Video dhe artikuj

videos

Videot dhe artikujt e bëjnë më të lehtë për t'u kuptuar shkencën e përdorimit të pornografisë. Shihni tonat Video të interesit për të gjitha videot përkatëse. Ne gjithashtu lidhemi me shumë kanale në YouTube nga (ish) përdoruesit e pornografisë. Preferoni të lexoni? Shikoni këtë listë të larmishme të artikuj nga ose artikuj përkatës nga burime të tjera.

YBOP ka prodhuar Video 5:

  1. Brain juaj në pornografi: Efektet e pornografisë në internet në tru (2015). Për një pasqyrë të përgjithshme të efekteve dhe rindezjes së pornografisë në Internet.
  2. Dysfunksioni ngrerë i shkaktuar nga pornografia (2014). Përmbledhje e problemeve seksuale të shkaktuara nga pornografia dhe rindezja
  3. Truri i adoleshentit takohet me internetin me shpejtësi të lartë (2013). Dehni në shkencën e kondicionimit seksual.
  4. Eksperimenti i Madh Porno (2012). Një më shumë versioni i plotë të bisedës së Gary për TEDx.
  5. Gjërat që nuk njihni për pornografinë (2010). Për fëmijët, moshat 8-11.

Nëse ju pëlqejnë videot dhe artikujt, mund të shijoni gjithashtu YBOP Radio Arkiva blogs dhe vlogs nga miqtë e YBOP.