YourBrainOnPorn

Dr. Huberman dhe Malik diskutojnë pornografinë dhe kushtëzimin

Pyes veten se si jeta juaj seksuale u kushtëzua me fetishe të veçanta ose nevoja të tjera të veçanta? Këta mjekë shpjegojnë pse kaq shumë të rinj po ankohen se janë të burgosur të zakoneve seksuale të zhvilluara nga masturbimi ekskluzivisht për pornografi. Pornografia e sotme është një forcë kushtëzuese aq e fuqishme saqë përdoruesit e pornografisë duhet të kuptojnë rreziqet. […]

Lexo më shumë… nga Drs Huberman dhe Malik diskutojnë pornografinë dhe kushtëzimin

juridik

Fitoret ligjore mbi ngacmuesin / shpifësin serik Nicole Prause: Ajo është autori, jo viktima!

Kjo faqe është për gazetarët dhe hetuesit e tjerë të cilët mund të kenë lexuar pohimet se Dr. Prause është një viktimë. Thjesht pretendimet, pa marrë parasysh sa të gjalla ose sa miq të dikujt i bëjnë jehonë, nuk janë prova. Provat e vërteta bazohen në fakte që mund të verifikohen. Shumë "prova" që janë botuar në mediat sociale janë […]

Lexo më shumë… nga fitoret ligjore mbi ngacmuesin/shpifjen serial Nicole Prause: Ajo është autori, jo viktima!

YourBrainOnPorn.com

'Thjesht nuk mund të ndalem': Varësia nga pornografia në internet po bëhet një problem serioz në Japoni

[Artikulli origjinal] TOKYO - Ndërsa një sasi e madhe trafiku në uebsajtin më të shikueshëm në botë për të rritur vjen nga Japonia, efektet e pornografisë në internet diskutohen rrallë në vend. Megjithatë, varësia po bëhet një çështje serioze, me 5.7% të studentëve të universitetit në një studim të vitit 2021 që thonë se kjo shkakton probleme në jetën e tyre të përditshme. […]

Lexo më shumë… nga 'Thjesht nuk mund të ndalem': Varësia nga pornografia në internet po bëhet një problem serioz në Japoni

YourBrainOnPorn.com

Zhvillimi seksual në konsumin e ADHD dhe pornografisë në internet

Kufijtë në Psikiatri 08 Gusht 2023, Vëllimi 14 – 2023 | https://doi.org/10.3389/fpsyt.2023.1240222 Zhvillimi i identitetit seksual gjatë adoleshencës është një proces madhor tranzicioni në jetën individuale, i cili në rastet e ADHD ndërvepron në mënyrë specifike me kushte të tjera ontogjenetike, patologjike dhe psikosociale. Sipas gjetjeve të fundit, rritja e konsumit të pornografisë në internet kryesisht në popullatën meshkuj me ADHD […]

Lexo më shumë… nga zhvillimi seksual në ADHD dhe konsumi i pornografisë në internet

Seksologët pretendojnë në mënyrë të rreme se studimi i mirënjohur "7-ditore pa ejakulim të rritjes së testosteronit" u tërhoq. nuk ishte.

Është një postim gjysmë viral në Twitter nga një seksolog miqësor ndaj industrisë pornografike, David Ley, duke pretenduar se një studim i njohur nga Kina është tërhequr. Problemi është se kërkimi themelor në fakt nuk është tërhequr. Nëse ju duket konfuze, nuk jeni vetëm. Shkencëtarët që kryejnë kërkime mbi përdoruesit problematikë të pornografisë (dhe tema të ngjashme) shpesh përballen […]

Lexo më shumë… nga Seksologët pretendojnë në mënyrë të rreme se studimi i njohur "7-ditore pa ejakulim të pikës së testosteronit" u tërhoq. nuk ishte.

Revista Slate i bashkohet listës së shquar të mediave që promovojnë propagandën e industrisë së pornografisë

Revista Slate amplifikon dezinformatat e lidhura me industrinë pornografike pa pranuar as konflikte të dukshme interesi në informatorin e saj të vetëm profesional Sipas sondazhit të Gallup, amerikanët janë afër një niveli rekord të ulët në besim në mediat kryesore – me vetëm 7% të njerëzve në sondazhet e fundit që tregojnë një " shumë” besimi dhe besimi në media (dhe 27% “një shumë e drejtë”) – krahasuar […]

Lexo më shumë… nga Slate Magazine i bashkohet listës së shquar të mediave që promovojnë propagandën e industrisë së pornografisë