Rebootimi i Jashtëm i Blogjeve, Forumeve dhe Temave

Blogjet e rigotimit të jashtëm

Këto janë vetëm disa nga mbi 1,000 bloget dhe forumet për rebootimin e jashtëm që kemi parë duke diskutuar problemet e lidhura me pornografinë.

  • Reboot Nation - Forumi aktiv Krijoni një ditar personal. Gjeni mbështetje. Moderuar rreptësisht. Seksionet e grave dhe partnerëve
  • NoFap.com - Sinkronizuar me komunitetin e saj Reddit. Partnerët e përgjegjësisë. Krijoni një fije ditari. Moderuar rreptësisht.
  • Truri juaj është i ribalancuar - Një nga forumet më të hershme për rimëkëmbjen e pornografisë, PIED, duke shijuar shijet e pornografisë. I moderuar.
Reddit
Bodybuilding.com
PEgym
Blog-t e tjerë për rebootimin e jashtëm
Blogs për rindërtimin e jashtëm evropian
Kinë

Bloget personale:

  • Efekti i Porno  • CrazyJourney - blog ndjek udhëtimin tim me të dashurin tim për të kaluar varësinë e tij nga pornografia.  • http://www.dontfap.blogspot.com/

  • Ndërtimi i Ri: - Shërimi i varësisë nga porno përmes mendjes dhe dhembshurisë

  • PORN: Si më ka ndryshuar jetën heqja dorë prej saj - "Naughty Nomad"
Blog-et ED
  • Fundi i Porno - Një udhëtim për t'i dhënë fund mosfunksionimit ngrerë të shkaktuar nga pornografia