YourBrainRebalanced Radio Show

YourBrainRebalanced

YourBrainRebalanced e renditur në rend kronologjik

 1. Trego #1: Duke filluar rihapjen, takoni ekuipazhin.
 2. Trego #2: Gameover bashkohet me hedhurinën për të folur për të gjitha gjërat që lidhen me relapsin
 3. Trego # 3: Tërheqjet, me Jedimindtrick & ekuipazhin.
 4. Shfaq #4: Intervistimi i Gabe Deem
 5. Shfaq #5: Rebooting me një partner të dashurën / mikesha speciale e Fugu!
 6. Trego # 6: Autori i “Wack: Addiction to Internet Porn”
 7. Shfaq # 7: Shkencë porno dhe bisedë e çuditshme
 8. Shfaq #8: E ardhmja e përgjimit
 9. Shfaq #9: Gary Wilson u bashkua me grupin.
 10. Shfaq #10: fillon sezoni 2 (prapa nga hiatus)
 11. Shfaq # 11: Noeu, Charlie dhe Jack gumëzhijnë rreth
 12. Trego #12: Aktivitete të shëndetshme për të përfshirë në jetën tënde
 13. Shfaq # 13: Gary Wilson dhe Gabe Deem flasin për varësinë nga porno dhe rimëkëmbja
 14. Shfaqja # 14: Alexander Rhodes & Mark Queppet
 15. Trego # 15: Intervistë me krijuesit e "Rewired": Një dokumentar mbi varësinë nga porno dhe rimëkëmbjen

Këto janë të gjitha episodet e YourBrainRebalanced.