KUJDES: YBOP fiton www.RealYourBrainOnPorn.com në zgjidhjen e shkeljes së markës tregtare

La www.RealYourBrainOnPorn.com URL i është dhënë YBOP pasi ish-pronari (t) e tij, në bashkëpunim të dukshëm me Nicole R. Prause, regjistroi dhe mirëmbau URL-në si pjesë e një fushate për të de-platformuar YBOP.

Në mënyrë të veçantë, Gary Wilson mori emrin e domain RealYourBrainOnPorn.com (RealYBOP) si zgjidhje e akuzave për shkelje të markave të tij tregtare. Pjesa tjetër e kësaj faqe dokumenton fushatën armiqësore të Prause dhe miqtë e saj, e cila filloi me një përpjekje për të de-platformuar YBOP, e ndjekur nga përpjekjet për të hutuar vizitorët e saj, dhe më në fund përdorën markat tregtare të vetë YBOP për ta përçmuar atë.

Marrëveshjet e dëmshme të markave tregtare

Në janar 2019, Nicole Prause aplikoi për markat tregtare të themeluara mirë të YBOP, duke përfshirë edhe atë të Wilson URL aktuale ( 'YourBrainOnPorn.com ”), me qëllim të zhvendosjes së YBOP me versionin e saj të faqes së tij. Kjo ishte një përpjekje e plotë për censurë nga Prause, i cili ka qenë ngacmuar ngulët dhe shpifur Wilson për më shumë se 8 vjet.

Wilson sfidoi aplikimin e saj, i cili përfundimisht dështoi, dhe markat tregtare u regjistruan në emrin e Wilson në vitin 2020.

Ndërkohë, në 13 Mars 2019 (vetëm disa muaj pas tentimit të marrjes së markës tregtare) Daniel A. Burgess regjistroi emrin e domain-shkelës të markës tregtare RealYourBrainOnPorn.com. Faqja RealYBOP njoftoi lindjen e saj në një njoftim për shtyp, i cili me mashtrim pretendoi se ishte lëshuar në Ashland, Oregon ku jeton Gary Wilson, nikoqir i YBOP, dhe dezinformoi publikun në lidhje me gjendjen e kërkimit mbi përdorimin problematik të pornografisë.

Merrni një moment për të imagjinuar chutzpah dhe dashakeqësinë që u desh për të regjistruar një emër domain që përfshinte një emër domain ekzistues, të vendosur me kohë (YourBrainOnPorn) dhe më pas për të shtuar "Real" në të sikur krijimi i ri të ishte faqja e internetit e mirëfilltë ... dhe pastaj të filloni të cicëroni dhe të angazhoheni në media të tjera sociale me këtë emër mashtrues!

Arkitektët (Lavdi & Burgess) i cili organizoi këtë strategji të shkeljes së markës tregtare atëherë banoi në Kaliforni, jo në Oregon. A po përpiqeshin ata qëllimisht të mashtronin njerëzit se faqja e re ishte e lidhur disi me Wilson?

Për të promovuar faqen e re, krijuesit e faqes mashtruese krijuan shumë media të reja sociale, duke përfshirë një shumë aktive Llogaria Twitter (@BrainOnPorn), YouTube channel, Facebook faqe, dhe pseudonime për reddit wikipedia. Një pamje nga ekrani i kanalit origjinal RealYBOP në YouTube është në të majtë:

Llogaria e reddit e RealYBOP (user / sciencearousal) forume të rikuperimit të pornografisë të spammed reddit / pornfree reddit / NoFap, duke promovuar Studimet e kritikuara shpesh të Prause, duke sulmuar koncepti i varësisë pornografike, duke përçmuar Wilson dhe YBOP, duke nënçmuar burrat në shërimdhe duke shpifur skeptikët pornografikë. (Falënderimi ka një histori të gjatë dhe të dokumentuar të punësimit pseudonime të shumta për të postuar në forume të rimëkëmbjes së pornografisë dhe gjetkë). Për shembull, më poshtë Sciencearousal informon anëtarin / anëtarin pornfree që përdorimi i pornografisë është pozitiv për 99% të popullsisë (njëkohësisht keqinterpretimi i gjendjes së hulumtimit dhe promovimi i agjendës së industrisë pornografike):

A është ndonjë rastësi që Nicole Prause, dhe pseudonimi i saj @BrainOnPorn, papagalli "Sciencearousal", duke pretenduar në mënyrë të gabuar se pornografia është me shumicë pozitive për gati çdo përdorues?

Përveç: Porno nuk është pozitive për shumicën e të rriturve. Për shembull, çdo studim sasior mbi meshkujt raporton më shumë përdorim të pornografisë në lidhje me më pak kënaqësi seksuale dhe marrëdhënie: Mbi studimet e 80 e lidhin pornografinë me pak kënaqësi seksuale dhe marrëdhënie. Qindra studime morale që raportojnë rezultate negative në lidhje me përdorimin e pornografisë mund të gjenden në Faqja kryesore e hulumtimit të YBOP.

Para se të ndaloheshin, dy llogari të sockpupetës në Wikipedia të RealYBOP (Sciencearousal SecondaryEd2020) futur lidhje të dyshimta dhe fshiu materialin legjitim në lidhje me efektet e pornografisë. Këtu është një redaktim i 14 Prillit 2019 nga një paletë me lavdi Prause:

Kjo fushatë e keqinformimit është biznes si zakonisht, siç e kemi dokumentuar mbi 50 çorape të dukshme dhe të paligjshme Wikipedia të Falënderimit. (Rregullat e Wikipedia ndalojnë xhepat.) Duke konfirmuar atë që tashmë dinim, Wikipedia ekspozoi Sciencearousal SecondaryEd2020 si dy nga tetë çorape të paligjshme të konfirmuara të "NeuroSex" - e cila prova të forta zbulon është Falënderimi.

Mashtrim më i qartë: Vetë faqja RealYBOP që shkel shkeljen e markës tregtare u përpoq për të mashtruar vizitorët. Qendra e secilës faqe deklaroi "Mirë se vini në REAL Your Brain On Porno, " ndërsa skeda e shfletuesit shpallte në mënyrë të gabuar "Truri juaj në Porno".

Në një përpjekje për të mashtruar motorët e kërkimit (dhe për të bllokuar vizitorët që kërkojnë faqen e internetit të Wilson), fotografitë në faqen e ekspertit RealYBOP ishin ngulitur me kod që përmban markat tregtare të Wilson, të tilla si: "YBOP" ose "Your Brain On Porn", dhe "Ted Talk Porno ”(duke iu referuar biseda e tij e njohur për TEDx) Për shembull, shkoni te kjo kopje e arkivuar e Faqja e "ekspertëve" të RealYBOP, rri pezull mbi figurë (kliko me të djathtën) dhe kontrollo "Shiko imazhin" ose "Shiko informacionin e figurës" për kodin / emrin e figurës. Shembull më poshtë i fotografisë së Joshua Grubbs (Truri juaj + Në + Porno):

Gjithashtu, sa herë që një lidhje për faqen mashtruese ishte dërguar me email, ajo shfaqej si "Truri juaj në Porno / YBOP":

shkelje të markës tregtare

Kur një RealYourBrainOnPorn (@BrainOnPorn) cicërima u ribotua titulli i saj u shfaq si "Truri juaj në Porno" dhe "YBOP (nofka jonë më e përdorur shpesh)":

shkelje të markës tregtare

Uebfaqja e re e promovuar një listë e “ekspertëve” pro-pornografisë si dhe një faqe që përmban gazeta të zgjedhura nga qershia (shumë nuk janë studime aktuale), që favorizoi interesat e industrisë së pornografisë.

Faqja RealYBOP u përdor për të mbështetur llogarinë e saj të lidhur në Twitter të quajtur "Real Truri juaj Në Porno" (@BrainOnPorn) Në fakt, e saj menaxher (me sa duket Prause) këmbënguli publikisht që llogaria në Twitter pasqyronte pikëpamjet e të gjithë "ekspertët" në përbërjen në faqen e internetit të mbyllur tani RealYBOP.

Ushtrimi i saj zëri i supozuar "kolektiv", llogaria në Twitter e @BrainOnPorn shkroi në Twitter më shumë se 1,000 deklarata shpifëse dhe dashakeqe për këdo me të cilin Nicole Prause nuk ishte dakord (dmth., kushdo që guxonte të kundërshtonte tregimin e preferuar të industrisë së seksit / pornografisë). Në tetor, 2020 llogaria u pezullua përgjithmonë për shkeljen e rregullave të Twitter (Llogaria origjinale e Prause në Twitter u pezullua gjithashtu përgjithmonë për ngacmim).

Jo shumë kohë më parë, dikush krijoi dy llogari shtesë të shkeljes së markës tregtare në Parler: @YourBrainOnPorn @Realyourbrainonporn. Llogaria e RealYBOP në Parler postoi tweet të ngjashëm me gënjeshtra dhe shpifëse bëri llogarinë @BrainOnPorn:

Që nga qershori 2021 llogaritë e Parler për @YourBrainOnPorn dhe @Realyourbrainonporn janë bërë private.

Ne fort dyshojmë se Prause ishte prapa llogarive të Parler si (1) një markë tregtare që shkel Llogaria @NoFap u krijua një ditë para krijimit të @YourBrainOnPorn (dhe NoFap ka qenë prej kohësh një objektiv tjetër i Falënderimit), (2) Parler Llogaria @NoFap postoi të njëjtat cicërima shpifëse siç bëri @BrainOnPorn, (3) a Llogari e Nicole R Prause Parler gjithashtu ekziston, e cila është shumë e çuditshme pasi Parler konsiderohet si një dalje e krahut të djathtë, ndërsa Prause paraqitet si liberal.


Prause mohon përfshirjen në këto llogari të mediave sociale që shkelin markat tregtare. Sidoqoftë, vëzhgimi i thjeshtë, korrespondenca e ekspertëve të RealYBOP, raporti i WIPO dhe prova të konsiderueshme tregojnë për menaxhimin e saj të këtyre llogarive

Ndërsa Daniel A. Burgess regjistruar www.RealYourBrainOnPorn.com, Prause's viktima të shumta besoj se ajo orkestroi përmbajtje në RealYBOP dhe operoi llogaritë e tij në media sociale (veçanërisht ato shumë aktive Llogaria Twitter e cila, para se të ndalohej për ngacmim, ngacmonte dhe shpifte me ngulm ata që sugjeronin pornografinë mund të shkaktonte dëmtime ose se industria e pornografisë ka probleme).

RealYBOP doli drejtpërdrejt në 16 Prill 2019, por vetëm deri sa avokatët e Wilson paraqiti një ankesë në Organizatën Botërore të Pronës Intelektuale (WIPO) që mësuam se Daniel A. Burgess zotëronte URL-në (8 korrik 2019). Rastësisht, avokatët e Wilson kërkuan rishikimin administrativ të WIPO për keqpërdorimin e dukshëm të markës së tij tregtare në URL të RealYBOP si një rrugë e mundshme për të transferuar www.realyourbrainonporn.com në Wilson sa më shpejt dhe ekonomikisht që të jetë e mundur. Çuditërisht, WIPO nuk pranoi të korrigjojë situatën, kështu që Wilson kishte pritur derisa regjistrimet e tij të markave tregtare të ishin zyrtare para se të fitonte më në fund kontrollin e URL-së që shkelte.

Në ndërkohë, Falënderimet e “armatosura” vendimin e WIPO. Ajo lëshoi ​​një deklaratë për shtyp mashtruese dhe e karakterizoi vazhdimisht vendimin e WIPO në Twitter. Ajo portretizoi Wilson ndërsa përpiqeshin pa sukses të vidhnin "faqen e tyre të internetit" (Ironia!) Kjo fushatë propagandistike u bë pjesë e mitologjisë së saj që ai, dhe të tjerët, donin t'i heshtnin "ata" sepse kishim frikë nga "shkenca e tyre". Për përpjekjen e tij për të mbrojtur markat e tij tregtare nga shkelja e dukshme, Prause e njollosi Wilson si "të egër për shkencëtarët". Më në fund, Prause i referohej vazhdimisht procedimit administrativ të WIPO si një "proces gjyqësor". Nuk ishte një proces gjyqësor. Në fakt, ishte një përpjekje për të bërë të panevojshme procedurat e mëtejshme ligjore.

La "Ekspertë" të RealYBOP tha Prause drejtoi faqen e internetit

Meqenëse fillimisht askush nuk e dinte që Burgess ishte pronari zyrtar i URL-së së RealYBOP, avokatët e Wilson ishin të detyruar të dërgojnë pushoni dhe braktisni letrat për të gjithë "Ekspertët" të listuar në faqen e tij shkelëse të ligjit (1 maj 2019) Një grusht i “ekspertëve” u përgjigjën, dhe disa e quajtën Prause si operatorin e RealYBOP. Këtu, për shembull, është RealYBOP, ndërsa "eksperti" i dikurshëm Alan McKee po përgjigjet në letrën tonë të C&D:

Këtu është ish kolegu i Universitetit të Indiana dhe bashkë-autor Peter Finn duke iu përgjigjur letrës C&D të avokatit tonë:

Në fakt, asnjë nga ekspertët RealYBOP deklaroi, ose dukej se kishte ndonjë të dhënë, se Daniel Burgess ishte përfshirë kur ata iu përgjigjën letrave të pushimit dhe heqjes dorë që morën. Shtë e qartë, "ekspertët" e saj menduan se kishin të bënin vetëm me Falënderime. (Banda e gëzuar e “ekspertëve” të RealYBOP: Marty Klein, Lynn Comella, David J. Ley, Emily F. Rothman, Samuel Perry, Taylor Kohut, William Fisher, Peter Finn, Janniko Georgiadis, Erick Janssen, Aleksandar Štulhofer, Joshua Grubbs, James Cantor, Michael Seto, Justin Lehmiller, Anna Randall, Victoria Hartmann, Julia Velten, Michael Vigorito, Doug Braun-Harvey, David Hersh, Jennifer Valli dhe Nicole Prause vetë.)

Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO) gjeti prova thelbësore të përfshirjes së Prause me RealYBOP

La Vendimi i WIPO shkaktoi një vonesë të papritur në transferimin e URL tek Wilson (derisa markat tregtare të regjistroheshin zyrtarisht në emrin e tij). Pika e rëndësishme këtu është që panelisti i WIPO Edhe shihte Prause si një kontrollues kryesor i faqes: "Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC ndajnë përfshirjen në kontrollin e faqes në internet."Ekstrakt nga mendimi i WIPO:

Ankesa e ndryshuar gjithashtu emëron Dr. Nicole Prause dhe Liberos LLC [ndërmarrja e saj] si përgjegjëse. Ato nuk paraqiten në bazën e të dhënave të Regjistruesit WhoIs në lidhje me Emrin e Domenit, por ka arsye për të besuar se Dr. Prause është një person kryesor në "grupin e psikologëve dhe shkencëtarëve" që është përgjegjës për faqen e internetit të të Paditurit, sipas Përgjigje. Ajo është ekspertja e renditur në vendin e dytë, me përkatësinë e saj të treguar si "Liberos". Dy nga ekspertët që iu përgjigjën letrës së kërkesës së ankuesit thanë se morën pjesë me ftesën e saj. Firma ligjore që iu përgjigj në emër të saj letrës së kërkesës së ankuesit është e njëjta kompani ligjore që përfaqëson të Paditurën në këtë procedurë. Dr. Prause "DBA Liberos LLC" aplikoi për regjistrimin e markës tregtare të Shteteve të Bashkuara të trurit TUAJ N P PORN. Baza e të dhënave në internet e Sekretarit të Shtetit të Kalifornisë tregon se Liberos LLC është një kompani me përgjegjësi të kufizuar në Kaliforni, për të cilën Nicole Prause është agjentja e regjistruar.

Paneli gjen prova thelbësore që Z. Burgess, Dr. Prause dhe Liberos LLC kanë pjesë të përfshirjes në kontrollin e faqes në internet të lidhur me Domain Name, si dhe interesave të përbashkëta në këtë procedim dhe nuk ka pasur asnjë paragjykim material për në rast se procedimi vazhdon me Dr. Prause dhe Liberos LLC si të Paditur. Shiko Pasqyrë e WIPO e Pamjeve të Panelit të WIPO mbi Pyetjet e zgjedhura UDRP, Edicioni i tretë ("Pasqyrë e WIPO 3.0"), seksioni 4.11.2.

Në përputhje me rrethanat, Paneli lejon Ankesën kundër të anketuarve të shumëfishtë siç përcaktohen në titullin e mësipërm dhe u referohet këtyre palëve kolektivisht më poshtë si "i Padituri".

As vuri në dukje arbitri, të dy Prause dhe Daniel Burgess u përfaqësuan vërtet nga avokati i Prause Wayne B. Giampietro nga Poltrock & Giampietro. Nëse Prause nuk kishte asnjë përfshirje në RealYBOP, pse e bëri këtë të saj avokatët (të cilët vazhduan ta përfaqësojnë atë në lidhje me shkeljen e saj në markat tregtare të Wilson) gjithashtu përfaqësojnë Daniel Burgess?

Faqja në Facebook e RealYourBrainOnPorn renditi numrin e telefonit të Prause si kontakt

Para se të zhdukej faqja e RealYBOP në Facebook, numri i telefonit të Nicole Prause ishte renditur si numër kontakti. Ne e kemi nxirë numrin e saj të telefonit më poshtë për të mbrojtur privatësinë e saj, por Prause e ka renditur të njëjtin numër në faqe të ndryshme që ajo kontrollon në internet, përfshirë Twitter. (Kopjime të paprovuara mund t'u sigurohen gazetarëve.) Për më tepër, faqja në Facebook më poshtë e përshkruan pronarin si një "shkencëtar" (njëjës) sesa si "shkencëtarë". Kjo e fundit do të pritej nëse RealYBOP do të ishte një përpjekje e vërtetë në grup, siç ka pretenduar Prause (si menaxheri i tij).

Kanali YouTube "RealYourBrainOnPorn" fillimisht e identifikoi veten si Nicole Prause (duke identifikuar kështu Prause si sockpuppet TruthShallSetSetYouFree)

I mërzitur nga një video më pak se lajkatare e Rebecca Watson që mbulon Proces padie për shpifje, Prause përdori llogarinë e saj dhe llogarinë YouTube RealYBOP për të debatoni me komentuesit nën videon e Watson. Komenti i RealYBOP lexohet sikur të ishte shkruar nga Prause, në vetën e parë ("licenca ime", "Unë fitova"), kur përshkruante të ashtuquajturat fitore të saj në seancën dëgjimore të WIPO, ankesat e UCLA dhe ankesat kundër licencës së saj të psikologjisë. Komenti i RealYBOP gjithashtu lidhet me 2 dokumente gjyqësore Falënderimi e detyroi Reason.com të shtojë ky artikull në lidhje me Hilton kundër Prause. (Gjykata injoroi Falënderoni dokumentet e mbushura me gënjeshtra dhe refuzoi të pushojë çështjen.)

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Pretendimet lavdëruese të viktimizimit janë trillime të pastra. Ajo është kryesi, jo viktima.

Menjëherë pas sulmit të saj kundër Watson në YouTube dhe Twitter, kanali YouTube i RealYBOP ndryshoi emrin në "TruthShallSetYouFree, "E cila rezultoi në komentin e mësipërm duke ndryshuar emrat e përdoruesve:

PRAZA E NIKOLIT "SHT "" E VURTETA T SH VENDOS FALAS "

Prause ende përdor pseudonimin e saj të ndryshuar në YouTube (VërtetëShallSetYouFree) për të përçmuar dhe shpifur shënjestrat e saj të zakonshme, ndërsa përhapet pretendimet e viktimizimit të saj.


Lidhjet me industrinë e seksit / pornografisë?

Pornhub ishte llogaria e parë për të retweet-in Tweet-in fillestar të @ BrainOnPorn

Duke treguar një përpjekje të koordinuar në prapaskenë, Pornhub ishte llogaria e parë që rimotoi llogarinë Twitter që shkel shkeljen e markës tregtare @BrainOnPorn! Në kthim, Llogaria në Twitter e @BrainOnPorn vazhdoi të mbështesë drejtpërdrejt PornHub, duke përfshirë duke synuar dhe shpifur Laila Mickelwait dhe Exodus Cry. (E Mickelwait peticion për ta mbajtur PornHub përgjegjës për përmbajtje të pakonkurueshme dhe të paligjshme ka mbledhur mbi një milion nënshkrime.)

Ka kohë që është e qartë se Nicole Prause dhe kolegu i saj David Ley janë shokë shumëvjeçarë me shumë persona të industrisë pornografike. Ne gjithmonë kemi dyshuar se këta lojtarë komunikojnë prapa skenave, duke ndihmuar industrinë e pornografisë me propagandën e saj dhe sulmet ndaj synimeve të zakonshme të Prause.

XBIZ pranoi të bashkëpunonte me RealYBOP në një nga pjesët e saj hit

kjo Janar, 2020 XBIZ copë hit nga shoku @BrainOnPorn Gustavo Turner është provë pozitive se ata që operuan faqen RealYBOP u rreshtuan drejtpërdrejt me industrinë e pornografisë. Artikulli i XBIZ më poshtë pranon "RealYourBrainOnPorn" si burimin e tij për gënjeshtra rreth YBOP.

XBIZ pretendon se YBOP është "financuar me murgji". Balderdash, siç kam thënë me të vërtetë për 10 vjet që YBOP nuk merr fonde ose të ardhura nga reklamat, dhe pjesa ime e të ardhurave nga libri i YBOP shkon për bamirësi.

Sa i përket pretendimit të XBIZ / RealYBOP se YBOP është "joshkencor", shih faqja kryesore e kërkimit YBOP që përmbajnë lidhje me rreth 1,000 studime që raportojnë rezultate të panumërta negative në lidhje me përdorimin e pornografisë. Në realitet, industria e pornografisë RealYBOP me mediat e saj shoqëruese shoqërore është larg më pak shkencore Kjo faqe ekspozon të ashtuquajturën faqe kërkimore të RealYBOP si asgjë më shumë sesa një grusht letrash të zgjedhura nga qershia, shpesh të parëndësishme (shumë nuk janë studime aktuale) dhe lëshimet e saj mahnitëse.

Avokati për Burgess dhe Prause gjithashtu mbrojti të mbrojtur Backpage.com

Përsëri, kur YBOP sfidoi URL-në e re të RealYBOP përmes WIPO, të dy Prause dhe Burgess u përfaqësuan nga këshillë ligjore Wayne B. Giampietro. Vlen të përmendet se Giampietro ishte gjithashtu një nga avokatët e industrisë së seksit që mbrojti Backpage.com. Backpage.com u mbyll nga qeveria Federale "për lehtësimin e saj të qëllimshëm të trafikimit të qenieve njerëzore dhe prostitucionit". (Shikoje kete Sot USA Artikulli: Aktakuza për numërimin 93 për akuzat e trafikut seksual u zbulua kundër themeluesve të Backpage.)

Akuza akuzoi pronarët e Backpage.com, së bashku me të tjerët, për komplot për të lehtësuar me dashje veprat e prostitucionit përmes faqes së internetit të Backpage.com. Autoritetet pretenduan se disa nga personat e trafikuar përfshinin vajza adoleshente. Për detaje mbi përfshirjen e Giampietro shih: https://dockets.justia.com/docket/illinois/ilndce/1:2017cv05081/341956. Backpage.com pasuritë u kapën nga Arizona, me Wayne B. Giampietro LLC renditur si konfiskim $ 100,000.

Twitter u sulmua në mënyrë të egër Qendra e trafikimit, fushata për të mbajtur Pornhub përgjegjës për mbajtjen e videove të pornografisë së fëmijëve dhe abuzimit seksual

Ndërsa gati çdo cicërimë "RealYBOP" mbështeti axhendën e industrisë pornografike, cicërimat e mbledhura këtu mos lini asnjë dyshim në lidhje me besnikërinë e vërtetë të RealYBOP - duke mbështetur drejtpërdrejt industrinë e pornografisë - veçanërisht PornHub (MindGeek) Për shembull, ky imazh mbledh 5 nga mbi 100 cicërimat RealYBOP që nënçmon dhe shpif Laila Mickelwait ndërsa mbron PornHub. Laila Mickelwait drejtoi një fushatë për të hetuar PornHub që pret video abuzim seksual dhe pornografi fëmijësh, gjë që rezultoi në këtë Karakteristikë NY Times.

Më shumë shembuj të tjerë janë më poshtë, dhe në këtë faqe - Tweets RealYourBrainOnPorn Drejtpërdrejt mbështesin industrinë e pornos.

RealYBOP Twitter prodhoi mbi 1000 cicërima të këqija që shpifin dhe nënçmojnë dhjetëra individë dhe organizata që tregojnë dëmet e mundshme të përdorimit të pornografisë

Megjithëse RealYBOP pretendohej të ishte një burim "i bazuar në shkencë", ai kurrë nuk shkroi në Twitter asnjë nga shumë gazeta akademike që raportojnë dëmet që lidhen me përdorimin e pornografisë. Ai shpesh keqinterpreton studimet e zgjedhura nga qershia bëri cicërimë. Sidoqoftë, shumica dërrmuese e tweet-eve të saj i shërbyen industrisë së pornografisë duke sulmuar personalisht njerëz dhe organizata (të cilët sfiduan tregimin e industrisë) me cicërima fyese dhe shpifëse. Këto 2 faqe mbledhin shumë nga këto cicërima "qen sulmues". Të tjerët ishin aq të tmerrshëm sa që i lamë pas.

 1. Tweet në RealYourBrainOnPorn (@BrainOnPorn), faqja 2: Daniel Burgess, Nicole Prause dhe aleatët pro-pornografisë bashkëpunojnë në një llogari në Twitter për të mbështetur industrinë e pornografisë dhe për të ngacmuar dhe shpifur këdo që flet për efektet negative të pornografisë
 2. Cicërimat e RealYourBrainOnPorn (@BrainOnPorn): Daniel Burgess, Nicole Prause dhe aleatët pro-pornografisë bashkëpunojnë në një faqe në internet të njëanshme dhe llogari të mediave sociale për të mbështetur axhendën e industrisë pornografike (duke filluar në prill, 2019)
Disa ekspertë të RealYBOP po bashkëpunojnë me gjigantin e industrisë pornografike xHamster për të promovuar faqet e saj të internetit dhe për të bindur përdoruesit se varësia ndaj pornografisë dhe varësia nga seksi janë mite

Deri në korrik, 2019 tre nga "ekspertët" më të njohur të RealYBOP po bashkëpunonin hapur me industrinë e pornografisë: David Ley, Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue. Të tre janë në Bordi Këshillimor e të riut Aleanca e Shëndetit Seksual (SHA). Në një konflikt të ashpër financiar të interesave, David Ley dhe SHA janë duke u kompensuar nga gjigandi i industrisë porno xHamster për të promovuar faqet e saj të internetit (dmth StripChat) dhe për të bindur përdoruesit që varësia nga pornografia dhe varësia seksuale janë mite! Shiko “Stripchat përputhet me Aleancën e Shëndetit Seksual për të goditur trurin tuaj porno-centrik".

daniel a burgess LMFT zotëron realyourbrainonporn

La Zbulon llogarinë zyrtare të StripChat në Twitter arsyeja e vërtetë për të paguar për "ekspertët" e RealYBOP: për të qetësuar ankthet e tyre për të parandaluar humbjen e klientëve që paguajnë.

SHA do ta arrijë këtë duke "folur për hulumtimet e fundit mbi seksin, kamingun dhe varësinë", domethënë, duke zgjedhur vishnjën punën e bërë nga studiuesit "e tyre". A e bëri Ley përmendim se qindra studime e lidhin përdorimin e pornos me efektet e shumta negative? Jo Të paragjykuar? David Ley, Justin Lehmiller dhe Chris Donaghue na kujtojnë atë mjekët famëkeq të duhanit, dhe Aleanca e Shëndetit Seksual na kujton Instituti i Duhanit.

Dokumentacioni i marrëdhënies intime të Nicole Prause me ata në industrinë e pornografisë është kaq masiv saqë krijuam një faqe të veçantë për pikat kryesore të asaj që dihet: A është Nicole Prause ndikuar nga industria e pornografisë? Një përmbledhje e shpejtë me lidhje të shumta është dhënë në seksionin tjetër.

Më shumë mbi aktivitetin shpifës të Prause, raportimin / procesin gjyqësor me qëllim të keq dhe lidhjet e ngushta me industrinë e pornografisë

Sfondi: Në 2013 studiuesja e UCLA Nicole Prause filloi të ngacmonte haptazi, duke shpifur dhe duke thënë me fjalë Gary Wilson. (Prause nuk ka qenë i punësuar nga një institucion akademik që nga janari, 2015.) Brenda një kohe të shkurtër ajo gjithashtu filloi të synonte të tjerët, duke përfshirë studiues, mjekë, terapistë, psikologë, ish-kolegë UCLA, bamirësi në Mbretërinë e Bashkuar, burra në shërim, TIME botues i revistës, disa profesorë, IITAP, SASH, Lufta e Drogës së Re, Exodus Cry, NoFap.com, RebootNation, YourBrainRebalanced, revista akademike Shkencat e sjelljes, kompania e saj mëmë MDPI, mjekët mjekësorë të SHBA Navy, kreu i revistës akademike CUREUS, dhe ditarin Varësia seksuale dhe detyrimi. (Shiko - Viktima të shumta të raportimit me qëllim të keq të Nicole Prause dhe përdorimit të keq të procesit.)

Ndërsa i kalonte orët e saj të zgjimit duke ngacmuar të tjerët, Prause u kultivua me zgjuarsi - me zero prova të verifikueshme objektivisht - një mit që ajo ishte "viktima" nga shumica e secilit që guxoi të mos pajtohej me pohimet e saj rreth efekteve të pornos ose gjendjes aktuale të kërkimit porno (Shih: Trillimet e Nicole Prause për maskimin e viktimave të ekspozuara si të pabazuara). Për të kundërshtuar ngacmimet e vazhdueshme dhe pretendimet e rreme, YBOP u detyrua të dokumentojë disa nga aktivitetet e Prause. Shqyrtoni faqet vijuese. (Ka ndodhur incidente shtesë që ne nuk jemi në liri për të përhapur - pasi viktimat e Prause kanë frikë nga ndëshkimi i mëtejshëm.)

Në fillim, Prause përdorën dhjetëra emra të rremë për të postuar Forumet e rimëkëmbjes pornografike, Quora, wikipedia, dhe në komentoni seksione sipas artikujve. Prause rrallë e ka përdorur emrin e saj të vërtetë ose llogaritë e veta të mediave sociale. Kjo gjë ndryshoi pasi UCLA zgjodhi të mos e rinovojë kontratën e Prause (rreth janarit 2015).

I çliruar nga çdo mbikëqyrje dhe tani i vetëpunësuar, Prause shtoi dy menaxherë / promovues të mediave nga Media 2 × 3 ndaj stabilitetit të vogël të kompanisë së saj të "Bashkëpunëtorëve". (Media 2 × 3 president Jess Ponce përshkruan veten si trajner i mediave Hollywood dhe ekspert personal i markës.) Puna e tyre ishte të vendoste artikuj në shtyp duke shfaqur Prause, dhe për të gjetur atë duke folur angazhime në pro-pornografi dhe vendet e zakonshme. Taktika të çuditshme për një shkencëtar gjoja të paanshëm.

Falënderimet filluan ta vendosin emrin e saj në gënjeshtra, duke ngacmuar haptas kibernetikë individë dhe organizata të shumta në mediat sociale dhe gjetkë. Që kur Synimi kryesor i Prause ishte Gary Wilson (qindra komente të mediave sociale së bashku me fushatat e postës elektronike prapa skenave), u bë e nevojshme për të monitoruar dhe dokumentuar tweet-et dhe postimet e Prause. Kjo është bërë për mbrojtjen e viktimave të saj, dhe thelbësore për çdo veprim ligjor në të ardhmen. Ndërsa shpifja dhe ngacmimi i saj u përshkallëzuan, Prause u përfshi si e pandehur në tre procese gjyqësore për shpifje: Donald Hilton, MD, Themeluesi i Nofap Alexander Rhodes, dhe avokat Aaron Minc, JD.

Së shpejti u bë e qartë se tweets dhe komentet e Prause ishin të rrallë në lidhje me kërkimin seksual, neuroshkencën, apo ndonjë subjekt tjetër në lidhje me ekspertizën e saj të pretenduar. Në fakt, shumica dërrmuese e posteve të Prause mund të ndahen në dy kategori të mbivendosura:

 1. Mbështetje indirekte e industrisë së pornografisë: Shpifëse & ad hominem komente në shënjestër të individëve dhe organizatave që ajo i etiketonte si "aktivistë kundër pornos" (shpesh duke pretenduar se janë viktimë e këtyre individëve dhe organizatave). Dokumentuar këtu: Faqja 1Faqja 2Faqja 3Faqja 4Faqja 5.
 2. Mbështetje e drejtpërdrejtë e industrisë porno:
  • mbështetje direkte të FSC-së (Koalicioni i Falas), AVN (Videoja për të rriturit), prodhuesit porno, interpretues dhe agjendat e tyre
  • keqinterpretime të panumërta të gjendjes së hulumtimeve të pornografisë dhe sulmet ndaj studimeve pornografike ose studiuesve pornografikë.

Kjo faqe përmban një mostër të cicërimave dhe komenteve në lidhje me # 2 - mbështetjen e saj të fuqishme të industrisë së pornografisë dhe pozicioneve të saj të zgjedhura. Pas viteve të tëra ulur në prova, YBOP është i mendimit se agresioni i njëanshëm i Prause është përshkallëzuar në një shpifje kaq të shpeshtë dhe të pamatur (duke akuzuar rrejshëm viktimat e saj të shumta e "duke e kërcënuar fizikisht, ""mizogjinise, ""duke inkurajuar të tjerët që ta përdhunojnë, "Dhe"duke qenë neo-nazistët"), Se ne jemi të detyruar të shqyrtojmë motivet e saj të mundshme. Faqja është i ndarë në seksione kryesore të 4:

 1. SEKSIONI 1: Nicole Prause dhe industria e pornografisë:
  1. Të akuzuar në mënyrë të gabuar të tjerët të thuash industrinë e pornos Fondet disa nga hulumtimet e saj (por askush nuk e tha këtë)
  2. Në 2015 Koalicioni i Falas ofron ndihmë Falënderimi: ajo pranon dhe sulmon menjëherë Prop 60 (prezervativë në pornografi)
  3. La Koalicioni i Falas dyshohet se siguroi subjekte për një studim Falënderimi që ajo pretendon se do të "shkatërrojë" varësinë nga pornografia
  4. Mbështetja e drejtpërdrejtë e Prause për industrinë e pornografisë dhe seksit (FSC, AVN, XBIZ, xHamster, PornHub, BackPage.com, etj.)
  5. Marrëdhëniet komode të Prause me interpretuesit e industrisë pornografike, regjisorët, producentët, etj.
  6. Dëshmi se Nicole Prause ndjek çmimet e industrisë pornografike (XRCO, AVN)
 2. SEKSIONI 2: Nicole Prause si industri pornografike "PornHelps"? (Uebfaqja e PornHelps, @pornhelps në Twitter, komentet nën artikuj). Të gjitha llogaritë u fshinë pasi Falënderimi u përdor si "Ndihmon Porn."
 3. SEKSIONI 3: Shembuj të Nicole Prause që mbështesin interesat e industrisë pornografike përmes paraqitjes së gabuar të studimeve / studiuesve / studiuesve sulmues.
 4. SEKSIONI 4: “RealYBOP”: Prause, Daniel Burgess dhe bashkëpunëtorët bashkëpunojnë në një faqe të njëanshme në media dhe në llogaritë e mediave sociale për të mbështetur një axhendë të industrisë pro-pornografisë.

Ndërsa nuk ka asnjë provë të ndonjë prej viktimave të Prause që thotë se Prause merr fonde nga industria e pornografisë, dikush mund të falet nëse mendon nëse ajo is të ndikuar vërtet nga industria e pornografisë. Lutuni faqet në YBOP janë vetëm maja e një Iceberg-u shumë të madh Prause. Ajo ka postuar mijëra herë, duke sulmuar të gjithë dhe këdo që sugjeron pornografinë mund të shkaktojë probleme. (Prause më vonë spastroi llogarinë e saj në Twitter prej 3,000 ose më shumë tweet-e inkriminuese.) Ajo e ka mbrojtur industrinë në çdo hap, ashtu siç pritet të bëjë një udhëheqës i industrisë së paguar. Qartë Prause, i cili jeton në LA, gëzon një marrëdhënie komode me industrinë e pornografisë. Shikoje kete imazhi i saj (djathtas larg) që duket se u mor në qilimin e kuq të Ceremonisë së Çmimeve të Organizatës së Kritikëve X (XRCO).

Sipas Wikipyeti,

"Awardsmimet XRCO jepen nga Amerika Organizimi i Kritikëve të Vlerësuar me X çdo vit për njerëzit që punojnë në argëtim për të rritur dhe kjo është e vetmja çmim për industrinë e të rriturve të ekspozuar ekskluzivisht për anëtarët e industrisë.[1]"

Nga tweet-et e saj, duket se Prause ka marrë pjesë edhe në Adult Video News Awards. Në qershor, 2015 Prause përshkruan dëgjimin e historisë së Jeanne Silver (një yll pornografi) "në AVN" (ne duhet të supozojmë se Adult Video News Awards, sepse a Kërkimi i Google për Video Lajme të rritur kthen kryesisht çmimet AVN; e dyta ishte ekspozita AVN).

Cicërimat e saj të lezetshme me një yll porno sugjerojnë që Prause kishte në plan të merrte pjesë në çmimet AVN 2019 (kush e di nëse e bëri?). Trolling PornHarms, Prause ofron t-shirts falas për të tjerët të gatshëm për të këndoj me të. T-shirts janë një parodi pa shije të FTND pornografi vret bluzat e dashurisë. 3 fituesit janë yjet pornografikë!

Një nga yjet porno (Avalon) është nga Australia. Ajo i thotë Prause se është shumë e shtrenjtë t'i dërgosh një bluzë. Falënderimi e pyet Avalon nëse dëshiron të marr bluzën e saj në "AVN". E vetmja përfundim logjik është se Prause do të marrë pjesë në çmime AVN, EXNO AVN ose të dy.

Avalon i thotë Prause që të ketë një kohë të mrekullueshme në AVN.

Ju lutem vini re: Ekzistojnë prova të paqarta se industria e pornos financoi profesionin e seksologjisë për dekada. Agjenda e seksologjisë ende duket se i shërben industrisë së pornos. Kështu, provat në këtë faqe duhet të shihen në një kontekst më të madh. Shiko Hugh Hefner, Akademia Ndërkombëtare e Kërkimit të Seksit, dhe Presidenti i saj themelues për të kuptuar se si seksologët pornografikë-miqësorë ndikuan në Institutin Kinsey. Prause është një qytet Kinsey.