Rebooting / Porno Përdor FAQs

Pyetje për varësi nga porno Mirësevini në faqen tonë të rishikimit / përdorimit të pornografisë. Përgjigjet bazohen në vite të mençura të fituara të ndara nga përdoruesit e rikuperuar, komentet e të cilëve ndonjëherë përfshihen së bashku me hulumtime përkatëse. Shumica e pyetjeve kanë lidhje të shumta.

Nëse doni të kuptoni mekanizmat themelorë dhe ndryshimet e trurit pas varësisë pornografike dhe simptomave të ngjashme të shikojnë Brain juaj në porn: Si Porn Internet ndikon në trurin Truri adoleshent takon internetin me shpejtësi të lartë. 

Për më shumë detaje mbi shkencën, lexoni Filloni këtu për një pasqyrë të koncepteve kyçe ndiqni lidhjet, ose vizitoni Artikuj seksioni. Kjo video 18 minutëshe adreson mitet dhe propagandën e zakonshme - MITET PORN - E vërteta prapa varësisë dhe mosfunksionimeve seksuale, nga Gabe Deem


Pyetje mbi problemet seksuale

Bazat e rindezjes (shikoni faqen e bazave të ristartimit të bazës)

FAQ për Rindërtimin e Sfidave

Rindezja me partner:

Mjetet për ndryshim dhe rimëkëmbje

Pyetje mbi varësinë në internet Porno:

FAQ për Masturbim, Derdhje, Prostat:

Mosmarrëveshjet & Përfundimet: