Kurioz për hulumtimin më të fundit mbi efektet pornografike të internetit?

Pyesin për mosfunksionimin seksual? Shkallëzimi në material ekstrem? Dëshirë e ulët për seks partner? Ankthi social, problemet njohëse, mungesa e motivimit?

Je në vendin e duhur.

DOMOSDOSHME BURIMET

Shikoni listat tona të dobishme të hulumtimit të kuruar dhe shpjegimet bazë të shkencës.

Hulumtimi përkatës

Koleksione të studimeve që mbështetin kërkesat e bëra në këtë faqe mund të gjenden këtu. Gjithashtu, kritikat për studime mashtruese dhe artikuj.
Lexo më shumë

Filloni Ketu

Evolucioni nuk e ka përgatitur trurin tuaj për pornografinë e sotme. Lexoni një përmbledhje të koncepteve kryesore shkencore në një tregim të lehtë për t'u kuptuar.
Lexo më shumë

Eksperimenti i Madh Porno

TEDx Talk nga Gary Wilson

Gary Wilson duke folur në skenën TEDx Shiko videon

TË FUNDIT VIDEO DHE ARTIKUJ

Shfletoni "Brain Your Brain On Porn", i cili përfshin tregime të freskëta të rimëkëmbjes.

Kopertinat e librit të trurit tuaj në pornografi në shumë gjuhë. Të gjitha gjuhët përveç anglishtes janë me alfabete jo latine.

Reboot Nation Forum

Reboot logo e Kombit

Një "rindezje" është një pushim i plotë nga stimulimi artificial seksual, përfshirë pornografinë në internet. Rinisni trurin tuaj me inkurajim dhe edukim në RebootNation.org

Kursi i trajnimit për profesionistë

Logoja e Fondacionit të Shpërblimit

Kursi i parë i akredituar i trajnimit në botë për profesionistët mbi mosfunksionimet seksuale dhe pornografinë. Mësoni se si ato ndikojnë te klientët dhe pacientët tuaj.
Kurse të Fondacionit të Shpërblimit

Gjithçka që ju nevojitet për të jetuar pornografi falas dhe për të shijuar përsëri seksin

Një person në majë të një mali

Kurset video në internet që ju udhëzojnë hap pas hapi për të ndaluar përdorimin e detyrueshëm të pornografisë dhe për të ndryshuar disfunksionet seksuale të shkaktuara nga pornografia, nga Kisha Noe BE. Mësoni më tepër