Brain juaj në librin e pornografisë (edicioni 2nd)

Homazhe nga industria e pornografisë / seksit:

Libri i Wilson ka qenë një bestseller i pamposhtur i Amazon në kategorinë "studime pornografike" që nga botimi.

Gustavo Turner, XBIZ: Burimi i industrisë (2021)

Lavdërime nga Modeli Nordic Tani:

A nuk është më mirë për gratë dhe fëmijët nëse burrat heqin dorë nga zakonet e tyre pornografike? Dhe nëse kjo kërkon të kuptuarit e forcave varësuese neurologjike, biologjike dhe evolucionare që qëndrojnë në themel të kësaj sjelljeje, le të shkojmë drejt saj.

Gjë që më sjell te Brain tuaj në pornografi: Pornografia në internet dhe shkenca e varësisë në zhvillim nga Gary Wilson, sepse ofron mjetet për ta bërë atë të ndodhë. Sinqerisht, të gjithë ata që duan të kuptojnë botën në të cilën jetojmë tani duhet ta lexojnë këtë libër. Por veçanërisht nëse jeni prind, mësues, punonjës i të rinjve, politikan, politikëbërës, këshilltar, terapist ose profesionist shëndetësor. Ose një feministe.

La Brain juaj në Porno libri u botua për herë të parë në 2014. Që atëherë, ajo ka ndihmuar lexuesit të kuptojnë më mirë shkencën e varësisë dhe efektet e mundshme të pornografisë në internet. Një botim i 2-të thelbësisht i rishikuar dhe azhurnuar u botua në Dhjetor, 2017. Kjo merr parasysh një mori studimesh të mëvonshme. Edicioni i ri është një mënyrë ideale për të hyrë jashtë linje dhe për të përfituar atë që ne dimë tani rreth teknologjisë. Mësoni për problemet që mund të shkaktojë kur kombinohen me përmbajtje seksuale të qarta. Varësia është biznes i madh. Një njohuri pune e neuroshkencës moderne mund të ju ndalojë të bëheni produkti i saj.

Brain tuaj në pornografi: Pornografia në internet dhe shkenca e varësisë në zhvillim është në dispozicion si një Flak ($5.99 / £4.99 / € 4.99) dhe në format pdf nëpërmjet Paypal. 180 faqe, 50,000 fjalë. Konsumatorët që përdorin shfletuesin Safari mund të hasin në probleme gjatë shkarkimit të edicionit PDF. Ju lutemi përdorni një shfletues alternative, ose kontaktoni Commonwealth.

Libri është gjithashtu në dispozicion në shtypur audiobook Versione:

  • Porosisni këtë copë për Britaninë e Madhe. Në SHBA mund ta merrni nga Barnes Noble.
    • Deri tani, Brain juaj në Porno është përkthyer në holandisht, arabisht, hungarisht, gjermanisht, koreanisht, turqisht, rusisht, koreanisht dhe japonisht. Më shumë përkthime janë në rrugë e sipër. Ne jemi duke punuar në versione në spanjisht, hindisht, tamile, telugu, malajalam, marathi dhe bengali. Shikoni përkthimet.
  • urdhërojë audiobook në Dëgjojeni SHBA.

vizitoni Brain juaj në Porno Faqja e Facebook or Twitter për përditësime relevante.

Shënim: Të gjitha të ardhurat e YBOP nga këto artikuj shkojnë në një organizatë bamirësie në Mbretërinë e Bashkuar që promovon edukimin dhe kërkimin mbi efektet e pornografisë.

Mbi 100,000 kopje të shitura!


Shqyrtime të librit:

“Në këtë libër, Gary Wilson paraqet një mori provash se pornografia e shpejtë në internet mund të ketë efekte të dëmshme varësie. Seria e rishikimeve mjaft të favorshme të këtij libri të sapo-botuar si në Amazon Amerikan ashtu edhe në Mbretërinë e Bashkuar dëshmon se sa i rëndësishëm dhe i dobishëm ka qenë tashmë. Libri është shkruar në një gjuhë të thjeshtë të qartë, të përshtatshme për ekspertin dhe laipersonin. Ajo është e rrënjosur fort brenda parimeve të neuroshkencës, psikologjisë së sjelljes dhe teorisë së evolucionit. Mënyrat e sugjeruara për adresimin e problemit bazohen gjithashtu në parimet e vendosura të psikologjisë së sjelljes. Ato nuk përfshijnë hetimin e thellësive të mendjes së pavetëdijshme ose vitet e terapisë së shtrenjtë. Libri nuk predikon një mesazh moralist. Si një psikolog eksperimental, kam kaluar mbi 40 vjet duke hulumtuar bazat e motivimit dhe mund të konfirmoj se analiza e Gary përshtatet shumë mirë për të gjitha ato që kam gjetur. "

Professor (Profesor) Frederick Toates, Universiteti i Hapur, autor i Anglisë për `Si funksionon dëshira seksuale: Urgjenca enigmatike'

“Siç ndodh shpesh me fenomene të reja, shkenca mbetet prapa përvojës së jetuar. Gary Wilson i bashkon të dy fuqishëm ndërsa eksploron varësinë që nuk guxon të flasë emrin e saj. Ky libër kërcet me energji, urgjencë dhe humor. Ajo ofron shpresën e rimëkëmbjes për ata që luftojnë me varësinë nga pornografia në internet dhe e bën këtë me dhembshuri dhe autoritet të informuar. Si klinicist unë njoh historitë brenda faqeve të saj dhe njoh vlerën e zgjidhjeve të ofruara. Ky libër nuk duhet humbur. ”

~ David McCartney, MD, Specialist i varësisë së kujdesit primar, Edinburg

Në këtë libër të rëndësishëm, Gary Wilson identifikon saktë fiksimin me pornografinë si një fetish - duke përdorur një objekt të pajetë për zgjim / kënaqësi seksuale - dhe diskuton pasojat biopsikosociale që shpesh rezultojnë nga përdorimi i detyrueshëm i pornografisë për zgjimin seksual. Libri përshkruan shumë shembuj të procesit "rebooting" që është i nevojshëm për shërimin e funksionimit seksual. Ai gjithashtu shpjegon ndryshimet në fiziologjinë e trurit kur varësia seksuale rrëmben sjelljen normale seksuale - përfshirë arsyen pse shërimi kërkon kohë.

~ Reid Finlayson, MD, Drejtor i Mjekësisë, Vanderbilt Programi Gjithëpërfshirës i Vlerësimit, Profesor i asociuar i Psikiatrisë Klinike

Më në fund një shpjegim moralisht neutral dhe shkencërisht i fuqishëm përse kaq shumë njerëz janë duke u joshur në pornografi. Ky libër ofron një eksplorim të plotë biologjik dhe sociologjik se si dhe pse varësia nga pornografia dëmton jetët e shumë njerëzve dhe ofron strategji për rimarrjen e kontrollit të mbështetur nga qindra tregime të përvojës personale. Kjo është një lexim thelbësor për terapistët, edukatorët e seksit dhe të gjithë ata që kujdesen për të shijuar seksin.

~ Paula Hall, PhD, Terapist Seksi, autor Kuptimi dhe Trajtimi i Varësisë nga Seksi

Për diskutime shumë të gjata nëse pornografia është e dëmshme dhe / ose krijon varësi janë hedhur poshtë nga shumë seksologë si shkelje arbitrare moraliste e të drejtave të Ndryshimit të Parë. Tani është e qartë për këdo, mendimi i të cilit mbi këtë çështje informohet nga modelet aktuale të neuroshkencës së prirjes së shpërblimit, dhe që për këtë arsye kanë një kuptim të neuroplastikitetit, se shpërblimet natyrore mund të bëhen varësie në një kontekst modulues nervor.

Wilson ka përdorur dhe ka hapur një dritare në përvojën e një brezi në zhvillim, të cilëve u është mësuar se seksi është pornografi. Ata e shohin pornografinë e botës seksuale që portretizon me risinë e saj të pafund, orgazmat e rreme dhe gjinjtë e zgjeruar si normë seksuale me të cilën duhet të krahasohen femrat e vërteta. Siç tha Naomi Wolf, "Sot, gratë e vërteta lakuriq janë thjesht pornografi e keqe;" ajo thjesht po përshkruante atë që Tinbergen kishte shpikur me termin "stimul supernormal".

Seksologët akademikë e kanë gjithnjë e më të vështirë të fshihen pas velit të tyre të faljes dhe injorancës, dhe njohuria e gjerë e Gary Wilson dhe prezantimi i aftë i literaturës neurobiologjike po kontribuon në këtë demaskim. Edhe më kritikisht, personat e parë që shprehin në këtë libër ata që përjetojnë efektet negative të procesit patologjik të mësimit neuroplastik që lehtëson pornografinë nuk mund të heshtin.

L. Donald L. Hilton, Jr., MD, FAANS, Universiteti i Teksasit Qendra e Shëndetit Shkencor në San Antonio

Brain juaj në Porno është llogaria më e konsideruar, e plotë dhe e saktë e varësisë së pornografisë në internet që ekziston në kohën e shkrimit.

~ Anthony I. Jack, PhD, Profesor i Filozofisë, Psikologjisë, Neurologjisë dhe Neuroshkencës. Drejtori i Kërkimit i Qendrës Ndërkombëtare Inamori për Etikë dhe Përsosmëri në Universitetin Case Western Reserve

Në trurin tuaj për pornografi Gary Wilson tregon për të shpjeguar se si pornografia e lirë e lirë po shkakton probleme serioze për mijëra njerëz, kryesisht të rinj. Përveç dhënies së një studimi të shkencës së varësisë për lexuesit e përgjithshëm, Brain juaj në Porn jep udhëzime se si të shpërbëhet nga përdorimi i pornografisë Addictive. Varësia nga pornografia është një fenomen i rëndësishëm dhe në Brain Your Porn Wilson na jep burime të vlefshme për të kuptuar dhe trajtuar atë.

Nic Dr Nicole Oei PhD, Laboratori i Varësisë, Zhvillimit dhe Psikopatologjisë (Adapt), Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Amsterdamit

Shikoni videon YOUTUBE të shkurtër duke e përshkruar librin nga një lexues (i cili nuk është i lidhur me YBOP).


Intervistë në YouTube me autorin Gary Wilson nga përdoruesi i rikuperuar i pornografisë Noah Church


ARTIKUJT LIDHUR ME LIBRIN E MËTEJSHME