Необичен за најновите истражувања за ефектите на интернет порнографијата?

Се прашувате за сексуална дисфункција? Ескалација на екстремен материјал? Ниска желба за партнерски секс? Социјална анксиозност, когнитивни проблеми, недостаток на мотивација?

Ти си на вистинското место.

Етерични РЕСУРСИ

Проверете ги нашите корисни курирани истражувачки листи и основни научни објаснувања.

Релевантни истражувања

Колекции на студии за поддршка тврдења направени на оваа веб-страница може да се најде тука. Исто така, критики на лажни студии и статии.
Прочитај повеќе

Започнете овде

Еволуцијата не го подготвила мозокот за денешна порнографија. Прочитајте синопсис на клучните научни концепти во лесен за разбирање наратив.
Прочитај повеќе

Големиот порно експеримент

TEDx Разговор од Гери Вилсон

Гери Вилсон зборува на TEDx сцената Гледајте видео

НАЈНОВИ ВИДЕО И ЧЛЕНКИ

Прелистувајте го веста за вашиот мозок на порнографија, која вклучува нови прилози за обновување.

Рестартирајте го форумот

Рестартирајте го логото на нацијата

„Рестартирање“ е целосен одмор од вештачка сексуална стимулација, вклучително и порно на Интернет. Рестартирајте го вашиот мозок со охрабрување и образование на RebootNation.org

Курс за обука на професионалци

Лого на Фондацијата за награда

Првиот светски акредитиран курс за обука за професионалци за сексуални дисфункции и порнографија. Научете како тие влијаат на вашите клиенти и пациенти.
Награда Фондацијата Курсеви

С Everything што ви треба за да живеете порно бесплатно и повторно да уживате во сексот

Лице на врвот на планината

Онлајн видео курсеви што ве водат чекор-по-чекор да престанете со компулсивната употреба на порно и да ги вратите сексуалните дисфункции предизвикани од порно, од страна на Ное БИ Црква. Дознај повеќе