Shkelje Agreguese e Markave të Tregtuara të bëra nga mohuesit e varësisë nga pornografia (www.RealYourBrainOnPorn.com)

markë tregtare YBOP

Prezantimi

As Brain juaj në Porno ka qenë vazhdimisht e angazhuar në debate të ashpra rreth temës së konsumimit të detyrueshëm të pornografisë që nga viti 2011, në uebfaqen tonë sigurisht që nuk merret me pikëpamje kundërshtuese ose frikë. Identiteti ynë është i markës tregtare. Ekspertët e shëndetit seksual janë të mirëseardhur për të ofruar pikëpamje në lidhje me efektet e pornografisë në internet që ndryshojnë nga pikëpamjet tona.

Ne lulëzojmë në debat ndërsa besojmë se faktet që rrethojnë këtë çështje, së bashku me hulumtimin, mbështesin që problemet shfaqen shpesh kur njerëzit përdorin shumë pornografi në internet. Por deri më sot, shumë aktivistë pro-porn nuk kanë qenë të gatshëm të angazhohen në debat substancial me ne, duke u mbështetur në taktika të pandjeshme si kashte burra, gënjeshtra, sulme personale, cyberstalking, ngacmim dhe shpifje - dhe tani, shkelje të markës tregtare, imitimi dhe grumbullimi i domain-emrit.

Ndërkohë që inkurajojmë këta kundërshtarë intelektualë që të ndajnë pikëpamjet e tyre pro-pornografike për ne që të vazhdojmë të hedhim poshtë me fakte dhe citime, ata nuk lejohen ligjërisht bëhem si na.

Tabela e përmbajtjes:

 1. Më në fund të fundit, mohuesit e varësisë nga pornografia funksionojnë hapur si një kolektiv i drejtuar nga agjenda ("ekspertët" e RealYBOP)
 2. 29 janar 2019: Nicole Prause paraqet një kërkesë të markës tregtare për të marrë YourBrainOnPorn dhe YourBrainOnPorn.com Falënderimit ju dërgohet një letër pushimi dhe heqje dorë.
 3. Prill, 2019: Shkelje e markës tregtare (realyourbrainonporn.com) dhe ngacmim i synuar: Detaje
 4. Pse të mos ktheheni tek ScienceOfArousal.com?
 5. Llogari në Twitter RealYBOP: Grabitja e markës tregtare u përpoq një llogari Twitter në industrinë pro-pornografike që shpif kundër dhe ngacmon skeptikët porno
 6.  Ekspertët krijojnë një llogari Reddit (Sciencearousal) për të promovuar "RealYourBrainOnPorn.com" ndërsa nënçmojnë Gary Wilson dhe "Trurin Tuaj Në Porno" legjitime
 7. "Ekspertët" krijojnë dy alias për të redaktuar Wikipedia, duke futur lidhje me RealYourBrainOnporn.com ndërsa fshihen materiale të ligjshme për efektet e pornografisë
 8. Prause mohon përfshirjen në këto llogari të mediave sociale që shkelin markat tregtare. Sidoqoftë, prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të këtyre llogarive
 9. 1 maj 2019: YBOP pushon dhe heq dorë nga letrat për ata që qëndrojnë pas sitit shkelës ("Ekspertët")
 10. Korrik, 2019: Nicole Prause furnizon trollin e NerdyKinkyCommie me një dokument gjyqësor të markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen për një dokument; Ekspertët & RealYBOP përhapën cicërimat e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre
 11. Gusht, 21-27, 2019: Realyourbrainonporn (Daniel Burgess) shpifje / ngacmim i Gary Wilson: URL-të false të pornove "të gjetura" në Arkivin e Rrugës së Internetit.
 12. Ekspertët e RealYBOP kompensohen nga gjigandi i industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite
 13. Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (mbi 30 cicërima).
 14. Janar, 2019: Alex Rhodes paraqiti një ankesë të ndryshuar në gjykatën federale kundër Prause e cila gjithashtu emërton llogarinë e eksitimit RealYBOP (@BrainOnPorn) si të angazhuar në shpifje.
 15. Shtator, 2020: pushoni dhe hiqni dorë nga letra Daniel A. Burgess për shkelje të markës tregtare të YourBrainOnPorn.
 16. Janar, 2021: Gary Wilson mori emrin e domain RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) si zgjidhje e akuzave për shkelje të markave të tij tregtare.

Nëse jeni duke kërkuar për një analizë të një studimi që nuk mund ta gjeni në “Kritikat e studimeve të dyshimta dhe mashtruese”Faqe, kontrolloni këtë faqe: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com"). Ai shqyrton "faqen e hulumtimit" të shkelësve të markës tregtare, duke përfshirë studimet e jashtme të saj të zgjedhura në qershi, paragjykimet, mosveprimet e egra dhe mashtrimet.

Updates:

 1. Vera, 2019: Më 8 maj 2019 Donald Hilton, MD paraqiti një shpifje në vetvete procedim kundër Nicole Prause & Liberos LLC. Më 24 korrik 2019 Donald Hilton ndryshoi ankesën e tij për shpifje për të nxjerrë në pah (1) një ankesë të bordit dashakeq të Teksasit të Ekzaminuesve Mjekësorë, (2) akuza të rreme se Dr. Hilton kishte falsifikuar letrat kredenciale dhe (3) dëshmi betimi nga 9 viktima të tjera të Prause të ngacmimeve dhe shpifjeve të ngjashme (John Adler, MD, Gary Wilson, Alexander Rhodes, Staci Sprout, LICSW, Linda Hatch, PhD, Bradley Green, PhD, Stefanie Carnes, PhD, Geoff Goodman, PhD, Laila Haddad.)
 2. Tetor, 2019: Më 23 Tetor 2019 Alexander Rhodes (themeluesi i reddit / nofap NoFap.com) ngriti një padi për shpifje kundër Nicole R Faluse Liberos LLC. Shiko bankë gjyqi këtu. Shihni këtë faqe për tre dokumente gjyqësore parësore të paraqitura nga Rodos: Themeluesi i NoFap-it Alexander Rhodes padinë për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos.
 3. Nëntor, 2019: Më në fund, disa mbulime të sakta mediatike mbi akuzuesin e rremë serial, shpifësin, ngacmuesit, shkelësin e markës tregtare, Nicole Prause: "Alex Rhodes i grupit për mbështetje të varësisë nga Porn 'NoFap" padit seksologun e obsesionuar pro-Porno për shpifje " nga Megan Fox e PJ Media "Luftërat e pornografisë bëhen personale në nëntor No Nut", nga Diana Davison nga Mijëvjeçari i Postës. Davison gjithashtu prodhoi këtë video minutë 6 në lidhje me sjelljet e çuditshme të Prause: "A është Porn Addictive?".
 4. Janar, 2020: Dorëzoi Alex Rhodes një ankesë e ndryshuar kundër Prause që gjithashtu emërton llogarinë eksituese RealYBOP (@BrainOnPorn) si i përfshirë në shpifje. Gënjeshtrat, ngacmimet, shpifjet dhe sulmet në internet të RealYBOP janë kapur me të. @BrainOnPorn Twitter tani po emërohet në dy padi për shpifje. PDF e dokumenteve gjyqësore që emërtojnë @BrainOnPorn:
 5. Gusht, 2020: Gary Wilson fiton procesin gjyqësor kundër ngacmuesit serial, shpifësit, biseduesit kibernetik Nicole Prause. Detaje - Përpjekjet e Prause-it për të heshtur Wilson janë shkëputur; urdhri i saj kufizues mohohet si joserioz dhe ajo i detyrohet tarifave të konsiderueshme të avokatit në një vendim të SLAPP.
 6. Janar, 2021: Prause ngriti një procedim të dytë të pavlefshëm ligjor kundër meje në Dhjetor, 2020 për shpifje të pretenduar. Në një seancë dëgjimore më 22 janar 2021 an Gjykata e Oregonit vendosi në favorin tim dhe akuzoi Prause me kosto dhe një dënim shtesë. Kjo përpjekje e dështuar ishte një nga a dhjetëra procese gjyqësore Falënderimet e kërcënuara publikisht dhe / ose të paraqitura në muajt e mëparshëm.

Më në fund, mohuesit e varësisë porno-sore funksionojnë haptazi si një kolektiv i programuar në axhendë ("Ekspertë" të RealYBOP)

Ndërsa ne mirëpresim pikëpamje të kundërta, mendojmë se ia vlen të theksohet se shumë anëtarë të këtij kolektivi të ri të "Ekspertë" të RealYBOP janë të njohura mirë për YBOP dhe skeptikë të tjerë pornografikë (Nicole Prause, Marty Klein, Lynn Comella, David J. Ley, Emily F. Rothman, Samuel Perry, Taylor Kohut, William Fisher, Peter Finn, Janniko Georgiadis, Erick Janssen, Aleksandar ultulhofer, etj. Joshua Grubbs, James Cantor, Michael Seto, Justin Lehmiller, Victoria Hartmann, Julia Velten, Roger Libby, Doug Braun-Harvey, David Hersh, Jennifer Valli, Charles Moser). Disa prej tyre janë autorë të studime më të largëta dhe shumë papagall pika të pambështetur të bisedimeve pro-industrisë, të cilat gjejnë rrugën e tyre për në të paragjykuara (të vendosura)?.

Disa nga ekspertët shpesh mashtrojnë gazetarët, kolegët e tyre, dhe redaktorët e revistës akademike rreth balancës së vërtetë të hulumtimeve pornografike në internet. në Mediat sociale dhe në vë artikuj ata promovojnë mbledhjen e tyre të vogël të qershi-picked, letra outlier, dhe / ose paraqesin keq implikimet e vërteta e të dhënave të tyre. vizitë këtë faqe për të parë kritikat e disa prej pasardhësve të tyre më të dyshimtë.

Ndërsa shumë nga këta "ekspertë" kanë bashkëpunuar rregullisht në mediat sociale ose bashkëautorë të artikujve akademikë ose të njohur, secili anëtar i RealYBOP ka pretenduar deri më tani të jetë një furnizues i pavarur dhe i paanshëm i së vërtetës dhe shkencës. Megjithatë, YBOP dhe shumë skeptikë të tjerë pornografi e kanë ditur prej kohësh se anëtarët e ndryshëm të kësaj bande të çuditshme "ekspertësh" komplotojnë hapur dhe prapa skenave, duke manipuluar gazetarë, duke ndarë pikë duke folur, duke dërguar me email organet drejtuese, dhe madje duke ndikuar në procesin e vlerësimit nga kolegët në mënyra të dyshimta (këto 4 faqe ofrojnë dokumentacion të gjerë të sjelljeve të përmendura: faqe 1, faqe 2, faqe 3dhe faqe 4.

Dy më të zhurmuarit dhe më të njohurat, Nicole Prause dhe David Ley, janë angazhuar në shpifje, ngacmim dhe spiunazh të hapur dhe të fshehtë, duke synuar grupe dhe individë që besojnë, bazuar në provat objektive, se pornografia e sotme mund të shkaktojë probleme të rëndësishme për disa përdorues . Pak nga objektivat e tyre janë të vetëdijshëm për historinë e gjatë dhe të Ley-së për sjellje të keqe dhe shqetësuese keqpërdorim. Faqet e mëposhtme dokumentojnë qindra incidente gjatë disa viteve:

Duket e mundshme që Prause është një pjesëmarrës kyç në faqen e internetit RealYBOP dhe llogaritë e lidhura me mediat sociale, si:

 1. Përmbajtja, studimet dhe formulimi i faqes së paligjshme dhe tweets pasqyrojnë të mëparshmen e Prause copa propagandistike postimet e mediave sociale. Çuditërisht, PornHub ishte i pari që retweet tweetin e ri të llogarisë tw Twitter, edhe pse llogaria e re e Twitter nuk kishte ende ndjekës. Si e di PornHub e fillimit të tij?
 2. Liria e shtypit, faqja dhe llogaritë e lidhura me mediat sociale synojnë Gary Wilson (haptazi ose fshehurazi), dhe Prause ka qenë ngacmuar ngulët dhe shpifur Wilson për më shumë se 7 vjet.
 3. Kjo duket të jetë përpjekja e dytë e Prause-it në krijimin e një faqe interneti të drejtuar nga agjenda. Në 2016, duket se Prause krijoi një emër përdoruesi të quajtur "PornHelps", i cili kishte llogarinë e vet të Twitter (@pornhelps) dhe një faqe interneti (me një forum që askush nuk e kishte përdorur) duke promovuar industrinë e pornografisë, si dhe studimet outlier që raportonin efektet "pozitive" e pornografisë. "PornHelps" kronikisht keqtrajtuan të njëjtët njerëz dhe organizata që e përdorin shpesh edhe sulmet. Në fakt, praktikoni vetë ndonjëherë do të bashkohet me pseudonimin e saj të dukshëm "PornHelps" për të sulmuar individë në Twitter dhe gjetkë së bashku. Për dokumentacionin, shih Ishte Nicole Prause "PornHelps"? (PornHelps website, @pornhelps në Twitter, komentet sipas artikujve). Të gjitha llogaritë fshihen një herë Prause u shfaq si "PornHelps."

29 janar 2019: Nicole Prause paraqiti një kërkesë për markë tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Falënderimeve i dërgohet një letër pushimi dhe heqje dorë.

URL për këtë faqe në internet (YourBrainOnPorn.com) është regjistruar në 2010, ka rreth 10-20,000 vizitorë unikë në ditë, më shumë se 12,000 faqe përmbajtje dhe ka funksionuar prej kohësh si një zyrë e njohur për informacionin në lidhje me efektet e pornografisë në internet. Për pothuajse një dekadë është lidhur me mijëra faqe të tjera interneti dhe është përmendur në artikuj të shumtë të lajmeve ose podcast, si dhe është cituar në disa studime të vlerësimit të kolegëve. Pritësi i faqes është gjithashtu autor i një libri mjaft të vlerësuar me titull Brain juaj në Pornografi, botuar së pari në 2014.

Në Janar 29, 2019, Prause paraqiti një aplikacionin e markës tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Këto shenja janë përdorur nga faqja e internetit popullore www.YourBrainOnPorn.com dhe mikpritësi i saj Gary Wilson për gati një dekadë - fakte të njohura për Prause, i cili shpesh ka hedhur poshtë faqen e internetit të fundit dhe mbajtësin e saj që nga 2013.

Më 1 maj 2019 avokatët për pronari i ligjit të zakonshëm të markave tregtare "Truri juaj i lindur" dhe "YourBrainOnPorn.com”(Kjo faqe në internet) dërgoi një pushoni dhe deshironi letren për të gjithë ata që u duk se ishin prapa vendit të shkeljes (të ashtuquajturat "Ekspertët"): Marty Klein, Lynn Comella, David J. Ley, Emily F. Rothman, Samuel Perry, Taylor Kohut, William Fisher, Peter Finn, Janniko Georgiadis, Erick Janssen, Aleksandar ultulhofer, Joshua Grubbs, James Cantor, Michael Seto, Justin Lehmiller , Victoria Hartmann, Julia Velten, Roger Libby, Doug Braun-Harvey, David Hersh, Jennifer Valli.

Një letër e dytë gjithashtu kërkon atë Dr Nicole Prause braktis markën e saj të markës aplikim për shenjat "Brain juaj në pornografi" dhe "YourBrainOnPorn.com". PDF e letrës së ndalimit dhe heqjes dorë nga 8 faqe për Nicole Prause - 1 maj 2019

Fotografitë e 3 faqeve të para të letrës pushim dhe heqje dorë:

shkelje të markës tregtare

shkelje të markës tregtare

shkelje të markës tregtare

Komunikimet zbuluan se këshilltari juridik i Prause është Wayne B. Giampietro, i cili ishte një nga avokatët kryesorë që mbronte backpage.com. Backpage u mbyll nga qeveria federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit të qenieve njerëzore dhe prostitucionit". (Shiko këtë artikull USA Today: Aktakuza për numërimin 93 për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër themeluesve të Backpage). Aktakuza akuzoi pronarët e prapavijëve, së bashku me të tjerët, për komplotin për të lehtësuar me vetëdije veprat e prostitucionit përmes faqes së internetit. Autoritetet pretendojnë se disa nga personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shihni - https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Më 31 korrik 2019, firma ligjore që përfaqëson YBOP & Gary Wilson paraqiti një kundërshtim për grabitjen e markës tregtare të Prause me Zyrën e Patentave dhe Markave të Bashkuara

shkelje të markës tregtare

UPDATE: Duke ditur që ajo do të humbiste një padi federale (e cila do të shkonte përpara), Nicole Prause tërhoqi përpjekjen e saj të paligjshme për të bërë markë tregtare YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM. Në tetor 18, 2019, Zyra e Patentave dhe Markave të Tregut të Shteteve të Bashkuara vendosi një gjykim kundër Prause (kërkuesi):

shkelje të markës tregtare

YBOP legjitime, ky website, qëndron pranë markës së saj, shërbimeve dhe burimeve dhe ka ndërmarrë me sukses hapa ligjorë për të adresuar aktivitetet shkelëse dhe të padrejta të Nicole R. Prause dhe Daniel Burgess. Tjetra, "RealYourBrainOnPorn."


Shkelje e markës tregtare (realyourbrainonporn.com) dhe ngacmimin në shënjestër

Në prill, filloi 2019, një fushatë flagrante për shkelje të markës tregtare YourBrainOnPorn.com. Një faqe interneti e re me URL realyourbrainonporn.com u shfaq, vetëm disa ditë pasi u shfaq faqja e internetit ScienceOfArousal.com (shih më lart). Siç u shpjegua më lart, URL-ja e mëvonshme, duke shfaqur të njëjtën kast të vetë-proklamuar "Ekspertët, " zëvendësohet më parë ScienceOfArousal.com. Përdorimi i URL-së për këtë të fundit ridrejtoi vizitorët e saj në URL-në e dytë (që cënon).

Faqja e re mashtruese përpiqet të mashtrojë vizitorin, me qendrën e secilës faqe të deklarojë "Mirë se vini në REAL Your Brain On Porn,"Ndërsa skeda deklaron në mënyrë të gabuar" Truri juaj në Porno ".

shkelje të markës tregtare

Kur lidhja për faqen mashtruese dërgohet me email, ajo shfaqet si "Truri juaj në Porno":

shkelje të markës tregtare

Kur një RealYourBrainOnPorn (@BrainOnPorn) cicërohet retweeted ajo duket si "Brain tuaj në Porno" dhe "YBOP (pseudonimi ynë më i përdorur shpesh)":

shkelje të markës tregtare

Në një përpjekje për të mashtruar motorët e kërkimit, fotografitë në faqen e ekspertit RealYBOP janë ngulitur me kod, të tilla si: "YBOP", "Your Brain On Porn" dhe "Ted Talk Porn" (referuar Biseda e njohur e TEDx e Gary Wilson) Shko te Faqja e "ekspertëve" të RealYBOP, rri pezull mbi figurë (kliko me të djathtën) dhe kontrollo "shiko imazhin" ose "shiko informacionin e imazhit" për kodin / emrin e figurës, siç është fotografia e Joshua Grubbs:

shkelje të markës tregtare

Disa shembuj nga fotot 25 ose kështu:

 • Tuaj + Brain + On + Porno? format = 500w & përmbajtje-tip = imazh% 2Fjpeg
 • https://images.squarespace-cdn.com/content/5c8839d8e666693a7d4a166c/1554935878304-OQ4QZ31DV46187QD7411/Ted + Talk + Porn? format = 300w & përmbajtje-tip = imazh% 2Fjpeg
 • https:/5c8839d8e666693a7d4a166c/1556558040859-GX7L3LHXUK7MBBBPWCDD/YBOP? format = 300w & përmbajtje-tip = imazh% 2Fjpeg

URL-ja për faqen e falsifikuar u regjistrua në Mars 13th, 2019:

shkelje të markës tregtare

Për të promovuar faqen e tyre të re, duke keqpërdorur me keqdashje Gary Wilson dhe YourBrainOnPorn legjitime, krijuesit e faqes së mashtruesve krijuan një llogari Twitter (https://twitter.com/BrainOnPorn), YouTube channel, Facebook faqe, dhe botoi një shtyp.

Llogaria Twitter: Gjykoni vetë nëse faqja mashtruese dhe "e saj"Ekspertët”Më tej interesat e industrisë së pornografisë ose kërkimin autentik të së vërtetës shkencore duke lexuar ky koleksion i tweets RealYBOP  (të mbledhura për arsye ligjore). Shkruar në Stili i veçantë dhe çorientues i Dr Nicole Prause, tweets lartësojnë përfitimet e pornografisë, paraqesin gabime gjendjen e tanishme të hulumtimit, dhe individët dhe organizatat e këndojmëve që kanë ngrënë më parë, kanë ngacmuar më parë.

shkelje të markës tregtare

Facebook:

shkelje të markës tregtare

YouTube:

shkelje të markës tregtare

Njoftim për shtyp: Në një përpjekje të mëtejshme për të hutuar publikun, njoftimi për shtyp pretendon në mënyrë të gabuar se buron nga qyteti i lindjes së Gary Wilson - Ashland, Oregon. (Asnje e faqes mashtruese "Ekspertët”Jetojnë në Oregon, e lëre më Ashland.)

shkelje të markës tregtare

Përveç kësaj, krijuesit e faqes së imposter regjistruan një llogari reddit (user / sciencearousal) për të spam forumet e shërimit pornografi reddit / pornfree reddit / NoFap me drivel promovuese, duke pretenduar përdorimin e pornografisë është e padëmshme dhe duke hedhur poshtë YourBrainOnPorn.com dhe Gary Wilson (shih komentet e tyre të reddit më poshtë). Këto komente, në stilin e Prause-së, nxisin studimet e saj, sulm koncepti i varësisë pornografike, shpërfill Wilson dhe YBOP, pakësoj njerëzit në shërimdhe hedh poshtë skeptikët pornografikë. Është e rëndësishme të theksohet se Prause ka një histori të gjatë dhe të dokumentuar e punësimit të shumë pseudonimeve për të postuar në forume të rimëkëmbjes pornografike (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur).

Në prill 25th, The Emri i përdoruesit të Sciencearousal u shfaq në Wikipedia, duke futur lidhje dhe duke fshirë materiale legjitime në lidhje me efektet e pornografisë. (Në prill të vitit 17 një nga emërtimet e Sciencearousal u përpoq të bënte të njëjtën gjë: SecondaryEd2020) Shikoni më poshtë redaktimet e Wikipedia shkencofare. Kjo fushatë e keqinformimit është biznes si zakonisht, pasi këto 2 faqe kanë dokumentuar mbi 30 kukulla çorape të dukshme, të paligjshme të Prause (një nga faqet e reja "Ekspertët”), Të cilën ajo ka krijuar për të futur propagandën e saj dhe për të shpifur individë dhe organizata: faqe 1, faqe 2. (Rregullat e Wikipedia ndalojnë kukullat çorap.) Wikipedia përfundimisht ndalohet Sciencearousal si një nga Sockpupet 8 të "NeuroSex" . Nga Faqja e bisedave e Sciencearousal:

Pas hetimeve të mëtejshme, është shumë e qartë se nuk ka gabim këtu. Ju jeni me të vërtetë NeuroSex, duke vazhduar t'i shmangeni bllokut tuaj. -Yamla (flas) 22: 45, 5 maj 2019 (UTC)

Dhe NeuroSex është Nicole Prause

YBOP legjitime, ky website, qëndron pranë markës së saj, shërbimeve dhe burimeve dhe po merr hapa ligjorë për të adresuar aktivitetet cenuese dhe të padrejta të faqes "Real Brain On Your Porn".


Pse të mos ktheheni tek ScienceOfArousal.com?

Pse këta të vetëshpallur “Ekspertët”Ndryshojnë emrin e faqes së tyre për të pasqyruar emrin e faqes sonë të internetit, kur ato janë URL-ja e zgjedhjes së parë ishte ScienceOfArousal.com? Vërtetim: kopjoni dhe ngjisni këtë URL në shfletuesin tuaj. Do t'ju ridrejtojë te "realyourbrainonporn" - https://web.archive.org/web/20190414191620/https://scienceofarousal.com/. Pse ata tani pretendojnë se janë censuruar nga një kërkesë për të ndaluar shkeljen e markës së tyre tregtare, kur ata thjesht mund të kthehen në emrin e tyre të mëparshëm të markës ScienceOfArousal.com dhe të vazhdojnë të veprojnë lirshëm ligjërisht?

SCREENSHOT NGA APRIL 16, 2019, kur shfaqet së pari SOA

shkelje të markës tregtare

Ne kurrë nuk jemi përpjekur të censurojmë pikëpamjet dhe kritikat e kundërta, ndryshe nga një prej Aleancës "Ekspertët, "Dr. Prause, i cili vazhdimisht është përpjekur ta heqë dëshmi e sjelljes së saj me të pabazë Kërkesat për shkëputje nga DMCA. Ne thjesht kërkojmë që këta zëdhënës vokal të mbajnë nga predikimi i tyre origjinal, URL-ja dhe emri i markës "Shkenca e zgjimit" (ScienceOfArousal.com). Dhe se ata heqin dorë nga pasues emrin ata punësuar së bashku me përkatëse aplikacionin e markës tregtare (për një emër që YBOP ka operuar nën pothuajse 10 vjet). Pse ata angazhohen në këto përpjekje të dukshme për të shtypur trafikun në faqen tonë të internetit dhe ngatërruar publikun?

Në llogaritë e mediave sociale të RealYBOP.

Përditësimi (korrik, 2019): Veprimet juridike zbuluan se Daniel Burgess fillimisht regjistruar URL e realyourbrainonporn.com. Para Shkurtit të vitit 2018 nuk kisha dëgjuar kurrë për Daniel Burgess LMFT. Papritmas, nga askund, Burgess përdori platforma të shumta të mediave sociale për të sulmuar mua dhe YBOP. Ndodhi ngacmimi dhe shpifja në shënjestër e Burgess-it në Twitter (nën disa) @YourBrainOnPorn cicërimat) dhe Facebook ( YBOP Facebook faqe, një nga Faqet në Facebook të Burgess-it, dhe Martesa dhe Terapistët Familjarë në Facebook).

Gjatë fushatës së tij në shkurt / mars, fushata e mediave sociale 2018, Daniel Burgess më shpifën dhe ngacmuan - duke rregulluar zakonshëm Nicole Prause grup gënjeshtrash trillime të kapakut të viktimave, të cilën ajo e ka spërkatur për disa vite. Komente dhe tweet-et e Burgess ishin gati identike me Prause litani i veprimeve të shpikura, duke lënë pa dyshim që Burgess dhe Prause bashkëpunojnë dhe janë në komunikim të ngushtë. Për më shumë shikoni: Adresimi i Pretendimeve të Paqërruara dhe Sulmeve Personale nga Daniel Burgess (Mars, 2018).


"RealYBOP llogari Twitter": Tërheqja e markës tregtare përfshin një llogari Twitter me një axhendë të industrisë pro-pornografike

Këtu është një Plot mbledhja e tweets nga faqja e re (të gjitha janë shkruar në stilin e veçantë, mashtrues të Prause & Ley). Këto janë përpiluar për arsye ligjore. Gjyqtari për veten tuaj, ato më tej interesat e industrisë pornografike apo kërkimi autentik për të vërtetën shkencore? Më poshtë ofrojmë zgjidhni Tweet-e RealYBOP, duke zbuluar agjendën e njohur të Prause.

shënim: llogari twitter për RealYBOP ka ende të cicëroj një studim që tregon rezultatet negative në lidhje me pornografinë ... edhe pse mbizotërimi i madh i studimeve të pornografisë tregon rezultate negative. Kjo vetëm ekspozon dy llogaritë si promovimin e agjendës së industrisë së pornografisë.

Fillojmë me tweetin e parë nga Real YBOP. Vini re se rreth gjysma e retweets ishin nga llogaritë e lidhura me industrinë pornografike. Shënim: Duke qenë se llogaria RealYBOP nuk kishte ndjekës në atë pikë, kjo do të thotë se këto llogari mund të njoftohen me anë të postës elektronike. Në fakt, PornHub ishte llogaria e parë që e riktheu këtë, duke treguar një përpjekje të koordinuar midis PornHub dhe llogarisë RealYBOP!

shkelje të markës tregtare

PornHub ishte llogaria e parë që rigjeti më sipër, duke ekspozuar një marrëdhënie intime midis industrisë porno dhe RealYBOP:

shkelje të markës tregtare

Dëshmia që RealYBOP Twitter dhe faqja e internetit janë në lidhje me industrinë e pornos.

-------

Ashtu si Prause shpesh bën, RealYBOP trolls një llogari që pretendon përdorimin pornografi mund të shkaktojë probleme:

shkelje të markës tregtare

--------

Trolling një tjetër skeptik pornografi:

shkelje të markës tregtare

------

Ashtu si Prause & Ley, RealYBOP sulmon rezolutat e shtetit në lidhje me pornografinë:

-------

Cicërima në RealYBOP nën një cicërimë të Ley duke fyer Gary Wilson (shënjestrat kryesore të Prause & Ley janë Wilson dhe YBOP). Kush tjetër përveç Faljes do ta bënte këtë?

shkelje të markës tregtare

------

Ashtu siç bëjnë shpesh Prause & Ley, RealYBOP citon studimin jo-sasior të Taylor Kohut mbi marrëdhëniet:

Letra e papërshtatshme e Taylor Kohut është çmontuar tërësisht këtu: Efektet e perceptuara të pornografisë në marrëdhëniet në çift: Gjetjet fillestare të hulumtimit me fund të hapur, të informuar nga pjesëmarrësi, "Bottom-Up" Research (2016), Taylor Kohut, William A. Fisher, Lorne Campbell. Qëllimi që qëndron prapa këtij studimi të Taylor Kohut është (përpjekja për të) kundër mbi studimet e 65 që lidhin përdorimin pornografik me efektet negative në marrëdhëniet.

Trolling RealYBOP Revista skeptike redaktor Michael Shermer (i cili botoi artikuj 2 nga Gary Wilson dhe Phil Zimbardo).

Prause dhe Ley shpesh kanë shpërdoruar Dr. Zimbardo: Verë, 2018: Prause & David Ley përpiqen të shpifin psikologun e njohur Philip Zimbardo

--------

Përsëri, duke kontrolluar një fije për të përhapur propagandë dhe gënjeshtra. RealYBOP po gënjen për manualin diagnostikues të Organizatës Botërore të Shëndetësisë ICD-11, siç bëri Prause në 50 tweet-et paraardhëse, dhe në të Propozoj Artikulli: Debunking "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë? ", Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause (2018).

RealYBOP imiton të gjitha fjalët e preferuara të Prause & Ley në këtë cicërimë të dytë.

--------

Next: Promovimi i një studimi të ri mbi yjet femra pornografike, të cilat raportuan një gjetje të pritur: norma më të ulëta të mosfunksionimit seksual sesa popullsia e përgjithshme. POR RealYBOP nuk ka cicëroj një studim nga i njëjti grup kërkimor, i cili gjeti shumë më i lartë normat e ED në interpretues meshkuj! hulumtim hulumtues i aktorëve të filmit meshkuj të rritur botuar në 2018 raportuar 37% e yjeve pornografike meshkuj, moshat 20-29, kishin disfunksion të moderuar të rëndë ngrerë (IIEF, e cila mat performancën gjatë seksit të partnerizuar, është test standard urologji për funksionin erektil).

--------

Prause dhe fiksimi numër 1 i Ley. Ky cicërimë ka të bëjë me Gary Wilson dhe studimin që përfshin 7 mjekë të Marinës, i cili ka qenë një fiksim i Prause për 4 vjet me radhë: Përpjekjet e lutjes për të shqyrtuar dokumentin e Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoq. Gazeta në fjalë: A është Pornografia e Internetit që shkakton Dysfunksionet Seksuale? Një përmbledhje me raportet klinike (Park et al., 2016). Që nga fillimi i 2019, Park et al., 2016 ka qenë cituar nga mbi 40 letra të tjera të shqyrtuara nga kolegët, dhe eshte letra më e shikuar në historinë e revistës Shkencat e Sjelljes.

Dy gënjeshtra në cicëroj RealYBOP:

 1. YBOP Real qëndron në lidhje me përsëritje, si Park et al., 2016 ishte rishikimi i literaturës dhe studimi i ri ishte të dhënat e sondazhit nga një klinikë urologjike e detit. (Ju nuk mund të "replikoni" një përmbledhje.)
 2. Autorët e gazetës së re besojnë se ajo mbështet ekzistencën e ED-së të shkaktuar nga pornografia.

La autorët e studimit aktual nuk pajtohen me spin dhe lëshimet nga "realYBOP". Mjekët e Marinës Amerikane besojnë se të dhënat e tyre japin mbështetje për ekzistencën e ED-së të induktuar nga pornografia (shih screenshots). Ata dyshojnë për kondicionim seksual, në vend të varësisë pornografike (e cila është ajo që YBOP ka thënë për vite). Grafiku:

Studimi i mësipërm u prezantua në takimin e Shoqatës Amerikane Urologjike të vitit 2017 - Studimi sheh lidhjen mes mosfunksionimit pornografik dhe seksual (2017).

---------

Në serinë vijuese me 4 cicërima, RealYBOP poston në fillin e Gary Wilson. Të dy Prause dhe RealYBOP bllokuan Wilson në mënyrë që të mund të vidhnin cicërimat në fijet e tij. A kanë frikë se Wilson do të demaskojë dezinformimin e tyre?

--------

Prill, 28th, 2019 - RealYBOP kontrollon disa cicërima të vjetra nga Drejtori i Abolition për Exodus Cry, Laila Mickelwait. Kjo nuk është rastësi, pasi Prause ka ngacmuar dhe shpifur Exodus Cry, CEO i tyre Benjamin Nolot dhe Drejtor Laila Mickelwait. Për detaje shikoni këtë seksion të faqes Prause # 2: Shkurt, 2019: Prause gabimisht akuzon Exodus Cry e mashtrimit. Kërkon nga ndjekësit e ekspozitës që të raportojnë jo-fitimprurëse tek prokurori i Missouri-t (për arsye të rrejshme), Duket se ka redaktuar faqen e Uebfaqes së Ekipit të Përgjithshëm.

RealYBOP tweets nën Cicëroj i 2-javës së vjetër, duke paraqitur gabimisht hulumtimin (tingëllon tamam si Prause)

RealYBOP trollon një tjetër vjeçar Mickelwait fije, duke e informuar atë se Norman Doidge është gabim në lidhje me pornografinë e shkaktuar ED:

Këtu janë disa "shkencëtarë aktualë": Mbi studimet e 40 që lidhin përdorimin e pornografisë / varësisë pornografike me problemet seksuale dhe nxitjen e ulët ndaj stimujve seksualë. demonstratat e para të 7 në listë tregojnë shkakut, pasi pjesëmarrësit eliminuan përdorimin e pornografisë dhe shëruan disfunksionet kronike seksuale.

-------

Atje jane shumë më tepër tweets RealYBOP në këtë faqe (të cilat mblidhen për arsye ligjore).


"Ekspertët”Krijoni një llogari Reddit (Sciencearousal) për të promovuar "RealYourBrainOnPorn.com" ndërsa nënçmon Gary Wilson dhe "Trurin Tuaj Në Porno" legjitime

Më 13 Prill 2019 "ekspertët" e RealYBOP krijuan një llogari reddit user / sciencearousal për të këndoj dhe spam reddit forumet e shërimit pornografi, zakonisht postimi kudo që emri i Gary Wilson ose "Brain juaj në pornografi" u shfaq. Deri sa të informohet ndryshe, duhet të supozojmë se user / sciencearousal flet (shpif?) për të gjithë "Ekspertët”Të renditura në faqen e tyre kolektive: https://www.realyourbrainonporn.com/experts.

Sciencearousal-së postoni postimet e para me guxim në faqen e imponentit "Brain juaj në pornografi":

--------

Më shumë trolling / spamming:

--------

Trolling një post 2-mujore rreth Gary Wilson, disparaging atë:

Komentet e mësipërme pasqyrojnë ato të bëra nga Nicole Prause (dhe pseudonimet e saj të shumta) dhe David Ley (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur). Komente shpifëse dhe dashakeqe filluan të shfaqen në korrik, 2013, disa ditë pasi Wilson publikoi një kritikën e studimit të parë të Euseit të Prauses. Komentet janë shumë të ngjashme në përmbajtje dhe ton. Në fillim, Prause përdorën dhjetëra emra të rremë për të postuar Forumet e rimëkëmbjes pornografike, Quora, wikipedia, dhe në komentoni seksione sipas neneve. Prause rrallë përdoret emri i saj i vërtetë ose llogaritë e saj të mediave sociale.

Kjo ndryshoi pasi UCLA zgjodhi të mos rinovojë kontratën e Prause (rreth Janarit, 2015). I liruar nga çdo mbikëqyrje dhe tani i vetëpunësuar, Prause filloi të vërë emrin e saj në gënjeshtra, duke hapur haptas shumë individë dhe organizata në mediat sociale dhe gjetkë. Ndërsa objektivi primar i Prause ishte Wilson (qindra komente të medias sociale së bashku me fushatat e email-it pas skenave), u bë e nevojshme për të monitoruar dhe dokumentuar tweets dhe postimet e Prause. Kjo është bërë për mbrojtjen e viktimave të saj dhe është vendimtare për çdo veprim ligjor në të ardhmen. Këto faqe 4 dokumentojnë qindra incidente të ngacmimit dhe shpifjes së dokumentuar:

--------

Edhe një herë, komentet pasqyrojnë ato që bëhen nga Prause (dhe shumë alias të saj), duke përfolur Wilson. Përveç kësaj, Sciencearousal shtrembëron gjendjen e hulumtimit, promovon agjendën e industrisë së pornografisë dhe informon anëtarin / anëtarin pornfree se përdorimi i pornografisë është pozitiv për 99% të popullsisë:

--------

Sciencearousal trolls një tjetër fije që përmend "Brain juaj në Porno":

-------

Sciencearousal trolls një tjetër fije duke përmendur "Truri juaj në Porno". Ajo poston një koment në një nënreditim një person që spam NoFap. Pots është një bujë e vitit 2012 në lidhje me fjalimin e Gary Wilson për TEDx, nga "eksperti" i ReaYBOP Jason Winters:

Jason Winters rant u debunked tërësisht në këto faqe të gjera 2:

--------

Sciencearousal trolls një thread duke përmendur librin e Gary Wilson, disparaging të dyja: Brain juaj në pornografi: Pornografia e internetit dhe shkenca e varësisë

--------

Ndërsa Prause dhe emrat e saj të internetit kanë bërë kohë të panumërta, Sciencearousal pakëson fjalimin e Wilson's TEDx:

Ka prova që Prause (dhe disa nga "ekspertët" e tjerë të renditur në "RealYBOP") e ngacmuan TED për 5 vjet rresht… derisa "kuratori i tij shkencor" i njëanshëm të dorëzohej (kuratori ka vetëm një diplomë bachelor në shkrim, jo ​​shkencë) dhe vendosi një shënim të pa merituar në bisedë. Në realitet, gjithçka në fjalimin TEDx mbështetet plotësisht, me qindra studime të reja që mbështesin pohimet e tij që nga mbajtja e fjalimit (Mars, 2012). Shihni këto 2 faqe të gjera për mbështetje shkencore për fjalimin e Wilson:

---------

Sciencearousal vazhdon të shpërfillë Wilsonin ndërsa përpiqet të bindë botën se RealYBOP paraqet saktë gjendjen aktuale të hulumtimit (Nuk ka):

--------

Pretendime më të pasakta, të pambështetura nga Sciencearousal. Sulmet e vazhdueshme ndaj Wilson:

Rastësisht, faqja e diktatorit përmban studime të qershisë, duke përjashtuar pothuajse çdo studim që lidh përdorimin e pornografisë me rezultatet negative (domethënë shumica e studimeve pornografike). Në ato pak studime RealYBOP e kanë shënuar atë bëri raportojnë rezultate negative, RealYBOP i lë këto gjetje nga përshkrimet e tij. Falë listave të kurorëzuara të studimeve relevante të YBOP-it, të gjithë mund të identifikojnë lehtë paragjykimet e RealYBOP-it:

 1. RealYBOP i harroi të gjitha Studimet neurologjike 45 për përdoruesit pornografikë dhe subjektet CSB, me përjashtim të Prause et al., 2015 (RealYBOP nuk u tregon lexuesve për 9 i shqyrton kolegët me kolegë që thonë se studimi EEG i Prause në të vërtetë mbështet modelin e varësisë).
 2. RealYBOP i harroi të gjitha, por dy nga mbi studimet 75 që lidhin përdorimin e pornografisë me pak kënaqësi seksuale dhe marrëdhënie. Ajo e mashtroi lexuesin në ato studime 2 (dhe të tjerët në kategorinë "dashuri"): si të dyja lidhin përdorimin e pornografisë me kënaqësinë e marrëdhënieve më të varfëra ose me më shumë pabesi: studioni 1, studioni 2.
 3. RealYBOP i harroi të gjitha 25 rishikime dhe komentime të kohëve të fundit të bazuara në neuroshkencë, i autorizuar nga disa neuroscientistë të lartë në botë. Të gjitha dokumentet 25 mbështesin modelin e varësisë.
 4. RealYBOP hoqi çdo studim në këtë listë të mbi studimet 35 që lidhin përdorimin e pornografisë me "qëndrime jo-barazitare" ndaj grave dhe pikëpamjeve seksiste. Mospërfillja kjo meta-analiza e 2016 e studimeve 135 që vlerësojnë efektet e përdorimit të pornografisë dhe seksualëve në besimet, qëndrimet dhe sjelljet: Media dhe Seksualizimi: Gjendja e Hulumtimit Empirik, 1995-2015.
 5. RealYBOP i hoqi të gjitha, por dy nga letrat në këtë listë të mbi studimet e 40 që raportojnë gjetjet në përputhje me përshkallëzimin e përdorimit të pornografisë (tolerancës), zakonshmërisë ndaj pornografisë dhe madje edhe simptomave të tërheqjes (të gjitha shenjat dhe simptomat që lidhen me varësinë). Të dy studimet janë nga Nicole Prause dhe Alexander Štulhofer, të cilëve hartimi i përpiluar me kujdes e mashtron lexuesin: studioni 1 (Prause et al., 2015 - përsëri); studioni 2 nga Štulhofer.
 6. RealYBOP i hoqi të gjitha, por tre nga letrat në këtë listë të mbi studimet e 35 që lidhin përdorimin e pornografisë / varësisë pornografike me problemet seksuale dhe nxitjen më të ulët ndaj stimujve seksualë. Jo çuditërisht, studimet e 3 janë nga Alexander Štulhofer, Joshua Grubbs dhe James Cantor. Në një shembull të qartë të mohuesve të shkencës që keqinterpretojnë studimet e tyre, të dhënat aktuale në të gjitha dokumentet e 3-it në të vërtetë kanë raportuar lidhje midis problemeve seksuale dhe përdorimit pornografik ose varësisë pornografike: studioni 1 nga Štulhofer; studioni 2 nga Grubbs; studioni 3 nga James Cantor.
 7. RealYBOP i harroi të gjitha, por dy nga Studimet 26 kundërshtojnë pikën e diskutimit se seksi dhe pornografi "vetëm kanë dëshirë seksuale të lartë" (të njëjtat dy letra të paraqitura gabimisht në listën e mëparshme: studim nga Štulhofer; studim nga James Cantor).
 8. RealYBOP i la të gjitha letrat në këtë listë të mbi studimet e 75 që lidhin përdorimin e pornografisë me një shëndet më të keq mendor-emocional dhe rezultate më të dobëta njohëse.
 9. RealYBOP i hoqi të gjitha studimet e 250 në këtë listë të plotë të peer-reviewed gazeta vlerësuar efektin e pornografisë në adoleshentët.

--------

Sciencearousal postimet, spamming site pornografisë varësisë pornografi reddit / NoFap:

Rastësisht, Prause ka kaluar vite duke shpifur dhe ngacmuar themeluesin e Nofap Alexander Rhodes. Shihni këto seksione që dokumentojnë ngacmimet dhe shpifjet joetike të Prause dhe Ley:

-------

njëkohësisht, sciencearousal krijon një postim, spamming site pornografisë varësisë pornografi reddit / pornfree:

Sciencearousal postimet Komente 17 nën postin e mësipërm. Shumë komente përfshijnë shpifje dhe shpërfillje të Wilson dhe këtë faqe interneti.

Ky koment është identik me postën elektronike, mesazhet e mediave sociale dhe redaktimet e Wikipedia nga Prause. Prause prodhon një histori që Wilson po paguhet nga një organizatë bamirësie. Jo ashtu, siç është dokumentuar.

Për dokumentimin e gënjeshtrave dhe ngacmimeve të Prause në lidhje me bamirësinë shih:

Sciencearousal vazhdon me gënjeshtra dhe shpërfillje:

Sa për picking qershi, YBOP ekspozon shumë nga "ekspertët" RealYBOP si pickers qershi në këtë artikull: Porn Shkencë Deniers Aleancës (AKA: "Real Brain juaj në Porno")

Sciencearousal-së "Eksperti" vazhdon me shpifjen e Wilson dhe një bamirësie skoceze:

Më shumë gënjeshtra dhe shpërfillje të Wilson dhe YBOP:

Kur thirret për shkelje flagrante të markës tregtare, Sciencearousal akuzon ar / pornfree anëtar të "shpifjes":

Shënim: të gjithë në r / pornfree është i vetëdijshëm për YBOP legjitim, si një lidhje me YourBrainOnPorn.com ka qenë në anën e djathtë të djathtë atje për vite me rradhë.

Kur thirri Sciencearousal përgjigjet duke akuzuar anëtarin e pornografisë për "keqinterpretimin e shkencës":

Sciencearousal përshkallëzohet:

Duke vënë në dukje shkelje flagrante të markës tregtare nga RealYBOP është keqcharacterized si "sulmuar shkencëtarët."

Sciencearousal-së komentet bëhen gjithnjë e më të çuditshëm:

Askush nuk akuzoi askënd se "ishte në pornografi". Sidoqoftë, disa anëtarë pa r / pornografi pyesnin në komente nëse Sciencearousal mund të jetë thjesht Falënderim. Ata, dhe moderatori i r / pornfree, ishin padyshim të vetëdijshëm për historinë e kaluar të Prause të punësimit të pseudonimeve të ndryshme për të përhapur propagandën e saj në r / pornfree. Prause ka kohë që ka pasur një zakon të çuditshëm për të krijuar shumicën e emrave të saj të përdoruesit nga 2-4 fjalë të mëdha (dmth.) GaryWilsonStalker). Shihni listën e pseudonimeve të saj të dukshme më poshtë. Ndërsa shumë nga emrat e përdoruesve dhe komentet ishin fshirë, mbeten disa shembuj me përmbajtje (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur):

 1. https://www.reddit.com/user/SexMythBusters
 2. https://www.reddit.com/user/ReadMoreAndMore
 3. https://www.reddit.com/user/HeartInternetPorn
 4. https://www.reddit.com/user/FightPower
 5. https://www.reddit.com/user/DallasLandia
 6. https://www.reddit.com/user/CupOJoe2010
 7. https://www.reddit.com/user/GaryWilsonPervert
 8. https://www.reddit.com/user/GaryWilsonSteas
 9. https://www.reddit.com/user/PenisAddict
 10. https://www.reddit.com/user/DataScienceLA
 11. https://www.reddit.com/user/AskingForProof
 12. https://www.reddit.com/user/JumpinJackFlashZ0oom
 13. https://www.reddit.com/user/fappygirlmore
 14. https://www.reddit.com/user/locuspocuspenisless
 15. https://www.reddit.com/user/ijdfgo
 16. https://www.reddit.com/user/vnwpwejfb
 17. https://www.reddit.com/user/alahewakbear
 18. https://www.reddit.com/user/gjacwo
 19. http://www.reddit.com/user/SearchingForTruthNot (Account now deleted)
 20. (Llogaria tani është fshirë)
 21. (Llogaria tani është fshirë)
 22. http://www.reddit.com/user/SoManyMalts (Account now deleted)
 23. https://www.reddit.com/user/TruthWithOut (Account now deleted)
 24. (Llogaria tani është fshirë)
 25. (Llogaria tani është fshirë)
 26. https://www.reddit.com/user/GermanExpat18 (Account now deleted)
 27. https://www.reddit.com/user/sciencearousal

Shumë më shumë aliases të dukshme (të dukshme) janë të ekspozuara këtudhe këtu.

Kur u pyetën se cili RealYBOP "ekspert" ata mund të jenë, Sciencearousal luan viktimën:

Pyetur se 'cili model i asaj që RealYBOP pretendon të falsifikojë, Sciencearousal shmanget:

Kur u pyetën për herë të dytë për të zbuluar identitetin, Sciencearousal vendpushimet për të disparaging YBOP dhe fabrikuar incidentet:

Ashtu si Prause, Ley dhe disa nga ekspertët tjerë RealYBOP shpesh bëjnë, Sciencearousal shpërfill Don Hilton, Rob Weiss, IITAP dhe EVSB-të:

Disa seksione që dokumentojnë historinë e Prause dhe Ley të shpifjes dhe ngacmimit të CSAT-së, Don Hilton MD dhe Rob Weiss:

---------

Sciencearousal meloditë disa ditë më vonë në r / NoFap, duke na thënë se masturbimi, jo pornografia është problemi i vërtetë. (Me sa duket, pornografia duhet të mbrohet me çdo kusht, edhe nëse kjo nënkupton hedhjen e masturbimit nën autobus.)

Prause dhe Ley kanë bërë fushatë për të fajësuar masturbimin për më shumë se 3 vite: Sexologët e mohojnë ED-në e pornografisë duke pretenduar se masturbimi është problemi (2016), ndërsa njëkohësisht këmbëngul se dikush që përmend problemet me pornografi është anti-masturbim. (Huh?)

------

Sciencearousal në r / NoFap edhe një herë duke u përpjekur për të bindur burrat me përdorim pornografik problematik se masturbim, jo ​​pornografi, është fajtor i vërtetë. Gjithashtu në mënyrë të gabuar pretendon se laboratorët 7 kanë konfirmuar në mënyrë të pavarur pohimin e saj (thjesht e pavërtetë).

Sa i përket të dhënave të rishikuara nga peer-i, që largohen nga puna, përmirësohen rezultatet, shih studimet e para të 9 në këtë faqe: Mbi 75 studime që demonstrojnë përdorimin e internetit dhe përdorimin e pornografisë duke shkaktuar rezultatet negative dhe simptomat, dhe ndryshimet e trurit.

---------

Qershor 7th, 2019: llogarinë e eksitimit realyourbrainonporn dhe përdoruesi reddit userof scienceofarousal deri në a fushatën e ndarjes që ata filluan. RealYBOP pretendon në mënyrë të gabuar lëvizja "anti-porn" është e rrënjosur në grupet e urrejtjes.

As RealYBOP ishte tweeting, llogaria RealYBOP Reddit (user / sciencearousal) ishte spamming r / nofap me artikullin Kuznia, duke nënkuptuar se r / nofap është një grup urrejtjeje:

Sciencearousal (Prause) pasoi postin e saj me atë që në sipërfaqe duket të jetë një përgjigje uncharacteristically i sinqertë:

Sidoqoftë, një ekzaminim më i afërt zbulon një lidhje me një nga artikujt e preferuar të propagandës së Prause & Ley-it në të gjitha kohërat: një artikull i David Duke 2016 me një lidhje me fjalimin e Gary Wilson në TEDx. Ley dhe Prause e kanë përdorur këtë pa pushim për të sugjeruar (në mënyrë të gabuar) se Wilson është aleat me Dukën. Ja cfarë sciencearousal po përpiqet të bëjë me komentin e saj oh-so-reasonable (duke shpresuar të mos fshihet). Tërbim i neveritshëm.

Disa shembuj të tjerë:

Prause menjëherë retweeted atë (atëherë më vonë fshihet cicërima e saj):

Biseda TEDx e Wilson ka disa 11 milion shikime, kështu që mijëra folks të të gjitha streseve kanë lidhur me (dhe rekomandohet) biseda e Wilson, "Eksperimenti i Madh Porno. "Si e implikon kjo Gary Wilson si një" supremacist i bardhë "? Sigurisht, jo. Ky pohim qesharak është sikur sugjeronte që të gjithë dashamirët e qenve janë nazistët, sepse Hitleri u pëlqente qenve të tij.


La “Ekspertë të RealYBOP” krijoni dy pseudonime për të redaktuar Wikipedia, duke futur lidhje në RealYourBrainOnPorn.com ndërsa fshin materialin legjitim në lidhje me efektet e pornografisë.

Në prill 24th, The Emri i përdoruesit të Sciencearousal u shfaq në Wikipedia, duke futur lidhje me RealYourBrainOnporn.com dhe duke fshirë material të ligjshëm në lidhje me efektet e pornografisë. Kjo nuk ishte përpjekja e parë e Sciencearousal, si një pseudonim (SecondaryEd2020) u përpoq të bënte të njëjtën gjë në 17 Prill. Rregullat e Wikipedia ndalojnë kukullat e çorapeve, por posterat pro-pornografisë duken të imunizuar nga rregullat e saj (PDF me pseudonimet e Nicole Prause që ajo përdorte për të ngacmuar dhe shpifur) Foto nga Pornografia Wikipedia faqja e diskutimit me SecondaryEd2020 Sciencearousal, duke u përpjekur të bindë redaktorët e tjerë të Wikipedia që ta lejojnë atë të citojë "RealYourBrainOnPorn.com":

Përfundimisht, Wikipedia ndaloi të dyja Sciencearousal SecondaryEd2020 si sockpuppets e NeuroSex / Prause (disa more sockpuppets ende janë duke u hetuar): wikipedia.org/wiki/Category:Wikipedia_sockpuppets_of_NeuroSex. (Këto dokumente 2 dokumentojnë mbi 20 pamjen e çorape të paligjshme të Nicole Prause, krijuar për të futur propagandën e saj dhe për të shpifur individët dhe organizatat: faqe 1faqe 2.)

Ne paraqesim dëshmi të mëtejshme se Sciencearousal SecondaryEd2020 NeuroSex të gjithë janë të menduarit.

Prill 14, 2019: SecondaryEd2020 duke u përpjekur për të futur "RealYourBrainOnPorn.com" në faqen Wikipedia të Varësisë nga Pornografia:

Brenda pak ditësh SecondaryEd2020 ishte ndaluar ende një tjetër sockpuppet e NeuroSex (Falënderim) - por kjo nuk e pengoi Prause të krijonte një çiklizëm tjetër.

Disa ditë më vonë u krijua Prause Sciencearousal, redaktimi i faqes së Wikipedia të varësisë në pornografi me pasqyrimin e materialeve të mëparshme të redaktimeve nga të tjera Prause sockpuppets. Për shembull, Sciencearousal fshin studime të njohura neurologjike nga neuroscientistët e varësisë (Neurobiologjia e Sjelljes Seksuale Kompulsive: Shkencat në Zhvillim (Kraus et al., 2016); Dysregulimi i boshtit të HPA në meshkuj me çrregullime hiperseksuale (Chatzittofis, 2015):

Sciencearousal fut shpalljen famëkeqe AASECT 2016 (duke pohuar se varësia ndaj seksit nuk ekziston) dhe përçmon ekspertët kryesorë të Amerikës të varësisë në Shoqëria Amerikane e Mjekësisë së Varësisë (ASAM). Shumë sockpuppets të heshtur kanë futur të njëjtat redaktime.

Duhet theksuar se AASECT nuk është një organizatë shkencore dhe nuk ka cituar asgjë për të mbështetur pohimet në deklaratën e saj për shtyp - duke e bërë mendimin e saj të pakuptimtë. Më e rëndësishmja shpallja e AASECT u përpoq nga Michael Aaron dhe disa anëtarë të tjerë të AASECT duke përdorur "taktika guerile" joetike, siç e pranoi Aaroni në këtë Psikologji Sot blog post: Analiza: Si u krijua Deklarata e Varësisë së AASECT-it në Seks. Për llogaritjen e saktë të propagandës së AASECT, ne sugjerojmë: Dekodimi i AASECT-it "Pozicioni në varësinë ndaj seksit", Ja për të shpresuar për një ndryshim, Fakte Alternative: AASECT dhe Rant i varësisë kundër seksitdhe Rrëfimi i Rrëfimit të Deklaratës së Pozitës së AASECT mbi Seksin / Pornin e Varësisë.

Duke u larguar, Sciencearousal shton dy letra Nicole Prause në faqen e varësisë pornografike: (1) Modulimi i potencialeve të vonshme pozitive nga imazhet seksuale në përdoruesit e problemeve dhe kontrollet që nuk janë në përputhje me 'porno-varësinë' (Prause et al., 2015)dhe Analiza e "Të dhënave nuk e mbështesin seksin si të varur" (Prause et al., 2017)

Të dy dokumentet ekspozohen tërësisht në këto faqe 2:

--------

Sciencearousal vazhdoi të redaktojë fiksimin tjetër të Prause, Faqja Wikipedia e botuesit akademik MDPI. Siç shpjegohet në vende të tjera, Prause është i fiksuar me MDPI sepse (1) Shkencat e sjelljes botoi dy artikuj që Prause nuk pajtohen me (për shkak se ata diskutuan letrat e saj, midis qindra letrave nga autorë të tjerë), dhe (2) Gary Wilson është bashkë-autor i Park et al., 2016. Prause ka një histori të gjatë të interpretimit dhe shpërfilljes së Wilson, chronicled në këtë faqe shumë të gjerë. Të dy gazetat:

Prause menjëherë insistoi që PZHK-ja të tërhiqej Park et al., 2016. Përgjigja profesionale ndaj artikujve shkencorë që nuk e pranon është të publikojë një koment që përshkruan çdo kundërshtim. Shkencat e Sjelljes kompania mëmë, PZHKJ, ftoi të mendojë për ta bërë këtë. Ajo nuk pranoi. Në vend që të botonte një koment formal, ajo u kthye në mënyrë joprofesionale ndaj kërcënimeve dhe mediave sociale (dhe më së fundi Vëzhgimi i tërheqjes blog) për të detyruar MDPI-në të tërhiqet Park et al., nga të cilat unë jam bashkë-autor me mjekët 7 US Navy (duke përfshirë dy urologë, dy psikiatër dhe një neuroscientist). Përveç kësaj, ajo e informoi PZhK-në se kishte parashtruar ankesa pranë Shoqatës Amerikane të Psikologjisë. Ajo pastaj parashtroi ankesa me të gjitha bordet mjekësore të mjekëve. Ajo po ashtu bëri presion ndaj qendrës mjekësore të mjekëve dhe Bordit të Shqyrtimit Institucional, duke shkaktuar një hetim të gjatë dhe të plotë, i cili nuk gjeti prova për keqbërje nga ana e autorëve të letërsisë.

Falënderimi gjithashtu u ankua vazhdimisht në COPE (Komisioni për Etikën e Publikimit). COPE më në fund shkroi MDPI me një hetim hipotetik në lidhje me tërheqjen, bazuar në narracionin e Prause se "pacientët nuk ishin pëlqyer". MDPI ri-hetoi plotësisht pëlqimet e marra nga mjekët që autorët e letrës, si dhe politikën e Marinës amerikane rreth marrjes së pëlqimeve. Shkoi dhe mbi të Prause vazhdoi, duke përfshirë përdorimin e shumë emrave për të modifikuar faqet e MDPI Wikipedia duke futur të pavërteta në lidhje me Wilson, bashkautorët e tij. dhe letra. Për shumë më tepër, shihni: Nga 2015 deri në 2019: Përpjekjet e Prause-it për të patur shkresat e shqyrtimit të Shkencave të Sjelljes (Park et al., 2016) u tërhoqën.

Më poshtë janë shembuj të lutjes (si Sciencearousal) duke futur drivelin e saj të zakonshëm. Së pari, ajo u përpoqën të futnin një gabim nga Regjistri Norvegjez, i cili rastësisht e uli vlerësimin e MDPI nga normalja "1" në një "0".

Vlerësimi i zvogëluar ishte një gabim klerik, dhe kishte zgjidhet prej kohësh në faqen e Wikipedia të PZHKP. Prause e di se zero rating ishte një gabim klerik, por ajo tweeted muajin e kaluar që MDPI u zvogëlua dhe se MDPI është një revistë grabitqare (të dyja janë false dhe të dyja janë në redaktimin e Wikipedia të Sciencearousal):

Përgëzoni (si Sciencearousal) gjithashtu futur grupin e saj të zakonshëm të gënjeshtrave të lidhura me të Park et al., 2016 dhe Gary Wilson:

Wikipedia përfundimisht e ndaluar Sciencearousal si një nga Sockpupet 8 të "NeuroSex" . Nga Faqja e bisedave e Sciencearousal:

Pas hetimeve të mëtejshme, është shumë e qartë se nuk ka gabim këtu. Ju jeni me të vërtetë NeuroSex, duke vazhduar t'i shmangeni bllokut tuaj. -Yamla (flas) 22: 45, 5 maj 2019 (UTC)

dhe NeuroSex është Nicole Prause:

Maj 5, 2109: Sciencearousal apelon ndalimin e saj si një sockpuppet e NeuroSex. Wikipedia e njofton se nuk bënë gabim (ata e dinë se po gënjen):

Siç u tha, ne e dimë të paktën 40 të tjera të mundshme sockpuppets ajo ka përdorur për të redaktuar Wikipedia:

 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceIsForever
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/PatriotsAllTheWay
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/76.168.99.24
 4. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/ScienceEditor
 5. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JupiterCrossing
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NotGaryWilson
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Neuro1973
 8. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/209.194.90.6
 9. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/172.91.65.30
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 11. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 12. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Editorf231409
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Cash_cat
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/TestAccount2018abc
 15. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Suuperon
 16. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeuroSex
 17. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Defender1984
 18. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/OMer1970
 19. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/185.51.228.245
 20. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/23.243.51.114
 21. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/71.196.154.4
 22. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/130.216.57.166
 23. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/67.129.129.52
 24. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/SecondaryEd2020
 25. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Vjardin2
 26. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/204.2.36.41
 27. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Wikibhw
 28. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Baseballreader899
 29. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NewsYouCanUse2018
 30. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Sciencearousal
 31. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/101.98.39.36
 32. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/89.15.239.239
 33. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Turnberry2018
 34. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Etta0xtkpiq45ulaey2
 35. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Anemicdonalda
 36. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/2601:281:CC80:7EF0:9505:4EB1:105A:D01
 37. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/DIsElArIONORsIvOCtOperT
 38. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Mateherrera
 39. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Nicklouisegordon
 40. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Faustinecliffwalker
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/NeTAbygO
 42. https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/JackReacher2018

Ka ndoshta shumë më tepër që nuk dimë për. dhe shumë më tepër për të ardhur. Disa pjesë të faqeve të Falënderimit që dokumentojnë disa xhepa të saj të Wikipedia (pseudonimet):


Prause mohon përfshirjen në këto llogari të mediave sociale që shkelin markat tregtare. Sidoqoftë, vëzhgimi i thjeshtë, korrespondenca e ekspertëve të RealYBOP, raporti i WIPO dhe prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të këtyre llogarive

Ndërsa Daniel A. Burgess regjistruar www.RealYourBrainOnPorn.com, Prause's viktima të shumta besoj se ajo orkestroi përmbajtje në RealYBOP dhe operoi llogaritë e tij në media sociale (veçanërisht ato shumë aktive Llogaria Twitter e cila, para se të ndalohej për ngacmim, ngacmonte dhe shpifte me ngulm ata që sugjeronin pornografinë mund të shkaktonte dëmtime ose se industria e pornografisë ka probleme).

RealYBOP doli drejtpërdrejt në 16 Prill 2019, por vetëm deri sa avokatët e Wilson paraqiti një ankesë në Organizatën Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO) që mësuam se Daniel A. Burgess zotëronte URL-në (8 korrik 2019). Rastësisht, avokatët e Wilson kërkuan rishikimin administrativ të WIPO për keqpërdorimin e dukshëm të markës së tij tregtare në URL të RealYBOP si një rrugë e mundshme për të transferuar www.realyourbrainonporn.com në Wilson sa më shpejt dhe ekonomikisht që të jetë e mundur. Çuditërisht, WIPO nuk pranoi të korrigjojë situatën, kështu që Wilson kishte pritur derisa regjistrimet e tij të markave tregtare të ishin zyrtare para se të fitonte më në fund kontrollin e URL-së që shkelte.

Në ndërkohë, Falënderimet e “armatosura” vendimin e WIPO. Ajo lëshoi ​​një deklaratë për shtyp mashtruese dhe e karakterizoi vazhdimisht vendimin e WIPO në Twitter. Ajo portretizoi Wilson ndërsa përpiqeshin pa sukses të vidhnin "faqen e tyre të internetit" (Ironia!) Kjo fushatë propagandistike u bë pjesë e mitologjisë së saj që ai, dhe të tjerët, donin t'i heshtnin "ata" sepse kishim frikë nga "shkenca e tyre". Për përpjekjen e tij për të mbrojtur markat e tij tregtare nga shkelja e dukshme, Prause e njollosi Wilson si "të egër për shkencëtarët". Më në fund, Prause i referohej vazhdimisht procedimit administrativ të WIPO si një "proces gjyqësor". Nuk ishte një proces gjyqësor. Në fakt, ishte një përpjekje për të bërë të panevojshme procedurat e mëtejshme ligjore.

La "Ekspertë" të RealYBOP tha Prause drejtoi faqen e internetit

Meqenëse fillimisht askush nuk e dinte që Burgess ishte pronari zyrtar i URL-së së RealYBOP, avokatët e Wilson ishin të detyruar të dërgojnë pushoni dhe braktisni letrat për të gjithë "Ekspertët" të listuar në faqen e tij shkelëse të ligjit (1 maj 2019) Një grusht i “ekspertëve” u përgjigjën, dhe disa e quajtën Prause si operatorin e RealYBOP. Këtu, për shembull, është RealYBOP, ndërsa "eksperti" i dikurshëm Alan McKee po përgjigjet në letrën tonë të C&D:

Këtu është ish kolegu i Universitetit të Indiana dhe bashkë-autor Peter Finn duke iu përgjigjur letrës C&D të avokatit tonë:

Në fakt, asnjë nga ekspertët RealYBOP deklaroi, ose dukej se kishte ndonjë të dhënë, se Daniel Burgess ishte përfshirë kur ata iu përgjigjën letrave të pushimit dhe heqjes dorë që morën. Shtë e qartë, "ekspertët" e saj menduan se kishin të bënin vetëm me Falënderime. (Banda e gëzuar e “ekspertëve” të RealYBOP: Marty Klein, Lynn Comella, David J. Ley, Emily F. Rothman, Samuel Perry, Taylor Kohut, William Fisher, Peter Finn, Janniko Georgiadis, Erick Janssen, Aleksandar Štulhofer, Joshua Grubbs, James Cantor, Michael Seto, Justin Lehmiller, Anna Randall, Victoria Hartmann, Julia Velten, Michael Vigorito, Doug Braun-Harvey, David Hersh, Jennifer Valli dhe Nicole Prause vetë.)

Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) gjeti prova thelbësore të përfshirjes së Prause me RealYBOP

La Vendimi i WIPO shkaktoi një vonesë të papritur në transferimin e URL tek Wilson (derisa markat tregtare të regjistroheshin zyrtarisht në emrin e tij). Pika e rëndësishme këtu është që panelisti i WIPO Edhe shihte Prause si një kontrollues kryesor i faqes: "Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC ndajnë përfshirjen në kontrollin e faqes në internet."Ekstrakt nga mendimi i WIPO:

Ankesa e ndryshuar gjithashtu emëron Dr. Nicole Prause dhe Liberos LLC [ndërmarrja e saj] si përgjegjëse. Ato nuk paraqiten në bazën e të dhënave të Regjistruesit WhoIs në lidhje me Emrin e Domenit, por ka arsye për të besuar se Dr. Prause është një person kryesor në "grupin e psikologëve dhe shkencëtarëve" që është përgjegjës për faqen e internetit të të Paditurit, sipas Përgjigje. Ajo është ekspertja e renditur në vendin e dytë, me përkatësinë e saj të treguar si "Liberos". Dy nga ekspertët që iu përgjigjën letrës së kërkesës së ankuesit thanë se morën pjesë me ftesën e saj. Firma ligjore që iu përgjigj në emër të saj letrës së kërkesës së ankuesit është e njëjta kompani ligjore që përfaqëson të Paditurën në këtë procedurë. Dr. Prause "DBA Liberos LLC" aplikoi për regjistrimin e markës tregtare të Shteteve të Bashkuara të trurit TUAJ N P PORN. Baza e të dhënave në internet e Sekretarit të Shtetit të Kalifornisë tregon se Liberos LLC është një kompani me përgjegjësi të kufizuar në Kaliforni, për të cilën Nicole Prause është agjentja e regjistruar.

Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC kanë pjesë të përfshirjes në kontrollin e faqes në internet të lidhur me Domain Name, si dhe interesave të përbashkëta në këtë procedim dhe nuk ka pasur asnjë paragjykim material për në rast se procedimi vazhdon me Dr. Prause dhe Liberos LLC si të Paditur. Shiko Pasqyrë e WIPO e Pamjeve të Panelit të WIPO mbi Pyetjet e zgjedhura UDRP, Edicioni i tretë ("Pasqyrë e WIPO 3.0"), seksioni 4.11.2.

Në përputhje me rrethanat, Paneli lejon Ankesën kundër të anketuarve të shumëfishtë siç përcaktohen në titullin e mësipërm dhe u referohet këtyre palëve kolektivisht më poshtë si "i Padituri".

As vuri në dukje arbitri, të dy Prause dhe Daniel Burgess u përfaqësuan vërtet nga avokati i Prause Wayne B. Giampietro nga Poltrock & Giampietro. Nëse Prause nuk kishte asnjë përfshirje në RealYBOP, pse e bëri këtë të saj avokatët (të cilët vazhduan ta përfaqësojnë atë në lidhje me shkeljen e saj në markat tregtare të Wilson) gjithashtu përfaqësojnë Daniel Burgess?

Faqja në Facebook e RealYourBrainOnPorn renditi numrin e telefonit të Prause si kontakt

Para se të zhdukej faqja e RealYBOP në Facebook, numri i telefonit të Nicole Prause ishte renditur si numër kontakti. Ne e kemi nxirë numrin e saj të telefonit më poshtë për të mbrojtur privatësinë e saj, por Prause e ka renditur të njëjtin numër në faqe të ndryshme që ajo kontrollon në internet, përfshirë Twitter. (Kopjime të paprovuara mund t'u sigurohen gazetarëve.) Për më tepër, faqja në Facebook më poshtë e përshkruan pronarin si një "shkencëtar" (njëjës) sesa si "shkencëtarë". Kjo e fundit do të pritej nëse RealYBOP do të ishte një përpjekje e vërtetë në grup, siç ka pretenduar Prause (si menaxheri i tij).

Kanali YouTube "RealYourBrainOnPorn" fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si sockpuppet TruthShallSetSetYouFree)

I mërzitur nga një video më pak se lajkatare e Rebecca Watson që mbulon Proces padie për shpifje, Prause përdori llogarinë e saj dhe llogarinë YouTube RealYBOP për të debatoni me komentuesit nën videon e Watson. Komenti i RealYBOP lexohet sikur të ishte shkruar nga Prause, në vetën e parë ("licenca ime", "Unë fitova"), kur përshkruante të ashtuquajturat fitore të saj në seancën dëgjimore të WIPO, ankesat e UCLA dhe ankesat kundër licencës së saj të psikologjisë. Komenti i RealYBOP gjithashtu lidhet me 2 dokumente gjyqësore Falënderimi e detyroi Reason.com të shtojë ky artikull në lidhje me Hilton kundër Prause. (Gjykata injoroi Falënderoni dokumentet e mbushura me gënjeshtra dhe refuzoi të pushojë çështjen.)

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Pretendimet lavdëruese të viktimizimit janë trillime të pastra. Ajo është kryesi, jo viktima.

Menjëherë pas sulmit të saj kundër Watson në YouTube dhe Twitter, kanali YouTube i RealYBOP ndryshoi emrin në "TruthShallSetYouFree, "E cila rezultoi në komentin e mësipërm duke ndryshuar emrat e përdoruesve:

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Prause ende përdor pseudonimin e saj të ndryshuar në YouTube (VërtetëShallSetYouFree) për të përçmuar dhe shpifur shënjestrat e saj të zakonshme, ndërsa përhapet pretendimet e viktimizimit të saj.


1 maj 2019 pushojnë dhe heqin dorë nga letrat për ata që qëndrojnë pas sitit shkelës ( "Ekspertët e RealYBOP").

Më 1 maj 2019, avokatët e pronarit të ligjit të zakonshëm të markave tregtare "Your Brain On Born" dhe "YourBrainOnPorn.com" (kjo faqe në internet) dërguan një letër pushimi dhe heqje dorë nga të gjithë ata që duket se ishin pas faqes shkelëse. (e "Ekspertët"). Një letër e dytë gjithashtu kërkon që Dr. Prause të braktisë markën e saj të marshimit aplikim për shenjat "Brain juaj në pornografi" dhe "YourBrainOnPorn.com". PDF e letrës së pushimit dhe heqjes dorë nga Nicole Prause - 1 maj 2019

Fotografitë e letrës së Gary Wilson's Stop & Desist:

Në vend që të respektonin kërkesat e arsyeshme, të dokumentuara mirë të letrave, një numër i Ekspertëve u përgjigj me një stuhi tërbimi në Twitter, akuza të pabazuara se "të drejtat e tyre të fjalës së lirë" ishin duke u shkelur, dhe indikacione të qëllimit dashakeqës, të tilla si kërcënime për të shkuar për shtypin që veprimtaritë e tyre shkelëse të keqkarakterizohen si "fjala e lirë".

Këtu keni një përgjigje në Twitter ndaj letrës C&D nga një prej ekspertëve, Lynn Comella, e cila e rrotullon gabimisht këtë duke e djegur lirinë e saj të fjalës. PornHelp.org edukon Comella. Përfundimisht, RealYBOP përgjigjet me një lidhje që vetëm përdorin postimet:

Lidhja e vjetër e CBC-së karakterizohet nga RealYBOP, siç ka qenë gjithmonë nga Prause. Është pjesë e një sagë shumë të gjatë, disa nga pikat kryesore të të cilave përfshihet llogaria e Prause-së në Twitter që përgjithmonë është e ndaluar. Lutuni publikisht duke i kërkuar Gary Wilson rreth madhësisë së penisit ... dhe shumë më tepër. Shiko:

Në të njëjtin thread Lynn Comella PornHelp.org edukon një PhD të hutuar:

-----------

“Ekspertja” e vërtetë e YBOP Victoria Hartmann bashkohet me grindje: me të njëjtën lëvizje për "fjalën e lirë":

-------

"Eksperti" i vërtetë i YBOP Roger Libby bashkohet me këtë betejë, duke pretenduar "frikësim" dhe "shkencë të mirë":

-------

Një cicërimë nga Chris Donaghue, disparaging Gary Wilson, u fshi më vonë:

-------

"Ekspert" i vërtetë i YBOP David Ley u përgjigj, duke pretenduar se ai është rregullisht "kërcënuar" (në të gjitha këto vite asnjëherë nuk jep një shembull të ligjshëm të një kërcënimi). Tweet-e RealYBOP "100%":

Ley vazhdon: (më vonë u fshi) -

------

RealYBOP (Prause) është duke marrë një nga aleatët e saj për të shkruar një artikull:

--------

RealYBOP përgjigjet në stilin e saj të zakonshëm:

-------

Më shumë pretendime të rreme për heshtjen:

-------

Prause & RealYBOP pasqyrojnë cicërimat e njëri-tjetrit:

RealYBOP vazhdon tërbimin e saj kundër Wilson:

Mbi cicëroj është pothuajse identike me tweets 2 më parë nga Prause.

Gazetari në fjalë është Tracy Clark-Flory, i cili kontaktoi Gary Wilson në Maj 22, 2019, me kërkesën e mëposhtme:

“Unë jam një reporter në Jezebel duke shpresuar të flas me ju sot. Unë jam duke shkruar në lidhje me konfliktin e fundit midis faqeve Truri juaj në Porno dhe Real Truri juaj Në Porno, dhe shpresoj të bisedoj shkurtimisht në telefon. "

Duket se Clark-Flory kishte punuar në historinë e hitit të Prause për 3 javë para se të kontaktonte Gary Wilson (pak para se të botohej historia). Ky njoftim u shfaq në fund të disa faqe RealYBOP menjëherë pasi "ekspertët" morën një letër pushimi dhe heqje dorë nga firma ligjore e Gary Wilson (1 maj 2019)

Nëse një histori publikohet, ka pak dyshim që artikulli i Clark-Flory nuk do të jetë asgjë më shumë se një tregim i trilluar i ngjarjeve që i janë dhënë asaj nga Ley & Prause. Clark-Flory ka një histori shumë të gjatë të botimit të historive në mbështetje të agjendës së Prause dhe Ley, zakonisht duke pretenduar se përdorimi i pornografisë nuk shkakton probleme ose madje edhe të dobishëm. Disa shembuj të punës së Clark-Flory në lidhje me pornografinë.

 1. Më e mira e pornografisë Tumblr
 2. A është qeveria vidhosje pornografëve?
 3. Lufta ndaj magjistarëve
 4. A shkakton pornografi dhunë? Morali në Media thotë se provat provojnë se pornografia shkakton - por organizata e bazuar në besim është e gabuar
 5. Akademia bën pornografi
 6. Raporti: Varësia e seksit është BS
 7. A i dëmton pornografia marrëdhëniet?
 8. Studimi: Yjet e porno nuk janë "dëmtuar"
 9. GOP, largoj pornografinë time!
 10. Çfarë është pornografi etik?
 11. Shkenca e keqe e pornografisë së Santorum
 12. Santorumi po përdor fëmijët për të sulmuar pornografinë
 13. Një racë e re e CEO-ve të pornografisë - femra
 14. Porn vjen për vajzën tuaj!
 15. Konservatorët Anti-Porno Shndërrojnë Fjalimin e Universitetit të Një Performuesi Porno në një Skandal Dumb-Ass
 16. Mbështetja e Halsey për punëtorët e seksit nuk ka asnjë lidhje me trafikimin
 17. Porno që merr seks të lartë seriozisht
 18. Përpjekja e pretenduar e një Troll për të pastruar interpretuesit e porno nga Instagram
 19. Industria e Porno-s po rishqyrtohet se si funksionon me kryerësit pozitiv të HIV-it 
 20. 'Defshtë padyshim shurrë': Arti ekstatik, i nxitur nga pedialyte për të kryer squirting në porno
 21. Ky Novel Erotik 1748 Sure mund të përshkruaj një kar!
 22. IP Tumblr, i cili thjesht ka ndaluar pornografi
 23. Kopja e Hugh Hefner e Marilyn Monroe PleibojUpshtë në ankand për zvarritjet në nudo 'Desperation'
 24. A po porno 'feministe' po merr momentin e saj #MeToo?
 25. Stoya është 'mbi' duke folur për porno feministe
 26. Qindra punonjës të seksit mblidhen për Ditën ndërkombëtare të porsalindur
 27. Censura e Instagram-it për # Stripper-in ndez protesta nga punëtorët e seksit dhe aleatët (azhurnuar)
 28. Si të shikoni pornografi, sipas Shutterstock
 29. 'Dwayne Johnson' dhe 'DJ Khaled' Porno Kërkimet Janë Surging Për shkak se Njerëzit Dëshirojnë Shih 'Em Hani atë
 30. Erika Lust thotë se ajo ka një alternativë 'etike' ndaj porno 'të prodhuar në masë'
 31. Brenda filmit pornografi feminist që lufton abuzimin emocional dhe shaming-in
 32. Duke u përballur me SESTA dhe Kërcënimet Politike, Organizatat e Punonjësve të Seksit përplasen për Rënie  
 33. Listat e kontrollit, fjalët e sigurta dhe orgazmat e ndërprera: Si drejtorët po lundrojnë pëlqimin gjatë xhirimeve të porno "të përafërta"
 34. Pornhub lançon $ 25k Grant për Kërkimin e Seksit për Studentët e Kolegjit

Shumë paragjykime?

-----------

RealYBOP kthehet me një cicërimë të çuditshme nën një cicërimë të rreme 2-javëshe nga David Ley, i cili në të vërtetë (në mënyrë të gabuar) deklaroi se "njerëzit në YBOP kërcënuan jetën e tij". (Kjo akuzë e rremë për krime është bazë për një padi "shpifje në vetvete").

RealYBOP pretendon se Wilson ka një llogari kukullash (nuk e bën) dhe sigurisht nuk arrin të lidhet me këtë llogari imagjinare kukullash.

Duke luajtur skuadrën e tag-it, Prause siguron ekspertizën e saj ligjore për ajetin Twitter:

Ne të gjithë bëjmë. Por ndoshta ajo duhet të lexojë ligjin e markës ... si dhe amendamentin 1st.


Korrik, 2019: Furnizimet me falje këndojnë NerdyKinkyCommie me një dokument gjyqësor të markës tregtare YBOP; NerdyKinkyCommie gënjen për një dokument; & Ekspertë të RealYBOP përhapte cicërimat e tij shpifëse, duke shtuar gënjeshtrat e tyre

Sfondi: NerdyKinkyCommie, doreza e së cilës është në Twitter @SexualSocialist, duket se është një troll pjellor. Ai pranon lirshëm se është i fiksuar pas pornos dhe seksit dhe kënaqet duke ngacmuar dhe shpifur këdo që sugjeron që pornoja në internet mund të shkaktojë probleme. Ndër objektivat e tij të preferuar janë Alexander Rhodes, NoFap, Fight The New Drug, Gary Wilson dhe burra në shërim nga vështirësitë që lidhen me pornografinë. Llogaria origjinale e Nerdy në Twitter u ndalua përgjithmonë për ngacmim të pamëshirshëm të Fight The New Drug (llogaria origjinale e Prause u ndalua gjithashtu për ngacmime). Në shkelje të rregullave të Twitter, dhe ashtu si Prause, Nerdy krijoi një llogari të re në Twitter për trolling: https://twitter.com/SexualSocialist

NerdyKinkyCommie shpesh riboton Ley, RealYBOP dhe propagandë Prause. Prause, Ley dhe Nerdy rregullisht përfshihen në një batutë miqësore, duke shprehur përbuzjen e tyre për shënjestrat e lartpërmendura. Në qershor dhe korrik, NerdyKinkyCommie kontrolloi temat e Gary Wilson duke postuar materiale që pasqyrojnë cicërimat dhe pamjet e neveritshme të Prause & Ley duke luftuar më kot për të lidhur Gary Wilson, YBOP dhe Nofap me nazistët dhe nacionalistët e bardhë. Një shembull i shumë cicërimave të tilla:

Bashkëpunim i pështirë i Prause me NerdyKinkyCommie rezultoi në një ndalesë Twitter-7-ditore për Nerdy:

Wilson raportoi NerdyKinkyCommie, i cili përfundimisht u ndalua për një javë nga Twitter.

Pas ndalimit, NerdyKinkyCommie vazhdoi atje ku u largua, këtë herë të ndihmuar nga Prause, llogaria e RealYBOP në Twitter dhe "ekspertët" e RealYBOP.

Në korrik 21 David Ley cicëron në fillin e Nerdy që shpifte Wilson:

Të nesërmen NerdyKinkyCommie prodhoi një cicërimë që u ndërtua me siguri nga Nicole Prause.

 1. Ai akuzoi në mënyrë të rreme Wilson për financim nga fondacioni The Reward (Prause e hodhi poshtë këtë gënjeshtër në 2016, duke e përsëritur atë në mediat sociale dhe në Wikipedia)
 2. Pamja e ekranit është e një Marka e markës YourBrainOnPorn në Mbretërinë e Bashkuar dhënë nga avokatët e Prause, nga Wilson, në çështjen e shkeljes së markës tregtare të nevojshme, sepse Prause kishte paraqitur një kërkesë për një markë tregtare shkelëse.

Ajo që tregon fotografia e mësipërme në të vërtetë: Duke vepruar si përfaqësuese e Gary Wilson në Mbretërinë e Bashkuar dhe duke përdorur paratë e Wilson, Fondacioni Reward (një bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar) pagoi qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar për të markuar markën tuaj YourBrainOnPorn në Mbretërinë e Bashkuar. Marka e markës në Mbretërinë e Bashkuar ishte një përgjigje ndaj Prause duke u përpjekur të mbyllte YBOP nga:

 1. paraqitja e një aplikacionin e markës tregtare për të marrë YOURBRAINONPORN dhe YOURBRAINONPORN.COM në janar të 2019 (klikoni për shumë më tepër), Dhe
 2. publikimi i një website të ri me URL-në për shkelje të markës tregtare realyourbrainonporn.com në prill të 2019.

Siç është shpjeguar plotësisht diku tjetër Wilson dhuron të ardhurat e librit të tij te fondacioni shpërblim. Wilson nuk pranon para, dhe kurrë nuk ka marrë asnjë monedhë për asnjë nga përpjekjet e tij. YBOP nuk pranon asnjë reklamë dhe Wilson nuk ka pranuar asnjë tarifë për të folur. Siç është dokumentuar në këto pjesë, Prause ka ndërtuar një përrallë shpifëse që Wilson po paguhet nga e njëjta bamirësi që ai dhuron librin e tij i vazhdon:

Në fakt, kjo nuk është e vërtetë. Dy pjesët e mësipërme janë adresuar në deklaratën e betuar të Gary Wilson, e cila është pjesë e padisë për shpifje të Dr. Hilton të ngritur kundër Dr. Prause. Këtu janë pjesët përkatëse të deklarimit të betimit të Wilson të ngritur në Gjykatën Federale: Gary Wilson i YBOP (pohimi #2 në padinë për shpifje Hilton):

E thënë thjesht, Nikky dhe Nerdy po bashkëpunojnë në shpifje të provueshme (për ta përsëritur, Prause i dha Nerdy "provat" për cicërimën e tij mashtruese). Pastaj RealYBOP, "ekspertët" e RealYBOP dhe PornHub i vjetër i mirë u hodhën në bord. Së pari kemi RealYBOP (Falënderim) menjëherë retweet duke gënjyer Nerdy, dhe shtimin e saj ("ekspert" RealYBOP Roger Libby gjithashtu komenton):

Të gjitha gënjeshtrat. RealYBOP nuk është një jofitimprurës i regjistruar. Në fakt, të gjithë ekspertët reklamojnë shërbimet e tyre në RealYBOP. Për më tepër, David Ley dhe dy të tjerë "Ekspertë" të RealYourBrainOnPorn.com (Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue) po paguhen për të promovuar faqet e internetit të xHamster! Nëse besoni se RealYBOP nuk është i njëanshëm, kontrolloni tweet-et e tyre, ose e ashtuquajtura e tyre "faqe kërkimore ”. tjetër "Ekspertë" të RealYBOP u bashkua me NerdyKinkCommie në shpifjen e ligjshme të YBOP, Wilson dhe The Reward Foundation. Së pari, "eksperti" Victoria Hartmann:

Atëherë, natyrisht, David Ley:

Taylor Kohut (si Smart Lab), i cili rrallë herë cicëron

Më në fund kemi Pornhub, një aleat i RealYBOP, duke “pëlqyer” cicërimin shpifës (PornHub's ishte llogaria e dytë në Twitter për të cicëruar në lidhje me llogarinë e re në Twitter dhe faqen në internet të RealYBOp kur u shfaq):

Hmmm… PornHub, Prause, Ley dhe Hartmann të gjithë “pëlqyen” tweet-in e një trolli të errët në Twitter i cili së fundmi kishte përfunduar një ndalim 7-ditor për ngacmimin e Gary Wilson. Shko figura.

Qershia në krye të sulmeve kompjuterike në shënjestër të synimeve të RealYBOP: As përshkruar këtu, Llogaria e redditimit të RealYBOP, sciencearousal trolluan dhe spaminuan forume të rimëkëmbjes porno, ku zakonisht postoheshin kudo ku shfaqej emri i Gary Wilson ose "Truri yt mbi porno". Në postimet e saj të fundit për reddit, shkencëtar spamin një nofap subreddit me të njëjtin artikull të Rob Kuznia që shpesh postohet nga TweetYBOP dhe Nikky (Kuznia është shok me Nikky). Nofap fshiu postimin e saj:

RealYBOP / koment shkencorousalal ku ajo lidh me favorizimin e saj - artikulli i David Duke për pornografinë, i cili përmban një lidhje me TEDx Talk të Gary Wilson (komenti Sciencearousal u fshi):

Duke pastruar internetin për çdo gjë që Ley mund ta përdorë për të zbardhur Wilson, ai bëri një postim të paqartë (dhe të pështirë) të David Duke në blog që përmbante një lidhje për bisedën TEDx të Gary Wilson. Biseda për TEDx e Wilson ka disa shikime 12, kështu që mijëra njerëz nga të gjitha vija janë lidhur me (dhe rekomanduar) fjalimin e Wilson, "Eksperimenti i Madh Porno".

Si e implikon kjo Gary Wilson si një "supremacist të bardhë?" Ky pohim qesharak është sikur të sugjerosh që të gjithë dashamirët e qenve janë nazistë sepse Hitleri i donte qentë e tij. Shtë ekuivalent i pretendimit se prodhuesit e "The Matrix" janë neo-nazistët sepse David Duke e pëlqeu filmin e tyre. Shiko: Në vazhdim - Përpjekjet e vazhdueshme të David Ley & Prause për të njollosur YBOP / Gary Wilson & Nofap / Alexander Rhodes duke pretenduar lidhje me simpatizantët neo-nazistë.

Shënim: Brain juaj në pornografi do të ndjekë çdo dhe të gjitha rekurset ligjore për të kundërshtuar shkeljen e markës tregtare.


Gusht, 21-27 gusht 2019 - Shpifja / ngacmimi i Realyourbrainonporn (Daniel Burgess) i Gary Wilson: URL të rreme pornografike "të gjetura" në Arkivin e Kthimit të Internetit

Konteksti: realyourbrainonporn.com, Daniel Burgess dhe Nicole Prause

Para shkurtit të 2018 nuk kisha dëgjuar kurrë Daniel Burgess LMFT. Papritur, nga askund, Burgess përdori platforma të shumta të mediave sociale për të sulmuar mua dhe YBOP. Ngacmimi dhe shpifja në shënjestër e Burgess ndodhi në Twitter (nën disa @YourBrainOnPorn cicërimat) dhe Facebook ( YBOP Facebook faqe, një nga Faqet në Facebook të Burgess-it, dhe Martesa dhe Terapistët Familjarë në Facebook).

Gjatë fushatës së tij në shkurt / mars, fushata e mediave sociale 2018, Daniel Burgess më shpifi dhe më ngacmoi - duke rigortuar grupin e zakonshëm të gënjeshtrave dhe trillimeve të viktimave të Nicole Prause, të cilat ajo i ka hedhur për disa vjet. Komentet dhe cicërimet e Burgess ishin gati identike me ato të Prause litani i veprimeve të shpikura, duke mos lënë asnjë dyshim se Burgess dhe Prause bashkëpunojnë dhe janë në komunikim të ngushtë. (Ka zëra për një grup privat në Facebook.) Si një shembull i keqdashjes së tij, unë do të jap komentin fillestar të Burgess në faqen e YBOP në Facebook. Ai përfshin letrën e pabazë të pushimit dhe heqjes dorë nga Nicole Prause 2015 (si e siguroi Burgess këtë letër?):

Ne kohë më parë iu drejtuam Prause trumbetoi shkronjën pushuese dhe desist. Asgjë në të nuk ishte e vërtetë. Prause rregullisht dërgon letra të rreme C&D (të shkruara qartë nga ajo, jo nga avokati i saj) si një taktikë frikësimi: Në vazhdim - Falënderoni duke heshtur njerëzit me kërkesa false "pa kontakte" dhe letra të rreme pushimi dhe heqje dorë (Linda Hatch, Rob Weiss, Gabe Deem, Gary Wilson, Marnia Robinson, Alex Rhodes, etj.). Meqenëse C & D-të janë trillime, me asnjëherë një provë mbështetëse, viktimat e Prause nuk u kushtojnë vëmendje.

Menjëherë pasi Burgess më shpifi në faqen YBOP në Facebook dhe Twitter, ai vendosi pamjet e tij në "Martesa dhe terapistët e familjes. "Tetëmbëdhjetë përgjigjet për Burgess nga terapistët Staci Sprout dhe Forest Benedict janë gjithçka që mbetet nga Tirada e shpifjes së Burgess-it. Për shkak se Burgess shfaqi shpifjen e tij para terapistëve të licencuar 6,000 dhe audiencës YBOP në Facebook, unë e ndjeja të domosdoshme të kundërshtoja komentet e tij me qëllim të keq (dhe pretendimet e tij të pasaportuara në lidhje me epërsinë e hulumtimeve pornografike): Adresimi i kërkesave të pa mbështetura dhe sulme personale nga Daniel Burgess (Mars, 2018).

Zgjedhja e Daniel Burgess për t'u bërë djali i porositur i Nicole Prause është një element kryesor i kësaj historie, pasi një vit më vonë ata bashkëpunojnë edhe një herë: (1) shkelje të paligjshme të markës tregtare of YourBrainOnPorn.com duke krijuar realyourbrainonporn.com, dhe, (2) që funksionon llogaritë e mediave sociale për realyourbrainonporn.com (posaçërisht llogaria e Twitter që shkel markën tregtare - @BrainOnPorn). Në fakt, në fund të korrikut, 2019 Daniel Burgess u ekspozua si personi që zotëron URL-në që shkel shkeljen e markës tregtare www.realyourbrainonporn.com.

Para se të kthehemi në fushatën e dështuar të shpifjeve "Fake URLs" të gushtit 2019, një histori e shkurtër e Dr. Prause është në rregull.

Në 2013 studiuesja e UCLA Nicole Prause filloi të ngacmonte haptazi, duke shpifur dhe duke thënë me fjalë Gary Wilson. (Kontrata e UCLA e Prause nuk u rinovua dhe ajo nuk është punësuar në një institucion akademik që nga janari, 2015.) Brenda një kohe të shkurtër ajo gjithashtu filloi të synonte të tjerët, përfshirë studiuesit, mjekët mjekësorë, terapistët, psikologët, një ish koleg i UCLA, një Mbretëri e Bashkuar bamirësi, burrat në shërim, a TIME botues i revistës, disa profesorë, IITAP, SASH, Lufta e Drogës së Re, Exodus Cry, NoFap.com, RebootNation, YourBrainRebalanced, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi - të përmendim disa.

Ndërsa kalonte orët e saj të zgjimit duke ngacmuar dhe shpifur të tjerët, Falënderimi kultivoi me zgjuarsi - me zero prova të verifikueshme - një mit që ajo ishte "viktimë" nga shumica e secilit që guxoi të mos pajtohej me pohimet e saj që lidhen me efektet e pornos ose gjendjen aktuale të kërkimit porno. Për të kundërshtuar ngacmimet e vazhdueshme dhe pretendimet e rreme, YBOP u detyrua të dokumentojë disa të aktiviteteve të Prause. Shqyrtoni faqet vijuese. (Ka ndodhur incidente shtesë që ne nuk jemi në liri për të përhapur - pasi viktimat e Prause kanë frikë nga ndëshkimi i mëtejshëm.)

Vitet e ngacmimeve dhe shpifjeve më në fund u kapën me partnerin e Burgess Prause. Më 8 maj 2019 Donald Hilton, MD paraqiti një shpifje në vetvete procedim kundër Nicole Prause & Liberos LLC. Më 24 korrik 2019 Donald Hilton ndryshoi ankesën e tij për shpifje për të shtuar (1) një ankesë të gabuar të Bordit të Teksasit të Provuesve të Mjekësisë, (2) akuza të rreme që Dr. Hilton kishte falsifikuar letrat kredenciale të tij, dhe (3) deklaroi betime nga 9 viktima të tjera falëse të ngacmimeve të ngjashme (John Adler, MD, Gary Wilson, Alexander Rhodes, Staci Sprout, LICSW, Linda Hatch, PhD, Bradley Green, PhD, Stefanie Carnes, PhD, Geoff Goodman, PhD, Laila Haddad.)

Ju do të mendonit se një padi 10,000,000 dollarë shpifje kundër shokut të tij të familjes mund të kishte zbutur impulsivitetin shpifës të Burgess. Me sa duket jo. Si shtesë e fushatës imponuese të karakterit pornografik (poshtë) e kryer nga llogaria në Twitter "Real Brain On Porn" (e cila pasqyron Ngjarja e gënjeshtrave e Nicole Prause), llogaria në Twitter gjithashtu më akuzoi në mënyrë të qartë për të paktën felonitë 3:

 1. Stalking gra personalisht
 2. Bërja e kërcënimeve me vdekje, dhe
 3. Hacking në faqet e internetit.

Siç shpjegohet më në detaje më poshtë, në të njëjtën kohë me inatin 4-ditor, 100+ cicërima të @ BrainOnPorn, administratori i faqes në internet "RealYourBrainOnPorn" (nën kontrollin e Burgess) u dërgoi miqve të mi me gënjeshtra të ngjashme befasuese.

Të akuzosh publikisht njerëzit për sjellje të pahijshme seksuale dhe krime është e veprueshme. Në fakt, deklaratat e mësipërme shpifëse konsiderohen "shpifje vetvetiu"- që do të thotë që unë nuk kam nevojë për të treguar ndonjë dëm tregtar në mënyrë që të rikuperoj (të ardhurat nga libri im shkojnë në bamirësi dhe nuk fitoj para nga YBOP).

Gusht 21, 2019: @RonSwansonTime (e mundshme Burgess alias), Nicole Prause, NerdyKinkyCommiedhe David Ley me magji "zbuloni" URL mashtruese të pornografisë në Internet WayBack Machine

Në Gusht 21, 2019, a me gjasë Burgess alias (@RonSwansonTime - më shumë "RonSwanson" më poshtë) cicëroi një pamje të URL-ve mashtruese të pornografisë (të faqeve që nuk ekzistuan kurrë). Ajo u shfaq nën një NerdyKinkyCommie cicëron duke folur për mua. (Nerdy është një troll profesionist dhe Prause-bashkëpunëtor i cili mori një pezullim Twitter-ditor 7 për ngacmimin ndaj meje.):

Pasi u largua si një aliene e mundshme e Burgess, @RonSwansonTime me sa duket mendoi më mirë për pjesëmarrjen e tij dhe vendosi llogarinë e tij në Twitter të "mbrojtur" (vetëm më shumë prova që Ron Swanson është me të vërtetë Burgess) Fillimi fillestar i Twitter "zbulimi" i URL-ve të pornografisë Mormone në Makinën e Ndërprerjes (8):

Këto cicërima janë të parat që unë, ose kushdo tjetër, kisha dëgjuar ndonjëherë për ekzistencën e URL-ve të rreme (të faqeve inekzistente në arkivin e Makinës Wayback të YBOP).

Sekuenca fillestare e ngjarjeve në Gusht 21st:

 1. nerdy me trollon (për herë 100th ose më shumë)
 2. @RonSwansonTime menjëherë postoni tweets 2 në fije, me fotografi të ekranit dhe lidhje me Makinerinë WayBack
 3. Nicole Prause menjëherë bashkohet me fillin
 4. David Ley shton dy centët e tij

22 gusht 2019: administratori i realyourbrainonporn.com dërgon emailë që përmbajnë pretendime shpifëse për miqtë dhe bashkëpunëtorët e Gary Wilson (në të njëjtën ditë @BrainOnPorn postime xNUMX tweet në shënjestër të Wilson)

Siç pritej, trolls dhe stalkers ngritën ngacmimet dhe shpifjet e tyre. Më 22 gusht, ky email nga administratori i faqes së internetit realyourbrainonporn iu përcoll Gary Wilson. (Ndërsa Burgess regjistroi URL-në, ne duhet të supozojmë se sa më poshtë është dërguar nga ai.)

Ndërsa organizata që përcjell email-in më njeh dhe është shumë e vetëdijshme për shkeljen e markës tregtare të RealYBOP dhe historinë e gjatë të Prause të shpifjes dhe ngacmimit të atyre në lëvizjen skeptikë pornografikë, ata e dinin se ishin të gjitha gënjeshtra.

Në të njëjtën kohë RealYBOP dërgoi email-e shpifëse, llogarinë e tij në Twitter (@BrainOnPorn) filloi të nxirrte furishëm cicërima shpifëse duke këmbëngulur se unë kisha vendosur 300 URL "pornografike Mormone" në faqen time në internet për një periudhë 3-vjeçare duke filluar në 2016 (pa e vërejtur askush). Një nga katërmbëdhjetë cicërimat @BrainOnPorn që synon mua në 22 gusht:

Megjithëse @BrainOnPorn filloi tërbimin e saj obsesiv në Twitter me trillimin e pornografisë Mormon, ajo shpejt zbriti në incidente të shumta të shpifjeve të palidhura. Deri në fund të fundjavës @BrainOnPorn kishte postuar mbi tweet-et 100 duke synuar mua. @BrainOnPorn shpesh cicëronte Tweet në temat e mia ekzistuese, ose nën këdo që më kishte etiketuar, ose ngacmoi ata që retweet një nga tweet-et e mia.

22 gusht 2019: Njëkohësisht, krijohet një llogari e rremë në Twitter për të postuar përmbajtje duke kopjuar postat elektronike dhe cicërimat e RealYBOP: https://twitter.com/CorrectingWils1

Në të njëjtën kohë që RealYBOP po dërgonte email-e shpifëse dhe duke tundur me tingëllimë URL të rreme të pornografisë, u shfaq një llogari e rreme në Twitter që postonte të njëjtën udhëzues: https://twitter.com/CorrectingWils1. Llogaria e KorrektimitWilson ka etiketuar të njëjtat llogari në Twitter pasi RealYBOP po etiketonte në dhjetëra tweet të ngjashëm (Gail Dines, Fight The New Drug, John Foubert, SASH123 dhe YourBrainOnPorn):

Nuk është sekret kush krijoi https://twitter.com/CorrectingWils1. Llogaria e trollit u raportua dhe Twitter menjëherë e ndaloi atë:

shkelje të markës tregtare

Sa është i palindur mendërisht RealYBOP? Apo është RealYBOP duke i shërbyer një mjeshtri tjetër?

Gusht 22-24, 2019: Gary Wilson përgjigjet, gënjeshtra gënjeshtra që YBOP përmbante ndonjëherë URL ose porno përmbajtje Mormon

Në këtë Gusht 24, 2019 fije Twitter Unë vë në dukje ngacmimin / shpifjen në shënjestër të RealYBOP dhe shpjegoj se si dikush mund të fusë URL të rreme në Makinë kthyese në internet.

Ky sulm për të mitur si duket ishte orkestruar gjatë 2 viteve dhe doli në dritë në Gusht 21, 2019, siç u shpjegua më lart. Ai përfshinte URL mashtruese (të faqeve joekzistuese) të vendosura në internet Makinë kthyese në internet, një arkiv i fotografive të faqeve të internetit me kalimin e kohës (i operuar nga një jofitimprurës).

Përveç kapjes së pamjeve të ekranit në faqet e internetit, Makina Wayback rendit URL-të që ka arkivuar - ose është kërkuar të arkivohet - në faqen e saj. Lidhja e mëposhtme shkon në të gjitha 100,000 URL-të YBOP të arkivuara që kur YBOP u krijua në 2010 (kërkon një kohë për t'u ngarkuar): https://web.archive.org/web/*/www.yourbrainonporn.com/* Deri në këtë shkrim , 3 faqet e para (nga 2,000) përmbajnë URL për ato që mund të duken si "Porno mormone. Disa shembuj nga 3 faqet e para:

shkelje të markës tregtare

URL-të e "pornografisë Mormone" ekzistuan vetëm në Arkivin e Makinerisë Wayback. Ata u kërkuan që të arkivohen atje thjesht për të shpifur. Ata kurrë nuk kanë ekzistuar në faqen time (dhe si pasojë ata kurrë nuk kanë pasur ndonjë përmbajtje ... më falni, adhurues të pornografisë).

Lidhjet e arkivave “pornografikë” të Wayback nuk shkojnë askund, përveç në faqet “Faqja nuk u gjet” në makinën Wayback (Faqe 404). Kjo përcakton që ata kurrë nuk kanë ekzistuar sepse lidhjet e ligjshme të arkivit Wayback në vend të kësaj shkojnë në fotografitë e përmbajtjes së faqes në internet. Provojeni për veten tuaj. Klikoni në ndonjë nga URL-të e pornografisë Mormon dhe gjithçka që ju do të merrni është një skenar "Faqja nuk u gjet". Asnjëherë nuk ka ekzistuar.

Një shembull i një URL-je të Rastit Mormon Porno: https://www.yourbrainonporn.com/relevant-research-and-articles-about-the-studies/critiques-of- diskutueshëm-debunking-propaganda-pieces/is-nicole-prause -ndikuar nga industria e pornografisë / - Një “rekord” i URL-së së rremë në arkiva:

shkelje të markës tregtare

Pamja e ekranit Wayback të URL-së së mësipërme nga 2017 (vini re se si është versioni i vjetër i YBOP):

shkelje të markës tregtare

Një shembull tjetër thotë se faqja nuk u arkivua kurrë: https://web.archive.org/web/2017*/http://www.yourbrainonporn.com//milf-by-a-cottonwood-tree-at-age-43 /

shkelje të markës tregtare

Të gjitha URL-të e pornografisë Mormon janë të rreme, të futura manualisht nga një mashtrim.

Ja se si duket një faqe e ligjshme e arkivuar e YBOP nga e kaluara: https://web.archive.org/web/20150412200603/http://www.yourbrainonporn.com/age-40s-brain-fog-cured-forever-no -më shumë-pixel-parajsë

shkelje të markës tregtare

Thjeshtuar: URL-ja e Makinerisë Wayback është e vërtetë vetëm nëse kap një pamje të një faqe aktuale me përmbajtje, jo nëse kap një pamje në ekran të një gabimi "faqe nuk u gjet" (një 404).

Gusht 22-24, 2019: Për të provuar se dikush mund të fusë URL të rreme në makinën Wayback, unë e bëra atë për YBOP

RealYBOP pohoi në mënyrë të gabuar në shumë cicërima se URL-të e rreme nuk mund të futen në Makinerinë e kthimit. Kështu që unë e bëra atë (ashtu si disa nga miqtë e mi teknikë). Faqja "Përdorimi i makinës kthyese" që ndodhet këtu jep udhëzime. Një fragment:

A mund të shtoj faqe në makinën Wayback?

On https://archive.org/web mund të përdorni tiparin "Ruaje faqen tani" për të ruajtur një faqe specifike një herë. Kjo aktualisht nuk shton URL në ndonjë zvarritje të ardhshme dhe as nuk kursen më shumë se ajo një faqe. Nuk kursen faqe të shumta, direktori ose faqe të tëra.

Kështu që unë shkova në archive.org/web dhe kërkoi që të arkivonte një faqe në faqen time në "yourbrainonporn.com/testing-can-random-people-insert-links", Makina Wayback krijoi këtë: https://web.archive.org/web/20190515000000*/ http://www.yourbrainonporn.com/testing-can-random-people-insert-links. Një pamje në ekran e URL-së së rremë të YBOP-së arkivuar në Makinën e kthimit:


Ashtu si me të gjitha URL-të porno mormone “YBOP”, një pamje ekrani e një gabimi “page not found (404)” arkivohet në Makinën e Kthimit:
shkelje të markës tregtare

Kam futur gjithashtu një URL të rreme shumë të rëndësishme në Makinerinë Wayback: https://web.archive.org/web/20190801000000*/http://www.yourbrainonporn.com/cyberstalkers-on-twitter/
shkelje të markës tregtare

Duke injoruar provat e mia se URL-të e rreme sapo ishin futur në Makinën Wayback, RealYBOP vazhdoi të bërtiste se nuk mund të bëhej - "një inxhinier kompjuterik i dokumentuar tashmë që nuk është e mundur":
shkelje të markës tregtare
RealYBOP përsëriti këtë mantra të shpërfillur në dhjetëra cicërima gjatë fundjavës, madje duke pretenduar se "kishte biseduar me drejtorin e Google për këtë". Oh te lutem.

Gusht 23-24, 2019: Një aleat anonim futur URL të rreme në arkivin e Makinës Wayback të RealYourBrainOnPorn.com

Në një përpjekje të dështuar për të "provuar" se URL-të false nuk mund të të futet në Makinën e kthimit, RealYBOP cicëroi një ekran në ekran të 11-të URL të arkivuara të RealYBOP: https://web.archive.org/web/*/www.realyourbrainonporn.com/*

shkelje të markës tregtare

Gabim i madh. Një aleat më lejoni të di se një person anonim futur dy URL të rreme në realyourrain tuaj vet Arkivi i Wayback:

 • https://web.archive.org/web/*/http://www.realyourbrainonporn.com/we-are-terrible-people
 • https://web.archive.org/web/*/http://www.realyourbrainonporn.com/we-stole-the-name-from-yourbrainonporn.com

Foto nga "e pamundura" më poshtë. (Përsëri, kush ishte 'inxhinier kompjuteri' që tha se kjo nuk mund të bëhej?)

shkelje të markës tregtare

Pamja e faqes së arkivuar të realyourbrainonporn të arkivuar: https://web.archive.org/web/*/http://www.realyourbrainonporn.com/we-are-terrible-people

shkelje të markës tregtare

Duke zbatuar logjikën e rreme të RealYourBrainOnPorn, nëse Makineria Wayback e arkivon atë, URL "RealYourBrainOnPorn janë njerëz të tmerrshëm" duhet të jetë në faqen e tyre të internetit, dhe e vërtetë.

shkelje të markës tregtare

Përsëri, nuk kam pasur asgjë me demonstrimin e mësipërm (por është qesharake).

Në përgjigje të provave të mësipërme, një shpifës normal do të kishte shembur smartphone dhe do të ndalonte tweeting të njëjtën gënjeshtër të mohuar që URL-të nuk mund të futen në arkivin e WayBack. Por @BrainOnPorn është larg normales. pas Tweetova sa më sipër, @BrainOnPorn shtoi xNUMX ose më shumë tweet në sulmin e tij të pamenduar dhe shpifës ndaj meje.

Gusht 22-25, 2019: Si i bëri mashtruesi "URL-të e pornografisë Mormone" të grupohen së bashku në vetëm 3 faqet e para (nga 2,000 faqet e URL-ve të arkivuara YBOP)?

Si ndodhi mashtruesi kibernetik bën që "URL-të porno mormone" të grupohen së bashku në 3 faqet e para (nga 2000 faqet e URL-ve të YBOP)? S / ai vuri prapavijë të dyfishtë (//) në URL-të e rreme të pornografisë. Për shkak se arkivi i Makinës WayBack organizon URL-të alfabetikisht, URL-të e pornografisë me simbolin shtesë u shfaqën (alfabetikisht) mbi URL-të normale (një simbol është para një shkronje ose numri). Ja se si të krahasoni një URL të vërtetë të arkivuar YBOP vs një URL të rreme të arkivuar:

 • URL e ligjshme e YBOP në Makinerinë e kthimit - http://www.yourbrainonporn.com/big-list-tips-tricks
 • URL e rreme YBOP në Makinerinë e kthimit - http://www.yourbrainonporn.com//mormon-grua-zhveshur /

Një pamje nga disa prej URL-ve të hileve që u futën në Makinerinë Wayback:

Meqenëse URL-të legjitime përmbajnë vetëm një prapavijë të vetme, kjo pamje e ekranit konfirmon se "URL-të pornografike" të Wayback ishin mashtruese.

Hej @BrainOnPorn cili ishte emri i atij eksperti kompjuterik që pretendonit se URL-të e pornografisë ishin të vërteta? Oh po, ju kurrë nuk keni dhënë një emër.

Gusht 26, 2019: Në një tërbim të ditës 4 @BrainOnPorn postime mbi tweets 100 që synojnë Gary Wilson (shumë që përmbajnë shpifje në vetvete).

Siç u përmend në hyrje, @BrainOnPorn postoi mbi tweet-a 100 duke synuar Gary Wilson gjatë një përleshjeje Twitter-ditore 4. Pothuajse çdo cicërimë @BrainOnPorn përmbante të paktën një deklaratë shpifëse (shumica përmbante disa). Në vend që të postoni tweets 100 +, përfshirë tweet-in RealYBOP të postuar nën komente të tjera jashtë kontekstit, vizitoni këtë lidhje për të parë të gjitha tweet-et @BrainOnPorn që më synojnë midis gushtit 22-26: Mbi xNUMX RealYBOP cicërimat që synojnë Gary Wilson nga Gusht 100-22. Shumica përmbajnë shpifje nga RealYBOP.

Përveç fushatës së imponimit të personazheve të bërë nga llogaria në Twitter "Brain On Porn", llogaria në Twitter gjithashtu më akuzoi në mënyrë të qartë për të paktën felonitë 3 (screenshots më poshtë):

 • Stalking gra personalisht
 • Bërja e kërcënimeve me vdekje, dhe
 • Hacking në faqet e internetit.

Akuzimi publik i njerëzve për sjellje të keqe seksuale / profesionale dhe krime është i veprueshëm. Në fakt, nëse një gjykatë gjykon veprimet e RealYBOP "shpifje në vetvete, "Nuk kam nevojë të tregoj asnjë dëm tregtar në mënyrë që të shërohem. Unë jam duke hetuar mjetet juridike të hapura për mua për të kërkuar kompensim për veprimet e RealYBOP (Burgess).

Disa shembuj të neveritshëm të marra nga shumë cicërima RealYBOP të përfshira në shpifje:

shkelje të markës tregtare

shkelje të markës tregtare

Të gjitha pasqyrat e mësipërme gënjeshtrat e Nicole Prause ka postuar herë të panumërta. (Këto 2 faqe japin dokumentacion të gjerë të gënjeshtrave dhe ngacmimeve të Prause dhe përgjigjeve të mia: faqe 1, faqe 2.) Meqenëse të gjitha adresohen në faqet e Falënderimeve, unë do të jap përgjigje të shkurtra me lidhje për secilin incident të shpifjes.

1) gënjeu ai është profesor

Prause e ka përhapur këtë gënjeshtër për vite me radhë, megjithatë ajo kurrë nuk ka dhënë një copë dokumentacioni (nuk e bën kurrë). Disa artikuj nga gazetarë që nuk më kontaktuan kurrë më referuan gabimisht me tituj të ndryshëm, përfshirë "profesor". Ky ishte gabimi i tyre, jo i imi. Kjo pjesë e faqes që dokumenton ngacmimin e Prause ekspozon këtë gënjeshtër të lodhur: Vazhdim - Falënderimi pohon në mënyrë të rreme se Gary Wilson ka paraqitur keq kredencialet e tij.

2) gënjeu që llogaria e tij ishte hakuar me pornografi

Adresuar në faqen aktuale.

3) gënjeu ai mësoi një klasë kolegji

Jo vetëm që Prause në mënyrë të rreme ka pohuar se unë kurrë nuk kam dhënë mësim në Universitetin Southern Oregon, ajo dhe David Ley në mënyrë të rreme pretendoi se unë u pushova nga SOU. Prause madje shkroi një artikull në lidhje me pushkatimin tim të supozuar, të cilin ajo e vendosi në një uebfaqe të industrisë pornografike. Avokatët SOU duhej të përfshiheshin! Shiko - Nicole Prause & David Ley pretendojnë shpifës se Gary Wilson u shkarkua nga Universiteti i Oregonit Jugor.

Në artikullin e saj në internet të pornografisë dhe në Quora, Prause postoi kopje të redaktuara të të dhënave të mia të punësimit (shiko lidhjen e mësipërme) dhe me vetëdije, deklaroi në mënyrë të rreme se Universiteti Jugor Oregon më kishte pushuar. Në të njëjtën ditë ajo publikoi artikullin e saj Quora, Prause postoi dhjetë komente të tjera keqtrajtuese dhe të pavërteta për mua, të cilat përmbajnë një lidhje me veprën e saj shpifëse. Ajo cicëroi artikujt e saj dhe komentet e Quora. Kjo rezultoi në Falënderoni që ndalohet përgjithmonë nga Quora për ngacmimin dhe shpifjen timedhe Llogaria Twitter e Liberos e Prause është pezulluar për shkelje të rregullave të Twitter.

Mësova në Universitetin e Southern Oregon në dy raste. Unë gjithashtu mësova anatominë, fiziologjinë dhe patologjinë në një numër shkollash të tjera gjatë një periudhe prej dy dekadash, dhe u çertifikua për të dhënë mësim në këto lëndë nga departamentet shtetërore të arsimit të dy Oregon dhe California.

4) u tha nga ACLU që të mos na ngacmonte

Jo ashtu. Siç shpjegohet në seksionin "Ron Swanson" më poshtë, më 21 qershor 2019 RealYBOP përfshiu Kaliforninë e Jugut ACLU në mosmarrëveshjen time për shkeljen e markës tregtare me Prause (Nicole Prause banon në LA). Një avokat i SoCal ACLU dërgoi një letër të çuditshme për avokatët e mi të markës tregtare, duke pohuar se ekspertët e RealYBOP kishin të drejtë të mashtrojnë mua dhe YBOP. Avokati SoCal ACLU ishte duke iu përgjigjur vetëm një pjese të një fjalie të vetme nga letra ime pushoi dhe heq dorë nga faqja 8 te RealYBOP dhe Nicole Prause (fjalia në fjalë u mor jashtë kontekstit dhe u prezantua keq nga SoCal ACLU).

Letra e ACLU nuk ka asnjë lidhje me mosmarrëveshjen e markës tregtare. Se si RealYBOP e bindi SoCal ACLU të prodhojë një letër të parëndësishme, të papërshtatshme që RealYBOP të paraqesë keq në tweets është përtej të kuptuarit. (Shënim - ne kemi kontaktuar ACLU kombëtar duke kërkuar një hetim zyrtar.) Përfundimi: Veprimet tona ligjore kundër Daniel Burgess dhe Nicole Prause vazhduan me sukses, pa u prekur nga letra e parëndësishme ACLU.

5) ka shumë raporte të FBI-së dhe policisë për kërcënime

Unë kurrë nuk kam bllokuar askënd. Në një tjetër cicërimë, RealYBOP pretendoi se unë fizikisht gra të stalla. Kjo gënjeshtër përbën shpifje në vetvete.

Falënderimet kanë qenë gënjen për raportimin tim në FBI dhe të tjera autoritetet e policisë për 6 vjet që funksionon. Prause gjithashtu ka gënjyer vazhdimisht në lidhje me raportimin e themeluesit të NoFap Alexander Rhodes në FBI. Të dy Rodos dhe unë paraqitur paraqitur një Kërkesa e FOIA me FBI për të zbuluar nëse Prause kishte ngritur ndonjëherë një raport që na emërtonte. Siç pritej, FOIA zbuloi se Prause nuk ka paraqitur kurrë një raport të FBI-së, edhe pse ajo e ka cuditur këtë herë disa herë dhe e ka postuar të njëjtën kërkesë në faqen e Facebook të FTND (shiko këtë pjesë Mund 30, 2018: Prause akuzon gabimisht FTND e mashtrimit shkencor dhe nënkupton se ajo ka raportuar Gary për FBI dy herë). Shikoni këto faqe për dokumentim:

Ne e dimë që Prause ka një raport të FBI-së të ngritur mbi të (për gënjeshtrën për paraqitjen e raporteve të FBI): Dhjetor, 2018: Gary Wilson paraqet një raport të FBI mbi Nicole Prause.

6) promovon antisemitizëm që na dërgon kërcënime me vdekje

Të dy janë gënjeshtra. Edhe një herë, RealYBOP nuk ofron asnjë dokumentacion të asnjërës prej pohimeve. Duke thënë gabimisht se kam dërguar kërcënime me vdekje përbën shpifje në vetvete.

Sa për antisemitizmin ose epërsinë e bardhë, unë jam, në të vërtetë, një liberal i majtë dhe vetë antiteza e një "supremacisti të bardhë". Për të vërtetën, dëgjoni këtë intervistë: Shkencëtarët dhe Shkencat Porno Deniers (Intervistë me Wilson). Ju lutemi vini re se thirrja e emrave të njerëzve (dhe pastaj përpjekja për të vendosur "fajin nga shoqata") është një taktikë e preferuar e atyre që nuk mund të marrin përsipër përmbajtjen e debatit porno. Shikoni këto seksione të një faqe që dokumentojnë disa nga sulmet e shumta që unë dhe të tjerët u janë nënshtruar:

Gusht 26, 2019: @BrainOnPorn justifikon inatin e tij në Twitter me mbi 100 shpifës duke pretenduar në mënyrë të gabuar se ekspertët e RealYBOP përmenden 100-të-1000 të herë në YBOP

@BrainOnPorn justifikoi inatin e tij Twitter mbi 100+ shpifës duke pretenduar se YBOP ka përmendur ekspertë të RealYBOP qindra deri në mijëra herë. Meqenëse YBOP përmban 12,000 faqe dhe është një qendër pastrimi për gjithçka që lidhet me pornografinë (studime, artikuj, video, artikuj laikë, kritika, analiza, etj.) Përmban shumë përmendje të disa prej "ekspertëve". Sidoqoftë, numrat e RealYBOP janë tepër të ekzagjeruar në mënyrë që të ndërtojnë një rrëfim të deformuar.
shkelje të markës tregtare

"Çështja" nuk është mbyllur.

Meqenëse Google përkthen çdo faqe YBOP në 100 gjuhë, një përmendje e vetmuar në një faqe të vetme të YBOP mund të çojë në një kërkim në Google që të kthejë 100 faqe. Me fjalë të tjera, mund t'ju duhet të ndani numrin e RealYBOP me 100. Unë do të jap një shembull duke përdorur "Michael Seto", i cili pretendohet në mënyrë të gabuar të shfaqet në YBOP 392 herë.

Një kërkim i duhur Google (site michael seto: yourbrainonporn.com) kthen 103 faqe "Seto", por pothuajse të gjitha janë dyfish faqe në YBOP, në gjuhë të tjera. i saktë mënyra për të kërkuar është përdorimi i motorit të kërkimit YBOP, i cili kthen vetëm raste 7. Të gjitha kthimet e 7 janë faqe që lidhen me mosmarrëveshjen tonë mbi markën tregtare me RealYBOP dhe Nicole Prause.

Michael Seto përmendet në YBOP sepse është anëtar krenar i saj Faqja e "ekspertit" të RealYBOP, dhe YBOP ka disa faqe kushtuar procesi gjyqësor në vazhdim me RealYBOP, RealYBOP-së keqpërfaqësimi i hulumtimit, Fushatat shpifëse të mediave sociale të RealYBOPdhe hile të pista.

Po në lidhje me pretendimin e RealYBOP se "Falënderimi" gjendet 9,710 herë në YBOP? Jo Megjithëse 10,000 raste do të dukeshin të drejta duke marrë parasysh që YBOP përmban 6 faqe të gjera (1, 2, 3, 4, 5, 6) duke dokumentuar 7 vjet Prause duke shpifur dhe ngacmuar mua dhe shumë të tjerë.

Në realitet, një kërkim i vlefshëm në Google për "Prause" (faqja e faljeve: yourbrainonporn.com) në shtator 2nd, kthen vetëm rezultatet 5,500 (jo 9,710). Dhe si kërkimi në Google për "Seto", shumica e kthimeve janë dyfishuar faqet YBOP, në gjuhë të tjera. Për shembull, një nga faqet e kërkimit Google (8 nga 10 janë dublikata):

shkelje të markës tregtare

Në tetor, 2018, përpara se YBOP të ridizenjohej për të përdorur "Google Translate" la i vërtetë rezultati për "Prause" në yourbrainonporn.com është 565 përmend (Unë them "e vërtetë" sepse Prause ka përdorur një truk të zgjuar për të prodhuar numra mashtrues të kërkimit në Google, siç shpjegohet në këtë pjesë: Falënderoni pretendimet e rreme në një cicërimë që emri i saj shfaqet mbi 35,000 (ose 82,000) herë në YBOP):

Përse YourBrainOnPorn.com përmbajnë më shumë se raste 500 të "Faleminderit?" Së pari, faqet që sjellin sjellje vetëm për sjellje të Prause përmbajnë qindra raste të "Falënderim". Së dyti, YBOP përmban rreth 12,000 faqe (dhe në rritje). Shtë një shtëpi pastrimi për gati gjithçka që lidhet me përdorimin e pornos në internet dhe efektet e saj tek përdoruesit. Prause ka botuar studime të shumta në lidhje me përdorimin e pornos dhe hiperseksualitetin, dhe e përshkruan veten si një debutues profesional të varësisë nga pornografia dhe probleme seksuale të shkaktuara nga pornografia.

Një kërkim në Google për "Nicole Prause ”+ pornografi kthen rreth 37,000 faqe. Ndoshta falë firmës së saj të shtrenjtë të marrëdhënieve me publikun, ajo është cituar në qindra artikuj gazetaresk rreth përdorimit të pornografisë dhe varësisë ndaj pornografisë. Ajo ka publikuar disa punime në lidhje me përdorimin e pornografisë. Ajo shfaqet rregullisht në media, duke pretenduar se ka hequr dorë nga varësia ndaj pornografisë me një këngë të vetme (kritikuar rëndë) studim. Kështu që emri i Prause në mënyrë të pashmangshme shfaq shumë në një sit që funksionon si një institucion i pastrimit për hulumtime dhe lajme që lidhen me efektet e pornos në internet.

Jo vetëm që studimet e Prause shfaqen në YBOP, gjithashtu mijëra studime të tjera, shumë prej të cilave citojnë "Falënderim" në seksionet e tyre të referencës. Gjithashtu, YBOP ka botuar kritika shumë të gjata për shtatë letra Prause, dhe pret të paktën 18 kritika të vlerësuara nga bashkëmoshatarët e studimeve të saj. Për më tepër, YBOP përmban të paktën një duzinë kritikash shtrënguese për punën e Prause.

YBOP gjithashtu pret shumë artikuj gazetaresk që citojnë Nicole Prause, dhe YBOP shpesh u përgjigjet pretendimeve të Prause në këto artikuj. YBOP gjithashtu debunon shumë nga pikat që flasin nga Prause dhe aleati i saj i ngushtë David Ley (dhe tani, RealYBOP).

Sigurisht, kjo nuk ka të bëjë me Prause; YBOP gjithashtu kritikon kërkime të tjera të diskutueshme në pornografi dhe temat përkatëse. Të gjitha kritikat nuk janë personale, por në vend të bazuar në prova.

Shtojcë - Egjallëri që @RonSwansonTime eshte e vertet Daniel Burgess, pronar i realyourbrainonporn

Llogaria e Twitter "Ron Swanson" është false. Overshtë mbi 3 vjeç, ka postuar vetëm 20 herë në Twitter dhe Z. Swanson nuk ekziston (një dhurim i vdekur).

Në qershor 14, 2019 postova fije e mëposhtme në Twitter në përgjigje të ngacmimit dhe shpifjeve nga Llogari në Twitter "RealYourBrainOnPorn". (Si Shpjegoi këtu, faqja në internet e RealYBOP dhe llogaritë e mediave sociale janë duke u përfshirë në shkelje të paligjshme të markës tregtare dhe mbledhje të markave tregtare.) Më 15 qershor llogaria e fjetur "Ron Swanson" hyri në fillin tim duke pretenduar se kishte një prapavijë në ligj, duke më ofruar ndihmë juridike:

Një ekzaminim i shpejtë i Twitter i "Ron Swanson" zbuloi se ishte i rremë dhe me siguri po kryente një ekspeditë peshkimi. Unë dyshoja se "Swanson" ishte Burgess sepse nga 20 cicërimat e tij në 3 vjet një lidhej me fotografitë e Burgess dhe gruas së tij të përfshirë në një konkurs CrossFit (para fshirjes, një tjetër faqe Burgess në Facebook ishte CrossFit Dan). Tweet "Ron Swanson" me një lidhje:

Lidhja shkon në këtë postim në Instagram të NugentTherapy (oops, është u fshi befas):

Nuk është sekret që Burgess dhe gruaja e tij u takuan në CrossFit. Ai madje ka krijuar një Faqja e Facebook duke kronikuar të gjitha këto. (Shënim: sepse Burgess nuk është vetëm duke më shpifur, duke më trolluar, duke më dërguar letra kërcënuese, duke u përfshirë në shkelje të markës tregtare të paqartë dhe tani proces gjyqësor, ne kemi qenë të detyruar të dokumentojmë sjelljet në internet të tij dhe pseudonimeve të tij.)

Zbulohet misteri i "Ron Swanson".

Minuta kur RealYBOP postoi në Twitter letrën SoCal ACLU (përshkruar më herët në këtë faqe) "Ron Swanson" e postoi në Twitter katër herë, të gjitha në @YourBrainOnPorn. Llogaria "Ron Swanson" nuk kishte postuar asgjë që prej dy cicërimave të tij më 15 qershor që ofronin këshilla ligjore të urtë. Katër cicërimat:
shkelje të markës tregtare
Dyshimet konfirmuan.

Llogaria "Ron Swanson" heshti deri në 21 gusht 2019, kur "Ron" ishte llogaria e parë që cicëroj në lidhje me URL-të e rreme "pornografike Mormone" në arkivin e Makinës Wayback:

Pasi ishte Ron Swanson zyrtarisht i larguar si një alienë i mundshëm i Burgess, "Ron" e bëri llogarinë e tij në Twitter (me 9 ndjekës) privat:

Pse do të shkonte një llogari e rreme në Twitter? Për të fshehur provat?


Ekspertët e RealYBOP kompensohen nga gjigandi i industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia nga pornografia dhe varësia nga seksi janë mite

Deri në korrik, 2019 tre nga "ekspertët" më të njohur të RealYBOP po bashkëpunojnë hapur me industrinë e pornos: David Ley, Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue. Të gjitha 3 janë në Bordi Këshillimor e të riut Aleanca e Shëndetit Seksual (SHA). Në një konflikt të ashpër financiar të interesave, David Ley dhe SHA janë duke u kompensuar nga gjigandi i industrisë porno xHamster për të promovuar faqet e saj të internetit (dmth StripChat) dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite! Shiko “Stripchat përputhet me Aleancën e Shëndetit Seksual për të goditur trurin tuaj porno-centrik".

Në udhëtimin e vajzave xHamster / SHA Ley do t'i tregojë klientëve xHamster çfarë "studimet mjekësore thonë vërtet për pornografi, camming dhe seksualitet":

shkelje të markës tregtare

A do t'i tregojë Ley klientëve xHamster se çdo studim i botuar ndonjëherë tek meshkujt (rreth 65) lidh më shumë përdorim porno me më pak kënaqësi seksuale dhe marrëdhënie? A do t’ua tregojë Ley atyre të gjitha Studimet neurologjike 45 në përdoruesit pornografi / të varurit nga seksi raportojnë ndryshime në tru të vërejtura tek të varur nga droga? A do ta informojë audiencën e tij se 50% e përdoruesve të pornos raportoni përshkallëzimin e materialit që ata më parë gjetën interesant apo të pështirë? Disi e dyshoj.

Në cicërimin e tyre promovues, na është premtuar një grup i ekspertëve të trurit të SHA për të qetësuar "ankthin e pornos" dhe "turpin" e përdoruesve (Ley dhe "ekspertët" e tjerë të SHA janë vite të lehta larg nga ekspertët e trurit).

La Zbulon llogarinë zyrtare të StripChat në Twitter arsyeja e vërtetë për pagimin e "ekspertëve" të SHA: të qetësojnë ankthin e tyre për të parandaluar humbjen e klientëve që paguajnë. SHA do ta realizojë këtë duke "folur për hulumtimet më të fundit mbi seksin, camming dhe varësisë", dmth, qershi zgjedh punën e bërë nga studiuesit "e tyre". Do Ley / SHA përmendim se qindra studime e lidhin përdorimin e pornos me efektet e shumta negative?

shkelje të markës tregtare

In ky artikull, Ley hedh poshtë promovimin e tij të kompensuar të industrisë porno:

Dhënë, profesionistë të shëndetit seksual që drejtohen drejtpërdrejt me platforma tregtare porno përballen me disa dobësi të mundshme, veçanërisht për ata që dëshirojnë ta paraqesin veten si plotësisht të paanshëm. "Unë parashikoj plotësisht [avokatët anti-porn] për të gjithë bërtas," Oh, shiko, shiko, David Ley po punon për pornografi, "thotë Ley, të cilit emri përmendet në mënyrë rutinore me përçmim në komunitetet anti-masturbim si NoFap.

Por edhe nëse puna e tij me Stripchat padyshim që do të sigurojë ushqim për këdo që dëshiron ta shkruajë si njëanshëm ose në xhepin e hollit të pornos, për Ley, ajo tregtim ia vlen. "Nëse duam t'i ndihmojmë [konsumatorët me ankth porno], duhet të shkojmë tek ata," thotë ai. "Dhe kjo është se si ne e bëjmë atë."

Një bisedë tjetër nga David: sy, duke e zhgënjyer No-NutNovember (shënjestra e vërtetë është Nofap), dhe promovuar nga RealYBOP:

Shikoni si është etiketuar RealYBOP nga Stripchat. Asgjë e dyshimtë këtu, njerëz:

Njëanshëm? David Ley, Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue na kujtojnë mjekët famëkeq të duhanit, dhe Aleanca e Shëndetit Seksual na kujton Instituti i Duhanit.

Pastaj është Nikky Prause, individi që qëndron pas RealYBOP. Ajo ka një marrëdhënie të gjatë komode me organizata dhe individë në industrinë e pornografisë. Për majën e ajsbergut, shih:

Këtu është Prause që po merr pjesë në 2016 Ceremonia e ndarjes së çmimeve të Organizatës së Kritikëve me Rated (XRCO). Sipas wikipedia "Rmimet XRCO janë dhënë nga Amerikani Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit që punojnë në argëtim për të rritur dhe kjo është e vetmja çmim për industrinë e të rriturve të ekspozuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë.[1] "

shkelje të markës tregtare

Ju mund të shihni foto dhe të lexoni më shumë rreth çmimeve 2016 XRCO në këtë Artikull AVN. Nga artikulli:

Nëse ka një gjë që Tregoi 32-të Vjetor Shpërblimet XRCO, është se pornografia nuk ka harruar se si të festojë. Një kontigjent i madh i ndriçuesve më të mëdhenj të industrisë mblodhi klubin e natës OHM në kompleksin Hollywood & Highland në kapacitet si sardele për atë që ishte lehtësisht gala më e gëzueshme e organizatës në vite. Duke u kthyer përsëri në megabashat pornografike me rrota të lira të epokës para recesionit, ishte një festë e mirëfilltë për moshat dhe një kujtesë e tërbuar se komonuelthi i të rriturve është shumë i gjallë dhe me gjallëri shkelmon

Falënderoni në një tryezë të rezervuar me miqtë e industrisë pornografike:

shkelje të markës tregtare

Shikoni këtë 20 video-minutë të çmimeve 2016 XRCO (goxha e lezetshme). Falënderimet mund të shihen rreth markës 6: 10 të ulur në një tryezë me mikeshën e yjeve pornografi Melissa Hill:

Nga tweet-et e saj, duket se Prause ka marrë pjesë edhe në Adult Video News Awards. Në qershor, 2015 Prause përshkruan dëgjimin e historisë së Jeanne Silver (një yll pornografi) "në AVN" (ne duhet të supozojmë se Adult Video News Awards, sepse a Kërkimi i Google për Video Lajme të rritur kthen kryesisht çmimet AVN; e dyta ishte ekspozita AVN).

A mori pjesë Prause në AVN në 2019?  Trolling PornHarms, Prause ofron t-shirts falas për të tjerët të gatshëm për të këndoj me të. T-shirts janë një parodi pa shije të FTND pornografi vret bluzat e dashurisë. 3 fituesit janë yjet pornografikë!

shkelje të markës tregtare

Një nga yjet porno (Avalon) është nga Australia. Ajo i thotë Prause se është shumë e shtrenjtë t'i dërgosh asaj një bluzë. Falënderimi e pyet Avalon nëse dëshiron të marr bluzën e saj në "AVN" (duhet të supozojmë Adult Video News Awards, sepse a Kërkimi i Google për Video Lajme të rritur kthen kryesisht çmimet AVN; e dyta ishte ekspozita AVN). Konkluzioni i vetëm logjik është se Prause do të marrë pjesë në çmime AVN, EXPO AVN, ose të dy.

shkelje të markës tregtare

Avalon i thotë Prause që të ketë një kohë të mrekullueshme në AVN. Nuk ka paragjykime këtu.


Shtator, 2019: Në përgjigje të një speciali të CNN që përfshin NoFap, RealYBOP Twitter (drejtuar nga Prause) shpif dhe ngacmon Alex Rhodes të Nofap (mbi 30 cicërima)

Për vite me radhë, anëtarët e RealYBOP Nicole Prause dhe David Ley janë bashkuar për të shpifur, ngacmuar dhe individë dhe organizata që kanë paralajmëruar kibernetikë që kanë paralajmëruar për dëmet e pornos ose për hulumtimin e publikuar që raportojnë dëmet e pornos. Që nga fillimi i saj, eksituesi RealYBOP ka bërë të njëjtën gjë. Një nga synimet e preferuara të Prause, Ley dhe RealYBOP është Alex Rhodes i Nofap - Historia e gjatë e Nicole Prause dhe David Ley e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFap. E rëndësishme për tu shënuar - Korrik, 2019: Alexander Rhodes u betua me betim: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.

Si përgjigje ndaj një programi CNN që përfshin NoFap dhe Rodos, RealYBOP angazhohet në ngacmim dhe shpifje të synuar, duke cicëruar gënjeshtrat e tij në temat e CNN dhe gjetkë:

Artikulli i Justin Lehmiller u botua për të promovuar transmetimin e counter Lisa Ling. Artikulli citon asnjë studim për të mbështetur pohimet e Lehmiller-it. Shumë e rëndësishme të theksohet se Lehmiller paguhet nga Playboy, është anëtar të RealYBOP (grupi që shkel në markën tregtare YBOP), dhe është në bordin e SHA - grup që bashkëpunon me xHamster për të promovuar faqet e internetit të saj.

shkelje të markës tregtare

Alex Rhodes nuk gënjeu. RealYBOP nuk arrin të citojë një shembull të secilit që gënjen.  Hulumtim kundër propagandës RealYBOP? Kontrolloni faqja kryesore e kërkimit YBOP, i cili përmban lidhje me rreth studimeve 1,000 që shoqërojnë përdorimin e pornos me rezultate të shumta negative.

Përgjigje më të çuditshme:

Më shumë sulme personale dhe gënjeshtra. YBOP hodhi poshtë pretendimet e RealYBOP këtu: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com"). Në faqe ekzaminohet "faqja hulumtuese" e shkelësve të markës tregtare, përfshirë studimet e saj më të zgjedhura për zgjedhjen e qershisë, paragjykimin, lëshimin e egër dhe mashtrimin.

Twitter i RealYBOP vazhdon përgjimet në internet të Alex Rhodes:

shkelje të markës tregtare

Në ditën e transmetimit të Lisa Ling, përshkallëzimet në internet të RealYBOP përshkallëzohen, me rrëshqitje pa kuptim që nuk kanë asnjë lidhje me programin, dhe hyjnë në fijet kudo ku përmendet Nofap.

Ajo që publiku nuk mund të dijë është se as ICD-11 as DSM-5 i APA-s kurrë nuk e përdor fjalën "varësia" për të përshkruar një varësi - qoftë varësia e kumarit, varësia e heroinës, varësia nga cigaret ose ti e emërove. Të dy manualet diagnostike përdorin fjalën "çrregullim" në vend të "varësisë" (p.sh. "çrregullimi i lojërave të fatit", "çrregullimi i përdorimit të nikotinës" dhe kështu me radhë). Kështu, "seks dhënie pasDhe pornografi varësisë " kurrë nuk mund të ishte refuzuar, sepse ata kurrë nuk ishin nën konsideratë formale në manualet kryesore të diagnostikimit. Ta themi thjesht, kurrë nuk do të ketë një diagnozë "varësia nga pornografia", ashtu siç nuk do të ketë kurrë një diagnozë "varësia meth".

Megjithatë, individë me shenja dhe simptoma të pajtueshmërisë ose me një "varësi pornografie" ose me "varësi metamfetamine" mund të diagnostikohet duke përdorur ICD-11 Dispozitat. Për një mosmarrëveshje të plotë të pretendimeve të Prause, shihni: Debunking "Pse jemi ende aq të shqetësuar për shikimin e pornografisë?, "Nga Marty Klein, Taylor Kohut dhe Nicole Prause (2018).

RealYBOP pohon në mënyrë të rreme se pornoja nuk ka shkaktuar asnjëherë dëm për fëmijët.

Realitet: mbi studimet e adoleshencës 250 lidhin përdorimin e pornos me dëmet e shumta.

Pretendimet porno nuk ka asnjë efekt në tru:

shkelje të markës tregtare

Realiteti: Kjo faqe rendit 45 studime të bazuara në neurozë (MRI, fMRI, EEG, neuropsikologjike, hormonale). Ata ofrojnë mbështetje të fuqishme për modelin e varësisë, pasi gjetjet e tyre pasqyrojnë gjetjet neurologjike të raportuara në studimet e varësisë në substancë.

RealYBOP sugjeron që është pa masë fëmija juaj do të shohë porno

Realiteti: Studimi mbi moshat australiane 15-29 zbuloi se 100% e burrave (82% e grave) kishin parë pornografi. Përdorimi i pornografisë dhe shoqatave të reja nga Australianët me sjellje të rrezikut seksual (2017)

Trolling:

Trolling Lisa Ling. Nuk arrin të përshkruajë "informatizëm të rremë" (kurrë nuk bën):

Ouch: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com")

Trolls Noah Church (RealYBOP bllokon llogari, pastaj cicërima në fijet e tyre pa i ditur ata).

shkelje të markës tregtare

RealYBOP lidh me një psikologji Sot enë prej blogut nga Prause dhe David Ley (nuk është një studim - vetëm të dhëna të dyshuara nga Prause):

shkelje të markës tregtare

RealYBOP BS: Nofap nuk po shet një produkt ', është një uebfaqe falas. Nofap nuk ofron trajtime:

Trollimi, ngacmimi:

Përsëri askush nuk diagnostikoi askënd. RealYBOP duke krijuar sende:

Artikulli i Justin Lehmiller u botua për të promovuar transmetimin e Lisa Ling dhe nuk citon asnjë studim për të mbështetur pohimet e tij. Shumë e rëndësishme të theksohet se Lehmiller paguhet nga Playboy, është anëtar të RealYBOP (grupi që shkel në markën tregtare YBOP), dhe është në bordin e SHA - grup që bashkëpunon me xHamster për të promovuar faqet e internetit të saj.

Trolls RealYBOP Gabe Deem (RealYBOP kohë më parë bllokoi Deem);

shkelje të markës tregtare

Nicole Prause dhe llogaria e saj e rreme PornHelps ka ngacmuar Deem në të kaluarën:

Vazhdon të ndjekë temat. Në mënyrë të rreme pretendon se statistikat ishin false, por nuk jep shembull:

shkelje të markës tregtare

Trolls një person tjetër në temën e Lisa Ling:

RealYBOP gënjen për natyrën e ekspertëve të saj, duke pretenduar se shumica janë profesorë universitarë: https://www.realyourbrainonporn.com/experts

shkelje të markës tregtare

Realiteti: Nga "ekspertët" e 19 që ende lejojnë RealYBOP të përdorë pamjen e tyre, vetëm 6 janë në universitete.

Në këtë cicërimë, RealYBOP duket se po inkurajon të tjerët të raportojnë Alex Rhodes në bordin e Psikologjisë në Pensilvania.

shkelje të markës tregtare

Nuk do të na befasonte kur mësonim përfundimisht që RealYBOP paraqiti një raport të rremë dhe dashakeq në Rodos (incidente të shumta të raportimit të rremë dhe me qëllim të keq të Prause janë në këto faqe - faqe 1, faqe 2).

Trolling CCN

shkelje të markës tregtare

Lidhje RealYBOP në faqen që kemi debunuar: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com").

Tani RealYBOP shkon pas Gary Wilson

shkelje të markës tregtare

Ndërsa vendimi i WIPO nuk shkoi në rrugën e tij (këto janë çështje komplekse), Wilson do të vazhdojë në gjykatat federale, nëse është e nevojshme.

RealYBOP ri-cicëroi yllin porno duke u ankuar në lidhje me programin CNN (duket se ka qenë i egzistuar):

Shënim: Prause / RealYBOP pretendon në mënyrë të gabuar se të tjerët (wilson, Rhodes, etj.) Po e ndjekin atë. Nëse kjo do të ishte e vërtetë (nuk është) pse Prause / RealYBOP vazhdon të hyjë në fijet e eksitimit të Wilson dhe Rhodes - duke etiketuar të dy, duke emëruar të dy, dhe duke ngacmuar në mënyrë agresive të dy? Përgjigja - Falënderimi / RealYBOP po gënjen për t'u ndjekur.

Të nesërmen RealYBOP ngacmon Lisa Ling, duke gënjyer për shumicën e gjithçkaje:

KUSH nuk e hodhi poshtë varësinë nga pornografia. As APA nuk bëri. Pretendimet për fëmijët duke qenë më të dëshpëruar nuk kanë asnjë citim.

Në fakt tweet të pasakta me një studim të parëndësishëm të parëndësishëm për adoleshentët:

Realitet: Seksioni Rinor

Ekspozimi i vetvetes si një industri porno do të thotë:

Definimi i Nofap përsëri, (keqpërfaqëson një letër):

Ley, Prause dhe RealYBOP janë të fiksuar me dokumentet e opinionit nga studenti i gradës NZ, Kris Taylor. Taylor, i cili është përtej paragjykimeve - dhe nuk di asgjë për neuroshkencën. Ai është një sociolog. YBOP kritikoi një artikull 2017 prej tij, ku ai zhvlerësoi Gary Wilson dhe rishikimin me mjekët e marinës amerikane (Taylor shpesh bën vendime për të thjesht të gënjyer në artikullin e tij): Debunking Kris Taylor's "Pak të vërteta të vërteta në lidhje me pornografinë dhe mosfunksionimin e ngrerë" (2017).

Ky punim është një favorizim i Prause dhe Ley me Wikipedia e pseudonimit të Prause i fut të dy në faqet e Wikipedia. Falënderoni me ngulm citon (dhe keqpërfaqësuesit) Letra e Taylor për Nofap. Realiteti: disertacioni i studentit të gradës Kris Taylor vlerësoi vetëm komente 15 nga reddit / nofap, duke injoruar miliona komente të tjera. Taylor zgjodhi komentet 15 sepse ato përmbajnë fjalën "mashkullësi". Përkundër gënjeshtrave të Prause / RealYBOP, Taylor nuk ishte një analizë e Nofap ose përdoruesve të saj. Nga letra e Taylor:

Nisur nga kjo qasje në mbledhjen e të dhënave, dëshirojmë të nënvizojmë se të dhënat e paraqitura nuk kanë për qëllim të lexohen si përfaqësues të NoFap në tërësi, por për të paraqitur sesi disa përdorues shprehin një investim të veçantë në gjininë mashkullore dhe kushtetutën e tij (Edley, 2001; Edley dhe Wetherell, 1997). Kjo është, në krahasim me një analizë në të cilën postimet e përdoruesve kuptohen si referenca të zhdrejtë ndaj gjinisë mashkullore (përmes bisedave të tyre për lojëra video, pornografi, stërvitje dhe dietë, etj.), Studimi ynë paraqet mënyrat në të cilat përdoruesit përbëjnë në mënyrë aktive pozicione mashkullore . Termi ynë i kërkimit 'mashkullësi' dha faqe të shumta të 'postimeve origjinale', të cilat kishin të bënin posaçërisht me përcaktimin e mashkullorisë.

Shiko këtë mbrapa dhe me radhë midis Prause dhe Bart në lidhje me shaka Taylor të një letre.


Janar, 2019: Dorëzoi Alex Rhodes një ankesë e ndryshuar kundër Prause që gjithashtu emërton llogarinë eksituese RealYBOP (@BrainOnPorn) si i përfshirë në shpifje.

Për ngjarjen dhe të gjitha dokumentet e gjykatave, shihni këtë faqe: Themeluesi i NoFap-it Alexander Rhodes padinë për shpifje kundër Nicole Prause / Liberos. Më në fund, gënjeshtrat, ngacmimet, shpifjet dhe bisedat kibernetike të RealYBOP e kanë kapur atë. @BrainOnPorn Twitter tani po emërohet në një padi federale për shpifje.

 1. Ankesa e Ndryshuar e Parë: 1-24-20 - Alex Rhodes kundër Nicole Prause (20 faqe)
 2. Ekspozita # 3: Pamjet e Nicole Prause që shpifin Alex Rhodes (61 faqe)
 3. Alex Rhodes 'Brief in Kundërshtimi i Mocioneve të të pandehurve për të kundërshtuar (23 mars 2020) - 26 faqe.
 4. Deklarata e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 64 faqe.
 5. dhe Ekspozitat e Alex Rhodes (23 Mars 2020) - 57 faqe.
 6. Korrik, 2019: Deklarimi i betimit të Gary Wilson: Padia për shpifje e Donald Hilton kundër Nicole R Prause & Liberos LLC.
 7. Ekspozita # 11: Gary Wilson affidavit (123 faqe)
 8. Ekspozita # 10: Staci Sprout, konfirmim i LCSW (15 faqe)

Kush është ligjërisht përgjegjës: vetëm Prause, ose vetëm Daniel Burgess (i cili regjistroi URL-në themelore), ose të dy, ose të gjitha "Ekspertë" të RealYBOP? Pjesë të rëndësishme nga ankesa e Rodos:

----------

Më 23 Mars 2020 Alex Rhodes paraqiti kundërshtimin e tij ndaj Prause mocion për të pushuar nga puna. Regjistrimet e tij gjyqësore përmbajnë incidente dhe prova të reja, viktima shtesë të Faljes, një kontekst / sfond më i madh: E shkurtër - 26 faqe, Deklarata - 64 faqe, Ekspozitat - 57 faqe. Llogaria në Twitter e @BrainOnPorn është emëruar përsëri. Pjesë që përshkruajnë këto incidente të reja të ngacmimit dhe shpifjes:

Një incident tjetër:

Në realitet, @BrainOnPorn ka postuar dhjetëra tweet shtesë në shënjestër të Rodos dhe Nofap: Nicole Prause, David Ley & Historia e gjatë e @ BrainOnPorn e ngacmimit dhe shpifjes së Alexander Rhodes të NoFap.


Ndërprisni dhe hiqni dorë nga letra Daniel A. Burgess për shkelje të markës tregtare të YourBrainOnPorn (Shtator, 2020)

Vendimi i pabesueshëm dhe i pambështetshëm i WIPO-s

Avokatët e mi paraqitën një ankesë pranë Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) si një rrugë e mundshme për të patur një faqe në internet që shkel markën tregtare www.realyourbrainonporn.com hiqen nga Uebi sa më shpejt dhe ekonomikisht që të jetë e mundur. WIPO iu përgjigj ankesës fillestare se, në fakt, Daniel Burgess ishte pronari i faqes së rekordeve, kështu që Burgess iu shtua ankesës së ndryshuar: Ankesa e Ndryshuar Përfundimisht e WIPO: Gary Wilson v. Burgess and Prause (RealYourBrainOnPorn).

Ndërsa arbitri i WIPO nuk pranoi të mbështeste heqjen e RealYBOP, ai e pranoi që URL-ja shkelëse ishte vërtet "e ngjashme" me URL-në time www.yourbrainonporn.com. Ai më pas vendosi që faqja shkelëse të ishte një sit “i mprehtë”, dhe si i tillë, të drejtë të kritikonte faqen time.

Avokatët e mi thanë se në të vërtetë nuk ishte një "vend për kapje". Nuk e kritikoi faqen time. Në fakt, ai nuk adresonte aspak përmbajtjen e faqes time dhe thjesht qëndronte si versioni "i vërtetë" i faqes time në një mënyrë konfuze. Sidoqoftë, arbitri, pasi kishte menduar se faqja shkelëse ishte një "sit i kapur", nuk pranoi të shqyrtonte elementin e tretë të ankesës sime: provat që siguruam për besimin e keq të bollshëm të Prause. Ai deklaroi se provat që siguruan avokatët e mi "mund të mjaftojnë për të vendosur keqbesim", por nuk gjeti nevojë për të arritur në një përfundim mbi atë element në funksion të gjetjes së tij të "sitit të gripit" (më shumë këtu).

Goesshtë e vetëkuptueshme që përpjekja e Prause & Burgess për të vjedhur markën time tregtare, ndërsa imitonte pamjen e faqes sime të internetit dhe llogarisë Twitter, zbuloi se ata ishin agresorët, ngacmuesit e fiksuar.

Befasi. Komunikimet zbuluan se këshilluesi ligjor i Prause dhe Burgess ishte Wayne B. Giampietro, i cili ishte një nga avokatët kryesorë që mbronin Backpage.com. Backpage u mbyll nga qeveria federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit njerëzor dhe prostitucionit". (Shikoje kete Sot USA Artikulli: Aktakuza për numërimin 93 për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër themeluesve të Backpage.) Padia akuzoi pronarët e Backpage, së bashku me të tjerët, për komplot për të lehtësuar me dashje veprat e prostitucionit përmes faqes në internet. Autoritetet pretendojnë se disa nga personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shih - https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Në një kthesë të çuditshme të ngjarjeve, Backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Me veprimet ligjore në një ngërç, ne vendosëm të prisnim derisa të finalizoja posedimin tim të markave tregtare USPTO (YBOP, yourbrainonporn, yourbrainonporn.com) përpara se të ecnim përpara për të ndaluar Burgess dhe kompaninë me sukses.

Ndërkohë Prause e ka armatosur vendimin e WIPO përmes një njoftimi për shtyp dhe vazhdimisht cicëron një lidhje në faqen e WIPO sikur e shfajëson atë plotësisht nga mbledhja e markës së saj tregtare. Bio e llogarisë së saj alias (@BrainOnPorn) mburret me vendimin e WIPO, duke u lidhur me të, duke pretenduar në mënyrë absurde se e urrej shkencën aq shumë sa që bëra një "proces gjyqësor":

Falënderimet i referohen ankesës administrative të WIPO si një proces gjyqësor. Nuk ishte një proces gjyqësor, por një procedim administrativ. Qëllimi i tij ishte të bënte të paditur një proces gjyqësor. Ajo gjithashtu pretendon se ne e urrejmë shkencën. Në realitet, ajo dhe miqtë e saj e urrejnë shkencën, siç zbulon debutimi im i të ashtuquajturës "faqe kërkimore" e RealYBOP: Porn Science Deniers Alliance (AKA: "RealYourBrainOnPorn.com" dhe "PornographyResearch.com"). Ajo shqyrton "faqen e hulumtimit" të shkelësve të markës tregtare, përfshirë studimet e saj të zgjedhura për qershi, paragjykime, lëshime të mëdha, keqpërfaqësim të studimeve që ai bën, dhe mashtrim të plotë.

Raundi i dytë FTW

Pasi pronësia e markës sime u finalizua, avokatët e mi shkruajtën Burgess më 2 shtator 2020. PDF e letrës C&D:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++për+ +

Më 4 shtator, 2020 URL-ja që shkel markën tregtare www.realyourbrainonpron.com u zhduk. Shumica e përmbajtjes së tij dhe të gjithë "ekspertët" e saj migruan përsëri në URL fillestare www.scienceofarousal.com.

Joyride e Prause & Burgess kishte mbaruar.

Në janar të vitit 2021 www.RealYourBrainOnPorn.com URL-ja iu dha YBOP pasi ish-pronari (të) i tij, në bashkëpunim të dukshëm me Nicole R. Prause, regjistroi dhe mirëmbau URL-në si pjesë e një fushate për de-platformën e YBOP.

Në mënyrë të veçantë, Gary Wilson mori emrin e domain RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) si zgjidhje e akuzave për shkelje të markave të tij tregtare. Pjesa tjetër e kësaj faqe dokumenton fushatën armiqësore të Prause dhe miqtë e saj, e cila filloi me një përpjekje për të de-platformuar YBOP, e ndjekur nga përpjekjet për të hutuar vizitorët e saj, dhe më në fund përdori markat tregtare të vetë YBOP për ta përçmuar atë. Shiko - KUJDES: YBOP fiton www.RealYourBrainOnPorn.com në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare