Llogaritë e rindezjes: Faqe 3

Rindezja e Llogarive Page 3

Faqja 3 e llogarive të rindezjes përmban tregimet më të fundit të mbledhura nga truri juaj në Porno. Shihni tonë origjinale faqe Rebooting Accounts Llogaritë e rindezjes: Faqe 2, të cilat përmbajnë mbi 4,000 tregime më të rimëkëmbjes. Shumica e llogarive të rebooting që adresojnë ED (disfunksim erektil) ose DE (ejakulimi i vonuar) përmendin ato në titull.

Përveç faqeve kryesore të llogarive të rebooting, në këto gjashtë seksione janë gjetur shumë më tepër llogaritje të rimëkëmbjes dhe të shpërndara në të gjithë faqen e internetit:

 1. Kjo faqe përmban "kolona këshilla" të shkruara nga të varurit nga pornografia
 2. Kjo faqe përmban lidhje me blog dhe tema jashtë faqes kronikimin e rimëkëmbjes nga varësia pornografike dhe problemet seksuale të pornografisë.
 3. Disa Raportet e 90-Ditës + nga reddit.com NoFap
 4. Faqet 8 të tregimeve më të shkurtra që përshkruajnë shërimin nga disfunksionet seksuale të shkaktuara nga pornografia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.
 5. Eksperimenti tjetër i pornografisë - Më poshtë artikullit lexoni mbi 1,000 histori të shkurtra të rimëkëmbjes dhe "përfitimet e rindezjes"
 6. Përveç kësaj, ka shumë mini-llogari në Çfarë përfitimesh shohin njerëzit kur rindizen?
Shkurtesat e përdorura zakonisht:
 • ED = Mosfunksionimi i ngrerë
 • PIED = Dysfunksioni ngrerë i shkaktuar nga pornografia
 • DE = Ejaculation vonuar
 • PE = Ejaculation e parakohshme
 • PMO = Porno, Masturbim, Orgazmë
 • MO = Masturbim & Orgazëm
 • HOCD = çrregullim obsesiv homoseksual i pandreqshëm
 • SOCD = Sëmundje seksuale Obsessive Compulsive
 • gf - E dashura
 • SO = tjetër i rëndësishëm
 • Fap ose fapping = Masturbim