Ngacmimi dhe shpifja joetike e Nicole Prause për Gary Wilson & Të tjerët (Faqe 2)

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Hyrje (siç duket në Faqja #1)

Këshilltari ligjor na këshilloi të krijonim këto faqe, të cilat dokumentojnë fushatën e gjerë të Nicole Prause që synon ata që tregojnë dëmet e mundshme të përdorimit të pornografisë ose çështje në industrinë e pornografisë. "Drita e diellit" mbron komunitetin Ngacmimet e lavdëruara duke ruajtur fakte dhe duke i lejuar vizitorët dhe gazetarët të kuptojnë të vërtetën për veten e tyre. Në të vërtetë, këto faqe janë cituar tashmë në a çështja e shpifjes kundër Prause:
"Një histori jashtëzakonisht e detajuar dhe e dokumentuar mirë e të pandehurit me llogari nga dhjetëra viktima / shënjestra të saj që datojnë nga viti 2013 deri më tani, e cila përfshin mbi dy mijë faqe dokumente dhe prova, është në dispozicion në https://bit.ly/32KOa3q".

Nicole Prause është angazhuar në një ortek të vërtetë pretendimesh false, shpifjesh, raportimesh keqdashëse, ngacmimesh të shënjestruara, procesesh gjyqësore të pabazuara dhe kërcënimesh gjyqësore. Këto faqe dokumentojnë shumë nga taktikat e saj të shpifjeve, megjithëse disa incidente nuk janë përfshirë sepse objektivat kanë frikë nga hakmarrja e mëtejshme nga ana e saj (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4faqe 5, Faqja 6).

Unë (Gary Wilson) jam mbase objektivi i saj i preferuar, por ajo gjithashtu ka synuar studiues, mjekë mjekësorë, terapistë, psikologë, kolegë nga koha e shkurtër e saj në UCLA, një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, një TIME redaktor reviste, disa profesorë, IITAP, SASH, Fight The New Drug, TraffickingHub, Exodus Cry, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. Këto incidente etiketohen "TTH TJERT". Incidencat e dokumentuara janë rregulluar afërsisht në rend kronologjik.

Në lidhje me mua, në fillim ajo pretendoi në mënyrë të gabuar se unë isha subjekt i një urdhri "pa kontakt". Ajo për herë të parë më akuzoi në mënyrë të rreme për ndjekje në 2013 kur ajo dhe David Ley filluan të shënjestrojnë faqen time në internet me postimin e tyre në blog PT, "Brain juaj në Porno - Kjo nuk është Addictive" Kur sfidova disa nga pretendimet e tyre të rreme, Falënderimi u përpoq të më frikësonte për të hequr përgjigjen time nga duke me akuzuar per ndjekje.

Që atëherë, ajo e ka armatosur në mënyrë rutinore këtë akuzë kundër shumë personave, të zbukuruar me akuza të rreme për "kërcënime me vdekje", me sa duket për të shtypur ekspozimin e paragjykimit të saj dhe veprimtarisë dashakeqe. Me fjalë të tjera, rrëfimi i saj i viktimave është përshkallëzuar me kalimin e viteve, ashtu si dhe ngacmimet e saj.

Në fund të vitit 2020, ajo papritmas filloi të pretendonte se ishte sulmuar seksualisht në 2019, dhe se unë isha në mënyrë misterioze përgjegjëse. Ajo në mënyrë të rreme pretendon se unë postova adresën e saj në YBOP dhe kjo çoi që ajo të rrëmbehej në rrugë nga një djalë i ri me një skateboard. Ajo nuk ka ofruar ndonjë provë objektive se unë e kam postuar adresën e saj fizike ose e kishte kapur.

Ironia është se Prause nuk e kishte mendjen ta zbulonte të vërtetën shtëpi me drejto kur ajo paraqiti falimentimin për të shmangur pagimin e mua rreth 40K $ fees në tarifat e avokatit pas vendimi SLAPP gjykata më dha (shih "Çështjet ligjore" më poshtë). Ajo ishte e bindur se nuk do ta zbuloja kurrë (dhe nuk kam interes ta bëj këtë) - gjë që tregon se sa absurde janë pretendimet e saj që unë dua ta vë në rrezik. Rastësisht, në paraqitjen e saj të falimentimit ajo u betua se ka jetonte në të njëjtën adresë për më shumë se 3 vjet. Megjithatë, ajo në të njëjtën kohë ka pretenduar vazhdimisht (gënjyer) se ka lëvizur shumë herë për t’iu shmangur ndjekësve të saj (inekzistentë). Çdo gjë për të ushqyer mitin e persekutimi i saj i trilluar!

Thjesht për ta sqaruar, unë kurrë nuk kam inkurajuar askënd të ngacmojë Falënderimet. As nuk kam parë ndonjë provë që dikush që e njoh e ka ngacmuar ose e ka vendosur atë në rrezik. Ajo e ka zakon furnizimi i "provave" të trilluara që në të vërtetë nuk i vërteton pretendimet e saj. Për shembull, ajo e trajton atë raporte të rreme për zbatimin e ligjit, secila Letra C&D duke akuzuar njerëzit për gjëra që nuk kanë bërë, pamjet e saj të parëndësishme të ekranit dhe atë konfederatë'deklarata të palindura si provë, megjithëse asnjë nuk ofron prova të bazuara në fakte për të mbështetur pretendimet e saj.

Vlen të përmendet se gazetarja kanadeze investigative Diana Davison e cila ishte autore Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Prause, bisedoi me të në rekord për gati një javë. Në komentet publike nën një video të lidhur Komentoi Davison"Prause më tha shumë gjëra, por asnjë nga "provat" e saj në të vërtetë nuk i mbështeste pretendimet e saj. Në çdo rast, provat përmbysën se kush ishte agresori. Ajo në thelb akuzon të tjerët për gjërat e sakta që ajo vetë bëri. Kam dërguar me email me të, në regjistër, për gati një javë" Në një koment të dytë Tha Davison"Kur thashë se kalova dy javë duke studiuar këtë, kjo do të thotë që lexova çdo dokument gjyqësor dhe çdo dokument të lidhur dhe kalova një javë duke dërguar email me Prause, e cila më preu pasi fillova të kërkoja prova të ngacmimit."Falënderimi u përgjigj nga duke kërcënuar të padisë si Davison ashtu edhe Mijëvjeçari i Postës, megjithëse ajo nuk e ndoqi të gjithë.

Ceshtjet juridike

Edhe pse Prause dhe bashkëshortët e saj punojnë shumë për ta pikturuar atë si viktimë, ajo në të vërtetë, agresori, si në mediat sociale ashtu edhe në çështjet juridike. Në gjykatë, kjo nuk ka funksionuar mirë për të. Kjo faqe dokumenton të ndryshme fitoret ligjore mbi Falënderimet, dy prej të cilave më përfshinë mua. Unë do t'i përmbledh ato.

Në fillim të vitit 2020, Prause u përpoq të forconte fushatën e saj të viktimave të vetë-ndërtuar duke paraqitur një kërkesë pa bazë urdhri ndalimi kundër meje. Në paraqitjet e saj të mbushura me gënjeshtra, Prause shkoi aq larg sa të bënte shpif dhe bëj djalin tim. Gjykata e refuzoi kërkesën e saj në gusht, 2020. Gjyqtari gjithashtu dhënë SLAPP tim (“Procesi Strategjik Kundër Pjesëmarrjes Publike”) mocioni. Kjo do të thotë që ai vendosi që procedimi joserioz juridik i Prause ishte një përpjekje e paligjshme për të shtypur të drejtat e mia të fjalës së lirë.

Me pak fjalë, pretendimet e saj për viktimë nuk mund të provoheshin. Në fakt, në seancë shumica e provave të saj u hodhën si "thashetheme", "supozuese", "të parëndësishme" etj. Një javë para seancës, Prause shkoi në Twitter në njoftoni në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të tërbuar të më ngacmojnë. Pak para seancës, avokati i saj u përpoq të jepte dorëheqjen sepse ajo e kishte kërcënuar atë me veprim ligjor kur ai nuk do të merrej me sjellje joetike. Njoftim për shtyp

Tjetra, ajo ngriti një padi për shpifje kundër meje në Oregon. Në janar, 2021, gjykata gjeti që Prause nuk e kishte bërë çështjen e saj dhe më dha kosto dhe një gjobë (të cilën Prause nuk ka pranuar ta paguajë). Njoftim për shtyp.

Rastësisht, Prause nuk ka paguar asnjërin prej gjykimeve që kam fituar. Në vend të kësaj, ajo ka zgjedhur një fushatë publike për të shpifur dhe kërcënuar mua - sikur të jem keqbërës në vend të vetvetes. Ajo gjithashtu ka publikisht mohoi se ajo humbi njërën nga procedurat ligjore të mësipërme. Mahnitëse.

Si një mënjanë, në fillim të vitit 2019 Prause paraqiti një deklaratë të rremë tek autoritetet e Markës tregtare të SHBA kur ajo aplikuar për të kapur markat e mia të zakonshme të ligjit, duke pretenduar se ajo nuk njihte askënd që kishte të drejtë të përdorte my URL dhe markat tregtare. Me anë të kësaj skeme, ajo kërkoi të fitonte të drejta ekskluzive ligjore në URL-në time të përcaktuar mirë. Kjo ishte një përpjekje transparente për të censuruar tërë faqen time. Detaje. Shtë e qartë, është absurde të portretizosh Prause si një viktimë, duke pasur parasysh një fushatë dashakeqe si kjo.

Pas shumë orësh avokati, kam marrë edhe regjistrimet e mia zyrtare të markave tregtare URL-ja e lidhur shkelëse, RealYourBrainOnPorn.com. Llogaria e lidhur Twitter @BrainOnPorn ndërkohë zhvilloi një mbretërim terrori për 18 muaj. @BrainOnPorn e ushtroi të vetën zëri i supozuar "kolektiv" për të cicërimë më shumë se 1,000 deklarata shpifëse dhe dashakeqe (deri në 170 cicërima në ditë!) për këdo me të cilin Prause nuk ishte dakord. Prause ka mohuar përfshirjen, por vëzhgimi i thjeshtë, korrespondenca nga personeli i RealYBOP, raporti i WIPO dhe prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të llogarive dhe URL-ve të mediave sociale të RealYBOP (prova këtu).

Tri palë të ndara kanë ngritur padi shpifjeje ndaj Prause për fushatat e saj të pavërteta, shkatërruese të jetës: Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Distriktin Perëndimor të Teksasit San Antonio Division, Çështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG; Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Rrethin Perëndimor të Pensilvanisë, Çështja Nr. 2: 19-cv-01366, dhe Aaron M. Minc, Esq kundër Melissa A. Farmer dhe Nicole R. Prause, Nr. I çështjes: CV-20-937026 në Cuyahoga County, Ohio. (Duket se Farmer ka rënë dakord për një zgjidhje, e cila do të lërë Prause si të pandehurin e vetëm. Pa dyshim që zgjidhja përfshinte një pagesë nga kompania e sigurimeve të Farmerit. Në një deklaratë betimi të datës 8 Prill 2021, Farmer pranoi keqbërjen e saj në retweeting gënjeshtrat e Prause [PDF i tërheqjes] Prause ka deklaruar që kompania e saj e sigurimeve nuk ka pranuar ta mbulojë atë për padinë e Minc kundër saj, kështu që ajo mund të lihet drejtpërdrejt përgjegjëse për çdo pasojë financiare edhe në atë padi. Ajo ende i detyrohet Wilsonit me respekt për fitoren e tij kundër saj.)

2 rastet e para u zgjidhën në fillim të vitit 2021. Megjithëse kushtet nuk u bënë të ditura, është e arsyeshme të spekulohet se shlyerjet u bënë të mundshme nga pagesa të konsiderueshme nga transportuesi i sigurimeve të Prause (dokumentet e gjykatës zbulojnë se fondet u transferuan tek paditësit). E treta dhe procesi gjyqësor më i fundit për shpifje padia është duke vazhduar në Ohajo. Në atë rast, një koleg i Prause i cili ribotoi cicërimat shpifëse të Prause është një i pandehur dhe tani trishtueshëm i ekspozuar ndaj përgjegjësisë për bashkimin verbërisht në tërbim.

Vlen të përmendet se vetë Prause ka një rekord në rritje si një palë ndërgjyqëse e bezdisshme. Në vitin e fundit apo më shumë, ajo ka paraqitur më shumë se gjysmë duzine padi të vogla pretendimesh, dhe, para kësaj, disa 40 raporte me qëllim të keq kundër dhjetëra njerëzve dhe organizatave (megjithatë, Prause kurrë nuk ka mbizotëruar në ndonjë proces gjyqësor dhe të gjitha raportet e saj mashtruese u hodhën poshtë). Prause ka një histori të gjatë, të vendosur mirë, të përpjekjes për të heshtur dhe përçmuar këdo me të cilin nuk pajtohet duke trilluar pretendime të viktimizimit të saj.

Pezullime të shumta të mediave sociale

Në Tetor, 2015 llogaria origjinale e Prause në Twitter @NicolePrause u pezullua përgjithmonë për sjellje të pahijshme.

Në Mars, 2018, Prause's Llogaria e kuorës u ndalua për postimin dhe paraqitjen e gabuar të informacionit personal.

Në tetor, 2020 llogaria @BrainOnPorn Twitter, të cilën Prause duket se e ka menaxhuar, u pezullua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime të synuara.

Në Mars, 2021, llogaria e saj e dytë personale në Twitter, @NicoleRPrause u pezullua përkohësisht për të bërë "kërcënime të dhunshme".

Unë dyshoj se Prause ishte prapa dy llogarive të tjera të zhdukura në Twitter: @ KorrigjimiWils1 dhe llogaria e saj e parë e industrisë pornografike @PornHelps.

Media dhe të tjerët janë dëmtuar nga gënjeshtrat e Prause

Media britanike Lajme Scram doli nga biznesi pasi iu desh të paguante dëme të konsiderueshme sepse kishte gënjeshtrat shpifëse të Prausit të shtypura. Unë e kam dëgjuar atë VICE iu nënshtrua një pretendimi të ngjashëm shpifje dhe iu desh të hiqte informacione të rreme të siguruar nga Prause, duke shkaktuar kosto të konsiderueshme ligjore. Unë e di nga dora e parë që MEL revista propozoi një seri tregimesh në lidhje me kapuçin e saj të pretenduar. Megjithatë, pas hetimit të mëtejshëm, MEL nuk pranoi të shtypte gënjeshtrat e Prause - dhe revista shpejt pezulloi botimin tërësisht. Përballë veprimeve ligjore, Beast Daily tërhoqi pretendimet e paprovuara të Prause kundër individëve të veçantë. Së fundmi, gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse u detyrua të hiqte një artikull "hetimor" duke shfaqur gënjeshtrat e Dr. Prause për mua (ishte i përfshirë këshilltari i përgjithshëm i U).

Prause-së marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë

Le të fillojmë me përkufizimin e një "shill":

Shill… është një person i cili ndihmon publikisht ose i jep besueshmëri një personi ose organizate pa zbuluar se ata kanë një marrëdhënie të ngushtë me personin ose organizatën. … Shills mund të përdoren nga shitësit dhe fushatat profesionale të marketingut.

Duke mbajtur parasysh përkufizimin e mësipërm, merrni parasysh këto shumë shembuj. Falënderimi është padyshim pro-porn, duke shfaqur një mendje e vetme kjo është e jashtëzakonshme në një shkencëtar, duke qenë se shkencëtarët zakonisht ruajnë me xhelozi paanësinë e tyre.

Tre llogari në Twitter - të vetat @NicoleRPrause llogari si dhe pezulluar @BrainOnPorn @PornHelps (2 të fundit, nga të cilat duket se Falënderimi menaxhonte) - mbështesin vazhdimisht, ose mbështeti industrinë e pornografisë dhe sulmoi kritikët e saj.

Prause gjithashtu duket se ka krijuar 50+ Çorape Wikipedia (deri më tani) për të forcuar interesat e industrisë dhe për të diskredituar kritikët me redaktime mashtruese, së bashku me dhjetra pseudonime të tjera ajo përdor për të postuar në forume të rimëkëmbjes pornografike.

Vetëm disa vjet më parë, Prause po promovonte lidhjet e saj me industrinë e pornografisë, përfshirë shërbimin në bordi i shoqatës së një aktorësh pornografikë (APAG) dhe fotot e saj pjesëmarrja në ngjarjet e brendshme të industrisë pornografike. Tani, ajo po përpiqet të frikësojnë të tjerët për të mos përmendur asnjërën nga ato fakte të papërshtatshme sepse ajo ka vendosur që ato dëmtojnë imazhin e saj.

Me pak fjalë, nuk është e qartë pse ndonjë gazetar (kush është nuk monedhë për industrinë e pornografisë) do ta konsideronte Prause si një burim të besueshëm. Gazetarët kanë një detyrim ndaj lexuesve të respektojnë përfundimet e gjyqtarëve dhe rezultateve të tjera ligjore, dhe të mos i lënë lexuesit me përshtypjen e gabuar se e vërteta në lidhje me akuzat e Prause është për t'u marrë ose që pretendimet e saj shpifëse kanë vlefshmëri. Duke pasur të humbur në gjykata, ajo shpesh përpiqet të rishkruajë historinë në shtyp dhe në Wikipedia me ndihmën e redaktorëve të njëanshëm.

Mund të jetë e vështirë për ata që ajo rekruton të shohin faktet nga trillimet, sepse pohimet e saj janë kaq "me lëng" dhe "provat" e sajuara aq të bollshme. Sidoqoftë, ashtu si rezultatet e mia në gjykatë demonstrojnë, Unë kam mbledhur shumë dokumente dhe mund të hedh poshtë pretendimet e saj, nëse më pyetën.

Jo të gjithë ata që pretendojnë të jenë viktima janë viktima. Disa janë thjesht të angazhuar në përpjekje për të manipuluar imazhin e tyre publik ose për të diskredituar dhe "pa platformë" (heshtje) këdo me të cilin nuk pajtohen. Mendoni Trump. Gazetarët do të dëshirojnë të reflektojnë me kujdes para se t'i japin Prause një platformë për të shtuar shpikjet dhe shpifjet e saj.


Tabela e plotë e përmbajtjes (të tre faqet)

Faqja e lavdërimit # 1

 1. Përmbledhje: Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave të ekspozuara si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima (krijuar në fund të vitit 2019)
 2. Mars & Prill, 2013: Fillimi i ngacmimit, pretendimeve të rreme dhe kërcënimeve të Nicole Prause (pasi ajo dhe David Ley synojnë Wilson në një Psikologji Sot postimi në blog)
 3. Korrik, 2013: Prause publikon studimin e saj të parë të EEG (Steele et al., 2013). Wilson e kritikon atë. Prause punëson përdoruesve të shumëfishtë për të postuar gënjeshtra rreth Web
 4. Të tjerë - Gusht, 2013: John A. Johnson PhD debunks pretendimet Prause për Steele et al., 2013. Lutuni hakmarrës.
 5. Nëntor 2013: Prause vendos një PDF shpifës në faqen e saj të SPAN Lab. Përmbajtja pasqyron komente "anonime" rreth Web
 6. Dhjetor 2013: Cicërima fillestare e Prause ka të bëjë me Wilson & CBC. Sockpuppe lavdërimi "RealScience" poston po ato pretendime false në të njëjtën ditë në faqet e internetit të shumta
 7. Dhjetor 2013: Postime lavdërimi në YourBrainRibalanced duke pyetur Gary Wilson për madhësinë e penisit të tij (duke filluar fushatën e Prause për të thirrur Wilson, dhe shumë të tjerë, misogjinistë)
 8. Rënia 2014: Dokumentimi i Prause që shtrihet tek prodhuesit e filmit rreth Gary Wilson dhe Donald L. Hilton Jr., MD
 9. Mund 2014: Dhjetra Prause sock puppets post informacion mbi forumet e shërimit pornografi që vetëm Prause do të dinë ose kujdeset për
 10. Të tjerët - Summer 2014: Prause kërkon pacientë të raportojnë terapistët e varësisë së seksit në bordet e shtetit.
 11. Të tjerët - dhjetor, 2014: Falënderimi përdor një pseudonim për të sulmuar dhe shpifur kolegun e UCLA Rory Reid, PhD (në një forum të rimëkëmbjes pornografike). Njëkohësisht, UCLA vendos të mos rinovojë kontratën e Prause.
 12. Janar, 2015: "Kapitulli i Paragjykuar" i përshkroi 9 muaj më parë nga një troll juaj YourBrainRebalanced.com më në fund u botua
 13. Të tjerët - 2015 (në vazhdim): Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistët e varësisë seksuale (CSAT) për terapi riparuese
 14. Të tjerët - Mars, 2015 (në vazhdim): Prause dhe kukullat e saj të çorapeve (përfshirë "PornHelps") shkojnë pas Gabe Deem (seksioni përmban raste të shumta shtesë të bisedave kibernetike dhe shpifjeve nga Prause dhe pseudonimi i saj @BrainOnPorn).
 15. Të tjerë - tetor 2015: llogaria origjinale e Twitter e Prause është pezulluar përgjithmonë për ngacmime
 16. Të tjerët - Nëntor, 2015: Themeluesi i Cureus Journal John Adler MD blog në lidhje me ngacmimet e Prause & David Ley
 17. Të tjerët - Mars, 2016: Trego (falsifikuar) tregon TIME Magazine që Gabe Deem i përshkruante një doktori për të shkruar një kritikë formale të studimit të saj (letër drejtuar redaktorit) në një revistë akademike (dhe letra u gjurmua në kompjuterin e Gabe)
 18. Të tjerë - Qershor, 2016: Prause dhe kukull e saj me çorape PornHelps pretendojnë se neuroscientistët e respektuar janë anëtarë të "grupeve anti pornografike" dhe "shkenca e tyre është e keqe"
 19. Të tjerët - korrik, 2016: Prause & David Ley sulmojnë themeluesin e NoFap Alexander Rhodes
 20. Të tjerë - Korrik, 2016: Prause gabimisht akuzon @ PornHelp.org për ngacmim, shpifje dhe nxitjen e urrejtjes
 21. Të tjerët - korrik, 2016: Kukulla me lëvdata dhe çorape "PornHelps" sulmojnë Alexander Rhodes, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ai ka falsifikuar probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia
 22. Të tjerët - korrik, 2016: Nicole Prause & Prause llogari pseudonimi "PornHelps" akuzojnë në mënyrë të gabuar TIME redaktor Belinda Luscombe i gënjyer dhe i gabuar
 23. Të tjerët - Prill, 2016: Një kukull çorape Nicole Prause redakton faqen e Wikipedia të Belinda Luscombe.
 24. Të tjerët - shtator 2016: Falënderoni sulmet dhe shpifni ish kolegun e UCLA Rory C. Reid PhD. 2 vjet më parë "TellTheTruth" postoi saktësisht të njëjtat pretendime dhe dokumente në një faqe të rimëkëmbjes pornografike të frekuentuar nga shumë kukulla çorape të Prause.
 25. Shtator, 2016: Falënderoni shpifjet Gary Wilson dhe të tjerët me dokumente dhe informacione-grafike të AmazonAWS (të cilat Prause cicëruan dhjetëra herë).
 26. Të tjerët - Prause akuzon në mënyrë të gabuar Donald Hilton, MD.
 27. Të tjerët - 25 shtator 2016: Falënderimi sulmon terapisten Paula Hall.
 28. Të tjerët - tetor 2016: Lavdia bën dëshmi të rreme duke u përpjekur të heshtë Alexander Rhodes të Nofap.
 29. 2015 - 2016: Kompensim? Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, ofron ndihmë Falënderimi, ajo pranon dhe sulmon menjëherë mbështetësin e Kalifornisë 60 (prezervativët në pornografi).
 30. 2015 & 2016: Prause shkel kodin e sjelljes së COPE për të ngacmuar Gary Wilson dhe një bamirësi skoceze, duke paraqitur raporte të rreme.
 31. Tetor 2016: Prause boton letrën e saj të mbushur me gënjeshtra, "Tetor, 2015" Ndal & Shkëput Wilson përgjigjet duke botuar letrën e tij avokatit të Prause duke kërkuar prova të pretendimeve (Prause nuk arrin ta bëjë këtë.
 32. Tetor, 2016: Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmërojë policinë e kampusit" që Gary Wilson mund të fluturonte 2000 milje për të dëgjuar Prause se varësia nga pornografia nuk është e vërtetë.
 33. Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakte" dhe letra të rreme të Ndërprerjes dhe Përfundimit (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.).
 34. Në vazhdim - Falënderimi krijon "infografi" të çmendur për të përçmuar dhe shpifur individë dhe organizata të shumta.
 35. Të tjerë - Tetor, 2016: Parashtroni në mënyrë të rrejshme që SASH dhe IITAP "anëtarët e bordit dhe praktikuesit janë hapur seksiste dhe sulmuese ndaj shkencëtarëve“(Jim Pfaus bashkohet me të në shpifjen e terapistëve të varësisë seksuale).
 36. Të tjerët - Nëntor, 2016: Në mbështetje të industrisë së pornografisë, Prause pyet VICE revista për të larguar specialistin e sëmundjeve infektive Keren Landman, MD për mbështetjen e Prop 60 (prezervativët në pornografi).
 37. Të tjerët - Nëntor, 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ka dërguar letra të pushimit dhe heqjes dorë nga 4 panelistët në podcastin Mormon Matters (Donald Hilton, Stefanie Carnes, Alexandra Katehakis, Jackie Pack).
 38. Nicole Prause si industri e pornografisë "PornHelps" (llogari në Twitter, faqe në internet, komente). Llogaritë dhe faqja e internetit u fshinë pasi Falënderimi u përdor si "PornHelps".
 39. Të tjerët - dhjetor, 2016: Në një përgjigje të Quora, Falënderimi i thotë një të varuri nga pornografia të vizitojë një prostitutë (një shkelje e etikës së APA-së dhe ligjit të Kalifornisë).
 40. Në vazhdim - Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, thuhet se siguroi subjekte për një studim të Nicole Prause që ajo pretendon se do të "shkatërrojë" varësinë nga pornografia.
 41. Të tjerët - Dhjetor, 2016: Raportet e Falënderimeve Luftoni Drogën e Re në shtetin e Utah (më pas ajo cicëron mbi 100 herë duke synuar FTND)
 42. Të tjerët - Janar, 2017: Nicole Prause poston në Twitter se Noah B. Church është një shkencëtar i pasaktë jo-ekspert dhe fitues fetar.
 43. Të tjerët - Janar, 2017: Prause fyen profesorin Frederick M. Toates me një pretendim për të qeshur.
 44. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor mediat sociale për të ngacmuar botuesin MDPI, studiuesit që publikojnë në MDPI dhe këdo që citon Park et al., 2016 (rreth 100 tweets).
 45. Të tjerët - Janar, 2017 (dhe më herët): Prause punëson llogari të shumta përdoruesish (përfshirë "NotGaryWilson") për të futur material të rremë dhe shpifës në Wikipedia.
 46. Të tjerët - Prill, 2017 (Në vazhdim): Falënderimet sulmojnë Profesor Gail Dines, PhD, mbase për t'u bashkuar me "Op-ed: Kush saktësisht po paraqet keq shkencën mbi pornografinë?"
 47. Të tjerët - maj, 2017: Falënderimet sulmojnë SASH (Shoqëria për avancimin e shëndetit seksual).
 48. Të tjerë - Maj, 2017: Në përgjigje të një letre të paraqitur në një konferencë urologji, Prause quan "Urologë të Marinës së SHBA", aktivistë, jo shkencëtarë.
 49. Të tjerët - Shtator, 2017: Falënderimi pretendon se të gjithë ata që besojnë se pornografia mund të jetë e dëmshme dhe të krijon varësi janë "shkencë-analfabete dhe mizogjiniste".
 50. Të tjerët - 24 janar 2018: Prause paraqet ankesa të pabazuara në Washington State kundër terapistit Staci Sprout (seksioni bashkon incidente të tjera të shpifjes dhe ngacmimit).
 51. Të tjerët - 29 janar 2018: Falënderimi kërcënon terapistët që do të diagnostikojnë të varur nga sjellja seksuale duke përdorur diagnozën e ardhshme "Çrregullimi i sjelljes seksuale detyruese" në ICD-11.
 52. Të tjerët - Shkurt, 2018: Gënjeshtra lavdërimi për një studim të skanimit të trurit (Seok & Sohn, 2018) nga neuroshkencëtarët e respektuar.
 53. Mars, 2018: Pretendimi i ashpër se Gary Wilson u pushua nga Universiteti i Oregonit Jugor (u përfshinë avokatët e SOU).
 54. 5 Mars 2018: Falënderimi është i ndaluar përgjithmonë nga Quora për ngacmimin dhe shpifjen e Gary Wilson
 55. 12 Mars 2018: Llogaria e Prause's Liberos në Twitter (NicoleRPrause) pezullohet për postimin e informacionit privat të Gary Wilson në kundërshtim me Rregullat e Twitter
 56. Mars, Prill, Tetor, 2018: Falënderimi paraqet 3 kërkesa false të rrëzimit të DMCA në një përpjekje për të fshehur ngacmimin dhe shpifjen e saj (të 3 u hodhën poshtë)

Faqja e lavdërimit # 2

 1. Në vazhdim - Prause pretendon në mënyrë të gabuar se Wilson ka paraqitur keq kredencialet e tij (ajo e bën këtë qindra herë).
 2. Të tjerë - Prill 11, 2018: Lutuni gabimisht pretendon revistën mjekësore Cureus angazhohet në mashtrime dhe është grabitqare (John Adler është redaktor i Cureus).
 3. 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë përdorues emra për të redaktuar faqen MDPI Wikipedia (ajo është e ndaluar për shpifje dhe kukulla çorape).
 4. Maj, 2018: Gënjeshtra për Gary Wilson në postat elektronike për MDPI, David Ley, Neuro Skeptic, Adam Marcus i Retraction Watch dhe COPE.
 5. Maj - Korrik 2018: Në postat elektronike, në seksionin e komenteve ICD-11 dhe në Wikipedia, Prause dhe pseudonimet e saj pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga The Reward Foundation.
 6. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqen e Wikipedia NoFap.
 7. Nga 2015 deri në 2018: Përpjekjet joetike të Prause për të pasur Shkencat e sjelljes letër shqyrtimi (Park et al., 2016) u tërhoq (qindra incidente). Ajo dështoi.
 8. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqet e Wikipedia "Varësia nga seksi" dhe "Varësia nga porno".
 9. 20 maj 2018: David Ley & Nicole Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gary Wilson & Don Hilton dhanë dëshmi në një çështje nga Chris Sevier.
 10. 30 maj 2018: Prause akuzon në mënyrë të gabuar FTND për mashtrim shkencor dhe nënkupton që ajo e ka raportuar Gary Wilson në FBI dy herë (Falënderimi gënjeu për raportin e FBI).
 11. Verë, 2018 (Në vazhdim): Prause & David Ley përpiqen të shpifin psikologun e njohur Philip Zimbardo.
 12. 6 korrik 2018: "Dikush" raporton Gary Wilson te Bordi i Psikologjisë në Oregon, i cili hedh poshtë ankesën si të pabazuar (ishte Falënderim).
 13. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Prause sulmon Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve).
 14. Të tjerët - tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe fyer Alexander Rhodes dhe Nofap në Twitter.
 15. Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Gary Wilson në Twitter, për të 300-in apo ca herë.
 16. Tetor 2018: Prause pretendon në mënyrë të gabuar se emri i saj shfaqet mbi 35,000 (ose 82,000; ose 103,000; ose 108,000) herë në YourBrainOnPorn.com.
 17. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 18. Të tjerë - Tetor, 2018: Përshtypje tweets se ajo ka raportuar "serial misogynist" Alexander Rhodes në FBI.
 19. Të tjerët - Tetor, 2018: Falënderimet pretendojnë se Fight The New Drug u tha "ndjekësve" të saj se Dr. Prause duhet të dhunohet (seksioni përmban shumë tweet-a shtesë).
 20. Të tjerët - Falënderimi thotë në mënyrë të gabuar se FTND tha se kërkimi i saj u financua nga industria e pornografisë (duke u përpjekur të devijojë vëmendjen nga shoqatat e saj të dokumentuara të industrisë pornografike).
 21. Nëntor 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause për shkak të pretendimeve shpifëse (Prause gënjeu rreth regjistrimit të një raporti të FBI mbi Gary Wilson).
 22. Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause.
 23. Dhjetor 2018: Departamenti i Policisë së Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause gënjeu për regjistrimin e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.
 24. Të tjerët - Nëntor, 2018: Falënderimi rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes.
 25. Të tjerët - dhjetor, 2018: Falënderimi bashkohet me xHamster për të njollosur NoFap & Alexander Rhodes; nxit Fatherly.com të publikojë një hit-pjesë ku Nicole Prause është "ekspertja".
 26. Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.
 27. Të tjerë - Dhjetor, 2018: FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rods.
 28. Të tjerët - Janar, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapistin homoseksual IITAP për praktikimin e terapisë konvertuese (riparuese).
 29. Shkurt, 2019: Konfirmimi që Prause gënjeu organizatorët e konferencës së Shoqatës Evropiane të Mjekësisë Seksuale, duke bërë që ESSM të anulojë fjalimin kryesor të Gary Wilson.
 30. Të tjerët - Shkurt, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Exodus Cry për mashtrim. Kërkon nga ndjekësit e Twitter të raportojnë jo-fitimprurëse te Prokurori i Përgjithshëm i Misurit (për arsye false), Duket se ka redaktuar faqen në Wikipedia të CEO.
 31. Mars, 2019: Prause nxit gazetarin Jennings Brown (redaktor i lartë dhe reporter në Gizmodo) të shkruajë një hit-copë shpifëse për Gary Wilson (ajo gjithashtu shpif për ish-kolegun e UCLA Rory Reid).
 32. Të tjerët - Mars, 2019: Falënderimi & David Ley shkojnë në një tërbim të ngacmimeve dhe shpifjeve kibernetike në përgjigje të një artikulli në The Guardian: "A po i bën pornografia djemtë e rinj pafuqi?"
 33. 17 Mars 2019: Artikulli nga gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse (The Racquet) poston raport të rremë të policisë nga Nicole Prause. Artikulli hiqet nga universiteti.
 34. Të tjerë - Marsi 17, 2019: Shumë lutje lutje-puppets redakto Lufta faqe New Drug Wikipedia, si Prause në të njëjtën kohë tweets përmbajtje nga redaktimet e saj sock-kukulla '
 35. Të tjerët - Prill, 2019: Falënderimi ngacmon dhe kërcënon terapistin DJ Burr, pastaj e raporton me keqdashje atë në Departamentin e Shëndetit të Shtetit të Uashingtonit për gjërat që nuk i bëri.
 36. Prill, 2019: Prause, Daniel Burgess dhe aleatët përfshihen në shkelje të paligjshme të markës tregtare të YourBrainOnPorn.com, duke krijuar faqen e internetit të "RealYourBrainOnPorn" dhe llogaritë e saj në media sociale.
 37. Prill, 2019: Më 29 Janar 2019 Prause paraqiti një kërkesë të markës tregtare SH.B.A. për të marrë YourBrainOnPorn & YourBrainOnPorn. Prause i është dërguar një letër Pushim dhe Heqje për mbledhje të markave tregtare dhe shkelje të markave tregtare (RealYBOP).
 38. Prill, 2019: Llogaria në Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn) - Në një përpjekje për kapjen e markës tregtare Daniel Burgess, Prause & aleatët krijojnë një llogari në Twitter që mbështet një axhendë të industrisë pro-porn.
 39. Prill-Maj, 2019: Daniel Burgess? Nicole Prause? si "Sciencearousal": Llogaria e Reddit promovon "RealYourBrainOnPorn.com" ndërsa nënçmon Gary Wilson dhe "Trurin Tuaj Në Porno" legjitime.
 40. 9 maj 2019: Përgjigja e Prause për pushimin dhe heqjen dorë nga Gary Wilson (për mbledhje dhe shkelje të markave tregtare) përmban gënjeshtra të shumta dhe akuza të rreme. Lavdëruesi i faljes gjithashtu përfaqësoi backPage.com!
 41. Prill-Maj, 2019: Dy çorape "NeuroSex" (SecondaryEd2020 & Sciencearousal) redaktojnë Wikipedia, duke futur lidhje RealYourBrainOnporn.com dhe propagandë të ngjashme me Prause.
 42. Maj, 2019: Organizata Botërore e Shëndetit boton një punim ku përshkruan komentet e shumta të Nicole Prause të ICD-11 ("komente antagoniste, siç janë akuzat për një konflikt interesi ose paaftësi").
 43. Të tjerë - Maj, 2019: Nicole Prause shkakton shpifje në vetvete proces gjyqësor me pretendime false për ngacmime seksuale kundër Donald Hilton, MD.
 44. Të tjerët - qershor, 2019: David Ley dhe Prause (si RealYBOP Twitter & "shkencëtar") vazhdojnë fushatën e tyre për të lidhur forume të rimëkëmbjes së pornografisë me supremacistët / nazistët e bardhë.
 45. Qershor, 2019: MDPI (kompania mëmë e revistës Shkencat e sjelljes) boton një editorial për sjelljen joetike të Nicole Prause rreth përpjekjeve të saj të pasuksesshme për të pasur Park et al., 2016 u tërhoq.
 46. Qershor, 2019: Përgjigja zyrtare e MDPI ndaj fiaskos në faqen MDPI Wikipedia (ajo ishte redaktuar nga disa prizë Nicole Prause)
 47. Korrik, 2019: Donald Hilton shfuqizon padinë e shpifjes për të përfshirë dëshmitë e viktimave të tjera të 9 të Prause, ankesës së Bordit të Ekzaminuesve Mjekësor të Teksasit, duke akuzuar gabimisht Dr. Hilton për falsifikimin e kredencialeve të tij.
 48. Korrik, 2019: John Adler, Deklarim i Deklaruar i MD: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC
 49. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 50. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 51. Korrik, 2019: Staci Sprout, Dëshmia e betimit të LICSW: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 52. Korrik, 2019: Linda Hatch, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 53. Korrik, 2019: Bradley Green, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 54. Korrik, 2019: Stefanie Carnes, Deklarata e Doktoraturës: Procedura gjyqësore për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 55. Korrik, 2019: Procesverbali i Geoff Goodman, Doktoraturë: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 56. Korrik, 2019: Deklarimi i dëshmisë së Laila Haddad: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 57. Historia e lutjeve për kërkimin me qëllim të keq të pornografisë (duke përfshirë të sajën).

Faqja e lavdërimit # 3

 1. 4 korrik 2019: Falënderimi përshkallëzon ndjekjen dhe ngacmimin e saj duke shpërndarë një letër të rreme të Ndërprerjes dhe Ndërprerjes në shtëpinë time në 10:00 pasdite (avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com)
 2. Korrik, 2019: Faleminderon furnizimet për NerdyKinkyCommie me një dokument të padisë së markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen një dokument; Ekspertët e RealYBOP përhapin tweet-et e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre
 3. Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause dhe David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalizmin e bardhë dhe nazistët.
 4. 9 gusht 2019: Përgjigja e Don Hilton me 21 faqe (me 57 faqe eksponate) ndaj mocionit të Nicole Prause për të hedhur poshtë padinë e tij për shpifje
 5. Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Prause) 110+ shpifje / ngacmim tweet i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të Mormonit të rremë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit.
 6. 27 Gusht 2019: Në përgjigje të Wilson që ekspozoi gënjeshtrat dhe shpifjet e Prause & Burgess për shpifje për URL të rreme pornografike që ata zbuluan në Arkivin Wayback, avokati i tyre dërgon një letër tjetër falsë Ndërprerja dhe Ndërprerja me më shumë akuza të rreme.
 7. Shtator, 2019: Nicole Prause & David Ley kryejnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje të Don Hilton.
 8. Shtator, 2019: Nicole Prause pezullon përdoruesin e mesëm Marny Anne. Falënderoni deklaron gabimisht në cicërimin shpifës (së bashku me gënjeshtrat e tjera) që Marny Anne ishte Gary Wilson.
 9. Të tjerët - Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause & Burgess) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (rreth 30 cicërima).
 10. Të tjerët - Tetor, 2019: RealYBOP twitter (Prause, Daniel Burgess) shpif për Alex Rhodes & Gabe Deem, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që të dy u përpoqën të "rrëzonin" realyourbrainonporn.com.
 11. Të tjerët - tetor, 2019: Në përgjigje të "The Doctors" që paraqet twitter-in e Cyber ​​Alex Rhodes RealYBOP (Prause & Daniel Burgess), shpif dhe ngacmon Rhodes me shumë cicërima (madje kërkon që Twitter të mos verifikojë NoFap).
 12. Të tjerët - Tetor, 2019: Themeluesi i NoFap Alexander Rhodes ngre një padi për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos LLC.
 13. Të tjerët - VAZHDIM: Në përgjigje të padisë së Alex Rhodes për shpifje, Nicole Prause dhe @BrainOnPorn twitter shpifin dhe ngacmojnë Rhodes (duke shtuar akuzat e saj të shumta për shpifje).
 14. Nëntor, 2019: Falënderimi hyn në "Programin e Sigurt në Shtëpi" të Kalifornisë nën pretendime të rreme, duke e keqpërdorur atë për të ngacmuar viktimat dhe kritikët e saj.
 15. Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon mikpritësin e internetit të YBOP (Linode) me një letër mashtruese të pushimit dhe heqjes dorë, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se adresa e saj është në YBOP (nuk ishte kështu).
 16. Të tjerët - Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon kanalin YouTube me veprime ligjore, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se një video ishte shpifëse dhe e lidhur me adresën e saj të shtëpisë në YBOP.
 17. Të tjerët - Nëntor, 2019: Në përgjigje të Diana Davison's Post Millennial expose ', Prause ngacmon & shpif për Davison, pasuar nga një letër fals Cease & Desist, duke kërkuar $ 10,000 nga Davison.
 18. Të tjerët - Nëntor, 2019: Prause sulmon gazetaren Rebecca Watson ("skepchicks"), duke thënë se ajo gënjeu për gjithçka në videon e saj që mbulonte padinë për shpifje të Alex Rhodes kundër Prause.
 19. Dhjetor, 2019 e tutje: Kanali YouTube i RealYourBrainOnPorn fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si xhuxh "TruthShallSetSetYouFree")
 20. Të tjerët - Në vazhdim: Për të shtypur kritikat, Prause kërcënoi llogari të shumta në Twitter me padi false për shpifje (Mark Schuenemann, Tom Jackson, Matthew, TranshumanAI, "anonim", të tjerë).
 21. Të tjerët - 2019-2020: Incidente të shumëfishta - Nicole Prause dhe pseudonimet e supozuara (@BrainOnPorn) shënjestrojnë Don Hilton edhe pasi të jetë ngritur padia e tij për shpifje kundër Prause.
 22. Të tjerët - Janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) shpif për Dr. Tarek Pacha (i cili prezantoi në PIED), duke deklaruar në mënyrë të gabuar se nuk është urolog dhe ka konflikt interesash.
 23. Të tjerët - janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) sulmon Laila Mickelwait në mbrojtjen e saj të pornografisë nën-moshë të Pornhub dhe pamjes së verifikimit të moshës.
 24. Janar, 2020: Nicole Prause përpiqet të rrëzojë YBOP duke kërcënuar hostin e saj të internetit (Linode) me një letër të falsifikuar të Ndërprerjes dhe Ndëshkimit të 2-të. Avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com
 25. Shkurt, 2020: Prause poston në Twitter gënjeshtra të shumta: (1) se adresa e saj shfaqet në YBOP, (2) që Prokurori i Përgjithshëm i CA-së e detyroi Linode të hiqte adresën nga YBOP, (3) që Staci Sprout & Gary Wilson kanë postuar adresën e shtëpisë së saj "Në internet".
 26. Të tjerët - Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi paraqet një padi të pabazë, të dështuar për pretendime të vogla në Kaliforni kundër terapistit Staci Sprout.
 27. Shkurt, 2020: @BrainOnPorn (Prause) ngacmon autorin e "NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit" (ndërsa përçmon Nofap & Wilson).
 28. Shkurt, 2020: Twitter i RealYBOP (Falënderim) shpif Gary Wilson, duke pretenduar rrejshëm se ai krijoi këtë llogari në Twitter (@RobbertSocial) të "kërcejnë" dhe "të kërcënojnë dhunën".
 29. Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi kërkon një urdhër të përkohshëm të kufizimit të përkohshëm (TRO) kundër Wilson duke përdorur "prova" të fabrikuara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme. TRO duket se është një përpjekje për të hequr dokumentacionin e shpifjes së Prause nga YBOP.
 30. Të tjerët - Janar-Maj, 2020: Falënderimi nxit artikullin shpifës të Mbretërisë së Bashkuar (Scram News) në një përpjekje për të hequr fushatën e mbledhjes së fondeve të Alex Rhodes "Donor Box" (Scram i detyruar të tërhiqet, të kërkojë falje dhe të paguajë dëmet për Rhodes)
 31. Të tjerët - Shkurt / Mars 2020: Falënderimi (me sa duket) raporton Alex Rhodes në Bordin e Psikologjisë të Pensilvania për praktikimin e psikologjisë pa licencë sepse CNN e filmoi atë në një grup me burra të tjerë të rinj, të gjithë duke folur për efektin e pornos.
 32. Të tjerët - maj, 2020: Nicole Prause kërcënon CEO të DonorBox (Charles Zhang) me një padi të vogël pretendimesh për zbulimin e gënjeshtrave të saj, ngacmimet në prapaskenë dhe raportimin me qëllim të keq (të gjitha në një përpjekje të dështuar për të hequr fondet e fondeve të Rhodes).
 33. Qershor, 2020: Ish-ylli i pornografisë Jenna Jameson ndëshkon @BrainOnPorn për krijimin e një pamje në ekran që portretizon Jameson si kritikues të NoFap (Jameson e quan @BrainOnPorn "Shady as f ** k").

Faqja e lavdërimit # 4

 1. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gabe Deem për punën me grupe që kërcënojnë të vrasin dhe përdhunojnë "ne". Kjo është shpifje në vetvete (përmban cicërima shtesë shpifëse). 
 2. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Staci Sprout për deklarimin se studiuesit e RealYourBrainOnPorn ngacmojnë fëmijët.
 3. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) nxit ndjekësit të raportojnë Staci Sprout në Shoqatën Kombëtare të Punëtorëve Social dhe shtetin e Uashingtonit (duke postuar në mënyrë të paligjshme numrin e licencës së Staci).
 4. Korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gary Wilson për dërgimin e kërcënimeve me vdekje në lidhje me 'shkëmbimin' e pikëpamjeve rreth "Përgjegjësia seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngacmimin seksual te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020).
 5. Gusht, 2020: Gary Wilson fiton fitoren ligjore kundër seksologeve Nicole Prause Përpjekjet për ta heshtur atë.
 6. Gusht, 2020: Menjëherë para se të dëgjoja Anti-SLAPP, avokati i Nicole Prause u përpoq të hiqte dorë sepse ajo u përpoq ta detyronte atë të sillej joetikisht. Ai tha se Prause ishte armiqësore dhe po kërcënonte ta padiste.
 7. Gusht, 2020: Një javë para seancës Anti-SLAPP, Prause shkoi në Twitter për të njoftuar në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të devotshëm për të më ndjekur në internet.
 8. Gusht, 2020: Në urdhrin e ndalimit të përpjekjes së Prause (i cili u hodh poshtë si i pa merituar) ajo trilloi të ashtuquajturat "prova", të cilat përfshinin mashtrim dhe shpifje për djalin tim.
 9. Gusht, 2020: Organizatorët e Konferencës së 5-të Ndërkombëtare mbi Varësitë e Sjelljes ekspozojnë Prause si kryen dëshmi të rreme në përpjekjen e saj të dështuar në një urdhër kufizimi (dmth. Fitorja ime Anti-SLAPP)
 10. Gusht, 2020: Në përgjigje të fitores time ligjore, @BrainOnPorn (Prause) vazhdon një inat të bisedimeve dhe shpifjeve në internet.
 11. Gusht, 2020: LifeSite News boton një intervistë me Gary Wilson; Lavdërimet ngacmojnë dhe shpifin autorin, kërcënojnë veprime ligjore (natyrisht ajo e bëri).
 12. Të tjerët - gusht, 2020: Në përgjigje të videos së Gabe Deem "The Porn Playbook", @BrainOnPorn poston mbi 20 cicërima shpifëse dhe nënçmuese (duke pretenduar rrejshëm se Gabe dërgoi kërcënime për vdekje dhe përdhunim).
 13. Gusht, 2020: Për të shmangur pezullimin e përhershëm për shkelje të markës tregtare, Prause riemërton llogarinë e Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn). Bio e saj e re thotë se në mënyrë të rreme unë ngrita 7 procese gjyqësore për të hequr llogarinë në Twitter.
 14. Gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) poston gënjeshtra nga hit-copa e mbushur me gabime e Brian Watson. Prause pastaj redakton gënjeshtrat e Watson në faqen Nofap Wikipedia.
 15. Gusht, 2020: Pesë llogari krejt të reja (me gjasë çorape të Prause) redaktojnë faqen Nofap Wikipedia, duke hyrë në gënjeshtra të shumta të postuara në Twitter së fundmi nga Prause & @BrainOnPorn.
 16. Të tjerët - gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) thotë se mbledhja e fondeve të DJ Burr për vëllain e tij të burgosur 14-vjeçar përbën mashtrim. Në mënyrë të gabuar akuzon Burrin për ndjekje, thotë se ai duhet të bashkohet me vëllain e tij në burg.
 17. Gusht, 2020: Për të shmangur shkeljen e markës tregtare "Really Still Your Brain On Porn" ndryshoi emrin e saj në "Anti-Truri juaj në Porno". Prause atëherë përdori zyrtarisht një llogari stalker (duke shpifur duke ngacmuar dhe ndjekur mua dhe familjen time, por duke mos thënë asgjë për YBOP).
 18. Gusht, 2020: Falënderimi paraqet falimentimin për të shpëtuar nga përgjegjësia për të 3 padi ende për tu gjykuar për shpifje (Hilton, Rhodes, Minc) dhe shmangni pagimin e taksës së avokatit që ajo kishte pësuar (në fitoren time Anti-SLAPP)
 19. Gusht, 2020: Dokumentet e falimentimit të Prause falsifikojnë trillimin e saj shpesh të përsëritur se ajo ka zhvendosur shtëpinë e saj "shumë herë" për shkak të ndjekjes (natyrisht kryesisht nga Gary Wilson).
 20. Të tjerët - Shtator, 2020: Aaron Minc, JD njofton padinë e tij për shpifje kundër Nicole Prause (Minc zotëron firmën ligjore që përfaqëson Alex Rhodes).
 21. Shtator, 2020: @BrainOnPorn (Falënderim) i disiplinuar nga Twitter për abuzim dhe ngacmim ndaj meje dhe të tjerëve.
 22. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të ngacmuar dhe shpifur Laila Mickelwait pasi ajo filloi fushatën TraffickingHub për të mbajtur Pornhub përgjegjës për pritjen e pornografisë së fëmijëve dhe videove të femrave të trafikuara (mbi 100 tweets). Prause akuzon në mënyrë të gabuar Laila për mbështetjen ose dërgimin e kërcënimeve me vdekje.
 23. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Matt Fradd për kryerjen e mashtrimit, kërcënimin e dhunës fizike, nxitjen e dhunës dhe mbështetjen e "kërcënimeve me vdekje" dhe "ndjekjen e grave"
 24. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gail Dines se "ka qenë në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, ndjek gratë shkencëtare dhe i shikon gratë si të harxhueshme dhe të denja për dhunë.
 25. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Liz Walker për inkurajimin e kërcënimeve me vdekje ndaj grave, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, të qenit anti-LGBTQ dhe një mbajtëse e hatemmonger.
 26. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin DJ Burr për "të qenit në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, nxit dhunë, parandalon gratë të marrin mbrojtje, etj.
 27. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin Staci Sprout për "avokim për vrasjen e grave", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje", "nxitje të dhunës", "kërcënim të grave", "dërgimin e kërcënimeve me vdekje", "heshtjen e viktimave" të ndjekjes ”, mizogjinia, etj.
 28. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi (@BrainOnPorn) akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për të qenë anti-LGBTQ, duke mbështetur eugjenikën, duke thënë "trans nuk janë njerëz", duke thënë që martesa "duhet të jetë vetëm midis një burri dhe gruaje", etj.
 29. Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisten Linda Hatch, PhD për "kërcënimin për ta vrarë", "mbështetjen dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", kryerjen e dëshmive të rreme, "heshtjen e shkencëtarëve" dhe pjesërisht përgjegjës për vrasjet në sallën e masazhit në Atlanta .
 30. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar NCOSE për "mbështetjen e eugjenikës", "mbështetjen e dhunës dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", "të qenit një grup urrejtjeje", të qenit Anti-LGBT dhe nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta.
 31. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Stefanie Carnes, PhD për "kryerje të rreme", "kërcënim për të vrarë shkencëtarë", "bashkëpunim për të mbrojtur një ngacmues", "mbështetje dhe nxitje kërcënimesh me vdekje", "duke u përpjekur të shkatërrojeni atë ”, dhe pjesërisht përgjegjës për të shtënat në sallonin e masazhit në Atlanta.
 32. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Shoqërinë për Avancimin e Shëndetit Seksual (SASH) për "përpjekje për të shkatërruar mospajtimin me çdo kusht", "duke mbështetur vdekjen dhe kërcënimet ligjore", "duke mbështetur ndjekjen e Prause, "" Duke pretenduar se ajo ishte financuar nga Pornhub "dhe" duke mbështetur eugjenikën".
 33. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Gabe Deem për "nxitje të terrorizmit në familje", "nxitje të dhunës ndaj grave", "përfshirje në mizogjini dhe mashtrim", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje dhe racizmit", "inkurajimin e vrasjes së shkencëtare femra "," kërcënuese për të vrarë gra "," është anti-LGBT "dhe" mbështet eugjenikën."
 34. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Fight The New Drug (FTND) si anti-LGBT, "duke promovuar mizogjininë", "duke kryer mashtrim" dhe "duke mësuar eugjenikën".

Faqja e lavdërimit # 5

 1. Të tjerët - 13 tetor 2020: Intervistuesi kibernetik obsesiv @BrainOnPorn (Prause) përshkallëzohet në 170 cicërima në ditë që synojnë grupe "anti-porn", përfshirë 70 cicërima në 20 minuta duke sulmuar NoFap.
 2. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 70 cicërimesh brenda 20 minutash duke synuar NoFap, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 18 cicërima të tjera duke u kërkuar të tjerëve të raportojnë Alex Rhodes në Byronë e Korporatave dhe Organizatave Bamirëse të Pensilvanisë për përpjekjen e tij për mbledhjen e fondeve.
 3. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 100 we cicërimesh që synojnë NoFap më parë gjatë ditës, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 30 cicërima të mbushura me gënjeshtra që synojnë Rhodes dhe Nofap (duke përdorur keqinterpretime të ngjarjeve që ndodhën kur Rhodes ishte një adoleshent i ri).
 4. Tetor 23, 2020: Llogaria e Twitter në industrinë e pornografisë së Prause (@BrainOnPorn) është e ndaluar përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër.
 5. 25 tetor 2020: Edhe një tjetër pushim dhe Desist i rremë më dorëzoi në derë. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 240,000 ose ajo do të padisë.
 6. 25 tetor 2020: Marnia (gruaja ime) merr një tjetër pushim të rremë dhe Desist të dorëzuar në shtëpinë tonë me korrier. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 220,000 ose ajo do të padisë.
 7. Nëntor, 2020: Prause kërcënon Bill Tavis me një proces gjyqësor për shpifje për deklarimin në një koment në YouTube se Prause ndoqi ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Vlerësim X (XRCO) (gjë që ajo bëri)
 8. Të tjerët - dhjetor, 2020: Falënderimi kërcënon Gabe Deem me një letër të mbushur me gënjeshtra të Pushimit dhe Desist, duke kërkuar që ai t'i paguajë asaj 100,000 dollarë dëmshpërblim dhe të heqë cicërimet që nuk i postoi..
 9. Të tjerët - Janar, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar New York Times gazetari Nicholas Kristof i nxitjes së dhunës ndaj saj dhe mbështetjes së kërcënimeve me vdekje vetëm sepse ai shkroi një ekspozitë Porno
 10. Janar, 2021: Gary Wilson blen www.RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare
 11. Janar, 2021: Gary Wilson fiton gjyqin e dytë kundër ngacmuesit / shpifësit serik Nicole Prause: Demonstrimi edhe një herë se Prause është autori, jo viktima.
 12. Janar, 2021: Në një letër tjetër C&D të mbushur me gënjeshtra, Prause deklaron në mënyrë të gabuar se ajo fitoi procesin gjyqësor të mësipërm dhe do të vazhdojë të paraqesë veprime të reja derisa të falimentoj (megjithatë ishte Falënderimi ai që ngriti falimentimin te shmangni pagimin e borxhit të avokatit që ajo kishte lindur).
 13. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Asnjë gënjeshtër shumë e madhe. Prause me besim pretendon se ajo kurrë nuk ka humbur një proces gjyqësor ndaj askujt, përfshirë edhe mua!
 14. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Një moment historik për Nicole Prause? 50+ çorape të dukshme për të redaktuar Wikipedia me paragjykimet, gënjeshtrat dhe shpifjet e saj.
 15. Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).
 16. Shkurt 2021: Twitter me lavdi se "Ekspozita # 5" nga procesi i saj gjyqësor i dështuar dëshmon se unë postova adresën e saj në YBOP. Unë postoj në Twitter një pamje të ekranit të Ekspozitës # 5 që vërteton se Falënderimi po gënjen.
 17. Të tjerët - shkurt, 2021 (Në vazhdim): A po shkel shkeljet tashmë marrëveshjet e saj të zgjidhjes?
 18. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi gënjen Patreon në një përpjekje për ta ndaluar Gabe Deem.
 19. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi akuzon Gabe Deem për nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta
 20. Mars, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar një të varur nga pornografia që po shërohet (@ lino55591777) e të qenit një çorape Gary Wilson (ajo më pas gënjen për atë që cicëroi).
 21. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimet përshkallëzohen duke shënjestruar vogëlushin e Laila Mickelwait.
 22. Mars, 2021: Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) ndalohet përkohësisht për "postimin e kërcënimeve të dhunshme"
 23. Prill, 2021: Prause më akuzon në mënyrë të rreme për "gjurmimin e kompjuterit të saj", dhe "kërcënimin e faqes së saj të internetit". Në mënyrë të gabuar pretendon se thashë se ajo ishte përgjegjëse për një sulm të DDOS në NoFap.com
 24. Prill, 2021: CNET shënoi për të hequr emrin e Prause nga një fjali në artikullin e tyre. Prause pretendon në mënyrë të gabuar se fjalia origjinale kishte Gabe Deem dhe mua duke thënë se Falënderimi është "financuar nga industria e pornografisë".
 25. Prill, 2021: CNET shënoi për të hequr emrin e Prause nga një fjali në artikullin e tyre. Prause pretendon në mënyrë të gabuar se fjalia origjinale kishte Gabe Deem dhe mua duke thënë se Falënderimi është "financuar nga industria e pornografisë".
 26. Prill, 2021: Prause shtrihet duke folur në mënyrë të dukshme kibernetike në postimin e listës së "miqve" të gruas time Venmo, duke gënjyer se ata ishin paguar për të prodhuar prezantime anti-porn.
 27. Prill, 2021: Falënderimi manipulon pamjet e ekranit për të mashtruar shikuesit se dikush e dëshiron atë në ferr. Megjithatë cicërima origjinale ishte gati Pornhub, jo për të!
 28. Të tjerët - Prill, 2021: Dy pseudonime të dukshme të Falënderimit redaktojnë faqet e Exodus Cry dhe NCOSE Wikipedia, duke u përpjekur të fusin VICE hit-pjesë Prause njëkohësisht cicërimë mbi 20 herë (ndër redaktime të tjera).
 29. Të tjerët - Prill, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Mijëvjeçari i Postës redaktorët e botimit të pretendimeve të rreme dhe shpifëse që çuan në vdekje dhe kërcënime përdhunimi drejtuar asaj dhe shkencëtareve të tjera femra.
 30. Prill, 2021: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ajo u akuzua mbi 1,000 herë se kishte marrë pjesë në çmimet XBIZ (ishin çmimet XRCO). Cicërimat e saj akuzojnë në mënyrë të gabuar feministen Julie Bindel për pjesëmarrjen në çmimet XRCO.
 31. Prill, 2021: Prause trolls @ PornHelp.org në mënyrë të gabuar duke e akuzuar atë për nxitje të dhunës ndaj grave.
 32. Në vazhdim - Viktimat e shumta të raportimit keqdashës të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit

Faqja e lavdërimit # 6

 1. Të tjerët - Prill 2021: Në mbështetje të Mindgeek, Prause sulmon dy deputetë Kanadezë të cilët janë në Komitetin e Etikës në Dhomën e Komunave duke hetuar praktikat e egër të Pornhub dhe krimet e mundshme
 2. Prill 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar llogarinë Twitter @Countscary si Gary Wilson
 3. Të tjerët - Prill, 2021: Melissa Farmer përhap gënjeshtrat e Prause dhe duhet të zgjidhë një proces gjyqësor të kushtueshëm
 4. Të tjerët - Prill, 2021: Nicole Prause sugjeron që Exodus Cry dhe Laila Mickelwait ishin të përfshirë në zjarrvënien e rezidencës së papërfunduar të Montrealit të CEO të Pornhub, Feras Antoon
 5. Të tjerët - 26 Prill 2021: Falënderimet ngacmojnë dhe raportojnë Rebecca Watson ("SkepChick") në YouTube dhe Patreon për postimin e një azhurnimi mbi çështjet ligjore të Prause. YouTube gabimisht censuron Watson.
 6. Të tjerët - 7 maj 2021: Rebecca Watson poston video duke bërë kronika të përpjekjeve të Prause për DMCA, biseda kibernetike dhe shpifje. Falënderimi përgjigjet me 30 tweets shpifëse; paraqet ankesa te Patreon; akuzon Watson për nxitje të dhunës.
 7. Të tjerët - 7 maj 2021: Të zhgënjyer nga kritikat në internet, Prause krijon një rrëshqitje të mbushur me gënjeshtra për të "prishur" videon e Rebecca Watson, duke e cicëruar atë 12 herë në një periudhë 20 minutëshe (duket se Prause bllokoi llogaritë nën të cilat cicëronte).
 8. Të tjerët – 7 maj 2021: Prause duket se përdor një pseudonim llogari Reddit (Agreeable-Plane-5361) për të përçmuar Rebecca Watson dhe të tjerët të përmendur në videon e saj (Gary Wilson, NoFap)
 9. Të tjerët - maj, 2021: Në mbështetje të qartë të Pornhub, Prause ndihmon XBIZ dhe Koalicionin e Fjalës së Lirë në fushatat e tyre të shpifjeve kundër TraffickingHub dhe Laila Mickelwait.
 10. Maj 2021: Falënderimi nuk arrin të rinovojë URL-në e saj të vjetër Span-Lab.com dhe e humbet atë. Kur URL ridrejton në një dyqan lodrash seksi, ajo akuzon në mënyrë të rreme "aktivistë anti-porn" se janë përfshirë dhe raporton këtë jo-ngjarje në polici.
 11. Të tjerët - maj, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapisten Staci Sprout për raportimin e saj në Twitter për bërjen e kërcënimeve të dhunshme (të cilat Prause etiketojnë gabimisht një "kallëzim penal")
 12. Të tjerët - maj, 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për (1) duke thënë se Prause nuk u sulmua kurrë dhe (2) për përhapjen e adresës së laboratorit ku Prause pretendon se ajo ishte sulmuar

Të tjerë - Prill 11, 2018: Lutuni gabimisht pretendon revistën mjekësore Cureus është një revistë grabitqare dhe angazhohet në mashtrime

Nicole Prause sulmuan Cureus në Twitter mbi një letër që ajo kishte korrigjuar vetëm (pak). Prause pohoi se Cureus është një revistë grabitqare e cila angazhohet në mashtrime. Të dy pretendimet janë të rreme si revistat grabitqare gjithmonë të ngarkuar për publikim dhe nuk janë Indeksuar nga PubMed. Cureus nuk ngarkon autorët për botim, dhe është Indeksuar nga PubMed. Prause, siç pritej, nuk ofroi shembuj Cureus duke u angazhuar në mashtrime.

Së pari, Llogaria në Twitter e ditarit shpalosi gënjeshtrat e Prause:

Tjetra, John Adler, MD ndërhyri për të hedhur poshtë pretendimet e Prause. Ajo më pas e akuzoi atë në mënyrë të rreme për shkelje të një urdhri inegzistent mos-kontakti, e bllokoi atë në Twitter dhe telefonoi në një ankesë të rreme për ngacmim në Zyrën e Dekanit të Stanford.

Përgjigja përfundimtare e John Adler, para se të bllokohej nga Prause:

Nën artikullin e shikimit të tërheqjes që kemi një koment Falënderimi, pasuar nga përgjigja e Adler:

Si Adler vuri në dukje, Prause u dha një shans për të publikuar një koment në Journal e tij, por zgjodhi në vend të ngacmoj atë dhe ditarin e tij në mediat sociale dhe me email në Universitetin Stanford.

Update: Korrik, 2019: John Adler, Deklarim i Deklaruar i MD: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.20 maj 2018: Ley & Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gary Wilson & Don Hilton dhanë prova në një çështje nga Chris Sevier

Ndërsa ata shpesh bëjnë, Ley dhe Prause bashkohen për të shpifur dhe për të ngacmuar ata me të cilët nuk pajtohen. Këtë herë ata luajnë tag twitter në një sulm para-planifikuar mbi Gary Wilson, Don Hilton, dhe Mary Ann Layden. Ne e dimë se ishte një ngjarje e planifikuar paraprakisht pasi "dëshmitë" që ata të dy tweeted ishin në një email të njëkohshëm me të pavërteta të tjera rreth Wilsonit të dërguar nga Prause në MDPI (Ley ishte cc'd në email).

Në cicërimin e parë të Ley ai vendos gjërat për Prause duke deklaruar në mënyrë të gabuar se Chris Sevier ishte "krijuesi i pornografisë është legjislacioni i krizës së shëndetit publik". Në të vërtetë, Utah ishte shteti i parë që miratoi një rezolutë në lidhje me pornografinë dhe Sevier nuk kishte asnjë lidhje me të. E ashtuquajtura provë e Ley është pamja nga kjo faqe tepër e gjatë që përmban katër vjet dosje gjyqësore plot akuza në çështje, Sevier kundër Apple inc.

Kjo është e drejtë, Sevier po padit Apple mbi pornografinë. Nëse doni të dini më shumë për këtë rast apo Sevier lexoni këtë artikull Daily Beast: Chris Sevier, i cili dëshiron të vendosë një filtër pornografik në çdo pajisje të lidhur me internet, me shaka e quan veten 'stalker i sëmurë mendërisht që dëshiron të martohet me kompjuterin e tij.'

Sidoqoftë, ekstrakti i zgjedhur i Ley, nga 4 vjet rrëfime të pandërprera të Sevier në regjistrat e gjykatës, rrethon besimin e Sevier se "të gjithë homoseksualët janë të varur nga seksi":

Pse David Ley zgjodhi këtë fragment të rastësishëm rreth homoseksualëve nga paraqitja gjyqësore e Sevier në janar 2014? Kështu që ai dhe Prause mund të pohonin në mënyrë të gabuar se Wilson, Hilton dhe Layden janë çmenduri anti-homoseksualë.

Para se të vazhdojmë më tej, duhet të përmendet se Chris Sevier duket se besohet botërisht nga të gjithë ata që përjetojnë një furçë me të si një kërkues i vëmendjes i paqëndrueshëm mendërisht që gënjen kronikisht dhe ngacmon individë dhe organizata të shoqëruara me të ashtuquajturin -lëvizja e pornografisë. ” Rastësisht, mbështetësit e "çmendur" janë një strategji e nderuar për kohën për të njollosur dhe penguar një kauzë.

Pavarësisht se kush mund të jenë zotërit e tij të vërtetë, Sevier "bën mut". Grownshtë bërë aq keq sa që organizatat (ato që qëndrojnë vërtet pas lëvizjes "pornografia si një krizë e shëndetit publik") janë detyruar të ndërmarrin veprime ligjore kundër Chris Sevier. Për shembull, Qendra Kombëtare për Shfrytëzimin Seksual (NCOSE) dërgoi Sevier një letër të ndaluar dhe të braktisur dhe botoi një deklaratë ku denoncohej veprimi i Sevier. Një ekstrakt:

Çështja e dytë ka të bëjë me autorin e HTPA. Projektligji (sans language resolution) është zhvilluar nga Chris Sevier, i njohur edhe si Chris Severe. Ne kemi pasur një marrëdhënie të vështirë me z. Sevier gjatë disa viteve të fundit, për të thënë të paktën. Ne nuk e kemi gjetur atë të besueshëm në marrëdhëniet tona të së kaluarës dhe prandaj nuk mund të mbështetemi në pohimet e tij se ato grupe dhe ata ligjvënës që ai pretendon janë përkrahës të HTPA-së janë në të vërtetë në mbështetje. Kjo për arsye se, në të kaluarën, Sevier ka përfaqësuar gabimisht se organizata jonë dhe presidenti i NCOSE, Patrick Trueman dhe Drejtori Ekzekutiv i NCOSE Dawn Hawkins janë në mbështetje të punës së tij. Kemi kërkuar që Sevier të mos përdorë emrat tanë.

Në 2015, zyra e Senatorit të Shteteve të Bashkuara na njoftoi për faktin se Sevier po promovonte një version të HTPA në Kapitolin e SHBA dhe po përfaqësonte në zyrat e Senatit amerikan që Patrick Trueman ishte autor i projekt-ligjit. Kjo ishte e rreme. Një asistent i rëndësishëm ligjor me zyrën e senatorit tha gjithashtu se Sevier po vizitonte zyra të tjera të senatit duke pretenduar se shefi i tij, senatori, po mbështeste legjislacionin, i cili ishte gjithashtu i rremë.

Disa organizata na kanë kontaktuar gjatë dy viteve të fundit për t'u ankuar se Sevier po përdorte gjithashtu emrat e tyre pa autorizim dhe disa prej këtyre organizatave janë ankuar se ai u kërcënonte atyre me sanksione ligjore kur ata refuzuan ta mbështesin atë dhe punën e tij. Disa organizata na kanë kontaktuar gjatë dy viteve të fundit për t'u ankuar se Sevier po përdorte gjithashtu emrat e tyre pa autorizim dhe disa prej këtyre organizatave janë ankuar se ai u kërcënonte atyre me sanksione ligjore kur ata refuzuan ta mbështesin atë dhe punën e tij.

Në 2014, këshilli ynë i përgjithshëm kishte për të shkruar një pushoni dhe hiqni dorë nga Sevieri duke kërkuar që ai të pushojë së kërcënuari organizatën tonë për çështje të ndryshme dhe ta përkujtojë atë se si avokat ai është i detyruar të jetë rregulla definitive e përgjegjësisë profesionale.

Në 2016 Sevier paditi shtetin e Utah pas kalimit të rezolutës së lartpërmendur të zhvilluar nga zyra jonë e cila deklaron se pornografia është një krizë e shëndetit publik. Padia ishte gjoja për çështjen e filtrave (një kopje e ankesës është këtu) Ai përfshinte një fusnotë të zgjeruar, një pjesë të së cilës po e përfshijmë këtu, e cila sulmon Presidentin e NCOSE Patrick Trueman dhe Drejtorin Ekzekutiv Dawn Hawkins në terma të çuditshëm ...

Grup shumë i rëndësishëm i fakteve: Don Hilton dhe Mary Ann Layden janë në bordin e drejtorëve të NCOSE dhe të dy rregullisht të pranishëm në konventat e NCOSE dhe tubimet që lidhen me NCOSE. Sa e mundshme është që ata do të çonin përpara "kauzën" e Sevier duke kundërshtuar pozicionin e marrë nga NCOSE kundër Sevier?

Me përgatitjen e Ley, postimet e lavdëruara në Twitter që Sevier pretendoi Gary Wilson dhe "këta ekspertë" ishin të gatshëm të dëshmonin:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Në asnjë mënyrë! Hilton, Layden dhe Wilson kurrë nuk ranë dakord të dëshmonin për Sevier, dhe sigurisht kurrë nuk ranë dakord të dëshmonin se "të gjithë njerëzit homoseksualë janë të varur nga seksi". Trueshtë e vërtetë që "Severe" me email Gary Wilson në 2014. Në përgjigjen e Wilson ai sugjeroi që Severe të vizitonte faqen e tij për informacion. Wilson kurrë nuk pranoi të dëshmonte dhe nuk iu përgjigj email-ve të mëtejshëm nga Severe. Don Hilton u pyet nëse ai kishte komunikuar ndonjëherë me Sevier / Severe. Ai tha se nuk e kishte bërë. Thënë thjesht, Sevier dhe ekipi i etiketave Prause-Ley, po gënjejnë.

Me asgjë, por gënjeshtra për të mbështetur atë, Ley kap nga tag-team twitter si kjo:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Të dyja Prause dhe Ley janë boshllëqe të obsesionuar, me tweets 300 ose më shumë rreth Gary Wilson vetëm. Pohimet e tyre këtu janë të dënueshme dhe të neveritshme, por plotësisht në karakter.

Updates:24-27 maj 2018: Falënderimi krijon kukulla të shumta çorapesh për të redaktuar faqen Wikipedia të MDPI (dhe është e ndaluar për kukulla çorape & shpifje)

në një seksion më parë ne treguam ngacmimet e Prause ndaj MDPI dhe revistës së saj Shkencat e sjelljes. Ne gjithashtu përshkruam historinë e gjatë të Prause të përdorimit të shumë përdoruesve të rremë në Wikipedia (që shkel rregullat e saj) për të ngacmuar shumë prej individëve ose organizatave të renditura në këtë faqe. Për shembull:

Breshëria e fundit e Wikipedia e Prause ndodhi nga 24 maj deri më 27 dhe përfshiu të paktën 6 emra përdorues të rremë (të quajtur "kukulla çorape" në zhargonin e Wikipedia). Lidhjet e mëposhtme ju çojnë në të gjitha redaktimet nga këto emra përdoruesish të veçantë ("kontributet e përdoruesit"):

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.243
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6

Katër emrat e përdoruesve redaktuan faqen e Wikipedia të MDPI-së, ndërsa 3 i 6-it redaktoi Faqe Nofap Wikipedia, Faqja e varësisë së seksit dhe Faqja e varësisë pornografike. Të gjitha faqet e 3 janë obsesione të Prause. Edhe Wikipedia i njihte emrat e përdoruesve se i përkiste të njëjtit person, sepse të gjithë emrat ishin të ndaluar për "kukullat e sock-puppetry". Ne mund të jemi të sigurt se ishte lutja për redaktimin e faqes MDPI sepse:

1) Grupi më i fundit i emaileve në mes të MDPI dhe Nicole Prause ka filluar në maj të vitit 22, ku MDPI ka njoftuar të gjithë të përfshirë që një korrigjim i vogël teknik dhe një editorial do të jetë i afërt. Kjo zemërim i tërbuar i cili u përgjigj me një varg kërkesash dhe kërcënimesh, pasuar nga akuza të rreme dhe sulme personale.

2) Redaktimet filluan me përdorues NeuroSex editimi i të cilit vetëm para majit 24th ishte një përpjekje e pasuksesshme të ketë faqe të tjera Wikipedia të lidhura me Nicole Prause Faqja e Wikipedia-s (Shkurt, 2018). Nga NeuroSex faqe diskutimi:

Mirë se erdhët në Wikipedia. Edhe pse të gjithë janë të mirëpritur për të kontribuar në mënyrë konstruktive në enciklopedi, shtimi i një ose më shumë lidhjeve të jashtme në faqe Nicole Prause është rikthyer.

3) Përmbajtja e Wikipedia rrotullohet rreth një prej fiksimeve të vazhdueshme të Prause: diskreditimi dhe përpjekja për tërheqjen e letrës të bashkëautorizuar nga Gary Wilson dhe mjekët e Marinës së SHBA: A është Pornografia e Internetit Shkaktimi i Sëmundjeve Seksuale? Një përmbledhje me raportet klinike (Park et al., 2016)

4) Të gjitha redaktimet e Wikipedisë pasqyrojnë tweets dhe emailet e saj në MDPI (shumë prej të cilave Wilson e ka parë).

5) Pantallonat me çorapë pretendonin se posedojnë email privat të PZHK-së - të cilat dëshironin të postojnë në faqen e Wikipedia të PZHKP-së. Ja se çfarë tha NeuroSex në komentin e saj:

Kam imazhe që verifikojnë secilën prej pretendimeve (p.sh., email nga botuesi, email nga redaktuesi i listuar, etj). RetractionWatch dhe shitore të tjera po konsiderojnë shqyrtimin e shkrimit të saj, por unë nuk mund të jetë i sigurt se ata do të materializohen. Si është më mirë që të sigurohen prova të tilla që verifikojnë pretendimet? Si imazh i ngulitur? Shkruar diku tjetër me imazhe dhe të lidhura?

Shënim: Në postat elektronike të saj njëkohësisht për MDPI, Prause cc'd RetractionWatch, me sa duket për të kërcënuar MDPI me hakmarrje publike. Një tjetër redaktim "NeuroSex" (gënjeshtra) lidhur me Gary Wilson dhe Park et al., 2016:

NeuroSex redakto #1: Gary Wilson ishte nga {{cito ueb | titull = paguar mbi 9000 paund | url =https://www.oscr.org.uk/downloadfile.aspx?id=160223&type=5&charityid=SC044948&arid=236451}} Fondacioni Reward për të lobuar në SH.B.A. në emër të deklaratave të shtetit anti-pornografi.

Pretendimi se Wilson mori një monedhë nga Fondacioni Reward është një gënjeshtër. Për tërë historinë shih: Maj - Korrik 2018 - Në postat elektronike, në seksionin e komenteve ICD-11 dhe në Wikipedia, Prause dhe xhepat e saj pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga The Reward Foundation

6) Wikipedia krijoi dy faqe speciale për çorape të NeuroSex / Prause (disa çorape të tjera janë ende duke u hetuar):

 • https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Wikipedia_sockpuppets_of_NeuroSex
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sockpuppet_investigations/NeuroSex/Archive

--------------

Përditëso, 6-18-18: Prause krijoi një emër tjetër përdoruesi në Wikipedia për të redaktuar Wikipedia MDPI faqe - https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245 - dhe shtoi sa vijon:

Në vitin 2016, një ditar tjetër i MDPI, Shkencat e sjelljes, botoi një letër rishikimi që pretendonte pornografinë e shkaktuar mosfunksionim ngrerë. Gjashtë shkencëtarë kontaktuan në mënyrë të pavarur MDPI të shqetësuar në lidhje me mashtrimet dhe çështje të tjera në artikull, duke filluar një rishikim të pavarur nga Komiteti për Etikën e Publikimit (COPE). COPE rekomandoi tërheqjen e artikullit.[31] Redaktori i shënuar i letrës, Scott Lane, mohoi të ketë shërbyer si redaktor. Kështu, dokumenti duket se nuk i është nënshtruar rishikimit të kolegëve. Më tej, dy autorë kishin konflikt interesi të pazbuluar. Shoqata e Gary Wilson me Fondacionin Reward nuk e identifikoi si duhet si një organizatë aktiviste, anti-pornografie.

Wilson gjithashtu kishte postuar gjerësisht në mediat sociale se studimi ishte "nga marina amerikane", megjithëse letra origjinale deklaroi se nuk pasqyronte pikëpamjet e marinës amerikane. Autori tjetër, Dr. Andrew Doan, ishte një okulist që drejtoi një ministri anti-pornografie Ministritë e Fushës së Luftës së Vërtetë, duke kërkuar donacione për të folur.[32] Më tej, Komiteti për Etikën e Publikimit përcaktoi se rastet nuk ishin siç duhet, me miratim etik për përfshirje. MDPI lëshoi ​​një korrigjim për disa nga këto çështje,[33] por ka refuzuar të postojë korrigjime për të tjerët deri më sot siç përshkruhet nga Retraction Watch.[31]

Disa nga gënjeshtrat e mësipërme u zhbën:

 1. Nuk ishin 6 shkencëtarë - vetëm Prause kontaktoi MDPI.
 2. Shoqata ime me Fondacionin e Shpërblimit u zbulua plotësisht që nga fillimi. Siç u shpjegua më herët, lidhja ime me Fondacionin e Shpërblimit (TRF) u deklarua gjithmonë qartë, si në fillestar Shkencat e sjelljes artikull dhe në korrigjimin e fundit ( versioni origjinal i PubMed). Qëllimi i korrigjim i sapo publikuar ishte për të kundërshtuar pandërprerë Dr Prause-së shpifëse pretendon se marr para nga TRF, dhe që unë të fitoj para nga libri im (të ardhurat e mia për të cilat, në fakt, shkojnë në bamirësi)
 3. Unë postova që punimi përfshinte 7 mjekë të Marinës Amerikane. Marina nuk kishte asnjë problem me komentet e mia.
 4. Dr. Andrew Doan është njëkohësisht MD dhe PhD (Neuroshkenca - Johns Hopkins), është ish-Shefi i "Varësisë dhe Kërkimit të Qëndrueshmërisë" në Departamentin e Shëndetit Mendor në Qendrën Mjekësore Detare. (Ai është transferuar dhe promovuar dhe ka përgjegjësi të ndryshme.) Doan ka shkruar shumë artikuj mbi varësinë e sjelljes / patologjitë në lidhje me teknologjitë (në disa raste me një bashkëautor të letrës për të cilën keni shkruar këtu). Me pak fjalë, ai është një autor i vjetër i kualifikuar. Këto letra të tjera mund të gjenden këtu: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=doan+klam. E tij jofitimprurëse, Real Battlefield Ministries (RBM), nuk diskutoi për pornografinë para botimit të gazetës. Edhe nëse RBM do të kishte prezantuar në pornografi nuk do të kishte qenë një konflikt interesi.
 5. Siç përshkruhet më sipër, vendimi i COPE ishte hipotetik dhe nuk vlente për letrën tonë pasi mjekët e Marinës Amerikane më shumë sesa ishin në përputhje me Qendrën e tyre Mjekësore Detare - rregullat e miratimit IRB të San Diego. Politika IRB e Qendrës Mjekësore Detare të San Diegos nuk merr parasysh raportet e rasteve me më pak se katër pacientë në një artikull të vetëm për të qenë hulumtim i lëndëve njerëzore dhe nuk kërkon që pacientët të pranojnë përfshirjen në një artikull. Edhe pse studiuesve nuk u kërkohej të merrnin pëlqimin, për dy raste, u morën pëlqimet verbale dhe me shkrim. Në rastin e tretë ku anonimiteti nuk kishte gjasa të kompromentohej, nuk u mor pëlqimi me shkrim. Rastësisht, me insistimin e Dr. Prause, pasi gazeta u botua, veprimet e bashkëautorëve të Marinës në lidhje me këtë letër u rishikuan plotësisht në një hetim të pavarur të Marinës.
  Rezultati? Kam një kopje të raportit zyrtar nga një avokat i marinës, duke pohuar se bashkëautorët janë pajtuar me të gjitha rregullat e IRB.

--------------

NeuroSex redakto #2: Në vitin 2015, revista MDPI ”[[Shkencat e Sjelljes (revistë | Shkencat e Sjelljes]]” ”botoi një punim” A po shkakton pornografia në internet mosfunksionime seksuale? Një përmbledhje me raporte klinike ”. Ajo u promovua gjerësisht gjatë përpjekjeve politike në SHBA për të përcaktuar pornografinë si një rrezik për shëndetin publik. Sidoqoftë, shpejt u zbulua se shumë deklarata mashtruese u shfaqën në gazetë, shpesh duke pretenduar të kundërtën e asaj që një studim i cituar kishte përshkruar

Komenti i Gary Wilson:

Për të filluar, NeuroSex (Prause) mori gabim datën e botimit: punimi ynë u botua në gusht, 2016, jo në 2015. Së dyti, punimi ynë nuk u promovua gjerësisht. Së treti, nuk u bënë deklarata mashtruese dhe ne përmendëm të gjitha referencat në mënyrë korrekte. Pak sfond është në rregull.

Historia para MDPI

Historia e përpjekjeve të Prause në lidhje me letër që u botua në fund të fundit si Park et a., 2016 në të vërtetë fillon para përfshirja e PZHKP dhe Shkencat e sjelljes. Një version më i hershëm, shumë më i shkurtër i letrës, me të njëjtët autorë dhe lidhje me autorin sikurse më vonë Shkencat e sjelljes, u dërgua së pari Yale Journal of Biology and Medicine (YJBM). Vlen të shqyrtohet sjellja e caktuar në lidhje me këtë dokument kur ishte në shqyrtim nga YJBM.

Një nga shqyrtuesit e 2 të letrës i dha një shqyrtim të ashpër me kritikat 70 + dhe u refuzua në mënyrë të rregullt. Rreth kohës që YJBM hodhi poshtë letër, një "Janey Wilson”Filluan të ngacmonin botuesin tim të librit, Commonwealth Publishing, dhe bamirësinë e regjistruar për të cilën unë dhuroj të gjithë nga pjesa ime e të ardhurave të librit tim (rrëfyer në këtë pjesë). Unë jam autori i Pornografia në Internet dhe Shkenca e Re e Varësisë.

Shënim: Dorëzimi në YJBM ishte i vetmi vend që mund të gjendej lidhja ime me bamirësinë, Fondacioni i Shpërblimit (TRF), pasi nuk ishte askund publik. Me fjalë të tjera, përveç Bordit të TRF dhe vetvetes, vetëm YJBM redaktori dhe dy vlerësuesit e tij dinin për këtë përkatësi. E megjithatë, "Janey" pretendoi të kishte prova të kësaj lidhjeje dhe përdori lidhjen time për të sajuar akuza të ndryshme për keqbërje nga TRF dhe unë.

Më vonë, Dr Prause paraqiti kërcënimin e saj YJBM shqyrtoj me 70 + kritikat për një bord rregullator (si pjesë e një përpjekjeje për të tërhequr dokumentin e botuar), duke konfirmuar se ajo kishte dhënë me të vërtetë YJBM me një rishikim të pafavorshëm të gazetës. (Dëshmi të tjera se ajo ishte a YJBM shqyrtuesi u shfaq gjatë Shkencat e sjelljes procesi i dorëzimit, siç tregohet më poshtë.) Rastësisht, veprimet e Prause janë një shkelje e qartë e rregullave të COPE për vlerësuesit kolegë (Seksioni 5 i "Udhëzime për praktikat e mira të publikimit"), Të cilat kërkojnë që shqyrtuesit të mbajnë çdo gjë konfidenciale që mësojnë përmes procesit të rishikimit.

YJBM (1) "Janey", (2) "identitetin e mundshëm" të Janey's dhe 3 faktin se "Janey" mund të ketë shkelur rregullat e COPE për rishikuesit e kolegëve duke bërë informacion publik konfidencial rreth mua.

Gazeta u pranua menjëherë nga YJBM... dhe pastaj nuk u botua në atë ditar pas të gjitha, për shkak të vendimit të ditarit se ishte tepër vonë për të bërë ndryshimet e kërkuara dhe ende plotësojnë afatin e printimit për YJBM's çështje të veçantë "Addiction".

Shkencat e sjelljes

Një revistë e përditësuar dhe e azhurnuar e gazetës u dërgua pastaj në ditar Shkencat e sjelljes. Pas disa rundeve të rishikimeve dhe ristrukturimit të mëtejshëm u pranua si një rishikim i literaturës, me studime të rasteve. Forma e saj përfundimtare ishte mjaft e ndryshme nga origjinali YJBM nënshtrim.

Gjatë këtij procesi, punimi u shqyrtua nga jo më pak se 6 recensues. Pesë e kaluan atë, disa me disa rishikime të sugjeruara dhe një e kundërshtoi ashpër atë (Ishte përsëri Falënderim, siç zbuloi ajo më vonë).

Faza një e këtij procesi u shpalos si më poshtë: Punimi u rishikua dy herë, një prej tyre ishte një refuzim i ashpër, një i favorshëm. Në mëdyshje nga refuzimi i ashpër, Shkencat e sjelljes dërgoi letër për shqyrtim tek shqyrtuesit e tjerë të 2. Këta recensues miratuan letrën. Shkencat e sjelljes e hodhi poshtë me kujdes letrën, por i lejoi autorët që të "rishikojnë dhe të rifillojnë". Si pjesë e këtij procesi, autorëve u janë dhënë të gjitha komentet nga shqyrtuesit (por jo identitetet e tyre). Shqetësimet e shqyrtuesve u adresuan tërësisht, pikë për pikë (në dispozicion sipas kërkesës).

Nga këto komente, u bë e qartë se "shqyrtuesi i ashpër" i Shkencat e sjelljes letra kishte shqyrtuar edhe letrën në YJBM. Rreth një e treta e pikëve të 77 u ngritën nuk kanë të bëjnë me Shkencat e sjelljes nënshtrim fare. Ata iu referuan materialit që ishte është vetëm i pranishëm në më herët versioni i letrës, ai që ishte dorëzuar YJBM.

Me fjalë të tjera, recensenti i ashpër kishte prerë dhe ngjitur dhjetra kritika nga një përmbledhje e bërë për një përsëritje të mëparshme të punimit në tjetër ditar (YJBM), të cilat nuk kishin ndonjë rëndësi për letrën e dorëzuar Shkencat e sjelljes! Kjo është shumë joprofesionale. Për më tepër, Prause përfundimisht u zbulua si autore e këtyre kritikave në ankesën e saj drejt bordeve mjekësore (shih më lart), në të cilën ajo ndau atë YJBM rishikimi i versionit të vjetëruar të punimit. (Me sa duket, ajo kurrë nuk e kuptoi atë YJBM letra ishte pranuar nga YJBM pasi shqyrtimi i saj u skualifikua.)

Rastësisht, kur u pyet për të shqyrtuar letër në Shkencat e sjelljes ajo me sa duket nuk zbuloi se ajo tashmë e kishte shqyrtuar punimin në një revistë tjetër. Do të kishte qenë etiketë standarde e recensentit për të zbuluar përpjekjen e saj të hershme për rishikim.

Më lejoni të përmbledhim vërejtjet e shumëfishta të Prause ndaj letrës sonë. Përsëri, 25 ose kështu prej tyre nuk kishin asgjë që të bënin me Shkencat e sjelljes letër Prause ishte kërkuar nga Shkencat e sjelljes për të rishikuar. Këto artikuj i referoheshin paraqitjes së tij të parë në YJBM. Kjo vetëm duhet të skualifikojë të gjithë rishikimin nga shqyrtimi i mëtejshëm.

Sidoqoftë, ne kemi hedhur me kujdes çdo koment duke kërkuar ndonjë njohuri të dobishme dhe kemi shkruar një përgjigje gjithëpërfshirëse për të gjitha 77 komentet Shkencat e sjelljes dhe redaktorët e saj. Pothuajse të gjitha 50 komentet kritike të mbetura ishin shkencërisht të pasakta, të pabazuara, ose ishin thjesht deklarata të rreme. Disa ishin të përsëritura. Me pak fjalë, ndërsa komentet e vlerësuesve gjithmonë përmirësojnë çdo material në një farë mase, me të vërtetë nuk kishte nevojë për të "rregulluar" shumë nga vetë letra në dritën e komenteve të Prause. Ajo që bëmë ishte forcimi i vetë letrës me 50 citime të tjera, që lexuesit e tjerë të mos bëjnë ndonjë nga gabimet e njëjta që ajo kishte.

Punimi u rishkrua dhe u rishikua. Tjetra, dy rishikues të tjerë e shqyrtuan dhe e kaluan atë me sugjerime të ndryshme, duke përfshirë një sugjerim për ta ristrukturuar atë si një "rishikim me raste studimore". Të kënaqur që të gjitha shqetësimet legjitime ishin adresuar, Shkencat e sjelljes botoi gazetën.

Menjëherë pas botimit në gusht, 2016 Prause këmbënguli që MDPI të tërhiqet Park et al., 2016. Përgjigja profesionale ndaj artikujve shkencorë që nuk e pranon është të publikojë një koment që përshkruan çdo kundërshtim. Shkencat e Sjelljes kompania mëmë, MDPI, ftoi Falënderimet për ta bërë këtë. Ajo nuk pranoi. Po, Prauzit iu dha mundësia e plotë për të kritikuar letrën në të Shkencat e sjelljes - dhe ajo vrapoi në anën tjetër.

Në vend të kësaj, ajo në mënyrë joprofesionale iu drejtua kërcënimeve dhe mediave sociale (dhe së fundmi ato Vëzhgimi i tërheqjes blog) për të detyruar MDPI-në të tërhiqet Park et al. Përveç kësaj, ajo e informoi PZhK-në se ajo kishte parashtruar ankesa pranë Shoqatës Amerikane të Psikologjisë dhe bordeve mjekësore të mjekëve. Ajo po ashtu bëri presion ndaj qendrës mjekësore të mjekëve dhe Bordit të Shqyrtimit Institucional, duke shkaktuar një hetim të gjatë dhe të plotë, i cili nuk gjeti prova për keqbërje nga ana e autorëve të letërsisë.

Prause njëkohësisht u ankua në mënyrë të përsëritur në COPE (Komiteti për Etikën e Publikimit). COPE më në fund shkroi MDPI me një vëzhgim hipotetik në lidhje me pëlqimet e marra për studimet e rastit në letër dhe një pyetje në lidhje me tërheqjen. MDPI rishikoi tërësisht pëlqimet e marra nga mjekët që ishin autorë të punimeve, si dhe politikën e Marinës së SHBA rreth marrjes së pëlqimeve. Pëlqimet e shkruara ishin marrë për dy studime të gjera të çështjeve, dhe studimi i tretë i çështjes përfshinte aq pak informacion identifikues sa që një pëlqim me shkrim u gjykua i panevojshëm. Mbi këtë bazë, MDPI nuk pranoi të tërhiqte letrën.

Për të gjithë historinë, shihni këtë faqe: Përpjekjet e lutjes për të shqyrtuar dokumentin e Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoq.Maj, 2018: Gënjeshtra rreth Gary Wilson në postat elektronike për MDPI, David Ley, Neuro Skeptic, Adam Marcus i Retraction Watch, dhe COPE

Në shkëmbimet e postës elektronike në maj, 2018 me MDPI & COPE, Prause kopjoi blogerë të cilët janë të pozicionuar të dëmtojnë reputacionin e MDPI në media, nëse zgjedhin. Ley blogs në Psikologji Sot dhe shpesh ka shërbyer si gojën e të menduarit. Neuro Skeptik ka një blog të njohur që pakëson hulumtime të ligjshme (dhe ndonjëherë të dyshimta). Shkruan Adam Marcus Vëzhgimi i tërheqjes. Prause kopjoi gjithashtu Iratxe Puebla, i cili punon për COPE, një organizatë që adreson etikën e botimit. Tashmë, Adam Marcus i Vëzhgimi i tërheqjes ka marrë karremin pa hetim adekuat.

Në artikujt e saj shpifës, cicërimat dhe postimet në Quora, Prause ka deklaruar me vetëdije dhe në mënyrë të rreme se unë (Gary Wilson) pretendova të isha "profesor në biologji" "doktor" ose "neuroshkencëtar". Unë isha një Instruktor Adjunct në Universitetin e Oregonit Jugor dhe mësoja anatomi njerëzore, fiziologji dhe patologji në vende të tjera. Megjithëse gazetarët dhe faqet e internetit të pakujdesshëm më kanë caktuar një sërë titujsh gabimisht gjatë viteve (përfshirë një faqe tashmë të shuar në një faqe në internet që piraton shumë biseda TEDx dhe përshkruan folësit pa kujdes pa i kontaktuar ata) unë gjithmonë kam deklaruar se kam dhënë mësim anatomi fiziologji. Unë kurrë nuk kam thënë se kam pasur një doktoraturë ose isha profesor. Falënderimi u tha të njëjtën gënjeshtër marrësve të postës elektronike:

PRAUSE EMAIL # 1 (5-1-2018)

E martë, 1 maj 2018 në 10:11 PM, Nicole Prause >

Për më tepër, Z. Wilson po përdor tani këtë botim për të pretenduar të jetë një mjek në internet për pacientë që nuk dyshojnë (bashkangjitur).

NP

Nicole Prause, Ph.D. Liberos LLC: www.liberoscenter.com

Më poshtë është pamja e ekranit që Falënderimi përdor për të "provuar" se kam paraqitur keq kredencialet e mia (përsëri, kjo faqe e Gary Wilson nuk ekziston më). Shënim: Derisa Prause nuk dha "provën" e saj, unë kurrë nuk e kisha parë këtë faqe dhe nuk kisha komunikuar kurrë me hostët e saj, kurrë nuk e kam ngarkuar faqen në fjalë dhe kurrë nuk e kam hequr atë. Kështu që unë sigurisht që kurrë nuk kam ofruar bio, apo pretendime për "profesor".

Kam dhënë mësim në Universitetin e Oregonit Jugor në dy raste. Unë gjithashtu mësova anatomi, fiziologji dhe patologji në një numër shkollash të tjera gjatë një periudhe prej dy dekadash dhe u çertifikova për t'i dhënë këto lëndë nga departamentet e arsimit si në Oregon ashtu edhe në Kaliforni. Unë nuk kërkoj angazhime për të folur dhe kurrë nuk kam pranuar tarifa për të folur. Për më tepër, YBOP nuk pranon reklama, dhe të ardhurat nga Libri im shkoni në një bamirësi të regjistruar.

On faqja "rreth" faqja e internetit Keynotes.org tha se nuk është një agjenci dhe se kushdo mund të ngarkonte një video dhe folës bio: Keynotes.org nuk është një agjenci, por përkundrazi, një faqe mediatike. Keynotes.org është në kërkim të burimeve njerëzore dhe ushqehet nga TrendHunter.com, faqja e internetit më e madhe në botë për zbulimin e trendeve. Përsëri, unë kurrë nuk kam ngarkuar ndonjë gjë në sit dhe nuk kam ide se kush e ngarkoi këtë faqe (ose e urdhëroi atë të hiqej).

Kështu, është madje e mundur që Prause të ketë ngarkuar këtë faqe, me fjalimin tim TEDx dhe një bio qëllimisht të pasaktë, në mënyrë që të sajojë "provën" e saj të dëshiruar të keqinterpretimit - dhe më pas ta hiqte atë. Pas 7 vjet të ngacmimit të vazhdueshëm cyber-stalking, dokumente të falsifikuara, pohimet shpifëse, qindra tweetsdhe dhjetra emra të përdoruesve me qindra komente, asgjë nuk do të na habiste.

Ekrani i mësipërm ishte pjesë e një artikull më i madh nga Prause ku ajo në mënyrë të rreme pretendoi se unë u pushova nga Universiteti i Oregonit Jugor: Mars, 2018 - Pretendim i Qëndrueshëm se Gary Wilson u pushua nga puna. Në artikullin e saj, i cili u postua në një faqe në lidhje me pornografinë dhe Quora, Prause publikoi versione të redaktuara të të dhënave të mia të punësimit në Universitetin Jugor Oregon, duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë isha larguar nga puna dhe nuk kisha dhënë kurrë më parë mësim në SOU. Ashtu si me pretendimet e saj rreth The Reward Foundation, Prause gënjeu për përmbajtjen e vërtetë të asaj që ndodhet në dokumentet e redaktuar. Nga rruga, David Ley gjithashtu cicëroi disa herë artikullin e Prause, duke thënë se unë u pushova nga puna e SOU (pamjet e ekranit në faqe).

Në fund, Falja u ndalua përgjithmonë nga Quora për ngacmim ndaj meje dhe faqja e blog-porneve hoqi artikullin shpifës të Prause.

------

Në një email për MDPI, COPE, Ley, Neuroskeptik, Adam Marcus i Vëzhgimi i tërheqjes dhe të tjerët Prause pretenduan në mënyrë të gabuar se unë kisha marrë para nga Fondacioni Shpërblim.

PRAUSE EMAIL # 2 (5-22-2018)

Liberoshttp://www.liberoscenter.com> Më 22/05/2018 20:48, Nicole Prause shkroi:

Duket se Wilson ka marrë para nga Fondacioni Reward. Bashkangjitur është Raporti Vjetor i Fondacionit Reward. Për artikullin C6 që i referohet udhëtimit që përshkruan udhëtimin e Gary Wilson që arrin në 9,027 paund.

Unë kërkoj që çdo korrigjim të përfshijë këtë COI financiar, ose të caktohet koha për të demonstruar siç duhet se ky nuk ishte një konflikt financiar i interesit.

Nicole Prause, Ph.D. Liberos

Falja është gënjeshtër. Unë kurrë nuk kam marrë para nga Fondacioni Reward. I përcolla pretendimin e Prause Darryl Mead, Kryetarit të Fondacionit Reward, i cili rrëzoi pretendimet e Prause këtu. Siç shpjegohet plotësisht në atë pjesë Gary Wilson dhuron të ardhurat e librit të tij te Fondacioni Reward. Wilson nuk pranon para, dhe kurrë nuk ka marrë asnjë monedhë për ndonjë nga përpjekjet e tij. YBOP nuk pranon reklama dhe Wilson nuk ka pranuar asnjë tarifë për të folur.

Epo, është viti 2019 dhe Falënderimi më në fund është për shpifje. Në një deklaratë betimi të paraqitur në Gjykatën Federale, Gary Wilson deklaroi (nën dënimin me dëshmi të rreme) se (1) Nicole Prause përdori një identitet të rremë (Janey Wilson) për të shpifur dhe ngacmuar Wilson, botuesin e tij, dhe The Reward Foundation, (2) se Falënderimet gënjyen në postat elektronike, në Wikipedia dhe në komentet publike kur deklaronin se Gary Wilson mori kompensim financiar nga Fondacioni Reward.

Shikoni betimin e plotë: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC. Fragmente përkatëse nga betimi i betimit të Gary Wilson, i cili është pjesë e Padia për shpifje e Dr. Hilton ngritur kundër Dr. Prause.

E thënë thjesht, Nicole Prause është përfshirë në shpifje të provueshme kundër Wilson dhe Dr. Hilton. Përveç Wilson, 8 viktima të tjera të Falënderimeve kanë ngritur deklarata betimi në gjykatë duke përshkruar shpifjen, ngacmimin, dhe raportimi me qëllim të keq tek organet drejtuese dhe agjencitë (vetëm maja e ajsbergun Prause).

------

PRAUSE EMAIL # 3 (5-22-2018)

Në shumë prej postave të saj elektronike për MDPI (dhe të tjerët), Prause përmendi "77 kritikat" e saj dhe pretendoi në mënyrë të gabuar se ato nuk ishin adresuar. Kjo ishte vetëm e fundit:

Më E martë, 22 Maj 2018 në 9:36 AM, Nicole Prause>

Kam dhënë një kritikë prej 77 pikësh para botimit, e cila ishte, në përputhje me listat e revistave grabitqare, në të cilat u shfaq MDPI, dhe ishte injoruar.

Nicole Prause, Ph.D. Liberos LLC: www.liberoscenter.com

Kjo do të thotë që Falënderimi ishte një nga dy recensues të Yale Journal of Biology and Medicine nënshtrim - dhe kështu "Janey Wilson". Siç është shpjeguar, shumë nga 77 të ashtuquajturat probleme u kopjuan dhe u ngjitën nga pakujdesia nga rishikimi i Prause i YJBM dorëzimi; 25 prej tyre nuk kishin të bënin me Shkencat e sjelljes nënshtrim. Me fjalë të tjera, i vetmi vlerësues që dënoi gazetën kishte prerë dhe ngjitur dhjetra kritika nga një përmbledhje e bërë në tjetër ditar (YJBM), të cilat nuk kishin ndonjë rëndësi për letrën e dorëzuar Shkencat e Sjelljes. Kjo është shumë joprofesionale.

Edhe përkundër asaj parregullsi të dukshme, disa nga problemet e 77 mund të konsiderohen të ligjshme. Sidoqoftë, ne kemi kontrolluar me kujdes përmes secilit koment minierat për njohuri të dobishme dhe kemi shkruar një përgjigje gjithëpërfshirëse për të gjitha komentet Shkencat e sjelljes dhe redaktorët e saj. Pothuajse të gjitha 50 komentet kritike të mbetura ishin shkencërisht të pasakta, të pabazuara, ose ishin thjesht deklarata të rreme. Disa ishin të përsëritura. Autorët i siguruan MDPI-së një përgjigje pikë për pikë për secilin të ashtuquajtur problem.

Për tërë historinë shih: Përpjekjet e lutjes për të shqyrtuar dokumentin e Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoq

La 50 + pseudonimet e dyshuara të sockpupet Prause janë renditur më poshtë (por nuk ka asnjë arsye për të menduar se kjo listë është e plotë).

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Iuaefiubweiub
 43. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfht_w
 44. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PreNsfib
 45. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Tp89j9c4t98
 46. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Violetta2019
 47. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Islamaryoryan
 48. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfgnbweo0
 49. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/MERABDen
 50. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Transmitting2020
 51. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Jammoth
 52. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/LOckAGOCKetOr
 53. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/203.8.180.215
 54. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/EffortMoose
 55. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Imp65


Maj, Qershor 2018: Në postat elektronike te Retraction Watch, në seksionin e komenteve ICD-11 dhe në Wikipedia, Prause dhe xhepat e saj pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga The Reward Foundation

Gary Wilson nuk bën para nga faqja e tij e internetit ose shitjet e Libri i tij. Të gjitha të ardhurat e Wilson nga libri i tij shkojnë në një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar (The Reward Foundation). Ai promovon edukimin dhe hulumtimin mbi efektet e pornos. Që nga viti 2015 Prause po e ngacmon Fondacionin Reward si veten dhe si "Janey Wilson". Për detaje shihni - 2015 & 2016: Prause shkel kodin e sjelljes së COPE për të ngacmuar Gary Wilson dhe një bamirësi skoceze.

Duke filluar nga maji, 2018 Prause shtoi një rrudhë të re në pretendimet e saj, domethënë se, "Fondacioni i Shpërblimit (RF) pagoi Wilson 9,027 paund". Kjo është plotësisht e gabuar, edhe pse nuk ka asgjë të keqe që Wilson të paguhet nga dikush për ndonjë gjë. Pjesa e çmendur është se Wilson dhuron të ardhurat nga libri i tij në RF. Me fjalë të tjera, Prause po pretendon se Wilson i jep para RF-së në mënyrë që ata t'i kthejnë atij në një datë të mëvonshme. Pse Wilson do të zgjidhte të luante ping pong trans-Atlantik me paratë e tij në këtë mënyrë, Prause ende nuk ka shpjeguar. Përfundimi: Falja është gënjeshtër.

Kjo e gjitha filloi me postën elektronike të Prause drejtuar botuesit të revistave MDPI, COPE, David Ley, Neuroskeptic, Adam Marcus & Ivan Oransky i Vëzhgimi i tërheqjes (dhe të tjerët) që, bazuar në regjistrimet e fundit publike të bamirësisë (me një emër redaktuar, siç është standardi), rimbursimet e shpenzimeve të paguara një oficeri bamirësie në të vërtetë i ishin paguar Wilson. Falënderim, supozuar padrejtësisht (dhe publikuar) se emri i Wilson ishte prapa redaktimit kur nuk ishte!

Liberoshttp://www.liberoscenter.com> Më 22/05/2018 20:48, Nicole Prause shkroi:

Duket se Wilson ka marrë para nga Fondacioni Reward. Bashkangjitur është Raporti Vjetor i Fondacionit Reward. Për artikullin C6 që i referohet udhëtimit që përshkruan udhëtimin e Gary Wilson që arrin në 9,027 paund.

Unë kërkoj që çdo korrigjim të përfshijë këtë COI financiar, ose të caktohet koha për të demonstruar siç duhet se ky nuk ishte një konflikt financiar i interesit.

Nicole Prause, Ph.D. Liberos

Dy ditë më vonë, një nga shtatë xhepat wikipedia të Prause u përpoq në vijim redakto në Faqja MDPI Wikipedia, duke i caktuar Wilson një arsye të trilluar, shpifëse për marrjen e parave (që ai në të vërtetë nuk i kishte marrë kurrë):

NeuroSex redakto #1: Gary Wilson ishte nga {{cito ueb | titull = paguar mbi 9000 paund | url =https://www.oscr.org.uk/downloadfile.aspx?id=160223&type=5&charityid=SC044948&arid=236451}} Fondacioni Reward për të lobuar në SH.B.A. në emër të deklaratave të shtetit anti-pornografi.

NeuroSex i lidhur me një dokument të redaktuar, duke pretenduar se Gary Wilson ishte paguar 9,000 paund nga bamirësia skoceze Fondacioni Reward. Dy ditë më parë Prause i pretendoi në mënyrë të gabuar botuesit të revistës MDPI (dhe të tjerëve) se, bazuar në paraqitjen e fundit publike të bamirësisë (me një emër të redaktuar, siç është standardi), rimbursimet e shpenzimeve të paguara një oficeri bamirësie në të vërtetë i ishin paguar Wilson. Prause nuk i ka kontrolluar faktet e saj dhe ajo gabon (përsëri). Wilson nuk ka marrë kurrë para nga Fondacioni Reward. Gary Wilson ia dërgoi pretendimin e Prause Darryl Mead, Kryetarit të Fondacionit Reward. Përgjigja e tij është më sipër:

Nga: Shpërblimi i Fondacionit <[email mbrojtur]>
Dërguar: E Enjte, 24 Maj 2018 8:17 AM
Për: gary wilson
Tema: Re: Shqetësimet e ngritura në vëmendjen e COPE nga Nicole Prause. Dorëshkrim ID sjellje-133116

I dashur Gary:

Unë kam shikuar në këtë. Falënderimi tha:

 Më 22/05/2018 20:48, Nicole Prause shkroi:
 Duket se Wilson ka marrë para nga Fondacioni Reward. Bashkangjitur është Raporti Vjetor i Fondacionit Reward. Për artikullin C6 që i referohet udhëtimit që përshkruan udhëtimin e Gary Wilson që arrin në 9,027 paund.

Unë kërkoj që çdo korrigjim të përfshijë këtë COI financiar, ose të caktohet koha për të demonstruar siç duhet se ky nuk ishte një konflikt financiar i interesit.

Nicole Prause, Ph.D. Liberoshttp://www.liberoscenter.com>

Kjo është një referencë në llogaritë tona vjetore 2016-17. Një version i llogarive me redaktim të identitetit u botua nga Zyra e Rregullatorit të Bamirësisë Skoceze dhe mund të shkarkohet në https://www.oscr.org.uk/search/charity-details?number=SC044948#results, kopja e bashkangjitur. Ky proces redaktimi bëhet nga OSCR pa dhënë nga bamirësia e emëruar.

Seksioni përkatës me redaktim lexon sipas kësaj shkrepjeje në ekran.

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Individi i referuar në C6 është Darryl Mead, Kryetari i Fondacionit të Shpërblimit. Unë jam ai person dhe kam bërë kërkesë për rimbursim të udhëtimit dhe shpenzimeve të tjera.

Dokumenti origjinal lexon si më poshtë:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Nuk ka asnjë referencë për Gary Wilson në ndonjë pjesë të shpenzimeve për Fondacionin e Shpërblimit sepse nuk kishte pagesa për të.

Urimet me te mira,

Darryl

Në përmbledhje, Falënderim akuzuar gabimisht Wilson për marrjen e fondeve nga Fondacioni Reward për një qëllim të sajuar. Ajo pastaj e publikoi këtë gënjeshtër për MDPI, COPE, RetractionWatch, dhe të tjerët, duke përdorur dokumentin e redaktuar që ajo paraqiti. Pastaj çorape NeuroSex u përpoq të postonte këto gënjeshtra në Wikipedia, e cila dështoi.

Përditëso, 6-7-2018:

Për asnjë arsye në veçanti, Prause postoi një koment mbi ICD-11 për Gary Wilson. [Do të ishte që lexuesit duhet të krijojnë një emër përdoruesi për të parë komentet.] Në këtë koment Prause përsërit gënjeshtrat e mësipërme:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Terapisti i licencuar Staci Sprout (të cilët Prause vazhdimisht i kanë ngacmuar) iu përgjigj deklaratave të rreme të Prause:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Prause jo vetëm që përsëriti gënjeshtrën e saj origjinale, ajo shtoi edhe disa nga gënjeshtrat e saj të zakonshme në lidhje me Wilson (të gjitha të zbërthyera në këtë faqe). Prause gjithashtu thotë se ajo ka depozituar një ankesë të dytë kundër Staci Sprout në Uashington. Kjo pjesë është e vërtetë, pasi ankesa e dytë ngacmuese u ngrit kundër Sprout dhe u hodh poshtë menjëherë.

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Në 6 vjet që kur aliasimet kibernetike të Prause filluan të pretendonin se Wilson ishte raportuar në polici, Prause nuk ka arritur të sigurojë ndonjë dokumentacion të raporteve të saj të pretenduara të policisë. Sa i përket LAPD & UCLAPD, të dy kanë thënë se Prause kurrë nuk ka depozituar ndonjë gjë në departamentet e tyre. Në tetor, 2018 Gary Wilson paraqiti një kërkesë për lirinë e informacionit në FBI dhe FBI konfirmoi se Prause po gënjente: asnjë raport nuk është depozituar kurrë mbi Wilson. Shiko - Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse. Gary Wilson ka pritur me durim që nga korriku i vitit 2013 (1) për të zbuluar se për çfarë saktësisht është raportuar, (2) për t'u kontaktuar nga "autoritetet". Asnjëra nuk ka ndodhur sepse Falënderimi gënjen.

Gjatë ditëve të ardhshme Nicole Prause postoi 3 komente më shpifëse mbi ICD-11 duke sulmuar Gary Wilson dhe duke vazhduar të pohonte në mënyrë të gabuar se ai është një punonjës i paguar i Fondacionit të Shpërblimit. Darryl Mead, Kryetari i Fondacionit Reward, përfundimisht u përgjigj (shih më lart).

Siç pritej, Prause u përgjigj me disa gënjeshtra dhe sulme personale. Shiko këtë pjesë për më shumë në komentet e Prause për ICD-11.

Update: Në një deklaratë betimi të paraqitur në Gjykatën Federale, Gary Wilson deklaroi (nën dënimin me dëshmi të rreme) se (1) Nicole Prause përdori një identitet të rremë (Janey Wilson) për të shpifur dhe ngacmuar Wilson, botuesin e tij, dhe The Reward Foundation, (2) se Falënderimet gënjyen në postat elektronike, në Wikipedia dhe në komentet publike kur deklaruan se Gary Wilson mori kompensim financiar nga Fondacioni Reward.

Shikoni betimin e plotë: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC. Fragmente përkatëse nga betimi i betimit të Gary Wilson, i cili është pjesë e Padia për shpifje e Dr. Hilton ngritur kundër Dr. Prause.

Ngacmimi i Nicole Prause 2

E thënë thjesht, Nicole Prause është e përfshirë në shpifje të provueshme (shihemi në paditë e ardhshme për shpifje: 1, 2).

---------

3 Mars 2020: Cyberstalker RealYBOP ka postuar rreth 300 cicërima në lidhje me mua. Në këtë shembull ajo gënjen për Fondacionin e Shpërblimit. Cicërima e saj shpifëse duket se pretendon se Fondacioni i Shpërblimit "pagoi" për të vendosur një artikull Sunday Times. Kjo eshte genjeshter. Ne realitet, Times pagoi TRF për të shkruar një artikull. TRF nuk kërkoi The Times - Times kërkuar TRF. Them që Nikky është çmendur sepse Times nuk është e interesuar në mendimet e saj për pornografinë.

Unë nuk fitoj para nga faqja e tij në internet ose nga shitjet e Libri i tij. Të gjitha të ardhurat e Wilson nga libri i tij shkojnë në një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar (The Reward Foundation). Ai promovon edukimin dhe hulumtimin mbi efektet e pornos. Që nga viti 2015 Prause po e ngacmon Fondacionin Reward si veten dhe si "Janey Wilson". Për detaje shihni - 2015 & 2016: Prause shkel kodin e sjelljes së COPE për të ngacmuar Gary Wilson dhe një bamirësi skocezedhe Maj - korrik, 2018: Në email, në seksionin e komenteve të ICD-11, dhe në Wikipedia, Prause dhe bazat e saj të rreme pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga fondacioni The Reward.

Në 2 besimet e mia të betuara të ngritura në padi për shpifje federale, unë i kallëzoj pretendimet e shpifjeve dhe njoftimet në internet të Fondacionit The Reward, botuesi im, regjistri skocez i bamirësisë dhe MDPI:

-------Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon kukulla të shumta çorapesh për të redaktuar faqen e Wikipedia Nofap

Siç përshkruhet më lart, nga maji 24th deri në 27th, 2018 Prause punësoi gjashtë emra të rremë për të modifikuar faqet e Wikipedia-it të obsesioneve të saj të vazhdueshme: mdpi, Nofap, Varësia seksualedhe Varësia nga pornografia. Edhe pse synimi kryesor i Prause ishte MDPI, dy nga kukullat e saj morën kohë për të sulmuar Nofap, me redaktime dhe komente shpifëse. Siç ka bërë ajo në komentet në Twitter dhe në sulme personale ndaj Alexander Rodos, Prause i quajti anëtarët e Nofap misogynistë të rrezikshëm.

Kontributet e përdoruesit - Neuromancer - kukullat e çorapeve të Prause shtuan një letër që Prause ka postuar me ngulm në mediat sociale: disertacionin e studentit të gradës Kris Taylor mbi komentet e 15 nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online (2018).

Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me letrën e dritës së Kris Taylor.

Kontributi i përdoruesit - 130.216.57.166

Kontributet e përdoruesit - Suuperon

Kontributet e përdoruesit - 209.194.90.6

 • 03: 28, 24 Mund 2018 (ndrysh | hist) . (+ 379). . Varësia nga pornografia (Grupet mbështetëse: Komuniteti NoFap kohët e fundit ka ngritur shqetësime për sigurinë duke paralelizuar Incels dhe për shkak të këtij punimi duke zbuluar sulme të konsiderueshme misogynist në NoFap. Unë sugjeroj largimin, por të paktën duhet të paralajmërojë njerëzit komuniteti nuk është i sigurt.)

Pohimet e Prause janë të pakuptimta pasi Nofap është thjesht një forum në internet për njerëzit që përpiqen të braktisin pornografinë - vështirë se është një kërcënim për këdo. Kukullat e çorapeve të Prause shtuan një letër që Prause ka postuar me ngulm në mediat sociale: disertacionin e studentit të gradës Kris Taylor mbi komentet 15 nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online (2018). Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me shaka Taylor të një letre.

Një tjetër redaktim i Prause përfshin fshirjen e një punimi që nuk është botuar nga studiuesi Alec Sproten - Si ndikon abstinenca në preferencat (2016). Rezultatet paraprake të Sproten, si një pjesë e vogël e studimeve të tjera, raportuan përfitime të konsiderueshme nga pjesëmarrësit që pushuan së përdoruri porno. Pjesë nga artikulli i Sprotenit:

Rezultatet e valës së parë - gjetjet kryesore

 1. Gjatësia e pjesëmarrësve më të gjatë të brezit të kryer përpara se të merrnin pjesë në studim, korrespondon me preferencat kohore. Sondazhi i dytë do t'i përgjigjet pyetjes nëse periudhat më të gjata të abstinencës i bëjnë pjesëmarrësit më të aftë të vonojnë shpërblimet, ose nëse më shumë pjesëmarrës të pacientëve kanë më shumë gjasa të kryejnë vija më të gjata.
 2. Periudhat më të gjata të abstinencës më së shumti mund të shkaktojnë më pak aversion ndaj rrezikut (gjë që është e mirë). Sondazhi i dytë do të sigurojë provën përfundimtare.
 3. Personaliteti korrespondon me gjatësinë e streaks. Vala e dytë do të zbulojë nëse ndjeshmëria influencon personalitetin ose nëse personaliteti mund të shpjegojë variacion në gjatësinë e vijave.

Rezultatet e valës së dytë - Gjetjet kryesore

 1. Mbështetja nga pornografia dhe masturbimi rrit aftësinë për të vonuar shpërblimet
 2. Pjesëmarrja në një periudhë abstinence i bën njerëzit më të gatshëm për të marrë rreziqe
 3. Abstinenca i bën njerëzit më altruistë
 4. Mospërmbajtja i bën njerëzit më ekstrovertë, më të ndërgjegjshëm dhe më pak neurotikë

Fatkeqësisht, fshirja e studimit nga Spruse të studimit Sproten nuk është kthyer përsëri, dhe letra e Kris Taylor mbetet. Më shumë prova që redaktorët e Wikipedia-ve luajnë sistemin, dhe sockpupet sundojnë.

Shtator, 2019: Një tjetër çorape e mundshme Prause fut një hit-copë: https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018

RealYBOP cicërimi i të njëjtit artikull një ditë më parë ofron prova shtesë se Prause është përgjegjëse për redaktimin e mësipërm.

RealYBOP duket të jetë Falënderim. Shiko: Cicërimat e RealYourBrainOnPorn: Daniel Burgess, Nicole Prause dhe aleatët pro-porn krijojnë një faqe në internet të paragjykuar dhe llogari të mediave sociale për të mbështetur axhendën e industrisë pornografike (duke filluar në prill, 2019)

La 50 + pseudonimet e dyshuara të sockpupet Prause janë renditur më poshtë (por nuk ka asnjë arsye për të menduar se kjo listë është e plotë).

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Iuaefiubweiub
 43. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfht_w
 44. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PreNsfib
 45. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Tp89j9c4t98
 46. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Violetta2019
 47. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Islamaryoryan
 48. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfgnbweo0
 49. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/MERABDen
 50. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Transmitting2020
 51. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Jammoth
 52. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/LOckAGOCKetOr
 53. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/203.8.180.215
 54. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/EffortMoose
 55. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Imp65

Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon kukulla të shumta çorapesh për të redaktuar faqet e Wikipedia "Varësia nga seksi" dhe "Varësia nga pornografia"

Dy pjesët e mëparshme kronikojnë sulmet e bazuara në Wikipedia të Prause ndaj dy prej shënjestrave të saj të preferuara: MDPI dhe Nofap. Në fushatën e fundit 4-ditore të Wikipedia të Prause, tre prej çorapeve të saj redaktuan dy objekte të tjera të përbuzjes së saj: faqet e Wikipedia në "Varësia Seksuale" dhe "Varësia nga Pornografia" (të cilat paletat e saj të shumta kishin redaktuar më parë gjatë viteve). Në shumë redaktime të saj Prause sulmon objektiva të njohur si Dr. Todd Love, Fight The New Drug, terapisti Staci Sprout, Dr. Patrick Carnes, CEO i MDPI, Shoqëria Amerikane për Mjekësinë e Varësisë dhe një proteinë - DeltaFosB.

Këtu ne paraqesim redaktimet dhe vërejtjet e zgjedhura nga tre xhirime, të ndjekura nga komentet tona:

Kontributet e përdoruesit: NeuroSex

Koment: Edhe një herë, Prause po sulmon terapistin Staci Sprout, i cili Prause e ngacmoi dhe shpifi në një ankesa e pabazuar e depozituar në Departamentin e Shëndetësisë të Uashingtonit. Shteti i Uashingtonit hodhi poshtë ankesën boshe (pa ndonjë hetim) dhe e mbylli çështjen. Prause gjithashtu ka sulmuar Staci Sprout në Twitter dhe në faqen e komenteve ICD-11 për "Çrregullim i sjelljes seksuale kompulsive".

----

Kontributet e përdoruesit: Suuperon

 • 02: 16, 25 Mund 2018 (ndrysh | hist) . (-172). . Varësia seksuale (Polemikë: informacioni-grafik u krijua nga grupi Mormon Fight The New Drug, një organizatë anti-pornografie. Jo neutral dhe nuk pasqyron saktë historinë, siç është përfshirja e individëve pa ndikim në terren

Koment: Ngacmimi dhe shpifja e Prause për Fight The New Drug (FTND) përfshin 50 ose më shumë cicërima, duke raportuar FTND në shtetin e Utah, duke postuar në faqen FTND në Facebook që FTND është fajtore për mashtrim shkencor dhe se ajo e ka raportuar Gary dy herë në FBI, dhe duke shkruar 2 opsione që sulmojnë FTND - që të dyja u adresuan dhe u diskredituan në këto 2 përgjigje:

 1. Op-ed: Studentët e Utah kanë nevojë për seks të vërtetë dhe 'Fight the New Drug (2016)'
 2. Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

----

Kontributet e përdoruesit: Suuperon

 • 02: 20, 25 Mund 2018 (ndrysh | hist) . (-3,460). . Varësia seksuale (Mekanizmat: Një pjesë e madhe në lidhje me FOSB nuk përmendte lidhjen me seksin dhe kishte rreth 7 lidhje të prishura (numrat e ngjitur qartë nga ndonjë burim tjetër, jo i atribuar siç duhet))
 • 02: 01, 25 Mund 2018 (ndrysh | hist) . (-356) . m Varësia seksuale (Mekanizmat: Pretendimi kryesor i "pranimit të gjerë" si varësi tek njerëzit që lidhen vetëm me studime të kafshëve është më shumë aktivizëm në këtë artikull. I rremë

Koment: Dy redaktimet dhe komentet e mësipërme përfshijnë DeltaFosB, për të cilin xhirimet e Prause janë ankuar për më shumë se 3 vjet (shih 2 postimet e mëparshme të Prause për DeltaFosB:  “PatriotAllTheWay” & "NotGaryWilson") Kjo nuk është asgjë e re si Mendimi i Prause dhe David Ley 2014 mbi varësinë nga pornografia sulmuan kundër DeltaFosB - me studiuesin kryesor të DeltaFosB duke thënë se komentet e Ley & Prause tingëllonin si një "parodi e keqe e së shtunës mbrëma drejtpërdrejt".

Përkundër pretendimit të Prause, DeltaFosB është i pranishëm te njerëzit, dhe me të nivele të larta shihen në qendrat e shpërblimit të personave të varur nga kokaina njerëzore (post-mortem) të cilët vdiqën papritur. E thënë thjesht, të gjitha neuroscientistët që studiojnë mekanizmat e saj bien dakord që DeltaFosb është i përfshirë në shumë funksione fiziologjike, duke përfshirë sensibilizimin ndaj aktivitetit seksual dhe dhënie pas.

----

Kontributet e përdoruesit: 185.51.228.242

Koment: Gjatë viteve të fundit Prause ka shpifur dhe ngacmuar Patrick Carnes, Stefanie Carnes dhe organizatën e tyre arsimore (IITAP) me të paktën 100 komente në mediat sociale dhe gjetkë. Siç është dokumentuar këtu, Prause shkoi aq larg sa të postonte disa komente të pabazuara duke deklaruar se të gjithë praktikuesit e IITAP ishin hapur seksist dhe sulmues ndaj shkencëtarëve.

----

Kontributet e përdoruesit: 185.51.228.242

 • 03: 16, 24 Mund 2018 (ndrysh | hist) . (-1,180). . Varësia nga pornografia (Statusi diagnostikues: Todd Love përshkruhet si një "studiues i varësisë". Ai ka zero trajnim kërkimor dhe asnjë publikim të dhënash. Ai përfaqëson një apel tjetër të rremë ndaj autoritetit për të krijuar një rrëfim të rremë. Referenca që e përshkruan atë në mënyrë të gabuar si shkencëtar hiqet.) (Etiketë: referencat janë hequr)

Koment: Nicole Prause's llogaria origjinale në Twitter u pezullua përgjithmonë menjëherë pasi ajo shkeli rregullat e Twitter duke (dy herë) postuar informacionin personal të Dr. Todd Love. Dashuria është autori kryesor në këtë punim të vitit 2015, “Neuroscience e Pornografisë në Internet Varësisë: Një Rishikimi dhe Update"(Dashuria, etj.), i cili kritikoi dy studime shumë të reklamuara të EEG nga Nicole Prause. Dokumenti i Dashurisë është pritur mirë nga komuniteti shkencor. Ajo tashmë ka 59 citime të listuara në Google Scholar. Këtu Prause po sulmon letrën e Love 2015, duke argumentuar se ai nuk është një studiues. Ajo që Falënderimi e lë është se Dashuria dhe të tjerët., 2015 kishte 4 autorë të tjerë duke përfshirë Matthias Brand - Kush ka botoi më shumë studime neurologjike mbi pornografinë në internet se kushdo në planet; Christian Laier - i cili ka botuar mbi 10 studime për pornografinë në internet; dhe Raju Hajela MD, MPH, një nga mjekët kryesorë të varësisë në botë.

----

Kontributet e përdoruesit: 185.51.228.242

Koment: Këtu çorapet e Prause thanë 2 (më shumë) gënjeshtra me fytyrë të zhveshur. Së pari, Shoqata Amerikane për Mjekësinë e Varësisë vështirë se është një grup i skajshëm pasi anëtarët e saj përfshijnë 3,000 mjekë të specializuar në trajtimin e varësisë. ASAM ka qenë rreth e rrotull më shumë se DSM. Së dyti, ASAM kurrë nuk deklaroi se ekziston "varësia për rrezitje". Thjesht një gënjeshtër tjetër. Ajo që zemëron Prause është se ekspertët kryesorë të Amerikës të varësisë në ASAM lëshuan ato përcaktimi i ri gjithëpërfshirës i varësisë në 2011. Përkufizimi i ASAM për varësinë shprehet qartë se varësia e sjelljes seksuale ekziston dhe duhet të shkaktohen nga të njëjtat ndryshime themelore të trurit që gjenden në varësinë e substancave. Nga FAQs ASAM:

PYETJE: Ky përkufizim i ri i varësisë i referohet varësisë që përfshin lojërat e fatit, ushqimin dhe sjelljet seksuale. A beson vërtet ASAM se ushqimi dhe seksi janë të varur?

P ANRGJIGJE: Përkufizimi i ri i ASAM bën një largim nga barazimi i varësisë me varësinë e drejtë nga substanca, duke përshkruar se si varësia lidhet gjithashtu me sjelljet që janë shpërblyese. Definition Ky përkufizim thotë se varësia ka të bëjë me funksionimin dhe qarkun e trurit dhe se si struktura dhe funksioni i trurit të personave me varësi ndryshon nga struktura dhe funksioni i trurit të personave që nuk kanë varësi. ... Ushqimi dhe sjelljet seksuale dhe sjelljet e lojërave të fatit mund të lidhen me "ndjekjen patologjike të shpërblimeve" të përshkruara në këtë përkufizim të ri të varësisë.

Organizata Botërore e Shëndetësisë po kalon në përputhje me The Shoqëria Amerikane e Mjekësisë varësisë. Drafti beta i manualit diagnostik mjekësor më të përdorur në botë, Klasifikimi Ndërkombëtar i Sëmundjeve (ICD-11), përmban një diagnozë të re i përshtatshëm për diagnostikimin e varësisë nga pornografia dhe seksi: "Çrregullimi i Sjelljes Seksuale Kompulsive".

-----

Update: Më 5 qershor u shfaq edhe një çiftlinë tjetër Prause dhe u përpoq të redaktojë faqen Wikipedia të Varësisë Seksuale - Kontributet e përdoruesit: 71.196.154.4

Komentet e çorapeve në Faqja e bisedave për varësinë seksuale pasqyrojnë në mënyrë të përsosur ngatërresën e zakonshme të pabazë të Prause rreth "varësisë nga seksi" që refuzohet, dhe se varësia ndaj seksit / pornografisë mund të shpjegohet larg ose me epsh të lartë ose turp:

Shto rreshtin e parë te "është një model i propozuar" ose "është një model i hipotezuar". "Varësia" është një model shkencor për të cilin nuk është rënë dakord nga asnjë organ shkencor, kështu që paraqitja e "varësisë nga seksi" si "një shtet" paraqet keq gjendjen e shkencës, e cila kryesisht e ka refuzuar këtë model (në krahasim me, për shembull, impulsivitetin modeli, modeli i lëvizjes së lartë, modeli i turpit shoqëror, etj.). 71.196.154.4 (flas) 15:33, 5 qershor 2018 (UTC)

Një redaktore e Wikipedia kërkon Prause për burime me reputacion për të mbështetur pretendimet e saj:

Ju lutemi jepni një WP: E VERIFIKUESHME burim për të mbështetur pretendimin tuaj.–DBigXray 19:16, 6 qershor 2018 (UTC)

Çorape e Prause nuk u përgjigj.

Sa për pretendimin e Prause se individët me varësi seksi ose varësi nga pornografia nuk kanë varësi, ata thjesht kanë epsh të lartë: ka 2 duzina studimesh që falsifikojnë pretendimin se të varurit nga seksi dhe pornografia "thjesht kanë dëshirë të lartë seksuale". Përveç kësaj, 40 studime të bazuara në neurozë (MRI, fMRI, EEG, neuropsikologjike, hormonale) kanë raportuar ndryshime neurobiologjike në të varur nga seksi dhe pornografia që pasqyrojnë ato që gjenden në abuzuesit e substancave. Turpi nuk shkakton ndryshime të trurit në lidhje me varësinë. Jo rastësisht, a Kërkimi i Google Scholar për frazën "modeli i turpit shoqëror" gjen vetëm një letër të vetme - Pjesa e opinionit të Prause 2016 që ishte plotësisht e diskredituar në këtë kritikë të gjerë. "Modeli i turpit shoqëror" ekziston vetëm në mendjen e Prause dhe korit të saj të çorapeve.

----

Update: Më 3 shtator edhe një çiftlinë tjetër Prause redaktoi faqen Wikipedia të Varësisë Seksuale - Kontributet e përdoruesit: HighFlyer1976. Redaktimi i vetëm nga sockpuppet:

Duke e quajtur atë "fake news" HighFlyer1976 fshiu një redaktim që shprehej se ICD-11 kishte tejkaluar ICD-10. Falënderimet shpesh imitojnë sjelljen dhe foljet e Donald Trump.

----

Update: Më 26 nëntor edhe një tjetër çiftlinë Prause redaktoi faqen Wikipedia të Varësisë Seksuale - Kontributet e përdoruesit: Llogaria Test2018abc. 2 redaktimet e vetme nga sockpuppet:

Përveç kësaj, Llogaria Test2018abc postimet në faqen e bisedave për varësinë seksuale, edhe një herë duke ndezur përsëri diagnozën e re të ICD-11 të "Çrregullimi i Sjelljes Seksuale Kompulsive” Çorapet e Prause argumentojnë me redaktorin e rregullt  Tgeorgescu (i cili është në të vërtetë mjaft i varur nga pornografia dhe varësia ndaj seksit - por jo aq ekstrem sa për Nikky): https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Sedual_addiction

Kërkesa për redaktim gjysmë e mbrojtur më 26 nëntor 2018

Informacioni në lidhje me draftin ICD-11 u shtua, por nuk përfshinte që (1) ICD nuk mund të pranohet si diagnozë askund akoma, dhe më e hershmja në SHBA është 2022 dhe (2) Organizata Botërore e Shëndetësisë në mënyrë specifike deklaroi se ata nuk gjejnë prova se seksi ishte i varur. Duke qenë se ky artikull është "varësi nga seksi", që duhet të përfshihet që kjo të jetë e saktë, përndryshe është mashtruese për njerëzit që nuk dinë ndryshimet midis një detyrimi dhe një varësie (ka shumë). "Por organi shëndetësor i KB-së nuk ndalon dot së bashku gjendjen së bashku me sjelljet e varësisë si abuzimi i substancave ose bixhozi, duke këmbëngulur se kërkohen më shumë kërkime para se ta përshkruajnë çrregullimin si një varësi". Dr. Geoffrey Reed, OBSH [1] Llogaria Test2018abc (flas) 20:44, 26 nëntor 2018 (UTC)

Varësia seksuale është një koncept ombrellë, të cilin njerëzit e përdorin në kuptime të ndryshme. Pika që po bëni është shpjeguar më poshtë Varësia seksuale # ICD. Tgeorgescu (flas) 21:16, 26 nëntor 2018 (UTC)

Varësia nuk është një koncept "ombrellë". Citimi i artikullit tregon që kreu i Organizatës Botërore të Shëndetësisë nuk pajtohet me ju gjithashtu. Këtu neuroshkencëtarët përshkruajnë ndryshimet neurologjikisht (https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/add.13297) dhe këtu nga simptoma (https://link.springer.com/article/10.1007/s10508-017-0991-8) Ju jeni një aktivist kundër seksit që nuk duhet të redaktoni këtë faqe, nuk ka fjalë për fjalë asnjë shkencë që mbështet pretendimin tuaj. Varësia dhe detyrimi janë modele të ndryshme, dhe varësia ndaj seksit nuk shfaqet askund në ICD-11 qëllimisht, nga vetë deklarata e OBSH-së. Pararendëse i pa firmosur komenti i shtuar nga Llogaria Test2018abc (flaskontribute) 23:50, 26 nëntor 2018 (UTC)

Qetësohu shok, unë nuk jam një aktivist kundër seksit, përmes redaktimeve të mia unë kam kundërshtuar vendosmërisht pseudoshkencën seksuale, por unë jam gjithashtu i gatshëm t'i jap palës tjetër përfitimin e dyshimit kur çështjet nuk janë zgjidhur ende. Ju keni lexuar shumë pak nga ato që kam shkruar brenda Wikipedia dhe po nxirrni përfundime. Nëse kjo është mënyra për të trajtuar aleatët tuaj, unë pyes veten se si i trajtoni armiqtë tuaj. Pra, po, unë e di që detyrimi është i ndryshëm nga varësia. Sidoqoftë, ky artikull nuk ka të bëjë vetëm me varësinë seksuale, por me shumë gjëra. Në vend që të kemi dhjetë artikuj të ndryshëm me përmbajtje afërsisht të njëjtë, ne kemi një artikull që i mbulon të gjithë. Kjo nuk është e vështirë të marrësh nga leximi i saj. Tgeorgescu (flas) 17:01, 28 nëntor 2018 (UTC)

Kjo përshtypje u bazua në një përmbledhje të bios tuaj, e cila ka një koment të gjerë rreth besimeve tuaja biblike, jo prejardhjes suaj shkencore në këtë fushë. Pra, kritika e artikullit dhe burimi i mundshëm i paragjykimit duket i drejtë. Artikulli tashmë thekson në një vend pikërisht atë që unë sugjeroj, shtesa juaj kthehet përsëri në keq karakterizim përsëri. Unë nuk kam kërkuar një hyrje të veçantë në çdo kohë, vetëm që kjo hyrje të jetë e saktë shkencërisht. Me shtimin tuaj të fundit, nuk është më shkencërisht i saktë nga vlerësimi im, ose i Organizatës Botërore të Shëndetësisë. - Pararendëse i pa firmosur komenti i shtuar nga 209.194.90.6 (flas) 17:12, 28 nëntor 2018 (UTC)

Së pari, Wikipedia nuk kërkon që redaktorët të jenë ekspertë / shkencëtarë, kjo është një gjë për Citizendium. Wikipedia kërkon që redaktorët të WP: CITE WP: BURIMET, kjo është e gjitha: ju keni burime, keni gjithçka, nuk keni burime, nuk keni asgjë. Së dyti, redaktimi i Wikipedia është një ndërmarrje bashkëpunuese. Nëse do të isha i vetmi që do ta shkruaja këtë artikull, do ta shkruaja ndryshe, por meqenëse të gjithë mund ta redaktojnë, unë duhet të jap para për dyshimin e tyre. Së treti, çështja e varësisë seksuale ndaj CSBD nuk është zgjidhur akoma: ICD nuk është një manual diagnostikimi, është një manual i kodeve, në mënyrë që një MD Francez të kuptojë diagnozën e një MD Meksikane.

Ka pasur një diskutim në lidhje me shtimin e kodeve TCM në ICD, por në fakt OBSH nuk thotë se një kod specifik është diçka, kështu që nëse TCM do të përfshihej në ICD nuk do të thoshte që TCM u vërtetua shkencërisht. Së katërti, unë kam cituar një burim (Ley), i cili thotë se ICD po nuk përfshijnë varësinë seksuale dhe unë u përpoqa të shpjegoj shkurtimisht fjalën e tij. Ndoshta ju mund të përpiqeni të sugjeroni një formulim tjetër, unë jam të gjithë veshët. Së pesti, mos hidhni aspersione bazuar në të dhëna të pamjaftueshme. Më saktësisht, ju nuk u shqetësuat të lexoni mendimet e mia, p.sh. në lidhje me paratë e sigurimit të shëndetit mendor, DSM është mbreti, jo ICD, dhe pasi varësitë u spastruan nga DSM nuk ka gjasa të ketë një diagnozë të varësisë nga pornografia (ose seksi) varësia, për atë çështje). Tgeorgescu (flas) 21:10, 28 nëntor 2018 (UTC)

Vini re: në shkëmbimin e mësipërm, një çorape e dytë Prause hyn në grindje - "Komenti i mëparshëm i nënshkruar shtuar nga 209.194.90.6". Me kaq shumë kukulla, ajo nuk mund të mbajë gjurmët se cila çorape është duke redaktuar Wikipedia!

La 50 + pseudonimet e dyshuara të sockpupet Prause janë renditur më poshtë (por nuk ka asnjë arsye për të menduar se kjo listë është e plotë).

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Iuaefiubweiub
 43. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfht_w
 44. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PreNsfib
 45. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Tp89j9c4t98
 46. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Violetta2019
 47. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Islamaryoryan
 48. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfgnbweo0
 49. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/MERABDen
 50. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Transmitting2020
 51. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Jammoth
 52. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/LOckAGOCKetOr
 53. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/203.8.180.215
 54. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/EffortMoose
 55. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Imp65


Maj 30, 2018: Falënderimi akuzon rrejshëm Fight The Drug New (FTND) për mashtrim në shkencë dhe nënkupton që ajo e ka raportuar Gary në FBI dy herë.

Në një sulm të para-planifikuar, Nicole Prause dhe katër nga goditjet e saj të zakonshme anësore postuan një "rishikim" të yjeve në Luftoni drogën e re Facebook faqe (rishikime nga majmunët fluturues, të gjitha të postuara brenda pak orësh njëri-tjetrin: Tammy Johnson Ellis [lidhja tani është fshirë], Anthony Xavier Diaz [lidhja tani është fshirë], Russell Stambaugh, Patrick Powers [lidhja tani është fshirë]).

Kjo pamje nga ekrani i një përhumbur nga Falënderime jo-akademike është vetëshpjeguese. Për rekord, Gary nuk ka marrë kurrë njoftim për ndonjë nga raportet fiktive të FBI-së ose policisë të Prause, ose ka bërë ndonjë gjë për t'i merituar ato, dhe FTND mbështetet në një varg shkencëtarësh të respektuar akademikë dhe kërkime të vlerësuara nga kolegët. (Shtojcë: Gary Wilson paraqiti një kërkesë për lirinë e informacionit në FBI dhe FBI konfirmoi se Prause po gënjente: asnjë raport nuk është depozituar kurrë mbi Wilson. Shih - Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse)

Sa i përket pohimit të Prause se Wilson është një misogynist, vet pak prova e saj është se Wilson aksidentalisht ka shkruajtur "Miss Prause" në përgjigjen e tij në një komentoni YourBrainRebalanced ku Prause (si RealScience) pyet Wilson: "Sa e vogël është penisi juaj Gary?"

Pretendimi i pretenduar se "neuroscience e tyre është thjesht e rreme”Është thjesht më shumë trillime nga një gënjeshtar i praktikuar. Prause nuk jep shembuj të 'neuroshkencës së rremë', ndërsa lexon një artikull të FTND-së si "Si Porn mund të bëhet Addictive, "Zbulon studime të rishikuara nga kolegët që mbështesin çdo kërkesë. Një shembull tjetër, që gjendet në FTND FAQ (A është pornija e pornografisë edhe një gjë e vërtetë?), përmban lidhje me rreth 200 që mbështesin kolegët e shqyrtuar nga kolegët.

Gënjeshtrat e lutjeve në lidhje me FTND janë të ekspozuara në saj Salt Lake Tribune Op-Ed sulmuar FTND. Në sipërfaqe duket e ligjshme si 7 PhD buddy e Prause nënshkruar off mbi të. Megjithatë, pas ekzaminimit më të ngushtë, gjejmë se:

 1. Ai nuk ofron shembuj të keqinterpretimit nga "Lufta e drogës së re", ose kushdo tjetër.
 2. Asnjë nga pretendimet nuk mbështetet nga citimet.
 3. Neuroscientistët e 8 citojnë zero studime të bazuara në neuroscience.
 4. Asnjë nga studiuesit nuk ka publikuar ndonjë studim verifikuar "të varur pornografi".
 5. Disa që nënshkruan Op-Ed kanë histori të sulmimit të zjarrtë të konceptit të pornografisë dhe varësisë nga seksi (duke demonstruar kështu paragjykim të ashpër).
 6. Shumica kishin bashkëpunuar me autorin kryesor të Op-Ed (Prause) ose kolegun e saj (Pfaus).

Ky Op-Ed me 600 fjalë është plot me pohime të pambështetura që synojnë të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia.

Unë dhe disa ekspertë të tjerë në këtë fushë hodhëm poshtë pohimet e tij dhe retorikën boshe në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroshkencëtarët e Op-Ed", ne përmendëm disa qindra studime dhe rishikime të shumta të literaturës, duke përfshirë shumë nga sa vijon:

Pamundësia e Prause për të cituar një studim të vetëm të keqinterpretuar nga FTND u konfirmua në kjo fije twitter ku përdoruesi SB sfidon Prause për të cituar dhe përshkruar studimet FTND keqinterpretuar. Falënderimi nuk kishte përgjigje:

Duke kuptuar se ajo është ekspozuar, kërkimet e Falënderimit Uebfaqja e Twitter e SB për gjithçka që ajo mund të përdorë, duke u vendosur për këtë sulm i çuditshëm personal. YBOP ka pritur mbi 3 vjet që Prause të përmendë një studim të vetëm që FTND ose Gary Wilson e ka keqinterpretuar. Ende duke pritur.

Updates:

 1. Nicole Prause duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ka raportuar Wilson tani është pjesë e një çështje shpifje dhe është përshkruar në këtë deklaratë betimi: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 2. Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause

Të tjerët - Verë, 2018: Industria e porno-ve Prause & David Ley përpiqen të shpifin psikologun e njohur Philip Zimbardo

Falënderimi jo-akademik sulmon psikologun e njohur të Stanfordit Philip Zimbardo:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Prause e sulmoi Zimbardon për shumë arsye - të gjitha kishin të bënin me të mbështetja e industrisë së pornografisë:

 1. Zhdukja e Djemve ?: Philip Zimbardo: Bisedë e shkëlqyeshme për TED (siç thotë titulli) "shkatërrimin" e të rinjve. Zimbardo flet për përdorimin e tepërt të Internetit (lojëra pornografike dhe video) si "varësi zgjimi".
 2. Philip Zimbardo Psikologji Sot blog post "A është mirë për ne porni apo keq për ne?" (2016).
 3. Libri i tij - Njeri, i ndërprerë: Pse të rinjtë po luftojnë & Çfarë mund të bëjmë ne për këtë.
 4. Dy artikuj të bashkëautorizuar nga Phil Zimbardo dhe Gary Wilson:

------

Botues i skeptik Revista, Michael Shermer, thërret një artikull rreth "Eksperimentit të Burgut Stanford" të famshëm të Zimbardos si një mashtrim. Prause e kontrollon atë, duke gënjyer në lidhje me Zimbardon "duke e keqinterpretuar shkencën":

Shënim - Prause nuk ka dhënë kurrë një shembull të vetëm të Zimbardo-së duke shkelur shkencën apo hulumtimin. Ajo nuk mundet, sepse nuk e ka. Në fakt, shqetësimet që Zimbardo ngriti për efektet e këqija të përdorim pornografik problematik në internet lojëra të tepruar në internet të dy kanë qenë të kodifikuara si çrregullime në ICD-11, që është manual diagnostikues i Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

I vetmi "burim" që u përpoq të diskreditonte Zimbardo-n erdhi përmes një postimi në blog të David Ley, i cili ishte i pastër dhe u zhbllokua plotësisht këtu: Zhytja e përgjigjes së David Ley ndaj Philip Zimbardos: "Ne duhet të mbështetemi në shkencën e mirë në debatin pornografik"(Mars, 2016).

Shermer postoi disa mbrojtje të Eksperimentit të Burgjeve të Stanfordit. Me fjalë, Prause nuk thotë asgjë në përgjigje:

Zimbardo u përgjigjet kritikëve këtu - Cila është vlera shkencore e Eksperimentit të Burgjeve në Stanford? Zimbardo i përgjigjet akuzave të reja kundër punës së tij.

Më shumë sulme Prause & Ley, me meme dhe gënjeshtra fëminore:

Jo kështu, Zimbardo ishte në linjë me të mbizotërimi i kërkimitpor jo dhe 5 studime të zgjedhura nga qershitë që cicëroni vazhdimisht dhe pa pushim.

Më shumë gënjeshtra nga Prause:

Ndryshe nga Prause, Zimbardo mbështeste pretendimet e tij me citime. Çfarë i mungon të gjitha tweet-eve të mësipërme? Një shembull i vetëm i keqinterpretimit të Zimbardos. Nada

Si kronikë këtu tjetërkund Dr. Prause ka një histori të gjatë të keqinterpretimit saj të tjerët' kërkimore. Përveç kësaj, ajo kronikisht e karakterizon gjendjen e tanishme të hulumtimeve pornografike, duke përsëritur në mënyrë të përsëritur disa studime të jashtme të përzgjedhura (dhe shpesh me të meta). Nëse doni të gjykoni për veten tuaj, kjo faqe përmban lidhje me qindra studime dhe disa rishikime të literaturës: gjendja aktuale e hulumtimit mbi varësinë e pornografisë në internet dhe efektet e pornografisë.

---------

Shtator, 2019: Twitter RealYBOP (drejtuar nga Prause & Daniel Burgess), vendos cicërimën e mëposhtme në profilin e saj:

Përditësimet: David Ley tani po paguhet nga industria e pornografisë për të promovuar faqet e tyre të internetit, ndërsa ai me forcë mohon dëmet e pornografisë. Shiko - Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.

----------

Tetor, 2019: David Ley dhe Prause / Daniel Burgess (twitter i RealYBOP) janë përsëri në të. RealYBOP zhvlerëson Phil Zimbardo, përsëri. Ndërsa industria e pornografisë lejon Ley, Prause & RealYBOP shpesh e poshtërojnë Zimbardon sepse ai ka ekspozuar efektet negative të pornografisë tek të rinjtë.

Jo-akademikët Ley & Prause gjithashtu janë xhelozë për famën, suksesin dhe ndikimin e Zimbardo.Korrik 6, 2018: "Dikush" raporton Gary Wilson në Bordin e Psikologjisë së Oregonit, i cili hedh poshtë ankesën si të pabazuar

Kjo përpjekje keqdashëse e raportimit duket të jetë pjesë e një modeli më të madh, lidhur me paraqitjen e ankesave rregullatore të pabazuara në lidhje me terapistët aktualë, siç dokumentohet diku tjetër në këtë faqe. Për fat të mirë rregullatorët nuk merren lehtë nga taktika të tilla keqdashëse.

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Kjo duhet të jetë vepër dore e Nicole Prause. Kush tjeter? (Dokumentimi PDF Modeli i Keq Raportimit të Raportimit dhe Përdorimi i Keq i Procesit).

Updates: Falënderimi duke raportuar me keqdashje Wilson tani është pjesë e një çështje shpifjeje, dhe përshkruhet në këtë deklaratë betimi: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes, Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Sulmet dhe shpifjet e Prause Alexander Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve).

Në Tetor 28, 2018 David Ley publikoi një Psikologji Sot postim në blog bashkëautor me Nicole Prause i quajtur “Pse fashistët e urrejnë Masturbimin: Rritja e nacionalizmit përkon me lëvizjet anti-masturbim.”Brenda disa ditësh Psikologji Sot e detyruan Ley të ndryshojë titullin inflamator në "A është një sjellje seksuale duke shkaktuar disa grupe? Masturbimi mund të jetë një nga sjelljet më të shëndetshme seksuale të njeriut". (Përditësimet: David J Ley tani po paguhet nga industria e pornos për të promovuar faqet e tyre të internetit, ndërsa ai me zjarr mohon dëmet e pornos. Shiko - Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.

----------

Termi "fashist" kur keqpërdoret siç është këtu, është "gjuhë urrejtjeje". Postimi nënkupton që të gjithë njerëzit e përmendur në të janë të dy "fashistë" dhe anti-masturbim. Ndërsa kjo mund të përbëjë një rrotullim të mençur të marrëdhënieve me publikun në dritën e sulmit menjëherë paraprirës të dënueshëm ndaj një tempulli në Pittsburgh, është tronditëse që Ley me sa duket përdori tragjedinë për të promovuar axhendën e tij të njohur pro-porn duke u përpjekur të lidhte "fashizmin" dhe "anti -masturbim ”për një sërë njerëzish që kanë adresuar rreziqet e përdorimit të tepërt të pornografisë në internet dhe shqetësimeve që lidhen me to.

Shoqatat e propozuara të Ley nuk kanë asnjë lidhje me faktet. Për shembull, Wilson është autor i një libri me titull Truri juaj në Porno, dhe pritësi i kësaj faqe interneti me të njëjtin emër. Fokusi i të dyve është në rreziqet e internetit pornografi përdorimi i tepërt, jo në masturbim. Disa fragmente nga artikulli i Ley që synon Gary Wilson (yourbrainonporn.com) dhe Gabe Deem (RebootNation):

Një fragment tjetër ku Ley përpiqet të lidhë Gary Wilson me David Duke (aq i sëmurë):

Për ironi, Ley, kur e përshtatshme, pretendoi që masturbimi, jo pornografia në internet, është shkaku i vërtetë i problemeve në rritje të të rinjve me performancën seksuale dhe tërheqjen seksuale ndaj partnerëve të vërtetë. Kështu që, është veçanërisht zhgënjyese për të që tani të pretendojë se ata që kundërshtojnë pikëpamjet e tij janë "anti-masturbim". Shihni këtë pjesë për absurditetin e seksologjisë që pretendon se shkaku i rritjes së mosfunksionimeve seksuale në mijëvjeçarë është masturbimi. Shiko Sexologët e mohojnë PIED duke pretenduar se është Masturbim problemi.

Le të fillojmë me pranimin e Prause se ajo e ndihmoi David Ley me postimin e tij në internet të shpifjeve.

Modeli për Psikologji Sot postimet në blog të bashkë-krijuara nga Prause & Ley është që Ley të hapë pjesën e komenteve (të cilën ai shpesh nuk e bën) dhe për Prause (dhe pseudonimet e saj) në polici komentet, gjë që zakonisht përfshin Prause duke sulmuar keqbërës dhe duke karakterizuar keq gjendjen e hulumtim

Ne kemi riprodhuar komentet e Prause më poshtë. Kur është e përshtatshme, kemi përfshirë komentet e synimeve të saj. Siç mund ta shihni, Prause përdor përzierjen e saj të zakonshme të sulmeve personale, gënjeshtrave, kapakëve të viktimave dhe keqpërfaqësimeve të studimeve:

Farë po mendonit?

Paraqitur nga PornHelp Team në Tetor 28, 2018 - 12: 43pm

Kjo është e turpshme. Nga të gjitha fundjavat për të botuar një teori konspirative që barazon duke dashur të heqë pornografinë me fashizmin dhe antisemitizmin, kjo nuk është ajo (me të vërtetë, nuk ka asnjëherë kohë të mirë për këtë lloj marrëzie gjysmë të pjekur, por sidomos jo tani).

Le të jemi të qartë. Njerëzit kërkojnë ndihmë për përdorimin jashtë kontrollit të pornos për shumë dhe shumë arsye të ndryshme. Shumë nuk kanë asnjë motiv fetar fare, por kërkojnë ndihmë për shkak të ndikimeve të prekshme që përdorimi i pornos ka pasur në jetën e tyre. Për të tjerët, besimi fetar (përfshirë, për disa, mësimet e Judaizmit, fwiw) luan një rol.

Zbatimi i skepticizmit porno në një komplot nazist nuk është vetëm moralisht i neveritshëm, por është edhe demonstrues i rremë. Dr Ley duhet të dijë më mirë sesa të bëjë pretendime të tilla të papërgjegjshme.

NoFap mund të jetë tjetër; Grupi i urrejtjes

Dërguar nga Nicole Prause më 28 tetor 2018 - 3:29 pasdite

Koha e tij është e përsosur. Fjalimi i urrejtjes rezulton në veprime të urrejtura. NoFap ka promovuar gjuhë urrejtjeje për vite, duke përfshirë edhe kundër grave specifike. Ekzistojnë punime shkencore të botuara në lidhje me misogyny në grupet NoFap. Incel e kanë vrarë. Shpresoj plotësisht që një nga këto vrasje një ditë do të jetë nga këto grupe anti-masturbim anti-pornografik. HLey po i kushton vëmendje fjalës së tyre të urrejtjes ndërsa ata ende kanë kohë të përpiqen të korrigjojnë. Isshtë koha e fundit për të ndaluar promovimin e fjalës së urrejtjes në platformat tuaja ... ose kjo është ajo që një nga ndjekësit tuaj do të bëjë tjetër. Ndaloni së promovuari fashizëm, misogyny dhe antisemitism.

Incel i prirur

Dërguar nga Nicole Prause më 29 tetor 2018 - 1:59 pasdite

Ekziston një artikull i rishikuar nga bashkëmoshatarët mbi disa nga misogyny në komunitetin NoFap. Kërko: "" Unë dua atë fuqi përsëri ": Diskutime mashkullore brenda një forme abstinence pornografie në internet"
Kjo do të thotë se është rishikuar nga shkencëtarët e pavarur në mënyrë konfidenciale. Nuk ka asgjë të keqe në të zgjedhësh veten të mos masturbohesh, por ato përhapin lajme të rreme me qëllim dhe janë një fitimprurës. Për shembull, unë studioj efektet e pornos në tru dhe kam disa nga mostrat më të mëdha në këtë fushë në revista me ndikim të lartë. Nëse ata përmendin hulumtimin tim fare, është zakonisht duke deklaruar se kemi gjetur të kundërtën e asaj që ne kemi gjetur në të vërtetë. Këto nuk janë burime të besueshme dhe po promovojnë diskriminim ndaj grupeve të mbrojtura.

logjikë e çuditshme

Prezantuar nga Geoff Goodman Ph.D. në tetor 28, 2018 - 5: 21pm

Pra, argumenti i Ley duket se është si vijon:

Nazistët dhe KKK ishin kundër masturbimit.

Komuniteti NoFap është kundër masturbimit për ditë 90.

Ergo, komuniteti NoFap janë nazistë dhe anëtarë të KKK?

Logjikë e çuditshme.

Misogynist i përgjithshëm

Dërguar nga Nicole Prause më 28 tetor 2018 - 5:34 pasdite

Geoffrey Goodman është ofruesi i cili filloi një listë për komentet e tij të gabuara. Në mënyrë të veçantë, "Le të diskutojmë meritat dhe të metat e hulumtimit aktual, në vend se të fshihemi pas telave të platformës së Prause." Me sa di unë, ai ende ka ankesën për titullin IX me universitetin e tij.
“Hulumtimi aktual” është mjaft i qartë. Ju dhe NoFap jeni hapur misogynist dhe promovoni gjuhë urrejtjeje. Zogjtë e një pendë.

Gjithashtu, është e këndshme që keni menduar se EEG ishte teknologji "e vjetër" dhe fMRI ishte "më e mirë". Ju lutemi, njihuni me një neuroshkencëtar aktual përpara se të flisni informacione të rreme.

Shënim: Një komunikim zbuloi se Dr. Goodman nuk ishte nisur nga lista e AASECT dhe ankesa joshëse e Prause - si zakonisht - ishte injoruar.

Për çfarë po flet?

Paraqitur nga Geoff Goodman, Ph.D. në tetor 28, 2018 - 9: 18pm

Seriozisht, për çfarë po flisni? Unë po përgjigjem në një postim në blog që barazon asnjë masturbim për ditët 90 me nazizmin. Qëndroni në pikë.

Geoffrey Goodman gjithashtu diskriminon

Dërguar nga Nicole Prause më 28 tetor 2018 - 11:07 pasdite

Ështja është antiseksi duke përdorur diskriminim ndaj klasave të mbrojtura të njerëzve, saktësisht se çfarë bëni duke përdorur seksizmin për të provuar të heshtni të tjerët.

çfarë?

Dorëzuar nga luke në tetor 29, 2018 - 3: 42am

gjithçka që është duke u përpjekur të bëjë është të sigurojë një grup mbështetës për njerëzit që kanë të njëjtin qëllim - të mos masturbojnë. E shoh pse mund të mendoni se ka diskriminim ndaj grave atje, pasi popullsia është kryesisht burra, por ka vende që gratë të kryejnë saktësisht të njëjtat gjëra. kur gratë postojnë në nofap, disa njerëz e shohin atë si një shkas. Unë personalisht jo por nga këndvështrimi im ka një ndryshim të madh midis diskriminimit të pajustifikuar dhe mbajtjes së rendit. Ju nuk mund t'i bëni të gjithë të lumtur 100% të kohës.

Vini re më poshtë dhe mbrapa midis Prause dhe barut sillet rreth disertacionit të studentit të gradës Kris Taylor mbi komentet 15 nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online (2018). Kjo është e drejtë, një PhD analizuar komentet 15 reddit! Taylor është vendosur pro-porn dhe anti-Nofap. Ai ka një histori studimesh të çoroditshme dhe gjendjen e hulumtimit, si kronikë në kritikën e YBOP: Debunking Kris Taylor's "Pak të vërteta të vërteta në lidhje me pornografinë dhe mosfunksionimin e ngrerë" (2017). Siç vë në dukje bart, Taylor përzgjodhi me kujdes komentet 15 jashtë kontekstit nga miliona komente për reddit / nofap për të mbështetur axhendën e tij të paracaktuar. Të intersuar në mesin e komenteve për redditimin 15, ne e konsiderojmë maskilezuese sociologjike të Taylor-it si "mendim të thellë". Ky është lloji i reflektimeve të njëanshme, të lehta që revistat e seksologjisë duan të botojnë.

Shkencë që dokumenton misogyny nga këto grupe

Dërguar nga Nicole Prause më 29 tetor 2018 - 2:05 pasdite

" 'Unë dua që të kthehet fuqia ': Diskutime për mashkullësi brenda një forme abstinence pornografie në internet ”

Ky ishte një përmbledhje sistematike e përmbajtjes në ato forume. Unë besoj se qëllimi i Ley është të mos thotë se të gjithë duhet të masturbohen në një program të rregullt. Nëse vendosni të mos masturboheni, thjesht mos nxitni grupe fitimprurëse që mbështesin gabime dhe reklamoni Proud Boys dhe grupe të tjera antisemitike. Me sa jam në dijeni, i vetmi tifoz i famshëm i YourBrainOnPorn është David Duke, të cilin ai e përshkroi si duke parandaluar përzierjen e racave.

Ka shumë mënyra për të arritur qëllimet tuaja që nuk përputhen me xhepat e grupeve të urrejtjes.

E gabuar - nuk ka pasur "rishikim sistematik të përmbajtjes"

Dorëzuar nga bart në tetor 29, 2018 - 4: 35pm

për çdo gjë. Dr Prause duhet t'i referohet letrës së drejtuar nga axhenda nga një student i gradës, i cili zgjodhi disa citime të rastësishme nga Reddit / nofap për të shtyrë një narracion të rremë ('Unë dua atë fuqi mbrapa': Diskutime mbi mashkullësinë brenda një forme abstinence pornografie në internet)

Punimi i opinionit ishte cilësor, jo sasior - dhe gjithçka e nxjerrë ishte në diskrecionin e studentit të gradës (Kris Taylor) - i cili ka një histori të avokatisë pro-pornografike

Reddit / nofap ka anëtarë të 370,000 dhe miliona miliona komente që nga fillimi i tij 8 vjet më parë. Redshtë reddit për hir të Zotit. Mund të lexoni një postim të vetëm nga reddit dhe të gjeni një mijë komente divergjente dhe nganjëherë të çmendura. Redshtë reddit !!!.

Taylor nxori komentet 15, duke shkruar një tregim të ngadaltë për të përputhur me dëshirat e tij të paracaktuar. That'sshtë e drejtë, komentet 14. Ky nuk është një “studim”. Një gradues 9th mund të varet për disa minuta 30 në reddit (çdo nën-reddit), të rrëmbejë disa komente dhe të shkruajë - dhe do të ishte e krahasueshme. Cfare shakaje.

Provoni të citoni një studim sasior nga dikush me PhD.

Misogynia e rishikuar nga kolegët

Dërguar nga Nicole Prause më 29 tetor 2018 - 4:47 pasdite

Llogaria me emrin e rreme duket se dëshiron disa nga kuotat nga letra e rishikimit sistematik të postuar. Këto do ta bëjnë shumë të qartë se përmbajtja e gjerë në faqen e internetit NoFap është misogynist. Nëse vizitoni këtë faqe në internet, do të mbështeteni dhe do të çoni më tej misogyninë, mbi dhe përtej antisemitizmit të dëshmuar nga pjesa origjinale e Dr. Ley.

“… Çfarë është në botë mashkullore për të bërë shaka ndaj pornos para një ekrani? Nëse do të kapeshit, do të ndjehesh i turpëruar me të drejtë. Nuk ka asgjë të turpshme për të qeshur një vajzë të re të nxehtë, ju ndjeheni si mbreti i xhunglës më pas kjo është ajo që ne jemi menduar për të bërë! Vajzat qij. Jo më shumë si humbës të vetmuar në pixel në një ekran. Ai bën disa pika të mira në libër, nuk do të thotë që unë u bëra feminist dhe u rrita vaginë pasi e lexova. Nëse ndonjë gjë më bëri që unë të dëshiroj të bëj më pak dhe qij më shumë. A nuk është kështu
mashkullore për ty? "

"Ju mendoni se është një rastësi djemtë e pastrehë nuk merren? Ne jemi kafshë ... është e natyrshme të tërhiqemi nga ajo që është më e mira për ju dhe speciet. "

"Rrallë ka qenë ndonjëherë që gratë e ndjekin burrin.
Kjo nuk ka kuptim. Nëse jeni me të vërtetë mashkullore, atëherë shkoni pas gruas. "

“Mendoni se çfarë do të thotë femër për ju. Po i bën ato gjëra? A po kërkoni miratim, duke qeshur nervozisht dhe duke qenë i pavendosur? Nuk duhet të jesh… Dhe nga rruga, mund të qeshësh, por të qeshësh vetëm nëse dëshiron. Të qeshni sepse jeni nervoz është femërore. Lërini vajzat ta bëjnë këtë përreth jush. Mendoni se çfarë do të thotë mashkullore për ju. Po i bën ato gjëra? Ju duhet të jeni A jeni vendimtar? A e dini për çfarë jeni duke kërkuar? A e dini se çfarë dëshironi, dhe a mund të gjeni një mënyrë për ta marrë atë? Këto janë tiparet që ju duhet të kultivoni ... Kushtojini vëmendje të thellë monologut tuaj të brendshëm. Mos i bëni ose mos u thuani njerëzve njerëzve përveç nëse dëshironi të… Mos përdorni fjalë 7 kur 4 do të bëjë. Flisni me një zë të thellë, të kontrolluar. "

"Gjëja për fuqinë, të paktën në botën moderne ku jetojmë sot, është se një njeri thjesht duhet të respektojë veten e tij dhe jo thembra për të qenë një beta (kurvë) që të konsiderohet mashkullore"

Ato ofrojnë shumë citime më të sakta misogynist si kjo. Whatfarë grupi të tmerrshëm për të mbështetur.

Vërtetova mendimin tim: fragmente të zgjedhura me kujdes për të promovuar axhendën {Nuk disponohet më, më parë në https://www.psychologytoday.com/us/comment/1037641#comment-1037641}

Dorëzuar nga bart në tetor 29, 2018 - 5: 17pm

të një studenti të gradës i cili thotë se pornoja nuk shkakton asnjëherë problem. Kurth cilësor nga një doktoraturë jo. Më lejoni të kap disa komente nga miliona, dhe të shkruaj një bandë mbushëse… ..

Unë do të shkoj të bëj reddit tani dhe të kap disa komente:

 • Ejakulimi i vonuar: SHKO! Faleminderit nofap! '
 • Dhe nga atje gjërat u bënë edhe më të mira. GJITHA dhe dua të them fjalë për fjalë GJITHA ankthi im shoqëror u largua. Në javën e dytë kisha vajza të lezetshme që flisnin me mua çdo ditë dhe madje kam filluar "takim" (kemi bërë seks) këtë vajzë që ishte fjalë për fjalë vajza e ëndrrave të mia në shkollë të mesme (ende është tbh). Unë madje mbaj mend që ajo më thoshte "Wow jeni vërtet mirë në marrëdhëniet me sy" dhe unë e mora atë plotësim nga vajzat e tjera gjithashtu.
 • Kuptova se sa keq kisha qenë kur flisja me njerëzit dhe është çmendur të shikoja përsëri. Kur shkoj në festa jam në gjendje të flas dhe të zhvilloj biseda me këdo dhe është gjëja më e mirë ndonjëherë.
 • Jam plotësisht dakord me përfitimet!
 • Më parë duhet të mendoja për pornografi në mënyrë që të orgazmonte me gruan. Unë kam pasur seks të rregullt gjatë gjithë martesës time (6 vjet tani), por gjithmonë kam konstatuar se nëse seksi nuk është veçanërisht i mirë, më është dashur të mendoja për P në mënyrë që O në gruan time, dhe zbulova se rreth 5% të kohës që Nuk mund të mbaroja fare. Tani edhe pse nuk mendoj fare për këtë, thjesht shijoj kohën me të. Almostshtë pothuajse si të fillosh përsëri dhe të mësosh përsëri seksin, mund të jetë një i tillë ndryshe me një mendje të qartë që nuk është e re nga P.
 • 26days = disa nga sekset më të mira ndonjëherë!
 • Epo unë kam shkuar ditë 26 tani pasi kam kaluar vetëm një javë në një kohë për moshat, kam bërë një seks të mahnitshëm me gf muajt 8, jo të mahnitshme në një mënyrë të stilit porno, por shumë të dashur shumë emocionues dhe të ndjehem mirë. Ne do të bënim seks 4 herë këtë javë, 2 prej tyre ishin të mahnitshme, 2 ishin më shumë normale thjesht u ndjeva mirë. Dukej se nuk vinte nga askund seksi i mahnitshëm. Por në të vërtetë ishte mungesa e pornos jam e sigurt. Unë pyesja veten vetëm mendova se ishte shumë ndryshe dhe jo, por jo, por gjithashtu ishte shumë e ndryshme dhe e mahnitshme, gjë që e bën atë më mirë. Prandaj vazhdoni të bëni porno pornografike në njerëzit me arra!
 • Gjithmonë do të kisha dëgjuar për sondazhet ku ata do të thoshin se burrat që nuk shikojnë pornografi janë "më të kënaqur" me jetën e tyre seksuale. Asnjëherë nuk e dija se çfarë ishte, ose mendoja se isha "e kënaqur" sa duhet. Por tani, në këtë rresht, unë kam parë ndryshimin. Likeshtë si nata dhe dita! Shtë më mirë në shumë mënyra. Më e kënaqshme, është një përvojë më e mirë fizikisht, mendërisht është edhe më mirë. As nuk mund të shpjegohet. Seksi është shumë më mirë pa porno

Pak më ndryshe nga 15 i zgjedhur me kujdes i Kris Taylor nga më shumë se milion 10. Dhe Taylor nuk shkoi në forumin nofap.com - i cili ka miliona të tjerë.

Scientist vs blogeri anonim

Dërguar nga Nicole Prause më 29 tetor 2018 - 5:24 pasdite

Shkencëtar çdo herë
Ka një artikull të rishikuar nga bashkëmoshatarët. Ju ndoshta i keni shkruar të gjithë ata vetë. Sapo zbulova se llogaria e kompanisë NoFap në të vërtetë po drejtohej nga vetë Alexander Rhodes, në kundërshtim me kërkesën e tij për asnjë kontakt. Kështu që themeluesi juaj aktual është duke kërcyer gratë në internet në kundërshtim me urdhërat pa kontakt.

Ju nuk jepni prova që rishikimi i tyre nuk ishte i ekuilibruar. Meqenëse nuk mund të kalosh një vlerësim nga kolegët, unë mendoj se është e qartë se ku është problemi.

"Rishikimi" - Nuk ishte një përmbledhje dhe ju e dini atë (shpresoj)

Ju as nuk e dini se çfarë kërkon një rishikim, a? Përsëri, ishin komentet e përzgjedhura me kujdes 15 nga dhjetëra miliona komente të botuara në reddit / nofap që nga fillimi i tij 8 vjet më parë.

Si të detajoni për ne se çfarë do të thoshte një "përmbledhje" e komenteve të Reddit. Si do të strukturohet? Na tregoni në lidhje me metodologjinë e një "rishikimi" të miliona komenteve gjatë një periudhe viti 8 në një platformë që lejon të gjithë në internet të postojnë dhe të thonë gjithçka që dëshirojnë.

Nga vetë gazeta mund të shohim se nuk ishte aspak një përmbledhje:

Nisur nga kjo qasje në mbledhjen e të dhënave, dëshirojmë të nënvizojmë se të dhënat e paraqitura nuk kanë për qëllim të lexohen si përfaqësues të NoFap si një e tërë, por të prezantojmë se si disa përdorues shprehin një investim të veçantë në gjininë mashkullore dhe të tij. kushtetuta (Edley, 2001; Edley dhe Wetherell, 1997). Kjo është, në krahasim me një analizë në të cilën postimet e përdoruesve kuptohen si referenca të zhdrejtë ndaj mashkullësisë (përmes bisedave të tyre për video lojëra, pornografi, stërvitje dhe dietë, etj.), Studimi ynë paraqet mënyrat në të cilat përdoruesit përbëjnë në mënyrë aktive pozicione mashkullore . Termi ynë i kërkimit 'mashkullësi' dha faqe të shumta të 'postimeve origjinale', të cilat kishin të bënin posaçërisht me përcaktimin e mashkullorisë.

Kështu që studenti i graduar Taylor zgjodhi komentet e 15 nga një kërkim për "mashkullësi" për të mbështetur qëllimin e tij të paracaktuar, duke injoruar% 99.9999999999999 të të gjitha komenteve të tjera. A është kjo që ju e quani një "rishikim"?

Taylor pastaj ndërhyri komentin që mpinë mendjen për secilin nga komentet e zgjedhura me kujdes. Për shembull, kjo ngarkesë e mashtrimit në lidhje me komentin #11:

Në postimin origjinal (Ekstrakt 11) koncepti i një njeriu që është edhe 'kush je ti' dhe 'ai që përpiqesh të jesh' prezantohet me një apel për të 'përqafuar mashkullësinë tënde', përsëri në mënyrën e një thirrje motivuese për të armët për të mbledhur një audiencë të përgjithshme të NoFap. Sidoqoftë, teksti tregon se ka qenë e nevojshme që autori të fshehë aspektet e maskilitetit të tij në të kaluarën për të 'mos ofenduar'. Ky zbulim pozicionon disa shprehje mashkullore si natyrisht fyese, ose mashkullore si një konstruksion që është shfajësuar dhe gjykuar të jetë problematik në formën e tij 'natyrore'.

Dhe kjo është ajo që ju, Dr Prause, përmendni si një "përmbledhje" të tërësisë së reddit / nofap? LOL.

Shqyrtuar nga kolegët: nuk e keni atë

Dërguar nga Nicole Prause më 30 tetor 2018 - 10:38 pasdite

Ata raportuan qasjen e tyre sistematike, një pikë që e provuat veten duke postuar metodën e tyre. Ju nuk zbuloni asgjë, nuk ishin nënshtruar asnjë standardi, nuk u përpoqët të vëzhgonit në asnjë mënyrë sistematike ... kjo është ndryshimi midis rishikimit nga kolegët.

Pra, po, botojeni ose rrini në blogjet tuaja, por ka një arsye që nuk do të keni mundësi të publikoni asambletë tuaja: Ata janë të arsyetuar keq. Unë dyshoj se kjo është për shkak se ju keni një konflikt interesi. NoFap është një sit fitimprurës; ata fitojnë para duke i trembur njerëzit që të kenë një problem që nuk e kanë në të vërtetë.

Unë e kam atë dhe ju nuk e keni idenë se çfarë kërkon një "rishikim"

Dorëzuar nga bart në tetor 30, 2018 - 11: 23pm

Nuk kishte "qasje sistematike" dhe nuk ishte një përmbledhje. Gazeta nuk ishte as një mostër e rastësishme e postimeve reddit / nofap. Për herë të 4th, studenti i gradës Taylor zgjodhi me kujdes fragmente nga 15 nga komentet e reddit kontekstit (nga dhjetëra miliona) për të përputhur me narrativën për të cilën ai vendosi tashmë - dhe ndoshta tashmë të transkriptuara (Taylor nuk dha madje komente të plota!).

Siç pritej, ju nuk arritët t'i përgjigjeni kërkesës sime shumë të thjeshtë për të detajuar për ne se çfarë do të thoshte një "përmbledhje" e komenteve të Reddit. Si do të strukturohet? Na tregoni në lidhje me metodologjinë e një "rishikimi" të miliona komenteve gjatë një periudhe viti 8 në një platformë që lejon të gjithë në internet të postojnë dhe të thonë gjithçka që dëshirojnë.

Fromshtë e qartë nga komentet e tua të shumta këtu se je i fiksuar me nofap (gjë që është goxha e çuditshme). Shikimi rreth një letre cilësore të një studenti të gradës me 15 fragmente të zgjedhura me kujdes, jashtë kontekstit nga komentet, ndërsa pohon rremë se ishte "rishikim sistematik" i komenteve të reddit / nofap është pamja e keqe. LOL

Ekspertiza ka rëndësi

Dërguar nga Nicole Prause më 30 tetor 2018 - 11:47 pasdite

Në të vërtetë nuk ka diçka të tillë si një "rishikim", ka shumë lloje të ndryshme. Secili ka kritere të ndryshme. Ky përmbledhje përmbushi kërkesat për ato që u kërkohej të plotësonin kriteret e publikimit.

E jotja nuk ka. Nxitimi i fyerjeve personale ndaj një gruaje me doktoraturë duket se është në përputhje me komunitetin NoFap.

Merrni idetë tuaja përmes rishikimit nga kolegët, ose nuk keni asgjë për të kontribuar në këtë pikë.

Deklarimi i fakteve këtu.

Dorëzuar nga bart në tetor 31, 2018 - 12: 14am

Të luash viktimën, kur je një anëtar i sulmuar i nofap në çdo koment, është gjithashtu një pamje shumë e keqe.

Si e dini se unë nuk jam gra apo transgjinore?

Si e dini që unë nuk kam doktoraturë?

Ju supozimet më fyeni, ashtu si edhe sulmet tuaja personale, ngritjet tuaja dhe pamundësinë tuaj për të qëndruar temë: pjesë e mendimit të komentit Kris Taylor 15, që nuk shqyrtoi asgjë.

Zhgënjyese. Përjashtova më shumë civilizim dhe paraqitje më të mirë të provave empirike.

Shmangia e pikës për të sulmuar personalisht përsëri

Dërguar nga Nicole Prause më 31 tetor 2018 - 12:22 am

Ata kaluan një bar shkencor në rishikimin e kolegëve në një ditar me reputacion. Mund të provoni ta kaloni atë bar. Ashtu siç është, anekdotat që ka të ngjarë të shkruhen nga ju nuk janë kundër-pikë të mira për një letër të shqyrtuar nga kolegët.

Unë nuk po vij këtu për tu thirrur emra. Gratë mund të jenë misogynist njësoj si kushdo tjetër, për fat të keq. Unë nuk pres asgjë më pak nga një grup me një histori të dokumentuar misogyny. Komentet nga punimet e tyre janë të gjitha akoma të pranishme në faqen e internetit, kështu që duket se NoFap është i lumtur të mbështesë misogyny, edhe kur ajo është identifikuar nga palë të treta të pavarura pa konflikt interesi.

Gazeta nuk ishte një përmbledhje dhe thoshte se nuk ishte përfaqësuese

Dorëzuar nga bart në tetor 31, 2018 - 8: 30am

Ju vazhdoni të deklaroni në mënyrë të rreme se letra e Kris Taylor (një mendim nga një student i gradës) ishte një përmbledhje. Nuk ishte një përmbledhje e letërsisë. Ai nuk e shqyrtoi letërsinë e rishikuar nga bashkëmoshatarët në lidhje me asgjë, duke përfshirë ndonjë lidhje me përdorimin e pornos.

Ju vazhdoni të pretendoni në mënyrë të rreme se komentet 15 ishin përfaqësuese magjike të dhjetëra miliona komenteve të postuara në reddit / nofap gjatë viteve të fundit 8. Gazeta thotë qartë se pjesët e 15 nga komentet e zgjedhura me kujdes nuk ishin përfaqësues të reddit / nofap. Nga letra:

"Duke pasur parasysh këtë qasje në mbledhjen e të dhënave, dëshirojmë të nënvizojmë se të dhënat e paraqitura nuk kanë për qëllim të lexohen si përfaqësues të NoFap në tërësi"

Unë sugjeroj të lexoni një studim para se të bëni pretendime në lidhje me atë studim.

Ju vazhdoni të pretendoni në mënyrë të rreme që nofap ka një "histori të dokumentuar misogyny". Jo ashtu. Nuk ka asnjë histori të “dokumentuar” për asgjë që lidhet me reddit / nofap. Për të filluar të dokumentojë ndonjë model të qëndrimeve ose besimeve, duhet të bëhet një vlerësim sasior, sistematik i komenteve nga anëtarët e nofap. Nuk është bërë. Gazeta Taylor nuk e bëri këtë pasi nuk ishte sasiore dhe nuk ishte përfaqësuese…. nuk ishte gjë tjetër veçse komentet e përzgjedhura me kujdes 15 për të çuar më tej axhendën e paracaktuar të autorëve

Përveç kësaj, Kris Taylor nuk arriti të konfirmojë nëse ndonjë prej komenteve ishte nga anëtarët e npfap. Dokush mund të komentojë mbi reddit / nofap. Pa konfirmimin e anëtarësimit, pohimi juaj, bazuar në vetëm komentet e 15, është pa mbështetje. Asnjë dokumentacion nuk ekziston për misogyny ose ndonjë gjë tjetër, dhe kjo përfshin letrën e Taylor.

Më poshtë janë disa prej fragmenteve 15 nga letra e Kris Taylor që Dr. Prause thotë se dokumenton misogyninë e të gjithë anëtarëve të reddit / nofap të 370,000. Gjykoni për veten tuaj nëse këto komente janë misogyny shumë më keq:
-

No Fap nuk ka të bëjë vetëm me tejkalimin e varësisë sonë ndaj pornos dhe masturbimit, por ka të bëjë gjithashtu me rilidhjen me mashkullorinë tonë të brendshme. Pra, le të dalim nga fantazitë tona dhe të fillojmë të lidhemi me gra të vërteta. Le t'i duam ata dhe të bëjmë seks domethënës me ta

-

Gratë reale, jeta reale, respekti i vërtetë.

-

Udhëtimi im pa Fap filloi kur nuk mund të qëndroja i drejtë për një grua në jetë reale! Kjo ishte 44 ditë të vështira më parë. Sot bëra seks për herë të parë.

-

E urrej se si më bën të ndjehem si një zvarritje. E urrej se si më bën të ndjehem sikur jam i padenjë për dashuri. E urrej se si më bën të ndihem i dobët kur të mbaroj. E urrej se si më bën të ndjehem i privuar nga mashkullësia ime thelbësore. E urrej sesi më mban në kokën time, duke pasur frikë nga sfidat e botës reale. Unë urrej gjithçka për pornografinë, përveç faktit që duket momenti i këndshëm. Kështu që tani e tutje do ta gjej kënaqësinë time në gjëra të vërteta, sepse qij porn dhe si më bën të ndihem.

-

Mirë për ty burrë. Mos harroni këtë ndjenjë, lëreni që t'ju përzënë dhe mos e mbani larg pornos. Ka kaq shumë gjëra të mëdha të vërteta për të gjetur kënaqësi. Kënaqësia e lidhjes me njerëzit, kënaqësia e stërvitjes, kënaqësia e të lexuarit, kënaqësia e gjetjes së një vajze që ju pëlqen vërtet pa e parë atë si një objekt seksi ose shqetësuese për problemet seksuale. Të gjitha më të mirat në udhëtimin tuaj!

-

Por kam filluar të kuptoj se po lëndoj vetëm veten time duke mos u përpjekur vazhdimisht të jem mashkullore dhe të rris natyrën time mashkullore. Do të prekë disa njerëz, por është ai që jam në themel. Pra përqafoni mashkullësinë tuaj. Për ju dhe dashnorin tuaj (potencial).

-

Mendoni se çfarë do të thotë mashkullore për ju. Po i bën ato gjëra? Ju duhet të jeni A jeni vendimtar? A e dini për çfarë jeni duke kërkuar? A e dini se çfarë dëshironi, dhe a mund të gjeni një mënyrë për ta marrë atë? Këto janë tiparet që ju duhet të kultivoni. . . Kushtojini vëmendje të thellë monologut tuaj të brendshëm.

-

Të jesh njeri do të thotë të jesh pasion, krijues, përqendrohesh në zgjidhje dhe fiksim. Mos lejoni që turpi toksik të flasë larg asaj krenarie. Mësoni të vetë-konfirmoni.

-

Ju nuk keni pse të jeni fitues i Heisman ose mundës kombëtar ose diçka, thjesht respektoni veten dhe mendimet tuaja

-

Siç duhet ta dini, shumica e fstrstronautëve marrin pjesë për disa arsye të ndryshme. Arsyeja ime për të qënë fapstronaut është të rrit mashkullorinë time, të bëhem më e fortë si njeri dhe të mësoj kush jam me të vërtetë.

-

Farë është në botë mashkullore në lidhje me shaka në pornografi para një ekrani?

-

Kjo është njerëz. Sa më sipër është tërësia e provave empirike të Dr. Prause se nofap është një "i dokumentuar" për të qenë një fortesë e mizogjinisë. Një grusht komentesh jo-përfaqësuese, jashtë kontekstit, të gjetura përmes një kërkimi për termin "burrëri", të zgjedhur pa ndonjë kriter të dallueshëm, nga një student i gradës me një axhendë. Një grusht komentesh, të postuara në faqen e 5-të më të madhe në SHBA, nga disa djem, të cilët mund të jenë ose jo anëtarë të nofap - nga dhjetëra miliona komente të mundshme. Kaq shkatërruese bindëse.

NoFap kërcënon se do të dhunojë dhe kërcell gratë

Dërguar nga Nicole Prause më 31 tetor 2018 - 10:51 am

Siç e bëjnë të qarta misogynistet, keqpërfaqësimet e këtij trolli anonim, kjo është arsyeja pse unë marr kërcënime për përdhunim dhe jam duke u ndjekur nga ndjekësit e NoFap.

Unë nuk i kam borxh askujt një edukim mbi shkencën e botuar që ata refuzojnë ta botojnë vetë, kështu që do t'ju inkurajoj që të ndaloni të kërcënoni shkencëtarët femra në internet.

Debati për meritat e një studimi më bën një misogynist / përdhunues / troll?

Dorëzuar nga bart në tetor 31, 2018 - 12: 47pm

Uau. Kur përballeni me fragmente studimi që hedhin poshtë pretendimet tuaja në lidhje me studimin që ju përfshini në vrasjen e personazhit, thirrjen e emrave, ad hominem dhe luajtjen e viktimës (edhe pse nuk jeni viktimë në këtë fije).

Ka qenë shumë ndriçuese të vëzhgoni taktikat tuaja dhe sjelljen në internet.

Siç panë Bart dhe të tjerët, Prause gjithmonë përfshihet në sulme personale dhe pohime të çuditshme, ndërsa njëkohësisht keqinterpreton studime dhe sajon histori të viktimizimit të saj.

Bart mësoi, siç e bëjnë të gjithë përfundimisht, nëse e përfshini Prauzën në një debat thelbësor, ajo shumë shpejt i drejtohet thirrjes, akuzave të pambështetura dhe keqpërfaqësimit të hulumtimit. Edhe një herë, ne shohim një psikolog të licencuar që bashkë-auton një artikull dhe trolling seksionin e komenteve për të njollosur individë që janë duke u përpjekur të braktisin pornografinë.

Më në fund, ne kemi David Ley gënjyer në komentin në Facebook promovimin e postit të tij të shpifjeve në blog:

Ley-së Psikologji Sot postimi në blog shënjestroi Alexander Rhodes dhe Gary Wilson, të dy janë ateistë dhe politikë liberalë. Siç ndodh shpesh, pretendimet e Ley janë e kundërta e realitetit. Kështu rrokullisen propagandistët.Të tjerët - Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Alexander Rhodes dhe Nofap.com në Twitter

Importantshtë e rëndësishme të mbani në mend se Nofap nuk është një organizatë, apo lëvizje, ose ndonjë gjë tjetër përveç praktikës së abstenimit nga pornografia dhe masturbimi për një periudhë kohe. Ndërsa Nofap subreddit u fillua në 2011, koncepti "NoFap" mund të gjurmohet përsëri "Konkurrenca No Fap Ironman" (20 tetor 2006 në Forumin e Klubit të Pronarëve të Subaru të Amerikës së Veriut). Muajt ​​e Nofap dhe konkurset e abstenimit nga pornografia më pas ndodhën në shumë forume në internet, shumë kohë para se të lindte reddit / nofap (shih një koleksion të forumeve të tilla në këtë faqe) Edhe një kamp ushtarak 8-javor mund të konsiderohet "nofap". Të pretendosh që nofappers janë X ose Y është si të pretendosh që të gjithë tifozët e Dallas Cowboy janë X ose Y. Çdo përpjekje për të etiketuar ata që abstenojnë nga pornografia ose masturbimi si një grup i unifikuar është një propagandë e pastër e drejtuar nga axhenda. Gjë që na çon në postimin në blog të Ley & Prause "nofappers are fashist".

Ndërsa komentet policore nën të dhe Ley's Psikologji Sot Postimi në blog, Prause shkoi njëkohësisht në një tiradë në Twitter duke sulmuar dhe shpifur Nofap, Alexander Rhodes dhe Gary Wilson. Një kujtesë: Falënderimi dhe Ley kanë një histori të gjatë dhe të dokumentuar për ngacmimin dhe shpifjen e Alexander Rhodes dhe Nofap (shembujt e tanishëm janë vetëm maja e ajsbergut Prause / Ley.):

Stuhia në Twitter e Prause filloi me kërrusjen e NoFap duke keqpërfaqësuar tweet-et nga mbi 3 vjet më parë. (Vini re se si Prause ka mbledhur tweet, komente, postime të rastit, për vite me rradhë nga llogari të ndryshme dhe nga forume të rimëkëmbjes pornografike të cilat ajo ka trolluar me dhjetëra llogari false.)

Tweet #1

Falënderimet vijojnë ngacmimet e saj të synuara dhe gënjeshtrat me më shumë tweet.

Tweet #2  - Rreth një letre të njëanshme nga një ant-nofap.com, student i gradës pro-pornografike, Kris Taylor (përshkruar më lartë)

Siç përshkruhet, Kris Taylor përzgjodhi me kujdes komentet e 15 (nga miliona në dispozicion) për të çuar përpara narracionin e tij të paracaktuar të drejtuar nga agjenda.

In Tweet #3 Prause siguron një pamje nga një llogari që nuk shoqërohet me NoFap. Një llogari që avokatët e NoFap-it kishin shërbyer tashmë me një shkresë pushimi dhe dëshirore për përdorimin e emrit të tyre dhe për njoftimet në internet:

Llogaria zyrtare e Nofap që i përgjigjet ngacmimit dhe shpifjeve të Prause-it me ky cicëroj:

Të kapur në keqpërfaqësim të ashpër, Falënderimet vazhdojnë sulmin, duke sugjeruar që Nofap duhet të policojë tërë internetin për përfitimin e saj. Nofap përgjigjet me qetësi të pamerituar:

Pa provokime, Falënderimi injekton Gary Wilson në tiradën e saj në Twitter - duke thënë se Wilson e ka bllokuar fizikisht dhe ishte raportuar në LAPD dhe UCLA. Të gjitha këto gënjeshtra të njohura janë të përfshira në disa vende të tjera në faqen Prause. Këtu, Prause jep një pamje nga një cicërimë 2016 Alexander Rhodes duke mbrojtur Wilson nga gënjeshtrat e Prause. I gjithë incidenti, me pamje nga ekrani, është i dokumentuar në këtë pjesë: Të tjerë - Tetor, 2016: Prause kryen dëshmi të rreme duke u përpjekur të heshtin Alexander Rhodes të Nofap.

Falënderimet janë kapur në mënyrat e propagandës: Kur dikush ju thërret për gënjeshtrat dhe ngacmimet tuaja (siç bëri Rodosi), Prause e shndërron atë në viktimizimin e saj të gabuar. Nofap përgjigjet dhe lidhje në këtë faqe duke kronikuar sjelljet e saj.

Biseda e tyre në Twitter për Gary Wilson vazhdon në këtë seksion:

----------

Falënderimet vazhdojnë tirada e saj duke postuar fotografi nga faqja e krahut të djathtë "Gab". Arrat e gabuara të Gab nuk kanë asnjë shoqëri me Nofap, megjithatë Prause pretendon se ata janë anëtarë të Nofap (sikur Nofap lëshon kartat e anëtarësimit):

Nofap me qetësi i përgjigjet Prause sikur të ishte një individ i sinqertë me një shqetësim të ligjshëm. Megjithatë, imagjinoni gjatë gjithë kohës që Prause kaloi duke pastruar forume në internet dhe Twitter për ndonjë koment të rastit që ajo mund të keqpërdorë dhe keqinterpretojë. Mbresëlënëse.

David Ley, shoku i Prause në ngacmimin në internet, ndihet i detyruar për t'u bashkuar në sulm, me pretendimet e tij të zakonshme të pambështetura në lidhje me "industrinë e varur seksi" të fuqishme dhe të fuqishme (pa përmendur industrinë aktuale këtu - industria porno vërtet e fuqishme dhe e fuqishme dhe FSC):

Ekipi i etiketave Prause-Ley vazhdon, me Pohimet e Prause për antisemitizëm:

Të lënduar nga postimi në blog i Prause dhe Ley dhe ngacmimi i Nofap, pornhelp.org bërtet në:

Tweets PornHelp 2 më shumë komente, duke theksuar se Ley & Prause botuan artikullin e tyre "nofappers are fashist" në ditën e sulmi më vdekjeprurës ndaj çifutët në historinë amerikane:

Shënim: Të shtënat masive të hebrenjve ndodhën në Pittsburgh, Pennsylvania, shtëpia e themeluesit të NoFap.com, Alexander Rhodes.

Falënderimet vazhdojnë, duke promovuar disertacionin patetik të doktoratës së Kris Taylor dhe duke thënë se nëse pohimet e saj nuk ishin të vërteta NoFap do ta padiste atë (duke e ditur shumë mirë se një padi mund të kushtojë disa qindra mijë dollarë, zvarritet për vite me rradhë - dhe se Nofap.com nuk mund të përballonte të tilla një përpjekje. Pak mund).

Prause tani përpiqet të lidhë Gavin McInnes me Nofap - Nofap.com e përcakton atë për Falënderim:

Nofap.com gjithashtu përgjigjet te pohimet e Prause lidhur me letrën e Kris Taylor që përmban 15 komente të zgjedhura me kujdes nga konteksti nga reddit / nofap (jo NoFap.com):

Falënderoni hapur gënjeshtra për copën e hitit të komenteve 15 të Kris Taylor, duke pretenduar se ishte një "mostër përfaqësuese" e miliona komenteve të reddit / nofap të postuar gjatë viteve të fundit 8:

Jo Dr. Prause, nuk ishte një "mostër përfaqësuese" - siç thoshte qartë Taylor në punimin e tij:

"Duke pasur parasysh këtë qasje në mbledhjen e të dhënave, dëshirojmë të nënvizojmë se të dhënat e paraqitura nuk kanë për qëllim të lexohen si përfaqësues të NoFap në tërësi"

Falënderimi i gabuar i letrës së Kris Taylors ishte e ekspozuar tërësisht në pjesën e mësipërme mbrapa dhe me radhë midis barit dhe Prause në seksionet e komenteve të postimit në blog të Prause & Ley: "Pse fashistët e urrejnë Masturbimin: Rritja e nacionalizmit përkon me lëvizjet anti-masturbim".

Nofap.com përpiqet të jetë bukur, përsëri:

Nofap.com me qetësi e thërret David Ley për gënjeshtrat e tij:

Në një fije tjetër të rëndësishme, Nofap.com thekson qartë:

Nofap.com mund të moderojë vetëm Nofap.com. Nuk zotëron reddit.

Nofap.com ka pasur mjaft, që Prause e merr si sinjal për të vazhduar agresivitetin e saj, joprofesional gënjeshtra dhe keqpërfaqësime (siç do të bëjë çdo psikolog i kujdesshëm, i licencuar). Edhe njehere, Falënderimet i referohen Gary Wilson (ekspertë të rremë me raporte policie):

Pretendimet për raportet e policisë janë gënjeshtra (shih më poshtë). Pretendimet në lidhje me antisemitizmin, seksizmin dhe diskriminimin tjetër "janë njësoj pa mbështetje - Falënderimi nuk lidhet kurrë me shembuj të postimeve të tilla në NoFap.com. Shënim: Nofap.com nuk është njësoj si reddit / nofap. Reddit është me të vërtetë Perëndimi i egër, ku dikush në internet mund të postojë ndonjë gjë. Falënderimi e di mirë këtë pasi ajo ka krijuar të paktën përdoruesit e rreme 20 për të postuar në reddit / pornfree dhe reddit / nofap. Disa seksione që dokumentojnë Falënderojnë shumë pseudonime që ajo ka përdorur:

Duke mos u përgjigjur askush ndaj gënjeshtrave dhe keqpërfaqësimeve të saj, Falënderimi përfundon me një lidhje me thashethemet e Kris Taylor në lidhje me komentet e tij 15 të zgjedhura artistikisht nga reddit / nofap (jo NoFap.com):

Si gjithmonë, Prause akuzon cilindo që merret me gënjeshtrat e saj dhe keqpërfaqësimet e saj si një misogynist. Sulmuesi që luan viktimën. Propaganda në formën e saj më të pastër.

Siç është kronikuar në disa seksione të tjera, Prause përdor faqet e Wikipedia për të shpifur dhe ngacmuar të njëjtët individë dhe organizata që ata shpifin dhe keqtrajtojnë në mediat sociale dhe në postë elektronike. Ne kemi dokumentuar mbi një duzinë bazash të vlerësimit të Wikipedia, përfshirë disa Nofap sulmues: Maj 24-27, 2018: Prause krijon shumë sock-puppets për të redaktuar faqen e NoFap Wikipedia. Në maj, 2018, një nga bazat e prizave të Prause - 130.216.57.166 - redaktoi Faqe Nofap Wikipedia, duke futur Disertacionin e Kris Taylor në komentet 15 nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online

Pas redaktimeve 8, Prause krijoi një llogari të rreme - Suuperon - për të fshirë një studim që tregon përfitimet e abstenimit nga pornografia, ndërsa duke shtuar më shumë kontekst tek redaktimet e tjera të saj të kukullave të çorapeve:

Të gjitha modifikimet e mësipërme të Wikipedia pasqyrojnë gjithçka që Prause tha në Twitter dhe në seksionin e komenteve nën Prause/Ley Psikologji Sot artikull. Cybertsalker kapur në veprim ... .. përsëri.

Update: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Gary Wilson në Twitter, për të 300-at apo më shumë herë

Tweet-et e mëposhtëm janë vazhdim i sipër mbrapa dhe me radhë. Prause nxjerr të njëjtën gënjeshtër që ajo dhe xhepat e saj kanë përsëritur për gati 6 vjet. (Shih fillimin me Prause duke përdorur pseudonime të shumta për të postuar në të gjithë uebin: Korrik, 2013: Prause publikon studimin e saj të parë të EEG (Steele et al., 2013). Wilson e kritikon atë. Prause punëson përdoruesve të shumëfishtë për të postuar gënjeshtra rreth Web) Ne i demaskojmë gënjeshtrat e Prause nën 2 cicërimat e saj të para:

Tweet #1 - Falënderimet kërkojnë NoFap.com për të dhënë një koment të rastësishëm nga një njeri i Lindjes së Mesme tepër i sjellshëm që i referohet Gary Wilson si "profesor". Në botën bizzaro të Prause, ky koment përbën "provë pozitive" që Gary Wilson pretendonte të ishte profesor! Për më shumë mbi fushatën e vazhdueshme të Prause, pa prova, shih Në vazhdim e sipër - Lutuni gabimisht pohon se Wilson ka paraqitur gabimisht kredencialet e tij.

---

1) Kanë kaluar mbi 5 vjet dhe Wilson nuk është kontaktuar kurrë nga ndonjë departament policie ose agjenci (një telefonatë në departamentin e policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA nuk zbuloi asnjë raport të tillë në sistemet e tyre). Edhe pse Prause e ka përsëritur këtë pretendim të padokumentuar dhjetëra herë, ajo gjithashtu nuk ka arritur të zbulojë atë ligj që supozohet se ka shkelur Wilson. Në fillim të vitit 2018, Prause shtoi përrallën e gjatë se Wilson u raportua dy herë në FBI. Wilson nuk është kontaktuar kurrë nga FBI. Çfarë është më tej, CIA, ICE, Homeland Security ... ndoshta një polic i qendrës tregtare?

2) Letra që i referohet Falënderimi është kjo letër e rishikuar nga kolegët ku përfshihen 7 mjekë të Marinës Amerikane - A është Pornografia e Internetit Shkaktimi i Sëmundjeve Seksuale? Një përmbledhje me raportet klinike (2016). Jo, një palë e tretë e bëri nuk sugjerojnë tërheqje. Shihni gjithë historinë e pabesueshme këtu: Nga 2015 deri në 2018 - Përpjekjet e Prause-it për të patur shkresat e shqyrtimit të Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoqën. Në realitet, Prause ka kaluar 3 vjet, ka shkruar qindra email, ka krijuar pseudonime të rreme dhe ka gënjyer Vëzhgimi i tërheqjes. Ajo gjithashtu ka ngacmuar Marinën, MDPI, ditarin shkencor Shkencat e sjelljes, një bamirësi, botuesi i Wilson dhe të tjerët - të gjithë në përpjekje për ta tërhequr këtë letër. Gazeta nuk do të tërhiqet: për pak më shumë se 2 vjet është bërë letra më e shikuar ndonjëherë për ditarin Shkencat e sjelljes, ndërsa grumbulloi dhjetëra citime.

NoFap.com me qetësi kërkon nga Prause të sigurojë prova të ndjekjes:

Tweet #2 - Falënderimi përgjigjet me më shumë gënjeshtra:

Jo, të dhënat e LAPD nuk janë publike. Kjo është arsyeja pse Prause nuk u lidh me "raportin e saj të policisë". Jo, Wilson nuk e ka ndjekur kurrë Nicole Prause dhe nuk ka qenë në LA për vite me rradhë. Jo, nuk kishte asnjë raport të policisë LAPD - siç konfirmohet nga një telefonatë me një police me zemër të mirë në LAPD.

UPDATES - agjencitë e zbatimit të ligjit ekspozojnë Prause si një gënjeshtar patologjik:

Updates:Tetor 2018: Prause pretendon në mënyrë të gabuar se emri i saj shfaqet në YBOP mbi 35,000 (ose 82,000; ose 103,000) herë

Tetor, 28, 2019: Ky cicërimë Falënderimi shfaqet në fillin ku ajo shpif dhe ngacmon Alexander Rhodes & NoFap.com (Alex Rhodes më vonë padit Falënderimin për shpifje):

Nëse Prause vazhdon shpifjen dhe ngacmimin e saj ndaj Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe të tjerëve, emri i saj së shpejti mund të shfaqet 35,00 herë në YBOP, pasi pothuajse të gjitha rastet gjenden në faqet që kronikojnë ngacmimet kibernetike të ngulët, të pandërprerë:

Të gjithë duke bërë shaka, Prause nuk kërkoi në faqen e internetit të Gary Wilson, YourBrainOnPorn.com. Ajo kreu një kërkim me qëllim të gabuar në Google për “Falur ulue: yourbrainonporn.com ” (duke lënë një hapësirë ​​pas zorrës së trashë) Lënia e hapësirës i thotë Google-it të kërkojë të gjithë internetin, jo vetëm YBOP! Kërkimi i saj i pasaktë ktheu 35,000 artikuj, por shumica dërrmuese nuk janë YBOP.

Sintaksa e duhur për një kërkim të tillë në Google është të nuk kanë një hapësirë ​​midis "site:" dhe një URL, pra "site:yourbrainonporn.com"Është mirë, por" faqja: yourbrainonporn.com"Do të kërkonte në të gjithë internetin yourbrainonporn.com ose tastiera para tij. Në 28 tetor 2018 (koha e cicërimës së mësipërme) rezultatet e duhura për "Prause" on yourbrainonporn.com është 565 përmend:

Ngacmimi i Nicole Prause 2

Sinqerisht 565 duket shumë e ulët për "Prause" në YBOP. Pse YourBrainOnPorn.com përmbajnë kaq shumë raste të "Falënderimit"? Së pari, faqet që përshkruajnë sjelljet e Prausit vetëm përmbajnë qindra raste të "Falënderimit". Së dyti, YBOP përmban mbi 13,000 faqe dhe është një qendër pastrimi për pothuajse gjithçka që lidhet me përdorimin e pornografisë në internet dhe efektet e saj në përdorues. Prause ka botuar studime të shumta në lidhje me përdorimin e pornografisë dhe hiperseksualitetin, dhe me vetë pranimin e saj, është një debunker profesionist i varësisë nga pornografia dhe problemeve seksuale të shkaktuara nga pornografia.

Një kërkim në Google për "Nicole Prause ”+ pornografi kthen rreth 31,000 faqe. Ndoshta falë firmës së saj të kushtueshme të marrëdhënieve me publikun, ajo është cituar në qindra artikuj gazetaresk rreth përdorimit të pornografisë dhe varësisë ndaj pornografisë. Ajo ka publikuar disa punime në lidhje me përdorimin e pornografisë. Ajo është në TV, radio, podkaste dhe kanale YouTube duke pretenduar se ka hequr dorë nga varësia ndaj pornografisë me një të vetme (kritikuar rëndë) studim. Kështu që emri i Prause në mënyrë të pashmangshme shfaq shumë në një sit që funksionon si një institucion i pastrimit për hulumtime dhe lajme që lidhen me efektet e pornos në internet.

Jo vetëm që studimet e Prause shfaqen në YBOP, gjithashtu qindra studime të tjera, shumë prej të cilave citojnë "Falënderime" në seksionet e tyre të referencës. YBOP gjithashtu ka botuar kritika shumë të gjata të gjashtë punimeve të Falënderimit. YBOP gjithashtu pret të paktën 18 kritika të vlerësuara nga kolegët e studimeve të Prause. Më tej, YBOP përmban të paktën një duzinë kritikash laike të punës së Prause. YBOP gjithashtu pret shumë artikuj gazetaresk që citojnë Nicole Prause, dhe YBOP shpesh u përgjigjet pretendimeve të Prause në këto artikuj. YBOP shpalos gjithashtu shumë nga pikat e bisedave të paraqitura nga Prause dhe aleati i saj i ngushtë David Ley. Për të qenë të sigurt, edhe YBOP kritikon kërkime të tjera të diskutueshme në pornografi dhe temat përkatëse. Këto kritika nuk janë personale, por mjaft thelbësore.

Përditësimi: 10 janar 2019: Falënderim pretendon se emri i saj shfaqet 82,000 herë në YBOP (përveç gënjeshtrës për raportimin e Gary Wilson në FBI dhe LAPD):

Sa për 82,000 raste të "Falënderimit" në faqen time të internetit (www.yourbrainonporn.com), kjo është absolutisht e gabuar. Siç u shpjegua më lart, Prause përdori me zgjuarsi sintaksën e pahijshme për të arritur 82,000. Sintaksa e duhur për një kërkim të tillë në Google është të mos kesh hapësirë ​​midis "site:" dhe një URL, pra "site:www.yourbrainonporn.com"Është mirë, por" faqja: wwwyourbrainonporn.com"Do të kërkonte në të gjithë internetin wwwyourbrainonporn.com ose Prause ose te dyja. Ta themi thjesht, një kërkim i duhur për faqen time - faqja e faljes: www.yourbrainonporn.com - kthen vetëm 871 raste. Shumica e rasteve të "Falënderimit" gjenden në faqet e mësipërme që dokumentojnë shpifjen dhe ngacmimin e Dr. Prause.

Sa për pretendimet e tjera, Dr. Prause nuk më raportoi kurrë tek FBI, LAPD ose UCLAPD, siç dokumentohet në këto 2 seksione. Ajo është duke gënjyer dhe ka qenë prej vitesh:

UPDATE 2: Trolling fillin e eksitimit të trafikimit anti-seks, feminist radikal Laila Mickelwait, Prause përsërit të njëjtat gënjeshtra të vjetra në dy cicërimat e saj (raportet e FBI, emri në YBOP 82,000 herë, ndjekja, ngacmimi seksual, etj.).

Tweet #1:

Tweet #2:

Tweet # 3:

Tweet #4:

Stalker i fiksuar godet përsëri. të dielën.

më poshtë: kthimet aktuale (2-25-19)) duke përdorur sintaksën e duhur për një kërkim në Google për raste të "faljes" në yourbrainonporn.com. Vini re se faqet kryesore të kthyera janë duke dokumentuar ngacmimet e Prause ose duke kritikuar letrat e saj të vlerësuara nga kolegët. Rritja e rasteve të "Prause" është shkaktuar nga YBOP që shton më shumë shembuj të ngacmimit dhe shpifjes së saj në faqet e Prause, dhe krijimin e një faqe që ekspozon marrëdhënien e saj të ngushtë me industrinë e pornografisë (A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?).

Kjo është ajo që bën një cybertstalker.

UPDATE 3 (Mars, 2019): Në përgjigje të një artikulli asaj nuk i pëlqente Prause dhe David Ley të shkonin në një inat të ngacmimit kibernetik, siç dokumentohet këtu: Të tjerët - Mars, 2019: Falënderimi & David Ley shkojnë në një tërbim të ngacmimeve dhe shpifjeve kibernetike në përgjigje të një artikulli në The Guardian: "A po i bën pornografia djemtë e rinj pafuqi?". Në tërbimin e saj, Prause ndihet e detyruar të gënjejë edhe një herë për numrin e rasteve që "Falënderimet" ndodhin në YBOP.

Të dy David Ley dhe Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se personi që cicëron disa studime është një llogari e rreme nga Gary Wilson. Nuk eshte.

Gjithçka që Ley dhe Prause thanë në cicërimat e mësipërme janë gënjeshtra.

Prague contiunes inatin e saj me ky cicëroj në lidhje me bisedën TEDx:

Ne e dimë që Prause e ngacmoi TED për 5 vjet rresht… derisa "kuratori i tyre shkencor" shumë i njëanshëm u dorëzua (kuratori ka vetëm një diplomë bachelor në shkrim, jo ​​shkencë) dhe vendosi një shënim fals në bisedë. Në të vërtetë, gjithçka në fjalimin TEDX mbështetet plotësisht, me qindra studime shtesë që mbështesin pohimin e tij janë botuar që nga mbajtja e fjalimit (Mars, 2012). Shihni këto 2 faqe të gjera:

Më shumë e njëjta gjë (29 Mars 2019) Së pari, Pauzë kontrollon një fije për të mbështetur axhendën e industrisë pornografike duke paraqitur keq hulumtimin, duke deklaruar në mënyrë të gabuar WE zbuloi se më shumë përdorim i pornografisë, në disa vende të zgjedhura, kishte të bënte me më pak përdhunime të raportuara:

Por kjo nuk është me të vërtetë e vërtetë. Shiko - Shkalla e përdhunimit është në rritje, kështu që injoroni propagandën pro-pornografike (2018). 

Dikush përgjigjet me një lidhje në YBOP. Nikky cicërron gënjeshtrat e saj të zakonshme:

Falënderimi, ngacmuesi dhe shpifësi kibernetik.

——————————————————

UPDATE (Dhjetor, 2019): Shtimi i Google Translate në YBOP shumëzon kthimet e kërkimit me një faktor 100! (Lavdia bën dëshmi të rreme)

Në regjistrat gjyqësorë për Padia për shpifje e Don Hilton kundër saj, Falënderimet kryen raste të shumta të përgënjeshtrimit. Një rast i tillë ishte ajo duke deklaruar në mënyrë të gabuar se emri i saj ishte 103,000 herë në YBOP

Siç u shpjegua më lart, Falënderimi bëri nuk kërko në faqen time, YourBrainOnPorn.com. Përkundrazi, ajo bëri një kërkim Google me qëllim të gabuar "Site pauzë: yourbrainonporn.com" (duke lënë një hapësirë ​​pas zorrës së trashë). Lënia e hapësirës i thotë Google-it të kërkojë të gjithë internetin, jo vetëm YBOP! Truku i kërkimit të lavdisë kthehen rreth 29,000 artikuj (jo 103,000), por shumica dërrmuese nuk janë në YBOP:

Sintaksa e duhur për një kërkim të tillë në Google është të harroj hapësira midis "sitit" dhe një URL Kështu, "ulunie:yourbrainonporn.com"Funksionon mirë, por" ulue: yourbrainonporn.com"Kontrollon nëpër internet ose yourbrainonporn.com ose "Falënderim".

Në Dhjetor 2019, rezultati i duhur për Prause dhe yourbrainonporn.com ishte Kthimi 8,300 Google. Sidoqoftë, shumica dërrmuese e këtyre 8,300 kthimeve në google ishin dublikata të faqeve YBOP, sepse YBOP përkthehet nga G-Translate në shumë gjuhë të tjera (dhe kështu secila përmendje e emrit të Prause llogaritet shumë herë duke çuar në numra tepër të ekzagjeruar).

Më lejoni të shpjegoj: Meqenëse Google përkthen çdo faqe YBOP në 100 gjuhë, një përmendje e vetmuar në një faqe të vetme të YBOP mund të çojë në një kërkim në Google duke kthyer 100 faqe! Me fjalë të tjera, mund t'ju duhet të ndani numrin e Prause me 100. Për shembull, në faqen e 10-të të një kërkimi të duhur në Google për Prause në YBOP, 8 nga 10 kthimet janë faqe kopjuese në një gjuhë të huaj:

Në tetor, 2018, para se YBOP të ridizenjohej për t'u punësuar Google Përkthe, rezultati i vërtetë për "Falënderim" në yourbrainonporn.com ishte 565 përmend:

Siç u shpjegua më lart, 565 dukej e ulët për "Prause" në Tetor të 2018, pasi unë u detyrova të krijoja disa faqe për të dokumentuar dhe kundërshtuar shpifjen dhe ngacmimin e pamëshirshëm të Prause ndaj meje dhe shumë të tjerëve (të cilat u rritën me shpejtësi ndërsa Prause u intensifikua dhe u zgjerua:

Importshtë e rëndësishme të theksohet se përmendja e "Prause" është rritur ndjeshëm që nga tetori 2018, pasi shpifja e Prause dhe biseda në internet janë rritur në mënyrë eksponenciale. Për shembull, më 29 janar 2019, Prause paraqiti a aplikacionin e markës tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Në Prill 2019, Prause krijoi një faqe në internet që shkel shkeljen e markës tregtare "RealYourBrainOnPorn", dhe një llogari në Twitter (https://twitter.com/BrainOnPorn), Nje YouTube channelDhe a Facebook faqe, të gjithë përdorin fjalët "Truri yt mbi porno". Prause gjithashtu krijoi një llogari të reddit (user / sciencearousal) për të spam forumet e shërimit pornografi reddit / pornfree reddit / NoFap me prirje promovuese, pretendimi i përdorimit të pornografisë është i padëmshëm, dhe nënçmimi i YourBrainOnPorn.com dhe mua. E thënë thjesht, Prause ka përdorur pseudonimin e saj të ri ("RealYourBrainOnPorn") për të zhvilluar një luftë në shkallë të plotë ndaj të gjitha viktimave të saj. Si rezultat, unë u detyrova të krijoj këto faqe të reja YBOP:

Brenda disa muajve nga krijimi i RealYBOP, dy padi për shpifje u ngritën kundër Prause. Dokumentet e lidhura për të dy paditë për shpifje (Donald Hilton, MD & Themeluesi i Nofap Alexander Rhodes), u vendosën në YBOP, duke rezultuar këto faqe:

Ndërsa jam lodhur duke dokumentuar veprimtarinë e Prause, unë e di që YBOP është faqja e vetme që dëshiron të dokumentojë sjelljet e pabesueshme të Prause. Unë e kam bërë këtë për mbrojtjen e shumë viktimave të saj, si një burim që publiku të dijë të vërtetën dhe si një burim provash për procese gjyqësore të mundshme (aktualisht ka 3 procese gjyqësore që përfshijnë Falënderime) Një punë e shëmtuar, por fatkeqësisht e domosdoshme.Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Nicole Prause për të shpifur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë

Tetor i David Ley dhe Nicole Prause, postimi në blog 2018 (Pse fashistët e urrejnë Masturbimin: Rritja e nacionalizmit përkon me lëvizjet anti-masturbim), dhe Tirada Twitter duke sulmuar dhe fyer Alexander Rhodes / Nofap, është kulmi i një fushate të qëllimshme 3-vjeçare për të shoqëruar YBOP, dhe burra në shërim, me neo-nazistët. Në 27 të qortueshëm të tetorit të Ley, 2018 cicëron promovimin e postit të tij në faqen e internetit të shpifjeve, ai pyet "kush e dinte se YBOP, Nofap dhe fashizmi ishin vërtet të lidhur?"

Përgjigja për "kush e dinte?" është "Prause & Ley" sepse ata ishin të vetmit që kultivuan një "lidhje" fiktive midis forumeve të rimëkëmbjes së pornografisë dhe fashistëve. Duke filluar nga defamers 2016 Ley dhe Prause zgjodhën këtë shoqatë jo ekzistente. Përveç faqeve në Twitter të Prause & Ley, asnjë lidhje nuk ekzistonte midis simpatizantëve nazistë dhe Wilson ose Rhodes. Ley & Prause filluan fushatën e tyre mashtruese me këtë cicërimë:

Prause menjëherë retweeted atë (atëherë më vonë fshihet cicërima e saj):

Duke pastruar internetin për çdo gjë që Ley mund ta përdorë për të zbardhur Wilson, ai bëri një postim të paqartë (dhe të pështirë) të David Duke në blog që përmbante një lidhje për bisedën TEDx të Gary Wilson. Biseda për TEDx e Wilson ka disa shikime 11, kështu që mijëra njerëz nga të gjitha vija janë lidhur me (dhe rekomanduar) fjalimin e Wilson, "Eksperimenti i Madh Porno".

Si e nënkupton kjo Gary Wilson si një "supremacist të bardhë?" Nuk ka, natyrisht. Ky pohim qesharak është si të sugjerosh që të gjithë adhuruesit e qenve janë nazistë sepse Hitleri i donte qentë e tij. Theshtë ekuivalente me pretendimin se producentët e "The Matrix" janë neo-nazistë sepse David Duke e pëlqente filmin e tyre. BS e pastër. (Kujtesë: një nga aleatët më të ngushtë të Ley & Prause (terapisti Joe Kort) e lidhur me dhe rekomanduar bisedën TEDx të Gary Wilson. Konsideroni fjalët e tij:

A rekomandon "Eksperimenti i Madhe i Pornojeve" e bëjnë Joe Kort një neo-nazist? Ajo duhet, sipas doktrinës Ley / Prause të: nëse ju pëlqen X, dhe një nazist pëlqen X, ju janë një nazist  

Këtu është Falënderimi duke u përpjekur të lidhni "pseudoshkencën raciste" me këdo që thotë se pornoja mund të jetë një problem, përfshirë Pamela Anderson (Prause më vonë fshiu cicërimin e saj):

Në një neveri cicëroj ajo më vonë e fshiu, Prause u përpoq të krijojë një lidhje midis tragjedive në Charlottesville dhe Gary Wilson:

Makina e sëmurë Prause dhe Ley vazhduan të rrokullisen me këtë David Ley cicëroj duke etiketuar një artikull të palidhur me NYTimes për neo-nazistët:

Pa asnjë provë faktike, psikologu Ley përpiqet përsëri të lidhë liberalin / te ateistin e majtë të ekstremistit Gary Wilson dhe të djathtën, ish-Magjistari i KKK-së, David Duke.

Ajo që Ley nuk e di është se Wilson u rrit në një lagje të zezë dhe ai ka të afërm afrikano-amerikan. Ley është pa skrupuj.

---------

Për të mos u tejkaluar, Prause pastron rrjetën për çdo gjë që ajo mund të karakterizohet keq dhe nënkupton një lidhje jo-ekzistuese midis "aktivizmit antiporno" dhe neo-nazistëve.

---------

Ley përpiqet të lidhë edhe një herë David Duke me gjithçka "antiporno". Kjo propagandë shfaq pas Ley & Prause's Psikologji Sot blog post:

----------

Në këtë cicërimë tjetër, Ley merr qëndrimin e qeshur se nuk ka racizëm në pornografi, por thotë se ata që pretendojnë se pornoja është Addictive janë racist, misogynist dhe antisemitë. Shtë pjesë e strategjisë në vazhdim për të pikturuar këdo që nuk pajtohet me ta si autorë racistë dhe misogynistë - dhe vetë ata dhe industria e pornos si viktima:

Siç zbulojnë këto faqe, është Dr. Prause ai që sulmon rregullisht ata që "pretendojnë se pornografia është e varur nga varësia" (Prause ka zero prova të kujtdo që përmendet në këto faqe që ka kryer mizogjini). Për më shumë në lidhje me këtë fushatë të vazhdueshme të shpifjeve nga Prause dhe David Ley shihni këto seksione:

-------

Prause & Ley kërkojnë në Twitter për çdo gjë që ata mund të përdorin për të pohuar se kushdo që lë përdorimin e pornografisë është një mizogjinist / fashist. Këtu Ley retweeton Prause dhe shton rrotullimin e tij:

Ky person, i cili nuk është i lidhur me nofap ose ndonjë organizatë tjetër, duket se po raporton përdoruesit e Instagram për shkeljen e rregullave në lidhje me përmbajtjen pornografike. Kjo duket se ka tërhequr vëmendjen e yjeve pornografikë dhe Prause u njoftua. Sido që të jetë rasti, Prause dhe Ley po punojnë shumë për të mbajtur memet e tyre të trilluara.

Prill 15th, 2019, David Ley akordon ngacmimin e tij në internet me shpifjen e tij të zakonshme:

Ley cicëron sa më sipër që të mund cicëroni artikullin e tij fashist:

Ley vazhdon, duke sugjeruar që Gary Wilson, Alex Rhodes dhe Fight The New Drug janë manipuluar, obsesivë dhe më të mirë të të gjithëve - homofobikë.

Updates:Të tjerët - Tetor, 2018: Faleminderit në Twitter se ajo ka raportuar "ngacmuesin e serigacionit të misogynistit" Alexander Rhodes tek FBI

Siç duket qartë nga seksionet e mësipërme, dhe disa seksione të tjera në faqet 2 Prause, i vetmi ngacmues serial këtu është Nicole Prause. Nuk ka misogynists në mesin e shumë synimeve Prause të listuara në këto faqe. Ndërsa Prause akuzon rregullisht viktimat e saj se janë misogyniste, ajo kurrë nuk jep një shembull të vetëm të një sjelljeje të tillë.

Diten tjeter, Prape tweets se ajo raportoi Alexander Rhodes në FBI sepse ai është një misogynist serik i cili "shkeli" një kërkesë të qartë pa kontakt:

Në të njëjtën ditë (në përgjigje të komenteve të një bartës) Falënderimet e postimeve këtë në seksionin e komenteve nën të dhe Psikologjia "fashiste" e Ley-së Sot postimi në blog:

Ndërsa Prause përfundon shumë nga sulmet e saj në shënjestër të mediave sociale duke pohuar një "kërkesë pa kontakt", nuk ka diçka të tillë. Një "kërkesë pa kontakt" është po aq e detyrueshme ligjore sa të kërkoni dikë "të ndalojë dhe të nuhasë trëndafilat".

Prause është duke u përpjekur të mashtrojë publikun (ndjekësit e saj të eksplorimit) në besimin se ajo ka marrë një urdhër kufizues ose një urdhër. Ajo nuk ka. Vetëm një cicërimë e saj. Por kjo nuk e ndalon atë nga akuzat e gabuara të viktimave të saj për "shkelje të urdhrave të kontaktit" dhe të "ngacmimeve". Implikimi i qartë dhe qartësisht i rremë i deklaratave të saj është të sugjerosh që këta njerëz veprojnë ilegalisht. Taktikat e saj agresive dhe paditë me vetëdije të rreme llogariten të detyrojnë dhe të frikësojnë viktimat e ngacmimeve në internet në internet në heshtje.

Disa shembuj të Prause që inicojnë ngacmim dhe shpifje të ndjekura nga pretendimi i një viktimë-kapuç dhe duke përfunduar me të ashtuquajturat "urdhra pa kontakt":

Përditësimi: Të dy Gary Wilson dhe Alexander Rhodes paraqitur Kërkesat e FOIA-s me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte paraqitur ndonjëherë një raport. Ajo nuk e kishte bërë. Shihni dy seksionet vijuese: 

Updates:

 1. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 2. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 3. Tetor, 23, 2019: Themeluesi i NoFap-it Alexander Rhodes padinë për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos


Të tjerët - tetor 2018: Prause pretendon se Fight The New Drug u tha "ndjekësve" të saj se Dr. Prause duhej të përdhunohej (seksioni përmban shumë cicërima të tjera shpifëse dhe nënçmuese nga cyberstalker Prause dhe pseudonimi i saj @BrainOnPorn)

Vetëm kur mendoni se pohimet e Prause nuk mund të bëhen më çuditëse dhe shpifëse, ajo godet një pikë të ulët. Në dy cicërimat vijuese Prause përhap gënjeshtrën se Fight The New Drug (FTND) u ka thënë ndjekësve të saj se Falënderimi duhet të përdhunohet. Siç është gjithmonë rasti, Prause siguron zero prova për këtë pohim shpifës dhe absurd.

Tweet # 1 - 13 tetor 2018:

Tweet # 2 - 27 tetor 2018:

Nëse ka një gjë që ne dimë për Prause, është se nëse ajo do të kishte aq shumë sa një smirë të vetme të nuhatjes, ajo do ta postonte atë si "provë". Ajo nuk e bën, dhe kështu që kjo është një gënjeshtër me urrejtje me fytyrë të zhveshur. Por ajo vazhdon modelin obsesiv të Prause për përhapjen e gënjeshtrave të mbrapshta në lidhje me FTND. Sulme të tjera të tilla janë përshkruar në këto pjesë:

Më poshtë është një kampionim i vogël i shumë cicërimave të Prause duke shpifur dhe nënçmuar FTND (Prause që atëherë ka fshirë pothuajse të gjitha cicërimat e mëparshme që synojnë FTND dhe të tjerët). Mbani në mend se FTND kurrë nuk e përmend Nicole Prause ose nuk merret me gjuhën e saj të urrejtjes në platformat e saj të mediave sociale.

Nuk kam frikë Falënderimi i referohet kritikës së saj të Lufta e mëparshme e drogës së re, se ajo bindi 7 nga miqtë e saj të doktoratës për t'u regjistruar në të. Op-Ed me 600 fjalë është plot me pohime të pambështetura që synojnë të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Ai gjithashtu bëri disa deklarata të rreme në lidhje me përmbajtjen dhe referencat në botimin e mëparshëm të FTND-së. Disa ekspertë u përgjigjën me këtë çmontim të Falënderimit të botuar: Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroshkencëtarët e Op-Ed", përgjigja e cituar disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës. Sidoqoftë, Prause vë në dukje me ngulm 600 fjalët e saj, duke cituar pjesë të opinionit falas si në të njëjtin nivel me Darvinin Origjina e specieve. 

-------

-------

Ne nuk duhet të harrojmë hapur seksist dhe anti-shkencë …… ..

--------

Prause madje nuk mund ta marrë numrin si duhet - ishte 8 doktoraturë - por jo të gjithë ishin neuroshkencëtar, dhe askush prej tyre nuk kishte botuar ndonjëherë një studim që përfshinte verifikuar "pornografi varur."

-------

--------

Çfarë?

--------

Prause pretendon se ka një artikull pas citimit të saj, por ai kurrë nuk materializohet.

----------

Pure BS - asgjë artikull që lidhet nga larg me pretendimin (nuk është çudi që vetëm një person e ribotoi atë)

---------

Gibberish, dhe duke luajtur një viktimë me informacionin e saj grafik while. Ndërsa ishte autori i krimit

---------

Ley bashkohet me Prause, siç bën shpesh:

-------

Sulmet me lavdi Matt Fradd dhe FTND. Fradd është i nderuar dhe e çon atë në shkollë:

---------

Akuza më të rreme, por asnjëherë asnjë provë:

--------

Falënderoni duke cicëruar miqtë e saj të prodhuesve pornografikë në lidhje me opsionin e saj:

---------

Përsëri, lavdëroni cicërimat sikur të kishte një artikull që e mbulonte këtë - por nuk kishte:

---------

Ngacmim më i rastësishëm, i injoruar nga të gjithë:

---------

Prause bëri disa pretendime të rreme në podcastin e saj Mormon Matters. Ajo e ndoqi këtë duke sulmuar dhe shpifur 4 ekspertët në shfaqje javën tjetër. Disa nga sjelljet e saj të mbuluara këtu: Të tjerët - Nëntor, 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se u ka dërguar letra pushimi dhe heqje dorë panelistëve në podcastin Mormon Matters

--------

Prause po citon studimin e saj me të meta, Prause et al., 2015, e cila nuk zbërtheu asgjë. Rezultatet: Në krahasim me kontrollet "individët që përjetojnë probleme me rregullimin e shikimit të pornografisë së tyre" kishin përgjigje më të ulëta të trurit ndaj një sekondë ekspozimi ndaj fotove të pornografisë vanilje. autori kryesor pretendon që këto rezultate "debunkojnë nga varësia e pornografisë". Çfarë shkencëtarësh të ligjshëm do të pohonin se studimi i tyre i vetëm dhe anormal ka debunkuar fusha e studimit e themeluar mirë?

Në realitet, gjetjet e Prause et al. 2015 përputhet në mënyrë të përkryer me Kühn & Gallinat (2014), e cila zbuloi se më shumë përdorim i pornografisë lidhej me më pak aktivizim të trurit në përgjigje të fotove të pornografisë vanilje. Leximet më të ulëta të EEG do të thotë se subjektet u kushtojnë më pak vëmendje fotografive. Thënë thjesht, përdoruesit e shpeshtë të pornografisë u desensibilizuan në imazhe statike të pornografisë vanilje. Ata ishin të mërzitur (habituate ose desensitized). Shikoje kete kritikë të gjerë të YBOP. Nëntë letra të rishikuara nga kolegët pajtohen se ky studim ka gjetur desensitizim / zakon në përdoruesit e shpeshtë të pornografisë (në përputhje me varësinë): Kritikat e rishikuara nga kolegët e Prause et al., 2015

--------

---------

Këtu shkojmë me të njëjtën opsion të diskredituar:

--------

Thënia e Klaj Olsen me vetëdije mbështet ngacmimin.

Si gjithmonë, Prause nuk citon asgjë, lidhje me asgjë, për të mbështetur pohimet e saj

--------

Akordohet përsëri në ankesën e saj prej kohësh që ka injoruar:

--------

Shaka e një op-ed, përsëri …… ..

Realitet: Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

--------

Op-ed përsëri, dhe ndiqni të gjitha paratë imagjinare

--------

---------

Prause gjithmonë thotë shkencën e saj të rreme, por ajo nuk është lidhur ose cituar një shembull specifik në 4 vjet. Ajo nuk mundet.

--------

Crews nuk është zëdhënës i FTND.

--------

Falsifikimi i rremë përsëri -

Realitet: Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

-------

Tweet në lidhje me FTND, pa përmendur FTND. Studimi nuk ka asnjë lidhje me FTND:

--------

Për asnjë arsye të veçantë Prause shkon pas FTND. Ajo e citon atë propozoj artikull, i cili nuk përmend FTND:

Për një zhbllokim të pothuajse çdo pike bisede dhe studimi të zgjedhur nga vishnja, i përdorur në sa më sipër propozoj artikulli shihni këtë kritikë të gjerë: Debunking "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë? "Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause (2018).

Prause vazhdon tweet-et e saj duke etiketuar dhe sulmuar FTND:

La mbi cicëroj nuk ka asnjë lidhje me atë që FTND ka thënë në të vërtetë (Falja kurrë nuk lidhet me ndonjë shembull), por na çon përsëri te pretendimet e pambështetura të Prausit që rrethojnë studimi i saj 2013 për EEG (Steele et al., 2013) 1) Prause pohoi se truri i subjektit të saj dukej si i varur nga kokaina, edhe pse ata kurrë nuk u krahasuan me të varur nga kokaina; 2) Falënderimi i paraqiti gabimisht gjetjet e saj në media, duke pretenduar se truri i subjektit të saj nuk dukej si i varur, kur ata dukeshin saktësisht si të varur. Tetë dokumente të vlerësuara nga kolegët shpjegojnë të vërtetën: Kritikat e rishikuara nga kolegët e Steele et al., 2013 Shiko edhe këtë kritikë e gjerë e YBOP për të gjitha detajet.

Pjesët në lidhje me "kokainën" që ekspozojnë Prause duke sulmuar (në 2018) vetë sjelljen e përfshirë në Prause-2013, ndërsa njëkohësisht keqinterpretojnë gjetjet e saj:

Psikologji Sot intervistë e Prause:

Cili ishte qëllimi i studimit?

Prause: Studimi ynë testoi nëse njerëzit që raportojnë probleme të tilla duken si të varur nga përgjigjet e trurit ndaj imazheve seksuale. Studime të varësive nga droga, të tilla si kokainë, kanë treguar një model të qëndrueshëm të reagimit të trurit ndaj imazheve të ilaçit të abuzimit, kështu që ne parashikuam se duhet të shohim të njëjtin model tek njerëzit që raportojnë probleme me seksin nëse do të ishte, në fakt, një varësi.

A e vërteton kjo varësinë e seksit një mit?

Prause: Nëse studimi ynë përsëritet, këto zbulime do të përfaqësonin një sfidë të madhe për teoritë ekzistuese të "varësisë" nga seksi. Arsyeja që këto gjetje paraqesin një sfidë është që tregon se truri i tyre nuk u përgjigjej imazheve si të varur nga droga e tyre e varësisë.

Pretendimet e mësipërme se truri i subjekteve nuk "përgjigjej si i varur nga të tjerët" është pa mbështetje. Ky pohim nuk gjendet askund në dokumentin aktual. Foundshtë gjetur vetëm në intervistat PR të Prause. Në studimin e Prause, subjektet kishin lexime më të larta të EEG (P300) kur shikonin imazhe seksuale - e cila është pikërisht ajo që ndodh kur të varurit shikojnë imazhe në lidhje me varësinë e tyre (si në ky studim mbi të varur nga kokaina). Duke komentuar nën Psikologji Sot intervistë e Prause, tha profesor i lartë i psikologjisë John A. Johnson:

"Mendja ime vazhdon të mbetet në mendje tek Prause që truri i subjekteve të saj nuk u përgjigjej imazheve seksuale si trurët e varur nga droga i përgjigjen ilaçit të tyre, duke pasur parasysh se ajo raporton lexime më të larta P300 për imazhet seksuale. Ashtu si të varurit që tregojnë spixha P300 kur paraqiten me ilaçin e tyre të zgjedhur. Si mund të nxirrte një konkluzion që është e kundërta me rezultatet aktuale? Unë mendoj se mund të jetë për shkak të paragjykimeve të saj - ato që ajo priste të gjente. "

Një muaj më vonë John A. Johnson PhD botuar a Psikologji Sot blog post në lidhje me studimin EEG të Prause dhe atë që ai perceptoi si paragjykime në të dy anët e çështjes. Nicole Prause (si anonime) komentoi nën postimin e tij duke e marrë Johnson në detyrë për lidhjen me të kjo kritikë e YBOP. Johnson u përgjigj me komentin e mëposhtëm për të cilat Prause nuk kishte përgjigje:

Nëse qëllimi i studimit do të tregonte se "të gjithë njerëzit" (jo vetëm të pohuarit e varur nga seksi) tregojnë një rritje në amplitudën P300 kur shikojnë imazhe seksuale, ju jeni të saktë - Unë nuk e kuptoj kuptimin, sepse studimi përdori vetëm gjoja seks të varur. Nëse studimi * do të kishte përdorur një grup krahasimi jo të varur dhe do të zbulonte se ata gjithashtu treguan pikën P300, atëherë studiuesit do të kishin një rast për pretendimin e tyre se truri i të ashtuquajturve të varur nga seksi reagon ashtu si jo të varurit , kështu që mbase nuk ka ndonjë ndryshim midis të varurve të dyshuar dhe atyre jo të varur. Në vend të kësaj, studimi tregoi se të varurit nga vetë-përshkrimi treguan thikën P300 në përgjigje të vetë-përshkruar "substancës" së tyre të varësisë (imazhe seksuale), ashtu si të varurit nga kokaina tregojnë një gozhdë P300 kur paraqitet me kokainë, alkoolistët tregojnë një gozhdë P300 kur prezantuar me alkool, etj.

------

Prause shton cicërimën e mësipërme, me më shumë deklarata të rreme (si gjithmonë, Lidhjet e Falënderimit nuk kanë shembuj të keqinterpretimeve - sepse nuk ka asnjë):

Gënjeshtrat e lutjeve në lidhje me FTND janë të ekspozuara në të saj Salt Lake Tribune Op-Ed duke sulmuar FTND. Ky Op-Ed me 600 fjalë është plot me pohime të pambështetura që synojnë të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia.

Unë dhe disa ekspertë të tjerë në këtë fushë hodhëm poshtë pohimet e tij dhe retorikën boshe në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroshkencëtarët e Op-Ed", ne përmendëm mbështetjen për pikëpamjet tona në formën e disa qindra studimeve dhe rishikimeve të shumta të literaturës.

-------

Trolling PornHarms: Ofrimi i bluzave falas për të tjerët që dëshirojnë të këndojnë me të. Bluzat janë një parodi pa shije e FTND pornografi vret bluzat e dashurisë

Ndiqet me bluza falas për trollet e tjera në Twitter:

-----

Disa shembuj të David Ley-ndjekjes FTND në internet

Ley duke dalë nga rruga e tij për të kënduar FTND:

-----

Gjatë viteve ne kemi parë FTND që thotë se nuk ka marrë asnjë fond nga Kisha Mormone. Nuk është për t'u habitur, Politikan nuk siguroi dokumentacion për këtë pohim (as edhe një lidhje me një copë tjetër të goditur). A ishte thjesht fabrikuar apo ushqyer Politiko?

-----

Vini re se si Ley nuk mund të japë shembuj.

-----

Përsëri, kurrë një shembull i "pseudoshkencës". Ley kurrë nuk ka shkëputur një shembull nga faqja e internetit e FTND.

-----

Më shumë trolling nga Ley

Përditësimet: David J Ley tani po paguhet nga industria e pornografisë për të promovuar faqet e tyre të internetit, ndërsa ai mohon me zjarr dëmet e pornografisë. Shiko - Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.

------

Për asnjë arsye, duke postuar në twitter op-ed e saj që bota të shohë:

-----

Prause cicërimat një hit-copë nga një gazetë kolegji:

Gary Wilson zbërthen hitin me tseria e tij e tweet-eve që ekspozojnë gënjeshtrat e artikullit. Dy studentët e kolegjit nuk arrijnë të trajtojnë një pikë të vetme. Në vend të kësaj, ata përdorin bllokimin e Wilson.

------

Përmes kërkesave të FOI, Prause mori postat elektronike të Senatorit Weiler. Ajo ka shkëputur një email, ka karakterizuar keq atë që tha dhe e ka postuar në Twitter shumë herë. Edhe një herë në 2019:

Email tha që ata duhet të përqendrohen në mbrojtjen e fëmijëve dhe të mos u tregojnë të rriturve se çfarë mund ose nuk mund të bëjnë. Kush nuk do të ishte dakord me këtë?

-------

Më shumë trolling, gënjeshtra:

Në të vërtetë, op-ed i 600-fjalësh i Prause u zhbën plotësisht këtu - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

David Ley duke u bashkuar përsëri, përsëri:

-------

RealYBOP (pseudonimet e Prause) citon një artikull nga Adult Video News (AVN) për të përçmuar FTND. Tingëllon sikur dikush po kthehet në ndjekje pasi asnjë sasi redaktimi nuk mund të vendoste fjalë në gojën e ish-yllit porn (dhe ai nuk i ka kërkuar FTND të heqë intervistën). Intervistë: Më i suksesshmi Mashkull Porn Star i të gjitha kohërave flet jashtë në Porno

Ndërkohë që Prause dhe RealYBOP kanë postuar kohë të panumërta se FTND keqinterpreton studimet, ata kurrë nuk lidhen me një shembull të keqinterpretimit. Kurrë.

-------

Një cicërimë e RealYBOP (Prause) që nuk ka lidhje me Fight The New Drug, citon shpërfytyrimin e FTND-së të prishur të Prause:

Realiteti në lidhje me fjalën e saj 600, op-ed: Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016)

-----------

False falses rreth FTND (Tetor, 2019) nga aludimi i Prause & Burgess:

Më shumë të njëjtën BS nga RealYBOP / Prause / Burgess:

----------

RealYBOP duke bërë deklarata të rreme dhe nënçmuese:

Në realitet, FTND bën "punë me shkencëtarë".

-----------

RealYBOP do të garojë për industrinë e pornos, ndërsa njëkohësisht sulmon Fight The New Drug:

Të dhënat? RealYBOP nuk arriti të citojë një studim të vetëm. Këtu janë gjashtë studime konfirmimin e problemeve shëndetësore mendore dhe fizike të interpretuesve femra.

-------

Nëntor, 2019: RealYBOP përçmon rastësisht Luftën kundër Drogës së Re:

Tweet # 1: Panelistët për podcastin Mormon Matters gënjyen për shumicën e gjithçkaje.

Tweet #2: Disa ekspertë në këtë fushë dhe unë hodha poshtë pretendimet e tij dhe retorikën e zbrazët në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroscientistët e Op-Ed", kemi cituar disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës.

----------

RealYBOP duke çrregulluar rastësisht Luftoni Drogën e Re:

Tweet #1: Panelistët gënjejnë gjithçka më shumë.

Tweet #2: Disa ekspertë në këtë fushë dhe unë hodha poshtë pretendimet e tij dhe retorikën e zbrazët në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroscientistët e Op-Ed", kemi cituar disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës.

-------

Dhjetor, 2019: RealYBOP përdor 4 cicërima për të keqinterpretuar një artikull të FTND në lidhje me një studim:

Plot studjoni ketu dhe artikullin e FTND këtu -Hulumtimi zbulon abuzimin seksual të fëmijës në fëmijë që lidhet drejtpërdrejt me porno. Asgjë "e rremë" në lidhje me artikullin FTND pasi studimi dhe autori i tij panë përdorimin e pornografisë si një faktor të rëndësishëm në fëmijën mbi abuzimin seksual të fëmijëve.

Fragmente nga studimi:

Mundësia e tretë për parandalimin e identifikuar nga të rinjtë lidhej me problemet që ata kishin në menaxhimin e pornografisë. Nga 14 të rinjtë, 12 folën për ekspozimin ndaj pornografisë dhe tre folën se si pornografia ishte një nga faktorët që shkaktoi sjelljen e tyre të dëmshme seksuale. Ata nënkuptonin se gjasat e sjelljes së tyre të dëmshme seksuale mund të ishin zvogëluar nëse pornografia nuk do të ishte e pranishme.

Autorët e studimit:

"Ne nuk mund të themi, nga njëra anë, se nuk duam të flasim me fëmijët e vegjël për seksualitetin, ndërsa nga ana tjetër nuk bëjmë asgjë për industria e pornografisë shumë miliardë dollarëshe dhe industria e telekomunikacionit që po lejon qasjen, "shtoi McKibbin.

"Mund të jetë që qeveria duhet të ndërhyjë në këtë pikë. Pornografia nuk mund të shihet si përgjegjësi e vetme e prindërve ose shkollave sepse ajo ka shkuar përtej kësaj. Ne ndoshta kemi nevojë të angazhohemi drejtpërdrejt me industrinë e pornografisë dhe industrinë e telekomunikacionit, "tha ajo.

--------

Cyberstalker dhe industria e pornografisë dërgon tweet-et RealYBOP në fillin FTND nën një yll pornografi (RealYBOP ka bllokuar FTND, por akoma kontrollon fijet e tyre). Cicërima nuk ka asnjë lidhje me FTND ose cicërimin e saj. Në vend të kësaj, RealYBOP po shpif edhe një herë NoFap (Themeluesi i NoFap, Alexander Rhodes ka ngritur një padi për shpifje kundër Nicole Prause - kush mendohet të jetë RealYBOP)

-------

RealYBOP përdor 4 tweet për të paraqitur keq një artikull të FTND në lidhje me një studim:

Plot studjoni ketu dhe artikullin e FTND këtu -Hulumtimi zbulon abuzimin seksual të fëmijës në fëmijë që lidhet drejtpërdrejt me porno. Asgjë "e rremë" në lidhje me artikullin FTND pasi studimi dhe autori i tij panë përdorimin e pornografisë si një faktor të rëndësishëm në fëmijën mbi abuzimin seksual të fëmijëve.

Fragmente nga studimi:

Mundësia e tretë për parandalimin e identifikuar nga të rinjtë lidhej me problemet që ata kishin në menaxhimin e pornografisë. Nga 14 të rinjtë, 12 folën për ekspozimin ndaj pornografisë dhe tre folën se si pornografia ishte një nga faktorët që shkaktoi sjelljen e tyre të dëmshme seksuale. Ata nënkuptonin se gjasat e sjelljes së tyre të dëmshme seksuale mund të ishin zvogëluar nëse pornografia nuk do të ishte e pranishme.

Autorët e studimit:

"Ne nuk mund të themi, nga njëra anë, se nuk duam të flasim me fëmijët e vegjël për seksualitetin, ndërsa nga ana tjetër nuk bëjmë asgjë për industria e pornografisë shumë miliardë dollarëshe dhe industria e telekomunikacionit që po lejon qasjen, "shtoi McKibbin.

"Mund të jetë që qeveria duhet të ndërhyjë në këtë pikë. Pornografia nuk mund të shihet si përgjegjësi e vetme e prindërve ose shkollave sepse ajo ka shkuar përtej kësaj. Ne ndoshta kemi nevojë të angazhohemi drejtpërdrejt me industrinë e pornografisë dhe industrinë e telekomunikacionit, "tha ajo.

--------

Industria e porno-ve RealYBOP / Lavdëron propagandën e postimit në Twitter nga përfaqësuesi i industrisë pornografike XBIZ ndërsa sulmon FTND:

Segmenti origjinal i lajmeve: https://wset.com/news/local/pornography-the-new-gateway-drug

Në të njëjtën ditë, duke synuar përsëri FTND.

Artikulli i FTND:

https://web.archive.org/web/20200414074915/https://fightthenewdrug.org/serial-killer-ted-bundy-last-interview/

---------

RealYBOP përvetëson ngjarje tragjike për të synuar FTND, duke pretenduar se bordi i saj është i tëri i bardhë. Pastaj ajo shkon raciste mbi ne:

RealYBOP mund të dëshirojë të rishikojë hedhjen e gurëve: Shtëpia e saj është qelqi Bordi i Liberos LLC, bashkëpunëtorët dhe punonjësit janë të gjithë të bardhë.

----------

RealYBOP Duke folur në internet FTND me gënjeshtrat e saj të zakonshme dhe pretendimet e pambështetura. Së pari, RealYBOP nuk e ka idenë se me kë "punon" FTND. Së dyti, rrugët forcuese quhen sensibilizimi (sugjerim-reaktivitet dhe dëshira). Sensibilizimi ndryshon sinapse të shumta që lidhin aspekte të ndryshme të sistemit të shpërblimit, gjë që rezulton në rritet "dëshira" ose dëshira kur pëlqejnë ose kënaqen zvogëlohet. Që nga viti 2020 ka 24 studime të bazuara në neuroshkencë që raportojnë sensibilizimin ose reagimin e shenjave në përdoruesit e pornografisë / të varur nga seksi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24.

--------
RealYBOP / Falënderim duke sulmuar FTND me Prause, që prej shumë kohësh shpërtheu op-ed 600-fjalë:

Prause's Op-Ed është plot me pohime të pambështetura që synojnë të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Disa ekspertë në këtë fushë dhe unë i zhbllokova pohimet e saj dhe retorikën boshe në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroscientistët e Op-Ed", kemi cituar disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës.

--------

RealYBOP pretendon se "grupet tuaja" po sulmojnë me egërsi kurset e shkrim-leximit të pornografisë së Emily Rothman. RealYBOP nuk ofron asnjë provë.

Në të njëjtën fije, RealYBOP mbron pornhub ndërsa përdhos FTND:

RealYBOP cicëron shakën e saj me një opsion për të 100-in herë. Op-Ed me 600 fjalë është plot me pohime të pambështetura që synojnë të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Disa ekspertë në këtë fushë hodhën poshtë pohimet e saj dhe retorikën boshe në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroscientistët e Op-Ed", ata citonin disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës.

--------

Industria e porno RealYBOP thjesht krijon gjëra, duke sulmuar Terry Crews (ndërsa përçmon FTND) për cicërimat se PornHub duhet të dëmshpërblehet për organizimin e videove të pornografisë dhe trafikimit seksual të fëmijëve. RealYBOP po mbështet drejtpërdrejt aktivitetet e Pornhub!

Mindgeek faleminderit, RealYBOP.

------------

Fight The New Drug botuar. LOL:

Një tjetër cicërimë të nesërmen në të njëjtën temë:

Prause (REALYBOP) 600-fjalë Op-Ed është plot me pohime të pambështetura që kanë për qëllim të mashtrojnë publikun laik. Ai nuk arrin të mbështesë një pohim të vetëm pasi citon vetëm 4 gazeta - asnjë prej të cilave nuk ka të bëjë me varësinë nga pornografia, efektet e pornografisë në marrëdhënie ose problemet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Disa ekspertë në këtë fushë hodhën poshtë pohimet e saj dhe retorikën boshe në këtë përgjigje relativisht të shkurtër - Op-ed: Kush saktësisht shtrembërojnë shkencën mbi pornografinë? (2016). Ndryshe nga "neuroscientistët e Op-Ed", ata citonin disa qindra studime dhe shqyrtime të shumta të literaturës.

----------

Ka më shumë cicërima, por kjo do të mjaftojë për të ekspozuar Prause (RealYBOP) si një kibernetik obsesiv.Në vazhdim - Prause deklaron në mënyrë të gabuar se FTND tha se kërkimi i saj u financua nga industria e pornografisë (duke u përpjekur të largojë vëmendjen nga shoqatat e saj të dokumentuara të industrisë pornografike)

Disa cicërima të vitit 2018 që sulmojnë FTND përmbajnë të njëjtin tekst dhe dy pamje ekrani: 1) një fragment nga a Politikan artikull duke pohuar se FTND ishte "mbjellë me miliona dollarë nga Kisha Mormone"; 2) një fragment nga një email që mund të jetë dërguar ose jo nga FTND:

Përsëri, i njëjti cicërimë (nëntor, 2018):

Gjatë viteve ne kemi parë FTND që thotë se nuk ka marrë asnjë fond nga Kisha Mormone. Nuk është për t'u habitur, Politikan nuk siguroi dokumentacion për këtë pohim (as edhe një lidhje me një copë tjetër të goditur). A ishte thjesht fabrikuar apo ushqyer Politiko?

Përveç që nuk ofron asnjë mbështetje për pohimin e saj për financimin e Mormonëve, pamjet e ekranit të Prause të postës elektronike të supozuar janë pak kurioze. Në vend që të siguroni një pamje të ekranit të një email të tërë, Prause siguron një screenshot të një letër me kokë, dhe një screenshot të dytë të një paragrafi jashtë-kontekstit.

Letërshkronja:

Paragrafi jashtë kontekstit, i cili në fakt nuk pretendonte se kërkimi i Prause u financua nga industria e pornografisë:

Në vend që të thuhet se hulumtimi i Prause u financua nga industria e pornografisë, emaili veten nëse Prause do të ishte "ndikuar nga dikush brenda industrisë së pornografisë". Vini re, ky email mban datën Prill, 2016, përpara se Nicole Prause të rrisë në mënyrë eksponenciale ngacmimin dhe shpifjen e saj (siç dokumentohet në këto faqe).

Ndërsa nuk ka asnjë provë të ndonjë prej viktimave të Prause që thotë se Prause merr fonde nga industria e pornografisë, dikush mund të falet nëse mendon nëse ajo is të ndikuar vërtet nga industria e pornografisë. Lutuni faqet në këtë faqe interneti janë vetëm maja e një akullore shumë të madhe Prause. Ajo ka postuar mijëra herë, duke sulmuar të gjithë dhe kushdo që sugjeron pornografi mund të shkaktojë probleme. (Prause kohët e fundit e pastroi llogarinë e saj twitter të 3,000 ose më shumë tweets inkriminuese.) Ajo e ka mbrojtur industrinë në çdo hap, aq sa mund të pritet të bëhet një udhëheqës i mendimit të industrisë së paguar.

Qartësisht Mendoni, që jeton në LA, gëzon një marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë. Shikoje kete imazhi i saj (djathtas larg) që duket se u mor në qilimin e kuq të Ceremonisë së Çmimeve të Organizatës së Kritikëve X (XRCO). Sipas wikipedia,

" XRCO Awards janë dhënë nga amerikanët Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit që punojnë në argëtim për të rritur dhe kjo është e vetmja çmim për industrinë e të rriturve të ekspozuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë.[1]"

Për më tepër, duket se Falënderimi mund të ketë mori interpretues pornografi si subjekte përmes grupit më interesant të industrisë së pornografisë, Koalicioni i Falas. Subjektet e marra nga FSC u përdorën gjoja për një studim që ajo u punësua për të kryer për të forcuar interesat komerciale të i dëmtuar rëndë, por me sa duket fitimprurës, "meditim orgazmik"kompani (e cila tani është duke u zhvilluar hetuar nga FBI) Shihni këtë shkëmbim në Twitter midis Prause dhe interpretuesit për të rritur Ruby Big Rubousky, Kush eshte nënkryetar i aktorit të aktorëve të interpretuesve të të rriturve (Prause ka fshire kete fije).

-----

Për më tepër, FSC (e cila ka shpenzuar miliona për padi në dobi të industrisë pornografike) ofroi ndihmë Prause në lidhje me të ashtuquajturat "bullies" të saj.

\

Ngacmuesi i vërtetë ishte Prause, i cili kishte llogaria e saj në Twitter ndalohet përgjithmonë për ngacmime dhe ndjekje kibernetike. Në vend që të zbulonte faktet, Prause trilloi një përrallë të gjatë që John Adler MD (Stanford) disi e nxori atë të niset nga Twitter. Adler nuk kishte asgjë me këtë. Qëndron mbi gënjeshtra.

In Tetor 2015 Falënderimet e dërguan me email FSC për të pranuar "ndihmën" e tyre me ngacmuesit e saj imagjinarë. Prause atëherë menjëherë fillon të diskutojë me një llogari tjetër të industrisë pse prezervativët në pornografi janë një ide e keqe (pozicioni i industrisë së pornos):

Prause atëherë ofron ndihmë për FSC-në (a është kjo fillimi i një marrëdhënieje të dobishme reciprokisht?):

Që atëherë, Prause ka ndihmuar publikisht FSC disa herë, duke përfshirë për shembull, duke mbështetur fushatën e FSC kundër Propozimit 60 të fatit të Kalifornisë (duke bërë thirrje për përdorimin e kondomit në pornografi):

-------

Këtu ajo retweets propagandën e FSC. (Shënim: dhjetra tweets inkriminuese pro-FSC të Prause janë fshirë që atëherë.):

------

Përhapjen e Fondacionit të Kujdesit Shëndetësor të AIDS-it, ndërsa marrin anën e përsëritjeve të industrisë pornografike:

Një tjetër Prop 60 cicëroj:

Më shumë rreth veprimeve pro-FSC të Prause në këtë pjesë: Nëntor, 2016: Kërkon Prause VICE revistë për të spastruar specialistin e sëmundjes ngjitëse Keren Landman, MD për mbështetjen e Prop 60 (kondom në pornografi).

------

Prause tags FSC në cicëroj saj duke sulmuar hulumtim të pafavorshëm në kryerësit pornografi:

------

Në një cikël shumë personal, Prause i dërgon ngushëllimet e saj familjes së William Margold, ish - drejtori i Koalicioni i Falas i cili ishte bashkëthemelues i Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X (XRCO)

FYI - Gjatë transmetimit fillestar të NBC-ve Nesër Coast-to-Coast me Tom Snyder, Marigold tha se do të konsideronte të kryente një skenë seksi me vajzën e tij. Kur u pyet nëse ai do ta lejonte vajzën e tij të hynte në biznesin e pornografisë, Margold u përgjigj, "Jo derisa të jetë tetëmbëdhjetë vjeç. Dhe pastaj mund të punoj edhe vetë me të. ”

------

Në një seri të tweets-it Prause tags @ XBIZ (Udhëheqësi botëror në lajmet e industrisë së të rriturve), duke u mbështetur në mbështetjen e agjendave të tyre:

Lavdërimi retweets XBIZm duke festuar shkatërrimin e The Pink Cross Foundation (i urryer nga industria e pornografisë)

-------

Edhe një herë, Prause futet në fijet e interpretuesve pornografikë për të mbështetur argumentet e tyre:

------

Prause ofron këshilla për një interpretues pornografie:

------

Paragjykoni tweet që sulmojnë studime që raportojnë traumë më të madh tek interpretuesit pornografikë:

------

Edhe një herë retweeting FSC, dhe kreditimit tjerr e saj në përzierje. Si zakonisht, çdo shkencë e ngatërron mosmarrëveshjet, është e keqe, ndërsa ajo e saj kritikuar rëndë kërkimin është e padiskutueshme, madje edhe kur kundërshton mbizotërimin e dëshmive të ekspertëve:

Prause ri-tweeting AVN, i cili ishte ankuar për Dallas refuzimin e konventës së tyre:

-------

Lavdëroni pozimin me dy yje pornografikë të njohur:

-----

Në këtë tweet, Prause sulmon një student të gradit i cili po përpiqet të mbledhë të dhëna rreth interpretuesve pornografikë:

Prause e raportoi atë në universitetin e tij.

--------

Edhe një cicërimë tjetër në të cilën Prause promovon pozicionin e AVN në Prop 60:

------

Retweeting lajmet AVN:

-----

Falënderime që përshkruajnë përvojat e saj "në AVN":

------

Paragjykoni duke e përshkruar kohën e kaluar me një legjendë tjetër pornografike:

-------

Përsëri, duke cituar një studim të vetëm të veçantë, me një shembull shumë të vogël, për të mbështetur pohimin e industrisë pornografike se interpretuesit po bëjnë mirë:

-------

Retweeting propagandën e industrisë pornografike, duke u thënë botës se nuk ka seksizëm në industrinë e pornografisë:

Prause pretendon se faqet e rikuperimit të pornografisë janë seksiste - ashtu si të gjithë ata që nuk pajtohen me të ose me këdo që kritikon studimet ose pohimet e saj.

----------

Prause tagged nga PornHub. Shumë shok buddy-buddy:

------

Më shumë përkrahje direkte për shikimet e industrisë pornografike:

------

Pse një hulumtues gjoja i paanshëm do të tweeting rreth një union porn performer?

-------

Përsëri ndërveprojnë me interpretues, sikur ajo ka lidhje të brendshme:

-------

Prodhuesi kryesor i pornografisë duke e quajtur Prause "superheroina jonë", të cilën Prause e pranon:

-----

Rityp propagandën XBIZ, sulmon Fondacionin e Shëndetit të AIDS-it: https://twitter.com/AIDSHealthcare

Në mbështetje të industrisë së pornografisë, Prause retweets propagandën e prodhuesve të pornografisë. Falënderimet sulmojnë Fondacionin Shëndetësor të AIDS-it:

------

Konvo me interpretuesin / producentin e pornografisë që pretendon se "anti-porn" është mizogjinizëm, megjithatë interpretuesit e pornografisë nuk janë:

-----

Promovimi i AVN / shfaqjes pornografike:

------

Etiketimi i FSC, retweetimi i propagandës së industrisë pornografike:

------

Etiketimi i FSC ndërsa sulmonte një mjek të UCLA që mbështeste përdorimin e prezervativëve për interpretuesit e pornografisë:

------

Një përqindje e madhe e komenteve të Quusës nga Prause ishin sulme direkte dhe indirekte ndaj Gary Wilson (në fund të fundit, Prause ishte ndaluar për ngacmimin e Wilson: Mars 5, 2018 - Lutuni ndaluar përgjithmonë nga Quora për të ngacmuar Gary Wilson). Në këtë përgjigje Quora Prause përgjigjet sikur ajo është një ekspert për një karrierë në pornografi:

-------

Këtu ajo përgjigjet përsëri sikur ajo të jetë ekspert në industrinë e pornografisë. Propaganda e lutjes është se industria e pornografisë është e varfër dhe se shumë "ngacmues" thonë se hulumtimi i saj financohet nga industria pornografike:

Prause nuk ka ofruar kurrë ndonjë dokument të askujt duke thënë se ajo financohet nga industria e pornografisë. Pretendimi se shkenca e saj nuk është sfiduar është e qeshur pasi ekzistojnë kritikat e shqyrtuara nga 12 për studimet e saj të gabuara dhe pretendimet e saj të pambështetura për to: Studime të diskutueshme dhe mashtruese.

------

Shtoni në shembujt e mësipërm qindra sulme të mediave sociale dhe ngacmime prapa skenave të çdo studiuesi, personi ose organizate që raportojnë më pak se efektet yjore të përdorimit të pornografisë ose kryerjes në pornografi. Vetëm disa shembuj të 2,000 ose më shumë cicërima të ngjashme (shumica e të cilave që atëherë janë fshirë):

Nonsense. Mbizotërimi i madh i studimeve të ligjshme në rezultatet pornografike raportojnë pornografi: https://www.yourbrainonporn.com/research/

-----

E vetmja studim që mund të citojë Prause, që ka raportuar më shumë të ashtuquajtura pikëpamje egalitare, është një studim i Taylor Kohut me një metodologji shumë krijuese të përdorur me sa duket për të prodhuar rezultatet e dëshiruara: Kritika e "A është Pornografia vërtet për" Bërjen e urrejtjes ndaj grave "? Përdoruesit e pornografisë mbajnë më shumë qëndrime barazore gjinore sesa jo-përdoruesit në një model përfaqësues amerikan ”(2016). Në realitet, gjetjet e Kohut kundërshtohen nga pothuajse çdo studim tjetër i botuar (shih kjo listë e studimeve mbi 25 që lidh përdorimin e pornografisë me qëndrimet seksiste, objektivizimin dhe më pak barazia). Shih këtë rishikim 2016 të literaturës: Media dhe Seksualizimi: Gjendja e Hulumtimit Empirik, 1995-2015.

Dhe vazhdon dhe vazhdon me Nicole Prause dhe industrinë e pornografisë. Për shumë shembuj të tjerë të marrëdhënieve intime të Prause me anëtarët e industrisë pornografike dhe mbështetjen e saj të agjendave të industrisë pornografike shih - A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?.

A është ndonjë surprizë që FTND, ose dikush tjetër, mund të pyes veten nëse Prause, një ish akademik me një historinë e gjatë të autorëve, kërkuesve, terapistëve, gazetarëve dhe të tjerëve, që guxojnë të raportojnë prova të dëmeve nga përdorimi pornografik në internet, i cili jeton në LA, i cili ka marrë lëndë studimi përmes FSC, i cili varet me emra të mëdhenj në industri, ceremonitë e dhënies së industrisë, dhe të cilët janë ofruar publikisht (dhe pranuar) mbështetjen nga FSC, mund të jenë ndikuar nga industria e pornografisë?

Përsëri, askush nuk ka pretenduar që Prause të marrë fonde direkte nga FSC. Në fakt, duket se nuk ka shumë të ngjarë që FSC të bëjë ndonjë rregullim të tillë drejtpërdrejt, e lëre më t'i bëjë ato publike, edhe nëse ato bëri ekzistojnë. Askush nuk ka deklaruar se Prause është "në industrinë e pornografisë"Ose"ka, vetë u shfaq në pornografi", Ashtu siç pohoi ajo në mënyrë të rreme në falset e saj të falsifikuara dhe të shkëputura letrat, dhe në përgjigjen e saj ndaj Don Hilton, proces gjyqësor për shpifje nga MD. Shiko:Nëntor 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause për pretendime shpifëse (Prause gënjeu për raportimin e Wilson në FBI)

Updates: Ky seksion tani është pjesë e një procesi gjyqësor për shpifje nga Don Hilton, MD, dhe përshkruhet në këtë deklaratë betimi: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

Duke filluar nga Korrik 2013 (disa ditë pas Wilson botoi kritikën e tij të kujdesshme të studimit të parë EEG të Prause) emra të ndryshëm të përdoruesve filluan të postonin komente shpifëse kudo që të shfaqej emri i Gary Wilson. Komentet ishin shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se "Wilson ka ngritur një raport policie mbi të", "Wilson akuzohet për ndjekje të një gruaje të varfër", dhe se "Wilson është raportuar në LAPD (i cili pajtohet se ai është i rrezikshëm ) dhe policia e kampusit UCLA. ”

Shumë shpejt, Prause, si vetë, filloi të pretendonte se një "person" ishte raportuar në polici sepse e ndiqte fizikisht, duke kërcënuar laboratorin e saj, duke hartuar një rrugë për në laboratorin e saj (çfarëdo që të thotë kjo) dhe trillime të tjera të paqarta.

Deri në vitin 2016, pasi Prause nuk ishte më e punësuar nga UCLA ose ndonjë institucion tjetër që mund të frenonte ngacmimin e saj kibernetik, ajo më në fund filloi të identifikonte Gary Wilson si "personin" që ajo kishte raportuar në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA.

Faktet? Kanë kaluar mbi 5 vjet që nga fillimi i ngacmimeve të saj dhe Wilson nuk është kontaktuar kurrë nga një departament policie. Wilson gjithmonë kishte supozuar se Prause, në fakt, kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabazuara (të cilat më pas nuk u morën parasysh), por doli se Prause po gënjente - përsëri. Në fund të vitit 2017 një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA nuk zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre mbi një Gary Wilson, as ndonjë raport të paraqitur nga një Nicole Prause. Me sa duket Prause di më mirë sesa të humbasë kohën e autoriteteve me ankesa të pabaza.

Në vitin 2018, Prause ngriti lojën e saj, duke pretenduar në mediat sociale (dhe ndoshta në postat elektronike për gazetarët, organizatorët e konferencës dhe kolegët) se ajo kishte raportuar Wilson në FBI për "ndjekjen fizike" të saj. Kjo është absurde pasi Wilson nuk ka qenë në kënde të Los për vite me rradhë. Prause madje ka pohuar se Wilson është parë jashtë dritares së saj.

Në fund të Tetorit, 2018 Prause shtoi edhe një viktimë në listën e saj të synimeve për shpifje. Ajo pretendoi të kishte raportuar themeluesin e NoFap.com Alexander Rhodes në FBI për përgjigje të qetë ndaj breshërisë së saj shpifëse të cicërimave shqetësuese (Shiko lart).

Në fund të tetorit, Gary Wilson paraqiti një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte paraqitur ndonjëherë një raport duke e emëruar atë. Ajo nuk e kishte bërë. Më poshtë do të gjeni:

1) Një kopje e një kërkese FOIA në lidhje me Nicole R. Prause,

2) Një letër nga FBI ku thuhet se nuk ekziston një raport i tillë, dhe

3) Disa pamje nga ekrani që dokumentojnë Falënderimin që pretendon në mënyrë të gabuar të ketë raportuar Gary Wilson në FBI.

Mjerisht, komentet e kolegëve të Prause në rrjetet sociale tregojnë se disa në të vërtetë besojnë se ajo është ndjekur dhe kërcënuar. Faktet janë se ajo ka qenë krejtësisht e pandershme, joprofesionale dhe joetike në përpjekjet e saj të pandërprera për të shpifur të patëmetë.

Kërkesa e FOIA-s në lidhje me Nicole R. Prause (screenshot i postës elektronike dërguar nga FBI)

Seksioni "informacion shtesë" pyet nëse është paraqitur një raport i FBI-së për Gary Wilson (duke përmendur Prause). Siç mund ta shihni nga letra më poshtë, nuk ka asnjë raport të FBI-së.

------------

Letër nga FBI që konfirmon se Prause kurrë nuk paraqiti një raport të FBI mbi Gary Wilson:

------------

Prause ka gënjyer për vite me radhë për raportimin e Gary Wilson te "policia" ose FBI - dhe ajo vazhdon gënjeshtrat e saj deri më sot. Më poshtë është një kampionim i tweet-eve dhe komenteve të Prause duke pohuar se ajo raportoi Wilson në FBI.

Sulmi i mëposhtëm i koordinuar në Facebook, duke përfshirë katër ngacmues të tjerë kibernetikë, u kronikua në këtë seksion: Mund 30, 2018: Prause akuzon gabimisht FTND e mashtrimit shkencor dhe nënkupton se ajo ka raportuar Gary për FBI dy herë (lidhje me Prause's Komenti në Facebook).

-----------

Më poshtë është marrë nga seksioni i komenteve nën ICD-11 propozimin e ri për “Çrregullim i Sjelljes Seksuale Kompulsive”. Para lëshimit të "versionit të zbatimit", një draft beta i ICD-11 u vendos në internet dhe u vu në dispozicion të palëve të interesuara për të komentuar. (Një regjistrim i thjeshtë është i nevojshëm për të parë dhe marrë pjesë.) Shënim: Prause ka postuar më shumë komente në seksioni i beta-draft koment sesa të gjithë së bashku. Disa komente të Falënderimit përmendin Gary Wilson, edhe pse ai kurrë nuk postoi një koment. Në këtë koment Prause deklaron në mënyrë të gabuar se çdokush është i mirëpritur të shqyrtojë skedarët e FBI, UCLPD dhe LAPD mbi Gary Wilson.

Prause kurrë nuk siguron një lidhje me, ose një pamje të ekranit të shumë raporteve të saj të "policisë publike dhe FBI" sepse ato nuk ekzistojnë.

------------

Përsëri, Prause i ofron botës raportet e saj policore jo-ekzistente dhe FBI:

------------

Në një hile të trishtuar dhe të neveritshme, Prause e bindi a faqe kushtuar grave të dhunuara se edhe ajo ishte viktimë dhe e kishte raportuar burrin nga Oregon (ku jeton Wilson) në polici dhe FBI. Ata paraqitnin përrallën e Prause-it për viktimën një artikull në lidhje me sigurinë e mediave sociale. Ekstrakt përkatës:

Ndërsa artikulli nuk e emëroi Wilson, cicërima të ndryshme dhe faqet Amazon të Prause zbulojnë se Prause i referohet Wilson.

Wilson: “Needshtë e panevojshme të thuhet, unë kurrë nuk kam hartuar një rrugë për vendndodhjen e saj, apo edhe kam qenë në LA pasi kam njohur për ekzistencën e saj. As nuk ka raporte të FBI-së ose policisë që më përmendin. Të gjitha pretendimet e saj janë trillime, përveç pjesës në lidhje me emrin e saj në faqen time në internet shumë herë, të cilat janë kryesisht në faqet që përshkruajnë shpifjen dhe ngacmimin e saj. "

Luteni duke cicëruar në lidhje me "ndjekësin e saj të frikshëm kibernetik":

------------

Në 25 tiradat e saj në Twitter kundër NoFap (kronikohet në këtë seksion), Prause drejton fyerje falas ndaj Gary Wilson dhe raporteve të shumta të policisë dhe FBI që ajo supozohet se kishte depozituar (Wilson nuk u përmend kurrë nga Nofap.com):

Falënderimi kërkoi NoFap.com për të prodhuar një koment të rastësishëm nga një njeri i Lindjes së Mesme tepër i sjellshëm, i cili i referohej Gary Wilson si "profesor". Në botën bizzaro të Prause, ky koment përbën "provë pozitive" që Gary Wilson pretendoi të ishte profesor (pretendimet e rreme të Prause u zbërthyen këtu: Në vazhdim e sipër - Lutuni gabimisht pohon se Wilson ka paraqitur gabimisht kredencialet e tij).

------------

Lavdëroni jo vetëm cicërima, por postime me ngulm në seksionet e komenteve, për efekt se Gary Wilson është një stalker i cili ka urdhra të shumta pa kontakt (ai nuk ka asnjë), ka raporte të shumta policore (ai nuk ka asnjë) dhe i është dërguar pushim i shumëfishtë dhe heqje dorë nga letrat (avokati i Prause dërgoi një letër të vetme false & C me 4 pohime të sajuara - dhe asnjë provë vijuese kur u mor në pyetje. Shih - Tetor, 2016 - Prause boton tetor të saj të rremë, 2015 "pushojë dhe pushojë" letrën. Wilson përgjigjet duke botuar letrën e tij tek avokati i Prause.)

Ky është një nga 20 komentet në lidhje me Gary Wilson (ose gruaja e Wilson) që Prause postoi nën një podcast "Mormon Matters": 353–354: Kampionimi i paradigmës "Varësisë" në lidhje me pornografinë / varësinë e seksit. Në Podcast 353–354, nikoqiri i Mormon Matters Dan Wotherspoon u bashkua me katër panelistë: Jackie Pack (LCSW, CSAT – S, CMAT), Alexandra Katehakis (MFT, CSAT-S, CST-S), Stefanie Carnes (Ph.D. , CSAT-S), dhe Donald Hilton (MD). Brenda pak minutash nga fillimi i podcastit, Nicole Prause dhe, me sa duket, kukullat e saj çorape ("Skeptik", "Mungesa e ekspertizës në panel", "Danny") postuan një duzinë komentesh duke sulmuar katër panelistët dhe Gary Wilson.

Përveç shumë komenteve të saj shpifëse, Falënderimi pretendoi në mënyrë të gabuar se u kishte dërguar letra pushimi dhe heqje dorë 4 panelistëve në podcastin Mormon Matters.

Të gjitha komentet e shumta nën podcast: 353–354, duke përfshirë disa komente shpifëse nga Prause, janë zhdukur në mënyrë misterioze.

Edhe pas dokumentacionit të mësipërm nga FBI që provon se Prause po gënjen për raportimin e Gary Wilson ose Alexander Rhodes në FBI, Prause vazhdon të përhapë gënjeshtrat e saj. Të Dielën ajo Trolls fillin e eksitimit të trafikimit anti-seks, feministe radikale Laila Mickelwait, duke përsëritur të njëjtat gënjeshtra të vjetra në dy cicërimat e saj (raportet e FBI, emri në YBOP 82,000 herë, ndjekja, ngacmimi seksual, etj.).

Tweet #1:

Tweet #2:

Tweet # 3:

Tweet # 4:

Pretendimet rreth "82,000 herë" janë një gënjeshtër. Shiko - Prause pretendon në mënyrë të gabuar në një cicërimë se emri i saj shfaqet mbi 35,000 (ose 82,000) herë në YBOP.

Stalker i fiksuar, godet përsëri. të dielën.Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause

Siç është dokumentuar në këto dy faqe, Nicole Prause po pretendon që nga viti 2013 se më raportoi mua në LAPD. Në vitet e fundit Prause ka postuar në Twitter dhjetëra herë se ajo më ka raportuar mua (dhe të tjerët) në FBI (për çfarë, nuk ishte kurrë e qartë). Në fillim Prause përdori dhjetëra emra përdorues të rremë për të postuar Forumet e rimëkëmbjes pornografike, Quora, wikipedia, dhe në komentoni seksione sipas neneve. Prause rrallë përdoret emri i saj i vërtetë ose llogaritë e saj të mediave sociale. Kjo ndryshoi pasi UCLA zgjodhi të mos rinovojë kontratën e Prause (rreth Janarit, 2015).

I çliruar nga çdo mbikëqyrje dhe tani e vetëpunësuar, Prause filloi tweeting ajo kishte raportuar mua me FBI dhe LAPD. Vetëm e di se unë kam screenshots rreth rreth tweets 500 Prause shpif kundër meje. Është Prause cili është stalker kibernetik. Ndërsa unë nuk do ta kisha vënë atë në të kaluarën Lutuni për të paraqitur raporte të policisë dhe raportet e FBI-së, nuk ishte deri në 2016 që kam kontaktuar LAPD-në. Në një bisedë telefonike pyeta nëse një raport i policisë nga një Nicole Prause, ose mbi Gary Wilson, ishte në bazën e të dhënave të tyre. Asnjë nuk ishte. Kjo është dokumentuar në këtë seksion: Në vazhdimësi - Departamenti i Policisë në Los Anxhelos dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause ka gënjyer për paraqitjen e raporteve të policisë mbi Gary Wilson

Shënim: Ndërsa Prause pohoi se kishte paraqitur një raport të policisë gjatë gjithë rrugës në 2013, ajo ju ofroi një raport të prillit, 2018 LAPD. Thjesht, Prause kishte shtrirë për vite 5. Ndërsa LAPD nuk do të sigurojë dokumentacion me shkrim të raporteve të policisë, FBI do. Në tetor, 2018 I ngriti një Kërkesa e FOIA me FBI-në për të gjetur nëse Prause kishte paraqitur ndonjëherë një raport që më emëroi. Siç pritej, FOIA zbuloi se Prause nuk ka paraqitur asnjëherë një raport të FBI, edhe pse ajo ka tweeted këtë herë të shumëfishta dhe ka postuar këtë të njëjtën kërkesë në faqen e Facebook FTND (shih këtë seksion Mund 30, 2018: Prause akuzon gabimisht FTND e mashtrimit shkencor dhe nënkupton se ajo ka raportuar Gary për FBI dy herë).

Për dokumentacionin e plotë, ju mund të shihni screenshot të kërkesës time FOIA dhe përgjigjen e FBI-së që konfirmon Prause si shtrirë këtu: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse. Përveç kësaj, Prause pretendoi të ketë raportuar Alexander Rhodes të NoFap në FBI. Duke pasur parasysh seriozitetin e pretendimeve të Prause kundër tij, Alexander Rhodes paraqiti një kërkesë të Lirisë së Informacionit në FBI për të kërkuar në lidhje me raportet e mundshme rreth tij. Përsëri, Prause u zbulua si gënjeshtare. Për dokumentacion të gjerë për çështjen e Alex Rhodes shih: Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods.

Duke folur me agjentët e FBI në telefon unë u inkurajua të paraqes një raport zyrtar të FBI-së për Nicole Prause. Atë që kam bërë. Thënë thjesht, ndërsa Prause paraqiti një raport të policisë pa kuptim (nuk ishte një krim për të përcjellë shifra tweets shpifëse), unë u inkurajuar nga një agjent i FBI-së për të raportuar Prause për të dy FBI dhe LAPD. Raporti im FBI, i cili ende nuk kam vendosur në faqet e Prause, është më poshtë në një sërë screenshots. Pamja e fundit e ekranit është nënshkrimi im që konfirmon se unë jam i vetëdijshëm se gënjeshtra në FBI është një krim i rëndë:

----

----

-----

------

-------

Updates: Ky seksion tani është pjesë e një procesi gjyqësor për shpifje nga Don Hilton, MD, dhe përshkruhet në këtë deklaratë betimi: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.Në vazhdim - Departamenti i Policisë së Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause gënjeu për ngritjen e një raporti policor mbi Gary Wilson

Siç tregohet në seksionin paraardhës, duke filluar në Korrik 2013 (disa ditë pas Wilson botoi kritikën e tij të kujdesshme të studimit të parë EEG të Prause) emra të ndryshëm të përdoruesve filluan të postonin komente shpifëse kudo që të shfaqej emri i Gary Wilson. Komentet ishin shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se "Wilson ka ngritur një raport policie mbi të", "Wilson akuzohet për ndjekje të një gruaje të varfër" dhe "Wilson vodhi fotografitë e një gruaje dhe i vendosi ato në një faqe pornografike" , dhe se "Wilson është raportuar në LAPD (i cili pajtohet se ai është i rrezikshëm) dhe policia e kampusit UCLA." Shumë shpejt, Prause, si vetë, filloi të pretendonte se një "person" ishte raportuar në polici sepse e ndiqte fizikisht, duke kërcënuar laboratorin e saj, duke hartuar një rrugë për në laboratorin e saj (çfarëdo që të thotë kjo) dhe trillime të tjera të paqarta.

Deri në vitin 2016, pasi Prause nuk ishte më e punësuar nga UCLA ose ndonjë institucion tjetër që mund të frenonte ngacmimin e saj kibernetik, ajo më në fund filloi të identifikonte Gary Wilson si "personin" që ajo kishte raportuar në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA. Prause madje pretendoi se ajo kishte postuar roje të armatosura në bisedat e saj publike sepse Gary Wilson kishte kërcënuar të merrte pjesë (kjo është një gënjeshtër dhe Prause kurrë nuk ka siguruar dokumentacion për këtë pohim. Shih - Tetor, 2016 - Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmëroi policinë e kampusit" se Gary Wilson mund të fluturojë për 2000 milje për të dëgjuar Prause thonë se varësia e pornografisë nuk është e vërtetë) Përveç "paralajmërimit të trilluar të policisë së kampusit" të Prause, ajo vendosi gënjeshtrat e mëposhtme në llogarinë e saj AmazonAWS:

Prause: Dr. Prause duhej të paraqiste një raport të policisë dhe të mbyllte dhe fsheh laboratorin e saj UCLA nën kërcënimin e këtij blogeri dhe tani kërkon mbrojtje fizike në të gjitha bisedimet e saj publike prej tij. Ai është ndotur në Los Angeles pranë shtëpisë së shkencëtarëve dhe menaxhimi i kërcënimeve nga LAPD është alarmuar.

Mbyllur laboratorin e saj? Rojet e armatosura? E ndotur pranë saj shtëpi? E gjithë kjo sepse YBOP kritikoi studimin e saj 2013 për EEG? Faktet? Të gjitha këto pretendime janë të pavërteta, dhe pretendimi se "Wilson është parë në shtëpinë e shkencëtarit" është gjithashtu trillim. Wilson nuk ka qenë në LA prej vitesh.

Kanë kaluar mbi 5 vjet që nga fillimi i ngacmimeve të Prause, dhe Wilson nuk është kontaktuar kurrë nga një departament policie. Wilson gjithmonë kishte supozuar se Prause, në të vërtetë, kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabazuara (të cilat më pas nuk u morën parasysh), por doli që Prause po gënjente - përsëri. Në fund të 2017, një thirrje në Departamentin e Policisë në Los Angeles dhe policia e kampusit UCLA nuk zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre për një Gary Wilson, as ndonjë raport të paraqitur nga një Nicole Prause. Me sa duket Prause di më mirë sesa të humbasë kohën e autoriteteve me ankesa të pabaza.

Update: Ky seksion tani është pjesë e një procesi gjyqësor për shpifje nga Don Hilton, MD, dhe përshkruhet në këtë deklaratë betimi: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

Më poshtë ne japim një kampionim të Prause dhe pseudonimet e saj të shumta në internet që postojnë se Gary Wilson ishte raportuar në polici për "ndjekje", "vjedhje fotografish" ose keqësim të tepërt (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur).

Menjëherë pas Wilson kritikoi studimin e EEG të korrikut, 2013 të Prause shume komente nga GaryWilson Stalker, GaryWilson IsAFraud, dhe kukulla të tjera çorapesh filluan të shfaqen:

---------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

Prause gjithashtu postoi PDF - me të gjitha gënjeshtrat e saj - në faqet e dokumenteve në fund të korrikut, 2013.

----------

Pas 3 vitesh fshehje prapa emrave të përdoruesve të rremë dhe të liruar nga çdo punëdhënës, Prause fillon të cicërojë të njëjtat gënjeshtra që si pseudonimet e saj të shumta - Gary Wilson është raportuar në polici dhe ka një urdhër pa kontakt, etj:

Jo, Wilson nuk kontaktoi Prause.

----------

----------

Duke e postuar në Twitter duke folur për kapuçin e saj (jo-ekzistues):

-----------

Duke dërguar në Twitter kolegët e saj se ajo është kërcënuar, megjithatë Prause kurrë nuk siguron dokumentacion.

-----------

Artikull lajmërimesh në Twitter, ku ajo pretendonte të kishte shpenzuar mijëra në "stalkers", kur në fakt ajo pagoi një avokat për letrat e saj të ndalimit dhe heqjes dorë nga frika për të frikësuar ata që kishin kritikuar studimet e saj dhe pretendimet e saj të pambështetura (shih - Në vazhdim - Lutuni që të heshtni njerëzit me kërkesa false "pa kontakt" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë):

-----------

Prause, me shërbimet e saj të fuqishme mediatike, merr një tjetër artikull fals:

-----------

Edhe një herë, duke përdorur çdo mundësi për të kërkuar viktimë:

-----------

Prezantimet e Prause në konferenca të mëdha përfshijnë tregime të saj të rreme për t'u ndjekur dhe për të kërkuar të paraqesin raporte policie:

-----------

Një bisedë tjetër, në Alma Mater (Instituti Kinsey) duke detajuar sulmet e trilluara dhe mizogjininë ekzistuese:

-----------

Pasi kontrata e saj për UCLA nuk u "rinovua" (fillimi i vitit 2015), Prause u përshkallëzua në emërimin e Wilson si "ndjekësi" që ajo kishte raportuar në polici.

Le të fillojmë "informacionin-grafik" që Prause ka postuar në Twitter rreth 40 herë në dy vitet e fundit. Lidhje në faqen e amazonit të Prause - https://s3-us-west-1.amazonaws.com/weilerdefamation/SexismInNeuroscience.jpg

Gjatë disa viteve të fundit, Dr Prause duket se ka marrë dhimbje të mëdha për të pozicionuar veten si një "grua duke iu nënshtruar shtypjes keqinterpretuese kur tregon të vërtetën në pushtet". Ajo shpesh tweets këtë infographic se ajo me sa duket ndan gjithashtu në leksionet e saj publike, duke sugjeruar që ajo të jetë viktimë "si një grua shkencëtare", dhe të pikturojë veten si një udhëtar që forcon përpara për të provuar padinë e pornografisë pavarësisht nga sulmet e paragjykuara. Ajo ka qenë edhe e njohur për të cicërimë kombinime të pretendimeve të mizogjinisë dhe pretendimeve se shkenca (legjitime, e rishikuar nga kolegët) me të cilën ajo nuk pajtohet është "e rreme". Çdo sugjerim që Wilson, Deem ose Rhodes, Don Hilton ose Marnia Robinson janë të motivuar nga mizogjinia është e trilluar, pasi kundërshtimet e tyre nuk kanë asnjë lidhje me Dr. Prause si person apo si grua, dhe vetëm të bëjnë me deklaratat e saj të pavërteta dhe pretendime të mbështetura në mënyrë joadekuate në lidhje me kërkimin e saj.

SHËNIM:

1) Asnjë pretendim i vetëm Falënderimi nuk mbështetet nga dokumentacioni. Të vetmet pjesë të provave që ajo ofron janë letrat e saj të rreme të pushimit dhe heqjes dorë me pretendimet e tyre të rreme.

2) Pothuajse çdo cicërimë më poshtë (dhe qindra të tjera të një natyre të ngjashme) KAN S Q JAN FSHIRUR NGA PRUZA. Nëse Prause ishte vërtet një viktimë e Wilson dhe të tjerëve, pse e pastroi ajo ushqimin e saj në Twitter? 

Këtu Prause akuzon të gjithë për ndjekje:

----------

Emrat Wilson si "The Cyberstalker" në Quora. Falënderimi u ndalua përfundimisht nga Quora për ngacmimin e Wilson. Pretendimet në lidhje me keqinterpretimin e Vilsonit janë gënjeshtra dhe bazohen në një faqe në internet që nuk ekziston më, dhe ka shumë të ngjarë të jetë krijuar nga Prause:

Për më shumë shih:

----------

Kush po bën ndjekjen kur Wilson nuk bën asnjëherë tweet në lidhje me Prause, por ajo ka postuar në Twitter rreth Wilson mbi 500 herë si vetja, dhe ka komentuar në lidhje me Wilson me mbi 100 pseudonime në internet (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur).

----------

Më shumë gënjeshtra në lidhje me raportet e policisë:

----------

Rojet e armatosura:

----------

Ashtu si pseudonimet e mëparshme, Prause pretendon fotografi të vjedhura, ndjekje dhe roje të armatosura:

----------

Konvoja në Twitter ka të bëjë me Wilson:

----------

Më shumë gënjeshtra në lidhje me kërcënimet dhe raportet inekzistente të policisë:

----------

Etiketimi i studiuesve me tregimin e saj të rremë të të qenurit 'fizikisht i ndjekur'

Siç është shpjeguar diku tjetër, shumica e rasteve të "Falënderimit" ndodhin në faqet që përshkruajnë ngacmimet dhe shpifjet e Prause.

----------

Prause është një komentator i rregullt në postimet e blogut Psikologjia Sot. Ndonjëherë ajo përdor emrin e saj, shpesh ajo nuk e bën. Sido që të jetë, Prause nuk mund të përfshihet në një debat thelbësor. Ajo zakonisht përgjigjet me sulme personale dhe pretendime të pambështetura të viktimës.

----------

----------

Falënderimi si anonim, në këtë fije ku ajo filloi duke përdorur emrin e saj të vërtetë {https://www.psychologytoday.com/us/comment/886703#comment-886703}

----------

Falënderimi si anonim [https://www.psychologytoday.com/us/comment/887844#comment-887844] (ajo nuk mund t'i përgjigjet një postimi me citime):

----------

Një kampionim prej 20 komentesh rreth Gary Wilson (ose Marnia Robinson) që Prause postoi nën një podcast "Matters Mormon": 353–354: Kampionimi i paradigmës "Varësisë" në lidhje me pornografinë / varësinë e seksit. Në Podcast 353–354, nikoqiri i Mormon Matters Dan Wotherspoon u bashkua me katër panelistë: Jackie Pack (LCSW, CSAT – S, CMAT), Alexandra Katehakis (MFT, CSAT-S, CST-S), Stefanie Carnes (Ph.D. , CSAT-S), dhe Donald Hilton (MD). Brenda pak minutash nga fillimi i podcastit, Nicole Prause dhe, me sa duket, kukullat e saj çorape ("Skeptik", "Mungesa e ekspertizës në panel", "Danny") postuan një duzinë komentesh duke sulmuar katër panelistët dhe Gary Wilson.

Përsëri dhe mbi Prause pohon në mënyrë të gabuar se Wilson ka një "urdhër pa kontakt" (ajo nuk e bën, dhe nuk ka diçka të tillë) Prause gjithmonë pohon se ajo ka një urdhër imagjinar të moskontaktit, ose raport të FBI-së, ose raport të policisë, sepse ajo nuk mund të përfshihet në një debat aktual.

Gënjeshtrat e saj rreth "raporteve të policisë", ndjekjes, që Wilson tha se ajo "u shfaq në pornografi" (LOL), etj:

----------

Më shumë të njëjtat gënjeshtra, ndjekje pa ndërprerje, urdhra pa kontakt, etj.

----------

Prause në mënyrë të gabuar pretendon se Gary Wilson është një stalker ligjërisht e ndaluar të komentojë kudo në internet.

----------

Edhe njëherë Prause tregon se emri i saj shfaqet në YBOP mbi 2,000 herë, duke mos përmendur që shumica e rasteve ndodhin në faqet që kronikojnë sjelljet e Prause:

A do "studimi laboratorik" i ardhshëm i Prause të mohojë qindra studime të kryera gjatë dekadave të fundit? Shumë e pamundur pasi ne tashmë dimë shumë për hulumtimin e saj të ardhshëm mbi "sjelljet seksuale të partneritetit". Prause u porosit si një armë me qira për të bërë një "studim" mbi i dëmtuar rëndë “Meditim Orgasmik” shumë komercial skemë, e cila tani është duke u zhvilluar hetuar nga FBI. (partner i ledhatimit të klitorit). Duket se Prause mund të ketë mori interpretues pornografi si subjekte përmes një grupi tjetër interesash të industrisë së pornografisë, Koalicioni i Falas. Shih këtë shkëmbim Twitter midis Prause dhe interpretuesit të rritur, Ruby Big Rubousky, Kush eshte nënkryetar i aktorit të aktorëve të interpretuesve të të rriturve (Prause ka fshire kete fije).

---------

Kërcënimi për arrestimin e komentuesve të Psikologjisë Sot për shkelje urdhërat imagjinarë "pa kontakt".

---------

Falënderime për kuorën e gënjyer për regjistrimin e raporteve të Policisë mbi Gary Wilson (Falënderimi më vonë u ndalua për sulmimin e Wilson)

---------

Një tjetër postim në Quora nga Prause. Më shumë e njëjta gjë. Dokumentacioni i saj i vetëm janë letrat e saj të pushimit dhe heqjes dorë, me pohime të sajuara.

---------

Një tjetër postim i Quora-s nga Prause, me gënjeshtrat e zakonshme për Wilson

---------

Një post tjetër kuorësh, i shembur nga mods, me infografinë që paraqet Wilson dhe gruan e tij, dhe gënjeshtrat e zakonshme për të qenë viktimë e Wilson:

---------

Më shumë e njëjta gjë për Wilson

---------

Krijo krijuar të paktën 50 emra përdoruesish për të postuar në reddit / pornfree. Këtu keni një shembull të Falënderimit që përmend një raport të policisë:

(PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur)

----------

Ja Prause si PornHelps (Prause krijoi një llogari në Twitter, uebfaqe dhe numrat e mediave sociale si "PornHelps"). Prause më vonë i fshiu ato llogari kur ajo ishte e famshme si PornHelps - Nicole Prause si "PornHelps" (në Twitter, faqe në internet, komente). Llogaritë dhe faqja e internetit u fshinë pasi Falënderimi u përdor si "PornHelps"

----------

Cicërimat dhe komentet e mësipërme janë vetëm një shije e ngacmimit dhe shpifjes obsesive të Prause ndaj Gary Wilson.

Update: Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.Të tjerët - Nëntor, 2018: Falënderimi rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes

Ngacmimi ngulitës në internet i Nicole Prause i Nofap.com dhe themeluesit Alexander Rhodes (dhe burrat që përpiqeshin të linin pornografinë) rifilluan edhe pas sulmeve të saj të shumta pa kriter në tetor, 2018. Menjëherë pas Falënderimeve Falënderimet tweeted gazetarin e Huffpost, Andy Campbell me marrjen e saj të zakonshme të gënjeshtrave dhe bashkimit faj ad hominem fallacies:

As përshkruar më lartë, Alexander Rhodes shpërtheu përpjekjet keqdashëse të Prause për të pohuar bashkësinë e fajit duke cituar përdoruesit e Twitter që nuk përfaqësojnë Nofap.com dhe nuk janë anëtarë të Nofap.com. (Në fakt, Nofap.com i kishte dërguar llogarisë në Twitter të cituar nga Prause ("NoFap RezistencaArmy") një letër ndalese dhe dëshire.)

Një tjetër cicërimë falënderimi duke iu përgjigjur gazetarit Andi Campbell:

Andy Campbell ka shkruar disa artikuj duke cituar Prause si ekspertin e vetëm në botë për efektet e pornos - përfshirë një artikull për Revistën Penthouse, që përfshin Prause  (pa paragjykime me Campbell).

Edhe një herë kemi sulmuesin kibernetikë dhe ngacmuesin duke luajtur viktimën. Propaganda në formën e saj më të pastër.Të tjerët - dhjetor, 2018: Falënderimi bashkohet me Xhamster për të njollosur NoFap & Alexander Rhodes; nxit Fatherly.com të publikojë një hit-pjesë ku Prause është "eksperti"

Ndjekja ngulitëse në internet e Prause dhe shpifjet e Alexander Rhodes dhe Nofap vazhdojnë. Me sa duket, Prause firmë e shtrenjtë PR dhe bombardimi i pyetjeve të mediave rezultoi në një pjesë tjetër hit, botuar nga Fatherly.com (shkruar nga Lauren Vinopal). "Gazetarja" bëri pak më shumë sesa të kopjojë dhe ngjitur temat e Prause në Twitter, duke e cituar atë si eksperten botërore për gjithçka që lidhet me Nofap.com, reddit / nofap, dhe burra që përpiqen të braktisin pornografinë.

Së pari, këtu janë barrot e tweet-ve të paprovuara, të cilat pasqyrojnë një lëvizje të mëparshme të pambështetur në të njëjtën fushatë "braktisja e pornos shkakton fashizëm" (a?) Prause-së cicëroj i pari është në Xhamster thread smearing Nofap. Parashtroni në mënyrë të rrejshme se Rodosi "ka punuar me" themeluesin e VICE Gavin McGinnes:

Rhodes u intervistua një herë, vite më parë, nga McGinnes - para ekzistencës së "Djemve Krenarë". (McInnes që nga ajo kohë është divorcuar nga Proud Boys.) Në çdo rast, si Alexander Rhodes shpjegoi në Twitter, në kohën e intervistës, aq sa ai dhe të tjerët e dinin McGinnes ishte thjesht bashkë-themelues i VICE Media. Rodosi kurrë nuk promovoi ose punoi me McGinnes - ose Proud Boys.

Nga ana tjetër, Prause u bashkua me thread Xhamster me tweet e mësipërme. A do të thotë kjo se ajo "po punon me" një faqe të madhe pornografike për të sulmuar një forum për rikuperim pornografik (përsëri)? Kjo ndodhi pasi Xhamster iu ankua botës se NoNut Nëntori po prekte vijën e saj të poshtme:

Këtu është një Mesazhi i dytë Prause në fije Xhamster, ku ajo përhapet më shumë nga dezinformata e saj toksike dhe tregon Xhamster të drejtpërdrejtë mesazh saj:

FBI konfirmoi se Prause ka gënjyer në lidhje me pretendimet e saj se ka paraqitur raportet e FBI: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse. Praus është gjithashtu gënjeshtër kur ajo thotë se Gary Wilson fizikisht e vrau atë: Departamenti i Policisë në Los Anxhelos dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause ka gënjyer për paraqitjen e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.

Çfarë is e vërtetë? Nicole Prause duket se po “po punon me” Xhamster për të përhapur gënjeshtra për Nofap, Alex Rhodes dhe Gary Wilson. Për shumë më tepër në marrëdhëniet shumë komode të Prause me industrinë e pornos, shihni: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Ne te njejten dite Prause përsërit saj qëndron në një thread promovimin e artikullit Manavis sulmuar Nofap, duke mbështetur Xhamster, dhe parroting çdo gjë që Prause ka tweeted në javët e mëparshme 3:

Është shumë e dyshimtë që Sarah Manavis disi e dinte për një fije të rastësishme xHamster Twitter, se pjesa e saj e goditur nga afër pasqyron pikat e diskutueshme të Pranverës, dhe se Manavis nuk e ka kontaktuar Alexander Rhodes për koment. A mendoni "punoni me" Sara Manavis prapa skenave?

Pas disa ditësh Lutuni këndon në lidhje me apartamentin Atly.com që ndihmoi me:

Kjo seri ngjarjesh shtypi përshkallëzuese ndjek modelin e tregimit të një fushate propagande shtypi të mbjellë me kujdes dhe të fryrë. (Shiko Trust Me, unë jam gënjyer: Rrëfimet e një Manipulator Media për recetën e përdorur.)

Kështu, artikulli Fatherly.com qëndron te Ley & Prause Psikologji Sot etiketimi i artikullit për shërimin e pornografisë si fashistë, Copëza e Sarah Manavis dhe të gjithë Prape tweets Psikologji Sot Komentet. Pjesa e goditur nga Atly.com citon Luteri si ekspert i botës në Nofap.com dhe burra që braktisnin pornografinë:

"Unë mendoj se 'No Nut November' është kryesisht anti-shkencë", tha për Fatherly psikofiziologia dhe neuroshkencëtarja Nicole Prause. “Emërtimi i ri, dhe vështirë se është një traditë, duket se mbështetet më së shumti nga fitimi Kompania NoFap, disa organizata fetare dhe grupe të tilla si Proud Boys. Këto janë të njohura gjerësisht për anëtarët e tyre shumë të rinj meshkuj dhe për keq. "

Gënjeshtra më shumë se NoFap.com nuk kishte të bënte me NoNutNovember, dhe pretendon se ekziston një lidhje midis ndalesës së pornografisë dhe mosohimit, janë pikërisht të kundërtën e asaj që tregon hulumtimi çfarë burra në forume raportojnë.

E vërteta? Origjina e NoNutNovember, dhe muajt e tjerë "pa fat", mund të gjurmohen një fillesë 2006 Subaru Imprezza. Kjo po vazhdonte shumë kohë përpara se r / nofap të krijohej në qershor 20th, 2011. Vini re se udhëzimet e NoFap thonë se pornoja është e ndaluar, por seksi është thjesht i shkëlqyeshëm. Jo saktësisht një trend që XHamster, ose përkrahësit e tij, duan të shohin. Në fund të fundit, dëmton fundin e tyre ... nga pranimi i tyre publik.

Vetëm për qejfin e tij, Prause shton një tjetër cicërimë (me të njëjtat gënjeshtra) në përzierje:

Duhet ta heqësh dorë nga Prause. Duket se me ndihmën e saj firma PR, dhe siç duket Xhamster, puna e saj e palodhshme u shua. E gjitha filloi me Ley (dhe ajo) inflamatore Psikologji Sot blog post... dhe përfundimisht u përhap në një meme propagande që "industria e pornografisë së vogël" është viktimë e të rinjve të këqij që nuk shikojnë më pornografi. "Mjerisht, kjo meme e fabrikuar tani është hedhur pakujdesie nga" gazetarët "e papërgjegjshëm të cilët janë në gjendje të shpërfillin fakte, sens të përbashkët, dhe studime të rishikuara nga kolegët.

Prill 25, 2019 - Ley ritransmeton një cicërimë Xhamster të postit të tij fashist në PT në blog:

Update: Ky seksion tani është pjesë e dy proceseve gjyqësore për shpifje:Në vazhdim - David Ley është tani duke bashkëpunuar gjigandin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e saj të internetit dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite! 

Konfliktet e interesit (IOC) nuk janë asgjë e re për David Ley. Avokatët i paguajnë para të mira për të "prishur" varësinë nga seksi dhe pornografia; ai shet libra "duke zhbllokuar" varësinë nga seksi dhe pornografia; ai mbledh tarifa të të folurit për "zhbllokimin" e varësisë nga seksi dhe pornografia. E gjithë kjo duke ngacmuar dhe shpifur individë dhe organizata që flasin për efektet e mundshme negative të pornografisë në internet.

Sidoqoftë, Ley zyrtarisht tani e ka kaluar kufirin. Në një konflikt të qartë financiar të interesit, David Ley është duke bashkëpunuar gjigandin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e tyre të internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite! Vini re se si Ley do t'i tregojë klientëve xHamster çfarë "studimet mjekësore thonë vërtet për pornografi, camming dhe seksualitet":

A do t'i tregojë Ley klientëve xHamster se çdo studim i botuar ndonjëherë tek meshkujt (rreth 65) lidh më shumë pornografi me më pak kënaqësi seksuale dhe marrëdhënie? A do t’ua tregojë Ley atyre të gjitha Studimet neurologjike 46 në përdoruesit pornografi / të varurit nga seksi raportojnë ndryshime në tru të vërejtura tek të varur nga droga? A do ta informojë audiencën e tij se 50% e përdoruesve të pornos raportoni përshkallëzimin e materialit që ata më parë gjetën interesant apo të pështirë? Disi e dyshoj.

Konkretisht, David Ley dhe i sapoformuari Aleanca e Shëndetit Seksual (SHA) kanë partnerizuar me një faqe në internet xHamster (Strip-Chat). Shiko “Stripchat përputhet me Aleancën e Shëndetit Seksual për të goditur trurin tuaj porno-centrik" Në cicërimën e tyre promovuese na është premtuar një grumbull ekspertësh truri SHA për të qetësuar përdoruesit "ankthin e pornografisë" dhe "turpin" (Ley dhe "ekspertë" të tjerë të SHA janë vite drite larg nga të qenit ekspertë të trurit).

Aleanca e Shëndetit Seksual i ri (SHA) Bordi Këshillimor përfshin David Ley dhe dy të tjerë "Ekspertë" të RealYourBrainOnPorn.com (Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue). RealYBOP është një grup i haptas pro-pornografisë, të vetë-shpallur "ekspertë" të kryesuar nga Nicole Prause. Ky grup është i angazhuar aktualisht shkelje të paligjshme të markës tregtare dhe mbledhje drejtuar drejt YBOP legjitime. E thënë thjesht, ata që përpiqen të heshtin YBOP janë gjithashtu duke u paguar nga industria e pornos për të promovuar bizneset e tyre / tyre dhe për të siguruar përdoruesit se faqet e pornografisë dhe kamerave nuk shkaktojnë probleme. (Shënim: Nicole Prause ka lidhje të ngushta, publike me industrinë e pornografisë  të dokumentuara në këtë faqe.)

La Zbulon llogarinë zyrtare të StripChat në Twitter arsyeja e vërtetë për pagimin e "ekspertëve" të SHA: të qetësojnë ankthin e tyre për të parandaluar humbjen e klientëve që paguajnë. SHA do ta realizojë këtë duke "folur për hulumtimet më të fundit mbi seksin, camming dhe varësisë", dmth, qershi zgjedh punën e bërë nga studiuesit "e tyre". Do Ley / SHA përmendim se qindra studime e lidhin përdorimin e pornos me efektet e shumta negative?

In ky artikull, Ley hedh poshtë promovimin e tij të kompensuar të industrisë porno:

Dhënë, profesionistë të shëndetit seksual që drejtohen drejtpërdrejt me platforma tregtare porno përballen me disa dobësi të mundshme, veçanërisht për ata që dëshirojnë ta paraqesin veten si plotësisht të paanshëm. "Unë parashikoj plotësisht [avokatët anti-porn] për të gjithë bërtas," Oh, shiko, shiko, David Ley po punon për pornografi, "thotë Ley, të cilit emri përmendet në mënyrë rutinore me përçmim në komunitetet anti-masturbim si NoFap.

Por edhe nëse puna e tij me Stripchat padyshim që do të sigurojë ushqim për këdo që dëshiron ta shkruajë si njëanshëm ose në xhepin e hollit të pornos, për Ley, ajo tregtim ia vlen. "Nëse duam t'i ndihmojmë [konsumatorët me ankth porno], duhet të shkojmë tek ata," thotë ai. "Dhe kjo është se si ne e bëjmë atë."

Njëanshëm? Ley na kujton mjekët famëkeq të duhanit, dhe Aleanca e Shëndetit Seksual na kujton Instituti i Duhanit.

Ndërsa pagesa nga industria e pornografisë është konflikti më i egër i interesit (COI), Ley ka edhe disa të tjera.

Konflikti i Interesit # 2 David Ley është duke u paguar për të debutuar varësinë e pornos dhe seksit. Në fund kjo Psikologji Sot blog post Ley reklamon shërbimet e tij:

"Zbulimi: David Ley ka dhënë dëshminë në çështjet ligjore që përfshijnë pretendime për varësi seksi."

Në 2019 Uebfaqja e re e David Ley ofroi e tij shërbime të "kompensimit" të kompensuar mirë:

David J. Ley, Ph.D., është një psikolog klinik dhe mbikëqyrës i çertifikuar nga AASECT i terapisë seksuale, me qendër në Albuquerque, NM. Ai ka siguruar dëshmitar ekspert dhe dëshmi mjeko-ligjore në një numër çështjesh rreth Shteteve të Bashkuara. Dr. Ley konsiderohet si ekspert në zbardhjen e pretendimeve të varësisë seksuale dhe është certifikuar si një dëshmitar ekspert mbi këtë temë. Ai ka dëshmuar në gjykatat shtetërore dhe federale.

Kontaktoni atë për të marrë orarin e tij të tarifave dhe rregulloni një takim për të diskutuar interesin tuaj.

Konflikti i Interesit #3: Ley fiton para duke shitur dy libra që mohojnë seksin dhe varësinë e pornos ("Miti i varësisë së seksit, "2012 dhe"Porno Etike për Dicks,"2016). Pornhub (i cili është në pronësi të gjigantit pornografik MindGeek) është një nga pesë miratimet e mbulesave të pasme të listuara për librin 2016 të Ley për pornografinë:

Shënim: PornHub ishte llogaria e dytë në Twitter për të rikthyer tweet-in fillestar të RealYBOP duke shpallur uebfaqen e saj "ekspert" (pro-porn), duke sugjeruar një përpjekje të koordinuar midis PornHub dhe Ekspertë të RealYBOP. Uau!

Konflikti i Interesit #4: Më në fund, David Ley fiton para përmes Seminare të CEU, ku ai promovon ideologjinë e varësisë-varësit, të parashtruar në dy librat e tij (i cili në mënyrë të pamatur (?) injoron dhjetëra studime dhe domethënien e të ri Diagnostifikimi i sjelljes seksuale kompulsive në manualin diagnostikues të Organizatës Botërore të Shëndetit). Ley është kompensuar për bisedimet e tij të shumta që shfaqin pikëpamjet e tij të njëanshme për përdorimin e pornos. Në këtë prezantim 2019, Ley duket se mbështet dhe promovon përdorimin e porno adoleshencës: Zhvillimi i seksualitetit pozitiv dhe përdorimit të përgjegjshëm të pornografisë tek adoleshentët.Të tjerë - Dhjetor, 2018: FBI konfirmon se Nicole Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rodosi

Ndërsa kronika e mësipërme Nicole përfundoi saj thashetheme Twitter kundër Nofap dhe Alexander Rhodes nga tweeting atë ajo kishte raportuar Rodos në FBI për të qenurit "sulmues në internet". Shihni: Tetor, 2018: Përshtypje tweets se ajo ka raportuar "serial misogynist" Alexander Rhodes në FBI.

Siç duket qartë nga seksionet e mësipërme, dhe disa seksione të tjera në faqet 2 Prause, i vetmi ngacmues serial këtu është Nicole Prause. Nuk ka misogynists në mesin e shumë synimeve Prause të listuara në këto faqe.

Backstory: Prause ka një histori të gjatë të pretendojë të ketë raportuar Gary Wilson te LAPD, UCLAPD dhe FBI, për "kërcënim" ose "misogyny" ose kush e di çfarë (siç kanë shumë baza të Prause). Për të bindur botën se ajo paraqiti raporte policie dhe FBI, Prause madje ofron "numra rastesh" për ata që DM ose i dërgojnë me email. Këtu keni një nga tweet-et e saj të shumta që pretendojnë raportet e FBI-së:

Ndërsa Prause është plotësisht e aftë të paraqesë raporte të rreme të policisë, FBI, LAPD dhe UCLAPD të gjithë kanë konfirmuar që ajo nuk ka guxuar. Ajo duhet të kuptojë se paraqitja e raporteve fals mund ta ulte atë në një telashe.

Ajo ishte, dhe është, gënjen. (Për më shumë mbi raportet e Gary Wilson, shihni: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse; Departamenti i Policisë së Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause gënjeu për regjistrimin e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.)

Kthehu tek Alexander Rodos dhe Nofap. Pas cicërimit të saj në tetor 29 duke pretenduar se ajo kishte paraqitur një raport të FBI, Prause përshkallëzoi ngacmimet dhe shpifjet e saj në Rodos në Twitter dhe në Shtypi. Siç shihet më poshtë, ajo filloi duke kontaktuar një gazetar dhe një faqe popullore porno për t'i njoftuar ata se Aleksandri Rodos (me sa duket) nën hetim nga FBI për shkak të një raporti që ajo kishte dorëzuar për të. Twitter-et e ndryshme të Prause sugjerojnë se raporti i FBI ishte për ngacmim kibernetik ose ndjekje kibernetike ose disa marrëzira të tjera, pasi @NoFap hodhi poshtë gënjeshtrat e saj rreth Rhodes që ishte e lidhur me një grup ekstremist në Twitter. (Ai nuk eshte.)

Prape tweets në një fije që promovojnë artikullin Manavis duke sulmuar Nofap, duke mbështetur Xhamster dhe duke papaguar gjithçka që Prause kishte cicëruar në temë gjatë javëve të mëparshme 3:

-------

Ne te njejten dite, Falënderimet në tweet në një fije XHamster, ku ajo përhap më shumë shpifjet e saj toksike dhe i tha XHamster që të drejtojë mesazhin e saj:

-------

Një tjetër Shkruani cicëroj në fije XHamster që njollos Nofap. Falënderimi deklaron në mënyrë të rreme se Rodosi "ka punuar me" VICE themeluesi Gavin McGinnes.

Rhodes u intervistua një herë, vite më parë, nga McGinnes - para ekzistencës së "Djemve krenarë". (McInnes që nga ajo kohë është divorcuar nga Proud Boys.) Në çdo rast, si Alexander Rhodes shpjegoi në Twitter, në kohën e intervistës, aq sa ai dhe të tjerët e dinin McGinnes ishte thjesht bashkë-themelues i VICE Media. Rodosi kurrë nuk promovoi ose punoi me McGinnes - ose Proud Boys.

-------

Duke pasur parasysh seriozitetin e akuzave të Prauzës kundër tij, Alexander Rhodes paraqiti një kërkesë për Lirinë e Informacionit në FBI për të pyetur në lidhje me raportet e mundshme për veten e tij. Ai paraqiti kërkesën e mëposhtme në nëntor 27:

-------

Dhe… .. aktgjykimi është in. Rodosi mori përsëri fjalën nga FBI. Prause po gënjej edhe për raportin e tij të FBI-së.

-------

Prause ka gënjyer për vite me radhë në lidhje me raportimin e Gary Wilson te "policia" dhe FBI - dhe ajo vazhdon gënjeshtrat e saj deri më sot, duke shpifur edhe një viktimë tjetër. Si e bëri me Wilson, FBI konfirmoi që Prause po gënjen për paraqitjen e një raporti të FBI-së për Aleksandër Rodos (për të mbrojtur veten kundër obsesivit të Prauses, dhe dyshimisht këmbëngulës, shpifje).

Updates:

 1. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 2. Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.
 3. Themeluesi i NoFap-it Alexander Rhodes padinë për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos


Të tjerë - Janar, 2019: Prause gabimisht akuzon terapistin IITAP për terapinë praktike të konvertimit (reparative)

Falënderimet janë të fiksuara me diskreditimin e Instituti Ndërkombëtar për Traumat dhe Profesionistët e Varësisë (IITAP), dhe terapistë anëtarë - shumë prej të cilëve trajtojnë varësinë nga seksi dhe pornografia. Disa shembuj të fushatave të mëparshme shpifëse të Prause:

2019shtë XNUMX dhe Prause është përsëri në të me akuza të rreme të terapisë riparuese. Si në të gjitha rastet e mëparshme, Prause akuzon në mënyrë të gabuar një burrë homoseksual për kryerjen e terapisë së konvertimit. Në vargun e mëposhtëm të cicërimave të çuditshme, Prause sugjeron që terapisti homoseksual Daniel P Caldwell është një terapist riparues:

Edhe adhuruesi i zjarrtë Tony D është paksa i hutuar nga cicërima e çuditshme e Prause. Përgjigje lavdërimi:

Disa ditë më vonë Daniel Caldwell përballet me Prause. Ajo cicërimat ai është një llogari e rremë:

E vërteta: Llogaria nuk është false. Daniel P Caldwell është renditur në Drejtoria e Sportit të Terapistit Afirmues LGBTQ. Këtu është faqja e Caldwell dhe kjo është ajo që ai thotë:

Dalja është një proces shumë personal. Unë kam përvojë për të ndihmuar individët të përballen me seksualitetin e tyre në një mënyrë që do të respektojë qëllimet dhe bindjet e tyre personale dhe do t'i ndihmojë ata të gjejnë një rrugë që do t'i bëjë ata më të lumtur dhe t'i ndihmojë ata të gjejnë mënyrën më të shëndetshme për ta bërë këtë.

Si mund të vazhdojë të mbajë një licencë Prause ndërsa përfshihet në shpifje të synuara të shokëve terapistë?

[Ju lutemi vini re se që nga 28 dhjetor 2022, Daniel Caldwell nuk duket më se po menaxhon një llogari në adresën

Azhurnim: Falënderimet dhe aleatët vazhdojnë fushatën e tyre shpifëse

Dy qëndronin një cicëroj: 1) Jo Nikky, trajtimi i varësisë nga pornografia nuk është analog me terapinë e konvertimit. 2) E gabuar, manuali diagnostik mjekësor më i përdorur në botë, Klasifikimi Ndërkombëtar i Sëmundjeve (ICD-11), përmban një diagnozë të re i përshtatshëm për varësinë e pornografisë: "Çrregullimi i Sjelljes Seksuale Kompulsive".

Shok i ngushte Joe Kort bashkohet:

Nikky vazhdon në fillin e Joe Kort me akuza të rreme dhe deklarimi i varësisë nga pornografia është i rremë:

Ajo që është e rreme është Falënderimi që aludon për të parë pacientë. Prause ka deklaruar disa herë se nuk sheh asnjë pacient.Shkurt, 2019: Konfirmimi që Prause gënjeu organizatorët e konferencës së Shoqatës Evropiane për Mjekësi Seksuale, duke bërë që ESSM të anulojë adresën kryesore të Gary Wilson 

Në Vjeshtën e vitit 2017, Karriget Shkencore të Takimit Botëror për Mjekësinë Seksuale, të organizuar nga Shoqëria Ndërkombëtare për Mjekësinë Seksuale (ISSM) dhe Shoqëria Evropiane për Mjekësinë Seksuale (ESSM), ftuan Gary Wilson të fliste në konferencë e kombinuar në Lisbonë, Portugali. Ndryshe nga konferencat e seksologjisë, folësit dhe pjesëmarrësit në këtë janë kryesisht urologë të orientuar nga mjekësia. Komiteti i konferencës donte që Gary Wilson të paraqiste në lidhje me mosfunksionimet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Në fund të fundit, Wilson ishte autori i dytë në "A po shkakton pornografia në internet funksione të keqfunksionimeve seksuale? Një përmbledhje me raporte klinike ” dhe i kishte dhënë një biseda shumë e njohur për TEDx, "Eksperimenti i Madh i Porno", e cila preku ED-në e pornografisë. Një screenshot i ftesës zyrtare:

Komiteti dëshironte që Wilson të ishte një folës kryesor dhe propozoi një fjalim me titull "Eksperimenti i Madh i Pornove (Rishikuar)". Në fund të fundit u vendos që fjalimi të titullohej, “Mosfunksionime seksuale të shkaktuara nga porno.”Do të modelohej në prezantimin e Wilson në korrik, 2017, Mexico City për urologët.

Në lidhje me pohimet e mëvonshme në internet të Prause është e rëndësishme të theksohet se Wilson i kujtoi komitetit organizues se ai nuk kishte doktoraturë apo MD. Komiteti e siguroi atë se ky nuk ishte një problem dhe këmbënguli Wilson i pranishëm. Këtu keni postën elektronike që konfirmon këtë llogari:

Ndërsa lexoni komentet e Falënderimit më poshtë, vini re se ajo pretendon në mënyrë të rreme në shumë cicërima se Wilson i dha "letra kredenciale" komitetit të ESSM. Kjo qartë nuk është e vërtetë.

Këtu keni një pamje të ekranit, marrë nga 2018 Uebfaqja e konferencës ISSM / ESSM, e Gary Wilson planifikuar flasim Kjo u vendos në faqen e internetit të konferencës së tyre në fund të tetorit, për të parë të gjithë, përfshirë Nicole Prause.

Më 12 janar 2018, biseda e Wilson u anulua, pa asnjë shpjegim. ISSM rimbursoi Wilson për shpenzimet e udhëtimit të bëra tashmë, gjë që sigurisht nuk do ta kishte bërë nëse do të ishte përfshirë mashtrimi aktual.

Megjithëse një shpjegim do të kishte qenë interesant, Wilson nuk kishte nevojë për të vërtetë. 6 vjet ngacmim i Prause dhe manovrimi në prapaskenë nuk la asnjë dyshim se kush ishte prapa anulimit. Jo vetëm Prause, por ka shumë të ngjarë me ndihmën e shokut të saj të ngushtë dhe bashkëautorit Jim Pfaus (anëtar i ISSM), një seksolog që duket se ka qenë një ndikim prej kohësh në ISSM.

Ndërsa Wilson nuk përfshiu asnjë shkelje, Prause me sa duket trilloi disa gënjeshtra të çmendura për të trembur ISSM (në përputhje me modelin e saj të sjelljes të dokumentuar në këtë faqe). Supozoni rreth dy prej këtyre më poshtë.

Dymbëdhjetë ditë më vonë (24 janar 2018) Falënderimi i pranon David Ley se Gary Wilson "u hoq për një arsye të mirë nga një konferencë". (Ajo është e vetmja që duket se e "di" këtë.)

Kjo është një gënjeshtër e dyfishtë. Ai nuk u hoq për "një arsye të mirë". Si një anë, pretendimi i Prause se Wilson postoi në Quora më shumë "se njëqind herë në muajin e fundit" është gjithashtu i rremë. Në 4 vitet e tij në Quora, Gary Wilson postoi vetëm 122 herë:

Midis kohës që Wilson mori postën elektronike nga komiteti ISSM (1-12-2018) dhe komentit të Prause në Facebook më lart (1-24-18), Wilson postoi saktësisht zero herë në Quora. Një pamje nga ekrani i afatit kohor të postimeve të Quora të Gary Wilson (në dispozicion këtu):

Kur jeni një gënjeshtar patologjik, me sa duket mund të gënjeni për çdo gjë. Duke folur për Quora, 5 javë pas komentit të saj në Facebook Prause u ndalua përgjithmonë nga Quora për ngacmimin e Gary Wilson.

Disa muaj më vonë, një cicërimë e Prause aludon në heqjen e Wilson ("pa platformë") nga konferenca ISSM (për paraqitjen e kredencialeve të rreme. Më shumë për atë më poshtë).

Kjo na sjell në 2019 dhe sagën 4-vjeçare të Prause duke u përpjekur për çdo taktikë të mundshme për të tërhequr letrën në vijim: "A është Pornografia e Internetit Shkaktimi i Sëmundjeve Seksuale? Një përmbledhje me raportet klinike"(Park et al., 2016). Prause është e obsesionuar çuditërisht me letër dhe duke sulmuar ndonjë provë të problemeve seksuale të shkaktuara nga pornografia. Shfrytëzimet e saj të shumta janë kronikë në këtë faqe të gjerë: Përpjekjet e lutjes për të shqyrtuar dokumentin e Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoq.

Më shkurt 16, 2019, një specialist i mjekësisë seksuale paraqiti një bisedë në Kongresi 21st i Shoqërisë Evropiane për Mjekësi Seksuale në ndikimin e internetit në seksualitetin. (Kjo është e njëjta konferencë në të cilën Wilson ishte (pa) ftuar një vit më parë.) Disa diapozitivë që përshkruajnë probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia, duke cituar Park et al., 2016, ishin postuar në Twitter. Tweet-et shkaktuan Nicole Prause, David Ley, Joshua Grubbs dhe aleatët e tyre për të filluar një inat në Twitter Park et al., 2016.

Disa nga cicërimat e Prause aludojnë në një fjalim kryesor nga Gary Wilson i planifikuar për konferencën 2018 ESSM. Le të fillojmë me Josh Grubbs dhe Prause duke u bashkuar për të sulmuar Park et al., 2016. Edhe njëherë Prause thotë se Wilson "i dha kredenciale të rreme" konferencës ESSM (shoqëruar nga një fotografi e Gary Wilson):

Këtu, Prause specifikon në mënyrë specifike se një fjalim "u hoq për mashtrim" dhe "folësi që jep letrat kredenciale" (me një fotografi të Wilson):

-------

Më 1 Mars 2019, Prause cicëron një gënjeshtër të dyfishtë, duke aluduar qartë në ISSM. Jo vetëm që ajo gënjeu për Wilson se "i dha letrat kredenciale" ISSM-së, ajo thotë se kishte një konferencë të dytë ku "ai tashmë u përpoq përsëri". Jo nuk kishte.

Siç e pamë më lart, Wilson nuk i paraqiti keq kredencialet e tij. Ai komunikoi me shkrim me ISSM se nuk është as MD, as PhD, dhe komiteti ESSM / ISSM ishte plotësisht mirë me këtë.

Edhe çfarë bëri Falënderimi (dhe Pfaus) i tregoni komitetit? Ka të ngjarë që Prause të ushqejë organizatorët e konferencës ISSM mbledhjen e saj të zakonshme të gënjeshtrave. Për shembull, ne dyshojmë se ajo theksoi se Wilson ishte raportuar në Bordin e Psikologjisë në Oregon (pa ndonjë shkak) për "praktikimin e psikologjisë pa licencë". Ne e themi këtë sepse, jo shumë kohë pas konferencës, Wilson mori një letër nga Bordi exonerating atë duke bërë kështu. (Ata nuk u lejuan të zbulonin se kush e kishte bërë ankesën me qëllim të keq.)

Rreth kësaj kohe, Falënderimi përgatiti një pjesë e blogut shpifës, të cilën ajo e postoi në një uebfaqe të industrisë së të rriturve. "Artikulli" i Prausit përmbante një redaktuar kopja e të dhënave të punësimit të Wilson, për të cilat False pretendoi se ishin "provë" se Wilson ishte pushuar nga puna nga Universiteti i Oregonit Jugor. Wilson nuk ishte pushuar nga puna, siç tregon kjo faqe, me të dhënat e punësimit të pa-redaktuar të Wilson, dhe 2 letra nga Universiteti i Oregonit Jugor, sqarojnë: Pretendimi i Qëndrueshëm se Gary Wilson u pushua nga puna (mars, 2018). Por ka të ngjarë që raportimi prapa skenës së Prause i interpretimit të saj të kësaj dëshmie organizatorëve të konferencës do të kishte shtuar shqetësimin e tyre për paraqitjen e Wilson si folës.

Dr. Prause gjithashtu u thotë rregullisht njerëzve, përfshirë ndoshta organizatorët e konferencës, se Wilson e mban veten si profesor. Kjo është gjithashtu e pavërtetë. (Shikoni këtë lidhje për detaje: Në vazhdim e sipër - Lutuni gabimisht pohon se Wilson ka paraqitur gabimisht kredencialet e tij.) Ajo gjithashtu mund t'u ketë thënë organizatorëve gënjeshtrat e saj të përsëritura se Wilson ka një urdhër ndalimi kundër tij për sigurinë e saj, dhe se ai është raportuar në FBI. Nuk ka një urdhër të tillë "pa kontakt" dhe Wilson tashmë ka bërë publike një raport nga FBI duke e pastruar dhe konfirmuar Prause si gënjeshtare.

Ndërkohë që mund të jetë tronditëse që Prause do të angazhohej në një skulduggery të tillë, duhet të kemi parasysh se ky është i njëjti person i cili ka raportuar mjekët 7 për Park et al. në bordet e tyre mjekësore shtetërore (bordet injoruan ngacmimet e shënjestruara të Prause). Ajo është i njëjti person që ka deklaruar gabimisht për vitet 6 që ajo ka raportuar Gary Wilson në FBI. I njëjti person që në mënyrë të përsëritur, në mënyrë të gabuar tweets atë Fight The New Drug u tha ndjekësve të saj se “Dr. Falënderimi duhet të përdhunohet. ” I njëjti person që sulmuan dhe shpifën ish kolegun e UCLA Rory C. Reid. I njëjti person që publikoi një artikull në një faqe pornografike, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se Wilson u pushua nga puna nga Universiteti i Oregonit Jugor.

Ky incident i konferencës ishte thjesht një nga veprimet e tilla më keqdashëse. Më e rëndësishmja, ajo ka lënë dhënësit kryesorë të kujdesit shëndetësor dhe pacientët e tyre të mos dinë për një shkak të dukshëm të problemeve të performancës seksuale tek burrat e rinj. Kjo shërben industria e pornografisë, prodhuesit e barnave për përmirësimin seksual (dhe "udhëheqësit e tyre të mendimit" të paguar), si dhe duke u shërbyer prodhuesve të pajisjeve të implantit të penisit dhe pajisjeve të kirurgjisë për rivaskularizimin e penileve.

Mars, 2018, Falënderim cicërimat një kombinim e gënjeshtrave të saj të zakonshme në lidhje me "letrat kredenciale" dhe fshehurazi në konferenca, dhe rojet e saj të nevojshme:

Gënjeshtrat:

1) Falënderimi po gënjen për raportimin e Wilson në FBI. Falënderimet gjithashtu gënjyen në lidhje me raportimin e Alexander Rhodes:

2) Wilson nuk ka deklaruar kurrë se do të merrte pjesë në një konferencë ku po fliste Prause. Më shumë këtu: Tetor, 2016 - Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmëroi policinë e kampusit" se Gary Wilson mund të fluturojë për 2000 milje për të dëgjuar Prause thonë se varësia e pornografisë nuk është e vërtetë)

3) Prause u nis Quora për ngacmimin e Wilson: Mars 5, 2018: Lutuni përgjithmonë të ndaluar nga Quora për të ngacmuar Gary Wilson.

(Wilson u ndalua përfundimisht pasi disa emra të mëdhenj vazhduan të bënin raporte të rreme rreth Wilson). Për shembull, këtu janë dy përdoruesit kryesorë të Quora-s që thonë se qëllimi i tyre është që Wilson të ndalohet:

Përveç kësaj, posteri dhe moderatori kryesor i Quora-s punoi për 2 vjet për ta ndaluar Wilson - https://www.quora.com/profile/Franklin-Veaux (ai bëri disa raporte të rreme mbi Wilson, duke grumbulluar "prova" për ndalimin, ndërsa ai në të njëjtën kohë theu rregullat e Quora-s duke emëruar në mënyrë kronike Wilson në komentet e tij dhe duke shpifur Wilson).


Qershor, 2022 Prause poston edhe një herë një cicërimë plot gënjeshtra për Wilson në lidhje me ISSM. Siç u tregua më lart, Gary nuk gënjeu për prejardhjen e tij. Ai nuk ka gënjyer në gjykatë. Ajo është gënjeshtare.

Update: Ky seksion tani është pjesë e dy proceseve gjyqësore për shpifje dhe përshkruhet në këto deklarata betimi:Të tjerët - Shkurt, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Exodus Cry për mashtrim. Kërkon nga ndjekësit në Twitter të raportojnë jo-fitimprurëse tek Prokurori i Përgjithshëm i Misurit (për arsye false). Duket se ka redaktuar faqen Wikipedia të CEO.

Kjo duket të fillojë me Prause duke trolling filen e Twitter të trafikimit anti-seks, feminist radikal Laila Mickelwait, i cili është i lidhur me Eksodi Qaj. Përpjekjet e lavdërimit për të bindur sferën e Twitter-it që studimi i saj i ri i meditimit orgazmik prish çdo gjë dhe gjithçka që dikush mund të pretendojë në lidhje me efektet negative të pornografisë:

Ironia është se duket se Falënderimi mund të ketë mori interpretues pornografi si subjekte përmes grupit më interesant të industrisë së pornografisë, Koalicioni i Falas. Subjektet e marra nga FSC u përdorën gjoja për një studim që ajo u punësua për të kryer në mënyrë që të forconte interesat komerciale të i dëmtuar rëndëdhe “Meditim Orgasmik” shumë komercial skemë (e cila tani është duke u hetuar nga FBI) Për më tepër, ka të ngjarë që asnjë nga subjektet e Prause (të gjitha femrat) të mos ishin të varur nga pornografia. Përveç kësaj, forca e vetë-raportuar e orgazmës ndërsa masturbohet nga një djalë (ky është meditimi orgazmatik) nuk na tregon asgjë në lidhje me varësinë nga pornografia.

Ditën tjetër Ndizni sulmet trafikimi kundër seksit jofitimprurëse Exodus Cry. Falënderimet gënjehen në lidhje me pagën e CEO duke e quajtur atë "gjashtë shifra", kur ajo që cicëroi në Twitter tregon se është me të vërtetë një pagë me pesë shifra. Ky gabim i dukshëm nga një person i cili pretendon të jetë një statistikant ekspert.

Falënderimi kërkoji ndjekësve të saj "të kontaktojnë Prokurorin e Përgjithshëm për mashtrim". Si gjithmonë Prause kurrë nuk përshkruan të ashtuquajturën "mashtrim" të kryer në publik. Në fakt, Prause kurrë nuk ka ofruar një grimë dokumentacioni për të mbështetur pretendimet e saj kronike për mashtrim nga shumë viktima që ngacmon dhe shpif. Prashtë Falënderimi ai që po merret me mashtrim… si gjithmonë. (Raportimi i keq dhe i përdorimit të keq të procesit të Nicole Prause)

Pra pastaj i kerkon pasuesit e saj për të paraqitur ankesa të rreme kundër Exodus Cry. Edhe duke siguruar një lidhje për lehtësi.

Ditën tjetër ajo cicërimat përsëri. Qesharake se si Prause mbështet industrinë multi-miliardë dollarëshe të pornografisë ndërsa sulmon një organizatë të trafikimit anti-seks për pagimin e CEO-së së tyre një pagë të arsyeshme.

Ju e keni pyetur veten pse shumica e tweet-eve të një studiuesi përbëhen nga sulme shpifëse ndaj atyre që sugjerojnë se pornografia mund të ketë efekte negative. Për më shumë dokumentacion, shihni: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Në të njëjtën ditë (26 Shkurt 2019) që Prause postoi cicërimën pretenduar "CEO Nolon merr * shumë * mbi standardet jofitimprurëse nga dhurimet e dhëna"A perdorues i ri redaktuar individuale Faqja e Wikipedia në Benjamin Nolot që të përputhet me cicërimën e Prause. Redaktimi:

Si u shfaq redaktimi në faqen Wikipedia

Siç mund ta shihni, ky redaktim i vetmuar në të vetmin nga përdoruesi 67.129.129.52 (ndoshta një adresë e rremë IP)

Meqenëse Prause ka një histori shumë të gjatë të punësimit të xhepave të shumtë për të redaktuar faqet e Wikipedia, duhet shumë pak imagjinatë për të konstatuar identitetin e përdoruesit 67.129.129.52. Disa seksione të tjera që paraqesin kukulla çorape në Wikipedia të Prause:

Lutuni me më shumë gënjeshtra, duke akuzuar Laila për promovimin e ndjekjes dhe ngacmimeve seksuale

Realitet: Kam vite që nuk jam në Los Angeles. Prause nuk ofron asnjë dokumentacion për këtë pretendim, të cilin ajo filloi duke bërë publike në korrik, 2013 (disa ditë pas Unë kritikova studimin e saj për EEG) Importshtë e rëndësishme të theksohet se Prause filloi fushatën e saj "Gary Wilson është një stalker" menjëherë pasi botova kritika ime ndaj Steele et al., 2013, gjë që e ekspozoi atë si keqinterpretim të gjetjeve aktuale të Steele. Falënderimi krijoi pseudonime të shumta për të më shpifur, përfshirë këtë kanal në YouTube, GaryWilson Stalker (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur) Një pamje e ekranit nga kutia ime në YouTube nga 26 korrik 2013 zbulon bisedat e pandërprera kibernetike të Prause:

Pyetje: A kam vozitur 800 milje deri në Los Anxhelos në të njëjtën ditë kur kam botuar kritikën time të hollësishme për të qëndruar rreth UCLA, apo Prause filloi një fushatë të trilluar për t'u ndjekur fizikisht të nesërmen pas kritikës time? Dy padi për shpifje janë ngritur kundër Prause për garanci të ngjashme (Donald Hilton, MD & Themeluesi i Nofap Alexander Rhodes) Le të shkojmë në gjyq dhe të zbulojmë të vërtetën.

Përditësimet: Janar, 2020: Twitter RealYBOP (Prause) sulmon Laila Mickelwait në mbrojtje të nën-moshës së Pornhub duke kërkuar pornografi dhe mungesë të verifikimit të moshës.

---------Të tjerët - Nicole Prause dhe David Ley shkojnë në një tërbim kibernetik dhe shpifje në përgjigje të këtij artikulli në The Guardian: A është pornografi që i bën djemtë e rinj të pafuqishëm?

Prause dhe Ley u mërzitën sepse Artikulli Guardian portretizoi me saktësi ED të shkaktuar nga pornografia. Siç shpjegohet në këto faqe, Prause & Ley janë të fiksuar me zhbllokimin e PIED që kanë zhvilluar një Luftën 3-vjeçare kundër këtij dokumenti akademik, ndërsa njëkohësisht ngacmon dhe shpif për të rinjtë që janë shëruar nga mosfunksionimet seksuale të nxitura nga pornografia

Më në fund, është e rëndësishme të theksohet ai autor Nicole Prause ka marrëdhënie të ngushta me industrinë e pornos dhe është i fiksuar pas debitimit të PIED-it, pasi ka bërë një a Luftën 3-vjeçare kundër këtij dokumenti akademik, ndërsa ngacmon dhe shpif njëkohësisht të rinj që janë rikuperuar nga mosfunksionimet seksuale të nxitura nga pornografia. Shihni dokumentacionin: Gabe Deem #1, Gabe Deem #2, Alexander Rhodes #1, Alexander Rhodes #2, Alexander Rhodes #3, Kisha e Noes, Alexander Rhodes #4, Alexander Rhodes #5, Alexander Rhodes #6Alexander Rhodes #7, Alexander Rhodes #8, Alexander Rhodes #9, Alexander Rhodes #10Alex Rhodes # 11, Gabe Deem & Alex Rhodes së bashku # 12, Alexander Rhodes #13, Alexander Rhodes #14, Gabe Deem #4, Alexander Rhodes #15.

Përditësimet: David J Ley tani po paguhet nga industria e pornos për të promovuar faqet e tyre të internetit, ndërsa ai me zjarr mohon dëmet e pornos. Shiko -David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.

Prause tweets Dokumentat 3 (jo studime aktuale), ndërsa shpifja Alexander Rhodes of Nofap:

Prause cicërimat e njëjta gjë e pakuptimtë për autorin e artikullit, Amy Fleming. (Fleming përfundimisht e bën llogarinë e saj në Twitter private për shkak të ngacmimeve të vazhdueshme nga Prause dhe bashkëluftëtarëve të saj, të tillë si Brain Watson dhe David Ley)

Prause tweets përsëri, duke shtuar paketën e saj të zakonshme të gënjeshtrave në lidhje me Rhodes, duke përfshirë gënjeshtrën e saj se ajo ka raportuar Rhodes në FBI (shih - Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods):

Një tjetër cicëroj nga Prause, ngacmues gazetari Amy Fleming:

Të gjitha sa më sipër janë trillime, dhe një përpjekje e neveritshme për të keqinformuar publikun. Seksionet e mëposhtme kronikojnë historinë e gjatë të Prause dhe aleatit të David Ley për biseda kibernetike me Alexander Rhodes, përfshirë Prause gënjeshtra në lidhje me regjistrimin e raporteve të FBI-së mbi Gary Wilson dhe Alex Rhodes (dhe David Ley duke rithemeluar gënjeshtrat)

Në cicërimat e saj, Prause lidhej me 3 punime të dyshimta (jo studime aktuale). Dy letra janë propagandë e vetë Prause, të cilat tashmë janë shpërbërë gjerësisht. Gazeta e tretë është një copë hit në Nofap nga një student grad nga NZ. Këtu janë lidhjet e Prause, secila e ndjekur nga debunking:
1 - https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/sm2.58 (Prause & Pfaus, 2015). Përshkruar më lart në shumë vende. Kritikat:

2 - https://link.springer.com/article/10.1007/s10508-019-1397-6 - "Porno është për masturbim", nga Prause. Debunked këtu:

3 - https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/1363460717740248 - "'Unë dua që ajo fuqi të kthehet': Diskurset e maskulinitetit brenda një forumi abstinence të pornografisë në internet". Kjo lidhje shkon në një shkëmbim në lidhje me letrën midis Bart dhe Prause, në Psikologji Sot, ku Prause shpifi Alexander Rhodes. Ajo zbulon se Falënderimi është keqinterpretues i punimit:

Realitet:

David Ley bashkohet me Prause në ngacmimin e gazetarit me komente joprofesionale.

Brian Watson i diplomuar në Kinsey bashkohet me Ley & Prause në ngacmimin e drejtpërdrejtë të Kujdestar gazetari Amy Fleming. Watson gënjen se artikulli citoi NCOSE (nuk e bëri). Në këtë cicërimë, Watson vazhdon ngacmimin e tij.

Në realitet, Fleming citoi nga fjalimi i Alexander Rhodes dhënë në një ngjarje të NCOSE (qindra individë kanë dhënë biseda në NCOSE). Watson po përpiqet me lehtësi një ad hominem nga shoqata (në të vërtetë, Rhodes është ateist dhe politikisht liberal), sepse Watson nuk është në gjendje të trajtojë përmbajtjen e artikullit të Fleming.

Më shumë ngacmim nga Watson, i cili është i fiksuar me një bisedë NCOSE dhënë nga Rodos:

Jo, Kujdestar artikulli nuk "citoi" NCOSE. Ai citoi një fjali nga një bisedë e NCOSE nga Rhodes i cili është paraqitur në konferenca të shumta, në TV dhe radio, në podcast, dhe në mbi njëqind media të ndryshme.Mars, 2019: Falënderimi nxit gazetarin Jennings Brown (Redaktor i lartë dhe reporter në Gizmodo) për të shkruar një hit hit shpifës për Gary Wilson (ajo gjithashtu shpif për ish kolegun e UCLA Rory C. Reid)

Më 1 Mars 2019, gazetari Jennings Brown nga Gizmodo.com publikoi artikullin vijues: Doktori i Feksit të Falsifikuar, i Cili Mbledhi Mediat në Publikimin e Kërkimeve të Tij Bizare mbi Vetëvrasjen, Fisting-Basting, dhe Bestiality. Bëhej fjalë për një seksolog të famshëm relativisht të njohur i cili mashtroi publikun duke besuar se ai kishte marrë një MD dhe një PhD nga Shkolla Mjekësore e Harvardit (ai nuk kishte diploma të avancuara).

Artikulli i Jennings Brown paraqiti aleatin e Prause David Ley si një nga "ekspertët" e tij. David Ley postoi artikullin e Gizmodo në faqen e tij në Facebook. Nicole Prause dhe Tammy Ellis postoi komentet e mëposhtme nën postin e Ley, duke zbuluar se Prause i dërgoi "informacion" Gary Wilson gazetarit Jennings Brown (me shpresën se ai do të shkruante një hit-shpifës):

në atë artikuj shpifës, tweetsdhe Postimet Quora Prause ka deklaruar me vetëdije dhe gënjeshtër se Gary Wilson pretendonte të ishte "profesor në biologji" ose "neuroscientist", ose ndryshe "falsifikonte" kredencialet e tij. Këto seksione të 2 kanë ekspozuar tashmë pretendimet e Prause si gënjeshtra:

Shkurt, Gary ishte një instruktor adjunkt në Universitetin e Oregonit Jugor dhe mësoi anatominë, fiziologjinë dhe patologjinë njerëzore në vende të tjera. Edhe pse gazetarët dhe faqet e internetit të pakujdesshëm i kanë caktuar atij një koleksion të titujve gabim gjatë viteve (përfshirë një tani-defunct faqe në një faqe interneti që pirates shumë bisedime TEDx ku dikush mund të përshkruajë një folës pa i kontaktuar ata së pari) ai gjithmonë ka deklaruar se ai ka mësuar anatominë, patologjinë dhe fiziologjinë (YBOP Rreth nesh faqe). Ai nuk ka thënë kurrë se kishte një doktoraturë apo profesor.

Ky incident është vetëm një nga shumë që ekspozojnë Prause si manipulim të shtypit dhe agjencive qeverisëse për të shpifur dhe ngacmuar këdo me të cilin ajo nuk pajtohet. Falënderimi gjithashtu punëson a Firma PR të kontaktojë organet e medias si rrugë të trillimeve dhe sulmeve të saj personale.

SHËNIM: Prause gjithashtu i referohet kolegut të saj të UCLA, i cili thjesht ndodh të jetë Rory Reid PhD. Siç është dokumentuar në këtë seksion, Falënderimi (duke përdorur një pseudonim) vendosi disa komente shpifëse në faqen e rimëkëmbjes së pornografisë YourBrainRebalanced (5 dhjetor 2014), duke i nxitur lexuesit të raportojnë Rory Reid tek autoritetet e Kalifornisë. Siç e pamë në seksionet e mëparshme, Prause e bëri zakon të komentonte YBR duke përdorur pseudonime të ndryshme. I pari nga këto komente, nga TellTheTruth, përmbante 2 lidhje. Një lidhje shkoi në një PDF në Scribd me prova të supozuara që mbështesin pretendimet e TellTheTruth (Falënderimi përdor rregullisht pseudonime me 2-4 fjalë të mëdha si emër përdorues).

Çelësi # 1 - PDF përmbante të njëjtat dokumente të Rory Reid që Prause vendosi në llogarinë e saj në AmazonAWS dy vjet më vonë (duke konfirmuar Prause si TellTheTruth):

Çelësi # 2 - Jo shumë kohë pasi Prause (pasi "TellTheTruth") vendosi dokumentet e saj shpifëse në YBR, UCLA vendosi të mos rinovojë kontratën e saj. Nga ana tjetër, Rory Reid është ende në UCLA. Gjithashtu shih: Raportimi i keq dhe i përdorimit të keq të procesit të Nicole Prause.17 Mars 2019: Artikulli nga gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse (The Racquet) poston raport të rremë të policisë nga Nicole Prause

Kjo pjesë e gjerë ka të bëjë me një artikull të botuar në gazetën studentore të Universitetit të Wisconsin-Lacrosse: Raketë Heton: Luftoni drogën e re. Ky mars, 17th 2019 hit-copë, maskuar si gazetari investigative, në shënjestër Fight Lufta e Re. Në mënyrë të pashpjegueshme, ajo përmbante një seksion në lidhje me Gary Wilson, i cili paraqiste një raport të pabazë të 25 të prillit, 2018 Los Angeles, i paraqitur pothuajse një vit më parë dhe i furnizuar Raketë, nga Nicole Prause.

Në ditët pas botimit të Raketë pjesa e goditur, pjesa rreth Wilson u hoq së pari, pasuar nga heqja e gjithë artikullit. Ne japim sfond, detaje mbi raportin e raportit të rremë të policisë, dhe shkëmbimet e emaileve midis Wilson dhe Raketë dhe administratorët e Universitetit të Wisconsin. Lidhjet përkatëse:

Sfondi:

Që nga viti 2013 Nicole Prause ka proklamuar në mënyrë të përsëritur se ajo raportoi Gary Wilson në LAPD dhe UCLAP. Ky pohim shpifës u adresua në disa pjesë të dy faqeve të gjera që tregonin shpifjen dhe ngacmimin e Prause ndaj Gary Wilson dhe të tjerëve (faqe 1, faqe 2).

Faktet? Kanë kaluar mbi 6 vjet që nga fillimi i ngacmimeve të Prause, dhe Wilson nuk është kontaktuar kurrë nga një departament i zbatimit të ligjit. Prej kohësh Wilson supozonte se Prause, në fakt, kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabazuara (të cilat më pas nuk u morën parasysh), por doli se Prause po gënjente - përsëri. Në 2017 vonë një thirrje në Departamentin e Policisë Los Angeles dhe polici kampus UCLA nuk zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre në një Gary Wilson, as ndonjë raport të paraqitur nga një Nicole Prause.

Derisa departamentet e policisë nuk sigurojnë dokumentacion me shkrim që konfirmon ose mohon ekzistencën e një raporti (për secilin, por personin që i depoziton ato), FBI bën. Në fund të 2018, Wilson paraqiti një kërkesë për Lirinë e Informacionit me FBI dhe FBI konfirmoi se Prause ishte gënjyer: asnjë raport nuk ishte paraqitur kurrë në Wilson. Shihni këtë seksion për kërkesën e FOIA dhe dokumentacionin tjetër që ekspozon Prause si një gënjeshtar: Nëntor, 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse. 

Si pjesë e fushatës së saj të plotë pro-porn, Prause ka akuzuar publikisht pothuajse të gjithë ata që kanë folur në lidhje me rreziqet e pornografisë në internet të veprave të rënda dhe krimeve - të gjitha pa një provë objektive. Kështu, ajo ka gënjyer në mënyrë të përsëritur për raportimin e të tjerëve në organet drejtuese, policinë dhe gjithashtu FBI.

Për shembull, Paruse përfundoi saj thashetheme Twitter kundër Nofap dhe Alexander Rhodes nga tweeting atë ajo kishte raportuar Rodos në FBI për të qenë "cyberstalker". (Shih: Tetor, 2018: Prape tweets se ajo ka raportuar "serial misogynist" Alexander Rhodes në FBI) Rhodes, si Wilson, paraqiti një kërkesë për FOIA në FBI. Ashtu si veproi me Wilson, FBI konfirmoi se Prause kishte gënjyer në lidhje me paraqitjen e një raporti të FBI mbi Alexander Rhodes (për mbrojtjen e tij kundër fiksuesit të Prause, dhe dyshimisht këmbëngulës, shpifje). Për dokumentacionin shiko: Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods.

Në përgjigje të Kapitulli i Universitetit të Wisconsin-La Crosse të CRU (Campus Crusade for Christ) që pret Luftoni drogën e re, Samantha Strooza botoi të sajën e parë FTND hit-piece: Pikëpamja: Luftoni drogën e re, çfarë po luftoni? Stroozas përdori gabime të shumta logjike në një përpjekje për të diskredituar FTND. Megjithatë, ajo nuk arriti të citonte një letër të vetme të vlerësuar nga kolegët për të mbështetur "mendime" të ndryshme.

Nuk është për t'u habitur që "eksperti" i saj ishte jo-akademik David Ley, i cili gënjeu kur pretendoi se FTND nuk mbështetet në hulumtime të vlerësuara nga kolegët. (Stroozas zgjodhi të mos kontrollonte me të vërtetë Ley.) "Burimi" tjetër shkencor ishte a 500-fjala Salt lake Tribune op-ed nga katër terapistët mormonë të pakënaqur, të cilat u debuan tërësisht nga kjo përgjigje: Të rinjtë: nxënësit e Utah-s kanë nevojë për seks të vërtetë dhe 'luftojnë drogën e re' (2016). Mitshtë hequr nga përgjigjja, pohimi i qeshur i terapistëve se masturbimi në pornografi nuk është neurologjikisht i ndryshëm nga shikimi i futbollit. Kjo Nicole Prause-pjellë pikë folur, e cila e ekspozon injorancën e saj në neuroscience, është hedhur poshtë në këtë artikull të bazuar në prova: Korrigjimi i keqkuptimeve në lidhje me neurosciencën dhe sjelljet problematike seksuale (2017) nga Don Hilton, MD.

I zhgënjyer nga pjesa propagandistike e njëanshme, në fakt e pasaktë e Stroozas, Wilson u angazhua Raketë on ky thread Twitter, me disa cicërima që lidhen me qindra studime dhe rishikime të literaturës që falsifikojnë pretendimet e paraqitura në artikull. Strooazs u përgjigj me tre tweets jo-thelbësore, dhe Wilson u përgjigj:

Të ballafaquar me prova të shumta empirike, redaktorët e studentëve Karley Betzler dhe Samantha Stroozas bllokuan Wilson në Twitter. Kjo ishte një ngjarje kritike pasi Betzler dhe Stroozas më vonë ishin autori i artikullit "hetimor" të 17 Marsit, duke e përdorur atë si një mjet për hakmarrje kundër Wilson.

Artikulli i 17 Marsit Betzler & Stroozas Fight The New Drug përmban një raport mashtrues të policisë nga Nicole Prause.

Siç u tha, artikulli i Karley Betzler dhe Samantha Stroozas ("Heton Racquet: Luftoni Drogën e Re ”) ishte aq e ashpër që zyrtarët e Universitetit të Wisconsin detyruan redaktorët e studentëve të hiqnin çdo përmendje të Wilson, dhe, pak ditë më vonë, të fshinin të gjithë artikullin.

Ashtu si hiti i parë i Stroozas, artikulli i 7 Marsit ishte i lirë nga citime ose deklarata të vlerësuara nga kolegët nga akademikët. Në vend të kësaj, ai paraqiti tre jo-akademikë të cilët rregullisht bashkohen në mediat sociale për të ngacmuar dhe shpifur të dy Wilson & Fight the New Drug: Nicole Prause, David Ley dhe Daniel Burgess. Këto lidhje japin shembuj të Prause, Ley dhe Burgess që përfshihen në shpifje të provueshme dhe ngacmim të synuar të FTND dhe Wilson:

Kështu që nuk është për t'u habitur që hiti i Betzler & Stroozas ishte pak më shumë se kalldrëmi së bashku me postimet në internet Prause / Ley / Burgess dhe komentet në Facebook të ndërthurura me rrëfimin e marrë nga ky artikull 2015 Daily Beast nga një tjetër "ish-Mormon". Të gjitha shenjat tregojnë për Betzler dhe Stroozas që regurgitojnë çdo gjë që mobilohet me Prause / Ley / Burgess.

Në hakmarrje të dukshme për komentet e Twitter të Wilson në shkurt, Betzler & Stroozas krijuan një seksion në lidhje me Wilson, i cili paraqiti një raport të pabazë të 25 prillit 2018 (dmth, një vit më parë) i paraqitur raporti i policisë së Los Anxhelosit dhe i furnizuar Raketë, by Nicole Prause. (Foto nga seksioni dhe raporti i policisë në të djathtë.)

Arsyetimi i supozuar editorial për shpifjen e Wilsonit ishte një email me dashje që u dërgua Kapitulli i Cru i UWL. Prause i tha Cru se ata ishin "nxitjen e ngacmimeve seksuale në përzgjedhjen tuaj të luftës kundër drogës së re për një prezantim."Falënderimi vazhdon për të shpifur Wilson, duke shfaqur shqetësime ("Unë kam qenë vetëm floored") Ai FTND përmbante disa lidhje me www.yourbrainonporn.com, të drejtuar nga Gary Wilson. Falënderimi i thotë Cru se "FTND është duke promovuar një person që po vret dhe kërcënon shkencëtarët. Ashtu, kjo nuk është një shaka".

Në të vërtetë kjo është shaka, një shaka e keqe. Sepse Prause është autori i krimit, jo viktima këtu. Këto faqe të gjera (1, 2, 3, 4, 5) dokumenton qindra incidente ku Prause ka hedhur poshtë dhe keqtrajtuar Wilson dhe shumë të tjerë, duke përfshirë luftën kundër drogës së re, hulumtuesit, mjekët, terapistët, psikologët, kolegët nga shkalla e saj e shkurtër në UCLA, një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, TIME redaktor i revistës, disa profesorë, IITAP, SASH, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi.

A ka dhënë Prause ndonjë dokumentacion për pohimet e saj false? Jo A e pyetën Betzler apo Stroozas Wilson ose FTND për pretendimet e dyshuara të Prause? Jo Betzler apo Stroozas u shqetësuan edhe për të bërë një kërkim në Google? Me sa duket jo, pasi dy të parët Google kthehet për "Gary Wilson Nicole Prause" janë dy nga katër faqet kryesore që dokumentojnë ngacmimin dhe shpifjen e Prause ndaj Wilson dhe të tjerëve (përfshirë FTND):

Të dy "gazetarët hulumtues" nuk ishin munduar të hetonin.

Raporti i pabazë i policisë i Prause nuk ka raportuar ndonjë krim, përfshirë "kërcënimin"

Siç u shpjegua, Prause kishte pohuar që nga viti 2013 se "një raport i policisë është paraqitur”Në Gary Wilson. Sidoqoftë, policia nuk u shqetësua kurrë të kontaktojë Wilson, dhe a telefononi në 2017 policisë së Los Anxhelosit dhe policisë së kampusit UCLA nuk zbuluan një raport të tillë në sistemet e tyre. Kjo nuk ishte e habitshme pasi Prause është një gënjeshtar patologjik dhe paraqitja e një raporti të rrejshëm të policisë është një krim.

Ndoshta e motivuar nga YBOP duke ekspozuar gënjeshtrat e saj, Prause ngriti me guxim raportin e saj të çuditshëm të policisë në 25 Prill 2018 - gati një vit më parë Raketë e publikoi atë. Wilson nuk ishte në dijeni të raportit dashakeq derisa Betzler & Stroozas postuan një faqe të tij në hitin e tyre të 17 Marsit. Në një shembull klasik të gazetarisë së verdhë Betzler & Stroozas e karakterizoi keq atë si një "raport ndjekës të paraqitur nga Dr. Nicole Prause". Nuk ishte një raport ndjekës pasi Prause kurrë nuk deklaroi se Wilson ishte në Los Angeles, duke e ndjekur atë. As nuk ishte një raport i bisedës kibernetike pasi seksioni "Veprimet e të Dyshuarve" përmbante dy incidente që nuk ishin as ndjekje as krim. Një pamje nga ekrani i dy "krimeve" të pretenduara:

Çfarë pohon Prause, e ndjekur nga realiteti:

“I dyshuari postoi emrin e viktimës dhe fotografinë në faqen e tij të internetit. I dyshuari nuk pranoi të hiqte fotografitë. "

Ndërsa pamjet në ekran të tweets shpifëse të Prause dhe emri i saj shfaqen në YBOP, ky nuk është një krim. Përkundrazi, faqet me pamje nga ekrani që paraqesin ngacmimin e saj të vazhdueshëm (1, 2, 3, 4, 5) po dokumentojnë keqbërjet e saj: shpifje dhe biseda kibernetike. Si dokumentuar këtu, Prause është përpjekur të fshehë sjelljen e saj të egër duke paraqitur 3 ngritje të padrejta dhe të pasuksesshme të DMCA për të hequr fotografitë e tweet-eve të saj inkriminuese.

Për ata që nuk mund ta dinë, DMCA qëndron Digital Millennium Copyright Act. Një njoftim për marrjen e DMCA-së përdoret për të hequr materialet e mbrojtura nga një faqe interneti. Prause paraqiti një DMCA marrë-poshtë si një mënyrë backdoor për të ketë këtë faqe chronicling ngacmimin e saj dhe shpifje hequr ose gutted. Prause është duke pretenduar se screenshots e tweets e saj shpifëse janë copyright materiale. Tweets në përgjithësi nuk janë të drejtën e autorit, dhe nuk janë.

“I dyshuari udhëtoi për në Gjermani për në konferencën e viktimave. I dyshuari nuk ishte i ftuar. "

Përveç faktit që pjesëmarrja në një konferencë nuk është krim, Falënderimi gënjen.

Trueshtë e vërtetë që Wilson udhëtoi në Gjermani dhe mori pjesë në Konferencën e 5-të Ndërkombëtare mbi Varësitë e Sjelljes, e cila u zhvillua nga 23-25 ​​Prill (vini re se Prause paraqiti raportin e saj të policisë më 25 Prill). Pjesa e pavërtetë është se Prause nuk kishte ndërmend të merrte pjesë në konferencën e ICBA në Gjermani. Prause kurrë nuk ka marrë pjesë ose nuk ka dhënë një prezantim në një konferencë të ICBA. Prause nuk beson në vese të sjelljes. Gjatë gjithë karrierës së saj Prause ka zhvilloi një luftë kundër konceptit të varësisë së sjelljes, veçanërisht seksi dhe pornografi varësisë. Ajo është një "mohuese e varësisë".

Nuk ka shembull më të mirë të kësaj sesa Prause që kalon 4 vitet e fundit duke postuar me fiksim në seksionin e komenteve të draftit beta të ICD-11, për Seksioni i çrregullimit të sjelljes seksuale të pështirë (CSBD) - Diagnoza e re e Organizatës Botërore të Shëndetësisë e përshtatshme për diagnostikimin e varësisë nga pornografia. Prause postoi rreth 40 komente, më shumë se të gjithë së bashku, duke bërë të pamundurën për të parandaluar diagnozën CSBD që të mos e futte atë në manualin përfundimtar (nuk mund t'i lexoni komentet nëse nuk krijoni një emër përdoruesi). Përpjekja e saj dështoi, pasi “Çrregullimi i Sjelljes Sjellore Kompulsive "është planifikuar për përfshirje në ICD-11.

Nuk ka asnjë mënyrë në ferr që Prause do të marrë pjesë në ICBA pasi ajo do të kandidojë në disa anëtarë të grupit të punës ICD-11 CSBD dhe studiues të tjerë të tjerë që botojnë studime me cilësi të lartë që mbështesin modelin e varësisë nga pornografia. Në fakt, disa studiues të emrave të mëdhenj të cilët kanë kritikuar zyrtarisht studimet me EEG të meta të Prause dhe ishin planifikuar të paraqesin (d.m.th. Valerie Voon, Marc Potenza, Matuesz Gola, Matthias Brand, Christian Laier). Thënë thjesht, Prause do të ishte rrethuar nga shumë prej njerëzve që ajo keqardhje dhe sulme në mediat sociale dhe prapaskenat (lidhje me këto kritika të studiuesve të dy studimeve të Prause EEG: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8). Shumë nga këta studiues janë shumë të vetëdijshëm për sjelljen e vazhdueshme joprofesionale të Prause dhe makinacionet prapa skenës.

Atëherë kemi të qartë: nuk ka asnjë mundësi që Prause të ketë ditur paraprakisht që Gary Wilson po merrte pjesë në konferencën e ICBA. Siç u përmend, Prause paraqiti raportin e saj të policisë më 25 prill, ditën e fundit të konferencës së ICBA. Kjo do të thotë që Preuse u tha për pjesëmarrjen e Wilson nga një tjetër pjesëmarrës në konferencë (ish-kolegu / shok i dhomës së Prause-së gjithashtu mori pjesë).

Duke ecur përpara, pjesa e dytë e raportit të policisë Prause është po aq faktikisht e pasaktë, por akoma e qeshur:

Edhe pse Prause nuk pretendoi kurrë që Wilson ishte parë në LA, ajo e përshkruan "çuditshmërinë personale" të tij si "të veshur me thes gjumi" dhe armën e tij të zgjedhur si një "triko me mëngë të gjata (sic)". Tingëllon si një skitë SNL. Shtë e vështirë të mos imagjinosh që oficeri i policisë të kafshojë buzët, duke u përpjekur të mos shpërthejë, ndërsa ajo shënon gropën e Prause. Në çdo rast, Gary Wilson nuk ka qenë në Los Anxhelos ose në një thes gjumi prej vitesh.

Përveç përshkrimit të gabuar të veshjes së tij, përshkrimi i Prause i Wilson përmban pasaktësi të shumta: ai nuk është 65 vjeç, as 5'6 ″, as 120 paund.

A e kontrolluan faktin Betzler & Stroozas një fjalë të vetme në raportin fals të policisë të Prause. Sigurisht që jo. Ata kishin një axhendë për të përmbushur.

Shkëmbimet në mes të Gary Wilson dhe Betzler, Stroozas, përfaqësuesit e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse

Riprodhuar më poshtë janë postat elektronike të shkëmbyera midis Gary Wilson dhe Betzler & Stroozas ose përfaqësuesve të Universitetit të Wisconsin. Janë dhënë komente përkatëse. Shënim: Wilson dyshoi se Betzler & Stroozas po përcillnin postat elektronike te David Ley dhe Nicole Prause. Kjo u konfirmua në postën elektronike të fundit dhe në cicërimat e David Ley Raketë artikulli duke u fshirë, para të gjitha palët u njoftuan.

Emaili fillestar i Gary Wilson për kryeredaktorin Betzler dhe këshilltarin, kancelarin dhe zëvendëskancelarin e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse (e Diel, 17 Mars):

Nga: Gary Wilson
Dërguar: E diele, Mars 17, 2019 3: 43 PM
për: Noah Finco; Karley Betzler
Cc: [email mbrojtur]; Joe Gow; Bob Hetzel
Subject: Neni në Raquet përmban një raport të rrejshëm të policisë që më emëron

I nderuar redaktor,

Re: Raketë Heton: Luftoni drogën e re

Unë u alarmua për të lexuar në artikullin e mësipërm se një raport i policisë së rreme mund të jetë paraqitur në lidhje me mua me LAPD. Unë kurrë nuk kam dëgjuar asgjë për një raport të tillë, gjë që më bën të dyshoj se është ngritur në të vërtetë. A keni ndonjë dëshmi që sugjeron se ishte? Supozimi im është se Nicole Prause është shumë i zgjuar për të humbur burimet e policisë duke paraqitur një raport të rremë si ky, pasi ky është një krim.

Nga ana tjetër, nëse Prause e ka paraqitur këtë raport, asgjë në të nuk është e vërtetë. Policia me sa duket nuk besonte se raporti ishte me vlerë të hetojë (datë 4-22-18). Sigurisht që nuk kam dëgjuar asgjë për këtë.

Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se Prause ka qenë për mua me vite ngacmues (dhe shumë të tjerë që ngrenë shqetësime rreth rreziqeve të mbingarkesës së pornografisë në internet). Ajo ka bërë shumë kërkesa të rreme për të më njoftuar në polici dhe FBI, si dhe duke pretenduar se ajo ka një "mënyrë pa kontakt" kundër meje. Shiko:

Të shqetësuar nga raporte të tilla, të cilat e dija vetëm për fushatën e vazhdueshme të mediave shpifëse të Prause, i telefonoja LAPD disa vjet më parë. Ata shpjeguan se nuk japin dëshmi formale që nuk janë paraqitur raporte, por gruaja me të cilën fola me ka marrë për mua dhe më siguroi se asnjë raport nuk ekzistonte. Përsëri, në qoftë se kjo përpjekje e fundit për pjesën Prause është paraqitur vërtet, unë besoj se deri tani do të kisha dëgjuar nga LAPD.

FBI ishte më i afërt kur kontrolloja me ta. Në përgjigje të kërkesës time të FOIA, ata më siguruan se asnjë raport nuk është paraqitur për mua me FBI-në. Shiko: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause përreth pohimeve shpifëse.

Ndërsa unë kurrë nuk kam ndjekur Prause ose nuk kam marrë pjesë në asnjë konferencë ku ajo ishte e pranishme, nuk ka asnjë mënyrë që kjo të jetë një raport legjitim. Mirësi hiqni raportin nga publikimi juaj, kështu që nuk duhet të bëj veprime ligjore.

Nëse dëshironi të bëni një gazetari serioze hetimore, unë do t'ju sugjeroj të filloni me lidhjet e mësipërme, dhe ta konsideroni këtë: