Ngacmimi dhe shpifja joetike e Nicole Prause për Gary Wilson dhe të tjerët (Faqe 4)

Hyrje (siç duket në Faqja #1)

Këshilltari ligjor na këshilloi të krijonim këto faqe, të cilat dokumentojnë fushatën e gjerë të Nicole Prause që synon ata që tregojnë dëmet e mundshme të përdorimit të pornografisë ose çështje në industrinë e pornografisë. "Drita e diellit" mbron komunitetin Ngacmimet e lavdëruara duke ruajtur fakte dhe duke i lejuar vizitorët dhe gazetarët të kuptojnë të vërtetën për veten e tyre. Në të vërtetë, këto faqe janë cituar tashmë në a çështja e shpifjes kundër Prause:
"Një histori jashtëzakonisht e detajuar dhe e dokumentuar mirë e të pandehurit me llogari nga dhjetëra viktima / shënjestra të saj që datojnë nga viti 2013 deri më tani, e cila përfshin mbi dy mijë faqe dokumente dhe prova, është në dispozicion në https://bit.ly/32KOa3q".

Nicole Prause është angazhuar në një ortek të vërtetë pretendimesh false, shpifjesh, raportimesh keqdashëse, ngacmimesh të shënjestruara, procesesh gjyqësore të pabazuara dhe kërcënimesh gjyqësore. Këto faqe dokumentojnë shumë nga taktikat e saj të shpifjeve, megjithëse disa incidente nuk janë përfshirë sepse objektivat kanë frikë nga hakmarrja e mëtejshme nga ana e saj (Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4faqe 5, Faqja 6).

Unë (Gary Wilson) jam mbase objektivi i saj i preferuar, por ajo gjithashtu ka synuar studiues, mjekë mjekësorë, terapistë, psikologë, kolegë nga koha e shkurtër e saj në UCLA, një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, një TIME redaktor reviste, disa profesorë, IITAP, SASH, Fight The New Drug, TraffickingHub, Exodus Cry, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. Këto incidente etiketohen "TTH TJERT". Incidencat e dokumentuara janë rregulluar afërsisht në rend kronologjik.

Në lidhje me mua, në fillim ajo pretendoi në mënyrë të gabuar se unë isha subjekt i një urdhri "pa kontakt". Ajo për herë të parë më akuzoi në mënyrë të rreme për ndjekje në 2013 kur ajo dhe David Ley filluan të shënjestrojnë faqen time në internet me postimin e tyre në blog PT, "Brain juaj në Porno - Kjo nuk është Addictive" Kur sfidova disa nga pretendimet e tyre të rreme, Falënderimi u përpoq të më frikësonte për të hequr përgjigjen time nga duke me akuzuar per ndjekje.

Që atëherë, ajo e ka armatosur në mënyrë rutinore këtë akuzë kundër shumë personave, të zbukuruar me akuza të rreme për "kërcënime me vdekje", me sa duket për të shtypur ekspozimin e paragjykimit të saj dhe veprimtarisë dashakeqe. Me fjalë të tjera, rrëfimi i saj i viktimave është përshkallëzuar me kalimin e viteve, ashtu si dhe ngacmimet e saj.

Në fund të vitit 2020, ajo papritmas filloi të pretendonte se ishte sulmuar seksualisht në 2019, dhe se unë isha në mënyrë misterioze përgjegjëse. Ajo në mënyrë të rreme pretendon se unë postova adresën e saj në YBOP dhe kjo çoi që ajo të rrëmbehej në rrugë nga një djalë i ri me një skateboard. Ajo nuk ka ofruar ndonjë provë objektive se unë e kam postuar adresën e saj fizike ose e kishte kapur.

Ironia është se Prause nuk e kishte mendjen ta zbulonte të vërtetën shtëpi me drejto kur ajo paraqiti falimentimin për të shmangur pagimin e mua rreth 40K $ fees në tarifat e avokatit pas vendimi SLAPP gjykata më dha (shih "Çështjet ligjore" më poshtë). Ajo ishte e bindur se nuk do ta zbuloja kurrë (dhe nuk kam interes ta bëj këtë) - gjë që tregon se sa absurde janë pretendimet e saj që unë dua ta vë në rrezik. Rastësisht, në paraqitjen e saj të falimentimit ajo u betua se ka jetonte në të njëjtën adresë për më shumë se 3 vjet. Megjithatë, ajo në të njëjtën kohë ka pretenduar vazhdimisht (gënjyer) se ka lëvizur shumë herë për t’iu shmangur ndjekësve të saj (inekzistentë). Çdo gjë për të ushqyer mitin e persekutimi i saj i trilluar!

Thjesht për ta sqaruar, unë kurrë nuk kam inkurajuar askënd të ngacmojë Falënderimet. As nuk kam parë ndonjë provë që dikush që e njoh e ka ngacmuar ose e ka vendosur atë në rrezik. Ajo e ka zakon furnizimi i "provave" të trilluara që në të vërtetë nuk i vërteton pretendimet e saj. Për shembull, ajo e trajton atë raporte të rreme për zbatimin e ligjit, secila Letra C&D duke akuzuar njerëzit për gjëra që nuk kanë bërë, pamjet e saj të parëndësishme të ekranit dhe atë konfederatë'deklarata të palindura si provë, megjithëse asnjë nuk ofron prova të bazuara në fakte për të mbështetur pretendimet e saj.

Vlen të përmendet se gazetarja kanadeze investigative Diana Davison e cila ishte autore Mijëvjeçari i Postës ekspozoj 'në Prause, bisedoi me të në rekord për gati një javë. Në komentet publike nën një video të lidhur Komentoi Davison"Prause më tha shumë gjëra, por asnjë nga "provat" e saj në të vërtetë nuk i mbështeste pretendimet e saj. Në çdo rast, provat përmbysën se kush ishte agresori. Ajo në thelb akuzon të tjerët për gjërat e sakta që ajo vetë bëri. Kam dërguar me email me të, në regjistër, për gati një javë" Në një koment të dytë Tha Davison"Kur thashë se kalova dy javë duke studiuar këtë, kjo do të thotë që lexova çdo dokument gjyqësor dhe çdo dokument të lidhur dhe kalova një javë duke dërguar email me Prause, e cila më preu pasi fillova të kërkoja prova të ngacmimit."Falënderimi u përgjigj nga duke kërcënuar të padisë si Davison ashtu edhe Mijëvjeçari i Postës, megjithëse ajo nuk e ndoqi të gjithë.

Ceshtjet juridike

Edhe pse Prause dhe bashkëshortët e saj punojnë shumë për ta pikturuar atë si viktimë, ajo në të vërtetë, agresori, si në mediat sociale ashtu edhe në çështjet juridike. Në gjykatë, kjo nuk ka funksionuar mirë për të. Kjo faqe dokumenton të ndryshme fitoret ligjore mbi Falënderimet, dy prej të cilave më përfshinë mua. Unë do t'i përmbledh ato.

Në fillim të vitit 2020, Prause u përpoq të forconte fushatën e saj të viktimave të vetë-ndërtuar duke paraqitur një kërkesë pa bazë urdhri ndalimi kundër meje. Në paraqitjet e saj të mbushura me gënjeshtra, Prause shkoi aq larg sa të bënte shpif dhe bëj djalin tim. Gjykata e refuzoi kërkesën e saj në gusht, 2020. Gjyqtari gjithashtu dhënë SLAPP tim (“Procesi Strategjik Kundër Pjesëmarrjes Publike”) mocioni. Kjo do të thotë që ai vendosi që procedimi joserioz juridik i Prause ishte një përpjekje e paligjshme për të shtypur të drejtat e mia të fjalës së lirë.

Me pak fjalë, pretendimet e saj për viktimë nuk mund të provoheshin. Në fakt, në seancë shumica e provave të saj u hodhën si "thashetheme", "supozuese", "të parëndësishme" etj. Një javë para seancës, Prause shkoi në Twitter në njoftoni në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të tërbuar të më ngacmojnë. Pak para seancës, avokati i saj u përpoq të jepte dorëheqjen sepse ajo e kishte kërcënuar atë me veprim ligjor kur ai nuk do të merrej me sjellje joetike. Njoftim për shtyp

Tjetra, ajo ngriti një padi për shpifje kundër meje në Oregon. Në janar, 2021, gjykata gjeti që Prause nuk e kishte bërë çështjen e saj dhe më dha kosto dhe një gjobë (të cilën Prause nuk ka pranuar ta paguajë). Njoftim për shtyp.

Rastësisht, Prause nuk ka paguar asnjërin prej gjykimeve që kam fituar. Në vend të kësaj, ajo ka zgjedhur një fushatë publike për të shpifur dhe kërcënuar mua - sikur të jem keqbërës në vend të vetvetes. Ajo gjithashtu ka publikisht mohoi se ajo humbi njërën nga procedurat ligjore të mësipërme. Mahnitëse.

Si një mënjanë, në fillim të vitit 2019 Prause paraqiti një deklaratë të rremë tek autoritetet e Markës tregtare të SHBA kur ajo aplikuar për të kapur markat e mia të zakonshme të ligjit, duke pretenduar se ajo nuk njihte askënd që kishte të drejtë të përdorte my URL dhe markat tregtare. Me anë të kësaj skeme, ajo kërkoi të fitonte të drejta ekskluzive ligjore në URL-në time të përcaktuar mirë. Kjo ishte një përpjekje transparente për të censuruar tërë faqen time. Detaje. Shtë e qartë, është absurde të portretizosh Prause si një viktimë, duke pasur parasysh një fushatë dashakeqe si kjo.

Pas shumë orësh avokati, kam marrë edhe regjistrimet e mia zyrtare të markave tregtare URL-ja e lidhur shkelëse, RealYourBrainOnPorn.com. Llogaria e lidhur Twitter @BrainOnPorn ndërkohë zhvilloi një mbretërim terrori për 18 muaj. @BrainOnPorn e ushtroi të vetën zëri i supozuar "kolektiv" për të cicërimë më shumë se 1,000 deklarata shpifëse dhe dashakeqe (deri në 170 cicërima në ditë!) për këdo me të cilin Prause nuk ishte dakord. Prause ka mohuar përfshirjen, por vëzhgimi i thjeshtë, korrespondenca nga personeli i RealYBOP, raporti i WIPO dhe prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të llogarive dhe URL-ve të mediave sociale të RealYBOP (prova këtu).

Tri palë të ndara kanë ngritur padi shpifjeje ndaj Prause për fushatat e saj të pavërteta, shkatërruese të jetës: Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Distriktin Perëndimor të Teksasit San Antonio Division, Çështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG; Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut e Shteteve të Bashkuara për Rrethin Perëndimor të Pensilvanisë, Çështja Nr. 2: 19-cv-01366, dhe Aaron M. Minc, Esq kundër Melissa A. Farmer dhe Nicole R. Prause, Nr. I çështjes: CV-20-937026 në Cuyahoga County, Ohio. (Duket se Farmer ka rënë dakord për një zgjidhje, e cila do të lërë Prause si të pandehurin e vetëm. Pa dyshim që zgjidhja përfshinte një pagesë nga kompania e sigurimeve të Farmerit. Në një deklaratë betimi të datës 8 Prill 2021, Farmer pranoi keqbërjen e saj në retweeting gënjeshtrat e Prause [PDF i tërheqjes] Prause ka deklaruar që kompania e saj e sigurimeve nuk ka pranuar ta mbulojë atë për padinë e Minc kundër saj, kështu që ajo mund të lihet drejtpërdrejt përgjegjëse për çdo pasojë financiare edhe në atë padi. Ajo ende i detyrohet Wilsonit me respekt për fitoren e tij kundër saj.)

2 rastet e para u zgjidhën në fillim të vitit 2021. Megjithëse kushtet nuk u bënë të ditura, është e arsyeshme të spekulohet se shlyerjet u bënë të mundshme nga pagesa të konsiderueshme nga transportuesi i sigurimeve të Prause (dokumentet e gjykatës zbulojnë se fondet u transferuan tek paditësit). E treta dhe procesi gjyqësor më i fundit për shpifje padia është duke vazhduar në Ohajo. Në atë rast, një koleg i Prause i cili ribotoi tweet-et shpifëse të Prause ishte një i pandehur dhe ishte trishtueshëm i ekspozuar ndaj përgjegjësisë për bashkimin e verbër në tërbim.

Vlen të përmendet se vetë Prause ka një rekord në rritje si një palë ndërgjyqëse e bezdisshme. Në vitin e fundit apo më shumë, ajo ka paraqitur më shumë se gjysmë duzine padi të vogla pretendimesh, dhe, para kësaj, disa 40 raporte me qëllim të keq kundër dhjetëra njerëzve dhe organizatave (megjithatë, Prause kurrë nuk ka mbizotëruar në ndonjë proces gjyqësor dhe të gjitha raportet e saj mashtruese u hodhën poshtë). Prause ka një histori të gjatë, të vendosur mirë, të përpjekjes për të heshtur dhe përçmuar këdo me të cilin nuk pajtohet duke trilluar pretendime të viktimizimit të saj.

Pezullime të shumta të mediave sociale

Në Tetor, 2015 llogaria origjinale e Prause në Twitter @NicolePrause u pezullua përgjithmonë për sjellje të pahijshme.

Në Mars, 2018, Prause's Llogaria e kuorës u ndalua për postimin dhe paraqitjen e gabuar të informacionit personal.

Në tetor, 2020 llogaria @BrainOnPorn Twitter, të cilën Prause duket se e ka menaxhuar, u pezullua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime të synuara.

Në Mars, 2021, llogaria e saj e dytë personale në Twitter, @NicoleRPrause u pezullua përkohësisht për të bërë "kërcënime të dhunshme".

Unë dyshoj se Prause ishte prapa dy llogarive të tjera të zhdukura në Twitter: @ KorrigjimiWils1 dhe llogaria e saj e parë e industrisë pornografike @PornHelps.

Media dhe të tjerët janë dëmtuar nga gënjeshtrat e Prause

Media britanike Lajme Scram doli nga biznesi pasi iu desh të paguante dëme të konsiderueshme sepse kishte gënjeshtrat shpifëse të Prausit të shtypura. Unë e kam dëgjuar atë VICE iu nënshtrua një pretendimi të ngjashëm shpifje dhe iu desh të hiqte informacione të rreme të siguruar nga Prause, duke shkaktuar kosto të konsiderueshme ligjore. Unë e di nga dora e parë që MEL revista propozoi një seri tregimesh në lidhje me kapuçin e saj të pretenduar. Megjithatë, pas hetimit të mëtejshëm, MEL nuk pranoi të shtypte gënjeshtrat e Prause - dhe revista shpejt pezulloi botimin tërësisht. Përballë veprimeve ligjore, Beast Daily tërhoqi pretendimet e paprovuara të Prause kundër individëve të veçantë. Së fundmi, gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse u detyrua të hiqte një artikull "hetimor" duke shfaqur gënjeshtrat e Dr. Prause për mua (ishte i përfshirë këshilltari i përgjithshëm i U).

Prause-së marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë

Le të fillojmë me përkufizimin e një "shill":

Shill… është një person i cili ndihmon publikisht ose i jep besueshmëri një personi ose organizate pa zbuluar se ata kanë një marrëdhënie të ngushtë me personin ose organizatën. … Shills mund të përdoren nga shitësit dhe fushatat profesionale të marketingut.

Duke mbajtur parasysh përkufizimin e mësipërm, merrni parasysh këto shumë shembuj. Falënderimi është padyshim pro-porn, duke shfaqur një mendje e vetme kjo është e jashtëzakonshme në një shkencëtar, duke qenë se shkencëtarët zakonisht ruajnë me xhelozi paanësinë e tyre.

Tre llogari në Twitter - të vetat @NicoleRPrause llogari si dhe pezulluar @BrainOnPorn @PornHelps (2 të fundit, nga të cilat duket se Falënderimi menaxhonte) - mbështesin vazhdimisht, ose mbështeti industrinë e pornografisë dhe sulmoi kritikët e saj.

Prause gjithashtu duket se ka krijuar 50+ Çorape Wikipedia (deri më tani) për të forcuar interesat e industrisë dhe për të diskredituar kritikët me redaktime mashtruese, së bashku me dhjetra pseudonime të tjera ajo përdor për të postuar në forume të rimëkëmbjes pornografike.

Vetëm disa vjet më parë, Prause po promovonte lidhjet e saj me industrinë e pornografisë, përfshirë shërbimin në bordi i shoqatës së një aktorësh pornografikë (APAG) dhe fotot e saj pjesëmarrja në ngjarjet e brendshme të industrisë pornografike. Tani, ajo po përpiqet të frikësojnë të tjerët për të mos përmendur asnjërën nga ato fakte të papërshtatshme sepse ajo ka vendosur që ato dëmtojnë imazhin e saj.

Me pak fjalë, nuk është e qartë pse ndonjë gazetar (kush është nuk monedhë për industrinë e pornografisë) do ta konsideronte Prause si një burim të besueshëm. Gazetarët kanë një detyrim ndaj lexuesve të respektojnë përfundimet e gjyqtarëve dhe rezultateve të tjera ligjore, dhe të mos i lënë lexuesit me përshtypjen e gabuar se e vërteta në lidhje me akuzat e Prause është për t'u marrë ose që pretendimet e saj shpifëse kanë vlefshmëri. Duke pasur të humbur në gjykata, ajo shpesh përpiqet të rishkruajë historinë në shtyp dhe në Wikipedia me ndihmën e redaktorëve të njëanshëm.

Mund të jetë e vështirë për ata që ajo rekruton të shohin faktet nga trillimet, sepse pohimet e saj janë kaq "me lëng" dhe "provat" e sajuara aq të bollshme. Sidoqoftë, ashtu si rezultatet e mia në gjykatë demonstrojnë, Unë kam mbledhur shumë dokumente dhe mund të hedh poshtë pretendimet e saj, nëse më pyetën.

Jo të gjithë ata që pretendojnë të jenë viktima janë viktima. Disa janë thjesht të angazhuar në përpjekje për të manipuluar imazhin e tyre publik ose për të diskredituar dhe "pa platformë" (heshtje) këdo me të cilin nuk pajtohen. Mendoni Trump. Gazetarët do të dëshirojnë të reflektojnë me kujdes para se t'i japin Prause një platformë për të shtuar shpikjet dhe shpifjet e saj.


Tabela e plotë e përmbajtjes (të tre faqet)

Faqja e lavdërimit # 1

 1. Përmbledhje: Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave të ekspozuara si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima (krijuar në fund të vitit 2019)
 2. Mars & Prill, 2013: Fillimi i ngacmimit, pretendimeve të rreme dhe kërcënimeve të Nicole Prause (pasi ajo dhe David Ley synojnë Wilson në një Psikologji Sot postimi në blog)
 3. Korrik, 2013: Prause publikon studimin e saj të parë të EEG (Steele et al., 2013). Wilson e kritikon atë. Prause punëson përdoruesve të shumëfishtë për të postuar gënjeshtra rreth Web
 4. Të tjerë - Gusht, 2013: John A. Johnson PhD debunks pretendimet Prause për Steele et al., 2013. Lutuni hakmarrës.
 5. Nëntor 2013: Prause vendos një PDF shpifës në faqen e saj të SPAN Lab. Përmbajtja pasqyron komente "anonime" rreth Web
 6. Dhjetor 2013: Cicërima fillestare e Prause ka të bëjë me Wilson & CBC. Sockpuppe lavdërimi "RealScience" poston po ato pretendime false në të njëjtën ditë në faqet e internetit të shumta
 7. Dhjetor 2013: Postime lavdërimi në YourBrainRibalanced duke pyetur Gary Wilson për madhësinë e penisit të tij (duke filluar fushatën e Prause për të thirrur Wilson, dhe shumë të tjerë, misogjinistë)
 8. Rënia 2014: Dokumentimi i Prause që shtrihet tek prodhuesit e filmit rreth Gary Wilson dhe Donald L. Hilton Jr., MD
 9. Mund 2014: Dhjetra Prause sock puppets post informacion mbi forumet e shërimit pornografi që vetëm Prause do të dinë ose kujdeset për
 10. Të tjerët - Summer 2014: Prause kërkon pacientë të raportojnë terapistët e varësisë së seksit në bordet e shtetit.
 11. Të tjerët - dhjetor, 2014: Falënderimi përdor një pseudonim për të sulmuar dhe shpifur kolegun e UCLA Rory Reid, PhD (në një forum të rimëkëmbjes pornografike). Njëkohësisht, UCLA vendos të mos rinovojë kontratën e Prause.
 12. Janar, 2015: "Kapitulli i Paragjykuar" i përshkroi 9 muaj më parë nga një troll juaj YourBrainRebalanced.com më në fund u botua
 13. Të tjerët - 2015 (në vazhdim): Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistët e varësisë seksuale (CSAT) për terapi riparuese
 14. Të tjerët - Mars, 2015 (në vazhdim): Prause dhe kukullat e saj të çorapeve (përfshirë "PornHelps") shkojnë pas Gabe Deem (seksioni përmban raste të shumta shtesë të bisedave kibernetike dhe shpifjeve nga Prause dhe pseudonimi i saj @BrainOnPorn).
 15. Të tjerë - tetor 2015: llogaria origjinale e Twitter e Prause është pezulluar përgjithmonë për ngacmime
 16. Të tjerët - Nëntor, 2015: Themeluesi i Cureus Journal John Adler MD blog në lidhje me ngacmimet e Prause & David Ley
 17. Të tjerët - Mars, 2016: Trego (falsifikuar) tregon TIME Magazine që Gabe Deem i përshkruante një doktori për të shkruar një kritikë formale të studimit të saj (letër drejtuar redaktorit) në një revistë akademike (dhe letra u gjurmua në kompjuterin e Gabe)
 18. Të tjerë - Qershor, 2016: Prause dhe kukull e saj me çorape PornHelps pretendojnë se neuroscientistët e respektuar janë anëtarë të "grupeve anti pornografike" dhe "shkenca e tyre është e keqe"
 19. Të tjerët - korrik, 2016: Prause & David Ley sulmojnë themeluesin e NoFap Alexander Rhodes
 20. Të tjerë - Korrik, 2016: Prause gabimisht akuzon @ PornHelp.org për ngacmim, shpifje dhe nxitjen e urrejtjes
 21. Të tjerët - korrik, 2016: Kukulla me lëvdata dhe çorape "PornHelps" sulmojnë Alexander Rhodes, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ai ka falsifikuar probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia
 22. Të tjerët - korrik, 2016: Nicole Prause & Prause llogari pseudonimi "PornHelps" akuzojnë në mënyrë të gabuar TIME redaktor Belinda Luscombe i gënjyer dhe i gabuar
 23. Të tjerët - Prill, 2016: Një kukull çorape Nicole Prause redakton faqen e Wikipedia të Belinda Luscombe.
 24. Të tjerët - shtator 2016: Falënderoni sulmet dhe shpifni ish kolegun e UCLA Rory C. Reid PhD. 2 vjet më parë "TellTheTruth" postoi saktësisht të njëjtat pretendime dhe dokumente në një faqe të rimëkëmbjes pornografike të frekuentuar nga shumë kukulla çorape të Prause.
 25. Shtator, 2016: Falënderoni shpifjet Gary Wilson dhe të tjerët me dokumente dhe informacione-grafike të AmazonAWS (të cilat Prause cicëruan dhjetëra herë).
 26. Të tjerët - Prause akuzon në mënyrë të gabuar Donald Hilton, MD.
 27. Të tjerët - 25 shtator 2016: Falënderimi sulmon terapisten Paula Hall.
 28. Të tjerë - Tetor, 2016: Prause kryen dëshmi të rreme duke u përpjekur të heshtin Alexander Rhodes të Nofap.
 29. 2015 - 2016: Kompensim? Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, ofron ndihmë Falënderimi, ajo pranon dhe sulmon menjëherë mbështetësin e Kalifornisë 60 (prezervativët në pornografi).
 30. 2015 & 2016: Prause shkel kodin e sjelljes së COPE për të ngacmuar Gary Wilson dhe një bamirësi skoceze, duke paraqitur raporte të rreme.
 31. Tetor, 2016: Prause boton letrën e saj të mbushur me gënjeshtra, "Tetor, 2015" pusho & Desist ". Wilson përgjigjet duke botuar letrën e tij avokatit të Prause duke kërkuar prova të akuzave (ende në pritje)
 32. Tetor, 2016: Prause kishte bashkë-prezantuesin Susan Stiritz "paralajmërojë policinë e kampusit" që Gary Wilson mund të fluturonte 2000 milje për të dëgjuar Prause se varësia nga pornografia nuk është e vërtetë.
 33. Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakte" dhe letra të rreme të Ndërprerjes dhe Përfundimit (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.).
 34. Në vazhdim - Falënderimi krijon "infografi" të çmendur për të përçmuar dhe shpifur individë dhe organizata të shumta.
 35. Të tjerë - Tetor, 2016: Parashtroni në mënyrë të rrejshme që SASH dhe IITAP "anëtarët e bordit dhe praktikuesit janë hapur seksiste dhe sulmuese ndaj shkencëtarëve“(Jim Pfaus bashkohet me të në shpifjen e terapistëve të varësisë seksuale).
 36. Të tjerët - Nëntor, 2016: Në mbështetje të industrisë së pornografisë, Prause pyet VICE revista për të larguar specialistin e sëmundjeve infektive Keren Landman, MD për mbështetjen e Prop 60 (prezervativët në pornografi).
 37. Të tjerët - Nëntor, 2016: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ka dërguar letra të pushimit dhe heqjes dorë nga 4 panelistët në podcastin Mormon Matters (Donald Hilton, Stefanie Carnes, Alexandra Katehakis, Jackie Pack).
 38. Nicole Prause si industri e pornografisë "PornHelps" (llogari në Twitter, faqe në internet, komente). Llogaritë dhe faqja e internetit u fshinë pasi Falënderimi u përdor si "PornHelps".
 39. Të tjerët - dhjetor, 2016: Në një përgjigje të Quora, Falënderimi i thotë një të varuri nga pornografia të vizitojë një prostitutë (një shkelje e etikës së APA-së dhe ligjit të Kalifornisë).
 40. Në vazhdim - Krahu lobues i industrisë së pornografisë, Koalicioni i Fjalës së Lirë, thuhet se siguroi subjekte për një studim të Nicole Prause që ajo pretendon se do të "shkatërrojë" varësinë nga pornografia.
 41. Të tjerët - Dhjetor, 2016: Raportet e Falënderimeve Luftoni Drogën e Re në shtetin e Utah (më pas ajo cicëron mbi 100 herë duke synuar FTND)
 42. Të tjerët - Janar, 2017: Nicole Prause poston në Twitter se Noah B. Church është një shkencëtar i pasaktë jo-ekspert dhe fitues fetar.
 43. Të tjerët - Janar, 2017: Prause fyen profesorin Frederick M. Toates me një pretendim për të qeshur.
 44. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor mediat sociale për të ngacmuar botuesin MDPI, studiuesit që publikojnë në MDPI dhe këdo që citon Park et al., 2016 (rreth 100 tweets).
 45. Të tjerët - Janar, 2017 (dhe më herët): Prause punëson llogari të shumta përdoruesish (përfshirë "NotGaryWilson") për të futur material të rremë dhe shpifës në Wikipedia.
 46. Të tjerët - Prill, 2017 (Në vazhdim): Falënderimet sulmojnë Profesor Gail Dines, PhD, mbase për t'u bashkuar me "Op-ed: Kush saktësisht po paraqet keq shkencën mbi pornografinë?"
 47. Të tjerët - maj, 2017: Falënderimet sulmojnë SASH (Shoqëria për avancimin e shëndetit seksual).
 48. Të tjerë - Maj, 2017: Në përgjigje të një letre të paraqitur në një konferencë urologji, Prause quan "Urologë të Marinës së SHBA", aktivistë, jo shkencëtarë.
 49. Të tjerët - Shtator, 2017: Falënderimi pretendon se të gjithë ata që besojnë se pornografia mund të jetë e dëmshme dhe të krijon varësi janë "shkencë-analfabete dhe mizogjiniste".
 50. Të tjerët - 24 janar 2018: Prause paraqet ankesa të pabazuara në Washington State kundër terapistit Staci Sprout (seksioni bashkon incidente të tjera të shpifjes dhe ngacmimit).
 51. Të tjerët - 29 janar 2018: Falënderimi kërcënon terapistët që do të diagnostikojnë të varur nga sjellja seksuale duke përdorur diagnozën e ardhshme "Çrregullimi i sjelljes seksuale detyruese" në ICD-11.
 52. Të tjerët - Shkurt, 2018: Gënjeshtra lavdërimi për një studim të skanimit të trurit (Seok & Sohn, 2018) nga neuroshkencëtarët e respektuar.
 53. Mars, 2018: Pretendimi i ashpër se Gary Wilson u pushua nga Universiteti i Oregonit Jugor (u përfshinë avokatët e SOU).
 54. 5 Mars 2018: Falënderimi është i ndaluar përgjithmonë nga Quora për ngacmimin dhe shpifjen e Gary Wilson
 55. 12 Mars 2018: Llogaria e Prause's Liberos në Twitter (NicoleRPrause) pezullohet për postimin e informacionit privat të Gary Wilson në kundërshtim me Rregullat e Twitter
 56. Mars, Prill, Tetor, 2018: Falënderimi paraqet 3 kërkesa false të rrëzimit të DMCA në një përpjekje për të fshehur ngacmimin dhe shpifjen e saj (të 3 u hodhën poshtë)

Faqja e lavdërimit # 2

 1. Në vazhdim - Prause pretendon në mënyrë të gabuar se Wilson ka paraqitur keq kredencialet e tij (ajo e bën këtë qindra herë).
 2. Të tjerë - Prill 11, 2018: Lutuni gabimisht pretendon revistën mjekësore Cureus angazhohet në mashtrime dhe është grabitqare (John Adler është redaktor i Cureus).
 3. 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë përdorues emra për të redaktuar faqen MDPI Wikipedia (ajo është e ndaluar për shpifje dhe kukulla çorape).
 4. Maj, 2018: Gënjeshtra për Gary Wilson në postat elektronike për MDPI, David Ley, Neuro Skeptic, Adam Marcus i Retraction Watch dhe COPE.
 5. Maj - Korrik 2018: Në postat elektronike, në seksionin e komenteve ICD-11 dhe në Wikipedia, Prause dhe pseudonimet e saj pretendojnë në mënyrë të gabuar se Wilson ka marrë 9,000 paund nga The Reward Foundation.
 6. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqen e Wikipedia NoFap.
 7. Nga 2015 deri në 2018: Përpjekjet joetike të Prause për të pasur Shkencat e sjelljes letër shqyrtimi (Park et al., 2016) u tërhoq (qindra incidente). Ajo dështoi.
 8. Të tjerët - 24-27 maj 2018: Falënderimi krijon shumë kukulla të reja çorape për të redaktuar faqet e Wikipedia "Varësia nga seksi" dhe "Varësia nga porno".
 9. 20 maj 2018: David Ley & Nicole Prause pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gary Wilson & Don Hilton dhanë dëshmi në një çështje nga Chris Sevier.
 10. 30 maj 2018: Prause akuzon në mënyrë të gabuar FTND për mashtrim shkencor dhe nënkupton që ajo e ka raportuar Gary Wilson në FBI dy herë (Falënderimi gënjeu për raportin e FBI).
 11. Verë, 2018 (Në vazhdim): Prause & David Ley përpiqen të shpifin psikologun e njohur Philip Zimbardo.
 12. 6 korrik 2018: "Dikush" raporton Gary Wilson te Bordi i Psikologjisë në Oregon, i cili hedh poshtë ankesën si të pabazuar (ishte Falënderim).
 13. Tetor 2018: Ley & Prause krijojnë një artikull që pretendon të lidhë Gary Wilson, Alexander Rhodes dhe Gabe Deem me supremacistët / fashistët e bardhë (Prause sulmon Rhodes & Nofap në seksionin e komenteve).
 14. Të tjerët - tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe fyer Alexander Rhodes dhe Nofap në Twitter.
 15. Tetor 2018: Falënderimi ndjek artikullin "fashist" duke sulmuar dhe shpifur Gary Wilson në Twitter, për të 300-in apo ca herë.
 16. Tetor 2018: Prause pretendon në mënyrë të gabuar se emri i saj shfaqet mbi 35,000 (ose 82,000; ose 103,000; ose 108,000) herë në YourBrainOnPorn.com.
 17. Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë
 18. Të tjerë - Tetor, 2018: Përshtypje tweets se ajo ka raportuar "serial misogynist" Alexander Rhodes në FBI.
 19. Të tjerët - Tetor, 2018: Falënderimet pretendojnë se Fight The New Drug u tha "ndjekësve" të saj se Dr. Prause duhet të dhunohet (seksioni përmban shumë tweet-a shtesë).
 20. Të tjerët - Falënderimi thotë në mënyrë të gabuar se FTND tha se kërkimi i saj u financua nga industria e pornografisë (duke u përpjekur të devijojë vëmendjen nga shoqatat e saj të dokumentuara të industrisë pornografike).
 21. Nëntor 2018: FBI pohon mashtrimin e Nicole Prause për shkak të pretendimeve shpifëse (Prause gënjeu rreth regjistrimit të një raporti të FBI mbi Gary Wilson).
 22. Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause.
 23. Dhjetor 2018: Departamenti i Policisë së Los Anxhelosit dhe policia e kampusit UCLA konfirmojnë se Prause gënjeu për regjistrimin e raporteve të policisë mbi Gary Wilson.
 24. Të tjerët - Nëntor, 2018: Falënderimi rifillon sulmet e saj të pa provokuara, shpifëse ndaj NoFap.com & Alexander Rhodes.
 25. Të tjerët - dhjetor, 2018: Falënderimi bashkohet me xHamster për të njollosur NoFap & Alexander Rhodes; nxit Fatherly.com të publikojë një hit-pjesë ku Nicole Prause është "ekspertja".
 26. Në vazhdim - David J. Ley tani po bashkëpunon me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite.
 27. Të tjerë - Dhjetor, 2018: FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rods.
 28. Të tjerët - Janar, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapistin homoseksual IITAP për praktikimin e terapisë konvertuese (riparuese).
 29. Shkurt, 2019: Konfirmimi që Prause gënjeu organizatorët e konferencës së Shoqatës Evropiane të Mjekësisë Seksuale, duke bërë që ESSM të anulojë fjalimin kryesor të Gary Wilson.
 30. Të tjerët - Shkurt, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Exodus Cry për mashtrim. Kërkon nga ndjekësit e Twitter të raportojnë jo-fitimprurëse te Prokurori i Përgjithshëm i Misurit (për arsye false), Duket se ka redaktuar faqen në Wikipedia të CEO.
 31. Mars, 2019: Prause nxit gazetarin Jennings Brown (redaktor i lartë dhe reporter në Gizmodo) të shkruajë një hit-copë shpifëse për Gary Wilson (ajo gjithashtu shpif për ish-kolegun e UCLA Rory Reid).
 32. Të tjerët - Mars, 2019: Falënderimi & David Ley shkojnë në një tërbim të ngacmimeve dhe shpifjeve kibernetike në përgjigje të një artikulli në The Guardian: "A po i bën pornografia djemtë e rinj pafuqi?"
 33. 17 Mars 2019: Artikulli nga gazeta studentore e Universitetit të Wisconsin-Lacrosse (The Racquet) poston raport të rremë të policisë nga Nicole Prause. Artikulli hiqet nga universiteti.
 34. Të tjerë - Marsi 17, 2019: Shumë lutje lutje-puppets redakto Lufta faqe New Drug Wikipedia, si Prause në të njëjtën kohë tweets përmbajtje nga redaktimet e saj sock-kukulla '
 35. Të tjerët - Prill, 2019: Falënderimi ngacmon dhe kërcënon terapistin DJ Burr, pastaj e raporton me keqdashje atë në Departamentin e Shëndetit të Shtetit të Uashingtonit për gjërat që nuk i bëri.
 36. Prill, 2019: Prause, Daniel Burgess dhe aleatët përfshihen në shkelje të paligjshme të markës tregtare të YourBrainOnPorn.com, duke krijuar faqen e internetit të "RealYourBrainOnPorn" dhe llogaritë e saj në media sociale.
 37. Prill, 2019: Më 29 Janar 2019 Prause paraqiti një kërkesë të markës tregtare SH.B.A. për të marrë YourBrainOnPorn & YourBrainOnPorn. Prause i është dërguar një letër Pushim dhe Heqje për mbledhje të markave tregtare dhe shkelje të markave tregtare (RealYBOP).
 38. Prill, 2019: Llogaria në Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn) - Në një përpjekje për kapjen e markës tregtare Daniel Burgess, Prause & aleatët krijojnë një llogari në Twitter që mbështet një axhendë të industrisë pro-porn.
 39. Prill-Maj, 2019: Daniel Burgess? Nicole Prause? si "Sciencearousal": Llogaria e Reddit promovon "RealYourBrainOnPorn.com" ndërsa nënçmon Gary Wilson dhe "Trurin Tuaj Në Porno" legjitime.
 40. 9 maj 2019: Përgjigja e Prause për pushimin dhe heqjen dorë nga Gary Wilson (për mbledhje dhe shkelje të markave tregtare) përmban gënjeshtra të shumta dhe akuza të rreme. Avokati i Falënderimit gjithashtu përfaqësoi backPage.com!
 41. Prill-Maj, 2019: Dy çorape "NeuroSex" (SecondaryEd2020 & Sciencearousal) redaktojnë Wikipedia, duke futur lidhje RealYourBrainOnporn.com dhe propagandë të ngjashme me Prause.
 42. Maj, 2019: Organizata Botërore e Shëndetit boton një punim ku përshkruan komentet e shumta të Nicole Prause të ICD-11 ("komente antagoniste, siç janë akuzat për një konflikt interesi ose paaftësi").
 43. Të tjerë - Maj, 2019: Nicole Prause shkakton shpifje në vetvete proces gjyqësor me pretendime false për ngacmime seksuale kundër Donald Hilton, MD.
 44. Të tjerët - qershor, 2019: David Ley dhe Prause (si RealYBOP Twitter & "shkencëtar") vazhdojnë fushatën e tyre për të lidhur forume të rimëkëmbjes së pornografisë me supremacistët / nazistët e bardhë.
 45. Qershor, 2019: MDPI (kompania mëmë e revistës Shkencat e sjelljes) boton një editorial për sjelljen joetike të Nicole Prause rreth përpjekjeve të saj të pasuksesshme për të pasur Park et al., 2016 u tërhoq.
 46. Qershor, 2019: Përgjigja zyrtare e MDPI ndaj fiaskos në faqen MDPI Wikipedia (ajo ishte redaktuar nga disa prizë Nicole Prause)
 47. Korrik, 2019: Donald Hilton shfuqizon padinë e shpifjes për të përfshirë dëshmitë e viktimave të tjera të 9 të Prause, ankesës së Bordit të Ekzaminuesve Mjekësor të Teksasit, duke akuzuar gabimisht Dr. Hilton për falsifikimin e kredencialeve të tij.
 48. Korrik, 2019: John Adler, Deklarim i Deklaruar i MD: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC
 49. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 50. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Alexander Rhodes: Procedurë gjyqësore për shpifjen e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 51. Korrik, 2019: Staci Sprout, Dëshmia e betimit të LICSW: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 52. Korrik, 2019: Linda Hatch, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 53. Korrik, 2019: Bradley Green, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 54. Korrik, 2019: Stefanie Carnes, Deklarata e Doktoraturës: Procedura gjyqësore për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 55. Korrik, 2019: Procesverbali i Geoff Goodman, Doktoraturë: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 56. Korrik, 2019: Deklarimi i dëshmisë së Laila Haddad: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 57. Historia e lutjeve për kërkimin me qëllim të keq të pornografisë (duke përfshirë të sajën).

Faqja e lavdërimit # 3

 1. 4 korrik 2019: Falënderimi përshkallëzon ndjekjen dhe ngacmimin e saj duke shpërndarë një letër të rreme të Ndërprerjes dhe Ndërprerjes në shtëpinë time në 10:00 pasdite (avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com)
 2. Korrik, 2019: Faleminderon furnizimet për NerdyKinkyCommie me një dokument të padisë së markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen një dokument; Ekspertët e RealYBOP përhapin tweet-et e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre
 3. Gusht, 2019: Pas dy të shtënave masive (El Paso & Dayton), Nicole Prause dhe David Ley përpiqen të lidhin Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nacionalizmin e bardhë dhe nazistët.
 4. 9 gusht 2019: Përgjigja e Don Hilton me 21 faqe (me 57 faqe eksponate) ndaj mocionit të Nicole Prause për të hedhur poshtë padinë e tij për shpifje
 5. Gusht, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess / Nicole Prause) 110+ shpifje / ngacmim tweet i Gary Wilson: Ata "zbulojnë" URL-të e rreme të Mormonit të rremë "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit.
 6. 27 Gusht 2019: Në përgjigje të Wilson që ekspozoi gënjeshtrat dhe shpifjet e Prause & Burgess për shpifje për URL të rreme pornografike që ata zbuluan në Arkivin Wayback, avokati i tyre dërgon një letër tjetër falsë Ndërprerja dhe Ndërprerja me më shumë akuza të rreme.
 7. Shtator, 2019: Nicole Prause & David Ley kryejnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje të Don Hilton.
 8. Shtator, 2019: Nicole Prause pezullon përdoruesin e mesëm Marny Anne. Falënderoni deklaron gabimisht në cicërimin shpifës (së bashku me gënjeshtrat e tjera) që Marny Anne ishte Gary Wilson.
 9. Të tjerët - Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause & Burgess) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (rreth 30 cicërima).
 10. Të tjerët - Tetor, 2019: RealYBOP twitter (Prause, Daniel Burgess) shpif për Alex Rhodes & Gabe Deem, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që të dy u përpoqën të "rrëzonin" realyourbrainonporn.com.
 11. Të tjerët - tetor, 2019: Në përgjigje të "The Doctors" që paraqet twitter-in e Cyber ​​Alex Rhodes RealYBOP (Prause & Daniel Burgess), shpif dhe ngacmon Rhodes me shumë cicërima (madje kërkon që Twitter të mos verifikojë NoFap).
 12. Të tjerët - Tetor, 2019: Themeluesi i NoFap Alexander Rhodes ngre një padi për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos LLC.
 13. Të tjerët - VAZHDIM: Në përgjigje të padisë së Alex Rhodes për shpifje, Nicole Prause dhe @BrainOnPorn twitter shpifin dhe ngacmojnë Rhodes (duke shtuar akuzat e saj të shumta për shpifje).
 14. Nëntor, 2019: Falënderimi hyn në "Programin e Sigurt në Shtëpi" të Kalifornisë nën pretendime të rreme, duke e keqpërdorur atë për të ngacmuar viktimat dhe kritikët e saj.
 15. Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon mikpritësin e internetit të YBOP (Linode) me një letër mashtruese të pushimit dhe heqjes dorë, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se adresa e saj është në YBOP (nuk ishte kështu).
 16. Të tjerët - Nëntor, 2019: Falënderimet keqpërdorin "Programin e Sigurt në Shtëpi": Ajo kërcënon kanalin YouTube me veprime ligjore, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se një video ishte shpifëse dhe e lidhur me adresën e saj të shtëpisë në YBOP.
 17. Të tjerët - Nëntor, 2019: Në përgjigje të Diana Davison's Post Millennial expose ', Prause ngacmon & shpif për Davison, pasuar nga një letër fals Cease & Desist, duke kërkuar $ 10,000 nga Davison.
 18. Të tjerët - Nëntor, 2019: Prause sulmon gazetaren Rebecca Watson ("skepchicks"), duke thënë se ajo gënjeu për gjithçka në videon e saj që mbulonte padinë për shpifje të Alex Rhodes kundër Prause.
 19. Dhjetor, 2019 e tutje: Kanali YouTube i RealYourBrainOnPorn fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si xhuxh "TruthShallSetSetYouFree")
 20. Të tjerët - Në vazhdim: Për të shtypur kritikat, Prause kërcënoi llogari të shumta në Twitter me padi false për shpifje (Mark Schuenemann, Tom Jackson, Matthew, TranshumanAI, "anonim", të tjerë).
 21. Të tjerët - 2019-2020: Incidente të shumëfishta - Nicole Prause dhe pseudonimet e supozuara (@BrainOnPorn) shënjestrojnë Don Hilton edhe pasi të jetë ngritur padia e tij për shpifje kundër Prause.
 22. Të tjerët - Janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) shpif për Dr. Tarek Pacha (i cili prezantoi në PIED), duke deklaruar në mënyrë të gabuar se nuk është urolog dhe ka konflikt interesash.
 23. Të tjerët - janar, 2020: RealYBOP twitter (Prause) sulmon Laila Mickelwait në mbrojtjen e saj të pornografisë nën-moshë të Pornhub dhe pamjes së verifikimit të moshës.
 24. Janar, 2020: Nicole Prause përpiqet të rrëzojë YBOP duke kërcënuar hostin e saj të internetit (Linode) me një letër të falsifikuar të Ndërprerjes dhe Ndëshkimit të 2-të. Avokati i saj gjithashtu përfaqësoi BackPage.com
 25. Shkurt, 2020: Prause poston në Twitter gënjeshtra të shumta: (1) se adresa e saj shfaqet në YBOP, (2) që Prokurori i Përgjithshëm i CA-së e detyroi Linode të hiqte adresën nga YBOP, (3) që Staci Sprout & Gary Wilson kanë postuar adresën e shtëpisë së saj "Në internet".
 26. Të tjerët - Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi paraqet një padi të pabazë, të dështuar për pretendime të vogla në Kaliforni kundër terapistit Staci Sprout.
 27. Shkurt, 2020: @BrainOnPorn (Prause) ngacmon autorin e "NoFap nuk do t'ju bëjë një nazist: Pse MSM nuk mund të marrë një kontroll mbi aktivistët anti-masturbim të internetit" (ndërsa përçmon Nofap & Wilson).
 28. Shkurt, 2020: Twitter i RealYBOP (Falënderim) shpif Gary Wilson, duke pretenduar rrejshëm se ai krijoi këtë llogari në Twitter (@RobbertSocial) të "kërcejnë" dhe "të kërcënojnë dhunën".
 29. Shkurt, Mars, 2020: Falënderimi kërkon një urdhër të përkohshëm të kufizimit të përkohshëm (TRO) kundër Wilson duke përdorur "prova" të fabrikuara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme. TRO duket se është një përpjekje për të hequr dokumentacionin e shpifjes së Prause nga YBOP.
 30. Të tjerët - Janar-Maj, 2020: Falënderimi nxit artikullin shpifës të Mbretërisë së Bashkuar (Scram News) në një përpjekje për të hequr fushatën e mbledhjes së fondeve të Alex Rhodes "Donor Box" (Scram i detyruar të tërhiqet, të kërkojë falje dhe të paguajë dëmet për Rhodes)
 31. Të tjerët - Shkurt / Mars 2020: Falënderimi (me sa duket) raporton Alex Rhodes në Bordin e Psikologjisë të Pensilvania për praktikimin e psikologjisë pa licencë sepse CNN e filmoi atë në një grup me burra të tjerë të rinj, të gjithë duke folur për efektin e pornos.
 32. Të tjerët - maj, 2020: Nicole Prause kërcënon CEO të DonorBox (Charles Zhang) me një padi të vogël pretendimesh për zbulimin e gënjeshtrave të saj, ngacmimet në prapaskenë dhe raportimin me qëllim të keq (të gjitha në një përpjekje të dështuar për të hequr fondet e fondeve të Rhodes).
 33. Qershor, 2020: Ish-ylli i pornografisë Jenna Jameson ndëshkon @BrainOnPorn për krijimin e një pamje në ekran që portretizon Jameson si kritikues të NoFap (Jameson e quan @BrainOnPorn "Shady as f ** k").

Faqja e lavdërimit # 4

 1. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gabe Deem për punën me grupe që kërcënojnë të vrasin dhe përdhunojnë "ne". Kjo është shpifje në vetvete (përmban cicërima shtesë shpifëse). 
 2. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Staci Sprout për deklarimin se studiuesit e RealYourBrainOnPorn ngacmojnë fëmijët.
 3. Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) nxit ndjekësit të raportojnë Staci Sprout në Shoqatën Kombëtare të Punëtorëve Social dhe shtetin e Uashingtonit (duke postuar në mënyrë të paligjshme numrin e licencës së Staci).
 4. Korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gary Wilson për dërgimin e kërcënimeve me vdekje në lidhje me 'shkëmbimin' e pikëpamjeve rreth "Përgjegjësia seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngacmimin seksual te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020).
 5. Gusht, 2020: Gary Wilson fiton fitoren ligjore kundër seksologeve Nicole Prause Përpjekjet për ta heshtur atë.
 6. Gusht, 2020: Menjëherë para se të dëgjoja Anti-SLAPP, avokati i Nicole Prause u përpoq të hiqte dorë sepse ajo u përpoq ta detyronte atë të sillej joetikisht. Ai tha se Prause ishte armiqësore dhe po kërcënonte ta padiste.
 7. Gusht, 2020: Një javë para seancës Anti-SLAPP, Prause shkoi në Twitter për të njoftuar në mënyrë të rreme se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të devotshëm për të më ndjekur në internet.
 8. Gusht, 2020: Në urdhrin e ndalimit të përpjekjes së Prause (i cili u hodh poshtë si i pa merituar) ajo trilloi të ashtuquajturat "prova", të cilat përfshinin mashtrim dhe shpifje për djalin tim.
 9. Gusht, 2020: Organizatorët e Konferencës së 5-të Ndërkombëtare mbi Varësitë e Sjelljes ekspozojnë Prause si kryen dëshmi të rreme në përpjekjen e saj të dështuar në një urdhër kufizimi (dmth. Fitorja ime Anti-SLAPP)
 10. Gusht, 2020: Në përgjigje të fitores time ligjore, @BrainOnPorn (Prause) vazhdon një inat të bisedimeve dhe shpifjeve në internet.
 11. Gusht, 2020: LifeSite News boton një intervistë me Gary Wilson; Lavdërimet ngacmojnë dhe shpifin autorin, kërcënojnë veprime ligjore (natyrisht ajo e bëri).
 12. Të tjerët - gusht, 2020 (Në vazhdim): Në përgjigje të videos së Gabe Deem "The Porn Playbook", postimet e @BrainOnPorn mbi shumë cicërima shpifëse dhe nënçmuese që pretendojnë në mënyrë të gabuar se Gabe dërgonte kërcënime për vdekje dhe përdhunim. 
 13. Gusht, 2020: Për të shmangur pezullimin e përhershëm për shkelje të markës tregtare, Prause riemërton llogarinë e Twitter në RealYBOP (@BrainOnPorn). Bio e saj e re thotë se në mënyrë të rreme unë ngrita 7 procese gjyqësore për të hequr llogarinë në Twitter.
 14. Gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) poston gënjeshtra nga hit-copa e mbushur me gabime e Brian Watson. Prause pastaj redakton gënjeshtrat e Watson në faqen Nofap Wikipedia.
 15. Gusht, 2020: Pesë llogari krejt të reja (me gjasë çorape të Prause) redaktojnë faqen Nofap Wikipedia, duke hyrë në gënjeshtra të shumta të postuara në Twitter së fundmi nga Prause & @BrainOnPorn.
 16. Të tjerët - gusht, 2020: @BrainOnPorn (Prause) thotë se mbledhja e fondeve të DJ Burr për vëllain e tij të burgosur 14-vjeçar përbën mashtrim. Në mënyrë të gabuar akuzon Burrin për ndjekje, thotë se ai duhet të bashkohet me vëllain e tij në burg.
 17. Gusht, 2020: Për të shmangur shkeljen e markës tregtare "Really Still Your Brain On Porn" ndryshoi emrin e saj në "Anti-Truri juaj në Porno". Prause atëherë përdori zyrtarisht një llogari stalker (duke shpifur duke ngacmuar dhe ndjekur mua dhe familjen time, por duke mos thënë asgjë për YBOP).
 18. Gusht, 2020: Falënderimi paraqet falimentimin për të shpëtuar nga përgjegjësia për të 3 padi ende për tu gjykuar për shpifje (Hilton, Rhodes, Minc) dhe shmangni pagimin e taksës së avokatit që ajo kishte pësuar (në fitoren time Anti-SLAPP)
 19. Gusht, 2020: Dokumentet e falimentimit të Prause falsifikojnë trillimin e saj shpesh të përsëritur se ajo ka zhvendosur shtëpinë e saj "shumë herë" për shkak të ndjekjes (natyrisht kryesisht nga Gary Wilson).
 20. Të tjerët - Shtator, 2020: Aaron Minc, JD njofton padinë e tij për shpifje kundër Nicole Prause (Minc zotëron firmën ligjore që përfaqëson Alex Rhodes).
 21. Shtator, 2020: @BrainOnPorn (Falënderim) i disiplinuar nga Twitter për abuzim dhe ngacmim ndaj meje dhe të tjerëve.
 22. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të ngacmuar dhe shpifur Laila Mickelwait pasi ajo filloi fushatën TraffickingHub për të mbajtur Pornhub përgjegjës për pritjen e pornografisë së fëmijëve dhe videove të femrave të trafikuara (mbi 100 tweets). Prause akuzon në mënyrë të gabuar Laila për mbështetjen ose dërgimin e kërcënimeve për përdhunim dhe vdekje.
 23. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Matt Fradd për kryerjen e mashtrimit, kërcënimin e dhunës fizike, nxitjen e dhunës dhe mbështetjen e "kërcënimeve me vdekje" dhe "ndjekjen e grave"
 24. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gail Dines se "ka qenë në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, ndjek gratë shkencëtare dhe i shikon gratë si të harxhueshme dhe të denja për dhunë.
 25. Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Liz Walker për inkurajimin e kërcënimeve me vdekje ndaj grave, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, të qenit anti-LGBTQ dhe një mbajtëse e hatemmonger.
 26. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin DJ Burr për "të qenit në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, nxit dhunë, parandalon gratë të marrin mbrojtje, etj.
 27. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapistin Staci Sprout për "avokim për vrasjen e grave", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje", "nxitje të dhunës", "kërcënim të grave", "dërgimin e kërcënimeve me vdekje", "heshtjen e viktimave" të ndjekjes ”, mizogjinia, etj.
 28. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi (@BrainOnPorn) akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për të qenë anti-LGBTQ, duke mbështetur eugjenikën, duke thënë "trans nuk janë njerëz", duke thënë që martesa "duhet të jetë vetëm midis një burri dhe gruaje", etj.
 29. Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisten Linda Hatch, PhD për "kërcënimin për ta vrarë", "mbështetjen dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", kryerjen e dëshmive të rreme, "heshtjen e shkencëtarëve" dhe pjesërisht përgjegjës për vrasjet në sallën e masazhit në Atlanta .
 30. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar NCOSE për "mbështetjen e eugjenikës", "mbështetjen e dhunës dhe nxitjen e kërcënimeve me vdekje", "të qenit një grup urrejtjeje", të qenit Anti-LGBT dhe nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta.
 31. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Stefanie Carnes, PhD për "kryerje të rreme", "kërcënim për të vrarë shkencëtarë", "bashkëpunim për të mbrojtur një ngacmues", "mbështetje dhe nxitje kërcënimesh me vdekje", "duke u përpjekur të shkatërrojeni atë ”, dhe pjesërisht përgjegjës për të shtënat në sallonin e masazhit në Atlanta.
 32. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Shoqërinë për Avancimin e Shëndetit Seksual (SASH) për "përpjekje për të shkatërruar mospajtimin me çdo kusht", "duke mbështetur vdekjen dhe kërcënimet ligjore", "duke mbështetur ndjekjen e Prause, "" Duke pretenduar se ajo ishte financuar nga Pornhub "dhe" duke mbështetur eugjenikën".
 33. Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të gabuar Gabe Deem për "nxitje të terrorizmit në familje", "nxitje të dhunës ndaj grave", "përfshirje në mizogjini dhe mashtrim", "mbështetje të kërcënimeve me vdekje dhe racizmit", "inkurajimin e vrasjes së femra shkencëtare "," duke kërcënuar me vrasje të grave "," është anti-LGBT "dhe" mbështet eugjenikën ".
 34. Të tjerët - Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Fight The New Drug (FTND) si anti-LGBT, "duke promovuar mizogjininë", "duke kryer mashtrim" dhe "duke mësuar eugjenikën".

Faqja e lavdërimit # 5

 1. Të tjerët - 13 tetor 2020: Intervistuesi kibernetik obsesiv @BrainOnPorn (Prause) përshkallëzohet në 170 cicërima në ditë që synojnë grupe "anti-porn", përfshirë 70 cicërima në 20 minuta duke sulmuar NoFap.
 2. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 70 cicërimesh brenda 20 minutash duke synuar NoFap, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 18 cicërima të tjera duke u kërkuar të tjerëve të raportojnë Alex Rhodes në Byronë e Korporatave dhe Organizatave Bamirëse të Pensilvanisë për përpjekjen e tij për mbledhjen e fondeve.
 3. Të tjerët - 13 tetor 2020: Pas 100 we cicërimesh që synojnë NoFap më parë gjatë ditës, @BrainOnPorn (Prause) poston edhe 30 cicërima të mbushura me gënjeshtra që synojnë Rhodes dhe Nofap (duke përdorur keqinterpretime të ngjarjeve që ndodhën kur Rhodes ishte një adoleshent i ri).
 4. Tetor 23, 2020: Llogaria e Twitter në industrinë e pornografisë së Prause (@BrainOnPorn) është e ndaluar përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër.
 5. 25 tetor 2020: Edhe një tjetër pushim dhe Desist i rremë më dorëzoi në derë. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 240,000 ose ajo do të padisë.
 6. 25 tetor 2020: Marnia (gruaja ime) merr një tjetër pushim të rremë dhe Desist të dorëzuar në shtëpinë tonë me korrier. Në këtë një Falënderim kërkon pagesa prej $ 220,000 ose ajo do të padisë.
 7. Nëntor, 2020: Prause kërcënon Bill Tavis me një proces gjyqësor për shpifje për deklarimin në një koment në YouTube se Prause ndoqi ceremoninë e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Vlerësim X (XRCO) (gjë që ajo bëri)
 8. Të tjerët - dhjetor, 2020: Falënderimi kërcënon Gabe Deem me një letër të mbushur me gënjeshtra të Pushimit dhe Desist, duke kërkuar që ai t'i paguajë asaj 100,000 dollarë dëmshpërblim dhe të heqë cicërimet që nuk i postoi..
 9. Të tjerët - Janar, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar New York Times gazetari Nicholas Kristof i nxitjes së dhunës ndaj saj dhe mbështetjes së kërcënimeve me vdekje vetëm sepse ai shkroi një ekspozitë Porno
 10. Janar, 2021: Gary Wilson blen www.RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare
 11. Janar, 2021: Gary Wilson fiton gjyqin e dytë kundër ngacmuesit / shpifësit serik Nicole Prause: Demonstrimi edhe një herë se Prause është autori, jo viktima.
 12. Janar, 2021: Në një letër tjetër C&D të mbushur me gënjeshtra, Prause deklaron në mënyrë të gabuar se ajo fitoi procesin gjyqësor të mësipërm dhe do të vazhdojë të paraqesë veprime të reja derisa të falimentoj (megjithatë ishte Falënderimi ai që ngriti falimentimin te shmangni pagimin e borxhit të avokatit që ajo kishte lindur).
 13. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Asnjë gënjeshtër shumë e madhe. Prause me besim pretendon se ajo kurrë nuk ka humbur një proces gjyqësor ndaj askujt, përfshirë edhe mua!
 14. Shkurt 2021 (Në vazhdim): Një moment historik për Nicole Prause? 50+ çorape të dukshme për të redaktuar Wikipedia me paragjykimet, gënjeshtrat dhe shpifjet e saj.
 15. Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).
 16. Shkurt 2021: Twitter me lavdi se "Ekspozita # 5" nga procesi i saj gjyqësor i dështuar dëshmon se unë postova adresën e saj në YBOP. Unë postoj në Twitter një pamje të ekranit të Ekspozitës # 5 që vërteton se Falënderimi po gënjen.
 17. Të tjerët - shkurt, 2021 (Në vazhdim): A po shkel shkeljet tashmë marrëveshjet e saj të zgjidhjes?
 18. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi gënjen Patreon në një përpjekje për ta ndaluar Gabe Deem.
 19. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimi akuzon Gabe Deem për nxitjen e vrasjeve në sallonin e masazhit në Atlanta
 20. Mars, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar një të varur nga pornografia që po shërohet (@ lino55591777) e të qenit një çorape Gary Wilson (ajo më pas gënjen për atë që cicëroi).
 21. Të tjerët - Mars, 2021: Falënderimet përshkallëzohen duke shënjestruar vogëlushin e Laila Mickelwait.
 22. Mars, 2021: Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) ndalohet përkohësisht për "postimin e kërcënimeve të dhunshme"
 23. Prill, 2021: Prause më akuzon në mënyrë të rreme për "gjurmimin e kompjuterit të saj", dhe "kërcënimin e faqes së saj të internetit". Në mënyrë të gabuar pretendon se thashë se ajo ishte përgjegjëse për një sulm të DDOS në NoFap.com
 24. Prill, 2021: CNET shënoi për të hequr emrin e Prause nga një fjali në artikullin e tyre. Prause pretendon në mënyrë të gabuar se fjalia origjinale kishte Gabe Deem dhe mua duke thënë se Falënderimi është "financuar nga industria e pornografisë".
 25. Prill, 2021: Prause shtrihet bisedat e saj të hapura kibernetike duke postuar listën e "miqve" të gruas time Venmo, duke gënjyer se ata ishin paguar për të prodhuar prezantime anti-porn
 26. Prill, 2021: Falënderimi manipulon pamjet e ekranit për të mashtruar shikuesit se dikush e dëshiron atë në ferr. Megjithatë cicërima origjinale ishte gati Pornhub, jo për të!
 27. Të tjerët - Prill, 2021: Dy pseudonime të dukshme të Falënderimit redaktojnë faqet Exodus Cry dhe NCOSE Wikipedia, duke u përpjekur të fusin VICE hit-pjesë Prause njëkohësisht cicërimë mbi 20 herë (ndër redaktime të tjera).
 28. Të tjerët - Prill, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Mijëvjeçari i Postës redaktorët e botimit të pretendimeve të rreme dhe shpifëse që çuan në vdekje dhe kërcënime përdhunimi drejtuar asaj dhe shkencëtareve të tjera femra.
 29. Prill, 2021: Falënderimi pretendon në mënyrë të gabuar se ajo u akuzua mbi 1,000 herë se kishte marrë pjesë në çmimet XBIZ (ishin çmimet XRCO). Cicërimat e saj akuzojnë në mënyrë të rreme feministen Julie Bindel për pjesëmarrjen në çmimet XRCO
 30. Prill, 2021: Prause trolls @ PornHelp.org në mënyrë të gabuar duke e akuzuar atë për nxitje të dhunës ndaj grave.
 31. Në vazhdim - Viktimat e shumta të raportimit keqdashës të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit

Faqja e lavdërimit # 6

 1. Të tjerët - Prill 2021: Në mbështetje të Mindgeek, Prause sulmon dy deputetë Kanadezë të cilët janë në Komitetin e Etikës në Dhomën e Komunave duke hetuar praktikat e egër të Pornhub dhe krimet e mundshme
 2. Prill 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar llogarinë Twitter @Countscary si Gary Wilson
 3. Të tjerët - Prill, 2021: Melissa Farmer përhap gënjeshtrat e Prause dhe duhet të zgjidhë një proces gjyqësor të kushtueshëm
 4. Të tjerët - Prill, 2021: Nicole Prause sugjeron që Exodus Cry dhe Laila Mickelwait ishin të përfshirë në zjarrvënien e rezidencës së papërfunduar të Montrealit të CEO të Pornhub, Feras Antoon
 5. Të tjerët - 26 Prill 2021: Falënderimet ngacmojnë dhe raportojnë Rebecca Watson ("SkepChick") në YouTube dhe Patreon për postimin e një azhurnimi mbi çështjet ligjore të Prause. YouTube gabimisht censuron Watson.
 6. Të tjerët - 7 maj 2021: Rebecca Watson poston video duke bërë kronika të përpjekjeve të Prause për DMCA, biseda kibernetike dhe shpifje. Falënderimi përgjigjet me 30 tweets shpifëse; paraqet ankesa te Patreon; akuzon Watson për nxitje të dhunës.
 7. Të tjerët - 7 maj 2021: Të zhgënjyer nga kritikat në internet, Prause krijon një rrëshqitje të mbushur me gënjeshtra për të "prishur" videon e Rebecca Watson, duke e cicëruar atë 12 herë në një periudhë 20 minutëshe (duket se Prause bllokoi llogaritë nën të cilat cicëronte).
 8. Të tjerët – 7 maj 2021: Prause duket se përdor një pseudonim llogari Reddit (Agreeable-Plane-5361) për të përçmuar Rebecca Watson dhe të tjerët të përmendur në videon e saj (Gary Wilson, NoFap)
 9. Të tjerët - maj, 2021: Në mbështetje të qartë të Pornhub, Prause ndihmon XBIZ dhe Koalicionin e Fjalës së Lirë në fushatat e tyre të shpifjeve kundër TraffickingHub dhe Laila Mickelwait.
 10. Maj 2021: Falënderimi nuk arrin të rinovojë URL-në e saj të vjetër Span-Lab.com dhe e humbet atë. Kur URL ridrejton në një dyqan lodrash seksi, ajo akuzon në mënyrë të rreme "aktivistë anti-porn" se janë përfshirë dhe raporton këtë jo-ngjarje në polici.
 11. Të tjerët - maj, 2021: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar terapisten Staci Sprout për raportimin e saj në Twitter për bërjen e kërcënimeve të dhunshme (të cilat Prause etiketojnë gabimisht një "kallëzim penal")
 12. Të tjerët - maj, 2021: Prause akuzon në mënyrë të gabuar terapistin Staci Sprout për (1) duke thënë se Prause nuk u sulmua kurrë dhe (2) për përhapjen e adresës së laboratorit ku Prause pretendon se ajo ishte sulmuar


Të tjerët - korrik, 2020: RealYourBrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gabe Deem për punën me grupe që kërcënojnë të vrasin dhe përdhunojnë "ne". Kjo është shpifje në vetvete. (seksioni përmban raste shtesë të shpifjeve-biseda kibernetike nga Prause)

RealYBOP (@BrainOnPorn) vazhdon bisedimet e saj obsesive kibernetike të Gabe Deem, duke pretenduar se ai punon me grupe që kryejnë krime. Tweet i neveritshëm për shpifje:

A do të çojë kjo në një tjetër padi për shpifje?

Më shumë njoftime në internet të Deem. Përsëri, gënjen për studimin e vitit 2007, siç ekspozohet këtu: Kritika e pretendimeve për "Përgjegjësinë seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngjalljen seksuale te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020)

Vazhdimi i njoftimeve në internet dhe falsitetet:

RealYBOP nuk falsifikoi asgjë. Në fakt, debati ka mbaruar mbi PIED pasi 7 studime kanë raportuar burra që shërohen nga PIED përmes braktisjes së pornos: Kjo listë përmban mbi studimet 40 që lidhin përdorimin e pornografisë / varësisë pornografike me problemet seksuale dhe nxitjen e ulët ndaj stimujve seksualë. demonstratat e para të 7 në listë tregojnë shkakut, pasi pjesëmarrësit eliminuan përdorimin e pornografisë dhe shëruan disfunksionet kronike seksuale.

Vazhdimi i bisedave kibernetike: Lidhja në tweet NUK është në lidhje me ndryshimet e trurit të shkaktuara nga turpi, vetëm aktivitetin kalimtar të trurit. Keqpërfaqësimi tipik:

Më vonë atë ditë ajo tweets infographic e saj pa kuptim dhe keqpërfaqëson një studim 10-vjeçar, i cili nuk pyeti për përdorimin e pornos:

--------

Më shumë shpifje dhe njoftime në internet të Gabe Deem:

FYI - Gabe shkoi në kolegj, kështu që ai mund të padiste RealYBOP për shpifje.

Të njëjtën ditë, cicërimat në fillin e Gabe (RealYBOP ka bllokuar Gabe). RealYBOP nuk i poston në Twitter asgjë përveç gënjeshtrave Artikull i mesëm që synon mua:

A tregoni RealYBOP, i cili është paditur për shpifje nga dy persona që ju i akuzuat në mënyrë të gabuar për ndjekje dhe ngacmim seksual. Kjo je ti:

Shih gjithashtu - Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave ekspozohen si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima.

------------

Për 7th dite me radhe, Fotografitë e RealYBOP kanë një tweet në Gabe Deem, duke e përçmuar dhe shpifur atë. Këtë herë ajo shkoi pas Don Hilton, tai doktor e paditi atë për shpifje. Kjo do t'i duket mirë një gjykatësi

---------------------

REJAT:Të tjerët - korrik, 2020: RealYBOP (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Staci Sprout për deklarimin se studiuesit RealYourBrainOnPorn ngacmojnë fëmijët

TWEET # 1: RealYBOP gënjen kur ajo pretendon se Sprout tha studiuesit ngacmojnë fëmijët. Në realitet, Staci po diskutonte Tabela 34 të raportit Kinsey të vitit 1948, i cili përmbante të dhëna të mbledhura nga pedofilët që abuzonin seksualisht me fëmijë.

KONTEKST: Sprout po i referohej VETEM faktit që Alfred Kinsey kishte bashkëpunuar me pedofilë për të prodhuar librat e tij historikë të 1948 dhe 1952 mbi seksualitetin njerëzor. Konkretisht, këto të dhëna janë regjistruar në Tabelën 34 të këtij libri të botuar nga Instituti Kinsey. Në tabelën 34 pedofilët përdorën kronometra në kohë ato që ata i quajnë orgazëm tek fëmijët aq të ri sa disa muajsh deri në adoleshencën e hershme.

Kjo është e padiskutueshme, siç është Tabela 34 nga traktati i famshëm i Kinsey Sjellja Seksuale në Meshën Njerëzore (1948) qartë dokumenton. Shihni këtë artikull të Washington Post nga 1995: RAPORTI I KINSEY, FAST DHE DUHET? dhe kjo video.

Tabela 34 - Legjenda poshtë tabelës thotë, 'koha me një dorë të dytë ose kronometër'

Antshtë e rëndësishme të theksohet se Prause gjithashtu e karakterizoi keq diskutimin e Don Hilton për Tabelën 34, duke sajuar një histori që Hilton e quajti të saj një fëmijë moster, thjesht sepse e pyeti për Tabelën 34. Don Hilton u përgjigj në vitin 2016 për gënjeshtrat e Prause këtu: Falënderimet akuzojnë rrejshëm Donald Hilton, MD. Pastaj ajo përdori trillimet e saj për të justifikuar paraqitjen e raporteve me qëllim të keq me universitetin e tij dhe Bordin Mjekësor të Teksasit, gjë që rezultoi Falënderoni që u padit nga Hilton për shpifje. Tani kemi Prause (RealYBOP) duke provuar të tërheqim të njëjtin mashtrim me Staci Sprout.

Fragment nga ky artikull duke adresuar Tabelën 34:

In Sjellja Seksuale në Meshën Njerëzore (e cila u ribotua në 1998 dhe është në dispozicion të gjerë), Instituti publikoi Tabelën famëkeqe 34, e cila dokumenton "përgjigjet seksuale" të fëmijëve nga foshnjat përmes adoleshencave siç janë regjistruar nga abuzuesit e tyre të rritur meshkuj. Këta pedofilë kryen eksperimente seksuale mbi qindra fëmijë duke i sjellë ata në atë që eksperimentuesit e quajtën "orgazëm" (duke bërtitur, duke qarë, duke luftuar "partnerin" seksual) dhe duke i përcaktuar këto përgjigje me kronometër.

John Bancroft, MD, ish drejtor i Institutit Kinsey, në punimin e tij, "Alfred Kinsey dhe Politika e Hulumtimit të Seksit", tha që Alfred Kinsey ishte, "veçanërisht i interesuar për vëzhgimin e të rriturve që kishin qenë seksualisht me fëmijë." Ishte obsesioni i Kinsey me përgjigjet seksuale të fëmijëve që çuan në botimin e Tabelës famëkeqe 34 në Kapitullin 5 të Sjelljes Seksuale në Mashkullin Njerëzor, i cili dokumenton abuzimin seksual të disa qindra fëmijëve.

Kinsey pohoi me krenari, "Tani kemi raportuar vëzhgime në aktivitete të tilla seksuale siç janë mbledhja, shtytjet e legenit dhe disa karakteristika të tjera të orgazmës së vërtetë në një listë të 317 djemve para-adoleshencë që variojnë midis foshnjave prej pesë muajsh dhe adoleshencës në moshë." Tabela 34 në librin e Kinsey përfshin këto të dhëna: një fëmijë 11 muajsh përjetoi një “orgazëm” të pretenduar dhjetë herë në një orë; një fëmijë katër vjeç dhe një djalë 13-vjeçar përjetuan 26 "orgazma" të tilla të supozuara në një periudhë 24-orëshe.

A shfaqet Dr. Prause duke mbrojtur praktikat e Alfred Kinsey?

TWEET # 2: Edhe një herë, Staci Sprout iu referua VETM Tabela 34 të raportit Kinsey. Megjithatë RealYBOP keqpërfaqëson cicërimën e Staci, duke pretenduar se ajo po i referohej "Ekspertë" të RealYBOP.

TWEET # 3: Përsëri, Staci Sprout po i referohej VETM Tabelës 34 dhe Alfred Kinsey, jo një kërkesë të hedhur poshtë nga Reisman:

Vetëm maja e ajsbergut për shpifje të RealYBOP / Prause - shihni këtë faqe që dokumenton shpifjen e vazhdueshme të Staci Sprout nga RealYBOP: KUJDESI, HARASIMI DHE SHKURTIMI NGA BURIMET E PAVARUR SI AKTIVITET TEC SHKENCS S R MSIMIT T ADD SHTETIT

REJAT:Të tjerët - korrik, 2020: @BrainOnPorn (Prause) nxit ndjekësit të raportojnë Staci Sprout në Shoqatën Kombëtare të Punëtorëve Social dhe Shtetin e Uashingtonit (duke postuar në mënyrë të paligjshme numrin e licencës së Staci)

RealYBOP (Falënderim) duke ngacmuar dhe shpifur Staci Sprout, përsëri. Prause raportoi Sprout 3 herë të mëparshme. Të gjithë u hodhën poshtë si të pabazë: 24 janar 2018: Falënderimet paraqesin ankesa të pabaza me Washington State kundër terapistit Sprout.

Mbani në mend se cicërimat e mëposhtme RealYBOP nuk përmbajnë asgjë përveç gënjeshtrave. Unë siguroj lidhjet që të mund të shihni vetë që pretendimet e RealYBOP nuk përputhen me pamjet e ekranit që ajo poston.

TWEET # 1: Siç mund ta shihni, asnjë nga ato që pretendoi RealYBOP nuk është në ekranet e fotografive (tweet-et e RealYBOP nuk përbëjnë shpifje në vetvete, sepse RealYBOP akuzon në mënyrë të rreme Sprout për krime faktike).

Siç u shpjegua më lart, Sprout thjesht pretendoi se Instituti Kinsey mblodhi të dhëna nga pedofilët. Kjo është e padiskutueshme si Tabela 34 nga traktati i tij i famshëm Sjellja Seksuale në Meshën Njerëzore (1948) qartë dokumenton. Shih artikullin e Washington Post nga 1995: RAPORTI I KINSEY, FAST DHE DUHET? dhe kjo video. Prause gjithashtu e karakterizoi keqpërmendjen e Hiltonit për Tabelën 34 si "thirrëse të saj një keqtrajtues i fëmijëve. ” Në vitin 2016, Hilton iu përgjigj gënjeshtrave të Prause këtu: Falënderimet akuzojnë rrejshëm Donald Hilton, MD. Pastaj ajo përdori trillimet e saj për të justifikuar paraqitjen e raporteve me qëllim të keq me universitetin e tij dhe Bordin Mjekësor të Teksasit. Kjo rezultoi në Falënderimet që janë paditur për shpifje. Tani kemi RealYBOP / Prause duke tërhequr të njëjtin mashtrim me Staci Sprout.

TWEET # 2: RealYBOP poston numrin e licencës së Staci, duke i nxitur ndjekësit të paraqesin raporte të rreme:

TWEET # 3: Pako e çuditëshme çuditëshme gënjeshtrash jo të njëtrajtshme. Dy tweet-et e Staci Sprout të RealYBOP të postuar ishin të sakta dhe nuk përmendën ndonjë individ ose RealYBOP. Dy tweet-et e tjera nuk kanë asnjë lidhje me asgjë, dhe sigurisht asnjë lidhje me Sprout.

TWEET # 4: Gënjeshtra e parë - nuk ka asgjë në lidhje me Seto në tweet-et e publikuara nga RealYBOP. Gënjeshtra e dytë - Staci nuk etiketoi zyrat e universitetit. Staci po mendon, siç jemi të gjithë, kush do të jetë fajtor ligjërisht për shpifjen dhe ngacmimin e RealYBOP. RealYBOP është emëruar në 3 procese gjyqësore: individët që postojnë tweet-e të RealYBOP do të identifikohen dhe mund të duhet të kolliten dëmtime të konsiderueshme.

Shihni këtë pjesë të faqes # 1: @BrainOnPorn Twitter tani emërohet në dy padi për shpifje!

TWEET # 5: (e cila u lidh në faqen RealYBOP). RealYBOP është bashkuar nga partneri i saj për shpifje, dhe njeriu po kompensohet nga gjigandi porno xHamster, David Ley:

DARVO nga Ley.

TWEET # 6: Anëtarët e RealYBOP duke luajtur memec, duke u përgjigjur me marrëzi të neveritshme në përgjigje të pyetjes së thjeshtë: “Kush është përgjegjës për shpifjen e RealYBOP?”Cyberstalker RealYBOP cicëron numrin e licencës së Staci, në kundërshtim me rregullat e Twitter.

Vetëm maja e ajsbergut për shpifje të RealYBOP / Prause - shihni këtë faqe që dokumenton shpifjen e vazhdueshme të Staci Sprout nga RealYBOP: KUJDESI, HARASIMI DHE SHKURTIMI NGA BURIMET E PAVARUR SI AKTIVITET TEC SHKENCS S R MSIMIT T ADD SHTETIT. Shih gjithashtu - Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave ekspozohen si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima.

——————————————————

Falënderimi, duke përdorur llogarinë e saj në RealYBOP (ose tani Anti-YBOP), vazhdon sundimin e saj të ndjekjes dhe shpifjes kibernetike duke synuar Staci Sprout:

@BrainOnPorn sulmon Staci Sprout për duke sugjeruar që mbytja e grave për t'u larguar mund të jetë problematike:

Gjithëprania e mbytjes në pornografi duket se është duke nxitur rritjen dramatike të grave që mbyten gjatë seksit. RealYBOP mbron mbytjen, duke hedhur kështu të gjitha ato gra nën autobusin e pornografisë.

Fije e Staci me studime dhe artikuj:

----------

RealYBOP vazhdon bisedat e saj kibernetike të Staci. Vlerësime vërtet të çuditshme:

----------

RealYBOP shkon për shpifje të plotë në temën Toates. Askush nuk po bën raporte, e lëre më raporte policore. Farë gënjeshtari.

RealYBOP (Falënderim) duke ngacmuar Staci Sprout, përsëri. Shiko:

PDF-të të besimeve të betuara në dy padi të ndara për shpifje federale të ngritura kundër Prause

 1. Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe)
 2. Korrik, 2019: Staci Sprout, Dëshmia e betimit të LICSW: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

---------------

Vazhdon të tregtisë në internet Staci Sprout (i cili po dëshmon kundër Prause në 2 padi për shpifje). PDF të deklaratave të betuara në dy padi të ndara për shpifje federale të ngritura kundër Prause:

 1. Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe)
 2. Korrik, 2019: Staci Sprout, Dëshmia e betimit të LICSW: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

RealYBOP gënjen rreth asaj që thanë në të vërtetë Staci dhe Liz walker:

RealYBOP vazhdon me keqinterpretimet, gënjeshtrat dhe pretendimet e saj me lajthitje:

REJAT:

---------Korrik, 2020: RealYBOP (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Gary Wilson për dërgimin e kërcënimeve me vdekje në lidhje me 'shkëmbimin' e pikëpamjeve rreth "Përgjegjësia seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngacmimin seksual te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020).

Konteksti: Faleminderit dhe 3 anëtarë të RealYBOP publikuan një studim të paekseksual. Pastaj, Ley dhe Prause përdredhën gjetjet e saj për të pretenduar në mënyrë të gabuar studimin debunks probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia: "Përgjegjësia seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngjalljen seksuale te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra". Asgjë nuk mund të jetë më larg nga e vërteta, siç e shpjegova në këtë fije 5 cicërimë:

Në mënyrë të parashikueshme, RealYBOP dhe Ley më ndoqën me gënjeshtra të ndryshme, dhe në fund të fundit akuzën e çmendur që unë kërcënoja të vrisja këdo që nuk pajtohet me mua. Çdo gjë për të mbështetur industrinë e pornografisë duke përçmuar ata që e sfidojnë atë. Disa nga cicërimat e tyre:

Më shumë gënjeshtra, duke thënë se nuk kisha qasje në studimin e plotë. E pavërtetë, dhe ju mund ta shihni nga grafiku më poshtë, se unë kisha studimin e plotë.

më shumë ad hominem duke u bërtitur nga RealYBOP:

Përveç ad hominem sulmet, Ley & RealYBOP gënjejnë, duke pretenduar se një studim i vitit 2007 "Më pëlqente" ishte identik me studimin aktual. Fijet e mia me 6 tweet i ekspozojnë si gënjeshtare:

Këtu keni kritikat tona të YBOP-it duke ekspozuar gënjeshtrat e tyre dhe duke shpjeguar se çfarë mund dhe nuk mund të na thotë studimi: Kritika e pretendimeve për "Përgjegjësinë seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngjalljen seksuale te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020). Ja një version i shkurtër:

Shilli i industrisë porno dhe bashkëautor i këtij punimi Prause dhe gjurmët e saj Ley gabimisht pretendojnë se ky punim i ri është i njëjtë si eksperimente të përshkruara në 2007 në një kapitull libri nga Bancroft dhe Janssen (gjithashtu një bashkautor i këtij punimi të ri). "Psikofiziologjia e Seksit., Kapitulli: Modeli i Kontrollit të Dyfishtë: Roli i frenimit dhe ngacmimit seksual në zgjimin dhe sjelljen seksuale. " Botuesi: Indiana University Press, Redaktor: Erick Janssen, fq.197-222. Lidhje me kapitullin

Megjithatë, ky punim i ri nuk është i njëjtë me eksperimentet e mëparshme, dhe këtu janë disa nga ndryshimet:

Diferenca # 1 - Studimi i vitit 2007 intervistoi burrat që nuk mund të eksitoheshin nga pornografia për të vlerësuar shkakun e mundshëm.

Së pari, për dallim nga studimi i ri i vitit 2020, studiuesit e vitit 2007 intervistuan 50% të të rinjve (mosha mesatare 29) të cilët në mënyrë misterioze nuk po shqetësoheshin nga provat e pornografisë në laborator, dhe hipotezuan se rritja e ekspozimit ndaj pornos ishte shkaku i mundshëm. Shkencëtarët shpjeguan se burrat frekuentonin hekurat ku pornoja ishte bërë gjithëpërfshirëse. Ekstrakt nga studimi i vitit 2007:

Kur e zbatuam këtë model (me dy llojet e filmit seksual, shpërqendrimin dhe kërkesën e performancës) në këtë mostër të re, megjithatë, kemi hasur në një fenomen tjetër të papritur, por intrigues. Dymbëdhjetë burra, ose pothuajse 50% nga 25 subjektet e para (mosha mesatare = 29 vjeç), nuk iu përgjigjën stimujve seksualë (p.sh., ngurtësi penile prej më pak se 5% ndaj klipeve të filmave jo-aktiv; 8 burra kishin 0% ngurtësi). Kjo është, për dijen tonë, një nga disa studime psikofiziologjike në të cilat morën pjesë burra që ishin rekrutuar nga komuniteti - në rastin tonë, nga banjot, klinikat e STD, bare, etj.

Në disa nga këto ambiente, stimulimet seksuale (përfshirë ekranet e videove) janë gjithëpërfshirëse, dhe kjo, në ndërthurje me komentet e pjesëmarrësve për mungesën e stimujve më interesantë, të specializuar ("ngrohtë"), ose më ekstremë apo "të çuditshëm" stimuj, na bënë konsideroni mundësinë që shkalla e jashtëzakonshme e lartë e personave që nuk korrespondojnë mund të lidhet me nivele të larta të ekspozimit dhe përvojë me materiale seksuale të qartas.

Diferenca # 2 - studimi i vitit 2007 përcaktoi se përdorimi i pornos ishte shkak!

Studiuesit gjithashtu vunë re që,Bisedat me subjektet përforcuan idenë tonë se në disa prej tyre një ekspozim i lartë ndaj erotikës dukej se kishte rezultuar në një përgjegjësi më të ulët ndaj erotikës seksuale të vaniljes dhe rritjes së nevojës për risi, variacion".

Bisedat me subjektet përforcuan idenë tonë se në disa prej tyre një ekspozim i lartë ndaj erotikës dukej se kishte rezultuar në një përgjegjshmëri më të ulët ndaj erotikës "vanilje seksi" dhe një nevojë të shtuar për risi dhe variacion, në disa raste të kombinuara me një nevojë për shumë specifike llojet e stimujve për t'u ngjallur.

Diferenca # 3 -2007 studim shtoi një eksperiment të 2-të bazuar në nxitje të ulët të shkaktuara nga pornografia.

Studiuesit madje shtoi një eksperiment të dytë për të marrë parasysh ngacmimin e ulët të shkaktuar nga pornografia. Eksperimenti i dytë përfshin klipe më të reja, më të gjata, më të larmishme dhe i lejonte subjektet që të zgjedhin vetë klipet. Ende shumë nuk u përgjigjën!

Ne ridizajnuan studimin dhe vendosi të eleminojë manipulimet shpërqendruese dhe kërkesat e performancës dhe të përfshijë klipe më të reja, më të larmishme, si dhe disa klipe filmash më të gjatë. Gjithashtu, në vend që të paraqesim subjekte vetëm me një set video të parapërzgjedhur ("të zgjedhur nga studiuesi"), ne i lëmë ata të zgjedhin vetë dy klipe nga një set prej 10, nga të cilat u shfaqën parapamjet prej 10 sekondash dhe që përfshinin një gamë më të gjerë të seksit sjelljet (p.sh., seksi në grup, seksi ndërracor, S&M, etj.). Ne rekrutuam edhe 51 subjekte shtesë dhe zbuluam se me dizajnin e përmirësuar ende 20 burra, ose afërsisht 25%, nuk iu përgjigjën mirë videoklipeve seksuale (ngurtësia e penileve më pak se 10% në përgjigje të filmit të gjatë të vetë-zgjedhur).

Eksperimentet e vitit 2007 vlerësuan "përgjigje të ulëta" individualisht, dhe raportuan se: "analizat sugjeruan që meqë numri i filmave erotik të parë brenda vitit të kaluar u rrit një pjesëmarrës ka më shumë të ngjarë të klasifikohej si një përgjigës i ulët."

Diferenca Nr. 4 - Studimi 2007 nuk ka vlerësuar hiperseksualitetin

Eksperimentet e vitit 2007 nuk vlerësuan hiperseksualitetin. Studimi i vitit 2020 bëri dhe krahasoi një grup hiperseksualiteti me kontrollet. (Megjithatë, nuk ka pasur ndonjë vlerësim individual të faktorëve kontribues në ED, si në 2007). Thënë kështu, grupi hiperseksual i vitit 2020 kishte përgjigje më pak gjenitale ndaj pornos sesa grupi i kontrollit:

Imazh

Autorët më pas "kontrolluan" për faktorë disi arbitrarë - në mënyrë që të barazojnë artificialisht përgjigjet e të dy grupeve dhe të konkludojnë se grupet nuk reaguan ndryshe nga njëri-tjetri. Përsëri i parashikueshëm, duke pasur parasysh simpatitë e tyre pro-pornografike.

RealYBOP më tej "e humbet atë" me gënjeshtra të shumta dhe cicërima të shpifura që synojnë mua, Gabe Deem dhe Staci Sprout. Le të kalojmë nëpër breshërinë e tweet-eve me lajme të RealYBOP:

Nuk genjeva. Unë thashë që Ley harroi grafikun që tregonte se hiperseksualët kishin më pak përgjigje sesa kontrollet. Ky është një fakt. Gjë e sigurt - "kontrolli për" i lejoi autorët e RealYBOP të pretendonin se ndryshimi midis subjekteve dhe kontrolleve ishte i pakuptimtë. Por gazeta nuk siguroi të dhëna për ne për të kontrolluar punën e tyre.

Më shumë të njëjtën rrotullim. Shënim: Unë e di se si funksionojnë kontrollet statistikore dhe si mund të manipulohen.

Pasi i postova sfidat e mia pretendimet e tyre, RealYBOP u nis në një tiradë shpifëse me 7 tweet. Katër nga Tweetet e saj thanë në mënyrë të gabuar se unë kam kërcënuar të vras ​​shkencëtarë. Ajo nuk jep prova, sepse unë kurrë nuk kam bërë kërcënime të tilla. Kjo përbën shpifje në vetvete, pasi ajo po më akuzon për krime faktike. Unë mendoj se 2 kostume shpifje nuk janë të mjaftueshme për të.

Tweet-i shpifës # 1. Unë nuk jam zhgënjyer nga askush (ajo nuk beson se askush në fakt lexon "provat" e saj):

Letra ACLU nuk është ajo që pretendon RealYBOP. Shiko: Nicole Prause dhe David Ley bëjnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje (shtator, 2019).

Tweet-i shpifës # 2: Në mënyrë të gabuar pretendon se postova studimin e vitit 2007 mbi 100,000 herë dhe kërcënova të vrisja këdo që nuk pajtohej me mua. Dëshmi se ajo po e humb mendjen?

Këtu është studimi i vitit 2007 me të gjitha ekstraktet përkatëse: Modeli i Kontrollit të Dyfishtë - Roli i Frenimit dhe Nxitjes Seksuale në Ngjalljen dhe Sjelljen Seksuale (2007).

Ajo nuk po tregon të vërtetën, pasi autorët thanë se pornografia shkaktoi reagim të ulët seksual të subjekteve. Në një eksperiment duke përdorur video porno, 50% e të rinjve nuk mund të eksitohen ose të arrijnë ereksione me pornografia (mosha mesatare ishte 29). Studiuesit e shokuar zbuluan se mosfunksionimi ngrerë për burrat ishte "lidhur me nivelet e larta të ekspozimit dhe përvojës me materiale eksplicite seksualisht.»Burrat e çoroditur kishin kaluar një kohë të tërë në bare dhe banja, ku pornoja ishte" e kudondodhur ", dhe vazhdimisht luante. Burrat e shpjeguan këtë "ekspozimi i lartë ndaj erotikës duket se ka rezultuar në një përgjegjësi më të ulët ndaj erotikës "seksi vanilje" dhe një nevojë të shtuar për risi dhe variacion."

Tweet-i shpifës # 3: Përveç pretendimit të rremë unë bëj kërcënime me vdekje, pretendimet e saj për statistikat nuk janë të rëndësishme. Studimi i vitit 2007 thoshte përdorimi i pornos shkaktoi çrregullim të ngjalljes seksuale.

Tweet-i shpifës # 4: Gënjeshtrat e RealYBOP ekspozohen këtu: Kritika e pretendimeve për "Përgjegjësinë seksuale dhe efektet e humorit negativ në ngjalljen seksuale te burrat hiperseksualë që bëjnë seks me burra" (2020)

RealYBOP shtoi këtë cicërimë, duke zbuluar se ajo nuk e di përkufizimin e mosfunksionimit erektil:

Kjo nuk është hera e parë që Prause ose llogaria e saj alias (RealYBOP) më ka akuzuar rrejshëm mua dhe të tjerët për dërgimin e kërcënimeve me vdekje. Sidoqoftë, Prause nuk ka siguruar kurrë prova për mua ose për dikë që unë e di duke i dërguar kërcënimet e saj me vdekje. Të gjitha trillimet nga një ngacmues serial që janë paditur për shpifje në gjykatat federale Shihni: Fabrikat e Nicole Prause të kapakut të viktimave ekspozohen si të pabaza: ajo është kryesi, jo viktima.

REJAT:Gusht, 2020: Gary Wilson (Brain juaj në Porno) Fiton Fitorja Ligjore kundër Seksologut Nicole Prause Përpjekjet për Heshtjen e Tij

Urdhri i ndalimit në përpjekje i Prause u mohua si joserioz: ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim anti-SLAPP (Artikulli - Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP).

ASHLAND, OREGON: 16 gusht 2020: Autori më i shitur dhe avokati i shëndetit publik Gary Wilson ka fituar një fitore ligjore kundër studiuesit të seksologjisë dhe përkrahësi i pornografisë Nicole Prause. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxheles vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalues ​​kundër Wilson përbënte një "gjyq gjyqësor strategjik dhe joligjor kundër pjesëmarrjes së publikut" (i quajtur zakonisht një "kërkesë SLAPP"). Në thelb, Gjykata konstatoi se Prause abuzoi me procesin kufizues të rendit për të detyruar Wilson të heshtte dhe të nënvleftësonte të drejtat e tij për fjalën e lirë. Me ligj, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit të Wilson.

Wilson është autori i librit më të shitur Brain juaj në pornografi: Pornografia e internetit dhe shkenca e varësisë, prezantuesi i fjalimit jashtëzakonisht të popullarizuar TEDx "Eksperimenti i Madh Porno, ”(13+ milion shikime) dhe host i faqes në internet www.YourBrainOnPorn.com, një institucion i pastrimit për hulumtimet më të fundit, media, dhe vetë-raportet mbi efektet dhe dëmet e pornografisë. Wilson ka kritikuar për një kohë të gjatë hulumtimin e botuar të Prause dhe deklaratat publike në lidhje me përdorimin e pornografisë.

"Ironshtë ironike që industria e pornos mashtrohet në mbrojtjen e parë të amandamentit ndërsa përkrahësit pornografikë si Nicole Prause përpiqen të kufizojnë dhe heshtin kritikat për rreziqet e dokumentuara mirë të dëmtimit të pornos për përdoruesit e saj dhe publikun, ”Tha Wilson pas vendimit të Gjykatës. "Kjo është një tjetër fitore e rëndësishme ndaj shpifjeve dhe ngacmimeve të duruara nga avokatët që guxojnë të flasin publikisht për dëmet e pornos. "

Fitorja ligjore vjen në këmbët e një ankese kundër SCRAM Media me qendër në Mbretërinë e Bashkuar për publikimin e një tregimi të pohuar në mënyrë të rreme që Prause kishte marrë "kërcënime me vdekje" si pasojë e një fushate të mbledhur nga turma e NoFap, Alex Rhodes. Sipas a Njoftim për shtyp në Mbretërinë e Bashkuar, Historia SCRAM deklaroi rrejshëm se NoFap dhe Rodos u lidhën me ekstremistët e krahut të djathtë (përfshirë antisemitët); nxiti ekstremistët për të ngacmuar Prause; zhvilloi një turmë turistike që çoi në ndalimin e Praus-it; dhe ngriti një padi joserioze në Gjykatën Federale të Sh.B.A. me qëllim që të stimulojë kërkimet akademike të Prauzës. Kur u paraqit me prova që kundërshtonin këto pretendime, SCRAM tërhoqi artikullin, i pagoi Rhodes dëme të konsiderueshme dhe kosto ligjore, dhe kërkoi falje publikisht, më parë duke mbyllur tërësisht.

Falënderimi është hedhur në gjyq në dy padi civile federale të palidhura, duke e akuzuar atë se ka bërë deklarata me vetëdije të rreme dhe të dëmshme për njerëzit që kanë ngritur shqetësime për pornografinë në internet: Donald L. Hilton, Jr. k. Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Perëndimor të Teksasit San Antonio Divizioni, Caseështja Nr. 5: 19-CV-00755-OLG; dhe Alexander Rhodes kundër Nicole Prause, et al., Gjykata e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Perëndimor të Pensilvania, Caseështja Nr. 2: 19-cv-01366. Në ato raste, paditësit pretendojnë se Prause bëri deklarime të pavërteta, shpifëse duke i akuzuar ata për kërcënime, ngacmim seksual dhe antisemitizëm, dhe duke pretenduar se ato ishin nën hetim nga organet e zbatimit të ligjit dhe licencat profesionale. Në secilin rast, burra dhe gra të shumta kanë dalë me deklarata të betuara se Prause gjithashtu i ka synuar ata: pohimi # 1, pohimi # 2, pohimi # 3, pohimi # 4, pohimi # 5, pohimi # 6, pohimi # 7, pohimi # 8, pohimi # 9, pohimi # 10, pohimi # 11, pohimi # 12, pohimi # 13, pohimi # 14, pohimi # 15, pohimi # 16.Gusht, 2020: Menjëherë para se të dëgjoja Anti-SLAPP, avokati i Nicole Prause u përpoq të hiqte dorë sepse ajo u përpoq ta detyronte atë të sillej joetikisht. Ai tha se Prause ishte armiqësore dhe po kërcënonte ta padiste.

Çdokush mund të paraqesë një urdhër ndalimi pa paguar edhe një tarifë regjistrimi. Me fjalë të tjera, ishte një mënyrë shumë me kosto efektive për të provuar të shtosh besueshmëri në fushatën e ndotjes së neveritshme që Prause dhe shokët e saj të shoqërisë kanë ndjekur. Besoj se ishte, pjesërisht, një përpjekje për të shtypur fjalimin tim pasi ajo shpresonte që unë të mos isha në gjendje të mbroja veten. Ajo fillimisht i kishte thënë gjykatësit se isha indiferent (“nuk kisha asgjë për të humbur”) në kërkesën e saj për TRO. Ajo mund të ketë supozuar se unë isha indiferent sepse, megjithëse kisha një arsye të bollshme të mirë, unë kurrë nuk kisha ngritur padi shpifjeje kundër saj. Nuk doja ta humbja kohën time.

Unë besoj se përpjekja e saj për urdhër ndalues ​​ishte Edhe një përpjekje për të diskredituar mua si dëshmitar në dy padi shpifje që të tjerët kanë ngritur kundër Prause. Dështoi, dhe tani e ka diskredituar edhe më shumë atë në vend. Çfarë shkon rreth….

Siç u tha më lart, gjyqtarja fillestare i mohoi Prause një urdhër ndalimi të përkohshëm në Shkurt, 2020, kur ajo e paraqiti atë pa njoftim për mua. Ky ishte një sinjal i fortë për të se ajo kishte një rast të dobët. Mohimi i TRO do të thoshte që Prause duhej të më informonte për urdhrin e ndalimit dhe ajo u caktua për një seancë fillestare (e cila çoi në një seancë të dytë, pasi Prause ende nuk më kishte shërbyer si duhet).

Për 3 muajt e ardhshëm, Prause mund të kishte hequr urdhrin e ndalimit pa ndonjë pasojë për veten e saj, dhe unë do të isha mbërthyer me tarifat e avokatit tim pa shumë rekurs. Në qershor, pjesërisht për të shmangur qëndrimin në praninë e Prause në seancën e caktuar për korrik, dhe pjesërisht si përgjigje ndaj akuzimit padrejtësisht se ishte kërcënuar prej saj për të shtypur zërin tim, unë paraqita një lëvizja anti-SLAPP për të hequr urdhrin e ndalimit. Në atë moment, ajo mund të shkonte vetëm përpara. Dokumentet e gjykatës të paraqitura në mocionin tim anti-SLAPP:

Unë e paraqita mocionin tim pjesërisht sepse Prause kishte filluan të godasin padi të padobishme për padi të padisë mbi njerëzit, të cilat kërkojnë që të pandehurit të shërbehen në CA. Unë isha i bindur se ajo do të më shërbente me një nga paditë e saj gjyqësore për pretendimet e vogla nëse do të vija në CA për të dëshmuar për seancën e urdhrit ndalues.

Siç rezulton, gjykatësi bashkoi të dy çështjet, dhe të dy Prause dhe unë ishim në gjendje të merrnim pjesë nga distanca (për shkak të Covid 19). Kjo më kurseu që të mos shkoja diku afër saj, fatmirësisht. Ndoshta është e qartë se, larg nga kërcënimi fizik i saj, unë kam qenë duke shmangur me ngulm praninë e saj. Regjistrimet e mia në gjykatë të 5 gushtit duke iu përgjigjur deklaratës së Prause më 29 korrik:

Pak para seancës dëgjimore të 6 gushtit, avokati i saj u përpoq pa sukses të tërhiqej nga përfaqësimi i saj. Një nga arsyet e tij, sipas Deklarata e tij, ishte se ajo po përpiqej ta detyronte atë të sillej joetikisht, domethënë të bënte diçka që ai nuk mund ta bënte me mirëbesim. Ne e dimë nga dokumenti i tij i paraqitur që kërkon një vazhdimësi se ajo ishte përpjekur ta bënte atë të paraqiste shumë "prova" të papranueshme (me gjasë në formën e letrave nga miqtë e saj dhe akuzave të pa mbështetura), kështu që ne dyshojmë se ai po i referohej kësaj.

Avokati i saj gjithashtu kërkoi të tërhiqej sepse ajo me sa duket po e kërcënonte atë me padi sepse ai nuk do të bënte ofertat e saj. Ai deklaroi se komunikimi me Prause ishte prishur në mënyrë të pakthyeshme. Kjo ndodhi pasi ai paraqiti përgjigjen e saj në mocionin tim anti-SLAPP (dhe nuk kishte asnjë punë të mëtejshme ligjore për të bërë përveç seancës në vetvete).

Gjykatësi vendosi të mos vonojë seancën dëgjimore dhe Prause u përfaqësua nga avokati i firmës, i cili bëri një punë të shkëlqyeshme në emër të saj - edhe pse ai kishte shumë pak për të punuar deri në kohën kur të gjitha kundërshtimet provuese ishin trajtuar. (Gjykatësi në padinë për shpifje të Alex Rhodes lavdërua së fundmi lavdërimi për të "dilator sjellje dhe ngatërrim ”).Një javë para seancës dëgjimore Anti-SLAPP, Prause shkoi në Twitter të shpallë në mënyrë të gabuar se ajo kishte një "urdhër mbrojtës" kundër meje, duke nxitur ndjekësit e saj të devotshëm të mashtrojnë në internet.

Megjithatë, një gënjeshtër tjetër e përmasave mahnitëse. Dhe jo ai që shumica e gjyqtarëve do ta merrte me mirësi.

Rastësisht, për të dhënë propozimin tim anti-SLAPP, gjykatësi duhej të konstatonte (1) që urdhri i saj kufizues nuk kishte të ngjarë të kishte sukses në meritat e saj, dhe (2) se ishte, në të vërtetë, një përpjekje për të shtypur të drejtat e mia për flasin për një çështje me interes publik.

Përfundimi është se Prause solli mbi vete humbjen e lëvizjes anti-SLAPP duke paraqitur, dhe më pas duke mos e rënë, urdhrin e saj të ndalimit të pabazuar kundër meje. Ajo e kapi atë duke kërcënuar avokatin e saj dhe duke njoftuar para kohe se ajo kishte fituar. Edhe një herë, ajo ishte autori dhe jo viktima.

Sistemi ligjor nuk është media sociale, dhe "provat" e trilluara dhe akuzat e rreme që ajo dhe miqtë e saj shpërndahen në gjykatën e opinionit publik nuk fluturojnë në gjykata të vërteta. Kjo eshte pse SCRAM humbi kur i shtypi gënjeshtrat e saj dhe nuk i paralajmëron mirë shanset e saj në asnjërën nga dy paditë e shpifjes kundër saj.Gusht, 2020: Në urdhrin e ndalimit të përpjekjes së Prause (i cili u hodh poshtë si i pa merituar) ajo trilloi të ashtuquajturat "prova", të cilat përfshinin mashtrim dhe shpifje për djalin tim.

Në kërkesën e Prause për urdhrin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë se unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Në përrallat më të larta, Prause pretendoi se isha i rrezikshëm sepse djali im i rritur dhe unë ishim "entuziastë të armëve" që nuk kishim "asgjë për të humbur".

Ajo pretendonte ta "provonte" këtë duke përfshirë një foto të vjetër, të paraqitur të djalit tim (burrit më të gjatë) dhe një të riu me aziatik të denjë duke pozuar me armë. Falënderimi pretendoi se i riu më i shkurtër, 20-vjeçar ishte unë! Falënderimet qëllimisht e mashtruan gjykatën.

Më sipër është një nga tre fotografitë e djalit tim që Prause futi në kërkesën e saj të urdhrit të ndalimit të mbushur me gënjeshtra. Lutja kërkoi nëpër djalin tim privat Facebook për të gjetur ndonjë fotografi që ajo mund të keqinterpretojë.

E vërteta: As unë, as djali im nuk zotëronim armë. Fotografia e mësipërme është e vitit 2014 dhe është marrë në një dollap me kyç për armët e oficerit të paqes nga një zëvendës i sherifit të Sacramento (që 2 të rinjtë të përdoren si gjeneratorë të memeve). Ishte një shaka. Siç shpjegohet në deklaratën e tij (më poshtë) djali im kishte kaluar disa muaj duke punuar me Departamentin e Drejtësisë të Kalifornisë, duke ndërtuar teknologji të re IT për të ndihmuar Njësinë e Shtypjes së Bandës në detyrat e saj. Siç deklaroi djali im në betimin e tij, personi tjetër ishte praktikant në kompaninë e teknologjisë.

Ky keqinterpretim i madh, i fituar nga bisedat kibernetike të djalit tim, është një shembull i përsosur se si Nicole Prause fabrikon të ashtuquajturat "prova" të saj.Gusht, 2020: Organizatorët e Konferenca Ndërkombëtare 5th mbi Addictions Behavioral vë në dukje Prause si duke kryer dëshmi të rreme në përpjekjen e saj të dështuar në një urdhër ndalimi (p.sh. fitorja ime Anti-SLAPP)

Me "provat" në TRO të saj origjinale të ekspozuara si trillime, deklarata e Prause korrik 2020 (përgatitur për seancën e 6 gushtit) hapi një përrallë të re që rrethonte udhëtimin tim në Gjermani dy vjet më parë (2018) Konferenca e 5-të Ndërkombëtare në Addictions sjelljes (ICBA) Falënderimi bëri dëshmi të rreme në deklaratën e saj TRO, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ajo ishte një prezantuese e planifikuar për atë konferencë të ICBA, dhe se unë udhëtova në Gjermani vetëm për të "u përballur me të". Marrëveshjet e pakuptimta, dhe prapëseprapë shumica e kundërshtimit të Prause ndaj anti-SLAPP tim varet nga ky pohim i vetëm i rremë.

Këtu është një nga 5 fragmentet nga deklarata e saj në korrik që i referohet udhëtimit tim në Gjermani:

Fjalia pas pretendimit të saj në Gjermani është shumë e thënë: “Nëse është e vërtetë apo jo.”Më lejoni të ndihmoj: Nuk është e vërtetë. Importshtë e rëndësishme të theksohet se udhëtimi im në Gjermani ishte “la bazë e kërkesës aktuale të Prause për lehtësim."Nëse ndonjë pjesë e historisë së Prause në Gjermani prishet, e gjithë çështja e saj prishet si Humpty-Dumpty. Përsëri, ky sugjerim i formuluar me kujdes është i vetmi "provë" që avokati i Prause guxoi të siguronte:

Më pas, Prause ka hasur në disa incidente kur ajo besonte se po mbikëqyret në shtëpi ose në punë nga një burrë i paidentifikuar. Pavarësisht nëse është e vërtetë apo jo, baza e kërkesës aktuale të Prause për lehtësim është shfaqja e grindjes së vazhdueshme në kërcënimin e konfrontimit fizik.

E dija që kjo ishte bunkum, kështu që e pyeta Organizatorët e ICBA për ta konfirmuar atë Faljes nuk iu kërkua kurrë të paraqitej dhe nuk u regjistrua kurrë për konferencën. Letra e tyre që konfirmon se Falënderimi ka rremë veten:

Kapur edhe një gënjeshtër.

Vetëm për rekord, Prause kurrë nuk ka marrë pjesë ose nuk është ftuar të paraqitet në një konferencë të ICBA. Prause nuk beson në vese të sjelljes. Gjatë gjithë karrierës së saj Prause ka zhvilloi një luftë kundër konceptit të varësisë së sjelljes, veçanërisht seksi dhe pornografi varësisë.Gusht, 2020: Në përgjigje të fitores time ligjore, @BrainOnPorn (Prause) vazhdon një inat të bisedimeve dhe shpifjeve në internet

Në mars të vitit 2020, Prause kërkoi një urdhër të përkohshëm të kufizimit të përkohshëm (TRO) kundër meje duke përdorur "prova" të fabrikuara dhe gënjeshtrat e saj të zakonshme (duke më akuzuar në mënyrë të rreme për kërcënime). Në kërkesën e Prause për urdhrin e ndalimit, ajo ra në sy vetë, duke thënë se unë postova adresën e saj në YBOP dhe Twitter (shkatërrimi nuk është asgjë e re me Prause) Unë ngrita një proces gjyqësor kundër Prause për keqpërdorimin e sistemit ligjor duke më detyruar të punësoj mbrojtës me shpresën e heshtjes dhe ngacmimit tim. Më 6 gusht, Gjykata e Lartë e Qarkut në Los Anxhelos vendosi që përpjekja e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Në thelb, Gjykata gjeti se Prause abuzoi me procesin e ndalimit të urdhrit për t'u përpjekur të më ngacmonte në heshtje dhe të shkelte të drejtat e mia për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.

Në përgjigje, RealYBOP e trokiti fillin tim atje ku unë e ekspozoj atë si doxxing dhe në internet duke folur djalin tim, dhe duke e shpifur në urdhrin e saj mashtrues të ndalimit (të cilin Gjykata e hodhi si ngacmim bosh). Në mënyrë të pabesueshme të poshtër.

Përsëri dhe mbi RealYBOP & Prause postoni letra të mbushura me gënjeshtra të shkruara nga miq të ngushtë pro-pornografisë (zakonisht anëtarët e RealYBOP) me urdhër të Falënderimit. Ajo u përpoq të fuste 4 nga këto letra në urdhrin e saj mashtrues mashtrues, por gjykatësi i pa të drejta përmes tyre si trillime (shkrimtarët e letrave riguruan vetëm ato që u kishte thënë Prause - të cilat ishin gënjeshtra, pa asnjë copë provë mbështetëse aktuale.

4 letrat e paraqitura në cicërimën e mësipërme të RYBOP, të cilën Prause e ka cicëruar shumë herë, nuk thanë ato që ajo pretendon se thanë. Askush nga shkrimtarët e letrave nuk tha që unë i kisha ndjekur autorët e tyre. Letrat e palidhura përmbajnë zero prova aktuale për të mbështetur pretendimet e Prause. Një përmbledhje e shkurtër e 4 letrave që ajo paraqet keq në shumë prej cicërimave të saj:

 1. Nga Kate Dawson nga Irlanda. Nuk tha asgjë për mua ose Falënderim.
 2. Nga Rebecca Sullivan e Kanadasë. Letra me 2 faqe kishte një rresht të vetëm hedhjeje rreth meje, duke thënë që unë dhashë një përmbledhje për Canadian Motion 47. Asgjë tjetër.
 3. Nga Madita Oeming. Ajo kurrë nuk pretendoi që unë e ndiqja ose e kërcënoja në asnjë mënyrë. Në vend të kësaj, Oeming rënkoi sepse postova these 3 cicërima në lidhje me pretendimet e saj të pambështetura. Letra e Oeming përsëriti gënjeshtrat e Prause ... por pa ndonjë provë.
 4. Letra e fundit ishte një përrallë zanash e mbushur me gënjeshtra nga Daniel Burgess, i cili zotëron RealYBOP, ka përdorur pseudonime për të më biseduar në internet dhe është angazhuar vetë në raste të shumta shpifjeje. E vërteta rreth Burgess dhe ndërveprimet tona janë i dokumentuar plotësisht në këtë faqe. Veprimet ligjore vazhdojnë me Z. Burgess, duke përfshirë adresimin e tweet-eve shumë të fundit (shih më poshtë) që më akuzojnë në mënyrë të rreme për dërgimin e kërcënimeve me vdekje dhe ndjekjen e 5 grave. Të dy deklaratat e postuara shpesh në Twitter përbëjnë shpifje në vetvete, i cili është lloji më i lehtë i shpifjes për t'u lehtësuar në paditë e shpifjes.

Për më shumë shpifje të Prause, duke u mbështjellë pa mëdyshje pas pseudonimit të saj RealYBOP. Më shumë trolling:

Kjo është jashtëzakonisht e neveritshme. Shpifja në Twitter përmes RealYBOP nën gruan e Matt Fradd që feston përvjetorin e martesës:

Më shumë shpifje nga Prause dhe Burgess.

RealYBOP vazhdon stuhinë e saj të shpifjes duke më akuzuar në mënyrë të gabuar për një krim aktual (ndjekje), duke thënë se YBOP po kërcënon të vrasë "ne". Asnjë provë, ashtu si Prause nuk kishte asnjë provë ndjekjeje ose ngacmimi për kërkesën e saj mashtruese të urdhrit të ndalimit kundër meje. Gjykata vendosi që kërkesa e urdhrit të ndalimit të Prause përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Falënderimi gënjeu gjatë gjithë kërkesës së saj mashtruese të TRO, duke siguruar prova zero e verifikueshme për ta mbështetur atë pretendime të çuditshme që e kam ndjekur ose ngacmuar. Përsëri, në thelb, Gjykata konstatoi se Prause abuzoi me procesin e ndalimit të urdhrit për t'u përpjekur të më ngacmonte në heshtje dhe të shkelte të drejtat e mia për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.

I tmerruar nga "shkenca" e RealYBOP! LOL Unë e zhbllokova faqen e hulumtimit të papërgjegjshëm të faqes shumë kohë më parë - Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com")

Herën e gjashtë? Për çfarë po flet ajo? Po, ne e humbëm vendimin e WIPO (i cili ishte tronditës), por nuk ishte një proces gjyqësor. Ne ndoqëm me sukses veprimet ligjore në lidhje me shkeljen e markës së saj tregtare dhe në fund të fundit u dha URL-ja shkelëse. Ekspozuar një veprim tjetër ligjor që përfshin Prause (fitorja ime e padisë SLAPP) të saj si një gënjeshtar dhe ndjekës (madje duke e ndjekur djalin tim). Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.

Më shumë shpifje dhe gënjeshtra. Përsëri, Deri më tani, unë bëra vetëm një kërkesë padie aktuale kundër saj, dhe Gjykata gjeti në favorin tim.

Veprimet ligjore vazhduan me sukses për të ndaluar shkeljen e markës tregtare të RealYBOP dhe Daniel Burgess: KUJDES: YBOP fiton www.RealYourBrainOnPorn.com në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare

REJAT:Gusht, 2020: Lajmet e LifeSite botojnë Intervistë e Gary Wilson; Lavdërimet ngacmojnë dhe shpifin autorin, kërcënojnë veprime ligjore (natyrisht).

Në vazhdën e timen fitoret ligjore mbi Nicole Prause, LifeSite News publikoi intervistën e mëposhtme: Një kryqtar anti-porn detajon fitoren ligjore kundër 'prof-porn' i cili u përpoq të përdorë gjykatën për ta mbyllur atë: Gary Wilson u padit nga Nicole Prause, e cila e shau në mënyrë të egër në një përpjekje për të diskredituar kërkimin e tij të vazhdueshëm se si pornografia është e dëmshme. Ai fitoi.

Siç ndodhi me E Diana Davison Post Mijëvjeçarit ekspozoj ', Prause dhe llogaria e saj alias (@BrainOnPorn) ngacmoi autorin, gënjeu për ato që thoshte artikulli dhe kërcënoi një proces gjyqësor. Ja Thirrjet në Twitter nën autor Cicërima e Jonathan van Maren të artikullit të tij:

Cicërima e Prause përmban një pamje të ekranit të një letre të mbushur me gënjeshtra (jo me të vërtetë një pushim dhe heqje dorë) për SASH. Prause rendit të gjitha llojet e gabimeve të shkaktuara asaj nga unë dhe të tjerët, por asnjëra prej tyre nuk ndodhi. Letra e Prause për SASH, dhe grumbulli i saj i trillimeve, u injorua si ngacmim i pambështetur, i krijuar kështu që Prause mund ta postonte atë në mediat sociale sikur të ishte e ligjshme. Vetëm më shumë "prova" prausiane të gjeneruara nga vetja. Bordi i SASH është i vetëdijshëm se Prause është një shpifës serial që i kalon ditët e zgjimit duke ngacmuar shumë synime të saj.

Falënderimi gjithashtu gënjeu për përmbajtjen e artikullit të Van Maren. Nuk kishte shpifje, pasi gjithçka në të ishte e vërtetë. Ai nuk përmbante asnjë nga përmbajtjet që ajo cicëroi se bëri.

As ju mund të lexoni, artikulli i LifeSite nuk thoshte asgjë për Lavdërimin e ngacmimeve seksuale të fëmijëve ose për të qenë një kriminel. Prause ka akuzuar në mënyrë të rreme me, Don Hilton, Staci Sprout, dhe të tjerët duke e quajtur atë një keqtrajtues të fëmijëve. Shtë një nga taktikat e saj të preferuara. Përfytyruar veten e saj, Prause deklaroi në dokumentet gjyqësore të paraqitura në padia ime anti-SLAPP dhe në Padia për shpifjen e Hilton, se e quanim molestër për fëmijë. Falënderimi nuk dha prova për të mbështetur këtë gënjeshtër të përsëritur shpesh (ajo madje i bindi shokët Jim Pfaus dhe Taylor Kohut të përsërisnin këtë gënjeshtër në letrat e paraqitura në procesin gjyqësor që unë fitova). Zogjtë e një pendë qëndrojnë së bashku.

As artikulli nuk thoshte që Prause ishte një "kriminale", edhe pse ajo ishte përfshirë në sjellje të paligjshme nga (1) duke hedhur poshtë veten në dokumentet gjyqësore(2) paraqitjen e raporteve mashtruese të policisë, dhe (3) paraqitja e raporteve dhe ankesave mashtruese në agjencitë qeveritare. Falënderimi është gjithashtu fajtor për shpifje, kërcënim, ngacmim dhe bisedë kibernetike.

As artikulli nuk thoshte që Prause "i shihte njerëzit duke bërë seks" në laboratorin e saj, edhe pse ajo pretendon se fikson subjektet në sensorët EEG dhe i monitoron ata ndërsa janë duke u masturbuar (ndonjëherë në orgazëm). A është ajo që "shikon" njerëzit të bëjnë seks?

Ajo që është e vërtetë është se Prause iu dha një kovë parash për të prodhuar një a studim me qira-armëi dëmtuar rëndë “Meditim Orgasmik” shumë komercial skemë (tani siç duket nën hetim nga FBI). Meditimi organik është një pseudokult i MLM që akuzuar para të mëdha për të mësuar burrat se si të godasin klitorin e një partnere. Një reklamë për studimet Prause OM, tregon burrin që masturbon një grua (gjithashtu një video):

Cilido që dëshironi ta quani, Prause po monitoron subjektet ndërsa ata janë duke u masturbuar (ose, siç e quan ajo, "seks i partnerizuar").

Jo e kënaqur, Prause përdori llogarinë e saj në @BrainOnPorn për të shpif Jonathon Van Maren me akuza të çmendura se ai kërcënon gratë dhe mbështet kërcënimet me vdekje. Ajo gjithashtu kërcënoi LifeSite News me një proces gjyqësor:

Më lart ishte e fundit në dhjetë cicërimat nga RealYBOP nën cicërimën e Van Maren për videon e shkëlqyeshme të Gabe Deem që thërriste Prause dhe Ley për taktikat e tyre joetike të marra nga libri i Big Tobacco. Duke përdorur @BrainOnPorn, Prause postoi 22 tweets duke e nënçmuar dhe shpifur Gabe, duke gënjyer se Gabe i dërgoi asaj, dhe grave të tjera, kërcënime për vdekje dhe përdhunim (një tjetër padi shpifjeje në shpifje?).

Siç u përmend, Prause dhe pseudonimi i saj (RealYBOP) e bënë atë të njëjtën gjë për Diana Davison pas ekspozimit të Davisonit të Prause, me 20 ~ tweet në fijet e Diana që përmban kërcënime, shpifje dhe një letër C&D të mbushur me gënjeshtra. Prause nuk arriti të ndiqte C&D të saj të pabazë me ndonjë veprim ligjor, duke fshirë përfundimisht të gjitha cicërimet e saj. Gjithë lëvorja, të gjitha shpifjet, gjatë gjithë kohës.

Prause dërgon letra C&D ashtu si njerëzit e tjerë dërgojnë karta pushimesh. Ajo më ka dërguar mua dhe mikpritësin tim në internet 7 C&D - të gjitha këto nuk shkuan askund. Shumë prej tyre janë në faqet e Falënderimeve të lidhura në artikullin e Van Maren (shih lidhjet për seksionet) poshtë duke dokumentuar shumë C&D ndaj të cilave të gjithë kemi zgjedhur të mos reagojmë). Ajo u ka dërguar C & D pa bazë te Gabe Deem, Staci Sprout, Rob Weiss, Stefanie Carnes, Linda Hatch, Alex Rhodes, nikoqiri im, gruaja ime, Mijëvjeçari i Postës, dhe Diana Davison, për të përmendur disa. Të gjithë u injoruan si kërcënime të shqetësimit. Prause nuk paraqet padi për shpifje; duket se sigurimi i saj i përgjegjësisë mbulon vetëm mbrojtjen, jo shkeljet e saj me dashje.

Këtu është historia e saj e gjatë e C&D false, për të cilën ajo nuk ka vepruar:

Shumica e C & D-ve të kohëve të fundit të Prause janë nënshkruar nga Wayne B. Giampietro. Sipas mendimit tim, Prause shkruan C&D dhe Giampietro nënshkruan emrin e tij. Këtu është shkelmuesi: Giampietro ishte një nga avokatët kryesorë që mbronte Backpage.com. Backpage u mbyll nga qeveria federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit njerëzor dhe prostitucionit". (Shikoje kete Sot USA Artikulli: Aktakuza për numërimin 93 për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër themeluesve të Backpage) Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shih: https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, Backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me avokatin e Prause Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000. A është Giampietro një avokat i industrisë së seksit? Pse ai do të përfaqësonte Falënderimet?

Këtu është Prause duke komentuar si TruthWinsOut nën artikullin LifeSiteNews. Asgjë përveç gënjeshtrës dhe shpifjes (një tjetër padi shpifjeje në det?)

Gjykatat vendosën që Prause kishte zero prova se unë e ndiqja (gjykatësi hodhi urdhrin e saj fals frenues dhe miratoi lëvizjen time SLAPP) Falënderimi humbet, por pretendon fitoren në ndërthurjet. LOL

REJAT:Të tjerët - gusht, 2020: Në përgjigje të videos së Gabe Deem "The Porn Playbook", @ BrainOnPorn poston mbi 20 cicërima shpifëse dhe nënçmuese (duke pretenduar rrejshëm se Gabe dërgoi kërcënime për vdekje dhe përdhunim)

Gabe Deem postoi një video të shkëlqyeshme duke krahasuar taktikat që Big Tobacco përdori me taktikat që përdorin aleatët e industrisë pornografike (p.sh. David Ley dhe Nicole Prause).

Videoja e Gabe rezultoi në shill të industrisë pornografike RealYBOP duke sulmuar dhe shpifur ndaj Gabe. Merre këtë - RealYBOP postoi njëzet e dy tweet në një periudhë 24-orëshe, duke synuar Gabe. Disa cicërima u postuan në tema që ishin 2-3 muajshe. Shumë prej tyre përmbanin shpifje në vetvete, me RealYBOP duke deklaruar në mënyrë të gabuar se Gabe kishte dërguar kërcënime për vdekje dhe përdhunim. RealYBOP u soll si një sociopat i vërtetë. Gabe ka një vit për të vendosur nëse dëshiron të padisë.

Dije se gjithçka që cicëron në Twitter RealYBOP është një gënjeshtër. Fillon me çmenduri… dhe bëhet më i çmendur.

Tweet #1

Tweet # 2 duke synuar Gabe:

Tweet # 3 duke synuar Gabe:

Tweet # 4 duke synuar Gabe:

Tweet # 5 që synon Gabe (një temë e vjetër 5 muajsh!):

Tweet # 6 duke synuar Gabe dhe mua:

Tweet # 7 duke synuar Gabe dhe mua:

Tweet # 8 që synon Gabe (një temë e vjetër 10 muajsh!):

Tweet # 9 që synon Gabe (një temë e vjetër 2 muajsh!):

Tweet # 10 duke synuar Gabe:

Tweet # 11 duke synuar Gabe:

Tweet # 12 duke synuar Gabe:

Tweet # 13 duke synuar Gabe:

Tweet # 14 duke synuar Gabe. Ajo cicëron në 4 letra: asnjë nuk thotë asnjë fjalë për Gabe që ndjek personin. Njëra nga katër letrat ka Madita Oeming që përsërit gënjeshtrat e Prause se unë ndoqa Prause. Por një gjykatës tashmë vendosi që Prause po gënjente dhe më dha një fitore SLAPP: Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.

Tweet # 15 që synon Gabe (Gabe kurrë nuk mblodhi fonde për askënd);

Tweet # 16 duke synuar Gabe:

Nuk ka asnjë grup që dërgon kërcënime me vdekje. Më shumë nga gënjeshtrat e saj.

Tweet # 17 duke synuar Gabe:

Shkalla e ulët: Anëtari i RealYBOP, Alan Mckee, duke përçmuar nofap-in, futi një gënjeshtër nga Prause në librin e tij të ri. Mckee pretendon se Nofap sulmon në mënyrë vitrile "shkencëtare femër" (kjo vjen nga Prause), megjithatë është Prause ajo që është autori, duke sulmuar dhe shpifur Alex Rhodes e nofap. Pra, RealYBOP po citon veten, megjithatë një gjykatë ka vendosur tashmë që pretendimet e saj për ndjekje ishin të pa meritueshme. Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.)

Tweet # 18 duke synuar Gabe (Jonathon Van Maren duke theksuar se asnjë nga pamjet e ekranit të RealYBOP nuk mbështet asgjë që ajo cicëroi):

Tweet # 19 duke synuar Gabe. Tani që Van Maren ekspozoi RealYBOP si gënjeshtare, ajo shkon pas tij personalisht (ai është anti-abort):

Tweet # 20 duke synuar Gabe.

Tweet # 21 duke synuar Gabe, Van Maren dhe mua:

Tweet # 22 duke synuar Gabe.

Tweet # 23 duke synuar Gabe.

REJAT:Gusht, 2020: Për të shmangur pezullimin e përhershëm për shkelje të markës tregtare, Prause riemërton llogaria e RealYBOP në Twitter. Bio e saj e re thotë në mënyrë të rreme se unë ngrita 7 procese gjyqësore për të hequr llogarinë e RealYBOP Twitter.

U desh pak, por unë tani vet Nr. I regjistrimit të markave tregtare 6098839, 6098840 dhe 6038579 për "Trurin Tuaj Në Porno", "YourBrainOnPorn.com" dhe "YBOP". Për të mos u pezulluar përgjithmonë nga Twitter, RealYBOP ndryshoi emrin e saj në "Vërtet Ende truri juaj në porno ”:

Falënderimi ndryshoi biografinë e RealYBOP, duke shtuar këtë gënjeshtër:

Shkencëtarët e Vërtetë. Të dhënat reale. Brain On Porn e urren shkencën aktuale aq shumë ai ngriti 7 procese gjyqësore për të hequr komentet tona.

Tani jane 7 procese gjyqesore ?? Në realitet, unë kam ngritur vetëm një proces gjyqësor (në përgjigje të kërkesës fals të urdhrit të ndalimit të Prause, dhe unë fitova: -Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP. Kjo tha, unë kam dërguar disa letra pushimi dhe heqje dorë në lidhje me faqen e internetit që shkel shkeljen e markës tregtare www.realyourbrainonporn.com (jo llogaria në Twitter):

Asnjë proces gjyqësor nuk është bërë ende që përfshin as faqen e internetit të RealYBOP ose llogarinë Twitter. Pravdata kapet kështu në një gënjeshtër tjetër të hapur.

Rënkimet e RealYBOP për të ndryshuar emrin e saj:

Veprimet ligjore të ardhshme.

REJAT:Gusht, 2020: RealYourBrainOnPorn (Prause) poston gënjeshtra nga goditja e mbushur me gabime e Brian Watson, dhe më pas i redakton ato në faqen Nofap Wikipedia

Kinsey grad, bibliotekare, dhe aleate e ngushtë e Prause, Brian Watson publikoi një copë hit të mbushur me gabime, të cilën RealYBOP e shkëputi sikur të ishte e vërtetë. RealYBOP (Prause) gjithashtu krijoi disa çorape të reja Wikipedia për të redaktuar gënjeshtrat e Watson në Faqe Nofap Wikipedia.

Prezantimi i letrës së Watson:

Watson më shpif, gënjeshtra për YBOP dhe hulumtimet e paraqitura atje (ashtu si RealYBOP):

REALITETI: Do të përqendrohem kryesisht në keqinformimin e artikullit në lidhje me mua dhe faqen time të internetit www.yourbrainonporn.com (YBOP), por besoj se është në rregull një korrigjim më i gjerë (një tërheqje, në të vërtetë).

Watson nuk përmend që unë jam autor dhe bashkëautor, përkatësisht i dy artikujve të vlerësuar nga kolegët, dhe as se kam dhënë mësim anatomi dhe fiziologji për dy dekada. As nuk bën Watson përmend që unë jam autori i një libri më të shitur, i mbushur me kërkime të vlerësuara nga kolegët dhe i miratuar nga ekspertët: Truri juaj në Porno: pornografia në internet dhe shkenca në zhvillim e varësisë. Rastësisht, të gjitha të ardhurat e librit tim shkojnë për një organizatë bamirësie të regjistruar, nënvlerësim WatsonPretendimi që të gjithë ata që përmenden po ndajnë informacion në lidhje me rreziqet e mundshme të pornografisë dixhitale në mënyrë që të fitojnë.

Në vend të informacionit të mësipërm rreth meje, Watson kënaq në ad hominem vërejtje që i mbështesnin me katër citime - tre artikuj laikë dhe një koment të shkurtër. Asnjë nga katër artikujt nuk përmban asnjë fjalë për mua, faqen time të internetit YBOP, ose kërkime të gjëra të mbledhura atje. Zbuluese WatsonParagjykimi ekstrem, dy nga katër artikujt janë shkruar nga mbrojtësi i pornografisë David Ley i cili është aktualisht bashkëpunon me gjigandin e pornografisë xHamster për të promovuar faqen e internetit dhe shërbimet e saj "Stripchat".

Watson duket se i referohet si Fight The New Drug (FTND) dhe YBOP kur pohon:

Çdo gjë më shumë sesa një ekzaminim i përkohshëm, sidoqoftë, zbulon se grupet po luajnë në analfabetizmin e perceptuar të informacionit nga publiku i gjerë. Pretendimet dhe studimet e cituara janë, më shpesh sesa jo, të dizajnuara dobët, të financuara në mënyrë të dyshimtë, mashtruese, të rrjedhura gabimisht, ose thjesht të rreme (Ley 2018; Oeming 2018; Bradley etj. 2016; Mialon etj. 2012; Wéry etj. 2016; Wilt etj. 2016). Problemet me burimet do të ishin menjëherë të qarta për çdo bibliotekar i trajnuar në vlerësimin e burimeve: shumë prej revistave të referuara kanë titull të dyshimtë, nuk janë më aktive ose janë financuar nga organizatat e përmendura në këtë artikull.

Megjithatë asnjëri Watson as citimet mbështetëse nuk japin një shembull të vetëm studimesh "të dyshimta ose" mashtruese "të postuara në FTND ose YBOP. Si më sipër, asnjë nga WatsonGjashtë citimet flasin diçka për mua ose YBOP. Tipike e WatsonBursa e pakujdesshme, katër nga 6 citimet nuk janë të lidhura as nga distanca Watsonpretendimet. Ky është mashtrim akademik.

Praktika e citimit të punimeve që janë të parëndësishme ose nuk mbështesin pohimet është mashtruese dhe nuk avancon kuptimin shkencor ose publik. Gazetat e tjera janë tërhequr për më pak.

Në fakt, faqja ime përmban mbi 1,000 studime që lidhen drejtpërdrejt me përdorimin e pornografisë. Kjo faqe organizon shumë studime në kategori përkatëse: Hulumtimi përkatës. Për shembull, këtë listë përmban 270 studime për adoleshentët dhe përdorimin e pornografisë (së bashku me 16 përmbledhje të literaturës) - të gjitha raportojnë rezultate negative në lidhje me përdorimin e pornografisë. Watsonpohimet e pambështetura do ta bënin lexuesin të besonte se të 270 janë "studime mashtruese", kur në fakt lista përfaqëson epërsinë e kërkimit në terren nga autorë të respektuar.

Gjithashtu, merrni parasysh Lista e YBOP për çdo studim neurologjik të botuar ndonjëherë mbi përdoruesit e pornografisë. Ndërsa të 53 studimet raportojnë gjetje në përputhje me modelin e varësisë, WatsonDeklaratat me burim të papërshtatshëm do ta bënin lexuesin të besonte se të 53 janë me të meta ose shumë të dyshimta. Në cilën pikë kalon bursa e ngathët në propagandë shqetësuese?

Merrni parasysh listën e YBOP të mbi 110 studime që lidhin përdorimin e pornografisë ose përdorimin e pornografisë ose varësinë nga pornografia në mosfunksionimet seksuale dhe kënaqësinë më të dobët seksuale dhe marrëdhëniet. Disa nga studimet janë gjatësore ose eksperimentale. Watson, i cili nënkupton se është "pseudoshkencë" për YBOP të paralajmërojë vizitorët e saj se pornografia e sotme në internet me sa duket po shkakton mosfunksionim erektil në disa përdorues, nuk arrin të informojë lexuesit se pothuajse çdo studim sasior mbi raportet e meshkujve që përdorin më shumë pornografi në lidhje me të varfërit kënaqësi seksuale ose marrëdhënie. Gazeta të shumta të vlerësuara nga kolegët dhe ekspertë të hapur kanë ngritur shqetësime në lidhje me përdorimin e tepruar të pornografisë në internet dhe mosfunksionimin seksual. Më shumë shembuj mund të sigurohen.

Skimming ekuilibrin e WatsonArtikulli i tij, lexuesit e ditur do të vërejnë deklarata të ndryshme mashtruese ose false. Për shembull, Watson deklaroi gabimisht se Fight The New Drug zotëron Nofap LLC. A mundet që një deklaratë kaq e rreme ta ekspozojë këtë revistë të pamatur para veprimeve ligjore për shpifje apo veprim tjetër juridik nga këto dy biznese? Mund që revista të konsiderojë një tërheqje të asaj që duket të jetë një artikull i mbështetur në mënyrë joadekuate dhe njollosje e hollë e grupeve dhe njerëzve me të cilët Watson nuk pajtohet në baza ideologjike?

Duke përdorur një pseudonim, Prause redaktoi më pas Brian WatsonPropaganda e sapolindur në faqen Wikipedia për NoFap (Unë nuk jam i lidhur me NoFap):

Citimi # 9 është Brian Të Watson-it artikulli. 2 çorapet më të fundit Prause futën më pas mbeturinat e Watson:

Aliazhet e lavdërimit (një prezumon) futur në faqen Nofap Wikipedia të njëjtat gënjeshtra të cilat RealYBOP / Prause cicëruan 5 herë javën e kaluar. (Vizitorët e Wikipedia do të shohin gjithashtu "Tgeorgescu", i cili është një redaktor prej një kohe të gjatë i cili mbron me paturpësi, paturpësisht redaktimet e dëmshme nga xhepat e Prause):

RealYBOP këtu krijon një diapozitiv duke cituar Brian Watson, duke e postuar në Twitter disa herë:

Për shembull:

Logjika u përplas prapa? Ju jeni gjykatësi. Ja cicërima ime duke komentuar mbi studimin e anëtarit të RealYBOP Sam Perry:

Një tjetër cicërimë që përmban shpifjen e Brian Watson:

Dhe nje tjeter:

Qeshur. NoFap dhe YBOP janë "mirë-financuar". ashtu si industria e pornografisë, apo jo? LOL Anti-fjalim ju thoni?

Gjykatat nuk pajtohen. Gjykata Superiore e Qarkut të Los Anxhelos vendosi që përpjekja me keqdashje e Prause për të marrë një urdhër ndalimi kundër meje përbënin një "proces gjyqësor joserioz dhe të paligjshëm kundër pjesëmarrjes së publikut" (zakonisht i quajtur "padia SLAPP"). Gjykata gjeti që Prause abuzoi me procesin e urdhrit të ndalimit për të më ngacmuar në heshtje dhe për të shkelur të drejtat e tij për fjalën e lirë. Sipas ligjit, vendimi SLAPP detyron Prause të paguajë tarifat e avokatit tim.

RealYBOP poston më shumë propagandë dhe gënjeshtra të Brian Watson:

Gusht 7, 2020: Një tjetër cicërimë, me një gënjeshtër serioze, që mund të formojë bazën e proceseve gjyqësore të bazuara mirë nga Alex Rhodes ose FightTheNewDrug. Ndër pasaktësi të tjera, Watson deklaron në mënyrë të gabuar se Nofap.com është në pronësi të FightTheNewDrug:

----------------------

Më poshtë i dërgova me postë elektronike redaktorit të ditarit. Brian Watson është duke u përfshirë në mashtrim akademik (siç përshkruhet në këtë email):

I nderuar redaktor,

Jam thellësisht i shqetësuar për shumë pasaktësi në këtë artikull të fundit, disa prej të cilave janë renditur më poshtë. Fatkeqësisht, fusha e studimit të pornografisë është polarizuar në mënyrë shqetësuese dhe është e lehtë për autorët dhe vlerësuesit të lejojnë paragjykimin të tejkalojnë arsyen. Nuk jam i sigurt se kush e shqyrtoi këtë paraqitje për ditarin tuaj, por duke pasur parasysh shumë gabime dhe citime të papërshtatshme në këtë pjesë, kam frikë se ky polarizim ka ngjyrosur procesin e autorësisë dhe rishikimit këtu.

Do të përqendrohem kryesisht në keqinformimin e artikullit në lidhje me mua dhe faqen time të internetit www.yourbrainonporn.com (YBOP), por besoj se një rregullim më i gjerë është në rregull.

Watson nuk përmend që unë jam autor dhe bashkëautor, përkatësisht i dy artikujve të vlerësuar nga kolegët, ose që kam dhënë mësim anatomi & fiziologji për dy dekada. As nuk bën Watson përmend që unë jam autori i një libri më të shitur, i mbushur me kërkime të vlerësuara nga kolegët: Truri juaj në Porno: pornografia në internet dhe shkenca në zhvillim e varësisë. Rastësisht, të gjitha të ardhurat e librit tim shkojnë për një organizatë bamirësie të regjistruar, nënvlerësim WatsonPretendimi që të gjithë ata që përmenden po ndajnë informacion në lidhje me rreziqet e mundshme të pornografisë dixhitale në mënyrë që të fitojnë.

Në vend të informacionit të mësipërm rreth meje, Watson kënaq në ad hominem vërejtje që i mbështesnin me katër citime - tre artikuj laikë dhe një koment të shkurtër. Asnjë nga katër artikujt nuk përmban asnjë fjalë për mua, faqen time të internetit YBOP, ose kërkime të gjëra të mbledhura atje. Zbuluese WatsonParagjykimi ekstrem, dy nga katër artikujt janë shkruar nga mbrojtësi i pornografisë David Ley i cili është aktualisht bashkëpunon me gjigandin e pornografisë xHamster për të promovuar faqen e internetit dhe shërbimet e saj "Stripchat".

Watson duket se i referohet si Fight The New Drug (FTND) dhe YBOP kur pohon:

Çdo gjë më shumë sesa një ekzaminim i përkohshëm, megjithatë, zbulon se grupet po luajnë në analfabetizmin e perceptuar të informacionit nga publiku i gjerë. Pretendimet dhe studimet e përmendura janë, më shpesh sesa jo, të dizajnuara dobët, të financuara në mënyrë të dyshimtë, mashtruese, të rrjedhura gabimisht, ose thjesht të rreme (Ley 2018; Oeming 2018; Bradley et al. 2016; Mialon et al. 2012; Wéry et al. 2016; Wilt et al. 2016). Problemet me burimet do të ishin menjëherë të qarta për çdo bibliotekar i trajnuar në vlerësimin e burimeve: shumë prej revistave të referuara kanë titull të dyshimtë, nuk janë më aktive ose janë financuar nga organizatat e përmendura në këtë artikull.

Megjithatë asnjëri Watson as citimet mbështetëse nuk japin një shembull të vetëm studimesh "të dyshimta ose" mashtruese "të postuara në FTND ose YBOP. Si më sipër, asnjë nga WatsonGjashtë citimet flasin diçka për mua ose YBOP. Tipike e WatsonBursa e pakujdesshme, katër nga 6 citimet nuk janë të lidhura as nga distanca Watsonpretendimet.

Praktika e citimit të punimeve që janë të parëndësishme ose nuk mbështesin pohimet është shqetësuese, çorientuese dhe nuk avancon kuptimin shkencor ose publik.

Në fakt, faqja ime përmban mbi 1,000 studime që lidhen drejtpërdrejt me përdorimin e pornografisë. Kjo faqe organizon shumë studime në kategori përkatëse: Hulumtimi përkatës. Për shembull, këtë listë përmban 270 studime për adoleshentët dhe përdorimin e pornografisë (së bashku me 16 përmbledhje të literaturës) - të gjitha raportojnë rezultate negative në lidhje me përdorimin e pornografisë. Watsonpohimet e pambështetura do ta bënin lexuesin të besonte se të 270 janë "studime mashtruese", kur në fakt lista përfaqëson epërsinë e kërkimit në terren nga autorë të respektuar.

Gjithashtu, merrni parasysh Lista e YBOP për çdo studim neurologjik të botuar ndonjëherë mbi përdoruesit e pornografisë. Ndërsa të 52 studimet raportojnë gjetje në përputhje me modelin e varësisë, WatsonDeklaratat me burim të papërshtatshëm do ta bënin lexuesin të besonte se të 52 janë me të meta ose shumë të dyshimta. Në cilën pikë kalon bursa e ngathët në propagandë shqetësuese?

Merrni parasysh listën e YBOP të mbi 110 studime që lidhin përdorimin e pornografisë ose përdorimin e pornografisë ose varësinë nga pornografia në mosfunksionimet seksuale dhe kënaqësinë më të dobët seksuale dhe marrëdhëniet. Disa nga studimet janë gjatësore ose eksperimentale. Watson, i cili nënkupton se është "pseudoshkencë" për YBOP të paralajmërojë vizitorët e saj se pornografia e sotme në internet po shkakton mosfunksionim erektil në disa përdorues, nuk arrin të informojë lexuesit se pothuajse çdo studim sasior mbi raportet e meshkujve që përdorin më shumë pornografi në lidhje me seksi më të varfër ose kënaqësinë e marrëdhënies. Gazeta të shumta të vlerësuara nga kolegët dhe ekspertë të hapur kanë ngritur shqetësime në lidhje me përdorimin e tepruar të pornografisë në internet dhe mosfunksionimin seksual. Më shumë shembuj mund të sigurohen.

Skimming ekuilibrin e WatsonArtikulli, unë vërej deklarata të ndryshme mashtruese ose të rreme. Për shembull, Watson deklaroi gabimisht se Fight The New Drug zotëron Nofap LLC. A mundet që një deklaratë kaq e rreme ta ekspozojë ditarin tuaj ndaj veprimeve ligjore për shpifje ose veprim tjetër juridik nga këto dy biznese?

Ju lutem kini kujdes se WatsonArtikulli tashmë është duke u përdorur si një mjet propagande nga llogaria pro-porn Realyourbrainonporn në Twitter.

Mund ta konsideroni tërheqjen e asaj që duket të jetë një artikull i mbështetur në mënyrë joadekuate dhe një njollë e mbuluar hollë e grupeve dhe njerëzve me të cilët Watson nuk pajtohet në baza ideologjike? Të paktën, shpresoj të këmbëngulësh që Dr. Watson kontaktoni të gjithë ata që përmenden në artikull me qëllim korrigjimin e shumë gabimeve për të mirën e lexuesve tuaj.

Unë pres që të dëgjoj nga ju.

Ju faleminderit,

--------------------------

REJAT:Gusht, 2020, e tutje: Gjashtë llogari të reja (me gjasë çorape të Prause) redaktojnë Faqja Nofap Wikipedia, duke hyrë në gënjeshtra të shumta postuar në Twitter së fundmi nga Prause & RealYBOP (tani Anti-YBOP).

Prause ka një histori të gjatë të krijimit të xhepave për të futur propagandë dhe gënjeshtra në faqet e Wikipedia-s në lidhje me pornografinë (Fight The New Drug, NoFap, Varësia nga pornografia, Efektet e pornografisë, mdpi, dhe të tjerët). Maja e Shenzhen-iceberg-ut të Prause Wikipedia:

Do të ishte e nevojshme një enciklopedi për të dokumentuar veprimtarinë e neveritshme nga pseudonimet e shumta të Prause në Wikipedia (çorape):

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Hasnageorgiewarren
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 43. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018
 44. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Iuaefiubweiub
 45. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfht_w
 46. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PreNsfib
 47. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Tp89j9c4t98
 48. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Violetta2019
 49. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Islamaryoryan
 50. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Dfgnbweo0
 51. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Transmitting2020
 52. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Jammoth
 53. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/203.8.180.215
 54. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/LOckAGOCKetOr
 55. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/EffortMoose
 56. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Imp65

6 pseudonimet e theksuara në listën e mësipërme duket se janë xhepat më të fundit të Prause duke futur redaktimet e mëposhtme në faqen Wikipedia të Nofap. Redaktimet e çorapeve janë në të verdhë. Pika kyçe: Unë kam nënvizuar redaktorin e Wikipedia Tgeorgescu pasi ai është personi kryesor që mbron redaktimet e Nicole Prause nga fshirja. Ata punojnë si një ekip për të shpifur dhe futur informacione të rreme dhe mashtruese në disa faqe në Wikipedia (Nofap, FTND, Varësia nga Pornografia, Efektet e Pornografisë, Varësia Seksuale, etj.).

Më poshtë po ju jap disa shembuj të redaktimeve të saj me çorape në faqen Nofap:

----------

Autori i sociologut zgjodhi një pjesë të vogël të videos në YouTube që dolën në një kërkim të shkurtër "nofap". Nuk tallem. Pastaj ajo shkëputi disa rreshta për të mbështetur axhendën e saj. Ajo NUK e vlerësoi Nofap ose anëtarët e saj. Ngecje pa vlerë:

Nëse keni ndonjë dyshim, këtu po poston RealYBOP në lidhje me letrën që askush tjetër nuk mund ta gjente:

-----------

Tri gënjeshtra të mëdha nga çorapet e Prauses:

1) Letra e faljes së Roland Imhoff nuk thoshte asgjë për ndonjë kërcënim ligjor - sepse nuk kishte asnjë të tillë. Ja letra e faljes së Imhoff - Arsyet e burrave për të përmbajtur nga masturbimi mund të mos reflektojnë bindjen e faqeve të ristartimit - që thotë se asnjë nga subjektet nuk ishin anëtarë të NoFap (Imhoff gabimisht dha përshtypjen në studimin e tij origjinal se subjektet ishin nga NoFap):

Ashtu siç bëri në Wikipedia, Prause pretendon në mënyrë të gabuar se studimi Imhoff mblodhi subjekte nga NoFap. Deri më sot Prause / RealYBOP vazhdon të postojë në Twitter se studimi i Imhoff ishte mbi anëtarët e NoFap.

2) Scram News: Të gjitha gënjeshtrat nga Prause. Parë, zhdukem ishte mbështetur nga para të mëdha dhe kishte një kompani ligjore që e përfaqësonte atë. Së dyti, Prause po lë jashtë që ajo ushqeu ScramNews një paketë gënjeshtrash për Aleksin dhe Nofapin, gjë që çoi në proces gjyqësor. Së treti, lajmi i madh është se gënjeshtrat e Prause rezultuan ScramNews dalja nga biznesi. Histori e plotë këtu: Media ScramNews të detyruar të kërkojnë falje dhe të paguajnë dëm të konsiderueshëm për publikimin e gënjeshtrave të Nicole Prause rreth Alex Rhodes & NoFap.

3) Ajo pretendon se kishte kërcënime gjyqësore nga Nofap, por lidhja nuk e thotë atë. Përmban vetëm disa cicërima nga NoFap që ankohen për redaktorët e drejtuar nga agjenda që kontrollojnë Wikipedia.

-----------

Gënjeshtra: Askush nuk u kërcënua dhe nuk ka asnjë provë për këtë në lidhjen e cituar.

----------

Citimi dhe citimi është nga libri i ri i anëtarit të RealYBOP, Alan Mckee. Mckee pretendon, pa mbështetje të ligjshme, se Nofap sulmon vitriolikisht "shkencëtare femra". Kjo erdhi qartë nga Falënderimi, megjithatë është Prause ai që është autori, duke sulmuar dhe shpifur Alex Rhodes të NoFap, dhe kaq shumë të tjerë.

Disa ditë më parë RealYBOP postoi në Twitter gënjeshtrat që ajo i dha Alan Mckee (dhe më vonë u vendos në Wikipedia).

Si prodhohet propaganda.

---------------

Duke cituar letrën, autori i së cilës dëgjoi disa video të rastit në YouTube duke përmendur NoFap dhe nxori përfundime të mëdha rreth atyre që linin pornografinë.

Përsëri, Falënderimi ndërsa RealYBOP cicëron letrën që ajo redaktoi më vonë në Wikipedia. Cicërima është e gjitha gënjeshtër. Nuk kishte asgjë në gazetë për mizogjininë ose homoseksualitetin. Ajo përmendi fjalimin tim TEDx kalimthi. Kjo eshte.

Sidoqoftë, gazeta ishte një rrëmujë e zhurmshme nga një sociolog i drejtuar nga axhenda, e cila zgjodhi me kujdes disa komente të reddit dhe video në YouTube për të mbështetur qëllimin e saj të para-zgjedhur për të zhvlerësuar burrat në shërim.

---------

Këtu dikush citon të mbushur me gënjeshtra VICE artikull me përfaqësues të Prause, David Ley, PornHub dhe Xhamster. (Shënim: David Ley është nbashkëpunimi me XHamster për të promovuar faqet e tij të internetit dhe Pornhub ishte llogaria e parë për të retweet cicërimën fillestare të RealYBOP.)

Shumë komod. Shiko A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

--------------

Pjesa hit e mbushur me gabime e Brian Watson u diskutua në këtë pjesë: Gusht, 2020: RealYourBrainOnPorn (Prause) poston gënjeshtra nga hit-pjesë e mbushur me gabime të Brian Watson. Prause pastaj redakton gënjeshtrat e Watson në faqen Nofap Wikipedia.

RealYBOP postoi në Twitter këtë citat shpifës të paktën 20 herë në një periudhë 3-javore.

---------

Citon përsëri Kinsey grad Brian Watson, por është një gënjeshtër. NoFap kurrë nuk ka kërkuar ose marrë fonde nga "grupet fetare".

Artikulli i Watson është plot trillime dhe citimet e tij nuk thonë se çfarë pretendon se bëjnë. Ky është një rast mashtrimi akademik, i thjeshtë dhe i thjeshtë.

---------

Më shumë gënjeshtra nga tërbimi i mbushur me gabime i Brian Watson. Në këtë dajak, Watson pretendon në mënyrë të gabuar se padia për shpifje e Alex Rhodes kundër Nicole Prause financohet kryesisht nga NCOSE dhe Kisha Mormone.

--------

Më shumë gënjeshtra. Çorapet e Prause pretendojnë se NoFap kërcënoi të padisë Spektatori. Derisa Spektatori gënjeshtra të përsëritura të prodhuara nga Prause, NoFap kurrë nuk kërcënoi të padisë. Këtu mund të lexoni letrën e NoFap dhe redaktorin që pranon të korrigjojë gabimet e autorëve: https://web.archive.org/web/20210104022332/https://spectator.us/nofap-proud-boys/

Prause dhe RealYBOP kanë postuar në Twitter shumë herë se Alex Rhodes dhe Nofap kanë shoqata (ose Nofap mbështetet nga Djemtë Krenarë). Ky është një nga rastet e shpifjes të përshkruar në padinë e Rhodes kundër Prause: Themeluesi i NoFap padi për shpifje e Alexander Rhodes kundër Nicole Prause / Liberos.

Ndërsa llogaria e saj e poshtër @BrainOnPorn u pezullua një javë për ngacmim, Nikky krijoi një xhiron të re për të fut gënjeshtra - https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker

---------

Menjëherë pasi llogaria në Twitter e industrisë pornografike të Prause (@BrainOnPorn) u pezullua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër, ajo krijoi një xhuxh të 5-të fusni më shumë propagandë - https://en.wikipedia.org/wiki/User:NeTAbygO

----------

10 dhjetor 2020: Një tjetër çiftëzim i mundshëm i Prause redakton Nofap - https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018.

La edit fut një citim jashtë kontekstite:

---------

Sa më sipër është vetëm maja e Prause icberg kur bëhet fjalë për keqinformim në lidhje me Alex Rhodes dhe Nofap: Nicole Prause, David Ley & Historia e gjatë e @ BrainOnPorn e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFapTë tjerët - gusht, 2020: RealYBOP thotë se mbledhja e fondeve të DJ Burr për vëllain e tij të burgosur 14-vjeçar përbën mashtrim. Në mënyrë të gabuar akuzon Burrin për ndjekje, thotë se ai duhet të bashkohet me vëllain e tij në burg.

Prause ka ngacmuar dhe kërcënuar terapistin DJ Burr në të kaluarën - madje duke e raportuar me keqdashje atë në Departamentin e Shëndetit të Shtetit të Uashingtonit për guximin t’i qëndrojë asaj në Twitter. Por sulmi i fundit i Prause është përtej poshtër.

RealYBOP thotë se përpjekja e DJ Burr për të mbështetur vëllanë e tij 14 vjeçar i cili po trajtohet ashpër nga autoritetet, përbën mashtrim. Ajo është një gënjeshtare e tillë - askush nuk kërcënoi askënd. Futja e NCOSE është e çuditshme pasi DJ nuk ka asnjë lidhje me NCOSE (kurrë nuk foli atje, asgjë ... kurrë më parë).

Historia e prapme nga DJ. Një nga disa cicërima:

DJ ngriti një mbledhje fondesh për mbrojtjen ligjore të vëllezërve të tij:

Fshehja frikacake të jetë pseudonimi i saj, Prause u përshkallëzua, duke shpifur DJ, duke pretenduar se ai është i përfshirë në ndjekje fizike dhe kërcënime me vdekje. Ajo pastaj kërcënon DJ.

I poshtër, vetëm i poshtër.

RealYBOP ka akuzuar në mënyrë të gabuar shumë prej nesh për ndjekje ose dërgim të kërcënimeve me vdekje. Goshtë gënjeshtra e saj, e përsëritur nauze reklamash.

Ja gjëja: Falënderimi i akuzuar me e ndjekjes, kështu që unë ngrita një padi kundër saj - dhe fitova, duke vërtetuar përmes gjykatave që Prause është autori, jo një viktimë - Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.

Shënim: Ky është një shembull tjetër i Prause që përfshihet në frikësimin e dëshmitarëve pasi DJ Burr dha një deklaratë betimi për padinë e shpifjes së Alex Rhodes kundër saj -Ekspozita # 6: DJ Burr, besim LHMC (2 faqe).

REJAT:Gusht, 2020: Falënderimi paraqet falimentimin për të shpëtuar nga përgjegjësia për të 3 padi ende për tu gjykuar për shpifje (Hilton, Rhodes, Minc), dhe shmangni pagimin e taksës së avokatit që ajo kishte lindur (në timen Fitorja anti-SLAPP)

Siç është thënë diku tjetër, më 6 gusht 2020 Gjykata Superiore e Kalifornisë hodhi poshtë kërkesën e urdhrit të ndalimit me qëllim të keq të Prause kundër meje dhe miratoi mocionin tim anti-SLAPP. Sipas statutit, humbja do të thoshte që Falënderimi do të duhet të paguante tarifat e avokatit tim (rreth 40,000 dollarë) sa më shpejt që gjykatësi të bekonte dokumentacionin e shumës së saktë të borxhit. Një javë apo ca më vonë, Prause dhe kolegu i saj Greg Siegle ishin planifikuar të jepnin depozitat e tyre në çështjen e shpifjes Alex Rhodes të ngritur kundër Prause. Gjithashtu, Twitter ishte thirrur në gjyq dhe ishte gati të kalonte tek Rhodes identitetin e Llogaria në Twitter e @BrainOnPorn (shtëpia e dukshme e shpifjes më të egër të Prause).

Pastaj, më 18 gusht 2020 - ditë më parë depozitimi i parë do të ndodhte - Falënderimi ngriti falimentimin. Ajo e bëri këtë për të mos paguar mua borxhin e taksës së avokatit që ajo kishte pësuar dhe për t'u përpjekur të shpëtonte nga përgjegjësia për të tre paditë e shpifjes kundër saj: Donald L. Hilton Jr k. Nicole Prause dhe Liberos LLC, Nr. I çështjes: SA: 19-CV-00755-OLG; Alexander Rhodes k. Nicole Prause dhe Liberos LLC, Çështja Nr. 2: 19-CV-01366-MPK; dhe Aaron M. Minc, Esq kundër Melissa A. Farmer dhe Nicole R. Prause, Nr. I çështjes: CV-20-937026.

SHENIM: Unë e krijova këtë pjesë në dhjetor të vitit 2020, katër muaj pas Falënderimet e paraqitura për falimentim. Falënderimet nuk më lanë asnjë zgjedhje, pasi ajo pohoi në Twitter se largimi nga borxhi i avokatit të saj me një falimentim të dyshimtë disi do të thoshte se fitorja ime anti-SLAPP ishte "hedhur jashtë". Më 4 dhjetor, ajo iu përgjigj një filli 2-mujor që dukej se pretendonte në mënyrë të gabuar se (1) paditë për shpifje të Hilton dhe Rhodes ishin hedhur dhe se (2) fitorja ime anti-SLAP ishte shfuqizuar (të dyja janë false):

My qëndron fitorja ligjore. Asgjë nuk u kthye mbrapa: Kërkesa mashtruese e Prause për një urdhër ndalimi mbetet e hedhur poshtë (pa ndonjë meritë), ashtu si edhe vendimi im Anti-SLAPP. Falënderimeve iu dha një humbje e ashpër ligjore, dhe asgjë nuk e ka ndryshuar atë.

Mbani mend, Falënderimi nuk ishte i paaftë për falimentim. Ajo thjesht kishte mbledhur shumicën e pasurive të saj në llogaritë e saj të pensionit (më shumë se çerek milion dollarë) dhe renditi një grimë të vogël të borxhit të konsumatorit (nën 3,000 dollarë). Pretendimi i saj i paaftësisë paguese ishte pothuajse tërësisht i bazuar potencial detyrimet nga paditë e mësipërme për shpifje (të cilat mund të mos kenë shkuar kurrë në gjyq), plus rreth $ 40K ajo do të më detyrohej pasi gjykatësi të bekonte shumën.

Për të arritur "paaftësinë paguese", Prause's dokumente falimentimi në mënyrë të rreme pretendoi se ajo më detyrohej 100,000 dollarë (në vend të 40,000 dollarë) dhe se detyrimi i padisë së Hilton dhe Rhodes arriti në 150,000 dollarë në borxh (kur ajo nuk u kishte asnjë borxh ende). Po në lidhje me kostot ligjore të Prause, pyetni ju? A nuk do ta ndihmonin ta falimentonin? Duket se nuk ka asnjë, pasi kompania e saj e sigurimeve mbulon të gjitha shpenzimet ligjore në paditë e shpifjes!

Paditë për shpifje nuk i kanë kushtuar asgjë Prause, ndërsa Alex Rhodes Don Hilton ka shpenzuar para të mëdha duke ndjekur mjete juridike për shpifjen dhe ngacmimin e pamëshirshëm të Prause. Si përmbledhje, borxhi aktual i Prause, duke përfshirë atë që ajo më detyrohej mua, ishte më pak se $ 50K, ndërsa pasuritë e saj financiare ishin më shumë se $ 250K. Falimentimi i padiskutueshëm, lejon Prause të shmangë drejtësinë, të gjakosë viktimat e saj të parave përmes kostove ligjore dhe të vazhdojë t'i shpifë dhe t'i ngacmojë ato pa asnjë kufizim ose pasojë.

Me shpenzimet e saj të mbuluara, Prause ka tërhequr kostumet jashtë, ndërsa Rhodes, Hilton & Minc shpenzuan $ $ $ të mëdha. Këtu, një gjykatës këshillon Falënderimet për ngatërrimin dhe sjelljen dilatore:

Duke shtuar kostot e tyre gjithnjë në rritje, Rhodes, Hilton dhe Minc po kundërshtojnë Prause që të shkarkojë paditë e tyre për shpifje. Normalisht, veprimet e qëllimshme dhe dashakeqe (si "mbretërimi i pamatur i terrorit" i Prause që shkatërron jetën e njerëzve me shpifje dhe raporte të pabazuara) nuk mund të shkarkohen. Sidoqoftë, gjykatësit ndonjëherë mund të marrin fundin e gabuar të shkopit. Unë mendoj se kjo është arsyeja pse ekziston një proces apelimi.

Përsëri, Prause vonoi zbulimin dhe i mashtroi të gjithë deri natën para se ajo të rrëzohej, atëherë ajo bëri falimentimin. Regjistrimet e mëposhtme ligjore nga Hilton & Rhodes thonë se Prause ngriti falimentimin për të shmangur depozitimin dhe dorëzimin e dokumenteve. Çfarë po fsheh ajo?

Fragment nga Alex Rhodes paraqitjen e kundërshtimit:

Fragment nga Filini i opcionit të Don Hiltong:

Ju do të mendonit se falimentimi do të kishte ngadalësuar sulmin e shpifjeve dhe ngacmimeve të Prause. Krejt e kundërta, si shpifja dhe ngacmimi nga ajo Pseudonimi @BrainOnPorn shpërtheu në mënyrë eksponenciale, duke synuar Hilton, Rhodes, Wilson dhe të tjerët që kishin ngritur dëshmi betimi në paditë e shpifjes për Hilton & Rhodes. @BrainOnPorn palët e synuara në padi për shpifje me deri në 170 tweets shpifëse dhe nënçmuese në ditë!

Faqet përkatëse:Gusht, 2020: Dokumentet e falimentimit të Prause falsifikojnë trillimin e saj shpesh të përsëritur se ajo ka zhvendosur shtëpinë e saj "shumë herë" për shkak të ndjekjes (natyrisht kryesisht nga Gary Wilson).

Në cicërima, intervista, artikuj dhe dokumente gjyqësore, Prause ka pohuar vazhdimisht se ajo lëviz vazhdimisht për shkak të ndjekësve të shumtë që marrin frymë në qafë (kryesisht unë). Të gjitha këto deklarata janë gënjeshtra. Për gati 8 vjet Prause ka hedhur poshtë këtë pretendim, por ajo është ende nuk është siguruar një jotë e dokumentacionit duke e mbështetur këtë. Më në fund, ajo vetë ka depozituar një deklaratë publike (poshtë) duke kundërshtuar plotësisht deklaratat e saj të kaluara false për lëvizje.

Duke e quajtur Alex Rhodes një stalker është një arsye pse ai po e padit atë për shpifje: Themeluesi i NoFap padi për shpifje e Alexander Rhodes kundër Nicole Prause / Liberos LLC.

Sa për mua, Prause ka postuar qindra komente dhe cicërima duke pretenduar në mënyrë të gabuar se unë e kam ndjekur fizikisht (përmbledhur në pjesa e parë e faqes # 1) (Unë jetoj në një shtet tjetër, qindra milje larg dhe nuk jam një vjedhës.) Si zakonisht, Prause nuk dha asnjë provë për të mbështetur këtë gënjeshtër. Kush ka nevojë për prova kur mund të gënjesh nën betim, siç bëri ajo në depozitimet e saj në gjykatë me padinë për shpifje ndaj Hilton kundër saj? Në paraqitjen e saj në gusht, 2019, Prause pretendoi të ishte zhvendosur në 1 korrik 2019 "nga frika e ndjekjes së Wilson" (vini re datën):

Në të njëjtën paraqitje të gjykatës në Gusht, 2019, David Ley përsëriti marrëzitë e Prause në një deklaratë betimi (shënim - "shumë herë"):

në atë përpjekje e dështuar në një urdhër ndalimi mendjelehtë, Prause deklaroi në mënyrë të gabuar se "si rezultat i veprimeve të Gary Wilson, unë jam zhvendosur shumë herë".

Ashtu si me regjistrimet e gjykatës Hilton, memorandumi i Prause për një urdhër ndalimi nuk përmbante prova se ajo kishte zhvendosur ndonjëherë vendbanimin e saj, e lëre më të lëvizte për shkakun tim. Do të ishte shumë e lehtë të siguronit fatura ose qira, megjithatë Falënderimi dështoi ta bëjë këtë. Asnjë befasi, si ajo kurrë nuk ofron prova objektive për të mbështetur pretendimet e saj. Nuk është çudi që gjyqtarja vendosi "të papranueshme" pjesën më të madhe të deklaratës së saj në mbështetje të kërkesës së saj për ndalimin e masës.

Më në fund ajo zbuloi të vërtetën në të Gusht, 2020 peticion falimentimi. Ajo e paraqiti atë për t'i shpëtuar përgjegjësisë 3 padi për shpifje që ende nuk duhet të gjykohen (Hilton, Rhodes, Minc) dhe shmangni pagimin e taksës së avokatit që ajo kishte lindur (Prause nuk ishte në të vërtetë e paaftë paguese, pasi ajo raportoi 270,000 ~ dollarë në kursime) Kjo pamje nga ekrani i paraqitjen e saj të falimentimit zbulon se Prause nuk ka lëvizur në 3 vitet e fundit:

Pse Prause zbulon më në fund të vërtetën në regjistrat e saj të falimentimit që ajo në të vërtetë nuk ka lëvizur vendbanimin ose biznesin e saj për shkak të ndjekjes? Epo, në regjistrime ajo duhet të sigurojë të gjitha llojet e dokumenteve financiare dhe personale të verifikueshme në gjykatën e falimentimit. Nëse përralla e saj për të lëvizur vazhdimisht nuk përputhej me dokumentet e saj, ajo mund të akuzohej për dëshmi të rreme. Në të kundërt, nuk kishte asnjë sistem për të kontrolluar Falënderimet me kostumin Hilton ose me padinë time anti-SLAPP, kështu që ajo ishte në gjendje të gënjejë pa u ndëshkuar.Shtator, 2020: Për të anashkaluar shkeljen e markës tregtare "Really Still Your Train On Porn" ndryshoi emrin e saj në "Anti-Truri juaj në Porno". Prause zyrtarisht operon një llogari stalker (duke shpifur duke ngacmuar dhe ndjekur mua dhe familjen time, por duke mos thënë asgjë për YBOP).

Pas marrjes së markave tregtare USPTO për YBOP dhe YourBrainOnPorn, ne informuam në Twitter se @BrainOnPorn ishte përfshirë në shkelje të paligjshme të markave tregtare. @BrainOnPorn u përgjigj me disa cicërima të shkurtra duke pretenduar viktimë, ndërsa ndryshoi emrin e saj në një përpjekje për të qenë në përputhje me ligjin. Shembull:

Shpejt pas, @BrainOnPorn (Llogaria e alter-egos në Twitter e Prause) u përpoq të ribrendë vetveten një llogari të komentuar në YBOP, por pa komentuar përmbajtjen e YBOP! Në vend të kësaj, Prause përdori Anti-Trurin Tuaj Në Porno (@BrainOnPorn) vetëm për të shpifur dhe gënjyer për individë dhe organizata të ndryshme (afërsisht 1,000 tweets të tilla në 16 muajt e parë të ekzistencës së tij) Ai nuk dha asnjë koment ose analizë aktuale.

Në përputhje me qëllimin e tij të ri, bio @BrainOnPorn fshiu "shkencëtarë të vërtetë" dhe "të dhëna reale". RealYBOP gjithashtu qëndron në bion e tij, duke pretenduar në mënyrë të gabuar Unë kërcënova se do të padisja "ne" 7 herë:

E vërteta? E dërgova vetëm një letër e drejtpërdrejtë, e justifikuar mirë e pushimit dhe heqjes dorë nga Prause dhe ekspertët e tjerë të RealYBOP (Maj, 2019) Pas zbulimit të veprimeve ligjore Daniel Burgess si pronar i URL-së realyourbrainonporn.com, unë i dërgova një letër të veçantë C&D (korrik, 2019). Të gjitha letrat u injoruan dhe / ose u tallën. Pasi të finalizoja posedimin tim të markave tregtare USPTO (YBOP, yourbrainonporn, yourbrainonporn.com) avokatët e mi i dërguan Burgess një letër të dytë C&D më 2 shtator, 2020 (PDF e letrës C&D) Si përmbledhje, unë vetëm i kam dërguar letra zyrtare të pushimit dhe heqjes dorë nga Burgess 2, të cilat lidhen me URL-në që shkel shkeljen e markës tregtare realyourbrainonporn.com (që zotëron Burgess), jo drejtpërdrejt në llogarinë e lidhur Twitter @BrainOnPorn.

Interesante, disa ditë pas këtij C&D të dytë, www.realyourbrainonporn.com papritmas u zhduk nga rrjeti. Llogaria anti-YBOP në Twitter (@BrainOnPorn) hoqi lidhjen për në sitin e braktisur, duke e zëvendësuar atë me një lidhje në www.scienceofarousal.com.

Antshtë e rëndësishme të theksohet se personi që menaxhon llogarinë @BrainOnPorn (Nicole Prause) ishte pezulluar përgjithmonë nga Twitter për ngacmim në tetor, 2015 (@NicolePrause) Që atëherë, asaj i është lejuar të krijojë dy llogari të reja në shkelje të rregullave të Twitter për ndalimin e evazionit: @NicoleRPrause dhe @BrainOnPorn. Pse nuk i ka zbatuar Twitter rregullat e veta në lidhje me këtë person?

Përveç kësaj, unë kohët e fundit fitova një padi anti-SLAPP kundër Nicole Prause, duke vërtetuar se ajo po më ngacmon mua dhe familjen time. Në mënyrë që gjykatësi të vendosë në favorin tim, gjykatësi duhej të përcaktonte që kërkesa e lehtë e urdhrit të ndalimit të Prause ishte (1) e pambështetur dhe (2) një përpjekje e paligjshme për të shtypur të drejtën time për të folur për një çështje me interes publik. Nicole Prause (llogaria fillestare e së cilës u ndalua përgjithmonë për ngacmime) më pas përdori llogarinë e saj @BrainOnPorn për të ndjekur mua dhe familjen time (si dhe të tjerët). Ne të gjithë jemi të shqetësuar për sigurinë tonë.

Para se të disiplinohet nga Twitter (shih më poshtë), @BrainOnPorn mesatarisht 10-20 cicërima në ditë duke shpifur dhe ngacmuar mua, familjen time, miqtë dhe të tjerët. Në total, @BrainOnPorn postoi rreth 1, oo0 cicërima që synonin mua (shumica ishin shpifje, të gjitha ishin ad hominem) Shumë shumë cicërima për të dokumentuar në këtë faqe. Më e rëndësishmja, unë refuzoj të pikturoj miqtë, familjen dhe mbështetësit e mi në një dritë të rreme duke ribotuar gënjeshtrat keqdashëse të Prause. Kjo tha, unë do të jap disa shembuj për t'ju dhënë një shije të taktikave të neveritshme të Prause.

Siç u tha më lart, pasi përfundova regjistrimin tim të markave tregtare USPTO (YBOP, yourbrainonporn, yourbrainonporn.com) avokatët e mi i dërguan Burgess një letër të dytë C&D më 2 shtator, 2020 (PDF e letrës C&D) Anti-YBOP gënjeu plotësisht për ngjarjet, duke pretenduar në mënyrë të rreme se unë "ndoqa fizikisht" Burgess dhe familjen e tij (të cilët jetojnë në Utah). Megjithatë C&D për Burgess i përkiste faqes në internet të RealYBOP, të cilën ai menjëherë e hoqi, jo llogarinë e Twitter. Zbatuesit e ligjit nuk u lajmëruan. Gruaja ime nuk është e pasur dhe nuk ka trashëgimi. I poshter:

--------

Falënderimi (@BrainOnPorn) duke bërë djalin tim dhe nënën e tij (gjë që Prause vazhdoi të bënte në 80 ~ postime në Twitter), përfshirë emrat e tyre, fotot private, adresat, vendet e punës dhe informacionin financiar. Për shembull, Prause në mënyrë të neveritshme e përlyen nënën e djalit tim si "mamaja e foshnjës së Wilson". Ky cicërimë është plot gënjeshtra:

Ajo nuk merret me tenxhere, por krijoi një biznes të suksesshëm në produktet mjekësore CBD dhe THC për dhimbje kronike, kancer, MS dhe një mori sëmundjesh të tjera (kjo ishte e ligjshme të bëhej për 2 dekada në Oregon). Ajo e nisi biznesin shumë kohë pasi ne ndoqëm rrugët tona. Unë nuk kam marrë asnjë monedhë prej saj (pse do të bëja?). Edhe sikur të ishim të martuar, përsëri nuk do të përbënte konflikt interesi për mua të shkruaja për efektet e përdorimit të pornografisë. Aneshtë e çmendur që Prause të pretendojë se kam krijuar YBOP për të fshehur faktin se ish-i im ka një biznes shumë të suksesshëm. Por kjo është Nikky për ju.

---------

Të gjitha gënjeshtrat. Mund ta kuptoni sepse ajo nuk siguron asnjë fotografi nga ekrani që postoj foto, ose ndonjë gjë tjetër.

4 letrat e përshkruara më sipër janë shkruar për përpjekjen mashtruese të Prause për një kufizim që u hodh si mendjelehtësi dhe pa merita, dhe në lidhje me të cilën unë u dhashë një fitore SLAPP: Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.

Të 4 autorët janë miq të ngushtë të Falënderimit dhe po ashtu të drejtuar nga agjenda. Tre nga katër u reklamuan në faqen e internetit të RealYBOP. Askush nga shkrimtarët e letrave nuk tha që unë i kisha ndjekur. Letrat e palindura përmbajnë zero prova aktuale për të mbështetur pretendimet e saj. Një përmbledhje e shkurtër e 4 letrave që Falënderimi postoi dhe paraqitet keq në shumë cicërimat e saj:

 1. Nga anëtarja e RealYBOP, Kate Dawson, nga Irlanda. Nuk tha asgjë për mua ose Falënderim.
 2. Nga Rebecca Sullivan e Kanadasë. Letra me 2 faqe kishte një rresht të vetëm hedhjeje rreth meje, duke thënë që unë dhashë një përmbledhje për Canadian Motion 47. Asgjë tjetër.
 3. Nga anëtarja e RealYBOP Madita Oeming. Ajo kurrë nuk pretendoi që unë e ndiqja ose e kërcënoja në asnjë mënyrë. Në vend të kësaj, Oeming rënkoi sepse postova these 3 cicërima në lidhje me pretendimet e saj të pambështetura. Letra e Oeming përsëriti gënjeshtrat e Prause ... por pa ndonjë provë.
 4. Letra e fundit ishte një përrallë e mbushur me gënjeshtra nga Daniel Burgess, i cili zotëronte URL-në e RealYBOP, ka përdorur pseudonime për të më biseduar në internet dhe e ka vetë të angazhuar në raste të shumta shpifjeje. E vërteta për Burgess dhe ndërveprimet tona është i dokumentuar plotësisht në këtë faqe. Veprimet ligjore vazhdojnë me Z. Burgess, duke përfshirë adresimin e tweet-eve shumë të fundit (shih më poshtë) që më akuzojnë në mënyrë të rreme për dërgimin e kërcënimeve me vdekje dhe ndjekjen e 5 grave. Të dy deklaratat e postuara shpesh në Twitter përbëjnë shpifje në vetvete, i cili është lloji më i lehtë i shpifjes për t'u lehtësuar në paditë e shpifjes.

Një cicërimë tjetër e neveritshme që shoqëron të njëjtat letra, të cilat avokati i saj refuzoi të hynte në prova në lidhje me urdhrin e saj të dështuar të ndalimit (avokati i saj kërkoi të tërhiqej sepse ajo me sa duket po e kërcënonte atë me padi sepse ai nuk do të bënte ofertat e saj):

Asnjë nga letrat nuk thoshte asgjë në lidhje me kërkimin e zbatimit të ligjit për ndonjë arsye. Unë nuk kam një "grup" - Unë thjesht shkrova një libër shumë të vlerësuar. Unë kurrë nuk u përpoqa të hiqja nga puna askënd. Falënderimi është një gënjeshtar patologjik. Ka qindra të tjerë ashtu si këta (shpesh edhe më keq), me shumë tani që synojnë djalin tim, nënën e tij dhe gruan time. Shumë e poshtër për të ri-postuar këtu.

Vija e poshtme - Falënderimi ndaloi të fshihej pas iluzionit se @BrainOnPorn Twitter ishte gjithçka tjetër përveç një llogari të industrisë pornografike, e krijuar për të mashtruar publikun dhe për të biseduar në internet me mua dhe këdo që flet për dëmet e pornografisë ose aspektet jo të këndshme të industrisë së pornografisë ( të tilla si interpretues të mitur, shfrytëzimi i viktimave të përdhunimit dhe trafikimi). Me çdo masë objektive, Nicole Prause dhe llogaria e saj në @BrainOnPorn kanë shkelur politikat e shumta të Twitter.

REJAT:Të tjerët - shtator, 2020: Aaron Minc, JD shpall padinë e tij për shpifje kundër Prause (Minc zotëron firmën ligjore që përfaqëson Alex Rhodes).

Më 9 shtator 2020, Aaron Minc, JD ngriti dosjen një padi për shpifje kundër Melissa Farmer për retweetimin e tweet-eve shpifës të autoruara nga Nicole Prause. Në retweet-et e saj, Farmer “drejtpërdrejt i dërgoi dhe / ose i ndau ato me Shoqatën e Avokatëve të Shtetit Ohio, Shoqatën e Avokatëve të Metropolitanëve Cleveland dhe llogaritë në Twitter të Gjykatës Supreme të Ohajos."Fermeri pohoi se Aaron Minc ishte"përfshirja në shkelje të etikës që rrezikojnë [një] palë të tretë (Rregullat e Ohio Ohio të Rregullores së Sjelljes së Prof. 4.4.)."

Në paraqitjen e tij në gjykatë, Minc tha se do të shtonte Falënderime në padinë për shpifje të Melissa Farmer nëse dhe kur Gjykata e Falimentimit e lejonte atë ("lehtësim nga qëndrimi"):

Nicole R. Prause është një banore e Kalifornisë. Prause operon një llogari në Twitter me emrin e përdoruesit "Liberos" dhe / ose "@NieoleRPrause". Falënderimi paraqiti për falimentim në 18 gusht, 2020 nën Kapitullin 7 të Kodit të Falimentimit të Shteteve të Bashkuara në Gjykatën e Falimentimit të Shteteve të Bashkuara për Rrethin Qendror të Kalifornisë, Rasti Nr. 2: 20-bk-17828-NB Paditësja është në procesin e marrjes së lejes nga Gjykata e Falimentimit për ta përfshirë atë si të paditur në këtë proces gjyqësor.

Dy regjistrimet nga Aaron Minc:

Le të fillojmë me 2 postimet në Twitter që fituan atë a i tretë padi për shpifje në më pak se 2 vjet. Cicërima e dytë (e cila tani është fshirë), thotë se Aaron Minc (@RepLawyer) i dërgoi vendndodhjen Prause një grupi pa emër që ajo pretendon se do ta vrasë atë. Ndjekësit e saj të etur mbështesin pohimet e saj të pambështetura (ajo kurrë nuk ofron pamje ekrani):

Edhe një herë ajo pretendon se "kërcënimet" e detyruan atë të zhvendoste si vendbanimin ashtu edhe "laboratorin" e saj. Kjo nuk përputhet me dokumentet e saj të falimentimit në gusht, 2020 ku ajo deklaron, nën dënimin e dëshpërimit të rreme, se ajo ka qëndruar në një vend për ato 3 vitet e fundit.

Mitologjia e saj e hartuar me kujdes, e lëvizur gjithmonë me dëshpërim për shkak të 'ndjekjes' të copëtuar.

Këtu është një pjesë e origjinalit Fije lavdërimi dhe disa nga përgjigjet e Minc:

Email-i Prause i postuar në Twitter ishte një privat korrespondenca nga avokati i Alex Rhodes (Andrew Stebbins i Ligjit të Minc) për avokatin e Prause (Phillip J. Sbrolla):

Ky email nuk ishte kurrë publik dhe nuk u dërgua kurrë tek asnjë "grup". Taktika tipike e Prause e cicërimave të fotografive që nuk kanë asnjë lidhje me pretendimet e saj.

Me syçafët e saj të grumbulluar, Prause duket se thotë se po padit Aaron Minc (ajo nuk është):

Ajo vazhdon hiperbolën, duke thënë detektivët e LAPD "mendojnë se kjo mund ta bëjë". Vini re se si ndjekësit e Prause blejnë plotësisht narrativën false të Prause.

Ajo pretendon se "detektivi është optomist" se ai mund të veprojë në bazë të këtyre. Çfarë "këto" nuk di askush, pasi ajo nuk ka dhënë shembuj të asgjëje, përveç një emaili privat 8-mujor midis avokatëve.

Sikur të kisha një dollar për çdo herë që Prause pretendonte se FBI ose LADP do të bënin një arrestim - dhe kurrë nuk e bëra.

Cicërimat e Prause frymëzojnë të tjerët të ndjekin Aaron Minc:

Më në fund, Melissa Farmer, me sa duket e marrë nga drama e trilluar e Prause, u nxit të cicëronte. Ajo madje etiketoi shoqata të ndryshme të avokatëve dhe akuzoi Minc se ishte përfshirë "shkeljet e etikës që rrezikojnë një palë të tretë”(Marrë nga regjistrimi i Minc):

Asnjëherë nuk pushon të më habisë se si njerëzit me pakujdesi bëjnë retweet pretendimet e çuditshme të Prause pa u munduar të kontrollojnë faktet ose të kërkojnë prova mbështetëse.

Më poshtë janë pamjet e ekranit të faqeve 1 deri 5 të ankesës së Aaron Minc për shpifje dhe dritë false:

Faqja #1

Faqja #2

Faqja #3

Faqja #4

Faqja #5

Shtojeni këtë listës së gjatë të Prause të përpjekjeve për të shkatërruar karrierën: Viktimat e shumta të raportimit dashakeq të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit.Shtator, 2020: Anti-YBOP / @ BrainOnPorn (Falje) e disiplinuar nga Twitter për abuzim dhe ngacmim ndaj meje dhe të tjerëve

Llogaria e Nicole Prause në @BrainOnPorn pretendonte të ishte "koment" në trurin tënd në porno. Në vend të kësaj, ajo më ndjek personalisht mua (dhe të tjerët) dhe kurrë nuk komenton për Trurin Tuaj Në Porno ( or libër) Në fakt, nuk është "Anti-YourBrainOnPorn", dhe kështu po përdor markat e mia tregtare pa justifikim për t'u paraqitur si një koment mbi Trurin Tuaj Në Porno.

Ndërsa paraqitet si "koment", @BrainOnPorn në të vërtetë po përfshihet në ngacmime të synuara ndaj meje dhe familjes time (dhe familjes së gjerë) dhe miqve të mi. Rregullat dhe detajet e Twitter thonë sa vijon:

Abuzim / ngacmim: Ju nuk mund të përfshiheni në ngacmimin e synuar të dikujt, ose të nxisni njerëz të tjerë për ta bërë këtë. Kjo përfshin dëshirën ose shpresën që dikush të përjetojë dëmtim fizik. Mësoni më tepër.

Rregullat e Twitter: Ju nuk mund të përfshiheni në ngacmimet e synuara të dikujt, ose të nxisni njerëz të tjerë për ta bërë këtë. Ne e konsiderojmë sjelljen abuzive një përpjekje për të ngacmuar, frikësuar ose heshtur zërin e dikujt tjetër. ...

Ne ndalojmë sjelljen që ngacmon ose frikëson, ose përndryshe synon të turpërojë ose degradojë të tjerët.

Që nga ndryshimi i drejtimit në një përpjekje për të shmangur shkeljen e markës tregtare, @BrainOnPorn ka ngacmuar, abuzuar, turpëruar dhe degraduar mua, gruan time, djalin tim dhe nënën e djalit tim. Dy personat e fundit nuk kanë komentuar kurrë për ndonjë lidhje me pornografinë ose @BrainOnPorn. Njëri është i punësuar në fushën e teknologjisë. Tjetra drejton një biznes që ajo e zhvilloi pasi ajo dhe ne u ndamë, në të cilën unë nuk kam interes. Një ngacmim i tillë në shënjestër po i komprometon të dy profesionalisht dhe me qëllim të keq. Të dy kanë frikë për sigurinë e tyre.

Për të kryer këtë mbretërim terrori, @BrainOnPorn vendos foto, dokumente dhe "prova" të tjera të paautorizuara, dhe më pas keq karakterizon ose gënjen plotësisht për këto sende dhe njerëzit e emëruar. @BrainOnPorn gjithashtu bën akuza degraduese, të rreme që synojnë të ngacmojnë dhe poshtërojnë. Unë raportova një numër të cicërimave shpifëse dhe abuzive, Më në fund. Twitter përfundimisht u përgjigj duke ndaluar Anti-YBOP për një ditë dhe duke konfirmuar përmes një njoftimi se Prause shkelte rregullat e Twitter për abuzimin dhe ngacmimin

Ndalimi një ditor:

Twitter konfirmon që Anti-YBOP ka shkelur rregullat e Twitter për abuzim dhe ngacmim:

Llogaria alias e Prause nuk është asgjë më shumë se një llogari stalker.

REJAT:Në vazhdim: Prause përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të ngacmuar & shpifur Laila Mickelwait pasi ajo fillon Fushata e TraffickingHub për të mbajtur Pornhub përgjegjës për pritjen e pornografisë së fëmijëve dhe videove të femrave të trafikuara (mbi 100 cicërima). Prause akuzon në mënyrë të gabuar Laila për mbështetjen ose dërgimin e kërcënimeve me vdekje, dhe aktivitete të tjera të paligjshme.

Laila Mickelwait ishte një shënjestër e rregullt e Prause dhe pseudonimi i saj pro-porn @BrainOnPorn. (Laila furnizuar një deklaratë dëshmie në padi shpifje kundër Prause.) Në fakt, Twitter RealYBOP (Prause) sulmoi Laila Mickelwait në mbrojtjen e saj të pornografisë nën-moshë të Pornhub dhe pamundësia e verifikimit të moshës.

E Mickelwait's peticion për ta mbajtur PornHub përgjegjës për përmbajtje të pakonkurueshme dhe të paligjshme postuar në faqen e saj ka grumbulluar mbi 2 milion nënshkrime dhe përfundimisht bëri që NY Times të botonte një artikull hulumtues duke afirmuar plotësisht pretendimet e paraqitura nga TraffickingHub & Laila: Fëmijët e Pornhub - Pse Kanada lejon që kjo kompani të përfitojë nga videot e shfrytëzimit dhe sulmit?.

Fushata e TraffickingHub bëri që @BrainOnPorn të përshkallëzohej plotësisht në bisedat kibernetike, gënjeshtrat dhe shpifjet - të gjitha në mbështetje të agjendës së PornHub. Disa shembuj (me mbi 100 cicërima) janë më poshtë.

Laila shkroi një op-ed duke lënë të kuptohet për fushatën e koordinuar për ta diskredituar atë dhe Exodus Cry, dhe për ta ngacmuar dhe shpifur atë. Disa copa nga artikulli i saj:

Kjo fushatë e hapur e dezinformimit publik është vetëm maja e ajsbergut. Për vitin e fundit, Mindgeek dhe zëvendësuesit e tij kanë kryer njëkohësisht një fushatë shumë të errët, të fshehtë për të diskredituar, ngacmuar dhe frikësuar ata që kanë kërkuar të zbulojnë të vërtetën

Gjatë kësaj periudhe, familja ime dhe unë gjithashtu jemi kërcënuar, ngacmuar, shpifur dhe dëlluar nga një grup operativësh, shumë prej të cilëve mund t'i lidhim direkt me Mindgeek dhe këshilltarët e tij. Anëtarëve të ngushtë të familjes u hakuan email-et, llogaritë bankare dhe hapësira për ruajtjen e reve. Fotografitë private të familjes u janë dërguar me email në një përpjekje të dukshme për të kërcënuar dhe frikësuar ata dhe veten time.

Ne nuk e dimë nëse @BrainOnPorn komunikoi me operativët e Mindgeek, por kjo llogari e dëmshme në Twitter u bë një nga entitetet kryesore që ngacmonte dhe shpifte Laila dhe Exodus Cry (para se llogaria të ndalohej në fund të Tetorit, 2020).

Këtu, RealYBOP mbështet direkt Mindgeek, pronarin e PornHub duke synuar cicërimën e mëposhtme nga Laila Mickelwait.

Këtu është RealYBOP që sulmon Laila, ndërsa mbron CEO të Mindgeek. Shënim: RealYBOP qëndron kur pohoni se llogaria nuk është ajo e CEO-së së Mindgeek.

-------

Sulmet RealYBOP Qendra e trafikimit, e cila është fushata për të mbajtur Pornhub përgjegjës për mbajtjen e videove të pornografisë së fëmijëve dhe abuzimit seksual (iniciuar nga Laila Mickelwait).

-------

Këtu RealYBOP shkon keq për të përçmuar Cry Cry.

RealYBOP mbështet trollet e Traffickinghub:

Më shumë mbështetje për Pornhub (pa komente për sa para merr Mindgeek nga shfrytëzimi i të tjerëve):

Trolling fijet e mbështetësve të Traffickinghub, duke postuar buxhetin e KE, sikur buxheti të ketë të bëjë me Pornhub.

RealYBOP shkroi në Twitter se Laila nuk mori pjesë në USC. Merritt thërret RealYBOP për gënjeshtrën e saj:

RealYBOP poston financa, duke nënkuptuar në mënyrë të gabuar se po ndodh diçka me hije. RealYBOP thotë se peticioni i Traffickinghub nuk bën asgjë. Sa gabim mund të ketë qenë RealYBOP: https://traffickinghub.com/

Merritt poston protestë kundër Pornhub dhe RealYBOP shkon në sulm:

RealYBOP përfshihet në shpifje në vetvete, duke deklaruar në mënyrë të gabuar Laila u kërkon burrave të kërcënojnë dhe ndjekin femrat. 4 pamjet e ekranit nuk thonë asgjë për ndonjë që ndiqet, e lëre më të thuhet kështu nga Laila.

Më shumë shpifje, pretendimet e rreme Laila kërcënoi shumë studiuese femra. Fotografitë janë nga komentet anonime në internet. Asgjë në lidhje me Laila.

RealYBOP shkon absolutisht në punë, me raste të shumta shpifjeje në vetvete:

RealYBOP thotë se peticioni nuk do të bëjë asgjë, megjithatë bëri që Pornhub të fshijë më shumë se gjysmën e videove të saj, të vendosë rregullore të reja dhe bëri që ligjvënësit të fillojnë projektligjet dhe hetimet. Çfarë ndodhi me RealYBOP? Uebfaqja u hoq për shkelje të markës tregtare, ndërsa llogaria e lidhur në Twitter u ndalua përgjithmonë për ngacmim!

Pohime më të çmendura. Nuk është çudi që Prause po paditet nga palë të shumta.

RealYBOP vazhdon të bëjë ofertat e Pornhub:

Vëzhgimi kibernetik obsesiv vazhdon:

Pas 10 cicërimesh në 30 shtator që synojnë Laila dhe fushatën e saj të Traffickinghub, RealYBOP fillon përsëri në 1 Tetor me më shumë gënjeshtra:

Më shumë shpifje në vetvete:

Më shumë gënjeshtra nga RealYBOP. Në cicërimë RealYBOP lidhjet me WIPO, e cila kishte të bënte me shkeljen e markës tregtare të YBOP. Flash i lajmeve - WIPO nuk ka rëndësi pasi Wilson tani zotëron URL-në për RealYBOP: KUJDES: YBOP blen www.RealYourBrainOnPorn.com në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare.

Çmenduria e RealYBOP vazhdon:

E njëjta gjë, më shumë gënjeshtra. Fotografitë e ekranit nuk kanë asnjë lidhje me askënd, vetëm komente të rastit në internet.

Nuk është çudi që Prause po paditet për shpifje:

Më shumë gënjeshtra dhe biseda kibernetike: Laila nuk po mbledh fonde për grupe të tjera. (Falja po paditet për shpifje ndaj NoFap.)

LOL - Tani RealYBOP është duke deklaruar në mënyrë të gabuar Gary Wilson-in e betuar. Qesharake se si pamjet e saj në ekran nuk përmbajnë shembuj, megjithatë kjo faqe në internet dokumenton dhjetëra shembuj të Falënderimit që vë në dyshim veten e saj: Nicole Prause dhe David Ley bëjnë dëshmi të rreme në padinë për shpifje (shtator, 2019). Hmm… si i siguroi RealYBOP pamje nga ekrani i ankesave në internet të FBI të Prause - të cilat nuk përmendën askënd, përfshirë mua? Oh po, RealYBOP is Prause.

Rrëzimi i fillimit të YBOP në Twitter Gënjeshtrat e Prause: https://twitter.com/YourBrainOnPorn/status/1313947340554690562

Përgjigja thjesht bëhet më e ushqyeshme:

Më shumë përgënjeshtrim të përgënjeshtrimit të ekspozuar në fitoren ligjore të Wilson, ku gjykatat vendosën që ai nuk ishte një stalker, dhe se Prause ishte autori - Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.

RealYBOP (shndërruar në "Anti-YBOP", por ende @BrainOnPorn) duke pyetur një viktimë të Pornhub, Avri Sapir

Avri Sapir i përgjigjet shpifjeve të neveritshme të RealYBOP:

RealYBOP përsëri përpiqet të nxisë ndjekësit e saj të raportojnë Exodus Cry në shtetin e Misurit (ashtu si bëri Prause një vit më parë - Shkurt, 2019: Falënderimi akuzon në mënyrë të gabuar Exodus Cry për mashtrim. Kërkon nga ndjekësit e Twitter të raportojnë jo-fitimprurëse te Prokurori i Përgjithshëm i Misurit (për arsye false), Duket se ka redaktuar faqen në Wikipedia të CEO.) Askush nuk e di, përfshirë RealYBOP, se çfarë shkelje supozohet të ketë bërë Exodus Cry.

Mbështetje e drejtpërdrejtë e PornHub:

Më në fund, Prause nuk fshihet më pas llogarisë së saj alias:

Ajo menjëherë i kthehet pseudonimit të saj, duke theksuar qartë: KE dëshiron t'i japë fund trafikut seksual.

Më shumë pjesë të goditura me gënjeshtra:

Më shumë biseda kibernetike në mbështetje të Pornhub:

Më shumë biseda kibernetike e përkrahësve të Qendrës së Trafikimit:

Hyrja në fijet e mbështetësve të Trafikimit, duke përhapur dezinformata:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Më 23 tetor 2020 Llogaria në Twitter e industrisë pornografike të Prause (@BrainOnPorn) u ndalua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër. Kjo do të thoshte që Prause u detyrua ta përdorte atë Llogaria @NicoleRPrause të cicëroj të njëjtat gënjeshtra, propagandë dhe shpifje. Ju mund të shihni më poshtë se tweet-et e NicoleRPrause janë gati identike me mbeturinat e hedhura nga @BrainOnPorn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sidoqoftë, Prause tani përdor llogarinë e saj personale për të vazhduar bisedimet e saj obsesive në internet dhe shpifjen e Laila - dhe mbështetjen e saj për Pornhub. Në shumë tweet-e RealYBOP dhe tani Prause, ajo shprehet hapur ose aludon se unë vendos adresën e saj në YBOP ose twitter. Ajo po gënjen dhe kurrë nuk jep ndonjë provë se kjo ka ndodhur. As Prause nuk ofroi ndonjë provë në 2 proceset gjyqësore që fitova duke provuar se Prause po gënjente adresën e saj në YBOP ose diku tjetër (fill twitter që ekspozon Prause si gënjeshtare):

Kur njerëzit shkojnë pas Pornhub, Falënderimi hyn në fijet e tyre, duke postuar shpifje.

------

Ajo e shpif Laila kur Laila shkon pas Pornhub. Laila nuk shkroi një letër për të mbështetur përhapjen e adresës së Prause. Askush nuk e bëri. Të gjithë BS.

(fill twitter që ekspozon Prause si gënjeshtare për adresën e saj duke u postuar nga kushdo)

----------

Shpifur Laila dhe mbështetjen e Pornhub. Ajo poston gënjeshtra nën cicërimën e Kristoff që lidhet me artikullin e Laila-s që përshkruan ngacmimet nga aleatët e pornhub, si Prause:

----------

Gënjen se Laila po mbështet dhunën seksuale (Çfarë shaka - pasi Prause mbështet PornHub!).

--------

Këtu lavdërimi gënjen se Laila ishte përfshirë në kërcënime me pretendime për vdekje. Falënderimet gjithashtu gënjejnë që unë vendos adresën e saj në YBOP (fill twitter që ekspozon Prause si gënjeshtare):

-------

Më shumë të njëjtat gënjeshtra (fill twitter që ekspozon Prause si gënjeshtare):

---------

Duke gënjyer se Laila ishte e përfshirë në kërcënime me vdekje. Pse po e ngacmon Prause Kristof, i cili ekspozoi aktivitetet e paligjshme dhe të poshtra të Pornhub?

Sa e neveritshme është që tweets Prause qëndron nën një video nga një viktimë e Pornhub?

----------

Vazhdimi i bisedave kibernetike dhe gënjeshtrave. Laila kurrë nuk tha që Falënderimi ishte paguar nga pornografia.

Vini re se si Prause po shpif Laila-n në fijet ku Pornhub kritikohet ashpër. A është kjo mënyra e saj për të mbështetur Pornhub?

---------

Më shumë marrëzi në një tjetër temë ku Pornhub kritikohet ashpër.

------

Me llogarinë e saj të @BrainOnPorn të ndaluar për ngacmim, Prause duhet të përdorë llogarinë e tij për të shpifur ata pornhub që kritikojnë:

--------

Më shumë shpifje.

------

Prause poston cicërimin e saj, duke karakterizuar keq vendbanimet:

Një tjetër:

E VURTETA:

 1. Marrëveshja është nën një marrëveshje mos-zbulimi, të cilën Prause duket se po e shkel.
 2. Askush nuk tha “tarifa të mëdha, "Por kompania e sigurimeve të Prause qartë paguante shlyerjet për Rhodes dhe Hilton.
 3. "Tërhequr me paragjykime"Për të zgjidhur një proces gjyqësor do të thotë se paditësi (Rhodes, Hilton) ka pranuar" marrëveshjen "e të pandehurit, dhe për këtë arsye është i gatshëm të hedh poshtë padinë origjinale. "Me paragjykim" do të thotë vetëm që paditësi nuk do të padisë përsëri të pandehurin për origjinal pretendimet. Paditësi është i lirë të padisë përsëri për pretendime të reja, të tilla si shkelja e kushteve të marrëveshjes së zgjidhjes.
 4. "Unë nuk kam paguar asgjë.”Ndoshta, por kompania e sigurimeve të Prause me sa duket e bëri!
 5. "Asnjë gjetje shpifje nuk është bërë kurrë."Falënderimi vendosi çdo padi për të shmangur detyrimin e përputhshmërisë me zbulimin dhe gjykimin e jurisë. Falja nuk u shfajësua. As nuk kishte ndonjë "gjetje".
 6. A procesi i tretë për shpifje vazhdon, dhe unë fitova 2 procese gjyqësore kundër Prause, duke e ekspozuar atë si autore, jo viktimë (kostum # 1, kostum # 2).

---------

Përsëri, cicërimë nën kritika ndaj Pornhub, me # nxitje:

-------

Më shumë shpifje, ndërsa mbështesin fushatën e Pornhub kundër Laila.

Nuk ka grupe online anti-pornografie të Laila Haddad.

-------

Neveritshëm. Prause thotë se NCOSE & Laila nxitën vrasjet në sallonin e masazhit në Atlanta. Një tjetër hit-pjesë nga EJ Dickson, me një "ekspert": David Ley

Duke folur në internet më obsesiv, duke postuar hitin e Rolling Stone (vini re se si postimet e Prause nën cicërimat nënçmojnë Pornhub)

Më shumë e njëjtë, në të njëjtën ditë:

Dhe më shumë në të njëjtën ditë. Çfarë shaka: Laila është "duke nxitur dhunë ndaj grave", por Pornhub është shumë mirë (Falënderimi gjithmonë duket se hyn në fijet ku Pornhub po zhvlerësohet ose ekspozohet)

----------

Të njëjtën ditë. Uau. Bashkimi me XBIZ për të lyer Laila. Industria e porno-ve ka frikë.

Të njëjtën ditë, të njëjtat gënjeshtra.

Cicërima e 9-të nga 25 Mars.

Jo, ajo nuk u sulmua jashtë "zyrës së postuar nga grupi i saj". Siç u shpjegua, Prause e quan këdo që nuk i pëlqen "një grup". Unë nuk jam pjesë e ndonjë "grupi", por Nikky po më referohet, dhe gënjen se unë vendos adresën e saj në YBOP: Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

-------

Ajo po gënjen ndërsa twitter nuk tregon se kush ka raportuar një llogari.

E njëjta gënjeshtër. Ajo nuk e di se kush e raportoi llogarinë e saj. Por duhet raportuar, pasi përfshihet në ngacmime, shpifje dhe biseda kibernetike të synuara. Sa për komentet e Laila-s në lidhje me burrin e saj, ajo ka kërcënime me vdekje gjatë gjithë kohës duke marrë biznes një miliard dollarë. Shiko - Fundi i fushatës së frikësimit të Pornhub.

-------

Intervistues në internet

Të njëjtën ditë. Falënderoni bisedat kibernetike një tjetër viktimë e Pornhub

Të njëjtën ditë. Nën një cicërimë që shkon pas Pornhub.

Një tjetër në të njëjtën ditë, duke cicëruar kudo ku pornhub është nënçmuar

Përsëri, kudo që Pornhub është në telashe, ajo është në ndihmë.

----------

Duke biseduar në internet me një cicërimë poshtëruese të Pornhub. Befasi.

RE: Pas cicërimave - Unë kurrë nuk kam thënë që Prause po gënjente për sulmin e saj (edhe pse ajo është një gënjeshtare patologjike, shpifëse serike, sulmuese në internet). Unë thashë se ajo po gënjente për sulmin që ndodhi në një adresë të vendosur në YBOP: Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

Cybertalking për Pornhub, përsëri. Këtë herë duke bashkëpunuar me Drejtori i Komunikimit i FSC (@FSCArmy), Mike Stabile.

Jo hera e parë që ajo ka bashkëpunuar me FSC:

Duke biseduar në internet me një cicërimë poshtëruese të Pornhub. Akuza e rreme Laila për bërjen e një "ankese për kërcënim penal".

Prause duket se i referohet ndalimit të saj në Twitter, në të cilin dikush e raportoi atë për bërjen e kërcënimeve të dhunshme - Mars, 2021: Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) pezulluar përkohësisht për "postimin e kërcënimeve të dhunshme". Ajo po gënjen, sepse Twitter kurrë nuk zbulon se kush e bëri raportimin. Ajo thjesht nuk mund të mos gënjejë, edhe kur e dinë të gjithë eksituesit.

--------

Mbështetja e pornhub-it përmes bisedës në internet.

Thashe - Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

Të njëjtën ditë. Gënjeshtra të njëjta.

Nxit bisedimet në internet.

Falënderimi retweets një shpifje tjetër të shills.

Retweet-i i dytë.

--------

Më shumë mbështetje për Mindgeek përmes shpifjeve ndaj Laila dhe Staci Sprout.

Të njëjtën ditë "nxitja e dhunës" duke sfiduar Pornhub. A?

-----

Ditën tjetër (14 prill 2021). 3 cicërima shpifëse në një rresht:

Të njëjtën ditë - 3 me radhë duke fyer Staci Sprout dhe Laila. Të njëjtat gënjeshtra të lodhura.

Të njëjtën ditë. Jashtë duke mbrojtur Pornhub.

Të njëjtën ditë, vazhdoi bisedimet kibernetike.

Të njëjtën ditë, postimi i hitit VICE, përsëri, kudo që përmendet Pornhub.

Ajo është marrë në pyetje në lidhje me bisedat e saj kibernetike. Ajo përgjigjet me një pamja në ekran e një raporti policor në Prill, 2019 për një koment anonim që nuk i ka pëlqyer.

Raporti:

Unë do të jetoja në stacionin e policisë nëse do të paraqisja një raport për çdo koment vitriolik ose kërcënues për mua (shumë nga vetë Prause).

Ajo ka një histori të gjatë të regjistrimit të raporteve të rreme të policisë:

Ajo ka një histori të gjerë të regjistrimit të raporteve të rreme dhe me qëllim të keq - Viktima të shumta të raportimit me qëllim të keq të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit.

Të njëjtën ditë. Thjesht bëhet më e ushqyer.

Të njëjtën ditë, një tjetër cicërimë me arra. Fotografitë nuk kanë asnjë lidhje me ato që pohon Prause. Përsëri, në mbështetje të pornhub:

Të njëjtën ditë. Sa është kjo?

Të njëjtën ditë.

15 ose më shumë tweets shpifëse në një ditë të vetme që synojnë Laila - të gjitha në mbështetje të agjendës së industrisë pornografike.

---------

Ditën tjetër (15 prill 2021), duke postuar nën Gabe, i cili e ka bllokuar atë. I mërzitur që Pornhub do të humbasë para të rënda:

Të njëjtën ditë. thotë se laila pretendon të ketë vrarë pepole. Çfarë ushqyesi.

Të njëjtën ditë. I mërzitur që Pornhub është gati të humbasë para serioze

Të njëjtën ditë, duke mbështetur Mindgeek. Shënim - Falënderimi po gënjen për cicërimën që i referohej Pornhub, jo asaj, kur shkruhej "Ka një vend i veçantë në ferr për këta njerëz që prejnë të dobëtit dhe të varfrit "

Pamja e manipuluar e ekranit nga Prause, me cicërimën e sipërme të hequr dhe cicërima ime është vendosur në mënyrë të papërshtatshme poshtë "vend i veçantë në ferr".

Këtu është rendi i vërtetë i cicërimave. Falënderimet e postuara nën cicërimën 9-mujore të Aamir, dhe Unë iu përgjigja duke e ekspozuar atë si gënjeshtare dhe bisedë kibernetike:

Kjo është ajo që ajo bën ... gjatë gjithë kohës.

Këtë herë nën Laila, duke kërkuar që Laila të hetohet.

Pornhub duhet ta dojë atë.

---------

Ditën tjetër (16 prill 2021) - Duke punuar me XBIZ (Gustavo Turner) për të sulmuar Laila Mickelwait:

-------

Tweet në podcast me Samantha Cole të VICE, autore e pjesës hit. Pornhub u ekspozua për bashkëpunim në abuzimin dhe trafikimin seksual të fëmijëve. Visa, Mastercard & Discover përpunon kartën e ndërprerë. Grant Thornton, Heinz / Unilever & PayPal ndërprenë lidhjet. Pornhub fshiu 80% të faqes së saj (10 milion video) 5 padi të ngritura. Sjellë para Parlamentit Kanadez - dhe megjithatë ne kemi një postim në Twitter për të mbështetur drejtuesit e PornHub!

 

-------

Duke folur në internet Eksodi Cry në një natë të Premte.

------

Uau. Akuzon Laila për zjarrvënie:

---------------------------

Më në fund, një 2021 E botuar në Washington Times nga Laila Mickelwait duke përshkruar aktivitetet e neveritshme të Pornhub dhe operativëve të saj (të tilla si RealYBOP) - Fundi i fushatës së frikësimit të Pornhub.

Updates:Në vazhdim: Përdorimet e lavdërimit @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme Matt Fradd për mashtrim, duke kërcënuar dhunën fizike, dhe mbështetjen e "kërcënimeve me vdekje" dhe "ndjekjen e grave".

Ky është një nga shumë seksionet që dokumentojnë fushatën e vazhdueshme të Prause në të cilën ajo akuzon në mënyrë të gabuar objektivat e saj të zgjedhur për dërgimin e kërcënimeve me vdekje, ose mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, ose duke shkaktuar që të tjerët të dërgojnë kërcënime me vdekje. Sigurisht, ajo nuk ofron asnjë provë për të mbështetur këto gënjeshtra. Ja disa prejardhje:

YBOP dënon vërejtjet kërcënuese, të mbrapshta në mediat sociale, dhe po kështu bëjnë të gjithë ata që njohim. Thënë kjo, interneti është Perëndimi i egër. Shumica e figurave publike - të çdo seksi dhe gjinie - na thonë se ata marrin rregullisht komente kërcënuese nga denizenët e sjelljes së keqe të internetit. Një mori komentesh anonime Pretendimet e Falënderimeve e kanë synuar atë të zbehtë në krahasim.

Duket se ajo kërkon në internet për prova se po viktimizohet, madje duke përdorur një aplikacion të veçantë Reddit për të mbledhur vërejtje anonime, të gjeneruara nga troll, të cilat moderatorët e forumit i kishin fshirë menjëherë dhe në mënyrë rutinore. Ajo pastaj akuzon njerëzit ajo dëshiron të shpifë për krijimin ose inkurajimin e komenteve - pa asnjë copë provë.

Tellingshtë duke thënë se ajo ka pastruar relativisht pak shembuj të viktimës së saj të pretenduar. Duket se njerëzit rrallë kujdesen mjaftueshëm për aktivitetet e Prause për t'u shqetësuar duke e kontrolluar atë.

Duke injoruar fatin e saj të mirë në rrallë të shënjestruar, ajo rregullisht jep alarmin për viktimën e saj duke përdorur koleksionin e saj të pakët. Shqetësuese, në dy muajt e fundit ajo ka marrë përpjekje për të përmirësuar këtë fushatë. Ajo ka shtuar pohime të habitshme se ngjarjet në internet janë përgjegjëse për një rast të prekjes së padëshiruar (të cilën ajo e përshkruan si një "sulm seksual"). Ajo pretendon se incidenti fatkeq ndodhi në rrugët e Santa Monica në tetor të 2019.

Ku janë provat se kjo ngjarje ishte në ndonjë mënyrë e lidhur me ngjarjet në internet? Nga komentet në internet që ajo tregon, vetëm një pjesë e vogël mund të konsiderohet kërcënim. Nuk ka asnjë provë që lidh ndonjë prej koleksioneve të saj të çmuar të "kërcënimeve" për njerëzit që janë madje distanca lidhur me shumë njerëz që ajo akuzon rregullisht në Twitter për gjenerimin, mbështetjen ose promovimin e kërcënimeve me vdekje. Ka gjithashtu shumë pak prova për të mbështetur pretendimet e saj se komentet që ajo tregon se kishin të bënin me përpjekjet për të shtypur gratë shkencëtare. As nuk ka ndonjë provë që sugjeron që komentimi i trolleve ishte në rrugën e saj (kërcënime të afërta).

Lutni me postime kronike cicërimat që ai ka depozituar raporte të policisë ose FBI për ata që përmenden në atë shpifës në cicërimat e saj. Qesharake, sesi zbatimi i ligjit nuk bën kurrë të kontaktojmë ndonjë prej nesh.

YBOP nuk miraton postime të mbrapshta, kërcënuese… nga askush. Surprisingshtë për t'u habitur që Prause i gjen këto shqetësime kaq shqetësuese kur poston kaq shumë postime të mbrapshta, shpifëse, kërcënuese të sajat.

Tani në fushatën e saj anti-Fradd. Kjo është jashtëzakonisht e neveritshme. Shpifja në Twitter përmes RealYBOP nën gruan e Matt Fradd që feston përvjetorin e martesës:

Mbi dhe mbi @BrainOnPorn & @NicoleRPrause kanë postuar në Twitter letra të mbushura me gënjeshtra të shkruara nga miqtë e saj të ngushtë pro-pornografisë (zakonisht anëtarë të tjerë të RealYBOP) me urdhër të Falënderimit. Ajo u përpoq të fuste në të 4 nga këto letra urdhër ndalimi mashtrues çështja, por gjykatësi e pa të drejtë si të zbrazët (shkruesit e letrave vetëm kthyen atë që u kishte thënë Falënderimi - të cilat ishin gënjeshtra, pa asnjë copë provë vërtetuese mbështetëse).

Edhe kështu, këto 4 letra, të cilat ajo i ka postuar në Twitter shumë herë, nuk thoshin ato që pretendon Prause se ata thanë. Askush nga shkrimtarët e letrave nuk tha që unë i kisha ndjekur. Letrat e palidhura përmbajnë zero prova aktuale për të mbështetur pretendimet ndjekëse të Prause. Një përmbledhje e shkurtër e 4 letrave që Falënderimi postoi dhe paraqitet keq në shumë cicërimat e saj:

 1. Nga Kate Dawson nga Irlanda. Nuk tha asgjë për mua ose Falënderim.
 2. Nga Rebecca Sullivan e Kanadasë. Letra me 2 faqe kishte një rresht të vetëm hedhjeje rreth meje, duke thënë që unë dhashë një përmbledhje për Canadian Motion 47. Asgjë tjetër.
 3. Nga Madita Oeming e Gjermanisë. Ajo kurrë nuk pretendoi që unë e ndiqja ose e kërcënoja në asnjë mënyrë. Në vend të kësaj, Oeming me lëkurë të hollë rënkoi sepse postova these 3 cicërima në lidhje me pretendimet e saj të pambështetura dhe ribotoi Prishja e artikullit të saj nga Gabe Deem. Letra e Oeming përsëriti të pavërtetat e Prause… por pa ndonjë provë mbështetëse.
 4. Letra e fundit ishte një përrallë e mbushur me gënjeshtra nga Daniel Burgess, i cili zotëronte RealYBOP, ka përdorur pseudonime për të më biseduar në internet dhe është angazhuar vetë në raste të shumta shpifjeje. E vërteta rreth Burgess dhe ndërveprimet tona janë i dokumentuar plotësisht në këtë faqe. Veprimet ligjore vazhduan me Z. Burgess, duke përfshirë adresimin e tweet-eve më të fundit (shih më poshtë) që më akuzuan në mënyrë të rreme për dërgimin e kërcënimeve me vdekje dhe ndjekjen e 5 grave. (Përditësimi, janar, 2021: Gary Wilson tani zotëron URL-në e RealYBOP).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Më 23 tetor 2020 Llogaria në Twitter e industrisë pornografike të Prause (@BrainOnPorn) u ndalua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër. Kjo do të thoshte që Prause u detyrua ta përdorte atë Llogaria @NicoleRPrause të cicëroj të njëjtat gënjeshtra, propagandë dhe shpifje. Ju mund të shihni më poshtë se tweet-et e NicoleRPrause janë gati identike me mbeturinat e hedhura nga @BrainOnPorn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nga askund postimet e Prause disa cicërima shpifëse në temat përmendin Fradd. Edhe pse ajo është e bllokuar nga Gabe Deem ajo hyn në fillin e tij me akuzat e saj të zakonshme shpifëse të akuzave për "kërcënim me vdekje".

Pretendimet e Prause rrethojnë një bisedë 6-minutëshe duke u kërkuar të tjerëve të mbështesin padinë e Alex Rhodes për shpifje kundër Prause. Ja çfarë keqinterpreton ajo:

 1. Në fakt, Matt kurrë nuk iu referua asaj me emër.
 2. Matt përmendi një "individ të keq" të veçantë (jo "të keq" grua").
 3. Matt kurrë nuk tha "Falënderimi ishte i përfshirë në industrinë e pornografisë".
 4. Matt nuk tha "ta nxirrnim jashtë". Në vend të kësaj, ai tha, "Nuk do të çuditesha nëse shohim se industria e pornografisë fillon të shkërmoqet në një mënyrë domethënëse, për shkak të kush është ky individ,”Që është ende jashtë kontekstit.
 5. Ekzistojnë zero prova që lidhin thirrjen e Fradd për të mbështetur Rhodes me ndonjë nga komentet që Falënderimi / RealYBOP cakton rregullisht si "kërcënime me vdekje".

---------

Duke kontrolluar një fije tjetër, ajo fajëson Fradd për kërcënimet me vdekje. Asnjë provë, vetëm një pamje e ekranit të komenteve anonime të pretenduara të mbledhura gjatë viteve.

--------

Më shumë e njëjta gjë. Asgjë nuk ka të bëjë me industrinë e pornografisë? Shpjegoni larg provat në këtë faqe: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

--------

Trolling një tjetër fije (ajo quhet e çuditshme):

Matt kurrë nuk tha asgjë rreth "mbylljes së saj".

--------

Falënderimet fillojnë të nesërmen me gënjeshtra shtesë. Falënderimi deklaroi në mënyrë të gabuar se Fradd u tha "atyre që të shkelmonin my bythë. ”

Në fakt, Matt i tha Aleksit "Kick bythe". Manovra tipike e Falënderimit. Gënjeni për ato që tha dikush, duke shpresuar që sykofanët tuaj të mos shikojnë pamjet e ekranit. Këtu është pamja e ekranit:

Ajo ka të ngjarë të fyejë Fradd sepse ai dhuroi $ 1,000 dhe u kërkoi ndjekësve të tij të dhuronin ato që mundnin.

-------

Uau, ajo e kontrollon postimin e Fradd-it për djalin e tij të vogël!

Duke ndjekur? E di që ajo ka gënjyer për vite me radhë se unë e kam ndjekur (dhe gjykata ra dakord) Ajo gjithashtu gënjeu se duhej të zhvendosej vazhdimisht për shkak të ndjekjes. Ajo gjithashtu akuzoi në mënyrë të gabuar shumë njerëz që unë i njoh se e ndiqnin atë dhe / ose shkencëtare femra.

Vlen të përmendet se gazetarja kanadeze investigative Diana Davison e cila ishte autore Mijëvjeçari i Postës vë në dukje 'në Dr. Prause, bisedoi me të në rekord për gati një javë. Në komentet publike nën një video të lidhur Komentoi Davison"Prause më tha shumë gjëra, por asnjë nga "provat" e saj në të vërtetë nuk i mbështeste pretendimet e saj. Në çdo rast, provat përmbysën se kush ishte agresori. Ajo në thelb akuzon të tjerët për gjërat e sakta që ajo vetë bëri. Kam dërguar me email me të, në regjistër, për gati një javë" Në një koment të dytë Tha Davison"Kur thashë se kalova dy javë duke studiuar këtë, kjo do të thotë që lexova çdo dokument gjyqësor dhe çdo dokument të lidhur dhe kalova një javë duke dërguar email me Prause, e cila më preu pasi fillova të kërkoja prova të ngacmimit."

Dy ditë më vonë biseda kibernetike e Fradd vazhdon. Këtë herë akuzon në mënyrë të rreme Fradd-in për kërcënim të drejtpërdrejtë të dhunës fizike.

------

Më shumë biseda kibernetike dhe mashtrim.

Fondet nuk janë "zhdukur". Çdo dollar i ngritur shkoi për të paguar shpenzimet ligjore në Padia e Alex Rhodes për shpifje. Asgjë nuk ka të bëjë me industrinë e pornografisë? Shpjegoni larg provat në këtë faqe: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

Ajo vazhdon:

-------

Akuzon Fradd për kryerjen e Mashtrimit.

Falënderimi gënjen se "asgjë nuk ka ndodhur kurrë". Ajo ngriti falimentimin për t'i shpëtuar përgjegjësisë për 3 padi ende për tu gjykuar për shpifje (Hilton, Rhodes, Minc) dhe shmangni pagimin e borxhit të avokatit që ajo kishte pësuar (në fitoren time Anti-SLAPP). Mbani mend, Falënderimi nuk ishte i paaftë për falimentim. Ajo thjesht kishte mbledhur shumicën e pasurive të saj në llogaritë e saj të pensionit (më shumë se çerek milion dollarë) dhe renditi një grimë të vogël të borxhit të konsumatorit (nën 3,000 dollarë). Pretendimi i saj i paaftësisë paguese ishte pothuajse tërësisht i bazuar potencial detyrimet nga paditë e mësipërme për shpifje (të cilat mund të mos kenë shkuar kurrë në gjyq), plus ca $ 40K ajo do të më detyrohej sapo gjykatësi të bekonte shumën. Gjykatësi i Falimentimit urdhëroi të tre paditë për shpifje për të provuar ndërmjetësimin. Prause & kompania e saj e sigurimeve u vendos me Don Hilton dhe Alex Rhodes. Kushtet janë të padeklaruara, por kompania e sigurimeve ofroi para të mëdha për të zgjidhur deri në ndërmjetësim. Unë dyshoj se Prause duhej të nënshkruante një klauzolë për mos-nënçmim, të cilën ajo nuk e ka respektuar.

-------

Ajo fillon të nesërmen. Tani ajo pretendon se Matt nxiti dhunë. Megjithatë, ajo kurrë nuk jep ndonjë provë të dhunës, por vetëm ajo duke u nxitur nga Matt.

Thënia "paratë janë zhdukur" është e saktë - të gjitha paratë e dhuruara hynë në proces gjyqësor. Donacionet dështuan të mbulojnë të gjitha shpenzimet ligjore të Aleksit.

------

Më shumë të njëjta.

"Zhdukur"? Donacionet dështuan të mbulojnë të gjitha shpenzimet ligjore të Aleksit.

--------

Më shumë shpifje, duke akuzuar në mënyrë të rreme Fradd-in për nxitje të dhunës.

-----

Në mënyrë të gabuar pretendon se Fradd ka nxitur dhunë.

Paratë paguanin tarifat ligjore. Kompania e sigurimeve të Prause i pagoi taksat e saj juridike dhe pagën Alexit.

----

5 tweet në të njëjtën ditë duke shpifur Matt, dhe duke gënjyer në lidhje me proceset gjyqësore.

Tweet #2

Cicëroj # 3. Matt tani po nxit vrasje masive!

Tweet # 4: A po e fajëson Matt për vrasjen në sallonin e masazhit në Atlanta? Çfarë ushqyesi.

Tweet # 5: Përgjegjësia? Falënderimi është mbajtur përgjegjës në shumë vende ligjore dhe procese gjyqësore për shpifje: Fitoret ligjore mbi ngacmuesin / shpifësin serik Nicole Prause: Ajo është autori, jo viktima!

------

Foto nga donacionet e njëjta. Shpif Fradd duke e akuzuar atë për kërcënime ndaj grave.

-------

Më shumë pohime të njëjta false. Çfarë një bisedues në internet.

---------

5 maj, 20201 - vazhdoi bisedimet kibernetike. Me sa duket Josh Duggar përdori programin Covenant Eyes dhe Fradd ishte një nga folësit e Covenant Eyes. I jep asaj një justifikim për të shpifur Fradd.

Një tjetër.

Edhe një tjetër. Duke gënjyer se Fradd ngriti 197K $ për procesin gjyqësor Alex Rhodes.

Një tjetër, sigurisht.

Dy dite me vone. Fradd kurrë nuk i nxiti follwers e tij për të sulmuar Prause.

---------

Në mars 26, 2020 Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) u ndalua përkohësisht për ngacmime të shënjestruara dhe "postimin e kërcënimeve të dhunshme"Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Falënderimi) akuzon në mënyrë të gabuar Gail Dines se "ka qenë në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, ndjek gratë shkencëtare dhe i shikon gratë si të harxhueshme dhe të denja për dhunë.

Kjo duhet të regjistrohet si një nga gënjeshtrat më të qeshura të Prause ndonjëherë. Përdorimi i saj Llogari @BrainOnPorn, Prause përshkallëzoi sulmet e saj kundër feministes anti-porn Gail Dines PhD. (Për shembujt e mëparshëm të përçmimit dhe shpifjes së saj kundër Dines shih këtë seksion - Prill, 2017: Fyej fyerje Profesor Gail Dines, PhD, ndoshta për t'u bashkuar me "Op-ed: Kush saktësisht është misrepresenting shkenca në pornografi?").

Para se të shkojmë te shpifja, shikoni këtë cicërimë të çuditshme ku @BrainOnPorn sulmon Dines për kritikën e "pornografisë së ujit". Cicërima e RealYBOP nuk ka asnjë lidhje me komentin e Dine, por RealYBOP ka të bëjë me mbështetjen e industrisë së pornografisë.

Vetëm një nga qindra tweets @BrainOnPorn në mbështetje të agjendës së industrisë së pornografisë.

--------

@BrainOnPorn përdor vendet e tjera për shpifje, duke deklaruar në mënyrë të gabuar se "grupi" i Dines po dërgon kërcënime me vdekje dhe po ndjek femrat shkencëtare që studiojnë pornografi

Provat e @ BrainOnPorn? Fotografitë e dy prej katër letrave Falënderimi paraqet keq në tweet-et e saj të shumta:

 1. E para nga Kate Dawson e Irlandës. Nuk tha asgjë për t'u ndjekur nga Gail Dines ose "grupi" i Dines.
 2. E dyta nga Madita Oeming e Gjermanisë. Nuk tha asgjë për t'u ndjekur nga Gail Dines ose "grupi" i Dines. Në vend të kësaj, lëkura e hollë Oeming vajtonte për mua sepse postova these 3 cicërima në lidhje me pretendimet e saj të pambështetura dhe ribotoi Prishja e artikullit të saj nga Gabe Deem. Letra e Oeming përsëriti të pavërtetat e Prause… por pa ndonjë provë mbështetëse (nuk ka asnjë).

---------

Disa ditë më vonë @BrainOnPorn vazhdon shpifjen e saj, duke deklaruar në mënyrë të gabuar se Dines, dhe feministe e zjarrtë, po mbështet kërcënimet për të vrarë shkencëtare femra (!). @BrainOnPorn nuk ofron asnjë provë për të mbështetur pretendimin e saj absurd. Në vend të kësaj @BrainOnPorn poston një listë të personave më shpesh të përmendur në artikujt e fundit rreth pornografisë. Autori i kësaj liste nuk u referohet atyre që renditen si pseudoshkencëtarë, ose ndonjë gjë tjetër.

-------

Shpifja e vazhdueshme, duke deklaruar se Gail Dines është përfshirë në "përpjekje që kërcënojnë të vrasin shkencëtare femra". Fotografitë e njëjta pa lidhje me ekranin.

----------

Të njëjtat 2 fotografi të parëndësishme të ekranit, plus 2 komente nënçmuese nga interneti. Pse do të duhej që Dines, apo dikush tjetër, të denoncojë komente të rastit nga trollet e internetit?

Pështirë.

------

Akuzë e rreme Fradd për kërcënime ndaj grave.

Updates:Të tjerët - Në vazhdim: @BrainOnPorn (Prause) akuzon në mënyrë të gabuar Liz Walker për inkurajimin e kërcënimeve me vdekje ndaj grave, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, të qenit anti-LGBTQ dhe një mbajtëse e hatemmonger.

Liz Walker është një aktiviste dhe feministe australiane anti-pornografike, e cila krijon programe arsimore për të rinjtë dhe ka punuar me Gail Dines. @BrainOnPorn (Falënderim) shpesh shpifi dhe zhvlerëson Liz-in sepse ajo mbështet fushatën e TraffickingHub dhe është në mënyrë jopologetike anti-porn.

Ajo fillon me @BrainOnPorn duke thënë Liz Walker, Gabe Deem, Lalia Mickelwait dhe unë jemi të gjithë të dhunshëm. Sigurisht nuk jep prova.

-------

Ja një tjetër cicërimë e mbushur me gënjeshtra. As Liz dhe as Don Hilton nuk janë anti-LGBT (Hilton është duke paditur Falënderimet për shpifje) "Dëshmia" e @ BrainOnPorn është një pamje nga Liz që cicëron këtë përmbledhje akademike të literaturës: Sëmundja seksuale si një sëmundje: Dëshmi për vlerësim, diagnozë dhe reagim ndaj kritikëve (Phillips et al., 2015).

3 fotot e tjera të ekranit janë të komenteve anonime nga trolls në internet, jo nga Liz Walker. Ata marrin të njëjtat komente të rreme. Lavdëroni gjithmonë cicërima.

-------

Gënjeshtra të shumta në një cicërimë të vetme: OBSH [Organizata Botërore e Shëndetësisë] kurrë nuk i kërkoi Liz Walker ose dikujt tjetër të bënte diçka; Liz nuk po inkurajon kërcënime me vdekje; dhe siguria nuk u mor kurrë me qira për të mbrojtur askënd nga Hilton, Walker ose dikush tjetër të cilin Prause e ka akuzuar në mënyrë të rreme për ndjekje.

Si zakonisht, pamjet e ekranit janë të 2 nga 4 letrat e mbushura me gënjeshtra, të mbledhura për të proceset gjyqësore që ajo humbi ndaj meje. 4 shkronjat:

 1. Nga anëtarja e RealYBOP, Kate Dawson, nga Irlanda. Nuk tha asgjë për mua.
 2. Nga Rebecca Sullivan e Kanadasë. Letra me 2 faqe kishte një rresht të vetëm hedhjeje rreth meje, duke thënë që unë dhashë një përmbledhje për Canadian Motion 47. Asgjë tjetër.
 3. Nga anëtarja e RealYBOP Madita Oeming. Ajo kurrë nuk pretendoi që unë e ndiqja ose e kërcënoja në asnjë mënyrë. Në vend të kësaj, Oeming rënkoi sepse postova these 3 cicërima në lidhje me pretendimet e saj të pambështetura. Letra e Oeming përsëriti gënjeshtrat e Prause ... por pa ndonjë provë.
 4. Letra e fundit ishte një përrallë e mbushur me gënjeshtra nga Daniel Burgess, i cili zotëronte URL-në e RealYBOP, ka përdorur pseudonime për të më biseduar në internet dhe e ka vetë angazhuar në raste të shumta të vërejtjeve shpifëse. E vërteta për Burgess dhe ndërveprimet tona është i dokumentuar plotësisht në këtë faqe.

--------

Më shumë të njëjtat gënjeshtra nga sulmuesi kibernetik. E quan Liz Walker një 'hatemonger'.

--------

Gënjeshtrat vazhdojnë:

-------

Poston të njëjtin koment anonim, pastaj etiketon shumë prej nesh, duke thënë se duhet të denoncojmë komentet që nuk i kemi parë kurrë. (Si mundemi? @BrainOnPorn na ka bllokuar të gjithëve në mënyrë që ajo të mund të lëvizë temat tona në Twitter pa e ditur ne.) Prause nuk arrin të përmendë të gjitha kërcënimet dhe komentet e urrejtura / të rreme që marrim çdo ditë - të cilat i kanë @BrainOnPorn dhe Prause ende për të denoncuar. Pse nuk e keni bërë kështu Dr. Prause?

Në një vetvete, @BrainOnPorn poston 3 komente nën artikullin shpifës të lajmeve SCRAM në të cilin Prause gënjeu. Këto shumë gënjeshtra çuan që SCRAM të paditej, artikulli të tërhiqej, dhe SCRAM të dilte nga biznesi! Media ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëme të konsiderueshme për publikimin e gënjeshtrave të Nicole Prause në lidhje me Alex Rhodes & NoFap

------

Përsëri, @BrainOnPorn poston rreth artikulli shpifës i lajmeve SCRAM, në të cilën gënjeshtrat e saj çuan në shkatërrimin e SCRAM dhe një falje për Alex Rhodes. Liz Walker kurrë nuk bisedoi me ScramNews dhe nuk u përmend në artikullin e saj.

Liz Walker bëri prodhoni një blog të shkurtër rreth ngacmimit dhe shpifjes së @ BrainOnPorn: Real Truri juaj në Porn akuzat e rreme. Guess Prause nuk mund të durojë që personi i saj i rremë të dëmtohet nga e vërteta.

Updates:Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisti DJ Burr i "të qenit në një grup" që dërgon kërcënime me vdekje, nxit dhunë, parandalon gratë të marrin mbrojtje, etj.

Ky është një nga shumë seksionet që dokumentojnë fushatën e vazhdueshme të Prause në të cilën ajo akuzon në mënyrë të gabuar objektivat e saj të zgjedhur për dërgimin e kërcënimeve me vdekje, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje ose shkaktimin e të tjerëve për të dërguar kërcënime me vdekje. Sigurisht, ajo nuk ofron asnjë provë për të mbështetur këto gënjeshtra. Lutni me postime kronike cicërimat që ai ka depozituar raporte të policisë ose FBI për ata që përmenden në atë shpifës në cicërimat e saj. Qesharake, sesi zbatimi i ligjit nuk bën kurrë të kontaktojmë ndonjërin prej nesh.

Prause ka një histori të gjatë të shpifjes, ngacmimit dhe bisedës kibernetike terapistit DJ Burr me tweets shpifëse. Për shembull, në 2019: Prause kërcënoi terapistin Burr për qëndrim në këmbë pranë saj, pastaj e raportoi me keqdashje në Departamentin e Shëndetit të Shtetit të Uashingtonit. Raporti i paligjshëm u hodh poshtë përfundimisht, por shkaktoi një stres të konsiderueshëm.

Burr siguroi një betim betimi për padinë e Alex Rhodes për shpifje kundër Prause, e cila rezultoi në Prause duke përshkallëzuar ngacmimin dhe shpifjen e saj (edhe një shembull tjetër i Prause duke u përfshirë në frikësimin e dëshmitarëve). Në një nga veprimet e saj më të ndyra, Prause (BrainOnPorn) shkroi në Twitter se përpjekja e Burr për të mbështetur vëllain e tij 14 vjeçar, i cili si një mashkull i ri me ngjyrë po trajtohej ashpër nga autoritetet, përbënte mashtrim (!). Falënderimi (@BrainOnPorn) shkoi pas Grumbullimi i fondeve të Burr për vëllain e tij të burgosur 14-vjeçar, duke akuzuar në mënyrë të gabuar Burrin për ndjekje, duke thënë se ai duhet të bashkohej me vëllain e tij në burg.

Prause vazhdoi të fliste në internet dhe ta shpifte Burrin duke përdorur @BrainOnPorn. Pasi ky pseudonim u ndalua përgjithmonë, ajo kaloi në @NicoleRPrause për të bërë punën e saj të ndyrë, duke postuar cicërima gati identike me ato që ishin shfaqur në @BrainOnPorn tani të shuar. Ajo në mënyrë të rreme akuzon synimet e saj si në një "grup" që po dërgon kërcënime me vdekje. Ajo po gënjen.

Cicërimat e saj janë të tepërta: pamje nga ekranet e komenteve anonime nga trollet në internet dhe 3 komente të marra nga artikulli shpifës i lajmeve SCRAM në të cilin gënjeu Prause. Këto shumë gënjeshtra çuan që SCRAM të paditej, artikulli të tërhiqej, dhe SCRAM të dilte nga biznesi! Media ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëme të konsiderueshme për publikimin e gënjeshtrave të Nicole Prause në lidhje me Alex Rhodes & NoFap.

Artikulli tani i fshirë SCRAM përmbante dezinformata të qarta, shpifëse të dhëna nga Prause, dhe zero prova për të mbështetur pretendimet e saj. SCRAM bëri argumentin mahnitës se sepse Prause pretendon se ajo nuk ka lidhje me industrinë e pornografisë (pavarësisht imazhe dhe prova të tjera të gjera përkundrazi), fushata e Rhodes's Donor Box për të financuar gjyqin e tij kundër Prause ishte mashtruese. Në krye të këtij keqpërdorimi të qartë të penës së tyre gazetareske, ekipi SCRAM fshiu komentet nën artikullin kur lexuesit u përpoqën t'i kundërviheshin deklaratave të pavërteta dhe mashtruese të Prause / SCRAM me prova aktuale. Janë këto 3 komente që Prause cicëron në kronikë dhe i karakterizon keq. Të tre komentet janë faktikisht të sakta, duke thënë vërtet se artikulli nuk dha prova aktuale për të mbështetur pretendimet e Prause.

Aq shumë për gazetarinë e përgjegjshme.

--------

Ajo etiketon Burrin dhe shumë të tjerë, duke sugjeruar që të gjithë janë përgjegjës për "kërcënimet me vdekje" anonime (shumë nga komentet që ajo tregon nuk janë kërcënime, e lëre më kërcënime me vdekje).

--------

@BrainOnPorn emëron 3 individët që komentuan nën shpifës, pa prova, tani fshihet artikulli i ScramNews.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Më 23 tetor 2020 Llogaria në Twitter e industrisë pornografike të Prause (@BrainOnPorn) u ndalua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër. Kjo do të thoshte që Prause u detyrua ta përdorte atë Llogaria @NicoleRPrause të cicëroj të njëjtat gënjeshtra, propagandë dhe shpifje. Ju mund të shihni më poshtë se tweet-et e NicoleRPrause janë gati identike me mbeturinat e hedhura nga @BrainOnPorn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Më poshtë, edhe pse unë e kam bllokuar atë, ajo më kontrollon fillin duke akuzuar DJ se ishte në një "grup" përgjegjës për sulmin e saj të pretenduar.

2,000 faqet e të ashtuquajturës "shpifje" janë, në fakt, 4 faqet kryesore të Falënderimit. Ahh, ironia e postimit në Twitter duke e shpifur në fillin e njoftimit fitorja ime me padi për shpifje (ajo akoma më ka borxh shpenzimet gjyqësore dhe një gjykim).

---------

Prause shpjegon pse asaj i duhej të bënte një kolazh të vërejtjeve jo civile në internet: trollet anonimë do ta padisnin nëse ajo postonte foto nga komentet aktuale. Vërtet? Ku janë provat?

Jo, pretenduan CSAT artikulli i ScramNews nuk dha prova për të mbështetur pretendimet e saj. Meqenëse ScramNews u padit për ekzistencë, duket se ScramNews nuk u dha kurrë asnjë provë nga Prause për të mbështetur pretendimet e saj / saj.

Përsëri, duke cicëruar komentet e ScramNews, përfshirë komentet e Burr. Ajo më përmend, por po gënjen. Unë nuk kam nxitur asgjë.

-------

Ka kaq shumë gënjeshtra për të ekspozuar në këto 2 cicërima të rradhës. Me sa duket, ajo mbështetet në ndjekësit e saj që nuk lexojnë pamjet e ekranit - sepse askush nuk i mbështet në distancë pretendimet në tweet-et e saj.

Nëse doni të vërtetën, shikoni deklaratën betuese të Burr-it në 2 faqe, të paraqitur në padinë për shpifje të Alex Rhodes - DJ Burr, Deklarata e betimit të LHMC.

Gënjeshtra # 1 nga Prause: Burr nuk e akuzoi Prause për gjuhë raciste, ai deklaroi se ajo e akuzoi atë të përdorimit të gjuhës raciste. Dy fragmente nga deklarata e shkurtër e Burrit e bëjnë të qartë këtë:

Gënjeshtra # 2 nga Prause: Ajo shprehet se Gabe Deem dhe Gary Wilson e akuzuan atë për përdorimin e gjuhës raciste. Siç mund ta shihni cicërima e Deem nuk thotë asgjë për Falënderimet. Në vend të kësaj, Deem përshkruan strategjinë e seksologëve pro-porn në përgjithësi, të cilët i etiketojnë burrat që lënë porno si racistë.

Ajo përdor taktikën e saj të zakonshme, duke pretenduar në mënyrë të gabuar që thamë se ka qenë i dënuar e X, Y, ose Z. Gjithë DJ që tha ishte se shpifja është një krim. Përsëri ajo poston komentet e SCRAM (Media ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëme të konsiderueshme për publikimin e gënjeshtrave të Nicole Prause në lidhje me Alex Rhodes & NoFap).

----

Ajo hyn në fillin tim duke gënjyer për raportet e FBI-së, dhe duke gënjyer se adresa e saj ishte ndonjëherë në YBOP.

Debunking pretendimet e FBI: (1) FBI konfirmoi se Prause gënjeu për paraqitjen e një raporti të FBI në Gary Wilson(2) FBI konfirmon se Nicole Prause ka gënjyer për paraqitjen e një raporti mbi Aleksandër Rodos.

Debunking pretendimin e saj se adresa e saj ishte ndonjëherë në YBOP: https://twitter.com/YourBrainOnPorn/status/1360385094159003648.

--------

UAU. Këtu, Burr kërkon ndihmë për depresionin e tij dhe psikolog i licencuar Prause e bisedon kibernetikisht me shpërthimin e saj të zakonshëm të shpifjes së neveritshme. A është kjo një shkelje e etikës së psikologjisë?

Fotografitë e zakonshme të ekranit: një diapozitivë interesante e komenteve nga trolls, dhe komentet nën artikulli SCRAM.

Vini re se ajo është e mërzitur që DJ postoi në Twitter mbështetjen për mbylljen e Pornhub.

--------

Në përgjigje të bisedimeve kibernetike dhe shpifjeve, Burr postoi këtë thread, duke e përfunduar atë me një lidhje në faqen e Falënderimit # 1 (ai nuk u lidh me proceset gjyqësore). Siç mund ta shihni, askush nuk tha që Prause ishte dënuar për shpifje (që në të vërtetë nuk është gjë, pasi 3 paditë për shpifje kundër saj ishin civile, jo penale).

Sa i përket proceseve gjyqësore, Staci Sprout publikoi këtë (3-17-21): Falënderimi i detyruar të zgjidhë dy nga tre procese gjyqësore kundër saj për shpifje.

----

Më shumë të njëjtat gënjeshtra. Shikoni nga afër në pamjen e ekranit; Staci emëron PornHub, jo Prause.

----------

Më shumë nga e njëjta shpifje - duke deklaruar në mënyrë të gabuar se Burr nxiti dhunë.

-----

Një tjetër postim në Twitter në DJ:

--------

Seksionet e ngjashme:Të tjerët - Në vazhdim: Falënderimi përdor @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisti Staci Sprout i "avokimit për vrasjen e grave", "mbështetja e kërcënimeve me vdekje", "nxitja e dhunës", "kërcënimi i grave", dërgimi i "kërcënimeve me vdekje", mizogjinia, etj.

Ky është një nga shumë seksionet që dokumentojnë fushatën e vazhdueshme të Prause në të cilën ajo akuzon në mënyrë të gabuar objektivat e saj të zgjedhur për dërgimin e kërcënimeve me vdekje, ose mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, ose duke shkaktuar që të tjerët të dërgojnë kërcënime me vdekje. Sigurisht, ajo nuk ofron asnjë provë për të mbështetur këto gënjeshtra.

Nicole Prause vazhdon të flasë me ngulm në internet dhe të shpifë terapistin Staci Sprout. Preokupimi i Prause me Sprout filloi në vitin 2018, kur Sprout guxoi t’i qëndronte ngacmimit në internet të Prause. Falënderimi ka ngritur tre ankesa të pabazuara me Washington State kundër terapistit Sprout (të gjitha janë hedhur poshtë përmbledhur). Sulmet e Prause u intensifikuan pasi Sprout u shfaq në një video për mbledhjen e fondeve për padinë e shpifjes së Alex Rhodes kundër Prause, dhe siguroi dëshmi dëshmie në të dy Hilton Rhodes padi shpifje. Derisa u ndalua përgjithmonë, Prause përdori @BrainOnPorn Twitter për shumicën e shpifjes së saj. Ajo pastaj u kthye në @NicolRPrause për të bërë punën e saj të ndyrë. Shembuj të shumtë gjenden në këto pjesë:

Kjo pjesë ka të bëjë me Prause duke postuar me fiksime cicërima (zakonisht në fijet e Staci) duke e akuzuar atë në mënyrë të gabuar për dërgimin e kërcënimeve me vdekje, nxitjen e dhunës, mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, dhe të ngjashme. Ashtu si me pjesët e mëparshme, Falënderimi nuk ofron asnjë provë për të mbështetur këto gënjeshtra. Lutni me postime kronike cicërimat që ajo ka depozituar raporte të policisë ose të FBI-së mbi ata që përmenden në shpifjen e saj në cicërimat e saj. Qesharake, sesi zbatimi i ligjit nuk bën kurrë të kontaktojmë ndonjërin prej nesh.

Ashtu si me qindra tweet-et e saj të tjera, Prause poston disa komente anonime të rastësishme nga trollet në internet, i referohet secilit si një "kërcënim me vdekje" dhe akuzon synimet e saj të zakonshme për dërgimin ose mbështetjen e këtyre "kërcënimeve me vdekje".

Në këtë cicërimë ajo akuzon Stef Carnes, Linda Hatch dhe Staci Sprout për mbështetjen e kërcënimeve me vdekje. Çfarë kanë të përbashkët të 3-të? Ata ngritën dëshmi betimi në padi shpifjeje kundër Prause!

Deklarimet e betimit:

Të njëjtën ditë, e njëjta shpifje.

Të njëjtën ditë. Këtë herë Twitter lavdërimi në personin e 3-të. @BrainOnPorn pretendon se një email është nga Sprout, por nuk është kështu. @BrainOnPorn gjithashtu gënjen për përmbajtjen e emailit.

Përsëri, më 1 tetor 2020. Përsëri, pamjet e ekranit nuk përputhen me cicërimin e @ BrainOnPorn rreth tyre. Laila shkroi në Twitter një aktual kërcënim me vdekje për lobim për të bërë një hetim mbi Pornhub, dhe Sprout shkroi në Twitter shqetësimin dhe mbështetjen e saj.

Mbani në mend se PornHub ishte llogaria e parë për të retweet cicërimën e vajzës së @ BrainOnPorn! Kjo siguron prova të qarta të bashkëpunimit në prapaskenë midis RealYBOP dhe industrisë së pornografisë (Mindgeek). Ndërsa gati çdo cicërimë @BrainOnPorn mbështeti axhendën e industrisë pornografike, cicërimat këtu nuk lënë asnjë dyshim në lidhje me besnikërinë e vërtetë të RealYBOP - duke mbështetur drejtpërdrejt industrinë e pornografisë - veçanërisht PornHub.

Të njëjtën ditë, të njëjtat gënjeshtra nga @BrainOnPorn, të njëjtat komente të parëndësishme të këndimit.

Përveç pamjeve nga ekranet e komenteve anonime nga trollet në internet, cicërimat e tepërta të Prause shpesh përmbajnë 3 komente të marra nga artikulli shpifës i lajmeve SCRAM në të cilin Prause gënjeu. Këto shumë gënjeshtra çuan që SCRAM të paditej, artikulli të tërhiqej, dhe SCRAM të dilte nga biznesi! Media ScramNews u detyrua të kërkojë falje dhe të paguajë dëme të konsiderueshme për publikimin e gënjeshtrave të Nicole Prause në lidhje me Alex Rhodes & NoFap.

Artikulli tani i fshirë SCRAM përmbante dezinformata të qarta, shpifëse të dhëna nga Prause, dhe zero prova për të mbështetur pretendimet e saj. SCRAM bëri argumentin mahnitës se sepse Prause pretendon se ajo nuk ka lidhje me industrinë e pornografisë (pavarësisht imazhe dhe prova të tjera të gjera përkundrazi), fushata Donor Box e Rhodes për të financuar gjyqin e tij kundër Prause ishte mashtruese. Në krye të këtij keqpërdorimi të qartë të penës së tyre gazetareske, ekipi SCRAM fshiu komentet nën artikullin kur lexuesit u përpoqën t'i kundërviheshin deklaratave të pavërteta dhe mashtruese të Prause / SCRAM me prova aktuale. Janë këto 3 komente që Prause cicëron në kronikë dhe i karakterizon keq. Të tre komentet janë faktikisht të sakta, duke thënë vërtet se artikulli i SCRAM-it nuk ofronte asnjë provë aktuale për të mbështetur pretendimet e Prause.

Përsëri, Staci, Jan dhe DJ thanë saktë se artikulli nuk përmbante asnjë provë për të mbështetur pretendimet e tij.

Më shumë nga 1 tetori 2020: @BrainOnPorn cicërimat e saj të gabuara qëndrojnë nën një nga partnerët e biznesit të Staci: 1) Sprout nuk u përjashtua nga SASH, 2) Sprout kurrë nuk tha asgjë rreth "masturbimit në pornografi", 3) Staci kurrë nuk gënjeu për "kërcënime me vdekje".

-------

Pak ditë më vonë. Fasehoods të njëjta dhe screenshot. Falënderoj unë jam i mërzitur gjatë SCRAM News. Etiketimet NASW sugjerojnë që Sprout duhet të humbasë licencën e saj.

Të njëjtën ditë, të njëjtat fasehoods. Këtë herë nën njoftimin e një samiti për shërimin e grave të varura nga pornografia.

Vini re formulimin e çuditshëm "për të parandaluar që një shkencëtare femër të marrë mbështetje". Pra, një koment, nën artikullin SCRAM pa gënjeshtra, të mbushura me gënjeshtra, i cili u fshi brenda pak orësh, e pengoi Prause të merrte mbështetje? Jo

Të njëjtën ditë, të njëjtat komente anonime PT, gënjeshtra shtesë, dhe etiketim të SASH. E vërteta - Sprout nuk posedonte "kopje të kërcënimeve me vdekje". Askush nuk pranoi të fshijë komente.

-------

Të njëjtat gënjeshtra.

-------

Ecja në internet vazhdon të nesërmen, duke postuar kudo që të shfaqet emri i Staci

Të njëjtën ditë, nën njoftimin e një samiti për gratë e varura nga pornografia, ku Sprout ishte prezantuese. Ngacmim vërtet i tmerrshëm.

Të njëjtën ditë.

--------

Të njëjtat gënjeshtra, të njëjtat pamje të pakuptimta të ekranit. Përsëri, nën një cicërimë që promovon samitin me Sprout.

Të njëjtën ditë, të njëjtat gënjeshtra dhe të njëjtat pamje pa kuptim. Përsëri, nën një cicërimë që promovon samitin me Sprout.

--------

Ditën tjetër, të njëjtat gënjeshtra dhe të njëjtat pamje pa kuptim.

---------

Përsëri, nën një cicërimë që promovon samitin me Sprout.

-------

Vrasje? I çmendur Me të vërtetë keqdashje psikopatike.

6shtë XNUMX muaj më vonë dhe "lajmet kombëtare" të parashikuara ende nuk janë shfaqur.

------

Grumbullimi i gënjeshtrave në një cicërimë. Ecja në internet në fillin e Sprout.

Të njëjtën ditë.

Të njëjtën ditë.

Të njëjtën ditë, vazhdoi bisedimet kibernetike. Asnjë dëshmi për të mbështetur gënjeshtrat e Prause.

Të njëjtën ditë (10/12/20), të njëjtat pamje ekrani.

-------

Pretendim i çmendur nga Prause.

Sprout nuk e dinte, sepse nuk kishte asgjë për të ditur.

-------

Më 13 tetor, @BrainOnPorn postoi 15 tweets duke shpifur Sprout. Ne do të fillojmë me një nga kookiest. Prause thotë se Sprout avokon për vrasjen e grave. Bëhet më i çmendur me çdo ditë.

Të njëjtën ditë. Prause u kërkon ndjekësve të raportojnë mbledhjen e fondeve të Aleksit në Pensilvani.

Të gjitha paratë shkuan për tarifat ligjore. Shiko- Falënderimi i detyruar të zgjidhë dy nga tre procese gjyqësore kundër saj për shpifje

Komente të parëndësishme në internet:

Të njëjtën ditë. Thotë Sprout duhet të hiqet nga kujdesi për pacientin.

I vetmi person që ra në sy vetë ishte Falënderimi. Shembuj të shumëfishtë të dokumentuar:

Vazhdon:

Tani përfshirë Stefanie Carnes. E ashtuquajtura "bashkëpunim" ishte betim betimi

Duke e quajtur Sprout të tmerrshme dhe Hilton një ngacmues seksual. Thotë Sprout "do t'ju shoh të vdekur". PSRFUNDON

Pro-ngacmimi dhe kërcënimet me vdekje. Fotografitë e padisë së Hilton janë për shpifje. Asgjë atje për jetën seksuale të Prause, natyrisht.

Etiketat Filiz:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Më 23 tetor 2020 Llogaria në Twitter e industrisë pornografike të Prause (@BrainOnPorn) u ndalua përgjithmonë për ngacmime dhe abuzime në shënjestër. Kjo do të thoshte që Prause u detyrua ta përdorte atë Llogaria @NicoleRPrause të cicëroj të njëjtat gënjeshtra, propagandë dhe shpifje. Ju mund të shihni më poshtë se tweet-et e NicoleRPrause janë gati identike me mbeturinat e hedhura nga @BrainOnPorn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lies by Prause: (1) Sprout nuk qarkulloi kurrë adresën e Prause. (2) Trillimi i ri i Prause është se unë postova adresën e saj në YBOP dhe ajo u sulmua atje. Adresa e saj nuk ishte asnjëherë në YBOP. Në fakt ajo pranoi që adresa e saj nuk është postuar kurrë askund. Mos!

-------

Sprout nuk po i referohej Prause, dhe kurrë nuk ka thënë se Prause nuk u sulmua.

Të njëjtën ditë. Gënjeshtra të njëjta.

-------

Unë nuk qarkullova adresën e saj, dhe ajo nuk ka provuar asnjë provë që kam.

Të njëjtën ditë (2/9/21), të njëjtat gënjeshtra:

Të njëjtën ditë, e njëjta e vjetër.

Në të njëjtën temë, Prause pretendon se YBOP ka 2, faqe ooo të "shpifjes". YBOP ka 4 faqe kryesore Prause dhe 5 faqe RealYBOP që përmbajnë shpifje të Prause për qëllime të shumta.

Në fillin e Sprout. Darling nuk po i bluan gënjeshtrat e saj:

--------

Nuk ka ndonjë kuptim.

------

Unë kam bllokuar Prause, megjithatë ajo më kontrollon fillin, duke shpifur Sprout dhe mua. Proof Prause po gënjen.

------

Edhe pse Sprout e ka bllokuar atë, Prause hyn në fillin e Sprout nën një tjetër cicërimë.

------

Nuk ka asnjë grup DJ Burr. Të gjithë BS.

Pamja e ekranit e postuar thotë Pornhub, jo Falënderim. Kjo tha, Prause ka shumë lidhje me ato në industrinë e pornografisë - A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë?

------

-------

Në një fije Staci

------

Biseda me të gjitha anijet e tjera të industrisë pornografike, duke pretenduar në mënyrë të gabuar se isha përgjegjës për ndalimin e përkohshëm të llogarisë së Prause.

Falënderimi po gënjen, pasi këtu është ajo që thashë për sulmin e saj:

Në fund të vitit 2020, ajo papritmas filloi të pretendonte se ishte sulmuar seksualisht në 2019, dhe se unë isha në mënyrë misterioze përgjegjëse. Ajo në mënyrë të rreme pretendon se unë postova adresën e saj në YBOP dhe kjo çoi që ajo të rrëmbehej në rrugë nga një djalë i ri me një skateboard. Ajo nuk ka ofruar ndonjë provë objektive se unë e kam postuar adresën e saj fizike ose e kishte kapur.

Siç është dokumentuar në këtë seksion tjetërkund, Gënjeshtra e preferuar e Prause është se unë postova adresën e saj në YBOP. Ajo së fundmi i shtoi përrallës së saj, duke pohuar në mënyrë të gabuar se një djalë i ri e kapi atë "në adresën në YBOP". Duke e ditur se kjo është një gënjeshtër, unë vazhdimisht kam kërkuar që ajo të prodhojë një screenshot që dëshmon se adresa e saj ishte në YBOP. Meqenëse nuk mundet, Prause u përpoq të postonte një pamje të ekranit nga lista e saj e ekspozitës nga 2nd padi ajo humbi ndaj meje. Fatkeqësisht për të, rregullat e gjykatës kërkuan që Falënderimi të më siguronte të gjitha ekspozitat e saj para seancës (ashtu si unë duhej t'i siguroja asaj të gjitha dokumentet e mia). Shiko: Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

----------

3 tweet-e që retweetojnë pretendimet e saj të rreme ndaj Staci ndërsa ajo flet në internet cicërimat poshtëruese të Pornhub.

RE: Pas cicërimave - Unë kurrë nuk kam thënë që Prause po gënjente për sulmin e saj (edhe pse ajo është një gënjeshtare patologjike, shpifëse serike, sulmuese në internet). Unë thashë se ajo po gënjente për sulmin që ndodhi në një adresë të vendosur në YBOP: Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

Cybertalking për Pornhub, përsëri. Këtë herë duke bashkëpunuar me Drejtori i Komunikimit i FSC (@FSCArmy), Mike Stabile.

Jo hera e parë që ajo ka bashkëpunuar me FSC:

Duke biseduar në internet me një cicërimë poshtëruese të Pornhub. Akuza e rreme Laila për bërjen e një "ankese për kërcënim penal".

Prause duket se i referohet ndalimit të saj në Twitter, në të cilin dikush e raportoi atë për bërjen e kërcënimeve të dhunshme - Mars, 2021: Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) pezulluar përkohësisht për "postimin e kërcënimeve të dhunshme". Ajo po gënjen, sepse Twitter kurrë nuk zbulon se kush e bëri raportimin. Ajo thjesht nuk mund të mos gënjejë, edhe kur e dinë të gjithë eksituesit.

---------

Ritweet cicërimë shpifëse e Staci

--------

Mbështetja e pornhub-it përmes bisedës në internet. Rititimi i postimit në Twitter të Staci.

Thashe - Shkurt 2021: Prause poston 70 tweet në 5 ditë duke deklaruar në mënyrë të gabuar se unë vendosa adresën e saj në YBOP - dhe ajo u rrëmbye në rrugë në 2019 si pasojë. Megjithatë, në vitin 2020 Prause shkroi në Twitter se askush, duke përfshirë edhe mua, nuk ka adresën e saj të vërtetë. Gënjeshtrat e saj nuk përputhen (dokumentet e tweets përtej 5 ditëve).

Më shumë mbështetje për Mindgeek përmes përgënjeshtrimit të Laila dhe Staci Sprout (retweeting cicërimën e saj duke synuar Staci).

Shpif, duke ritweetuar Sprout cicërimën e papërmbushur.

Të njëjtën ditë - 3 me radhë duke fyer Stacin. Të njëjtat gënjeshtra të lodhura.

-----------

Lidhje të tjera të rëndësishme:Të tjerët - Falënderimi (@BrainOnPorn) akuzon në mënyrë të rreme terapisti Staci Sprout për të qenë anti-LGBTQ, mbështetjen e eugjenikës, duke thënë "trans nuk janë njerëz", duke thënë martesa "duhet të jetë vetëm midis një burri dhe një gruaje"

Siç u shpjegua në seksionet e mëparshme, Prause është duke folur dhe shpifur me ngulm në internet sepse (1) Sprout ngriti dëshmi betimi në padinë e shpifjes për Hilton dhe Rhodes, (2) Sprout promovoi financimin e gjerë të Alex Rhodes për padinë, (3) Sprout mbrojti viktimat e tjera kundër sulmeve të Prause. . Ashtu si me seksionet e mëparshme, postimet në Twitter të Prause janë të mbushura me gënjeshtra dhe zero aktualitet. Në realitet, Sprout është politikisht progresiv dhe shumë mbështetës i komunitetit LGBTQ.

Ashtu si shumë nga tweet-et e Prause / @ BrainOnPorn, ato lidhen me një video të prodhuar nga Prause, të bashkuara, komente të pjesshme nga Don Hilton. Cicërimat e Prause nuk përputhen me përmbajtjen e videos dhe video nuk pasqyron atë që tha në të vërtetë Hilton ose kontekstin e vërejtjeve të tij.

------

Asgjë në pamjet e ekranit nuk e mbështet cicërimën shpifëse të Prause. I poshter

--------

Gënjeshtrat e ndyra vazhdojnë.

------

Praus po gënjen. Hilton nuk mbron eugjenikën.

--------

Gënjeshtra më të ndyra.

----

Jo, Sprout nuk dëshmoi kurrë në emër të eugjenikës. Çfarë është më tej, Sprout ishte përgjegjës për Holokaustin?

Të njëjtën ditë. Falënderimi i mërzitur atë Lulëzim beson Hilton. Ne të gjithë besojnë Hilton.

Përsëri më 12 tetor. Përsëri, etiketimin Shoqata Kombëtare e Punëtorëve Social (NASW) Hilton nuk i tha këto gjëra. 

-------

Gënjeshtra. Asnjëherë nuk pretendoi që Prause ishte në pornografi (vini re se nuk ka asnjë screenshot, natyrisht). Hilton kurrë nuk i tha ato gjëra.

Në mars 26, 2020 Llogaria e Nicole Prause në Twitter (@NicoleRPrause) u ndalua përkohësisht për ngacmime të shënjestruara dhe "postimin e kërcënimeve të dhunshme"

---------Në vazhdim: Përdorimet e lavdërimit @BrainOnPorn dhe @NicoleRPrause për të akuzuar në mënyrë të rreme terapisten Linda Hatch, PhD për  "Kërcënimi për ta vrarë", "mbështetja dhe nxitja e kërcënimeve me vdekje", kryerja e dëshmive të rreme, "heshtja e shkencëtarëve" dhe pjesërisht përgjegjës për të shtënat në sallonin e masazhit në Atlanta.

Ky është një nga shumë seksionet që dokumentojnë fushatën e vazhdueshme të Prause në të cilën ajo akuzon në mënyrë të gabuar objektivat e saj të zgjedhur për dërgimin e kërcënimeve me vdekje, ose mbështetjen e kërcënimeve me vdekje, ose duke shkaktuar që të tjerët të dërgojnë kërcënime me vdekje. Sigurisht, ajo nuk ofron asnjë provë për të mbështetur këto gënjeshtra.

Shpifja dhe ngacmimi i Prause për Linda Hatch filloi në 2013, në përgjigje të debunking postimit të blogut të Hatch Gënjeshtrat e lavdërimit përreth studimit të saj të gabuar të EEG (Steele et al., 2013): Misinformuar Media Touts Studimi i Varësisë Sex Bogus. Hatch ishte përpara kurbës pasi 8 punime të vlerësuara nga kolegët përfundimisht ekspozuan aspekte të ngjashme të studimit: Kritikat e rishikuara nga kolegët e Steele et al., 2013. Hatch e ndoqi këtë me dy artikuj më të shkëlqyeshëm duke përmendur Steele et al., 2013: Mos e quajni Hypereksualitet: Pse kemi Nevojë për Term Depresionin e Sex Varësia e varësisë së Bogusit "Kontradiktat" dhe Shpëtuesit e Injorancës.

Si hakmarrje për Hatch që ekspozon Prause si keqinterpretim të hulumtimit dhe gjetjeve të Steele et al., Prause mori një avokat në dyqan për t'i dërguar Hatch një letër pushimi dhe heqje dorë të mbushur me gënjeshtra. Shiko - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa të rreme "pa kontakte" dhe letra të rreme të Ndërprerjes dhe Ndëshkimit (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.). Prause dërgon C & D ndërsa të tjerët dërgojnë karta ditëlindjeje (unë kam qenë në shënjestër të rreth dhjetë C & D false nga Prause).

Letrat e C&D të Prause shkojnë për këdo që dyshon në pretendimet e saj. Ajo i gjeneron ato me bashkëpunimin e avokatit të saj. Ata nuk janë nga një gjykatë. Ato duket se synojnë të mbysin kritikat dhe debatet e ndershme. Ajo më pas i keqpërdor këto C&D për të krijuar iluzionin e letrave "zyrtare" për t'i "provuar" aleatëve të saj se njerëzit e këqij po e ngacmojnë atë (edhe pse pretendimet e letrave nuk janë provë e asgjëje dhe thjesht të sajuara). Me pak fjalë, C & D-të e saj janë pjesë e një fushate të sofistikuar të shpifjeve. Ajo gjithashtu u dërgon kopje të tyre gazetarëve për t'i dekurajuar ata që të kontaktojnë viktimat e Prause.

Përfundimisht Prause paraqiti një ankesë false kundër Hatch në Bordin e Psikologjisë në Kaliforni. U hodh poshtë. E gjithë kjo është përshkruar në betimin e betimit të Hatch - Korrik, 2019: Linda Hatch, Deklarata e Doktoraturës: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause.

Ne fillojmë me @BrainOnPorn (Falënderim) duke postuar në Twitter se IITAP, Stefanie Carnes, Staci Sprout dhe Linda Hatch (@ saresource) të gjithë "mbështesin kërcënimet me vdekje". Cicërimat përmbajnë të njëjtën grusht komentesh anonime të parëndësishme nga trollet në internet që nuk kanë lidhje me Hatch në asnjë mënyrë.

"Shkenca tregon"? Ajo lidhet me një mendim letër nga shoku Ekspertët RealYBOP".

------

Në mënyrë të gabuar akuzon Hatch për "kërcënim për ta vrarë" dhe gënjyer Shoqërisë për Personalitetin dhe Psikologjinë Sociale.

Përsëri, ajo lidhet me një letër opinioni nga kolegët e tjerë Ekspertët RealYBOP" Emaili i saktë faktikisht i 2015 i Hatch për Shoqërinë për Personalitetin dhe Psikologjinë Sociale shprehu shqetësime të vlefshme në lidhje me punën e Prause (mos harroni,