Seb Jones përmbledh librin e Gary Wilson

Për nder të ditëlindjes së Gary Wilson sot, YBOP ka kënaqësinë të ndajë këtë video nga mjeshtri i komunikuesit dhe trajneri Seb Jones. Në të, Jones nënvizon disa nga rrëfimet personale më prekëse dhe njohuritë kryesore të librit të Gary Brain juaj në Porno.