Video

video Gjërat që nuk i dinit logoja

YBOP ka prodhuar Video 5:

  1. Brain juaj në pornografi: Efektet e pornografisë në internet në tru (2015). Për një pasqyrë të përgjithshme të efekteve dhe rindezjes së pornografisë në Internet.
  2. Dysfunksioni ngrerë i shkaktuar nga pornografia (2014). Përmbledhje e problemeve seksuale të shkaktuara nga pornografia dhe rindezja.
  3. Truri adoleshent takon internetin me shpejtësi të lartë (2013). Dehni në shkencën e kondicionimit seksual.
  4. Eksperimenti i Madh Porno (2012). Një më shumë versioni i plotë të bisedës së Gary për TEDx.
  5. Gjërat që nuk njihni për pornografinë (2010). Për fëmijët, moshat 8-11.

Videot më poshtë do t'ju ndihmojnë të kuptoni shkencën e trurit të varësisë, varësisë pornografike, kondicionimit seksual dhe problemeve të shkaktuara nga pornografia. 

Këtu është një pasqyrë e mirë:  Si pornografia na ka rrahur mendjen | Louise Perry (2023)


Shkencë - Lidhur Drejtpërdrejt me Shikimin e Porno

Shkenca lidhur me varësinë

Shkenca - Lidhur indirekt

Dokumentarë dhe Raporte Lajmesh

Burrat: tregimet, këshillat dhe vëzhgimet e tyre

Trajtimi i pyetjeve rreth rindezjes

i llojllojshëm

Stuff Funny

Kanalet dhe listat e dëgjimit të YouTube kushtuar rebooting, NoPorn, NoFap