Ngacmimi dhe shpifja joetike e Nicole Prause për Gary Wilson & Të tjerët (Faqe 3)

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Hyrje (siç duket në Faqja #1)

Këshilltari ligjor na këshilloi të krijonim këto faqe, të cilat dokumentojnë fushatën e gjerë të Nicole Prause që synon ata që tregojnë dëmet e mundshme të përdorimit të pornografisë ose çështje në industrinë e pornografisë. "Drita e diellit" mbron komunitetin Ngacmimet e lavdëruara duke ruajtur fakte dhe duke i lejuar vizitorët dhe gazetarët të kuptojnë të vërtetën për veten e tyre. Në të vërtetë, këto faqe janë cituar tashmë në a çështja e shpifjes kundër Prause:
"Një histori jashtëzakonisht e detajuar dhe e dokumentuar mirë e të pandehurit me llogari nga dhjetëra viktima / shënjestra të saj që datojnë nga viti 2013 deri më tani, e cila përfshin mbi dy mijë faqe dokumente dhe prova, është në dispozicion në https://bit.ly/32KOa3q".

Nicole Prause është angazhuar në një ortek të vërtetë pretendimesh false, shpifjesh, raportimesh keqdashëse, ngacmimesh të shënjestruara, procesesh gjyqësore të pabazuara dhe kërcënimesh gjyqësore. Këto faqe dokumentojnë shumë nga taktikat e saj të shpifjeve, megjithëse disa incidente nuk janë përfshirë sepse objektivat kanë frikë nga hakmarrja e mëtejshme nga ana e saj (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4faqe 5, Faqja 6).

Unë (Gary Wilson) jam mbase objektivi i saj i preferuar, por ajo gjithashtu ka synuar studiues, mjekë mjekësorë, terapistë, psikologë, kolegë nga koha e shkurtër e saj në UCLA, një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, një TIME redaktor reviste, disa profesorë, IITAP, SASH, Fight The New Drug, TraffickingHub, Exodus Cry, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. Këto incidente etiketohen "TTH TJERT". Incidencat e dokumentuara janë rregulluar afërsisht në rend kronologjik.

Në lidhje me mua, në fillim ajo pretendoi në mënyrë të gabuar se unë isha subjekt i një urdhri "pa kontakt". Ajo për herë të parë më akuzoi në mënyrë të rreme për ndjekje në 2013 kur ajo dhe David Ley filluan të shënjestrojnë faqen time në internet me postimin e tyre në blog PT, "Brain juaj në Porno - Kjo nuk është Addictive" Kur sfidova disa nga pretendimet e tyre të rreme, Falënderimi u përpoq të më frikësonte për të hequr përgjigjen time nga duke me akuzuar per ndjekje.

Që atëherë, ajo e ka armatosur në mënyrë rutinore këtë akuzë kundër shumë personave, të zbukuruar me akuza të rreme për "kërcënime me vdekje", me sa duket për të shtypur ekspozimin e paragjykimit të saj dhe veprimtarisë dashakeqe. Me fjalë të tjera, rrëfimi i saj i viktimave është përshkallëzuar me kalimin e viteve, ashtu si dhe ngacmimet e saj.

Në fund të vitit 2020, ajo papritmas filloi të pretendonte se ishte sulmuar seksualisht në 2019, dhe se unë isha në mënyrë misterioze përgjegjëse. Ajo në mënyrë të rreme pretendon se unë postova adresën e saj në YBOP dhe kjo çoi që ajo të rrëmbehej në rrugë nga një djalë i ri me një skateboard. Ajo nuk ka ofruar ndonjë provë objektive se unë e kam postuar adresën e saj fizike ose e kishte kapur.

Ironia është se Prause nuk e kishte mendjen ta zbulonte të vërtetën shtëpi me drejto kur ajo paraqiti falimentimin për të shmangur pagimin e mua rreth 40K $ fees në tarifat e avokatit pas vendimi SLAPP gjykata më dha (shih "Çështjet ligjore" më poshtë). Ajo ishte e bindur se nuk do ta zbuloja kurrë (dhe nuk kam interes ta bëj këtë) - gjë që tregon se sa absurde janë pretendimet e saj që unë dua ta vë në rrezik. Rastësisht, në paraqitjen e saj të falimentimit ajo u betua se ka jetonte në të njëjtën adresë për më shumë se 3 vjet. Megjithatë, ajo në të njëjtën kohë ka pretenduar vazhdimisht (gënjyer) se ka lëvizur shumë herë për t’iu shmangur ndjekësve të saj (inekzistentë). Çdo gjë për të ushqyer mitin e persekutimi i saj i trilluar!

Thjesht për ta sqaruar, unë kurrë nuk kam inkurajuar askënd të ngacmojë Falënderimet. As nuk kam parë ndonjë provë që dikush që e njoh e ka ngacmuar ose e ka vendosur atë në rrezik. Ajo e ka zakon furnizimi i "provave" të trilluara që në të vërtetë nuk i vërteton pretendimet e saj. Për shembull, ajo e trajton atë raporte të rreme për zbatimin e ligjit, secila Letra C&D duke akuzuar njerëzit për gjëra që nuk kanë bërë, pamjet e saj të parëndësishme të ekranit dhe atë konfederatë'deklarata të palindura si provë, megjithëse asnjë nuk ofron prova të bazuara në fakte për të mbështetur pretendimet e saj.

Vlen të përmendet se gazetarja kanadeze investigative Diana Davison e cila ishte autore Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Prause, bisedoi me të në rekord për gati një javë. Në komentet publike nën një video të lidhur Komentoi Davison"Prause më tha shumë gjëra, por asnjë nga "provat" e saj në të vërtetë nuk i mbështeste pretendimet e saj. Në çdo rast, provat përmbysën se kush ishte agresori. Ajo në thelb akuzon të tjerët për gjërat e sakta që ajo vetë bëri. Kam dërguar me email me të, në regjistër, për gati një javë" Në një koment të dytë Tha Davison"Kur thashë se kalova dy javë duke studiuar këtë, kjo do të thotë që lexova çdo dokument gjyqësor dhe çdo dokument të lidhur dhe kalova një javë duke dërguar email me Prause, e cila më preu pasi fillova të kërkoja prova të ngacmimit."Falënderimi u përgjigj nga duke kërcënuar të padisë si Davison ashtu edhe Mijëvjeçari i Postës, megjithëse ajo nuk e ndoqi të gjithë.

Ceshtjet juridike

Edhe pse Prause dhe bashkëshortët e saj punojnë shumë për ta pikturuar atë si viktimë, ajo në të vërtetë, agresori, si në mediat sociale ashtu edhe në çështjet juridike. Në gjykatë, kjo nuk ka funksionuar mirë për të. Kjo faqe dokumenton të ndryshme fitoret ligjore mbi Falënderimet, dy prej të cilave më përfshinë mua. Unë do t'i përmbledh ato.

Në fillim të vitit 2020, Prause u përpoq të forconte fushatën e saj të viktimave të vetë-ndërtuar duke paraqitur një kërkesë pa bazë urdhri ndalimi kundër meje. Në paraqitjet e saj të mbushura me gënjeshtra, Prause shkoi aq larg sa të bënte shpif dhe bëj djalin tim. Gjykata e refuzoi kërkesën e saj në gusht, 2020. Gjyqtari gjithashtu dhënë SLAPP tim (“Procesi Strategjik Kundër Pjesëmarrjes Publike”) mocioni. Kjo do të thotë që ai vendosi që procedimi joserioz juridik i Prause ishte një përpjekje e paligjshme për të shtypur të drejtat e mia të fjalës së lirë.

Me pak fjalë, pretendimet e saj për viktimë nuk mund të provoheshin. Në fakt, në seancë shumica e provave të saj u hodhën si "thashetheme", "supozuese", "të parëndësishme" etj. Një javë para seancës, Prause shkoi në Twitter në njoftoni në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të tërbuar të më ngacmojnë. Pak para seancës, avokati i saj u përpoq të jepte dorëheqjen sepse ajo e kishte kërcënuar atë me veprim ligjor kur ai nuk do të merrej me sjellje joetike. Njoftim për shtyp

Tjetra, ajo ngriti një padi për shpifje kundër meje në Oregon. Në janar, 2021, gjykata gjeti që Prause nuk e kishte bërë çështjen e saj dhe më dha kosto dhe një gjobë (të cilën Prause nuk ka pranuar ta paguajë). Njoftim për shtyp.

Rastësisht, Prause nuk ka paguar asnjërin prej gjykimeve që kam fituar. Në vend të kësaj, ajo ka zgjedhur një fushatë publike për të shpifur dhe kërcënuar mua - sikur të jem keqbërës në vend të vetvetes. Ajo gjithashtu ka publikisht mohoi se ajo humbi njërën nga procedurat ligjore të mësipërme. Mahnitëse.

Si një mënjanë, në fillim të vitit 2019 Prause paraqiti një deklaratë të rremë tek autoritetet e Markës tregtare të SHBA kur ajo aplikuar për të kapur markat e mia të zakonshme të ligjit, duke pretenduar se ajo nuk njihte askënd që kishte të drejtë të përdorte my URL dhe markat tregtare. Me anë të kësaj skeme, ajo kërkoi të fitonte të drejta ekskluzive ligjore në URL-në time të përcaktuar mirë. Kjo ishte një përpjekje transparente për të censuruar tërë faqen time. Detaje. Shtë e qartë, është absurde të portretizosh Prause si një viktimë, duke pasur parasysh një fushatë dashakeqe si kjo.

Pas shumë orësh avokati, kam marrë edhe regjistrimet e mia zyrtare të markave tregtare URL-ja e lidhur shkelëse, RealYourBrainOnPorn.com. Llogaria e lidhur Twitter @BrainOnPorn ndërkohë zhvilloi një mbretërim terrori për 18 muaj. @BrainOnPorn e ushtroi të vetën zëri i supozuar "kolektiv" për të cicërimë më shumë se 1,000 deklarata shpifëse dhe dashakeqe (deri në 170 cicërima në ditë!) për këdo me të cilin Prause nuk ishte dakord. Prause ka mohuar përfshirjen, por vëzhgimi i thjeshtë, korrespondenca nga personeli i RealYBOP, raporti i WIPO dhe prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të llogarive dhe URL-ve të mediave sociale të RealYBOP (prova këtu).

Tri palë të ndara kanë ngritur padi shpifjeje ndaj Prause për fushatat e saj të pavërteta, shkatërruese të jetës: Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Distriktin Perëndimor të Teksasit San Antonio Division, Çështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG; Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Rrethin Perëndimor të Pensilvanisë, Çështja Nr. 2: 19-cv-01366, dhe Aaron M. Minc, Esq kundër Melissa A. Farmer dhe Nicole R. Prause, Nr. I çështjes: CV-20-937026 në Cuyahoga County, Ohio. (Duket se Farmer ka rënë dakord për një zgjidhje, e cila do të lërë Prause si të pandehurin e vetëm. Pa dyshim që zgjidhja përfshinte një pagesë nga kompania e sigurimeve të Farmerit. Në një deklaratë betimi të datës 8 Prill 2021, Farmer pranoi keqbërjen e saj në retweeting gënjeshtrat e Prause [PDF i tërheqjes] Prause ka deklaruar që kompania e saj e sigurimeve nuk ka pranuar ta mbulojë atë për padinë e Minc kundër saj, kështu që ajo mund të lihet drejtpërdrejt përgjegjëse për çdo pasojë financiare edhe në atë padi. Ajo ende i detyrohet Wilsonit me respekt për fitoren e tij kundër saj.)

2 rastet e para u zgjidhën në fillim të vitit 2021. Megjithëse kushtet nuk u bënë të ditura, është e arsyeshme të spekulohet se shlyerjet u bënë të mundshme nga pagesa të konsiderueshme nga transportuesi i sigurimeve të Prause (dokumentet e gjykatës zbulojnë se fondet u transferuan tek paditësit). E treta dhe procesi gjyqësor më i fundit për shpifje padia është duke vazhduar në Ohajo. Në atë rast, një koleg i Prause i cili ribotoi cicërimat shpifëse të Prause është një i pandehur dhe tani trishtueshëm i ekspozuar ndaj përgjegjësisë për bashkimin verbërisht në tërbim.

Vlen të përmendet se vetë Prause ka një rekord në rritje si një palë ndërgjyqëse e bezdisshme. Në vitin e fundit apo më shumë, ajo ka paraqitur më shumë se gjysmë duzine padi të vogla pretendimesh, dhe, para kësaj, disa 40 raporte me qëllim të keq kundër dhjetëra njerëzve dhe organizatave (megjithatë, Prause kurrë nuk ka mbizotëruar në ndonjë proces gjyqësor dhe të gjitha raportet e saj mashtruese u hodhën poshtë). Prause ka një histori të gjatë, të vendosur mirë, të përpjekjes për të heshtur dhe përçmuar këdo me të cilin nuk pajtohet duke trilluar pretendime të viktimizimit të saj.

Pezullime të shumta të mediave sociale

Në Tetor, 2015 llogaria origjinale e Prause në Twitter @NicolePrause u pezullua përgjithmonë për sjellje të pahijshme.

Në Mars, 2018, Prause's Llogaria e kuorës u ndalua për postimin dhe paraqitjen e gabuar të informacionit personal.

Në tetor, 2020 llogaria @BrainOnPorn Twitter, të cilën Prause duket se e ka menaxhuar, u pezullua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime të synuara.

Në Mars, 2021, llogaria e saj e dytë personale në Twitter, @NicoleRPrause u pezullua përkohësisht për të bërë "kërcënime të dhunshme".

Unë dyshoj se Prause ishte prapa dy llogarive të tjera të zhdukura në Twitter: @ KorrigjimiWils1 dhe llogaria e saj e parë e industrisë pornografike @PornHelps.

Media dhe të tjerët janë dëmtuar nga gënjeshtrat e Prause

Media britanike Lajme Scram doli nga biznesi pasi iu desh të paguante dëme të konsiderueshme sepse kishte gënjeshtrat shpifëse të Prausit të shtypura. Unë e kam dëgjuar atë VICE iu nënshtrua një pretendimi të ngjashëm shpifje dhe iu desh të hiqte informacione të rreme të siguruar nga Prause, duke shkaktuar kosto të konsiderueshme ligjore. Unë e di nga dora e parë që MEL revista propozoi një seri tregimesh në lidhje me kapuçin e saj të pretenduar. Megjithatë, pas hetimit të mëtejshëm, MEL nuk pranoi të shtypte gënjeshtrat e Prause - dhe revista shpejt pezulloi botimin tërësisht. Përballë veprimeve ligjore, Beast Daily tërhoqi pretendimet e paprovuara të Prause kundër individëve të veçantë. Së fundmi, gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse u detyrua të hiqte një artikull "hetimor" duke shfaqur gënjeshtrat e Dr. Prause për mua (ishte i përfshirë këshilltari i përgjithshëm i U).

Prause-së marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë

Le të fillojmë me përkufizimin e një "shill":

Shill… është një person i cili ndihmon publikisht ose i jep besueshmëri një personi ose organizate pa zbuluar se ata kanë një marrëdhënie të ngushtë me personin ose organizatën. … Shills mund të përdoren nga shitësit dhe fushatat profesionale të marketingut.

Duke mbajtur parasysh përkufizimin e mësipërm, merrni parasysh këto shumë shembuj. Falënderimi është padyshim pro-porn, duke shfaqur një mendje e vetme kjo është e jashtëzakonshme në një shkencëtar, duke qenë se shkencëtarët zakonisht ruajnë me xhelozi paanësinë e tyre.

Tre llogari në Twitter - të vetat @NicoleRPrause llogari si dhe pezulluar @BrainOnPorn @PornHelps (2 të fundit, nga të cilat duket se Falënderimi menaxhonte) - mbështesin vazhdimisht, ose mbështeti industrinë e pornografisë dhe sulmoi kritikët e saj.

Prause gjithashtu duket se ka krijuar 50+ Çorape Wikipedia (deri më tani) për të forcuar interesat e industrisë dhe për të diskredituar kritikët me redaktime mashtruese, së bashku me dhjetra pseudonime të tjera ajo përdor për të postuar në forume të rimëkëmbjes pornografike.

Vetëm disa vjet më parë, Prause po promovonte lidhjet e saj me industrinë e pornografisë, përfshirë shërbimin në bordi i shoqatës së një aktorësh pornografikë (APAG) dhe fotot e saj pjesëmarrja në ngjarjet e brendshme të industrisë pornografike. Tani, ajo po përpiqet të frikësojnë të tjerët për të mos përmendur asnjërën nga ato fakte të papërshtatshme sepse ajo ka vendosur që ato dëmtojnë imazhin e saj.

Me pak fjalë, nuk është e qartë pse ndonjë gazetar (kush është nuk monedhë për industrinë e pornografisë) do ta konsideronte Prause si një burim të besueshëm. Gazetarët kanë një detyrim ndaj lexuesve të respektojnë përfundimet e gjyqtarëve dhe rezultateve të tjera ligjore, dhe të mos i lënë lexuesit me përshtypjen e gabuar se e vërteta në lidhje me akuzat e Prause është për t'u marrë ose që pretendimet e saj shpifëse kanë vlefshmëri. Duke pasur të humbur në gjykata, ajo shpesh përpiqet të rishkruajë historinë në shtyp dhe në Wikipedia me ndihmën e redaktorëve të njëanshëm.

Mund të jetë e vështirë për ata që ajo rekruton të shohin faktet nga trillimet, sepse pohimet e saj janë kaq "me lëng" dhe "provat" e sajuara aq të bollshme. Sidoqoftë, ashtu si rezultatet e mia në gjykatë demonstrojnë, Unë kam mbledhur shumë dokumente dhe mund të hedh poshtë pretendimet e saj, nëse më pyetën.

Jo të gjithë ata që pretendojnë të jenë viktima janë viktima. Disa janë thjesht të angazhuar në përpjekje për të manipuluar imazhin e tyre publik ose për të diskredituar dhe "pa platformë" (heshtje) këdo me të cilin nuk pajtohen. Mendoni Trump. Gazetarët do të dëshirojnë të reflektojnë me kujdes para se t'i japin Prause një platformë për të shtuar shpikjet dhe shpifjet e saj.


Tabela e plotë e përmbajtjes (të tre faqet)

Faqja e lavdërimit # 1

 1. Përmbledhje: Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave të ekspozuara si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima (krijuar në fund të vitit 2019)
 2. Mars & Prill, 2013: Fillimi i ngacmimit, pretendimeve të rreme dhe kërcënimeve të Nicole Prause (pasi ajo dhe David Ley synojnë Wilson në një Psikologji Sot postimi në blog)
 3. Korrik, 2013: Prause publikon studimin e saj të parë të EEG (Steele et al., 2013). Wilson e kritikon atë. Prause punëson përdoruesve të shumëfishtë për të postuar gënjeshtra rreth Web
 4. Të tjerë - Gusht, 2013: John A. Johnson PhD debunks pretendimet Prause për Steele et al., 2013. Lutuni hakmarrës.
 5. Nëntor 2013: Prause vendos një PDF shpifës në faqen e saj të SPAN Lab. Përmbajtja pasqyron komente "anonime" rreth Web
 6. Dhjetor 2013: Cicërima fillestare e Prause ka të bëjë me Wilson & CBC. Sockpuppe lavdërimi "RealScience" poston po ato pretendime false në të njëjtën ditë në faqet e internetit të shumta
 7. Dhjetor 2013: Postime lavdërimi në YourBrainRibalanced duke pyetur Gary Wilson për madhësinë e penisit të tij (duke filluar fushatën e Prause për të thirrur Wilson, dhe shumë të tjerë, misogjinistë)
 8. Rënia 2014: Dokumentimi i Prause që shtrihet tek prodhuesit e filmit rreth Gary Wilson dhe Donald L. Hilton Jr., MD
 9. Mund 2014: Dhjetra Prause sock puppets post informacion mbi forumet e shërimit pornografi që vetëm Prause do të dinë ose kujdeset për
 10. Të tjerët - Summer 2014: Prause kërkon pacientë të raportojnë terapistët e varësisë së seksit në bordet e shtetit.
 11. Të tjerët - dhjetor, 2014: Falënderimi përdor një pseudonim për të sulmuar dhe shpifur kolegun e UCLA Rory Reid, PhD (në një forum të rimëkëmbjes pornografike). Njëkohësisht, UCLA vendos të mos rinovojë kontratën e Prause.
 12. Janar, 2015: "Kapitulli i Paragjykuar" i përshkroi 9 muaj më parë nga një troll juaj YourBrainRebalanced.com më në fund u botua
 13. Të tjerët - 2015 (në vazhdim): Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistët e varësisë seksuale (CSAT) për terapi riparuese
 14. Të tjerët - Mars, 2015 (në vazhdim): Prause dhe kukullat e saj të çorapeve (përfshirë "PornHelps") shkojnë pas Gabe Deem (seksioni përmban raste të shumta shtesë të bisedave kibernetike dhe shpifjeve nga Prause dhe pseudonimi i saj @BrainOnPorn).
 15. Të tjerë - tetor 2015: llogaria origjinale e Twitter e Prause është pezulluar përgjithmonë për ngacmime
 16. Të tjerët - Nëntor, 2015: Themeluesi i Cureus Journal John Adler MD blog në lidhje me ngacmimet e Prause & David Ley
 17. Të tjerët - Mars, 2016: Trego (falsifikuar) tregon TIME Magazine që Gabe Deem i përshkruante një doktori për të shkruar një kritikë formale të studimit të saj (letër drejtuar redaktorit) në një revistë akademike (dhe letra u gjurmua në kompjuterin e Gabe)
 18. Të tjerë - Qershor, 2016: Prause dhe kukull e saj me çorape PornHelps pretendojnë se neuroscientistët e respektuar janë anëtarë të "grupeve anti pornografike" dhe "shkenca e tyre është e keqe"
 19. Të tjerët - korrik, 2016: Prause & David Ley sulmojnë themeluesin e NoFap Alexander Rhodes
 20. Të tjerë - Korrik, 2016: Prause gabimisht akuzon @ PornHelp.org për ngacmim, shpifje dhe nxitjen e urrejtjes
 21. Të tjerët - korrik, 2016: Kukulla me lëvdata dhe çorape "PornHelps" sulmojnë Alexander Rhodes, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ai ka falsifikuar probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia
 22. Të tjerët - korrik, 2016: Nicole Prause & Prause llogari pseudonimi "PornHelps" akuzojnë në mënyrë të gabuar TIME redaktor Belinda Luscombe i gënjyer dhe i gabuar
 23. Të tjerët - Prill, 2016: Një kukull çorape Nicole Prause redakton faqen e Wikipedia të Belinda Luscombe.
 24. Të tjerët - shtator 2016: Falënderoni sulmet dhe shpifni ish kolegun e UCLA Rory C. Reid PhD. 2 vjet më parë "TellTheTruth" postoi saktësisht të njëjtat pretendime dhe dokumente në një faqe të rimëkëmbjes pornografike të frekuentuar nga shumë kukulla çorape të Prause.
 25. Shtator, 2016: Falënderoni shpifjet Gary Wilson dhe të tjerët me dokumente dhe informacione-grafike të AmazonAWS (të cilat Prause cicëruan dhjetëra herë).
 26. Të tjerët - Prause akuzon në mënyrë të gabuar Donald Hilton, MD.
 27. Të tjerët - 25 shtator 2016: Falënderimi sulmon terapisten Paula Hall.
 28. Të tjerët - tetor 2016: Lavdia bën dëshmi të rreme duke u përpjekur të heshtë Alexander Rhodes të Nofap.
 29. 2015 - 2016: Kompensim? Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, ofron ndihmë Falënderimi, ajo pranon dhe sulmon menjëherë mbështetësin e Kalifornisë 60 (prezervativët në pornografi).
 30. 2015 & 2016: Prause shkel kodin e sjelljes së COPE për të ngacmuar Gary Wilson dhe një bamirësi skoceze, duke paraqitur raporte të rreme.
 31. Tetor 2016: Prause boton letrën e saj të mbushur me gënjeshtra, "Tetor, 2015" Ndal & Shkëput Wilson përgjigjet duke botuar letrën e tij avokatit të Prause duke kërkuar prova të pretendimeve (Prause nuk arrin ta bëjë këtë.
 32. Tetor, 2016: Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmërojë policinë e kampusit" që Gary Wilson mund të fluturonte 2000 milje për të dëgjuar Prause se varësia nga pornografia nuk është e vërtetë.
 33. Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakte" dhe letra të rreme të Ndërprerjes dhe Përfundimit (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.).
 34. Në vazhdim - Falënderimi krijon "infografi" të çmendur për të përçmuar dhe shpifur individë dhe organizata të shumta.
 35. Të tjerë - Tetor, 2016: Parashtroni në mënyrë të rrejshme që SASH dhe IITAP "anëtarët e bordit dhe praktikuesit janë hapur seksiste dhe sulmuese ndaj shkencëtarëve“(Jim Pfaus bashkohet me të në shpifjen e terapistëve të varësisë seksuale).
 36. Të tjerët - Nëntor, 2016: Në mbështetje të industrisë së pornografisë, Prause pyet VICE revista për të larguar specialistin e sëmundjeve infektive Keren Landman, MD për mbështetjen e Prop 60 (prezervativët në pornografi).
 37. Të tjerët - Nëntor, 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ka dërguar letra të pushimit dhe heqjes dorë nga 4 panelistët në podcastin Mormon Matters (Donald Hilton, Stefanie Carnes, Alexandra Katehakis, Jackie Pack).
 38. Nicole Prause si industri e pornografisë "PornHelps" (llogari në Twitter, faqe në internet, komente). Llogaritë dhe faqja e internetit u fshinë pasi Falënderimi u përdor si "PornHelps".
 39. Të tjerët - dhjetor, 2016: Në një përgjigje të Quora, Falënderimi i thotë një të varuri nga pornografia të vizitojë një prostitutë (një shkelje e etikës së APA-së dhe ligjit të Kalifornisë).
 40. Në vazhdim - Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, thuhet se siguroi subjekte për një studim të Nicole Prause që ajo pretendon se do të "shkatërrojë" varësinë nga pornografia.
 41. Të tjerët - Dhjetor, 2016: Raportet e Falënderimeve Luftoni Drogën e Re në shtetin e Utah (më pas ajo cicëron mbi 100 herë duke synuar FTND)
 42. Të tjerët - Janar, 2017: Nicole Prause poston në Twitter se Noah B. Church është një shkencëtar i pasaktë jo-ekspert dhe fitues fetar.
 43. Të tjerët - Janar, 2017: Prause fyen profesorin Frederick M. Toates me një pretendim për të qeshur.
 44. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor mediat sociale për të ngacmuar botuesin MDPI, studiuesit që publikojnë në MDPI dhe këdo që citon Park et al., 2016 (rreth 100 tweets).
 45. Të tjerët - Janar, 2017 (dhe më herët): Prause punëson llogari të shumta përdoruesish (përfshirë "NotGaryWilson") për të futur material të rremë dhe shpifës në Wikipedia.
 46. Të tjerët - Prill, 2017 (Në vazhdim): Falënderimet sulmojnë Profesor Gail Dines, PhD, mbase për t'u bashkuar me "Op-ed: Kush saktësisht po paraqet keq shkencën mbi pornografinë?"
 47. Të tjerët - maj, 2017: Falënderimet sulmojnë SASH (Shoqëria për avancimin e shëndetit seksual).
 48. Të tjerë - Maj, 2017: Në përgjigje të një letre të paraqitur në një konferencë urologji, Prause quan "Urologë të Marinës së SHBA", aktivistë, jo shkencëtarë.
 49. Të tjerët - Shtator, 2017: Falënderimi pretendon se të gjithë ata që besojnë se pornografia mund të jetë e dëmshme dhe të krijon varësi janë "shkencë-analfabete dhe mizogjiniste".
 50. Të tjerët - 24 janar 2018: Prause paraqet ankesa të pabazuara në Washington State kundër terapistit Staci Sprout (seksioni bashkon incidente të tjera të shpifjes dhe ngacmimit).
 51. Të tjerët - 29 janar 2018: Falënderimi kërcënon terapistët që do të diagnostikojnë të varur nga sjellja seksuale duke përdorur diagnozën e ardhshme "Çrregullimi i sjelljes seksuale detyruese" në ICD-11.
 52. Të tjerët - Shkurt, 2018: Gënjeshtra lavdërimi për një studim të skanimit të trurit (Seok & Sohn, 2018) nga neuroshkencëtarët e respektuar.
 53. Mars, 2018: Pretendimi i ashpër se Gary Wilson u pushua nga Universiteti i Oregonit Jugor (u përfshinë avokatët e SOU).
 54. 5 Mars 2018: Falënderimi është i ndaluar përgjithmonë nga Quora për ngacmimin dhe shpifjen e Gary Wilson
 55. 12 Mars 2018: Llogaria e Prause's Liberos në Twitter (NicoleRPrause) pezullohet për postimin e informacionit privat të Gary Wilson në kundërshtim me Rregullat e Twitter
 56. Mars, Prill, Tetor, 2018: Falënderimi paraqet 3 kërkesa false të rrëzimit të DMCA në një përpjekje për të fshehur ngacmimin dhe shpifjen e saj (të 3 u hodhën poshtë)

Faqja e lavdërimit # 2

 1. Në vazhdim - Prause pretendon në mënyrë të gabuar se Wilson ka paraqitur keq kredencialet e tij (ajo e bën këtë qindra herë).
 2. Të tjerë - Prill 11, 2018: Lutuni gabimisht pretendon revistën mjekësore Cureus angazhohet në mashtrime dhe është grabitqare (John Adler është redaktor i Cureus).
 3. 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë përdorues emra për të redaktuar faqen MDPI Wikipedia (ajo është e ndaluar për shpifje dhe kukulla çorape).
 4. Maj, 2018: Gënjeshtra për Gary Wilson në postat elektronike për MDPI, David Ley, Neuro Skeptic, Adam Marcus i Retraction Watch dhe COPE.
 5. Maj - Korrik 2018: Në postat elektronike, në seksionin e komenteve ICD-11 dhe në Wikipedia, Prause dhe pseudonimet e saj pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga The Reward Foundation.
 6. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqen e Wikipedia NoFap.
 7. Nga 2015 deri në 2018: Përpjekjet joetike të Prause për të pasur Shkencat e sjelljes letër shqyrtimi (Park et al., 2016) u tërhoq (qindra incidente). Ajo dështoi.
 8. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqet e Wikipedia "Varësia nga seksi" dhe "Varësia nga porno".
 9. 20 maj 2018: David Ley & Nicole Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gary Wilson & Don Hilton dhanë dëshmi në një çështje nga Chris Sevier.
 10. 30 maj 2018: Prause akuzon në mënyrë të gabuar FTND për mashtrim shkencor dhe nënkupton që ajo e ka raportuar Gary Wilson në FBI dy herë (Falënderimi gënjeu për raportin e FBI).
 11. Verë, 2018 (Në vazhdim): Prause & David Ley përpiqen të shpifin psikologun e njohur Philip Zimbardo.
 12. 6 korrik 2018: "Dikush" raporton Gary Wilson te Bordi i Psikologjisë në Oregon, i cili hedh poshtë ankesën si të pabazuar (ishte Falënderim).
 13. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Prause sulmon Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve).
 14. Të tjerët - tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe fyer Alexander Rhodes dhe Nofap në Twitter.
 15. Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Gary Wilson në Twitter, për të 300-in apo ca herë.
 16. Tetor 2018: Prause pretendon në mënyrë të gabuar se emri i saj shfaqet mbi 35,000 (ose 82,000; ose 103,000; ose 108,000) herë në YourBrainOnPorn.com.
 17. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 18. Të tjerë - Tetor, 2018: Përshtypje tweets se ajo ka raportuar "serial misogynist" Alexander Rhodes në FBI.
 19. Të tjerët - Tetor, 2018: Falënderimet pretendojnë se Fight The New Drug u tha "ndjekësve" të saj se Dr. Prause duhet të dhunohet (seksioni përmban shumë tweet-a shtesë).
 20. Të tjerët - Falënderimi thotë në mënyrë të gabuar se FTND tha se kërkimi i saj u financua nga industria e pornografisë (duke u përpjekur të devijojë vëmendjen nga shoqatat e saj të dokumentuara të industrisë pornografike).
 21. Nëntor 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause për shkak të pretendimeve shpifëse (Prause gënjeu rreth regjistrimit të një raporti të FBI mbi Gary Wilson).
 22. Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause.
 23. Dhjetor 2018: Departamenti i Policisë së Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause gënjeu për regjistrimin e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.
 24. Të tjerët - Nëntor, 2018: Falënderimi rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes.
 25. Të tjerët - dhjetor, 2018: Falënderimi bashkohet me xHamster për të njollosur NoFap & Alexander Rhodes; nxit Fatherly.com të publikojë një hit-pjesë ku Nicole Prause është "ekspertja".
 26. Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.
 27. Të tjerë - Dhjetor, 2018: FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rods.
 28. Të tjerët - Janar, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapistin homoseksual IITAP për praktikimin e terapisë konvertuese (riparuese).
 29. Shkurt, 2019: Konfirmimi që Prause gënjeu organizatorët e konferencës së Shoqatës Evropiane të Mjekësisë Seksuale, duke bërë që ESSM të anulojë fjalimin kryesor të Gary Wilson.
 30. Të tjerët - Shkurt, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Exodus Cry për mashtrim. Kërkon nga ndjekësit e Twitter të raportojnë jo-fitimprurëse te Prokurori i Përgjithshëm i Misurit (për arsye false), Duket se ka redaktuar faqen në Wikipedia të CEO.
 31. Mars, 2019: Prause nxit gazetarin Jennings Brown (redaktor i lartë dhe reporter në Gizmodo) të shkruajë një hit-copë shpifëse për Gary Wilson (ajo gjithashtu shpif për ish-kolegun e UCLA Rory Reid).
 32. Të tjerët - Mars, 2019: Falënderimi & David Ley shkojnë në një tërbim të ngacmimeve dhe shpifjeve kibernetike në përgjigje të një artikulli në The Guardian: "A po i bën pornografia djemtë e rinj pafuqi?"
 33. 17 Mars 2019: Artikulli nga gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse (The Racquet) poston raport të rremë të policisë nga Nicole Prause. Artikulli hiqet nga universiteti.
 34. Të tjerë - Marsi 17, 2019: Shumë lutje lutje-puppets redakto Lufta faqe New Drug Wikipedia, si Prause në të njëjtën kohë tweets përmbajtje nga redaktimet e saj sock-kukulla '
 35. Të tjerët - Prill, 2019: Falënderimi ngacmon dhe kërcënon terapistin DJ Burr, pastaj e raporton me keqdashje atë në Departamentin e Shëndetit të Shtetit të Uashingtonit për gjërat që nuk i bëri.
 36. Prill, 2019: Prause, Daniel Burgess dhe aleatët përfshihen në shkelje të paligjshme të markës tregtare të YourBrainOnPorn.com, duke krijuar faqen e internetit të "RealYourBrainOnPorn" dhe llogaritë e saj në media sociale.
 37. Prill, 2019: Më 29 Janar 2019 Prause paraqiti një kërkesë të markës tregtare SH.B.A. për të marrë YourBrainOnPorn & YourBrainOnPorn. Prause i është dërguar një letër Pushim dhe Heqje për mbledhje të markave tregtare dhe shkelje të markave tregtare (RealYBOP).
 38. Prill, 2019: Llogaria në Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn) - Në një përpjekje për kapjen e markës tregtare Daniel Burgess, Prause & aleatët krijojnë një llogari në Twitter që mbështet një axhendë të industrisë pro-porn.
 39. Prill-Maj, 2019: Daniel Burgess? Nicole Prause? si "Sciencearousal": Llogaria e Reddit promovon "RealYourBrainOnPorn.com" ndërsa nënçmon Gary Wilson dhe "Trurin Tuaj Në Porno" legjitime.
 40. 9 maj 2019: Përgjigja e Prause për pushimin dhe heqjen dorë nga Gary Wilson (për mbledhje dhe shkelje të markave tregtare) përmban gënjeshtra të shumta dhe akuza të rreme. Lavdëruesi i faljes gjithashtu përfaqësoi backPage.com!
 41. Prill-Maj, 2019: Dy çorape "NeuroSex" (SecondaryEd2020 & Sciencearousal) redaktojnë Wikipedia, duke futur lidhje RealYourBrainOnporn.com dhe propagandë të ngjashme me Prause.
 42. Maj, 2019: Organizata Botërore e Shëndetit boton një punim ku përshkruan komentet e shumta të Nicole Prause të ICD-11 ("komente antagoniste, siç janë akuzat për një konflikt interesi ose paaftësi").
 43. Të tjerë - Maj, 2019: Nicole Prause shkakton shpifje në vetvete proces gjyqësor me pretendime false për ngacmime seksuale kundër Donald Hilton, MD.
 44. Të tjerët - qershor, 2019: David Ley dhe Prause (si RealYBOP Twitter & "shkencëtar") vazhdojnë fushatën e tyre për të lidhur forume të rimëkëmbjes së pornografisë me supremacistët / nazistët e bardhë.
 45. Qershor, 2019: MDPI (kompania mëmë e revistës Shkencat e sjelljes) boton një editorial për sjelljen joetike të Nicole Prause rreth përpjekjeve të saj të pasuksesshme për të pasur Park et al., 2016 u tërhoq.
 46. Qershor, 2019: Përgjigja zyrtare e MDPI ndaj fiaskos në faqen MDPI Wikipedia (ajo ishte redaktuar nga disa prizë Nicole Prause)
 47. Korrik, 2019: Donald Hilton shfuqizon padinë e shpifjes për të përfshirë dëshmitë e viktimave të tjera të 9 të Prause, ankesës së Bordit të Ekzaminuesve Mjekësor të Teksasit, duke akuzuar gabimisht Dr. Hilton për falsifikimin e kredencialeve të tij.
 48. Korrik, 2019: John Adler, Deklarim i Deklaruar i MD: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC
 49. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 50. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 51. Korrik, 2019: Staci Sprout, Dëshmia e betimit të LICSW: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 52. Korrik, 2019: Linda Hatch, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 53. Korrik, 2019: Bradley Green, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 54. Korrik, 2019: Stefanie Carnes, Deklarata e Doktoraturës: Procedura gjyqësore për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 55. Korrik, 2019: Procesverbali i Geoff Goodman, Doktoraturë: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 56. Korrik, 2019: Deklarimi i dëshmisë së Laila Haddad: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 57. Historia e lutjeve për kërkimin me qëllim të keq të pornografisë (duke përfshirë të sajën).

Faqja e lavdërimit # 3

 1. 4 korrik 2019: Falënderimi përshkallëzon ndjekjen dhe ngacmimin e saj duke shpërndarë një letër të rreme të Ndërprerjes dhe Ndërprerjes në shtëpinë time në 10:00 pasdite (avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com)
 2. Korrik, 2019: Faleminderon furnizimet për NerdyKinkyCommie me një dokument të padisë së markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen një dokument; Ekspertët e RealYBOP përhapin tweet-et e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre
 3. Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause dhe David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalizmin e bardhë dhe nazistët.
 4. 9 gusht 2019: Përgjigja e Don Hilton me 21 faqe (me 57 faqe eksponate) ndaj mocionit të Nicole Prause për të hedhur poshtë padinë e tij për shpifje
 5. Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Prause) 110+ shpifje / ngacmim tweet i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të Mormonit të rremë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit.
 6. 27 Gusht 2019: Në përgjigje të Wilson që ekspozoi gënjeshtrat dhe shpifjet e Prause & Burgess për shpifje për URL të rreme pornografike që ata zbuluan në Arkivin Wayback, avokati i tyre dërgon një letër tjetër falsë Ndërprerja dhe Ndërprerja me më shumë akuza të rreme.
 7. Shtator, 2019: Nicole Prause & David Ley kryejnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje të Don Hilton.
 8. Shtator, 2019: Nicole Prause pezullon përdoruesin e mesëm Marny Anne. Falënderoni deklaron gabimisht në cicërimin shpifës (së bashku me gënjeshtrat e tjera) që Marny Anne ishte Gary Wilson.
 9. Të tjerët - Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause & Burgess) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (rreth 30 cicërima).
 10. Të tjerët - Tetor, 2019: RealYBOP twitter (Prause, Daniel Burgess) shpif për Alex Rhodes & Gabe Deem, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që të dy u përpoqën të "rrëzonin" realyourbrainonporn.com.
 11. Të tjerët - tetor, 2019: Në përgjigje të "The Doctors" që paraqet twitter-in e Cyber ​​Alex Rhodes RealYBOP (Prause & Daniel Burgess), shpif dhe ngacmon Rhodes me shumë cicërima (madje kërkon që Twitter të mos verifikojë NoFap).
 12. Të tjerët - Tetor, 2019: Themeluesi i NoFap Alexander Rhodes ngre një padi për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos LLC.
 13. Të tjerët - VAZHDIM: Në përgjigje të padisë së Alex Rhodes për shpifje, Nicole Prause dhe @BrainOnPorn twitter shpifin dhe ngacmojnë Rhodes (duke shtuar akuzat e saj të shumta për shpifje).
 14. Nëntor, 2019: Falënderimi hyn në "Programin e Sigurt në Shtëpi" të Kalifornisë nën pretendime të rreme, duke e keqpërdorur atë për të ngacmuar viktimat dhe kritikët e saj.
 15. Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon mikpritësin e internetit të YBOP (Linode) me një letër mashtruese të pushimit dhe heqjes dorë, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se adresa e saj është në YBOP (nuk ishte kështu).
 16. Të tjerët - Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon kanalin YouTube me veprime ligjore, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se një video ishte shpifëse dhe e lidhur me adresën e saj të shtëpisë në YBOP.
 17. Të tjerët - Nëntor, 2019: Në përgjigje të Diana Davison's Post Millennial expose ', Prause ngacmon & shpif për Davison, pasuar nga një letër fals Cease & Desist, duke kërkuar $ 10,000 nga Davison.
 18. Të tjerët - Nëntor, 2019: Prause sulmon gazetaren Rebecca Watson ("skepchicks"), duke thënë se ajo gënjeu për gjithçka në videon e saj që mbulonte padinë për shpifje të Alex Rhodes kundër Prause.
 19. Dhjetor, 2019 e tutje: Kanali YouTube i RealYourBrainOnPorn fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si xhuxh "TruthShallSetSetYouFree")
 20. Të tjerët - Në vazhdim: Për të shtypur kritikat, Prause kërcënoi llogari të shumta në Twitter me padi false për shpifje (Mark Schuenemann, Tom Jackson, Matthew, TranshumanAI, "anonim", të tjerë).
 21. Të tjerët - 2019-2020: Incidente të shumëfishta - Nicole Prause dhe pseudonimet e supozuara (@BrainOnPorn) shënjestrojnë Don Hilton edhe pasi të jetë ngritur padia e tij për shpifje kundër Prause.
 22. Të tjerët - Janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) shpif për Dr. Tarek Pacha (i cili prezantoi në PIED), duke deklaruar në mënyrë të gabuar se nuk është urolog dhe ka konflikt interesash.
 23. Të tjerët - janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) sulmon Laila Mickelwait në mbrojtjen e saj të pornografisë nën-moshë të Pornhub dhe pamjes së verifikimit të moshës.
 24. Janar, 2020: Nicole Prause përpiqet të rrëzojë YBOP duke kërcënuar hostin e saj të internetit (Linode) me një letër të falsifikuar të Ndërprerjes dhe Ndëshkimit të 2-të. Avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com
 25. Shkurt, 2020: Prause poston në Twitter gënjeshtra të shumta: (1) se adresa e saj shfaqet në YBOP, (2) që Prokurori i Përgjithshëm i CA-së e detyroi Linode të hiqte adresën nga YBOP, (3) që Staci Sprout & Gary Wilson kanë postuar adresën e shtëpisë së saj "Në internet".
 26. Të tjerët - Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi paraqet një padi të pabazë, të dështuar për pretendime të vogla në Kaliforni kundër terapistit Staci Sprout.
 27. Shkurt, 2020: @BrainOnPorn (Prause) ngacmon autorin e "NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit" (ndërsa përçmon Nofap & Wilson).
 28. Shkurt, 2020: Twitter i RealYBOP (Falënderim) shpif Gary Wilson, duke pretenduar rrejshëm se ai krijoi këtë llogari në Twitter (@RobbertSocial) të "kërcejnë" dhe "të kërcënojnë dhunën".
 29. Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi kërkon një urdhër të përkohshëm të kufizimit të përkohshëm (TRO) kundër Wilson duke përdorur "prova" të fabrikuara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme. TRO duket se është një përpjekje për të hequr dokumentacionin e shpifjes së Prause nga YBOP.
 30. Të tjerët - Janar-Maj, 2020: Falënderimi nxit artikullin shpifës të Mbretërisë së Bashkuar (Scram News) në një përpjekje për të hequr fushatën e mbledhjes së fondeve të Alex Rhodes "Donor Box" (Scram i detyruar të tërhiqet, të kërkojë falje dhe të paguajë dëmet për Rhodes)
 31. Të tjerët - Shkurt / Mars 2020: Falënderimi (me sa duket) raporton Alex Rhodes në Bordin e Psikologjisë të Pensilvania për praktikimin e psikologjisë pa licencë sepse CNN e filmoi atë në një grup me burra të tjerë të rinj, të gjithë duke folur për efektin e pornos.
 32. Të tjerët - maj, 2020: Nicole Prause kërcënon CEO të DonorBox (Charles Zhang) me një padi të vogël pretendimesh për zbulimin e gënjeshtrave të saj, ngacmimet në prapaskenë dhe raportimin me qëllim të keq (të gjitha në një përpjekje të dështuar për të hequr fondet e fondeve të Rhodes).
 33. Qershor, 2020: Ish-ylli i pornografisë Jenna Jameson ndëshkon @BrainOnPorn për krijimin e një pamje në ekran që portretizon Jameson si kritikues të NoFap (Jameson e quan @BrainOnPorn "Shady as f ** k").

Faqja e lavdërimit # 4

 1. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gabe Deem për punën me grupe që kërcënojnë të vrasin dhe përdhunojnë "ne". Kjo është shpifje në vetvete (përmban cicërima shtesë shpifëse). 
 2. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Staci Sprout për deklarimin se studiuesit e RealYourBrainOnPorn ngacmojnë fëmijët.
 3. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) nxit ndjekësit të raportojnë Staci Sprout në Shoqatën Kombëtare të Punëtorëve Social dhe shtetin e Uashingtonit (duke postuar në mënyrë të paligjshme numrin e licencës së Staci).
 4. Korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gary Wilson për dërgimin e kërcënimeve me vdekje në lidhje me 'shkëmbimin' e pikëpamjeve rreth "Përgjegjësia seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngacmimin seksual te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020).
 5. Gusht, 2020: Gary Wilson fiton fitoren ligjore kundër seksologeve Nicole Prause Përpjekjet për ta heshtur atë.
 6. Gusht, 2020: Menjëherë para se të dëgjoja Anti-SLAPP, avokati i Nicole Prause u përpoq të hiqte dorë sepse ajo u përpoq ta detyronte atë të sillej joetikisht. Ai tha se Prause ishte armiqësore dhe po kërcënonte ta padiste.
 7. Gusht, 2020: Një javë para seancës Anti-SLAPP, Prause shkoi në Twitter për të njoftuar në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të devotshëm për të më ndjekur në internet.
 8. Gusht, 2020: Në urdhrin e ndalimit të përpjekjes së Prause (i cili u hodh poshtë si i pa merituar) ajo trilloi të ashtuquajturat "prova", të cilat përfshinin mashtrim dhe shpifje për djalin tim.
 9. Gusht, 2020: Organizatorët e Konferencës së 5-të Ndërkombëtare mbi Varësitë e Sjelljes ekspozojnë Prause si kryen dëshmi të rreme në përpjekjen e saj të dështuar në një urdhër kufizimi (dmth. Fitorja ime Anti-SLAPP)
 10. Gusht, 2020: Në përgjigje të fitores time ligjore, @BrainOnPorn (Prause) vazhdon një inat të bisedimeve dhe shpifjeve në internet.
 11. Gusht, 2020: LifeSite News boton një intervistë me Gary Wilson; Lavdërimet ngacmojnë dhe shpifin autorin, kërcënojnë veprime ligjore (natyrisht ajo e bëri).
 12. Të tjerët - gusht, 2020: Në përgjigje të videos së Gabe Deem "The Porn Playbook", @BrainOnPorn poston mbi 20 cicërima shpifëse dhe nënçmuese (duke pretenduar rrejshëm se Gabe dërgoi kërcënime për vdekje dhe përdhunim).
 13. Gusht, 2020: Për të shmangur pezullimin e përhershëm për shkelje të markës tregtare, Prause riemërton llogarinë e Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn). Bio e saj e re thotë se në mënyrë të rreme unë ngrita 7 procese gjyqësore për të hequr llogarinë në Twitter.
 14. Gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) poston gënjeshtra nga hit-copa e mbushur me gabime e Brian Watson. Prause pastaj redakton gënjeshtrat e Watson në faqen Nofap Wikipedia.
 15. Gusht, 2020: Pesë llogari krejt të reja (me gjasë çorape të Prause) redaktojnë faqen Nofap Wikipedia, duke hyrë në gënjeshtra të shumta të postuara në Twitter së fundmi nga Prause & @BrainOnPorn.
 16. Të tjerët - gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) thotë se mbledhja e fondeve të DJ Burr për vëllain e tij të burgosur 14-vjeçar përbën mashtrim. Në mënyrë të gabuar akuzon Burrin për ndjekje, thotë se ai duhet të bashkohet me vëllain e tij në burg.
 17. Gusht, 2020: Për të shmangur shkeljen e markës tregtare "Really Still Your Brain On Porn" ndryshoi emrin e saj në "Anti-Truri juaj në Porno". Prause atëherë përdori zyrtarisht një llogari stalker (duke shpifur duke ngacmuar dhe ndjekur mua dhe familjen time, por duke mos thënë asgjë për YBOP).
 18. Gusht, 2020: Falënderimi paraqet falimentimin për të shpëtuar nga përgjegjësia për të 3 padi ende për tu gjykuar për shpifje (Hilton, Rhodes, Minc) dhe shmangni pagimin e taksës së avokatit që ajo kishte pësuar (në fitoren time Anti-SLAPP)
 19. Gusht, 2020: Dokumentet e falimentimit të Prause falsifikojnë trillimin e saj shpesh të përsëritur se ajo ka zhvendosur shtëpinë e saj "shumë herë" për shkak të ndjekjes (natyrisht kryesisht nga Gary Wilson).
 20. Të tjerët - Shtator, 2020: Aaron Minc, JD njofton padinë e tij për shpifje kundër Nicole Prause (Minc zotëron firmën ligjore që përfaqëson Alex Rhodes).
 21. Shtator, 2020: @BrainOnPorn (Falënderim) i disiplinuar nga Twitter për abuzim dhe ngacmim ndaj meje dhe të tjerëve.
 22. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të ngacmuar dhe shpifur Laila Mickelwait pasi ajo filloi fushatën TraffickingHub për të mbajtur Pornhub përgjegjës për pritjen e pornografisë së fëmijëve dhe videove të femrave të trafikuara (mbi 100 tweets). Prause akuzon në mënyrë të gabuar Laila për mbështetjen ose dërgimin e kërcënimeve me vdekje.
 23. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Matt Fradd për kryerjen e mashtrimit, kërcënimin e dhunës fizike, nxitjen e dhunës dhe mbështetjen e "kërcënimeve me vdekje" dhe "ndjekjen e grave"
 24. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gail Dines se "ka qenë në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, ndjek gratë shkencëtare dhe i shikon gratë si të harxhueshme dhe të denja për dhunë.
 25. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Liz Walker për inkurajimin e kërcënimeve me vdekje ndaj grave, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, të qenit anti-LGBTQ dhe një mbajtëse e hatemmonger.
 26. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin DJ Burr për "të qenit në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, nxit dhunë, parandalon gratë të marrin mbrojtje, etj.
 27. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin Staci Sprout për "avokim për vrasjen e grave", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje", "nxitje të dhunës", "kërcënim të grave", "dërgimin e kërcënimeve me vdekje", "heshtjen e viktimave" të ndjekjes ”, mizogjinia, etj.
 28. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi (@BrainOnPorn) akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për të qenë anti-LGBTQ, duke mbështetur eugjenikën, duke thënë "trans nuk janë njerëz", duke thënë që martesa "duhet të jetë vetëm midis një burri dhe gruaje", etj.
 29. Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisten Linda Hatch, PhD për "kërcënimin për ta vrarë", "mbështetjen dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", kryerjen e dëshmive të rreme, "heshtjen e shkencëtarëve" dhe pjesërisht përgjegjës për vrasjet në sallën e masazhit në Atlanta .
 30. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar NCOSE për "mbështetjen e eugjenikës", "mbështetjen e dhunës dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", "të qenit një grup urrejtjeje", të qenit Anti-LGBT dhe nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta.
 31. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Stefanie Carnes, PhD për "kryerje të rreme", "kërcënim për të vrarë shkencëtarë", "bashkëpunim për të mbrojtur një ngacmues", "mbështetje dhe nxitje kërcënimesh me vdekje", "duke u përpjekur të shkatërrojeni atë ”, dhe pjesërisht përgjegjës për të shtënat në sallonin e masazhit në Atlanta.
 32. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Shoqërinë për Avancimin e Shëndetit Seksual (SASH) për "përpjekje për të shkatërruar mospajtimin me çdo kusht", "duke mbështetur vdekjen dhe kërcënimet ligjore", "duke mbështetur ndjekjen e Prause, "" Duke pretenduar se ajo ishte financuar nga Pornhub "dhe" duke mbështetur eugjenikën".
 33. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Gabe Deem për "nxitje të terrorizmit në familje", "nxitje të dhunës ndaj grave", "përfshirje në mizogjini dhe mashtrim", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje dhe racizmit", "inkurajimin e vrasjes së shkencëtare femra "," kërcënuese për të vrarë gra "," është anti-LGBT "dhe" mbështet eugjenikën."
 34. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Fight The New Drug (FTND) si anti-LGBT, "duke promovuar mizogjininë", "duke kryer mashtrim" dhe "duke mësuar eugjenikën".

Faqja e lavdërimit # 5

 1. Të tjerët - 13 tetor 2020: Intervistuesi kibernetik obsesiv @BrainOnPorn (Prause) përshkallëzohet në 170 cicërima në ditë që synojnë grupe "anti-porn", përfshirë 70 cicërima në 20 minuta duke sulmuar NoFap.
 2. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 70 cicërimesh brenda 20 minutash duke synuar NoFap, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 18 cicërima të tjera duke u kërkuar të tjerëve të raportojnë Alex Rhodes në Byronë e Korporatave dhe Organizatave Bamirëse të Pensilvanisë për përpjekjen e tij për mbledhjen e fondeve.
 3. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 100 we cicërimesh që synojnë NoFap më parë gjatë ditës, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 30 cicërima të mbushura me gënjeshtra që synojnë Rhodes dhe Nofap (duke përdorur keqinterpretime të ngjarjeve që ndodhën kur Rhodes ishte një adoleshent i ri).
 4. Tetor 23, 2020: Llogaria e Twitter në industrinë e pornografisë së Prause (@BrainOnPorn) është e ndaluar përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër.
 5. 25 tetor 2020: Edhe një tjetër pushim dhe Desist i rremë më dorëzoi në derë. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 240,000 ose ajo do të padisë.
 6. 25 tetor 2020: Marnia (gruaja ime) merr një tjetër pushim të rremë dhe Desist të dorëzuar në shtëpinë tonë me korrier. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 220,000 ose ajo do të padisë.
 7. Nëntor, 2020: Prause kërcënon Bill Tavis me një proces gjyqësor për shpifje për deklarimin në një koment në YouTube se Prause ndoqi ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Vlerësim X (XRCO) (gjë që ajo bëri)
 8. Të tjerët - dhjetor, 2020: Falënderimi kërcënon Gabe Deem me një letër të mbushur me gënjeshtra të Pushimit dhe Desist, duke kërkuar që ai t'i paguajë asaj 100,000 dollarë dëmshpërblim dhe të heqë cicërimet që nuk i postoi..
 9. Të tjerët - Janar, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar New York Times gazetari Nicholas Kristof i nxitjes së dhunës ndaj saj dhe mbështetjes së kërcënimeve me vdekje vetëm sepse ai shkroi një ekspozitë Porno
 10. Janar, 2021: Gary Wilson blen www.RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare
 11. Janar, 2021: Gary Wilson fiton gjyqin e dytë kundër ngacmuesit / shpifësit serik Nicole Prause: Demonstrimi edhe një herë se Prause është autori, jo viktima.
 12. Janar, 2021: Në një letër tjetër C&D të mbushur me gënjeshtra, Prause deklaron në mënyrë të gabuar se ajo fitoi procesin gjyqësor të mësipërm dhe do të vazhdojë të paraqesë veprime të reja derisa të falimentoj (megjithatë ishte Falënderimi ai që ngriti falimentimin te shmangni pagimin e borxhit të avokatit që ajo kishte lindur).
 13. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Asnjë gënjeshtër shumë e madhe. Prause me besim pretendon se ajo kurrë nuk ka humbur një proces gjyqësor ndaj askujt, përfshirë edhe mua!
 14. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Një moment historik për Nicole Prause? 50+ çorape të dukshme për të redaktuar Wikipedia me paragjykimet, gënjeshtrat dhe shpifjet e saj.
 15. Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).
 16. Shkurt 2021: Twitter me lavdi se "Ekspozita # 5" nga procesi i saj gjyqësor i dështuar dëshmon se unë postova adresën e saj në YBOP. Unë postoj në Twitter një pamje të ekranit të Ekspozitës # 5 që vërteton se Falënderimi po gënjen.
 17. Të tjerët - shkurt, 2021 (Në vazhdim): A po shkel shkeljet tashmë marrëveshjet e saj të zgjidhjes?
 18. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi gënjen Patreon në një përpjekje për ta ndaluar Gabe Deem.
 19. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi akuzon Gabe Deem për nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta
 20. Mars, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar një të varur nga pornografia që po shërohet (@ lino55591777) e të qenit një çorape Gary Wilson (ajo më pas gënjen për atë që cicëroi).
 21. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimet përshkallëzohen duke shënjestruar vogëlushin e Laila Mickelwait.
 22. Mars, 2021: Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) ndalohet përkohësisht për "postimin e kërcënimeve të dhunshme"
 23. Prill, 2021: Prause më akuzon në mënyrë të rreme për "gjurmimin e kompjuterit të saj", dhe "kërcënimin e faqes së saj të internetit". Në mënyrë të gabuar pretendon se thashë se ajo ishte përgjegjëse për një sulm të DDOS në NoFap.com
 24. Prill, 2021: CNET shënoi për të hequr emrin e Prause nga një fjali në artikullin e tyre. Prause pretendon në mënyrë të gabuar se fjalia origjinale kishte Gabe Deem dhe mua duke thënë se Falënderimi është "financuar nga industria e pornografisë".
 25. Prill, 2021: Prause shtrihet duke folur në mënyrë të dukshme kibernetike në postimin e listës së "miqve" të gruas time Venmo, duke gënjyer se ata ishin paguar për të prodhuar prezantime anti-porn.
 26. Prill, 2021: Falënderimi manipulon pamjet e ekranit për të mashtruar shikuesit se dikush e dëshiron atë në ferr. Megjithatë cicërima origjinale ishte gati Pornhub, jo për të!
 27. Të tjerët - Prill, 2021: Dy pseudonime të dukshme të Falënderimit redaktojnë faqet e Exodus Cry dhe NCOSE Wikipedia, duke u përpjekur të fusin VICE hit-pjesë Prause njëkohësisht cicërimë mbi 20 herë (ndër redaktime të tjera).
 28. Të tjerët - Prill, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Mijëvjeçari i Postës redaktorët e botimit të pretendimeve të rreme dhe shpifëse që çuan në vdekje dhe kërcënime përdhunimi drejtuar asaj dhe shkencëtareve të tjera femra.
 29. Prill, 2021: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ajo u akuzua mbi 1,000 herë se kishte marrë pjesë në çmimet XBIZ (ishin çmimet XRCO). Cicërimat e saj akuzojnë në mënyrë të gabuar feministen Julie Bindel për pjesëmarrjen në çmimet XRCO.
 30. Prill, 2021: Prause trolls @ PornHelp.org në mënyrë të gabuar duke e akuzuar atë për nxitje të dhunës ndaj grave.
 31. Në vazhdim - Viktimat e shumta të raportimit keqdashës të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit

Faqja e lavdërimit # 6

 1. Të tjerët - Prill 2021: Në mbështetje të Mindgeek, Prause sulmon dy deputetë Kanadezë të cilët janë në Komitetin e Etikës në Dhomën e Komunave duke hetuar praktikat e egër të Pornhub dhe krimet e mundshme
 2. Prill 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar llogarinë Twitter @Countscary si Gary Wilson
 3. Të tjerët - Prill, 2021: Melissa Farmer përhap gënjeshtrat e Prause dhe duhet të zgjidhë një proces gjyqësor të kushtueshëm
 4. Të tjerët - Prill, 2021: Nicole Prause sugjeron që Exodus Cry dhe Laila Mickelwait ishin të përfshirë në zjarrvënien e rezidencës së papërfunduar të Montrealit të CEO të Pornhub, Feras Antoon
 5. Të tjerët - 26 Prill 2021: Falënderimet ngacmojnë dhe raportojnë Rebecca Watson ("SkepChick") në YouTube dhe Patreon për postimin e një azhurnimi mbi çështjet ligjore të Prause. YouTube gabimisht censuron Watson.
 6. Të tjerët - 7 maj 2021: Rebecca Watson poston video duke bërë kronika të përpjekjeve të Prause për DMCA, biseda kibernetike dhe shpifje. Falënderimi përgjigjet me 30 tweets shpifëse; paraqet ankesa te Patreon; akuzon Watson për nxitje të dhunës.
 7. Të tjerët - 7 maj 2021: Të zhgënjyer nga kritikat në internet, Prause krijon një rrëshqitje të mbushur me gënjeshtra për të "prishur" videon e Rebecca Watson, duke e cicëruar atë 12 herë në një periudhë 20 minutëshe (duket se Prause bllokoi llogaritë nën të cilat cicëronte).
 8. Të tjerët – 7 maj 2021: Prause duket se përdor një pseudonim llogari Reddit (Agreeable-Plane-5361) për të përçmuar Rebecca Watson dhe të tjerët të përmendur në videon e saj (Gary Wilson, NoFap)
 9. Të tjerët - maj, 2021: Në mbështetje të qartë të Pornhub, Prause ndihmon XBIZ dhe Koalicionin e Fjalës së Lirë në fushatat e tyre të shpifjeve kundër TraffickingHub dhe Laila Mickelwait.
 10. Maj 2021: Falënderimi nuk arrin të rinovojë URL-në e saj të vjetër Span-Lab.com dhe e humbet atë. Kur URL ridrejton në një dyqan lodrash seksi, ajo akuzon në mënyrë të rreme "aktivistë anti-porn" se janë përfshirë dhe raporton këtë jo-ngjarje në polici.
 11. Të tjerët - maj, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapisten Staci Sprout për raportimin e saj në Twitter për bërjen e kërcënimeve të dhunshme (të cilat Prause etiketojnë gabimisht një "kallëzim penal")
 12. Të tjerët - maj, 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për (1) duke thënë se Prause nuk u sulmua kurrë dhe (2) për përhapjen e adresës së laboratorit ku Prause pretendon se ajo ishte sulmuar


4 Korrik 2019: Falënderimi përshkallëzon kërcënimet dhe ngacmimet e saj duke dërguar një letër fals dhe të ndaluar në shtëpinë time rreth orës 10:00 (avokati i saj, z. Giampietro, gjithashtu të përfaqësuar BackPage.com)

Nicole Prause dhe avokati që ajo punëson për të kërcënuar njerëzit, Wayne Giampietro (Prause ka avokatë të tjerë që e mbrojnë atë në padi për shpifje) kallzuan së bashku pajimet e saj të zakonshme të pavërtetave, përrallave dhe kërcënimeve boshe në një dorë të dorëzuara me pushim dhe letrën e heqjes dorë.

Prause ka një histori të dërgimit të letrave të rreme të pushimit dhe heqjes dorë (C&D) për njerëzit që vënë në dyshim pohimet e saj të pambështetura. Një numër i letrave C&D që Falënderimi ka postuar në internet ose dërguar janë riprodhuar këtu: Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakt" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.). Me sa di unë, të gjithë i kanë injoruar C & D-të false të Prause. Unë në fakt iu përgjigja letrës së saj të falsifikuar të pushimit dhe heqjes dorë nga 2015, duke i kërkuar avokatit të saj të sigurojë prova për veprat e mia të supozuara. Pesë vjet më vonë, unë jam ende duke pritur.

Rastësisht, para kësaj mosmarrëveshjeje, Giampietro përfaqësonte një palë të lidhur me të Backpage (një treg në internet që ishte mbyllur për trafikimin e të miturve). Backpage.com u mbyll nga qeveria Federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit njerëzor dhe prostitucionit". (Shikoje kete Sot USA Artikulli: Aktakuza 93-akuze për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër Backpage themeluesit). Aktakuza u akuzua Backpage pronarët, së bashku me të tjerët, për komplotin për të lehtësuar me vetëdije veprat penale të prostitucionit përmes faqes së internetit, dhe pretenduan se personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shihni - https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, Backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me këshillën e Prause Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Në letrën C&D të 4 korrikut 2019. Avokati i Prause thotë se unë vazhdoj të bëj akuza, deklarata dhe publikime të rreme, megjithatë ai nuk arrin të sigurojë një shembull të vetëm. Giampietro aludon në “tetë postime të reja që sulmojnë dhe shpifin Dr. Prause, ” ende nuk ka lidhje ose pamje të ekranit. Giampierto Standard / Falënderim. Sidoqoftë, supozova që Prause ishte i mërzitur që e zhbëna atë faktikisht të pasaktë në 2 korrik, Daily Beast artikull në këtë seri tweets (të cilat mbesin):

Më thanë gjithashtu në 4 korrik 2019 se "Dr Prause ka arritur në fundin e durimit të saj me Z. Wilson". Këto kërcënime nuk ishin vetëm të pabaza, por edhe bosh. Jo vetëm që bën më sipër Fijet e Twitter mbeten, Ngacmimi i vazhdueshëm i Prause do të thotë që unë që atëherë kam shtuar 30 seksione të reja Faqja e falënderimeve # 2dhe Faqja e falënderimeve # 3, dhe këto faqe të gjera kronikojnë shpifjen dhe bisedat kibernetike gjithnjë e në rritje të Prause:

Letra e falsit e pushimit dhe heqjes dorë nga Prause

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Falënderimet mund të jenë në fund të durimit të saj me mua, por unë zgjodha të mosrespektoja kërcënimin e mësipërm. Komunikimi tjetër që mora ishte nuk një thirrje ose ankesë, por megjithatë një tjetër letër plot gënjeshtra pushon dhe dëshiron.Korrik, 2019: Furnizimet me falje këndojnë NerdyKinkyCommie me një dokument gjyqësor të markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen për një dokument; & Ekspertë të RealYBOP përhapte cicërimat e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre

Sfondi: NerdyKinkyCommie, doreza e të cilit ishte në Twitter @SexualSocialist, duket të jetë një këndim i frytshëm (dy llogaritë e tij aktuale në Twitter janë @nogoodchuck @CommieKink). Ai lirisht pranon që është i fiksuar me pornografi dhe seks dhe kënaqet në ngacmimin dhe shpifjen për këdo që sugjeron që pornografia në internet mund të shkaktojë probleme. Midis shënjestrave të tij të preferuara janë Alexander Rhodes, NoFap, Fight The New Drug, Gary Wilson dhe burra në shërim nga vështirësitë e lidhura me pornografinë. Llogaria origjinale e Nerdy në Twitter u ndalua përgjithmonë për ngacmim të pamëshirshëm të Fight The New Drug (llogaria origjinale e Prause) u ndalua gjithashtu për ngacmime). Në shkelje të rregullave të Twitter, dhe ashtu si Prause, Nerdy krijoi një llogari të re në Twitter për trolling: https://twitter.com/SexualSocialist

NerdyKinkyCommie shpesh riboton Ley, RealYBOP dhe propagandë Prause. Prause, Ley dhe Nerdy rregullisht përfshihen në një batutë miqësore, duke shprehur përbuzjen e tyre për shënjestrat e lartpërmendura. Në qershor dhe korrik, NerdyKinkyCommie kontrolloi temat e Gary Wilson duke postuar materiale që pasqyrojnë cicërimat dhe pamjet e neveritshme të Prause & Ley duke luftuar më kot për të lidhur Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nazistët dhe nacionalistët e bardhë. Një shembull i shumë cicërimave të tilla:

Bashkëpunim i pështirë i Prause me NerdyKinkyCommie rezultoi në një ndalesë Twitter-7-ditore për Nerdy:

Wilson raportoi NerdyKinkyCommie, i cili përfundimisht u ndalua për një javë nga Twitter.

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Pas ndalimit, NerdyKinkyCommie vazhdoi aty ku u ndal, këtë herë i ndihmuar nga Prause, llogaria e RealYBOP në Twitter dhe “Ekspertë” të RealYBOP.

Në korrik 21 David Ley cicëron në fillin e Nerdy që shpifte Wilson:

Të nesërmen NerdyKinkyCommie prodhoi një cicërimë që u ndërtua me siguri nga Nicole Prause.

 1. Ai akuzoi në mënyrë të rreme Wilson për financim nga fondacioni The Reward (Prause e hodhi poshtë këtë gënjeshtër në 2016, duke e përsëritur atë në mediat sociale dhe në Wikipedia)
 2. Pamja e ekranit është e një Marka e markës YourBrainOnPorn në Mbretërinë e Bashkuar dhënë nga avokatët e Prause, nga Wilson, në çështjen e shkeljes së markës tregtare të nevojshme, sepse Prause kishte paraqitur një kërkesë për një markë tregtare shkelëse.

Ajo që tregon fotografia e mësipërme në të vërtetë: Duke vepruar si përfaqësuese e Gary Wilson në Mbretërinë e Bashkuar dhe duke përdorur paratë e Wilson, Fondacioni Reward (një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar) pagoi qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar për të markuar markën tuaj YourBrainOnPorn në Mbretërinë e Bashkuar. Marka e markës në Mbretërinë e Bashkuar ishte një përgjigje ndaj Prause duke u përpjekur të mbyllte YBOP nga:

 1. paraqitja e një aplikacionin e markës tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM në janar të 2019 (klikoni për shumë më tepër), Dhe
 2. publikimi i një website të ri me URL-në për shkelje të markës tregtare realyourbrainonporn.com në prill të 2019.

Siç është shpjeguar plotësisht diku tjetër Wilson dhuron të ardhurat e librit të tij te fondacioni shpërblim. Wilson nuk pranon para, dhe kurrë nuk ka marrë asnjë monedhë për asnjë nga përpjekjet e tij. YBOP nuk pranon asnjë reklamë dhe Wilson nuk ka pranuar asnjë tarifë për të folur. Siç është dokumentuar në këto pjesë, Prause ka ndërtuar një përrallë shpifëse që Wilson po paguhet nga e njëjta bamirësi që ai dhuron librin e tij i vazhdon:

Në fakt, kjo nuk është e vërtetë. Dy pjesët e mësipërme janë adresuar në deklaratën e betuar të Gary Wilson, e cila është pjesë e padisë për shpifje të Dr. Hilton të ngritur kundër Dr. Prause. Këtu janë pjesët përkatëse të deklarimit të betimit të Wilson të ngritur në Gjykatën Federale: Gary Wilson i YBOP (pohimi #2 në padinë për shpifje Hilton):

E thënë thjesht, Nikky dhe Nerdy po bashkëpunojnë në shpifje të provueshme (për ta përsëritur, Prause i dha Nerdy-t "provat" për cicërimën e tij mashtruese). Pastaj RealYBOP, "Ekspertë" të RealYBOP dhe PornHub i vjetër i mirë u hodh në bord. Së pari kemi RealYBOP (Falënderim) menjëherë retweet duke gënjyer Nerdy, dhe shtimin e saj ("ekspert" RealYBOP Roger Libby gjithashtu komenton):

Të gjitha gënjeshtrat. RealYBOP nuk është një jofitimprurës i regjistruar. Në fakt, të gjithë ekspertët reklamojnë shërbimet e tyre në RealYBOP. Për më tepër, David Ley dhe dy të tjerë "Ekspertë" të RealYourBrainOnPorn.com (Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue) po i paguhen promovojnë faqet e internetit të xHamster! Nëse besoni se RealYBOP nuk është i njëanshëm, kontrolloni tweet-et e tyre, ose e ashtuquajtura e tyre "faqe kërkimore ”. tjetër "Ekspertë" të RealYBOP u bashkua me NerdyKinkCommie në shpifjen e ligjshme të YBOP, Wilson dhe The Reward Foundation. Së pari, "eksperti" Victoria Hartmann:

Atëherë, natyrisht, David Ley:

Taylor Kohut (si Smart Lab), i cili rrallë herë cicëron

Më në fund kemi PornHub, një aleat i RealYBOP, duke "pëlqyer" cicërimën shpifëse (PornHub's ishte llogaria e parë në Twitter për të cicëruar në lidhje me llogarinë e re në Twitter dhe faqen në internet të RealYBOp kur u shfaq):

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Hmmm… PornHub, Prause, Ley dhe Hartmann të gjithë “pëlqyen” tweet-in e një trolli të errët në Twitter i cili së fundmi kishte përfunduar një ndalim 7-ditor për ngacmimin e Gary Wilson. Shko figura.

Qershia në krye të sulmeve kompjuterike në shënjestër të synimeve të RealYBOP: As përshkruar këtu, Llogaria e redditimit të RealYBOP, sciencearousal trolluan dhe spaminuan forume të rimëkëmbjes porno, ku zakonisht postoheshin kudo ku shfaqej emri i Gary Wilson ose "Truri yt mbi porno". Në postimet e saj të fundit për reddit, shkencëtar spamin një nofap subreddit me të njëjtin artikull të Rob Kuznia që shpesh postohet nga TweetYBOP dhe Nikky (Kuznia është shok me Nikky). Nofap fshiu postimin e saj:

RealYBOP / koment shkencorousalal ku ajo lidhet me favorin e saj - artikulli i David Duke rreth pornografisë, i cili përmban një lidhje me bisedën TEDx të Gary Wilson (komenti Sciencearousal u fshi):

Duke pastruar internetin për çdo gjë që Ley mund ta përdorë për të zbardhur Wilson, ai bëri një postim të paqartë (dhe të pështirë) të David Duke në blog që përmbante një lidhje për bisedën TEDx të Gary Wilson. Biseda për TEDx e Wilson ka disa shikime 12, kështu që mijëra njerëz nga të gjitha vija janë lidhur me (dhe rekomanduar) fjalimin e Wilson, "Eksperimenti i Madh Porno".

Si e implikon kjo Gary Wilson si një "supremacist të bardhë?" Ky pohim qesharak është sikur të sugjerosh që të gjithë dashamirët e qenve janë nazistë sepse Hitleri i donte qentë e tij. Shtë ekuivalent i pretendimit se prodhuesit e "The Matrix" janë neo-nazistët sepse David Duke e pëlqeu filmin e tyre. Shiko: Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë.

Azhurnoni 20 gusht 2019: Nerdykinky, Prause, David Ley dhe Ron Swanson (alias Daniel Burgess) formojnë një fije twitter që rrethon pjesën e mësipërme. Meqenëse Nerdy nuk është në dijeni të faqeve të Prause, ka shumë të ngjarë që kjo orgji në Twitter të jetë orkestruar nga Prause.

Ron Swanson duket se është një ali Daniel Daniel Burgess. Kush është Burgess? U zbulua se Burgess zotëron URL-në për www.realyourbrainonporn.com Avokati i Nicole Prause tani përfaqëson Burgess në procedurat ligjore me YBOP. Avokati i Prause dhe Burgess, Wayne B. Giampietro, ishte një nga avokatët kryesorë të përfshirë në i famshëm BackPage rast - duke mbrojtur Backpage dhe ndërmarrjet e lidhura kundër akuzave të trafikimit seksual: https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956.

Swanson nuk është një person i vërtetë dhe vetëm ka bërë tweet disa dhjetëra herë që nga 2016. Pas viteve të 2 duke mos bërë asnjë tweet, Ron Swanson cicëroi dy herë duke e pyetur Gary Wilson ig se i duhej ndihmë juridike me realçështja e shkeljes së markës suaj të markës tregtare (Ron pretendoi të "dinte shumë për këtë lloj gjëje").

Wilson dyshoi se Ron ishte Burgess sepse llogaria ishte 3 vjeç, e fjetur, kishte vetëm një duzinë apo më shumë cicërima - megjithatë përmbante një cicërimë në Instagram fotografi të Daniel Burgess dhe gruas së tij duke bërë trajnim CrossFit (Burgess është një arrë e përsosur: madje ka një faqe në Facebook të quajtur “CrossFit Dan“, Të cilën ai e përdorte për të postuar komente të shumta shpifëse rreth Gary Wilson). Një dhurim i vdekur.

Në minutën kur letra e parëndësishme ligjërisht ACLU ishte postuar në Twitter nga RealYBOP, Prause dhe Ley, Ron Swanson u zgjua - duke e postuar në Twitter 4 herë në llogarinë e Twitter në YBOP.
Dyshimet konfirmuan.
"Ron Swanson" nuk ka postuar në Twitter që prej 4 cicërimave të mësipërme - deri në 2 Gusht, kur Ron shkoi pas Gary Wilson përsëri me cicërima të çuditshme duke pretenduar se YBOP përmbante pornografi (një vidhosje në makinën Wayback - të gjitha lidhjet janë false dhe shkojnë) askund):

Vëzhguesit kibernetik bashkojnë përsëri forcat: Burgess, Ley, Prause dhe Nerdykinkycommie (dy llogaritë aktuale të Nerdy në Twitter janë @nogoodchuck @CommieKink). Almostshtë gati komike.

Grupi i mësipërm gjithashtu bashkoi forcat për t'u angazhuar në një tërbim të 120-ditore, 4-ditore, që synonte Wilson: Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Faluse) 100 + shpifje tweet / ngacmimi i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të pornografisë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit

11 shtator 2019 - Nerdy përsëri kontrollon Wilson:

Përgjigja ime për nerdykinkycommie:

---------

nerdykinkycommie duket se ka tendenca të dhunshme. @nogoodchuck dikur ishte @SexualSocialist (nerdykinkycommie) - dhe ka llogari të tjera aktive (@CommieKink). Falënderimet dhe ai janë vërtet të ngushtë, dhe biseda kibernetike si një tandem. Antshtë e rëndësishme të dini se @ nogoodchuck / nerdykinkycomie ka postuar cicërima duke kërkuar që njerëzit të vriten, përfshirë policët dhe "njerëzit e pasur". Shumë prej nesh kanë frikë për sigurinë tonë pasi Nicole Prause përdor frikacak llogarinë e saj në RealYBOP për të inkurajuar dhe nxitur ndjekësit e saj mendërisht të paqëndrueshëm (si tërheqjet si ato).

Një tjetër:

Një tjetër. Vrisni policët:

Vrisni fermerët:

Ka edhe disa shembuj të tjerë, por kjo do të bëjë.

-----------------------

UPDATE (Prill, 2021): Twitter ndaloi nerdykinkycommie (@nogoodchuck, @sexualsocialist).

Çfarë shumë Twitter kaq gjatë?

------------------Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause & David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalistët e bardhë dhe nazistët

Në një ulje të re (që po thotë diçka), Nicole Prause përdori edhe një herë vdekjen tragjike të njerëzve të pafajshëm për të shpifur Gary Wilson dhe NoFap, ndërsa promovoi axhendën e industrisë pornografike. Të hënën pas dy xhirimeve masive (Dayton dhe El Paso) Prause postoi tweet dhe fotografi të lirshme duke u përpjekur të lidhte Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nazistët dhe nacionalistët e bardhë.

Kjo taktikë e neveritshme nuk është asgjë e re. Në të njëjtën ditë si Shkrepjet e sinagogës së Pitsburgut, Prause dhe Ley publikuan shpifjet e tyre Psikologji Sot artikulli që synon Gary Wilson (yourbrainonporn.com), Gabe Deem (RebootNation) dhe Nofap ("Pse fashistët e urrejnë Masturbimin: Rritja e nacionalizmit përkon me lëvizjet anti-masturbim"). Këto incidente zbulojnë ligësinë dhe mashtrimin e tyre.

Siç është kronikuar në shumë seksione të tjera, kur ndodhin tragjedi të tilla, Prause dhe Ley duket se pastrojnë internetin për çdo koment duke përmendur fjalimet e TEDx të Gary Wilson, YBOP, ose NoFap - të gjitha me shpresën se disa janë postuar nga nacionalistët e bardhë. (Përndryshe, Prause ose Ley mund të përdorin pseudonime për të postuar komentet e tyre të fabrikuara - për t'i përdorur në fushatën e tyre propagandistike. Ne kemi dokumentuar mbi pseudonimet 60 Prause në këto faqe: faqe 1, faqe 2.)

Këtu janë pjesët e tjera të "Lutuni faqet"Duke dokumentuar fushatën e shfrenuar të Prause dhe Ley për të karakterizuar rrejshëm YBOP dhe komunitetet e rimëkëmbjes pornografike si simpatizantë nazistë.

Falënderoni / Ley kapni (ose prodhoni) postimet, ruani ato dhe prisni tragjedinë e ardhshme të nxitur nga racistët. Atëherë ata kapin pamje të pakuptimta dhe "i shpjegojnë" me pohime shpifëse. A është befasi që Falënderimet tani po paditen për shpifje? Gary Wilson dhe Alex Rhodes nga Nofap kanë siguruar deklarata të betuara në lidhje me atë kostum, të cilat përfshijnë ndër incidente të shumta, gënjeshtrat e Prause që të dy janë simpatizantë nazistë. Shiko:

Edhe nëse pamjet e Prause janë të vërteta, një nacionalist i bardhë që lidh me TEDx Talk të Wilson nuk na thotë asgjë për Wilson ose askënd tjetër që beson se shikimi i pornos mund të shkaktojë probleme. Nëse një nazist ka lidhje me një rishikim të Motor Trendit të Ford F150, kjo do të thotë që të gjithë ata që drejtojnë një Ford, ose janë të punësuar nga Fordi, janë nazistë? Ky lloj i propagandës dashakeqe është thjesht se si rrokulliset Prause dhe Ley.

Mbi setin aktual të tweet-ve revoltuese të Prause / Ley. (cicërimë #1)

Më poshtë ju ofrojmë dy skenarët e ekranit Prause të paraqitur me cicërimin e mësipërm (foto #1, foto #2). Vini re se si theksohet emri i Gary Wilson, që do të thotë që Prause kërkoi në këto faqe për emrin e Wilson, fjalimin e tij TED ose faqen e tij të internetit. Duke pasur parasysh preokupimin e saj me sajimin e papastërtive, si e gjen kohën Pruse për të bërë kërkime? (Të tilla si përfundimi i studimit të saj të ardhshëm që gjoja kanë fituar lëndë përmes Koalicionit të Fjalës së Lirë - krahu lobues për industrinë e pornos!)

Vini re gjithashtu se "anonim" postoi fjalimin e famshëm të TED të Philip Zimbardo, Rrëzimi i djemve?, një artikull Buzzfeed, a Instituti Max Planck fMRI mbi përdoruesit e pornos dhe një artikull nga aidshealth.org. Prause sugjeron që Zimbardo, të gjithë në BuzzFeed, të gjithë me Institutin Max Planck dhe të gjithë të lidhur me aidshealth.org janë simpatizantët nazistë? Absurd.

Në këtë pamje e dytë, Cyberstalker i obsesionuar i Gary Wilson (Prause) thekson edhe një herë emrin e tij:

Si më parë, lista përfshin lidhje me simpatizantë të tjerë të njohur nazistë (shaka) si Phil Zimbardo, Buzzfeed, Universiteti Brown, studiuesit e Universitetit Kembrixh, PlosOne, InternetSafety.org, dhe Scribd.

Në përgjigje të hetimit oh-aq-origjinal të David Ley, një sekondë Tweet i pështirë nga Prause:

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Edhe një herë, Prause po kërkon është vetëm për Gary Wilson ose faqen e tij të internetit. si kjo pamje implikon Wilson si nazist është mendimi i secilit:

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Këtë të dytë Falënderim screenshot përmend një organ kërkimesh në rritje, i cili është mjaft solid, edhe nëse "Sentinel" rezulton të jetë një nacionalist i bardhë dhe jo pasardhja e saj në internet. (Falënderimi nuk jep asnjë provë se kush mund të jetë Sentinel.)

Sa i përket pohimit të tweet-it, shiko këtë faqe për mbi 100 studime që lidhin përdorimin e pornografisë / varësinë nga pornografia me problemet seksuale, zgjimin më të ulët ndaj stimujve seksualë dhe kënaqësinë më të dobët seksuale dhe marrëdhëniet.

Sa për Gary Wilson, shikoni këtë korrik, intervistën 2019 në të cilën ai dhe Mark Queppet diskutojnë në mënyrë specifike gënjeshtrat e propaganduara nga Prause, Ley dhe miqtë e tyre (disa prej të cilëve kanë marrë ndalime në Twitter për të postuar që Wilson është nazist): Shkencëtarët dhe Shkencëtarët e Porno-it: Të intervistuarit e Mark Queppet, Gary Wilson (korrik, 2019).9 gusht 2019: Përgjigja e Don Hilton me 21 faqe (me 57 faqe eksponate) ndaj mocionit të Nicole Prause për të hedhur poshtë padinë e tij për shpifje

Nicole R. Prause paraqiti një propozim për të pushuar nga puna Padia e Donald Hilton për shpifjen kundër saj. Mocioni i Prause përmbante deklarata të rreme dhe akuza të panumërta të pambështetura. Don Hilton u përgjigj me një kundërshtim prej 21 faqesh për të hequr dorë (pamjet e ekranit më poshtë) dhe 57 faqe të ekspozitave mbështetëse.

Seksione me të gjitha regjistrat e mëparshëm në lidhje me padinë e Hilton për shpifjen:

Fotografi të Kundërshtimi i 21 faqeve i Don Hilton ndaj mocionit të Nicole Prause për të hedhur poshtë shpifjen në vetvete rast. (Gusht 9, 2019)

Ju mund të ndiqni së bashku me tPDF-ja e tij e ekspozitave të Don Hilton.

----

-----

-------

-------

------

-------

---------

------

-------

-------

-------

--------

-------

---------

--------

----------

-------

-------

---------

=========

------

Lidhje për të gjitha dosjet gjyqësore në këtë faqe: Padia e Donald Hilton për shpifje kundër Nicole Prause: PDF të shkarkueshëm të padisë së Hiltonit, ekspozitave dhe çështjeve të besimit nga 9 viktima të tjera Prause


27 Gusht 2019: Në përgjigje të Wilson që ekspozon gënjeshtrat dhe shpifjet e Prause & Burgess përreth URL të rreme pornografi ata zbuluan në Arkivin Wayback, avokati i tyre dërgon një letër tjetër falsin Pushim dhe Ndëshkim me më shumë akuza të rreme.

Kontekst: Me 21 Gusht, Falënderimi dhe pronari aktual i URL-së RealYBOP, Daniel Burgess, zbuluan mrekullisht rreth 300 URL të rreme të futura në arkivin e Internetit Wayback. Shiko: Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Faluse) 100 + shpifje tweet / ngacmimi i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të pornografisë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit. Kjo u pasua menjëherë nga Twitter RealYBOP (me sa duket menaxhohet nga Prause) duke postuar në lidhje me URL-të e rreme 110 herë në një fundjavë të vetme. Zakonisht, këto ishin postuar në temat e mia në Twitter (ajo më bllokoi) ose kudo ku përmendej emri im.

Gjatë këtij inati 4-ditor @BrainOnPorn postoi mbi 110 cicërima që më synonin mua. Pothuajse çdo cicërimë në @BrainOnPorn përmban të paktën një deklaratë shpifëse (shumica përmbante disa). Në vend që të postoj 100+ cicërima këtu, përfshirë tweet-et RealYBOP të postuara nën komente të tjera jashtë kontekstit, unë kam krijuar këtë lidhje. Aty mund të shihni të gjitha cicërimet @BrainOnPorn që më synojnë mua nga 22-26 gusht: PDF e mbi 100 tweet-ve RealYBOP që synojnë Gary Wilson nga 22-26 gusht. Shumica përmbajnë shpifje nga RealYBOP.

Përveç fushatës së pabazë të imponimit të personazheve të realizuar nga llogaria në Twitter "Brain On Porn", llogaria në Twitter gjithashtu akuzoi në mënyrë të qartë për të paktën 3 kriminelë (pamjet më poshtë):

 • Stalking gra personalisht
 • Bërja e kërcënimeve me vdekje, dhe
 • Hacking në faqet e internetit.

Të akuzosh publikisht njerëzit për sjellje seksuale / profesionale dhe krime është vepruese. Në fakt, nëse një gjykatë gjykon veprimet e RealYBOP (Burgess) "shpifje në vetvete, "Nuk kam nevojë të tregoj asnjë dëm tregtar në mënyrë që të shërohem. Unë jam duke hetuar mjetet juridike të hapura për mua për të kërkuar kompensim për veprimet e RealYBOP (Burgess).

Përveç afërsisht 150 Tweet në 4 ditë nga Twitteri "Brain On Porn" dhe aleatët e tij (@RonSwansonTime Alias-Burgess, Nicole Prause, NerdyKinkyCommiedhe David Ley), më 22 gusht kjo email nga administratori i faqes së internetit të realyourbrainonporn iu dërgua Gary Wilson (a është Burgess ai që zotëron URL-në, ose Falënderim?):

Ndërsa organizata që përcjell email-in më njeh mua, dhe është shumë i vetëdijshëm për shkeljen e markës tregtare të RealYBOP dhe historinë e gjatë të Prause për shpifje dhe ngacmim të atyre në lëvizjen porno-skeptike, personeli i saj e dinte që të gjitha ishin gënjeshtra.

Më 27 Gusht avokati i Prause & Burgess, Wayne Giampietro, më dërgoi një tjetër nga letrat e tij të pushuara dhe Desist të mbushura me gënjeshtra:

Ngacmimi i Nicole Prause 3

Asgjë, por e pavërteta nga Prause / Burgess / Giampietro. Ndërsa unë dyshoj fuqimisht se kolegët e Prause, ose Prause, ishin pas URL-ve të rreme të pornos Mormon të vendosura në Makinën WayBack të Internetit, kurrë nuk kam deklaruar se ajo ose ndonjë nga "Ekspertë" të RealYBOP futur URL-të e rreme "Porno Mormone" në Arkivi i Rrugës në internet. As letra e rreme e Giampietro-s Pushim dhe Desist nuk ofroi prova se unë kisha thënë diçka të tillë. As unë nuk "ndryshova në mënyrë të paligjshme arkivat" e RealYBOP, dhe Giampietro siguroi zero prova që kisha (shënim: nuk është "e paligjshme" të futësh URL në Arkivin Wayback, edhe pse jo). Në çdo rast, avokatët tanë u përgjigjën me kjo letër e ashpër drejtuar doktor Prause dhe avokatit të saj (riprodhuar më poshtë).

Në përgjigje të inatit të RealYBOP në Twitter (në të cilën Prause, me sa duket, u ndihmua nga @RonSwansonTime, i cili ka të ngjarë një ali Burgess), NerdyKinkyCommiedhe David Ley) Unë postuar në vijim të gjerë Thread Twitter duke ekspozuar sesi "ata" futën URL-të e rreme YBOP në arkivin e Makinës WayBack dhe se si po bisedohesha në internet nga RealYBOP, pseudonimet e tij dhe aleatët e tij. Siç mund ta shihni, asnjë nga tweet-et nuk akuzoi askënd për "kryerjen e një krimi të thatë në kompjuter":

Në fije sqarova se sa e lehtë ishte të futesh URL të rreme në Arkivin e Makinerisë WayBack, dhe demonstrova duke shtuar një për sitin tim.

Unë gjithashtu cicërova se një individ tjetër kishte futur URL të rreme në realArkivi Wayback i yourbrainonporn.com, duke hedhur poshtë pretendimin e RealYBOP në Twitter se nuk mund të bëhet: https://web.archive.org/web/*/www.realyourbrainonporn.com/*

Tani në përgjigjen e 8 faqeve të avokatit tonë ndaj falsifikimit të z. Giampietro më 27 gusht 2019, letër pushimi dhe heqje dorë (PDF):

Ngacmimi i Nicole Prause 3

---------

------

-------

------

--------

------

----------

Përsëri, kjo PDF e 120 tweet përmban shumë shembuj të tjerë të RealYBOP (Prause ose Burgess) duke shpifur dhe ngacmuar për një periudhë 4-ditore.


Shtator, 2019: Nicole Prause ndërpret përdoruesin e mesëm Marny Anne. Falënderoni deklarimet e rreme në cicërimin shpifës (së bashku me gënjeshtrat e tjera) se Marny Anne ishte Gary Wilson

Më 15 Shtator 2019 Prause postoi në duke ndjekur cicërimin shpifës (vini re se si ajo kurrë nuk jep prova për ndonjë pretendim). Lidhja me llogarinë e pezulluar:

Cicërima e Prause përmban disa raste të shpifjes:

 1. Unë nuk jam Marny Anne.
 2. Doxxing? Unë kurrë nuk kam bërë dikë (megjithëse) Llogaria origjinale e Prause në Twitter është pezulluar përgjithmonë për doxing!).
 3. Raportet e policisë? Falënderimi e ka bërë këtë kërkesë për 7 vjet me radhë, por asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk më ka kontaktuar ndonjëherë (çdo ngacmues mund të paraqesë një raport të rremë policie). Nga ana tjetër, FBI konfirmoi që Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti të FBI-së për Gary Wilson). FBI më inkurajoi të paraqisja një raport mbi Prause për gënjeshtrën për paraqitjen e një raporti të FBI. Kështu bëra: Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause

Ngacmuesi tjetër David Ley e ndoqi me Tweet-un e tij shpifës:

Unë raportova Prause në Medium për pohimin e rremë që isha Marny Anne:

E vërteta në lidhje me 3 pohimet në Prause?

1) Unë nuk jam Marny Anne. Prause & Ley po gënjejnë, siç bëjnë aq shpesh. Unë kam llogarinë time të Mesme dhe nuk kam frikë ta përdor atë për të kritikuar informacionin e pasaktë të paraqitur nga Prause ose aleatët e saj (megjithëse rrallë e bëj këtë). Për shembull, artikulli im nga 2016: Përgjigja ndaj "Besimi një shkencëtari të Jim Pfaus": Varësia nga seksi është një mit ". (Pfaus & Prause bashkautor kjo letër e kritikuar shumë dhe Pfaus ka u bashkua me Prause në ngacmimin e SASH dhe IITAP).

2) ndryshe nga Falënderimi (Këtu) dhe Ley (poshtë), Kurrë nuk kam bërë dikë për dikë. Përdorimi @BrainOnPorn Llogaria në Twitter, Prause / Daniel Burgess postoi 20 tweets shpifëse në 2 ditë, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se Gary Wilson "kërcënoi familje" ose "postoi foto të familjeve" ose "familje të pangopura". Në 20 cicërimet e tij, RealYBOP nuk dha shembuj se si e bëja këtë, sepse @BrainOnPorn gënjen. Shënim: Burgess zotëron URL-në të realyourbrainonporn.com dhe Nicole Prause paraqiti një kërkesë për markë tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Së bashku ata janë duke u përpjekur të mbyllin YBOP.

Në modën tipike Prause, gënjeshtrat e lartpërmendura i referohen një sendi që RealYBOP mund ta keqinterpretojë - një pamje nga Burgess që më shpif. Ajo gjendet në artikullin tim të gjerë që dokumenton tiradën 4-ditore, 110+ cicërima të RealYBOP (Prause / Daniel Burgess) duke më shpifur dhe ngacmuar: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess, Nicole Prause) shpifje / ngacmim i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të false të pornos në Arkivin e Rrugës së Internetit (Gusht, 2019). (Unë jam i përfshirë aktualisht 2 çështje ligjore me Prause, njëra prej të cilave përfshin gjithashtu Burgess, kështu që unë duhet të dokumentojë shenanigans e tyre të vazhdueshëm në internet.)

Futja e artikulli i mësipërm përmban një fotografi të paqartë të një Daniel të vetëm 2018 Burgess post duke shpifur mua në Faqja e YBOP në Facebook. "Kontakti im i parë" me Burgess ishte tirada e tij shpifëse e 5 komenteve në faqen e YBOP në Facebook (Shkurt, 2018). Para kësaj, nuk kisha dëgjuar kurrë për Daniel Burgess. Ai erdhi pas meje, nga blu, pa asnjë arsye të dukshme.

Fotografitë e vetmuara përfshihen në kontekstin e dhënë. Thisshtë ky ekstrakt që Prause / Burgess etiketon keq "familjet mashtruese dhe kërcënuese":

Si një shembull i keqdashjes së tij, unë do të jap komentin fillestar të Burgess në faqen në Facebook të YBOP. Ai përfshin letrën e pabazë të Nicole Prause-së për 2015-të dhe për mua. (Si e fitoi Burgess këtë letër?)

Ne kohë më parë iu drejtuam Prause trumbetoi shkronjën pushuese dhe desist. Asgjë në të nuk ishte e vërtetë. Prause rregullisht dërgon letra të rreme C&D (të shkruara qartë nga ajo, jo nga avokati i saj) si një taktikë frikësimi: Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa false "pa kontakte" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.). Meqenëse C & D-të janë trillime, me asnjëherë një provë mbështetëse, viktimat e Prause nuk u kushtojnë vëmendje.

Kjo eshte. Si mund të përbëjnë sa më sipër "kërcënime, mashtrime dhe depërtime në sitin e Burgess?"

Burgess pasoi postimet e tij në Facebook YBOP, me një 15 komente shtesë rreth meje Martesa dhe Terapistët Familjarë në Facebook. Tetëmbëdhjetë përgjigjet për Burgess nga terapistët Staci Sprout dhe Forest Benedict janë gjithçka që mbetet Tirada e shpifjes së Burgess-it. Duket se Burgess ishte nisur nga "Martesa dhe terapistët e familjes"Grupi Facebook për duke më shpifur në këtë fije. Duke shtuar sulmet e tij në Facebook, Burgess gjithashtu postoi 8 tweets në temat e mia në Twitter (shënim - Burgess rrallë cicërima).

Sipas Twitter i RealYBOP, është në rregull Burgess për të ngacmuar dhe shpifur duke përdorur platforma të shumta të mediave sociale. Megjithatë, pamja ime e vetme e ekranit e Burgess për shpifje me on my Faqja në shtëpi do të thotë që unë jam duke kërcënuar familjen e tij dhe "duke shkatërruar familjet e të gjithë 30 ekspertëve të RealYBOP!" Mirësevini në botën përmbys të Prause & Burgess.

Në një shembull të David Ley në të vërtetë doxxing një i ri i cili kritikoi artikujt e tij të drejtuar nga axhenda. Në shenjë hakmarrje, psikologu Ley shkroi në Twitter emrin e plotë të djalit, vendndodhjen, emailin dhe adresën IP:

Twitter ndalon Ley, megjithatë ai vepron i pabesë, sikur nuk e di pse:

Disa vjet më vonë David Ley gënjen pse ai u ndalua me të vërtetë (gjithnjë duke luajtur viktimën, edhe kur ai është kryesi):

Vini re se si Ley insinuated se Z. Eskelin e kishte kërcënuar atë. Ley shpesh gënjen për marrjen e kërcënimeve.

Në këtë cicërimë, Ley kryen shpifje vetvetiu, duke pohuar rremë se njerëzit në YBOP i kanë dërguar atij kërcënime me vdekje. Ley nuk mund të japë prova për këtë kërcënim të supozuar, edhe kur sfidohen nga disa llogari të tjera eksituese:

Të gjitha sa më sipër janë gënjeshtra, përveç një kërcënimi mjaft të butë ligjor kur Ley & Prause postoi në mënyrë të gabuar në të gjithë internetin se unë u pushova nga puna e SOU (ai menjëherë fshiu postimet e tij). Histori e plotë këtu: Nicole Prause & David Ley pretendojnë shpifës se Gary Wilson u shkarkua nga Universiteti i Oregonit Jugor.

3) Raportet e policisë? Duke filluar nga Korrik 2013 (disa ditë pas Unë botova një kritikë të kujdesshme të studimit të parë për EEG të Prause) Emra të ndryshëm të përdoruesve filluan të postojnë komente shpifëse kudo që të shfaqej emri im. Komentet ishin shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton, duke pohuar në mënyrë të rreme se "Wilson ka një raport policie të ngritur ndaj tij", "Wilson akuzohet për stalking një grua të varfër", dhe "Wilson vodhi fotot e një gruaje dhe i vendosi ato në një faqe pornografie" , dhe se "Wilson është raportuar në LAPD (i cili pajtohet që ai është i rrezikshëm) dhe policia e kampusit UCLA." Shumë shpejt, Prause, si vetë, filloi të pretendojë se një "person" ishte raportuar në polici për kërcënim fizik të saj, duke kërcënuar laboratorin e saj, duke hartuar një rrugë në laboratorin e saj (çfarëdo të thotë kjo) dhe trillime të tjera të paqarta.

Deri në vitin 2016, pasi që Prause nuk ishte më e punësuar nga UCLA apo ndonjë institucion tjetër që mund të frenonte ngacmimin e saj në internet, ajo më në fund filloi të identifikojë Gary Wilson si "personin" që ajo kishte raportuar në LAPD dhe policinë e kampusit UCLA. Prause madje pretendoi se ajo postoi roje të armatosura në bisedimet e saj publike sepse unë kisha kërcënuar të merrja pjesë. (Pretendimi që kam kërcënuar të marrë pjesë është një gënjeshtër dhe Prause nuk ka siguruar kurrë dokumente për këtë pohim.)

Të gjitha këto pretendime janë të pavërteta, dhe pohimi se "Wilson është parë në shtëpinë e shkencëtarit" është gjithashtu trillim. Kam vite që nuk jam në LA. Almostshtë gati viti 2020 dhe asnjë agjenci e zbatimit të ligjit nuk më ka kontaktuar ndonjëherë. (Çdo ngacmues mund të paraqesë një raport të rremë të policisë.)

Unë dikur supozoja se Prause, në fakt, kishte paraqitur raporte mashtruese, të pabazuara (të cilat më pas nuk u morën parasysh), por doli se Prause po gënjente - përsëri. Në fund të vitit 2017 një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA nuk zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre për një "Gary Wilson", as ndonjë raport të paraqitur nga një "Nicole Prause". E bëra këtë pjesë për të raportuar gjetjet e mia: Departamenti i Policisë në Los Anxhelos dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause ka gënjyer për paraqitjen e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.

Ndoshta e motivuar nga YBOP duke ekspozuar gënjeshtrat e saj, Prause me padurim ngriti një raport të çuditshëm të policisë në 25 Prill 2018 - pesë vjet më vonë se pretendimet e saj.

Unë nuk mësova për raportin e pabazë dhe dashakeq të policisë së Prause deri në Mars, 17th 2019 kur një gazetë kolegji botoi një hit mbi mua dhe FTND (artikulli u fshi më vonë nga zyrtarët e Universitetit). E gjithë historia e ngatërruar është këtu: Neni nga gazeta studentore e University of Wisconsin (Raketë) raporton raporte të policisë nga Nicole Prause (mars, 2019).

Pas 5 vitesh duke pretenduar se e kisha bllokuar fizikisht atë, çfarë bëri Prause në të vërtetë raportoni në LAPD? Nuk ishte një raport ndjekës pasi Prause kurrë nuk deklaroi se isha në Los Angeles, duke e ndjekur atë. As nuk ishte një raport i bisedës kibernetike. Seksioni "Veprimet e të dyshuarit" përmbante dy incidente që nuk ishin as ndjekëse as krim. Një pamje nga ekrani i dy "krimeve" të pretenduara:

Çfarë pohon Prause, e ndjekur nga realiteti:

“I dyshuari postoi emrin e viktimës dhe fotografinë në faqen e tij të internetit. I dyshuari nuk pranoi të hiqte fotografitë. "

Ndërsa pamjet në ekran të tweet-eve shpifës të Prause dhe emri i saj shfaqen në 2 faqet kryesore të "Prause", ky nuk është një krim. Përkundrazi, faqet me pamje nga ekrani që paraqesin ngacmimin e saj të vazhdueshëm (1, 2, 3, 4, 5) janë duke dokumentuar veprimet e saj: shpifje dhe njoftime në internet. Në realitet, Prause ka thyer ligjin duke deklaruar në mënyrë të rreme duke thënë se ajo më ka raportuar si FBI dhe LADP.

Shkelja e dytë?

“I dyshuari udhëtoi për në Gjermani për në konferencën e viktimave. I dyshuari nuk ishte i ftuar. "

Përveç faktit se pjesëmarrja në një konferencë nuk është një krim, Prause është duke gënjyer.

Shtë e vërtetë që kam udhëtuar për në Gjermani dhe kam marrë pjesë në Konferencën e 5-të Ndërkombëtare për Varësitë e Sjelljes, e cila u zhvillua nga 23-25 ​​Prill (vini re se Prause paraqiti raportin e saj të policisë në 25 Prill). Pjesa e pavërtetë është se Prause nuk kishte synime të marrë pjesë në konferencën e ICBA në Gjermani. Falënderimet asnjëherë nuk kanë marrë pjesë ose kanë dhënë një prezantim në një konferencë të ICBA. Falënderimet nuk besojnë në varësi të sjelljes. Gjatë gjithë karrierës së saj Prause ka zhvilloi një luftë kundër konceptit të varësisë së sjelljes, veçanërisht seksi dhe pornografi varësisë. Ajo është një "mohues-varës" famëkeq.

Në ferr nuk ka asnjë mënyrë që Prause të marrë pjesë në ICBA pasi ajo do të ndeshet me disa anëtarë të grupit të punës ICD-11 CSBD dhe studiues të shumtë të tjerë që botojnë studime me cilësi të lartë që mbështesin modelin e varësisë nga pornografia. Në fakt, disa studiues me emër të madh që kanë kritikuar zyrtarisht studimet e gabuara të EEG të Prause dhe ishin planifikuar të paraqisnin (p.sh. Valerie Voon, Marc Potenza, Matuesz Gola, Christian Laier, Matthias Brand - i cili drejtoi konferencën). E thënë thjesht, Prause do të ishte rrethuar nga shumë njerëz që ajo dëshiron dhe sulmon në mediat sociale dhe prapa skenave (lidhje me kritikat e këtyre studiuesve për dy studimet EEG të Prause: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8). Shumë nga këta studiues janë shumë të vetëdijshëm për sjelljen e vazhdueshme joprofesionale të Prause dhe makinacionet prapa skenës.

Atëherë kemi të qartë: nuk ka asnjë mundësi që Prause të ketë ditur paraprakisht që unë po merrja pjesë në konferencën e ICBA. Siç u përmend, Prause paraqiti raportin e saj të policisë më 25 prill, ditën e fundit të konferencës së ICBA. Kjo do të thotë që Preuse u tha për pjesëmarrjen time nga një tjetër pjesëmarrës i konferencës (ish-kolegu / shok i dhomës i Prause-së gjithashtu mori pjesë).

Duke vazhduar më tej, pjesa e dytë e raportit të policisë Prause është po aq e pasaktë në fakt, dhe qesharake e çiltër:

Edhe pse Prause kurrë nuk pretendoi se isha parë në LA, ajo përshkruan "çuditshmërinë time personale" si "veshur me thes gjumi"Dhe arma ime e zgjedhjes si"triko të gjata sleeved (sic). " Tingëllon si një skelë SNL. Shtë e vështirë të mos imagjinohet që oficeri i policisë të kafshonte buzën e saj, duke u përpjekur të mos e godasë, pasi ajo zhvishet nga makina e Prause. Në çdo rast, unë nuk kam qenë në Los Angeles dhe as një çantë gjumi në vite.

Po në lidhje me pretendimet e Prause se ajo më raportoi tek FBI? Në fund të Tetorit, 2018 unë paraqita një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte ngritur ndonjëherë një raport ku më emëronte. Ajo nuk e kishte. Për detaje shihni këtë pjesë: FBI konfirmoi që Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti të FBI-së për Gary Wilson). FBI më inkurajoi të paraqisja një raport mbi Prause për gënjeshtrën për paraqitjen e një raporti të FBI. Kështu bëra: Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause.

Prause gënjeu gjithashtu për raportimin e themeluesit të Nofap, Alexander Rhodes në FBI: Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods.Të tjerët - Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause & Burgess) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (mbi 30 cicërima)

Për vite me radhë, anëtarët e RealYBOP Nicole Prause dhe David Ley janë bashkuar për të shpifur, ngacmuar dhe individë dhe organizata që kanë paralajmëruar në internet që kanë paralajmëruar për dëmet e pornos ose për hulumtimin e publikuar që raportojnë dëmet e pornos. Që nga fillimi i saj, eksituesi RealYBOP ka bërë të njëjtën gjë. Një nga objektivat e preferuar të Prause, Ley dhe RealYBOP është Alex Rhodes i Nofap - Historia e gjatë e Nicole Prause dhe David Ley e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFap. E rëndësishme për tu shënuar - Korrik, 2019: Alexander Rhodes u betua me betim: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

Si përgjigje ndaj një programi CNN që përfshin NoFap dhe Rodos, RealYBOP angazhohet në ngacmim dhe shpifje të synuar, duke cicëruar gënjeshtrat e tij në temat e CNN dhe gjetkë:

Artikulli i Justin Lehmiller u botua për të promovuar transmetimin e counter Lisa Ling. Artikulli citon asnjë studim për të mbështetur pohimet e Lehmiller-it. Shumë e rëndësishme të theksohet se Lehmiller paguhet nga Playboy, është anëtar të RealYBOP (grupi që shkel në markën tregtare YBOP), dhe është në bordin e SHA - grup që bashkëpunon me xHamster për të promovuar faqet e internetit të saj.

Alex Rhodes nuk gënjeu. RealYBOP nuk arrin të citojë një shembull të secilit që gënjen.  Hulumtim kundër propagandës RealYBOP? Kontrolloni faqja kryesore e kërkimit YBOP, i cili përmban lidhje me rreth studimeve 1,000 që shoqërojnë përdorimin e pornos me rezultate të shumta negative.

Përgjigje më të çuditshme:

Më shumë sulme personale dhe gënjeshtra. YBOP hodhi poshtë pretendimet e RealYBOP këtu: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com"). Në faqe ekzaminohet "faqja hulumtuese" e shkelësve të markës tregtare, përfshirë studimet e saj më të zgjedhura për zgjedhjen e qershisë, paragjykimin, lëshimin e egër dhe mashtrimin.

Twitter i RealYBOP vazhdon përgjimet në internet të Alex Rhodes:

Në ditën e transmetimit të Lisa Ling, përshkallëzimet në internet të RealYBOP përshkallëzohen, me rrëshqitje pa kuptim që nuk kanë asnjë lidhje me programin, dhe hyjnë në fijet kudo ku përmendet Nofap.

Ajo që publiku mund të mos e dijë është se as ICD-11 dhe as APA-ja DSM-5 nuk përdor kurrë fjalën "varësi" për të përshkruar një varësi - qoftë ajo varësia e lojërave të fatit, varësia nga heroina, varësia nga cigareja, ose ju e emërtoni atë. Të dy manualet diagnostikuese përdorin fjalën "çrregullim" në vend të "varësisë" (p.sh. "çrregullim i lojërave të fatit", "çrregullim i përdorimit të nikotinës", etj).

Kështu, "seksi dhënie pasDhe pornografi varësisë " kurrë nuk mund të ishte refuzuar, sepse ata kurrë nuk ishin nën konsideratë formale në manualet kryesore të diagnostikimit. Thënë thjesht, kurrë nuk do të ketë një diagnozë të "porosisë pornografike", ashtu si kurrë nuk do të ketë një diagnozë të "varësisë nga metoda". Megjithatë, individët me shenja dhe simptoma të përputhshme me ose një "varësisë pornografike" ose një "varësisë methamphetamine" mund të diagnostikohet duke përdorur ICD-11 Dispozitat. Për një mosmarrëveshje të plotë të pretendimeve të Prause, shihni: Debunking "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë?, "Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause (2018).

RealYBOP pohon në mënyrë të rreme se pornoja nuk ka shkaktuar asnjëherë dëm për fëmijët.

Realitet: mbi studimet e adoleshencës 250 lidhin përdorimin e pornos me dëmet e shumta.

Pretendimet porno nuk ka asnjë efekt në tru:

Realiteti: Kjo faqe rendit 45 studime të bazuara në neurozë (MRI, fMRI, EEG, neuropsikologjike, hormonale). Ata ofrojnë mbështetje të fuqishme për modelin e varësisë, pasi gjetjet e tyre pasqyrojnë gjetjet neurologjike të raportuara në studimet e varësisë në substancë.

RealYBOP sugjeron që është pa masë fëmija juaj do të shohë porno

Realiteti: Studimi mbi moshat australiane 15-29 zbuloi se 100% e burrave (82% e grave) kishin parë pornografi. Përdorimi i pornografisë dhe shoqatave të reja nga Australianët me sjellje të rrezikut seksual (2017)

Trolling:

Trolling Lisa Ling. Dështon në përshkrimin e "informacionit të rremë" (nuk e bën kurrë):

Ouch: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com")

Trolls Noah Church (RealYBOP bllokon llogari, pastaj cicërima në fijet e tyre pa i ditur ata).

RealYBOP lidhet me një postim në blog të Psikologjisë Sot nga Prause dhe David Ley (nuk është një studim - vetëm të dhëna të dyshuara nga Prause):

RealYBOP BS: Nofap nuk po shet një produkt ', është një uebfaqe falas. Nofap nuk ofron trajtime:

Trollimi, ngacmimi:

Përsëri askush nuk diagnostikoi askënd. RealYBOP duke krijuar sende:

Artikulli i Justin Lehmiller u botua për të promovuar transmetimin e Lisa Ling dhe nuk citon asnjë studim për të mbështetur pohimet e tij. Shumë e rëndësishme të theksohet se Lehmiller paguhet nga Playboy, është anëtar të RealYBOP (grupi që shkel në markën tregtare YBOP), dhe është në bordin e SHA - grup që bashkëpunon me xHamster për të promovuar faqet e internetit të saj.

Trolls RealYBOP Gabe Deem (RealYBOP kohë më parë bllokoi Deem);

Nicole Prause dhe llogaria e saj e rreme PornHelps ka ngacmuar Deem në të kaluarën:

Vazhdon të troll temat. Në mënyrë të rreme pretendon se statistikat ishin false, por nuk jep asnjë shembull:

Trolls një person tjetër në temën e Lisa Ling:

RealYBOP gënjen për natyrën e ekspertëve të saj, duke pretenduar se shumica janë profesorë universitarë: https://www.realyourbrainonporn.com/Ekspertët

Realiteti: Nga "ekspertët" e 19 që ende lejojnë RealYBOP të përdorë pamjen e tyre, vetëm 6 janë në universitete.

Në këtë cicërimë, RealYBOP duket se po inkurajon të tjerët të raportojnë Alex Rhodes në bordin e Psikologjisë në Pensilvania.

Nuk do të na befasonte kur mësonim përfundimisht që RealYBOP paraqiti një raport të rremë dhe dashakeq në Rodos (incidente të shumta të raportimit të rremë dhe me qëllim të keq të Prause janë në këto faqe - faqe 1, faqe 2).

Trolling CCN

Lidhje RealYBOP në faqen që kemi debunuar: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com").

Tani RealYBOP shkon pas Gary Wilson

Ndërsa vendimi i WIPO nuk shkoi në rrugën e tij (këto janë çështje komplekse), Wilson do të vazhdojë në gjykatat federale, nëse është e nevojshme.

RealYBOP ri-cicëroi yllin porno duke u ankuar në lidhje me programin CNN (duket se ka qenë i egzistuar):

Shënim: Prause / RealYBOP pretendon në mënyrë të gabuar se të tjerët (Wilson, Rhodes, etj.) Po e ndjekin atë. Nëse kjo do të ishte e vërtetë (nuk është) pse Prause / RealYBOP vazhdon të hyjë në fijet e twitterit të Wilson dhe Rhodes - duke etiketuar të dy, duke emëruar të dy, dhe duke i ngacmuar në mënyrë agresive të dy? Përgjigja - Falënderimi / RealYBOP po gënjen për t'u ndjekur.

Të nesërmen RealYBOP ngacmon Lisa Ling, duke gënjyer për shumicën e gjithçkaje:

KUSH nuk e hodhi poshtë varësinë nga pornografia. As APA nuk bëri. Pretendimet për fëmijët duke qenë më të dëshpëruar nuk kanë asnjë citim.

Në fakt tweet të pasakta me një studim të parëndësishëm të parëndësishëm për adoleshentët:

Realitet: Seksioni Rinor

Ekspozimi i vetvetes si një industri porno do të thotë:

Definimi i Nofap përsëri, (keqpërfaqëson një letër):

Ley, Prause dhe RealYBOP janë të fiksuar me dokumentet e opinionit nga studenti i gradës NZ, Kris Taylor. Taylor, i cili është përtej paragjykimeve - dhe nuk di asgjë për neuroshkencën. Ai është një sociolog. YBOP kritikoi një artikull 2017 prej tij, ku ai zhvlerësoi Gary Wilson dhe rishikimin me mjekët e marinës amerikane (Taylor shpesh bën vendime për të thjesht të gënjyer në artikullin e tij): Debunking Kris Taylor's "Pak të vërteta të vërteta në lidhje me pornografinë dhe mosfunksionimin e ngrerë" (2017).

Ky punim është një favorizim i Prause dhe Ley me Wikipedia e pseudonimit të Prause i fut të dy në faqet e Wikipedia. Falënderoni me ngulm citon (dhe keqpërfaqësuesit) Letra e Taylor për Nofap. Realiteti: disertacioni i studentit të gradës Kris Taylor vlerësoi vetëm komente 15 nga reddit / nofap, duke injoruar miliona komente të tjera. Taylor zgjodhi komentet 15 sepse ato përmbajnë fjalën "mashkullësi". Përkundër gënjeshtrave të Prause / RealYBOP, Taylor nuk ishte një analizë e Nofap ose përdoruesve të saj. Nga letra e Taylor:

Nisur nga kjo qasje në mbledhjen e të dhënave, dëshirojmë të nënvizojmë se të dhënat e paraqitura nuk kanë për qëllim të lexohen si përfaqësues të NoFap në tërësi, por për të paraqitur sesi disa përdorues shprehin një investim të veçantë në gjininë mashkullore dhe kushtetutën e tij (Edley, 2001; Edley dhe Wetherell, 1997). Kjo është, në krahasim me një analizë në të cilën postimet e përdoruesve kuptohen si referenca të zhdrejtë ndaj gjinisë mashkullore (përmes bisedave të tyre për lojëra video, pornografi, stërvitje dhe dietë, etj.), Studimi ynë paraqet mënyrat në të cilat përdoruesit përbëjnë në mënyrë aktive pozicione mashkullore . Termi ynë i kërkimit 'mashkullësi' dha faqe të shumta të 'postimeve origjinale', të cilat kishin të bënin posaçërisht me përcaktimin e mashkullorisë.

Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me shaka Taylor të një letre.

----------

Tetor, 2019: Për asnjë arsye të veçantë (të dielën) RealYBOP zhvlerëson NoFap. RealYBOP / Prause / Burgess janë të fiksuar pas forumeve të rimëkëmbjes pornografike (me gjasë sepse dëmtojnë linjën e poshtme të industrisë pornografike).

RealYBOP falsisht e quan nofap "anti-seks". Në realitet, një përqindje e madhe e individëve që abstenojnë nga pornografia (NoFap) po e bëjnë këtë rimarrë funksionin normal seksual.

----------

Pas 50 tweets në lidhje me Nofap, ne zyrtarisht mund t'i referohemi RealYBOP si ngatërrestar i Nofap / Alex Rhodes. Pas kravatave të saj të së Dielës, RealYBOP pastroi miliona komente të Nofap.com vetëm për ato të duhurat për të zbardhur Nofap. Fotografitë e RealYBOP shfaqin disa komente të rastit, duke cicëruar 3 prej tyre me kontekstin e saj jashtë çdo konteksti që merr ndonjë njeri në planet mund të komentojë mbi Nofap, përfshirë RealYBOP).

Një tjetër nga RealYBOP:

Megjithatë, një tjetër

RealYBOP sulmuesi kibernetik (Shënim: RealYBOP ka postuar 150 cicërima në lidhje me Gary Wilson në 2 muajt e fundit). Pyetje: A janë Ekspertë të RealYBOP me përgjegjësi ligjore për ngatërresat e saj në eksitim?Të tjerët - tetor, 2019: RealYBOP twitter (Prause & Daniel Burgess) shpifin Alex Rhodes & Gabe Deem, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që të dy u përpoqën të "heqin" realyourbrainonporn.

Siç e pamë në seksionin e mëparshëm, transmetimi i programit të Lisa Ling çoi që RealYBOP të ngacmonte dhe shpifte Alex Rhodes, NoFap dhe Lisa Ling. Asgjë e re, pasi RealYBOP është fiksuar me debunking të problemeve seksuale të nxitura nga pornografia, pasi ka zhvilluar një Luftën 3-vjeçare kundër këtij dokumenti akademik, ndërsa njëkohësisht ngacmon dhe çliron burra të rinj që janë shëruar nga mosfunksionimet seksuale të shkaktuara nga pornografia. Shihni dokumentacionin: Gabe Deem #1, Gabe Deem #2, Alexander Rhodes #1, Alexander Rhodes #2, Alexander Rhodes #3, Kisha e Noes, Alexander Rhodes #4, Alexander Rhodes #5, Alexander Rhodes #6Alexander Rhodes #7, Alexander Rhodes #8, Alexander Rhodes #9, Alexander Rhodes # 10, Gabe Deem & Alex Rhodes së bashku, Alexander Rhodes # 11, Alexander Rhodes #12, Alexander Rhodes #13.

Në tiradën e saj në twitter, RealYBOP ngre gënjeshtrat e saj të zakonshme për Alex dhe Gabe, ndërsa shtoi një të re: Gabe dhe Alex ishin të përfshirë në veprimet ligjore nga YBOP për të mbrojtur markën e saj tregtare. Ose siç e përshkruan RealYBOP gabimisht:

"U përpoq që faqja jonë të jetë hequr nga pes, ai nuk mund t'i përgjigjet shkencës"

RealYBOP po i referohet veprimeve ligjore shumë specifike nga pronarët e YBOP tek mbrojtur markën tonë. Avokatët e mi paraqitën një ankesë duke kërkuar që WIPO të bëjë një rishikim administrativ të keqpërdorimit të dukshëm të markës sime në URL www.realyourbrainonporn.com.

Avokatët e mi paraqitën një ankesë në Organizatën Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO) si një rrugë e mundshme për të patur një faqe në internet për shkelje të markës tregtare www.realyourbrainonporn.com hiqet nga Uebi sa më shpejtë dhe ekonomikisht. Ndërsa arbitri nuk pranoi të mbështesë heqjen e tij, ai pranoi që URL-ja shkelëse ishte me të vërtetë "konfuze e ngjashme" me URL-në time www.yourbrainonporn.com. Ai më pas vendosi që faqja shkelëse të ishte një sit “i mprehtë”, dhe si i tillë, të drejtë të kritikonte faqen time.

Avokatët e mi thonë se nuk është, në të vërtetë, një "sit i mprehtë". Nuk kritikon punën time. Në fakt, nuk e adreson fare përmbajtjen e faqes time dhe thjesht e mban veten si versionin “real” të faqes time në një mënyrë konfuze. Sidoqoftë, arbitri, pasi arriti në përfundimin se faqja e shkeljes ishte një "vend i mprehtë", nuk pranoi të shqyrtojë elementin e tretë të ankesës sime: Besimi i bollshëm i keq i Prause. Ai deklaroi se provat që avokatët e mi siguruan "mund të mjaftojnë për të vendosur besim të keq", por nuk gjeti pse të arrinte në një përfundim mbi atë element, në funksion të përcaktimit të tij "faqja e duhur". I gjithë aktvendimi është i disponueshëm këtu: https://www.wipo.int/amc/en/domains/decgment/text/2019/d2019-1544.html. Kjo nuk ka mbaruar.

Do të thotë që përpjekja e Prause për të vjedhur markën time, ndërsa imitonte pamjen e faqes sime në internet dhe llogarinë në Twitter, zbulon se ajo është agresori, ngacmuesi i fiksuar. Ajo nuk është viktima, por kryesi. Falënderimi ka armatosur vendimin e WIPO përmes një njoftimi për shtyp dhe vazhdimisht lidh një lidhje në faqen WIPO sikur ta shfarosë plotësisht atë.

Procedurat tona ligjore nuk kanë asnjë lidhje me Alex Rhodes ose Gabe që konsiderohet. RealYBOP (Prause & Burgess) gënjeu, duke shpifur për Rhodes dhe Deem. Nga rruga, tweet-et RealYBOP japin përshtypjen e gabuar se veprimet tona ligjore kanë mbaruar. As afër. Për shpifjen e RealYBOP:

Shtator 30, 2019 cicëroj rreth Alex Rhodes. Në të RealYBOP rreptësisht konfirmon se NoFap u përpoq të heshtte shkencën aktuale, por ata humbën (duke u lidhur me vendimin e WIPO në favor të RealYBOP)

Në këtë cicërimë, RealYBOP tha që Gabe Deem “U përpoq që të heqë faqen tonë të internetit bc ai nuk mund t'i përgjigjet shkencës"

RealYBOP vazhdon, duke shpifur Deem, dhe duke deklaruar se ai u përpoq të heshtte shkencëtarët (duke u lidhur me vendimin e WIPO).

Askush nuk po përpiqet të heshtë askënd. YBOP thjesht po mbron markën e saj tregtare. Shënim: Emri origjinal i faqes së tyre të internetit ishte ScienceOfArousal.com? Pse këta ekspertë të vetëshpallur ndryshuan emrin e faqes së tyre për të pasqyruar emrin e faqes sonë të internetit, kur i tyre URL-ja e zgjedhjes së parë ishte ScienceOfArousal.com? Vërtetim: kopjoni dhe ngjisni këtë URL në shfletuesin tuaj. Do t'ju ridrejtojë te "realyourbrainonporn" - https://web.archive.org/web/20190414191620/https://scienceofarousal.com/. Pse ata tani pretendojnë se janë censuruar nga një kërkesë për të ndaluar shkeljen e markës së tyre tregtare, kur ata thjesht mund të kthehen në emrin e tyre të mëparshëm të markës ScienceOfArousal.com dhe të vazhdojnë të veprojnë lirshëm ligjërisht?

Ne kurrë nuk jemi përpjekur të censurojmë pikëpamjet dhe kritikat e kundërta, ndryshe nga njëra prej tyre “Ekspertë të Aleancës, "Dr. Prause, i cili vazhdimisht është përpjekur ta heqë dëshmi e sjelljes së saj me të pabazë Kërkesat për shkëputje nga DMCA. Ne thjesht kërkojmë që këta zëdhënës vokal të mbajnë nga predikimi i tyre origjinal, URL-ja dhe emri i markës "Shkenca e zgjimit" (ScienceOfArousal.com). Dhe se ata heqin dorë nga pasues emrin ata punësuar së bashku me përkatëse aplikacionin e markës tregtare (për një emër që YBOP ka operuar nën pothuajse 10 vjet). Pse ata angazhohen në këto përpjekje të dukshme për të shtypur trafikun në faqen tonë të internetit dhe ngatërruar publikun?

Përditësimi (korrik, 2019): Veprimet juridike zbuluan se Daniel Burgess është pronari aktual i URL e realyourbrainonporn.com. Në mars të 2018, Daniel Burgess u shfaqën askund, duke u angazhuar në ngacmimin dhe shpifjet e synuara të Gary Wilson dhe YBOP në platforma të shumta sociale. Disa nga pretendimet shpifëse të Burgess-it dhe thirrjet shqetësuese janë dokumentuar dhe zhbërë këtu: Adresimi i Pretendimeve të Paqërruara dhe Sulmeve Personale nga Daniel Burgess (Mars, 2018) (Suditërisht, Burgess është një aleat i ngushtë i saj) Nicole Prause).

Të nesërmen, RealYBOP trolls Gabe (të cilin ajo e ka bllokuar):

Shënim - Gabe nuk është trajner dhe kurrë nuk ka stërvitur askënd. Pretendimet e RealYBOP në lidhje me studimet mbi pornografinë dhe problemet seksuale shpërbëhen këtu: Seksioni i keqfunksionimeve ngrerë dhe të tjera seksuale.

Për më tepër, e njëjta, duke pretenduar në mënyrë të rreme Gabe ishte përfshirë në padinë e Burgess

Gënjen nga @BrainOnPorn ekspozuar:

 1. Vetëm 6 nga 19 “ekspertë” të paraqitur janë të punësuar nga universitetet: https://realyourbrainonporn.com/experts
 2. Gabe nuk ofron asnjë trajtim
 3. Gabe nuk është i përfshirë në procesin gjyqësor me Burgess
 4. RealYBOP gënjen dëmin (nuk citon asgjë)

Josh Grubbs (anëtar i RealYBOP), citate në mesazhe, Gabe Deem dhe RealYBOP është i detyruar të hyjë në temë:

RealYBOP në mënyrë obsesive në internet duke sulmuar të rinjtë që shëroheshin nga ED e shkaktuar nga pornografia.

---------

Disa javë më vonë RealYBOP, dhe sidekick NerdyKinkyCommie, këndoni Gabe Deem (vini re se Gabe i kishte bllokuar të dy, por kjo nuk i ndalon biseduesit kibernetikë):

Së pari, lidhjet e postuara nga trolls Nerdy dhe James F. u janë dhënë atyre nga RealYBOP / Prause.

Së dyti, pamja nga ekipi i Nerdy është postuar në Twitter dhjetëra herë nga Prause & RealYBOP. Nuk kishte asgjë për të bërë asgjë në fije, por nuk ka rëndësi, sepse RealYBOP / Prause janë të fiksuar pas MDPI (ndërmarrja mëmë e revistës Shkencat e Sjelljes). Shkencat e sjelljes publikuar A është Pornografia e Internetit Shkaktimi i Sëmundjeve Seksuale? Një përmbledhje me raportet klinike (Park et al., 2016) Nerdy po gënjen për vlerësimin e MDPI. Këtu janë shembuj të Falënderimit (si Sciencearousal) duke futur gabimin e mësipërm klerik nga Regjistri Norvegjez, i cili aksidentalisht uli vlerësimin e MDPI nga "1" normale në "0". Vlerësimi i ulur kishte zgjidhet prej kohësh në faqen e Wikipedia të PZHKP. Prause e di që vlerësimi zero ishte një gabim klerikal, megjithatë ajo dhe RealYBOP cicëruan se MDPI u zvogëlua dhe se MDPI është një revistë grabitqare (të dyja janë false dhe të dyja janë në redaktimin e Sciencearousal / Prause Wikipedia).

Së treti, videoja e vitit 5 nuk ka asnjë lidhje me Kinën, apo kampe boot e varësisë nga interneti. Bëhej fjalë për pornografi.

-------

Blloku i bllokuar i Nerdy-citate në Twitter, Gabe (i cili shëroi porninduced ED), dhe RealYBOP bashkohet me gënjeshtra.

Pamja e ekranit të RealYBOP përmban 7 punime, nga seksioni ED i të ashtuquajturës "faqja e hulumtimit". Ne e zbërthejmë këtu: Seksioni i Shëndetit dhe Sëmundjeve të Sëmundjes Seksuale. realiteti: Kjo listë përmban mbi studimet 35 që lidhin përdorimin e pornografisë ose varësinë e pornografisë për problemet seksuale dhe nxitjen e ulët ndaj stimujve seksualë. demonstratat e para të 7 në listë tregojnë shkakut, pasi pjesëmarrësit eliminuan përdorimin e pornografisë dhe shëruan disfunksionet kronike seksuale.

Gënjeshtra #1: Nuk ka asnjë studim që ka vlerësuar ED të shkaktuara nga poprn me matës të penisit.

Gënjeshtra #2: Studimi kombëtar përfaqësoi një lidhje të fortë midis përdorimit të pornos dhe ED: Kritika e "A është përdorimi i pornografisë në lidhje me funksionin e ngrirjes? Rezultatet nga analizat e kryqëzimit të kryqëzimit dhe latentit të rritjes "(2019), nga Josh Grubbs

Gënjeshtra # 3: Sa për 7 studimet e RealYBOP, përpjekja e tij për të mashtruar publikun. Katër studime të shtatë raportuan lidhje të rëndësishme midis përdorimit të pornos dhe problemeve seksuale. Të dhënat në të katër këto studime janë në kundërshtim me pretendimet e Aleancës:

 1. Mosfunksionimi i ngrerë, mërzitja dhe hiperseksualiteti midis meshkujve të bashkuar nga dy vende evropiane (2015)
 2. Karakteristikat e Pacientëve sipas Llojit të Kërkesës Hypereksualitare: Një Shqyrtim Kuadsor i 115 Rastet Mensale (2015)
 3. A është përdorimi i pornografisë në lidhje me funksionin e ngrirjes? Rezultatet nga analizat e kryqëzimit kryq seksional dhe latent të rritjes "(2019)
 4. Anketa e Funksionit dhe Pornografisë Seksuale (2019)

Nga tre citimet e mbetura të Aleancës, njëra nuk është shqyrtuar nga shokët, ndërsa dy të tjerat u kritikuan zyrtarisht në literaturën e rishikuar nga bashkëmoshatarët.

RealYBOP trolling përsëri:

Realiteti: Vizatimi i Gabe ishte i saktë. 2 komentet e tjera janë tufa të kuqe. Sidoqoftë, komentet e RealYBOP janë të parëndësishme. Në vend të kësaj, kjo llogari në Twitter pretendon përfaqësojnë 20 ekspertë, megjithatë llogaritë e saj të trollingut ajo i ka bllokuar, me cicërima të çmendura, të rreme. Sa e turpshme. Sa i çmendur mendërisht.Tetor, 2019: Në përgjigje të "Mjekët" që paraqesin Alex Rhodes, Eksitim RealYBOP (Prause & Daniel Burgess) biseda kibernetike, shpif dhe ngacmon Rhodes me cicërima të shumta (madje i kërkon Twitter-it që të mos-verifikojë Nofap)

Në Tetor 30, 2019 shfaqja TV "Mjekët" paraqiti Alex Rhodes në një segment mbi varësinë nga pornografia. Ne pergjigje, twitter realyourbrainonporn postoi tweet të shumta nën "Mjekët" shumë tweet në lidhje me shfaqjen. Tweetet e RealYBOP përfshijnë shpifje dhe ekspozimin e RealYBOP si një reklamues në internet. RealYBOP pastroi ueb-in për çdo gjë që mund të peshojë kundër Aleksit, përfshirë komente të rastësishme në Nofap (ka fjalë për fjalë miliona komente në Nofap.com dhe reddit / nofap). Tërhiqet në internet përgjimet obsesive të RealYBOP.

Më poshtë, RealYBOP i referohet veprimeve ligjore specifike nga pronarët e YBOP tek mbrojtur markën tonë. Procedurat tona ligjore nuk kanë asnjë lidhje me Alex Rhodes. RealYBOP (Prause & Burgess) gënjeu, duke shpifur Rhodes në këtë cicërimë.

Pretendimet rreth misogyny janë BS. Në realitet, burrat që përdorin pornografi (jo ata që braktisin) kanë nivele më të larta misogynie: mbi studimet e 35 e lidhin pornografinë me "qëndrime jo-barazuese" ndaj grave dhe pikëpamjeve seksiste.

---------

Edhe një herë, RealYBOP duke thënë të mos përdorë porno = misogyny (industria e pornos nuk është misogynist, apo jo?). Si zakonisht RealYBOP citon letrën e studentit të gradës Kris Taylor, duke gënjyer se çfarë metodologjie ka dhe çfarë deklaroi. Përkundër gënjeshtrave të Prause / RealYBOP, punimi i Taylor nuk ishte një analizë e Nofap ose përdoruesve të tij. As nuk ishte për misogyny (fjala nuk është gjetur letër).

Falënderimi pohon në mënyrë të rreme se letra e Kris Taylor ishte një analizë e komenteve të nofap. Në realitet, disertacioni i Taylor-it vlerësoi vetëm komentet 15 nga reddit / nofap. Kriteret e kërkimit "Mashkullësia" për komentet e zgjedhura me qershi 15. Taylor në mënyrë të qartë thotë se komentet 15 nuk ishin përfaqësuese të Nofap si një e tërë:

Shiko kjo mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart marrë nga Psikologjia Sot në lidhje me shaka Taylor të një letre. Bart bën një budalla të Prause, i cili i drejtohet ad hominemit kur ekspozohet si i gënjyer për letrën e Taylor-it.

Për më tepër, ndërsa Prause pretendon se gazeta e Taylor-it ka të bëjë me misogyny prevelant në NoFap, misogyny përmendet vetëm një herë:

"Disa studiues sugjerojnë që burrat (pothuajse ekskluzivisht) mund të nxiten të kryejnë akte seksuale të dhunshme si rezultat i shikimit të pornografisë misogyniste"

Kjo eshte. Më shumë largësi nga ju e dini kush. Shënim: Falënderoni Ley, Prause dhe RealYBOP janë besuar nga dokumentet e opinionit nga studenti i gradës NZ, Kris Taylor. Taylor, i cili është përtej paragjykimeve - dhe nuk di asgjë për neuroshkencën. Ai është një sociolog. YBOP kritikoi një artikull 2017 prej tij, ku ai zhvlerësoi Gary Wilson dhe rishikimin me mjekët e marinës amerikane (Taylor shpesh bën vendime për të thjesht të gënjyer në artikullin e tij): Debunking Kris Taylor's "Pak të vërteta të vërteta rreth Pornofunës dhe Mosfunksionimit të Ngrerë" (2017). Shënim: Studiozët e Wikipedia të Prause kanë futur të dy letrat e Taylor në Wikipedia!

-------

Më shumë të njëjtën gjë, por edhe duke sulmuar Fight The New Drug:

Faleminderit dhe RealYBOP në mënyrë fiksuese në internet FTND gjithashtu:

--------

RealYBOP ekspozon veten si sulmues në internet, duke trolluar miliona komente të NoFap për vetëm të duhurin për të hequr kontekstin dhe rrotulluar

Më shumë komente të marra jashtë kontekstit (nga miliona komente. Për shembull), përdorimi i "kurvës" ishte një djalë që përshkruante penisin e tij dhe humbjen e ereksionit për shkak të ED-së të shkaktuar nga pornografia. Ai nuk po thërriste askënd kurvë.

Më shumë trolling forume plot me burra të rinj, duke kërkuar vetëm fragmentin e duhur jashtë kontekstit për tweet:

-------

Akordimi në internet vazhdon:

Gënjeshtra RealYBOP (ndërsa nuk citon asgjë):

 1. Nuk ka asnjë parim të ofruar në Nofap.
 2. RealYBOP po sugjeron që braktisja e pornos "i bën burrat më keq". Ne rregull

---------

Kacavjerrës. RealYBOP duke marrë pamje nga prezantimet në youtube të Rodos. Gjithashtu sulmon Kanye West për të thënë se ai ishte i varur nga pornografia:

Ekstrakti i mësipërm është një pohim i sajuar nga një postim në blog. Nuk citon asgjë. BS e plotë.

---------

RealYBOP i kërkon eksituesit të mos verifikojë llogarinë Nofap.

Përsëri, duke përmendur një blog, kjo nuk citoi asgjë.

-------

Së pari, as ICD-11 dhe as APA-ja DSM-5 nuk e përdorin kurrë fjalën "varësi" për të përshkruar një varësi - pavarësisht nëse do të jetë varësia e lojërave të fatit, varësia nga heroina, varësia e cigareve, ose ta emërosh atë. Të dy manualet diagnostikuese përdorin fjalën "çrregullim" në vend të "varësisë" (p.sh. "çrregullim i lojërave të fatit", "çrregullim i përdorimit të nikotinës", etj). Kështu, "seksi dhënie pasDhe pornografi varësisë " kurrë nuk mund të ishte refuzuar, sepse ata kurrë nuk ishin nën konsideratë formale në manualet kryesore të diagnostikimit. Thënë thjesht, kurrë nuk do të ketë një diagnozë të "porosisë pornografike", ashtu si kurrë nuk do të ketë një diagnozë të "varësisë nga metoda". Megjithatë, individët me shenja dhe simptoma të përputhshme me ose një "varësisë pornografike" ose një "varësisë methamphetamine" mund të diagnostikohet duke përdorur ICD-11 dispozitat.

Mohuesit e varësisë pornografike janë të shqetësuar për versionin më të fundit të manualit mjekësor diagnostikues të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Klasifikimi Ndërkombëtar i Sëmundjeve (ICD-11), përmban një diagnozë të re i përshtatshëm për diagnostikimin e asaj që zakonisht quhet 'varësia e pornografisë' ose 'varësia e seksit'. Quhet "Çrregullimi i Sjelljes Seksuale Kompulsive”(CSBD). Seksioni i parë i kësaj kritike të gjerë ekspozon gënjeshtrat e Prause që rrethojnë ICD-11: Debunking "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë? "Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause (2018). Për një llogari të saktë të ICD-11, shihni këtë artikull të fundit nga Shoqëria për Përparimin e Shëndetit Seksual (SASH): "Sjellja Seksuale Kompulsive" është klasifikuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si Çrregullim i Shëndetit Mendor.

---------

Më shumë të njëjtën BS:

Vini re se si nevers RealYBOP japin një shëmbull të "informacionit mashtrues mjekësor". Kurrë.

------------

Tweeting letrën e Kris Taylor dhe keqpërfaqësimin e saj:

----------

Tweeting të njëjtat fragmente, përsëri (i ri po përshkruan PIED)

--------

Në të njëjtën kohë RealYBOP po cicëron në temat "Mjekët", ajo cicëron gënjeshtra për forumet e rimëkëmbjes pornografike që promovojnë antisemitizmin.

Le të jemi shumë të qartë: Nicole Prause David Ley, janë ata që e iniciuan këtë Fushata e neveritshme e njollosjes vite më parë. Shikoni këto seksione të një faqe që dokumentojnë disa nga sulmet e shumta Nofap dhe të tjerët u janë nënshtruar:

-------------

RealYBOP cicëron anëtarët e RealYBOP, Madita Oeming i cili gjithashtu pyet eksituesin në de-platformën Nofap:

I njëjti grup (RealYBOP) që po përpiqet të vjedhë markën tregtare të YBOP po përpiqet gjithashtu të mbyllë llogarinë e NoFap në twitter.

---------

Cyberstalker RealYBOP vazhdon: Nëntor 5th, 2019, ai cicëron një pjesë të hitit që nuk citon asgjë për të mbështetur propagandën e tij.

RealYBOP poston pandershëm një pamje nga një bisedë nga një forum krejtësisht i palidhur.

--------

Anëtari i RealYBOP David Ley (i cili paguhet nga xHamster) bashkohet përsëri:

------

Ashtu si RealYBOP, Ley e hedh poshtë edhe Twitter-in për një cicërimë të çuditshme që ai mund të përdorë për të zhvlerësuar NoFap dhe Alex Rhodes:

A nuk ka ndonjë gjë më të mirë për të bërë Ley?

Intervista e neveritshme, faktikisht e pasaktë e David Ley duke sulmuar nofap bëhet një cicërimë e mbërthyer:

Kjo çon në tweeting të NUMNutsNovember të RealYBOP për herë të 20-të (jo një ekzagjerim):

---------

Retweeting hit-copë nga Rolling Stone (nga një autor që vendos rregullisht anëtarët e RealYBOP në artikujt e saj):

Shikoni temat e Nofap që ekspozojnë pjesën hit:

----------

3/3/20 - RealYBOP duke trolluar Alex Rhodes, cicërimat nën cicërimat e The Doctor:

Të qenë e paditur nga Rodosi nuk po ngadalëson RealYBOP.

----------Të tjerët - tetor, 2019: Themeluesi i NoFap Alexander Rhodes paraqet një proces gjyqësor për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos LLC

Në Tetor 23, 2019 Alexander Rhodes (themeluesi i reddit / nofap NoFap.com) ngriti një padi për shpifje kundër Nicole R Faluse Liberos LLC. Shiko bankë gjyqi këtu. PDF të tre dokumenteve gjyqësore parësore të paraqitura nga Rodos (Fotografitë që fillojnë këtu):

 1. Alex Rhodes padia për shpifje kundër Nicole Prause: Ankesa - 15 faqe. (pamje të ankesave këtu)
 2. Alex Rhodes padi për shpifje kundër Nicole Prause: Ekspozita # 1 - 21 faqe. (pamje nga ekspozita 1 këtu)
 3. Alex Rhodes padia për shpifje kundër Nicole Prause Exhibit # 2 - 15 faqe. (fotot e ekranit shfaqin 2 këtu)

UDHATEZIMI # 1: Më 24 janar 2020 Alex Rhodes paraqiti ankesën e tij të ndryshuar kundër Nicole Prause. Dosjet e reja gjyqësore përmbajnë disa incidente të kohëve të fundit të shpifjes (përfshirë bashkëpunimin e pretenduar me industrinë e pornos për të shpifur Aleksin), dhe deklarata të betuara nga viktimat e tjera të Prause. PDF të shkarkueshme të dokumenteve gjyqësore të paraqitura në ankesën e ndryshuar:

 1. Ankesa e Ndryshuar e Parë: 1-24-20 - Alex Rhodes kundër Nicole Prause (20 faqe)
 2. Ekspozita # 1: Falënderimet e lidhjeve me Universitetin e Pittsburgh (1 faqe)
 3. Ekspozita # 2: Falënderimet e lidhjeve me Universitetin e Pittsburgh (5 faqe)
 4. Ekspozita # 3: Fotografitë e Nicole Prause dhe @BrainOnPorn duke shpifur Alex Rhodes (61 faqe)
 5. Ekspozita # 4: Rregullat e Postimit të NoFap dhe Udhëzimet e Etikës (15 faqe)
 6. Ekspozita # 5: John Adler, MD besimavit (2 faqe)
 7. Ekspozita # 6: DJ Burr, besim LHMC (2 faqe)
 8. Ekspozita # 7: Stefanie Carnes, doktoratë për besim (2 faqe)
 9. Ekspozita # 8: Geoff Goodman, doktoratë për besim (3 faqe)
 10. Ekspozita Nr 9: Laila Mickelwait / Exodus Cry affidavit (6 faqe)
 11. Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe)
 12. Ekspozita # 11: Gary Wilson affidavit (123 faqe)
 13. Ekspozita # 12: Falënderimet shpifin Alex Rhodes në kundërshtimin e mocionit të saj për të hedhur poshtë padinë në gjyqin Hilton (3 faqe)
 14. Ekspozita # 13: Faktikisht e pasaktë, shpifëse e VICE-së, e thënë gjerësisht e vendosur nga Prause (6 faqe)
 15. Ekspozita # 14: Faktikisht e pasaktë, SHKRAM shpifëse e goditur, kinse e vendosur nga Prause (3 faqe)

UPDATE # 2: 23 Mars 2020 Alex Rhodes paraqiti kundërshtimin e tij ndaj mocionit të Prause për të shkarkuar. PDF nga 3 paraqitjet në gjykatë:

 1. Alex Rhodes 'Brief in Kundërshtimi i Mocioneve të të pandehurve për të kundërshtuar (23 mars 2020) - 26 faqe.
 2. Deklarata e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 64 faqe.
 3. Ekspozitat e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 57 faqe.

Kjo është padia e dytë për shpifje të ngritur kundër Nicole Prause në 2019. E para ishte ngritur nga Donald Hilton MD, dhe ai përmban deklarime të betuara nga 9 viktima të tjera të Prause.

Siç është dokumentuar në këto faqe të gjera - faqe 1, faqe 2, faqe 3 - proceset gjyqësore të Rhodes dhe Hilton ekspozojnë vetëm majën e ajsbergut Prause. Një listë e pjesshme e viktimave të saj përfshin studiues, mjekë, terapistë, psikologë, një ish koleg i UCLA, një organizatë bamirësie në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, një TIME botues i revistës, disa profesorë, IITAP, SASH, Lufta e Drogës së Re, Exodus Cry, NoFap.com, RebootNation, YourBrainRebalanced, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. (shiko më poshtë për Cfare po ndodh ketu? )

Dokumentet e gjykatës japin një tregim të pjesshëm të asaj që ka pësuar Alex në duart e Prause. Ata riprodhohen në mënyrë të plotë nën paragrafin tjetër. Për më shumë detaje, shikoni këtë listë të lidhjeve nga kjo faqe: Nicole Prause, RealYBOP dhe historia e gjatë e David Ley e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFap. Eachdo lidhje shkon në një përshkrim më të plotë të disa i njohur dukuritë e ngacmimit dhe / ose shpifjeve nga Nicole Prause, David Leydhe Twitter "RealYourBrainOnPorn":

 1. Dhjetor 2013: Falënderime postime alias në YourBrainRebalanced & pyet Gary Wilson për madhësinë e penisit të tij: duke filluar fushatën e Prause për të thirrur Wilson, gruan e tij, Alex Rhodes, Donald Hilton dhe shumicën e të gjithë atyre që nuk pajtohet me një mizogjin.
 2. Korrik, 2016: Prause & David Ley sulmojnë themeluesin e NoFap Alexander Rhodes.
 3. Korrik, 2016: Prause & pseudonimi i saj "PornHelps" sulmojnë Alexander Rhodes, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ai ka falsifikuar probleme seksuale të nxitura nga pornografia
 4. Tetor, 2016: Falënderimi kryen një shkatërrim në përpjekje për të heshtur Alexander Rhodes të NoFap
 5. Dhjetor 12, 2016: Falënderimi pohon në mënyrë të rreme që @Nofap e çoi adoleshentin gay në ndjenja të vetëvrasjeve (gjithashtu e quan Alexander Rhodes një "profitues anti-pornografik")
 6. Maj 24-27, 2018: Prause krijon kukulla të shumta çorapesh për të modifikuar faqen e Nofap Wikipedia
 7. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes, Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Sulmet dhe shpifjet e Prause Alexander Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve).
 8. Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Alexander Rhodes dhe Nofap.com në Twitter
 9. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Nicole Prause për të shpifur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 10. Tetor, 2018: Faleminderit në Twitter se ajo ka raportuar "ngacmuesin e serigacionit të misogynistit" Alexander Rhodes tek FBI
 11. Dhjetor, 2018: FBI konfirmon që Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti për Alexander Rods
 12. Nëntor, 2018: Prause rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes
 13. Dhjetor, 2018: Prause bashkohet me Xhamster për të njollosur NoFap & Alexander Rhodes; nxit Fatherly.com të publikojë një hit-pjesë ku Prause është "eksperti"
 14. Korrik, 2019: Dëshmia e Alexander Rhodes në procesin gjyqësor për shpifje të Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 15. Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, twitter i RealYBOP (drejtuar nga Prause & Burgess) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (mbi 30 cicërima)
 16. Tetor, 2019: RealYBOP twitter (Prause & Daniel Burgess) shpif për Alex Rhodes & Gabe Deem, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që të dy u përpoqën të "heqin" realyourbrainonporn.
 17. Tetor, 2019: Në përgjigje të "The Doctors" që tregon Alex Rhodes TwitterY RealYBOP (Prause & Daniel Burgess) biseda kibernetike, shpif dhe ngacmon Rhodes me cicërima të shumta (madje i kërkon Twitter-it të de-platformë NoFap)
 18. Nëntor, 2019: Në përgjigje të padisë për shpifje të Alex Rhodes, Nicole Prause dhe RealYBOP Twitter shpifin dhe ngacmojnë Rhodes (duke shtuar akuzat e shpifjes së Prause).

Përditësimi (nëntor, 2019): Disa artikuj ekspozojnë akuzuesin e rremë serial, ngacmuesin, ngacmuesin në internet Nicole Prause:Të tjerët - VAZHDIM: Në përgjigje të padisë së Alex Rhodes për shpifje Nicole Prause dhe pseudonime Eksitim RealYBOP shpifin dhe ngacmojnë Rhodes (duke shtuar akuzat e shpifjes së Prause).

Në nëntor 11th Alexander Rhodes njoftoi padinë e tij për shpifje kundër Nicole R Faluse Liberos LLC. Shiko bankë gjyqi këtu. Nofap cicëroj për padinë:

Shiko kjo faqe për dokumentet e gjykatës parësore ngritur nga Alex Rhodes. Njoftohet tweet-i i dytë në NoFap-in e mësipërm një fondeshmbështesin padinë federale të themeluesit Alexander Rhodes kundër Nicole Prause:

Në përgjigje të padisë dhe mbledhjes së turmave Falënderim, RealYBOP (me gjasë Prause) dhe aleatët e tyre shkuan në ofensivë.

Një ditë më parë NoFap vendosi turmën për të parathënë parashikimin e tij të një njoftimi të madh:

Nëntor 11, 2019: Mëngjesin tjetër, para Njoftimi i NoFap, Falënderim filluan tweeting dyshimisht se ajo kishte marrë kërcënime me vdekje. (SHENIM: Prause kurrë nuk ka dhënë prova publike të kërcënimeve të verifikueshme, ashtu si ajo kurrë nuk ka siguruar prova të ndokujt që e ndjek atë). Ajo mbajti një skedar drejtues të "kërcënimeve me vdekje" gjatë ditës së parë të financimit të Alex-it:

Afër fundit të ditës ajo cicëroi një fotografi të një stacioni policie:

Ndërsa Prause po cicëron si Prause, @BrainOnPorn Twitter vazhdoi të shpifte dhe ngacmojë NoFap dhe Alex Rhodes:

Në të njëjtën kohë, Prause (i cili po pastron internetin për materiale që mundet) kërkesë është dëshmi e keqbërjes) i siguron David Ley një podcast 2015 YBR (duke shfaqur Alex Rhodes) për të zhvlerësuar:

Nëntor 12, 2018:

RealYBOP vijon me një sulm të mbuluar me vello në NoFap:

Në të njëjtën ditë, RealYBOP cicëron një tjetër sulm të mbuluar me vello në nofap, ndërsa promovon axhendën e industrisë pornografike:

Prause Tweet në lidhje me SLAPP, e cila i referohet argumentit juridik që ajo po përpiqet të përdorë për të hedhur poshtë paditë për shpifje (mos shkuar në punë):

Prause i del fundi i thellë, duke shtuar shpifjen e saj për Rhodes dhe ndërhyrjen e saj torturuese në ndërmarrjen e NoFap, duke thënë FBI më ka kërkuar të sqaroj se dhurimet që shkojnë në Alexander Rhode të NoFap janë mashtrim. Përfshihen zbatimi i ligjit.

Prause pretendon kërcënime me vdekje antisemitike. Më e rëndësishmja etiketon DonorBox, kompania që merret me mbledhjen e fondeve të Rhodes. Ajo është duke u përpjekur të mbyllë mbledhjen e fondeve. Kjo tani do të jetë një pjesë e padisë.

Duke u mburrur se ajo është të mbuluara mirë për padi. interesante:

Nëntor 13, 2018:

RealYBOP angazhohet në shpifje në vetvete të Alex Rhodes, duke pohuar rrejshëm se ai po dërgon trole të dhunshme për të kërcënuar Prause:

RealYBOP (me gjasë Prause) tani ka shtuar një tjetër shembull të shpifjes për padinë e Aleksit për shpifje.

Sulme të vazhdueshme në Alex Rhodes & Nofap nga Twitter @BrainOnPorn:

Në të njëjtën kohë Falënderimi po punon llogarinë e saj "reale".

Fajëson një viktimë tjetër Falënderimi, SASH.

RealYBOP zhvlerëson Gail Dines, ndërsa poston në mënyrë të rastësishme, jashtë postimeve nga konteksti nga Nofap (i cili përmban miliona postime nga njerëz të të gjitha mendjeve të ndryshme) sikur të jenë disi përfaqësues të provave të keqbërjes ose të Alex Rhodes:

Jo hera e parë: Prill, 2017: Fyej fyerje Profesor Gail Dines, PhD, ndoshta për t'u bashkuar me "Op-ed: Kush saktësisht është misrepresenting shkenca në pornografi?"

---------

Nëntor 14, 2018:

Tweets RealYBOP në të vërtetë janë pjesë e pasakta të goditura nga VICE:

Sfondi: Autorja Samantha Cole shkroi një pjesë të hitit në Nofap vitin e kaluar: https://www.vice.com/en_us/article/7xywwb/let-this-be-the-last-no-nut-november-nofap-meme-explained - duke e thirrur në thelb NoFappers Fashistët. Intervistat e artikullit aktual Nicole Prause, David Ley, Koalicioni i Fjalës së Lirë dhe Zëvendës Presidenti i Stripchat (në pronësi të xHamster). SHENIM lidhjet:
1) FSC dhe Falënderim:
2) David Ley dhe xHamster:

Do të doja të dija se kush kontaktoi Samantha Cole. Le të shpresojmë që avokatët e Rodos të jenë në gjendje të dërgojnë mesazhe elektronike në lidhje me artikullin VICE.

Të nesërmen 3 i programeve të industrisë pornografike 4 nga pjesa e hitit VICE janë përfshirë në të njëjtat dy tweet që promovojnë paraqitjen e ardhshme të paguar të Ley në Stripchat në pronësi të xHamster.
 1. Nicole Prause - operator i mundshëm i @BrainOnPorn
 2. David Ley, i cili po paguhet nga Stripchat (x-Hamster)
 3. Nënkryetari i Stripchat, i cili po paguan Ley
Tjetra, Tweets RealYBOP, duke dekurajuar No-NutNovember (shënjestra e vërtetë është Nofap, edhe pse NoFap nuk e krijoi NNN).

Asgjë e dyshimtë këtu, njerëz. Tweet-i zyrtar:

Pra, njerëzit e 3 që bashkëpunojnë në artikullin VICE për të shpifur dhe përçmuar NoFap, bëjnë të njëjtën gjë në Twitter, për të rritur trafikun e Stripchat dhe kështu fitimet e x-Hamster.

Stripchat vijon me një cicërimë që lidhet me hit-copën e VICE, që përmban gënjeshtra të shumta:

Më shumë ftregime të ajrosura nga Falënderimi:

Prause tweeting nën hit-copë të VICE, duke deklaruar në mënyrë të rreme se ajo është duke u bllokuar (me sa duket ajo është duke aluduar në Rodos, Hilton ose Wilson). Këto gënjeshtra janë pse ajo po paditet për shpifje:

Megjithatë, një incident tjetër që do të futet në gjykatën federale.

Falënderoni postimin nën artikullin VICE, futeni në një shkëmbim me një llogari ku thirren gënjeshtrat e saj:

Ajo mburret se padia e Aleksit do të hidhet poshtë. Nuk ka gjasa.

RealYBOP postimet në të njëjtën fije duke deklaruar në mënyrë të rreme se Rodosi është një punonjës i paguar i NCOSE (akoma më shumë shpifje).

Në një kthesë të çuditshme RealYBOP është i parë për të zbuluar se dikush vendosi padinë e Aleksit në The Daily Stormer. Shumë besojnë se Prause dërgon me email "këshilla" për Daily Stormer, kështu që ajo pastaj mund të pretendojë se supremacistët e bardhë janë të përfshirë. Ngjarje të njëjta ndodhën me Gary Wilson. Shpresoj që paditë për shpifje të thërrasin postë elektronike përkatëse.

Më sipër janë vetëm më shumë shembuj të Faleminderit në internet.

njëkohësisht, Twitter lavdëron "kërcënimet" e vjetra që ajo postoi disa vjet më parë. Asnjë konfirmim nuk është i vërtetë. Nuk janë bashkangjitur emrat. Asnjë burim i dhënë.

SHËNIM: Shumë prej nesh që përdorin faqe "anti-porn" marrin kërcënime dhe nënçmim të përditshëm. Mirësevini në internet. Ju nuk na shihni duke cicëruar se ata janë nga miqtë e Prause ose Ley.

Falënderimet shkojnë para shakatë, duke pretenduar se Alex është gati të arrestohet për Grand Larceny (më shumë shpifje në vetvete).

"Kuptimi" i saj. Komplet BS.

Nëse Rhodes nuk kishte një rast të shkëlqyeshëm para se të paraqiste padinë e tij (të cilën ai e bëri), ai sigurisht që ka tani.

--------

Nëntor, 18 2019:

Staci Sprout bëri një video duke mbështetur një kërkues fondesh për Padia e themeluesit të NoFap-it Alexander Rhodes për shpifje ndaj Nicole Prause / Liberos. Si hakmarrje, RealYBOP (një llogari tjetër e Nicole Prause) zhvlerëson Staci Sprout:

Ndërsa RealYBOP nuk e emëroi Sprout, ajo bëri një tweet në një fotografi të artikullit të saj.

-------

RealYBOP ngacmon Alex Rhodes të Nofap (i cili citoi një studim):

RealYBOP vazhdon të sulmojë / zhvlerësojë Alex Rhodes, edhe pse Alexander Rhodes ka ngritur një padi për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos

-----------

Dhjetor 2, 2019: Në disa përgjigje drejtuar një avokati, ajo pretendon të jetë duke u konsultuar me FBI në lidhje me mbledhjen e fondeve të Alex Rhodes. Ajo gjithashtu pretendon se "rekordet" që vërtetojnë se ajo nuk ka marrëdhënie me industrinë e pornografisë do të jenë në përgjigjen e saj ligjore ndaj padive të Rhodes:

Azhurnimi: Ajo gënjeu. 2 kërkesat e saj për të hequr dorë nuk kishin asgjë në lidhje me industrinë e pornografisë. Shihni këtë faqe për disa dokumente aktuale të marrëdhënies komode të Prause me ata në industrinë e pornografisë -  A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

-----------

Janar 23, 2020: David Ley dhe ekipi RealYBOP për të shpifur dhe njoftuar në internet Alex Rhodes of Nofap (duke cicëruar një artikull të pavërtetë që paraqet Nicole Prause, i cili po paditet për shpifje nga Rodos).

Në një veprim juridikisht të rrezikshëm, RealYBOP ritregon artikullin shpifës SHKRAM:

Dy ditë pas këtij cicërimi Alex Rhodes e ngriti ankesa e ndryshuar kundër Nicole Prause. Në ankesën e tij të re, artikulli ScramNews u shtua si një incident i ri për shpifje:

Tani është një ekspozitë në kostumin e shpifjes në Rodos: Ekspozita # 14: Faktikisht e pasaktë, SHKRAM shpifëse e goditur, kinse e vendosur nga Prause (3 faqe)

--------

Shkurt 8, 2020: Edhe pse Alex Rhodes ankesa e ndryshuar kundër Prause emërton gjithashtu llogarinë eksituese RealYBOP (@BrainOnPorn) duke e shpifur atë, RealYBOP vazhdon të synojë Alex Rhodes dhe NoFap (ngacmuesit nuk mund të ndihmojnë ngacmimin):

Shënim për studimin e cituar nga RealYBOP: Programi ishte pak a shumë si shumica e djemve në nofap - shkrimet, meditimet, regjistrimet javore dhe përpjekjet për të lënë. Në fakt, studimi është në tim lista e problemeve pornografike dhe seksuale si:

Abstenimi apo pranimi? Një seri rastesh të përvojave të burrave me një ndërhyrje që adresojnë përdorimin e vetë-perceptimit të pornografisë problemore (2019) - Gazeta raporton për gjashtë raste të burrave me varësi nga pornografia ndërsa ata iu nënshtruan një programi ndërhyrje të bazuar në mendje (meditim, regjistrime ditore dhe kontrolle javore). Të 6 subjektet duket se kanë përfituar nga meditimi. Përkatësisht kësaj liste studimesh, 2 nga 6 raportuan ED të shkaktuara nga pornografia. Disa raportuan përshkallëzim të përdorimit (zakon). Një përshkruan simptomat e tërheqjes.

---------

18 shkurt 2020: Falënderimet pretendojnë kërcënimin e përdhunimit në Nofap Forums, por nuk mund të japin URL ose pamje të ekranit. Prause nuk siguron kurrë dokumente për asnjë prej pretendimeve të saj (ajo ka akuzuar në mënyrë të rreme Gary Wilson, Fight The Drug New, Alex Rhodes dhe subjektet fiktive të kërcënimeve për përdhunim.

Profesori i mirënjohur i psikologjisë dhe eksperti i seksit të vërtetë, Frederick Toates e sfidon Falënderimin për të qetësuar provat e saj. Ajo tullac.

Megjithatë, një llogari tjetër e sfidon atë. nada:

---------

Shkurt 20, 2020: Viktimësi më e fabrikuar, me prova zero:

Në të vërtetë, ajo po e bën çështjen e Alex Rhodes me të vërtetë të lehtë. Ajo vazhdon të ngacmojë dhe shpifë Rhodes, dhe kompaninë e tij - NoFap.

--------

21 shkurt 2020: Artikulli i ri ekspozon goditjet e fundit të shënjestruara NoFap & alex Rhodes si asgjë më shumë se propagandë e pambështetur (artikuj shpesh paraqesin anëtarët e industrisë porno dhe aleatët e saj, të tilla si Prause dhe David Ley): NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit

Edhe pse Alex Rhodes ankesa e ndryshuar kundër Prause emërton gjithashtu llogarinë eksituese RealYBOP (@BrainOnPornduke e shpifur atë, RealYBOP vazhdon të synojë Alex Rhodes dhe NoFap (ngacmuesit nuk mund të ndihmojnë ngacmimin). RealYBOP cicërima 7 herë nën artikullin e autorit, një natë të Premte, jo më pak:

Gënjeshtari patologjik RealYBOP i jep fund tiradës së saj eksituese duke shpifur Gary Wilson, duke pohuar rremë se kjo llogari në eksperiencë është në të vërtetë Wilson. Për shembull, 2 nga cicërimat e llogarisë nën cicërimën e autorëve:

3 ditë më vonë RealYBOP cicëron në Twitter në cicërimën e RT për të njëjtin artikull (çfarë shikuesi kibernetik);

RealYBOP nuk ofron shembuj të "gabimeve". Qenien e paditur nga Alex Rhodes nuk e ngadalëson ngacmimin e saj.

-------

Shkurt 29, 2020: Duke bërë qejf të Rodos dhe Hilton:

---------

3/3/20 - Trolling RealYBOP Alex Rhodes, cicërimat nën cicërimat e The Doctor:

Të qenë e paditur nga Rodosi nuk po ngadalëson RealYBOP.

---------

Mars, 2020: Akoma duke shkuar pas NoFap (Alex Rhodes), edhe pse ajo po paditet nga Rodosi.

RealYBOP gënjen për përmbajtjen e disertacionit të studentit të gradës Kris Taylor për 15 komente të zgjedhura nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online (2018). Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me shaka Taylor të një letre.

--------

Mars 5, 2020: Implikimi i 2 padive për shpifje ndaj saj po lëvizin në një drejtim të favorshëm:

------------

March 7, 2020: Duke u paditur, por prapë vazhdon pas Nofapit. Studimi që ajo përmendi NUK ishte në lidhje me NoFap. Asnjë nga pjesëmarrësit nuk erdhi nga NoFap. fragment:

Grupi më i madh i pjesëmarrësve erdhi nga vetëm një nënshkrim ("r / Everymanshouldogn"), ku ai ishte miratuar nga moderatori.

Ajo nuk arriti të nxjerrë studimin, vetëm e keqkarakterizoi atë.

Pjesëmarrësit ishin të shqetësuar me efektet e pornografisë, megjithatë gazeta e karakterizoi keq këtë si shqetësime me masturbimin. Përkundër pretendimeve të konservatorizmit, dhe fetarisë si një faktor i rëndësishëm, demografia e subjekteve të tyre tregon një histori shumë të ndryshme: 70% ateistë ose agnostikë - nivele shumë më të larta se popullata e përgjithshme. Norma shumë të ulëta të mosfunksionimit erektil (3.48%), kështu që nuk janë përfaqësues të burrave që lënë porno.

--------

Mars 9, 2020: Megjithëse ajo po paditet nga Alex Rhodes i Nofap, RealYBOP cicëron një sulm të rastit në NoFap dhe konceptin e braktisjes së pornos (i quajtur rebooting). letra e cituar nuk ka asnjë lidhje me Nofap, rindërtimin ose braktisjen e pornos (ishte një studim i pyetësorëve vetëm për adoleshentët hebrenj izraelitë - dhe asnjëri nuk po përpiqej të linte pornografinë).

March 9, 2020: RealYBOP shkon pas Nofap përsëri, duke zhvlerësuar konceptin e rindezjes (eliminimit të përdorimit të pornos), një term i krijuar në forume të rimëkëmbjes porno si Nofap.

--------

March 11, 2020: Ajo gjen një fije 3-mujore për troll, duke cicëruar nën një lidhje në videon e Staci Sprout që mbështet mbledhjen e fondeve të Nofap (Shikoni shkrimet e Staci për dokumentacionin e Prause ngacmimin dhe shpifjen e saj).

Asnjë dëshmi për 30 të ashtuquajturat ankesa. Nëse ndonjë ndodhë, pa dyshim që të gjithë ishin të merituar dhe legjitim, siç janë paditë për shpifje kundër saj. Qesharake si nuk arrin të përmendë mbi 30 viktimat e raportimit të saj me qëllim të keq dhe kërcënimeve të rreme ligjore: Viktima të shumta të raportimit me qëllim të keq të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit

--------

March 12, 2020: Edhe pse ajo është duke u paditur nga Alex Rhodes i NoFap, RealYBOP cicëron nën një cicërimë të vjetër 4-ditore Segmenti i Doktorit që paraqet Alex Rhodes.

--------

March 23, 2020: Edhe pse ajo po paditet nga Alex Rhodes i Nofap, RealYBOP cicëron një sulm të rastit në NoFap. Studimi që ajo përmendi NUK ishte në lidhje me NoFap: asnjë nga pjesëmarrësit nuk erdhi nga NoFap. fragment:

Grupi më i madh i pjesëmarrësve erdhi nga vetëm një nënshkrim ("r / Everymanshouldogn"), ku ai ishte miratuar nga moderatori.

Shtë i njëanshëm, pasi shkrimet bien ndesh me të dhënat e veta. Ndërsa abstrakti përshkruan fenë dhe konservatorizmin si motivim për abstenim, demografia e subjekteve të tyre tregon një histori krejt tjetër: 70% ateistë ose agnostikë - nivele shumë më të larta se në popullsinë e përgjithshme. Norma shumë të ulëta të mosfunksionimit erektil (3.48%), kështu që nuk janë përfaqësues të burrave që lënë porno:

Mostra përfundimtare përfshiu të dhëna nga 1063 pjesëmarrës meshkuj, të moshës 18 vjeç e lart (M = 26.86, SD = 6.79). Shumica e pjesëmarrësve banuan në Amerikën e Veriut (77.47%) dhe disa në Evropë (16.78%) ose kontinentet e tjera (5.75%). 61.9% e kampionit kanë fituar një diplomë universitare, ndërsa 90.69% kanë ndjekur të paktën disa kolegj. Shumica e pjesëmarrësve (53.61%) e përshkruanin veten si në një marrëdhënie. Ateatët, agnostikët dhe apatetikët përbëjnë shumicën dërrmuese (70.00%) të mostrës. Më tej, 19.80% treguan një përkatësi të krishterë dhe 10.20% specifikuan fetë e tjera.

Update: Artikull rreth studimit me autorët që korrigjojnë disa nga dezinformatat:

"Ajo që vërejmë është se motivimi për të abstenuar nga masturbimi nuk është më i fortë te njerëzit që raportojnë problemet më serioze seksuale (si hiperseksualiteti ose mosfunksionimi ngrerë) por që korelata më të forta ishin mendimet në lidhje me masturbimin si të dëmshme për produktivitetin, të dëmshme për vlerësimin e partnerëve seksual dhe si një sjellje përgjithësisht jo të shëndetshme, "I tha Imhoff PsyPost.

"Caveat kryesor këtu është se ne i shikojmë lidhjet. Këto të dhëna janë memecë për sa i përket kauzalitetit. Isshtë joshëse të interpretosh gjetjet duke thënë se besimi (objektivisht jo i vërtetuar) besimet në lidhje me efektet negative të masturbimit bëjnë që motivi të jetë abstenues. Ekzistojnë mundësi të tjera, megjithatë, si këto mendime që formohen pas faktit si një mënyrë për të justifikuar vendimin e marrë tashmë për të abstenuar nga masturbimi ose një ndryshore e tretë (konservatorizmi shoqëror) duke shkaktuar të dy ”.

"Vetëm pasi kemi kryer këtë studim, mësuam se ka një debat të nxehtë midis protagonistëve që drejtojnë këto faqe në internet për të rindezur dhe partitë e tjera, ndonjëherë të shpifura si agjentë të industrisë pornografike. Ne nuk kemi asnjë pengesë në këtë, studimi ynë është thjesht përshkrues, duke u përpjekur të kuptojmë më mirë vendime të tilla. Një pjesë e kësaj është gjithashtu se unë ndjej nevojën të theksoj se pjesëmarrësit tanë NUK ishin anëtarë të një komuniteti rindezës, por mbi një mijë burra të rekrutuar në një subreddit jo-aktual. Nëse këto të dhëna përgjithësohen për anëtarët e bashkësive të rindezjes është kështu e hapur për shqyrtimin e ardhshëm,"Shtoi Imhoff.

------------

March 25, 2020: Të jesh i paditur nga Alex Rhodes nuk e ngadalëson RealYBOP. Një cicërimë një ditë pasi Alex Rhodes paraqiti kundërshtimin e tij ndaj mocionit të Prause për të shkarkuar. Regjistrimet gjyqësore që përmbajnë incidente dhe prova të reja, viktima shtesë, informacion shtesë i shtuar: E shkurtër - 26 faqe, Deklarata - 64 faqe, Ekspozitat - 57 faqe (çfarë ka të bëjë Covid-19 me pornografinë?):

Cfare shakaje. RealYBOP nuk kujdeset për të Rishikimi kombëtar, por rregullisht cicëron XBIZ, PornHub, YouPorn dhe producentë të ndryshëm porno. RealYBOP nuk ofron shembuj të keqpërfaqësimit, vetëm ad hominem i drejtuar (si zakonisht). Lidhje për dy artikujt e Rishikimit Kombëtar:

Mars 25, 2020: Një cicërimë e dytë që sulmon NoFap. Kjo paraqet një hit nga XBIZ (duke zbuluar edhe një herë aleancën e ngushtë të RealYBOP me industrinë e pornografisë). A është rastësi që disa orë para artikullit të XBIZ RealYBOP zhvlerësoi National Review dhe NoFap në twitter? A kishte ndonjë lidhje RealYBOP me XBIZ që shkruajti këtë artikull? Mendjet kërkuese duan të dinë.

Çfarë mund të përmendësh COVID. përsëri?

---------

Prill 13, 2020: Tweet është i pastër BS. Pjesa e opinionit përmendi vetëm Nofap në paragrafin e fundit

Whatfarë përmendi gazeta si arsye për të diskutuar mbi nofap dhe antisemitizmin? Kjo cicërimë.

Asnjëherë nuk ka patur asnjë lidhje provash Alex Rhodes ose nofap.com me antisemitizmin. Asgjë Këto pohime janë trilluar nga gënjeshtarët patologjikë Ley dhe Prause:

Falënderimet janë hedhur në gjyq për shpifje për sugjerimet se Alex Rhodes është antisemitik.

Mbrojtësi serial David Ley bashkohet me:

Oh po David Ley kompensohet nga gjigandi i industrisë porno xHamster për të promovuar faqet e internetit të tij dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite!

----------

Prill 20, 2020: Dy tweet në lidhje me të njohurit origjinë e reddit / nofap në 2011. Sigurisht që një bandë njerëz morën një sfidë 7 ditore, por ata shpejt e kuptuan se pornoja ishte çështja. dy site Nofap janë katër fotografi të rikuperimit të pornografisë - askush nuk poston kurrë në lidhje me Studim kinez i cili mati nivelet e testosteronit çdo ditë për ditët e 16, dhe gjeti pak ndryshime deri rreth ditës 7, kur ndodhi një pezull.

RealYBOP vazhdon të synojë nofap, edhe pse @BrainOnPorn eksitues i emëruar tani në dy padi për shpifje (Rodos dhe Hilton)!

--------

Prill 21, 2020: Edhe ajo po paditet për shpifje nga Alex Rhodes, Prause përdor llogarinë e saj RealYBOP për të sulmuar / zhvlerësuar Alex Rhodes dhe kompaninë e tij (NoFap):

--------

23 prill, 2020: UAU. Mbështetje e drejtpërdrejtë për Pornhub, ndërsa përpiqeni të zhvlerësoni NoFap (i cili po hedh në gjyq RealYBOP për shpifje):

Damn, RealYBOP duke e pastruar PornHub sikur të ishte një moderatore (sigurisht që llogaria ishte e ndaluar, sepse ishte cicëruar nga nofap). Po pyesni veten nëse RealYBOP le të dijë pornhub për llogarinë? Hmmm.

----------

Megjithëse ajo po paditet për shpifje nga Alex rhodes, RealYBOP retweets gënjeshtra nga David Ley në lidhje me një letër falje nga autorët e një letre që lexonte sikur të ishte për anëtarët e Nofap. nuk ishte - asnjë nga lëndët nuk vinte nga NoFap! Përveç kësaj, gazeta paraqiti keq Gabe Deem dhe paraqiti keq atë që solli një "reboot" (duke i marrë komentet e tij jashtë kontekstit).

Letra për falje, e cila nuk është ajo që pretendon Ley: Arsyet e burrave për të përmbajtur nga masturbimi mund të mos reflektojnë bindjen e faqeve të ristartimit

Gabe Deem duke bërë tweeting përpara dhe me radhë me autorin e vjetër të studimit:

Twitter-i im ekspozon 'në letër:

------------

Mund 27, 2020: Më shumë gënjeshtra Letër Imhoff drejtuar redaktorit:

---------

RealYBOP Retweets Gënjeshtrat e Ley rreth letrës Imhoff dhe studimit të tij. Shiko kjo fije për të vërtetën.

Më shumë gënjeshtra, pasi sondazhi Imhoff kishte lëndë zero nga nofap.

-----------

Mund 4, 2020: shënjestron të gjitha forumet e rimëkëmbjes porno, me BS të fabrikuar:

--------

Mund 5, 2020: Retweet Ndiqni propagandën Lehmiller:

--------

Mund 10, 2020: RealYBOP & gënjeshtra për letrën e Imhof. Askush nuk u kërcënua në asnjë mënyrë. Ajo lidhet me seksionin e saj të ri mbi "ekstremistët anti-porn", ku paraqet keq opinionet që citon. Shumë e rëndësishme të theksohet: E ashtuquajtura faqe hulumtuese RealYBOP nuk kishte përmendur "NoFap" para se të ngriheshin paditë. Tani ai përmban 7 raste të "NoFap". Juria do ta konsiderojë këtë shumë interesante - ngacmim obsesiv edhe pas ngritjes së proceseve gjyqësore!

---------

Mund 19, 2020: Ndërsa Prause po përdorte të paktën 2 pseudonime për të futur letrën e Kris Taylor në faqen Nofap Wikipedia, ajo po cicëronte letrën e Taylor. Vini re se si Nikky nuk i citon kurrë këto letra - sepse ata nuk thonë atë që ajo pretendon se bëjnë. Disertacioni i studentit Grad Kris Taylor mbi 15 komente nga reddit / nofap: Unë dua që fuqia të kthehet: Diskurse të maskulinitetit brenda një forumi abstinence pornografike online (2018). Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me shaka Taylor të një letre.

Dy bazat që redaktojnë faqen e Nofap Wikipedia gjatë majit të vitit 2020:

----------

Mund 23, 2020: Kelsy Burke postoi një artikull gjerësisht NoFap mashtrues, por ende asnjë prej 35 lëndëve të studimit të saj nuk ishin nga Nofap ose RebootNation. Rast i qartë i propagandës në shënjestër nga një aleat i RealYBOP.

------

24 maj, 20202: RealYBOP retweets artikullin Burke në lidhje me "studimin" e saj që nuk kishte asnjë lidhje me nofap (artikulli i saj ishte propagandë faktikisht e pasaktë).

--------

Mund 30, 2020: Do të thotë të synohet nofap.

---------

Qershor 5, 2020: Retweets aleati i cloae "comradecat" ("nerdykinkycommie")

----------

Qershor 16, 2020: Dy tweet me gënjeshtra nga cyberstalker RealYBOP. Të dy tweet-et përmbajnë pamje të disa prezantimeve në konferencën NCOSE (Alex Rhodes, Gary Wilson, Gabe Deem, Gail Dines). Askush nuk u pagua për prezantimin e tyre, dhe këta 2 individë e bëjnë nuk marrin para nga organizatat fetare (3 nga 4 janë ateistë).

-----------

Qershor 29, 2020: Të gjitha gënjeshtrat. E vetmja gjë për mua ishte një pamje e komenteve nga TED under biseda ime (pas 5 vjet ngacmimesh TED më në fund iu nënshtrua presionit intensiv të Prause). Asgjë për mizogjininë ose homoseksualitetin. Sidoqoftë, gazeta ishte një rrëmujë e zhurmshme nga një sociolog i drejtuar nga axhenda, e cila zgjodhi me kujdes disa komente të reddit dhe video në YouTube për të mbështetur qëllimin e saj të paracaktuar për të përçmuar burrat në shërim.

Më shumë në të njëjtën fije: Kalimimi i rremë ajo ka "dëgjuar histori", por asnjëherë nuk jep një shembull.

--------------

Korrik 1, 2020: RealYBOP kapur në një gënjeshtër, dhe i ekspozuar. RealYBOP krijon një cicërimë që e bën të duket sikur ylli i pornografisë Jenna Jameson po i përgjigjej NoFap (Jameson është një ndjekës dhe tifoz i Nofap):

Ja cicërima e vërtetë:

E ekspozoj RealYBOP si gënjeshtare DHE Jenna Jameson më përgjigjet:

"Af" me hije ka të drejtë.

Edhe pse ajo është duke u paditur, RealYBOP ndjek sa më sipër me një cicërimë direkt në lidhje me Alex Rhodes, duke deklaruar në mënyrë të gabuar se ai ishte një "aktor i dështuar". Alex dikur ishte një shtesë në një film Tom Cruise. Alex aksidentalisht u bë "i famshëm" për shkak të një shaka praktike. Alex kurrë nuk ka aspiruar të jetë aktor. RealYBOP është një gënjeshtar.

Filloi që ajo është shuar si gënjeshtare dhe e quajti si hije si qij nga Jenna Jameson, RealYBOP dyfishon gënjeshtrat e saj të dukshme, ndërsa shton më shumë akuza për shpifje (nuk është çudi që ajo po digjet përmes avokatëve: seti i saj i 3-të me kostumin Hilton dhe grupi i dytë me padinë e Rhodes). Vini re se ReaYBOP cicëron një "rrëshqitje" nga aleati xHamster (i cili po kompenson anëtarët e tjerë të RealYBOP promovojnë faqet e saj të internetit dhe bindin përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite!) Gjithçka që thotë RealYBOP është e pavërtetë - nuk është befasi.

Përveç që është trilluar propagandë nga xHamster, "rrëshqitja" nuk përmend Nofap. Taktika tipike e RealYBOP e materialeve të cicërimave që nuk mbështesin ato që ajo po thotë në tweet-et e saj.

Gjithashtu të trilluara janë pretendimet e RealYBOP për marrjen e kërcënimeve me vdekje / RealYBOP kurrë nuk ka prodhuar një shembull të vetëm të një kërcënimi me vdekje - dhe sigurisht askush nga ato aludime të Falënderimeve nuk e kërcënon atë.

----------

Korrik 3, 2020: RealYBOP hyn në një fije Nofap për të kënduar Alex Rhodes (nuk është çudi që ajo po digjet përmes avokatëve mbrojtës):

-----------

Korrik 3, 2020 Korrik 7, 2020: Nuk kishte asnjë lidhje me NoFap. Thjesht përmendja e një "Follin" që lidhet me të ashtuquajturat video "nofap" në YouTube. Gjë është, nofap nuk ka video zyrtare. Pra, janë thjesht youtubers të rastësishëm. E pakuptimtë. Çfarë një bisedues në internet.

---------

7-7-20: Tre tweets që shkojnë pas Nofap (tweet1, tweet2, tweet3) Flisni për bisedat kompjuterike obsesive. Ajo duhet të ketë kaluar një ditë të tërë duke dalë me këto të dhëna të parëndësishme. Dhe ajo pretendon të jetë një viktimë e Alex Rhodes - megjithatë ai kurrë nuk bën cicërima në lidhje me të - ndërsa Prause frikacak duke përdorur llogarinë e saj shill (RealYBOP) ngacmon dhe shpif Rhodes dhe Nofap në baza ditore.

-----

Thirrja e djemve që po heqin dorë nga ekstremistët pornografikë

-----

Poston artikull nga studenti - jo një studim

------

Duke biseduar në internet me paditësin:

-------

Përfaqësimi i gabuar tipik. Kjo cicërimë e vitit 2013 është meme për episodin e fundit të "Breaking Bad". Gjithashtu zbulon se Prause po kërkon në të gjithë materialin online të Alex-it.

-----

Një letër tjetër e pabotuar… që nuk ka kuptim. LOL

-----

As nofap ose unë nuk kam ndonjë lidhje me Gavin MnInness.

--------

Aleks nuk "paditi përsëri". Thsi ishte pjesë e zbulimit në padinë origjinale - dhe pse Prause ngriti falimentimin - për të shmangur zbulimin, duke zbuluar se ajo ishte @BrainOnPorn.

----------Nëntor, 2019: Falënderimi hyn në Kaliforni “Program i sigurt në shtëpi”Nën pretendime false, duke e keqpërdorur atë për të ngacmuar viktimat dhe kritikët e saj

Ne mengjes, para Njoftimi i NoFap-it për të Turma-fond (të ndjekë një padi për shpifje kundër Prause për shpifjen e saj të egër të Nofap dhe themeluesit të saj), Prause me dyshim filloi tweeting se ajo kishte marrë kërcënime me vdekje. (SHENIM: Falënderimi nuk ka siguruar kurrë prova publike të kërcënimeve të verifikueshme, ashtu si ajo kurrë nuk ka siguruar prova se dikush që e fton). Në fakt, gjatë gjithë ditës së parë të financimit të turmës së Aleksit, ajo mbajti një skedë drejtues të «kërcënimeve me vdekje» që gjoja e dërguan. Tweet-i i saj i fundit njofton se ajo ka hyrë në programin e sigurt në shtëpi të Kalifornisë:

Certainshtë e sigurt që Prause hyri me mashtrim në CA në Shtëpinë e Sigurt, sepse ajo e vendosi emrin me si arsye për ta bërë atë në të shtrihen-mbushur Motion To Heqje të ngritur në padi Hilton (Mocioni i saj ndaj Dismiss ishte refuzuar). Unë nuk e kam bllokuar atë. nga lëvizja e saj:

Wilson ka një histori të dokumentuar për të kërcënuar mua. Si rezultat, unë u kualifikova për Programin e Sigurimit në Shtëpi të Kalifornisë dhe kërkova një urdhër pa kontakt kundër Wilson.

Kjo është një grumbull mbeturinash me kapuç të rremë viktimash të fabrikuar nga aktual kryesi. Ajo nuk jep asnjë dokumentacion për kërkesën e saj, të cilën ajo e inicioi në prill 2013, dhe filloi duke bërë publike në korrik, 2013 (pak ditë pas Kam guxuar të tregoj keqpërfaqësimet e saj publike në lidhje me studimin e saj të parë për EEG) Siç është ekspozuar në këtë seksion (Përgatitjet e falura të kapuçit të viktimave), Prause ofron prova zero për të mbështetur pretendimet e saj kërcënuese. Siç e shpjegova në atë pjesë:

 1. Unë nuk kam qenë në LA në mbi një dekadë dhe asnjëherë nuk jam kontaktuar nga ndonjë agjenci e zbatimit të ligjit (pse do të bënin ata?). Në në fund të vitit 2017, një telefonatë në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos dhe policinë e kampusit UCLA zbuloi asnjë raport në sistemet e tyre në një Gary Wilson, as ndonjë raport të paraqitur nga një Nicole Prause.
 2. "Urdhri pa kontakt" i Prause është trillim i pastër: Unë kam kurrë nuk filloi kontakt me Prause, megjithatë Prause ka kontaktuar me qindra kohë në mediat sociale (më poshtë).
 3. FBI? një Kërkesa e FOIA me FBI zbuloi se Prause gënjeu në lidhje me njoftimin mua: Në Dhjetor 2018 Unë paraqita një raport të FBI-së mbi Nicole Prause për pretendimin publik dhe të rremë se ajo më kishte raportuar. 
 4. Ankesa jonë për UCLA ishte faktikisht e saktë dhe e justifikuar (shumë më tepër në UCLA më poshtë). Realiteti? UCLA nuk e rinovoi kontratën e Prause (në fund të vitit 2014, në fillim të 2015). Ne thjesht kishim kërkuar që ajo të hiqte shpifjet nga faqja e saj e internetit (që paraqitej si uebfaqe e UCLA kur nuk ishte e tillë) dhe të kërkonte falje.

E rëndësishme të theksohet se akuzat e saj të rreme për kërcënime filluan pothuajse sa më shpejt që kaluan shtigjet tona. Në fakt, ajo akuzoi gruan time dhe veten time se po merreshin me vrap në një prill 2013 shkëmbim emaili kjo ndodhi disa javë pasi botova një përgjigje për David Ley's Psikologji Sot postimi në blog ku Prause dhe ai shënjestroi uebfaqen time: "Truri juaj në Porno - NUK është Addictive."Blog-u i Ley ishte në lidhje me të pabotuarin e Nicole Prause, por ende për t'u studjuar nga studimi EEG i shqyrtuar nga bashkëmoshatarët (ky ishte i pari që kisha dëgjuar për Prause).

Falënderimi filloi menjëherë kontaktin e saj të vetëm me mua në 2 postë elektronike dhe një koment nën timen Psikologji Sot përgjigje. Njëkohësisht, ajo kontaktoi Psikologji Sot redaktorët, të cilët përcollën emailin e saj të dytë. 2 emailet e mëposhtëm janë nga fundi i shkëmbimit tonë të shkurtër (fotot e ekranit të shkëmbimit të postës elektronike të Prause & Wilson):

Siç mund ta shihni, Prause po na akuzon se po e frenon atë, megjithëse gjithçka që bëra ishte përgjigje në dy postë elektronike ajo dërgoi rrugën time. Këtu filluan pretendimet e fabrikuara "kërcënuese" të fabrikuara të Prause.

Falënderimi e inicioi së pari publik Fushata "Gary Wilson është një stalker" 3 muaj më vonë, menjëherë pasi botova kritika ime për Steele et al., 2013, e cila sugjeroi që ajo të kishte keqinterpretuar Steele-së gjetjet aktuale. Falënderimi krijoi pseudonime të shumta për të më shpifur, përfshirë këtë kanal në YouTube, GaryWilson Stalker. Një pamje nga kutia ime në YouTube nga 26 korriku 2013 zbulon komunikimin e vazhdueshëm në internet të Prause (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur):

Pyetje: A kam vozitur 800 milje në Los Angeles në të njëjtën gjë ditën që botova kritikën time të hollësishme të rri pezull rreth UCLA-së, ose e ka iniciuar Prause a fushatë e fabrikuar duke u ngecur ditën pas kritikës sime? Kjo e fundit. Unë me të vërtetë po pres me padurim një gjykim të jurisë, duke dëshmuar nën betimin e litanisë së falsiteteve të Prause. Edhe më shumë, mezi pres që Prause të ekzaminohet dhe ekspozohet si kryesi i serialit, jo viktima.Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon mikpritësin e internetit të YBOP (Linode) me një letër mashtruese të pushimit dhe heqjes dorë, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se adresa e saj është në YBOP (nuk ishte kështu).

Në përpjekje për të varrosur prova të sjelljes së saj të egër, Prause ka parashtruar 3 kërkesa të pabazuara dhe të pasuksesshme, DMCA të marra nga prania e faqes në internet të YBOP, duke kërkuar të hiqen pamjet e tweet-ve të saj shpifës. Kur DMCA-të e pabazë dështuan, Falë u përpoq të rrok URL-në e Gary Wilson (yourbrainonporn.com) dhe markën e tij tregtare (yourbrainonporn), dhe krijuan me vetëdije një sit të shkeljes së markës tregtare (www.realyourbrainonporn.com) dhe llogarinë e lidhur në Twitter (@BrainOnPorn).

Kur përpjekjet e saj dështuan të hiqnin dokumentacionin e shpifjes dhe ngacmimit të saj nga kjo faqe në internet, ajo u kthye në kërcënimin e hostit në internet të YBOP Linode me një letër të rreme pushimi dhe heqje dorë, shkruar nga avokati i industrisë seksuale Wayne Giampietro. (Para kësaj mosmarrëveshje, Giampietro përfaqësonte një parti të lidhur me të Backpage  - një treg në internet që u mbyll për trafikimin e të miturve. Backpage.com u mbyll nga qeveria Federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit njerëzor dhe prostitucionit". Shikoje kete Sot USA Artikulli: Aktakuza 93-akuze për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër Backpage themeluesit. Aktakuza u akuzua Backpage pronarët, së bashku me të tjerët, për komplotin për të lehtësuar me vetëdije veprat penale të prostitucionit përmes faqes së internetit, dhe pretenduan se personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente.)

Letra e pushimit dhe heqjes dorë nga Wayne Giampietro (Falënderimi dështoi të sigurojë një screenshot ose URL, sepse adresa e saj nuk ishte në YBOP):

Linode nuk më informoi kurrë për letrën fals të C&D të Prause sepse nuk kishin asnjë arsye për të vepruar sipas saj. Në vend të kësaj, C&D e mësipërme më është dërguar nga pronari i një kanali në YouTube, të cilin Prause e mbylli me sukses me kërcënimet e saj. I riu ishte i frikësuar për të fshirë videon e tij që përmbante pamje nga faqet e YBOP që dokumentonin shpifjen / ngacmimin e saj. Falënderimi i tha në mënyrë të rreme se unë po shkelja të drejtat e saj sepse adresa e shtëpisë së saj ishte në YBOP. Ajo citoi rregulloren e Kalifornisë për "Sigurt në Shtëpi" dhe letrën e saj falsifikuese C&D (sipër).

Vetëm në janar të vitit 2020, kur Prause dërgoi Linode a i dytë C & D i pabazë, që Linode më në fund kontaktoi YBOP. Edhe një herë, Prause nuk dha URL ose fotografi për të ekzaminuar Linode: Janar, 2020: Nicole Prause përpiqet të rrëzojë YBOP duke kërcënuar hostin e saj të internetit (Linode) me një letër të falsifikuar të Ndërprerjes dhe Shkëputjes së 2-të. Linode e mbylli çështjen, duke informuar Prause se të gjitha komunikimet e saj në të ardhmen me Linode do të dërgoheshin në rrugën time.

Kjo pamje nga një komunikim në Linjë të Janarit, 2020 konfirmoi që (1) YBOP nuk po e publikon adresën e shtëpisë ose numrin e telefonit të Prause, dhe (2) Prause nuk arriti të sigurojë ndonjë kërkesë të veprueshme (p.sh. URL të faqeve që pretendohet se përmbajnë adresën e saj):

Duke përdorur “Të sigurt në shtëpi”Për të heshtur kritikët e saj, kur askush nuk po i shkelte të drejtat e saj sipas Ligjit të Sigurt në Shtëpi, po e keqpërdor këtë Ligj. Sipas Aktit, ai përbën një kundërvajtje sipas ligjit të Kalifornisë.Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon kanalin YouTube me veprim ligjor, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se një video ishte shpifëse dhe e lidhur me adresën e saj të shtëpisë në YBOP (adresa e saj nuk ishte kurrë në YBOP)

Rreth kohës që u ngrit padia Rhodes v. Prause për shpifje, YouTuber Dan pa frikë postoi një video të shkurtër duke diskutuar padinë e Rhodes dhe historinë e gjatë, të dokumentuar të shpifjes dhe ngacmimit të Prause. Videoja e tij përmbante imazhe të tij duke lëvizur nëpër faqja e parë e falënderimeve YBOP, duke treguar tabelën e përmbajtjes dhe duke theksuar shkurtimisht disa seksione.

Unë pashë videon dhe e vendosa në YBOP. Videoja e patrembur e Danit ishte e saktë dhe nuk shpifte askënd. Sidoqoftë, Prause e raportoi atë në YouTube dhe kërcënoi Dan Fearless me veprime ligjore. Ja se çfarë Prause dërgoi me email në YouTube:

Ju lutemi shikoni dokumentin e mëposhtëm që mbështet shpifjen, ngacmimin dhe mashtrimin financiar në videon e Z. "Fearless Dan's" të postuar këtu: https://www.youtube.com/watch?v=zjeulxvGwLA

Kjo gjithashtu shkel mbrojtjen e programit tim të sigurt në shtëpi në Kaliforni. Z. "Dan Fearless" lidh në koment me një përshkrim të vendndodhjes time fizike me imazhet e mia të cilat ai nuk i zotëron.

Avokati im do të ndjekë një pushim dhe heqje dorë specifike për videon e klientit tuaj, ka shumë të ngjarë që nesër, nëse nuk hiqet menjëherë.

Të gjitha gënjeshtrat. Prause e ashtuquajtura "dokument që mbështesin shpifjet, ngacmimet dhe mashtrimet financiare”Duket se ka qenë letra e pushimit dhe heqjes dorë nga avokati i saj Wayne Giampietro, të cilën unë e postova në pjesa e mëparshme. Prause gjithashtu gënjeu kur ajo pretendoi se Fearless Dan "lidh në koment me një përshkrim të vendndodhjes time fizike." Ai u lidh me YBOP e cila, siç është dokumentuar, nuk e ka përmbajtur kurrë adresën e saj në shtëpi.

Për fat të keq, Fearless Dan atëherë fshiu videon e tij, nga frika se ai mund të vendosë të gjithë kanalin e tij në YouTube në rrezik. Falënderimi kështu censuroi me sukses të drejtën e tij për të thënë të vërtetën lirshëm. Shikoni më poshtë.

Emailet shpifëse dhe kërcënuese të Prause-së, të destinuara për të censuruar Fearless Dan, tani përfshihen Procesi gjyqësor i shpifjes së Alex Rhodes. Fotografi e paraqitur me Ankesa e ndryshuar e Rhodes (Dan ia përcolli emailin Prause Ekipit Nofap):

E-maili i mësipërm është marrë nga: Ekspozita # 3: Fotografitë e Nicole Prause dhe @BrainOnPorn duke shpifur Alex Rhodes (61 faqe)Të tjerët - Nëntor, 2019: Në përgjigje të Diana Davison Post Mijëvjeçarit ekspozoj ' Lavdërimet ngacmojnë / shpifin Davison, pasuar nga një letër fals Cease & Desist dhe duke kërkuar 10,000 dollarë për të mos ngritur padi

Disa javë më vonë Rodos v Prause u regjistrua, përfundimisht arriti mbulimi i saktë mediatik mbi akuzuesin e rrejshëm serial / shpifësin Nicole Prause:

 1. "Alex Rhodes i grupit për mbështetje të varësisë nga Porn 'NoFap" padit seksologun e obsesionuar pro-Porno për shpifje " nga Megan Fox e PJ Media
 2. "Luftërat e pornografisë bëhen personale në nëntor No Nut", nga Diana Davison nga Mijëvjeçari i Postës.
 3. Davison gjithashtu prodhoi këtë video 6-minutëshe në YouTube duke prekur sjelljen e egër të Prause: "A është Porn Addictive?"

Videoja në YouTube e Diana Davison siguroi një lidhje me kronologjinë e ngjarjeve që përshkruajnë gati Prause Fushata 7-vjeçare për ngacmime, shpifje, kërcënime dhe akuza të rreme të quajtura "Afati kohor i Luftës Akademike të VSS-së. ” Lutuni përfundimisht u hoq afati kohor(!), mbi çfarë baze askush nuk e di. Disa komente zbuluese nën tai video Diana Davison ekspozon Prause si kryesi, jo viktimën:

-----------

-----------

-----------

Siç kishte bërë ajo me gazetarët e tjerë (p.sh. Belinda Luscombe, Amy Fleming) Falënderimet vazhduan sulmin, duke ngacmuar, shpifur dhe kërcënuar Diana Davison. Prause përfundimisht iu drejtua dërgimit të Davidit dhe Mijëvjeçari i Postës a letër e pabazuar e pushimit dhe heqjes dorë. (PDF e letrës false C&D) Ne fillojmë me cicërimën origjinale të Diana Davison që lidh artikullin e saj:

Davison u pyet në lidhje me regjistrimet e gjykatës së Prause ku Falënderimet pretendojnë se ajo kurrë nuk ka marrë pjesë në një shfaqje çmimesh porno. (Shikoje kete imazhi i saj (ekstremi djathtas) në tapetin e kuq të ceremonisë së çmimeve të Organizatës me Kritikë me Rendësi X (2016)..) Davison ekspozon Prause si duke u përulur në Hilton kundër vlerësimeve të padisë së saj:

Prause më pas bllokoi Davison për ta parandaluar atë që të përgjigjej në tweet-et e Prause:

Fotografi që mbështesin gjithçka që Davison tha:

 1. morën pjesë në vitin 2016 Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X (XRCO) ceremonia e ndarjes së çmimeve (PDF: XRCO 2016)
 2. deklaroi që ajo kishte marrë pjesë në AVN në 2015 (PDF: AVN 2015)
 3. deklaroi që ajo planifikoi të marrë pjesë në AVN në vitin 2019 (PDF: AVN 2019)

Me Davison bllokuar, Prause lëshon tiradën e saj:

A është rastësi që emaili i AVN për Prause është i datës 21 nëntor, dita Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Nicole Prause u botua? Kjo sugjeron që Prause me email me AVN dhe ata menjëherë u përgjigj me deklaratën e kërkuar. Duket sikur Prause dhe AVN kanë një marrëdhënie të vazhdueshme.

Sidoqoftë, emaili AVN nuk arrin të mbështesë pretendimet e Prause. Së pari, emaili i AVN është i interesuar vetëm për vitin 2019, megjithatë Don Hilton pretendon vetëm se Prause deklaroi se kishte ndjekur AVN në 2015 (të cilën Prause e bëri tweet në 2015). Së dyti, përgjigja e AVN ka të bëjë vetëm me biletat RSVP, jo me pranimin e përgjithshëm. E vetmja gjë që e-mail AVN dëshmon është se AVN është në prag dhe thirrje të Prause.

Tirada e Prause vazhdon, me pamje vetë-inkriminuese të kësaj faqe: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? Ju mund të shihni pjesën që ajo kapi brenda cicërima e saj këtu: Dëshmi se Nicole Prause ndjek çmimet e industrisë pornografike (XRCO, AVN)

Tjetra ajo cicëron këtë perlë (duke përfshirë më shumë email të saj privat me vetë industrinë e pornos):

Pamja e ekranit e-mail i Kryetarit XRCO për Prause nga tweet-i i mësipërm është i pavlefshëm:

Bob Krotts konfirmon se Prause kishte marrë pjesë në XRCO (në kundërshtim me betimin e betimit të Nikkit), megjithatë ai nuk është i sigurt nëse ajo është një "pjesë e" industrisë së pornografisë apo jo. Cicërima e Prause përmban një pamje të dytë në ekran - të një cicërimë të Davison:

Davison po i referohet kësaj fotografie të XRCO të Prause të ulur në një tryezë të rezervuar me miq të industrisë pornografike (bjonde në të majtën pas yllit porno Melissa Hill):

Në të njëjtën temë, këtu ajo është duke folur për 2019 AVN (në vend se 2015), dhe marrja e njoftimeve në Twitter duke pohuar se ajo ishte në LA gjatë AVN 2019 (e cila mbahet në Las Vegas). Sidoqoftë, askush nuk tha që Prause mori pjesë në 2019 Awardmimi AVN (edhe pse Falënderimet siç duket planifikuan të merrnin pjesë në AVN), Dhe La Post Mijëvjeçarit artikull nuk tha asgjë as për çmimet AVN, as për XRCO.

Prause përshkallëzohet në kërcënimin e një padie. Asnjë nga "provat" e saj nuk kundërshton asgjë të postuar në Twitter nga Diana Davison.

Njëkohësisht, ajo cicëron të gjithë bigwigs e industrisë porno që janë në majë të gishtave të saj. Asgjë e dyshimtë këtu njerëz!

Davison i përgjigjet bllokimit, pastaj ngacmohet nga Prause:

Nëntor 25, 2019:

Të nesërmen Prause e merr atë Backpage.com avokat për të dërguar një fals pushimi dhe letra desist te Davison dhe Mijëvjeçari i Postës. Të gjitha gabimet e pohuara të Prause janë marrëzi të trilluara - si zakonisht.

Kujtesë: Këshilltari juridik i Prause është Wayne B. Giampietro, i cili ishte një nga avokatët kryesorë që mbronte backpage.com. Backpage u mbyll nga qeveria federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit të qenieve njerëzore dhe prostitucionit". (Shiko këtë artikull USA Today: Aktakuza për numërimin 93 për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër themeluesve të Backpage). Aktakuza akuzoi pronarët e prapavijëve, së bashku me të tjerët, për komplotin për të lehtësuar me vetëdije veprat e prostitucionit përmes faqes së internetit. Autoritetet pretendojnë se disa nga personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shihni - https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Vazhdon kërcënimet kundër Davison, Mijëvjeçari i Postës, dhe dy llogari të tjera në Twitter në fije Davison (shënim: Prause tashmë kishte bllokuar Davison).

Vini re se si thotë letra e C & D e Prause RE: Truri juaj Në Porno. Thjesht tregon se ajo është ndoshta ajo që shkruan C&D false, dhe jo avokati i saj.

Diana Davison i përgjigjet ngacmimit të Prause dhe letrës fals të C&D.

Diana përshkruan Prause duke kërkuar 10,000 dollarë që të largoheshin.

Falënderoni gjithashtu përpiqet të frikësojë të tjerët në fije Davison:

Llogaritë e tjera edukojnë Davison për mënyrat e ndryshimeve të industrisë porno:

Davison nuk frikësohet nga Prause:

Nëntor 26, 2019:

Dhjetor 19, 2019: Prause me sa duket e trembi Tiki-Toki.com për të hequr poshtë kronologjinë e Davison për shpifjen dhe ngacmimin e Prause.

Shënim: Kanë kaluar muaj dhe E Davisonit Post Mijëvjeçarit neni mbetet, ashtu si bëjnë të gjitha cicërimat e Davison. Kërcënime më boshe, të pa merituara nga Prause.

-----------

Mars 10, 2020: Me sa duket Diana Davison mori email nga më shumë viktima të Prause. Nuk mbaron kurrë:

Davison vazhdon:

Davison përfundon me atë që shumë prej nesh e dinë të jetë e vërtetë:Të tjerët - Nëntor, 2019: Prause sulmon gazetaren Rebecca Watson ("skepchicks"), duke thënë se ajo gënjeu për gjithçka në videon e saj që mbulonte padinë e shpifjes së Alex Rhodes kundër Prause.

Ndërsa Watson është në rregull me pornografinë, liberalin dhe jo tifoz i NoFap, ajo e çon Falënderimin për ngacmim dhe shpifje të Alex Rhodes (artikull & video) Watson i bëri detyrat e shtëpisë në Prause por jo në gjendja aktuale e hulumtimit, e cila me bollëk mbështet modelin e varësisë.

Watson poston videon dhe artikullin e saj; Falënderimet shkojnë pas saj.

Falënderimi duke thënë se Watson gënjeu për gjithçka në videon e saj.

Prause postoi ndoshta 30 cicërima dhe 20 komente në YouTube, të gjitha këto me përrallat e saj të zakonshme. Disa shembuj:

Ah po, LAPD është në komentet anonime të internetit njëvjeçare.

Po, Kalifornia ka një ligj kundër ngritjes së padive mashtruese për shpifje. Quhet anti-SLAPP dhe ky është lloji i lëvizjes që fitova kundër Prause në 2020. Prause kërkoi një urdhër ndalimi të lehtë kundër meje në Kaliforni. La Gjykata e hodhi poshtë dhe miratoi mocionin tim anti-SLAPP, duke e lënë Prause të detyruar të paguajë tarifat e avokatit tim.

-------

Prause përdori llogarinë e saj dhe llogarinë YouTube në RealYBOP debatoni me komentuesit nën videon e Watson. Vini re se komenti i RealYBOP lexohet sikur të ishte shkruar nga Prause, në vetën e parë ("licenca ime", "Unë fitova"), kur përshkruante të ashtuquajturat fitore të saj në seancën dëgjimore të WIPO, ankesat e UCLA dhe ankesat kundër psikologjisë së saj liçensë. Komenti i RealYBOP gjithashtu lidhet me 2 dokumente gjyqësore Falënderimi e detyroi Reason.com të shtojë ky artikull në lidhje me Hilton kundër Prause. (Gjykata injoroi Falënderoni dokumentet e mbushura me gënjeshtra dhe refuzoi të pushojë çështjen.)

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Komentuesit e YouTube kapin:

----------

Më shumë Rebecca Watson komenton mbi fushatën e shpifjeve të Prause.

Watson vazhdon, duke chastizing Prause:

Më në fund, Watson kishte mjaft:

--------Dhjetor, 2019 e tutje: Kanali YouTube i RealYourBrainOnPorn fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si xhuxh "TruthShallSetSetYouFree")

I mërzitur nga një video më pak se lajkatare e Rebecca Watson që mbulon Proces padie për shpifje, Prause përdori llogarinë e saj dhe llogarinë YouTube RealYBOP për të debatoni me komentuesit nën videon e Watson. Komenti i RealYBOP lexohet sikur të ishte shkruar nga Prause, në vetën e parë ("licenca ime", "Unë fitova"), kur përshkruante të ashtuquajturat fitore të saj në seancën dëgjimore të WIPO, ankesat e UCLA dhe ankesat kundër licencës së saj të psikologjisë. Komenti i RealYBOP gjithashtu lidhet me 2 dokumente gjyqësore Falënderimi e detyroi Reason.com të shtojë ky artikull në lidhje me Hilton kundër Prause. (Gjykata injoroi Falënderoni dokumentet e mbushura me gënjeshtra dhe refuzoi të pushojë çështjen.)

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Pretendimet e Prause për viktimë janë trillime të pastra. Ajo është kryesi jo viktima.

Menjëherë pas sulmit të saj kundër Watson në YouTube dhe Twitter, kanali YouTube i RealYBOP ndryshoi emrin në "TruthShallSetYouFree, "E cila rezultoi në komentin e mësipërm duke ndryshuar emrat e përdoruesve:

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

2021shtë XNUMX dhe Prause ende përdor pseudonimin e saj të ndryshuar në YouTube (E vërteta do të jesh e lirë) për të përçmuar dhe shpifur shënjestrat e saj të zakonshme, ndërsa përhapet pretendimet e viktimizimit të saj. Disa shembuj të trolling dhe shpifjes së saj.

Përçmimi nën një video që paraqet materialin e YBOP:

------

Gënjeshtra të njëjta me arra që ajo postoi në llogarinë e saj dhe llogarinë e RealYBOP Twitter ( VICE artikulli ishte propagandë e pastër, megjithatë edhe me mençuri nuk thotë asgjë për Alex Rhodes ose Gary Wilson që e kërcënojnë atë në asnjë mënyrë).

-------

Dy komente të mbushura me gënjeshtra që janë gati fjalë për fjalë identike me cicërimat shpifëse nga pseudonimi i saj @BrainOnPorn.

Padia # 1 - Më shumë gënjeshtra nga ajo. Çështja e saj ishte dëgjuar dhe gjetur të jetë "pa meritë". Prause kërkoi një urdhër ndalimi të lehtë kundër meje (Gary Wilson) në Kaliforni. Gjykata e hodhi poshtë dhe miratoi mocionin tim anti-SLAPP, duke e lënë Prause të detyruar të paguante tarifat e avokatit tim. Brenda disa ditësh ajo e deklaroi veten të pazotshme, duke mbledhur koleksionin.

Padia # 2 - E papenguar nga disfata e saj e qartë në CA, Prause ngriti një procedim të dytë të pavlefshëm kundër meje në Dhjetor, 2020 për shpifje të pretenduar. Në një seancë dëgjimore më 22 janar 2021 Gjykata e Oregonit vendosi në favorin tim dhe e akuzoi atë për shpenzime dhe një dënim shtesë.

---------

Megjithëse Prause po paditet për shpifje nga Don Hilton, ajo vazhdon të trokas videot e tij, duke shtuar shpifjen e saj për të.

--------

Ahh, kërcënimet e imagjinuara me vdekje.

Prause ka postuar qindra tweets që pretendojnë se kanë marrë kërcënime me vdekje për shkak të meje, Nofap dhe kujtdo tjetër me të cilin ajo nuk pajtohet. Lulekuqe. Nëse ajo ka marrë kërcënime të tilla (ashtu si Nofap dhe unë kemi… mirëpritur në internet) ato nuk janë për shkak të përpjekjeve tona.

--------

Përsëri ajo bën pretendime për kërcënime por nuk ofron asnjë provë që lidh "kërcënimet" me ndonjë person të njohur. Pastaj veshur me pseudonimin e saj të së Vërtetës ShallSetYouFree ajo pretendon se ka kopjuar "shpifjen" dhe e ka dërguar atë te Prause [vetë].

Bëni lavdërimin të pasur? Kontroll i realitetit: ajo ka humbur 2 procese gjyqësore, të cilat i ka iniciuar. Në të dy më dhanë kosto gjyqësore dhe avokat.

Kishte disa komente shtesë të neveritshme nga Truth ShallSetYouFree, por ju merrni idenë - është Falënderim.Të tjerët - Në vazhdim: Për të shtypur kritikat, Prause kërcënon llogari të shumta në Twitter me pretendime të rreme gjyqësore (Mark Schuenemann, Tom Jackson, Matthew, TranshumanAI, "anonim")

1) Tom Jackson (@LivingThoreau) - Nëntor, 2019:

Prause dhe Tom Jackson shkëmbyen cicërima në mars, dhe përsëri kur Diana Davison postoi në Twitter se ekspozonte '. Më 22 nëntor, Prause kërcënon Jackson me një padi për shpifje, duke kërkuar një pagesë prej $ 10,000:

Ajo pretendon se një server procesi po punon për të gjetur një llogari anonime në Twitter. E sigurt, është.

Prause hyn në fillin e Marsit 2019 me kërcënime ligjore shtesë:

Një kërcënim tjetër nën një cicërimë tjetër mars:

Megjithatë, një kërcënim tjetër nën një tweet tjetër të Marsit:

Kërcënimi i 4-të nën një cicërimë prej Marsit nga Jackson (dhe po, kjo është Prause duke pozuar me yje porno):

Tom Jackson përgjigjet me një pamje nga Prause pjesëmarrinsg 2016 Ceremonia e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Rated (XRCO). (Sipas wikipedia, Rmimet XRCO janë dhënë nga Amerikani Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit që punojnë në argëtim për të rritur dhe është e vetmja shfaqje e çmimeve të industrisë për të rritur rezervuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë.[1])

Ajo paraqet një "padi" të vogël gjyqësore kundër gjykatës së Tom Jackson në Twitter në gjykatën e Los Anxhelos.

Tom Jackson mund të mos e di se:

 1. Kërkesat e vogla në Kaliforni paditë për shpifje vlejnë vetëm për banorët e Kalifornisë. Nëse Tom jeton kudo tjetër, padia hidhet poshtë automatikisht (për sa kohë që ai shmang shërbimin në CA).
 2. Dokush mund të paraqesë një kërkesë të vogël pretendimesh, sepse është aq e lehtë sa të klikosh disa kuti në internet.
 3. Asnjë avokat nuk mund të përfshihet. Ju duhet të përfaqësoni veten.
 4. Paditja e një llogarie anonime në internet në gjykatë të vogël pretendimesh po pëlqen të padiste një fantazmë. Në qoftë se dikush nuk është i gatshëm të shpenzojë mijëra para për të detyruar Twitterin të zbulojë një email, dhe viktima e pafat shërbehet në CA, ajo është një kërcënim bosh.

Tom Jackson fshin llogarinë e tij në Twitter:

Anëtarët e grupit privat në Facebook festojnë si trollë për të mitur:

Prause vendos tweet-et e Jackson në makinën Internet WayBack. Nuk është për t'u habitur, pasi ajo mund të ketë qenë prapa url-ve mashtruese të pornografisë të futura në arkivat e YBOP WayBack: Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Faluse) 110 + shpifje tweet / ngacmimi i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të pornografisë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit).

Sa keq që njerëzit nuk i dinë të drejtat e tyre. Padia e vogël e pretendimeve Tom Jackson nuk shkoi përpara.

Ajo pastaj lidhi një cicërimë që mburret në lidhje me të gjitha grupet e industrisë porno dhe individët që po i vinin në ndihmë:

Nëse ndonjë provë tregon marrëdhënien intime të Prause me industrinë e pornografisë, sigurisht që sa më sipër. Ajo ka lojtarë të mëdhenj pornografie në thirrjen dhe thirrjen e saj. Ajo cicërimë tjetër poshtë kësaj është e qeshur:

Ajo po pretendon të dy proceset gjyqësore për shpifje (Donald Hilton, MD & Themeluesi i Nofap Alexander Rhodes ) kundër saj janë Kostume SLAPP (Procedimi gjyqësor strategjik kundër pjesëmarrjes publike). Nice provoni, por të dyja kostumet e shpifjes po ecin përpara (dëgjojmë më shumë kostume që duhen ndjekur).

----------------------------

2) Mark Schuenemann (@Kurall_Creator) - Nëntor, 2019:

Kërcënimet ligjore nga Prause ndodhën në Fije e Diana Davison rreth Mijëvjeçari i Postës artikull. Gjithçka fillon me këtë shkëmbim:

Ajo vazhdon më tej poshtë temës:

Hilarious. Tweet-i i mësipërm pretendon se nuk ka marrëdhënie midis Prause dhe inteligjentëve të industrisë pornografike, por ajo cicëron një listë të bigwigs-industrisë pornografi që janë në majë të gishtave të saj. Asgjë e dyshimtë këtu njerëz.

Dy kërcënime të tjera synimeve të dhënësit Kurall_Creator (Mark Schuenemann). Për të kërcënuar, ajo mburret me paditë e saj të ardhshme me Diana Davison dhe Tom Jackson - të cilat kurrë nuk u realizuan.

Më shumë shpifje dhe gënjeshtra nga Prause:

epilogu: Asnjë padi për "shpifje" nuk u paraqit nga Prause.

njëkohësisht, një avokat jep mendimi i tij me 25 tweet të padive për shpifje kundër Prause. Edhe pse ai deklaron përpara se ai nuk është një tifoz i NoFap (një nga paditësit) dhe është një tifoz i pornografisë, ai eviscerates Prause për sjelljen e saj të butë dhe kërcënimet e rreme ligjore:

Tweets vazhduan:

Tweet të mëtejshëm:

Prause pretendoi se kishte një linjë telefonike të nxehtë për FBI dhe të këshillohet nga FBI se çfarë t'i tregojë publikut për padinë e shpifjeve të Alex Rhodes. ndoshta nuk.

-------------------------------

3) Dhjetor, 2019: Mateu

Sfondi: The ndjekur tweet-et vijnë nga një fije Pascal Gobry që përmban artikullin e tij të gjerë: Një rast i bazuar në shkencë për t'i dhënë fund epidemisë së pornos. RealYBOP dhe Nicole Prause u përgjigjën me 90 cicërima në fijen e Gobry, të përbërë nga sulme personale, ad hominem, dhe akuza të rreme (por asnjëherë duke adresuar përmbajtjen e artikullit të tij).

Në një fije tjetër Pascal Gobry, Mateu i lë të gjithë të dinë që Prause thjesht e kërcënoi:

Mateu injoron kërcënimet e saj, por të tjerët jo:

Fijet vazhdojnë me një avokat që shkollon atë:

Sa i përket pretendimeve të saj, asnjë nga paditë e vogla nuk u gjykua. Nëse ajo nuk i shërben partisë ndërsa ata janë në Kaliforni, padia do të rrëzohet brenda dy muajsh. Prause e di se paraqitjet e saj të vogla për pretendime nuk do të shkojnë askund. Frikësimi i qartë. Falënderimi nuk ka paraqitur asnjëherë një padi aktuale për shpifje ndaj kujtdo në gjykatën e rregullt. Edhe në 2 padi për shpifje ndaj saj, ajo nuk arriti të padisë. E vërteta është një mbrojtje.

—————————————————————————————————

4) Janar, 2020: TranshumanAI

Një llogari tjetër që gjithashtu nuk merrej me shpifje aktuale, megjithatë ishte kërcënuar nga Prause me një padi në gjykatën e vogël të kërkesave në Kaliforni. Nën presion, llogaria fshiu tweet-et dhe ndryshoi emrin e tij:

Më shumë hiperbolë dhe gënjeshtra:

Përsëri, kjo çështje kurrë nuk shkoi në gjyq. Shtypje e pastër e të folurit dhe bluff. Siç u përmend më lart, paditë e vogla në Kaliforni paditë për shpifje vlejnë vetëm për banorët e Kalifornisë. Dokush mund të paraqesë një kërkesë të vogël pretendimesh dhe të marrë një fotografi, sepse është aq e lehtë sa të klikosh disa kuti në internet.

—————————————————————————————————

5) Mars, 2020: "anonim"

Në përgjigje të një cicërimë të Ley et al., 2014, një llogari në Twitter komentoi mbi Prause paragjykime të vendosura mirë dhe lidhje të dokumentuara të industrisë porno. Për shembull, Prause ishte autori i dytë në copëzën e propagandës së Ley që u maskua si një përmbledhje. Shiko: Kritika e "Perandori nuk ka rroba: Një përmbledhje e modelit" Varësia ndaj pornografisë "(2014), David Ley, Nicole Prause & Peter Finn (Ley et al., 2014). Në tweet thuhet:

Falënderimet kërcënojnë a kostum shpifjeje, edhe pse e mësipërmja nuk ngrihet në shpifje (veçanërisht siç është e vërtetë).

Nën sulmin nga Prause, Ley, dhe paketat e tyre të majmunëve fluturues, llogaria në Twitter shkon private. Falënderimet vazhdojnë, duke pretenduar viktimizim të rremë ndërsa nënkupton në mënyrë të gabuar se ajo ka "fituar" të gjitha llojet e proceseve gjyqësore. Në realitet, 2 paditë për shpifje kundër saj janë të vetmet procese gjyqësore aktuale - dhe të dy po shkojnë drejt gjykimit. Një faqe e gjerë që ekspozon gënjeshtrat dhe trillimet e Prause: Nicole Prause dhe David Ley bëjnë dëshmi të rreme në gjyqin për shpifje për Hilton (Shtator, 2019).

Bashkë-ngacmuesi dhe shpifësi David Ley hap pas hapat e tij të zakonshëm të gënjeshtrave dhe viktimizmit të rremë.

Si gjithmonë, Ley nuk jep asnjë dokumentacion për lavdërimet e tij ose të tij viktimizim faux. Ley gënjen me mashtrim kur pretendon se është nuk kompensuar nga industria e pornos. Shiko: David Ley kompensohet nga gjigandi i industrisë porno xHamster për të promovuar faqet e internetit të tij dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite!Të tjerët - 2019-2020: incidente të shumta - Nicole Prause dhe pseudonime të supozuara (@BrainOnPorn) shënjestoni Don Hiltonin edhe pasi të paraqitet padi e tij për shpifje

Kjo pjesë dokumenton sulmet e Prause dhe pseudonimet e saj të supozuara (@BrainOnPorn, E vërteta do të jesh e lirë) në Hilton pasi ishte ngritur padia e tij për shpifje. Avokatët e individëve të përfshirë në procese gjyqësore për shpifje zakonisht udhëzuan klientët e tyre që të shmangnin diskutimin e çështjes. Goesshtë e vetëkuptueshme që një person që paditet për shpifje do të ishte e mençur të përmbahej nga shpifja e mëtejshme dhe ngacmimi i synuar. Nicole Prause nuk është e pandehur e zakonshme… apo ngacmuese. Më shumë se të pamatur, artikujt e mëposhtëm demonstrojnë keqdashjen e Prause ndaj Hilton.

Kjo pjesë dokumenton sulmet e Prause dhe pseudonimet e saj të supozuara (@BrainOnPorn, E vërteta do të jesh e lirë) në Hilton pas u ngrit padia e tij për shpifje. Avokatët e individëve të përfshirë në procese gjyqësore për shpifje zakonisht udhëzojnë klientët e tyre të shmangin diskutimin e çështjes. Goesshtë e vetëkuptueshme që një person që paditet për shpifje do të ishte e mençur të përmbahej nga shpifja e mëtejshme dhe ngacmimi i synuar. Nicole Prause nuk është e pandehur e zakonshme… apo ngacmuese. Më shumë se të pamatur, artikujt e mëposhtëm demonstrojnë keqdashjen e Prause ndaj Hilton.

Qershor 3, 2019: David Ley dhe Prause alias (RealYBOP) bashkohen për të përçmuar Hilton me komentin jo bindës të Rory Reid:

Qershor 22, 2019: Aleati më i ngushtë i Prause, David Ley bën tweet në lidhje me Hilton. Shënim: (1) David Ley paraqiti një deklaratë betimi të mbushur me gënjeshtër në emër të Prause në këtë rast, dhe (2) PornHub ishte i pari që ritheksoi cicërimën e Ley:

-------

Korrik 5, 2019: Cicërima e David Ley kufizohet me vetë shpifjen.

--------

Korrik 15, 2019: Ndërsa ajo nuk e përmend Hilton me emër, Prause ka postuar në Twitter të njëjtën gjë për Hilton në të kaluarën:

----------

Gusht 13, 2019: Falënderimi / aleati i RealYBOP zhvlerëson Hiltonin me deklarata të pavërteta:

RealYBOP i pëlqen tweet:

--------

Shtator 20, 2019: Në ditën e një seance shumë të rëndësishme për çështjen e saj, Falënderoni tweet-et për një çështje madhore në padi: Kinsey duke bashkëpunuar me pedofilët, siç shihet nga Tabela 34 në traktatin e tij të famshëm Sjellja Seksuale në Meshën Njerëzore (1948). Kjo ishte një pikë kryesore diskutimi në bisedën e vetme midis Prause dhe Hilton. Falënderimet më vonë keqarakterizojnë diskutimin siç e quan Hilton të saj një fëmijë i qetë (ai kurrë nuk e bëri).

Megjithëse nuk është i hapur, ai ende synon Hiltonin.

-------

Nëntor 14, 2019: tre cicërima që i referohen drejtpërdrejt Hiltonit dhe padisë (cicëroj 1, cicëroj 2, cicëroj 3), dhe që përmbajnë deklarata të rreme ose shpifëse:

Nëntor 14, 2019: Në të njëjtën ditë, Falënderoni pseudonimin @BrainOnPorn tweet në lidhje me paraqitjen e Hilton në një emision CBS rreth pornografisë:

-------

Nëntor 19, 2019: RealYBOP përçmon Don Hilton, MD. (Ai ishte i ashtuquajturi "mjek fetar" në segmentin CBS rreth pornografisë, por ai i përmbahet shkencës dhe kurrë nuk e bën fetarinë pjesë të bisedave të tij publike. Vetëm kritikët e tij bëjnë.)

---------

Nëntor 22, 2019: Ligji i UCLA-së në lidhje me Artikull Diana Davison duke diskutuar çështjet gjyqësore të Hilton dhe Rhodes. Në mënyrë të veçantë përmend Volokh-së Artikulli i korrikut rreth Hilton kundër Falënderimit. Falënderimet kërcënojnë menjëherë ligjin e UCLA!

----------

Nëntor 24, 2019: Në përgjigje të Diana Davison duke ekspozuar Prause si gënjeshtare për të marrë pjesë në çmime porno, Prause tweet ka një email të adad Sokol që përmend Don Hilton:

Emaili:

Çad Sokol & emaili im: Kjo na sjell tek reporteri adad Sokol dhe artikulli i tij i njëanshëm në lidhje me një konferencë të 23 shkurtit 2019 mbi rreziqet e përdorimit të pornos të mbajtur në Universitetin Gonzaga. Në intervistimin e disa prej prezantuesve (si Don Hilton) u bë e qartë se Sokol kishte folur tashmë me David Ley dhe Nicole Prause (dhe bashkëautorin Cameron Staley). Sokol ishte qartë i njëanshëm, pasi ishte përgatitur me materiale të krijuara nga Prause dhe pika bisedimi.

Në bisedat me Hilton, Sokol papagalloi Falënderimin, duke sugjeruar që besimi fetar i Hiltonit të shtrembërojë pikëpamjet e tij, duke e bërë atë të njëanshëm. Nëse paragjykimi (jo hulumtimi) ishte shqetësimi kryesor i Sokol, Hilton pyeste veten nëse Sokol mund të ishte i gatshëm të shqyrtonte provat e paragjykimeve të Prause dhe Ley.

Kur Chad Sokol tha "këto lloj sulmesh", ai po i referohet emaili im për Don Hilton, e cila iu dërgua adad Sokolit, i cili e përcolli atë në Prause. Do gjë në emailin tim është e vërtetë dhe e saktë dhe vërteton që Prause mori pjesë në shfaqje të çmimeve të industrisë porno.

---------

Dhjetor 16, 2019: Falënderoni lidhje tweet-i në PDF të dokumenteve shpifëse që ajo paraqiti në shtatorin e saj të pasuksesshëm, Motion to Dismiss në padinë e shpifjes së Hiltonit. Ajo i kishte ri-botuar në www.reason.com, një revistë në internet. Në kohën e tweet-ave, Lëvizja e saj për Dismiss ishte mohuar, të cilën ajo nuk arriti t'i përmendë. Në një përpjekje të dëshpëruar për të mbuluar humbjen e saj, ajo e bëri atë në cicërimën e saj të varur, dhe u duk se pagoi për llogaritë e rreme të Twitter-it për tu rikthyer dhe si tweet-in e saj (!).

Cicërima e Prause ishte dikur mbi 100 retweets (tani është në 70). Pothuajse të gjitha ishin llogari false. Disa fotografi të ekraneve që mbështesin këtë pohim:

Mocioni i saj ndaj Dismiss ishte, në një pjesë të madhe, një zhurmë e gjerë duke shpifur mua, Alex Rhodes, Don Hilton, Stefanie Carnes dhe të tjerët. Ajo përshkoi veten në të gjithë. Më e rëndësishmja, vendimi i saj për të publikuar dokumentet e saj gjyqësore sjell me vete implikime të shumta ligjore, duke siguruar prova të mëtejshme të shpifjes së synimeve të saj përsëri, duke përfshirë edhe Hilton dhe Alex Rhodes, dhe mundësinë e padive shtesë nga të tjerët që shpifin në dokumentet e saj tani të publikuara / botuara.

--------

Dhjetor 21, 2019: Prause edhe një herë tweets dokumentet e gjykatës së saj shpifëse, tashmë të mohuara, Motion to Dismiss:

Sa më sipër ishte në fillin e Pascal Gobry ku ai shkroi në Twitter artikullin e tij të gjerë: Një rast i bazuar në shkencë për t'i dhënë fund epidemisë së pornos. RealYBOP dhe Nicole Prause u përgjigjën me 90 cicërima në fijen e Gobry, të përbërë nga sulme personale, ad hominem, dhe akuza të rreme (por asnjëherë duke adresuar përmbajtjen e artikullit të tij).

---------

Dhjetor 19, 2019: Në një kthesë krejt tronditëse të ngjarjeve, Falënderimi krijon dhe poston një video në YouTube duke sulmuar Don Hilton, tituj "Donald Hilton Bigotri" Janë 5 minuta copëza të bashkuara jashtë kontekstit. Një pjesë e mirë e videos është Hilton duke lexuar një artikull nga dikush tjetër. Falënderimi është duke u përpjekur t'i bëjë shikuesit të besojnë se janë fjalët e Hiltonit, kur duket qartë se nuk ishin.

Wasshtë postuar në kanalin e sapo krijuar YouTube "E vërteta do të jesh e lirë" Ne e dimë se ky është kanali në YouTube i Prause sepse (1) u emërua "RealYourBrainOnPorn" në ditët e para të ekzistencës së tij, (2) ai komentoi nën Video e Rebecca Watson duke e falënderuar Prause si shpifës dhe ngacmues, (3) komenti është duke folur Prause në vetën e parë në lidhje me ankesat e Bordit të Psikologjisë në Kaliforni dhe ankesën e WIPO (përfshirë atë). Përsëri, ajo publikoi dokumentet e saj shpifëse në lidhje me Mocionin e saj të dështuar.

Një pamje nga ekrani i komentit të mësipërm kur u emërua "Real YourBrainOnPorn" (para Prause të ndryshonte emrin e kanalit YouTube në "E vërteta do të vendoset falas ”):

Të tjerët e njohin “E vërteta do të vendoset falas ” si një emër tjetër falënderues:

Kjo nuk është e gjitha. Duket se Prause, ose agjenti i saj, ka punësuar shërbimin e marketingut në internet Bosmol te cicërojeni dhe përhapni videon mashtruese të Hiltonit. Një cicërimë nga 19 Dhjetori 2019:

https://twitter.com/bosmol/status/1207886789362372608

Bosmol etiketoi Universitetin e Teksasit (ku Hilton jep mësim), Dekanin e UT, Projektin për të Drejtat Civile të Teksasit dhe The Daily Texan. A po përpiqet edhe njëherë kjo Falënderim ta heqë Hiltonin nga detyra e tij e mësimdhënies në Universitetin e Teksasit? A mundet dikush të thotë "keqdashje e pamohueshme?"

Kam zbuluar cicërimin e Bosmol sepse u ritregua nga dy RealYourBrainOnPorn "ekspertë" dhe mbylli aleatët e Falënderimit, David Ley dhe Victoria Hartmann:

-
Cicërima e Bosmol u "pëlqye" gjithashtu nga pseudonimi i dukshëm i Prause në Twitter @BrainOnPorn:

-------

Dhjetor 31, 2019: Nga askund, RealYBOP keqpërfaqëson një koment të vjetër 10-vjeçar nga Don Hilton. Komenti i Hilton & Watts: Varësia e pornografisë: Një perspektivë neuroscience

Dhjetor 31, 2019: Cyberstalking Gabe Deem (i cili e ka bllokuar RealYBOP) në prag të Vitit të Ri, RealYBOP cicëron shpifjet dhe PDF të dokumenteve të saj shpifës Motion to Dismiss:

Dhjetor 31, 2019: Trollet e RealYBOP nën Gary Wilson (edhe pse unë e bllokova dhe ajo më bllokoi), duke postuar në Twitter për Hilton & Watts, 2011 - përsëri, dhe plotësisht jashtë kontekstit:

Dhjetor 31, 2019: Në një ngjarje vërtet të çuditshme, Twitter @BrainOnPorn (Me sa duket, Prause e menaxhuar) ndryshoi faqen e saj kryesore për të mbivendosur komentet jo bindëse të Rory Reid Hilton & Watts, 2011:

Huh?

------------

Shkurt, 29, 2020: Prause & Luke Adams bashkohen për të përçmuar të ashtuquajturat procese gjyqësore pa mend:

Prause është monarku në pushtet i veprimeve joserioze juridike dhe letrave të rreme C&D.

--------

Mars 5, 2020: Implikimi i 2 padive për shpifje ndaj saj po lëvizin në një drejtim të favorshëm:

----------

March 7, 2020: Ajo kërcënon edhe një person tjetër me një padi për shpifje, pastaj nënkupton në mënyrë të gabuar se ajo ka "fituar" të gjitha llojet e proceseve gjyqësore. Në realitet, 2 paditë për shpifje kundër saj janë të vetmet procese gjyqësore aktuale - dhe të dy po shkojnë drejt gjykimit.

Një faqe e gjerë që ekspozon gënjeshtrat dhe trillimet e Prause: Nicole Prause dhe David Ley bëjnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje (shtator, 2019).

----------Të tjerët - janar, 2020: Twitter RealYBOP shpif dr. Tarek Pacha (i cili prezantuar në PIED), duke deklaruar në mënyrë të gabuar se ai nuk është urolog dhe ka konflikt interesash

Më 30 janar, Gabe Deem postoi cicërimin e mëposhtëm me copëza nga urologu Tarek Pacha's Porn-Induced ED Presence dhënë në Konferencën Amerikane të Shoqatës Urologialc, 6-10 maj 2016 (Pjesa 1, Pjesa 2, Pjesa 3, Pjesa 4)

Menjëherë pas @gabedeem tweeted prezantimi i Dr. Tarek Pacha në PIED, RealYBOP twitter (mendohet të drejtohet nga Prause) e shpifi Dr. Pacha duke deklaruar në mënyrë të gabuar se NUK është urolog dhe se në një farë mënyre po përfiton duke u sugjeruar djemve të lënë porno. Realiteti:

 1. Tarek Pacha është a urolog i certifikuar nga bordi, me disa çmime dhe një libër. RealYBOP / Falënderimet gënjejnë.
 2. Pacha mori vetëm ushqime falas dhe disa strehim nga kompani mjekësore në një shumë shumë më poshtë se mesatarja për mjekët. Për më tepër, kompanitë mjekësore do të preferonin që Pacha të mos u tregonte djemve se për të arritur shëndetin seksual gjithçka që duhet të bëjnë është të lënë pornografinë. Nuk mund të shesë asnjë pajisje mjekësore në atë mënyrë!

RealYBOP fillon duke postuar 4 cicërima keqdashëse dhe shpifëse:

Në realitet është Prause atij që me sa duket po i paguhet direkt promovojnë lodra seksi dhe shumë e diskutueshme "Meditimi organik, "E cila ishte nën hetim nga FBI. (Shiko Ekspozojnë Bloomberg.com,) Thënë thjesht, Prause u punësua për të forcuar interesat tregtare të kësaj i dëmtuar rëndë shumë të diskutueshme kompani. Për të Meditimi organik studim, Prause gjoja mori interpretues pornografi si subjekte përmes një grupi tjetër interesash të industrisë së pornografisë, Koalicioni i Falas. Shqyrtoni ironi e RealYBOP / Falënderoni duke akuzuar rrejshëm të tjerët për atë që ajo vetë po bën.

Këtu RealYBOP kontrollon fillin e Twitter të Gabe Deem, edhe pse RealYBOP e ka bllokuar Gabe të përgjigjet:

Tjetra, trollet RealYBOP fillin tim, ku e ekspozoj si gënjej për doktor Tarek Pacha. RealYBOP më bllokoi përpara se të dilte live. Më pas bllokova RealYBOP për të mos lejuar që ajo të më trokasë, pasi nuk mund të përgjigjem (ndërsa Falënderoj na akuzon rrejshëm për kërcënime, ajo trollon në mënyrë kronike llogaritë tona).

Jo RealYBOP, "kritika" juaj është shpifëse, pasi keni deklaruar në mënyrë të gabuar se Tarek Pacha nuk është urolog. Ju gjithashtu pretendoni në mënyrë të gabuar një konflikt interesi kur nuk kishte asnjë: asnjë kompani e furnizimit mjekësor nuk po blen drekë Pacha për ta inkurajuar atë që t'u thotë të rinjve të eleminojnë pornografinë për të kuruar ED e tyre.

RealYBOP më pas trollon terapistin Staci Sprout me dezinformimin e saj. RealYBOP ka bllokuar Staci Sprout (i cili nuk ishte në dijeni të Tweetit të RealYBOP). E rëndësishme të theksohet se Prause dhe RealYBOP në mënyrë kronike ngacmojnë dhe shpifin Staci Sprout. Falënderimet kanë me qëllim të keq e raportoi Sprout në borde, e shpifi për të dhe i dërgoi letra kërcënuese.

Shikoni deklaratën e Sprout në padinë për shpifje të Alex Rhodes - Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe).Janar, 2020: RealYBOP sulmon Laila Mickelwait në mbrojtje të nën-moshës së Pornhub duke kërkuar pornografi dhe mungesë të verifikimit të moshës

Konteksti: RealYBOP trolls një tjetër llogari që ajo ka bllokuar (Laila Mickelwait) për të mbrojtur pornhub (Laila Mickelwait gjithashtu e ngriti këtë pohim në Rodos v. Prause). këtu është Tweet-i shumë i popullarizuar i Laila, postuar 1/31/20:

Laila vazhdon ditën tjetër me fakte dhe shqetësime

Kush do të ishte kundër verifikimit të moshës? Kush do të ishte për videot pornografike që shfaqnin femra të reja që duken dhe veprojnë ashtu si janë 13-14? RealYBOP, duket.

RealYBOP harxhon Të shtunën në mbrëmje duke mbledhur "prova" dhe duke postuar në Twitter një mbrojtje të Pornhub dhe faqet e tjera për të rritur.

Si gjithmonë, RealYBOP keqpërfaqëson ato që themi, ndërsa shmang pikat kryesore. Pika e Tweet është Pornhub nuk ka verifikim moshe. E cila RealYBOP konfirmoi dhe më pas konfirmoi që ajo gjeti edhe vajzat më të shikuara në video. Completelyshtë plotësisht e parëndësishme që faqet e tjera mund të kenë një formë të kontrollit të identitetit (e cila është e dyshimtë). Pra, gjithçka është A-ok sepse ju mund të gjuani nëpër internet duke u përpjekur të gjeni këto mijëra vajza të mitur që shfaqen dhe të përpiqeni të verifikoni moshën e tyre në atë mënyrë?

RealYBOP ndjek me një retweet të shkrimtarit të Playboy dhe ekspertit të RealYBOP, propagandën e Justin Lehmiller:Nicole Prause përpiqet të rrëzojë YBOP duke kërcënuar hostin e saj të internetit me një letër të dytë të rreme Pushim dhe Ndëshkim (Janar, 2020)Shkurt, 2020: Prause poston në Twitter gënjeshtra të shumta: (1) se adresa e saj shfaqet në YBOP, (2) që Prokurori i Përgjithshëm i CA-së e detyroi Linode të hiqte adresën nga YBOP, (3) që Staci Sprout & Unë kam postuar adresën e shtëpisë së saj " në internet ”.

Në përgjigje të pengimit në përpjekjet e saj fals të letrës C&D, Prause shkoi në Twitter për të provuar të mbështeste përpjekjet e saj për keqpërdorime dhe ngacmime (etiketimin e Linode). Ajo filloi me një seri prej tre cicërimash që nuk ishin asgjë tjetër përveç gënjeshtrave. Tweet-i i parë deklaron në mënyrë të gabuar se adresa e saj është në YBOP dhe se të dy LAPD dhe Prokurori i Përgjithshëm i Kalifornisë u përfshinë:

Siç u shpjegua më lart, Prause nuk ka siguruar kurrë një pamje të ekranit ose një URL për të mbështetur këtë pohim. Ajo nuk mund sepse adresa e saj në shtëpi nuk ka qenë kurrë në YBOP. As unë dhe as Linode nuk jemi kontaktuar nga Prokurori i Përgjithshëm i Kalifornisë. Disa ditë më parë, hosti im në internet konfirmoi ato që u kisha thënë pasi të bëra kujdesin e tyre të duhur: Adresa e Prause nuk është në YBOP:

E rëndësishme të theksohet se:

 1. Linode konfirmoi që YBOP nuk po e publikon adresën e shtëpisë ose numrin e telefonit të Prause.
 2. Prause nuk arriti të sigurojë ndonjë kërkesë të veprueshme (p.sh. URL të faqeve që pretendohet se përmbajnë adresën e saj).

në atë 2. cicërimë Falënderimi i rrafshuar pranon se askush, përfshirë YBOP, nuk mund ta kishte postuar adresën e saj në shtëpi, sepse të gjithë adresën e saj të postuar janë false (përfshirë adresën që ajo përdorte në aplikimi i saj me qëllim të keq i markës tregtare amerikane për të marrë markat e mia YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM). Në tweet-in e saj deklaron gjithashtu gabimisht se unë jam duke "qarkulluar adresën e saj nga një llogari tjetër". Ajo nuk mund të emërojë llogarinë (imagjinare) që unë gjoja po e përdor për të qarkulluar adresën e saj mashtruese të vetë-pranuar. (Pse nuk e ka siguruar prova aktuale?)

Drerësh? Prause është stalker, jo unë. Në fakt, Prause tani është duke u paditur për shpifje nga dy individë për akuzën e rremë të të dyve për kërcënimin e saj (Donald Hilton, MD dhe themelues i Nofap Alexander Rhodes). Ajo ka të drejtë për një gjë: stalkerët gjithnjë përshkallëzohen.

Ja ajo 3 cicërimë me më shumë gënjeshtra dhe kontradikta. Ndryshe nga cicërima # 2, ajo tani thotë se të gjithë e dimë adresën e saj. (Si, nëse ajo nuk e ka postuar kurrë - me pranimin e saj?)

"Mburrem"? "Ndjekësit që të pëlqejnë"? Përsëri, pse nuk mund të prodhojë një pamje nga këto ngjarje? Sepse janë trilluar.

Disa orë më vonë, Prause pretendon se Prokurori i Përgjithshëm i CA menjëherë veproi me kërkesën e saj në Twitter, duke detyruar Linode të hiqte adresën e saj të rreme nga YBOP. Kjo nuk ndodhi kurrë.

Në një “vetvete” tronditëse, ajo cicëroi një fragment nga faqja aktuale e YBOP:

Unë duhet të ndryshoj sa më sipër, pasi tani shoh se adresa e Prause është ende në faqen e saj LinkedIn, si dhe në daljet e tjera që ajo kontrollon (nga 2/12/20).

Thirrja në Twitter e Prause përfundon me shpifjen dhe ngacmimin e saj Staci Sprout, përsëri. Falënderoni përpjekjet për të përhapur fushatën e saj të njollosjes, duke etiketuar SASH dhe IITAP. Sidoqoftë, presidenti i IITAP ka ngritur pohime në padi për shpifje kundër Prause, dhe SASH është i vetëdijshëm të veprimtarisë dashakeqe të Prause.

Falënderimet gënjejnë për Zyrën e Prokurorit të Përgjithshëm të CA. Linode nuk ka tërhequr asgjë nga YBOP. Një kujtesë: Falënderimi ka me qëllim të keq e raportoi Sprout në borde, e shpifi për të dhe i dërgoi letra kërcënuese. Për një kampionim, shihni pohimin e Sprout në padi për shpifje të Alex Rhodes - Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe).Të tjerët - Shkurt, Mars, 2020: Falënderimet paraqesin një padi të pabazuar, të dështuar të gjykatave në Kaliforni kundër terapistit Staci Sprout

KUJDESI, HARASIMI DHE SHKURTIMI NGA BURIMET E PAVARUR SI AKTIVITET TEC SHKENCS S R MSIMIT T ADD SHTETIT

Duke u bërë një edukator i seksit publik (varësia) ka rezultuar në një reagim të madh ... por unë nuk jam duke u larguar ... Shpejt pasi kam botuar kujtimi im dhe jam zënë me promovimin e saj, kuptova se më pëlqente të ofroja arsim publik në lidhje me varësinë seksuale / porno dhe shërimin.

Nuk kaloi shumë kohë kur përpjekjet e mia kishin tërhequr vëmendjen e një individi (dikur) të cituar gjerësisht, hulumtimi i të cilit shpesh përdoret për të "dekurajuar" varësinë e pornos ... dhe bashkëpunëtorët e saj ... të paktën dy prej të cilëve janë të punësuar nga industria tregtare e seksit.

Përfundimisht, unë u kërkova të jap dëshmi të betuara në dy procese gjyqësore për shpifje kundër saj nga të tjerët, për të cilat unë pranova - ajo po paditet për mbi 10 milion dollarë për dëmshpërblim. Unë gjithashtu mbështeta përpjekjet për mbledhjen e fondeve të një prej viktimave të saj.

Tani ajo ka ngritur një padi fals kundër meje! Këtu është dëshmia ime: Kjo është një histori e vërtetë dhe e saktë e ngacmimit, ngacmimit, shpifjes dhe ndërrimit të fajit të kryer nga Nicole Prause për mua, Staci Sprout

Emri im është Staci Sprout. Unë kam dy biznese, një praktikë private psikoterapie dhe Recontext Media, një botues dhe platformë për arsim në internet. Po shkruaj për të deklaruar se nuk kam shpifur dhe as nuk jam fajtor për pretendimet e padrejta të shpifjes ose shpifjeve të bëra kundër meje nga Nicole Prause. Unë e krijova këtë deklaratë për të dokumentuar modelin e saj të ngacmimit dhe shpifjes në internet, duke filluar nga viti 2017. Kërkesa e saj e fundit që unë t'i paguaj 10,000 dollarë ose ajo do të ndërmarrë veprime ligjore kundër meje u ndje si zhvatje… atëherë ajo ngriti një padi të vogël pretendimesh në CA duke pretenduar se jam fajtor për shpifje, shpifje dhe shkelje të statusit të saj të mbrojtur disi. Beliefshtë besimi im se unë vetëm kam kërkuar të them të vërtetën në lidhje me sjelljen e saj të gabuar në internet ndaj vetes dhe kolegëve që unë respektoj thellësisht.

Në këtë letër unë po përmbledh historinë time të sulmeve të saj, raporteve të rreme dhe shpifjeve. Shumë më shumë dëshmi të modelit të saj të sulmimit dhe bërjes së pretendimeve të rreme jo vetëm mua, por edhe shumë profesionistë të tjerë që nuk pajtohen me të gjithashtu janë dokumentuar me kujdes këtu, duke filluar të paktën në vitin 2013 (ka një pdf në këtë lidhje që rendit 20 njerëz dhe organizata që ajo ka synuar - kështu që unë nuk jam vetëm). Unë e kam bashkangjitur në fund të këtij postimi.

Unë kurrë nuk e kam takuar znj. Prause personalisht, as ajo ka qenë një klient psikoterapie e praktikës time private. Pasi durova sulmet e saj në internet dhe raportet e rreme kundër meje, përfundimisht fillova të ngrihem përpara. Unë botova fakte në internet në lidhje me ngacmimin e saj ndaj meje, nuk u pajtova me mendimet e saj dhe bëra deklarata të vërteta publike si një arsimtar dhe aktivist në internet. Unë gjithashtu u ngrita në këmbë për kolegët që ajo ka sulmuar. Kjo nuk është shpifje. Letra e saj e fundit e kërkesës dhe paraqitja e një padie të vogël tre ditë më vonë duket se janë më shumë përpjekje për të trembur mua, këtë herë duke shtuar kërcënime financiare. Ajo vazhdimisht përdor pretendime të bezdisshme dhe ankesa mashtruese në sisteme dhe organizata, duke më detyruar të mbrohem. Isshtë rraskapitës.

ENCOUNTER TONA E PAR: BULLYING ONLINE E SAJ - 2017

Përvoja ime e parë me znj. Prause ishte kur ajo postoi një postim kritik në Twitter në përgjigje të njërit tim në nëntor 2017. Ajo përdori llogarinë "Liberos@NicoleRPrause" për të më emëruar publikisht dhe për të mos pajtuar me diçka që kisha postuar në llogarinë time publike në Twitter. Unë iu përgjigja asaj si një koment në postimin e saj në Twitter për të debatuar këtë çështje. Brenda disa shkëmbimeve, ishte e qartë për mua se ajo nuk ishte e interesuar për një dialog të vërtetë. Në fakt e kam përjetuar si një bulliste intelektuale dhe iu përgjigja duke e bllokuar menjëherë në twitter. Unë kam një politikë personale për të bllokuar njerëzit që janë abuzues në çfarëdo mënyre ose tentojnë të jenë. Nëse do ta dija se do të përballesha me dy vjet ngacmime pas kësaj, do të kisha marrë një pamje nga ekrani i këtij shkëmbimi të parë.

M AC AKUZUAR MAC SAKTRISHT P OFR PRAKTIKIM PA PA LICENC - 2018

Zonja Prause gjithashtu bëri një akuzë të rreme në faqen time të autorit publik në Facebook në vitin 2018, pasi postova një artikull nga Psikiatria Botërore, duke thënë se isha "gënjyer për të rreshtuar xhepat" dhe se unë "duhet të kisha një ankesë të ngritur kundër [mua] ”dhe duke thënë,“… oh, nuk je i licencuar. Epo, kjo ka kuptim. " Komenti i saj tregohet më poshtë sepse e bllokova shpejt atë në Facebook, kështu që ajo nuk mund të më ngacmonte më atje. Postimi im nuk kishte të bënte aspak me të, ishte një artikull mbi diagnozën kompulsive të sjelljes seksuale që u mor parasysh nga Organizata Botërore e Shëndetit - megjithatë ajo personalizon aq shumë nga ato që unë bëj si një arsimtar në internet.

Deklarata e saj ishte e pavërtetë se unë praktikoja pa licencë. Në fakt unë jam një Punëtor i Pavarur Klinik i Klinik i licencuar në shtetin e Uashingtonit në gjendje të mirë, i çertifikuar së pari në 1/14/1997 dhe i licencuar në 7/22/2001.

Falënderimet vizitojnë faqen time në Facebook - u urova sepse menjëherë e bllokova.

Falënderimi viziton faqen time në Facebook - i hirtë sepse menjëherë e bllokova.

ZNJ. DOSJE PRUZE TRE ANKESA PUR NUISANCAL FALAS KUNDR MUA P TOR RREGULLIMIN E ORGANEVE - 2018

Në 25 vitet e praktikës që nga fitimi i diplomës së Masterit në Punë Sociale, kurrë nuk kam pasur ndonjë ankesë të ngritur kundër meje për ndonjë arsye, deri në saj. Të dyja - pasi e para u rrëzua pa hetim, ajo shpejt ngriti një ankesë të dytë, gjithashtu ra. Megjithëse nuk e kam takuar asnjëherë zonjën Prause dhe as nuk e kam trajtuar atë për terapi, ajo ka bërë tre ankesa zyrtare të etikës kundër meje në organizatat e mia licencuese ose profesionale. Të tre pretendimet që ajo raportoi ishin të mbyllura pa hetim sepse nuk kishin asnjë meritë:

1) Një ankesë e pabazuar pranë Departamentit të Shëndetit të WA më 24 janar 2018, "e mbyllur pa veprim".

2) Një ankesë e dytë e pabazuar në Departamentin e Shëndetit të WA më vonë atë vit, "e mbyllur pa veprim".

3) Një ankesë tjetër e pabazuar pranë Shoqatës Kombëtare të Punonjësve Socialë, ku unë jam anëtar në gjendje të mirë - gjithashtu ra pa hetim zyrtar.

Ankesa e parë e bezdisjes së fajit të Prause në Departamentin e Shëndetit të Shtetit WA, ra pa hetime.

Ankesa e parë e bezdisjes së fajit të Prause në Departamentin e Shëndetit të Shtetit WA, ra pa hetime.

Ankesa e dytë e bezdisshme fajet e Prause në Departamentin e Shëndetit të WA, gjithashtu u rrëzua.

Ankesa e dytë e bezdisshme fajet e Prause në Departamentin e Shëndetit të WA, gjithashtu u rrëzua.

Megjithatë, një ankesë e tretë e bezdisshme fals, gjithashtu ra, pa hetime; kësaj here tek Shoqata Kombëtare e Punonjësve Socialë.

Megjithatë, një ankesë e tretë e bezdisshme fals, gjithashtu ra, pa hetime; kësaj here tek Shoqata Kombëtare e Punonjësve Socialë.

ZNJ. PRUZA ISSHT SUDUAR P DER SHPIFJE NGA KOLEGJI P 10R 2019 MILION Dollarë, KONTRIBUO AFFIDAVITIN E BETUAR - XNUMX

Pasi u detyrova të adresoj këto raporte të rreme, edhe pse të gjitha ato u rrëzuan pa hetim zyrtar, unë kërkova mbështetje nga kolegë të tjerë që ishin sulmuar në mënyrë të ngjashme nga ajo - unë e di më shumë se një duzinë, dhe ka shumë më tepër atje nuk e di. Më kërkuan të ndaj përvojat e mia të ngacmimit nga një koleg i neurokirurgut, i cili kishte ngritur padi kundër saj për shpifje vetë, për dhjetë milion dollarë në dëm. U pajtova, dhe ngriti një deklaratë të betuar në këtë padi për shpifje në lidhje me përvojat e mia deri në atë kohë.

ZNJ. PRUZA ISSHT SUDUAR KOHA E DYT P FORR SHPIFJE - 2019

Unë kam paraqitur një deklaratë të dytë për një tjetër padi për shpifje ndaj znj. Prause nga një viktimë tjetër e ngacmimit të saj të pamëshirshëm. Unë u njoha me këtë djalë të ri nga një koleg i ndërsjellë dhe ndjeva shqetësim për vuajtjet e tij si rezultat i dëmtimit të saj ndaj tij. Unë ofrova ta ndihmoja atë të mbledhte para për mbledhjen e fondeve të tij të fushatës ligjore dhe regjistrova një video ku tregonte të vërtetën për atë që po ndodhte. Deri më tani ai ka marrë gati 100,000 dollarë dhurime për të mbështetur çështjen e tij, për tarifat e tij ligjore. Unë dyshoj se aktivizmi im në emër të tij çoi në zonjën Prause duke e përshkallëzuar atë duke më synuar mua jo vetëm deklarata mashtruese dhe ankesa të rreme, por tani duke shtuar kërkesat financiare dhe frikësimin ligjor.

ZNJ. PRUZA D SRNON LETTERR KEMRKES P FORR 10,000 $ - 2019

Zonja Prause pastaj më dërgoi një letër duke kërkuar që unë i kisha borxh asaj 10,000 dollarë, për një listë të pretendimeve që janë ose qartë të rreme, ose thjesht gjëra të vërteta që kam thënë. Ajo i dërgoi një letër të ngjashme kërkesës një organizate lajmesh që publikoi një histori të pakursyeshme për të, duke thënë se ata i kishin borxh edhe 10,000 dollarë. Kritika e bazuar në veprimet e vërteta nuk është shpifje, por është rezultati i të qenurit figurë publike. Ajo gjithashtu dërgoi një kopje të kësaj letre kërkese edhe një organizate tjetër profesionale që unë i përkas - Shoqërisë për Përparimin e Shëndetit Seksual.

Ajo gjithashtu u dërgoi atyre një letër "pushim dhe dëshirën" për mua (dhe disa të tjera), sepse kjo organizatë më kishte dhënë "ualmimin Vjetor për Media" vitin e kaluar, duke nënkuptuar se ata duhet të më heshtin disi. Kjo u ndje si një përpjekje për të më poshtëruar para gjithë Bordit të një organizate që unë i përkas. Lista e pretendimeve të zonjës Prause është ose e pavërtetë ose jo për shpifje. Ajo shpesh përplaset me deklaratat e përgjithshme që unë kam bërë me sulme personale kundër saj, kur nuk i përmendja fare. Ku është prova e kësaj liste të kërkesave?

Falënderimi kërkon 10,000 dollarë, faqja 1

Falënderimi kërkon 10,000 dollarë, faqja 1

Falënderimi kërkon 10,000 dollarë, faqja 2

Falënderimi kërkon 10,000 dollarë, faqja 2

Nga rruga - Unë nuk jam i vetmi person që ajo i ka dërguar një letër duke kërkuar 10K $. Një tjetër ishte një gazetare, Diana Davison, e cila publikoi një artikull video në lidhje me polemikën e Prause / pornografisë, dhe besoj se ka të tjerë atje që janë heshtur nga kërcënimi i saj. Citati pasues i gazetares në lidhje me përpjekjet e saj për të kontrolluar faktet me Prause:

Prause më tha shumë gjëra, por asnjë nga "provat" e saj në të vërtetë nuk i mbështeste pretendimet e saj. Në çdo rast, provat përmbysën se kush ishte agresori. Ajo në thelb akuzon të tjerët për gjërat e sakta që ajo vetë bëri. Kam dërguar me email me të, në regjistër, për gati një javë.

Megjithatë, një letër tjetër kërcënuese ligjore, kësaj radhe për një gazetare Diana Davison, e cila e postoi në faqen e saj në eksperiencë. Duket e njohur? Artikulli nuk u hoq dhe deri më sot asnjë proces gjyqësor nuk është ngritur nga Prause. Kërcënime më të zbrazëta.

Megjithatë, një letër tjetër kërcënuese ligjore, kësaj radhe për një gazetare Diana Davison, e cila e postoi në faqen e saj në eksperiencë. Duket e njohur? Artikulli nuk u hoq dhe deri më sot asnjë proces gjyqësor nuk është ngritur nga Prause. Kërcënime më të zbrazëta.

ZNJ. DOSJE PRAZE PADITJE TRO PADITURA T SM VOGLA KUNDR MEVE N IN KALIFORNI - 2019

Tri ditë pasi më dërguan email me kërkesën e saj për 10,000 dollarë, ajo ngriti një kërkesë të vogël në Kaliforni, duke më hedhur në gjyq 9999 dollarë. Tani jam e detyruar me ligj të merrem me këtë - një kërkesë e vogël pretendimesh në një qytet në të cilin nuk jetoj, të punoj dhe as pronë vetanake - për pretendimet e saj të pabaza. Unë besoj edhe një herë që ajo po përpiqet të përdorë sisteme me ankesa të rreme telash për të ngacmuar të tjerët që kërkon të heshtë.

Seanca dëgjimore ishte caktuar për 2/13/2020 - Unë kërkova që ai të pushohej si i papërshtatshëm. Pastaj u shty deri në 3/20/20. Falënderimi u udhëzua nga gjykata të prodhojë prova të dokumentuara se ajo më ka shërbyer mua në shtetin e Kalifornisë ose çështja do të rrëzohet. Ajo nuk ka, do të jetë, dhe unë parashikoj që ajo as nuk do të paraqitet në seancë. Kjo nuk kishte të bënte me kërkimin e drejtësisë sepse ajo është ajo që ka bërë shkeljet. Unë besoj se kjo ndjekje penale me qëllim të keq është pjesë e përpjekjeve të saj të vazhdueshme për të frikësuar dhe ngacmuar mua.

SHPIFJIMI I SAJ I VAZHDUAR - TANI PERPETRATUAR NGA NJ GRO GRUP I Tërë "EKSPERTT" - 2019

Pasi lexova akuzat e saj të hollësishme të akuzave dhe mendova për të gjitha sulmet që kanë vazhduar tek unë personalisht që nga viti 2017, e gjej veten të ndjehem i shqetësuar dhe vigjilent për sulmin e radhës në internet. Për shembull, një organizatë ku zonja Prause shërben në panelin e "ekspertëve" pak kohë më parë postoi këtë shpifje për mua në mediat sociale - pasi ajo do të paraqiste në gjykata të vogla kërkesa kundër meje për deklarata të rreme kundër saj!

Kjo deklaratë thoshte "grupi im" (cili grup?) Kohët e fundit i paditi ata (unë nuk e kam hedhur në gjyq këtë organizatë) dhe humba (nuk kam humbur një padi me asnjë organizatë). Ky grup, i quajtur "Real trurin tuaj në Porno, "Tha gjithashtu që unë reklamoj veten si në shërim nga çrregullimi bipolar (Unë nuk e bëj, dhe kurrë nuk më është dhënë ajo diagnozë).

Tweet në lidhje me mua nga organizata e së cilës Prause është një anëtar kryesor.

Tweet në lidhje me mua nga organizata e së cilës Prause është një anëtar kryesor.

Kështu që, më në fund, i shkrova drejtpërdrejt asaj. Për të ndërmarrë hapa të mëtutjeshëm juridikë më duhej, megjithëse dëshiroj të shmangë të gjitha kontaktet me të përgjithmonë (letra ime STOP HARASSING ME):

Letra ime STOP HARASSING ME

Megjithatë edhe pasi e dërgova letrën e mësipërme, në adresën PO box ajo vetë më dërgoi përmes letrës së saj Pushim dhe Desist, ajo vazhdon dhe madje përshkallëzon shpifjet e saj vetvetiu, duke cicëruar në një fije, ku unë po flisja me DISA ELSE për kryesore objekt i kërcënimit të saj, Gary Wilson. Po sqaroja pse Gary ka dokumentuar në mënyrë të përpiktë sjelljen e keqe të Prause në faqen e tij të internetit.

Lie. Unë nuk e kam adresën e saj fizike dhe nuk e kam postuar kurrë askund. Pozicionim ligjor më i zbrazët ... dhe akuza të pabaza për mua: Shpifje vetë.

Lie. Unë nuk e kam adresën e saj fizike dhe nuk e kam postuar kurrë askund. Pozicionim ligjor më i zbrazët ... dhe akuza të pabaza për mua: Shpifje vetë.

Hmmmm ... a mund të ishte duke iu referuar mua, ndoshta?

Hmmmm ... a mund të ishte duke iu referuar mua, ndoshta?

Si përmbledhje, trajtimi i të gjitha këtyre sulmeve dhe gënjeshtrave ka qenë i mbushur me stres, që kërkon kohë, shqetësuese dhe rraskapitëse. Më ka larguar koha nga puna, marrëdhëniet dhe aktivitetet e tjera pozitive. Ju falënderoj për vlerësimin e dëshmisë sime për këtë situatë.

A mund t'i kthehem mbështetjes së njerëzve për të mësuar rreth rimëkëmbjes nga varësia nga pornografia / seksi tani?

Modeli i Raportimit të Keqve të Nicole Prause: Nicole Prause ka treguar një model të qëndrueshëm dhe shqetësues të kërcënimit, dhe ngritjes së ankesave të pabazuara, me qëllim të keq, dhe duke pretenduar publikisht se ajo ka bërë ankesa kur nuk e ka bërë atë. Më poshtë është një listë e paplotë e ankesave të tilla dhe pretendimeve të rreme. (Nga frika e hakmarrjes ne kemi lënë shumë individë dhe organizata shtesë, dhe patjetër që duhet të ketë edhe më shumë për të cilat nuk dimë.) Ankesat e pabazuara, të bëra me të vërtetë, u hodhën poshtë si paraqitje të shqetësimeve. Sidoqoftë, disa çuan në hetime që kërkojnë shumë kohë që përfundimisht u hodhën poshtë ose prodhuan pak në rrugën e rezultateve thelbësore. Shënim: Prause rregullisht pretendon "statusin e sinjalizuesit" për të mbajtur aktivitetet e saj nën radar. Pra, ka të ngjarë që ka ankesa të tjera, jopublike, përveç atyre të listuara këtu. Ndiqni Trajnimin e RABBIT KETU

Shihni seksionet e tjera që dokumentojnë ngacmimet dhe shpifjet e Prause për Staci Sprout:

Falënderimet vazhdojnë të bisedojnë në internet me Staci. Për shembull, RealYBOP sulmon Staci Sprout për duke sugjeruar që mbytja e grave për t'u larguar mund të jetë problematike:

Gjithëprania e mbytjes në pornografi duket se është duke nxitur rritjen dramatike të grave që mbyten gjatë seksit. RealYBOP mbron chokings, duke hedhur kështu të gjitha ato gra nën autobusin e pornografisë.

Fije e Staci me studime dhe artikuj:

-----------21 Shkurt 2020: @BrainOnPorn (Falënderimi) ngacmon autorin e "NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit" (ndërsa po shpif Nofap & Wilson)

Një artikull që ekspozon goditjet e fundit të shënjestruara NoFap & Alex Rhodes si asgjë më shumë se propagandë e pambështetur u botua në 21 Shkurt, 2020: :NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit.

Shumica e pjesëve të hitit NoFap shfaqin anëtarët e industrisë porno ose aleatët e saj, të tilla si Prause dhe David Ley, ose të dy. Siç shpjegohet në shumë seksione të tjera, Ley dhe Prause bllokuan dhe përhapën shumë nga pavërtetat e paraqitura në këto pjesë hitesh të kohëve të fundit.

Edhe pse Alex Rhodes ankesa e ndryshuar kundër Prause emërton gjithashtu llogarinë eksituese RealYBOP (@BrainOnPorn) duke e shpifur atë, RealYBOP vazhdon të synojë Alex Rhodes dhe NoFap (ngacmuesit nuk mund të ndihmojnë ngacmimet, edhe kur përballen me procese gjyqësore prej shumë milion dollarësh). Më poshtë janë vargu i RealYBOP  7 cicërima venoze të postuara nën cicërimën e autorit në lidhje me artikullin e tij:

Tweet-i i fundit në vargun e mësipërm është gënjeshtër dhe përbën shpifje në vetvete (shiko pjesën tjetër).

Disa ditë më vonë RealYBOP sulmon dhe shpif kundër autorit duke e akuzuar atë për pranimin e ryshfetit!

Kjo është shpifje.Shkurt, 2020: Twitter i RealYBOP (Falënderim) shpif kundër Gary Wilson, duke pretenduar rrejshëm se ai krijoi kjo llogari eksituese (@RobbertSocial) të "kërcasin" dhe "të kërcënojnë dhunën".

Përveç deklarimit të pandershëm se jam @RobbertSocial, RealYBOP shtoi grupin e saj të zakonshëm të gënjeshtrave për mua. Shpifja e RealYBOP ndodhi nën Micah Curtis cicërimë për artikullin e tij në NoFap. RobbertSocial's cicëroj i pari:

RobbertSocial iu përgjigj gënjeshtrave të RealYBOP:

dhe lidhur me Artikulli i Pascal Gobry:

U përgjigj përsëri në RealYBOP

RealYBOP u tërbua, duke thirrur RobbertSociale Gary Wilson:

RealYBOP po gënjen - https://twitter.com/RobbertSocial

RobbertSocial me sa duket është Hollandez. ai cicëron këtë pas disa ditësh:Shkurt, Mars, 2020: Prause kërkon urdhër ndalimi të përkohshëm të pabazë (TRO) kundër Wilson duke përdorur "prova" të trilluara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme. TRO duket të jetë një përpjekje për të hequr dokumentacionin e shpifjes së Prause nga YBOP (Përditësimet: 6 gusht, 2020 - Prause's TRO u hodh si ngacmim i lehtë)

Siç është dokumentuar në seksionet e mëparshme, Preuse hyri në programin "Të sigurt në shtëpi" në Kaliforni nën pretendime të rreme, duke keqpërdorur rregulloret e saj në një përpjekje të pasuksesshme për të hequr dokumentacionin për shpifjet e saj të vazhdueshme dhe ngacmimin e mua dhe shumë të tjerëve.

Ajo dërgoi dy letra të rreme të Ndërprerjes dhe Ndërprerjes në hosthonin tim (Linode) duke pretenduar në mënyrë të rreme se adresa e shtëpisë së saj ishte në YBOP. Kur C & D-të e saj të mbushura me gënjeshtra dështuan, ajo kërkoi nga Prokurori i Përgjithshëm i Kalifornisë që të përfshihej. Kur California AG nuk mund ta gjente adresën e saj në YBOP, Prause përdori policinë lokale të Wilson, për të ndërmarrë veprime kundër tij (12 shkurt 2020). Oficeri vendosi që pohimet e Prause nuk pretendonin një krim (në çdo rast, adresa e shtëpisë së saj nuk ishte në YBOP) dhe se kjo ishte një mosmarrëveshje civile. Ai nuk pranoi të veprojë.

Në të njëjtën ditë, Prause atëherë njoftoi publikisht që po kërkonte një urdhër kufizues kundër Wilson, dhe e bëri këtë ex parte (pa pasur nevojë të njoftojë Wilson):

Falënderimet po gënjejnë për mua duke postuar adresën e saj në shtëpi në YBOP ose Twitter. Ju gjithmonë mund të tregoni kur Prause po gënjen, pasi ajo nuk mund të sigurojë një fotografi ose lidhje për të mbështetur pretendimet e saj. Tweetet e mëparshme të Prause e ekspozojnë si gënjeshtare. Në fakt, ajo mburrej publikisht se askush nuk e ka postuar kurrë adresën e saj të shtëpisë, sepse ka postuar vetëm adresa false në internet:

Në cicërimin e mësipërm ajo po gënjen, pasi asnjëherë nuk e kam postuar adresën e saj të shtëpisë dhe nuk kam qarkulluar kurrë adresën e saj (përsëri, asnjë lidhje ose pamje nga ajo).

Gjykatësi i parë e mohoi TRO-në dhe caktoi seancën dëgjimore për të përcaktuar nëse një urdhër i përhershëm kufizues duhet të jepet në 6 mars 2020.

Megjithëse Prause kishte premtuar publikisht në llogarinë e saj në Twitter se shërbimi po "vinte", Prauzi, në fakt, nuk më shërbeu. Sidoqoftë, këshilla ime u duk sikur ajo të kishte, duke hequr dorë nga çdo nevojë për shërbim. Avokati im paraqiti dokumente të ndryshme (më poshtë) që tregojnë se pretendimet e saj (dhe disa nga provat e saj) ishin të rreme, dhe se unë kurrë nuk e kisha kërcënuar atë ose e vura atë në rrezik.

Për habinë e të gjithëve, gjykatësi i dytë, në vend që të hidhte poshtë të gjithë çështjen, vazhdoi seancën deri në 25 Mars 2020, duke deklaruar se ai synon të detyrojë palët të marrin pjesë në ndërmjetësim përpara se të vendosë.

Një analizë e Kërkesës së Prause për urdhrin e ndalimit zbuloi se ajo po pretendonte se isha e rrezikshme. Ajo pretendonte ta "provonte" këtë duke përfshirë një foto të dy të rinjve që mbanin armë, tai më i shkurtër për të cilin ajo pretendoi se unë isha. Absshtë absurde e qartë se ai nuk është Gary Wilson, por më tepër një i ri me aziatik. Prause duket se kishte për qëllim të mashtronte qëllimisht gjykatën (asgjë e re pasi ajo gënjeu shumë herë në të mocion për të pushuar nga puna padia për shpifje ndaj Hilton kundër saj - Shtator, 2019: Nicole Prause & David Ley kryejnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje të Don Hilton):

Pjesa tjetër e pretendimeve të saj ishin po aq të pabazuara. Ajo pretendoi se unë kam një llogari të dytë në Twitter që tregon në mënyrë aktive adresën e saj të shtëpisë dhe se adresa e shtëpisë dhe fotografitë e saj gjenden në faqen time të internetit. Si zakonisht, ajo nuk dha asnjë screenshots ose URL për të mbështetur pretendimet e saj. Kjo sepse të dy pretendimet janë false, edhe pse imazhe të shumë prej saj tweets (disa me fytyrën e saj të buzëqeshur) janë me të vërtetë në këtë faqe në internet, pasi kjo është mënyra se si unë dokumentoj aktivitetin e saj të vazhdueshëm me qëllim të keq për përfitimin e anëtarëve të publikut, të cilët mund të jenë të interesuar në prova që tregojnë për paragjykimin e saj të mundshëm dhe lidhjet e ngushta me industrinë e pornos . Tweetet e saj janë publike.

Kërkesa e Prause për një urdhër ndalimi është edhe një përpjekje tjetër e mbuluar hollë për të hequr nga kjo faqe të gjitha provat inkriminuese të paragjykimit të saj të mundshëm dhe veprimtarisë dashakeqe. Katër regjistrime gjyqësore në lidhje me TRO mashtruese të Prause:

1) Janar, 2020 - Ekspozita # 11: Gary Wilson 123-faqesh konfirmim në padinë e shpifjeve të Alex Rhodes.

2) Mars, 2020 - Përgjigja e Gary Wilson me 89 faqe ndaj TRO mashtruese të Nicole Prause Dokumenton PDF duke raportuar keqdashje të Nicole Prause dhe përdorimin e keq të procesit.

3) PPRZGJEDHJA E GARI WILSONIT P RER KRKESN E PETITIONERIT P AR NJ A RRETHIMIN E RREZIKIMIT TAR HARASSIMIT CIVIL (pjesë e Përgjigja e Gary Wilson me 89 faqe ndaj TRO mashtruese të Nicole Prause).

I Padituri Gary WILSON ("Wilson" ose "I Padituri") paraqet këtë kundërshtim në Kërkesën për Urdhërime Ndalimi i Ngacmimit Civil ("Kërkesë TRO") të parashtruar nga kërkuesi NIKOLE PRAUSE ("Falënderim"). [1]

I. PARAQITJE

Kjo çështje nuk përfshin "ngacmim civil" në asnjë mënyrë, formë ose formë. Prause banon në Kaliforni dhe Wilson banon në Oregon. Wilson kurrë nuk ka përdorur dhunë ndaj Prause dhe kurrë nuk ka bërë ndonjë kërcënim kundër Prause. Në fakt, Wilson nuk e ka takuar kurrë Prause apo madje nuk i ka folur asaj.

E vetmja sjellje që Wilson ka kryer në lidhje me Prause është të ushtrojë të drejtën e tij kushtetuese për fjalën e lirë duke shprehur mendime në faqen e tij të internetit në lidhje me efektet e pafavorshme të pornografisë që ndryshojnë nga pozicioni pro-pornografisë së Prause, dhe të sigurojë dëshmi të vërteta në mbështetje të atyre të cilët aktualisht po padisin Prause për shpifje. Në shenjë hakmarrjeje, Prause paraqiti këtë kërkesë joserioze të TRO-s bazuar në pretendime që janë vërtet false. Gjykata duhet të refuzojë këtë Kërkesë TRO në tërësinë e saj dhe t'i japë Wilson tarifat e tij të avokatit të shkaktuara në mbrojtjen e Kërkesës.

II DEKLARATA E FAKTEVE DHE HISTORIA PROCEDURALE

A. Sfondi përkatës

Wilson është një ish-instruktor i anatomisë, fiziologjisë dhe patologjisë. Wilson dha mësim në shkollat ​​profesionale në Kaliforni dhe Oregon, dhe gjithashtu si një instruktor ndihmës në Universitetin e Oregonit Jugor. Wilson u detyrua të tërhiqej për shkak të një sëmundje kronike të përsëritur. (Deklarata e Gary Wilson (“Deklarata e Wilson”), në ¶ 3).

Që nga viti 2010, Wilson ka mbajtur një faqe interneti me të drejtë www.yourbrainonporn.com që aktualisht përfshin mbi 13,000 faqe materiale që kanë të bëjnë me kërkime mbi efektet e pornografisë mbi individët, si dhe çështje të tjera të lidhura me interes publik. Qëllimi i faqes në internet është të raportojë dhe arkivojë kërkimin ekzistues që tregon efektet e pornografisë, historitë e rikuperimit të kronikave të ish-përdoruesve të pornografisë dhe të shërbejë si një qendër pastrimi për sendet e lidhura me interes publik. (Deklarata e Wilson, ¶ 4).

Wilson është gjithashtu autori i një libri me të drejtë Brain tuaj në pornografi: Pornografia në internet dhe shkenca e varësisë në zhvillim, i cili ndjek zhvillimet kërkimore në terren. Ky libër u botua në 2014 dhe u azhurnua në 2017. Libri dhe faqja e internetit e Wilson ofendohen nga ithtarët e industrisë së pornografisë për shkak të pikëpamjeve dhe mendimeve të shprehura nga Wilson dhe të tjerët, duke përfshirë kritikat e hulumtimeve të dyshimta dhe studimet e bëra nga ithtarët e pornografisë. (Deklarata e Wilson, 5-6 ¶¶).

Prause është një studiues dhe ish-akademik i cili banon në Los Angeles. Opinionet e Prause shpesh ndryshojnë nga ato të Wilson pasi ajo është një ithtare e fortë e pornografisë. Ka shumë prova që ajo është komode me industrinë e pornografisë - pranimi nga publiku i një oferte ndihme nga industria në internet, fotot e saj duke marrë pjesë në ngjarjet e industrisë, mbështetja e interesave të industrisë në mënyrë të vazhdueshme në mediat sociale dhe sulmimi dhe shpifja në mediat sociale dhe në raporte të rreme ata që rrisin vetëdijen për rreziqet e mundshme të përdorimit të pornografisë dixhitale. (Deklarata e Wilson, 7 ¶).

Në ose rreth vitit 2013, Wilson kritikoi një studim të diskutueshëm të botuar nga Prause, i cili Prause dhe aleatët e saj pohojnë "prishjen e varësisë nga pornografia". Që atëherë, shumë studiues të tjerë e kanë kritikuar këtë studim në literaturën e vlerësuar nga kolegët, duke vënë në dyshim interpretimin e saj të gjetjeve të tij. Që nga ajo kohë, akuzat e rreme të Prause dhe sulmet shpifëse ndaj kritikëve të saj janë përshkallëzuar. Në vitet e fundit, ajo është angazhuar në një praktikë të përsëritur për të bërë ankesa dhe raporte joserioze pranë bordeve të licencimit, zbatimit të ligjit dhe autoriteteve të tjera në lidhje me Wilson dhe të tjerët që nuk janë dakord me të. Prause gjithashtu ka pohuar në mënyrë të gabuar se ajo ka paraqitur raporte kur nuk e ka bërë atë. (Deklarata e Wilson, 8 ¶).

Për shembull, Prause ka pretenduar vazhdimisht publikisht se ajo paraqiti dy raporte të FBI-së kundër Wilson. Wilson konfirmoi përmes një kërkese të Aktit të Lirisë së Informacionit (FOIA) që FBI të mos kishte raporte të tilla. Asnjë zyrtar i FBI-së nuk ka kontaktuar ndonjëherë Wilson. Në vitin 2018, Prause paraqiti një raport kundër Wilson në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos (të cilin ajo i bashkangjitet kërkesës së saj TRO). Nuk pretendoi që Wilson të ketë kryer ndonjë krim. Në vend të kësaj, Prause dukej sikur kundërshtonte që Wilson të merrte pjesë në një konferencë në Gjermani (gjë që bëri Wilson, pasi ishte regjistruar paraprakisht, për të dëgjuar kërkimet e fundit mbi varësinë e sjelljes nga ekspertët botërorë).

Prause gjithashtu duket se pretendon se Prause pa Wilson të veshur me një thes gjumi, të armatosur me një triko me mëngë të gjata. Përshkrimi fizik nuk përputhet me lartësinë, peshën, moshën ose ngjyrën e syve të Wilson. Policia nuk ndërmori asnjë veprim dhe në fakt nuk kontaktoi kurrë Wilson. Wilson mësoi vetëm për raportin e LAPD një vit më vonë kur Prause bindi një gazetë studentore të Wisconsin që ta botonte në internet. (Universiteti i Wisconsin e hoqi me shpejtësi kur Wilson u ankua.) (Deklarata e Wilson, ¶ 9).

Falënderimi aktualisht është i pandehur në të dy paditë për shpifje të drejta Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Perëndimor të Teksasit San Antonio Divizioni, Caseështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG, dhe Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Rrethin Perëndimor të Pensilvanisë, Çështja Nr. 2: 19-cv-01366. Hilton është një kirurg neurokirurg dhe Rhodes drejton forumin më të madh në internet të anglishtfolësve për mbështetjen e kolegëve për ata që eksperimentojnë me heqjen dorë nga përdorimi i pornografisë në internet.

Të dy paditësit janë duke ndjekur pretendime për shpifje ndaj Prause si rezultat i pretendimeve të rreme të Prause, duke përfshirë ndjekjen, ngacmimet seksuale, antisemitizmin, urdhrat e ndalimit ekzistues dhe raportet e pabazuara në bordet profesionale dhe revistat akademike. Ndërsa Wilson nuk është palë në asnjërën nga proceset gjyqësore të përmendura më lart, Wilson nënshkroi dëshmi betimi në të dy çështjet. (Deklarata e Wilson, deklaratë betimi në Hilton kundër falënderimit rast bashkangjitur si Ekspozita “1” pohim në Rhodes kundër Prause, et al. çështja, e cila u ngrit së fundmi në 24 Janar 2020, bashkëlidhur si Ekspozita “2.”)  (Deklarata Wilson, 10 ¶).

Më 12 shkurt 2020, Wilson mori një telefonatë nga një oficer policie në departamentin e policisë Ashland, Oregon i cili i tha Wilson Prause kishte folur me të në një përpjekje për të bërë policinë të merrte masa kundër Wilson. Oficeri i tha Wilson se ai kishte ndërmend ta informonte Prause se nuk mund ta ndihmonte, sepse çështja ishte civile pasi nuk pretendohej për asnjë krim. (Deklarata e Wilson, 11 ¶).

B. Kërkesë hakmarrëse për skedarët lavdërues për urdhra ndalues ​​kundër Wilson

Në ose rreth 13 Shkurt, 2020, Prause paraqiti një Kërkesë ex parte për një Urdhër ndalimi të Ngacmimit të Përkohshëm Civil kundër Wilson në këtë çështje pa njoftim për Wilson. Gjykata mohoi kërkesën ex parte të Prause duke gjetur se "pretendimet e bëra në Kërkesë nuk mbështesin lëshimin e një urdhri ndalimi pa një seancë dëgjimore". Gjykata vendosi çështjen për t'u dëgjuar në 5 Mars, 2020.

III ARGUMENTI

A. Barra e Provës e Prause

Një kërkues në një çështje të urdhrit të ndalimit të ngacmimit civil duhet të plotësojë një barrë të lartë provash në mënyrë që të bindë një gjyqtar të lëshojë urdhrin. Një urdhër ndalimi i ngacmimit civil do të jepet vetëm nëse ka "prova të qarta dhe bindëse" se ngacmimi ekziston. Kal Civ Proc Kodi 527.6 (i). Pala që do të urdhërohet ka disa masa të rëndësishme mbrojtëse të procesit të rregullt ligjor, dmth., "Një mundësi e plotë për të paraqitur çështjen e tij ose të saj, me gjyqtarin që kërkohet të marrë dëshminë përkatëse dhe për të gjetur ekzistencën e ngacmimit nga prova" e qartë dhe bindëse " kursi i sjelljes 'që në të vërtetë dhe në mënyrë të arsyeshme shkaktoi shqetësime thelbësore emocionale, nuk kishte "asnjë qëllim të ligjshëm" dhe nuk ishte një "veprimtari e mbrojtur me kushtetutë". "  Adler kundër Vaicius, 21 Cal.Ap.4 1770, 1775 (1993).

Këtu, Prause nuk mund ta përballojë këtë barrë të lartë pasi ajo nuk ka absolutisht asnjë provë për ndonjë ngacmim nga Wilson. Për më tepër, ajo qartë po kërkon të ndalojë Wilson nga përfshirja në sjellje që i shërben një qëllimi të ligjshëm dhe është një veprimtari e mbrojtur me kushtetutë.

B. Nuk ka asnjë bazë për ndonjë urdhër frenues kundër Wilson

1. Wilson nuk ka ngacmuar lavdi

Wilson nuk e ka ngacmuar Prause në asnjë mënyrë dhe kështu nuk ka asnjë bazë për lëshimin e Urdhrit të Ndalimit. Kodi i Procedurës Civile seksioni 527.6 (b) përcakton "ngacmimin" si "dhunë të paligjshme, një kërcënim i besueshëm i dhunës, ose një sjellje e ditur dhe e vullnetshme e drejtuar ndaj një personi të veçantë që alarmon seriozisht, bezdis ose ngacmon personin, dhe që nuk shërben për asnjë qëllim legjitim dhe nuk mbrohet me kushtetutë. ” Për të përbërë ngacmim, sjellja "duhet të jetë e tillë që do të bënte që një person i arsyeshëm të vuante shqetësime të ndjeshme emocionale dhe në mënyrë aktive duhet t'i shkaktojë ankues thelbësor emocional kërkuesit".  RD kundër PM, 202 Cal.App.4th 181, 188 (2011). Pyetja është nëse provat tregojnë "ngacmim të mjaftueshëm për të vendosur një person të arsyeshëm nga frika e sigurisë së tij / saj, ose sigurisë së familjes së tij / saj të ngushtë".  Id. në 189.

Këtu, Prause nuk arrin të sigurojë ndonjë provë të ndonjë ngacmimi nga Wilson, aq më pak prova që do të krijonin ngacmim siç përcaktohet nga statuti me një provë të qartë dhe bindëse. Pretendimi kryesor i Prause duket të jetë se Wilson postoi adresën e saj të shtëpisë dhe telefonin në faqen e tij të internetit. Edhe sikur të ishte e vërtetë kjo, nuk do të përbënte ngacmim civil. Në çdo rast, është e gabuar. Wilson nuk e di as adresën e shtëpisë dhe numrin e telefonit të Prause, dhe ka konfirmuar përmes ofruesit të tij të internetit që asnjë informacion i tillë nuk gjendet në faqen e tij të internetit. (Deklarata e Wilson, ¶ 4, Dal. 3). Më tej, Prause pranon që Wilson nuk e di adresën e saj të shtëpisë dhe pranon se për vite me radhë ajo ka postuar adresa false për të dhe kompaninë e saj të cilat mbeten të postuara në shumë faqe në të gjithë Ueb dhe shfaqen në Google. (Deklarata e Wilson, ¶ 13, Shp. 4, 5).

Kërkesa TRO e Prause përmban trillime të tjera të shumta. Shtetet e Falënderimit aktualisht ka urdhra mbrojtës ose kufizues në fuqi kundër Wilson në lidhje me të. (Kërkesa TRO, b 6b). Kjo është false. Asnjë urdhër i tillë nuk ekziston, as Prause nuk ka marrë ndonjëherë urdhra të tillë kundër Wilson. (Deklarata e Wilson, 14 ¶). Prause gjithashtu pretendon se policia duhej të vinte për shkak të ngacmimeve nga Wilson. (Kërkesa e TRO, a 7a (6)). Kjo është gjithashtu e rreme. Ndërsa Prause paraqiti në mënyrë të njëanshme një raport fals të policisë në lidhje me Wilson në 2018, policia nuk ndërmori asnjë veprim dhe as nuk kontaktoi Wilson. (Deklarata e Wilson, 9 ¶).

Ndoshta më shqetësuese, Prause shprehet në Kërkesën e saj për TRO se Wilson e ka kërcënuar atë me armë. (Kërkesa e TRO, a 7a (4)). Kjo është një gënjeshtër tjetër nga Prause. Prause e bazon këtë pretendim të egër në kopje të imta të fotografive që ajo i bashkëngjitet kërkesës së TRO, për të cilën pretendon se përshkruajnë Wilson dhe djalin e tij me armë. Pretendimet e Prause janë plotësisht të rreme dhe duket se janë një përpjekje për të mashtruar qëllimisht Gjykatën. Në fakt, Wilson nuk shfaqet në asnjë fotografi me armë. Wilson nuk zotëron asnjë armë dhe kurrë nuk ka poseduar një armë. (Deklarata e Wilson, 15 ¶). Fotografitë janë bërë vite më parë dhe përshkruajnë djalin e Gary Wilson Arion Sprague duke u përfshirë në një veprimtari krejtësisht të ligjshme. (Deklarata e Arion Sprague).

Në përmbledhje, provat tregojnë qartë se Wilson nuk është takuar kurrë ose nuk ka folur me Prause, nuk jeton askund pranë Prause dhe nuk ka marrë asnjë lloj ngacmimi civil ndaj saj çfarëdo. Pretendimet e Prause për të kundërtën janë krejtësisht joserioze.

2. Wilson po merret me një veprimtari të mbrojtur me kushtetutë, e cila nuk mund të frenohet

Seksioni 527.6 i Kodit të Procedurës Civile në Kaliforni nuk mund të përdoret për të ndaluar fjalimin e mbrojtur nga kushtetuta.  Smith kundër Silvey, 149 Cal.App.3d 400, 406-407 (1983) Fjalimi ngacmues duhet të jetë "midis palëve thjesht private, për parti thjesht private dhe për çështje me interes thjesht privat".  Brekke kundër Willis, 125 Cal.Ap.4 1400, 1409 (2005).

Shtë e qartë se Prause po përpiqet të përdorë këtë Kërkesë TRO për të mbytur të drejtën e Wilson për fjalën e lirë. Kërkesa joserioze e TRO e Prause është rezultat i ndryshimit të mendimit publik në internet për efektet e pornografisë midis Prause nga njëra anë dhe Wilson dhe të tjerëve, si dhe përpjekjeve të Wilson për të mbrojtur veten dhe për të mbrojtur të drejtat e tij përballë veprimeve hakmarrëse. Falënderimet kanë marrë më parë. Më tej, Prause po përdor qartë Kërkesën TRO në një përpjekje për të frikësuar Wilson që të mos veprojë si dëshmitare në paditë për shpifje që janë në pritje kundër saj dhe për të hequr provat e veprimtarisë së saj dashakeqe (shumica e të cilave është në formën e pamjeve në ekran të cicërimat e saj në faqen e internetit të Wilson). (Deklarata e Wilson, 17 ¶).

Kjo qartë nuk është një mosmarrëveshje që përfshin çështje me interesa thjesht privatë midis palëve thjesht private. Sipas ligjit të Kalifornisë, një gjykatë nuk mund të lëshojë një urdhër ndalimi kundër Wilson thjesht për shprehjen e mendimeve të tij dhe mbrojtjen e tij në faqen e tij të internetit.

C. Wilson duhet të shpërblehet me Tarifat e tij të Avokatit

Pala mbizotëruese ka të drejtë në dhënie të kostove gjyqësore dhe tarifave të avokatit, edhe nëse paditësi e sillte veprimin në mirëbesim. Shiko Cal. Civ. Proc. Kodi §527.6 (s); Shiko Edhe Krug kundër Maschmeier, 172 Cal.Ap.4 796, 802-803 (2009).[2]  Siç u përmend më lart, Kërkesa e TROS e Prause-it jo vetëm që nuk ka asnjë meritë, por është sjellë qartë në keqbesim.

Në përputhje me rrethanat, Urdhri për Kufizim duhet të refuzohet dhe Wilson duhet t'i jepet tarifa e avokatit në shumë prej 7850 dollarë që ai ka pësuar në mbrojtjen e kësaj kërkese të frikshme TRO.

IV. P CONRFUNDIM

Për arsyet e paraqitura më lart, Wilson me respekt kërkon që Gjykata të refuzojë Kërkesën e Prause për Ndalimin e urdhrave kundër Wilson në të gjitha aspektet. Wilson më tej kërkon që atij t'i jepen tarifat e tij të avokatit kundër Prause në shumën prej 7850 $ në përputhje me nenin 527.6 (të) të Kodit të Procedurës Civile të Kalifornisë.

[1] Falënderimi nuk i shërbeu kërkesës së TRO në Wilson. Sidoqoftë, Wilson mësoi se Kërkesa TRO ishte paraqitur dhe po e paraqet këtë kundërshtim për të mbrojtur të drejtat e tij dhe për të mbrojtur nga pretendimet e rreme të bëra nga Prause.

[2] Prause pretendon në mënyrë të papërshtatshme të drejtën për të rimarrë tarifat për veprimet që ajo pretendohet të ketë bërë që nuk kishin asnjë lidhje me këtë Kërkesë TRO. Për më tepër, ajo është pro për pasojë dhe për këtë arsye nuk mund të rimarrë tarifat në asnjë rast.  Thomas kundër Quintero, Cal.App.4th 635, 651 (2005)

4) DEKLARATA E Gary WILSON N S MB SSHTETJE TP OPOZIT OFS S G GARI WILSONI P RER KRKESN E PETITIONERIT P FORR NJD RREJTIMET E RESTARIMIT TAR HARASSIMIT CIVIL (pjesë e Përgjigja e Gary Wilson me 89 faqe ndaj TRO mashtruese të Nicole Prause)

Unë, Gary Wilson, deklaroj dhe deklaroj si më poshtë:

 1. Unë jam një banor i Ashland, Oregon. Unë e bëj këtë deklaratë në kundërshtim me kërkesën për ngacmim civil porositës të kufizimit ("Kërkesa TRO") e ngritur kundër meje nga Nicole Prause ("Falënderim"). Unë jam mbi moshën 18 vjeç dhe nëse kërkohet të dëshmoj për çështjet e përcaktuara këtu, unë mund dhe do ta bëja këtë me kompetencë të njohurive të mia personale.
 2. Kërkesa TRO e Prause është plotësisht joserioze. Unë kurrë nuk e kam ngacmuar Prause ose kërcënuar sigurinë e saj. Në fakt, unë kurrë nuk kam takuar Prause, kurrë nuk kam folur me Prause, dhe për sa kam njohuri, nuk kam qenë kurrë në të njëjtin qytet me Prause. Siç përcaktohet më poshtë, ndërveprimi im me Prause ka qenë i kufizuar në një ndryshim opinioni publik në internet për efektet e pornografisë dhe përpjekjet e mia për të mbrojtur veten dhe për të mbrojtur të drejtat e mia përpara veprimeve hakmarrëse që Falënderimi ka ndërmarrë kundër meje.
 3. Unë jam një ish-instruktor i anatomisë, fiziologjisë dhe patologjisë. Mësova në shkolla profesionale në CA dhe OR, dhe gjithashtu si një instruktor ndihmës në Universitetin Southern Oregon. Unë u detyrova të pensionoja për shkak të një sëmundjeje kronike të përsëritur.
 4. Që nga viti 2010, unë kam mbajtur një faqe interneti me të drejtë www.yourbrainonporn.com që aktualisht përfshin mbi 13,000 faqe materiale që kanë të bëjnë me hulumtimin mbi efektet e pornografisë tek individët, si dhe çështje të tjera të lidhura me interes publik. Qëllimi i faqes sime është të raportoj dhe arkivoj hulumtimet ekzistuese që tregojnë efektet e pornografisë, tregimet e rimëkëmbjes së kronikës së përdoruesve të mëparshëm të pornografisë dhe të shërbejnë si një institucion pastrues për artikuj të lidhur me interes publik.
 5. Unë jam gjithashtu autori i një libri me të drejtë Brain tuaj në pornografi: Pornografia në internet dhe shkenca e varësisë në zhvillim, e cila gjurmon zhvillimet e kërkimit në terren. Ky libër u botua në vitin 2014 dhe u azhurnua në 2017.
 6. Libri dhe uebfaqja ime janë rivlerësuar nga përkrahësit e industrisë së pornografisë për shkak të pikëpamjeve dhe mendimeve të shprehura nga unë dhe të tjerët, përfshirë kritikat e hulumtimit të diskutueshëm dhe studimet e bëra nga mbështetësit e pornografisë.
 7. Prause është një studiues dhe ish akademik që banon në Los Angeles. Mendimet e Prause shpesh ndryshojnë nga ato të miat pasi ajo është një përkrahëse e fortë e pornografisë. Ekzistojnë shumë prova që ajo është komode me industrinë e pornografisë - pranimi publik i një oferte ndihme nga industria në internet, fotot e pjesëmarrjes së saj në ngjarje në industri, mbështetja e interesave të industrisë në mënyrë të vazhdueshme në mediat sociale, dhe sulmimi dhe shpifja e mediave sociale dhe në raporton false ata që rrisin vetëdijen për rreziqet e mundshme të përdorimit të pornografisë dixhitale.
 8. Në ose rreth vitit 2013, unë kritikova një studim të diskutueshëm të botuar nga Prause, i cili Prause dhe aleatët e saj pohojnë "prishjen e varësisë nga pornografia". Që atëherë, shumë studiues të tjerë e kanë kritikuar këtë studim në literaturën e vlerësuar nga kolegët, duke vënë në dyshim interpretimin e saj të gjetjeve të tij. Që nga ajo kohë, akuzat e rreme të Prause dhe sulmet shpifëse ndaj kritikëve të saj janë përshkallëzuar. Në vitet e fundit, ajo është angazhuar në një praktikë të përsëritur të bërjes së ankesave dhe raporteve pa mend për bordet e licencimit, zbatimin e ligjit dhe autoritetet e tjera në lidhje me mua dhe të tjerët që nuk pajtohen me të. Prause gjithashtu ka pohuar në mënyrë të gabuar se ajo ka paraqitur raporte kur nuk e ka bërë atë.
 9. Për shembull, Prause ka pretenduar vazhdimisht publikisht se ajo paraqiti dy raporte të FBI-së kundër meje. Unë konfirmova përmes një kërkese të Aktit të Lirisë së Informacionit (“FOIA”) që FBI të mos kishte raporte të tilla. Asnjë zyrtar i FBI-së nuk më ka kontaktuar ndonjëherë. Në vitin 2018, Prause paraqiti një raport kundër meje në Departamentin e Policisë në Los Anxhelos (të cilin ajo ia bashkangjit kërkesës së saj TRO). Nuk pretendonte se kam kryer ndonjë krim. Në vend të kësaj, ajo sikur kundërshtoi që unë të ndiqja një konferencë në Gjermani (të cilën unë e bëra, pasi isha regjistruar paraprakisht, për të dëgjuar kërkimet më të fundit mbi varësinë e sjelljes nga ekspertët botërorë). Ajo gjithashtu duket se pretendon se më pa të veshur me një thes gjumi, të armatosur me një triko me mëngë të gjata. Përshkrimi fizik nuk përputhet me gjatësinë, peshën, moshën ose ngjyrën e syve. Policia nuk ndërmori asnjë veprim dhe në fakt nuk më kontaktoi kurrë. Kam mësuar vetëm për raportin e LAPD një vit më vonë kur Prause bindi një gazetë studentore të Wisconsin që ta botonte në internet. (Universiteti i Wisconsin e hoqi me shpejtësi kur u ankova.)
 10. Falënderimi aktualisht është i pandehur në të dy paditë për shpifje të drejta Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Perëndimor të Teksasit San Antonio Divizioni, Caseështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG, dhe Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Rrethin Perëndimor të Pensilvanisë, Çështja Nr. 2: 19-cv-01366. Hilton është një kirurg neurokirurg dhe Rhodes drejton forumin më të madh në internet për mbështetjen e kolegëve në anglishtfolës për ata që eksperimentojnë me heqjen dorë nga përdorimi i pornografisë në internet. Të dy paditësit janë duke ndjekur pretendime për shpifje ndaj Prause si rezultat i pretendimeve të rreme të Prause, duke përfshirë ndjekjen, ngacmimet seksuale, antisemitizmin, urdhrat e ndalimit ekzistues dhe raportet e pabazuara në bordet profesionale dhe revistat akademike. Ndërsa nuk jam palë në asnjërën nga proceset gjyqësore të përmendura më lart, unë kam nënshkruar dëshmi betimi në të dy çështjet. Një kopje e vërtetë dhe e saktë e deklaratës time në Hilton kundër falënderimit rasti është bashkangjitur këtu si Ekspozita “1.”  Një kopje e vërtetë dhe e saktë e pohimit tim në Rhodes kundër Prause, et al. çështja, e cila u ngrit së fundmi në 24 Janar 2020, i bashkëlidhet këtu Ekspozita “2.” 
 11. Më 12 Shkurt 2020, unë mora një telefonatë nga një oficer policie në departamentin e policisë Ashland, Oregon i cili më tha se Falënderimi kishte folur me të në një përpjekje që policia të merrte masa kundër meje. Pas diskutimit tonë, oficeri më tha se kishte ndërmend ta informonte Prause se nuk mund ta ndihmonte, sepse çështja ishte civile pasi nuk pretendohej asnjë krim. Ditën tjetër, 13 Shkurt 2020, Prause paraqiti Kërkesën TRO kundër meje. Ndërsa Prause nuk më ka shërbyer kurrë me Kërkesën e TRO, unë mësova se ishte paraqitur. Unë kam shqyrtuar kërkesën e TRO. Pretendimet që bën Falënderimi në mbështetje të Kërkesës TRO nuk janë të vërteta.
 12. Falënderimet pretendojnë se unë kam postuar adresën e saj të shtëpisë dhe numrin e telefonit në faqen time të internetit. Kjo nuk eshte e vertete. Unë kurrë nuk kam postuar adresën e shtëpisë së Prause ose numrin e telefonit në faqen time të internetit, Twitter ose diku tjetër. Nuk e di adresën e shtëpisë ose numrin e telefonit të Prause. Kompania që pret faqen time të internetit, Linode, ka konfirmuar se ata nuk mund të gjejnë asnjë informacion të tillë në faqen time të internetit. Një kopje e vërtetë dhe e saktë e përgjigjes së Linode ndaj meje, datë 31 janar 2020, duke konfirmuar që adresa e shtëpisë dhe numri i telefonit të Prause nuk janë në faqen time të internetit, është bashkangjitur këtu ekspozitë "3."
 13. Falënderimi pranon se nuk mund ta dija adresën e saj të shtëpisë dhe pranon se ajo ka vite që nuk ka postuar asgjë përveç adresave false, sa herë që poston adresën e saj (si për shembull në aplikacionin e saj të dështuar për të rrëmbyer markat tregtare për faqen time të internetit të vendosur mirë dhe URL-në e saj). Një kopje e vërtetë dhe e saktë e postimeve në Twitter të Prause-së në 10 shkurt, 2020 duke pranuar se ajo poston vetëm adresa false janë bashkangjitur këtu ekspozitë "4."Adresat e rreme për të dhe për kompaninë e saj Liberos janë ende të postuara në shumë faqe në të gjithë uebin dhe shfaqen në Google. Një kopje e vërtetë dhe e saktë e rezultateve të një kërkimi në Google për Falje që kam kryer në 10 shkurt, 2020, është bashkangjitur këtu si ekspozitë "5."
 14. Falënderimi pretendon se ajo ka urdhra të tjerë mbrojtës ose frenues kundër meje. Kjo është e rreme. Asnjë urdhër i tillë nuk ekziston dhe as Prause nuk ka marrë kurrë urdhra të tilla kundër meje.
 15. Falënderimi i bashkëngjit fotografi kërkesës së saj ajo pretendon se përshkruaj mua dhe djalin tim duke mbajtur armë. Kjo është gjithashtu e rreme. Unë nuk jam përshkruar në fotografitë që tregojnë armë. Unë nuk posedoj asnjë armë, dhe kurrë nuk kam në pronësi të një.
 16. Unë kurrë nuk kam përdorur ndonjë dhunë kundër Prause ose kam kërcënuar se do të përdorë ndonjë dhunë kundër saj. Unë nuk kam bërë asnjë kërcënim kundër Falënderimit dhe as i kam kërkuar dikujt tjetër ta bëjë këtë. Unë kurrë nuk e kam ngacmuar atë në asnjë mënyrë. Të gjitha akuzat e Prause që pretendojnë se unë e kam kërcënuar apo ngacmuar atë janë plotësisht të rreme.
 17. Unë besoj me ngulm që Prause e ka paraqitur këtë Kërkesë të Tros në një përpjekje për të mashtruar të drejtën time për fjalën e lirë, të më frikësojë mua të veproj si dëshmitare në paditë për shpifje që tani janë në pritje të saj, dhe të përpiqet të dëbojë provat e veprimtarisë së saj keqdashëse (shumë prej të cilave është në formën e pamjeve të tweet-ve të saj në faqen time të internetit). Falënderimi ka kërcënuar edhe dëshmitarët e tjerë në padi për shpifje me procedurë të pabazuar dhe të kushtueshme ligjore.

Unë deklaroj nën dënimin e shkatërrimit sipas ligjeve të Shtetit të Kalifornisë se sa më sipër është e vërtetë dhe e saktë dhe e dijes sime personale. Ekzekutuar këtë ditë të 28 të shkurtit 2020 në Ashland, Oregon.Të tjerët - Janar-Mars, 2020: Falënderimi nxit artikullin shpifës të Mbretërisë së Bashkuar në një përpjekje për të hequr fushatën e mbledhjes së fondeve të Alex Rhodes "Donor Box" (ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëmtime të konsiderueshme për botimin e gënjeshtrave të Nicole Prause në lidhje me Alex Rhodes & NoFap)

Sidoqoftë, synimi i saj, njësia e lajmeve SCRAM Media, u hoq artikulli i saj shpifës, pasi e kuptoi gabimin e tij të egër në ribotimin e materialit të furnizuar prej tij nga Prause.

David Ley dhe RealYBOP bashkohen për të përhapur hit-copën faktikisht të pasaktë, me RealYBOP duke etiketuar DonorBox dhe CEO i saj (nuk shqetësohet për shtimin e padisë së shpifjes së Rhodes njëkohësisht kundër saj):

Në një veprim juridikisht të rrezikshëm, RealYBOP ritregon artikullin shpifës SHKRAM:

Falënderimi e bindi daljen për të shtypur të pavërtetën se ajo kishte marrë kërcënime me vdekje nga anëtarët e ekstremit të djathtë pas Filloi fushata e mbledhjes së burimeve njerëzore të Rodos. hilariously, Falënderimet filluan të postojnë tweet, duke e bërë këtë pretendim fon 22 minuta para fushata filloi vetë. Fillimi i saj u vonua pak, dhe ajo u hodh në mënyrë impulsive duke u bazuar në kohën e parashikuar të fillimit të Rodos në internet.

Kështu ishte që Prause pretendoi kërcënimet e para për vdekje 7: 50 am, dhe një kërcënim tjetër me vdekje disa minuta më vonë (të gjitha para NoFap filloi turmën e tij):

NoFap njofton turmën e saj në 8:12 të mëngjesit (22 minuta më vonë):

Gjithashtu vini re se Prause kurrë nuk ofron pamje nga ekrani i kërcënimeve të saj të pretenduara për vdekje. (Ajo eshte nje fabrikues serik.)

Artikulli SCRAM përmbante dezinformata të tjera shpifëse, shpifëse të furnizuar nga Prause gjithashtu. Për shembull, ajo pretendoi se Rodosi e paditi atë sepse ajo "hulumtimi ishte i barabartë me shpifjet. " Kjo është absurde. Rhodes e paditi për shkak të saj fushata e vazhdueshme e shpifjes dhe ngacmimit të tij dhe NoFap. Asnjë prej pretendimeve të tij nuk e kundërshton hulumtimin e saj (megjithëse shumë gazeta të shqyrtuara nga kolegët kanë nënkuptuar se ajo keqinterpretoi rëndësinë e hulumtimit të saj, dhe se gjetjet e saj janë në përputhje me praninë e varësisë midis subjekteve të saj).

Ajo gjithashtu pretendoi Rodos i angazhuar në "misogyny" dhe që fansat e Rodos janë përpjekur të hakojnë Facebook-un dhe emailin e saj, të gjitha me asnjë mbështetje për çfarëdo. Artikulli SCRAM thoshte se ajo "beson se është duke u bllokuar dhe se adresa e saj [në shtëpi] është postuar në internet."

Kjo e fundit është veçanërisht e vështirë për t’u marrë seriozisht, pasi ajo ka deklaruar publikisht se nuk e poston kurrë adresën e shtëpisë në internet. Falënderoj veten ka postuar adresa të ndryshme të rreme online, përfshirë një adresë që ajo përdorte për aplikacionin e markës me qëllim të keq ajo ngriti një përpjekje të paligjshme për të rrëmbyer URL-në për këtë faqe interneti! Këto adresa mund të gjenden me lehtësi. Ruani vetes një pullë, megjithatë, pasi që çdo korrespodencë do të kthehet si e palejueshme (siç ishte avokati i YBOP pushoni dhe hiqni dorë nga letra për shkeljen e markës tregtare të Prause).

SCRAM citon vërejtjet hedhëse të Prauzës për padinë e Rodos, por nuk e pyeti Rodos për anën e tij të tregimit. Më në fund, SCRAM bëri argumentin shumë të dyshimtë që sepse Prause pretendon se ajo nuk ka lidhje me industrinë e pornos (pavarësisht imazhe dhe prova të tjera të gjera përkundrazi), fushata e Rodosit Donator Box për të financuar padinë e tij kundër Prause është mashtruese. Really?

Mbi këtë keqpërdorim të mprehtë të penës së tyre gazetareske, ekipi SCRAM fshiu komentet nën artikullin kur lexuesit u përpoqën të kundërshtojnë deklaratat jo të vërteta dhe mashtruese të Prause / SCRAM me provat aktuale.

Aq shumë për gazetarinë e përgjegjshme.

Menjëherë pas publikimit të artikullit të fshirë tani SCRAM, dhe RealYBOP duke tweeting atë, Alex Rhodes paraqiti ankesa e ndryshuar kundër Nicole Prause. Në ankesën e tij të re, artikulli ScramNews u shtua si një incident i ri për shpifje:

Artikulli shpifës i SCRAM tani është një ekspozitë në kostumin e shpifjes së Rodos - Ekspozita # 14: Faktikisht e pasaktë, SHKRAM shpifëse e goditur, kinse e vendosur nga Prause (3 faqe).

March 3, 2020: Edhe pse llogaria e saj në twitter në RealYBOP tani është emëruar në padinë për shpifje të Rhodes, ajo kontrollon "The Doctors" për të cicëruar hit-copën shpifëse të Scram nën një foto të Alex Rhodes.

Edhe një herë, duke zbuluar se ajo është kryesi, jo viktima.

UPDATE: Më 23 Mars, 2020 Alex Rhodes ngriti kundërshtimin e tij ndaj mocionit të Prause për të shkarkuar. PDF e 3 dosjeve gjyqësore:

 1. Alex Rhodes 'Brief in Kundërshtimi i Mocioneve të të pandehurve për të kundërshtuar (23 mars 2020) - 26 faqe.
 2. Deklarata e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 64 faqe.
 3. Ekspozitat e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 57 faqe.

Dosjet e reja të Rodos përmbajnë më shumë rreth duarve të Prause-s në hit-copën e ScramNews, përfshirë Rhodes punësimin e një firme ligjore në Mbretërinë e Bashkuar për të paditur ScramNews dhe 2 autorët, për shpifje.

Nuk është çudi që SCRAM e hoqi artikullin.

----------

UPDATE # 2: ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëme të konsiderueshme për botimin e gënjeshtrave të Nicole Prause rreth Alex Rhodes & NoFap.

Më poshtë ju ofrojmë:

 1. Njoftim për shtyp nga firma juridike Rhodes në Mbretërinë e Bashkuar
 2. Falje për Alex Rhodes nga Scram Media

Njoftim për shtyp: NoFap LLC dhe Alexander Rhodes sigurojnë dëme të konsiderueshme për shpifje dhe falje nga Scram News (22.05.20)

Scram Media Limited dhe dy nga kontribuesit e tij kanë kërkuar falje dhe ranë dakord të paguajnë dëmet e shpifjes ndaj NoFap LLC me bazë në SH.B.A. dhe themeluesit të saj Alexander Rhodes pasi publikuan një artikull në ScramNews.com të titulluar "Akademik merr "kërcënime me vdekje" nga e djathta pas fushatës së mbledhjes së fondeve për të paditur atë".

NoFap drejton një platformë të rimëkëmbjes së pornografisë në internet që u mundëson përdoruesve të lidhen me një komunitet mbështetës të individëve të vendosur për të zvogëluar ose eleminuar përdorimin e pornografisë dhe për t'u çliruar nga sjelljet seksuale detyruese. Ajo pret miliona vizitorë çdo muaj dhe është mbuluar nga një shumëllojshmëri e gjerë e shitoreve, duke përfshirë CNN, The New York Times, BBC, Business Insider, Time Magazine, MTV, Washington Post dhe Showtime.

Artikulli Scram News përmbante shumë deklarata të rreme dhe shpifëse në lidhje me NoFap dhe Z. Rodos. Në veçanti, artikulli sugjeroi gabimisht që NoFap dhe Z. Rodos ishin të lidhur me ekstremistët (përfshirë antisemitët); se ata kishin sjellë një kërkesë të paqartë dhe shqetësuese për shpifje në Gjykatën Federale të Sh.B.A. me qëllim që të nxisin kërkime legjitime akademike; se ata kishin nxitur ekstremistët për të ngacmuar dhe kërcënuar të pandehurin në ato procese; se një fushatë për mbledhjen e çështjeve gjyqësore kishte rezultuar që një i pandehur të ishte bllokuar dhe adresa e tyre të postohej në internet; dhe se ata kishin botuar informacione mashtruese në lidhje me rastin duke sugjeruar gabimisht që të pandehurit kanë lidhje me industrinë e pornografisë për të siguruar fonde.

Scram tani ka publikuar një tërheqje të plotë dhe falje që mund të gjendet këtu. Kjo pranon që botimi ishte plotësisht mashtrues i punës së ndërmarrë nga NoFap dhe Z. Rhodes, i pretendimit për shpifje të sjellë nga Z. Rhodes dhe fushatës së financimit të popullit dhe se as Z. Rhodes dhe NoFap nuk kanë nxitur anëtarët e grupeve të tilla ekstremiste të urrejtjes për të ngacmuar ose kërcënuar i pandehuri. Pretendimi për shpifje i Z. Rhodes nuk ka të bëjë me hulumtimin e të pandehurve, por përkundrazi pretendon sulme shpifëse ndaj Z. Rhodes dhe NoFap. Ankesa ligjore në atë kërkesë mund të gjendet këtu.

Scram Media Limited ka rënë dakord të paguajë Z. Rhodes dëme të konsiderueshme dhe shpenzimet e tij ligjore. Ajo ka marrë përsipër të mos ribotojë pohime të ngjashme false.

Për dallim nga shumë iniciativa që kanë ngjallur tradicionalisht shqetësime për pornografinë, NoFap LLC krenohet të jetë laike, apolitike, seksuale dhe e bazuar në shkencë. Përdoret nga burra dhe gra nga e gjithë bota, nga një larmi prejardhjesh, besimesh fetare dhe shpirtërore (ose jo besim), orientime dhe identitete seksuale, mosha, kombësi, etni dhe karakteristika të tjera.

Duke komentuar zgjidhjen, Z. Rodos tha:

"Vizioni i suksesi në rritjen e ndërgjegjësimit për varësinë nga pornografia ka rezultuar us duke qenë subjekt i një fushate të zgjatur të shpifjeve të orkestruar nga elementë që kanë lidhje të ngushtë me industrinë e pornografisë, të cilët kanë kërkuar të portretizojnë në mënyrë të rreme us si të lidhur me grupe fetare, grupe të urrejtjes dhe ekstremistë në përpjekje për të diskredituar us. Uebfaqja jonë bashkon njerëzit nga të gjitha aspektet e jetës për të kapërcyer varësinë pornografike së bashku. Këto elemente duket se dëshirojnë të kundërshtojnë në mënyrë të gabuar çështjen dhe të na keqpërfaqësojnë për t'i larguar njerëzit nga pikëpamjet tona aktuale, faktet dhe organi i ri i kërkimit shkencor. Pavarësisht fushatës së tyre të shpifjeve dhe dezinformatave, ne do të vazhdojmë të sigurojmë burime për të rikuperuar të varurit nga pornografia".

NoFap LLC dhe Alexander Rhodes u përfaqësuan në kërkesën e Mbretërisë së Bashkuar nga Iain Wilson Elisabeth Mason.

https://web.archive.org/web/20211118161719/https://scramnews.com/academic-death-threats-no-fap-crowdfunding-campaign/

Më 20 Janar 2020 kemi botuar një artikull në scramnews.com me titull "Akademik merr "kërcënime me vdekje" nga e djathta pas fushatës së mbledhjes së fondeve për të paditur. "
Artikulli përmbante deklarata të shumta false dhe shpifëse në lidhje me NoFap LLC ('NoFap') dhe themeluesit e saj Alexander Rhodes. Në veçanti, artikulli sugjeroi gabimisht që NoFap dhe Z. Rodos ishin të lidhur me ekstremistët (përfshirë antisemitët); se ata kishin sjellë një pretendim joharmonik dhe shqetësues për shpifje në mënyrë që të nxisin kërkime legjitime akademike; se ata kishin nxitur ekstremistët për të ngacmuar dhe kërcënuar të pandehurin në ato procese (një Dr. Nicole Prause); dhe se ata kishin botuar informacione mashtruese në lidhje me fushatën për të siguruar mbledhjen e turmave.

reklamat

Ne dëshirojmë të tërheqim pa mëdyshje pretendimet e përfshira në artikull dhe të kërkojmë falje për dëmin dhe shqetësimin e shkaktuar NoFap dhe Z. Rodos nga botimi.

Ne e pranojmë që ajo që kemi botuar ishte tërësisht mashtruese dhe një përfaqësim i pasaktë, si i punës së ndërmarrë nga NoFap dhe z. Rodos, ashtu edhe i pretendimit për shpifje të sjellë nga Z. Rhodes kundër Dr Prause., Dhe se as z. Rhodes apo NoFap nuk kanë nxitur anëtarët të grupeve të urrejtjes ekstremiste për të ngacmuar ose kërcënuar Dr Prause.

Kërkesa e shpifjes së Z. Rhodes kundër Dr Prause nuk ka të bëjë me hulumtimin e saj, por përkundrazi sulme të pretenduara shpifëse ndaj z. Rhodes dhe NoFap. Kopja zyrtare e ankesës ligjore në atë kërkesë (lëshuar në Gjykatën Federale të SHBA) mund të gjendet këtu. Ne e pranojmë që kishte dhe nuk ka asgjë mashtruese në lidhje me fushatën e mbledhjes së fondeve të lidhura me këtë proces gjyqësor.

NoFap është një platformë në internet e rimëkëmbjes së pornografisë e cila u mundëson përdoruesve të lidhen me një bashkësi mbështetëse të individëve të vendosur për të zvogëluar ose eliminuar përdorimin e pornografisë dhe të çlirohen nga sjelljet seksuale të detyrueshme. Për dallim nga shumë iniciativa që kanë kritikuar tradicionalisht pornografinë, faqja në internet e Z. Rhodes krenohet të jetë laike, apolitike, seksuale dhe e bazuar në shkencë. Ne e kuptojmë se ajo përdoret nga burra dhe gra nga e gjithë bota, nga një larmi prejardhjesh, besimesh fetare dhe shpirtërore (ose mosbesimi), orientime dhe identitete seksuale, mosha, kombësi, etni dhe karakteristika të tjera.

Ne dëshirojmë t'i kërkojmë falje z. Rhodes, NoFap dhe lexuesve tanë. dhe ne kemi rënë dakord t'i paguajmë dëmet e mëdha NoFap-it dhe Z. Rodos së bashku me kostot ligjore në lidhje me dëmin / shqetësimin e shkaktuar nga artikulli.

Scram Media Kufizuar
Sam Bright
Kate PlummerTë tjerët - Shkurt / Mars 2020: Falënderimi (me sa duket) raporton Alex Rhodes në Bordin e Psikologjisë të Pensilvanisë për praktikimin e psikologjisë pa licencë sepse CNN e filmoi atë në një grup me të rinj të tjerë, të gjithë flasin për efektet e pornografisë.

Një raport me qëllim të keq është paraqitur në 1 tetor të vitit 2019, një ditë pas kësaj Cicërimë RealYBOP inkurajoi të tjerët të raportojnë Alex Rhodes në bordin e psikologjisë në Pensilvania.

Sidoqoftë, dokumentet e gjykatës zbulojnë se Rodosi nuk ishte informuar për ekzistencën e tij deri në shkurt të vitit 2020. Pjesët e mëposhtme janë marrë nga faqet 8-10 të dosjeve gjyqësore të Alex Rhodes në 23 Mars, 2020, në kundërshtim me Lëvizjen e Prause-it për Dënimin. PDF të 3 dosjeve gjyqësore:

 1. Alex Rhodes 'Brief in Kundërshtimi i Mocioneve të të pandehurve për të kundërshtuar (23 mars 2020) - 26 faqe.
 2. Deklarata e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 64 faqe.
 3. Ekspozitat e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 57 faqe.

Nga faqet 8-10 of Deklarata e Alex Rhodes:

38) Më 25 shkurt 2020, unë u kontaktova nga Departamenti i Shtetit i Pensilvania në lidhje me një ankesë të marrë nga Bordi i Psikologjisë i Pensilvanisë kundër meje për praktikën e palicencuar të psikologjisë. Ata arritën përmes postës elektronike, postës postare dhe postës postare të çertifikuar. Shihni Ekspozitën L.

39) Ndërsa Departamenti i Pensilvanisë i Shtetit Byroja e Zbatimit dhe Hetimit nuk mund të më sigurojë informacione se kush e ka paraqitur raportin, kjo i përshtatet modelit të veprimeve të të pandehurit Prause drejtuar drejt njerëzve të shumtë në fushën time.

40) Ky raport është paraqitur në 01 Tetor 2019, një ditë pasi një llogari në Twitter besohet të drejtohej nga i Pandehuri Prause, @BrainOnPorn, me tweet në lidhje me raportimin tim në Bordin e Shtetit në përgjigje të paraqitjes time në "Kjo është Jeta" me Lizën Ling, i cili u filmua në Pensilvani. Postimi në Twitter i të pandehurit Prause u përgjigj në një fotografi që postoi Lisa Ling, me tituj: "Këta djem ishin aq të guximshëm për të ndarë sesi ekspozimi ndaj pornos në një moshë të re - disa ishin 8 vjeç të prekur nga mendja, trupat e tyre, si i shikojnë gratë (dhe burrat) dhe si e perceptojnë seksin dhe marrëdhëniet. #ThisIsLife SUNDAY 10:XNUMX @cnnorigseries ”Shih Ekspozitën M.

41) Postimi në Twitter i të pandehurit Prause deklaroi "Cool, kështu që ju do të postoni licencën e Rodos për të ofruar trajtime të tilla të shëndetit mendor si një lidhje këtu, apo jo? E drejtë? Prisni, ai nuk ka trajnim? Dhe JO licencim? Yikes, a duhet të raportohet ai për ushtrime pa licencë? " Postimi në Twitter i të pandehurit Prause lidhur me udhëzimet në faqen e internetit të Departamentit të Shtetit të Pensilvanisë se si të paraqitet një ankesë. Ex. M.

42) Paraqitja ime në "Kjo është jeta" ishte vetëm një diskutim rreth varësisë nga pornografia dhe në asnjë mënyrë nuk tregoi se unë po ofroja shërbime psikologjike ose këshilluese për këdo. Në fakt, shfaqja e bëri shumë të qartë se terapia nuk po ofrohej, por që ne ishim duke pritur një diskutim në tryezë të rrumbullakët në lidhje me pornografinë. Lisa Ling deklaroi qartë në fillim të episodit se “Alex nuk është një terapist. Ai është një shok i varur që luftoi për gati 2/3 e jetës së tij. ” Para se të filmohej episodi, të gjithë pjesëmarrësit u dërguan me email "Vini re se kjo është thjesht një ngjarje për të diskutuar varësinë ndaj pornografisë midis kolegëve, jo trajtimin aktual për varësinë nga pornografia, jo këshillat mjekësore dhe jo kujdesin shëndetësor ose kujdesin shëndetësor mendor. Ne i inkurajojmë me forcë të gjithë të marrin në konsideratë të shohin një terapist të varur nga varësia ndaj pornografisë.

NoFap ka botuar këshilla në këtë faqe: https://www.nofap.com/articles/how-to-find-a-therapist/. Nëse doni një referim ose po pyesni nëse duhet të kontaktoni një terapist, ju lutemi na njoftoni personalisht ose përmes postës elektronike dhe ne mund t'ju kontaktojmë me një terapist lokal që mund t'ju ndihmojë. " Shihni Ekspozitën N.

43) As unë, as kompania ime, nuk kemi pohuar ndonjëherë të ofrojmë ndonjë psikologji ose shërbime këshillimi, dhe e kemi bërë atë mjaft të qartë në faqen e internetit.

44) Marrëveshja e Përdoruesit e uebfaqes thotë qartë se “NoFap nuk është një ofrues i kujdesit shëndetësor mendor. Anëtarët e ekipit të NoFap nuk mund të pritet që të trajnohen ose të kualifikohen për të dhënë këshilla për shëndetin mendor ose çfarëdo lloj kujdesi për shëndetin mendor. " Temat e ngjashme sqarohen shumë herë përgjatë Marrëveshjes së Përdoruesit. Shihni klauzolat e zgjedhura të Marrëveshjes së Përdoruesit, bashkangjitur si Ekspozita O.

45) Të hënën, 16 Mars 2020, hetuesi më tha që ndërsa ata nuk mund të më japin një kopje të fortë të raportit për shkak të politikave të Departamentit të Shtetit të Pensilvania, raporti thoshte se unë jam duke "akuzuar banorët e Pensilvania për trajtime për kompulsivitetin sjellje seksuale ”dhe që unë“ nuk kam trajnim të duhur dhe asnjë licencë ”për ta bërë këtë. Ankesa gjithashtu thotë që unë "përshkroi trajtimet e tij të ofrimit të së dielës së CNN të Dielës [sic] për Lisa Ling."

46) Asnjëherë nuk kam praktikuar apo paramenduar të praktikoj psikologji ose të ofroj trajtime të kujdesit shëndetësor mendor për banorët e Pensilvania, pa licencimin e duhur për ta bërë këtë.

47) Akuzat në ankesën e Bordit të Psikologjisë Shtetërore të Pensilvanisë janë trillime të plota, të dizajnuara për të ngacmuar dhe përndryshe të shpifur.

48) Më është thënë nga hetuesi se Byroja e Përmbarimit dhe Hetimit e Departamentit të Shtetit Pensilvani është e detyruar të hetojë të gjitha ankesat, pavarësisht nëse ato janë joserioze apo jo. Si i tillë, unë tani jam në mes të një procesi hetimor të detyrueshëm, i cili ka qenë stresues dhe kërkon shumë kohë.

49) Më tej, unë kam qenë i detyruar të angazhoj një firmë tjetër juridike e cila është e specializuar në mbrojtjen e licencimit profesional dhe jam duke bërë tarifa të konsiderueshme juridike për t'u marrë me këto pretendime plotësisht të pabaza.

Këshillë e ajsbergut - Viktima të shumta të raportimit me qëllim të keq të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit.Të tjerët - maj, 2020: Nicole Prause kërcënon CEO të DonorBox (Charles Zhang) me një padi të vogël padish për zbulimin e gënjeshtrave të saj, prapa skenave ngacmimet dhe raportimet keqdashëse (të gjitha në një përpjekje të dështuar Financimi i turmës së Rhodes)

Për vite të tëra, Nicole Prause dhe pseudonimet e saj të shumta kanë shpifur, ngacmuar dhe ngacmuar në internet individë dhe organizata që kanë paralajmëruar dëmet e pornografisë ose kanë publikuar kërkime që raportojnë dëmet e pornografisë. Dy nga shënjestrat kryesore të Prause kanë qenë Alex Rhodes dhe Nofap (incidente të shumta të dokumentuara këtu: Nicole Prause, RealYBOP dhe historia e gjatë e David Ley e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFap) Shpifja e Prause u përshkallëzua vonë në 2018, duke e çuar Rhodes në ngre nje padi per shpifje kundër Prause dhe asaj industria e pornos do të llogarisë në llogarinë Twitter @BrainOnPorn (Tetor, 2019).

Padia vetëm rriti bisedimet kibernetike të Prause dhe shpifjet për Rhodes dhe Nofap, shpesh përmes saj Llogari @BrainOnPorn. Prause gjithashtu ka punuar prapa skenës, duke dërguar postë elektronike në media, duke u përpjekur ta marrë atë propagandë dhe shpifje botuar. Në janar të vitit 2020, Scram Media bleu gënjeshtrat e saj, duke botuar një hit-copë shpifëse që synonte Rhodes dhe Nofap, me titull "Akademik merr kërcënime me vdekje nga e djathta pas fushatës së mbledhjes njerëzore për të paditur atë“ Siç u shpjegua më sipër Alex Rhodes e detyroi Skram për të tërhequr, falur dhe paguar dëmet e tij për artikullin e tyre shpifës që tregon gënjeshtrat e Prause.

Siç zbuloi CEO i DonorBox Charles Zhang në temat e mëposhtme, Prause ngacmoi pa mëshirë DonorBox me postë elektronike të numrave që përmbajnë gënjeshtra dhe kërcënime. Ajo madje paraqiti një raport fals në BBB. Të gjithë në një përpjekje të dështuar për të zbritur Financimi i turmës së Rhodes. Kur Zhang shkroi në Twitter në lidhje me faljen e Scram dhe ngacmimet dhe mashtrimet e Prause, ajo u përgjigj me kërcënime dhe trillime të zakonshme.

Fillimi i Charles Zhang 24 maj fillon duke zbuluar gënjeshtrat e botuara nga Scram. Zhang më pas etiketon Prause, duke postuar një pamje të ankesës së saj false në Better Business Bureau (e cila nuk u mor parasysh fare):

Emaili i saj për BBB. Plot me gënjeshtrat e saj të zakonshme.

Fjala vazhdon:

Falënderimet më pas kërcënojnë Zhang. Ai cicëron në lidhje me të ditën tjetër:

Kërcënimet boshe të Prause dhe letrën e saj të C&D të mbushur me gënjeshtra:

Kërcënimet çojnë në Zhang krijimin e një fije të veçantë, ku ai etiketon YBOP:

Staci Sprout lejon që Zhang të dijë se nuk është vetëm:Qershor, 2020: Ish-ylli i pornografisë Jenna Jameson ndëshkon RealYBOP për krijimin e një pamje në ekran që portretizon Jameson si kritikues të NoFap (Jameson e quan RealYBOP "Shady as f ** k").

Së pari kemi pamjen e ekranit të doktoruar të RealYBOP duke e bërë atë të duket sikur Jameson po i përgjigjej @NoFap (Jameson është një tifoz dhe ndjekës i NoFap):

Ja cicërima e vërtetë:

E ekspozoj RealYBOP si gënjeshtare, DHE Jenna Jameson më përgjigjet, duke e quajtur @BrainOnPorn "me hije":

"Shady af" ka të drejtë.

Edhe pse ajo është paditur për shpifje nga Alex Rhodes, RealYBOP ndjek sa më sipër me një cicërimë që synon Rodosin, duke deklaruar në mënyrë të gabuar se ai ishte një "aktor i dështuar". Në realitet, Alex dikur ishte një shtesë në një set filmik Tom Cruise. Alex aksidentalisht u bë "i famshëm" për shkak të një shaka praktike. Alex kurrë nuk ka aspiruar të jetë aktor. RealYBOP është një gënjeshtar.

E mërzitur që ajo është përjashtuar si një gënjeshtare dhe është quajtur "hije si qij" nga Jenna Jameson, RealYBOP dyfishon gënjeshtrat e saj të dukshme, ndërsa shton më shumë akuza për shpifje (nuk është çudi që ajo po digjet përmes avokatëve: seti i saj i 4-të me kostumin Hilton dhe grupi i dytë me padinë e Rhodes). Vini re se RealYBOP cicëron një "rrëshqitje" nga aleati xHamster (i cili po kompenson anëtarët e tjerë të RealYBOP për të promovuar faqet e saj të internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite) Gjithçka që thotë RealYBOP është e pavërtetë - nuk është befasi:

Përveç që është trilluar propagandë nga xHamster, "rrëshqitja" nuk përmend Nofap. Taktika tipike e RealYBOP e materialeve të cicërimave që nuk mbështesin ato që pohon ajo në cicërimet e saj.

Gjithashtu të sajuara janë pretendimet e RealYBOP për marrjen e kërcënimeve me vdekje. RealYBOP kurrë nuk ka prodhuar një shembull të vetëm të një kërcënimi me vdekje - dhe sigurisht askush nga njerëzit që lavdëron nuk aludon se e kërcënon atë.