Rikthimi i llogarive

rebooting llogaritë

Këto faqe 3 Rebooting Accounts përmbajnë mbi llogaritë 5,000 të dorës së parë të njerëzve rebooting (rimëkëmbjes) përvojat, të renditura në rend alfabetik

Përveç kësaj, tetë faqet e mëposhtme përmbajnë histori më të shkurtra që përshkruajnë shërim nga disfunksionet seksuale të shkaktuara nga pornografia: 12345678.

Poshtë këtij artikulli ka mbi tregimet e shkurtëra të 1,000 dhe "ripërtëritja e përfitimeve".

Për të plotësuar llogaritë e rindezjes, FAQ-të e mëposhtme përmbajnë vetë-raporte të shumta që përshkruajnë falje nga simptomat dhe kushtet në lidhje me pyetjen:

Më poshtë artikujt e mëposhtëm të YBOP janë komente të shumta që përshkruajnë përfitime të panumërta ose shpërblime të simptomave të raportuara nga ish-përdoruesit pornografikë: