Ndërpritja Porno

Braktisja e pornos

vizitoni Rikthimi i bazave për të zbuluar se çfarë duhet të dini në lidhje me braktisjen e pornos dhe rikuperimin. Pyetjet në lidhje me rindezjen? Shikoni listën e gjatë të Rindizni dhe Pyetjet e Përdorimit të PornoMe Ose nëse preferoni të keni një kurs video gjithëpërfshirës që do t’ju ​​udhëheqë përmes ndalimit të përdorimit të detyrueshëm të pornografisë dhe/ose rimëkëmbjes nga një mosfunksionim seksual (kurse të paguara nga Kisha Noe), Kliko këtu.

Më shumë ndihmë është në dispozicion Mjetet për Ndryshim & Rimëkëmbje (teknika të dobishme). Mundësitë e Mbështetjes do t'ju japë një ide për llojet e mbështetjes në dispozicion. Ato përfshijnë forume shërimi, grupe mbështetëse, aplikacione, libra dhe organizata të ndryshme.

Kuriozë për efektet e punës pornografike tek ato të tërhequra në industri (përfshirë ndikimin më të fundit të Covid 19)? Lexoni këtë artikull mbi Kërkimin dhe Edukimin e Prostitucionit.

Edukimi i terapistit tuaj është e dobishme nëse një kujdestar nuk është në gjendje të shpejtojë problemet e sotme pornografike.

Rindizni Këshillat & Vëzhgimet Forume, Blogs dhe Threads të Rindezjes së Jashtme janë koleksione të këshillave më të mira dhe temat nga ata që kanë qenë atje.

Mbështetni udhëtimin tuaj për të lënë pornografinë. Shfleto mijëra vetë-raporte të rimëkëmbjes për të mësuar se çfarë kanë përjetuar ata që kanë gjetur veten: Rindezja e Llogarive Page 1Rindezja e Llogarive Page 2 Rivendos faqen e Llogarive 3.

Tetë faqet e mëposhtme përmbajnë tregime më të shkurtra që përshkruajnë shërimin nga disfunksionet seksuale të shkaktuara nga pornografia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Nën këtë artikull - “Eksperimenti tjetër i pornografisë"- lexoni mbi 1,000 histori të shkurtra të rimëkëmbjes dhe" përfitimet e rindezjes ".

Këshilla për Rimëkëmbjen e Uncle Bob është një mënyrë argëtuese për të marrë këshilla dhe frymëzim të rastit. Dhe, nëse keni nevojë për një nënqeshje, vizitoni Humor.

Anëtarësuar Reboot Nation Forum për mbështetjen e kolegëve.