Panasaran ngeunaan hasil panalungtikan panganyarna dina épék internét porno urang?

Wondering ngeunaan disfungsi seksual? Escalation kana bahan ekstrim? kahayang low keur sex partnered? kahariwang sosial, masalah kognitif, kurangna motivasi?

Anjeun di tempat katuhu.

perlu sumberdaya

Pariksa béréndélan ieu panalungtikan curated urang mantuan na dasar guaran elmu.

Panalungtikan relevan

Kumpulan studi ngarojong klaim dijieun dina ramatloka ieu bisa kapanggih di dieu. Ogé, critiques studi nyasabkeun jeung artikel.
Maca deui

mimitian dieu

Évolusi teu disiapkeun uteuk anjeun porno dinten ieu. Baca hiji synopsis tina konsep ilmiah konci dina naratif gampang-to-ngarti.
Maca deui

Studi otak

Sajumlah tumuwuh peneliti neurosains geus melong brains pamaké porno internét jeung addicts kelamin. Papanggihan ngarojong "model kecanduan".
Maca deui

pangtungtungna Video sareng Artikel

Ngotéktak Brain anjeun Dina fasilitas news feed porno, nu ngawengku carita recovery seger.

Tembok percobaan porno

Gary Wilson
TEDx Talk