikano-amerikanët. Për llogarinë time të së vërtetës, dëgjoni këtë intervistë: Shkencëtarët dhe Shkencat Porno Deniers (Intervistë me Wilson).

Një e vërtetë e dytë: Për më shumë se 3 vjet Prause dhe David Ley (dhe kolegët) kanë zhvilluar një fushatë të neveritshme të njollosura për të pikturuar rrejshëm Alex Rhodes dhe mua si supremacistë të bardhë ose antisemitë. Një nga arsyet Alex Rhodes tani po hedh në gjyq Prause për shpifje është se ajo akuzoi në mënyrë të gabuar Aleksin se ishte një mbështetëse e supremacistëve të bardhë dhe antisemitëve. Në faqet vijuese unë kam dokumentuar historinë revoltuese të Ley dhe Prause të postimit të provave të trilluara për të lidhur mua, Alex, Gabe Deem dhe shënjestra të tjera, me epërsinë e bardhë dhe antisemitizmin. Këto seksione të gjera përmbajnë mbi 100 raste të Prause, Ley, RealYBOP dhe miqtë e tyre në Twitter duke biseduar në internet me Gabe, Alex dhe mua me akuza të rreme se ishin supremacistë / nazistë të bardhë.

 1. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Nicole Prause për të shpifur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 2. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Prause sulmon Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve)
 3. Qershor, 2019: David Ley dhe Prause (si RealYBOP Twitter & "shkencëtar") vazhdojnë fushatën e tyre për të lidhur forume të rikuperimit të pornografisë me supremacistët / nazistët e bardhë
 4. Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause & David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap / Alexander Rhodes me nacionalizmin e bardhë dhe nazist
 5. Nëntor, 2018: Prause rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes
 6. Këtu shkojmë përsëri: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause, @BrainOnPorn & David Ley dhe përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalistët e bardhë dhe nazistët

Në vend që të më pikturojë si një supremacist të bardhë, pretendimet e shumta shpifëse të Prausë se unë jam një supremacist i bardhë (duke përdorur vetëm “jo prova” të fabrikuara) i ekspozojnë asaj dhe David Ley si sulmues serialësh në internet, ngacmues dhe fushatë të fushatës.


PARAZA: k. 24 shtator 2015. Pas përshkallëzimit të mëtutjeshëm të kontaktit të padëshiruar, unë bëra një urdhër mbrojtës kundër Gary Wilson në Oregon. Gjykatat e Oregon deklaruan se duhej të paraqitej në Los Angeles. isha i shqetësuar që Wilson do ta përdorte atë pamje për të zbuluar adresën time të shtëpisë dhe nuk pranoi të transferojë dosjet në Los Angeles.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Si me pothuajse çdo pretendim tjetër nga Prause, ajo nuk mund të sigurojë dokumente që duhet të jenë në zotërimin e saj - të tilla si një "urdhër mbrojtës" i paraqitur në Oregon. Qesharake sesi gjykatat e Oregonit nuk më njoftuan kurrë për këtë urdhër të supozuar. Falënderimi ishte "i shqetësuar", sepse asaj do t'i duhej të siguronte prova se si e ndiqja kur nuk ka asnjë të tillë.

As shpjegohet në hyrje, Faleminderit inicuan të gjitha kontaktet me mua dhe që nga ajo kohë më ka shpifur dhe ngacmuar në internet duke përdorur llogaritë e saj gjithashtu as mbi 100 pseudonime.


Prause: l. Tetor 15, 2015. Kam punësuar një avokat, Jed White, JD, për t'i dërguar një letër pushimi dhe dëshirore Gary Wilson dhe gruas së tij Marnia Robinson për të ndaluar shpifjet e tyre dhe për të ndaluar kontaktimin me mua. Shihni Korrespondencën e Pushimit dhe Largimit, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (N).

Konteksti: Prause ka një histori të dërgimit të letrave të rreme të pushimit dhe heqjes dorë (C&D) për njerëzit që vënë në dyshim pohimet e saj të pambështetura. Ajo pretendon të ketë dërguar (të paktën) shtatë letra të tilla, të cilat ajo i ka karakterizuar në mënyrë të përsëritur keqdashëse në mediat sociale si "pa urdhra kontakti". Vetëm gjykatat dhe organet rregullatore lëshojnë "urdhra", pasi ajo fjalë kuptohet zakonisht, dhe vetëm atëherë pasi t'u jepet të dy palëve mundësia të dëgjohen. Letrat e C & D të Prause për këdo që e vë në pyetje vijnë nga avokati i saj, jo gjyqtar, dhe duket se synojnë shprehimisht të mbytin kritikën dhe debatin e ndershëm. Ajo më pas i përdor ato për t'u dërguar gazetarëve dhe producentëve si "fakt" për t'i dekurajuar ata nga pritja ose citimi i kritikëve të saj.

Më keq, në bazë të thjesht dërgimit të këtyre letrave të pabazuara, Prause këmbëngul se ajo ka të drejtën ligjore të parandalojë këdo që ka marrë një letër të tillë të mbrohet, ose duke iu përgjigjur deklaratave të saj të sjellshme në internet për ta ose të tjerët - edhe nëse ata thjesht dëshirojnë për të siguruar prova që kundërshtojnë deklaratat e saj të pavërteta. Kur ata pranues të letrës përpiqen të flasin, ajo i akuzon publikisht dhe në mënyrë të rreme ata për "shkelje të urdhrave të kontaktit" dhe "ngacmim". Implikimi i qartë dhe qartësisht i rremë i deklaratave të saj është të sugjerojë se këta njerëz po veprojnë në mënyrë të paligjshme. Taktikat e saj agresive dhe akuzat me vetëdije të rreme duket se llogariten për të ngacmuar dhe frikësuar shkelësit e saj në heshtje.

Një numër i letrave C&D që Falënderimi ka postuar në internet ose dërguar janë riprodhuar këtu: Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa false "pa kontakte" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.). Prause vendosi lidhje me tre nga letrat e saj C&D në faqet e saj në Amazon AWS (C&D 1, C&D 2, C&D 3), me sa duket që ajo të mund të lidhej lehtësisht me ta në tweet, në Facebook, në korrespodencë me prodhuesit dhe gazetarët, dhe në seksionet e komenteve nën artikujt në internet. Për të përsëritur: ne nuk jemi në dijeni të Prause duke vepruar ndonjëherë mbi ndonjë nga kërcënimet agresive, megjithëse boshe, në këto letra. Ne besojmë se ato janë taktika të frikësimit, të pastra dhe të thjeshta.

Më në fund, marrësit e letrave të ndryshme C&D raportojnë se listat e keqbërjeve të Prause ishin gënjeshtra. Çdokush mund të paguajë një avokat të bazuar në internet, ose ndonjë avokat me etikë të dyshimtë, për të shkruar letra të rreme C&D.

Nëse të gjithë këta njerëz po e shpifin, pse Prause nuk padit për shpifje? Sepse ajo po i sajon të gjitha. Falënderimet gjithashtu qëndrojnë në lidhje me dërgimin (e) letrave C&D, siç dokumentohen plotësisht në këtë pjesë: Nëntor 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ka dërguar letra pushimi dhe heqje dorë nga 4 panelistët në podcastin Mormon Matters (Donald Hilton, Stefanie Carnes, Alexandra Katehakis, Jackie Pack).

Mbi gënjeshtrat e saj për mua dhe kundërshtimin tim pa përgjigje. Më 15 tetor 2015, mora një letër pushimi dhe dëshire nga një avokat që përfaqësonte Nicole Prause. Një vit më vonë publikoi Prause ajo pushon dhe heq dorë nga letra në AmazonAWS, dhe të lidhura me të nën një peticion të Psikologji Sot (pyeti peticioni Psikologji Sot të rishqyrtojë politikën e saj editoriale). Prause komentoi nën peticionin herë të shumëfishta duke thënë se anëtarët e dy organizatave (IITAP & SASH) ishin të gjithë "hapur seksiste dhe sulmuese ndaj shkencëtarëve."Në një shkëputje të çuditshme, prova kryesore që Prause ofroi për këtë deklaratë batanije ishte letra e ndalimit dhe heqjes dorë e dërguar vetëm për mua, e riprodhuar më poshtë. Unë nuk jam anëtar i SASH ose IITAP.

Të katër pretendimet në letrën e mësipërme të pushimit dhe heqjes dorë janë bosh. Gary Wilson shkroi letrën e mëposhtme duke i kërkuar Prause dhe avokatit të saj të sigurojnë prova për të mbështetur pretendimet e tyre. Letra e Wilson në mënyrë të plotë:

Në 4.5 vitet e ndërhyrjes as Prause dhe avokati i saj nuk janë përgjigjur. As asnjë nuk ka dhënë prova për të mbështetur pretendimet e Prause - sepse pretendimet janë të rreme.

Shtë e qartë se motivimi i Prause ishte trefish:

 1. të më frikësojë në mënyrë që të heq kritikat e mia për studimet e Prause,
 2. për të krijuar një letër, ajo mund t'i tregonte aleatëve të saj si "provë pozitive" që unë e ngacmoja (edhe pse është dëshmi për asgjë dhe e sajuar),
 3. për të prodhuar një "letër zyrtare" për t'u treguar gazetarëve dhe prodhuesve, në mënyrë që t'i dekurajoni ata të më kontaktojnë mua.

PARAJZA: m. Tetor 27, 2015. Gary Wilson kontaktoi Zyrën e Pronës Intelektuale të UCLA duke kërkuar informacion në lidhje me pjesëmarrjen e kompanisë time në programin e tyre të fillimit.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falja është gënjeshtër. Unë nuk e bëra këtë. Prause ishte larguar prej kohësh nga UCLA deri atëherë. Nuk kam asnjë arsye të mendoj se ajo ishte ndonjëherë në programin e fillimit të UCLA. Dhe, nëse ishte apo nuk ishte, pse duhet të interesohet se kush kërkon informacion në lidhje me të? Si me pothuajse çdo pretendim tjetër nga Prause, ajo nuk mund të sigurojë dokumente që duhet të jenë në zotërimin e saj - të tilla si email nga unë në Zyrën e Pronës Intelektuale të UCLA. Kjo sepse ato nuk ekzistojnë.


Prause: n. Mars 2016 Dikush u përpoq të fitonte hyrjen në shtëpinë time, duke pyetur se ku ishte duke përdorur emrin tim njësia ime, por ata u ndaluan nga kompania e menaxhimit.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Nëse "ata" u ndaluan nga kompania e administrimit, duhet të ketë një regjistrim të incidentit dhe përshkrimin e individit. Ku është dokumentacioni?

Shokë dhe të afërm të ndryshëm janë të përgatitur të dëshmojnë nën betim se kanë frikë për sigurinë time. Ata janë të shqetësuar se Prause mund të më gjurmojë, ndoshta të përpiqet të më vrasë (nuk po bëj shaka). Kjo është mënyra se si Falënderimi plotësisht i papenguar u duket vëzhguesve.


PARAJZA: o. 10 Mars 2016. 1 urdhëroi dhe instaloi pajisje sigurie për shtëpinë time për shkak të ngacmimeve të vazhdueshme të Wilson dhe frikës se ai kishte lokalizuar fizikisht shtëpinë time.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Kapuç i trilluar i viktimës. Nuk mund të kujtoj se isha në Los Angeles pasi që para se të dëgjoja për Nicole Prause (Mars, 2013), dhe unë kurrë nuk kam shprehur ndonjë qëllim për të vizituar Los Angeles.

Përsëri, miq dhe të afërm të ndryshëm janë të përgatitur të dëshmojnë nën betim se kanë frikë për sigurinë time. Ata janë të shqetësuar se Prause mund të më gjurmojë, ndoshta të përpiqet të më vrasë. Kjo është se si Shfaqja plotësisht e papërligjur u duket vëzhguesve.

Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.


PARAQITJE: f. 5 Prill 2016. 1 kërkonte siguri në një fjalim publik në një qendër hebraike në San Francisko nga frika se Gary Wilson do të përpiqej të marrë pjesë ose të dërgonte supremacistë të bardhë për të sulmuar qendrën.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Prause dhe fushata e neveritshme e David Ley për të pikturuar me, Aleks Rodos, Gabe Deem dhe të tjerët si supremacistë të bardhë adresohen diku tjetër për këtë faqe (Tani Ley po paguhet nga industria e pornos). Kjo gënjeshtër revoltuese, pjesërisht, çoi në Alex Rhodes ka hedhur në gjyq Prause për shpifje. Falënderimet kanë shkuar aq larg sa ta thonë atë çifutët të cilët janë antiporno janë antisemitikë!

Siç është shpjeguar nauze reklamash, Unë kurrë nuk kam shprehur ndonjë qëllim për të marrë pjesë në ndonjë prezantim nga Prause. Përkundrazi, pasi i gjej veprimet e saj dhe keqpërfaqësimi i hulumtimit jashtë-vendosjes. Prause bëri këtë pretendim të njëjtë mashtrues dhe i vendosi "dokumentet mbështetëse" në faqen e saj të internetit AmazonAWS. Unë e trajtova këtë pretendim qesharak shumë kohë më parë në këtë pjesë të faqes Falënderimi: Tetor, 2016: Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmërojë policinë e kampusit" që Gary Wilson mund të fluturonte 2000 milje për të dëgjuar Prause se varësia nga pornografia nuk është e vërtetë.

Përsëri, miq dhe të afërm të ndryshëm janë të gatshëm të dëshmojnë nën betimin për të cilin kanë frikë my sigurinë, duke pasur parasysh veprimet e mbrapshta dhe iracionale të Prause. Ata janë të shqetësuar se Prause mund të më gjurmojë dhe të përpiqet të më vrasë. Kjo është mënyra se si Falënderimi plotësisht i papenguar u duket vëzhguesve.


PARAZA: q 12 Prill 2016. Gary Wilson dhe Marnia Robinson kontaktuan UCLA pasi ata e dinin që unë nuk punoja më atje, duke kërkuar që UCLA të më hetonte mua, duke kërkuar që UCLA të më denonconte publikisht, duke pretenduar se UCLA ishte duke qenë naive dhe duke bërë pretendime shtesë false. UCLA gjithashtu nuk gjeti asnjë bazë për këto

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimet po gënjen. Ne nuk kemi kontaktuar me UCLA në 2016 (ose në 2015). Megjithatë, një shembull tjetër i Prause që posedon ndonjë email në fjalë, megjithatë misteriozisht i paaftë për të siguruar gjykatën me email të përmendur.

Emaili ynë i fundit për UCLA ndodhi më 10 mars 2014 dhe ishte në përgjigje të përgjigjes për mbulimin e gomarëve të UCLA më 4 mars 2014 në pjesën më lart:

Kjo është hera e fundit që kemi shkruar UCLA.


PARAZA: r. 9 gusht 2016. 1 kërkoi siguri nga Gary Wilson në një fjalim për Shoqatën Amerikane të Edukatorëve të Seksit, Këshilltarët dhe Terapistët.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Kapelë më e fabrikuar viktimash. Unë kurrë nuk kam shprehur ndonjë qëllim për të marrë pjesë në ndonjë prezantim nga Prause. Përkundrazi, pasi i shoh veprimet e saj të pakonceptueshme dhe propagandën e saj të bezdisshme. Edhe një herë, ne kemi Prause duke bërë pretendime që ajo nuk mund të mbështetet.


PARAJZA: s. 4 tetor 2016. Gary Wilson bëri shaka në Twitter se po më merrte fizikisht.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Unë kurrë nuk kam bllokuar askënd, përfshirë dhe Falënderimin. si shpjegohet në hyrje, Unë mund të 'kujtoj se isha në Los Angeles që kur kam dëgjuar për herë të parë për ekzistencën e Prause (Mars, 2013) Edhe një herë, Prause duhet të jetë në gjendje të sigurojë një screenshot të cicërimës time të supozuar, por nuk mundet. Nëse Prause nuk dëshiron të jetë shaka e shakave, atëherë unë sugjeroj që ajo të përmbahet nga akuzimi i rremë për gjërat që nuk i bëra.

Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.


PARAZA: t. Dhjetor 2016. Gary Wilson dhe Stefanie Carnes dërguan ankesa identike në Bordin e Psikologjisë të Kalifornisë kundër licencës time profesionale duke bërë pretendime të rreme tashmë të shqyrtuara dhe hedhura poshtë nga UCLA. Bordi i Psikologjisë ka informuar avokatin tim dhe unë se nuk ka gjetje negative. Asnjë pacient nuk ishte përfshirë asnjëherë. Bordi arriti në përfundimin se ankesat ishin me përparësi të ulët. Wilson vazhdon të postojë rregullisht publikisht se unë jam "nën hetim nga shteti i Kalifornisë" pa pranuar se ai i paraqiti ankesat mashtruese vetë në një abuzim të dukshëm të burimeve shtetërore.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimi ka një kopje të ankesës time, megjithatë nuk arrin ta sigurojë atë në gjykatë.

Së pari, kurrë nuk kam deklaruar publikisht që Prause ishte nën hetim nga Kalifornia, pasi ajo deklaruar publikisht në një qershor të 2018-ës, faktikisht i pasaktë hit-copë, se kisha paraqitur një ankesë (në tetor 2016). Falënderimi deklaroi në mënyrë të rreme se ankesa e Bordit të Psikologjisë në Kaliforni kishte përfunduar, gjë që unë dija se ishte e pavërtetë:

Në komentin tim (i cili u redaktua nga administratorët) nën hit-copë faktikisht të pasaktë, unë korrigjova gënjeshtrën e Prause:

Historia përreth Përpjekjet e falënderimit për të pasur Shkencat e sjelljes letër shqyrtimi (Park et al., 2016) u tërhoq"Është një kohë e gjatë, e ndërlikuar dhe gati e pabesueshme: Falënderimet krijuan pseudonime të ngacmosh botuesin tim, Marinën e SHBA, një bamirësi skoceze, dhe futur informacione të rreme në Wikipedia. Ajo gjithashtu gënjeu COPE, ngacmoi dhe botuan shpifje MDPI dhe oficerët e saj, dhe studiues të shumtë që botuan në cilindo nga 100 revistat MDPI. Në një veprim të paparë MDPI publikoi 2 njoftime për shtyp për Nicole Prause sjellje tronditëse joprofesionale:

Së dyti, nuk kam asnjë ide se çfarë paraqiti Stefanie Carnes me Kaliforninë, por e di se ishte nuk "Identike" me ankesën time. I dërgova Kalifornisë tërë përmbajtjen (që nga tetori, 2016) të 2 faqeve kryesore që përshkruajnë historinë e gjatë të shpifjes dhe ngacmimit të Prause:

Unë dyshoj seriozisht që Stefanie Carnes thjesht i dërgoi përmbajtjen e dy faqeve të mësipërme Bordit të Psikologjisë në Kaliforni si ankesë e saj.


PARAJZA: u. 12 qershor 2017. Një ndjekës i Gary Wilson poston se unë duhet të dhunohem.

Asnjë provë e siguruar nga NP.

Unë nuk kam asnjë "ndjekës". une vrapoj YourBrainOnPorn.com. Nuk ka forum dhe nuk lejon askënd të komentojë. Edhe një herë, nëse Prause do të kishte një pamje të ekranit të një të ashtuquajturi "ndjekës" të Gary Wilson që kërcënonte ta përdhunonte, ajo do ta kishte furnizuar atë në gjykatë.

Prause po gënjen, ashtu si ajo gënjeu për Alex Rhodes dhe Fight The New Drug duke u thënë "ndjekësve" të tyre për ta përdhunuar. Falënderimi i bën këto pohime shpifëse, por asnjëherë nuk ka dhënë ndonjë provë. Këto seksione nxjerrin në pah akuzat e rreme të përdhunimit të Prause:

Pasi Prause paraqiti Lëvizjen e saj aktuale të mbushur me gënjeshtra në Dismiss, Alexander Rhodes (themeluesi i reddit / nofap NoFap.com) ngriti një padi për shpifje kundër Nicole R Faluse. Shiko bankë gjyqi. Shihni këtë faqe për tre dokumente gjyqësore parësore të paraqitura nga Rodos: Themeluesi i NoFap-it Alexander Rhodes padinë për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos.

As Zbuloi Diana Davison në pjesën e komenteve nën të saj Ekspozo 6 minuta Prause nuk arriti të sigurojë një sërë provash për të mbështetur pretendimet e saj:

-----------

-----------

Gjithçka që duhet të dini: Falënderimi ndërpreu komunikimet me gazetaren hetuese Davison kur iu kërkua ndonjë provë për të mbështetur pretendimet e saj.


PARAZA: v. 1 Shtator 2017. Gary Wilson u shfaq në shfaqjen supremaciste të bardhë Stefan Molyneux (https://www.youtube.com/watch?v=mhqx7yctQVk) dhe promovon gjerësisht këtë shfaqje në Twitterin e tij @YourBrainOnPorn,

Më shumë gënjeshtra nga Prause. Ku janë lidhjet në tweet-et e llogarisë time Twitter që supozohet se promovojnë gjerësisht podcastin Molyneux? Ato nuk ekzistojnë. Ndryshe nga Prause, unë nuk i kam fshirë cicërimat e mia, kështu që ato duhet të gjenden lehtë. As intervista e Molyneux nuk promovohet në faqen time të internetit YBOP, pasi nuk është vendosur kurrë në faqen e parë. Ishte vetëm një podcast tjetër.

Prause dhe përpjekja e neveritshme e David Ley më lidhin mua, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem për epërsinë e bardhë dhe antisemitizmin u adresua në një pjesa e mëparshme, dhe në këtë pjesë të faqes time Falënderimi # 2: Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Nicole Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë.

SHENIM: Unë nuk kam ide se çfarë është politika e Molyneux. As nuk e dija kur ai kërkoi të më intervistonte vite më parë. Në atë kohë, unë e hetova atë dhe nuk gjeta asgjë që tregonte pikëpamjet e tij mbi racën. Siç mund ta dëgjoni në intervistën tonë më poshtë, ne folëm për efektet e pornos, jo për politikën. Kam bërë dhjetëra intervista dhe podcast. Si duhet të gjej çdo ide të çalë të shprehur nga një intervistues i mundshëm (ose çfarë mund të thotë një intervistues pas intervistës sonë)?

Që atëherë, marka tregtare që shkel Twitter RealYBOP (siç duket menaxhohet nga Falënderimi dhe Daniel Burgess) dhe disa anëtarët e RealYBOP, kanë qenë duke përhapur intervistën me podcast të Molyneux me mua përmes mediave sociale dhe postave elektronike, duke pretenduar se Molyneux është një supremacist i bardhë dhe se paraqitja ime në shfaqjen e tij do të thotë Unë jam një supremacist i bardhë. Le të jemi shumë të qartë: ngacmuesit dhe sulmuesit e mi në internet, Nicole Prause David Ley, janë ata që e iniciuan këtë fushatë e neveritshme e njollosjes për mua vite më parë. Ata janë ata që me ndihmën e kolegëve të tyre po e promovojnë atë. Cfaredo Molyneux-së pikëpamjet, është, natyrisht, absurde të sugjerosh këtë e tij pikëpamjet janë të miat pa asnjë provë çfarëdo. A është Joe Rogan tani një supremacist i bardhë sepse ai ftohen rregullisht Stefan Molyneux mbi podcast-in e tij?

Ndryshe nga unë, Joe Rogan ishte në dijeni të pikëpamjeve të Molyneux. Në të kundërt, unë isha vetëm një mysafir në podcast të Molyneux, atje për të diskutuar pornografinë në internet (dhe asgjë tjetër).

E vërteta: Unë jam, në të vërtetë, një liberal i majtë dhe vetë antiteza e një supremacisti të bardhë. Unë poshtëroj dhe dënoj pikëpamjet e tilla. Adhurimin e kalova duke jetuar në një lagje kryesisht të zezë dhe dy të afërmit e mi të afërt janë të martuar me afrikano-amerikanët. Për llogarinë time të së vërtetës, dëgjoni këtë intervistë: Shkencëtarët dhe Shkencat Porno Deniers (Intervistë me Wilson).

Disa mbështetës pyesin pse nuk e kam hequr kjo intervistë nga prapaskenat e faqes sime 13,000 faqesh. Përgjigja: sepse ngacmuesit e mi Nicole Prause RealYBOP në Twitter kanë pohuar në mënyrë të rreme shumë herë se "Gary Wilson është duke u përpjekur të fshehë podcast-in e Molyneux. "Në fakt, unë nuk po e fsheh as po e promovoj atë. Ishte thjesht një podcast - nga dhjetëra që kam bërë. Nuk diskuton fare mbi politikën racore dhe unë dua që dëgjuesit të jenë në gjendje ta dëgjojnë atë dhe të gjykojnë të vërtetën për veten e tyre.

Ju lutemi vini re se etiketimi i të tjerëve (dhe pastaj përpjekja për të vendosur "fajin me shoqatë") është një taktikë e preferuar e atyre që nuk mund të marrin përsipër përmbajtjen e debatit porno. Shikoni këto seksione të një faqe që dokumentojnë disa nga sulmet e shumta që unë dhe të tjerët u janë nënshtruar:

Tjetra, një fragment nga kjo ekspozim 'i akuzuesit të rremë serial, ngacmuesit, ngatërrestarit në internet Nicole Prause (personi që qëndron pas akuzave të rreme të epërsisë së bardhë) - Alex Rhodes i Grupit Mbështetës të Varësisë Pornos 'Jo Fap' padit të ngulitur seksolog Pro-Porno për shpifje (Nga Megan Fox, nga PJ Media). Relatedshtë e lidhur me trillimet e Prause se unë, Alex dhe kushdo që sugjeron pornografi mund të shkaktojë probleme, është një supremacist i bardhë:

Ndoshta më ilustrimi i karakterit të Prause në këtë sagë është akuza e saj që Rodos është një nazist dhe supremacist i bardhë, siç detajohet në padi. Kjo nuk duhet të befasojë askënd që ka kushtuar vëmendje që nga 2016. Minuta që një SJW nuk pajtohet me dikë, ai person bëhet nazist. Krimi i Rodos? Ai i lejoi komentatorit politik Gavin McInnes ta intervistonte ndërsa ai akoma ishte duke punuar për të Ves. Dhe meqenëse Prause zbuloi se Rodosi foli një herë me McInnes dhe nuk hodhi një pije në fytyrën e saj, ajo e ka akuzuar atë për mbështetjen e Boys Proud (i cili pati shumë telashe për përleshjet në rrugë me Antifa). Ende është një shtrirje, për mendimin tim, për t'i thirrur djemtë Proud asgjë përveç një klubi të pijshëm mashkull, por në të vërtetë Rhodes ka disavantazhuar Proud Boys si një "grup ekstremist" në disa raste. Ai kurrë nuk ishte anëtar, as mbështetës. No Fap nuk ka qenë kurrë politik dhe është i përkushtuar për të ofruar ndihmë varësie për këdo që ka nevojë për të. Kjo nuk ndalon që Prause të vazhdojë ta lidhë atë me "supremacistët e bardhë" përmes lidhjes së dobët të një interviste me McInnes, i cili nuk është as një supremacist i bardhë.

Procedimi gjyqësor duhet të jetë interesant për tu parë ndërsa hap deklarata në Twitter për shqyrtim ligjor. A do të mbahet përgjegjësi Prause për botimin e pretendimeve të rreme në mediat sociale?

Gazetari hulumtues Diana Davison gjithashtu vuri në dyshim trillimet e Prause dhe Ley në të Post Mijëvjeçarit ekspozoj 'në Nicole Prause. Në artikullin e saj, Davison debunkson pikën duke folur Prause se Rodoja është e lidhur me Proud Boys dhe kështu një supremacist të bardhë (i cili u përsërit në VICE-së pjesë e hitit me Ley, Prause dhe dy drejtues të industrisë Porn):

Në një kohëve të fundit Ves artikull, Falënderimi është cituar duke thënë "" Padia e Alexander Rhodes dhe NoFap nuk ka asnjë meritë dhe as pretendimet e tij shpifëse dhe të pabazuara në lidhje me mua, karakterin tim ose biznesin tim ", duke shtuar se Rhodes ka" të drejtë në mendimet e tij, megjithatë ai nuk ka të drejtë të përhapë pavërteta të vërteta për mua për të përfituar veten dhe fjalimin e heshtjes ”.

Autori i të njëjtit Ves artikulli pastaj vazhdon t'i quajmë parimet e NoFap-it "të rrëshqitshme" dhe përpjekjet për të lidhur Rodos me supremacistët e bardhë duke përmendur një intervistë në prill 2016 me Gavin McInnes, themeluesin e Djemtë krenarë, megjithë atë grup që u themelua shumë muaj më vonë. Për ironi, McInnes ishte bashkëthemeluese e saj Ves dhe kështu ka një lidhje shumë më të fortë me botimin e tyre sesa me Alexander Rhodes ose NoFap.

Ka shumë të ngjarë që Prause të ushqehet VICE "lidhja" lehtësisht e shpërndarë midis Alex Rhodes dhe Djemve Krenarë. Siç shpjegohet në Ankesa e padisë së Rhodes për shpifje kundër Prause, pretendimet e saj të rreme se Rhodes "punon me djemtë krenarë" është një nga arsyet që ajo po paditet:

Të pandehurit publikuan dhe rishikuan deklaratat e rreme të dhe për sa i përket paditësit Rodos në internet, dhe mediume të tjera, duke pohuar dhe krijuar përshtypjen e rreme që, përveç të tjerash, paditësi Rodos kërcënon gratë, bën kërcënime për përdhunim, është një misogynist, punon me grupi ekstremist "Proud Boys" dhe është duke shkelur urdhrat e mos-kontaktit / frenimit. Më tej, të pandehurit publikuan dhe ribotoi pohimet se NoFap mbështet grupin ekstremist / urrejtje "Proud Boys", promovon misogyny, promovon kërcënime për përdhunim, dhe në përgjithësi është një grup i urrejtjes.


PARAZA: w. 18 janar 2018. Gary Wilson u mor nga një konferencë shkencore, konferenca vjetore e Shoqatës Evropiane për Mjekësi Seksuale, nga avokati i tyre para fillimit të konferencës, kur ata zbuluan prejardhjen e tij të vërtetë. Ai nuk po jepte një adresë kryesore siç pretendonte ai. Sapo kisha dhënë një adresë kryesore në këtë konferencë, kështu që Wilson e dinte se po merrja pjesë. Unë nuk kam pasur kontroll mbi vendimin e tyre për ta nxjerrë atë.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Shembuj të shumëfishtë të Falënderimit duke perjetuar veten.

Konteksti: Në vjeshtën e vitit 2017, Karriget Shkencore të Takimit Botëror për Mjekësinë Seksuale, të organizuar nga Shoqëria Ndërkombëtare për Mjekësi Seksuale (ISSM) dhe Shoqëria Evropiane për Mjekësi Seksuale (ESSM), më ftuan të jepja një fjalim kryesor në konferencë e kombinuar në Lisbonë, Portugali. Për dallim nga konferencat e seksologjisë, folësit dhe të pranishmit në këtë janë kryesisht urologë të orientuar nga mjekësia. Komiteti i konferencës donte që unë të paraqesja për mosfunksionimet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Unë kam qenë, në fund të fundit, autori i dytë për shumë të cituar "A po shkakton pornografia në internet funksione të keqfunksionimeve seksuale? Një përmbledhje me raporte klinike ” dhe i kishte dhënë një biseda shumë e njohur për TEDx, "Eksperimenti i Madh Porno", e cila preku ED-in e shkaktuar nga pornografia. Një pamje e ftesës zyrtare:

Adresimi i pretendimeve të pavërteta të Prause me pretendim:

Prause: "Ai nuk po jepte një fjalim kryesor siç pretendoi ai."

Në kundërshtim me këtë gënjeshtër, unë isha të ftuar Shoqëria Evropiane për Mjekësi Seksuale për të dhënë një kryesor adresë (ata më kërkuan; nuk kërkova të flas në konferencën e vitit 2018). Vivian Gies, nga Zyra Ekzekutive e ISSM, dërgoi katër email në përpjekje për të më ftuar në Portugali për të dhënë një leksion Keynote (emailet përfunduan në një dosje spam dhe u zbuluan më vonë). Më poshtë është një pamje nga i fundit dy nga katër postat elektronike të ISSM që përpiqen të më ftojnë: 

Në fund të fundit u vendos që fjalimi të ketë të drejtë, "Mosfunksionime seksuale të shkaktuara nga porno.”Do të modelohej në prezantimin tim në Meksiko City, në korrik 2017, për urologët. Foto nga leksioni kryesor siç u shfaq fillimisht (para se Prause të gënjente ISSM, e cila rezultoi në anulimin e fjalimit tim): https://issmessm2018.org/

Prause: "Sapo kisha dhënë një fjalim kryesor në këtë konferencë, kështu që Wilson e dinte se po merrja pjesë."

Rrëfimi i trilluar i Prause është se unë e dija që ajo po merrte pjesë, prandaj kontaktova ISSM, duke kërkuar një koncert fjalimi. Nuk është e vërtetë, pasi ISSM kontaktoi mua. Falënderimet as morën pjesë dhe as ishte planifikuar të flisnin. Fotografi e email shumë i parë nga ISSM më 7 korrik 2017 duke më ftuar të flas (email-i shkoi përkohësisht në një dosje spam):

Prause: "Gary Wilson u dëbua nga një konferencë shkencore, konferenca vjetore e Shoqërisë Evropiane për Mjekësi Seksuale, nga avokati i tyre para fillimit të konferencës kur zbuluan historikun e tij të vërtetë."

Së pari, nuk u nxora nga konferenca, por fjalimi im kryesor u anulua në mënyrë misterioze më 12 janar 2018 ("për shkak të çështjeve të programit"):

Larg nga "dëbimi", unë u kompensova plotësisht për anulimin e "çështjeve të programit". Në fakt, ISSM shkoi përtej kompensimit të zakonshëm dhe pagoi për fluturimet e avionit dhe hotelin si për gruan time ashtu edhe për mua. Duke iu kundërvënë gënjeshtrës së Prause se unë "u nxora nga konferenca", edhe pas fjalës së anuluar, unë u ftova të marr pjesë në konferencë, pa pagesë (dhe më pyetën nëse doja një dhomë në hotelin e konferencës):

Në lidhje me pohimet e Prause në lidhje me komitetin që zbulon prejardhjen time të vërtetë, është e rëndësishme të theksohet se fillimisht e kisha njoftuar komitetin organizativ se unë nuk kishte doktoraturë apo MD. Komiteti më siguroi që ky nuk ishte problem dhe këmbënguli që unë të paraqes. Ja emaili që konfirmon këtë llogari:

Prause: "Unë nuk kisha kontroll mbi vendimin e tyre për ta dëbuar atë."

Me fjalë të zgjuara për të mashtruar faktin që ka të ngjarë të Falënderoj veten që kontaktoi organizatorët e ISSM dhe i ushqeu atyre një gënjeshtër të tufave (mbase përmes saj shoku i ngushtë Jim Pfaus), e cila rezultoi që biseda ime të anullohej. Dymbëdhjetë ditë më vonë (24 janar 2018) Falënderimi informon David Ley që Gary Wilson u "heq për një arsye të mirë të vërtetë nga një konferencë." (Ajo është e vetmja që duket se "e di" këtë.)

Një gënjeshtër e dyfishtë nga Prause:

 1. Nuk u largova për "një arsye të mirë". Falënderimi pa dyshim e gënjeu ISSM-në që i siguroi "prova" të saj të rreme.
 2. Pretendimi i Prause që kam postuar në Quora më shumë "se njëqind herë në muajin e fundit" është gjithashtu i rremë. Në 4 vitet e mia në Quora, kam postuar vetëm 122 herë. Midis kohës që mora emailin nga komiteti ISSM (1-12-2018), dhe komenti i Prause në Facebook më lart (1-24-18), unë postova saktësisht herë zero në Kuora. PDF e postimeve Quora gjatë kësaj periudhe. Shihni timen gjithë afatin tim kohor të postimeve të Quora.

Kur jeni një gënjeshtar patologjik, me sa duket mund të gënjeni për asgjë. Duke folur për Quora, pesë javë pas komentit të saj në Facebook, Falënderimet u ndaluan përgjithmonë nga Quora për ngacmimet e mia.


PARAZA: x. 7. Mars 2018. Gary Wilson është i ndaluar nga platforma Quora sepse ai krijoi një llogari të dytë false për të shkulur llogarinë time. Kjo ishte një shkelje e kushteve të tyre të shërbimit.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Krejt e kundërta është e vërtetë: Falënderimi ishte e ndaluar përgjithmonë nga Quora për postimin e shënimeve të mia të punësimit dhe ngacmimin tim.

Historia: Në mars 3rd 2018, Nicole Prause ka postuar një artikull shpifës në Quora: https://www.quora.com/What-do-you-think-about-your-brain-on-porn-movement/answer/Nicole-Prause. Në hit-copën e saj, Prause postoi kopje të redaktuara të të dhënave të mia të punësimit dhe me vetëdije, deklaroi në mënyrë të rreme se Universiteti i Oregonit Jugor më kishte pushuar nga puna. Më 3 dhe 4 Mars, Falënderimi postoi dhjetë komente më poshtëruese dhe të pavërteta për mua dhe punën time, të gjitha përmbajnë një lidhje me pjesën e saj shpifëse:

 1. https://www.quora.com/How-legitimate-is-yourbrainonporn-Is-PIED-really-a-thing/answer/Nicole-Prause
 2. https://www.quora.com/How-it-will-affect-my-future-if-I-masturbate-every-day/answer/James-Ali-5/comment/55887335
 3. https://www.quora.com/If-youve-told-your-spouse-over-and-over-that-you-arent-happy-with-the-level-of-physical-contact-youre-getting-and-things-dont-improve-could-you-be-blamed-for-having-an-affair-What-else-can-you-do/answer/Michael-Wells-12/comment/55887111
 4. https://www.quora.com/How-can-I-concentrate-on-my-Passion-while-I-am-addicted-to-Sex-Masturbation/answers/1564714/comment/55878336
 5. https://www.quora.com/A-girl-will-accept-my-proposal-if-I-stop-watching-porn-should-I-do-that-Well-porn-is-not-a-bad-thing/answer/James-Hinds/comment/55878261
 6. https://www.quora.com/Why-cant-I-stop-watching-porn/answer/Roy-Pavel-Drakov/comment/55878221
 7. https://www.quora.com/Habits-What-are-good-ways-to-keep-yourself-from-wanking/answer/Andrei-Rocnea/comment/55878094
 8. https://www.quora.com/If-masturbating-daily-is-good-for-health-then-whats-the-purpose-behind-the-%E2%80%98no-fap%E2%80%99-movement/answer/James-Ali-5/comment/55795714
 9. https://www.quora.com/Is-it-normal-if-my-boyfriend-doesnt-look-at-me-when-Im-naked-but-watches-hot-girls-on-Instagram-all-the-time/answer/Gwen-Sawchuk/comment/55795634

I raportova Prause në Quora dhe Twitter për shkelje të kushteve të shërbimit dhe ngacmimit. Të dy vepruan sipas ankesave të mia, duke hequr dokumentin tim të punësimit dhe interpretimin e rremë të Prause për të. Konfirmimi i Quora duke vepruar mbi ankesën time (jo shkelja e parë për ngacmimin e meje):

Si rezultat, Quora ndalon përgjithmonë Nicole Prause për ngacmime:

Ky PDF përmban të gjitha komentet 19 Prause Quora duke e zhvlerësuar dhe shpifur Gary Wilson (përfshirë komentet 10 në një periudhë 24-orë, e cila çoi në ndalimin e Quora nga Quora).

Ndalimi nuk ndaloi Falënderimet. Llogaritë e mëposhtme të rreme të Kuorës, të cilat përdoren për të shpifur mua, ka të ngjarë që të llogaritin llogari çmimesh çmimi:

Përveç ndalimit të përhershëm të Quora, në 12 Mars 2018 llogaria në Twitter e Prause u pezullua për postimin e informacionit tim privat në kundërshtim me rregullat e Twitter. Kam raportuar shkeljen e Prause. Përgjigja e Twitter:

Llogaria në Twitter e Prause u pezullua për një ditë.

Shënim: Më parë, në Tetor të 2015: Llogaria origjinale e Prause në Twitter u pezullua përgjithmonë për ngacmime. Ajo kishte shkelur rregullat në Twitter duke postuar (dy herë) informacionin personal të një prej autorëve të këtij punimi "Neuroshienca e varësisë nga pornografia në internet: Një përmbledhje dhe azhurnim" (2015), e cila kishte kritikuar dy studimet e saj të dyshimta për EGG.


PARAZA: 22 Prill 2018. Wilson u shfaq i paftuar në një takim të varësive të sjelljes në Këln, Gjermani, duke trembur një numër shkencëtarësh të pranishëm, të cilët diskutuan shqetësimet e sigurisë në lidhje me praninë e tij.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Ky është trillim i pastër. Po, unë udhëtova në Gjermani për të marrë pjesë në Konferencën e V-të Ndërkombëtare 2018 mbi Varësitë e Sjelljes, për të cilën isha regjistruar muaj më parë. Askush nuk ishte “i frikësuar”. Sa i përket "të ftuarit", çdokush mund të regjistrohet për të marrë pjesë në një konferencë të ICBA. Ato paraqesin ekspertë të varësive të sjelljes nga e gjithë bota, dhe faqja ime në internet përmban shumë hulumtime nga ekspertë që paraqiten në ICBA.

Siç diskutohet diku tjetër, Prause më njoftoi në LAPD për pjesëmarrjen në një konferencë gjermane,  në mënyrë të gabuar duke pretenduar se ajo donin të merrnin pjesë (por nuk guxoi sepse ajo gjoja ishte e frikësuar prej meje). Pjesa e pavërtetë është se Prause kishte ndonjë qëllim të marrë pjesë në konferencën e ICBA në Gjermani. Falënderimet asnjëherë nuk kanë marrë pjesë, ose prezantuar, në një konferencë të ICBA. Falënderimet nuk besojnë në varësi të sjelljes. Gjatë gjithë karrierës së saj Prause ka zhvilloi një luftë kundër konceptit të varësisë së sjelljes, veçanërisht seksi dhe pornografi varësisë. Falënderimi paraqiti kështu një i rremë raporti policor.

Realitet: Në konferencë, unë pata disa diskutime të shkëlqyera studiues të shumtë në fushën e varësisë në sjellje, përfshirë disa që shërbyen në grupin e punës të OBSH-së ICD-11 që propozoi "Çrregullimi i sjelljes seksuale të pështirë”(Kështu që ata që vuajnë nga përdorimi problematik i pornografisë mund të diagnostikohen zyrtarisht). Në disa diskutime, emri i Prause doli. Askush nuk dukej se nënkuptonte se ajo ishte viktimizuar në asnjë mënyrë. Përkundrazi, disa studiues komentuan mbi komentet e saj fiksuese dhe të patrazuara mbi ICD-11, të cilat më vonë u përshkruan publikisht si "antagoniste" në një letër të vlerësuar nga OBSH. Shihni këtë pjesë për komentet aktuale të Prause dhe llogarinë e OBSH - Maj, 2019: Organizata Botërore e Shëndetësisë publikon një artikull që përshkruan komentet e shumta të ICD-11 të Nicole Prause ("komentet antagoniste, të tilla si akuzat për një konflikt interesi ose paaftësi").

Azhurnimi - Gusht, 2020: Përshkallëzimi i saj në nivelin tjetër, më 12 shkurt 2020 Falënderimi kërkuan një kufizim të përkohshëm urdhër kundër meje në LA, bazuar pjesërisht në fotografi të njerëzve (mjaft qartë jo unë) që mbajnë armë dhe në këtë raport mashtrues të policisë. Gjykatësi mohoi TRO, por vendosi një seancë dëgjimore për një urdhër ndalimi të përhershëm në 6 Mars, 2020. Pastaj COVID goditi. Në qershor, unë ngrita një padi anti-SLAPP kundër Prause. Në thelb, një anti-SLAPP përdoret kur dikush po ngre një proces gjyqësor pa mend (ose TRO në rastin tim) për të shtypur fjalën e lirë. Më 6 Gusht, 2020 Gjykatësi hodhi Urdhër Ndalimi të Paligjshëm të Falënderimit DHE më dha anti-SLAPP-in tim.

Një pjesë e madhe e përrallës TROZ e Pruse përfshinë udhëtimin tim në Gjermani për të marrë pjesë në ICBA. Falënderimi bëri keqardhje në deklaratën e saj TRO, duke pretenduar rrejshëm se ajo ishte prezantuese e planifikuar për ICBA, dhe se unë udhëtova për në Gjermani për të "përballur me të". E dija që kjo ishte një gënjeshtër, kështu që kërkova nga organizatorët e ICBA të konfirmojnë që Prause nuk u kërkua kurrë të paraqesë dhe kurrë nuk ishte regjistruar në konferencë. Letra e tyre që konfirmon se Prause pësoi veten:


Prause: Më në fund, Hilton i ka dërguar dokumentet e padisë Gary Wilson para se ato të ishin në dispozicion të publikut për të tre regjistrimet, të cilat Wilson i postoi si në faqen e tij të internetit (www.yourbrainonporn.com) ashtu edhe në faqen e internetit të gruas së tij (www.pornstudycritiques.com), asnjëherë me pergjigja ime Wilson më tej paraqiti deklaratën e Hilton te Google Scholar, e cila do të rezultojë në deklaratën e Hilton në gjykatë me email për mijëra shkencëtarë.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Një tjetër rast i Prause duke perjetuar veten.

Don Hilton nuk më dërgoi "dokumentet e tij të padisë". Të gjitha dokumentet e gjykatës ishin në dispozicion në internet përmes PACER, në këtë lidhje - https://www.pacermonitor.com/case/28807982/Hilton_v_Prause_et_al

As nuk e paraqita "deklaratën e Hilton te Google Scholar". Unë madje nuk e dija që dikush mund të paraqiste lidhje me të Google Scholar (nëse kjo është në të vërtetë e vërtetë). Thënë kjo, shpresoj që studiuesit të lexojnë dokumentet, të ndjekin lidhjet dhe të zbulojnë të vërtetën për Nicole Prause. Ajo ka qenë duke bërë fushë me ngacmimet, taktikat e frikësimit, shpifjet dhe gënjeshtrat për një mënyrë shumë të gjatë. Duhet të ketë një hetim të plotë për aktivitetet e saj prapa-skenave në revistat akademike, bordet qeverisëse dhe media. Vetëm për fillestarët.


PARAJZA: z. 25 Prill 2018 I raportova këto shkallëzime në kërcitja fizike te Departamenti i Policisë në Los Anxhelos (LAPD) raporti # 180809436 dhe FBI. Shihni Ekspozitën 1 (M).

Asnjë provë tjetër përveç a screenshot e një CD! Shtatë vjet pretenduar raportet e policisë dhe FBI-së dhe asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk është shqetësuar të më kontaktojë. Falënderimet ose gënjejnë për raportet e saj të shumta ose agjencitë e zbatimit të ligjit mendojnë se ajo është një marrëzi. 

Raporti i FBI: Siç është shpjeguar në seksionet e mëparshme dhe prezantimi, Prause deklaroi disa herë se ajo kishte paraqitur një raport të FBI-së për mua (për atë krim që ajo kurrë nuk e lëshon). Në fund të tetorit, 2018 paraqita një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte ngritur ndonjëherë një raport ku më emëronte. Ajo nuk e kishte. Shihni këtë pjesë: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse, ose shkarkoni këtë PDF e kërkesës së FOIA që zbulon se Nicole Prause gënjeu repor të FBI-sët. Në përgjigje të pohimeve të rreme dhe të paligjshme të Prause (dhe siç sugjerohet nga FBI), Unë bëra një raport të FBI në Nicole Prause (Dhjetor, 2018). Prause gjithashtu deklaroi se ajo raportoi Alexander Rhodes te FBI për shkelje të ndryshme të sajuara. Duke besuar se ishte false, Rhodes's paraqiti një FOIA në FBI dhe zbuloi se Prause po gënjente vërtet. Historia e plotë: Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods (Shënim: Alex Rhodes's ka paraqitur një padi për shpifje kundër Prause.)

Raporti i LAPD # 180809436: Siç është kronikuar në hyrje, këtu është realiteti:

Duke filluar nga Korrik 2013 (disa ditë pas Unë botova një kritikë të kujdesshme të studimit të parë për EEG të Prause), emra të ndryshëm të përdoruesve filluan të postojnë komente shpifëse kudo që të shfaqej emri im. Komentet ishin shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton, duke pohuar në mënyrë të rreme se "Wilson ka një raport policie të ngritur ndaj tij", "Wilson akuzohet për stalking një grua të varfër", dhe "Wilson vodhi fotot e një gruaje dhe i vendosi ato në një faqe pornografi, "Dhe" Wilson është raportuar në LAPD (e cila pajtohet që ai është i rrezikshëm) dhe policia e kampusit UCLA. "

Deri në vitin 2016, pasi Prause nuk ishte më e punësuar nga UCLA ose ndonjë institucion tjetër që mund të frenonte ngacmimin e saj kibernetik, ajo më në fund filloi të identifikonte Gary Wilson si "personin" që ajo kishte raportuar në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA. Nuk mbaj mend të kem qenë në LA prej vitesh. Almostshtë gati viti 2020 dhe asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk më ka kontaktuar ndonjëherë. (Çdo ngacmues mund të paraqesë një raport të rremë të policisë.)

Unë supozova që Prause në të vërtetë kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabaza (të cilat u morën parasysh më pas), por rezultoi se Prause ishte gënjyer - përsëri. Në fund të vitit 2017 një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre për një "Gary Wilson", as ndonjë raport të paraqitur nga një "Nicole Prause". Unë bëra këtë pjesë për të raportuar gjetjet e mia: Departamenti i Policisë në Los Anxhelos dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause ka gënjyer për paraqitjen e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.

Si më lart, u zbulova në mars të vitit 2019 që Prause kishte më në fund paraqiti një raport mashtrimi policie në prill 25 2018,. Ai nuk (guxoi) të raportonte ndonjë krim aktual. Në vend të kësaj, Prause më kishte raportuar në LAPD për të marrë pjesë në një konferencë gjermane atë Falënderim në mënyrë të gabuar pohoi ajo donin të merrnin pjesë (por nuk guxoi sepse ajo ishte e frikësuar prej meje).

Vini re se unë nuk mësova për këtë raport të keq të policisë nga policia. Mësova për këtë një vit më vonë, kur gazetarët e kolegjit (dhe dezinformatat e keqinformuara të Prause) e riprodhuan atë publikisht në gazetën universitare. Ajo është hequr që nga autoritetet e Universitetit të Wisconsin.

Nëse e kam stërvitur fizikisht atë, pse asnjë raport policie nuk më përshkruan si duke vepruar kështu? Shtë e thjeshtë: Falënderimi ka frikë të arrestohet për paraqitjen me vetëdije të një raporti policie duke më akuzuar false për një krim aktual.

Më në fund, duke filluar në vitin 2018, Prause pretendoi se i kishte raportuar të dy Aleks Rodos Gary Wilson te FBI për veprime të papërcaktuara. Të dy Rodos dhe unë paraqitëm kërkesa të FOIA pranë FBI për të zbuluar nëse Prause po tregonte të vërtetën. Ajo nuk ishte. Për detaje shihni këto 2 seksione: (1) FBI konfirmoi se Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti të FBI në Gary Wilson(2) FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rodos. FBI më inkurajoi të paraqisja një raport mbi Prause për gënjeshtrën për paraqitjen e një raporti të FBI: Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause. Conceshtë e kuptueshme që Prause paraqiti një raport të FBI pas Tetor, 2018, por rantja e saj prej 86 faqesh nuk përfshin një raport aktual të FBI (vetëm një pamje të një CD, të emërtuar "FBI").

Siç përshkruhet këtu në hyrje, Diana Davison u bë gazetarja e parë që hetoi pretendimet e Prause-s për viktima. Gjatë javës së komunikimit të tyre, Prause nuk ishte në gjendje të siguronte ndonjë provë përveç raportit të saj marramendës LAPD (lart) për mua që po merrja pjesë në një konferencë gjermane Prause gënjeu për dëshirën për të marrë pjesë. Ekspozimi i Davison është këtu: Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Nicole Prause. Diana Davison gjithashtu prodhoi kjo video 6-minutëshe në lidhje me kapelen e rreme të viktimave të Prauzës dhe paditë për shpifje të ngritura kundër Prause.

Diana Davison sqaroi në pjesën e komenteve se Prause nuk arriti të sigurojë asnjë provë se ishte e bllokuar, sulmuar në internet ose ngacmuar.

Davison tallet me raportin qesharak të policisë së Prause, ku unë supozohej se isha i veshur me një thes gjumi dhe i armatosur me një triko me mëngë të gjata (vini re se raporti i Prause kurrë nuk pretendonte se unë isha parë në LA ose se po e ndiqja atë).

Kur u pyet për të siguruar ndonjë provë tjetër, Prause pushoi komunikimet me Davison.

Unë kërkoj që gjykata të kërkojë nga Prause të gjitha raportet e saj të supozuara për të cilat pretendohet të jenë paraqitur tek unë, Alex Rhodes dhe të tjerët. Nëse Prause me të vërtetë ka paraqitur një raport policie ose FBI për mua, unë do t'i raportoj asaj autoriteteve të Kalifornisë për paraqitjen e një raporti të rremë policie.

Azhurnimi (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.


PARAJZA: aa. 31 gusht 2018. Kam kërkuar siguri nga Gary Wilson në një fjalim për Shoqërinë për Studimin Shkencor të Seksualitetit, ku do të debatoja për Dr. Marc Potenza në lidhje me varësinë nga seksi.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Për të dhjetën herë, apo më tepër, kurrë nuk kam pasur, as shprehur qëllimin, për të marrë pjesë në ndonjë prezantim nga Prause. Përkundrazi, pasi i gjej veprimet e saj dhe keqpërfaqësimi i hulumtimit tronditëse. Më shumë viktima të rreme nga një gënjeshtar patologjik.


PARAZA: bb. 19 shkurt 2019. Gary Wilson dhe gruaja e tij Marnia Robinson kontaktuan Organizatën Kombëtare të Sëmundjeve të rralla (NORD) duke kërkuar që granti im konkurrues prej tyre, i cili nuk kishte asnjë lidhje me pornografinë, të hiqet. NORD kërkoi ndihmën time në bërjen Wilson dhe Robinson për të ndaluar keqtrajtimin e tyre, pasi dyshja vazhdoi t'i dërgonte me email NORD pa pushim.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimi po vë në mend veten e saj. As unë, as gruaja ime nuk kemi kontaktuar ndonjëherë NORD, as nuk jemi kontaktuar ndonjëherë nga NORD. Nëse Prause do të kishte ndonjë dokumentacion, ajo do ta siguronte atë. Ajo nuk e bën, sepse po gënjen.

Raportimi i keq dhe i përdorimit të keq të procesit të Nicole Prause

Nicole Prause ka treguar një model të qëndrueshëm dhe shqetësues të (1) paraqitjes së ankesave dhe padive të pabazuara, me qëllim të keq, dhe (2) duke kërcënuar ose pretenduar publikisht se ajo ka bërë veprime të tilla kur ajo nuk e ka bërë këtë. (Tre faqe kryesore që dokumentojnë sjelljet e Prause: 1, 2, 3.)

Më poshtë është një listë e pjesshme e ankesave të tilla dhe pretendimeve të rreme. (Nga frika e hakmarrjes na është kërkuar që të heqim individë dhe organizata shtesë.) Gjithashtu, Prause rregullisht pretendon "statusin e bilbilit" për t'i mbajtur aktivitetet e saj nën radar. Pra, ka të ngjarë të tjera ankesa jo publike përveç atyre të listuara këtu.

Ankesat e pabazuara administrative që Prause u parashtruan në përgjithësi u hodhën poshtë si deklarata të bezdisshme. Sidoqoftë, disa çuan në hetime që kërkojnë kohë që përfundimisht u pushuan ose prodhuan pak në mënyrën e rezultateve thelbësore. (Dokumentimi PDF Modeli i Keq Raportimit të Raportimit dhe Përdorimi i Keq i Procesit).

Raportimi me qëllim të keq

Staci Sprout LICSW - (shiko këtë faqe nga Staci Sprout: Ngacmimi, ngacmimi dhe shpifja nga burime të papritura si aktivist për rimëkëmbjen e varësisë seksuale)

 • Raportuar në Departamentin e Shëndetit në Washington State, dy herë.
 • Raportuar në Shoqatën Kombëtare të Punonjësve Socialë.
 • Në vitin 2020, Prause paraqiti gjithashtu një kërkesë të vogël të pabazë në Kaliforni kundër Staci Sprout. Hequr dorë nga gjyqtari për shkak të mungesës së juridiksionit.
 • PDF e çështjes së besimit të Staci Sprout të depozituar në Rhodes v Prause duke rrëfyer ngjarjet.

Luftoni drogën e re - Raportuar në Divizionin e Shërbimeve për Fëmijë dhe Familje në Utah mbi teorinë se ndarja e tregimeve të dorës së parë të rimëkëmbjes së pornos përbënte abuzimin e të miturve. DCFC nuk ndërmori asnjë veprim.

Phory Rory Reid - Ish kolegu i Prause në UCLA. Duket se janë raportuar në UCLA (dhe ndoshta në Bordin e Psikologjisë në Kaliforni). Sulmet e Prause ndaj tij filluan njëkohësisht me vendimin e UCLA-së për të mos rinovuar kontratën e saj, duke i dhënë fund karrierës së saj akademike.

PhD Linda Hatch - (Korrik, 2019: Linda Hatch, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.)

PhD Green Bradley - (Korrik, 2019: Bradley Green, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.)

 • Raportuar në University of Southern Mississippi (Pa asnjë veprim)
 • Raportuar në ditar ku u shfaq një nga letrat e tij (Varësia seksuale dhe detyrimi) Botuesi i Gazetës hetoi dhe nuk ndërmori asnjë veprim të mëtejshëm

PhD Jason Carroll - Raportuar në Universitetin Brigham Young sepse Prause nuk i pëlqen rezultatet e kërkimit (Pa veprim)

PhD Geoff Goodman - Raportuar në Universitetin Long Island për "ngacmim" (Pa veprim)

Fondacioni shpërblim

Alexander Rhodes të Nofapit

Gabe Deem, themeluesi i RebootNation:

Eksodi Qaj - (Korrik, 2019: Deklarimi i dëshmisë së Laila Haddad: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.)

John Adler MD - Falënderimi raportoi profesorin Adler në Universitetin Stanford për "ngacmim" (Pa veprim)

CUREUS ditar - Prause raportoi revistën në PubMed Central, duke u përpjekur që ajo të fshihet dhe të diskreditohej (Pa asnjë veprim)

Don Hilton, MD - Raportuar në universitetin ku ai mëson studentët e kirurgjisë neurokirurgjike, Bordin Mjekësor të Teksasit dhe revistat akademike me pretendime të pabaza se ai falsifikoi letrat kredenciale të tij (Pa veprim)

Keren Landman, MD - pyeti falënderimi VICE revistë për të përfunduar ekspertin Dr. Landman për shkruar një artikull duke rekomanduar përdorimin e prezervativëve në pornografi në mbështetje të Propozimit 60. E pabesueshme.

Shumica e 7 mjekëve që janë bashkautor Park et al., 2016 - Prause raportoi ata në bordet e tyre mjekësore shtetërore për thjesht se ishin në letër (më shumë rreth keqdashjes së pavendosur të Prause-s në lidhje me letrën, e cila nuk pajtohej me pikëpamjet e saj: Përpjekjet e Prause (të dështuara) për të pasur Shkencat e sjelljes letër shqyrtimi (Park et al., 2016) u tërhoq) (Asnjë veprim)

Gary Wilson, i cili është bashkautor po ajo letër

mdpi - Ndërmarrja mëmë e ditarit që botoi rishikimin Wilson bashkëautor me mjekët e Marinës (dokumentacioni: Përpjekjet e lutjes për të shqyrtuar dokumentin e Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoq).

 • Prause raportoi ditarin në COPE (bordi i rishikimit të etikës së ditarit) (Veprim sipërfaqësor, por letra nuk është tërhequr.)
 • Dhe për PubMed Central (Pa veprim)
 • Dhe për FTC (Pa veprim)

Shënim: Në vitin 2019 MDPI postoi dy deklarata zyrtare në lidhje me sjelljen joetike të Nicole Prause (veprime të tilla duket se janë pa precedent):

DJ Burr - Prause e raportoi Burr në Departamentin e Shëndetit në Washington State. (Asnjë veprim)

Prause gjithashtu ka përsëritur vazhdimisht, publikisht duke u kërkuar thirrje anëtarëve të publikut, përmes mediave sociale, të raportojnë profesionistët dhe organizatat profesionale në bordet e psikologjisë, FTC dhe Prokurorin e Përgjithshëm. Seksione të faqes Prause me dokumentacion:

Diana Davison - Falënderimet kërcënuan gazetarja Diana Davison Mijëvjeçari i Postës me anë të një letre të rreme të ndalimit dhe heqjes dorë që kërcënon veprime ligjore sepse ato botohen një ekspozim faktik që nuk ishte lajkatarë për Prause. (Asnjë veprim)

Përdorimi i gabuar i procesit

Pas viteve të raportimit me qëllim të keq administrativ, letrave të ndalimit dhe heqjes dorë dhe keqpërdorimit të personelit të zbatimit të ligjit, Prause, në 2019, filloi abuzimin e sistemit gjyqësor (dhe caqet e zemërimit të saj) me procedura të dëmshme ligjore (dhe kërcënime të vazhdueshme të procedurave ligjore) në mënyrë që të heshtë kushdo që tërheq vëmendjen në paragjykimin ose aktivitetin e saj.

Siç u rrëfye më lart, ajo ngriti një padi gjyqësore të pavlefshme për paditë kundër terapistit Sprout, dhe një urdhër kufizues të pabazë kundër Wilson.

Për më tepër, për të shtypur kritikën ndaj vetvetes, Prause ka kërcënuar rreth pesë llogari në Twitter me paditë e vogla të pabaza të gjykatave - dhe ngriti padi kundër njërës prej tyre, të cilën ajo nuk e ndoqi. Në këtë mënyrë, ajo vazhdon të heshtë të drejtën e njerëzve për fjalën e lirë për veprimtaritë e saj dhe paragjykimet e dukshme.

1) Tom Jackson (@LivingThoreau) - Nëntor, 2019

Falënderimi kërkoi publikisht 10,000 dollarë që të mos ngrinin padi, dhe pastaj e ngritën atë. Xheksoni fshiu llogarinë e tij në Twitter. Falënderimet nuk u paraqitën në gjykim dhe çështja u rrëzua. Padia i shërbeu qëllimit të saj për të heshtur Xhekson, i cili kishte mbështetur mendimet e tij me prova fotografike të padiskutueshme të Prause që morën pjesë në ngjarjet e industrisë porno. Detaje - https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of-questionable-debunking-propaganda-pieces/nicole-prauses-unethical-harassment-and-defamation-of-gary-wilson-others-3/#Jackson

2) Mark Schuenemann (@Kurall_Creator) - Nëntor, 2019

Përsëri, Prause kërkoi 10,000 dollarë ose ajo do të padiste. Por jo Details: https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of-questionable-debunking-propaganda-pieces/nicole-prauses-unethical-harassment-and-defamation-of-gary-wilson-others-3/#Mark

3) Dhjetor 2019: @samosirmatthew Matthew

Prause e kërcënoi se do ta padiste atë për thënien se ajo dukej si një "propaganduese e financuar nga Fondacioni". Detajet: https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of-questionable-debunking-propaganda-pieces/nicole-prauses-unethical-harassment-and-defamation-of-gary-wilson-others-3/#Matthew

4) Janar, 2020: TranshumanAI

Falënderimi e njoftoi këtë djalë se ishte duke u paditur pasi publikoi disa fakte për të. Ai fshiu tweet-in e tij dhe ndryshoi emrin e llogarisë së tij në Twitter. Details: https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of-questionable-debunking-propaganda-pieces/nicole-prauses-unethical-harassment-and-defamation-of-gary-wilson-others-3/#AI

5) Mars, 2020: "anonim"

Ky person (i cili ka kërkuar të mbetet anonim) e thirri Prause për lidhjet e saj të dokumentuara mirë me industrinë e pornos. Falënderimet shkuan pas punës së tyre dhe kërcënuan një padi. Personi e bëri llogarinë e tyre private. Details: https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of-questionable-debunking-propaganda-pieces/nicole-prauses-unethical-harassment-and-defamation-of-gary-wilson-others-3/#anon


PARAZA: cc. 22 shkurt 2019. Gary Wilson tregon për Chad Sokol me Donald Hilton se unë jam i përfshirë në industrinë e pornografisë dhe kam marrë pjesë në çmimet AVN.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Everythingdo gjë që lidhej me emailin Sokol dhe Prause që gënjen për të marrë pjesë në XRCO u adresuan plotësisht kjo pjesë e hershme. Edhe një herë, këtu është PDF e-mail të Gary Wilson për Don Hilton, MD. Më poshtë iu përcoll reporterit adad Sokol:

2 / 21 / 2019 4: 32 PM

Pershendetje Don,

Këtu janë faqet kryesore 4 që u krijuan për të kundërshtuar ngacmimet në vazhdim dhe pretendimet e rreme të bëra nga ish studiuesi i UCLA Nicole Prause, si pjesë e një fushate të vazhdueshme "astroturf" për të bindur njerëzit se kushdo që nuk pajtohet me përfundimet e saj meriton të fajësohet:

Prause ka ngacmuar dhe shpifur të paktën katër nga folësit në konferencën e 23 shkurt: Don Hilton, Gail Dines, Clay Olsen dhe Stefanie Carnes. Dikush mund të kërkojë tabelën e përmbajtjes për secilin emër ose organizatë (dmth. Fight The Drug New, IITAP): Ngacmimi dhe shpifja joetike e Nicole Prause për Gary Wilson dhe të tjerët. Për shembull, Prause ju ka shpifur në shumë raste, siç dokumentohet në këto pjesë të "faqeve të falënderimit":

 1. Dhjetor 2013: Postimet e Prause në YourBrainRibalanced & pyet Gary Wilson për madhësinë e penisit të tij (duke filluar fushatën e Prause për të thirrur Wilson, dhe shumë të tjerë, misogjinistë)
 2. Rënia 2014: Dokumentimi i Prause që shtrihet tek prodhuesit e filmit rreth Gary Wilson dhe Donald L. Hilton Jr., MD
 3. Të tjerë - Lutuni gabimisht akuzon Donald Hilton, MD
 4. Të tjerët - Nëntor, 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se u ka dërguar letra pushimi dhe heqje dorë panelistëve në podcastin Mormon Matters
 5. 20 maj 2018: Ley & Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gary Wilson & Don Hilton dhanë prova në një çështje nga Chris Sevier

Kushdo që e heton këtë duhet të dijë se Dr. Prause nuk ka qenë i punësuar nga asnjë universitet për 4 vjet. Kontrata e saj me UCLA nuk u rinovua. Liruar nga çdo mbikëqyrje dhe tani e vetëpunësuar, shtoi Prause dy menaxherët e mediave / nxitësit nga Media 2 × 3 në stacionin e vogël të kompanisë së saj të "Bashkëpunëtorëve". Puna e tyre është vendosni artikuj në shtyp duke shfaqur Prause, dhe për të gjetur atë duke folur angazhime në vendet pro-pornografike dhe ato kryesore. Sjellje e çuditshme për një shkencëtar gjoja të paanshëm.

Meqenëse isha shënjestra kryesore e Prause (qindra komente në mediat sociale së bashku me fushatat postare të postës elektronike), u bë e domosdoshme të monitoroja dhe dokumentoja cicërimet dhe postimet e Prause. Kjo është bërë për mbrojtjen e viktimave të saj dhe vendimtare për çdo veprim ligjor në të ardhmen.

Pas vitesh të ulur në prova, agresioni i njëanshëm i Prause kishte përshkallëzuar në shpifje kaq të shpeshta dhe të pamëshirshme (duke akuzuar në mënyrë të rreme shumë viktima të saj "kërcënuese fizike", "misogyny", "duke inkurajuar të tjerët të përdhunojnë atë") dhe "të qenit neo-nazistë "), Që ndiheshim të detyruar të shqyrtonim motivet e mundshme të saj. Kështu që krijuam këtë faqe të gjerë, e cila është vetëm maja e ajsbergut Prause:  A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Qartësisht Mendoni, që jeton në LA, gëzon një marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë. Shikoje kete imazhi i saj (në të djathtën e djathtë) në qilimin e kuq të Ceremonisë së Çmimeve të Organizatës së Kritikëve të X-të (XRCO). (Sipas Wikipedia, la XRCO Awards janë dhënë nga amerikanët Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit duke punuar në argëtim për të rritur dhe kjo është vetëm çmimet e industrisë për të rritur tregojnë rezervuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë.[1]).

Për më tepër, duket se Prause mund të ketë fituar interpretues porno si subjekte përmes grupit më të spikatur të interesit të industrisë porno, Koalicioni i Falas. Subjektet e fituara nga FSC dyshohet se u përdorën për një studim që ajo ishte angazhuar për të forcuar interesat komerciale të i dëmtuar rëndë, por me sa duket fitimprurëse, kompania "Orgasmic Meditation". Shikoje kete Shkëmbim në Twitter midis Prause dhe interpretuesit të rritur Ruby Big Rubousky, Kush eshte nënkryetar i aktorit të aktorëve të interpretuesve të të rriturve (Prause ka fshire kete fije).


Për më tepër, FSC (e cila ka shpenzuar miliona për padi në dobi të industrisë pornografike) ofroi ndihmë Prause në lidhje me të ashtuquajturat "bullies" të saj.

Dyshimi i vërtetë këtu ishte Prause, i cili kishte llogaria e saj në Twitter ndalohet përgjithmonë për ngacmime dhe kërcënime në internet. Në vend që të zbulonte faktet, Prause sajoi një përrallë të lartë që John Adler MD (Stanford) disi e nxori në Twitter. Adler nuk kishte asgjë me këtë. Falënderimet e dërguan me email menjëherë FSC për të pranuar "ndihmën" e tyre me ngacmuesit e saj imagjinarë. Prause atëherë menjëherë fillon të diskutojë me një llogari tjetër të industrisë pse prezervativët në pornografi janë një ide e keqe (pozicioni i industrisë së pornos):

Shumë shembuj të tjerë të Prause që mbështesin axhendën e industrisë porno dhe marrëdhënie të ngushta me interpretues, prodhues, AVN dhe FSC, janë kjo faqe: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?).

Sa i përket Prause që merrte pjesë në kongresin e AVN, Prause tregoi qartë se ajo do të ishte atje në 2019.

Trolling PornHarms (NCOSE), Prause ofron bluza falas për të tjerët të gatshëm për të këndoj me të. T-shirts janë një parodi pa shije të FTND pornografi vret bluzat e dashurisë. 3 fituesit janë yjet pornografikë!

Një nga yjet porno (Avalon) është nga Australia. Ajo i thotë Prause se është shumë e shtrenjtë t'i dërgosh asaj një bluzë. Falënderimi e pyet Avalon se ajo do të dëshironte të merrte bluzën e saj në AVN çmime (prandaj duhet të supozojmë se Prause do të marrë pjesë).

Avalon i thotë Prause që të ketë një kohë të mirë në The Adult Video Awards (i quajtur Oscarët e industrisë së pornografisë).

Përsëri, ka qindra shembuj të tjerë në këtë faqe: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Gary Wilson


PARAZA: dd. 11 Prill 2019. Wilson dërgoi me email kolegun tim Dr. Michael Seto, duke pretenduar se kishte prova se isha i përfshirë në industrinë e pornografisë.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimet janë duke devijuar veten. Unë kurrë nuk kam dërguar email me Dr. Seto. Nëse Prause do të kishte ndonjë dokumentacion, ajo do ta siguronte atë. Shikoni një model këtu?


PARAZA: ee. 19 Prill 2019. Kam marrë një seri kërcënimesh vdekjeje antisemite, misogyniste përmes një forumi mbi Psikologjinë Sot. Shih Email-et e Psikologjisë, të bashkangjitura këtu si Ekspozita 1 (0).

Kjo nuk ka asnjë lidhje me mua, ose me askënd tjetër që unë njoh. Vetëm disa komente të rastit, anonimë, nga miliona, të postuar më poshtë Psikologji Sot postimi në blog nga trollet anonime. Ne nuk e dimë kush i postoi këto komente. Për të gjithë ne e dimë se mund të ketë qenë Falënderimi vetë që postoi komentet për të mbështetur kapuçin e saj të fabrikuar të viktimave, pasi aftësia e saj në krijimin e pseudonimeve është mjaft mbresëlënëse (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur) Unë nuk e them këtë lehtë pasi kam njohuri të dorës së parë të Prause që krijon "kërcënime" të ngjashme dhe gënjen për ato që kanë ardhur nga individë të veçantë që ajo dëshiron t'i shpifë. Unë do të jem më se i lumtur të dëshmoj nën betim për akuza të tilla.

Siç shpjegohet në pjesët e mëparshme, Prause dhe David Ley kanë zhvilluar një a fushatë e pështirë e shpifjeve për të pikturuar në mënyrë të rreme Alex Rhodes, Gabe Deem dhe mua si supremacistë të bardhë ose antisemitë. Një nga arsyet Alex Rhodes tani po hedh në gjyq Prause për shpifje është se ajo akuzoi gabimisht Aleksin se ishte një mbështetës i supremacistëve të bardhë dhe antisemitëve

Gjithashtu, Prause, pseudonimi i saj i dukshëm (@BrainOnPorn) dhe aleatët e saj vazhdojnë të trollojnë temat në Twitter duke më akuzuar në mënyrë të rreme, Gabe Deem, Alex Rhodes etj të të qenurit supremacistë të bardhë ose antisemitë. Ne kemi pak mundësi, sepse Prause dhe aleatët e saj na kanë bllokuar (unë i kam bllokuar ato). Më poshtë janë vetëm disa shembuj të Prause dhe @BrainOnPorn (gjithashtu Prause?) Duke sulmuar pamëshirshëm në internet (duke na quajtur supremacistë të bardhë), edhe pse ajo është duke u paditur për shpifje nga dy palë.

Kjo për mua:

Rreth Alex Rhodes:

Rreth Gabe Deem:

Qindra më shumë mund të ofrohen.


PARAJZA: a. 22 Prill 2019. 1 paraqiti një raport me FBI për këto kërcënime me vdekje që përshkruan historinë e Wilson të paraqitjes në shfaqjet supremaciste të bardha.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Nëse Prause paraqiti një raport të FBI-së mbi mua pse nuk do ta siguronte ajo? Ndoshta sepse unë do ta raportoja atë në FBI për depozitimin e një raporti të rremë.

Siç shpjegohet në seksionet e mëparshme dhe Prezantimi, Prause ka deklaruar publikisht shumë herë se ajo ka paraqitur një raport të FBI-së për mua (për atë krim të imagjinuar që ajo kurrë nuk e lëshon). Në fund të tetorit, 2018 paraqita një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte ngritur ndonjëherë një raport ku më emëronte. Ajo nuk e kishte. Shihni këtë pjesë: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse, ose shkarkoni këtë PDF e kërkesës së FOIA që zbulon se Nicole Prause gënjeu repor të FBI-sët. Në përgjigje të pohimeve të rreme dhe të paligjshme të Prause (dhe siç sugjerohet nga FBI), Unë bëra një raport të FBI në Nicole Prause (Dhjetor, 2018).

Siç është shpjeguar tashmë në pjesët e mëparshme, Prause dhe David Ley kanë zhvilluar një fushatë të neveritshme për të njollosur për të pikturuar rrejshëm Alex Rhodes dhe mua si supremacistë të bardhë ose antisemitë. Një nga arsyet Alex Rhodes tani po hedh në gjyq Prause për shpifje është se ajo akuzoi në mënyrë të gabuar Aleksin si një mbështetëse e supremacistëve të bardhë dhe antisemitëve. Në faqet vijuese unë kam dokumentuar historinë revoltuese të Ley dhe Prause të postimit të "provave" të trilluara për të lidhur mua, Aleksin, Gabe Deem dhe shënjestra të tjera, me epërsinë e bardhë dhe antisemitizmin. Këto seksione të gjera përmbajnë mbi 100 raste të Prause, Ley, RealYBOP dhe miqtë e tyre në Twitter duke biseduar në internet me Gabe, Alex dhe mua me akuza të rreme se ishin supremacistë / nazistë të bardhë.

 1. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Nicole Prause për të shpifur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 2. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Prause sulmon Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve)
 3. Qershor, 2019: David Ley dhe Prause (si RealYBOP Twitter & "shkencëtar") vazhdojnë fushatën e tyre për të lidhur forume të rikuperimit të pornografisë me supremacistët / nazistët e bardhë
 4. Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause & David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap / Alexander Rhodes me nacionalizmin e bardhë dhe nazist
 5. Nëntor, 2018: Prause rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes
 6. Këtu shkojmë përsëri: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause, @BrainOnPorn & David Ley dhe përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalistët e bardhë dhe nazistët

PARAZA: b. 22 Prill 2019. Detektivi Perez përcaktoi që këto ishin shkaqe të reja të veprimit dhe kërkoi që të paraqisja një ankesë për kërcënime penale në LAPD. Raporti im u caktua Incidenti Nr. 190423001757, dhe ai mbetet nën hetim me Gary Wilson si personi i vetëm i njohur me interes.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Çfarë BS. "Personi i njohur me interes?" Per cfare? Edhe një herë, si me pothuajse çdo pretendim tjetër nga Prause, ajo nuk mund të sigurojë dokumentet që duhet të ketë në zotërim të saj - siç është një "raport i incidentit" i pretenduar.

Nëse Prause do të kishte paraqitur një raport policor mbi mua, për ndonjë arsye, ajo mund të presë që të raportohet në LAPD për paraqitjen e një raporti të rremë policie.


PARAZA: c. 9 maj 2019, Kam punësuar një avokat, Wayne Giampetro, JD, për t'i dërguar një letër pushimi dhe dëshirimi Gary Wilson për të ndaluar pretendimet e tij të reja shpifëse.

Letra e 9 majit 2019 nga ish- BackPage avokat Giampietro (Prause gaboi emrin e tij) ishte nuk nje leter pushimi dhe desist. Përkundrazi, ishte një përgjigje në një letër pushimi dhe heqje dorë dërguar nga firma ime ligjore e markës tregtare, Fitch, Even, Tabin & Flannery që adreson shkeljen e markës tregtare të Prause (më poshtë).

Disa paragrafë të letrës 3-faqëshe (me përgjigje) të Giampietro përsëritën gënjeshtrat e Prause se faqet e mia që dokumentojnë shpifjen dhe ngacmimin e saj të vazhdueshëm përbëjnë "sulme të pavërteta shpifëse ndaj Dr. Prause". (Të tilla si këto 3 faqe kryesore):

Letra e Giampietro renditi disa nga të njëjtat gënjeshtra të Falënderimit të dokumentuara në këtë faqe aktuale. Ai gjithashtu kërkoi që unë menjëherë të hiqja të gjitha faqet që dokumentonin sjelljet joetike dhe të paligjshme të Prause, dhe që të përmbahesha nga shtimi i ndonjë "akuze të ngjashme" në YBOP.

“Këto deklarata të bëra nga klienti juaj janë të rreme, shpifëse dhe të veprueshme. Ai duhet t'i heqë ato menjëherë nga faqja e tij e internetit dhe të përmbahet nga postimi i akuzave të ngjashme në të ardhmen. “

Që nga 9 maji kam shtuar disa faqe të reja në lidhje me shkeljen e markës tregtare / mbledhjen e markës tregtare dhe ngacmim / shpifje nga RealYBOP Twitter (një pseudonim i dukshëm Prause), dy të lidhura me Hilton Rhodes padi për shpifje, një faqe e gjerë që dokumenton Prause shpifje dhe ngacmim të Alex Rhodes dhe rreth 20 seksione të reja të Faqja e falënderimeve # 2 duke dokumentuar aktet e saj të përshkallëzimit të ngacmimit dhe shpifjes. Pra, jo, Z. Giampietro, nuk do të përmbahem nga ekspozimi i klientit tuaj si një shpifës seriali, ngacmuesi dhe sulmi në internet. As Hilton, Rodos, apo shumë viktima të Prause, të cilët kanë paraqitur deklarime të betuara për të në gjykatën federale.

Meqenëse Prause shpesh cicërima ose postë elektronike në letrat e avokatëve të saj, duke i keqinterpretuar përrallat e saj si faktike, unë jam i detyruar të zbuloj më poshtë gënjeshtrat e Z. Giampietro (mbeten tyt). Ashtu si në letrën e saj të pushimit dhe dëshirës për vitin 2015, 9 maji i Giampietroth letra dhe të gjitha letrat pasuese nga Giampietro, Prause nuk ofron prova për të mbështetur pretendimet e saj të fabrikuara për kapuç viktimë.

Giampietro - “Më në fund, pavarësisht se ishte paralajmëruar në vitin 2015 nga këshilltari i Dr. Prause, Z. Wilson ka vazhduar breshërinë e sulmeve të pavërteta shpifëse ndaj Dr. Prause. Me sa duket ai ka filluar një hakmarrje kundër Dr. Praise dhe të tjerëve me të cilët ajo është e lidhur. Vetëm emri Dr. Prause shfaqet në më shumë se 4000 faqe të faqes në internet të Wilson, dhe mbi 108,000 herë me të lidhja e tij në internet."

Gjithçka që kam kronikuar në lidhje me Prause është e vërtetë, dhe asgjë nga avokatët e Prause 2015 (para-Giampietro) që pretendohej në C&D nuk ishte e vërtetë. Falja është gënjeshtër. Së pari, siç mund ta shihni nga ky kërkim, Emri i Prause shfaqet në vetëm 110 nga 13,000 faqe të YBOP - jo 4,000 faqe siç pohoi False rrejshëm. Shumica dërrmuese e këtyre përmendjeve janë lidhje me faqet e tjera që përmbajnë kritikat e mia dhe të të tjerëve për shumë gazeta dhe artikuj të dyshimtë të Prause (Unë qëllimisht bëj shumë lidhje të brendshme).

Falënderimi nuk është studiuesi i vetëm, punën e të cilit unë e analizoj. Për shembull, YBOP përmban kritika për shumë letra të Josh Grubbs, gjë që rezulton në emri i tij duke u shfaqur 70 herë në një kërkim të YBOP.

Sa i përket pohimit të saj se ka 108,000 përmendje të "Falënderimit" në YBOP, kjo gënjeshtër ishte zhbënur tashmë në këtë seksion.

Giampietro - “Ndërsa një mosmarrëveshje në lidhje me çështje me interes publik është një gjë, bërja e akuzave të rreme dhe shpifëse kundër Dr. Prause është e pambrojtur. Ndër pretendimet e rreme që Wilson ka bërë kundër Dr. Prause janë: ajo është angazhuar në "ngacmim të fiksuar dhe të pandërprerë kibernetik" kundër Wilson "

Në fakt, ajo is i përfshirë në "ngacmim kibernetik obsesiv, të pandërprerë" kundër meje. Dokumentacioni i gjerë: Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4Faqja 5.

"Ajo i thotë një të varuri nga pornografia të vizitojë një prostitutë (një shkelje e etikës së APA dhe ligjit Calfornia)"

Oops. Falënderimet kapen në një gënjeshtër tjetër. Më poshtë është një pamje e përgjigjes origjinale të Prause postuar si përgjigje e kësaj pyetjeje Quora (Prause ka fshirë përgjigjen e saj): Si mund ta kapërcej masturbimin dhe / ose varësinë nga pornografia? Cilat janë metodat më të mira? Sugjerimi i Prause për të vizituar një prostitutë është në paragrafin e fundit:

ajo është "joprofesionale dhe joetike"

Padyshim që Po ashtu një shpifës serial dhe ngacmues.

ajo u pushua nga puna, u ndërpre dhe / ose u qortua nga Universiteti i Kalifornisë,

Kurrë nuk tha që ajo ishte. Sidoqoftë, UCLA nuk e rinovoi kontratën e Prause (në fund të 2014 ose në fillim të 2015). Kjo përkoi me Falënderoni ngacmimin dhe shpifjen e kolegut të UCLA, Rory Reid (Dr. Reid është ende në UCLA). Shpresoj që një gjykatë të hetojë ngjarjet aktuale rreth largimit të Prezës nga UCLA, ngacmimit të saj të Rory Reid dhe çdo kërcënimi ligjor të bërë nga Prause ndaj personelit të UCLA.

ajo falsifikoi ose përdori të dhëna "fals" në studimet e saj

Kurrë nuk e tha këtë. Sidoqoftë, unë dhe të tjerët e kemi theksuar atë ajo ka një histori të gjatë të keqkarakterizimit me qëllim të gjetjeve aktuale të hulumtimeve që kanë të bëjnë me pornografinë (përfshirë edhe vetë).

ajo ka qenë, ose është aktualisht, e financuar ose ka marrë mbështetje materiale nga pornografia organizatat

ajo është vetë, e përfshirë në industrinë e pornos

Kurrë nuk e tha më lart. Qesharake se si Prause e ka bërë këtë pretendim disa herë në Twitter, në letra të ndaluar dhe të hequr dorë, dhe në dokumente gjyqësore, megjithatë ajo kurrë nuk mund të sigurojë një pamje nga unë duke thënë këto gjëra.

RE: Përpjekja e Prause për të vjedhur URL-në dhe markën time tregtare: Duke ditur që ajo do të humbiste një padi federale (e cila do të shkonte përpara), Nicole Prause tërhoqi orvatjen e saj të paligjshme për të hipur në markat e mia YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Më 18 tetor 2019, Zyra e Patentave dhe Markave të Bashkuara vendosi një gjykim kundër Prause (kërkuesi):

YBOP legjitime, ky website, qëndron në markën, shërbimet dhe burimet e saj dhe po vazhdon të ndërmarrë hapa ligjorë për të adresuar aktivitetet shkelëse dhe të padrejta të Nicole R. Prause dhe pronarit nominal të URL-së Daniel Burgess.


PARAZA: d. 28 maj 2019. Kam thirrur 9-1-1 sepse besoja se serveri i procesit që përpiqej të më shërbente me këtë padi ishte i lidhur me Gary Wilson. Duke ditur që Hilton tani kishte adresën time të shtëpisë dhe mund t'i tregoja Gary Wilson se ku jetoja, unë i njoftova menaxherit tim të apartamenteve në të njëjtën ditë se do të lëvizja.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Më shumë falsifikim i viktimave nga kryesi. Siç është shpjeguar në hyrje, Nuk mund të kujtoj se kisha qenë në Los Angeles që kur u bëra i vetëdijshëm për Dr. Prause (2013). Përsëri, ajo filloi duke bërë publike këtë trillim në korrik, 2013 (disa ditë pas Unë kritikova studimin e saj për EEG). Në vitin 2019, Diana Davison u bë gazetarja e parë që hetoi pretendimet e Prause për kapuç viktimash. Gjatë më shumë se një jave komunikimesh me Davison, Prause nuk ishte në gjendje të siguronte ndonjë provë tjetër përveç raportit pa kuptim të LAPD-it të Praus-it që unë ndoqa një konferencë gjermane, e cila Prause gënjeu se dëshironte të merrja pjesë. Ekspozimi i Davison ': Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Nicole Prause.

Diana Davison gjithashtu prodhoi këtë 6 video-minutë në lidhje me kapelen e rreme të viktimave të Prause dhe paditë për shpifje të ngritura kundër Prause. Davison kaloi një javë duke kërkuar Falize për ndonjë provë faktike që ajo ishte ngacmuar ose dredhuar. Falënderimet nuk kishin asnjë:

Kur Davison i kërkoi Prause të sigurojë ndonjë provë që ajo ishte viktimë, Falënderimet pushuan komunikimet:

Fjalia e vetme e Davison-it përmbledh tërë këtë faqe.


PARAZA: e. 13 qershor 2019. Wayne Giampetro, JD, i dërgon një letër tjetër pushimit dhe heqjes dorë Gary Wilson për të ndaluar pretendimet e tij të reja shpifëse.

Megjithatë, një gabim tjetër i emrit të avokatit të saj. Edhe një herë, Prause keqpërfaqëson komunikimet e saj si diçka që nuk është.  Ashtu si me letrën e Giampietro's 9 maj, Tij qershor 13th letër ishte nuk nje leter pushimi dhe desist. Ai përmbante kërkesat e zakonshme që unë të pushoja së bëri gjërat që nuk i kam bërë. Në të vërtetë, letra e Giampietro (e shkruar qartë nga Prause) ishte thjesht një përgjigje e zymtë, e pasaktë në fakt, ndaj 11 qershorit të avokatit timth letër, e cila është riprodhuar më poshtë (PDF e letrës sime të 11 Qershorit për të Falënderuar).

-------

-----


PTRUPIM: f. 21 qershor 2019. Unioni i Lirive Civile Amerikane udhëzoi Gary Wilson në një letër që të mos kërcënonte veten time dhe një grup shkencëtarësh dhe terapistësh me gjyqe dashakeqe, të pabazuar. Shih Korrespondencën ACLU, bashkëlidhur këtu si Ekspozita 1 (P).

Letra në fjalë nga ACLU e Kalifornisë Jugore për avokatët e mi nuk më akuzoi, nëse ishte e vërtetë, për kërcënim ndaj dikujt ose për përfshirje në çështje gjyqësore të dëmshme dhe të pabazuara. Përkundrazi, ACLU e Kalifornisë Jugore injoroi të gjithë përmbajtjen e letrës së ndalimit dhe heqjes dorë të dërguar nga avokatët e mi në Prause duke kërkuar që ajo të ndalonte shkeljen e markave të mia tregtare dhe të tërhiqte kërkesën e saj USPTO për to. Në vend të kësaj, ACLU e Kalifornisë Jugore në mënyrë të pashpjegueshme zgjodhi të zgjedhë vishnje dhe të merret me kërkesën e mëposhtme të hedhjes në letra C&D me 8 faqe, e themeluar mirë, që adreson çështje të markave tregtare:

"[R] efrain nga zhvlerësimi dhe shpifja e trurit tuaj në PORN dhe të drejtorit dhe bashkëpunëtorëve të tij."

ACLU adresuar vetëm # 8 në listën time të 8 kërkesave - duke injoruar gjithçka tjetër, dhe fokusin kryesor të letrës sime C&D, e cila ishte për të:

ACLU e Kalifornisë Jugore pretendoi se kjo frazë ishte e gabuar, që një pretendim për shpifje nuk do të mbizotëronte, dhe kërkoi që avokatët e mi,

"Ju lutemi përmbaheni nga bërja e kërkesave të pambështetur dhe të gabuara."

Mendjet e arsyeshme mund të ndryshojnë nëse kërkesa për t'u përmbajtur nga pabarazia dhe shpifja ishte e gabuar ose e pambështetur, dhe ju mund të lexoni përgjigjen time ndaj ACLU të Kalifornisë Jugore më poshtë, dhe në këtë PDF: Letra e Gary Wilson drejtuar SoCal ACLU 6/23/19

Sidoqoftë, kërkesat e lidhura me markën tregtare në letrën e pushimit dhe heqjes dorë ishin të bazuara mirë dhe është befasuese që ACLU e Kalifornisë Jugore i injoroi këto plotësisht në përgjigjen e saj të ngushtuar me kujdes. Prause që atëherë ka postuar në mënyrë të përsëritur përgjigjen e ngushtë të veçantë të ACLU, në mënyrë të plotë, në mediat sociale, në disa raste të shoqëruara nga një pretendim i pambështetur se ACLU po e përfaqësonte atë.

Duke krijuar këtë mjet PR për Prause, i cili në mënyrë të pashpjegueshme dështoi të adresojë provat e bollshme të shkeljes së markës tregtare, ACLU e Kalifornisë Jugore në mënyrë të pashpjegueshme hodhi peshën e saj pas përpjekjes së Prause për të ngecur my fjalim i lirë me anë të aplikacioneve të saj të papërcaktueshme për markat e mia tregtare (duke përfshirë një markë tregtare për URL-në time aktuale), dhe menaxhimin e saj të dukshëm të të dy një faqe në internet që shkel në markat e mia dhe një llogari të lidhur me media sociale që shkel. Kjo llogari në Twitter (@BrainOnPorn) rregullisht më shpif dhe shumë njerëz të tjerë me të cilët Prause nuk pajtohet.

Qershor 24, 2019

Hector Villagra, Drejtor Ekzekutiv

Peter Eliasberg, Shefi Këshilltar

ACLU e Kalifornisë Jugore

1313 W 8th St #200

Los Angeles, CA 90017

Re: Shpërndarja e gabuar e burimeve të ACLU

Të nderuar Z. Villagra dhe Z. Eliasberg,

Emri im është Gary Wilson. Që nga Nëntori 2010, unë kam operuar një uebfaqe popullore të quajtur YourBrainOnPorn.com. Unë jam gjithashtu autori i një libri të lexuar gjerësisht të titulluar Brain juaj në Porno. Uebfaqja dhe libri ekzaminojnë kërkimet shkencore aktuale mbi efektet e pornografisë në trurin e njeriut. Perspektiva e tyre është që pornografia në internet mund të nxisë mosfunksionimin seksual dhe varësinë. Por, natyrisht, organi gjithëpërfshirës i hulumtimit që ata paraqesin flet vetë.

Kohët e fundit, një grup i "ekspertëve" të vetëshpallur që kundërshtojnë me forcë se pornografia ka ndonjë efekt të dëmshëm psikologjik, fiziologjik ose neurologjik, krijuan një faqe në internet të quajtur RealYourBrainonPorn.com. Uebfaqja ishte projektuar dhe tregtuar në një mënyrë që synon të ngatërrojë publikun, veçanërisht secilin që kërkon faqen time me emër. Shkoi aq larg sa të lëshojë një shtyp duke kërkuar një lëshim të dhënash nga qyteti im i lindjes, Ashland, Oregon, një prekje veçanërisht e mërzitur, e cila as ajo dhe "ekspertët" e saj nuk kanë ndonjë lidhje me Ashland.

Unë nuk kam asnjë problem me njerëzit që diskutojnë dhe debatojnë për hulumtimet që nxjerr në pah faqja ime, ose mendimet që unë dhe të tjerët shprehim atje. Sidoqoftë, unë vë problem me njerëzit që përdorin shenja të ngjashme ngatërruese për të përvetësuar vlerën e pronës intelektuale që kam kaluar vite duke u zhvilluar. Kjo është arsyeja pse avokatët e mi dërguan një letër pushimi dhe heqje dorë nga ata që duket se qëndrojnë pas RealYourBrainonPorn.com më 1 maj 2019 ("C&D"). Një kopje e C&D përfshihet në këtë letër (shtojcat e saj të disponueshme sipas kërkesës).

Javën e kaluar, për habinë time të madhe, avokatët e mi morën një letër nga Z. Eliasberg mbi ACLU të palëvizshëm duke kritikuar një kërkesë të bërë në C&D që "RealYourBrainOnPorn" dhe "ekspertët" e lidhur me të të mos shpifnin dhe të nënçmonin mua dhe faqen time të internetit. Pas pak, një nga personat më të shquar të lidhur me "RealBrainOnPorn" doli në mediat sociale (1, 2, 3, 4), dhe Scribd duke kërkuar "përfshirjen" e ACLU në "çështjen e saj".

Unë nuk jam avokat. Unë nuk do të përpiqem t'i përgjigjem përgjigjes së Z. Eliasberg në dukje të plotë, megjithëse të përqendruar ngushtë, në C&D. (Megjithatë, ju lutemi kini parasysh se i njëjti person që festoi "përfshirjen" e ACLU ka bëri deklarata të shumta shpifëse për mua personalisht - përfshirë atë që unë kam bërë "kërcënime me vdekje" kundër saj dhe e kam "kapur" atë - asnjëri prej tyre nga distanca nuk është i vërtetë. I njëjti person është gjithashtu i pandehuri në një proces gjyqësor për shpifje aktualisht në pritje në Teksas duke pretenduar sjellje të ngjashme në mënyrë të egër.)

Por, unë dua të shpreh zhgënjimin tim të thellë që organizata juaj ka zgjedhur të heqë dorë nga kjo çështje e drejtpërdrejtë e pronësisë intelektuale. Si është mbrojtja e markës sime një shqetësim ndaj fjalës së lirë? A do të hidhte organizata juaj peshën dhe reputacionin pas dikujt që, për shkak të mosmarrëveshjeve për përmbajtjen e tregimeve në Los Angeles Times, botoi një gazetë (jo-parodi) të quajtur "The Real Los Angeles Times" e cila paraqiste një logo dhe ueb konfuzionale të ngjashme. adresë, lëshoi ​​njoftime për shtyp nga El Segundo, dhe bëri akuza të çuditshme, të rreme për Norman Pearstine?

Unë jam një mbështetës i fortë i misionit tuaj publik. Liria e fjalës dhe e shprehjes janë të rëndësishme për mua. Unë operoj faqen time në internet kryesisht nga xhepi im. Pamjet e mia nuk janë gjithmonë të njohura. Unë vij nën sulme personale, të rreme dhe shpesh herë të egër, nga grupe të organizuara të interesit (dhe të paktën disa nga njerëzit e lidhur publikisht me "RealBrainOnPorn") mbi baza gati-ditore për ato që unë them, mbrojtur dhe besoj.

Nëse ndonjë gjë, do ta imagjinoja ACLU-në e Kalifornisë Jugore do të ishte një aleat për të mbrojtur të drejtën time për të folur në lidhje me një temë që unë besoj se ka një rëndësi të madhe publike. Unë kurrë nuk do të prisja që organizata juaj të rreshtohej në anën e një grupi, misioni i të cilit është të hesht zërin tim, ndër të tjera, duke u përpjekur të ngatërrojë publikun se kush flet.

Në përmbyllje, unë kërkoj që ju të lutemi të sqaroni: a po ofron ACLU e Kalifornisë Jugore përfaqësim ligjor ose duke u shoqëruar ndryshe me faqen e të ashtuquajturës "RealBrainOnPorn" dhe / ose "ekspertët" që i kanë dhënë emrat e tyre? Nëse po, cili prej tyre? Nëse jo, atëherë cili është qëllimi i ACLU këtu? Sinqerisht shpresoj se nuk është që të shpenzojë burimet e tij të çmuara duke mbështetur një përpjekje për të keqpërdorur pronën time intelektuale në mënyrë që të mbaj të drejtën time për të folur.

Pres përgjigjen tuaj.

Shumë me të vërtetë e juaja,

Gary Wilson

cc: David Rogers, Drejtor Ekzekutiv

ACLU e Oregon

PO Box 40585

Portland, OSE 97240

Unë kurrë nuk kam marrë një përgjigje nga ACLU duke sqaruar rolin e saj në këtë çështje.

Thënë kështu, RealYourBrainonPorn Twitter (me gjasë i menaxhuar nga Prause) vazhdon të keqpërfaqësojë dhe armatojë letrën ACLU. Prause / RealYBOP krijoi një njoftim për shtyp duke e postuar atë (dhe duke e keqarakterizuar atë) në një sit dokumenti:

RealYBOP ka vendosur edhe letrën ACLU në faqen e saj:

Në fakt, duke qenë një sulmues i rreptë në internet, RealYBOP (me sa duket i menaxhuar nga Prause) cicëron vazhdimisht letrën ACLU:

RealYBOP (Falënderim?) Shpesh hyn në temat ku unë kam cicëruar ose ku është përmendur YBOP, duke cicëruar letrën ACLU (gjithmonë duke paraqitur keq atë që thuhet në të vërtetë). RealYBOP (Falënderim?) Shpesh bllokon llogaritë e Twitter, pastaj cicërimat nën llogaritë duke shpresuar se pronari i llogarisë nuk do të presë aktivitetin e saj të dëmshëm, siç bëri këtu me mua dhe të tjerët:

RealYBOP (Faleminderit?) Shpesh etiketon njerëzit që njoh, duke përshkallëzuar ngacmimet e saj (SASH, John Foubert, Gail Dines). Në këtë cicërimë të neveritshme Prause kryen raste të shumta të shpifjeve në vetvete:

Ja RYBOP (Falënderim?) I shtrirë në një cicërimë, duke pretenduar në mënyrë të rreme se unë kam humbur procese gjyqësore të shumta kundër saj ose RealYBOP. E vërteta: Unë ende nuk kam ngritur një padi të vetme, kundër askujt.

RealYBOP (një pseudonim i dukshëm i Falënderimit) shpesh kombinon letrën ACLU me vendimin e WIPO. Në këto cicërima unë jam "i egër për shkencëtarët" për përpjekjen për të mbrojtur markën time tregtare:

Thjesht një shije e reklamuesit të vërtetë në internet, Faleminderit. Beteja ligjore për markën time dhe zbatimi i saj vazhdon.


PARAZA: g. 1 korrik 2019. 1 e zhvendosi shtëpinë time përsëri për shkak të frikës nga ndjekja e Wilson sepse Donald Hilton, i cili punon me Wilson, kishte adresën time të shtëpisë.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Më shumë histori të rreme të viktimave dhe histori të larta nga ngacmuesit serialë, shpifësit, cyberstalker, Nicole Prause.

Përditësimet (Gusht, 2020) Falënderimi ngriti falimentimin për të provuar që: 1) Të iki duke paguar atë që ligji tha se më detyrohej mua (tarifat e avokatit), për humbjen e një padie SLAPP, dhe, 2) Shmang 3 padi shpifjeje të ngritura kundër saj (Don Hilton, Aleks Rodos, Aaron Minc) Në regjistrat e saj të falimentimit ajo deklaron, nën dënimin me dëshmi të rreme, se ka qëndruar në një vend për ato 3 vitet e fundit.

Mitologjia e saj e hartuar me kujdes, e lëvizur gjithmonë me dëshpërim për shkak të 'ndjekjes' të copëtuar.

Azhurnimi # 2 (gusht, 2020): Vendimet e gjykatës zbuluan plotësisht Nicole Prause si autore, jo si viktimë. Në Mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për ndjekje). Në kërkesën e Prause për urdhërin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë që unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Kam ngritur një padi anti-SLAPP kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor (TRO) për të heshtur dhe përndjekur mua. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë TRO-së së saj mashtruese, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Në thelb, Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.


PARAZA: h. 4 korrik 2019. Wilson dhe Robinson marrin shërbimin ligjor të letrës së Z. Giampetro të Pushimit dhe Desist në shtëpinë e tyre në Ashland, OR. Shikoni Shërbimin e Ndërprerjes dhe Heqjes, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (P).

Falënderimi përshkallëzon kërcënimet dhe ngacmimet e saj duke dërguar një letër falsiteti dhe dëshire për shtëpinë time rreth orës 10:00 (riprodhuar më poshtë). Meqenëse Prause nuk e paraqiti këtë letër me keqpërfaqësimet e saj, unë e siguroj më poshtë.

Avokati i Prause thotë se unë vazhdoj të bëj akuza, deklarata dhe botime të rreme, megjithatë ai nuk arrin të sigurojë një shembull të vetëm. Giampietro aludon në “tetë postime të reja që sulmojnë dhe shpifin Dr. Prause, ” ende nuk ka lidhje ose pamje të ekranit. Giampierto Standard / Falënderim. Sidoqoftë, supozova që Prause ishte i mërzitur që e zhbëna atë faktikisht të pasaktë në 2 korrik, Daily Beast artikull në këtë seri tweet:

Më thanë gjithashtu në 4 korrik 2019 se "Dr Prause ka arritur në fundin e durimit të saj me Z. Wilson". Këto kërcënime nuk ishin vetëm të pabaza, por edhe bosh. Jo vetëm që bën më sipër Fijet e Twitter mbeten, Që atëherë kam shtuar 30 seksione të reja në Faqja e falënderimeve # 2dhe Faqja e falënderimeve # 3, dhe këto faqe të gjera kronikojnë shpifjen dhe bisedat kibernetike gjithnjë e në rritje të Prause:

Letra e falsit e pushimit dhe heqjes dorë nga Prause

Ne kemi zgjedhur të mosrespektojmë kërcënimin e mësipërm të pambështetur.


PARAZA: I. 18 korrik 2019. Wilson ngriti një ankesë të Organizatës Botërore të Pronës Intelektuale kundër meje për një faqe në internet që ai e dinte që unë nuk e zotëroja, duke kërkuar që unë të punësoja përsëri një avokat për të vërtetuar se nuk zotëroja faqen e internetit.

Avokatët e mi paraqitën një ankesë duke kërkuar që WIPO të bëjë një rishikim administrativ të keqpërdorimit të dukshëm të markës sime në URL www.realyourbrainonporn.com. Ankesa fillimisht emëroi vetëm Nicole Prause. Kjo kishte kuptim të përsosur pasi Prause (1) më ngacmonte, duke bërë thirrje në internet dhe duke shpifur me vite, (2) ishte dukshëm pas llogarisë RealYBOP Twitter llogari reddit, (3) ishte qartë ai që krijoi E ashtuquajtura faqe kërkimore e RealYBOP, dhe (4) kishte kohët e fundit paraqiti një kërkesë për markë tregtare për të marrë YourBrainOnPorn dhe YourBrainOnPorn.com:

Avokatët e mi e emëruan vetëm fillimisht Prause sepse duket se ajo menaxhon faqen, pavarësisht nga pronari i procesverbalit. Për shembull, ka korrespodencë nga disa prej tyre "ekspertët" të emëruar në www.realyourbrainonporn.com se ata shikuan Prause, jo Burgess, për të hequr informacionin rreth tyre nga faqja (si përgjigje) letrat e avokatëve të mi pushojnë dhe heqin dorë nga ekspertët). Nga eksperti i RealYBOP Alan Mckee:

Nga ish kolegu i Universitetit të Indianës dhe bashkë-autor, Peter Finn:

Në fakt, asnjë nga ekspertët nuk përmendi përfshirjen e Daniel Burgess në përgjigje të letrave të pushimit dhe heqjes dorë që morën.

WIPO iu përgjigj ankesës fillestare që, në të vërtetë, Daniel Burgess ishte pronari i faqes së rekordeve, kështu që Burgess iu shtua ankesës së ndryshuar: Ankesa e Ndryshuar Përfundimisht e WIPO: Gary Wilson v. Burgess and Prause (RealYourBrainOnPorn). Ekspozitat mbështetëse:

Në shumë zhgënjyese Vendimi i WIPO arbitri gjithashtu e pa Prause si palë: "Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC ndajnë përfshirjen në kontrollin e faqes në internet."Ekstrakt nga mendimi i WIPO:

Ankesa e Ndryshuar gjithashtu emëron Dr. Nicole Prause dhe Liberos LLC si të Paditur. Ata nuk figurojnë në bazën e të dhënave të regjistruesit WhoIs në lidhje me Emrin e Domainit, por ka arsye për të besuar se Dr. Prause është një person kryesor në "grupin e psikologëve dhe shkencëtarëve" që është përgjegjës për faqen e internetit të të Paditurit, sipas Response. Ajo është eksperti i listës së dytë në sit, me lidhjen e saj të treguar si "Liberos". Dy nga ekspertët që iu përgjigjën kërkesës së ankueses thanë se morën pjesë në ftesën e saj. Firma juridike që iu përgjigj në emër të saj letrës së kërkesës së Ankuesit është e njëjta firmë juridike që përfaqëson të Paditurin në këtë procedurë. Dr Prause "DBA Liberos LLC" aplikoi për regjistrimin e markës tregtare të Shteteve të Bashkuara për BRAIN TUAJ POR. Baza e të dhënave në internet e Sekretarit të Shtetit të Kalifornisë tregon se Liberos LLC është një kompani me përgjegjësi të kufizuar në Kaliforni, për të cilën Nicole Prause është agjenti i regjistruar.

Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC ndajnë përfshirjen në kontrollin e uebfaqes së lidhur me Emrin e Domainit, si dhe interesa të përbashkëta në këtë procedurë, dhe nuk ka treguar asnjë paragjykim material për ata në rast se procedimi vazhdon me Dr. Prause dhe Liberos LLC si të paditur. Shiko Pasqyrë e WIPO e Pamjeve të Panelit të WIPO mbi Pyetjet e zgjedhura UDRP, Edicioni i tretë ("Pasqyrë e WIPO 3.0"), seksioni 4.11.2.

Në përputhje me rrethanat, Paneli lejon Ankesën kundër të anketuarve të shumëfishtë siç përcaktohen në titullin e mësipërm dhe u referohet këtyre palëve kolektivisht më poshtë si "i Padituri".

Siç vuri në dukje arbitri, të dy Prause dhe Burgess përfaqësohen vërtet nga avokati i Prause Wayne B. Giampietro nga Poltrock & Giampietro. Nëse Prause nuk do të kishte asnjë përfshirje në www.realyourbrainonporn.com, pse avokatët e saj (të cilët vazhdojnë ta përfaqësojnë atë në lidhje me shkeljen e saj në markat e mia tregtare) gjithashtu përfaqësuan Daniel Burgess?

Rastësisht, para kësaj mosmarrëveshjeje, Giampietro përfaqësonte një palë të lidhur me të Backpage (një treg në internet që ishte mbyllur për trafikimin e të miturve). Backpage.com u mbyll nga qeveria federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit të qenieve njerëzore dhe prostitucionit". (Shihni këtë Sot USA Artikulli: Aktakuza 93-akuze për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër Backpage themeluesit). Aktakuza u akuzua Backpage pronarët, së bashku me të tjerët, për komplotin për të lehtësuar me vetëdije veprat penale të prostitucionit përmes faqes së internetit, dhe pretenduan se personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shihni - https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, Backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me këshillën e Prause Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Prause ka armatosur vendimin e WIPO përmes një deklarate për shtyp dhe në mënyrë të vazhdueshme tweets një lidhje në faqen WIPO sikur e shfajëson plotësisht atë (PDF me 45 faqe të tweet-eve "WIPO" nga RealYourBrainOnPorn & Prause).


PARAJZA: j. 30 korrik 2019. Wilson foli për më shumë se një orë në një shfaqje anti-pornografike në lidhje me këtë proces gjyqësor (https://www.youtube.com/watch?v=OmjgpuOmunw). Wilson deklaroi për kolegët e mi dhe mua, "Unë shpresoj se ata janë duke parë ... sepse ata kurrë nuk do të më ndalojnë."Unë raportova kërcënimin e tij te detektivi i LAPD që heton kërcënimet kriminale me vdekje dhe prokurori i Los Angeles.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Ajo pretendon se ka paraqitur një raport policor, por nuk arrin të sigurojë një kopje të saj. (Nëse ajo e bëri këtë, policia e injoroi me kujdes, pasi askush nuk më ka kontaktuar me mua.) Nëse Prause do të më raportonte në polici për ta thënë këtë, atëherë unë do ta raportoj atë në LADP për paraqitjen e një raporti të rremë të policisë. Gënjeshtra të shumta nga Prause:

 1. Falënderimet vazhdojnë t'i referohen ankesës administrative të WIPO si një proces gjyqësor. Nuk ishte një proces gjyqësor. Qëllimi i tij ishte të përpiqesh të bësh një padi të panevojshme. (PDF me 45 faqe të tweets "WIPO" nga RealYourBrainOnPorn & Prause).
 2. Podcast me Mark Queppet nuk ishte të gjithë lidhje rasti i shkeljes së markës tregtare rasti i mbledhjes së markës tregtare. Gjysma e parë e shfaqjes kishte të bënte me varësinë e pornos dhe efektet e përdorimit të pornos. Vetëm në gjysmën e dytë u futëm në RealYBOP, Prause dhe miqtë e saj duke ngacmuar dhe shpifur mua dhe të tjerët, dhe Prause duke u përpjekur të vidhja markën time.
 3. Falënderimi me qëllim hoqi kontekstin tim duke thënë se "ata kurrë nuk do të më ndalojnë". Për çudi ai kontekst ishte fushata e pandërprerë 7-vjeçare e Prause e ngacmimeve, bisedave kibernetike dhe shpifjeve, si dhe përpjekja e saj për të vjedhur markën dhe URL-në time.

Sa për "Unë shpresoj se ata janë duke parë ... sepse ata kurrë nuk do të më ndalojnë“, Dëgjoni vetë. Diskutimi ynë i ngacmimit dhe shpifjes fillon në 28:20. "Puna"ata kurrë nuk do të më ndalojnë”Ndodh nga 40:43 në 42:00. Transkript:

Gary: ["Ekspertët" pro-pornografisë në RYBOP nuk marrin kurrë studime, prova ose përmbajtje të argumenteve të mia dhe studimet e cituara në faqen time të internetit.]

Në vend të kësaj, sepse nuk munden, ata janë angazhuar në shpifje, sulme personale dhe prapa skenave raportimin e njerëzve në bordet shtetërore, në mënyrë që t'i trembin ata dhe t'i heshtin ata, duke i penguar ata të flasin.

Por ata nuk do të më ndalojnë. Ata nuk po më mbyllin. Dhe ata kurrë nuk do të më heshtin. Sulmet e tyre vetëm më bëjnë që unë dua ta vështroj më shumë.

Pra, djema, nëse po e dëgjoni këtë tani, dhe mendoni se do të më ndaloni. Ju mendoni se do të merrni faqen time të internetit. Nuk po ndodh, shok. Nuk do të ndodhë.

Mark: Epo unë jam shumë i lumtur që e dëgjova këtë sepse kjo është një dhimbje e madhe në prapanicë që ata po ju mbajnë, dhe unë e di…

Gary: Po, dhe është e kushtueshme. Ne duhet të kemi avokatë, por ne do të paguajmë për avokatët. Nëse është e nevojshme, ne do të paguajmë avokatët për paditë për shpifje. Ne nuk do të frikësohemi nga ky grup.


PARAQITJE: l 24 gusht 2019. Wilson ia paraqiti përgjigjen Hilton kësaj gjykate Google Scholar për indeksim. Shikoni Dokumentet e Google Scholar, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (R). Studiuesi i Google është burimi kryesor që shkencëtarët përdorin për të gjetur artikuj të vlerësuar nga kolegët. Ajo nuk indekson pdf-të nga një faqe në internet përveç nëse ato paraqiten për indeksim. Kjo do të thotë që shkencëtarët që përdorin këtë burim për të kërkuar kërkime që unë kam kryer, në vend të kësaj, do të gjejnë këtë proces gjyqësor shpifës. Lidhja gjithashtu do të dërgohet me email për mijëra njerëz, në mos miliona, të cilët regjistrohen për të marrë njoftime të Google Scholar.

Asnjë provë e siguruar nga NP. Fotografitë e saj nga padia e Hilton në studiuesin e Google nuk dëshmojnë asgjë. Ndoshta ajo e postoi vetë në Google Scholar, pasi ajo ishte e para që raportoi praninë e saj atje. Thjesht një shembull tjetër i Prauzës duke perjetuar veten, dhe duke përsëritur veten, pasi kjo gënjeshtër e veçantë u trajtua në një pjesë të mëparshme.

Siç u tha më parë, të gjitha dokumentet e gjykatës ishin në dispozicion në internet përmes PACER, në këtë lidhje - https://www.pacermonitor.com/case/28807982/Hilton_v_Prause_et_al

Edhe një herë, unë nuk ia paraqita përgjigjen Hilton Google Scholar për indeksim. Unë madje nuk e njihja një mund dërgoni lidhje tek Google Scholar (nëse kjo është në të vërtetë e vërtetë). Nga rruga, një kërkim i Google Scholar për yourbrainonporn.com kthehet rreth 100 rezultate shumë të larmishme (asnjëra prej të cilave nuk u indeksua nga unë).

Thënë kjo, shpresoj që studiuesit të lexojnë dokumentet, të ndjekin lidhjet dhe të zbulojnë të vërtetën për Nicole Prause. Ajo ka qenë duke bërë fushë me ngacmimet, taktikat e frikësimit, shpifjet dhe gënjeshtrat për një mënyrë shumë të gjatë. Duhet të ketë një hetim të plotë për aktivitetet e saj prapa-skenave në revistat akademike, bordet qeverisëse dhe media. Vetëm për fillestarët.

Në realitet, një studiues i Google kërkon emrin e faqe ekzistuese YBOP duke mbuluar padinë Hilton në mënyrë misterioze kthen vetëm një rezultat: Mocioni për heqjen dorë nga Nicol Prause, i njëanshëm, i pavërtetë me 106 faqe, të cilin ajo bëri që të vendoset në Reason.com (tema e faqes aktuale): "Procedimi gjyqësor i Donald Hilton për shpifje kundër Nicole Prause: PDF-të të shkarkueshme të padisë së Hiltonit, ekspozita dhe pohime nga 9 viktima të tjera"

Unë dyshoj fuqimisht se Prause (i cili është teknik i mprehtë), e ngarkoi atë tashmë të mohuar Lëvizjen për Dismiss në Google Scholar.


PARAJZA: m. 25 gusht 2019. Wilson hyri në faqen e internetit të kolegut tim Daniel Burgess dhe postoi udhëzime publikisht që të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë. Ne paraqitur një raport tjetër tek FBI dhe azhurnu agjentin e policisë në Los Angeles të caktuar për çështjen e tij. Shihni Ekspozitën 1 (M).

Asnjë provë e siguruar nga NP. Falënderimet po gënjen. Unë kurrë nuk kam hakuar në ndonjë faqe në internet. Falënderimet, si zakonisht, nuk japin prova dhe asnjë kopje të raportit të saj të kërkuar të FBI ose policisë. Vetëm një fotografi e një CD. Kanë kaluar 7 vjet të Prause duke pretenduar se më kanë raportuar në polici, megjithatë asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk më ka kontaktuar kurrë.

Unë besoj fuqimisht se Prause ishte pas URL-ve të rreme Mormon të vendosura në Makinën WayBack në Internet. E gjithë historia e sheridit është këtu: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess, Nicole Prause) shpifje / ngacmim i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të false të pornografisë në Arkivin e Rrugës së Internetit (Gusht, 2019)

Zbulimi i mrekullueshëm i Prause dhe Burgess për rreth 300 URL të rreme të futura në arkivin Wayback u pasua nga RealYBOP Twitter (dukshëm i magjepsur nga Prause) duke postuar në lidhje me URL-të e rreme 110 herë në një fundjavë të vetme. Zakonisht në temat e mia në Twitter (ajo më bllokoi) ose kudo ku përmendej emri im. Gjatë kësaj inat 4-ditore @BrainOnPorn postoi mbi 110 tweet në shënjestër të meje. Gati çdo cicërimë @BrainOnPorn përmbante të paktën një deklaratë shpifëse (shumica përmbante disa). Në vend që të postoni 100 tweets këtu, përfshirë tweet-in RealYBOP të postuar nën komente të tjera jashtë kontekstit, vizitoni këtë lidhje. Aty mund të shihni të gjitha tweet-et @BrainOnPorn që më synojnë midis 22-26 Gusht: PDF e mbi 100 tweet-ve RealYBOP që synojnë Gary Wilson nga 22-26 gusht. Shumica përmbajnë shpifje nga RealYBOP.

Përveç fushatës së pabazë të imponimit të personazheve të realizuar nga llogaria në Twitter "Brain On Porn", llogaria në Twitter gjithashtu akuzoi në mënyrë të qartë për të paktën 3 kriminelë (pamjet më poshtë):

 • Stalking gra personalisht
 • Bërja e kërcënimeve me vdekje, dhe
 • Hacking në faqet e internetit.

Të akuzosh publikisht njerëzit për sjellje seksuale / profesionale dhe krime është vepruese. Në fakt, nëse një gjykatë gjykon veprimet e RealYBOP (Burgess) "shpifje në vetvete, "Nuk kam nevojë të tregoj asnjë dëm tregtar në mënyrë që të shërohem. Unë jam duke hetuar mjetet juridike të hapura për mua për të kërkuar kompensim për veprimet e RealYBOP (Burgess).

Përveç afërsisht 150 Tweet në 4 ditë nga Twitteri "Brain On Porn" dhe aleatët e tij (@RonSwansonTime -Burgess alias, Nicole Prause, NerdyKinkyCommiedhe David Ley), më 22 gusht kjo email nga administratori i faqes së internetit të realyourbrainonporn iu dërgua Gary Wilson (a është Burgess ai që zotëron URL-në, ose Falënderim?):

Ndërsa organizata që përcjell email-in më njeh, dhe është shumë i vetëdijshëm për shkeljen e markës tregtare të RealYBOP, dhe historinë e gjatë të Prause për shpifje dhe ngacmim të atyre në lëvizjen porno-skeptike, personeli i saj e dinte që të gjitha ishin gënjeshtra.


PARAZA: n. 27 gusht 2019. Wilson pretendoi publikisht se unë dhe mbi 20 profesionistë të tjerë kryen një sulm të rëndë kompjuterik duke hyrë në faqen e tij të internetit për të postuar lidhje pornografike duke iu referuar pornografisë "Mormon" të vajzave të reja në 2016 dhe 2017. Wayne Giampetro, JD duhej të dërgonte një pushim dhe heqje tjetër për të ndaluar Gary Pretendimet e fundit të rreme të Wilson kundër nesh. Shikoni Ekspozimin 1 (N). Wilson nuk ka paraqitur asnjë raport të njohur për zbatimin e ligjit në lidhje me këtë krim të supozuar që unë / ne kemi kryer.

Asgjë tjetër përveç gënjeshtrës. Ndërsa besoj fuqimisht se Prause ishte pas URL-ve të rreme të pornos Mormon të vendosura në Makinerinë WayBack në Internet, kurrë nuk kam deklaruar që ajo ose ndonjë Ekspertët RealYBOP"Futur URL-të e rreme" Porno Mormone "në Arkivi i Rrugës në internet. As letra e rreme e Giampietro-s Pushim dhe Desist nuk ofroi prova se unë kisha thënë diçka të tillë.

Kjo tha, si e shpjegon z. Giampietro si Prause dhe Daniel Burgess zbuluar dhe promovuar në mënyrë magjike URL-të mashtruese para ndokujt tjeter? Në çdo rast, avokatët tanë u përgjigjën me kjo letër e ashpër drejtuar doktor Prause dhe avokatit të saj (riprodhuar më poshtë).

Siç u shpjegua në pjesën e mëparshme, kjo ishte një histori aq e ndërlikuar sa unë u detyrova të krijoja një faqe të gjerë që dokumentonte ngjarjet: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess, Nicole Prause) shpifje / ngacmim i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të false të pornografisë në Arkivin e Rrugës së Internetit (Gusht, 2019). Gjatë një tërbimi 4-ditor @BrainOnPorn postoi mbi 110 tweet, duke synuar mua me pretendime të pakuptimta: PDF e mbi 100 tweet-ve RealYBOP që synojnë Gary Wilson nga 22-26 gusht. Shumica përmbajnë shpifje nga RealYBOP. Nuk ka asnjë shembull më të mirë të Prause duke vepruar si një reklamues i nënvlerësuar.

Në përgjigje të inatit të RealYBOP në Twitter (në të cilën Prause, me sa duket, u ndihmua nga @RonSwansonTime (ka të ngjarë një ali Burgess), NerdyKinkyCommiedhe David Ley) Unë postuar në vijim të gjerë Thread Twitter duke ekspozuar sesi "ata" futën URL-të e rreme YBOP në arkivin e Makinës WayBack dhe si isha duke u biseduar në internet nga RealYBOP, pseudonimet e tij dhe aleatët e tij. Siç mund ta shihni, asnjë nga cicërimat nuk akuzoi askënd për "hak kompjuter të kryer krim":

Në fije shpjegova se sa e lehtë ishte të fusja URL të rreme në Arkivin e Makinerisë WayBack (e bëra atë për sitin tim).

Unë gjithashtu cicërova se një individ tjetër kishte futur URL të rreme në realArkivi Wayback i yourbrainonporn.com, duke hedhur poshtë pretendimin e RealYBOP në Twitter se nuk mund të bëhet: https://web.archive.org/web/*/www.realyourbrainonporn.com/*

Tani në përgjigjen e 8 faqeve të avokatit tonë ndaj falsifikimit të z. Giampietro më 27 gusht 2019, letër pushimi dhe heqje dorë (PDF):

---------

------

-------

------

--------

------

----------

Përsëri, kjo PDF e 120 tweet përmban shumë më shumë shembuj të RealYBOP (Prause dhe / ose Burgess) që shpif dhe ngacmon në një periudhë 4-ditore.


PARAJZA: o. 12 shtator 2019. Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale vendosi kundër ankesës së Gary Wilson kundër meje.

Avokatët e mi paraqitën një ankesë në Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale (WIPO) si një rrugë e mundshme për të patur një uebfaqe për shkelje të markës tregtare www.realyourbrainonporn.com hiqet nga Uebi sa më shpejtë dhe ekonomikisht. Ndërsa arbitri nuk pranoi të mbështesë heqjen e tij, ai pranoi që URL-ja shkelëse ishte me të vërtetë "konfuze e ngjashme" me URL-në time www.yourbrainonporn.com. Ai më pas vendosi që faqja shkelëse të ishte një sit “i mprehtë”, dhe si i tillë, të drejtë të kritikonte faqen time.

Avokatët e mi thonë se në të vërtetë nuk është një "vend për kapje". Nuk e kritikon punën time. Në fakt, ajo nuk adreson aspak përmbajtjen e faqes time dhe thjesht mban veten si versioni "i vërtetë" i faqes time në një mënyrë konfuze. Sidoqoftë, arbitri, pasi kishte menduar se faqja shkelëse ishte një "vend i kapur", nuk pranoi të shqyrtonte elementin e tretë të ankesës sime: besimin e bollshëm të keq të Prause. Ai deklaroi se provat që siguruan avokatët e mi "mund të mjaftojnë për të vendosur keqbesim", por nuk gjeti nevojë për të arritur në një përfundim mbi atë element në funksion të mendimit të tij për "site gripe". I gjithë vendimi është i disponueshëm këtu: https://www.wipo.int/amc/en/domains/decisions/text/2019/d2019-1544.html. Kjo nuk ka mbaruar kurrë.

Goesshtë e vetëkuptueshme që përpjekja e Prause për të vjedhur markën time tregtare, ndërsa imiton pamjen e faqes time të internetit dhe llogarisë Twitter, zbulon se ajo është agresori, ngacmuesi i fiksuar. Ajo nuk është viktimë, por autore.

Prause e ka armatosur vendimin e WIPO përmes një njoftimi për shtyp dhe vazhdimisht cicëron një lidhje në faqen e WIPO sikur ta shfajësojë atë plotësisht. Për shembull, njoftimi për shtyp i RealYBOP (PDF me 45 faqe të tweets "WIPO" nga RealYourBrainOnPorn & Prause):

Tweet-et RealYBOP dhe Prause shpesh përfshijnë pohimin e pabazë që unë, ose të tjerët, dëshiroja t'i heshtim "ata" sepse kishim frikë nga "shkenca e tyre".

Së pari, të gjitha Falënderimet që duhej të bënin ishte të ktheheshin në URL-në origjinale të RealYBOP ScienceOfArousal.com. Prova: nëse kopjoni dhe ngjisni këtë URL në shfletuesin tuaj - https://web.archive.org/web/20190414191620/https://scienceofarousal.com/ do të ridrejtoheni në "realyourbrainonporn". Prause dhe Daniel Burgess thjesht mund të kthehen në emrin e tyre të mëparshëm të markës ScienceOfArousal.com dhe të vazhdojnë të veprojnë lirshëm ligjërisht.

Së dyti, unë isha i kënaqur që Prause krijoi një "faqe kërkimore" të RealYBOP. Më lejoi të ekspozoja, nga pika në artikull, të ashtuquajturën faqe të saj kërkimore si asgjë më shumë se një koleksion letrash të zgjedhura nga qershia, shpesh të parëndësishme (shumë nuk janë studime). Gjithashtu më lejoi të zbuloj paragjykimin e Prause, lëshimet e mëdha dhe mashtrimin. Shiko: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com").

Këtu kemi tweeting RealYBOP (një emër i dukshëm i Prause) nën intervistën e Mark Queppet të meje (RealYBOP më ka bllokuar), duke thënë rremë se unë kërcënova shkencëtarët dhe familjet e tyre. Avokatet e mi dokumentuan me kujdes C&D me 8 faqe letër për Prause dhe Burgess për të kërkuar që ata të ndalojnë shkeljen e markës sime nuk është "kërcënuar familjet":

Jo vetëm që RealYBOP (Falënderim?) Cicërron pandërprerë një lidhje me vendimin e WIPO (shpesh duke hyrë në faqet e mia në Twitter për ta bërë këtë), RYBOP gabimisht e quan WIPO një "proces gjyqësor", dhe rregullisht bën tweet (në mënyrë të gabuar) se "aktivistët e tjerë të pornografisë" ishin përfshirë në rastin tim. Për shembull, RealYBOP shkroi në Twitter se Gabe Deem u përpoq të rrëzonte "realyourbrainonporn", dhe kështu ishte një parti në ankesën time të WIPO. Ai nuk ishte

Kjo është shpifje.

Tjetra, një cicërimë e 30 shtatorit 2019 rreth Alex Rhodes, duke nënkuptuar në mënyrë të gabuar se ai ishte një parti. Në të RealYBOP deklaron në mënyrë të gabuar se NoFap "u përpoq të heshtte shkencën aktuale", por ata humbën (duke u lidhur me vendimin e WIPO në favor të RealYBOP):

RealYBOP vazhdon, duke shpifur Deem, dhe duke deklaruar se ai u përpoq të heshtte shkencëtarët (duke u lidhur me vendimin e WIPO, duke nënkuptuar rrejshëm se ai ishte palë).

Të nesërmen, RealYBOP (Faleminderit?) Trollon Gabe (të cilin ajo e ka bllokuar):

Shënim - Gabe nuk është trajner dhe asnjëherë nuk ka qenë. Pretendimet e RealYBOP për studime mbi problemet pornografike dhe seksuale janë hedhur poshtë këtu: Seksioni i Shëndetit dhe Sëmundjeve të Sëmundjes Seksuale. Për më tepër, e njëjta gjë, duke pretenduar gabimisht Gabe ishte përfshirë në ankesën e WIPO

RealYBOP (Prause?) Gjithashtu shkroi në Twitter në mënyrë të gabuar se Staci Sprout (i cili ngriti një deklaratë betimi në padinë e Hilton) "paditi RealYBOP dhe humbi":

Thjesht më shumë shpifje. Tjetra RealYBOP në mënyrë false rreptësisht se Staci Sprout ishte i përfshirë në ankesën time të WIPO:

Për më shumë shiko - PDF me 45 faqe të tweets "WIPO" nga RealYourBrainOnPorn & Prause


PARAZA: 18. Hilton, i cili siguron përmbajtje për faqen e internetit të Wilson, e dinte ose duhej ta dinte se ai po promovonte ngacmimin e Wilson ndaj meje duke punuar me Wilson, pasi Wilson ka bërë disa komente nënçmuese dhe ngacmuese për mua në internet:

a "Miss Prause është shefi i laboratorit UCLA SPAN" (nga yourbrainrebalanced.com heq doktoraturën time, duke iu referuar statusit martesor)
b "Miss Prause është shefi i laboratorit UCLA SPAN" (nga jsparkblog.com heq doktoraturën time, duke iu referuar përsëri statusit martesor)
c "Nicki" (drejtshkrimi i gabuar i një pseudonimi që heq doktoraturën time)
d Nicole Prause [fshihet "Neuroshkencëtarja" nga artikulli i botuar i riprodhuar]
e "Falënderimi ndihmës i Ley"

Asnjë provë e siguruar nga NP. Gënjeshtra e parë e falënderimit: Don Hilton bën nuk "Siguroni përmbajtje për faqen e internetit të Wilson." Ndërsa YBOP përmban disa artikuj nga Hilton (të cilat unë i kopjova nga faqet e tjera) ai kurrë nuk ka shkruar një artikull për sitin tim. Gënjeshtra e Faljes së Dytë: Unë kurrë nuk e kam ngacmuar atë dhe ajo kurrë nuk ka siguruar prova që unë kam.

Në të Prause's i tërë koleksion komentesh zhgënjyese dhe misogyniste që gjoja bëra për të. Tashmë iu drejtova pretendimeve të saja të fabrikuara për misogyny dhe kontekstin e mua duke përdorur rastësisht "Miss" në hyrje (a & b) Një rifreskim është në rregull. Duke përdorur një pseudonim për të postuar në një forum të rimëkëmbjes pornografike, Nicole Prause më pyeti: "Sa i vogël është penisi juaj Gary?”Shtë goxha seksist. Shumë më seksist sesa të shkruaj "Miss" ose të shkruaj gabim "Nicki" (Prause ka përdorur Nicole, Nikky, Nikki, dhe kush di se çfarë tjetër, për të identifikuar veten). Sa i përket “heqjes së doktoratës” (përsëri asnjë shembull), YBOP rrallë shton “Dr.” ose "PhD" për emrin e askujt, kështu që Falënderimi nuk ka nevojë të ndihet i veçantë. Nuk më kujtohet të postoj "Prause ndihmës i Ley", por kjo nuk përbën më mizogjini se shtypja e "Leyek ndihmës i Prause" përbën keqbërje.

Historia pas përdorimit të paqëllimtë të "Miss": Kam shtypur aksidentalisht "Miss" Prause në një përgjigje për të Dr Prause duke pyetur për madhësinë e penisit tim. Siç shpjegohet në këtë seksion, kur gabimi im ka ndodhur në 18 Dhjetor 2013, Prause kishte qenë në një sulm në internet duke sulmuar, duke postuar të pavërtetat e saj në lidhje me shenanigans e Korporatës Kanadeze të Transmetimit në forume ku ishte shfaqur emri im (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur). Duke përdorur emra të rremë, Faleminderit shpesh trolls forumet e shërimit pornografi duke përmendur shkencën e hedhurinave dhe ngacmuar anëtarët që po përpiqen të shërojnë përdorimin e detyrueshëm të pornos dhe / ose ED të shkaktuara nga pornografia. Në CBC-në e saj koment për YourBrainProuse të pakalbanizuara (si RealScience) pyet Wilson: "Sa i vogël është penisi juaj Gary?"

Një screenshot i sipër, përgjatë përgjigjes sime ku kam shkruar pa dashje "Mis Prause"Në përgjigje të pyetjes së saj për të mitur në lidhje me penisin tim, përfshin "provën" që përdor Prause për të më pikturuar në mënyrë false si një misogynist. Këtu Prause cicëron një version të lexueshëm me vështirësi të komentit të saj "RealScience":

Link të pergjigja ime e plote. Pjesa e komentit tim ku kam përdorur falënderimin "Miss":

Falënderimet sigurisht që janë seksiste kur ajo kërkon detaje në lidhje me madhësinë e penisit tim. Sidoqoftë, ajo ka shndërruar pa dashje duke shtypur "Miss" në përgjigjen time ndaj pyetjeve të saj për burrërinë time në një pjesë të fushatës së saj të pafund për të pikturuar mua dhe të tjerët si misogynists. Në këtë seksion janë vetëm disa shembuj se si Prause ka armatosur interesin e saj të çuditshëm për madhësinë e penisit dhe përgjigjen time.

Gjatë disa viteve të fundit, Dr Prause duket se ka marrë dhimbje të mëdha për të pozicionuar veten si një "grua duke iu nënshtruar shtypjes keqinterpretuese kur tregon të vërtetën në pushtet". Ajo shpesh cicëron infografin e mëposhtëm, të cilat ajo me sa duket ndan edhe në ligjëratat e saj publike, duke e pikturuar veten si të viktimizuar “si një grua shkencëtare”, dhe duke e portretizuar veten si një shteg që hap përpara, për të dëshmuar padëmtësinë e pornos, pavarësisht sulmeve të paragjykuara.

Më akuzon mua, gruan time, Don Hilton MD, dhe themeluesin e nofap Alexander Rhodes për keqogjeni me "prova" krejtësisht jo bindëse. "Anydo sugjerim që unë (ose gruaja ime), Hilton, ose Rodos jemi të motivuar nga misogyny është sajuar, siç kanë kundërshtimet tona asgjë të bëjë me Dr. Prause si një person ose si një grua, dhe vetëm të bëjë me deklaratat e saj të pavërteta dhe pretendimet e mbështetura joadekuate në lidhje me kërkimet e saj.

Sa i përket infografisë, siç u shpjegua më lart, e vetmja dëshmi e Prause-së për misogyny është që unë rastësisht dikur shkrova "Miss Prause" si përgjigje ndaj pyetjes së saj fëminore në lidhje me madhësinë e penisit tim. Pohimi i saj se gruaja ime është një misogynist është e qeshur. Pretendimi i saj që Don Hilton MD e quajti atë një "fëmijë të mprehtë" është një gënjeshtër tjetër, si kjo pjesë shpjegon plotësisht. Ajo e quan Alexander Rhodes një misogynist sepse ai guxoi të bëjë publike të vërtetën që Unë nuk po e “ndiqja fizikisht”. Në të njëjtën kohë, ajo vazhdon të veprojë si një dhunues, duke ngacmuar dhe çliruar të rinj që janë rikuperuar nga mosfunksionimet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Shiko: Gabe Deem #1, Gabe Deem #2, Alexander Rhodes #1, Alexander Rhodes #2, Alexander Rhodes #3, Kisha e Noes, Alexander Rhodes #4, Alexander Rhodes #5, Alexander Rhodes #6Alexander Rhodes #7, Alexander Rhodes #8, Alexander Rhodes #9, Alexander Rhodes # 10, Gabe Deem & Alex Rhodes së bashku, Alexander Rhodes # 11, Alexander Rhodes #12, Alexander Rhodes #13.

Thënë thjesht, kushdo që ekspozon gënjeshtrat e Prause-it ose keqpërfaqësimet e hulumtimit etiketohet automatikisht "një misogynist", me shpresë se njerëzit e thjeshtë mund të besojnë thëniet e saj shpifëse. Ajo e bën këtë për të mbyllur debatin aktual në Twitter dhe platformat e tjera të mediave sociale për të parandaluar që të pavërtetat e saj të ekspozohen.

Shtë ironike që infografia e saj përmban katër raste misogyny të marra nga komentet anonime në YouTube nën fjalimin e saj TEDx. Në 2013, TED mbylli komentet nën Biseda TEDx e Gary Wilson në përgjigje të shumë komenteve urrejtëse dhe shpifëse të Nicole Prause (shih këtë seksion).


Prause: Deri më sot, emri im është në faqen e internetit të Gary Wilson www.yourbrainonporn.com 9,710 herë, ai ka mbi 100 imazhe të paautorizuara për mua në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com, përfshirë atë të përdorur nga Hilton në bisedimet e tij publike për seksualitetin tim, dhe ka vendosur emrin tim me lidhjen e tij në internet 103,000 herë në internet. Shihni Të dhënat e përmendjes së vlerësimit për faqen e internetit Wilson, bashkangjitur këtu si Ekspozita 1 (5). Wilson përshkroi vendndodhjen time fizike në faqen e tij të internetit, duke përfshirë:

a. "Shënim: Zyra e Rory Reid në UCLA është afër fqinjës së Prause (dhe të dy ishin shokë dhome) "

b. “Femrat të gatshme të veprojnë si derra seksi në zyrën e Hollywood Blvd të Prause”

Letra a & b adresohen më poshtë. Filloj me fragmentet nga paragrafi i saj i parë.

Prause: ai ka mbi 100 imazhe të paautorizuara për mua në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com,

Prause po i quan screenshots të tweet-eve të saj shpifës të shumtë "imazhe të paautorizuara nga unë". Prause po pretendon që pamjet e ekranit të tweet-eve të saj janë material i mbrojtur nga e drejta e autorit. Tweet-et në përgjithësi nuk janë të mbrojtura nga e drejta e autorit dhe të saj nuk janë. Çdo ditë mijëra faqe në internet dhe përdorues të panumërt të Twitter-it postojnë foto të cicërimeve. Në një përpjekje për të hequr provat e tweet-eve të saj joetike dhe shpifëse Prause paraqiti 3 kërkesa të pabazuara të DMCA për heqjen dorë në përpjekje për të varrosur prova të fushatës së saj të ngacmimit dhe shpifjes (të tre rastet u hodhën poshtë nga hosti im në internet si i pabazë).

Prause: Deri më sot, emri im është në faqen e internetit të Gary Wilson www.yourbrainonporn.com 9,710 herë.

Prause: e ka vendosur emrin tim me lidhjen e tij në internet mbi 103,000 herë në internet ..

Pra, cila është ajo, 9,710 herë, ose 103,000 herë - ose ndoshta 35,000 herë 82, ooo herë siç pretendohet në përsëritjet e mëparshme të mashtrimit të kërkimit në Google të Prause? Mashtrimi i Prause u zbardh në këtë pjesë Tetor, 2018: Parashtroni në mënyrë të gabuar pretendimet në një cicërimë që emri i saj duket mbi 35,000 (ose 82,000) herë në YBOP, por unë do ta shpjegoj përsëri këtu.

Falënderimet bëri nuk kërko në faqen time, YourBrainOnPorn.com. Përkundrazi, ajo bëri një kërkim Google me qëllim të gabuar "Site pauzë: yourbrainonporn.com" (duke lënë një hapësirë pas zorrës së trashë). Lënia e hapësirës i thotë Google që të kërkojë tërë interneti, jo vetëm YBOP! Truku i kërkimit të lavdisë kthehen rreth 29,000 artikuj (jo 103,000), por shumica dërrmuese nuk janë në YBOP:

Sintaksa e duhur për një kërkim të tillë në Google është të harroj hapësira midis "sitit" dhe një URL Kështu, "ulunie:yourbrainonporn.com"Funksionon mirë, por" ulue: yourbrainonporn.com"Kontrollon nëpër internet ose yourbrainonporn.com ose "Falënderim".

Në Dhjetor 2019, rezultati i duhur për Prause dhe yourbrainonporn.com ishte Kthimi 8,300 Google. Sidoqoftë, pjesa dërrmuese e këtyre 8,300 kthimeve të google ishin kopje identike e faqeve YBOP, sepse YBOP përkthehet nga G-Translate në shumë gjuhë të tjera (dhe kështu çdo përmendje e emrit të Prause llogaritet shumë herë duke çuar në numra tepër të ekzagjeruar).

Më lejoni të shpjegoj: Meqenëse Google përkthen çdo faqe YBOP në 100 gjuhë, një përmendje e vetmuar në një faqe të vetme të YBOP mund të çojë në një kërkim në Google duke kthyer 100 faqe! Me fjalë të tjera, mund t'ju duhet të ndani numrin e Prause me 100. Për shembull, në faqen e 10-të të një kërkimi të duhur në Google për Prause në YBOP, 8 nga 10 kthimet janë faqe kopjuese në një gjuhë të huaj:

Në tetor, 2018, para YBOP u ridizajnua për të punësuar Google Përkthe, rezultati i vërtetë për "Falënderim" në yourbrainonporn.com ishte 565 përmend:

Sinqerisht, 565 duket e ulët për "Prause" në YBOP, pasi unë u detyrova të krijoj disa faqe, si kjo aktuale, për të dokumentuar dhe kundërshtuar shpifjen dhe ngacmimin e pamëshirshëm të Prause ndaj meje dhe shumë të tjerëve:

Nëse Prause vazhdon me ritmin e saj aktual, ne me të vërtetë mund të arrijmë në 103,000 përmendjet kryesore të "Prause" në YBOP. Duke bërë shaka mënjanë, përmendja e "Prause" është rritur ndjeshëm që nga tetori 2018, pasi shpifja dhe biseda kibernetike e Prause janë rritur në mënyrë eksponenciale. Për shembull, më 29 janar 2019, Prause paraqiti a aplikacionin e markës tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Në prill të vitit 2019, Prause krijoi një uebfaqe për shkelje të markës tregtare "RealYourBrainOnPorn" dhe një llogari në Twitter (https://twitter.com/BrainOnPorn), Nje YouTube channelDhe a Facebook faqe, të gjithë përdorin fjalët "Truri yt mbi porno". Prause gjithashtu krijoi një llogari të reddit (user / sciencearousal) për të spam forumet e shërimit pornografi reddit / pornfree reddit / NoFap me nxitje promovuese, duke pretenduar se përdorimi i pornos është i padëmshëm, dhe duke e përçmuar YourBrainOnPorn.com dhe veten time. Thënë thjesht, Prause ka përdorur një emër të ri të dukshëm ("RealYourBrainOnPorn") për të zhvilluar një luftë në shkallë të plotë për të gjithë viktimat e saj. Si rezultat, unë u detyrova të krijoja këto faqe të reja YBOP:

Brenda disa muajve nga krijimi i RealYBOP, dy padi për shpifje u ngritën kundër Prause. Dokumentet e lidhura për të dy paditë për shpifje (Donald Hilton, MD & Themeluesi i Nofap Alexander Rhodes), u vendosën në YBOP, duke rezultuar këto faqe:

Ndërsa jam i lodhur nga dokumentimi i veprimtarisë së Prause, unë e di që YBOP është faqja e vetme që dëshiron të dokumentojë sjelljen e pabesueshme të Prause. Unë e kam bërë këtë për mbrojtjen e shumë viktimave të saj, si një burim që publiku të dijë të vërtetën dhe si një burim provash për procese gjyqësore të mundshme (aktualisht ekzistojnë 3 procese gjyqësore që përfshijnë Falënderime). Një punë e shëmtuar, por fatkeqësisht e domosdoshme.

Burime të tjera të "Prause" në YBOP: Përveç faqeve që përshkruajnë sjelljen dashakeqe të Prause, YBOP përmban mbi 12,000 faqe, dhe është një vend pastrimi për gati gjithçka që lidhet me përdorimin e pornos në internet dhe efektet e tij tek përdoruesi. Prause ka botuar shumë gazeta në lidhje me përdorimin e pornos dhe hiperseksualitetin, dhe nga vetë pranimi i saj, pretendon se është një debutues profesional i varësisë nga pornografia dhe problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia.

Në Nëntor, 2019 një kërkim Google për "Nicole Prause ”+ pornografi ktheu rreth 39,000 faqe. Ndoshta falë firmës së saj të kushtueshme të marrëdhënieve me publikun, ajo është cituar në qindra artikuj gazetaresk rreth përdorimit të pornografisë dhe varësisë ndaj pornografisë. Ajo ka publikuar disa punime në lidhje me përdorimin e pornografisë. Ajo është në TV, radio, podkaste dhe kanale YouTube duke pretenduar se ka hequr dorë nga varësia ndaj pornografisë me një të vetme (kritikohet rëndë zyrtarisht) studim. Kështu që emri i Prause në mënyrë të pashmangshme shfaq shumë në YBOP.

Jo vetëm që studimet e Prause shfaqen në YBOP, gjithashtu qindra studime të tjera, shumë prej të cilave citojnë "Falënderim" në seksionet e tyre të referencës. YBOP gjithashtu ka botuar kritika shumë të gjata për shtatë letra Prause. Për më tepër, YBOP pret të paktën 18 kritika të shqyrtuara nga studiuesit e Prause. Për më tepër, YBOP përmban të paktën një duzinë kritikash shtrënguese për punën e Prause. YBOP gjithashtu pret shumë artikuj gazetaresk që citojnë Nicole Prause, dhe YBOP shpesh u përgjigjet pretendimeve të Prause në këto artikuj. YBOP gjithashtu debunon shumë nga pikat që flasin nga Prause dhe aleati i saj i ngushtë David Ley. Për ta thënë këtë në kontekst, YBOP gjithashtu kritikon kërkime të tjera të diskutueshme në pornografi dhe temat përkatëse. Këto kritika nuk janë personale, por mjaft thelbësore.

---------------

PARAJZA: a. Wilson përshkroi vendndodhjen time fizike në faqen e tij të internetit, duke përfshirë: "Shënim: Zyra e Rory Reid në UCLA është afër fqinjës së Prause (dhe të dy ishin shokë dhome)"

Asnjë provë e siguruar nga NP. Ky ishte kolegu i saj i UCLA në atë kohë, Rory Reid, përshkrimi i "vendndodhjes fizike" të Prause në korrik të 2013.

Pse nuk u lavdërua siguroni URL ku u shfaq kjo deklaratë? Sepse ishte Rory Reid ai që deklaroi sa më sipër dhe ai e bëri këtë në "kritikën" e tij shumë miqësore për të Falënderuar Steele et al., 2013. E ashtuquajtura kritikë e Rory Reid u vendos në YBOP në korrik të 2013: "Kritika e Studimit Prause" Rory C. Reid, Ph.D., LCSW (Korrik 2013). Ja një PDF i "kritikës" së plotë të Rory Reid. Një pamje e seksionit ku Reid thotë se zyra e tij është dera tjetër e Prause:

Prause po përpiqet të rrotullojë zbulimin e Rory Reid për vitin 2013, në një letër duke sulmuar kritikët e Prause dhe duke lavdëruar gjenialitetin e saj, duke disi kompromentuar sigurinë e saj (çuditërisht, mbrojtja e mbuluar nga Steele et al., 2013 më përmend me emër 10 herë - a e ndihmoi ajo ta shkruante?). Ky pretendim është qesharak. Së pari, Prause ka siguruar prova zero të kujtdo që e ndjek atë (vetëm përrallat e kapuçit të viktimave siç zbulohen në pjesët paraardhëse). Më e rëndësishmja, në vitin 2013 adresa e Uuse, numri i zyrës, posta elektronike dhe telefoni i Prause ishin të gjitha të disponueshme në faqen zyrtare të UCLA dhe faqen e saj të SPAN Lab (të cilën ajo përfaqësonte të ishte një faqe e UCLA). Përpjekje e bukur. Meqe ra fjala, tetë kritika pasuese të rishikuara nga kolegët of Steele et al., 2013 janë në përputhje me analiza imeSteele et al. në të vërtetë mbështet modelin e varësisë pornografike, dhe atë Falënderimet keqinterpretuan gjetjet e saj për shtyp.

--------------

PARAZA: b. Wilson përshkroi vendndodhjen time fizike në faqen e tij të internetit, duke përfshirë: "femrat të gatshme për të vepruar si derra gini seksuale në zyrën e Hollywood Blvd të Prause"

Vini re që YBOP nuk renditi adresën e pretenduar Liberos, vetëm Hollywood Blvd. Realiteti: me vite në faqen e internetit të Prause's Liberos kishte një Blvd të Hollywood-it. adresa e shënuar si vendndodhja e saj (ka të ngjarë një adresë të rreme, pasi një letër nga avokatët e mi nuk mund ta arrinin atje). Uebfaqja e saj kohët e fundit kaloi adresën e Liberos në Sacramento, kështu që ajo mund t'i jepte gjykatës përshtypjen e rremë se unë i kalova vendit të fshehtë "sekret" të saj. Prause nuk arriti të mbulojë të gjitha gjurmët e saj, pasi faqja e saj në LinkedIn aktualisht (që nga Dhjetor 8th, 2019) rendit një Blvd Hollywood. adresa: https://www.linkedin.com/in/nprause

Dhe vetë faqja e Prause në GovTribe, të cilën ajo azhurnoi në 2 Mars 2019, ka një adresë tjetër të Bulevardit Hollywood: https://govtribe.com/vendors/prause-nicole-liberos-79eg4 (adresa ishte akoma aty nga shkurti i vitit 2020, duke treguar që Prause nuk është i shqetësuar për t'u bllokuar):

Ka një arsye që Prause nuk arriti të sigurojë një URL ose screenshot për frazën e mësipërme: është në këtë seksion të A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? faqe, e cila zbulon një quid të mundshëm pro quo me Koalicioni i Falas (krahu i lobimit për industrinë e pornos): Koalicioni Free Speech thuhet se ka siguruar subjekte për një studim Prause që "debunkon" varësinë e pornografisë (shumë më tepër në pjesën tjetër).


Prause: Uebfaqja e Wilson-it www.yourbrainonporn.com më akuzon në mënyrë të gabuar për një shumëllojshmëri veprimesh kriminale që nuk janë paraqitur kurrë në zbatimin e ligjit. Për shembull, Gary Wilson pretendon në mënyrë të gabuar në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com se unë fshehtas testoj "yje pornografie" në laboratorin tim, nuk kam asnjë lidhje universitare që mbikëqyr kërkimin tim, jam mbështetur përmes konflikteve të pa raportuara të interesit nga industria e pornografisë dhe jam financuar nga servituti seksual i grave përmes një kompanie të quajtur OneTaste. Wilson e di që këto deklarata janë të pavërteta, pasi atij i janë shërbyer letra pushimi dhe heqje dorë nga avokatët e mi. Shikoni Ekspozimin 1 (M). Unë kurrë nuk kam testuar yje pornografikë, kërkimi im mbikëqyret nga panelet e rishikimit të etikës universitare të rregulluara në mënyrë federale, me të cilat kam një lidhje (Universiteti i Pittsburgh, Universiteti i Nebraska-Lincoln), nuk kam mbështetje nga industria e pornografisë dhe asnjë i hulumtimit tim është financuar, ose ka qenë ndonjëherë, i financuar nga kompania OneTaste.

Asnjë provë e siguruar nga NP, përveç një fotografie të një CD. Vini re se si Prause nuk arriti të sigurojë:

 1. Kopjon në çdo raport të FBI,
 2. Fotografitë e asaj që ajo pretendoi se unë kam thënë, ose
 3. URL-të e faqeve YBOP që përmbajnë ato që ajo pretendon se kam thënë.

Falënderimi i faqes YBOP ka të ngjarë të referohet në A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? Lexoni faqen për të parë se çfarë thashë në të vërtetë.

Unë do të jap përgjigje shumë të shkurtra për çdo pretendim të sajuar, pastaj do të përqendrohem në gënjeshtrat e Prause rreth studimit të financuar nga OneTaste. Konkretisht, pretendimi nga Nënkryetari i sindikatës së interpretuesve të të rriturve APAG (Ruby) duke deklaruar se Prause fitoi interpretues porno përmes Koalicioni i Falas si lëndë eksperimentale për studimin OneTaste që Prause tani pretendon se debunkson varësinë pornografike (ende për tu publikuar). Ruby gjithashtu deklaroi që Prause ishte miq me të Eric Paul Leue, Drejtori Ekzekutiv (asokohe) i Koalicionit të Fjala Lirë, krahu lobues për industrinë e pornos

Prause: Për shembull, Gary Wilson pretendon rrejshëm në faqen e tij të internetit www.yourbrainonporn.com se unë provoni fshehurazi "yjet e pornografisë" në laboratorin tim

Në të vërtetë, ishte ashtu Ruby Big Rubousky, Kush eshte Nënkryetar i Sportit të Aktorëve të Performuesve të të Rriturve, i cili tha se (më poshtë).

… Nuk kam asnjë lidhje universitare që mbikëqyr kërkimet e mia,

Ajo që kam thënë në të vërtetë është se Prause nuk është më e punësuar nga asnjë universitet (që ajo nuk është). Falënderimet po përpiqen të kthejnë Miratimi IRB për studimet e saj, të marra nga bashkë-hetuesit me bazë universiteti, në lidhjet universitare për veten e saj. IRB-të nuk krijojnë status punësimi ose ndihmës.

… Jam mbështetur përmes konflikteve të paralajmëruara të interesit nga industria e pornografisë,

Kjo i referohet pretendimeve të Ruby, të detajuara më poshtë dhe këtu: Koalicioni Free Speech thuhet se ka siguruar subjekte për një studim Prause që "debunkon" varësinë e pornografisë. A është një konflikt interesi për të marrë subjekte përmes FSC (krahu kryesor i lobimit të industrisë së pornos) për një studim që pretendon të keqësojë varësinë e pornos? Unë dyshoj se shumica e njerëzve do të mendojnë se është kështu.

… Dhe jam financuar nga servituti seksual i grave përmes një kompanie të quajtur OneTaste.

Unë sigurisht kurrë nuk e kam thënë këtë dhe nuk e di se çfarë do të thotë. Në të vërtetë thashë që OneTaste kishte marrë kohët e fundit një reklamë joshëse, zbuluese (dhe po bëhet) hetuar nga FBI). Këtu janë artikujt e lajmeve:

Nuk isha unë, por Bloomberg BusinessWeek dhe SF Chronicle që përdorën frazën "servitut seksual":

Wilson e di se këto deklarata janë të pavërteta, pasi ai është shërbyer me pushime dhe letra të shkëputura nga avokatët e mi. Shihni Ekspozitën 1 (M).

Ajo që di është se Prause nuk ofroi asnjë dokumentacion (pamje nga ekrani, URL) se unë i bëra këto deklarata. Sa i përket letrave të pabazuara të pushimit dhe heqjes dorë nga Prause, shumica janë adresuar diku tjetër në faqen aktuale. Me përjashtim të C&D të parë në 2015 (ku kërkova prova të pretendimeve të rreme të Prause), unë kam injoruar pjesën tjetër. Prause dërgon C&D ashtu si njerëzit e tjerë dërgojnë karta pushimi. Këto letra mund të frikësojnë të tjerët, por C & D-të e saj të rremë nuk mund të shtypin lirinë time për të zbuluar të vërtetën.

Unë kurrë nuk kam testuar yje porno, hulumtimi im mbikëqyret nga panelet e rishikimit të etikës të rregulluar nga federata, universiteti publik me të cilat kam një lidhje (Universiteti i Pittsburgh, Universiteti i Nebraska-Lincoln),

Përsëri, Prause po përpiqet me zgjuarsi ta kthejë një IRB në një lidhje universitare. IRB-të nuk krijojnë një marrëdhënie pune ose shtesë. (Përsëri, IRB-të ishin nuk marrë përmes Prause, por përmes dy bashkë-studiuesve të saj në Pitt dhe Nebraska.) Unë i qëndroj deklaratës sime: Prause nuk është punësuar në asnjë universitet që kur UCLA vendosi të mos rinovojë kontratën e saj (në fund të vitit 2014, besoj).

Unë nuk kam mbështetje nga industria e pornografisë dhe asnjë nga hulumtimet e mia nuk është, ose është financuar ndonjëherë nga kompania OneTaste.

Asnjëherë nuk kam deklaruar që Prause ishte financiarisht mbështetur nga industria e pornografisë (askush përveç Faljes nuk e di - por ajo shumë komod me shumë në industrinë e pornografisë) Nga ana tjetër, Nënkryetari i një sindikate të interpretuesve të rritur thotë Falënderim lëndët e marra përmes FSC) Sa për pohimin e Prause se kërkimi i saj nuk është financuar kurrë nga OneTaste, kjo kundërshtohet nga prova të shumta në dispozicion të publikut. Le t’i drejtohemi studimit OneTaste (Meditim Orgazmik).

Pjesa # 1: Adresimi i pohimit të Prause se "asnjë nga hulumtimet e mia nuk është financuar, ose nuk është bërë ndonjëherë, nga kompania OneTaste."

Si do ta gërmojë Prause veten nga kjo vrimë? Unë do të siguroj vetëm disa copa nga mali i provave në internet që kundërshtojnë pohimin e Prause se ajo nuk është financuar kurrë nga kompania OneTaste:

Përshkrimi zyrtar nga faqja 3 e CV-ja e Nicole Prause me 20 faqe (vini re se Prause e rendit veten si "hetuesi kryesor"):

"Efektet neurologjike dhe përfitimet shëndetësore të meditimit orgazmik" Hetuesi kryesor, kostot direkte: $350,000, Kohëzgjatja: 2 vjet, Fondacioni OneTaste, bashkë-hetues: Greg Siegle, Ph.D.

Pamja e ekranit e faqes 3, duke ekspozuar Falënderimet si kryerje të rreme:

Ndoshta ajo aktualisht është duke u financuar nga pasardhësi i sapokrijuar i dukshëm pasardhës / filial "Instituti i Fondacionit OM", por CV-ja e saj nuk gënjen - edhe pse Prause po.

CV e Greg Siegle gjithashtu rendit OneTaste si financimin e kërkimit të tyre të Meditimit Orgazmik:

A 2017 Yoga Journal artikull gjithashtu emëron OneTaste si financues për studimin OM:

Në vitin 2020, Prause më në fund pohoi se "OM FREE INC". ishte financuesi i vërtetë i studimit (eve) të Meditimit Orgazmik 2016/2017. Na vjen keq, Nikky, por IRS thotë OM FREE INC. Është i njohur gjithashtu si OneTaste:

Regjistrimet e taksave OM FALAS INC 2016 gjithashtu thonë se ishte i njohur si "OneTaste".

Regjistrimet e taksave të vitit 2016 raportojnë pagesa për Prause dhe Unversity of Pitt nga "OneTaste":

E gjitha është pak konfuze, por OM ka bërë shumë ndërrime të korporatave nga viti 2016 deri më sot, duke krijuar kompani të reja, duke riemërtuar subjekte të vjetra, duke mos qenë më një bamirësi, duke krijuar SH.PK & kompani të reja dhe shumë më tepër. Pyes veten se çfarë po ndodh këtu?

Asnjë diferencim nuk është bërë publikisht. Kohët e fundit në maj të vitit 2020, faqja e internetit e OneTaste tashmë e shuar paraqiti Prause & Siegle si "hulumtim" të Meditimit Orgazmik:

Establishedshtë vërtetuar mirë se Falënderimi rregullisht gënjen, shpif, Dhe madje edhe përdhunon vetveten, por pse të them një gënjeshtër kaq të lehtë të zbërthyer? Ajo ndoshta po përpiqet të distancohet nga "OneTaste", e cila financoi qartë hulumtimin e saj për vitin 2016 dhe u ekspozua në la Bloomberg artikull si një operacion me hije, mbase edhe një kult seksual.

Duket se OM po përpiqet të distancohet nga "OneTaste" e diskredituar. Në vitin 2020, faqja e internetit e OneTaste u zhduk (Version i arkivit në internet), dhe u zëvendësua nga "Instituti i OM". Faqja më e re e shkencës "OM" duke shfaqur Prause & Siegle ngjan shumë me faqen e dikurshme të shkencës "OneTaste":

Ndoshta për arsye PR, emri i ri nuk përmban as "Meditim Orgazmatik" as "OneTaste", dy identifikues që shihen në artikuj të shumtë duke kritikuar "OneTaste". Nuk ishte vetëm një faqe e re në internet, pasi nikoqirët në të vërtetë e lanë të lirë “OneTaste”, duke krijuar dy njësi të reja: INSTITUTI I OM LLC dhe “INSTITUTI I FONDACIONIT OM” (kjo e fundit mesa duket financon kërkime). Interesante, Instituti i Fondacionit OM u krijua 5 muaj pasi Bloomberg zbuloi ':

Por 2 njësitë e reja janë vetëm maja e ajsbergut, pasi ky artikull i vitit 2018 zbuloi se OneTaste duket se ka krijuar kompani të shumta guaskë: Një kult më i keq se NXIVM? - lutja e një nëne për të shpëtuar vajzën e saj nga 'OneTaste!' Ekstrakt përkatës:

Ekziston një komponent i fortë financiar. Sipas një burimi, ka kompani të shumta guaskë. Këto mund të jenë të tilla si:

 • Një shije
 • Incorporated OneTaste
 • OneTaste Lineage, LLC
 • Kooperativa OneTaste, Inc.
 • OneTaste Media, LLC
 • Fotografi Ehrlich & Studio Shutterbug
 • Dyqan grilash
 • Fotografi Ehrlich
 • Del Monte Realty, Inc.
 • Karvani, Inc
 • Karvan i inkorporuar
 • Karvanët tërhiqen të inkorporuar
 • Klani Mirror, Inc
 • Insajt Instituti, LLC
 • DBDD, SH.PK

Pse OneTaste / OM do të krijonte një grup të kompanive shell?

Një ekspozim i drejtpërdrejtë i 2o21 tha që Instituti i Fondacionit OM ishte një ëmbëlsirë - "Brenda kultit të orgazmës shumë milionëshe të miratuar nga Hollywood" (The Telegraph, MB). Një ekstrakt:

Në tetor 2018, disa muaj pasi u botua ekspozita e Bloomberg, OneTaste njoftoi se po mbyllte të gjitha zyrat e saj në SHBA dhe kishte ndaluar së ofruari kurse dhe tërheqje personale, duke thënë se në vend të kësaj do të përqendrohej në edukimin në internet për të arritur një audiencë më të gjerë.

Por faqja e internetit e OneTaste nuk ekziston më. Në vend të tij tani është një organizatë e re, e quajtur Instituti i OM, i krijuar nga ish-anëtarët e OneTaste, e cila e përshkruan veten si 'një kompani arsimore e përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të rrisin shëndetin, lumturinë dhe lidhjen përmes Meditimit Orgazmik (OM)'.

Uebfaqja përfshin lidhje me fjalimin Tedx të Daedone dhe librin e saj Slow Sex; miratime nga klientë të kënaqur - 'OM më shëroi nga depresioni vetëvrasës'; dhe një abetare mbi teorinë, praktikën dhe mirësjelljen e OM-ing ('Sapo goditja në tru është në fole, stroker me mendje hyn në fole duke shkelur dhe përtej goditjes me këmbën e majtë dhe ulet pranë goditjes).

Anjuli Ayer, dikur një nga pronarët e OneTaste, ishte renditur në The Uebfaqja e Institutit të OM si CEO i organizatës. Joanna Van Vleck, e cila më parë ishte CEO në OneTaste dhe që dikur e përshkroi atë si 'Whole Foods të seksualitetit', është renditur në profilin e saj në LinkedIn si "drejtoresha e arritjes së saj"' Telegrafi u përpoq të arrinte Van Vleck dhe Ayer, por Instituti i OM nuk iu përgjigj kërkesave të shumta me email.

Dhe Nicole Daedone? Gruaja që donte të kthente botën përmes prekjes është gjithashtu jashtë mundësive. Menjëherë pas zbulimeve të Bloomberg, Daedone u zhduk. Për një kohë, ajo u tha të jetonte në Bali dhe pastaj Tajlandë. Për herë të fundit ajo u dëgjua të jetonte në Itali me një ish-instruktor të OneTaste.

Por kulti i saj i orgazmës vazhdon të lulëzojë. "Mësoni të OM falas", lexon një ofertë në faqen e internetit të IOM. 'Filloni në shtëpinë tuaj me udhëzuesin tonë zyrtar për meditim orgazmik.'

Përfundimi: cilado degë e OM aktualisht po financon kërkimin e Meditimit Orgazmik të Prause, OneTaste financoi studimet fillestare të OM nga Prause & Siegle.

Më shumë në lidhje me studimin (a) e Prause & Siegle, tani e publikuar mbi të sapoformuarit Fondacioni Instituti i OM faqe në internet (pa asnjë fjalë në këtë faqe në lidhje me "OneTaste" të diskredituar):

Falënderoni duke përdorur faqen e saj në Facebook për të rekrutuar lëndë për studimin e saj OM:

Falënderim dhe bashkë-hetues Greg Siegle duke prezantuar rreth Meditimit Orgazmatik në një konferencë në vitin 2019:

Më poshtë, Prause akuzoi 280.00 dollarë për t'i treguar botës rreth Meditimit Orgazmik. Shumë e rëndësishme të theksohet se "Meditimi Orgazmatik" është pronë e markës tregtare të OneTaste. Për të reklamuar punëtorinë e saj në "Meditim Orgazmatik" Falënderimi do të kishte nevojë për leje nga OneTaste.

Këtu është një faqe kushtuar studimit OneTaste të Prause në një faqe tjetër zyrtare të OM: https://web.archive.org/web/20210630013046/https://instituteofom.com/science. Oh, dhe këtu është një video duke shfaqur Prause në kanalin OneTaste YouTube:

Mburremi duke monitoruar një çift të angazhuar në OM:

Për më tepër, artikuj të shumtë përshkruajnë Prause si hetuesin kryesor për studimin OneTaste (Orgamsic Meditation):

Artikujt e përshkruajnë OneTaste jo vetëm si një kult seksual, por si duke përdorur praktika biznesi më pak se të këndshme (ndoshta edhe të paligjshme):

Artikulli Bloomberg.com CEO Joanna Van Vleck thoshte shumë se suksesi i OneTaste tani varej nga studimet e ardhshme të EEG të Prause në lidhje me OM:

CEO i ri është bast se studimi OneTaste ka financuar për përfitimet shëndetësore të OM, i cili ka marrë leximin e aktivitetit të trurit nga çifte 130 të strokers dhe strokees, do të tërheqë turma të freskëta. Udhëhequr nga hulumtuesit nga Universiteti i Pitsburgut, studim pritet të japë rezultatin e parë të shumë letrave më vonë këtë vit. "Shkenca që po del për të mbështetur atë që është dhe cilat janë përfitimet do të jenë të mëdha për sa i përket shkallëzimit," thotë Van Vleck.

Një reklamë e vitit 2017 në RetreatGuru i Prause bashkë-prezantim me krenari me themeluesin dhe CEO-në e OneTaste, Nicole Daedone (dhe duke fituar para):

Nga themeluesi i OneTaste, Nicole Daedone Faqja Wikpedia:

Ajo themeloi OneTaste në 2004, një kompani e edukimit të Wellness-fokusuar në seksual të bazuar në San Francisco Bay Area. OneTaste shënoi procedurën e "meditimit orgazmik" (OM) të dorëzuar përmes klasave të kompanisë. OneTaste gjithashtu organizon tërheqje dyjavore, prej 36,000 dollarësh për një person, të quajtur "Nicole Daedone Intensive". Ish-anëtarët e organizatës që dëshmonin për përvojën e tyre në OneTaste thanë se ajo "i ngjante një lloji unaze prostitucioni", ku menaxherët shpesh urdhëronin punonjësit që të merreshin me marrëdhënie seksuale me klientët. Në vitin 2015, një ish-punonjës mori një zgjidhje me 6 shifra për sulm seksual dhe ngacmim. Kompania bëri 12 milion dollarë të ardhura në vitin 2017.[6]

Si tërheq si.

Më në fund, Prause ka punësuar në të paktën 50 pseudonime të Wikipedia-s (të quajtura sockpuppets) për të futur propagandë dhe falsitete në faqet e shumta të Wikipedia (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur). Një nga bazat më famëkeqe të Prause ishte "NeuroSex, "I cili u hetua përfundimisht dhe u ndalua nga Wikipedia për të pasur të paktën 16 pseudonime të tjera. Një nga xhepat e Prause “OMer1970"Redaktoi Nicole Prause Faqja e Wikipedia-s, duke u përpjekur të fusni informacione rreth studimit të Meditimit Orgazmatik të Prause:

Siç është vënë në dukje këtu, Emrat e përdoruesve të Prause shpesh përmbajnë 2-3 fjalë të kapitalizuara. Emri i përdoruesit OMer1970 ka të ngjarë të thotë "Orgasmic Mredaktimi ”, si redaktimet e këtij përdoruesi kishin të bënin me studimin e Ndërmjetësimit Orgasmik të Prause (që zakonisht quhet "OM"). OMer1970 ishte i ndaluar si një "xhukonë e konfirmuar e NeuroSex".

Bottom line: Të gjitha provat në dispozicion tregojnë që Prause të punësohet për të forcuar interesat tregtare të i dëmtuar rëndë shumë të diskutueshme kompani (e etiketuar nga disa si një "Lloj unaze prostitucioni") Duket edhe një herë se Prause gënjeu nën betim kur ajo deklaroi se ajo kurrë nuk ka bërë kërkime për kompaninë OneTaste (Orgasmic Meditation, OM FREE INC, Instituti i OM).

Pjesa 2: Pretendimi i Ruby se Koalicioni i Fjalës së Lirë siguroi subjekte për studimin OneTaste Prause pohon varësinë e pornografisë "debunks".

Performues i të rriturve Ruby Big Rubousky, Kush eshte nënkryetar i aktorit të aktorëve të interpretuesve të të rriturve, deklaroi se praktikoj fituan interpretues pornografikë si lëndë studimi përmes grupit më interesant të industrisë së pornografisë, Koalicioni i Falas. (Faleminderit ka fshirë që nga kjo temë në Twitter).

Studimi (ose studimet) në fjalë thuhet se financohen nga OneTaste (OM), një kompani fitimprurëse që ngarkon 4,300.00 dollarë për një punëtori 3-ditore për të mësuar manipulimet klitorale. si të përshkruara në këtë ekspozitë Bloomberg.com, OneTaste ofron disa paketa të ndryshme:

Aktualisht, studentët paguajnë $ 499 për një kurs të fundjavës, $ 4,000 për një tërheqje, $ 12,000 për programin e stërvitjes dhe $ 16,000 për një "intensiv". Në 2014, OneTaste filloi shitjen e një anëtarësimi vjetor $ 60,000, i cili lejon blerësit të marrin të gjitha kurset që ata duan dhe ulen në radhën e parë.

Për të kryer studimin OM, Falënderimi kishte nevojë për pjesëmarrës të gatshëm që të ndjeheshin të lidhur me makineri dhe të zbulonin organet gjenitale të tyre dhe të masturboheshin nga një burrë, pasi studiuesit vëzhguan përgjigjet e tyre. Nuk është e vështirë të imagjinohet se është sfiduese të gjesh femra të gatshme të veprojnë si derra gini seksuale në zyrën e Bulevardit të Hollywood në Prause. Pavarësisht nga arsyet, Ruby këmbënguli që Prause mori lëndë për studimin e saj OM përmes FSC (dhe lidhjet e saj me aktorët porn), dhe se Prause pati një marrëdhënie të vazhdueshme me FSC:

Nëse sa më sipër është e vërtetë, ajo zbulon një marrëdhënie pune shumë komode midis Prause dhe FSC. Një lidhje që mund të ketë filluar në vitin 2015, kur ishte Prause ofroi ndihmë publike (dhe siç duket e pranuar) ndihmë nga FSC me xhep të thellë. Më 1 tetor 2015, FSC (e cila ka shpenzuar miliona për padi në dobi të industrisë pornografike) ofroi ndihmë Prause në lidhje me të ashtuquajturat "bullies" të saj.

Dyshimi i vërtetë këtu ishte Prause, i cili kishte llogaria e saj e parë e Twitter përgjithmonë është e ndaluar për ngacmime dhe kërcënime kibernetike. (Në kundërshtim me rregullat e veta, Twitter-i i lejoi të krijonte një llogari të dytë në Twitter). Në vend që të zbulonte faktet, Prause shpikur një përrallë që John Adler MD (Stanford) disi e mori atë nisur Twitter. Adler nuk kishte asgjë me këtë. Gënjen gënjeshtrat. (Adler kohët e fundit ka ngritur një ankesë betim në procesin gjyqësor të Hilton).

Falënderimet e dërguan me email FSC për të pranuar "ndihmën" e tyre me ngacmuesit e saj imagjinarë. Prause atëherë menjëherë fillon të diskutojë me një llogari tjetër të industrisë pse prezervativët në pornografi janë një ide e keqe (pozicioni i industrisë së pornos):

Prause atëherë ofron ndihmë për FSC-në (a është kjo fillimi i një marrëdhënieje të dobishme reciprokisht?):

Që atëherë, Prause ka hedhur publikisht peshën e saj prapa FSC disa herë, duke përfshirë për shembull, duke mbështetur fushatën e FSC kundër Propozimit 60 të fatit të Kalifornisë (duke bërë thirrje për përdorim të prezervativit në pornografi):

Këtu ajo retweets propagandë FSC. (Përsëri, dhjetëra tweet-in inkriminues pro-FSC të Prause-së janë fshirë.):

Më lart janë vetëm disa shembuj. Shumë tweet të Prause që sulmojnë Prop 60 dhe përkrahësit e tij mund të gjenden në këto 2 seksione:

Fillimisht, studimi OneTaste u financua për të eksploruar është vetëm përfitimet e "Meditim Orgazmik ” - por më pas u shndërrua në një studim duke zbërthyer varësinë nga pornografia (e cila sigurisht do t'i shërbente interesave të FSC)!

Në vitin 2017 Prause filloi të thërriste që studimi i saj për Meditimin Orgasmic Meditim "falsifikoi" varësinë e pornos dhe seksit, edhe pse studimi nuk kishte asnjë lidhje me përdorimin e pornografisë dhe ka të ngjarë të mos përfshijë asnjë person të varur nga pornografia.

Në Tweet dhe komentet e saj, Prause zbuloi se ajo tregoi çifte të saj me klitoris "filma seksi" dhe rezultatet (sipas mendimit të saj) debutuan modelin e varësisë pornografike. Me pak fjalë, studimi mbi OM i Prause-s duket se ka përhapur magji nga një hetim i "seksit të partnerizuar" në një letër të industrisë së varësisë anti-pornografike, pro-pornografike. Më poshtë janë disa shembuj të Prause duke pretenduar se studimi i saj i ardhshëm "seks i partnerizuar" (OM) debuton varësinë nga pornografia (e cila ende nuk është publikuar që nga dhjetori i vitit 2019).

Sfondi: Kohët e fundit Organizata Botërore e Shëndetësisë lëshoi ​​një botim të ri të manualit të saj diagnostikues, ICD-11, me një diagnozë të quajtur “Çrregullimi i sjelljes seksuale të pështirë" Para lëshimit të "versionit të zbatimit", një draft beta i ICD-11 u vendos gjithashtu në internet, dhe u vu në dispozicion për palët e interesuara për të komentuar. (Një regjistrim i thjeshtë është i nevojshëm për të parë dhe marrë pjesë.)

Astuditërisht, Prause ka postuar më shumë komente në seksioni i beta-draft koment se çdo komentues tjetër i kombinuar. Në komenton seksionin nën këtë propozim të ri, Prause postoi tre herë në lidhje me studimin e saj në OM (seksi i partnerizuar, N = 250). Këtu janë komentet e saj që pohojnë se studimi i saj OM nuk gjeti prova të detyrueshmërisë seksuale (ajo kurrë nuk e bën, edhe kur neuroscientists thonë se ajo ka):

Një koment tjetër i ICD-11:

Një koment tjetër i ICD-11:

Përpjekja e saj dështoi, dhe ICD-11 tani përmban një diagnozë të re i përshtatshëm për varësinë e pornografisë: "Çrregullimi i Sjelljes Seksuale Kompulsive".

Në korrik të vitit 2018, Prause lejo që WHO, APA dhe AASECT të dinë që, sipas mendimit të saj, studimi i saj i vetëm i Meditimit Orgasmic kishte “falsifikuar” modelin e varësisë nga pornografia / seksi:

Cili kërkues legjitim do të pretendonte të kishte debunkuar një fusha e tërë e kërkimitdhe për të "falsifikuar" të gjitha studimet e mëparshme, me një studim të vetëm që nuk rekruton të varur nga pornografia dhe nuk ishte i dizajnuar për të vlerësuar shenjat, simptomat dhe sjelljet e një varësie? Prause trumbetoi pretendimet e saj të pretenduara për "falsifikim" në 2015, dhe përfundimisht u përshëndet me të 10 analiza të rishikuara nga bashkëmoshatarët thonë se ajo kishte keqinterpretuar gjetjet e saj.

Në këtë cicërimë Prause thotë se studimi i saj i ardhshëm OM do të korrigjojë të gjitha "gënjeshtrat" ​​nga terapistët e varësisë seksuale:

Në këtë artikull të 2018 SLATE, "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë? "Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause, na është thënë që Organizata Botërore e Shëndetit duhet të presë studimin e OM që shkatërron tokën Prause:

Më e rëndësishmja, ne nuk kemi studime laboratorike për sjelljet aktuale seksuale në ata që raportojnë këtë vështirësi. Studimi i parë i sjelljeve seksuale të partnerizuara në laborator, i cili teston modelin e detyrueshmërisë, aktualisht është nën shqyrtimin e kolegëve në një revistë shkencore. Organizata Botërore e Shëndetësisë duhet të presë për të parë nëse ndonjë prej shkencave mbështet diagnozën e tyre romane përpara se të rrezikojë patologimin e miliona njerëzve të shëndetshëm.

Ka edhe disa shembuj të tjerë të Prause duke i thënë botës se studimi i saj i ardhshëm i "seksit të partnerizuar" do të keqësojë varësinë e pornos dhe seksit ... për të gjitha kohërat.

pas e gjithë ajo që mendon se studimi i saj i ardhshëm i Meditimit Orgasmik do të zhbënte varësinë nga pornografia, Falënderimi "para-regjistron" studimin e OM në 27 Mars 2018 ndërsa tani vlerësimi i "modeleve të varësisë nga shikimi i filmave seksi".

Përkundër asaj që Prause po bën këtu, para-regjistrimi supozohet të nënkuptojëpara mbledhjes së të dhënave aktuale, ju ndajnë të tjerët pjesën e prezantimit dhe metodave të punimit tuaj. Falënderimet janë para-regjistrimit të studimit të saj OM 2 vjet pas mbledhjen e të dhënave, dhe një vit pas duke u mburrur me "zbulimet" e saj zbërtheu varësinë ndaj pornografisë. Revista që boton përfundimisht studimin OM të Prause duhet të shikojë nga afër sjelljen joprofesionale përreth këtij punimi.

Ajo që Prause nuk po i thotë askujt është se ajo mund të ketë përdorur interpretues pornografi të furnizuar nga krahu lobues i industrisë pornografike, FSC. E njëjta FSC që i ofroi ndihmën e saj 3 vjet më parë kur ajo Llogaria në Twitter u ndalua përgjithmonë për ngacmime. (Viktima e ngacmimit të bazuar në Twitter Prause? Autori kryesor i një prej rishikimeve më të cituara të letërsisë mbi modelin e varësisë pornografike: Neuroscience e Pornografisë në Internet Varësisë: Një Rishikimi dhe Update (2015).)

Bottom line: Falënderimet u ofruan dhe duket se kanë pranuar ndihmë nga FSC. Menjëherë, Prause përdori mediat sociale (dhe postat elektronike) për të promovuar interesat e industrisë pornografike, ndërsa njëkohësisht sulmoi kërkime që reflektuan dobët në pornografi, dhe duke bërë luftë për individë dhe organizata që ajo i etiketoi si "aktivistë kundër pornos".

Pyetje: A e di Universiteti i Pittsburgh se si Prause e ka shndërruar studimin e tij në një mjet propagandistik për industrinë e pornos? Studimi i OM me sa duket e mori atë Miratimi i IRB përmes Pittsburgh dhe bashkë-studiues Dr Greg J. Siegle. A e di Universiteti se Pragu gjoja lëndët e marra përmes Koalicionit të Fjala të Lirë? A e di Universiteti i Pittsburgh për lidhjet komode të Prause me industrinë e pornos? A është Universiteti i Pittsburgh në dijeni të Prause historinë e gjatë e sjelljeve joetike, dhe nganjëherë të paligjshme, (raporte false të policisë, shpifje, raporte false në bordet qeverisëse) në mbështetje të axhendës së industrisë pornografike?