Çfarë përfitimesh shohin njerëzit kur rindizen?

Lajmi i shkëlqyeshëm është se ne nuk mund të vazhdojmë më me të gjitha përfitimet e raportuara nga ish-përdoruesit e pornografisë. Ka vetëm kaq shumë prej tyre. Do të gjeni shumë citate nën secilën FAQ, brenda dhe nën shumicën e Artikujt, dhe në këto seksione:

Për të kuptuar neurobiologjinë e mundshme pas shumë prej këtyre përfitimeve, shih Porno, Masturbim dhe Mojo: Një Perspektiva e Neurosciences.

Raportet e përdoruesve në lidhje me përfitimet e rebooting

Shënim: raporte të shkurtra të pretenduara ndryshimet fiziologjike (të cilat nuk priten në shërimin e të varurve) kanë qenë të mbledhura në një faqe të veçantë.


Nëse mund të menaxhoni të paktën 3 javë, do të shihni se sa e fuqishme është e gjithë kjo. Qartësia dhe mungesa e depresionit për mua ishte jashtëzakonisht e dukshme dhe ju me siguri do të ndiheni si një person tjetër. Kjo më dha ca shpresë se nuk ka asgjë thelbësisht me mua. Vetëm të kesh atë përvojë të qartësisë dhe mungesës së depresionit mund të jetë një gjë e fuqishme. Ia vlen, por mund të duhet pak kohë për ta zmbrapsur.


Pothuajse 9 muaj rresht !!

Unë jam në një nivel të ri !! Duke mos u rikthyer në atë ndyrësi.

Ndryshimet që kam vërejtur: Rritja e vetëbesimit, aftësia bëjnë kontakte të forta me sytë, më shumë shikime nga gratë, më shumë energji, më shumë siguri dhe gjumë më të mirë.


Përfitimet e raportuara: (Ata që shënojnë me X është ajo që kam përjetuar personalisht)

 • Asnjë mjegull e trurit (X)
 • Më shumë besim / pak ankth social (X)
 • Më shumë energji / fokus (X)
 • Ëndrrat e gjalla (X)
 • Mund të kujtojmë më mirë ëndrrat (X)
 • Zëri më i thellë (paksa)
 • Skin Cleaner (paksa)
 • Rritja e flokëve (X - Çuditërisht, po. Unë isha duke u ballafaquar pak në vijën e flokëve më parë)
 • Rritja e muskujve
 • Grothth Spurt / Lartësia
 • Çehre më e mirë për fytyrën (X): Sytë e mi bien më shumë në sy. Shprehja ime e fytyrës ndryshon më shpesh, dhe nuk duket më "e shkëlqyer" ose e zymtë
 • Unstifled / Mos u interesoni se çfarë mendojnë njerëzit (X)
 • Gama e madhe e emocioneve (X)
 • Më shumë Libido
 • Ëndrrat e lagura (X)
 • Nevojë për më pak gjumë (X)
 • Perceptimi më i madh i emocioneve / sinjaleve (X): Kjo meriton disa sqarime. Unë jam më mirë në gjendje të theksoj / kuptoj emocionet e njerëzve (dhe timen), dhe gjithashtu jam në gjendje të marr sinjale / sugjerime më lehtë (kjo përfshin tërheqjen dhe implikimet e tonalitetit të një personi). LINK

Po mbaj dhe ruaj informacionin në mënyrë perfekte herën e parë dhe po i kujtoj me saktësi të plotë. Kur njerëzit flasin me mua për të më thënë gjëra, unë jam plotësisht i angazhuar dhe po i dëgjoj aktivisht. Para se të rindizja ime isha e tmerrshme në këtë. Do të imagjinoja të dëgjoja, të mos kujtoja asgjë dhe pastaj të humbja kohë të pyesja se çfarë po ndodhte, duke u përpjekur ta mësoja veten nga e para dhe pastaj t'i bezdisja duke i kërkuar që të më tregonin për herë të dytë ose të tretë. Unë thjesht ndjehem më i mprehtë dhe më i qartë mendërisht. Oughshtë e vështirë ta përshkruash me saktësi pa tingëlluar shumë poetike, por ndihesh sikur je akorduar në jetë, je në dijeni të më shumë se sa ishe më parë.

Në punë, ka vajza që unë do të konsideroja të ishin jashtë kampionatit tim që tani më shikojnë. Unë e di këtë sepse po i shikoj prapa dhe nuk po largohem, kështu që në të vërtetë po i vë re për herë të parë. Që kur ndalova PMO kam vërejtur se jam bërë më e vetëdijshme për dëshirën time për afeksion dhe dashuri që rritet dhe pjesa më e mirë është, unë gjithashtu kam një të dashur për ta bërë këtë. Shpesh e ndieja veten në të kaluarën sikur më mungonte diçka që kishin djemtë e tjerë. Ishte besim, por jo vetëm sepse ata kishin pasur marrëdhënie seksuale dhe marrëdhënie dhe unë jo. Nuk mund ta vendosja gishtin mbi të por mendoj se mund ta kisha përgjigjen.

Sa prej atyre djemve do të kishin, pa e ditur se kanë abstenuar nga pornografia dhe masturbimi, dhe vetëm duke i marrë orgazmat e tyre përmes seksit me të dashurat e tyre? Nëse është kështu, atëherë mund të shpjegoj pse dikur ndihesha dhe në disa raste si një qytetar i klasit të dytë, dhe pse tani po ndjehem sikur po e ngadalësoj rrugën, por me siguri shkoj në ligat kryesore. (Dita 52) Unë nuk e preka penisin tim me dorë, por sigurisht që ndihej i fortë. Qëndroi e vendosur për 10 minuta dhe gjithçka që duhej ishte puthja, përqafimi dhe prekja e lehtë. Asnjë stimulim i rëndë, i drejtpërdrejtë, manual, asnjë bisedë e ndyrë, pa nevojë për të parë gomarin e Rachel, pa shkëmbim pozicionesh ose përpjekje për të detyruar ndonjë gjë. Ishte ashtu si truri im i akorduar dhe BAM, unë u ndeza. Sigurisht paralajmëron mirë për të ardhmen.


Muzika tingëllon më mirë, ushqimi ka shije më të mirë, dielli shkëlqen më shumë

Unë jam më mirë i pushuar. Të sigurt. Unë flas dhe mendoj më mirë. Unë kam pasur një problem duke u dëgjuar dhe kuptuar për një kohë të gjatë, jo më ndjej që në sipërfaqe dalin mendime dhe fjalë që nuk do të kishin kurrë. Unë bëhem një person i vërtetë. I gjallë Unë nuk jam në depresion Unë dua të jetoj Unë bëj mut. Kam mbaruar me varësinë time gjymtuese Disa ditë rrahje të matura zgjasin 10 vitet e fundit


Gjithmonë kam dëgjuar për sondazhet ku ata do të thoshin se burrat që nuk shikojnë pornografi janë "më të kënaqur" me jetën e tyre seksuale. Unë kurrë nuk e dija me të vërtetë se çfarë ishte kjo, ose mendoja se isha "i kënaqur" mjaftueshëm. Por tani, në këtë varg, unë kam parë ndryshimin. Likeshtë si nata dhe dita! Bettershtë më mirë në shumë mënyra. Më e kënaqshme, është një përvojë më e mirë fizikisht, mendërisht është edhe më mirë. As nuk mund të shpjegohet.

Seksi është shumë më mirë pa porno.


Përfitimet e mia nga NoFap

I qetë introvert —-> I qetë ekstrovert

Unë mendoj se gjithmonë kam qenë një ekstrovert për të filluar me ... Më pëlqente të flisja dhe të bashkëveproja me të huajt, miqtë dhe familjen. Por që nga kjo varësi, unë thjesht nuk e kam ndjerë veten si të mos jem në gjendje të jem vetvetja edhe sikur ta dua.

Ndihem sikur po dilja nga një mjegull që ka qenë rreth meje gjithë këtë kohë.

Qëndroni të fortë dhe mos u dorëzoni, PMO është thjesht një tërheqje vëmendjeje për problemet tuaja dhe një ikje për të mpirë ndjenjat tuaja.


Shtrihet në shtëpi në 90. Përvoja ime deri më tani.

Pra, 3 ditë më shumë dhe ka qenë një slitë rul i një aventure deri më tani. Unë e kam provuar shumë të imët çdo fazë siç përshkruhet, që nga eksitimi ekstrem e deri tek lajthitja. Unë kam qenë duke eksperimentuar me nofap para se të dija që ekzistonte ky komunitet, por tani jam në të për një kohë të gjatë.

Disa vërejtje: * Zëri im duket se është thelluar përgjithmonë

* Besimi im duket i pathyeshëm; ngushëllim i paqëndrueshëm

* E lash duhanin (ishte e rastësishme, por ata ndaluan shitjen e markës sime kështu që ndoshta ishte duke folur universi)

* Pashë afër ndryshimeve të menjëhershme në fizikun tim; kjo mund të ketë qenë shkaktuar nga testosteroni, por unë kam qenë vënë në më shumë muskujve pa u përpjekur

* Kam filluar çiklizëm disa muaj më parë duke rezultuar në pamjen e përgjithshme më të mirë dhe rezerva të mëdha të energjisë të kombinuara me nofap

* përqendrimi im mendor është i pabesueshëm, duke më lejuar të filloj të mbivlerësoj në punë (po vërehet)

* Unë kam filluar të takoj disa gra (janë beqare prej vitesh); Unë po iu afrohem grave shumë më lehtë dhe duket se jam shumë më tërheqëse. Në të vërtetë, gratë po më afrohen shumë më tepër se zakonisht.

* Unë kam qenë në gjendje të pranoj atë që jam, atë që mendoj dhe atë që ndiej. Ashtë një nivel i ri i qartësisë dhe pastërtisë.

* Sapo rezervova një udhëtim të gjatë solo; Mund të bëj biseda tërheqëse me të huaj tani, kështu që nuk është aq shqetësuese sa do të kishte qenë në të kaluarën.

* Unë gjithashtu kam filluar të mos jap aq fucks si dikur. Kombinimi i stërvitjeve kardio, nofap dhe mosdhënia e fucks më ka dhënë një nivel të ri të rezistencës që kurrë nuk e kam menduar të mundur. Disa gjëra të çmendura më kanë ndodhur në muajt e fundit që një version më i vogël imi do të kishte mbërthyer plotësisht.

Për të qenë i qartë sidoqoftë, kjo rrugë mund të ketë filluar me nofap, por është kombinimi i gjërave që më kanë transformuar. Unë rekomandoj të njëjtën gjë (sidomos stërvitjet kardio).

Një fjalë paralajmëruese. Gjatë periudhave të eksitimit ekstrem mos bëni seks vetëm për hir të tij (bëra). Ndërsa orgazma ishte e mahnitshme, ballafaqimi me pasojat nuk ishte.

Unë jam në këtë rrugë (pjesë e së cilës është edhe nofap) përgjithmonë dhe është një uroj që të ndiqen më shumë njerëz.

Rrini aty nëse jeni në ditët e para dhe filloni të bëni gjëra të tjera - keni kaq shumë kohë në duar tani, kështu që dilni atje dhe aktivizohuni, takoni njerëz ose thjesht shëtisni dhe jini të lumtur.


Reddit thread: Kushdo tjetër vëren përqendrim më të madh?

Unë gjithmonë kam pasur çështje të përqendrimit. Në kolegj nuk bëra mirë nëse nuk isha në aderall. Nuk isha në gjendje të përfundoja një libër nëse nuk ishte jashtëzakonisht interesant. Mendja ime thjesht do të më bombardonte me një milion ide ose nxitje duke e bërë të vështirë studimin ose leximin. Çdo herë që jam në nofap përqendrimi im lartësohet. Sapo mbarova një libër dje që kam dashur ta lexoj për 6 muajt e fundit. Unë gjithashtu kam pasur fat më të mirë të aplikoj për punë dhe të punoj në projekte. Dikush tjetër e përjeton këtë?


Mosha 50 - Nofap shëroi ankthin tim shoqëror, skuqjen, depresionin dhe mendimet negative.

Zëri im u thellua dhe unë jam 50. Puberteti ishte shumë kohë më parë për mua. Kur isha më i ri, njerëzit talleshin me mua, "kur do të thyhet zëri juaj?" Unë këndoj dhe nuk arrij dot nota që munda një vit më parë.

Pse mijëra njerëz përjetojnë të njëjtat përfitime dhe ende dyshojnë se mund të jetë efekti placebo?

më ka dashur dy vjet nofap të kapërcej ankthin tim shoqëror. Unë e dua atë ndjenjë se nuk ndihem i papërshtatshëm kur flas me njerëz, madje edhe me njerëz që i njoh mirë. Ose duke u penguar, duke kërkuar fjalë. Ose duke thënë diçka budalla dhe duke u penduar për pjesën tjetër të ditës. E ndezur e kuqe nga sikleti. Rrini me nofap dhe mos riktheheni, sepse ajo që duhet të prisni është të zotëroni biseda dhe të bëni që njerëzit e tjerë të përplasen me shikimin tuaj. Gratë e duan atë. Burrat jo aq shumë.

Kam vuajtur nga ankthi shoqëror dhe skuqja gjatë gjithë jetës sime të rritur. (Unë jam 50) PMO e ndaluar, ankthi shoqëror dhe skuqja, si dhe shumë probleme të tjera tani janë zero. Kjo nuk është rastësi.


90 ditë pa bisht

Unë qëndroj para jush një djalë i kthyer njeri jam 18 vjeç dhe kam përfunduar një detyrë të vështirë (puna e menduar). Urdo kërkesë ishte e kontrolluar dhe jeta ime ka përmirësuar lëkurën time është më e mirë se sa ka qenë ndonjëherë dhe ndihem ultra e sigurt. Ndihem si një person më i mirë dhe kam një vlerësim më të mirë për gratë dhe gjithashtu kam pasur më shumë fat me zonjat gjithashtu haha.

Do të vazhdoj pasi ky është stili im i jetës tani. Unë i inkurajoj të gjithë ta provojnë atë për 30 ditë të shpejta, do t'ju ndihmojë!

Unë ju dua të gjithëve dhe shpresoj se kjo ju frymëzon të kaloni fort 90 ditë


Porno vret imagjinatën dhe përmes saj ndjeshmëri, aftësi verbale, ide, humor etj.

Unë kam një teori mbi efektin e pornografisë në imagjinatën. Kam vërejtur një ndryshim të thellë në rangun dhe sensualitetin e imagjinatës sime kur abstenoj / jam me brirë kur kam shikuar një ton të pornografisë kohët e fundit. Kjo bëhet e qartë kur shikoj pornografi ose gratë kudo pas një periudhe abstinence dhe mund të imagjinoj / ndjej ndjenjën e prekjes së pëlhurave, lëkurës ose flokëve, ose tingujt janë më të mprehta, ose qenia dhe njerëzimi i tyre gjithçka është më afër dhe më reale. Kur keni shikuar pornografinë për një kohë, thoni 10 min, kjo ndjenjë është zhdukur, ndjenjat e pasura janë të shurdhër.

Ndjej se kjo ka një efekt të theksuar në mënyrën se si mendoj, dhe shumë forma të tjera të imagjinatës që japin ndjeshmëri, dashuri, humor etj. Në një mënyrë unë mund të imagjinoj, nga një perspektivë evolucionare, se është shumë e dobishme për stimulimin e mendjes dhe trupit për të ndjekur synimet seksuale me imagjinatë, kur ajo është e çmendur e tillë. Por kjo mund të jetë paksa shumë e kërkuar. Natyrisht, shkaku mund të jetë gjithashtu rritja e mirëqenies dhe gëzimit që rezulton nga akti i abstenimit nga pornografia. Gjithsesi, qëllimi i këtij posti është të zbuloni nëse keni përjetuar ndonjë efekt të ngjashëm dhe nëse mendoni se më lart është marrëzi e plotë ose jo. Për mua, kjo do të shpjegonte shumë, dhe do të ishte një arsye e madhe për ta lënë këtë mall përgjithmonë.

Me pak fjalë: kur abstenojnë për pornografi imagjinata ime bëhet e fortë dhe e vërtetë. Ndjehen si kjo është ajo që lidhet me rritjen e ndjenjave të ndjeshmërisë, gëzimit, lehtësisë së formulimit të fjalieve, ideve, humorit etj.


Unë mendoj se superfuqia e preferuar e shumicës së njerëzve kur nuk bën asnjë hap të shpejtë është ose besim, ngritje e plotë ose më pak ankth shoqëror, Minave nuk duhet të jetë i përgjumur çdo mëngjes. Para asnjë hapi, kam dëgjuar gënjeshtra të ngjashme që të kesh një lëvizje të lehtë e bën gjumin më të lehtë, por pastaj do të zgjohesha i përgjumur pas 6-7 orësh gjumë dhe vozitja për në universitet me një kanaçe të kuqe ishte norma.

Tani me të njëjtën sasi gjumi, (nëse jo më pak për shkak të Tour de France) po zgjohem zgjuar dhe jam shumë më i lumtur gjatë ditës në universitet. Unë madje jam duke ngrënë fruta përsëri pasi nuk po kërkoj të thyej 3 kanaçe pije freskuese në ditë. Në vend të kësaj një mollë dhe banane janë glukozë të mjaftueshme për ditën. Mos më keqkuptoni, vetëbesimi është rritur gjithashtu, por unë e vë atë më mirë për gjumë pasi jam më e lumtur dhe shijoj flirtin e vogël me vajzat tani.


Pas vetëm 11 ditësh, ndihem si një person tjetër. Unë jam shumë më bisedues dhe i vetëdijshëm në mjediset shoqërore. Në punë, unë jam në krye të gjithçkaje në vend që të harroj gjërat dhe t'u kërkoj njerëzve të përsëriten. Ka kaluar mbi një dekadë që kur fillova të shikoj / shikoj pornografi dhe kjo ndjehet sikur kështu jam vërtet. (lidhje për të postuar)


Cilësia e jetës është 💯 në NoFap

Jo gjithmonë 100%, por 100% më mirë se një jetë e PMO. Njerëzit lidhen me ju më mirë. Ju jeni gjithmonë duke thënë gjënë e duhur. Ndihem më e ekuilibruar. Për të qenë i sinqertë, dhe disa prej jush mund ta shohin këtë të çuditshme, kur unë jam duke u përplasur e di në mendjen time se unë jam duke qenë një egër egoiste gjatë gjithë kohës. Kur jam në NoFap, kam prirjen ta trajtoj veten më mirë dhe t'i trajtoj të tjerët më mirë.

Një efekt tjetër që unë personalisht gjej - një ditë pasi PMO ndjehet sikur kam gatuar trurin tim në një tenxhere me mut. Unë ndjehem njëjtë të nesërmen pas një nate PMO si unë pasi kam marrë pilula gjumi - si mut. Në NoFap, edhe nëse nuk fle aq shumë, përsëri ndihem i mprehtë të nesërmen.

Unë nuk jam më i miri në mbajtjen e shiritave, por duhet të vazhdoj ta kujtoj veten për këtë. It'sshtë gjithçka për përparimin, jo përsosmërinë, të paktën për mua.


1) Zakonet më të mira të punës

2) Ankthi im është zhdukur

3) Në të vërtetë unë jam duke lexuar libra përsëri për herë të parë në një dekadë

4) Unë në fakt jam bërë një person i durueshëm

5) Përfitimi më i prekshëm (dhe i papritur) është se flokët filluan të mbushen. Tre muaj më parë, unë kisha zhvilluar një vend shumë të dukshëm tullac në pjesën e pasme të kokës dhe linja ime e flokëve ishte duke u hedhur poshtë dhe duke lëvizur shpejt. Plus, do të më dilnin 10-20 fije flokësh sa herë që kaloja gishtat nëpër flokë. Tani vendi i tullacit nuk është as i dukshëm dhe unë qartë mund të shoh qime të vogla bjonde që kthehen në majat e vijave të flokëve. Dhe jo më flokë që bien. Uau. https://www.yourbrainonporn.com/rebooting-accounts/rebooting-accounts-page-1/age-33-several-benefits-but- më- me rëndësi- i- zbuluar- problemin- rrënjë /


Ky mut i NoFap është i çmendur.

Unë kam qenë "i pastër" për rreth 80 ditë. Kudo ku shkoj, jam si jeta e partisë tani, kur u injorova totalisht para NoFap.

Redakto: Faleminderit për të gjitha përgjigjet dhe pikëpamjet e vlerësuara. Unë isha dramatike për të bërë një pikë, por përfitimet janë reale.


Abstenimi nga PMO (megjithëse kisha pak gabim me P pak më shumë se një javë më parë) ka ndryshuar jetën time në mënyrë drastike, në më pak se një muaj. Tani që truri im ndihet përsëri në ekuilibër, unë jam duke u mbushur me besim. Unë nuk jam duke u larë më. Jam rehat me veten time. Më pëlqen të bashkëveproj me njerëzit. Mendoj shpejt në këmbë. Jam qesharak! Unë kam blerë mbi 200 dollarë këmisha fustanesh dhe pantallona të shkurtra të këndshme. Kjo do të jetë veshjet e mia të rregullta, duke zëvendësuar bluzat metalike dhe pantallonat e shkurtra të stërvitjes. Vajzat tani më japin pamje. Vajzat e nxehta kanë bërë dyfishime. Vërej vajza që vështrojnë drejtimin tim, rrotullojnë flokët e tyre, dhe të gjitha këto shenja delikate "më shikojnë".

Likeshtë si një nëntokë e tensionit seksual që nuk e kam provuar që nga shkolla e mesme. Ndërsa ulem këtu duke e shkruar këtë, është një vajzë (me pamje 19ish) në një kabinë pranë meje e cila po rrotullon flokët e saj dhe periodikisht po hedh një vështrim në drejtim tim. Unë jam duke u eksituar vetëm duke menduar se ajo drejton duart e saj të lezetshme, të imëta nëpër flokët e saj të errët. Javën e kaluar shkova në një takim të verbër, të vendosur nga një mik. Vajzë e lezetshme, vërtet e lezetshme, por jo tipi im. Por ishte mirë që të isha përsëri zyrtarisht "atje".

Unë jam duke u bërë më "i pjekur" nga dita (në sajë të tani duke u kujdesur për mënyrën se si i gjej njerëzit). Vajzat janë kudo që shkoj. Mundësi kudo. Me mundësi, nuk dua të them vetëm shanse për të biseduar me vajzat; Unë gjithashtu dua të them shanse për të vepruar e sigurt, për t'i dhënë asaj një vështrim, për të parë nëse po shikon prapa. Nëse ajo nuk është, është në rregull. Ajo mund të ketë një ditë të keqe, ose mund të mos i pëlqejë pamja ime. Sido që të jetë, është krejt në rregull. Më shumë vajza rreth qosheve. Gjatë javës së kaluar, kam menduar për pornografinë për rreth 10 sekonda. Unë kam rilidhur internetin e shtëpisë time dhe nuk jam ndjerë aspak i tunduar.

Unë mund të mendoj vetëm për vajzat e vërteta. Si duken, nuhasin, ecin. Seanca ime e rastësishme e make-out (shih hyrjen e fundit) më tronditi në jetë. Unë dua vajza / gra të vërteta. Nuk do të gënjej - Do të më pëlqente të merresha me një gjë të re (19-20). E ardhmja ime seksuale po duket pafundësisht më premtuese sesa bëri vetëm 3-4 javë më parë. Kjo është shumë kënaqësi.


Asnjëherë nuk kam menduar se kisha ED managed kam arritur të bëj seks me gruan time. Unë thjesht doja pornografi dhe masturbim nga jeta ime. Djali, isha gabim Meqenëse shërimi im ereksionet e mia janë shumë më të mëdha, më të plota dhe më të gjata dhe koka është e ndezur, gruaja ime komenton çdo herë. Unë gjithashtu qëndroj i ngritur edhe pas orgazmës dhe mendoj se mund ta mbaj për një kohë të zgjatur. Druri im i mëngjesit është gjithashtu më i madh dhe më i plotë, unë thjesht mbledh supet dhe qesh çdo mëngjes, tani që e kuptoj se me të vërtetë kisha ED dhe isha shumë i kapur nga varësia ime për ta kuptuar atë. Mbani në mend se unë jam 50 vjeç, megjithëse në formë mjaft të mirë për moshën time dhe jetesën e pastër.

[Qindra më shumë tregime të shërimit nga ED]


Unë bëhem më pak i një çoroditësi sa herë që jam në një rrip nofap

Unë nuk i shikoj gratë vetëm duke menduar për seksin, në të vërtetë nuk i shikoj aspak. Mendimet e vidhosjes së çdo vajze që flet mua nuk janë më atje. Unë i shoh më shumë një qenie të gjallë sesa objekt. Unë shpresoj se disa nga djemtë mund të tregojnë

Faleminderit djema për këtë përgjigje dhe përgjigje të madhe. Thjesht u zgjova dhe pasi lexova komentet dhe përgjigjet e tua u ndjeva si duke qarë. Faleminderit për inkurajimin dhe shfaqjen e empatisë me mua. Mendova se ndoshta do të argëtohesha nëse postoja diçka të tillë por harrova që kjo është nofap subreddit ku më shumë se një komunitet është një vëllazëri e llojeve që qëndron me dhe ndihmon një vëlla. Faleminderit shumë


Ditët 50 pa pornografi dhe marrëdhënie të shikuara u përmirësuan

Është e mundur që heqja dorë nga pornografia mund të përmirësojë marrëdhëniet me njerëzit e tjerë.


Marrja më pak e paranoid sa më shumë shkon bregu im. A është kjo normale?

Hej miq!

Mund të tingëllojë paksa e çuditshme, por kur dikur bëja një herë ose dy herë në ditë, kam qenë jashtëzakonisht paranojake. Shpesh ndihesha sikur njerëzit më shikonin kur isha jashtë. Gjithashtu, kur përpiqesha të binte në gjumë, shpesh ndihesha sikur kam harruar të mbyll frigoriferin ose të lejoj dritën të ndizet në disa dhoma, gjë që më bëri të ngrihem në këmbë dhe ta kërkoj.

Sa më shumë që zgjatet vija ime aq më pak i kam ato ndjenja. E para që kam përshkruar u kthye edhe në një pozitive pasi tani ndihem sikur vajzat më shikojnë sepse jam (mbase) e pashme në një farë mënyre. Kur ndihem sikur po shikoj vetëm buzëqesh dhe pothuajse 100% të kohës më kthehet një buzëqeshje miqësore.

Sidoqoftë, a keni ndonjë nga ju djema me ndjenja të tilla?

Qëndroni vëllezër të fortë, mos u fu ** veten!


Shëndeti mendor duket të përmirësohet me të vërtetë?

Unë kam vuajtur me probleme të shëndetit mendor për rreth një dekadë. Ankthi i rëndë, OCD i rëndë, depresioni, mjegulla e trurit dhe problemet e përqendrimit. Fillimisht kam filluar të përjetoj probleme të shëndetit mendor kur isha 18, jo shumë kohë pasi mora kompjuterin tim të parë, gjë që do të thoshte jo shumë kohë pasi fillova të kryente disa herë në ditë çdo ditë. Kjo vazhdoi shumë për gati një dekadë.

Unë jam në një seri 10 ditore pa pornografi dhe pa stimulim artificial seksual. Ditët e fundit nuk kam pasur ndonjë mjegull në tru, përqendrimi im ka qenë shumë më i mirë dhe kam pasur shumë pak ankth. Sonte isha jashtë duke luajtur snooker dhe kisha shumë pak ankth. Unë shkova në supermarket më pas dhe ende kisha pak ankth. Ju duhet të kuptoni që unë jam dikush që zakonisht ka mjegull të rëndë në tru, nuk mund të përqendrohem dhe kam ankth të rëndë, veçanërisht rreth njerëzve të tjerë. Por ditët e fundit nuk kam pasur asgjë nga këto.

Unë jam me të vërtetë pyesin se sa ditët e fundit 10 e parë asnjë pornografi ose stimulimi artificial artificial ka të bëjë me përmirësimin tim të madh në shëndetin tim mendor. Në të vërtetë, thjesht duke e prerë këtë, jeta ime do të më shërojë nga të gjitha problemet e mia të shëndetit mendor.


Lidhur me abstenimin dhe muzikën: Duart e mia janë në gjendje të lëvizin më lirshëm, ato janë më pak të tensionuara dhe të lëkundura kur unë luaj kitarë. Unë mund të improvizoj shumë më mirë me disa shkallë dhe çfarë jo. Gjithashtu krijimtaria rrjedh nga unë kur unë jam duke vizatuar ose duke luajtur kitarë. Unë i mësoj këngët më shpejt sesa sikur të isha gjithë mendje shurdhër nga shikimi i pornografisë. Të jesh porn i sinqertë nuk bën shumë për mua. Kam ardhur në pikën ku thjesht nuk jam i ngazëllyer nga kjo. Ka raste që unë rrëshqas, por për pjesën më të madhe dëshirat nuk janë aq të këqija sa kur fillova. Unë mendoj se është më mendore për mua, pasi kam nevojë për prekje fizike; kjo është diçka që më kënaq. Unë nuk jam duke folur për seks ... thjesht duke mbajtur një vajzë apo diçka të pafajshme si kjo.


Unë e bëra një herë 30 ditë në nofap. Epo, kur kalova rreth dy javë e gjysmë, kafshimi i gozhdës u ndal plotësisht. Unë kisha zero detyrim për këtë zakon. Në fakt, unë në të vërtetë po përdorja një prerëse thonjsh siç bëjnë njerëzit normalë, dhe thonjtë e mi rriten shumë shpejt, kështu që unë i prerja rregullisht dhe dukeshin mirë. POR, kur dështova në nofap dhe fillova të tërhiqesha gjithë kohën, kafshimi i thonjve u kthye shpejt. LINK


Një muaj në Nofap, pa një djalë që po rrihte, keq. Unë në fakt kam ndërhyrë.

Historia e gjatë ishte e shkurtër, ai po e ndiqte djaloshin, ai e kapi me të. Grabitur këmishën e tij dhe filloi pounding mbi atë kundër një makinë, goditur atë në fytyrë dhe kokë. Agresori ishte (unë nuk dua të ekzagjeroj), por ishte më i madh se unë me krahë muskulor. Dhe btw unë jam i dobët.

Unë u ndal dhe shpejt eci tej. (nuk do te genjeja isha pak i shqetesuar per sigurine time dhe nuk e kisha idene sesi do te shkonte kjo) djali qe po hidhte grushtat mbi djalin qe nuk po luftonte mbrapa i thashe hej RELAX hes bëri, ai nuk u ndal dhe Unë eca deri tek ata, vura krahun përpara tij, ngrita dorën dhe butësisht e shtyu krahun përsëri kundër tij për ta bërë të ditur se nuk po lejoj që kjo të vazhdojë. Ai ndaloi sulmin e tij dhe vazhdoi t’i bërtiste i çmendur. Fillova të vija përsëri drejt tij ku unë i thashë me vendosmëri "Hes bëri, ti fitove aq sa mjafton" Unë nuk u largova derisa ai u largua

Djaloshi në tokë u ngrit me gjak që zbriste dhe arriti të kapte një frymë dhe të largohej.

Kur isha duke masturbuar çdo natë ose nëse do të kisha një nga ato 3 hapa në ditë, nuk ka asnjë mënyrë që të kisha bërë mut, do të ndihesha shumë i dobët, i ndrojtur dhe i frikësuar. Unë ndoshta nuk do të isha mjaft frikësuese për të bërë asgjë për të ndaluar atë në ditët e mia të parakohshme gjithsesi. Atëherë do të isha ndjerë si një mut mut dhe pidhi që nuk bëra asgjë.

Por këtë herë, ajo ishte në një rrugë të zënë dhe nga çdo njeri që e pa se unë isha VETËM që ndërhyri. Unë nuk mund të them se sa më mirë ndjeva në lidhje me veten time, se ai ka gjasa të ketë rrahur më keq nuk kam bërë asgjë.

__

[Përgjigje] Kam pasur një situatë të ngjashme dje! Unë shpesh blej kafe nga stacioni i karburantit jashtë zyrës sime. Për rekord, unë nuk jam i dobët, më tepër i ndërtuar, por i ndrojtur. Unë pashë një burrë që në mënyrë agresive kap një nga fëmijët që punonte jashtë. Menjëherë kapa kafenë dhe shiritin e proteinave (përparësitë) dhe vrapova për t'i ndihmuar. Njeriu i zemëruar më pa duke ardhur, nxehtë e ndoqi drejt audit të tij dhe u largua. Unë pyeta nëse fëmija ishte në rregull, etj. I dha një grusht dhe u ktheva në punë.

Nuk mbaj mend të kem bërë ndonjëherë diçka të tillë më parë, dhe sot një nga punonjësit e karburanteve më dha një kafe falas! Fito fitore, vërtet. permalink


Thjesht po flisja me një mik. Ai nuk ishte i varur nga pornografia, por shikonte porno. Ai nuk kishte nevojë të abstenonte nga orgazma për një periudhë, por e bëri ashtu si një eksperiment. Ishte interesante të dëgjoja përvojën e tij nga një perspektivë e varur nga pornografia. Ai thjesht tha se ndihej super i përqendruar dhe ndjehej më shumë si personi që dëshironte të ishte. Ai punon në një punë stresuese, me ritëm të shpejtë që kërkon udhëheqje dhe aftësi krijuese. Dhe ai përmendi që tani ndihet sikur është në gjendje të bëjë punën e tij në mënyrë efektive dhe të lulëzojë në mjedis.

Ai i pëlqen vetë-ndihma dhe gjërat e kërkimit, kështu që ai ishte i lumtur që u njoh me këtë. Ai përmendi që që nga eksperimenti i tij, ai nuk masturbohej më thjesht sepse është i mërzitur - sepse i di pasojat tani. Ai po bën seks me gra tani vetëm sepse jeta e tij e takimeve është shumë më e mirë dhe ai nuk ka nevojë të mbështetet në pornografi. dhe ai gjithashtu thotë se nuk harxhon më shumë spermë vetëm për dreq. Ai përdorte për të lëshuar çdo ditë. Tani është më shumë si çdo 3 ose 4 ditë dhe ai vëren një ndryshim.


Pastroi një mjegull të trurit që po bëhej aq e keqe sa isha i shqetësuar për fillimin e hershëm të Alzheimerit (unë jam 48 vjeç). Një nga arsyet që fillova Nofap ishte se kisha frikë se mos do të më duhej të dilja në pension të parakohshëm dhe nuk doja të plakem vetëm. Tani kam çdo pritje të 20 viteve të tjera produktive. Kjo është e madhe. Dhe krejt e papritur.


Dikush vëren se gjërat e vogla janë shumë më të mira në NoFap?

Ndoshta po flas jashtë bythës, por seriozisht, kam aq shumë vlerësim për gjërat në NoFap. Unë jam duke folur si peizazh, qielli i natës, duke folur, ushqim, muzikë ... Çfarëdo që të jetë


PornFree më bëri të fle më mirë. Ashtu si, shumë më mirë.

I përdorur gjithmonë për të parë në pornografi në kompjuterin tim ose telefonin tim para se të bie në gjumë gjatë natës. Unë do të qëndroj deri me të vërtetë vonë, duke kërkuar nëpër gjëra. Gjumi që kam bërë kurrë nuk ishte qetësues dhe unë do të kaloj ditën tjetër ndjenjën e vdekjes në thelb.

Që kur shkoi në PornFree, e gjithë kjo ka ndryshuar. Kam provuar PornFree në një formë për rreth tre muaj. Tani për tani, unë jam duke fjetur në mënyra që kurrë nuk do t'i kisha të mundshme. Zgjohem lehtësisht në mëngjes dhe ndihem i pushuar. Unë jam në gjendje të shkoj në shtrat më herët dhe më herët. Unë pothuajse gjithmonë kujtoj ëndrrat e mia. Unë kam energji të mjaftueshme për t'u përqëndruar në gjëra, dhe madje kam qenë më krijues gjatë ditës.

Ky mund të jetë një përfitim i padëshiruar i PornFree, por sidoqoftë është një përfitim. Faleminderit shumë, PornFree!


përvoja ime ditore 90 me nofap.

bëra nofap për ditë 90, si një sfidë personale. Ajo që vura re: Natyrisht të qenit më flirt. Unë shkova nga të mos mundja në trurin dhe trupin tim duke e bërë atë natyrshëm.

Duke vërejtur më shumë për gratë: Kam vërejtur pak kuarc, kontakt me sytë dhe se unë vërtet isha i interesuar për to dhe i dëgjoja ato. Porno kinda duket se ju bën të mos i vini re ato ose të mos jeni indiferentë ndaj tyre. ose i shihni si objekt seksi. Do të vëreja gjëra të tjera gjithashtu. në përgjithësi them provoni.


Unë kam qenë duke masturbuar në pornografi për 1/3 e një viti (me jo aq shumë rikthim dhe nëse, atëherë zakonisht në stimuj të butë). Për zgjimin seksual është e qartë se stimuj më intensivë = më pak ndjeshmëri. Por, vetëm masturbimi (nëse PMO, atëherë amplifikohet - nëse shumë shpesh atëherë amplifikohet edhe më tej), IMHO mund të modifikojë disi qarkun e shpërblimit të trurit tim. Si ndoshta desensibilizimi. Shembull nga jeta reale: Gjëra të zakonshme si dëgjimi i muzikës në piano, ngrënia e pjeshkave ose pirja e çajit jeshil - i kam dashur gjithmonë.

Por vura re, se gjatë muajve të fundit kënaqësia u bë disi më e fortë. Sot morëm pjeshkë nga kopshti ynë dhe ngrënia e tyre ishte 'si-orgazma' (padyshim jo aq e fortë) por më e gjatë. Nuk ishte thjesht e pëlqyeshme, por dhënia e diçkaje që bën orgazma. Ose heshtja gjatë mbrëmjes vonë - unë gjithmonë i vlerësoja ato gjëra, por tani po e ndiej veten shumë mirë gjatë tyre. TL; DR IMHO kjo është arsye tjetër përveç takimit me grua / ED / fe që ndalimi i masturbimit në pornografi vërtet paguan.


Zakonisht gënjeshtra e gojës sime është zhdukur. Unë do t'i përtypja në mënyrë të detyrueshme, dhe ata ishin gjithmonë vetëm një qërim i neveritshëm në fund të gishtërinjve të mi.


Është e çuditshme se si përdorimi i pornografisë ndikon në seksin tuaj.

Para se ta tregojë dikush, po… Unë e di që disa njerëz kanë natyrë të lartë seksi dhe disa njerëz kanë një natyrë të ulët. Por marrëdhënia ime me pornografinë në të vërtetë më manipuloi për të bërë konkluzione në lidhje me dëshirën time seksuale.

Shumëllojshmëria e pafund dhe elementi i një risie të plotë që ofron pornografia falas në internet dikur ishte e papërmbajtshme për mua. Kam përdorur masturbim për pornografi pothuajse çdo ditë të vetme dhe nganjëherë shumë herë gjatë së njëjtës ditë. Meqenëse po e bëja çdo ditë, fillova të justifikoj përdorimin tim obsesiv duke i thënë vetes se ndoshta, unë kam një shtysë seksi shumë të lartë.

Ky vet justifikim vetëm përkeqësoi gjërat dhe çoi në përdorim më të shtuar. Ekipi im sportiv humbi? - le të shohim disa pornografi, provimet e mia akademike nuk shkuan aq mirë sa do të më pëlqente? - le të shohim pornografi, diçka më zemëroi? - le të shikojmë pornografi. Pra, edhe pse marrëdhënia filloi për shkak të kureshtjes time për seksin dhe larmisë së ofruar nga pornografia, ajo përfundoi duke u bërë asgjë tjetër përveç një mekanizmi përballues për zhgënjimet dhe zhgënjimet e mia të jetës reale (kjo është arsyeja pse unë kam një problem me njerëzit që barazojnë pornografinë me seksualitet sepse seksualiteti duhet të ketë lidhje me pozitivitetin ndërsa shumë shikues të pornografisë e përdorin atë për t'u marrë me negativitetin), por unë nuk e kuptova atë në atë kohë pasi mendoja se kjo ishte për shkak të shtysës time të lartë seksuale.

Tani që kam kaluar rreth 5 muaj (nuk mbaj një shënim të numrit të saktë të ditëve) pa pornografi (kam rikthyer fort dy herë brenda 2 javësh në dy përpjekje të mëparshme për të shkuar pa pornografi), kam kuptuar se kjo ideja që kisha rreth meje që kisha një seks të lartë ishte thjesht mbeturina. Kjo ishte ajo që përdori pornografinë time më bëri të mendoj. 2-3 javët e para janë të vështira, por sapo të kaloni një ose dy muaj pa pornografi, ato nxitje të furishme fillojnë të ekuilibrohen dhe normalizohen (të paktën kjo është përvoja ime).

Unë nuk mendoj më vazhdimisht për orgazmën tjetër që do të kem ose videon tjetër pornare që do të shikoj. Edhe nëse ndeshem me një fotografi diku ose diçka tjetër që mund të ketë qenë më parë shkas, me të vërtetë nuk ka ndonjë efekt tek unë. Tani nuk jam bërë aseksuale. Unë ende masturbohem (pa pornografi sigurisht) herë pas here (një herë në javë ose një herë në 2 javë) dhe si një burrë i drejtë, akoma mund ta pranoj kur e gjej veten të tërhequr seksualisht nga një grua, por nuk kam më mentalitetin që kam të shuaj gjithmonë menjëherë dëshirën time seksuale sa herë që ndiej një të tillë duke përdorur pornografi siç bëja dikur duke përdorur idenë e një shtytjeje të lartë seksuale si një justifikim.

Pra, së bashku me shumë negativa të tilla si PIED, fetishë destruktive, humbje astronomike të kohës së çmuar, shikimin e grave si objekte seksuale, etj., Një tjetër efekt negativ që pornografia mund të ketë mbi ju është të ju jap një ide të deformuar të makinës tuaj seksuale.


[Diskutim] Mjaft në lidhje me përfitimet e prerjes së pornografisë. Le të flasim për pasojat e përdorimit të tepruar të pornografisë.

Ne të gjithë lexojmë në lidhje me përfitimet e prerjes së pornografisë dhe e përdorim atë si një motivues, gjë që është e shkëlqyeshme. Por le të shkojmë për një sekondë mbi ndryshimet negative që vijnë me përdorimin e tepruar të pornografisë.

Tani sa për mua, unë kam qenë i varur që kur isha 12 (16 vjet tani) kështu që të jem i sinqertë Unë madje nuk e di kush jam pa pornografi, por këtu është ajo që kam gjetur është pak unike për mua në krahasim me shumica nëse jo të gjithë njerëzit që kam pranë:

 • Ankthi social. Shpesh vetëm duke u zbrazur dhe duke mos ditur se çfarë të thuash.
 • Në pamundësi për të vlerësuar një grua për bukurinë e saj femërore. Kjo ndryshon kur kaloj disa ditë pa të dhe filloj të shoh gratë me rroba civile si vërtet seksi, që është truri im duke më lënë të kuptoj se po rregullohet vetë.
 • Nuk mund të ndiej asgjë emocionalisht. Shpesh herë ndihem si sociopat
 • Letargji. Asnjë energji as psikike dhe fizike
 • Fetiset dhe ngërçet që zhvillohen me kalimin e kohës sepse jam kaq i desensibilizuar ndaj gjërave të rregullta të vaniljes që duhet të më ndezin.
 • Nuk ndjen dëshirën për të qenë shoqërore dhe për të marrë pjesë në ngjarje shoqërore. Shpesh vetëm duan të largohen menjëherë.

Do të më pëlqente të dëgjoja më shumë për atë që ju të tjerët keni vënë re.

thepeaceful_warrior

Çështjet e performancës në lidhje me të pasurit dhe të shijuarit e seksit

Jep kohë.

Shamia dhe fajin e lidhur me ditur se po jetoni jetën e njeriut që dëshironi të jeni dhe të pretendoni të jeni.

Hmack1

Një person humbet aftësinë për të krijuar lidhje intime, për të bërë biseda të thella që më tej kuptimi i marrëdhënies (diçka që në marrëdhënie të shëndetshme ndodh pothuajse çdo ditë), humbet aftësinë për të "qenë në moment" me partnerin tuaj, si mendja juaj e varur është gjithmonë duke përdorur shiritin e fantazisë në kokën tuaj, veçanërisht kur bëni seks me partnerin tuaj. Ju e humbni aftësinë për të parë gratë / burrat e tjerë si njerëz, duke i parë ashtu si objekte dhe shumë herë duke objektivizuar partnerin tuaj në të njëjtën mënyrë.

Ndërsa varësia bëhet më e fortë, burrat zhvillojnë mënyra për të zgjatur vështirësitë e tyre, diçka e quajtur "bordurë" në mënyrë që ata të mund të shikojnë për orë të tëra, duke u përpjekur të gjejnë "goditjen" e duhur ... kjo shkakton pamundësinë për të arritur kulmin me një partner dhe ata humbin dëshira për të qenë edhe me partnerin, pasi masturbimi është më i lehtë dhe siguron një rezultat më të kënaqshëm. Kjo nga ana tjetër mund të shkaktojë marrëdhënie të gjata të dhimbshme për partnerin me rezultate të pakënaqshme, ose edhe më keq, derdhje të parakohshme duke shkaktuar poshtërim për të varurin dhe shmangien e marrëdhënieve seksuale plotësisht.

Ata përfundimisht humbin aftësinë për të shijuar artin e të bërit dashuri. Pasion i vërtetë për partnerin e tyre, gjithçka që ata janë të aftë është Wham-Bahm Faleminderit Zonja / Zotëri seks, ose vetëm seks oral. E gjithë pjesa tjetër e intimitetit bie buzë rruge. Ata mund të kenë një pamje madhështore të aftësive të burrave për ta sjellë partneren e tyre në orgazmë, duke mos qenë në gjendje të tregojnë një të vërtetë nga një e rremë nëse i godet në fytyrë. Ata presin një përgjigje "mbi krye" nga partneri i tyre, dhe kur nuk e marrin atë, ata bëhen edhe më të painteresuar për seksin. Përfundimisht, kur përballen me një partner të vërtetë të gjallë, i cili nuk i përmbush pritjet e tyre për standardet fizike, ata nuk ndiejnë aspak dëshirë seksuale ose pasi kanë zhvilluar një "përgjigje të kapjes së vdekjes" përjetojnë mosfunksionim erektil.

partnerët që janë me moshë të lindjes, zbulojnë se nuk mund të mbillen natyrshëm dhe duhet të përdorin teknologjinë mjekësore për t'u mbetur shtatzënë.

Njerëzit do të humbasin kontaktin me realitetin dhe do të lejojnë që bota on-line t'i bëjë përgjegjësitë e tyre të shkallës së dytë, siç janë të kujdeseshin për fëmijët e tyre. Disa herë kemi dëgjuar nga fëmijët për mënyrën se si ata kanë ecur në prindin tonë duke parë pornografi dhe duke masturbuar në zyrë kur shfaqja televizive ndryshoi… ose nga një prind që është i dëshpëruar sepse një partner i la të vegjlit vetëm në vaskë larg syve ndërsa ata shfletoi pornografi dhe masturboi ndërsa ishte ulur në tualet. Krejt i pavëmendshëm për atë që bënin fëmijët.

Ose ata do të fillojnë të jenë më pak produktivë në shkollë ose në punë. Humbni aftësinë e tyre për t'u përqëndruar. Kontributi rreth shtëpisë do të bëhet jo-ekzistues. Ndonjëherë pas një vdekje të papritur, e gjithë historia e hidhur del në formën e një rrëfimi elektronik. Dosjet e mëdha të pornografisë së shkarkuar, sexting dhe postës elektronike që hapin zorrët e hidhura të një martese të dështuar dhe një çoroditje seksaholike për cilindo anëtar të familjes që gjen të fshehur. Qëndrimi për fëmijët zhvillon një kuptim krejt të ri për ta.

Sexaholics vendos veten për shantazh

Ndërsa sexaholism mund të mos jetë në lidhje me partnerin, shumica e njerëzve në marrëdhëniet e varur ndjejnë se ata janë duke u mashtruar. Ata humbin vetëbesimin e tyre, janë të poshtëruar, janë gënjyer dhe manipuluar. Ata humbin të gjithë besimin në partnerët e tyre. Ata bëhen seksualisht të uritur. Ata vënë në pozita të përpiqen të imitojnë fantazinë e të varurve dhe po bëjnë gjëra për të cilat nuk duan të marrin pjesë. Ata bëhen hiperperëndentë kur janë në publik dhe nuk janë në gjendje të relaksohen dhe të kënaqen, gjithmonë duke u vëzhguar për shenja partneri i tyre po lus ai pas një personi tjetër.

mb101010

Mjegulla e trurit është një e madhe për mua. Por duhet të paktën një javë të vërehet ndonjë ndryshim. Unë po kursej një orë në ditë duke e bërë punën time në kohën e duhur. I përdorur për PMO para se të ulur për të punuar, por nuk mund të përqëndrohet. Shumë nga këto janë përmirësuar.

Ndjeshmëria ka qenë dhe ende është një çështje për mua. Gjatë viteve të mia kolegj unë do PMO përditshme ose të shumta kohë në ditë. Por gjatë seksit unë kam një kohë shumë të vështirë orgasming. Mendova se isha një stud, por ishte vetëm një paaftësi për të arritur kulmin.

Pas pak javësh kam vërejtur se po e kisha skanuar dhomën shumë më pak. Unë nuk jam duke u përpjekur për të gjetur vajzën cutest në dhomë për të fantasize rreth. Unë jam shumë më i lumtur duke përqendruar vëmendjen time te gruaja ime.

Duke iu kthyer gruas time për të kënaqur nevojat e mia seksuale ka qenë e dobishme dhe ndihem për ata që janë të vetëm dhe përpiqen të merren me këtë pa një partner. Duhet të jetë e vështirë, pasi motivimi nuk mund të jetë as atje. Nëse isha e vetme, tundimi do të ishte shumë më i vështirë për t'u menaxhuar. Por dua të bëj me këtë për të mirë, dhe do të vazhdoj të përqendrohem në përpjekjet e mia.

onmywayy

i sëmurë thjesht jepni timen - - mund të jenë disa përsëritje të të tjerëve '

ankth shoqëror - duke harruar gjëra shumë themelore siç janë klasat që po marr aktualisht kur dikush pyet dhe nuk i mban mend ato

vetëbesim i ulët në përgjithësi nga shpenzimet aq shumë nga koha ime e lirë duke bërë këtë gjë të neveritshme

shkëputeni nga realiteti jashtë përdorimit të p dhe shpenzoni orë gjatë ditës në punë duke menduar se çfarë lloj p im do të shkoj në shtëpi një herë

energji shumë të ulët në mëngjes dhe duke vepruar si një mumje gjatë ditës, çdo ditë të vetme

fantazitë e frymëzuara nga normale, tek një gjë pak e pazakontë, tek diçka tjetër më e pazakontë, pastaj në diçka tabu paksa, pastaj në diçka jashtëzakonisht tabu

pied me të gjithë të dashurin tim, pavarësisht tërheqjet intensive fizike dhe emocionale duke shkuar në të dy mënyrat

duke qëndruar në shtëpi në vend të ftesave për të shtuar përvojat në jetën time dhe për të zhvilluar miqësitë e mia

duke qenë vonë në ngjarje të panumërta dhe punë dhe mundësi për të takuar njerëz të rinj dhe për të provuar gjëra të reja

humbi të dashurën e ëndrrave të mia dhe deri tani vajza më e bukur dhe seksuale që kisha qenë ndonjëherë në atë kohë për shkak të kujt i kisha bërë pas përdorimit të tepërt të p dhe për shkak se p nuk më bën kurrë të dua të bëhem seks irl

turp dhe faj çdo ditë deri në pikën ku unë nuk mund të shikoj njerëzit në sytë e tyre dhe ndonjëherë do të shmangja bisedën ose bashkëveprimin me njerëzit me çdo kusht

Malacus9000

Si thoni per kete? -Triguesit kanë të ngjarë-

Një përshkrim "i shkurtër" i varësisë sime.

Babai im mori vëllezërit e mi më të mëdhenj dhe unë u hyra në pornografi kur isha rreth 10 vjeç.

Kam humbur plotësisht kontrollin e vetes, të angazhuar plotësisht në varësinë, kur takova Ish-gruan time, ndërsa isha 20.

Isha i divorcuar në 34. Tani jam 35.

Ndihem sikur kam humbur mendjen time të mallkuar nga Zoti.

Po ndodh në javët e 3 që nga koha e fundit e bishës.

Vizioni im po bëhet më i qartë.

Respekti im për njerëzit / gratë po zhvillohet përsëri.

Bota është një vend pak më i madh dhe më i ndritshëm në tërësi.

Ngadalë… por pozitivisht!

Kam vënë Pornografinë si dashurinë time #1.

Ishte gjithçka që mendova në çdo kohë.

Varësia tani përpiqet të më thotë “okshtë në rregull, tani je më mirë! Vazhdo! Vetëm edhe një herë, kështu që ne e dimë se jemi më të mirë! Edhe nëse përfundoni të ndjeheni si mut nga ajo, do ta dini që mund të hiqni dorë përsëri dhe të gjitha do të jenë mirë! VETËM BËJE!!!"

Unë vazhdimisht luftoj nga rikthimi, megjithëse po bëhet më e lehtë dhe dëshirat po bëhen më pak të fuqishme.

Nuk e di nëse ndihet dikush ashtu si unë.

Ndihem si një person i çmendur. Fjalë për fjalë.

Truri im është ndjerë në mënyrë kronike "i mjegulluar" që kur isha 20 vjeç.

Kam humbur gjithçka për këtë varësi.

Unë rrita tre djem të mrekullueshëm, kisha një grua absolutisht të mrekullueshme

Por evolucioni i vazhdueshëm i fetisheve të mia / kinks zhyten në botën reale.

Ata ishin toksikë dhe unë e bëra jetën e familjes sime të mjerueshme për shkak të saj.

Kam shikuar, pafuqishëm nga prapa syve të mi, pasi u bëra një përbindësh abuziv për njerëzit që do të thoshte gjithçka për mua.

I trajtova djemtë e mi si burrat! Njeriu i mençur! Burra që duhet të dinë të mos qajnë apo të zgjohen prindërit e tyre!

Gruaja ime e bukur…

Kjo varësi më lejoi ta shkatërroj atë për kënaqësinë time personale sexual dhe unë nuk doja një sekondë të saj

Abuzimi emocional që ajo pësoi është shumë e dhimbshme për të folur edhe për të huajt në internet.

Le të pranoj që të ishte në dorën time

Më vjen keq, Punkin '… U qiva… keq

Porn ishte dikur dashuria ime më e madhe.

Më ka paguar përsëri duke më lënë të shkatërroj jetën time.

Më shndërroi në një përbindësh të dënuar nga Zoti…

Porno është një dashnor egoist.

Gjëja absolute ... më e çuditshme edhe pse?

Nuk ndihem sikur kam M LESUAR në të vërtetë ndonjë gjë që kur u bëra e varur.

Si, unë mund të mësoj përmendësh gjërat për punë, sigurisht ... Por nëse jam larg asaj pune për një kohë të gjatë?

Kjo "njohuri" është zhdukur prej kohësh.

Na vjen keq… Kur më pëlqen të shkruaj, shkruaj

Më lejon të mbyll kokën rreth gjërave dhe të ndihmoj të vë në dukje dhimbjen që unë jam fshehur.

CoolAmazingRedditGuy

Nuk është se ndiej më pak energji, por ndihem më pak i gatshëm të punoj për gjëra afatgjata si projektet personale. Ndihem shumë mirë kur bëhet fjalë për energjinë. Vetëm se procesi i punës me zell për diçka është më mbizotërues dhe më i vështirë. Pengesat e vogla janë shumë më të mëdha kur po konsumoj pornografi.

Unë jam më i prekur nga shqetësime të vogla kur po përdor pornografi.

Unë jam duke lexuar një libër të quajtur "Magjia e të menduarit të madh" dhe një nga gjërat që thotë për krijimin e besimit te vetja është të bësh atë që është e drejtë. Dhe nuk di për ju, por një pjesë e imja e sheh shikimin e pornografisë si të gabuar dhe ndjehem sikur ngadalë e shkatërron besimin. Hardshtë e vështirë të vëresh këtë, megjithëse ke përdorur pornografi për kaq shumë kohë.

Unë jo vetëm që dëshiroj të jem me një grua të vërtetë, por dua të bëj më të mirën në marrëdhënien në të cilën futem. Dua ta dua edhe veten time para se të jem në gjendje të dua dikë tjetër, gjë që kam për të luftuar. Dhe ndërtimi i besimit në vetvete dhe rritja e vlerësimit tim është thelbësor.

Unë rekomandoj shumë që të lexoni atë libër, nga rruga - "Magjia e të menduarit të madh"

T4mvv1lc0xx

mjegull e trurit dhe letargji.

NintenHyperTwister

Unë jam mosha jote dhe definitivisht mund të lidhem me pjesën e "ankthit social". Unë kurrë nuk kam pasur ankth social deri sa unë isha 13, kur kam parë kuptova se si të fap. Sa për fetish apo kinks, ato janë gjëra që unë kam pasur që kur isha më i ri, para se edhe zbuluar pornografi.

Anextremity

Unë vetëm gjej emocionet dhe kënaqësitë e mia janë të vdekura kur përdor pornografi. Shkoi në një brez të mirë dhe u ngazëllye për urdhërimin e disa budallenjve për punë jashtë Amazon. Lol.


"Muzika tingëllon më mirë."

E dini çfarë është qesharake? Unë e kam hasur këtë koment nga njerëz të ndryshëm shumë herë më parë në të kaluarën, dhe unë jam plotësisht dakord.

Efekti i veçantë.


Nofaper me një pyetje. Çfarë ka ndryshuar për ju që kur keni ndalur të shikoni pornografi?

Shearers12345

Më shumë qartësi mendore Më pak turp Letër higjenike më shumë 🙂

ResilienceAtAllCosts

Më shumë ereksione organike dhe më të gjata, më të forta të seksit, pa kërkuar një lirim të lehtë si pornografi, më shumë mirënjohje për trupin e të dashurës sime, më pak turp dhe ndoshta më e rëndësishmja një pikëpamje pozitive. Jeta duket vetëm rreth të gjithë më mirë!

SeydouxBlue

Ka qenë vetëm disa javë për mua, por kam shumë energji. Ndihem më pak në depresion dhe më e lirë e di. Gëzohem që mund të keni vullnet për diçka që keni bërë për vite dhe vite. Unë ende kam nxitje pse.

TurtleClubOwner

Definitivisht përmirësim në përpunimin e fokusit dhe përpunimit të informacionit. Ndihem më i mprehtë në ndërveprimin tim të përditshëm, domethënë unë kam një mendje më të mprehtë, nuk e gjej veten duke kapur / duke u përpjekur për të gjetur një përgjigje të përgjakshme.

Qeshja ime ndihet më e vërtetë, më pak e detyruar. Qeshjet e njerëzve të tjerë duken më të vërtetë. Nuk është ky film me vaj që mbulon çdo bisedë që kam me të tjerët.

E dashura ime është personi i parë me të cilin kam bërë ndonjëherë ndonjë gjë seksuale. Natën tonë të parë së bashku, më mori dy orë për spermë, dhe gjithë kohën unë do të shkoj të butë intermittently. Fatmirësisht, ajo ishte shumë e mëshirshme dhe menjëherë kuptova pornografinë / masturbimin e tepruar që qëndronte në rrënjën e problemit, kështu që i dhashë Turqinë e ftohtë.

Dy muaj më vonë, unë mund të bëhem më e vështirë, të qëndroj më shumë gjatë, të shijoj ndjesinë e aktit aktual (jo vetëm duke e shtyrë atë vetëm për të arritur orgazmën), dhe orgazmat e mia janë mendje-defekt. Pabesueshme intensive. Unë kam pasur për të kërkuar atë për të ndaluar një çift disa herë kur ajo dëshiron të mbajë gjërat duke shkuar pasi unë të marrë jashtë.

Endzone19

Çfarë ndryshoi për mua? Mendoj se është më i lumtur.

Massimo_EniGma

Si e shoh botën ka ndryshuar. Ju nuk jeni aq të çoroditur kur nuk po shikoni pornografi. Motivimi gjithashtu mori. Unë kam bërë gjëra që unë do të kisha lënë vetëm të jetë në të kaluarën. Edhe unë mendoj më qartë. Unë patjetër që mund ta them mjegullën e trurit kur rikthehem e fundit. SO-ja ime mund ta tregojë menjëherë kur të kthehen në shtëpi, kështu që duhet të jetë diçka.


Unë mund të flas rrjedhshëm gjuhën time të dytë, frëngjisht. Edhe pse e kam mësuar në shkollë për shumë vite dhe jetoj në një vend ku është gjuha kryesore, unë belbëzoja gjithmonë kur e flisja atë dhe për shkak të mjegullës së trurit, nuk mund të shprehesha mirë sepse gjithmonë harroja fjalët dhe shprehjet. Unë gjithashtu isha aq i pasigurt kur e flisja sepse isha i vetëdijshëm për theksin tim të supozuar anglisht. Sidoqoftë, unë mund të flas fjalë për fjalë me njerëzit tani sikur të jetë gjuha ime amtare. Fjalët thjesht më lëshojnë gjuhën dhe unë nuk belbëzoj më. E pabesueshme. Me të vërtetë. Dhe njerëzit kanë guximin të thonë se nofap nuk është magji.

Superfuqi Jo femër të ngjashme


[Nje pergjigje] Edhe unë kam vërejtur disa gjëra të çuditshme. Unë nuk mendoj se jam "i shurdhër", sepse ende mund të arrij të jem i mprehtë nëse duhet të jem, por mendoj se ekzistonte një komponent maniak se si mendoja më parë që mund të ishte shoqëruar me depresionin tim. Ndihet si një gjë mjaft thelbësore për mua. Difficultshtë e vështirë të përshkruhet, por vë re një ndryshim. Më tremb sepse më duket sikur kam humbur diçka, por pastaj kuptoj se sa mendje e shëndoshë kam fituar. Gjithashtu, ka aspekte të motivimit dhe qëllimit tim që duket se janë edhe të ndryshme. Unë jam më pak i qartë për këtë, por më duket sikur motivimi im për të bërë gjëra është më i bazuar në llojin e të menduarit "më të madh" sesa të ndjek atë që ndihet mirë në këtë moment.


Strangeshtë e çuditshme por kjo është hera e dytë që kam kaluar mbi dy muaj dhe këtë herë ndihem sikur mund të vazhdoj përgjithmonë. Libidoja ime vjen dhe shkon, por unë patjetër që e di atje nëse kam nevojë për të. Porno, në fund të fundit nuk ka asnjë vlerë. Nuk e konsideroj kthimin prapa aq shumë, megjithëse mendimi kthehet herë pas here. E mendoj si pirja e duhanit. A do të provoja një cigare pas shumë vitesh ndalimi të duhanit vetëm për të provuar nëse jam akoma e varur? Sigurisht që jo. Porno nuk është aq shumë ndryshe. Ato rrugët e neuroneve janë aq të forta sa që një imazh mund t'ju kthejë në binging.


Që nga pirja e duhanit, ato gjëra të përditshme si biseda me një shoqe, apo të shohësh një vajzë duke buzëqeshur, kanë filluar të marrin kuptime të reja. Dua të dal, dua të shoqërohem, dua të prek, dua të bëj stërvitje, dua të jetoj. Unë nuk i kam ndjerë këto emocione për 4 vjet. Po vija duke u mbërthyer me faktin se jeta është e errët, e mërzitshme, dëshpëruese dhe pastaj vdes. Qij atë; Lënia e pornografisë më ka lejuar të ndryshoj mënyrën time të mendimit për gjërat e vogla në jetë, të cilat nga ana tjetër dhe me kalimin e kohës do të nxisin shpërblime më të mëdha dhe më bujare


[Dy muaj] Dua të them deri më tani, ndihem sikur kam ndryshuar shumë. Le të bëjmë një listë të ndryshimeve pas 60+ ditësh:

–Kam respekt për veten time dhe do të qëndroj më shumë për veten time, ndërsa më parë do të heshtja, për t'u penduar më vonë.

–Nuk dua të bëj seks me çdo vajzë. Unë dua një lidhje tani. Më parë, personaliteti im ishte thjesht "Bëj seks!"

–Nuk kam interes për gjëra jo produktive si p.sh. të luaj video lojëra ose të jem online gjatë gjithë ditës pa ndonjë arsye. – Trupi im me të vërtetë u grumbullua shumë! Unë mendoj të jem ektomorf, por tani shikoj diku midis ektomorfit dhe mesomorfit.

–Zëri im është më i relaksuar dhe vjen nga një pikë e ulët rreth stomakut tim. Para se të ishte e lartë dhe të dukej kaq e frikësuar. –Dua t'u jap njerëzve vlerë, në vend që të ankohem për atë që u mungon njerëzve të tjerë. Unë jam më pak egoist.

–Muzika tingëllon kaq mirë për mua tani. Mund të bëjë pa frymë për një sekondë.

–Unë mund të mendoj afatgjatë tani. Unë tashmë kam caktuar datën për shenjën time 90 ditore, dhe kjo nuk më tremb aspak. Unë nuk jam i frikësuar. Askush nuk është ekspert menjëherë, gjërat bëhen praktikë.

Ka pasur ditë gjatë këtij reboot-i ku ndihem kaq i gjallë dhe argëtues sikur të kisha orgazma në të gjithë trupin ose diçka tjetër, por pastaj ka ditë kur unë hap e u bërtas njerëzve për të më lënë vetëm. Beenshtë ngatërruar kjo gjë e rindezjes, por unë do të qëndroj me të.


[Pas një muaji, me disa çrregullime pornografie të butë] Gjeta një model personal të humorit: dita kur unë masturbohem dhe një ditë më pas janë të shkëlqyera, shumë energji dhe shumë optimiste. Pastaj 2-3 ditë më pas janë të tmerrshme, dhimbje koke, lodhje, plogështi, depresion i butë herë pas here. Nëse i kaloj këto (të cilat, në të kaluarën gjithmonë nuk i kam arritur), unë vendos një lloj ekuilibri në një gjendje shpirtërore "normale", jo shumë optimiste, por as depresionuese, ndonjëherë e gatshme të angazhohem në detyra të vështira. I vetmi ndryshim i madh është të kesh më shumë energji për aktivitete fizike, ky është një përmirësim i sigurt.

Një ndryshim tjetër i vogël është se unë jam më i gatshëm të provoj gjëra të reja, po mendoj të ndryshoj flokët dhe të blej rroba të ndryshme, të stileve të ndryshme. Po marr dru në mëngjes çdo ditë dhe disa ereksione spontane gjithashtu, të spërkatura gjatë gjithë ditës. Por unë kurrë nuk kam vuajtur nga mungesa e potencës. Edhe kur masturboj çdo ditë, unë gjithmonë dëshiroja më shumë edhe pas disa orësh. Megjithatë nuk kisha dru në mëngjes. Pra, ky është një ndryshim i vërtetë.


(Dita 535) Disa efekte anësore befasuese: kur isha një përdorues i PMO, isha gjithmonë i sëmurë: grip, ftohje etj. Që kur u dhashë dorë, nuk kam pasur sëmundje të një dite. http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/2qmg3g/woke_up_and_i_was_forty/


Çdokush tjetër ndihet super krijues?

Kam gjetur një bollëk të energjisë krijuese që unë thjesht duhet bëj diçka me Ndihem kaq i kontrolluar, aq i fuqishëm dhe aq i aftë për të bërë çfarëdo që të jem, në të cilin vendos përqendrimin tim. Kur do të kisha shikuar pornografi, unë kisha pak dëshirë të bëja asgjë tjetër përveç shikimit të pornografisë. Do të ndihesha viktimë e ndjenjave dhe ngjarjeve që jeta më hodhi. Ndoshta një 'gumëzhitje' e vogël energjie u shfaq herë pas here, por së shpejti do të shkatërrohej nga nxitjet dërrmuese për të parë pornografi.


Thjesht goditni 90-ditore shënoni yesterday Gjithçka ka shkuar aq mirë saqë edhe unë nuk vij këtu shumë për ndonjë mbështetje. Bërja e sfidës ishte një nga vendimet më të mira që kam marrë ndonjëherë. Përfitimet që kam parë deri më tani:

1) Unë kam pasur mbi një duzinë njerëz të komentojnë se si kam humbur peshë / duken më mirë.

2) Kam gjetur më shumë ambicie dhe kam bërë shumë punë nëpër shtëpi që e bën gruan më të lumtur.

3) Grua më e lumtur dhe më shumë kohë e lirë do të thotë shumë më shumë kohë seksi. (Në 3 muajt e fundit ndoshta kemi pasur më shumë seks sesa gjatë gjithë vitit para nofap).

4) Nuk mund të them sa më mirë marrëdhënia jonë ka qenë që nga prerja e Kryeministrit. Incredibleshtë e pabesueshme.

5) Shëndeti dhe gjendja e përgjithshme shpirtërore duket se janë shumë më të mira. Unë e di me siguri që nuk do të kthehem në mënyrën që isha, kështu që do të vazhdoj banakun tim.


Duke qenë rreth 60 ditë brenda, unë mund të konfirmoj që ato periudha të depresionit të pashpresë kanë ikur. Zhdukur plotësisht. Dhe momentet kur unë jam poshtë janë zakonisht shumë kalimtare, dhe shpesh janë në përputhje me ato që kam ngrënë më shumë se gjithçka. (Pra, ha mirë!) Kjo më ka shëruar nga depresioni.


Tre vjet këtë tetor që vjen për mua pa pornografi, pa llogaritur një gabim rreth 1.6 vjet më parë. Ndonjëherë unë ende ndiej një tërheqje të lehtë, jo shumë tani. Rreth një muaj më parë hasa në një faqe pornografike, pashë lidhjet e ndryshme dhe vura re se me të vërtetë nuk kisha dëshirë të klikoja ndonjë prej tyre dhe t'i ndiqja ato. Unë isha mjaft i befasuar sepse lidhjet kishin disa fotografi shumë grafike, por tërheqja e madhe mega-magnetike që ekzistonte dikur rreth atyre imazheve thjesht nuk ishte aty. Kjo ishte një ndjenjë vërtet e bukur.


Dikur isha në depresion gjatë gjithë kohës, një i vetmuar pa miq, gjë që më bëri të vazhdoja të përsëritesha. Unë kam qenë duke luftuar me shmangien e pornografisë / masturbimit për gati dy vjet tani. Këto ditë ndihem e mahnitshme kur nuk jam PMO- i shëndetshëm, nuk kam më depresion, i sigurt. Unë fle mirë, kam më shumë energji. Rreth 1-2 muaj brenda, ndiej qartësi dhe jam kaq e përqendruar… si kush jam në të vërtetë. Sidoqoftë, ëndrrat e lagura, ëndrrat seksuale pa orgazëm dhe masturbimi i natës gjithmonë duket se çojnë në rikthim të nesërmen. Më pëlqen të ndihem mirë përsëri, kështu që do të vazhdoj të përpiqem.


[Postuar në një forum “depersonalizimi”] Unë kam PD për 1.5 vjet, megjithatë PD-ja ime është bërë shumë më mirë që prej rreth 3 muajsh më parë. Unë jam rreth 65% përsëri në normale. Kam vërejtur se kur zhvillova PD, përdorimi im i pornografisë u rrit mjaft. Unë kisha filluar të shikoja pornografi çdo ditë ose çdo ditë, dhe po shikoja gjëra ekstreme. Në atë gjendje të mjegullës së trurit, unë në të vërtetë nuk isha i vetëdijshëm për asgjë në jetën time. Çdo gjë ndjehej si një ëndërr, kështu që unë nuk po e vija re këtë model.

Kam lexuar diçka rreth përdorimit të tepruar pornografik që lidhet me ankthin social dhe depresionin. Kam vendosur se mund të jetë një ide e mirë që u ndal. Fillimisht kam zgjatur vetëm rreth javëve 3 dhe më pas u shpërblyem, duke u kthyer shumë në të dy (unë kam për të kompensuar kohën e humbur: P). Por unë vura re diçka gjatë atyre javëve të 3. Megjithëse ende e kisha të vështirë të lidhesh me njerëz, ankthi im shoqëror kishte rënë DRAMATIKISHT. Unë mund të kisha biseda me njerëzit pa problem dhe në përgjithësi isha më e ngazëllyer për jetën. Mbaj mend se vëllai im më tregonte diçka që më bënte të qeshja për moshat, dhe ndjehesha e pabesueshme që me të vërtetë të ndihesha në mes të PD-së.


Për një muaj isha abstenuar me sukses, dhe vura re një fitim eksponencial në marrëdhëniet e mia, në formimin e atyre të reja. Isha i fokusuar dhe i vendosur për të vendosur qëllimet dhe për t'i përmbushur ato, dhe po gjeja kënaqësi në gjërat e vogla në jetë. Këmba ime e Akilit ishte se mendova se lufta me këtë gjë ishte e gjatë dhe e braktisur atë që më solli në një muaj.


Kam përvoja personale me të si ADHD dhe sjellja e detyruar me shikimin e përditshëm pornografik. Unë kam ADHD (tip i pavëmendshëm). Bazuar në hulumtimin dhe përvojën personale, unë besoj se gjendja e ADHD e predispozon një sjellje të varur që jep "goditje dopamine". ADHD është një gjendje me dopaminë të ulët, prandaj, motivimi në përgjithësi është një problem. Kam përdorur masturbimin për tu qetësuar vetë (po mendoj) si fëmijë dhe kam vazhduar ta përdor atë dhe pornografinë si i rritur.

Unë kam ndaluar përdorimin e pornografisë plotësisht, dhe po, unë ende kam ADHD. Sidoqoftë, ndihem shumë më mirë për veten time. Besimi im, në kuptimin e ndjenjës shumë më të madhe në kontroll mbi vendimet e mia në jetë, është përmirësuar ndjeshëm. Tani, unë mund ta drejtoj ADHD-në më drejtpërdrejt.


Po afrohet me muajin 2 (Ditë 60) tani… pa orgazmë ose masturbim, apo edhe duke parë pornografi. Një ndryshim në mjedisin tim (unë u largova nga shtëpia dhe lashë tryezën e kompjuterit dhe karrigen në të cilën unë masturbohem në shtëpi), ndihmoi shumë. Gjithashtu mbështetja nga miqtë ka ndihmuar jashtëzakonisht shumë. Emocionet dhe ndjenjat sapo janë derdhur kohët e fundit. Unë jam rritur afër një vajze të mahnitshme për të cilën kujdesem shumë dhe ajo është shumë mbështetëse


(Dita 125 Mosha 50 +) Përfitimet e të qënit kryeministër:

1. Nuk konsumohet kur gjithmonë mendon për seksin. Sa më shpejt që unë u kthye në kompjuter, dhe pasi kam kontrolluar email-in time, lajmet kryesore, dhe si e kanë bërë ekipet e mia të preferuara sportive, isha jashtë në faqet e mia "të preferuara" pornografike për të marrë rregullimet e mia të përditshme. Në varësi të ditës, ajo mund të përfundojë në një tallje pornoje.

2. Unë nuk jam më një person i zemëruar. Sa herë që pashë pornografi kjo do të më bënte të zemërohesha ... zakonisht në gruan time për asnjë arsye absolutisht. Mendoj se në mënyrë të nënçmuar po e trajtoja keq, sepse ajo nuk dukej apo vepronte si gratë në filmat / klipet që pashë.

3. Problemet ED që kam pasur për muajt e fundit 18 për shkak të varësisë sime për pornografinë me shpejtësi të lartë në internet janë shumë më shumë të zhdukur.

4. Përmirësimi i jetës seksuale. Gruaja ime dhe unë po shijojmë seksin e madh. Ne jemi duke përfshirë Karezza dhe po shijojmë sjelljet lidhëse që shkojnë me të. Dashuria jonë është e ngadalshme dhe sensuale. Ne po lidhim emocionalisht, mentalisht dhe shpirtërisht.

5. Kam marrë më shumë punë. Meqenëse nuk po harxho kohë duke shikuar pornografinë në internet, bëj më shumë punë. Në fakt, unë jam përpara përpara orarit tim, kështu që shumë nga "Honey-do's" janë bërë para të shtunës / të dielës - që do të thotë që unë mund të shikoj futbollin !!

6. Gratë nuk shihen më gjerësisht si objekte seksi. Unë nuk po shikoj më gratë dhe pyesin se çfarë duken të zhveshur dhe çfarë janë në shtrat. Unë tani i shoh ato si zonja dhe po filloj të vlerësoj bukurinë e tyre të jashtme dhe të brendshme.

7. Kam një dashuri dhe vlerësim të ri për gruan time të 30 viteve. Sepse nuk po shikoj më pornografi, ne jemi rritur më afër dhe po shijojmë të bëjmë gjërat së bashku si çift, brenda dhe jashtë dhomës së gjumit.

8. Unë jam shumë më i lumtur si një person!

9. FREEDOM !!! Kam marrë përsëri jetën time. Unë nuk jam më skllav i varësisë sime!

10. Nuk ka më viruse në kompjuterin tim


Sot është java ime e parë pa pornografi pas rreth 12 vjet përdorimi të përditshëm (unë jam 26)… Unë jam duke shmangur çdo gjë që zgjon seksualisht ndërsa shfletoni në rrjet, dhe jam duke u përqafuar më shumë me të dashurën time. Ne kemi bërë seks një herë që nga ajo kohë dhe ishte shumë më personale, sensuale dhe shpërblyese sesa dikur. Interestingshtë interesante të kuptohet se ishte varësia ime nga pornografia që shkatërroi përfundimisht lidhjen time të mëparshme prej gjashtë vjetësh. Unë vërtet nuk e kam problem, sepse e dashura ime aktuale dhe unë jemi shumë më të përshtatshme për njëri-tjetrin. Jam me të që prej 2 vitesh. Por ishte e frikshme të shihje që edhe pse numri dy kishte një mendim shumë më të mirë dhe të shëndetshëm për seksualitetin sesa ish e dashura ime, marrëdhënia jonë po përkeqësohej në të njëjtin model me atë të mëparshme.


Unë nuk varet nga gjumi aq shumë. Unë mund të zgjohem në mëngjes dhe të mos ndjehem i lodhur ose i shqetësuar për të filluar ditën. Unë mund të menaxhoj gjumë 6 orë krahasuar me 9 që më duheshin më parë.


Masturbimi është një mister i vërtetë. Njerëzve u pëlqen të flasin se si është e shëndetshme dhe një nevojë njerëzore. Kjo mund të jetë kështu për disa, por kjo ndikon negativisht tek unë, veçanërisht kur kombinohet me pornografi. Prerja e pornografisë përmirëson energjinë, lëkurën time dhe përmirëson në mënyrë drastike qarqet nën sy.


Një përfitim tjetër NoFap: Aftësitë më të mira për të kënduar 😀

Zëri im është shumë më i fortë dhe më i fuqishëm; Disa tone, posaçërisht ato më të larta, të cilat unë fjalë për fjalë duhej t'i nxirrja në të kaluarën (zëri im është i qetë thellë) tani janë shumë më të lehta. Dhe në përgjithësi këndimi ishte shumë më argëtues.


Pas përpjekjeve dhe dështimit të numrave të shumëfishtë (duke shkuar në shumë rreshta të njëpasnjëshme të 3 ose më pak ditë), më në fund kam lidhur disa vija më të gjata. Dhe përveç besimit të çmendur rreth vajzave dhe disponimeve më të mira, përfitimi kryesor i asnjë fap për mua ka qenë si një trajtim fytyre. Pas këtyre streakeve të njëpasnjëshme fytyra ime është pothuajse tërësisht e qartë! Dhe kjo vjen nga dikush që pothuajse shkoi në Accutane! NoFap ka ndryshuar mua si një person. Unë shkova që të mos kisha vetëbesim që të kisha ton. Unë fuqimisht rekomandoj nofap për të gjithë duke u përpjekur për të rritur atje jetën. http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/2r19al/nofap_the_miracle_acne_treatment/


përfitimi kryesor i asnjë fap për mua ka qenë trajtimi i akneve. Pas këtyre vijave të gjata rresht, fytyra ime është pothuajse plotësisht e qartë! Dhe kjo po vjen nga dikush që pothuajse shkoi në Accutane!


Pak më shumë se një javë më parë vura re disa njolla të kuqe në penisin tim. Ndihej pak ngutshëm ose kruarje, por jo shumë keq. Ndjenja do të vinte e shkonte. Kështu që për të qenë në anën e sigurt shkova dhe u testova. Unë u testova për HIV, sifiliz, gonorre dhe klamidia. Mostër gjaku, mostër urine dhe dy shtupë penisi. Të gjitha shumë të shpejta dhe jo gjysma aq e dhimbshme sa historitë e bëra kur isha adoleshent. Një gjë që infermierja tha ishte të ndalonte përdorimin e xhelit të dushit për të larë penisin tim pasi ndërhyn me faunën natyrore dmth bakteret që ndodhin natyrshëm që duken pas gjithçkaje.

Tani para reboot-it tim do ta kisha shpërfillur këtë këshillë si të çmendur. Unë nuk e lava penisin tim me xhel dushi, atëherë do të qelbte erë. Por mësova pak kohë më parë se qelbja e erës ishte kryesisht për shkak të spermës së tharë. Pas derdhjes, pjesa më e madhe e tij dërgohet nga penisi dhe është në rregull. Por kur masturbohej, penisi im do të mbahej vertikalisht dhe një pjesë e spermës gjithmonë do të ngrihej në kokën e penisit tim dhe kur lihej nën lafsh për disa orë pa u larë do të nuhaste shumë keq.

Përmbysja e mos ejakulimit ndaj pornografisë është se aroma ime është plotësisht neutrale. Kështu që tani për tani, në vend që t'i jap një larje të përditshme të plotë dhe të fuqishme me xhel dushi (megjithëse xhel dushi jo aromatik), unë tani thjesht po tërheq lëkurën e lafshës dhe po hap ujë mbi të me kokën e dushit. Asnjë xhel, sapun apo ndonjë gjë tjetër. Në të vërtetë po funksionon shumë mirë. Ndihem po aq i pastër sa gjithmonë, nëse jo më shumë, sepse nuk po vuaj nga kaos neuro-kimik dhe mjegulla e trurit.


Ndalova plotësisht të kafshoja thonjtë. Një zakon memec që mora shumë kohë më parë dhe nuk mund ta liroja. Unë plotësisht nuk e kuptova këtë fakt deri në javën e 2-të.


Le ta marrim ngadalë. Dukesh i hutuar, shumë! Së pari do të shpjegoj disa nga përfitimet që ndjeva të tjerët dhe unë nga nofap. Rreshti im më i gjatë ishte 21 vjeç dhe do t'ju tregoj se çfarë ndodhi vetëm në ato 3 javë. Antshtë e rëndësishme të përmendet që unë marr nofap dhe noporn si një dhe të njëjtën gjë, sepse të paktën për mua njëri i hap rrugën tjetrit. Kështu që për të vazhduar

 1. Më shumë energji, në të vërtetë ndjenja më e mirë është kur jam me brirë. Unë arrij aq shumë sa i përket produktivitetit. Justshtë e rëndësishme vetëm të mos mendosh fare për seks. Kurdoherë që një mendim ju vjen në mendje, ju thjesht e zëvendësoni atë me ndonjë tjetër zgjim jo. Në atë mënyrë ju gjithashtu zhvilloni kontroll mbi mendimet tuaja dhe siç e dimë të gjithë 'Ju jeni ashtu siç mendoni'. Duke menduar për pidhin bëhesh pidhi
 2. Përqendrim dhe kujtesë më e mirë. Unë mund të marr lehtësisht probleme komplekse matematikore ose inxhinierike dhe të zgjidh të gjitha detyrat e shtëpisë time pa ndihmë nga të tjerët. Ndërsa më parë ishte e kundërta. Më e rëndësishmja: Unë mbaj mend emrat kur njerëzit prezantohen me mua dhe unë nuk shpërqendrohem lehtë. Kjo patjetër që do të ndihmojë ADHD-në tuaj
 3. Gjumë më i mirë, më i shkurtër. Para se të kisha nevojë për 9.5 orë që të ndihesha i pushuar. Në ditët e sotme është 6, por kur arrita të arrij 3 javë do të ndihesha perfekt me vetëm 5.5 orë gjumë. Dreamsndrra më të gjalla. Ata janë si filma dhe i kam pothuajse çdo natë. Para se të ishte një herë në 6 muaj. Nuk ndihem më aq i lodhur. Më parë gjithmonë do të ndihesha jashtëzakonisht e rraskapitur, pa marrë parasysh se sa fle ose ha.
 4. Zë më i thellë dhe më shumë masë muskulore. Kjo është vetë shpjeguese. Testosteroni nuk tretet në kullon kështu që mund të përdoret për> diçka më të dobishme si përcaktimi i burrërisë tuaj përmes fiziologjisë.
 5. Besimi. Kur eci në rrugë nuk ndihem më rehat. Unë mund të flas me këdo, vajza gjithashtu, pa belbëzim dhe pa u ndrojtur. Nuk është se u bëra mendjemadh, unë thjesht e konsideroj veten në këmbë me të tjerët, ndërsa më parë ndihesha gjithmonë inferior. Ankthi shoqëror fluturoi plotësisht nga dritarja.
 6. Unë jam shumë më ambicioze dhe e motivuar. Kam qëllime që po i arrij një nga një dhe kur punoj për diçka jap më të mirën time. Jo më shumë> atë ndjenjë se nuk mund ta bëj, ose që është shumë e vështirë. Unë kam atë qëndrim 'Po, le ta bëjmë këtë mut'.
 7. Të menduarit e qartë. Më në fund ndihem si një qenie njerëzore sepse mund të mendoj dhe të analizoj gjërat. Nuk ka më mjegull mendore dhe mendime që kalojnë nëpër mendjen time që nuk mund t'i kontrolloj
 8. Çuditërisht hunda ime nuk po funksionon më. Tani mund të marr frymë dhe të kem më shumë qëndrueshmëri. Më parë, kur vrapoja, ndjeva që zemra ime do të shpërthente. Ndjej se ekziston ndonjë lidhje midis pornografisë / rënies dhe dobësimit të zemrës.
 9. Jo më shumë pimples në fytyrë dhe në anën e pasme

Përgjithësisht më pozitive dhe madje idealiste. Jo më shumë pesimizëm dhe përtacisë


Përshëndetni nofappers dhe lurkers,Unë vetëm godita 30 ditë. Aww yeeeah.Mirë, ka aq shumë për të cilat dua të flas, por do të përpiqem ta mbaj shkurt. Para se të them ndonjë gjë tjetër, dua ta them këtë: nofap nuk rregulloi asnjë nga çështjet e mia. Unë ende i kam ato. Por unë kam përjetuar disa përfitime të mrekullueshme:

Së pari, më në fund kam përsëri energji! Unë nuk e kam ndjerë këtë mirë që nga gjimnazi. Nuk është sikur unë jam Hulk apo ndonjë gjë tjetër, por më në fund kam energji shtesë për të bërë gjëra. Kam kaluar shumicën e fillimit të të 20-ave në një gjendje të ulët energjie dhe depresioni të lehtë. Unë ia atribuoj si 80% të saj faktit që isha PMOing dy herë në ditë. Tani që kam ndaluar, unë kam qenë duke ushtruar, duke qenë më social, dhe në përgjithësi duke shijuar jetën.

 • me të vërtetë duke gërmuar në të gjitha gratë. Ka gra kudo! Shumë janë të mrekullueshëm. Kur bëja PMO vazhdimisht, unë do të kritikoja gratë në kokën time. Si, si nuk ishin tërheqëse. Tani trupi im thjesht më tregon se kë më duket tërheqës dhe disa prej tyre më befasojnë!
 • Përsëri, unë nuk jam magjikisht një lojtar masiv. Por pjesa ime që is mirë me gratë është më e lehtë për t'u përdorur. Dhe unë kam shumë më shumë guxim. Unë mendoj se vjen deri te frika ndaj dëshirës - cila është më e fortë? Frika ende nuk ka ndryshuar shumë. Por dëshira më në fund po heq ekuilibrin… drejt ndërmarrjes së veprimeve. Dhe kjo është një ndjenjë e jashtëzakonshme.
 • Së treti, dhe më e rëndësishmja, më në fund kam marrë jetën time së bashku. Puna ime është sfiduese dhe e dobishme, dhe unë isha në gjendje të përballoja sfidat e mia. E nxitur nga energjia ime nga nofap, gjërat thjesht duken shumë më të mundshme. Po mendoj gjithnjë e më shumë!
 • Pak këshilla… Dëshirat u keqësuan disa herë.
 • Gjëja më e mirë që bëra për veten time ishte që të isha i zënë. Unë zakonisht kam një mënyrë të mirë për të kanalizuar energjinë time. Kjo e bën shumë më të lehtë për të mos rikthyer. Ushtrimi është një mënyrë e shkëlqyer për të shpenzuar energji shtesë.
 • Kam rikthyer një herë deri më tani. Kjo ishte sepse unë tehe. BASHKU EDGE. Thjesht mos.

Ky është një nga komunitetet më të mira në internet që kam gjetur deri më tani! Ju sundoni, falënderoj të gjithë ata që më dhanë mbështetje. Mundohem të kthej!


Rebooting dhe cilësitë e tjera që i bëjnë gratë tërheqëse

Thjesht një flluskë mendimi që kam dashur të postoj, por vazhdoj ta harroj.

Kur jemi duke rindezur, shumë kohë harxhohet në revista duke folur për atë se sa gratë janë shumë më tërheqëse kur shkojmë pa PMO dhe normalisht flasim për atraktivitetin sesa për atraktivitetin fizik. Thjesht po pyes veten nëse dikush tjetër po vëren cilësi të tjera që e bëjnë një grua tërheqëse?

Po shikoja Lojërat Olimpike dhe diçka e çuditshme ndodhi kur shikoja sporte femra. Unë ogled në trupat e arsyeshme dhe të nxehtë. Për një herë fillova të mendoj se fakti që atletet femra janë të nxehta jo vetëm sepse janë tërheqëse, por sepse janë të mira në sportin e tyre. Nëse merrni tenisin si shembull. Pantallonat e gjera dhe këmbët e shkurtra janë të mira dhe gjithçka, por kurrë nuk kam vërejtur sa seksi janë kur kanë atë pamje të përqendruar kur presin që kundërshtari i tyre të shërbejë.

Dhe po zbuloj se gjithnjë e më shumë ndodh edhe rreth meje. Një ditë pashë një grua të moshuar të nxehtë dhe tërheqëse dhe fillova të mendoja "Cougar" ose "milf". Pastaj pashë që ajo po mbante duart me të dhe po i buzëqeshte djalit të saj tre vjeç. Ajo ishte, me fjalë të tjera, vetëm duke qenë m në milf dhe nxehtësia e saj doli nga top listat. Kam parë një studente të lezetshme të universitetit që më kaloi një ditë të tjera në stacionin e trenit dhe u tërhoqa nga fakti se ajo mbante një libër të trashë ekonomie (Duket sikur unë gërmoj vajza të zgjuara).

Të mos them që një gomar i nxehtë ose një raft i bukur nuk më tërheq vëmendjen. Por unë mendoj se kjo është një nënprodukt i shikimit të pornografisë. Ju shikoni një vajzë që hyn në skenë dhe nuk i jepni gomaricës së një miu se si është ajo, cilat janë interesat e saj, gjithçka që dini është se ajo ka një të mirë (fut pjesën e trupit këtu) dhe ajo do të gozhdohet. Dhe pastaj kjo mendim transferohet në mënyrën se si i shihni gratë në jetën reale. Pastaj ju rindizni dhe kjo mendim fillon të prishet.


Çdokush tjetër që zbulon nevojat e tyre të vërteta?

Pas lënies së pornografisë, po zbuloj se me të vërtetë nuk dua të bëj asnjë nga gjërat e shthurura që kam parë në filma porno për gratë aktuale. Në të vërtetë, unë thjesht dua të kem dikë me të cilin të flasë, ta mbaj dorën dhe të përkëdhelem me të. Dua të them, yah edhe unë dua të pushohem, por kjo nuk është më shumë në vëmendjen time.

(GUY 2)

Unë e di se çfarë do të thuash. Unë pothuajse kam braktisur plotësisht mënyrat e mia të vjetra të drejtuara nga fetish për të parë gruan, dhe u deshën vetëm pak më shumë se 30 ditë pa PMO për të arritur atje. Unë nuk jam duke thënë se unë ende nuk shikoj në gra, unë jam vetëm duke thënë se unë jam shumë i kënaqur me bashkëshortin tim dhe nuk jam i shpërqendruar nga fetish e mia të mëparshme aq shumë më.

Goodshtë mirë të ndihesh i lirë nga e gjithë kjo.


Sa i çmendur siç duket, shumë djem raportojnë më pak puçrra fytyre dhe lëkurë më të qartë. Fjala e mëposhtme përmban shumë pretendime të tilla:

a ka ndokush tjetër që lëkurën e tyre të pastrohet dhe të duket më e shëndetshme ose ndonjë përfitim shëndetësor kur ndalojnë të farkëtohen?

 • Po - ka qenë gjëja e parë që kam vërejtur pa fap. Fytyra ime është perfekte dhe puçrrat e mëparshme në vithet e mia janë pastruar plotësisht.
 • Në verë, unë isha 25 ditë pa fap, dhe lëkura ime ishte me ngjyra të ndezura.
 • Unë jam në 20 e mia dhe kam vënë re këtë dhe disa njerëz kanë komentuar mbi të. Vetëm lëkurë të ndritshme disi.

Unë jam në gjendje të komunikoj në mënyrë më efektive, unë nuk belbëzoj më si dikur. Fjalët që duhet të them thjesht më futen në kokë, në krahasim me arritjen e një pike në një bisedë dhe harrimin e gjithçkaje që po mendoja atje dhe pastaj. Tani, mesazhet e mia kalojnë. https://www.yourbrainonporn.com/rebooting-porn-use-faqs/what-benefits-do-people-see-as-they-reboot/


Mosha 27 - Ndihem sikur një burrë duhet ta ndiejë, ankthi shoqëror është zhdukur! (stuttering shkuar)


Tani, të gjithë e dini që unë belbëzoj shumë (siç kam shkruar vazhdimisht). Unë gjithashtu kohët e fundit vetë e diagnostikova veten se kam sindromën Tourette sepse gjithmonë bëj zhurma dhe lëvizje të rastësishme. Kur isha në 11 ditë pa mbasdite. Belbëzimi ishte poshtë rreth 80%. Sindroma Tourette ose lëvizjet / zhurmat e papritura që po bëja ulen 80-85%.

Unë jam duke thënë atë që kam provuar kështu nga disa njerëz atje, mos thuaj që jam gabim dhe se fajësoj pmo për shumë nga problemi im. Unë fajësoj pmo për shkaktimin e problemeve të mëdha si belbëzimi, sindroma Tourette, besimi i ulët, ankthi social. Duke ndaluar pmo, unë mund të fitoj besim në rritje që kam nevojë për të kuruar ankthin tim shoqëror, siç është biseda me njerëzit, krijimi i miqve etj.

Tani për belbëzimin dhe sindromën e Tourette kam zbuluar se niveli i lartë i dopaminës mund të shkaktojë këto anomali. Gjithashtu në artikull rendit shumë sëmundje të tjera të tilla si depresioni, ankthi dhe nervozizmi. Tani nuk e di nëse PMO dhe nivelet e larta të vazhdueshme të dopaminës kanë një lidhje. Unë do të mendoja se nivelet e dopaminës në tru rriten vetëm gjatë seancës PMO të një djali. Por ka ende shumë pyetje pa përgjigje. Unë do të lë lidhjen e artikullit më poshtë dhe ju mund të vendosni vetë. Ndoshta ne mund të mësojmë diçka nëse krijojmë një diskutim. (Lidhjen)


Pra, shumë prej nesh tashmë kanë përjetuar ëndrra vërtet të gjalla dhe nganjëherë të kthjellëta (në fakt të miat janë ngushtuar që nga dita e 30 tbh), por çfarë tjetër keni vërejtur? Për mua, kam vërejtur se komedia është të paktën 10 herë më qesharake se më parë. Unë me të vërtetë qesh kaq shumë në krahasim me kohën kur isha i bllokuar nga mpirja e mjegullës kur mezi do të buzëqesha. Reallyshtë vërtet argëtuese! (Fitorja! Receptorët e Dopaminës po kthehen!) - Efekte anësore të ftohta


Përfitim i papritur

Gjithmonë mendova se ishte e çuditshme se si njerëzit do të thoshin se do të kishin dridhura duke dëgjuar muzikë. Epo tani, pas një kohe të shkurtër, i marr edhe ata. Dhe nga Jove, një ndjenjë e lavdishme e saj.


A është faji i gjithë pornografisë?

PMO është një sfungjer energjie. Ndërsa abstenimi nga ajo nuk do t'ju sjellë automatikisht një të dashur, një punë më të mirë, më shumë para, do t'ju ndihmojë të zhvendoseni shtëpinë, të bëheni më krijues, etj. Ajo zhbllokon shtysën për të bërë ato gjëra.

Mendoni për një makinë. Ju e dini se si të drejtoni makinën; ju tashmë keni mësuar se si të ngasni makinën. Ju gjithashtu e dini destinacionin e saktë në të cilin dëshironi të arrini. Ju hipni në makinë me gjithë vullnetin në botën e vozitjes deri në destinacionin tuaj. Ju ktheni çelësat, dhe makina nuk ndizet. Nuk ka benzinë ​​në makinë. Pavarësisht se sa herë e ktheni ndezjen dhe shtypni pedalet, makina nuk do të lëvizë.

PMO kullon karburantin e trupit tuaj. Ju mund të dini saktësisht se çfarë duhet të bëni për ta bërë jetën tuaj më të mirë, por nuk mund të duket se grumbulloni energji dhe përqendroheni për ta bërë atë.

Shikoni mua. Unë dua të largohem. Unë dua një ndryshim në karrierë. Unë dua të bëhem rrjedhshëm i kitarës dhe pianos. Unë kam një koleksion të madh librash në raftet e mia, rreth 10% e të cilave në të vërtetë kam pasur durimin për të përfunduar ose aftësinë për të kujtuar leximin. PMO më largon fokusin dhe përqendrimin dhe më mashtron duke menduar se këto gjëra nuk ia vlen përpjekja që do të duash dhe se nuk jam i aftë t'i arrij ato gjithsesi.

Nuk jam i sigurt se sa herë duhet të kalojmë këto gjëra. E gjitha është në YBOP. Korteksi juaj para-ballor është logjika e arsyeshme që ju thotë që të përmirësoni jetën tuaj dhe të vazhdoni përpara. Sistemi juaj limbik është ju i çekuilibruar, i padisiplinuar që dëshiron opsionin e lehtë. PMO jep ekuilibrin në favor të fitimit të sistemit limbik çdo herë. PMO ju ndihmon të ktheni kalin e gabuar herë pas here, pavarësisht aftësisë tuaj për të marrë në konsideratë të gjitha gjërat që ju tregon funksionimi juaj më i lartë logjik.

Rebooting mbush makinën tuaj me benzinë. Pastaj, kur të mbarosh, i kthen çelësat dhe shkon. Ju ende keni për të drejtuar makinën dhe duhet të mbani mend se ku të shkoni, por është e mundur tani. Shtë e mundur.

Lidhur me konceptin 'Motivimi është budallallëk, thjesht bëje gjithsesi', është një ide e bukur, por paradoksalisht është disi një emër i gabuar. Ju nuk mund të 'bëni diçka gjithsesi' pavarësisht nga motivimi, sepse të gjitha veprimet diktohen nga motive. Ka një arsye për çdo veprim të vogël që keni bërë ndonjëherë dhe do të bëni. Truri juaj ju ushqen me këtë arsyetim dhe trupi përgjigjet.

Nuk keni motivim për stërvitje sot? Qij motivim! Bëni gjithsesi! Ky është skenari apo jo? Epo, nëse ndërmerrni ndonjë veprim të vetëdijshëm që është në kundërshtim me gjendjen tuaj të tanishme emocionale, atëherë duhet të ketë një motivim themelor për të ndërmarrë këtë veprim, përndryshe nuk do ta bënit. Ju ende keni motivimin për t’u bërë në formë - ju dua të dukesh mirë, dëshiron që vajzat të pishin pas teje. Dallimi është, ju nuk bëni ndihem si ia vlen të përpiqesh. Pra, ju nuk po flisni me të vërtetë për të denoncuar motivimin, ju po flisni për mbizotërimin e gjendjes suaj emocionale simpatike që ju mban vazhdimisht duke kërkuar një batanije rehati.

Unë mendoj se teoria e trajtimit të dhimbjes dhe sikletit si një disiplinë fiziologjike që korr progresion të mirëfilltë është shumë më afër shenjës. Somethingshtë diçka që ia vlen të eksplorohet. Vetëm mos harroni se na duhet motivimi për të ndërmarrë ato veprime dhe ta përdorim atë për të shfrytëzuar forcën mendore për të kapërcyer tekat tuaja aktuale emocionale.

A është faji i gjithë pornografisë?

Të gjithë jemi raste unike, megjithë tipare të caktuara që mbivendosen. Disa prej nesh mund të jenë ende qenie njerëzore që funksionojnë plotësisht me pavarësi, një punë të mirë dhe madje edhe një partner. Por në rastin tim, PMO ka zhbalancuar trurin tim në favor të sistemit limbik në një shkallë të tillë që jeta ime personale, profesionale, sociale dhe familjare të gjitha kanë vuajtur në mënyrë drastike si pasoje. Unë e kam mbajtur këmbën time në gaz gjatë gjithë kohës (ambicie / motivim) por nuk kisha asnjë benzinë ​​(energji / disiplinë). Rindezja (plotësisht dhe me sukses) do të më ndihmojë të karburantit. Pastaj mund të drejtoj makinën deri në destinacionin tim.


(Dita 90, mosha 17 vjeç) Unë kam pasur dridhje të syve, kjo pothuajse është zhdukur tani. Edhe puçrrat janë më të mira.


NoFap shëroi përsosmërinë time

E vura re pas 1,5 jave në provën e parë të NoFap. Të nesërmen pata një test në shkollë dhe e dija që nuk isha plotësisht i përgatitur. Zakonisht do të çmendesha; urrej veten time, trembem dhe fitoj ankth të madh.

Këtë herë kur do të studioja mendova me vete; Unë do të studioj shumë dhe do të bëj më të mirën, por nëse nuk shkon shumë mirë, është mirë. Sepse në fund kjo provë do të jetë jo e rëndësishme.

Kurrë nuk e kisha menduar se do të mendoja në këtë mënyrë në jetën time, por jam i sigurt mirënjohës për atë që kam tani. Sot nuk kam pse t'i marr gjërat shumë serioze dhe thjesht mund ta jetoj jetën time në një gjendje shumë më të qetë!


Të bëheni më empatikë pasi të keni lënë PMO?

Midis shumë gjërave që janë përmirësuar në jetën time që nga ZKM-ja ime e fundit ka qenë një rritje e papritur e ndjeshmërisë time për të tjerët. Si rregull i përgjithshëm, unë kujdesem për njerëzit e tjerë, por megjithatë nuk kam shumë ndjeshmëri ose aftësi për të kuptuar ose ndarë atë që njerëzit e tjerë po ndiejnë. Kur diçka e keqe i ndodh dikujt tjetër, unë logjikisht mund të pranoj që ata mund të ndihen keq për këtë, por unë vetë nuk ndihem keq.

Gjatë muajve të fundit (pa PMOing), megjithatë, unë e kam parë veten të jem shumë më e ndjeshme në lidhje me luftën e popujve të tjerë dhe në të vërtetë kam "ndjerë dhimbjen e tyre" në një mënyrë që nuk e kam pasur kurrë më parë. Unë e kam parë veten të pikëlluar me të tjerët pak, dhe madje kam qenë në gjendje të shpreh shqetësimin tim në mënyra që nuk do t'i kisha kurrë më parë. Nuk e di nëse kjo ka të bëjë me mos PMOing, por unë jam i gatshëm të merrni parasysh mundësinë që është. A ka përjetuar dikush tjetër diçka të tillë?


Unë jam i dashur sa më i trashë dhe i plotë është penisi im në çdo kohë tani. Betohem në Zotin që kap gratë që e shikojnë drejtpërdrejt kur jam në një vijë, dhe disa prej tyre madje e bëjnë atë me dëshirë. Asnjë shaka. Kurrë mos u tregoni më djem, ju jeni vetëm 21 herë. Të zgjohesh me një boner të plotë të gatshëm për të marrë në botë është ndjenja më e mirë ndonjëherë.


Që nga fillimi i muzikës, muzika tingëllon e mrekullueshme

Një nga arsyet më të mira për të përdorur nofap është muzika. Po muzika më bëri të bëj 100 pushup, 100 sit up dhe 100 squats. Ndonjëherë muzika ka qenë depresive dhe e mërzitshme. Tani ndihem kaq e lidhur dhe thjesht tingëllon kaq mbresëlënëse! Më vjen si vallëzim. Muzikë të gjithë! Greatshtë shumë mirë të të mbaj të motivuar!


Simptomat e ngjashme me OCD po veniten

Që kur u morra me pornografi, gjithmonë kam vërejtur se kam pasur disa simptoma të vogla të OCD. Nuk ishte asgjë serioze, por nëse gjërat nuk do të ishin në një rend të caktuar përreth dhomës sime, ishte e vështirë për mua të përqendrohesha në punën time. Tani, është sikur ato janë zhdukur plotësisht. Unë jam akoma një person i organizuar përgjithësisht, por është shumë më i ulët në listën time të përparësive. Do t'i heq gjërat e rëndësishme, para se të filloj të organizoj mutet e mia. Kushdo tjetër e vëren këtë.


Dita 3 - Të gjithë janë të bukur

Ishte 9: 50am. Unë kisha parë tashmë gratë 4 dhe ata janë të gjithë 3 herë më të bukur se 2 ditë më parë.


NoFap i bën gratë më të bukura! Por. . .

… E bukur në një kuptim shumë më të thellë. E shoh më qartë se cilat janë gratë. Ato janë shumë më të bukura nëse i mendoni më shumë sesa diçka me të cilën dëshironi të bëni seks. Shikoni fytyrat e tyre dhe mënyrën e mrekullueshme që ata komunikojnë me ju në kaq shumë mënyra joverbale. Gratë ndriçojnë të gjitha shqisat e mia. Ata janë ekspertë të komunikimit që më kanë munguar aq shumë në jetën time të ndrojtur dhe të shqetësuar. Porno shtrembëron shumë më tepër për sa të mrekullueshme dhe të bukura janë gratë.

Shikoni gratë e bukura, bisedoni dhe qeshni me to, kuptoni kush janë ato. Kur ta dini sa të bukura janë, do të gjeni një pa të cilin nuk mund të jetoni. Kur të kesh një, martohu me të dhe mos e lësh kurrë të shkojë. Tregoji asaj sa e do çdo ditë.

Unë kam një timen dhe kemi bërë tre vajza të bukura që shpresoj të gjejnë burra që i duan për ata që janë. Gratë janë më të bukura këto ditë për mua, por gruaja ime gratë më të mrekullueshme që kam parë ndonjëherë. Ajo ndriçon jetën time në shumë mënyra dhe mezi po pres të shkoj në shtëpi për ta parë. Porno vetëm zhgënjen, ndërsa gruaja ime vazhdon të zgjerojë dëshirat e mia në nivele që unë nuk e dija se kisha një muaj më parë. Jo vetëm seksualisht, por dëshirat në mënyra të tjera nuk mund t'i përshkruaj me fjalë.

Mbani përpara miqtë e mi, mendoj se jeta thjesht bëhet më e bukur nga këtu. Ajo ka për mua. Faleminderit per mbeshtetjen tuaj.


30 vjeç mashkull këtu. Unë ndalova së shikuari pornografi pak më shumë se një muaj më parë. Kam lexuar nga disa burime të ndryshme efektet e zbrazjes së dopaminës nga shikimi i pornografisë dhe mjeshtëria e madhe dhe si e zvogëlon kënaqësinë. Reallyshtë vërtet e vërtetë që gjërat e thjeshta ndihen më mirë. Ndihem seriozisht disi lart pasi kam ngrënë, është çmenduri. http://www.reddit.com/r/NoFap/comments/2r467p/even_eating_is_better/


Një përmbledhje e përfitimeve që njerëzit kanë vënë re

nbsp; nga TRSV

DISCLAIMER: kjo është një përmbledhje e ndryshimeve, që gjenden në raportet e njerëzve që kanë lënë pmo për një periudhë të caktuar kohe, që ju mund të mos ndiheni kur jeni nënshtruar kësaj sfide. Këto janë kryesisht ndryshime pozitive. Megjithatë, ato janë ndryshime të përgjithshme që shumica e njerëzve e shohin se mund të prisni më së shumti që t'i nënshtroheni kësaj sfide.

DISCLAIMER: edhe pse r / nofap është drejtuar për burra dhe gra dhe drejt / gay / bi, këto efekte do të fokusohen në ato që i nënshtrohen burrat e drejtë. Mund të ketë edhe disa gjëra që nuk zbatohen për ju (p.sh. notat e përmirësuara në shkollë), por ato kanë një ekuivalent për të tjerët (p.sh. Përmirësimi i produktivitetit në punë).

Unë e kam përpiluar këtë listë kryesisht për të bindur veten për të gjitha këto përfitime (dhe tani jam motivuar të vazhdoj) dhe sepse një ditë do ta përdor këtë për të shkruar një ese rreth nofap. Unë, megjithatë, gjithashtu dëshirova ta ndaj këtë me ju djema.

NDRYSHIME POZITIVE

PERSPEKTIVA P ONR JETN - Ndiheni më shumë të gjallë se kurrë

 • Ngritur lumturi / krenari / gëzim / besim / qetësi
 • Lumturia gjendet në gjëra të thjeshta (një shëtitje, një vakt i mirë, muzikë)
 • Përjeton më shumë emocione, duke u ndjerë më pak i mpirë në jetë
 • Dashur / pranuar veten
 • Marrja e një qëndrimi për veten / jo të mbështetur / deklaruar mendimin tuaj
 • Shpresë e shtuar, një e ardhme më e mirë gjithmonë duket e arritshme, pavarësisht se sa gjëra të vështira fitojnë

BASHKPUNIMET SHOQRORE - B BHENI NJ MALE Mashkull Alfa

 • Ankthi më pak shoqëror / frika e gjykimit
 • Nisem bisedën më shpesh
 • Rritja e shkathtësive biseduese / kontaktimi i syve / buzëqeshja
 • Rritja e fjalorit / fjalëve ju vijnë më lehtë
 • Ndjeheni më në kontakt me njerëzit e tjerë (dhe emocionet e tyre)

MË E MËZUAR NË INTERAKTION ME GRATË

 • Gratë e vërteta duken më tërheqëse
 • Më shumë vëmendje ndaj ndërveprimit / prekjes fizike sesa vizuale
 • Motivi i shtuar për t'u takuar / biseduar me gratë (fluturat nuk do të zhduken, por shtytja juaj seksuale do të sigurojë një kundër-forcë për t'i kapërcyer ato)
 • Krijimi i një "aureu seksuale" magnetike, një energji seksuale që tërheq më shumë vëmendje nga gratë të njohura dhe të panjohura
 • Ndjehen më pak të frikësuar në praninë e një gruaje tërheqëse
 • Seksi më i mirë (duke shijuar vetë seksin, jo vetëm duke ndjekur orgazmën)

FIZIKE DHE MENDORE - MENDONI QART,, B TNI VEPRIM DHE SHIKONI MIR

 • Rritja e vendosmërisë, energjisë dhe produktivitetit (p.sh. leximi, shkrimi, vizatimi, puna…)
 • Rritja e cilësisë së gjumit

SPECIFIKISHT FIZIK

 • Qëndrimi më i mirë / pamja (dmth. Duke punuar + lëkurë më të pastër, më pak fytyre)
 • Rritja e performancës atletike (qëndrueshmëri, forcë fizike
 • Zë më i thellë / më ziliqar
 • (Rritja e vizionit është raportuar nga shumë pak njerëz)

SPECIFIKISHT MENTAL

 • Rritja e qartësisë së mendjes / humbjes së mjegullës së trurit
 • Rritja e përqendrimit / fokusit (dmth. Nota më të mira)
 • Marrja e vendimeve më të mira (afatshkurtra dhe afatgjata)
 • Përmirësim i kujtesës
 • Më pak ndryshime humoresh

DISA ÇËSHTJE TË SHQYRTOHEN

 • Nxitjet për PMO nuk zhduken plotësisht, por ju nuk keni dëshirë të veproni më mbi to. Ju thjesht vendosni energjinë tuaj për të bërë gjëra të tjera
 • Shumica e njerëzve i nënshtrohen një lineline në disa (ose më shumë) pika gjatë kësaj sfide (ulje e dëshirës seksuale)
 • Nëse ju bëni rikthim, ju jeni më shumë gjasa të jeni të lodhur nga ekstremet në pornografi që keni përdorur për të gjetur arousing
 • Fantazitë / videot e vjetra shfaqen akoma në kokën tuaj, por tani është më e lehtë të heqësh qafe prej tyre
 • Më shumë i lagësht / pornografi / ëndrrat e masturbimit

(Shënim: po të mos ishte për nofap, unë nuk do të kisha bërë as ndonjë përpjekje për ta bërë këtë listë dhe për ta formatuar për ta vendosur në reddit)

TL; DR: nofap ndryshon jetën tuaj


ndalimi i PMO ndihmon në kontrollin e alkoolizmit tim

Vetëm një shënim në rast se dikush është i interesuar, unë mendoj se ndalimi i varësisë sime nga PMO / MO ka pasur efekte vërtet pozitive në përpjekjet e mia pasuese për të kontrolluar pirjen e duhanit dhe pirjen e duhanit. Unë gjithmonë kam qenë një pirës dhe pirës i duhanit, e kam lënë pirjen vite më parë për rreth një periudhë 5 vjeçare, por ishte një betejë, një proces shumë i vështirë. Përfundimisht fillova të pija përsëri dhe përpjekjet pasuese për të mos pirë gjithmonë dështuan. Në përgjithësi nuk mund të shkoja një natë pa një lloj pije / tym.

Nëse do të përpiqesha, sinqerisht do të fanatikohesha pak për shkak të dëshirave të mëdha dhe do të përfundoja në dyqan alkooli ose bar për të marrë rregullimin tim. Dëshirat për pije alkoolike ishin gjithmonë më të forta se sa për barërat e këqija, aq më lehtë për tu gjetur, fjalë për fjalë gjithmonë drejt cepit. Unë ndalova PMO / MO në tetor dhe kam vërejtur se në javët e fundit dëshirat e mia për pije alkoolike janë zhdukur kryesisht. Javën e kaluar unë shkova E diel-E enjte pa pirë dhe pa luftë kundër dëshirës, ​​e cila është një arritje e madhe për mua.

Unë kam një teori që jeta PMO e bëri dopaminën time aq lart e poshtë sa që dëshirat që provova ishin për shkak të kësaj, dhe përdorimi i pijeve alkoolike ishte për t'i 'zbutur' ato. Hiqni PMO-në dhe ngritjet / ngritjet janë zhdukur kështu që alkooli nuk është i nevojshëm. Ndërsa akoma më pëlqen të pi (nuk di shumë) nuk e ndiej më atë nevojë të madhe, të paktën në kohën e tanishme. Për më tepër, unë jam në gjendje të fle pa pirë që është një lehtësim i tillë. Në të kaluarën nëse nuk do të pija një pije nuk do të flija, gjë që do të çonte në probleme në punë, kështu që gjithmonë pija për të siguruar që mund të flija.


Ndihem shumë më e fortë dhe më e sigurt në vetvete dhe kam vërejtur se flas shumë më ngadalë dhe më e kuptueshme. Në të kaluarën unë belbëzoja shpesh, gjë që duket se ka mbaruar tani dhe për më tepër zëri im është shumë më i thellë. Link për të postuar


Pse muzika tingëllon shumë më mirë?

Ashtu si betohem se kjo tingëllon 30 për qind më mirë dhe unë menjëherë në zonë në të. Ndihem sikur jam e larte dhe une shkoj ne goje ne te gjithe trupin tim. Dhe energjia ime po pulson nëpërmjet meje, siç po filloj të fluturoj nga toka si një shqiponjë. Kjo është pas vetëm 2-3 javë të mbajtjes së plotë të farave. ÇFARË FUSHA ËSHTË KJO !?


NoFap ndryshoi një gjë shumë të rëndësishme në jetën time

Unë luaj shumë kitarë, lojtar i rëndë metalash thrash. Frymëzuar nga Metallica.

Shumica prej jush e di që kur nuk jeni duke u rrahur gjatë gjithë kohës, vëreni disa shënime të fshehura në muzikë, disa rife të fshehura që nuk mund t'i dëgjoni, etj.

Një pjesë e madhe e jetës sime është muzika. Më pëlqen të dëgjoj shumë Metallica dhe grupe të ndryshme. Dhe vura re shumë nga këngët e tyre tani po dëgjoj riff që nuk kam dëgjuar kurrë, të cilat më bëjnë aq të lumtur të kuptoj se për shkak se nuk po heq dhe po harxhoj spermë, po fitoj shumë përfitime që më bëjnë vërtet një qenie njerëzore më e mirë dhe gjithashtu duke më lënë të kap ca gjëra që as nuk i dija që ekzistonin. Likeshtë si magji!


Nofap eliminoi varësinë time të lojërave të fatit

27 mashkull. Kam filluar të luaj bixhoz 3 vjet më parë, i rëndë. Lojërat e fatit gjithmonë më bënin të ndjehesha mirë kur fitoja, por kur e humba vetëm më shtuan problemet. Unë do të PMO, nuk ishte aq i interesuar në gf tim (e humbi atë në fillim të këtij viti), dhe të kalojnë fundjavat në kazino. Më pëlqente një puro dhe bixhoz dhe ishte ndërveprimi im i vetëm shoqëror. Fitimet do të më bënin të ndihesha fituese dhe e pranuar. Por pastaj vazhdova të humbas. Kam gjetur një terapist përmes programit Admit-it dhe ajo gjithmonë më jepte seanca dhe unë do të flisja për problemet e mia, por ajo kurrë nuk mund të më ndihmonte të arrija Bërthamën e problemit.

Shpejt përpara deri në shënimin tim të ditës 90, nuk kam dëshirë të luaj bixhoz fare! Unë kam ndërveprime të mira shoqërore dhe kam dalë me 2 vajza me shoqen time këtë fundjavë dhe njëra prej tyre që nuk kishim kimi, ne prapëseprapë e kuptuam dhe ndiheshim, dhe më vonë e kuptova që ajo kishte një bf. Shpenzoni $ 80 në bar, por është një fraksion i asaj që do të humbja çdo javë në kazinotë.

Unë mendoj se nga lodhja e PMO dhe mjegulla e trurit dhe depresioni, bixhozi më dha akoma më shumë nxitim të dopaminës. PMO e rraskapitur, humbje parash, kompani të kartave të kreditit që më thërrisnin dhe unë duhej t'i gënjeja vazhdimisht, isha një rrëmujë. Tani jam shëruar nga ajo! As nuk kaloi ndonjë rehabilitim! Nuk kam luajtur në lojë për ca kohë.

Faleminderit noFap!


Nofap ju bën fizikisht më tërheqës. Kush është dakord?

Nuk është rastësi që çdo herë që ive e kalonte 1 javë të nofap, lëkura ime është pastruar jashtëzakonisht. Gjithashtu sytë e mi duket se shkëlqejnë më shumë sikur në të vërtetë ka jetë brenda meje në vend të shikimit tim të vdekur para se të marr nofap.

RossFromBritain

përpara se të bëja nofap, unë do të të kisha thënë me cinizëm se shumica e përfitimeve nuk janë reale ose janë një placebo, megjithatë tani pasi të kem bërë një seri vijash më të gjata mund të konfirmoj:

- zëri padyshim që tingëllon më i ulët / më i thellë / i trashë. E provova duke përdorur kitarën time dhe gjeta një ndryshim të plotë gjysmë ton në lartësinë më të ulët që mund të arrija

- Unë patjetër që ndihem më i gatshëm për t'u përballur me përballjen / sfidat, si dhe më natyrshëm i gatshëm për t'u përfshirë në kontakt me sy. nuk është as një gjë e vetëdijshme, thjesht ndodh ... sytë tuaj duket se bllokohen derisa personi tjetër të shikojë larg

- tërheqja është padyshim atje. Kam marrë vëmendje zero nga gratë kur nuk jam në një rresht më të gjatë, por kur jam vërej gruan e çuditshme që më kontrollon dhe më janë afruar disa (jo të nxehta por akoma…)

plus ka përfitime më të dukshme si respekti për veten, të qenit më i motivuar, etj

I_Took-This_Name

Same, unë do ta quaja bs, por duke goditur ditët 27 më dha një pikut të heshtur tashmë

Ratamacool

Unë isha e njëjta mënyrë. Unë gjithashtu mendova se zëri më i thellë ishte bs derisa ta përjetoja atë.

CHI_MOX

Yeah I've noticed it too. Kur bëja ciklet një javë, do të vinte re se fytyra ime ishte më e përcaktuar dhe maskuar dhe më pas do të bëhesha JO dhe do të dukej si një 15 vjeçar.

Seeking_Discipline

Unë mendoj se ajo që ndodh është që ju të filloni të qëndroni drejt, duke mbajtur shpatullat mbrapa dhe kokën lart, me një vije shumë më të sigurt. Rutina juaj e palestrës fillon të përmirësohet dhe ju keni energji për t'u kujdesur për higjienën më shumë, si dushin çdo 1-2 ditë, mbajtjen e flokëve të fytyrës të kujdesur mirë, veshjen e deodorantit me erë të këndshme dhe sigurimin që rrobat tuaja të përshtaten mirë ose të bëni pazar rroba të reja nëse nuk i bëjnë.

Nëse do të ishit një djalë mbipeshë si unë, madje mund ta shihni veten duke humbur peshë, unë kam humbur rreth 20 kg gjatë 55 ditëve të fundit.

cyber-212

E vura re edhe në veten time. Unshtë e pabesueshme se sa të gjalla më bëhen sytë dhe lëkura kur bëj 7+ ditë.

terrestiall

A mund të shpjegoni arsyen se si është aknet dhe nofap? Po ndodh edhe me mua. Kam një puçërr një ditë pasi i fap. Cila është arsyeja shkencore? Ose është thjesht një rastësi?

metalheadIGNOTUS [llogaria tani është fshirë]

Edhe mua më beso nofap i bën të qarta aknet. Ju mund të mos e përjetoni rezultatin brenda disa javësh, por bëjeni atë në fund të fundit që do ta dëshironi. Shkova 47. (më kujtohet edhe në ditën 30 i kisha. Por nganjëherë në vija fatlume e gjej fytyrën të pastër ditën 7. nuk e di. VETEM NUK FAP) Deri atëherë puçrrat pothuajse ishin zhdukur. Tani jam përsëri5, por ato po ulen. Pas rënies, unë pata puçrra. I kam akoma. Unë i urrej puçrrat e shpinës, puçrrat në fytyrën time. Bëni nofap vetëm për puçrrat? Ende ia vlen të luftosh.

YouAndMeInfinite

Po! Nuk e kuptoj si por po.

DaDog1212

Definitivisht dakord. Unë shoh më të mirën që kam ndonjëherë, të gjitha për shkak të nofap


Unë jam 24. Fillova të masturbohem qysh në moshën 16 vjeç. Frekuenca ishte e ndryshme, e kam bërë ndonjëherë atë 7 herë në ditë, dhe e kam përdorur për të kandiduar nga gjërat që më kanë trishtuar, kam përdorur për të marrë një të lartë të përkohshëm pas masturbimit dhe do të gjeja është më lehtë të flemë. Kam qenë njëkohësisht abstenuar nga pornoja, masturbimi dhe meditimi për gjysmë ore në ditë (15 minuta para se të flija 15 minuta pas zgjimit).

Këtu janë disa nga përfitimet që kam vërejtur:
-Definitisht një zë më i thellë dhe më ziliqar
-Më shumë mirë për veten time në përgjithësi
-words vijnë në mendjen time shpejt në vend që të kërkojnë fjalën e duhur kur në një bisedë
- Unë jam më koherent në argumentet e mia dhe mund të identifikoj shpejt nëse personi tjetër po shkon jashtë
qarqet nën sytë e kanë reduktuar shumë. Sytë ndjehen shumë më të gjallë dhe më të shëndetshëm, unë kam qenë i ndjeshëm ndaj diellit në mëngjes, duket se ka reduktuar shumë
- tretje më e mirë
- gjumi më i thellë, zgjohesha duke u ndjerë si i zënë gjumi siç i përdorja kur isha adoleshent, kam pasur probleme me gjumin që nga mosha 4.
- Më shumë kujtesë. Pothuajse fotografike, llojin që kisha në shkollë
- Unë jam mjaft inteligjent dhe do të zgjidhja puzzles dhe riddles në kohën time të lirë, por diku mbrapa, vullneti për të bërë gjërat kishte rënë, pas abstenimit unë të ndjehen si sfiduese trurin tim përsëri.
-qëndrimi i lumturisë në gjëra të thjeshta si të kesh një vakt të mirë, të shikosh kombëtarin gjeografik, të dëgjosh muzikë ose thjesht të ecësh përreth
- ereksionet që marr tani janë shumë më të "ngushta" që i ndjej ... si me të vërtetë e vështirë, unë mund të thyeja diçka të gjerë .. nuk kam përjetuar ereksione kaq të forta që prej shumë kohësh
- më shumë energji .. kjo është padyshim e dukshme, nuk ndjehem i drenuar gjatë gjithë kohës .. në ditën e kaluar unë zakonisht përdoret për të ndjehen gjithnjë e më shumë të lodhur, tani ndihem i mund të jetoj edhe një ditë pa gjumë
- një ndryshim në ngjyrën e lëkurës.
Sesionet e meditimit janë gjithashtu më të qeta dhe të fokusuara
një dëshirë e përtërirë për të parë filma


Efektet anësore absolute më të çuditshme të stilit tim të ri të jetës NoFap (ose pse e di absolutisht që nuk do të kthehem më kurrë).

Kam ndjerë tashmë një numër efektesh anësore nga stili i jetës NoFap, por shumica e tyre mund të shpjegohen / shihen lehtësisht. Humbja e dëshirës për të rrezikuar ose për të ngrënë ushqim junk, rritjen e besimit rreth grave, etj. Por kohët e fundit kam hasur diçka që më ka bërë 100% të sigurt që nuk do të kthehem më: Mund të ëndërroj përsëri.

Për shkak të disa gjërave në të kaluarën time, kam humbur aftësinë për të ëndërruar katër vjet më parë. Njerëzit kanë thënë, 'oh kjo sepse ëndërrojmë por harrojmë, etj.' Por nuk ishte ashtu. Unë kalova nga ëndrrat e kthjellta, të gjalla dhe të kujtuara lehtësisht, në të mos qenit në gjendje të ëndërroja edhe me nxitës (materiale të konsumit, zakone, etj.)

Por tani mundem. A është për shkak se unë nuk jam fapping? Me siguri jo. Por diçka në jetën time ka ndryshuar kështu që ngadalë po i afrohem mënyrës së dikurshme. Dhe nuk është sikur ato janë seksuale: ëndrra e fundit që pashë, isha duke u varur në pjesën e poshtme të një helikopteri ndërsa fluturonte nëpër peisazhe dhe qytete. Unë hapa aksidentalisht pornografi kur po shfletoja dje dhe ndjeva një valë emocionesh që nuk ishin ato që prisja. Ndihesha paksa e neveritur dhe e mërzitur me të. Nuk e kisha problem ta mbyllja pa tundimin për të vazhduar më tej.

Nëse dikush mund ta shpjegojë shkencën që qëndron pas saj, do të doja ta dëgjoja.


Gjithashtu shih: