YBOP Video themelore

5 video themelore

YBOP ka prodhuar 5 video themelore:

1) Brain juaj në pornografi: Efektet e pornografisë në internet në tru (2015) Për një përmbledhje të përgjithshme të efekteve dhe rindezjes së pornografisë në Internet.

2) Dysfunksioni ngrerë i shkaktuar nga pornografia (2014) Përmbledhje e problemeve seksuale të shkaktuara nga pornografia dhe rindezja

3) Truri adoleshent takon internetin me shpejtësi të lartë (2013) Dehni në shkencën e kondicionimit seksual.

4) Eksperimenti i Madh Porno (2012) Një version më i plotë i fjalimit të Gary për TEDx.

5) Gjërat që nuk njihni për pornografinë (2010) Për fëmijët, moshat 8-11.